Fudbal 47

Četvrtak, 06.02.2020.

13:11

Mesi bira na leto: Tandem sa Ronaldom ili Nejmarom, ostanak u Barseloni?

Zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi na leto ima opciju da napusti Barselonu.

Mesi bira na leto: Tandem sa Ronaldom ili Nejmarom, ostanak u Barseloni? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

gpbg

pre 4 godine

Bilo bi to interesantno videti ronalda i mesija u napadackom redu juventusa i vrv bi to bio najjaci napadacki red ikada. Ali nekako imam utisak da ce ipak ostati tu gde jeste.

CJC

pre 4 godine

Nekako sam uvek mislio da ako ikad ode iz Barse da ce otici u Inter. To je tradicionalno argentinski klub, velika imena argentinskog fudbala su igrala tamo...a opet bio bi nevidjeni šou kad bi došao u Juve, pa to bi bila atrakcija u rangu Golden Stejta prethodnih godina.

p.f.c

pre 4 godine

Oni ne znaju sta ce sa parama....ali zato mi znamo kome igracu koji je klub najbolji za igru....j....pare bitno je zdravlje...sportski pozdrav....

Danijel

pre 4 godine

Ala smaraju vise ovi mediji ovim glupim naslovima, sad prave pricu kao, posto je Messi odgovorio Abidalu to znaci da je nesrecan u klubu, a to odma znaci da ce otici, pa sad kao gde ce (ali aj dobro to im je posao, da pisu). Nece Messi nigde, samim tim sto ce ostati i kad je najteze on se vec dokazao (za one koji stalno pricaju da on mora da ode za komforne zone Barse u drugi klub da bi se dokazao - kao Ronaldo). Zna on ko je on, a i znaju oni koji gledaju fudbal ko je Messi.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ovi komentari da se messi 'mora dokazati izvan barce' su iznimno debilni.
Jel itko moze zamisliti da je netko rekao, recimo 2001, 'lako je maldiniju gdje je oko njega slozena obrana u klubu u kojem igra cijeli zivot, aj da ja njega vidim u kisnoj noci u stokeu'. ;D

Sarlo

pre 4 godine

Uzitak je citati isfrustrirane i iskompleksirane komentare mnogih kojim je Mesi unistio detinjstvo, bas pravi uzitak hehe. Naravno u tome prednjace navijaci Reala koje je dovodio doslovno do ludila i sloma zivaca , al ima i ostalih :). Neponovljiv igrac i neverovatno nasledje ostaje iza njega. Grasias Leo!

M.

pre 4 godine

Pa on jedva dosao iz Argentina u Barsu,nema on da ne kazem sta da predje u drugu ligu i postigne 50 golova na 70 utakmica za sezonu ipo, a da ne pricamo o nula trofeja sa reprez.!!

abvgd

pre 4 godine

Kakva gomila gluposti, Gazeta je ugledna bila mozda pre 40 godina, danas je nepouzdana i cesto objavljuje ovakve nebuloze. Mesi ima klauzulu da napusti Barsu posle svake sezone U SLUCAJU DA IDE VAN EVROPE. Za ostale velike klubove neka izvole pa nek plate par stotina miliona. Uostalom, ne verujem da bi Ronaldo imao hrabrosti da igra sa Mesijem znajuci kolike komplekse ima od njega.

Mesi ce se realno i penzionisati u Barsi, sigurno nece gledati da predje u raspalu Seriju A da bi se dokazao nekom zalizanom klincu iz Srbije da moze da osvoji trofej sa Juventusom, koji osvaja (citaj krade) ligu vec deceniju i bez njega. Ili mozda da predje u Klopov Liverpul, i tu je sigurno jako tesko igrati. Smesni ste, covek koji igra u jednom klubu uvek vredi vise nego neko ko skakuce iz najjaceg u najjaci klub da bi se "dokazivao" tj. dizao sebi ego.

Zzz

pre 4 godine

(Coa7, 6. februar 2020 16:53)


Isto kao sto svi znamo da Ronaldo ne sme otici u neki slabiji tim kao sto je Maradona otisao u Napoli nego smije igrati samo u najjačim.

4ever

pre 4 godine

Bilo bi ga zanimljivo videti u nekom drugom velikanu, dr ligi, pa taman to ne bio Mesi na vrhuncu. Ima on jos dve-tri solidne sezone u nogama, ali opet nekako mislim da bi za fudbal , neke vrednosti koje su pomalo i zaboravljene i marginalizovane, bilo mnogo lepse da ostane do kraja karijere u toj barsi iako mi nikad katalonski klub nije bio simpatican. Ovde se radi o necemu drugom, bitnijem.. lojalnost se uvek cenila i kao takav , meni je Leo jos vise porastao u ocima jer ajmo biti realni, u barseloni je ocigledno mnogo toga trulo zadnjih godina ali on je ostajao tu. Mogao je naci zdraviju sredinu sigurno ,konkurentniju za ligu sampiona, ali ostao je veran i dosledan. Ne treba se on po meni nikome i nigde dokazati, kroz barsu se promenulo tone igraca, trenera, sistema a on i dalje dominira.To su samo price za malu decu koje vidim ovde dosta ima, ali ako vec napusti barsu ja bi ga voleo naravno videti u Interu . Cak mislim da se davno deklarisao i kao navijac Intera. Ali sve je to samo san verujem..Sretno majstore gde god bio. Veliki igrac, jedan od najvecih. Ronaldo zuba i Mesi najveci talenti koje sam imao prilike gledati..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЂОМЛА - Тако је, нека иде у Интер па нека ту наставе ривалство. А и волио бих да Меси у другачијој средини покаже класу, да све који сумњају у његове квалитете увјери да је најбољи свих времена.

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

dejan

pre 4 godine

MESI-GDESI JE NAJBOLJE MARKETINSKI ODRADJEN IGRAC U ISTORIJI FUDBALA.
U NAJVECIM UTAKMICAMA STANDARDNO NAJMANJI.
LEVANTE,REKREATIVO I OSTALA BORANIJA SU NJEGOVA INSPIRACIJA.
IGRAC KOJI PRE SVAKE UTAKMICE PO 10-AK PUTA IDE U WC.
IGRAC BEZ KARAKTERA VODJE...
FARSELONA JE NJEGOV REZERVAT I KRAJNJI DOMET U KOJEM MU SE SVET DIVI DO IMBECILNOSTI.
DETE MARKETINGA I NISTA VISE!!!!!!

Paki

pre 4 godine

(Red devil 7, 6. februar 2020 16:35

Jao sto nam neko ruzno spava u zadnje vreme ,ima nocne more u vidu barse i Mesija svako malo, pa zbog toga nam dodje da nam se izjada. Ali razumimo naseg starog druga djavolcica , jako mu je tesko jer nakon one kradje 2008 i polufinala, kad je Ronaldo promasio penal na Npu Campu i ostslo je 0-0 a na old trafordu Skols skrivio penal sto je i sam priznao kasnije, ali sudija nije svirao i bas taj gol je hvalio barsi za finale , vraca se sve i to s kamatom narednih godina..Prvo Rim i nebeski skok Mesija medju divovima Ferdinandom i Vidicem, ocitana lekcija iz totalnog fudbala, Ronaldo se nije video kao i inace sto se ne vidi osim ako se ne ukine pravilo ofsajda i sviraju penali na svaki udar vetra:), razbucan mocni United u finalu LS. A onda kao da nije bilo dovolno, trauma se nastavlja 2011. Vembli, sveto mesto engleza i jos jedna fudbalska lekcija iz modernog fudbala. Xavi i Inieste rastavili sredinu Uniteda na proste faktore, a Mesi radio sta je hteo. Tuneli, polomljene kicme, gol... Jos jedno finale i jso jedna pobeda barse. Ostace upanceno da su jedinstvo i barsa igrali dva finala LS i oba puta barsa ih razbila u svakom smislu fudbalse igre:). Kao da sve to nije bilo dovoljno) i prosle sezone Mesi ae poigra sa engleskim balvanima u 1/4 finalu:)) Ako na sve ovo dodamo, da najveci rivali jedinstva dominiraju Engleskom ligom, brisu pod s njima , onda morate da razumete naseg djavolka:). Nije mu uopste lako, nasa podrska care, ne daj se:)))

Swift

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje, ali ipak mu je neophodno pokazati se u drugoj sredini. Ronaldo ih je menjao čak 4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 6. februar 2020 16:16)


Zasto je neophodno? Do skora su se ljudi divili igracima kao sto su Toti, Dzerard, Maldini i drugi koji bi proveli karijeru u jednom klubu i postali ikone tih klubova. Stalno se prica kako nema vise lojalnosti, vec igraci jure za parama i ko zna cime.

Ako jedan Mesi mora jos da se dokazuje, tu onda nesto ne stima. To je kao osporiti Dzordana ili Kobija, jer su proveli karijeru u jednom klubu, pa se nisu dovoljno dokazali, jer nisu menjali sredinu.
Iskreno, ne vidim racionalan razlog zasto bi Mesi napustio Barsu. Za mene licno, Mesi = Barselona i Barselona = Mesi.

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

banjica

pre 4 godine

Opcija broj 4: messi ostaje a barca dovodi ibrahimovica, penalda i geymara. :D
Pa nek ide zivot!
(Pijani zlotvor, 6. februar 2020 16:26)

Opcija broj 5: država daje jedan finansijski "špric" i eto ga u Ling Long ligi!

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Popaj

pre 4 godine

Ne postoji igrac u istoriji fudbala koji je jednom klubu toliko toga podario kao Mesi barsi. Preko 600 golova,250+ asistencija, 10 titula prvaka Spanije, 6 kupova, 4 LS, dve triplete, 6 zlatnih kopacki i lopti+ najbolji strelac i asistent u istoriji El clasika. Koliko je smao puta razbucao Real neprocenjivo:). Najvise golova u Spaniji zabio onim najvecim, Realu, Valenciji, Sevilji, Atleticu i Bilbau.. Dao 28 golova engleskim top klubovima u LS.Nezaboravne partije u Ls. Od one simultanke protiv Bayerna 2009 kad je Rumenige izjavio da niko nikad u istoriji nije razbio Bayern kao Barsa predvodjena Mesijem u tom 1/4 finalu. 4-0 je bilo nakon pola sata prvog dvomeca. Pa nebeski skok medju Riom i Vidicem u Rimu,pa ponov rastavljanje Uniteda na proste faktore 2011..Poker u nokaut fazi LS jednom Arsenalu, 5 komada Leverkuzenu. Simultanke protiv PSG,Citya, Milana.pa onaj kultni slalom na sred Bernabeu u evropskom klasiku za finale LS:).. Lomljenje kicme Boatengu i jos jedna tripleta.. Golcina LFC, razbijanje Uniteda i prosle sezone..pa onaj cudesni slalom u finalu kupa Bilbau. toliko ciste fudbalske emocije i radosti je doneo..Bezbroj driblinga i cudesnih lopti sa ocima koji su dizali sa fotelje.kakvo nasledje, kakva karijera,koliko uzitka svih ovih godina. Hvala ti Leo i valjda te zdravlje jos posluzi da nam omogucis jos bar malo magije... Niko barsi nije ni blizu zadnjih 15 god.Takva dominacija na domacem tlu i plus i na evropskom nije vidjena dugo vremena.HVALA sta god odlucio!

Molder

pre 4 godine

Neverovatna prica i karijera... Koliko mi je nezamislivo da bilo gde u Evropi nastavi karijeru , toliko bi ga i voleo videti u nekom drugom dresu. Inter bi bila sjajna prica npr.. zabiti preko 600 golova u jednom klubu u modernom fudbalu je zaista nesto nestvarno! Verovatno najbolji igrac ikad ili bar medju trojicom.

Branko

pre 4 godine

Messi ako Nejamar ne dodje u Barsi na leto, sigurno napusta Barsu i najverovatnije ide u Argentini.
Njegovo vreme polako prolazi u Barsi i to je jasno svima i njemu najvise posto nema takvu hemiju u ekipi kao ranije.
Vreme je za neku novu Barsu i tu Barsu cemo gledati od Septembra!

Swift

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje, ali ipak mu je neophodno pokazati se u drugoj sredini. Ronaldo ih je menjao čak 4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 6. februar 2020 16:16)


Zasto je neophodno? Do skora su se ljudi divili igracima kao sto su Toti, Dzerard, Maldini i drugi koji bi proveli karijeru u jednom klubu i postali ikone tih klubova. Stalno se prica kako nema vise lojalnosti, vec igraci jure za parama i ko zna cime.

Ako jedan Mesi mora jos da se dokazuje, tu onda nesto ne stima. To je kao osporiti Dzordana ili Kobija, jer su proveli karijeru u jednom klubu, pa se nisu dovoljno dokazali, jer nisu menjali sredinu.
Iskreno, ne vidim racionalan razlog zasto bi Mesi napustio Barsu. Za mene licno, Mesi = Barselona i Barselona = Mesi.

Popaj

pre 4 godine

Ne postoji igrac u istoriji fudbala koji je jednom klubu toliko toga podario kao Mesi barsi. Preko 600 golova,250+ asistencija, 10 titula prvaka Spanije, 6 kupova, 4 LS, dve triplete, 6 zlatnih kopacki i lopti+ najbolji strelac i asistent u istoriji El clasika. Koliko je smao puta razbucao Real neprocenjivo:). Najvise golova u Spaniji zabio onim najvecim, Realu, Valenciji, Sevilji, Atleticu i Bilbau.. Dao 28 golova engleskim top klubovima u LS.Nezaboravne partije u Ls. Od one simultanke protiv Bayerna 2009 kad je Rumenige izjavio da niko nikad u istoriji nije razbio Bayern kao Barsa predvodjena Mesijem u tom 1/4 finalu. 4-0 je bilo nakon pola sata prvog dvomeca. Pa nebeski skok medju Riom i Vidicem u Rimu,pa ponov rastavljanje Uniteda na proste faktore 2011..Poker u nokaut fazi LS jednom Arsenalu, 5 komada Leverkuzenu. Simultanke protiv PSG,Citya, Milana.pa onaj kultni slalom na sred Bernabeu u evropskom klasiku za finale LS:).. Lomljenje kicme Boatengu i jos jedna tripleta.. Golcina LFC, razbijanje Uniteda i prosle sezone..pa onaj cudesni slalom u finalu kupa Bilbau. toliko ciste fudbalske emocije i radosti je doneo..Bezbroj driblinga i cudesnih lopti sa ocima koji su dizali sa fotelje.kakvo nasledje, kakva karijera,koliko uzitka svih ovih godina. Hvala ti Leo i valjda te zdravlje jos posluzi da nam omogucis jos bar malo magije... Niko barsi nije ni blizu zadnjih 15 god.Takva dominacija na domacem tlu i plus i na evropskom nije vidjena dugo vremena.HVALA sta god odlucio!

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ovi komentari da se messi 'mora dokazati izvan barce' su iznimno debilni.
Jel itko moze zamisliti da je netko rekao, recimo 2001, 'lako je maldiniju gdje je oko njega slozena obrana u klubu u kojem igra cijeli zivot, aj da ja njega vidim u kisnoj noci u stokeu'. ;D

CJC

pre 4 godine

Nekako sam uvek mislio da ako ikad ode iz Barse da ce otici u Inter. To je tradicionalno argentinski klub, velika imena argentinskog fudbala su igrala tamo...a opet bio bi nevidjeni šou kad bi došao u Juve, pa to bi bila atrakcija u rangu Golden Stejta prethodnih godina.

Sarlo

pre 4 godine

Uzitak je citati isfrustrirane i iskompleksirane komentare mnogih kojim je Mesi unistio detinjstvo, bas pravi uzitak hehe. Naravno u tome prednjace navijaci Reala koje je dovodio doslovno do ludila i sloma zivaca , al ima i ostalih :). Neponovljiv igrac i neverovatno nasledje ostaje iza njega. Grasias Leo!

4ever

pre 4 godine

Bilo bi ga zanimljivo videti u nekom drugom velikanu, dr ligi, pa taman to ne bio Mesi na vrhuncu. Ima on jos dve-tri solidne sezone u nogama, ali opet nekako mislim da bi za fudbal , neke vrednosti koje su pomalo i zaboravljene i marginalizovane, bilo mnogo lepse da ostane do kraja karijere u toj barsi iako mi nikad katalonski klub nije bio simpatican. Ovde se radi o necemu drugom, bitnijem.. lojalnost se uvek cenila i kao takav , meni je Leo jos vise porastao u ocima jer ajmo biti realni, u barseloni je ocigledno mnogo toga trulo zadnjih godina ali on je ostajao tu. Mogao je naci zdraviju sredinu sigurno ,konkurentniju za ligu sampiona, ali ostao je veran i dosledan. Ne treba se on po meni nikome i nigde dokazati, kroz barsu se promenulo tone igraca, trenera, sistema a on i dalje dominira.To su samo price za malu decu koje vidim ovde dosta ima, ali ako vec napusti barsu ja bi ga voleo naravno videti u Interu . Cak mislim da se davno deklarisao i kao navijac Intera. Ali sve je to samo san verujem..Sretno majstore gde god bio. Veliki igrac, jedan od najvecih. Ronaldo zuba i Mesi najveci talenti koje sam imao prilike gledati..

abvgd

pre 4 godine

Kakva gomila gluposti, Gazeta je ugledna bila mozda pre 40 godina, danas je nepouzdana i cesto objavljuje ovakve nebuloze. Mesi ima klauzulu da napusti Barsu posle svake sezone U SLUCAJU DA IDE VAN EVROPE. Za ostale velike klubove neka izvole pa nek plate par stotina miliona. Uostalom, ne verujem da bi Ronaldo imao hrabrosti da igra sa Mesijem znajuci kolike komplekse ima od njega.

Mesi ce se realno i penzionisati u Barsi, sigurno nece gledati da predje u raspalu Seriju A da bi se dokazao nekom zalizanom klincu iz Srbije da moze da osvoji trofej sa Juventusom, koji osvaja (citaj krade) ligu vec deceniju i bez njega. Ili mozda da predje u Klopov Liverpul, i tu je sigurno jako tesko igrati. Smesni ste, covek koji igra u jednom klubu uvek vredi vise nego neko ko skakuce iz najjaceg u najjaci klub da bi se "dokazivao" tj. dizao sebi ego.

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Molder

pre 4 godine

Neverovatna prica i karijera... Koliko mi je nezamislivo da bilo gde u Evropi nastavi karijeru , toliko bi ga i voleo videti u nekom drugom dresu. Inter bi bila sjajna prica npr.. zabiti preko 600 golova u jednom klubu u modernom fudbalu je zaista nesto nestvarno! Verovatno najbolji igrac ikad ili bar medju trojicom.

Danijel

pre 4 godine

Ala smaraju vise ovi mediji ovim glupim naslovima, sad prave pricu kao, posto je Messi odgovorio Abidalu to znaci da je nesrecan u klubu, a to odma znaci da ce otici, pa sad kao gde ce (ali aj dobro to im je posao, da pisu). Nece Messi nigde, samim tim sto ce ostati i kad je najteze on se vec dokazao (za one koji stalno pricaju da on mora da ode za komforne zone Barse u drugi klub da bi se dokazao - kao Ronaldo). Zna on ko je on, a i znaju oni koji gledaju fudbal ko je Messi.

dejan

pre 4 godine

MESI-GDESI JE NAJBOLJE MARKETINSKI ODRADJEN IGRAC U ISTORIJI FUDBALA.
U NAJVECIM UTAKMICAMA STANDARDNO NAJMANJI.
LEVANTE,REKREATIVO I OSTALA BORANIJA SU NJEGOVA INSPIRACIJA.
IGRAC KOJI PRE SVAKE UTAKMICE PO 10-AK PUTA IDE U WC.
IGRAC BEZ KARAKTERA VODJE...
FARSELONA JE NJEGOV REZERVAT I KRAJNJI DOMET U KOJEM MU SE SVET DIVI DO IMBECILNOSTI.
DETE MARKETINGA I NISTA VISE!!!!!!

Zzz

pre 4 godine

(Coa7, 6. februar 2020 16:53)


Isto kao sto svi znamo da Ronaldo ne sme otici u neki slabiji tim kao sto je Maradona otisao u Napoli nego smije igrati samo u najjačim.

banjica

pre 4 godine

Opcija broj 4: messi ostaje a barca dovodi ibrahimovica, penalda i geymara. :D
Pa nek ide zivot!
(Pijani zlotvor, 6. februar 2020 16:26)

Opcija broj 5: država daje jedan finansijski "špric" i eto ga u Ling Long ligi!

M.

pre 4 godine

Pa on jedva dosao iz Argentina u Barsu,nema on da ne kazem sta da predje u drugu ligu i postigne 50 golova na 70 utakmica za sezonu ipo, a da ne pricamo o nula trofeja sa reprez.!!

p.f.c

pre 4 godine

Oni ne znaju sta ce sa parama....ali zato mi znamo kome igracu koji je klub najbolji za igru....j....pare bitno je zdravlje...sportski pozdrav....

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Paki

pre 4 godine

(Red devil 7, 6. februar 2020 16:35

Jao sto nam neko ruzno spava u zadnje vreme ,ima nocne more u vidu barse i Mesija svako malo, pa zbog toga nam dodje da nam se izjada. Ali razumimo naseg starog druga djavolcica , jako mu je tesko jer nakon one kradje 2008 i polufinala, kad je Ronaldo promasio penal na Npu Campu i ostslo je 0-0 a na old trafordu Skols skrivio penal sto je i sam priznao kasnije, ali sudija nije svirao i bas taj gol je hvalio barsi za finale , vraca se sve i to s kamatom narednih godina..Prvo Rim i nebeski skok Mesija medju divovima Ferdinandom i Vidicem, ocitana lekcija iz totalnog fudbala, Ronaldo se nije video kao i inace sto se ne vidi osim ako se ne ukine pravilo ofsajda i sviraju penali na svaki udar vetra:), razbucan mocni United u finalu LS. A onda kao da nije bilo dovolno, trauma se nastavlja 2011. Vembli, sveto mesto engleza i jos jedna fudbalska lekcija iz modernog fudbala. Xavi i Inieste rastavili sredinu Uniteda na proste faktore, a Mesi radio sta je hteo. Tuneli, polomljene kicme, gol... Jos jedno finale i jso jedna pobeda barse. Ostace upanceno da su jedinstvo i barsa igrali dva finala LS i oba puta barsa ih razbila u svakom smislu fudbalse igre:). Kao da sve to nije bilo dovoljno) i prosle sezone Mesi ae poigra sa engleskim balvanima u 1/4 finalu:)) Ako na sve ovo dodamo, da najveci rivali jedinstva dominiraju Engleskom ligom, brisu pod s njima , onda morate da razumete naseg djavolka:). Nije mu uopste lako, nasa podrska care, ne daj se:)))

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЂОМЛА - Тако је, нека иде у Интер па нека ту наставе ривалство. А и волио бих да Меси у другачијој средини покаже класу, да све који сумњају у његове квалитете увјери да је најбољи свих времена.

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Branko

pre 4 godine

Messi ako Nejamar ne dodje u Barsi na leto, sigurno napusta Barsu i najverovatnije ide u Argentini.
Njegovo vreme polako prolazi u Barsi i to je jasno svima i njemu najvise posto nema takvu hemiju u ekipi kao ranije.
Vreme je za neku novu Barsu i tu Barsu cemo gledati od Septembra!

gpbg

pre 4 godine

Bilo bi to interesantno videti ronalda i mesija u napadackom redu juventusa i vrv bi to bio najjaci napadacki red ikada. Ali nekako imam utisak da ce ipak ostati tu gde jeste.

dejan

pre 4 godine

MESI-GDESI JE NAJBOLJE MARKETINSKI ODRADJEN IGRAC U ISTORIJI FUDBALA.
U NAJVECIM UTAKMICAMA STANDARDNO NAJMANJI.
LEVANTE,REKREATIVO I OSTALA BORANIJA SU NJEGOVA INSPIRACIJA.
IGRAC KOJI PRE SVAKE UTAKMICE PO 10-AK PUTA IDE U WC.
IGRAC BEZ KARAKTERA VODJE...
FARSELONA JE NJEGOV REZERVAT I KRAJNJI DOMET U KOJEM MU SE SVET DIVI DO IMBECILNOSTI.
DETE MARKETINGA I NISTA VISE!!!!!!

M.

pre 4 godine

Pa on jedva dosao iz Argentina u Barsu,nema on da ne kazem sta da predje u drugu ligu i postigne 50 golova na 70 utakmica za sezonu ipo, a da ne pricamo o nula trofeja sa reprez.!!

Swift

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje, ali ipak mu je neophodno pokazati se u drugoj sredini. Ronaldo ih je menjao čak 4.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 6. februar 2020 16:16)


Zasto je neophodno? Do skora su se ljudi divili igracima kao sto su Toti, Dzerard, Maldini i drugi koji bi proveli karijeru u jednom klubu i postali ikone tih klubova. Stalno se prica kako nema vise lojalnosti, vec igraci jure za parama i ko zna cime.

Ako jedan Mesi mora jos da se dokazuje, tu onda nesto ne stima. To je kao osporiti Dzordana ili Kobija, jer su proveli karijeru u jednom klubu, pa se nisu dovoljno dokazali, jer nisu menjali sredinu.
Iskreno, ne vidim racionalan razlog zasto bi Mesi napustio Barsu. Za mene licno, Mesi = Barselona i Barselona = Mesi.

Branko

pre 4 godine

Messi ako Nejamar ne dodje u Barsi na leto, sigurno napusta Barsu i najverovatnije ide u Argentini.
Njegovo vreme polako prolazi u Barsi i to je jasno svima i njemu najvise posto nema takvu hemiju u ekipi kao ranije.
Vreme je za neku novu Barsu i tu Barsu cemo gledati od Septembra!

Popaj

pre 4 godine

Ne postoji igrac u istoriji fudbala koji je jednom klubu toliko toga podario kao Mesi barsi. Preko 600 golova,250+ asistencija, 10 titula prvaka Spanije, 6 kupova, 4 LS, dve triplete, 6 zlatnih kopacki i lopti+ najbolji strelac i asistent u istoriji El clasika. Koliko je smao puta razbucao Real neprocenjivo:). Najvise golova u Spaniji zabio onim najvecim, Realu, Valenciji, Sevilji, Atleticu i Bilbau.. Dao 28 golova engleskim top klubovima u LS.Nezaboravne partije u Ls. Od one simultanke protiv Bayerna 2009 kad je Rumenige izjavio da niko nikad u istoriji nije razbio Bayern kao Barsa predvodjena Mesijem u tom 1/4 finalu. 4-0 je bilo nakon pola sata prvog dvomeca. Pa nebeski skok medju Riom i Vidicem u Rimu,pa ponov rastavljanje Uniteda na proste faktore 2011..Poker u nokaut fazi LS jednom Arsenalu, 5 komada Leverkuzenu. Simultanke protiv PSG,Citya, Milana.pa onaj kultni slalom na sred Bernabeu u evropskom klasiku za finale LS:).. Lomljenje kicme Boatengu i jos jedna tripleta.. Golcina LFC, razbijanje Uniteda i prosle sezone..pa onaj cudesni slalom u finalu kupa Bilbau. toliko ciste fudbalske emocije i radosti je doneo..Bezbroj driblinga i cudesnih lopti sa ocima koji su dizali sa fotelje.kakvo nasledje, kakva karijera,koliko uzitka svih ovih godina. Hvala ti Leo i valjda te zdravlje jos posluzi da nam omogucis jos bar malo magije... Niko barsi nije ni blizu zadnjih 15 god.Takva dominacija na domacem tlu i plus i na evropskom nije vidjena dugo vremena.HVALA sta god odlucio!

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Sarlo

pre 4 godine

Uzitak je citati isfrustrirane i iskompleksirane komentare mnogih kojim je Mesi unistio detinjstvo, bas pravi uzitak hehe. Naravno u tome prednjace navijaci Reala koje je dovodio doslovno do ludila i sloma zivaca , al ima i ostalih :). Neponovljiv igrac i neverovatno nasledje ostaje iza njega. Grasias Leo!

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

Paki

pre 4 godine

(Red devil 7, 6. februar 2020 16:35

Jao sto nam neko ruzno spava u zadnje vreme ,ima nocne more u vidu barse i Mesija svako malo, pa zbog toga nam dodje da nam se izjada. Ali razumimo naseg starog druga djavolcica , jako mu je tesko jer nakon one kradje 2008 i polufinala, kad je Ronaldo promasio penal na Npu Campu i ostslo je 0-0 a na old trafordu Skols skrivio penal sto je i sam priznao kasnije, ali sudija nije svirao i bas taj gol je hvalio barsi za finale , vraca se sve i to s kamatom narednih godina..Prvo Rim i nebeski skok Mesija medju divovima Ferdinandom i Vidicem, ocitana lekcija iz totalnog fudbala, Ronaldo se nije video kao i inace sto se ne vidi osim ako se ne ukine pravilo ofsajda i sviraju penali na svaki udar vetra:), razbucan mocni United u finalu LS. A onda kao da nije bilo dovolno, trauma se nastavlja 2011. Vembli, sveto mesto engleza i jos jedna fudbalska lekcija iz modernog fudbala. Xavi i Inieste rastavili sredinu Uniteda na proste faktore, a Mesi radio sta je hteo. Tuneli, polomljene kicme, gol... Jos jedno finale i jso jedna pobeda barse. Ostace upanceno da su jedinstvo i barsa igrali dva finala LS i oba puta barsa ih razbila u svakom smislu fudbalse igre:). Kao da sve to nije bilo dovoljno) i prosle sezone Mesi ae poigra sa engleskim balvanima u 1/4 finalu:)) Ako na sve ovo dodamo, da najveci rivali jedinstva dominiraju Engleskom ligom, brisu pod s njima , onda morate da razumete naseg djavolka:). Nije mu uopste lako, nasa podrska care, ne daj se:)))

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЂОМЛА - Тако је, нека иде у Интер па нека ту наставе ривалство. А и волио бих да Меси у другачијој средини покаже класу, да све који сумњају у његове квалитете увјери да је најбољи свих времена.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ovi komentari da se messi 'mora dokazati izvan barce' su iznimno debilni.
Jel itko moze zamisliti da je netko rekao, recimo 2001, 'lako je maldiniju gdje je oko njega slozena obrana u klubu u kojem igra cijeli zivot, aj da ja njega vidim u kisnoj noci u stokeu'. ;D

abvgd

pre 4 godine

Kakva gomila gluposti, Gazeta je ugledna bila mozda pre 40 godina, danas je nepouzdana i cesto objavljuje ovakve nebuloze. Mesi ima klauzulu da napusti Barsu posle svake sezone U SLUCAJU DA IDE VAN EVROPE. Za ostale velike klubove neka izvole pa nek plate par stotina miliona. Uostalom, ne verujem da bi Ronaldo imao hrabrosti da igra sa Mesijem znajuci kolike komplekse ima od njega.

Mesi ce se realno i penzionisati u Barsi, sigurno nece gledati da predje u raspalu Seriju A da bi se dokazao nekom zalizanom klincu iz Srbije da moze da osvoji trofej sa Juventusom, koji osvaja (citaj krade) ligu vec deceniju i bez njega. Ili mozda da predje u Klopov Liverpul, i tu je sigurno jako tesko igrati. Smesni ste, covek koji igra u jednom klubu uvek vredi vise nego neko ko skakuce iz najjaceg u najjaci klub da bi se "dokazivao" tj. dizao sebi ego.

Zzz

pre 4 godine

(Coa7, 6. februar 2020 16:53)


Isto kao sto svi znamo da Ronaldo ne sme otici u neki slabiji tim kao sto je Maradona otisao u Napoli nego smije igrati samo u najjačim.

Madridista

pre 4 godine

I svake godine ista prica...
Kao fora bira a on ostane i izmuze barselonu za jos jaci ugovor...
Nema on ono da se oproba u drugoj ligi,drugom sistemu i sl..

4ever

pre 4 godine

Bilo bi ga zanimljivo videti u nekom drugom velikanu, dr ligi, pa taman to ne bio Mesi na vrhuncu. Ima on jos dve-tri solidne sezone u nogama, ali opet nekako mislim da bi za fudbal , neke vrednosti koje su pomalo i zaboravljene i marginalizovane, bilo mnogo lepse da ostane do kraja karijere u toj barsi iako mi nikad katalonski klub nije bio simpatican. Ovde se radi o necemu drugom, bitnijem.. lojalnost se uvek cenila i kao takav , meni je Leo jos vise porastao u ocima jer ajmo biti realni, u barseloni je ocigledno mnogo toga trulo zadnjih godina ali on je ostajao tu. Mogao je naci zdraviju sredinu sigurno ,konkurentniju za ligu sampiona, ali ostao je veran i dosledan. Ne treba se on po meni nikome i nigde dokazati, kroz barsu se promenulo tone igraca, trenera, sistema a on i dalje dominira.To su samo price za malu decu koje vidim ovde dosta ima, ali ako vec napusti barsu ja bi ga voleo naravno videti u Interu . Cak mislim da se davno deklarisao i kao navijac Intera. Ali sve je to samo san verujem..Sretno majstore gde god bio. Veliki igrac, jedan od najvecih. Ronaldo zuba i Mesi najveci talenti koje sam imao prilike gledati..

Danijel

pre 4 godine

Ala smaraju vise ovi mediji ovim glupim naslovima, sad prave pricu kao, posto je Messi odgovorio Abidalu to znaci da je nesrecan u klubu, a to odma znaci da ce otici, pa sad kao gde ce (ali aj dobro to im je posao, da pisu). Nece Messi nigde, samim tim sto ce ostati i kad je najteze on se vec dokazao (za one koji stalno pricaju da on mora da ode za komforne zone Barse u drugi klub da bi se dokazao - kao Ronaldo). Zna on ko je on, a i znaju oni koji gledaju fudbal ko je Messi.

Molder

pre 4 godine

Neverovatna prica i karijera... Koliko mi je nezamislivo da bilo gde u Evropi nastavi karijeru , toliko bi ga i voleo videti u nekom drugom dresu. Inter bi bila sjajna prica npr.. zabiti preko 600 golova u jednom klubu u modernom fudbalu je zaista nesto nestvarno! Verovatno najbolji igrac ikad ili bar medju trojicom.

banjica

pre 4 godine

Opcija broj 4: messi ostaje a barca dovodi ibrahimovica, penalda i geymara. :D
Pa nek ide zivot!
(Pijani zlotvor, 6. februar 2020 16:26)

Opcija broj 5: država daje jedan finansijski "špric" i eto ga u Ling Long ligi!

p.f.c

pre 4 godine

Oni ne znaju sta ce sa parama....ali zato mi znamo kome igracu koji je klub najbolji za igru....j....pare bitno je zdravlje...sportski pozdrav....

CJC

pre 4 godine

Nekako sam uvek mislio da ako ikad ode iz Barse da ce otici u Inter. To je tradicionalno argentinski klub, velika imena argentinskog fudbala su igrala tamo...a opet bio bi nevidjeni šou kad bi došao u Juve, pa to bi bila atrakcija u rangu Golden Stejta prethodnih godina.

gpbg

pre 4 godine

Bilo bi to interesantno videti ronalda i mesija u napadackom redu juventusa i vrv bi to bio najjaci napadacki red ikada. Ali nekako imam utisak da ce ipak ostati tu gde jeste.