Tenis 84

Nedelja, 02.02.2020.

12:25

Đoković je ponovo najbolji na svetu!

Novak Đoković se osvajanjem Australijan opena vratio na prvo mesto ATP rang liste

Ðokoviæ je ponovo najbolji na svetu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Millennium

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Meni je to transfer blama. Prvo što je poruka besmislena, drugo što je na engleskom, treće što je lik u Australiji. Ako već tako razmišlja, nek se lepo vrati u domovinu, a ne da u tom istom svetu zarađuje koru hleba.

KOMENTAR DANA

pre 4 godine

*Nije Nole ponovo najbolji ON je uvek najbolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XXL, 2. februar 2020 17:44)
SVAKA ČAST ZA KOMENTAR!

Swedenonline

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.
(cega se pametan stidi..., 02. februar 2020 15:26)

Nikako da je Srbija protiv celog sveta, jedini problem je konstantno pišanje uz vetar.
Ko ne veruje nek' pročita komentare koristeći mozak, po mogućnosti. :D

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad sam baš pogledao šta Novak brani u skorije vreme. Na Mastersu u IW brani 45 bodova a Nadal 360. Na Mastersu u Majamiju brani 90 bodova a Nadal nije učestvovao. Onog licemera iz Švajcarske namerno ne spominjem jer nije bitan u raspodeli deobe prvog mesta. Ne zna se da li će Novak učestvovati u Dubaiju na turniru 500 serije, ali ako Nadal ode u Acapulco onda on mora na jedan od ta dva, ako misli da ostane broj jedan. Biće uzbudljivo do RG i Novak mora odlično da odigra na američkoj turneji pa da skuplja te famozne nedelje na večnoj listi.

Makedonac

pre 4 godine

Laki2.... Svaka cast za komentar.moj punac takodje srbin mi vec 6,7godina govori posle svakog ispadanja da vise nista nece osvojiti, pa servira ko zena, pa nek se najede mesa itd.ali on je danas ponosni srbin i sve naj naj o noletu, do sledeceg ispadanja.ja kao makedonac i moj najbolji drug hrvat, oba iz slo.ispadamo veci srbi nego on i 50%vas dole, citajuci komentare. zato manite se nacionalistickih komentara i uzivajte u ovom uspjehu.

Smokey

pre 4 godine

Djokoviceva G.O.A.T. karijera


Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
29-26 protiv Nadala
26-23 protiv Federera

-Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

-Spasio 3x po dve mec lopte protiv Federera i pobedjivao na kraju
(Cuvenih 40-15)

-Drzi rekord 40 vezanih pobeda

-Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

-Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

-7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

-Dejvis Kup
-Atp Kup
-OI bronza Peking

-9 godina bez poraza kada igra za reprezentaciju Srbije (20 pobeda za redom)

-4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

-Najvise Atp poena u istoriji tenisa (16950)
...

(Đoković protiv najjačih rivala)
Djokovic - Nadal 29-26
Djokovic - Federer 26-23
Djokovic - Marej 25-11
Djokovic - Vavrinka 19-6
Djokovic - Del Potro 15-6

(Đoković protiv mladih rivala)
Djokovic - Tim 6-4
Djokovic - Medvedev 4-2
Djokovic - Zverev 3-2
Djokovic - Cicipas 2-2

mudar neki čovek

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

Meni je baš drago što se ti toliko brineš za nas. I da li je posle ovog komentara tvoj frižider puniji? Kako cura?

Н.И.К.

pre 4 godine

Ajde Nole sad lepo da se odmoris i spremis za masterse na kojima ne branis mnogo bodova, pa sve do Rolan Garosa imas sansu da uvecas prednost i da budes na pragu obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu.

Bolje da mi je život dijagnoza, nego kocka i sportska prognoza...

pre 4 godine

(cega se pametan stidi..., 2. februar 2020 15:26)

"Brale"... je dijagnoza!

Možda jednaka onim likovima što pišu onomaptipeju smeha.

A da ti sad čika objasni malo što učiteljica nije:

Ovaj svet je protiv Boga, i Božijeg.

Jesi možda čuo za Hristosa? Stolar jedan! Nije učestvovao u rijalitijima, nije imao koncerte, nije se oblačio u žensko, nije govrio "brale" nego "brate"... ali po njemu se meri vreme ovog sveta. Možda si čuo za Njega.

Jel on prošao kako je prošao zbog dijagnoze i govorenja "Ja sam Sin Božiji, pokajte se dolazi Carstvo oca Mojeg."?

Ako jeste, ja veruj odma ti potpiusjem da imam dijagnozu!

Znaš... mi ludaci stremimo da nam večnost bude Raj.

Vama štos te pametni i znate čega se treba stideti, pa nekako nemate nit' prijatelja, što je još tužnije ni neprijatelja, nit' iskušenja, pa tako ni života u sebi... vama ostavljamo da od smrti sami sebe spašavate!

Verujem ja u vas da vi to možete! I ti i ceo taj SVET koji braniš!

Ali kako kaže i Milo Đukanović, ipak sam ja samo jedan ludak koji ipak više veruje tom provpomentuom Stolaru nego svima vama naučnicima, filozofima, matematičarima i ostalim super-sudoku dokonim razbribrigama od umova.

Živm mi bio i da ceo svet taj tvoj koji nema porbleme, nego samo mi sa njim tako čistim i plemenitim, što pre sjašite s grbače nas ludaka.

психијатар

pre 4 godine

Када се све ово заврши, Федерер ће бити трећи играч свих времена. Ово није сарказам, јер је то одличан пласман, а 20 освојених ГС фантастичан резултат. Сва тројица имају ту несрећу да играју у заједничкој ери тениса, иначе би појединачно освијили преко 30. Ми, публика имамо то задовољство да присуствујемо непоновљивој историји.

Laki2

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha
(Oliver, 2. februar 2020 14:20)

Pozdrav za tebe iz Crne Gore! Od nekog ko je prije dvije godine baš ovdje na B92 branio Novaka dok ga je 90% ljudi (uglavnom iz Srbije), pljuvalo i slalo u penziju. Vrijeđalo mu ženu, brata, porodicu, posprdavalo se sa načinom ishrane, sa težinom, itd.

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

23.08.2023. će biti tačno 50 godina ATP-a, tačno 50 godina otkad je objavljena prva lista a Ilie Nastase bio prvi broj 1. I siguran sam da će posle US Opena 2023. ili posle završnog turnira te godine biti održana svečanost i da će se tu dodeliti priznanje za najboleg u dotadašnjoj istoriji, zlatni jubilej organizacije. Dakle još 15 GS turnira. Mislim da je realno da Novak osvoji trećinu od njih (5), Rafa još 3, ajde i Rodžer još 1, novi šampioni ukupno 6. Skor će biti 22-22-21, uz siguran sam bolji međusobni skor za Novaka u odnosu na oba rivala a i najviše nedelja na prvom mestu. Sasvim dovoljno da i zvanično bude proglašen za najboljeg u prvih 50 godina ATP-a. Živi bili pa videli.

Teniski besmrtan

pre 4 godine

Samo da se vratimo na period posle završnpg turnira i tih komentara tipa nikad više pa onda dolaze mlade snage pa gotov si Novače itd.Danas on stoji ponosno na prvom mestu zato što veruje da može,ali Novak zna da sama vera nije dovoljna zato i dalje radi na poboljšavanju svog tenisa a gde smo za ovih mesec i po dva meseca mi,šta smo uradili da poboljšamo perfomanse svog života,da budemo barem bolji ljudi.Nemamo mi gospodo moralno ni bilo koje drugo pravo da kritikujemo Novaka(sve ovo se odnosi na nas koji ga volimo).

antiDebil

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.
(Ludi Milojko, 2. februar 2020 14:42)

Djokovic 56, Folirant i Balerina po 54 !

cega se pametan stidi...

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo Nole i sretan povratak na celo ATP karavana.
Danas si jos jednom pokazao ko je KRALJ
MELBURNA.Sve cestitke od
srca na lavovskoj borbi i
osvajanju 8 trofeja na AO.
Sa srecom i u zdravlju 17GS.

Sivi soko

pre 4 godine

Sad lepo da se malo ozbiljnije posveti Sunshine double-u a posle nek pusti ove mlade lavove da izazivaju Nadala na mastersima na šljaci, pa gas na RG. Prošle godine mu je bezveze izmaklo prvo mesto na kraju godine jer kao da nije igrao tenis dva meseca posle Australije. Sad već ima 2000 poena prednosti u odnosu na Rafu (na novoj rejs listi) i rekord od 310 nedelja pada već ove godine

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Novak je ponovo pokazao da je neverovatan borac sa velikim srcem i da je
najbolji kada je najpotrebnije i najteze. Svaka cast NO1E !
I neka ostane ovako u narednih 36 nedelja, a posle kako bude :)

No1vak

pre 4 godine

Jedna anegdota.Pre 15-ak godina u vreme kada je Ivanisevic osvajao Vimbldon 2001.,a Hrvatska Dejvis Kup 2005.,neki istaknuti HDZ-ovac je u hrvatskom Saboru (skupstini) jednom prilikom pun sebe za mikrofonom izjavio kako tenis dokazano razdvaja Hrvate i Srbe jer "je to gospodski sport u kojem uspeha imaju samo gospoda,a Hrvati su osvajanjem Vimbldona i Dejvis Kupa dokazali da su gospoda,za razliku od Srba koji su seljaci i nista u tenisu ne postizu niti ce ikad postici".Ta se izjava odmah sjajno primila i odusevljeno prepricavala medju gomilom razne druge "gospode" u Hrvatskoj.
Medjutim,ne lezi vraze,vec 2006.,na svetsku scenu stupa jedan naizgled bezazleni klinac iz Srbije,Srbin Novak Djokovic.Ne samo da je dve godine kasnije osvojio ono najvrednije u individualnom tenisu,svoj prvi GS,vec je 2010. i sa svojim "seljacima" saigracima uzeo prestizni reprezentativni Dejvis Kup.Dakle,za dve godine,osvojio je sve ono za sta su Hrvati smatrali da ih cini gospodom.Danas,15-ak godina posle te "cuvene" izjave,Srbin Novak Djokovic je osvojio svoj 17-ti GS i krupnim koracima ide ka zvanju najboljeg tenisera ikad,u slobodnom prevodu ka zvanju - najveceg GOSPODINA IKAD medju tolikom gospodom.Zivo me zanima da li bi taj HDZ-ovac i masa Hrvata koji su ga odusevljeno citirali pre 15-ak godina danas bili spremni da priznaju da su Srbi mnogo mnogo veca gospoda od njih?
Ili su to isti ovi trolovi koji 24h lece komplekse preko srpskih sportiste?
Hvala ti za sve veliki NOVACE DJOKOVICU.

kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...

bole

pre 4 godine

Do Wimbldona ne brani gotovo nista u poredjenju sa Nadalom, tako da je jos najmanje 16-17 sedmica gotovo obezbjedjeno. To je znaci vec sad gotovo garantovanih 290 nedelja.

Dušan

pre 4 godine

ove godine Novak obara Federerov rekord po broju nedelja na prvom mestu.

a ako Nadal uzme RG stiže ga i on po broju GS.

da se zna ko nije GOAT.

Ludi Milojko

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.

Zna se kome Nebo pripada!

pre 4 godine

Litija do Sidneja!!!

Slava Bogu za sve!

Veliki pozdrav za doprvake i ove što igraju u tradicionalnim zelenim dresovima, i svu ostalu raju (duševnu)sirotinju... imali smo se i mi i vi rašta roditi.

Svako za svoj "posao", da obavi i prinese sebi i ovom svetu!

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".

Uvek sami, uvek na vrhu!!!

velikoslovog

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

ironija ovog komentara je na zavidnom nivou ???

Oliver

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi uživajte u sadašnjosti.Budućnost što se tiče našeg tenisa je neizesna na ovom nivou u narednih 100 godina minimum.Za 200 godina će se ovo spominjati!

Кики

pre 4 godine

..... признајте, било је вас који су се понадали да ће Ноле да нам киксне, жао ми вас је ...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zamisli kakav početak godine.Osvojen GS i prvo mesto sveta.Još 004 do cilja...Samo jako Novače.008 za Ginisa!!!

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

...ponovo pitam, zasto danas nije igrao Federer...pitanje nije upuceno navijacima Federera vec onima koji mrze Novaka...

nis(h)ki letac

pre 4 godine

Srećan NOVAKDAN svima koji slave!!!
(to je pokretan praznik koji se pada u nedelju krajem januara ili, kao ove godine, početkom februara ;) )

No1vak

pre 4 godine

Jedna anegdota.Pre 15-ak godina u vreme kada je Ivanisevic osvajao Vimbldon 2001.,a Hrvatska Dejvis Kup 2005.,neki istaknuti HDZ-ovac je u hrvatskom Saboru (skupstini) jednom prilikom pun sebe za mikrofonom izjavio kako tenis dokazano razdvaja Hrvate i Srbe jer "je to gospodski sport u kojem uspeha imaju samo gospoda,a Hrvati su osvajanjem Vimbldona i Dejvis Kupa dokazali da su gospoda,za razliku od Srba koji su seljaci i nista u tenisu ne postizu niti ce ikad postici".Ta se izjava odmah sjajno primila i odusevljeno prepricavala medju gomilom razne druge "gospode" u Hrvatskoj.
Medjutim,ne lezi vraze,vec 2006.,na svetsku scenu stupa jedan naizgled bezazleni klinac iz Srbije,Srbin Novak Djokovic.Ne samo da je dve godine kasnije osvojio ono najvrednije u individualnom tenisu,svoj prvi GS,vec je 2010. i sa svojim "seljacima" saigracima uzeo prestizni reprezentativni Dejvis Kup.Dakle,za dve godine,osvojio je sve ono za sta su Hrvati smatrali da ih cini gospodom.Danas,15-ak godina posle te "cuvene" izjave,Srbin Novak Djokovic je osvojio svoj 17-ti GS i krupnim koracima ide ka zvanju najboljeg tenisera ikad,u slobodnom prevodu ka zvanju - najveceg GOSPODINA IKAD medju tolikom gospodom.Zivo me zanima da li bi taj HDZ-ovac i masa Hrvata koji su ga odusevljeno citirali pre 15-ak godina danas bili spremni da priznaju da su Srbi mnogo mnogo veca gospoda od njih?
Ili su to isti ovi trolovi koji 24h lece komplekse preko srpskih sportiste?
Hvala ti za sve veliki NOVACE DJOKOVICU.

Ludi Milojko

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.

Dušan

pre 4 godine

ove godine Novak obara Federerov rekord po broju nedelja na prvom mestu.

a ako Nadal uzme RG stiže ga i on po broju GS.

da se zna ko nije GOAT.

bole

pre 4 godine

Do Wimbldona ne brani gotovo nista u poredjenju sa Nadalom, tako da je jos najmanje 16-17 sedmica gotovo obezbjedjeno. To je znaci vec sad gotovo garantovanih 290 nedelja.

nis(h)ki letac

pre 4 godine

Srećan NOVAKDAN svima koji slave!!!
(to je pokretan praznik koji se pada u nedelju krajem januara ili, kao ove godine, početkom februara ;) )

Oliver

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha

Sivi soko

pre 4 godine

Sad lepo da se malo ozbiljnije posveti Sunshine double-u a posle nek pusti ove mlade lavove da izazivaju Nadala na mastersima na šljaci, pa gas na RG. Prošle godine mu je bezveze izmaklo prvo mesto na kraju godine jer kao da nije igrao tenis dva meseca posle Australije. Sad već ima 2000 poena prednosti u odnosu na Rafu (na novoj rejs listi) i rekord od 310 nedelja pada već ove godine

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zamisli kakav početak godine.Osvojen GS i prvo mesto sveta.Još 004 do cilja...Samo jako Novače.008 za Ginisa!!!

Кики

pre 4 godine

..... признајте, било је вас који су се понадали да ће Ноле да нам киксне, жао ми вас је ...

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

23.08.2023. će biti tačno 50 godina ATP-a, tačno 50 godina otkad je objavljena prva lista a Ilie Nastase bio prvi broj 1. I siguran sam da će posle US Opena 2023. ili posle završnog turnira te godine biti održana svečanost i da će se tu dodeliti priznanje za najboleg u dotadašnjoj istoriji, zlatni jubilej organizacije. Dakle još 15 GS turnira. Mislim da je realno da Novak osvoji trećinu od njih (5), Rafa još 3, ajde i Rodžer još 1, novi šampioni ukupno 6. Skor će biti 22-22-21, uz siguran sam bolji međusobni skor za Novaka u odnosu na oba rivala a i najviše nedelja na prvom mestu. Sasvim dovoljno da i zvanično bude proglašen za najboljeg u prvih 50 godina ATP-a. Živi bili pa videli.

velikoslovog

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

ironija ovog komentara je na zavidnom nivou ???

antiDebil

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.
(Ludi Milojko, 2. februar 2020 14:42)

Djokovic 56, Folirant i Balerina po 54 !

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo Nole i sretan povratak na celo ATP karavana.
Danas si jos jednom pokazao ko je KRALJ
MELBURNA.Sve cestitke od
srca na lavovskoj borbi i
osvajanju 8 trofeja na AO.
Sa srecom i u zdravlju 17GS.

Zna se kome Nebo pripada!

pre 4 godine

Litija do Sidneja!!!

Slava Bogu za sve!

Veliki pozdrav za doprvake i ove što igraju u tradicionalnim zelenim dresovima, i svu ostalu raju (duševnu)sirotinju... imali smo se i mi i vi rašta roditi.

Svako za svoj "posao", da obavi i prinese sebi i ovom svetu!

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".

Uvek sami, uvek na vrhu!!!

психијатар

pre 4 godine

Када се све ово заврши, Федерер ће бити трећи играч свих времена. Ово није сарказам, јер је то одличан пласман, а 20 освојених ГС фантастичан резултат. Сва тројица имају ту несрећу да играју у заједничкој ери тениса, иначе би појединачно освијили преко 30. Ми, публика имамо то задовољство да присуствујемо непоновљивој историји.

Smokey

pre 4 godine

Djokoviceva G.O.A.T. karijera


Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
29-26 protiv Nadala
26-23 protiv Federera

-Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

-Spasio 3x po dve mec lopte protiv Federera i pobedjivao na kraju
(Cuvenih 40-15)

-Drzi rekord 40 vezanih pobeda

-Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

-Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

-7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

-Dejvis Kup
-Atp Kup
-OI bronza Peking

-9 godina bez poraza kada igra za reprezentaciju Srbije (20 pobeda za redom)

-4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

-Najvise Atp poena u istoriji tenisa (16950)
...

(Đoković protiv najjačih rivala)
Djokovic - Nadal 29-26
Djokovic - Federer 26-23
Djokovic - Marej 25-11
Djokovic - Vavrinka 19-6
Djokovic - Del Potro 15-6

(Đoković protiv mladih rivala)
Djokovic - Tim 6-4
Djokovic - Medvedev 4-2
Djokovic - Zverev 3-2
Djokovic - Cicipas 2-2

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

...ponovo pitam, zasto danas nije igrao Federer...pitanje nije upuceno navijacima Federera vec onima koji mrze Novaka...

Teniski besmrtan

pre 4 godine

Samo da se vratimo na period posle završnpg turnira i tih komentara tipa nikad više pa onda dolaze mlade snage pa gotov si Novače itd.Danas on stoji ponosno na prvom mestu zato što veruje da može,ali Novak zna da sama vera nije dovoljna zato i dalje radi na poboljšavanju svog tenisa a gde smo za ovih mesec i po dva meseca mi,šta smo uradili da poboljšamo perfomanse svog života,da budemo barem bolji ljudi.Nemamo mi gospodo moralno ni bilo koje drugo pravo da kritikujemo Novaka(sve ovo se odnosi na nas koji ga volimo).

Laki2

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha
(Oliver, 2. februar 2020 14:20)

Pozdrav za tebe iz Crne Gore! Od nekog ko je prije dvije godine baš ovdje na B92 branio Novaka dok ga je 90% ljudi (uglavnom iz Srbije), pljuvalo i slalo u penziju. Vrijeđalo mu ženu, brata, porodicu, posprdavalo se sa načinom ishrane, sa težinom, itd.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi uživajte u sadašnjosti.Budućnost što se tiče našeg tenisa je neizesna na ovom nivou u narednih 100 godina minimum.Za 200 godina će se ovo spominjati!

mudar neki čovek

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

Meni je baš drago što se ti toliko brineš za nas. I da li je posle ovog komentara tvoj frižider puniji? Kako cura?

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Novak je ponovo pokazao da je neverovatan borac sa velikim srcem i da je
najbolji kada je najpotrebnije i najteze. Svaka cast NO1E !
I neka ostane ovako u narednih 36 nedelja, a posle kako bude :)

Makedonac

pre 4 godine

Laki2.... Svaka cast za komentar.moj punac takodje srbin mi vec 6,7godina govori posle svakog ispadanja da vise nista nece osvojiti, pa servira ko zena, pa nek se najede mesa itd.ali on je danas ponosni srbin i sve naj naj o noletu, do sledeceg ispadanja.ja kao makedonac i moj najbolji drug hrvat, oba iz slo.ispadamo veci srbi nego on i 50%vas dole, citajuci komentare. zato manite se nacionalistickih komentara i uzivajte u ovom uspjehu.

cega se pametan stidi...

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad sam baš pogledao šta Novak brani u skorije vreme. Na Mastersu u IW brani 45 bodova a Nadal 360. Na Mastersu u Majamiju brani 90 bodova a Nadal nije učestvovao. Onog licemera iz Švajcarske namerno ne spominjem jer nije bitan u raspodeli deobe prvog mesta. Ne zna se da li će Novak učestvovati u Dubaiju na turniru 500 serije, ali ako Nadal ode u Acapulco onda on mora na jedan od ta dva, ako misli da ostane broj jedan. Biće uzbudljivo do RG i Novak mora odlično da odigra na američkoj turneji pa da skuplja te famozne nedelje na večnoj listi.

Н.И.К.

pre 4 godine

Ajde Nole sad lepo da se odmoris i spremis za masterse na kojima ne branis mnogo bodova, pa sve do Rolan Garosa imas sansu da uvecas prednost i da budes na pragu obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu.

KOMENTAR DANA

pre 4 godine

*Nije Nole ponovo najbolji ON je uvek najbolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XXL, 2. februar 2020 17:44)
SVAKA ČAST ZA KOMENTAR!

Millennium

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Meni je to transfer blama. Prvo što je poruka besmislena, drugo što je na engleskom, treće što je lik u Australiji. Ako već tako razmišlja, nek se lepo vrati u domovinu, a ne da u tom istom svetu zarađuje koru hleba.

Bolje da mi je život dijagnoza, nego kocka i sportska prognoza...

pre 4 godine

(cega se pametan stidi..., 2. februar 2020 15:26)

"Brale"... je dijagnoza!

Možda jednaka onim likovima što pišu onomaptipeju smeha.

A da ti sad čika objasni malo što učiteljica nije:

Ovaj svet je protiv Boga, i Božijeg.

Jesi možda čuo za Hristosa? Stolar jedan! Nije učestvovao u rijalitijima, nije imao koncerte, nije se oblačio u žensko, nije govrio "brale" nego "brate"... ali po njemu se meri vreme ovog sveta. Možda si čuo za Njega.

Jel on prošao kako je prošao zbog dijagnoze i govorenja "Ja sam Sin Božiji, pokajte se dolazi Carstvo oca Mojeg."?

Ako jeste, ja veruj odma ti potpiusjem da imam dijagnozu!

Znaš... mi ludaci stremimo da nam večnost bude Raj.

Vama štos te pametni i znate čega se treba stideti, pa nekako nemate nit' prijatelja, što je još tužnije ni neprijatelja, nit' iskušenja, pa tako ni života u sebi... vama ostavljamo da od smrti sami sebe spašavate!

Verujem ja u vas da vi to možete! I ti i ceo taj SVET koji braniš!

Ali kako kaže i Milo Đukanović, ipak sam ja samo jedan ludak koji ipak više veruje tom provpomentuom Stolaru nego svima vama naučnicima, filozofima, matematičarima i ostalim super-sudoku dokonim razbribrigama od umova.

Živm mi bio i da ceo svet taj tvoj koji nema porbleme, nego samo mi sa njim tako čistim i plemenitim, što pre sjašite s grbače nas ludaka.

kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...

Swedenonline

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.
(cega se pametan stidi..., 02. februar 2020 15:26)

Nikako da je Srbija protiv celog sveta, jedini problem je konstantno pišanje uz vetar.
Ko ne veruje nek' pročita komentare koristeći mozak, po mogućnosti. :D

kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...

cega se pametan stidi...

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.

Oliver

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha

Millennium

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Meni je to transfer blama. Prvo što je poruka besmislena, drugo što je na engleskom, treće što je lik u Australiji. Ako već tako razmišlja, nek se lepo vrati u domovinu, a ne da u tom istom svetu zarađuje koru hleba.

Bolje da mi je život dijagnoza, nego kocka i sportska prognoza...

pre 4 godine

(cega se pametan stidi..., 2. februar 2020 15:26)

"Brale"... je dijagnoza!

Možda jednaka onim likovima što pišu onomaptipeju smeha.

A da ti sad čika objasni malo što učiteljica nije:

Ovaj svet je protiv Boga, i Božijeg.

Jesi možda čuo za Hristosa? Stolar jedan! Nije učestvovao u rijalitijima, nije imao koncerte, nije se oblačio u žensko, nije govrio "brale" nego "brate"... ali po njemu se meri vreme ovog sveta. Možda si čuo za Njega.

Jel on prošao kako je prošao zbog dijagnoze i govorenja "Ja sam Sin Božiji, pokajte se dolazi Carstvo oca Mojeg."?

Ako jeste, ja veruj odma ti potpiusjem da imam dijagnozu!

Znaš... mi ludaci stremimo da nam večnost bude Raj.

Vama štos te pametni i znate čega se treba stideti, pa nekako nemate nit' prijatelja, što je još tužnije ni neprijatelja, nit' iskušenja, pa tako ni života u sebi... vama ostavljamo da od smrti sami sebe spašavate!

Verujem ja u vas da vi to možete! I ti i ceo taj SVET koji braniš!

Ali kako kaže i Milo Đukanović, ipak sam ja samo jedan ludak koji ipak više veruje tom provpomentuom Stolaru nego svima vama naučnicima, filozofima, matematičarima i ostalim super-sudoku dokonim razbribrigama od umova.

Živm mi bio i da ceo svet taj tvoj koji nema porbleme, nego samo mi sa njim tako čistim i plemenitim, što pre sjašite s grbače nas ludaka.

Swedenonline

pre 4 godine

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".
Uvek sami, uvek na vrhu!!!
(Zna se kome Nebo pripada!, 2. februar 2020 14:10)

Brale, to "against all world" je dijagnoza i uzrocnik svih nasih problema, a ne nesto cime bi mi trebali da se pohvalimo.
(cega se pametan stidi..., 02. februar 2020 15:26)

Nikako da je Srbija protiv celog sveta, jedini problem je konstantno pišanje uz vetar.
Ko ne veruje nek' pročita komentare koristeći mozak, po mogućnosti. :D

No1vak

pre 4 godine

Jedna anegdota.Pre 15-ak godina u vreme kada je Ivanisevic osvajao Vimbldon 2001.,a Hrvatska Dejvis Kup 2005.,neki istaknuti HDZ-ovac je u hrvatskom Saboru (skupstini) jednom prilikom pun sebe za mikrofonom izjavio kako tenis dokazano razdvaja Hrvate i Srbe jer "je to gospodski sport u kojem uspeha imaju samo gospoda,a Hrvati su osvajanjem Vimbldona i Dejvis Kupa dokazali da su gospoda,za razliku od Srba koji su seljaci i nista u tenisu ne postizu niti ce ikad postici".Ta se izjava odmah sjajno primila i odusevljeno prepricavala medju gomilom razne druge "gospode" u Hrvatskoj.
Medjutim,ne lezi vraze,vec 2006.,na svetsku scenu stupa jedan naizgled bezazleni klinac iz Srbije,Srbin Novak Djokovic.Ne samo da je dve godine kasnije osvojio ono najvrednije u individualnom tenisu,svoj prvi GS,vec je 2010. i sa svojim "seljacima" saigracima uzeo prestizni reprezentativni Dejvis Kup.Dakle,za dve godine,osvojio je sve ono za sta su Hrvati smatrali da ih cini gospodom.Danas,15-ak godina posle te "cuvene" izjave,Srbin Novak Djokovic je osvojio svoj 17-ti GS i krupnim koracima ide ka zvanju najboljeg tenisera ikad,u slobodnom prevodu ka zvanju - najveceg GOSPODINA IKAD medju tolikom gospodom.Zivo me zanima da li bi taj HDZ-ovac i masa Hrvata koji su ga odusevljeno citirali pre 15-ak godina danas bili spremni da priznaju da su Srbi mnogo mnogo veca gospoda od njih?
Ili su to isti ovi trolovi koji 24h lece komplekse preko srpskih sportiste?
Hvala ti za sve veliki NOVACE DJOKOVICU.

Zna se kome Nebo pripada!

pre 4 godine

Litija do Sidneja!!!

Slava Bogu za sve!

Veliki pozdrav za doprvake i ove što igraju u tradicionalnim zelenim dresovima, i svu ostalu raju (duševnu)sirotinju... imali smo se i mi i vi rašta roditi.

Svako za svoj "posao", da obavi i prinese sebi i ovom svetu!

A utisak sa tribina, ljudina ogromna sa natpisom na grudima:
"Serbia aginst all world".

Uvek sami, uvek na vrhu!!!

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

23.08.2023. će biti tačno 50 godina ATP-a, tačno 50 godina otkad je objavljena prva lista a Ilie Nastase bio prvi broj 1. I siguran sam da će posle US Opena 2023. ili posle završnog turnira te godine biti održana svečanost i da će se tu dodeliti priznanje za najboleg u dotadašnjoj istoriji, zlatni jubilej organizacije. Dakle još 15 GS turnira. Mislim da je realno da Novak osvoji trećinu od njih (5), Rafa još 3, ajde i Rodžer još 1, novi šampioni ukupno 6. Skor će biti 22-22-21, uz siguran sam bolji međusobni skor za Novaka u odnosu na oba rivala a i najviše nedelja na prvom mestu. Sasvim dovoljno da i zvanično bude proglašen za najboljeg u prvih 50 godina ATP-a. Živi bili pa videli.

Ludi Milojko

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.

velikoslovog

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

ironija ovog komentara je na zavidnom nivou ???

antiDebil

pre 4 godine

Za Novaka je ovo ključna godina. Ima 56 titula sa velikih turnira, a Rafa i Federer po 55. Ukoliko uzme još barem 2 GS i nekoliko mastersa uz 1. mesto na ATP listi biće praktično GOAT.
(Ludi Milojko, 2. februar 2020 14:42)

Djokovic 56, Folirant i Balerina po 54 !

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zamisli kakav početak godine.Osvojen GS i prvo mesto sveta.Još 004 do cilja...Samo jako Novače.008 za Ginisa!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi uživajte u sadašnjosti.Budućnost što se tiče našeg tenisa je neizesna na ovom nivou u narednih 100 godina minimum.Za 200 godina će se ovo spominjati!

bole

pre 4 godine

Do Wimbldona ne brani gotovo nista u poredjenju sa Nadalom, tako da je jos najmanje 16-17 sedmica gotovo obezbjedjeno. To je znaci vec sad gotovo garantovanih 290 nedelja.

Sivi soko

pre 4 godine

Sad lepo da se malo ozbiljnije posveti Sunshine double-u a posle nek pusti ove mlade lavove da izazivaju Nadala na mastersima na šljaci, pa gas na RG. Prošle godine mu je bezveze izmaklo prvo mesto na kraju godine jer kao da nije igrao tenis dva meseca posle Australije. Sad već ima 2000 poena prednosti u odnosu na Rafu (na novoj rejs listi) i rekord od 310 nedelja pada već ove godine

Laki2

pre 4 godine

Imam pitanje za komsije iz Hrvatske,MH Federacije,Crne Gore,Severne Makedonije i Albanije: Je l' vam krivo? Je l' vam krivo?? AHAhahahhahahahahaaha
(Oliver, 2. februar 2020 14:20)

Pozdrav za tebe iz Crne Gore! Od nekog ko je prije dvije godine baš ovdje na B92 branio Novaka dok ga je 90% ljudi (uglavnom iz Srbije), pljuvalo i slalo u penziju. Vrijeđalo mu ženu, brata, porodicu, posprdavalo se sa načinom ishrane, sa težinom, itd.

Dušan

pre 4 godine

ove godine Novak obara Federerov rekord po broju nedelja na prvom mestu.

a ako Nadal uzme RG stiže ga i on po broju GS.

da se zna ko nije GOAT.

mudar neki čovek

pre 4 godine

Poruka za sve one koji svakodnevno prvo gledaju Djokovica pa pisu ovde satima komentare: Nadjite neke druge bitnije radosti u zivotu dok ne bude prekasno! Nadam se da vam je Djokoviceva pobeda napunila frizider, platila racune, pomogla da nadjete neku devojku ...
(kakva euforija,oko licnog uspeha jednog coveka, 02. februar 2020 14:39)

Meni je baš drago što se ti toliko brineš za nas. I da li je posle ovog komentara tvoj frižider puniji? Kako cura?

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad sam baš pogledao šta Novak brani u skorije vreme. Na Mastersu u IW brani 45 bodova a Nadal 360. Na Mastersu u Majamiju brani 90 bodova a Nadal nije učestvovao. Onog licemera iz Švajcarske namerno ne spominjem jer nije bitan u raspodeli deobe prvog mesta. Ne zna se da li će Novak učestvovati u Dubaiju na turniru 500 serije, ali ako Nadal ode u Acapulco onda on mora na jedan od ta dva, ako misli da ostane broj jedan. Biće uzbudljivo do RG i Novak mora odlično da odigra na američkoj turneji pa da skuplja te famozne nedelje na večnoj listi.

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

...ponovo pitam, zasto danas nije igrao Federer...pitanje nije upuceno navijacima Federera vec onima koji mrze Novaka...

Кики

pre 4 godine

..... признајте, било је вас који су се понадали да ће Ноле да нам киксне, жао ми вас је ...

Teniski besmrtan

pre 4 godine

Samo da se vratimo na period posle završnpg turnira i tih komentara tipa nikad više pa onda dolaze mlade snage pa gotov si Novače itd.Danas on stoji ponosno na prvom mestu zato što veruje da može,ali Novak zna da sama vera nije dovoljna zato i dalje radi na poboljšavanju svog tenisa a gde smo za ovih mesec i po dva meseca mi,šta smo uradili da poboljšamo perfomanse svog života,da budemo barem bolji ljudi.Nemamo mi gospodo moralno ni bilo koje drugo pravo da kritikujemo Novaka(sve ovo se odnosi na nas koji ga volimo).

психијатар

pre 4 godine

Када се све ово заврши, Федерер ће бити трећи играч свих времена. Ово није сарказам, јер је то одличан пласман, а 20 освојених ГС фантастичан резултат. Сва тројица имају ту несрећу да играју у заједничкој ери тениса, иначе би појединачно освијили преко 30. Ми, публика имамо то задовољство да присуствујемо непоновљивој историји.

Smokey

pre 4 godine

Djokoviceva G.O.A.T. karijera


Pozitivan skor sa dvojicom najvecih rivala:
29-26 protiv Nadala
26-23 protiv Federera

-Tukao Federera u 3 finala Vimbldona

-Spasio 3x po dve mec lopte protiv Federera i pobedjivao na kraju
(Cuvenih 40-15)

-Drzi rekord 40 vezanih pobeda

-Novak masters (svi osvojeni mastersi bar po 1 put)

-Novak slem (4 vezanih Grend Slemova-niko nije uradio u Open eri)

-7 vezanih pobeda protiv Nadala u finalima (2011.)

-Dejvis Kup
-Atp Kup
-OI bronza Peking

-9 godina bez poraza kada igra za reprezentaciju Srbije (20 pobeda za redom)

-4 puta najbolji sportista sveta (Laureus nagrada)

-Najvise Atp poena u istoriji tenisa (16950)
...

(Đoković protiv najjačih rivala)
Djokovic - Nadal 29-26
Djokovic - Federer 26-23
Djokovic - Marej 25-11
Djokovic - Vavrinka 19-6
Djokovic - Del Potro 15-6

(Đoković protiv mladih rivala)
Djokovic - Tim 6-4
Djokovic - Medvedev 4-2
Djokovic - Zverev 3-2
Djokovic - Cicipas 2-2

Makedonac

pre 4 godine

Laki2.... Svaka cast za komentar.moj punac takodje srbin mi vec 6,7godina govori posle svakog ispadanja da vise nista nece osvojiti, pa servira ko zena, pa nek se najede mesa itd.ali on je danas ponosni srbin i sve naj naj o noletu, do sledeceg ispadanja.ja kao makedonac i moj najbolji drug hrvat, oba iz slo.ispadamo veci srbi nego on i 50%vas dole, citajuci komentare. zato manite se nacionalistickih komentara i uzivajte u ovom uspjehu.

Н.И.К.

pre 4 godine

Ajde Nole sad lepo da se odmoris i spremis za masterse na kojima ne branis mnogo bodova, pa sve do Rolan Garosa imas sansu da uvecas prednost i da budes na pragu obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu.

KOMENTAR DANA

pre 4 godine

*Nije Nole ponovo najbolji ON je uvek najbolji.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XXL, 2. februar 2020 17:44)
SVAKA ČAST ZA KOMENTAR!

nis(h)ki letac

pre 4 godine

Srećan NOVAKDAN svima koji slave!!!
(to je pokretan praznik koji se pada u nedelju krajem januara ili, kao ove godine, početkom februara ;) )

teniski ekspert od 2011

pre 4 godine

Novak je ponovo pokazao da je neverovatan borac sa velikim srcem i da je
najbolji kada je najpotrebnije i najteze. Svaka cast NO1E !
I neka ostane ovako u narednih 36 nedelja, a posle kako bude :)

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo Nole i sretan povratak na celo ATP karavana.
Danas si jos jednom pokazao ko je KRALJ
MELBURNA.Sve cestitke od
srca na lavovskoj borbi i
osvajanju 8 trofeja na AO.
Sa srecom i u zdravlju 17GS.