Fudbal 65

Nedelja, 05.01.2020.

23:01

Emotivan oproštaj Marka Marina

Marko Marin, sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, na emotivan način se oprostio od navijača.

Emotivan oproštaj Marka Marina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Walldorf

pre 4 godine

Marko Marin, HVALA NA SVEMU!!! Bio si,jesi i zauvek ces biti jedan od nas.Bratski te pozdravlja i zeli ti od Boga blagoslov, tvoj SEVER!

tex

pre 4 godine

Sam Bog zna kada će mo opet u neko evropsko takmičenje u grupe! Sa ovim podmladjivanjem izgleda da svesno od toga diže ruke uprava. Nadam se da grešim !

Gile

pre 4 godine

platau imao godisnje sa premijama 2.000.000€ kupili ga 700.000€ a prodali za 1.700.000€. Ekonomija cveta a narod finansira.
(dragi, 6. januar 2020 08:41)

Doneo Zvezdi desetine miliona u LS. Uz Borjana svakako najzasluzniji igrac za uspehe. Ta ekonomija, koju spominjes, nije samo puka matematika.

Pantagruel

pre 4 godine

Има ли истине у причи да му је Управа Звезде дуговала новац за плате, па када је запретио тужбом, решила да га пусти? Ако има то би била велика срамота, с обзиром на чињеницу колико пара су зарадили од две сезоне играња у Лиги шампиона.

KimiRaikonen

pre 4 godine

godinu i po Marko, ne godinu ipo...
(Bard Živa, 05. januar 2020 23:17)
---------------
Za nekoga ko je rođen u Nemačkoj, na ovoliko tekst to i nije neka greška (može da se provuče i kao štamparska greška)
Mislim da ovde u komentarima možeš više da se baviš gramatikom!

Crudelta

pre 4 godine

Hit mi je prica o podmladjivanju tima a od kada je stigao Deki prica se o dovodjenju bombi Kolarov, Bane i Tosic. Znam da verovatno niko od njih nece doci mozda jedino Tosic a mislim i da je najmladji sa 34 godine.

KimiRaikonen

pre 4 godine

e moja zvezdo pustas jednog ovakvog majstora da ode umesto oko njega da podmladjujes tim
-------------
Nema šta puštaš ga.
Takav je bio dogovor kad je došao. Ima pravo da ode ako dobije neku ponudu gde mu nude veliku platu.
I šta kao kad dolazi kažeš mu dogovoreno i onda posle kao to ne važi!
da vredi više para ne bi ga Olimpiakos prodao za 700k!
Šta mi ga kupili za 700k, a prodajemo ga sa 31godinom za 5 miliona!?
Zasitio se života u Srbiji, pritiska i kritike nakon svake utakmice u LŠ i odlučio da naplati dobro poslednji ugovor.

KimiRaikonen

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.
----------------
Trener nije baš iznenada otišao, bilo je priče i na leto da li ide ili ostaje. Vrši se mediski pritisak da igra defanzivno i da loše igramo u LŠ. Ljudi misle da možeš da se "zaletiš" i napadneš Bajern i Totenhem, a realno smo odigrali koliko trenutno možemo. Cena karata je dodatno napravila lošu atmosferu oko tima.

Bili bob

pre 4 godine

Dobro, navijaci su kukali da nasa deca ne igraju, da ne igramo leprsavo, pa eto, sad ce nam deca igrati ali ne ocekujte LS narednih 15ak godina...

VUK

pre 4 godine

Prikazanih 1,5 miliona dolara obestecenja je iznos za poresku upravu i Olimpijakos koji ima ugovorenih 30% od onoga što pripadne CZ. Kako se radi o državi i savezu van kontrole UEFE , igranka oko transfera je maksimalna. Zna Dr.Terzić šta radi. To je njegov teren.

vladimir1

pre 4 godine

rece li neko zvezdina zvezda ? e sta sve neces cuti od sadasnjeg rukovodstva, na stranu to kako i za koliko prodaju igrace i kako se tale na transfere, al proglasiti coveka zvezdinom zvezdom koji je godinu ili godinu ipo u klub bio je stvarno porazavajuce za mnoge igrace koji su ostvarili mnogo veci trag od ovog, mada stoji da je Marin odlican igrac koji je pravio razliku veliku kod nas

Crni

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da smo pustili kapitena da ide za 2.5 miliona.
Nevezano za pare,Ali jednu ovakvu kariku pustit, a ovamo prica Ocemo mladje igrace da forsiramo ne pije mi vodu .
Umjesto da kupe iskustvo I ugledaju na nekoga kao sto je Marko ,koji je ostavljao srce na teren... brine me malo ova Dekijeva “ omladinska “ skola, nadam se sa grijesim.

cosmo

pre 4 godine

Veliko hvala Marku Marinu,ali nama treba timska igra.Timska igra,a ne da se cela prica svede na to sta ce Marko Marin uraditi.Za mene,ovo je dobitak.Ako razumete sta hocu da kazem...

Od Barija do Tokija svuda naša Zvezda sija

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!
(Sava Stevanovic, 6. januar 2020 00:05)

Sram te bilo! Našao si da zezaš nas poštene Zvezdaše. Pa šta ako je u te dve utakmice bilo 0:11, i ako nismo uputili udarac na gol protivnika. Nije kriv Marin za to nego trener iz Bata Đorine škole koji je postavio takvu taktiku da ovakav velemajstor kao Marin i nije mogao da dođe do izražaja. A i tad svaki njegov dodir sa loptom je bio fudbalska simfonija. Vi grobari možete to samo da sanjate!

zex

pre 4 godine

Odakle vam ideja da nesto nevalja u klubu? Logicno je bilo da ode Miloje, Zvezda je igrala lose ove sezone. Od kako su otišli Savic, Stojkovic, Krsticic, Srnic, Donald, Kanga, Pesic, Radonjic i grujić. Zvezda nema tu cvrstinu koju je imala. Kako bi taj tim bio Mocan da je Marin tada došao a on je dosao kada su ovi otišli. Grujic je otisao ranije on nije učestvovao u kvalifikacijama. Stojkovic je bio nas najbolji bek, Savic je bio odlican i bilo je problema kada nije igrao. Nesto se desilo u klubu pa su otišli. Zvezda vise nije bila ista. Gobeljic koliko god dobar bio on nije bek. Milunovic očajan, Rodic, slab, Kanjas 0,Garsija neznam ni sam, decko je potencijal mnogo je rotacija u klubu tako da neznamo pravi kvalitet. Kola su se slomila na Marina, decko je sve sam pripremio kao na tacni. Njemu fizicka snaga nije potrebna, igra sa takvom lakocom a poseduje i brzinu da smo imali a Radonjica po levoj strani i jos jedno krsteno krilo bila bi to druga pesma ali nismo imali zadnjeg veznog, bekovi i stoperi slabi i tromi tako da je ocekivano ovako nesto. Miloje je napravio ekipu u kojoj je svako mogao u napada i u odbranu. Gomila igraca u rotaciji, velika greska, nikada jedan tim nije vezao dve utakmice. Ivanic koji je odlican igrac on je u haosu, totalno van ritma. Milojevic je rekao da je on njegova žrtva. Verujem u Dekija napravice on opasan tim.

Branko

pre 4 godine

Neznam da li se neko seca da kada je dosao Terzic u Zvezdu, data je 10ka Avramovskom, i nije ni zaigrao sa desetkom i prosledjen je u OFK...Nakon toga Katai je dobio 10-ku, i prodat je bio u Selti za oko 3 miliona evra...Sada smo prodali za 2 500 000 evra Marina... To po meni znaci da mi ne stvaramo fudbalere za da ih prodamo. Zvezdina desetka mora da bude neko ko je virtuloz i neko ko u Zvezdi u omladisnkom pogonu je minimum 5 godina. Neko ko sa igranjem u Zvezdi od maksimum odigranih 70 utakmica vredi na trzistu ne manje od 10 miljona evra i ne sme biti ni u ludilo stariji od 23 godina kada se prodaje, za da se postigne dobra cena ... Jednostavno, Cuka ili bilo koji srpski klub mogu da prodaju igraci za jedan, ili dva miliona evra. Zvezda mora da ima vise kriteriume i da svako ko se izbori za prvi tim da posle standarnih dve godina u prvom timu bude proektovan na minimalnu cenu od 5 miliona evra, a uvek moramo da imamo 3 igraca sa vrednoscu vecu od 10 miliona evra... Samo takva Zvezda moze da igra u Evropu ova Zvezda je ispod proseka. Sve najbolje!

Partizan

pre 4 godine

Grobar sam ali sam pratio Zvezdu u Evropskim takmičenjima mogu da kažem da je bio dobar ali je gubio mnogo lopti nije trčao puno.Ali svaka mu čast!

Tja...

pre 4 godine

"cekaj zasto beogradski mesi?!?!?! (jer smo tako u mogucnosti, 6. januar 2020 00:05)"

Zato što je nemački državljanin, pa ne može "srpski Mesi", a prevelika smo snobovština da napišemo da je iz Gradiške, Republika Srpska. Ili nismo znali kako se kaže - gradištanski Mesi? Gradiškanski? Gradišski? Republikosrpski Mesi? Aj turi onda beogradski i ne pitaj mnogo... Otprilike tako.

Sava Stevanovic

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!

ja pa ja

pre 4 godine

ovde nesto debelo smrdi. Oko ovakvih igraca se posmladjuje ekipa. Derbi dovede runika da pomogne mladoj ekipi a mi oteramo Marina.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Još ne verujem da ide. Baš baš šok. Marko majstore, šampione, čoveče hvala ti! I nemoj da bude zbogom.

Stadion Čika Rajka je tvoja kuća, u 33oj, 35oj kad god, tu smo i čekamo.

Tebi, porodici i familiji Marin sve najbolje u životu. Pa da ponovo obučeš svoju desetku, razigravaš neke nove momke i zaplešeš najlepšim i najdražim stadionom.

Marko Marin, jedan od nas!

Emulator

pre 4 godine

Odlican tehnicar,fizicki inferioran pa zato nije bio veliki as evropskog fudbala.
Svaka cast na ljubavi prema klubu iako navijam za suprotnu stranu.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Kakav dasa! kakav čovek! Imali smo tu čast da jedan ovakav majstor fudbala igra za naš tim. Hvala na svemu! Voleo bih da je još ostao, kao i svi, ali šta je tu je.

Igor

pre 4 godine

Jos jednom i jos dosta puta: hvala ti legendo sto si nam pruzio zadovoljstvo da igras za nas klub toliko i na taj nacin! Pomogao si svojim nastupima i svojim odnosom prema ovom evropski zaboravljenom dresu i grbu da podsetis Evropu na nas. Ovaj covek je prva prava desetka srpskog fudbala nakon Ramba Petkovica. Steta samo sto ne moze da igra za reprezentaciju, kidao bi.

steva

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Još ne verujem da ide. Baš baš šok. Marko majstore, šampione, čoveče hvala ti! I nemoj da bude zbogom.

Stadion Čika Rajka je tvoja kuća, u 33oj, 35oj kad god, tu smo i čekamo.

Tebi, porodici i familiji Marin sve najbolje u životu. Pa da ponovo obučeš svoju desetku, razigravaš neke nove momke i zaplešeš najlepšim i najdražim stadionom.

Marko Marin, jedan od nas!

Emulator

pre 4 godine

Odlican tehnicar,fizicki inferioran pa zato nije bio veliki as evropskog fudbala.
Svaka cast na ljubavi prema klubu iako navijam za suprotnu stranu.

steva

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Kakav dasa! kakav čovek! Imali smo tu čast da jedan ovakav majstor fudbala igra za naš tim. Hvala na svemu! Voleo bih da je još ostao, kao i svi, ali šta je tu je.

Sava Stevanovic

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!

Igor

pre 4 godine

Jos jednom i jos dosta puta: hvala ti legendo sto si nam pruzio zadovoljstvo da igras za nas klub toliko i na taj nacin! Pomogao si svojim nastupima i svojim odnosom prema ovom evropski zaboravljenom dresu i grbu da podsetis Evropu na nas. Ovaj covek je prva prava desetka srpskog fudbala nakon Ramba Petkovica. Steta samo sto ne moze da igra za reprezentaciju, kidao bi.

KimiRaikonen

pre 4 godine

godinu i po Marko, ne godinu ipo...
(Bard Živa, 05. januar 2020 23:17)
---------------
Za nekoga ko je rođen u Nemačkoj, na ovoliko tekst to i nije neka greška (može da se provuče i kao štamparska greška)
Mislim da ovde u komentarima možeš više da se baviš gramatikom!

KimiRaikonen

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.
----------------
Trener nije baš iznenada otišao, bilo je priče i na leto da li ide ili ostaje. Vrši se mediski pritisak da igra defanzivno i da loše igramo u LŠ. Ljudi misle da možeš da se "zaletiš" i napadneš Bajern i Totenhem, a realno smo odigrali koliko trenutno možemo. Cena karata je dodatno napravila lošu atmosferu oko tima.

Gile

pre 4 godine

platau imao godisnje sa premijama 2.000.000€ kupili ga 700.000€ a prodali za 1.700.000€. Ekonomija cveta a narod finansira.
(dragi, 6. januar 2020 08:41)

Doneo Zvezdi desetine miliona u LS. Uz Borjana svakako najzasluzniji igrac za uspehe. Ta ekonomija, koju spominjes, nije samo puka matematika.

cosmo

pre 4 godine

Veliko hvala Marku Marinu,ali nama treba timska igra.Timska igra,a ne da se cela prica svede na to sta ce Marko Marin uraditi.Za mene,ovo je dobitak.Ako razumete sta hocu da kazem...

KimiRaikonen

pre 4 godine

e moja zvezdo pustas jednog ovakvog majstora da ode umesto oko njega da podmladjujes tim
-------------
Nema šta puštaš ga.
Takav je bio dogovor kad je došao. Ima pravo da ode ako dobije neku ponudu gde mu nude veliku platu.
I šta kao kad dolazi kažeš mu dogovoreno i onda posle kao to ne važi!
da vredi više para ne bi ga Olimpiakos prodao za 700k!
Šta mi ga kupili za 700k, a prodajemo ga sa 31godinom za 5 miliona!?
Zasitio se života u Srbiji, pritiska i kritike nakon svake utakmice u LŠ i odlučio da naplati dobro poslednji ugovor.

vladimir1

pre 4 godine

rece li neko zvezdina zvezda ? e sta sve neces cuti od sadasnjeg rukovodstva, na stranu to kako i za koliko prodaju igrace i kako se tale na transfere, al proglasiti coveka zvezdinom zvezdom koji je godinu ili godinu ipo u klub bio je stvarno porazavajuce za mnoge igrace koji su ostvarili mnogo veci trag od ovog, mada stoji da je Marin odlican igrac koji je pravio razliku veliku kod nas

Crudelta

pre 4 godine

Hit mi je prica o podmladjivanju tima a od kada je stigao Deki prica se o dovodjenju bombi Kolarov, Bane i Tosic. Znam da verovatno niko od njih nece doci mozda jedino Tosic a mislim i da je najmladji sa 34 godine.

Tja...

pre 4 godine

"cekaj zasto beogradski mesi?!?!?! (jer smo tako u mogucnosti, 6. januar 2020 00:05)"

Zato što je nemački državljanin, pa ne može "srpski Mesi", a prevelika smo snobovština da napišemo da je iz Gradiške, Republika Srpska. Ili nismo znali kako se kaže - gradištanski Mesi? Gradiškanski? Gradišski? Republikosrpski Mesi? Aj turi onda beogradski i ne pitaj mnogo... Otprilike tako.

Bili bob

pre 4 godine

Dobro, navijaci su kukali da nasa deca ne igraju, da ne igramo leprsavo, pa eto, sad ce nam deca igrati ali ne ocekujte LS narednih 15ak godina...

VUK

pre 4 godine

Prikazanih 1,5 miliona dolara obestecenja je iznos za poresku upravu i Olimpijakos koji ima ugovorenih 30% od onoga što pripadne CZ. Kako se radi o državi i savezu van kontrole UEFE , igranka oko transfera je maksimalna. Zna Dr.Terzić šta radi. To je njegov teren.

Pantagruel

pre 4 godine

Има ли истине у причи да му је Управа Звезде дуговала новац за плате, па када је запретио тужбом, решила да га пусти? Ако има то би била велика срамота, с обзиром на чињеницу колико пара су зарадили од две сезоне играња у Лиги шампиона.

ja pa ja

pre 4 godine

ovde nesto debelo smrdi. Oko ovakvih igraca se posmladjuje ekipa. Derbi dovede runika da pomogne mladoj ekipi a mi oteramo Marina.

Branko

pre 4 godine

Neznam da li se neko seca da kada je dosao Terzic u Zvezdu, data je 10ka Avramovskom, i nije ni zaigrao sa desetkom i prosledjen je u OFK...Nakon toga Katai je dobio 10-ku, i prodat je bio u Selti za oko 3 miliona evra...Sada smo prodali za 2 500 000 evra Marina... To po meni znaci da mi ne stvaramo fudbalere za da ih prodamo. Zvezdina desetka mora da bude neko ko je virtuloz i neko ko u Zvezdi u omladisnkom pogonu je minimum 5 godina. Neko ko sa igranjem u Zvezdi od maksimum odigranih 70 utakmica vredi na trzistu ne manje od 10 miljona evra i ne sme biti ni u ludilo stariji od 23 godina kada se prodaje, za da se postigne dobra cena ... Jednostavno, Cuka ili bilo koji srpski klub mogu da prodaju igraci za jedan, ili dva miliona evra. Zvezda mora da ima vise kriteriume i da svako ko se izbori za prvi tim da posle standarnih dve godina u prvom timu bude proektovan na minimalnu cenu od 5 miliona evra, a uvek moramo da imamo 3 igraca sa vrednoscu vecu od 10 miliona evra... Samo takva Zvezda moze da igra u Evropu ova Zvezda je ispod proseka. Sve najbolje!

tex

pre 4 godine

Sam Bog zna kada će mo opet u neko evropsko takmičenje u grupe! Sa ovim podmladjivanjem izgleda da svesno od toga diže ruke uprava. Nadam se da grešim !

Partizan

pre 4 godine

Grobar sam ali sam pratio Zvezdu u Evropskim takmičenjima mogu da kažem da je bio dobar ali je gubio mnogo lopti nije trčao puno.Ali svaka mu čast!

Od Barija do Tokija svuda naša Zvezda sija

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!
(Sava Stevanovic, 6. januar 2020 00:05)

Sram te bilo! Našao si da zezaš nas poštene Zvezdaše. Pa šta ako je u te dve utakmice bilo 0:11, i ako nismo uputili udarac na gol protivnika. Nije kriv Marin za to nego trener iz Bata Đorine škole koji je postavio takvu taktiku da ovakav velemajstor kao Marin i nije mogao da dođe do izražaja. A i tad svaki njegov dodir sa loptom je bio fudbalska simfonija. Vi grobari možete to samo da sanjate!

zex

pre 4 godine

Odakle vam ideja da nesto nevalja u klubu? Logicno je bilo da ode Miloje, Zvezda je igrala lose ove sezone. Od kako su otišli Savic, Stojkovic, Krsticic, Srnic, Donald, Kanga, Pesic, Radonjic i grujić. Zvezda nema tu cvrstinu koju je imala. Kako bi taj tim bio Mocan da je Marin tada došao a on je dosao kada su ovi otišli. Grujic je otisao ranije on nije učestvovao u kvalifikacijama. Stojkovic je bio nas najbolji bek, Savic je bio odlican i bilo je problema kada nije igrao. Nesto se desilo u klubu pa su otišli. Zvezda vise nije bila ista. Gobeljic koliko god dobar bio on nije bek. Milunovic očajan, Rodic, slab, Kanjas 0,Garsija neznam ni sam, decko je potencijal mnogo je rotacija u klubu tako da neznamo pravi kvalitet. Kola su se slomila na Marina, decko je sve sam pripremio kao na tacni. Njemu fizicka snaga nije potrebna, igra sa takvom lakocom a poseduje i brzinu da smo imali a Radonjica po levoj strani i jos jedno krsteno krilo bila bi to druga pesma ali nismo imali zadnjeg veznog, bekovi i stoperi slabi i tromi tako da je ocekivano ovako nesto. Miloje je napravio ekipu u kojoj je svako mogao u napada i u odbranu. Gomila igraca u rotaciji, velika greska, nikada jedan tim nije vezao dve utakmice. Ivanic koji je odlican igrac on je u haosu, totalno van ritma. Milojevic je rekao da je on njegova žrtva. Verujem u Dekija napravice on opasan tim.

Crni

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da smo pustili kapitena da ide za 2.5 miliona.
Nevezano za pare,Ali jednu ovakvu kariku pustit, a ovamo prica Ocemo mladje igrace da forsiramo ne pije mi vodu .
Umjesto da kupe iskustvo I ugledaju na nekoga kao sto je Marko ,koji je ostavljao srce na teren... brine me malo ova Dekijeva “ omladinska “ skola, nadam se sa grijesim.

Walldorf

pre 4 godine

Marko Marin, HVALA NA SVEMU!!! Bio si,jesi i zauvek ces biti jedan od nas.Bratski te pozdravlja i zeli ti od Boga blagoslov, tvoj SEVER!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Još ne verujem da ide. Baš baš šok. Marko majstore, šampione, čoveče hvala ti! I nemoj da bude zbogom.

Stadion Čika Rajka je tvoja kuća, u 33oj, 35oj kad god, tu smo i čekamo.

Tebi, porodici i familiji Marin sve najbolje u životu. Pa da ponovo obučeš svoju desetku, razigravaš neke nove momke i zaplešeš najlepšim i najdražim stadionom.

Marko Marin, jedan od nas!

Od Barija do Tokija svuda naša Zvezda sija

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!
(Sava Stevanovic, 6. januar 2020 00:05)

Sram te bilo! Našao si da zezaš nas poštene Zvezdaše. Pa šta ako je u te dve utakmice bilo 0:11, i ako nismo uputili udarac na gol protivnika. Nije kriv Marin za to nego trener iz Bata Đorine škole koji je postavio takvu taktiku da ovakav velemajstor kao Marin i nije mogao da dođe do izražaja. A i tad svaki njegov dodir sa loptom je bio fudbalska simfonija. Vi grobari možete to samo da sanjate!

Gile

pre 4 godine

platau imao godisnje sa premijama 2.000.000€ kupili ga 700.000€ a prodali za 1.700.000€. Ekonomija cveta a narod finansira.
(dragi, 6. januar 2020 08:41)

Doneo Zvezdi desetine miliona u LS. Uz Borjana svakako najzasluzniji igrac za uspehe. Ta ekonomija, koju spominjes, nije samo puka matematika.

Igor

pre 4 godine

Jos jednom i jos dosta puta: hvala ti legendo sto si nam pruzio zadovoljstvo da igras za nas klub toliko i na taj nacin! Pomogao si svojim nastupima i svojim odnosom prema ovom evropski zaboravljenom dresu i grbu da podsetis Evropu na nas. Ovaj covek je prva prava desetka srpskog fudbala nakon Ramba Petkovica. Steta samo sto ne moze da igra za reprezentaciju, kidao bi.

steva

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.

Sava Stevanovic

pre 4 godine

Naš najbolji igrač u prvoj utakmici sa Totenhemom i u drugoj sa Bajernom. Majstore, srećno i da među Arapima pokažeš svo svoje majstorstvo!

zex

pre 4 godine

Odakle vam ideja da nesto nevalja u klubu? Logicno je bilo da ode Miloje, Zvezda je igrala lose ove sezone. Od kako su otišli Savic, Stojkovic, Krsticic, Srnic, Donald, Kanga, Pesic, Radonjic i grujić. Zvezda nema tu cvrstinu koju je imala. Kako bi taj tim bio Mocan da je Marin tada došao a on je dosao kada su ovi otišli. Grujic je otisao ranije on nije učestvovao u kvalifikacijama. Stojkovic je bio nas najbolji bek, Savic je bio odlican i bilo je problema kada nije igrao. Nesto se desilo u klubu pa su otišli. Zvezda vise nije bila ista. Gobeljic koliko god dobar bio on nije bek. Milunovic očajan, Rodic, slab, Kanjas 0,Garsija neznam ni sam, decko je potencijal mnogo je rotacija u klubu tako da neznamo pravi kvalitet. Kola su se slomila na Marina, decko je sve sam pripremio kao na tacni. Njemu fizicka snaga nije potrebna, igra sa takvom lakocom a poseduje i brzinu da smo imali a Radonjica po levoj strani i jos jedno krsteno krilo bila bi to druga pesma ali nismo imali zadnjeg veznog, bekovi i stoperi slabi i tromi tako da je ocekivano ovako nesto. Miloje je napravio ekipu u kojoj je svako mogao u napada i u odbranu. Gomila igraca u rotaciji, velika greska, nikada jedan tim nije vezao dve utakmice. Ivanic koji je odlican igrac on je u haosu, totalno van ritma. Milojevic je rekao da je on njegova žrtva. Verujem u Dekija napravice on opasan tim.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Kakav dasa! kakav čovek! Imali smo tu čast da jedan ovakav majstor fudbala igra za naš tim. Hvala na svemu! Voleo bih da je još ostao, kao i svi, ali šta je tu je.

Partizan

pre 4 godine

Grobar sam ali sam pratio Zvezdu u Evropskim takmičenjima mogu da kažem da je bio dobar ali je gubio mnogo lopti nije trčao puno.Ali svaka mu čast!

Tja...

pre 4 godine

"cekaj zasto beogradski mesi?!?!?! (jer smo tako u mogucnosti, 6. januar 2020 00:05)"

Zato što je nemački državljanin, pa ne može "srpski Mesi", a prevelika smo snobovština da napišemo da je iz Gradiške, Republika Srpska. Ili nismo znali kako se kaže - gradištanski Mesi? Gradiškanski? Gradišski? Republikosrpski Mesi? Aj turi onda beogradski i ne pitaj mnogo... Otprilike tako.

KimiRaikonen

pre 4 godine

Nesto cudno se dwsava u klubu. Iznenada ode trener, jos iznenadjujuce ode kapiten !? Klub se ne izjasnjava. Koji je sledeci potez ? Odlaze li Terzic i Mrkela ? Da nije sve folirnje sa lovom ? No ubrzo ce se sve cuti i videti.
----------------
Trener nije baš iznenada otišao, bilo je priče i na leto da li ide ili ostaje. Vrši se mediski pritisak da igra defanzivno i da loše igramo u LŠ. Ljudi misle da možeš da se "zaletiš" i napadneš Bajern i Totenhem, a realno smo odigrali koliko trenutno možemo. Cena karata je dodatno napravila lošu atmosferu oko tima.

KimiRaikonen

pre 4 godine

godinu i po Marko, ne godinu ipo...
(Bard Živa, 05. januar 2020 23:17)
---------------
Za nekoga ko je rođen u Nemačkoj, na ovoliko tekst to i nije neka greška (može da se provuče i kao štamparska greška)
Mislim da ovde u komentarima možeš više da se baviš gramatikom!

cosmo

pre 4 godine

Veliko hvala Marku Marinu,ali nama treba timska igra.Timska igra,a ne da se cela prica svede na to sta ce Marko Marin uraditi.Za mene,ovo je dobitak.Ako razumete sta hocu da kazem...

Branko

pre 4 godine

Neznam da li se neko seca da kada je dosao Terzic u Zvezdu, data je 10ka Avramovskom, i nije ni zaigrao sa desetkom i prosledjen je u OFK...Nakon toga Katai je dobio 10-ku, i prodat je bio u Selti za oko 3 miliona evra...Sada smo prodali za 2 500 000 evra Marina... To po meni znaci da mi ne stvaramo fudbalere za da ih prodamo. Zvezdina desetka mora da bude neko ko je virtuloz i neko ko u Zvezdi u omladisnkom pogonu je minimum 5 godina. Neko ko sa igranjem u Zvezdi od maksimum odigranih 70 utakmica vredi na trzistu ne manje od 10 miljona evra i ne sme biti ni u ludilo stariji od 23 godina kada se prodaje, za da se postigne dobra cena ... Jednostavno, Cuka ili bilo koji srpski klub mogu da prodaju igraci za jedan, ili dva miliona evra. Zvezda mora da ima vise kriteriume i da svako ko se izbori za prvi tim da posle standarnih dve godina u prvom timu bude proektovan na minimalnu cenu od 5 miliona evra, a uvek moramo da imamo 3 igraca sa vrednoscu vecu od 10 miliona evra... Samo takva Zvezda moze da igra u Evropu ova Zvezda je ispod proseka. Sve najbolje!

Bili bob

pre 4 godine

Dobro, navijaci su kukali da nasa deca ne igraju, da ne igramo leprsavo, pa eto, sad ce nam deca igrati ali ne ocekujte LS narednih 15ak godina...

vladimir1

pre 4 godine

rece li neko zvezdina zvezda ? e sta sve neces cuti od sadasnjeg rukovodstva, na stranu to kako i za koliko prodaju igrace i kako se tale na transfere, al proglasiti coveka zvezdinom zvezdom koji je godinu ili godinu ipo u klub bio je stvarno porazavajuce za mnoge igrace koji su ostvarili mnogo veci trag od ovog, mada stoji da je Marin odlican igrac koji je pravio razliku veliku kod nas

Emulator

pre 4 godine

Odlican tehnicar,fizicki inferioran pa zato nije bio veliki as evropskog fudbala.
Svaka cast na ljubavi prema klubu iako navijam za suprotnu stranu.

Crni

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da smo pustili kapitena da ide za 2.5 miliona.
Nevezano za pare,Ali jednu ovakvu kariku pustit, a ovamo prica Ocemo mladje igrace da forsiramo ne pije mi vodu .
Umjesto da kupe iskustvo I ugledaju na nekoga kao sto je Marko ,koji je ostavljao srce na teren... brine me malo ova Dekijeva “ omladinska “ skola, nadam se sa grijesim.

VUK

pre 4 godine

Prikazanih 1,5 miliona dolara obestecenja je iznos za poresku upravu i Olimpijakos koji ima ugovorenih 30% od onoga što pripadne CZ. Kako se radi o državi i savezu van kontrole UEFE , igranka oko transfera je maksimalna. Zna Dr.Terzić šta radi. To je njegov teren.

KimiRaikonen

pre 4 godine

e moja zvezdo pustas jednog ovakvog majstora da ode umesto oko njega da podmladjujes tim
-------------
Nema šta puštaš ga.
Takav je bio dogovor kad je došao. Ima pravo da ode ako dobije neku ponudu gde mu nude veliku platu.
I šta kao kad dolazi kažeš mu dogovoreno i onda posle kao to ne važi!
da vredi više para ne bi ga Olimpiakos prodao za 700k!
Šta mi ga kupili za 700k, a prodajemo ga sa 31godinom za 5 miliona!?
Zasitio se života u Srbiji, pritiska i kritike nakon svake utakmice u LŠ i odlučio da naplati dobro poslednji ugovor.

Crudelta

pre 4 godine

Hit mi je prica o podmladjivanju tima a od kada je stigao Deki prica se o dovodjenju bombi Kolarov, Bane i Tosic. Znam da verovatno niko od njih nece doci mozda jedino Tosic a mislim i da je najmladji sa 34 godine.

tex

pre 4 godine

Sam Bog zna kada će mo opet u neko evropsko takmičenje u grupe! Sa ovim podmladjivanjem izgleda da svesno od toga diže ruke uprava. Nadam se da grešim !

Pantagruel

pre 4 godine

Има ли истине у причи да му је Управа Звезде дуговала новац за плате, па када је запретио тужбом, решила да га пусти? Ако има то би била велика срамота, с обзиром на чињеницу колико пара су зарадили од две сезоне играња у Лиги шампиона.

ja pa ja

pre 4 godine

ovde nesto debelo smrdi. Oko ovakvih igraca se posmladjuje ekipa. Derbi dovede runika da pomogne mladoj ekipi a mi oteramo Marina.

Walldorf

pre 4 godine

Marko Marin, HVALA NA SVEMU!!! Bio si,jesi i zauvek ces biti jedan od nas.Bratski te pozdravlja i zeli ti od Boga blagoslov, tvoj SEVER!