Košarka 281

Četvrtak, 02.01.2020.

18:00

Debakl Radonjića protiv Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Bajern Minhen rezultatom 93:63 u 17. kolu Evrolige.

Debakl Radonjiæa protiv Zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

281 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 4 godine

Кошаркаши бар мало осветили фудбалере. 🙄
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 3. januar 2020 00:25
nisu malo nego pet puta više!

slobinator

pre 4 godine

(Dejan, 2. januar 2020 22:50)
braun nema šut,a doneo nam trojkom u poslednjoj sekundi pobedu protiv valensije.baš paradoksalno

cosmo

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avio prevoznik, 2. januar 2020 22:12)

Pa vi onda izvedite omladince da vam igraju! Ne kapiram taj fetis o starosti igraca...? Igrac ili ume i moze ili ne ume i ne moze...Pre ce biti da je vas nesto drugo uplasilo veceras.Toliko!

NoName

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...
(sryugos, 02. januar 2020 22:26)

Moraš da ga razumeš, čovek je Grobar, pesimista. Njima je čaša koja je do pola puna ustvari do pola prazna. Tako i ovaj. Mi računamo procenat ubačenih, on računa procenat promašenih :-).... Tako da 15-6 je negde oko 65% promašenih, što je veće od 50%.

anica

pre 4 godine

Drago mi je sto je Zvezda polako pronasla svoj put u ovom takmicenju. Ocekujem da cemo nastaviti u ovom ritmu...puno ima da se igra.
Velika je ljubav Zvezda, prava iskrena emocija, treba da negujemo iskrene ljubavi uvek...to je pravi put.
Bravo Zvezdo moja.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Немам ништа против странаца ал ме радује и лијепо је видјети доста наших играча у тиму. Вечерас рецимо центарска линија Кузмић-Штимац-Јовановић. Требају само странци који праве разлику а Браун и Берон то јесу. Ђенка и није у некој форми ал иде на боље и има своју улогу. Пантер истом дошао ал по вечерас виђеном бићемо изгледа задовољни његовим играма. Осталих странаца се ријешити, ова четворица су сасвим довољни. Поздрав за све велике навијаче Звезде који овде коментаришу. 🙌

slobinator

pre 4 godine

utisci sa meča uživo.odlična poseta ,ali ipak mi je smetalo što je politika bila ispred sporta.zaslužene ovacije za radonjića.panter odličan.čvrst na lopti,odličan pomoćni plej.ima dobar pregled igre i ulaz.koristan u odbrani.možda za sada nešto slabiji šut,ali pogodio je i jednu trojku.kuridža nešto višlja i snažnija verzija lazića.štimac,borben i koristan.ne znam zašto nije bilo gista.kuzmić najbolja utakmica u sezoni.davidovac odličan.simanić solidan.najbolji učinak domaćih igrača do sada u evro-ligi.šteta je samo za dobrića.nedostaju nam one njegove serije trojki iz predhodnih sezona

Sofronije

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:08)

Tipičan primer izazivanja pažnje, lečenja komoleksa i egzibicionima.
Sajt Evrolige, "Attendance: 16824"

zvezdaš

pre 4 godine

@neko nekog ovde zavitlava@ Reci mi molim te kako su nam to sudije donele ABA ligu, kada smo u finalnoj seriji imali plus 100 ? Da ti slucajno ne zavitlavas SEBE ?!?!

S.O.

pre 4 godine

Nerovatno interesovanje navijača kad su čuli da naš najbolji plej nije u ekipi. U 19.10 bar 2000 ljudi je čekalo ispred arene, jer nisu uspeli da kupe ulaznicu.

Deratizator

pre 4 godine

@ Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45)

Svašta vi imate više od Partizana, ali se to ne broji. Broje se titule. Prvo da dođete do F4, pa do 3. mesta, pa da postanete prvaci Evrope. Tada se javi, ako budeš živ?

slobinator

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)
verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige

Mirko

pre 4 godine

Juče napisah da su nam oni stare mušterije i da očekujem pobedu, prosto uvek smo ih pobeđivali a i igrali smo kod kuće tako da nema šta da traže.

Ovi novi su nam super, i Štimac, i Kuridža, i Kevin Punter, Davidovac odličan, Jovanović isto koristan, svi rade svoj pos'o, nemamo više rupe na klupi.

Walldorf

pre 4 godine

Nakon pobede nad Zenitom,moglo se naslutiti.Veceras se to moze i tvrditi.Igra Zvezde konacno nosi pecat i potpis prekaljenog i iskusnog Dragana Sakote.Naravno da ce sve to,vremenom, izgledati jos i mnogo,mnogo bolje.Ovaj sastav Zvezde je ono sto nam je trebalo od starta sezone.Opet je odbrana bila izvanredna,opet smo u napadu izgledali ozbiljno,sracunato,organizovano i hirurski precizno.Postajemo ekipa koju svako u Evropi,ako ima pameti,mora resprektovati a nasu igru do detalja analizirati.Da ne preterujemo sa komplimentima.Ovako samo treba nastaviti,i uz jos nadogradnje,iskoristiti velike mogucnosti ekipe.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Vlada

pre 4 godine

Od sada ce tim uglavnom igrati u ovom sastavu s tim sto ce biti malo rotiranja na centru pa ce Jovanovica i Kuzmica menjati Gist i Odzo. Mada, i za njih ce tesko biti mesta kad se vrati Doktoroglu. Na kraju, jednog od bekova ce menjati Covic, i to uglavnom na gostovanju ili protiv bas slabih timova kod kuce kako bi se neko od startera odmorio (L. Brown, Baron). Faye i D. Brown vise tima videti nece u jakim i vaznim takmicarskim utakmicama, s tim sto bih zeleo da Fayea ispostujemo za primanja jer je covek odlicno igrao prosle sezone. Mozda i Faye malo upadne da zameni Jagodica Kuridzu i Simanu protiv slabijih ako treba neki odmor i oporavak.

Ako kojim slucajem pobedimo Asvel u gostima sledece kolo, verujem da bi mogli i do skora 18:16 na kraju. To bi bilo pravedno jer smo kuci imali kompletno dobijenu utakmicu koju smo ubrljali nestvarnim brojem gluposti na kraju. Kako sada stvari stoje na tabeli, skor 18:16 bi doneo 7. ili 8. mesto na kraju.

U svakom slucaju NAPRED ZVEZDA!

sryugos

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...

KKP

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige
(slobinator, 02. januar 2020 22:00)bice da je jedino to poslednje..

johny

pre 4 godine

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.
(Admiral, 02. januar 2020 21:41)

Vidi dete iz vrtića Zvezda je dobila Real u Madridu što tvojoj instituciji nikada nije uspelo

santa justa

pre 4 godine

Sve veceras lagano i rutinski zato sto nismo imali prazne minute ili minute u minusu. A svi vide zasto ih nismo imali. Bravo za pobedu.

Izvolite, dokažite

pre 4 godine

@Urke
12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 2. januar 2020 21:54)

Vrlo mudro :))

15-6 je 15 pobeda i 6 poraza,
dakle

15 pobeda i 6 poraza,

tj 15 pobeda od 21 odigranog susreta.

15/21= 71,43 %

Problem je dokazati da je Partizan zaista odirao 21 utakmicu te sezone.

Mirko

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, samo mi zao Dobrica, unistise ga sa ovom gomilom igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 2. januar 2020 21:28)

Niko ga nije uništio, nego kad uđe u igru mora da kida, mi ga volimo ali brate mora pokažeš damu i želju i poene i odbrane i sve ostalo što on realno može i što je i radio, a sad sve ređe. Uvek ćemo pre da budemo uz našeg igrača koji isto igra kao stranac, nego za stranca - realno naši su i borbeniji, uglavnom.

Neko nekog ovde zavitlava

pre 4 godine

Kako su nas grobari sprdali za Stimca Pantera i Kuridzu a upravo oni ce nam doneti Aba ligu, videcete
(Luidji, 02. januar 2020 21:56)

sudije će doneti, kao i prošle godine

Dejan

pre 4 godine

Ne znam za vas ali meni je milina gledati ovog Brauna.Jeste da nema sut,ali kako se lagano krece,kao da se useta do obruca,sjajno i asistira,bas je dobar plej.Ovaj Panter vidljivo voli da sutira,tesko daje loptu od sebe,ali ako ga bude sluzio sut bice pojacanje.Stimac i Kuridza odlicni,uneli su novu energiju posebno u odbrani,Sakota za sada napravio bas dobar posao,steta za poraze od Asvela i Baskonije,gde smo sami sebe pobedili,ali na pola smo evrolige i sledece tri utakmice (Asvel,Zalgiris,Alba)bice nam od velike vaznosti.

Zvezda

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Zvezda je već igrala F8 posle samo tri sezone zašta je tvom klubu u jadnijem formatu takmičenja bilo potrebno pet sezona

Dušan

pre 4 godine

Admiral


Dečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?

Avio prevoznik

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.

Davor

pre 4 godine

Zvezda je košarkaška institucija u odnosu na sve klubove u regionu! To je oduvek i bila, osim u onom mutnom periodu kada su ovim prostorima vladali raznorazni smutljivci.

EUFORIJA

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?
(Mika Šumadinac, 02. januar 2020 21:03)

Oticemo kada nam bude trebalo da podignemo pehar Aba lige...

Koja

pre 4 godine

AdmiralDečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?
(Dušan, 02. januar 2020 22:18)
Samo vi niste hahaha

xxx

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45). Mani se ti pobeda, kaži ti nama koliko titula imate više od Partizana ??? Koliko F4 imate više od Partizana ?!! Očekujem odgovor.

Alberto Rato

pre 4 godine

posle one bezanije iz aviona u ponedeljak, pokazana je zavidna hrabrost u skandiranju...inace, ovaj "strucnjak" bez rominga na klupi bajerna je neka legenda panterskog kluba?

Zastava101Specijal

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

I ti bi crko od zavisti zbog tako malog uspeha, a da uđe među četiri umro bi ali stvarno.

Termodinamicar

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Sta ti znaci ta skracenica ljakse? Da nije Primitive Fucking Chobans? Ake je, onda ti se lepo uklapa u mali sugoslovenski mozgic...

Sub013

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.
(Mijalko, 2. januar 2020 19:08)

Za njih je Zvezda zivot sve drugo su sitnice.

deki27

pre 4 godine

Ja stvarno ne mogu da shvatim da neko ovde pise gluposti, te nikad slabija EL, nikada gori Bajern, niste isli u Podgoricu. Aman bre, ako ne umete da cestitate onda umuknite. Mi nismo otisli u PG i svesni smo posledica, sto vas grobare i djetice to brine, ide vama u prilog. Mi inamo u EL skor 8-9 uz propust protiv Asvela kuci, produzetke u Tel Avivu gde je Bili promasio sut za pobedu, produzetke u Atini. Sada nas cekaju tri utakmice, kuci protiv Zalgirisa i Zenita i gostovanje u Lionu i tu su ove dve kuci realno da se dobiju ako ne i sve tri. Zvezda ce osvojiti ABA ligu iz mnogo razloga a najveci je najduzi roster ,videlo se veceras da ko god udje u igru on grize, Faje recimo nije registrovan za EL ali on je tu ako bude potrebno za ABA. A Stratos koji se uskoro vraca i Gist koji veceras nije igrao, bice to dobro, samo polako pustite Nebojsu da radi posao, dokazao je da zna

Блаф

pre 4 godine

Браво момци, свака вам част. Идемо у ТОП8 заједно. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Miskec

pre 4 godine

"Dr. Radonjić ha ha ha Kakva prevara od trenera.
(Jon Bon Jovi, 2. januar 2020 19:32)"
Znam jos jednog takvog koji nikada nista nije uradio u Evropi, oteran je iz svakog kluba posle jedne sezone, zavrsio je u kosarkaskoj sili Rumuniji, verovatno i tamo prodaje pricu o casovima ljubavi, citanju knjiga, posete galerijama, ...! Radonja barem zna engleski!

xxx

pre 4 godine

Duletov učenik.(xxx, 02. januar 2020 20:22)
Kako nije, isprasio ga je Dejo i oducio od kosarke ... jadan zavrsio u Rumuniji ...
(Slobodan, 02. januar 2020 20:56). Vi ste 2011. završili u Železniku, od tog Duleta...

box

pre 4 godine

Dobra utakmica. Stimac ima srce dva coveka uz nesporni kvalitet, odmah je digo moral i atmosferu za 50%. Kuridza odlican, pravo pojacanje! Igra najzreliju kosarku od kada znam za njega. Ovaj novi Panter, osvezenje za bekovsku liniju svakako ali deluje pomalo kao indijanac i soler, pokusao je milion suteva iz igre jedan na jedan ili jedan na dva a retko koji je tako ubacio. Mora da se ustopuje i shvati svoje mesto u ekipi. Za Lorenca nemam reci, covek je igracina, prodace se bas dobro iz Zvezde u neki top klub, a to i zasluzuje.

cosmo

pre 4 godine

Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.
(Pera, 2. januar 2020 21:17)

Ne lozite se,A licencu necemo dobiti.

nije vama lako - nego kako

pre 4 godine

Bajern bi ispao iz ABA lige.
(momcilo, 2. januar 2020 21:05)

..., međutim ne takmiči se u ABA ligi,
tako da to nikada nećemo moći da utvrdimo.

zhol

pre 4 godine

ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Pise se Punter na engleskom, cita se Panter, tako da se na srpskom pise Panter.

komedija

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Mi igrali polufinale KEŠ-a protiv CSKA,
dok ste vi peglali niži rang u SFRJ.

Ne počinje istorija tvojim rođenjem.

ispran ti je mozak više puta

pre 4 godine

Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx ti isprao mozak kompleksašu, 2. januar 2020 20:56)

U nameštenom prvenstvu, sa Zvezdom u dugovima i bez sponzora, veliki uspeh nema šta. Valjda 11. Vlade Jovanović dve sezone bio trener.

Samo mi napiši igrače koji su igrali za Zvezdu i za partizan i godišta, čisto da vidimo kvalitet igrača kad bilo +41.

+41

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

Urke

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

15-6 je 40%

Mika Šumadinac

pre 4 godine

)VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?

EUFORIJA

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...
(xxx, 02. januar 2020 20:25)

Za Abu neka se brinu ostali, mi cemo sa u Evroligu i naredne godine.

radosavljevic_73@hotmail.com

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Kao i mnogi drugi, npr Gvozdenovici su promenili prezime u Guzvica, Maksimovic u Ivanis... Tako su i Jagodici promenili prezime u Kuridza. Devedesetih godina su vratili prezime Jagodic, ali posto su nadimak dobili po slavnom pretku (popu Petru Jagodicu) zadrzali su i njega.Nije problem sto lupetas, bez da se raspitas, problem je sto si bahat.

sasa the red baron

pre 4 godine

MI I ONI:

Uspeli smo da zaokruzimo tim. Napokon imamo igrace koji se prepoznaju, ali i koji igraju onako kako L.Brown najvise odgovara, sto se i vidi po njegovoj igri, i koliko ´se odjednomu svemu skontao...15 poena, 6 skokova, 7 asistencija..
Nema vise onog naguravnja Gista, koje ne vodi nicemu, nema vise nevidljivog Fayea, a da ne pricam o Covicu..I koliko odjednom uzgleda bolje Davidovac, kada ekipa igra ovako..
Jos da probudimo Simanica... Sve us svemu, sjajna predstava, odlicna ekipa u kojoj se dosta igraca budi, i polako izgledamo kao tim koji je top 8 Evrope..
Bravo za Sakotu, kakav pogodak..

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37).
Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
(xxx ti isprao mozak kompleksašu, 02. januar 2020 20:56)

Sto promeni nik nesreco ???
Jesi ti to blago meni nervozan ?

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

Daj ne cvili barem za Novu godinu

Admiral

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.

Pera

pre 4 godine

Evo nas na polovini Evrolige. Rezultat sasvim pristojan - 8:9.
Ako drugu polovinu završimo 9:8 ili 10:7, ulazimo u plej of. Kako sad izgleda, to je sasvim moguće.
Za sada - odlična sezona.
Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.

Sofronije

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01) # Link komentara


Koliko si ti samo iskompleksiran, zavidan i, recimo neobavešten.
Zvezda je u ovom formatu Evrolige već igrala Top 8.
Zvezda u 6 utakmica manje odigranih od Partizana pod srpskom zastavom (mada ne znam zašto vi igrate pod istom?) 138:144, ima tri pobede više 61:58.
Zvezda je osvojila prvi evopski kup, Kup pobednika kupova 1973/74, pre nego što ste vi osvojili svoju prvu titulu ptvaka države, 1975/76.
Inače kad je ženski KK postao prvak Evrope 1979. vi ste imali TRI titule, 2 u prvenstvu i jednu u kupu SFRJ.
P.S. Da me niko ne bi pitao čemu svi ovi podaci, ovaj mladić koji čak i svoj nadimak piše malim slovom pričao je o najvećom uspesima u istoriji.

mile

pre 4 godine

Držite rekord, ali u broju Kaspera...
(xxx, 2. januar 2020 19:35)

Kaspera, Zagora, Mister No-ova, x mena, iron mena, kako god da ti je lakse, ali rekord je nas jer nas ima dosta, dosta vise od vas

veliki strumf

pre 4 godine

Neja nam je srećna Nova godina! Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna bericetna godina!!! Nek nas se plaši i Jadran i Evropa! Pojačanja ovog puta pogodjena samo tako!

SRBKO

pre 4 godine

bravooooo...konacno fajnal for....
ajmooo moja zvezdoooooo
ajmoooo moja srecoooo
ajmoooo zivote moj
ajmoooo ljubavi moja najveca
ajmoooo zenooo moja
ajmooooo sreco mojaaaaa
ajmoooo ponosu moj
ajmooooo relaksacijo mojaaaa
ajmoooo kosarkooo mojaaaaa
VOLIM VAS NAJVISE NA SVETU !!!

black_mirror

pre 4 godine

Šakota u Evroligi - 5 pobeda u 7 utakmica. Samo mi nije jasno gde su ovi što su ga pljuvali kao da je najgori trener svih vremena pre nego što je došao. A masa komentara je bila u vezi sa tim koliko je loš.

Sasha

pre 4 godine

Bicemo nezgodni za svakoga do kraja, ako nije Beron onda je Braun ako nije Braun onda ovaj novi Panter koji je vec ubacio 15 komada, kako glup potez Olimpijakosa

Džoni

pre 4 godine

Izgleda da se kockice polako slažu, a tek će da se slože kada se i Perperoglu vrati. Još Gist večeras ne igra, a i on je počeo malo da se budi. Mislim kada bude najpotrebnije da ćemo da meljemo redom, a pogotovo u ABA (ako nam u opšte to i bude neki imperativ). Do sada je uvek na početku sezone ABA apostrofirana kao primarna, dok ove godine se baš čelnici ne izjašnjavaju o tome koliko je i da li je u opšte bitna?

Indijanac

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)

Ima 2 prezimena, kao Sergej Milinković-Savić

veverac

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR

xxx

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Hahahaha jos malo i Radonja ce ti biti najdrazi trener !
(partizai=poturice, 02. januar 2020 20:14). Duletov učenik.

zbogom pameti

pre 4 godine

@ Dobiće Varvari i Grobari u plejofu Kuridžu.
(ferdinand, 02. januar 2020 19:43)

nadam se da kapiraš da vređaš svog igrača

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

БРАВО ЗВЕЗДО за историјску побједу са највећом разликом у Евролиги. 👏👏👏

xxx

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...

NY

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:36)

Hoćeš li da skokneš do Beograda da gledaš tvoje protiv Virtusa? Loznica dva sata od Beograda

Valjkom na Krcuniju + Tenkic

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)

12140


Misu jedan neki dan nisi smeo u CG.....Ti pises o Lejkersima....Kakvi sve likovi komentarisu ovde.

Demar Derosan

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...

Kaiser

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...
(Demar Derosan, 02. januar 2020 20:35)

Evo "stručnjaka". Tebi je mesto analitičara u ULEB

cole

pre 4 godine

odavno ovakvog igraca u odbrani nismo dovelim. treba samo gledati kako kuridza igra odbranu i kad je lopta daleko od njega. izgura igraca van reketa, zatvori mu prostor, prati protivnicku akciju....auh, kako paklen igrac. pun pogodak! bravo, zvezdo moja!

xxx ti isprao mozak kompleksašu

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37). Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veverac, 2. januar 2020 20:26

Ne mogu moram, stručnjak za SNUKER.

zlopamtilo

pre 4 godine

@jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Upoznao sam njegovog oca i čak sam i njega sreo u Požegi gde su izbegli iz Dalmacije za vreme oluje. Dečko je odrastao u Požegi i tamo počeo da igra košarku, a Kuridža im je porodični nadimak, po rečima njegovog oca..

Ratko

pre 4 godine

Sviđa mi se ovaj tandem Lorenco i Panter. Kao da gledam Lilarda i Mekoluma. Zna li neko kada se Stratos vraća u ekipu? Ovo izgleda mnogo moćno, nadam se da će Šakota umeti da nađe svakome svoju ulogu.

sasa the red baron

pre 4 godine

AAAA::::

SA 30 RAZLIKE POSLASMO KUCI OVE IZ MINHENA...
Sakota sklapa ekipu, polako izgledamo kao rim..
Panter i Kuridza imaju jos da se uigraju, aku za prvi put ovo je izgledalo sjajno...
BUM, ETO NAS ZA TOP 8....

Zuco

pre 4 godine

Nikad smesnije ekipe u Euroligi.....bravo Bartomeu
(Marrssa, 02. januar 2020 20:39)
U pravu si. Jaci su Budivelnjik,Nanter,Prokom,Ostende,Le man,Olimpija... Sve velikani koje ste pobedjivali iskljucivo kod kuce. Pobeda u gostima misaona imenica za vas.

Гиле

pre 4 godine

Kuridza me potseca na radmanovica. Odlicno pojacanje. Jak, dobar sut, skok, odbrana.
(Pedja, 02. januar 2020 20:04)
Извини али потпуно два различита типа играча.
Радмановић мека рука, никад срчан, велики таленат.
Куриџа срчан, борац, јак, није толико кошгетер, мада под старе дане даје и кошеве. Али је битан да унесе енаргију Звезди поготово у одбрани.

Seneka

pre 4 godine

I prošli put kad je došao u Zvezdu, Štime je podigao atmosferu u ekipi. To je jako, jako važno za ceo tim, čovek je očigledno sjajan motivator. Sve smo bolji, a još čekamo Stratosa da se vrati. Idemo u playoff Zvezdo!

Sut,wild,card

pre 4 godine

Auuu,ovo postaje ozbiljna prica!!!Steta,steta za Asvel,ali bice prilike za revans .Srecna Nova Godina i neka nam i 2020 donese nove titule LS i EL.

Mladen cg

pre 4 godine

Prelijepa pobjeda, izvojevana timskom igrom, jer je učinak imalo svih 12 košarkaša. Odličan debi Kevina Pantera, kao i Kuridže i Štimca pred domaćom publikom u Evroligi. Zaista, ne znam ko može naći ijednu zamjerku , na ovakvu pobjedu Zvezde. Poseban utisak je ostavila želja svih košarkaša Zvezde, da se održava isti tempo i identična želja , da se što ubjedljivije savlada njemački tim. Svake čestitke Šakoti , košarkašima Zvezde i navijačima , koji su poslali jasnu poruku u vezi situacije C.Gori!

Milan

pre 4 godine

To je to, postigli smo sa Štimcem i Kuridžom kritičnu masu domaćih igrača koji igraju srcem i kao u nuklearnim elektranama - krenula lančana reakcija!

Cinik

pre 4 godine

Odlična igra Crvene Zvezde. Međutim ono što meni pada u oči je broj navijača - 16.538. Očigledno je da je stigla direktiva sa vrha da " Stubovi srpstva" moraju da dodju na utakmicu. Upravo zato je i napravljen sklandal sa utakmicom protiv Budućnosti. Žalosni su ovakvi navijači koji dolaze da navijaju kada im se naredi. Navijači na dugme. Igračima Zvezde svaka čast na borbi a za navijače Zvezde još jedan veliki minus jer dozovaljavaju sebi da navijaju pod komandom.

Dragi

pre 4 godine

Sve ono što je trebalo prošle sezone da leti iz Bajerna je ostalo a ono što valja je škrtarenjem i ne znanjem oterano. Radonja mora na neku dodatnu obuku, još je zelen za Erropu...

JPR24

pre 4 godine

Da li ovaj Bajern stvarno igra Evro ligu? Izuzetno losa ekipa.
(Doktor, 02. januar 2020 19:31)

Znaju oni bolje. Ali znamo i kako su dobili mesto nemački klubovi, realno... Nije im tu mesto !

Red

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:36) # Link komentara


Hahahahahahaha a da Zvezda gubi,onda bi rekao kako je bayern jak,Zvezda nema sta da trazi,ahahahahaha

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Штимара покида, унио огромну енергију. Закуцава Куриџаааааааа!!! 👏👏👏😲😲😲😲😲😲😲

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Kuridzi svaka cast na borbenosti,jako zahvalan igrac a strucnjaci kazu nije Kuridza za evroligu e moji strucnjaci,covek gine na terenu

zvezdaš

pre 4 godine

Svi velicaju Stimaru kako je pokidao, a niko ne vidi da onog njihovog centra Monroa NIKO ne moze da zaustavi. Jedini koji moze da se nosi sa takvim centrima nije ni u protokolu, Gist?!?!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ако у другом Берон уђе у свој мод, има да буде 30 разлике. Ајмо момци, нема кочења и повлачења ручне.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!

HIM

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Gazimo, lomimo, igramo strasnu kosarku. Kakva odbrana, kako lopta kruzi, spusta se na centre, prave izolacije..Sakota je car. Bez starca nema udarca i to je to.

Obraz djon

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jakov, 2. januar 2020 19:00) # Li

Poseta je takva zato sto ste opet politicki izmanipulisani i opet ovi placenici sa severa vrse mobilizaciju i protestnu setnju posle utakmice....ako te niko nije obavestio da znas na cega si ponosan. Ne odes na utakmicu u Pg a sad im kao pruzas podrsku.

Mijalko

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.

Austrofil

pre 4 godine

Odbrana 10. Kuridza pun pogodak, covjek zakljucao reket, spolja pogadja..
Stime ratnik, Lazic kao nekad, Lorenzo umjetnik.
IDEMO U TOP 8 LJUDI! Slozilo se sad sve.

deki27

pre 4 godine

Kada vidim kako Lorenco igra sa kakvom lakocom a kad pomislim da na kraju ode on, muka me hvata. Dali smo 53 koseva uz samo 3 trojke, drago mi je za Kuridzu da se otvorio onim kucanjem sto mu je dalo samopouzdanje da ubaci jos neke poene, Davidovac odlican, Stimac i da ne postigne ni jedan kos zraci pozitivnom energijom a tek treba da se vrati Dr. Stratos. Jedino mi zao Dobrica ali kada ovako igras nema mesta kritici

milke

pre 4 godine

Teško ekipi u kojoj Kuzmić igra, pa još u prvoj postavi. U odbrani spor ko kornjača, mekan ko devojčica, a u napadu jedino tablu može da pogodi. Strašno!!!!!

gagi

pre 4 godine

Odlicno, dobra energija, igra pod kosom. Vise smo veceras dali koseva ispod kosa, nego citavu sezonu do sada. Stumac, Kuridza, odlucni, Panter dobar brz izuzetno. Al najjaci utisak za mene Jovanivic, koja borba i zelja. Kvalitet ima to pricam id pocetka.

xxx

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ime, 2. januar 2020 19:22. Držite rekord, ali u broju Kaspera...

Mijalko

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.

Sabre

pre 4 godine

Koliko je ovaj Davidovac pametan i koristan igrac, neverovatno. Da njega nemamo ovo bi bilo tragicno sto nemamo krstenog pleja sem Brauna. Stimara bog, koliko nam je falio jedan iole koristan centar.

opus

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.
(Mijalko, 02. januar 2020 19:24)


Hahahhaha, bravo Mijalko, ugasio si ga za sva komentatisanja

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Samo ti gledaj i bez nervoze.
Ako ne mozes da gledas, prebaci na Pink pa gledaj reprizu novogodisnjeg programa ili nesto veselije, recimo "Žikinu dinastiju" 1-4 ...bilo sta samo da mi se ne sikiraš

Kontras

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!

ja

pre 4 godine

Bajern ne igra napad, ali zato ne igra ni odbranu. Posle onih -25 kod kuće od poslednjeplasiranog tima na tabeli, mislim da se Radonji sprema otkaz.

Stefan

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

Kakve to veze ima botino jedna?

Nerealno

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga

JPR24

pre 4 godine

Štimara je Majstor za centre koje ste do sada imali ! Možda nije najbolji na svetu, ali njegov pristup i želju, to se pamti ! Za Srbiju je čak sa klupe bio faktor, ulov energije, fajterski pristup ! Majstor će uvek biti ! Inače, napokon vidim Kosarku kod Zvezde ! Šteta sto niste otišli da potamani te one bludnike sa juga da smire živce !

ime

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff

Bravo

pre 4 godine

Poznata Radonjina odbrana.....najgori trener u istoriji kosarke, svaka cast na danasnjoj igri momci posebno bih voleo da ih razbijemo zbog Radonje svi ga obozavaju a moje misljenje je da je on.....

Strahhh

pre 4 godine

Zasto su ovi komentari koji nemaju veze sa utakmicom top komentari? Ljudi nasa Zvezda ovde busi Bajern, a vi lupate pluseve za nebulozne komentare.

fancy

pre 4 godine

Odlicna igra, mnogo smo cvrsci pod kosem. I dalje mi je zao Fayea al jos draze sto je Djenka drugi plej pa Covic videti vise nece EL. Sve u svemu nismo ni forsirali sut, pametna igra posebno Davidovca, Laza je stari...ma sve je poslozeno sad kako treba!

Slobodan

pre 4 godine

Ali komentari nesoja iz JSD-a i njihova podrska Milu Djukanovicu je pokazatelj ko je ko !!!
Neka traje borba neprestalna ... jednom za vazda treba da pokazemo ko je vera a ko nevera !!!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Strasnu kosarku igramo. Vidi se rad Sakote. Lopta kruzi, spusta se na centre, u odbrani svi na skoko, nema lakih poena. Svaka cast Sakota i momci. Uvek uz vas, verujem u vas.

Ivan

pre 4 godine

Da igramo protiv Bajerna sa Jovicem, Dangubicem, Macvanom, i Lucicem, tog tima bi se plasio, ovako neka im je sa srecom sa ovim amerima. Legija stranaca kao partizan.

Zvezda

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:16)

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

ferdinand, strah je samo emocija. Imas puno razloga da se bojis za play-off dok gledas KK Crvena Zvezda kako melje i EL.

Sabre

pre 4 godine

KOLIKO nam znaci jedan krsten centar, a kad je to jos bogotac Stimara, nema dalje. Panter potpuno stagod investicija, ali dok Davidovac ovako pametno bude igrao a Stimara bude bio Stimara, nema zime.

partizai=poturice

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

E si mi dobar ? :)))

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲

slaviša šmigič

pre 4 godine

zašto bez odđa dali ste normalni stvarno ponekad nemogu shvatiti trenere koji neznaju iskoristiti njegovu snagu i visinu a štimac je sličnog kvaliteta poput filipa čoviča odđo je doktor za štimca nažalost to je istina.

Лепи Цане

pre 4 godine

Ajmoooo.. Za top 8.. A ovi sto nikada vise nece videti evroligu neka ne smaraju
(HQ, 02. januar 2020 18:32)

Гробари су као пензионери који се присећају своје младости. Живе у неким сећањима и заједљивости...

StefanBg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31) # Link komentara

Brate, iskreno, posle onih 100+ razlike bilo bi me sramota da se oglasim makar dobili 30 utakmica zaredom. Tih +100 ce ostati zauvek, za sva vremena.

IQ ti je na minimumu

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".

sasa the red baron

pre 4 godine

OVO je tekma koja odlucuje da li smo u bitci za top 8 ili nismo..
Mi ne mamo pravo na kiks vise, ali definitivno smo sklopili ekipu...
Ojo Gist i D.Brown ce otici, sad je samo pitanje vremena..
Mi jos cekamo na oporavak Startosa,i kompletni smo..
Bravo za Sakotu, napredak se vidii u igri, i u pristupu..
A jasno je da je Covic sad vec bivski play-maker..

Salaso

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)
s kim drugim da se sprdamo nego sa czfmp

Иду дани...

pre 4 godine

Мислим да смо себи дозволили превелики луксуз тиме што смо се одрекли Фајеа.Боље да је отписан Јовановић или Оџо за ЕЛ.Али сад касно...Он и Дерик Браун изгледа у оптицају само за АБА лигу,с тим што је за Брауна ова сезона због кољена завршена.Фаје би могао бити искориштен због умора појединих играча у Ел.Сумњам да им сада могу наћи клуб тако да ће Дерик и Мохамед до краја сезоне остати у Звезди и узети оно што им следи по уговору...

jovan

pre 4 godine

zvezda kako lo su sezonu ima na pobedu su od top 8 a imaju dobar raspored u naredna 4kola ukljculjuci zenit do 5kola sa ekipama koje mogu da dobiju ali treba se dobiti too

Реално

pre 4 godine

Ostojina sendvic vojsko 3,4 sad
(Yoks, 02. januar 2020 18:02)

Оно не раде за сендвич. Природно су такви.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. januar 2020 18:25)
Brate imaš na superstar tv Park iz doba Jure 1...Sad gledam pregled programa...Batali ovo hahahah

mg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.

Transaction

pre 4 godine

Secam se da su sebicni navijaci zvezde zamerali Radonjicu iste stvari kao i Milojevicu, a oba trenera su bila jako uspesna i lagano osvajali Aba ligu tj Superligu sa malo poraza ali to je nekim nezahvalnim navijacima bilo malo, kada je otisao Radonja videlo se kolimo nedostaje tako ce biti i u fudbalu.. Od takvih pritisaka je i Milojevic otisal jer je znao da ce da ga teraju na kraju.

Red

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31

Lako je vikati iza tastature junacino.

E

pre 4 godine

Zasto nema Gista nigde nije pisalo da je povredjen? nadam se da opet nije neka vaspitna u pitanju, Gist bi bio jako potreban za ovaj mec, takodje Jovanovic mesto Odza bez veze

Mijalko

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.

Zvezda

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:16)

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere

Zuco

pre 4 godine

Nikad smesnije ekipe u Euroligi.....bravo Bartomeu
(Marrssa, 02. januar 2020 20:39)
U pravu si. Jaci su Budivelnjik,Nanter,Prokom,Ostende,Le man,Olimpija... Sve velikani koje ste pobedjivali iskljucivo kod kuce. Pobeda u gostima misaona imenica za vas.

Mijalko

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Штимара покида, унио огромну енергију. Закуцава Куриџаааааааа!!! 👏👏👏😲😲😲😲😲😲😲

radosavljevic_73@hotmail.com

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Kao i mnogi drugi, npr Gvozdenovici su promenili prezime u Guzvica, Maksimovic u Ivanis... Tako su i Jagodici promenili prezime u Kuridza. Devedesetih godina su vratili prezime Jagodic, ali posto su nadimak dobili po slavnom pretku (popu Petru Jagodicu) zadrzali su i njega.Nije problem sto lupetas, bez da se raspitas, problem je sto si bahat.

Sofronije

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:08)

Tipičan primer izazivanja pažnje, lečenja komoleksa i egzibicionima.
Sajt Evrolige, "Attendance: 16824"

box

pre 4 godine

Dobra utakmica. Stimac ima srce dva coveka uz nesporni kvalitet, odmah je digo moral i atmosferu za 50%. Kuridza odlican, pravo pojacanje! Igra najzreliju kosarku od kada znam za njega. Ovaj novi Panter, osvezenje za bekovsku liniju svakako ali deluje pomalo kao indijanac i soler, pokusao je milion suteva iz igre jedan na jedan ili jedan na dva a retko koji je tako ubacio. Mora da se ustopuje i shvati svoje mesto u ekipi. Za Lorenca nemam reci, covek je igracina, prodace se bas dobro iz Zvezde u neki top klub, a to i zasluzuje.

anica

pre 4 godine

Drago mi je sto je Zvezda polako pronasla svoj put u ovom takmicenju. Ocekujem da cemo nastaviti u ovom ritmu...puno ima da se igra.
Velika je ljubav Zvezda, prava iskrena emocija, treba da negujemo iskrene ljubavi uvek...to je pravi put.
Bravo Zvezdo moja.

Milan

pre 4 godine

To je to, postigli smo sa Štimcem i Kuridžom kritičnu masu domaćih igrača koji igraju srcem i kao u nuklearnim elektranama - krenula lančana reakcija!

opus

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.
(Mijalko, 02. januar 2020 19:24)


Hahahhaha, bravo Mijalko, ugasio si ga za sva komentatisanja

IQ ti je na minimumu

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".

Sabre

pre 4 godine

Koliko je ovaj Davidovac pametan i koristan igrac, neverovatno. Da njega nemamo ovo bi bilo tragicno sto nemamo krstenog pleja sem Brauna. Stimara bog, koliko nam je falio jedan iole koristan centar.

Austrofil

pre 4 godine

Odbrana 10. Kuridza pun pogodak, covjek zakljucao reket, spolja pogadja..
Stime ratnik, Lazic kao nekad, Lorenzo umjetnik.
IDEMO U TOP 8 LJUDI! Slozilo se sad sve.

cole

pre 4 godine

odavno ovakvog igraca u odbrani nismo dovelim. treba samo gledati kako kuridza igra odbranu i kad je lopta daleko od njega. izgura igraca van reketa, zatvori mu prostor, prati protivnicku akciju....auh, kako paklen igrac. pun pogodak! bravo, zvezdo moja!

Mladen cg

pre 4 godine

Prelijepa pobjeda, izvojevana timskom igrom, jer je učinak imalo svih 12 košarkaša. Odličan debi Kevina Pantera, kao i Kuridže i Štimca pred domaćom publikom u Evroligi. Zaista, ne znam ko može naći ijednu zamjerku , na ovakvu pobjedu Zvezde. Poseban utisak je ostavila želja svih košarkaša Zvezde, da se održava isti tempo i identična želja , da se što ubjedljivije savlada njemački tim. Svake čestitke Šakoti , košarkašima Zvezde i navijačima , koji su poslali jasnu poruku u vezi situacije C.Gori!

black_mirror

pre 4 godine

Šakota u Evroligi - 5 pobeda u 7 utakmica. Samo mi nije jasno gde su ovi što su ga pljuvali kao da je najgori trener svih vremena pre nego što je došao. A masa komentara je bila u vezi sa tim koliko je loš.

johny

pre 4 godine

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.
(Admiral, 02. januar 2020 21:41)

Vidi dete iz vrtića Zvezda je dobila Real u Madridu što tvojoj instituciji nikada nije uspelo

cosmo

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avio prevoznik, 2. januar 2020 22:12)

Pa vi onda izvedite omladince da vam igraju! Ne kapiram taj fetis o starosti igraca...? Igrac ili ume i moze ili ne ume i ne moze...Pre ce biti da je vas nesto drugo uplasilo veceras.Toliko!

zvezdaš

pre 4 godine

@neko nekog ovde zavitlava@ Reci mi molim te kako su nam to sudije donele ABA ligu, kada smo u finalnoj seriji imali plus 100 ? Da ti slucajno ne zavitlavas SEBE ?!?!

Pera

pre 4 godine

Evo nas na polovini Evrolige. Rezultat sasvim pristojan - 8:9.
Ako drugu polovinu završimo 9:8 ili 10:7, ulazimo u plej of. Kako sad izgleda, to je sasvim moguće.
Za sada - odlična sezona.
Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.

Dejan

pre 4 godine

Ne znam za vas ali meni je milina gledati ovog Brauna.Jeste da nema sut,ali kako se lagano krece,kao da se useta do obruca,sjajno i asistira,bas je dobar plej.Ovaj Panter vidljivo voli da sutira,tesko daje loptu od sebe,ali ako ga bude sluzio sut bice pojacanje.Stimac i Kuridza odlicni,uneli su novu energiju posebno u odbrani,Sakota za sada napravio bas dobar posao,steta za poraze od Asvela i Baskonije,gde smo sami sebe pobedili,ali na pola smo evrolige i sledece tri utakmice (Asvel,Zalgiris,Alba)bice nam od velike vaznosti.

Dušan

pre 4 godine

Admiral


Dečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?

Transaction

pre 4 godine

Secam se da su sebicni navijaci zvezde zamerali Radonjicu iste stvari kao i Milojevicu, a oba trenera su bila jako uspesna i lagano osvajali Aba ligu tj Superligu sa malo poraza ali to je nekim nezahvalnim navijacima bilo malo, kada je otisao Radonja videlo se kolimo nedostaje tako ce biti i u fudbalu.. Od takvih pritisaka je i Milojevic otisal jer je znao da ce da ga teraju na kraju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

БРАВО ЗВЕЗДО за историјску побједу са највећом разликом у Евролиги. 👏👏👏

slobinator

pre 4 godine

utisci sa meča uživo.odlična poseta ,ali ipak mi je smetalo što je politika bila ispred sporta.zaslužene ovacije za radonjića.panter odličan.čvrst na lopti,odličan pomoćni plej.ima dobar pregled igre i ulaz.koristan u odbrani.možda za sada nešto slabiji šut,ali pogodio je i jednu trojku.kuridža nešto višlja i snažnija verzija lazića.štimac,borben i koristan.ne znam zašto nije bilo gista.kuzmić najbolja utakmica u sezoni.davidovac odličan.simanić solidan.najbolji učinak domaćih igrača do sada u evro-ligi.šteta je samo za dobrića.nedostaju nam one njegove serije trojki iz predhodnih sezona

Sub013

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.
(Mijalko, 2. januar 2020 19:08)

Za njih je Zvezda zivot sve drugo su sitnice.

partizai=poturice

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

E si mi dobar ? :)))

Sofronije

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01) # Link komentara


Koliko si ti samo iskompleksiran, zavidan i, recimo neobavešten.
Zvezda je u ovom formatu Evrolige već igrala Top 8.
Zvezda u 6 utakmica manje odigranih od Partizana pod srpskom zastavom (mada ne znam zašto vi igrate pod istom?) 138:144, ima tri pobede više 61:58.
Zvezda je osvojila prvi evopski kup, Kup pobednika kupova 1973/74, pre nego što ste vi osvojili svoju prvu titulu ptvaka države, 1975/76.
Inače kad je ženski KK postao prvak Evrope 1979. vi ste imali TRI titule, 2 u prvenstvu i jednu u kupu SFRJ.
P.S. Da me niko ne bi pitao čemu svi ovi podaci, ovaj mladić koji čak i svoj nadimak piše malim slovom pričao je o najvećom uspesima u istoriji.

StefanBg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31) # Link komentara

Brate, iskreno, posle onih 100+ razlike bilo bi me sramota da se oglasim makar dobili 30 utakmica zaredom. Tih +100 ce ostati zauvek, za sva vremena.

Davor

pre 4 godine

Zvezda je košarkaška institucija u odnosu na sve klubove u regionu! To je oduvek i bila, osim u onom mutnom periodu kada su ovim prostorima vladali raznorazni smutljivci.

Vlada

pre 4 godine

Od sada ce tim uglavnom igrati u ovom sastavu s tim sto ce biti malo rotiranja na centru pa ce Jovanovica i Kuzmica menjati Gist i Odzo. Mada, i za njih ce tesko biti mesta kad se vrati Doktoroglu. Na kraju, jednog od bekova ce menjati Covic, i to uglavnom na gostovanju ili protiv bas slabih timova kod kuce kako bi se neko od startera odmorio (L. Brown, Baron). Faye i D. Brown vise tima videti nece u jakim i vaznim takmicarskim utakmicama, s tim sto bih zeleo da Fayea ispostujemo za primanja jer je covek odlicno igrao prosle sezone. Mozda i Faye malo upadne da zameni Jagodica Kuridzu i Simanu protiv slabijih ako treba neki odmor i oporavak.

Ako kojim slucajem pobedimo Asvel u gostima sledece kolo, verujem da bi mogli i do skora 18:16 na kraju. To bi bilo pravedno jer smo kuci imali kompletno dobijenu utakmicu koju smo ubrljali nestvarnim brojem gluposti na kraju. Kako sada stvari stoje na tabeli, skor 18:16 bi doneo 7. ili 8. mesto na kraju.

U svakom slucaju NAPRED ZVEZDA!

JPR24

pre 4 godine

Štimara je Majstor za centre koje ste do sada imali ! Možda nije najbolji na svetu, ali njegov pristup i želju, to se pamti ! Za Srbiju je čak sa klupe bio faktor, ulov energije, fajterski pristup ! Majstor će uvek biti ! Inače, napokon vidim Kosarku kod Zvezde ! Šteta sto niste otišli da potamani te one bludnike sa juga da smire živce !

Ratko

pre 4 godine

Sviđa mi se ovaj tandem Lorenco i Panter. Kao da gledam Lilarda i Mekoluma. Zna li neko kada se Stratos vraća u ekipu? Ovo izgleda mnogo moćno, nadam se da će Šakota umeti da nađe svakome svoju ulogu.

EUFORIJA

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?
(Mika Šumadinac, 02. januar 2020 21:03)

Oticemo kada nam bude trebalo da podignemo pehar Aba lige...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Немам ништа против странаца ал ме радује и лијепо је видјети доста наших играча у тиму. Вечерас рецимо центарска линија Кузмић-Штимац-Јовановић. Требају само странци који праве разлику а Браун и Берон то јесу. Ђенка и није у некој форми ал иде на боље и има своју улогу. Пантер истом дошао ал по вечерас виђеном бићемо изгледа задовољни његовим играма. Осталих странаца се ријешити, ова четворица су сасвим довољни. Поздрав за све велике навијаче Звезде који овде коментаришу. 🙌

NoName

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...
(sryugos, 02. januar 2020 22:26)

Moraš da ga razumeš, čovek je Grobar, pesimista. Njima je čaša koja je do pola puna ustvari do pola prazna. Tako i ovaj. Mi računamo procenat ubačenih, on računa procenat promašenih :-).... Tako da 15-6 je negde oko 65% promašenih, što je veće od 50%.

komedija

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Mi igrali polufinale KEŠ-a protiv CSKA,
dok ste vi peglali niži rang u SFRJ.

Ne počinje istorija tvojim rođenjem.

Walldorf

pre 4 godine

Nakon pobede nad Zenitom,moglo se naslutiti.Veceras se to moze i tvrditi.Igra Zvezde konacno nosi pecat i potpis prekaljenog i iskusnog Dragana Sakote.Naravno da ce sve to,vremenom, izgledati jos i mnogo,mnogo bolje.Ovaj sastav Zvezde je ono sto nam je trebalo od starta sezone.Opet je odbrana bila izvanredna,opet smo u napadu izgledali ozbiljno,sracunato,organizovano i hirurski precizno.Postajemo ekipa koju svako u Evropi,ako ima pameti,mora resprektovati a nasu igru do detalja analizirati.Da ne preterujemo sa komplimentima.Ovako samo treba nastaviti,i uz jos nadogradnje,iskoristiti velike mogucnosti ekipe.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

deki27

pre 4 godine

Ja stvarno ne mogu da shvatim da neko ovde pise gluposti, te nikad slabija EL, nikada gori Bajern, niste isli u Podgoricu. Aman bre, ako ne umete da cestitate onda umuknite. Mi nismo otisli u PG i svesni smo posledica, sto vas grobare i djetice to brine, ide vama u prilog. Mi inamo u EL skor 8-9 uz propust protiv Asvela kuci, produzetke u Tel Avivu gde je Bili promasio sut za pobedu, produzetke u Atini. Sada nas cekaju tri utakmice, kuci protiv Zalgirisa i Zenita i gostovanje u Lionu i tu su ove dve kuci realno da se dobiju ako ne i sve tri. Zvezda ce osvojiti ABA ligu iz mnogo razloga a najveci je najduzi roster ,videlo se veceras da ko god udje u igru on grize, Faje recimo nije registrovan za EL ali on je tu ako bude potrebno za ABA. A Stratos koji se uskoro vraca i Gist koji veceras nije igrao, bice to dobro, samo polako pustite Nebojsu da radi posao, dokazao je da zna

Zastava101Specijal

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

I ti bi crko od zavisti zbog tako malog uspeha, a da uđe među četiri umro bi ali stvarno.

Zvezda

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Zvezda je već igrala F8 posle samo tri sezone zašta je tvom klubu u jadnijem formatu takmičenja bilo potrebno pet sezona

santa justa

pre 4 godine

Sve veceras lagano i rutinski zato sto nismo imali prazne minute ili minute u minusu. A svi vide zasto ih nismo imali. Bravo za pobedu.

Seneka

pre 4 godine

I prošli put kad je došao u Zvezdu, Štime je podigao atmosferu u ekipi. To je jako, jako važno za ceo tim, čovek je očigledno sjajan motivator. Sve smo bolji, a još čekamo Stratosa da se vrati. Idemo u playoff Zvezdo!

mile

pre 4 godine

Držite rekord, ali u broju Kaspera...
(xxx, 2. januar 2020 19:35)

Kaspera, Zagora, Mister No-ova, x mena, iron mena, kako god da ti je lakse, ali rekord je nas jer nas ima dosta, dosta vise od vas

Mirko

pre 4 godine

Juče napisah da su nam oni stare mušterije i da očekujem pobedu, prosto uvek smo ih pobeđivali a i igrali smo kod kuće tako da nema šta da traže.

Ovi novi su nam super, i Štimac, i Kuridža, i Kevin Punter, Davidovac odličan, Jovanović isto koristan, svi rade svoj pos'o, nemamo više rupe na klupi.

Гиле

pre 4 godine

Kuridza me potseca na radmanovica. Odlicno pojacanje. Jak, dobar sut, skok, odbrana.
(Pedja, 02. januar 2020 20:04)
Извини али потпуно два различита типа играча.
Радмановић мека рука, никад срчан, велики таленат.
Куриџа срчан, борац, јак, није толико кошгетер, мада под старе дане даје и кошеве. Али је битан да унесе енаргију Звезди поготово у одбрани.

sasa the red baron

pre 4 godine

MI I ONI:

Uspeli smo da zaokruzimo tim. Napokon imamo igrace koji se prepoznaju, ali i koji igraju onako kako L.Brown najvise odgovara, sto se i vidi po njegovoj igri, i koliko ´se odjednomu svemu skontao...15 poena, 6 skokova, 7 asistencija..
Nema vise onog naguravnja Gista, koje ne vodi nicemu, nema vise nevidljivog Fayea, a da ne pricam o Covicu..I koliko odjednom uzgleda bolje Davidovac, kada ekipa igra ovako..
Jos da probudimo Simanica... Sve us svemu, sjajna predstava, odlicna ekipa u kojoj se dosta igraca budi, i polako izgledamo kao tim koji je top 8 Evrope..
Bravo za Sakotu, kakav pogodak..

Termodinamicar

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Sta ti znaci ta skracenica ljakse? Da nije Primitive Fucking Chobans? Ake je, onda ti se lepo uklapa u mali sugoslovenski mozgic...

veliki strumf

pre 4 godine

Neja nam je srećna Nova godina! Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna bericetna godina!!! Nek nas se plaši i Jadran i Evropa! Pojačanja ovog puta pogodjena samo tako!

Slobodan

pre 4 godine

Ali komentari nesoja iz JSD-a i njihova podrska Milu Djukanovicu je pokazatelj ko je ko !!!
Neka traje borba neprestalna ... jednom za vazda treba da pokazemo ko je vera a ko nevera !!!

ispran ti je mozak više puta

pre 4 godine

Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx ti isprao mozak kompleksašu, 2. januar 2020 20:56)

U nameštenom prvenstvu, sa Zvezdom u dugovima i bez sponzora, veliki uspeh nema šta. Valjda 11. Vlade Jovanović dve sezone bio trener.

Samo mi napiši igrače koji su igrali za Zvezdu i za partizan i godišta, čisto da vidimo kvalitet igrača kad bilo +41.

nije vama lako - nego kako

pre 4 godine

Bajern bi ispao iz ABA lige.
(momcilo, 2. januar 2020 21:05)

..., međutim ne takmiči se u ABA ligi,
tako da to nikada nećemo moći da utvrdimo.

Stefan

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

Kakve to veze ima botino jedna?

Miskec

pre 4 godine

"Dr. Radonjić ha ha ha Kakva prevara od trenera.
(Jon Bon Jovi, 2. januar 2020 19:32)"
Znam jos jednog takvog koji nikada nista nije uradio u Evropi, oteran je iz svakog kluba posle jedne sezone, zavrsio je u kosarkaskoj sili Rumuniji, verovatno i tamo prodaje pricu o casovima ljubavi, citanju knjiga, posete galerijama, ...! Radonja barem zna engleski!

Džoni

pre 4 godine

Izgleda da se kockice polako slažu, a tek će da se slože kada se i Perperoglu vrati. Još Gist večeras ne igra, a i on je počeo malo da se budi. Mislim kada bude najpotrebnije da ćemo da meljemo redom, a pogotovo u ABA (ako nam u opšte to i bude neki imperativ). Do sada je uvek na početku sezone ABA apostrofirana kao primarna, dok ove godine se baš čelnici ne izjašnjavaju o tome koliko je i da li je u opšte bitna?

zlopamtilo

pre 4 godine

@jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Upoznao sam njegovog oca i čak sam i njega sreo u Požegi gde su izbegli iz Dalmacije za vreme oluje. Dečko je odrastao u Požegi i tamo počeo da igra košarku, a Kuridža im je porodični nadimak, po rečima njegovog oca..

Mirko

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, samo mi zao Dobrica, unistise ga sa ovom gomilom igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 2. januar 2020 21:28)

Niko ga nije uništio, nego kad uđe u igru mora da kida, mi ga volimo ali brate mora pokažeš damu i želju i poene i odbrane i sve ostalo što on realno može i što je i radio, a sad sve ređe. Uvek ćemo pre da budemo uz našeg igrača koji isto igra kao stranac, nego za stranca - realno naši su i borbeniji, uglavnom.

S.O.

pre 4 godine

Nerovatno interesovanje navijača kad su čuli da naš najbolji plej nije u ekipi. U 19.10 bar 2000 ljudi je čekalo ispred arene, jer nisu uspeli da kupe ulaznicu.

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Samo ti gledaj i bez nervoze.
Ako ne mozes da gledas, prebaci na Pink pa gledaj reprizu novogodisnjeg programa ili nesto veselije, recimo "Žikinu dinastiju" 1-4 ...bilo sta samo da mi se ne sikiraš

Sasha

pre 4 godine

Bicemo nezgodni za svakoga do kraja, ako nije Beron onda je Braun ako nije Braun onda ovaj novi Panter koji je vec ubacio 15 komada, kako glup potez Olimpijakosa

sasa the red baron

pre 4 godine

AAAA::::

SA 30 RAZLIKE POSLASMO KUCI OVE IZ MINHENA...
Sakota sklapa ekipu, polako izgledamo kao rim..
Panter i Kuridza imaju jos da se uigraju, aku za prvi put ovo je izgledalo sjajno...
BUM, ETO NAS ZA TOP 8....

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

Daj ne cvili barem za Novu godinu

Sabre

pre 4 godine

KOLIKO nam znaci jedan krsten centar, a kad je to jos bogotac Stimara, nema dalje. Panter potpuno stagod investicija, ali dok Davidovac ovako pametno bude igrao a Stimara bude bio Stimara, nema zime.

Red

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31

Lako je vikati iza tastature junacino.

Sut,wild,card

pre 4 godine

Auuu,ovo postaje ozbiljna prica!!!Steta,steta za Asvel,ali bice prilike za revans .Srecna Nova Godina i neka nam i 2020 donese nove titule LS i EL.

Izvolite, dokažite

pre 4 godine

@Urke
12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 2. januar 2020 21:54)

Vrlo mudro :))

15-6 je 15 pobeda i 6 poraza,
dakle

15 pobeda i 6 poraza,

tj 15 pobeda od 21 odigranog susreta.

15/21= 71,43 %

Problem je dokazati da je Partizan zaista odirao 21 utakmicu te sezone.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Gazimo, lomimo, igramo strasnu kosarku. Kakva odbrana, kako lopta kruzi, spusta se na centre, prave izolacije..Sakota je car. Bez starca nema udarca i to je to.

slobinator

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)
verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige

ime

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff

Strahhh

pre 4 godine

Zasto su ovi komentari koji nemaju veze sa utakmicom top komentari? Ljudi nasa Zvezda ovde busi Bajern, a vi lupate pluseve za nebulozne komentare.

gagi

pre 4 godine

Odlicno, dobra energija, igra pod kosom. Vise smo veceras dali koseva ispod kosa, nego citavu sezonu do sada. Stumac, Kuridza, odlucni, Panter dobar brz izuzetno. Al najjaci utisak za mene Jovanivic, koja borba i zelja. Kvalitet ima to pricam id pocetka.

deki27

pre 4 godine

Kada vidim kako Lorenco igra sa kakvom lakocom a kad pomislim da na kraju ode on, muka me hvata. Dali smo 53 koseva uz samo 3 trojke, drago mi je za Kuridzu da se otvorio onim kucanjem sto mu je dalo samopouzdanje da ubaci jos neke poene, Davidovac odlican, Stimac i da ne postigne ni jedan kos zraci pozitivnom energijom a tek treba da se vrati Dr. Stratos. Jedino mi zao Dobrica ali kada ovako igras nema mesta kritici

Indijanac

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)

Ima 2 prezimena, kao Sergej Milinković-Savić

EUFORIJA

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...
(xxx, 02. januar 2020 20:25)

Za Abu neka se brinu ostali, mi cemo sa u Evroligu i naredne godine.

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Kuridzi svaka cast na borbenosti,jako zahvalan igrac a strucnjaci kazu nije Kuridza za evroligu e moji strucnjaci,covek gine na terenu

NY

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:36)

Hoćeš li da skokneš do Beograda da gledaš tvoje protiv Virtusa? Loznica dva sata od Beograda

Блаф

pre 4 godine

Браво момци, свака вам част. Идемо у ТОП8 заједно. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

fancy

pre 4 godine

Odlicna igra, mnogo smo cvrsci pod kosem. I dalje mi je zao Fayea al jos draze sto je Djenka drugi plej pa Covic videti vise nece EL. Sve u svemu nismo ni forsirali sut, pametna igra posebno Davidovca, Laza je stari...ma sve je poslozeno sad kako treba!

zhol

pre 4 godine

ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Pise se Punter na engleskom, cita se Panter, tako da se na srpskom pise Panter.

Реално

pre 4 godine

Ostojina sendvic vojsko 3,4 sad
(Yoks, 02. januar 2020 18:02)

Оно не раде за сендвич. Природно су такви.

sryugos

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37).
Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
(xxx ti isprao mozak kompleksašu, 02. januar 2020 20:56)

Sto promeni nik nesreco ???
Jesi ti to blago meni nervozan ?

Kaiser

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...
(Demar Derosan, 02. januar 2020 20:35)

Evo "stručnjaka". Tebi je mesto analitičara u ULEB

JPR24

pre 4 godine

Da li ovaj Bajern stvarno igra Evro ligu? Izuzetno losa ekipa.
(Doktor, 02. januar 2020 19:31)

Znaju oni bolje. Ali znamo i kako su dobili mesto nemački klubovi, realno... Nije im tu mesto !

veverac

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR

Лепи Цане

pre 4 godine

Ajmoooo.. Za top 8.. A ovi sto nikada vise nece videti evroligu neka ne smaraju
(HQ, 02. januar 2020 18:32)

Гробари су као пензионери који се присећају своје младости. Живе у неким сећањима и заједљивости...

cosmo

pre 4 godine

Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.
(Pera, 2. januar 2020 21:17)

Ne lozite se,A licencu necemo dobiti.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Strasnu kosarku igramo. Vidi se rad Sakote. Lopta kruzi, spusta se na centre, u odbrani svi na skoko, nema lakih poena. Svaka cast Sakota i momci. Uvek uz vas, verujem u vas.

SRBKO

pre 4 godine

bravooooo...konacno fajnal for....
ajmooo moja zvezdoooooo
ajmoooo moja srecoooo
ajmoooo zivote moj
ajmoooo ljubavi moja najveca
ajmoooo zenooo moja
ajmooooo sreco mojaaaaa
ajmoooo ponosu moj
ajmooooo relaksacijo mojaaaa
ajmoooo kosarkooo mojaaaaa
VOLIM VAS NAJVISE NA SVETU !!!

Kontras

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!

Demar Derosan

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ако у другом Берон уђе у свој мод, има да буде 30 разлике. Ајмо момци, нема кочења и повлачења ручне.

Ivan

pre 4 godine

Da igramo protiv Bajerna sa Jovicem, Dangubicem, Macvanom, i Lucicem, tog tima bi se plasio, ovako neka im je sa srecom sa ovim amerima. Legija stranaca kao partizan.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

ferdinand, strah je samo emocija. Imas puno razloga da se bojis za play-off dok gledas KK Crvena Zvezda kako melje i EL.

Deratizator

pre 4 godine

@ Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45)

Svašta vi imate više od Partizana, ali se to ne broji. Broje se titule. Prvo da dođete do F4, pa do 3. mesta, pa da postanete prvaci Evrope. Tada se javi, ako budeš živ?

sasa the red baron

pre 4 godine

OVO je tekma koja odlucuje da li smo u bitci za top 8 ili nismo..
Mi ne mamo pravo na kiks vise, ali definitivno smo sklopili ekipu...
Ojo Gist i D.Brown ce otici, sad je samo pitanje vremena..
Mi jos cekamo na oporavak Startosa,i kompletni smo..
Bravo za Sakotu, napredak se vidii u igri, i u pristupu..
A jasno je da je Covic sad vec bivski play-maker..

ja

pre 4 godine

Bajern ne igra napad, ali zato ne igra ni odbranu. Posle onih -25 kod kuće od poslednjeplasiranog tima na tabeli, mislim da se Radonji sprema otkaz.

Red

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:36) # Link komentara


Hahahahahahaha a da Zvezda gubi,onda bi rekao kako je bayern jak,Zvezda nema sta da trazi,ahahahahaha

jovan

pre 4 godine

zvezda kako lo su sezonu ima na pobedu su od top 8 a imaju dobar raspored u naredna 4kola ukljculjuci zenit do 5kola sa ekipama koje mogu da dobiju ali treba se dobiti too

Valjkom na Krcuniju + Tenkic

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)

12140


Misu jedan neki dan nisi smeo u CG.....Ti pises o Lejkersima....Kakvi sve likovi komentarisu ovde.

Urke

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

15-6 je 40%

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!

Cinik

pre 4 godine

Odlična igra Crvene Zvezde. Međutim ono što meni pada u oči je broj navijača - 16.538. Očigledno je da je stigla direktiva sa vrha da " Stubovi srpstva" moraju da dodju na utakmicu. Upravo zato je i napravljen sklandal sa utakmicom protiv Budućnosti. Žalosni su ovakvi navijači koji dolaze da navijaju kada im se naredi. Navijači na dugme. Igračima Zvezde svaka čast na borbi a za navijače Zvezde još jedan veliki minus jer dozovaljavaju sebi da navijaju pod komandom.

Koja

pre 4 godine

AdmiralDečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?
(Dušan, 02. januar 2020 22:18)
Samo vi niste hahaha

xxx ti isprao mozak kompleksašu

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37). Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...

Admiral

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.

Nerealno

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga

Neko nekog ovde zavitlava

pre 4 godine

Kako su nas grobari sprdali za Stimca Pantera i Kuridzu a upravo oni ce nam doneti Aba ligu, videcete
(Luidji, 02. januar 2020 21:56)

sudije će doneti, kao i prošle godine

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!

Иду дани...

pre 4 godine

Мислим да смо себи дозволили превелики луксуз тиме што смо се одрекли Фајеа.Боље да је отписан Јовановић или Оџо за ЕЛ.Али сад касно...Он и Дерик Браун изгледа у оптицају само за АБА лигу,с тим што је за Брауна ова сезона због кољена завршена.Фаје би могао бити искориштен због умора појединих играча у Ел.Сумњам да им сада могу наћи клуб тако да ће Дерик и Мохамед до краја сезоне остати у Звезди и узети оно што им следи по уговору...

Obraz djon

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jakov, 2. januar 2020 19:00) # Li

Poseta je takva zato sto ste opet politicki izmanipulisani i opet ovi placenici sa severa vrse mobilizaciju i protestnu setnju posle utakmice....ako te niko nije obavestio da znas na cega si ponosan. Ne odes na utakmicu u Pg a sad im kao pruzas podrsku.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. januar 2020 18:25)
Brate imaš na superstar tv Park iz doba Jure 1...Sad gledam pregled programa...Batali ovo hahahah

Salaso

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)
s kim drugim da se sprdamo nego sa czfmp

mg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.

zbogom pameti

pre 4 godine

@ Dobiće Varvari i Grobari u plejofu Kuridžu.
(ferdinand, 02. januar 2020 19:43)

nadam se da kapiraš da vređaš svog igrača

KKP

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige
(slobinator, 02. januar 2020 22:00)bice da je jedino to poslednje..

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veverac, 2. januar 2020 20:26

Ne mogu moram, stručnjak za SNUKER.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!

xxx

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Hahahaha jos malo i Radonja ce ti biti najdrazi trener !
(partizai=poturice, 02. januar 2020 20:14). Duletov učenik.

Dragi

pre 4 godine

Sve ono što je trebalo prošle sezone da leti iz Bajerna je ostalo a ono što valja je škrtarenjem i ne znanjem oterano. Radonja mora na neku dodatnu obuku, još je zelen za Erropu...

zvezdaš

pre 4 godine

Svi velicaju Stimaru kako je pokidao, a niko ne vidi da onog njihovog centra Monroa NIKO ne moze da zaustavi. Jedini koji moze da se nosi sa takvim centrima nije ni u protokolu, Gist?!?!

Bravo

pre 4 godine

Poznata Radonjina odbrana.....najgori trener u istoriji kosarke, svaka cast na danasnjoj igri momci posebno bih voleo da ih razbijemo zbog Radonje svi ga obozavaju a moje misljenje je da je on.....

+41

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

xxx

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ime, 2. januar 2020 19:22. Držite rekord, ali u broju Kaspera...

Avio prevoznik

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.

milke

pre 4 godine

Teško ekipi u kojoj Kuzmić igra, pa još u prvoj postavi. U odbrani spor ko kornjača, mekan ko devojčica, a u napadu jedino tablu može da pogodi. Strašno!!!!!

slobinator

pre 4 godine

(Dejan, 2. januar 2020 22:50)
braun nema šut,a doneo nam trojkom u poslednjoj sekundi pobedu protiv valensije.baš paradoksalno

xxx

pre 4 godine

Duletov učenik.(xxx, 02. januar 2020 20:22)
Kako nije, isprasio ga je Dejo i oducio od kosarke ... jadan zavrsio u Rumuniji ...
(Slobodan, 02. januar 2020 20:56). Vi ste 2011. završili u Železniku, od tog Duleta...

HIM

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!

Alberto Rato

pre 4 godine

posle one bezanije iz aviona u ponedeljak, pokazana je zavidna hrabrost u skandiranju...inace, ovaj "strucnjak" bez rominga na klupi bajerna je neka legenda panterskog kluba?

E

pre 4 godine

Zasto nema Gista nigde nije pisalo da je povredjen? nadam se da opet nije neka vaspitna u pitanju, Gist bi bio jako potreban za ovaj mec, takodje Jovanovic mesto Odza bez veze

xxx

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...

Mika Šumadinac

pre 4 godine

)VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?

xxx

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45). Mani se ti pobeda, kaži ti nama koliko titula imate više od Partizana ??? Koliko F4 imate više od Partizana ?!! Očekujem odgovor.

slaviša šmigič

pre 4 godine

zašto bez odđa dali ste normalni stvarno ponekad nemogu shvatiti trenere koji neznaju iskoristiti njegovu snagu i visinu a štimac je sličnog kvaliteta poput filipa čoviča odđo je doktor za štimca nažalost to je istina.

slobinator

pre 4 godine

Кошаркаши бар мало осветили фудбалере. 🙄
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 3. januar 2020 00:25
nisu malo nego pet puta više!

Neko nekog ovde zavitlava

pre 4 godine

Kako su nas grobari sprdali za Stimca Pantera i Kuridzu a upravo oni ce nam doneti Aba ligu, videcete
(Luidji, 02. januar 2020 21:56)

sudije će doneti, kao i prošle godine

Valjkom na Krcuniju + Tenkic

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)

12140


Misu jedan neki dan nisi smeo u CG.....Ti pises o Lejkersima....Kakvi sve likovi komentarisu ovde.

Deratizator

pre 4 godine

@ Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45)

Svašta vi imate više od Partizana, ali se to ne broji. Broje se titule. Prvo da dođete do F4, pa do 3. mesta, pa da postanete prvaci Evrope. Tada se javi, ako budeš živ?

Koja

pre 4 godine

AdmiralDečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?
(Dušan, 02. januar 2020 22:18)
Samo vi niste hahaha

Zvezda

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:16)

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!

xxx ti isprao mozak kompleksašu

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37). Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...

Cinik

pre 4 godine

Odlična igra Crvene Zvezde. Međutim ono što meni pada u oči je broj navijača - 16.538. Očigledno je da je stigla direktiva sa vrha da " Stubovi srpstva" moraju da dodju na utakmicu. Upravo zato je i napravljen sklandal sa utakmicom protiv Budućnosti. Žalosni su ovakvi navijači koji dolaze da navijaju kada im se naredi. Navijači na dugme. Igračima Zvezde svaka čast na borbi a za navijače Zvezde još jedan veliki minus jer dozovaljavaju sebi da navijaju pod komandom.

Admiral

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.

+41

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

Alberto Rato

pre 4 godine

posle one bezanije iz aviona u ponedeljak, pokazana je zavidna hrabrost u skandiranju...inace, ovaj "strucnjak" bez rominga na klupi bajerna je neka legenda panterskog kluba?

Avio prevoznik

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.

Mijalko

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!

milke

pre 4 godine

Teško ekipi u kojoj Kuzmić igra, pa još u prvoj postavi. U odbrani spor ko kornjača, mekan ko devojčica, a u napadu jedino tablu može da pogodi. Strašno!!!!!

Nerealno

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga

Urke

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nicola, 2. januar 2020 20:45)

Partizan je imao skor 15-6 1991/1992, sto je vise od 70% uspesnosti. Pritom, igrao je skoro sve utakmice van Beograda.
Javite se kad budete imali ovaj odnos pobeda i poraza.

15-6 je 40%

Obraz djon

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jakov, 2. januar 2020 19:00) # Li

Poseta je takva zato sto ste opet politicki izmanipulisani i opet ovi placenici sa severa vrse mobilizaciju i protestnu setnju posle utakmice....ako te niko nije obavestio da znas na cega si ponosan. Ne odes na utakmicu u Pg a sad im kao pruzas podrsku.

Mika Šumadinac

pre 4 godine

)VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?

xxx

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ime, 2. januar 2020 19:22. Držite rekord, ali u broju Kaspera...

KKP

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige
(slobinator, 02. januar 2020 22:00)bice da je jedino to poslednje..

mg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.

zvezdaš

pre 4 godine

Svi velicaju Stimaru kako je pokidao, a niko ne vidi da onog njihovog centra Monroa NIKO ne moze da zaustavi. Jedini koji moze da se nosi sa takvim centrima nije ni u protokolu, Gist?!?!

zbogom pameti

pre 4 godine

@ Dobiće Varvari i Grobari u plejofu Kuridžu.
(ferdinand, 02. januar 2020 19:43)

nadam se da kapiraš da vređaš svog igrača

Bravo

pre 4 godine

Poznata Radonjina odbrana.....najgori trener u istoriji kosarke, svaka cast na danasnjoj igri momci posebno bih voleo da ih razbijemo zbog Radonje svi ga obozavaju a moje misljenje je da je on.....

HIM

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!

xxx

pre 4 godine

Duletov učenik.(xxx, 02. januar 2020 20:22)
Kako nije, isprasio ga je Dejo i oducio od kosarke ... jadan zavrsio u Rumuniji ...
(Slobodan, 02. januar 2020 20:56). Vi ste 2011. završili u Železniku, od tog Duleta...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. januar 2020 18:25)
Brate imaš na superstar tv Park iz doba Jure 1...Sad gledam pregled programa...Batali ovo hahahah

IQ ti je na minimumu

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".

slaviša šmigič

pre 4 godine

zašto bez odđa dali ste normalni stvarno ponekad nemogu shvatiti trenere koji neznaju iskoristiti njegovu snagu i visinu a štimac je sličnog kvaliteta poput filipa čoviča odđo je doktor za štimca nažalost to je istina.

xxx

pre 4 godine

Imamo vise pobeda u Evroligi u jednoj sezoni nego Partizan od osnivanja :D
(Nicola, 02. januar 2020 20:45). Mani se ti pobeda, kaži ti nama koliko titula imate više od Partizana ??? Koliko F4 imate više od Partizana ?!! Očekujem odgovor.

Mijalko

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.

xxx

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...

Salaso

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)
s kim drugim da se sprdamo nego sa czfmp

Zuco

pre 4 godine

Nikad smesnije ekipe u Euroligi.....bravo Bartomeu
(Marrssa, 02. januar 2020 20:39)
U pravu si. Jaci su Budivelnjik,Nanter,Prokom,Ostende,Le man,Olimpija... Sve velikani koje ste pobedjivali iskljucivo kod kuce. Pobeda u gostima misaona imenica za vas.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ja ne znam šta traži Zenit i Bajern i još par timova u evroligi?!Garantujem životom da bi Partizan i sa ovim sastavom bio bolji od ovih hibridnih klubova kao Zenit i Bajern...Uništava ovako lep sport ovaj materijalista Bartomeu!!!

xxx

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Hahahaha jos malo i Radonja ce ti biti najdrazi trener !
(partizai=poturice, 02. januar 2020 20:14). Duletov učenik.

cosmo

pre 4 godine

Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.
(Pera, 2. januar 2020 21:17)

Ne lozite se,A licencu necemo dobiti.

E

pre 4 godine

Zasto nema Gista nigde nije pisalo da je povredjen? nadam se da opet nije neka vaspitna u pitanju, Gist bi bio jako potreban za ovaj mec, takodje Jovanovic mesto Odza bez veze

Dragi

pre 4 godine

Sve ono što je trebalo prošle sezone da leti iz Bajerna je ostalo a ono što valja je škrtarenjem i ne znanjem oterano. Radonja mora na neku dodatnu obuku, još je zelen za Erropu...

Ivan

pre 4 godine

Da igramo protiv Bajerna sa Jovicem, Dangubicem, Macvanom, i Lucicem, tog tima bi se plasio, ovako neka im je sa srecom sa ovim amerima. Legija stranaca kao partizan.

Transaction

pre 4 godine

Secam se da su sebicni navijaci zvezde zamerali Radonjicu iste stvari kao i Milojevicu, a oba trenera su bila jako uspesna i lagano osvajali Aba ligu tj Superligu sa malo poraza ali to je nekim nezahvalnim navijacima bilo malo, kada je otisao Radonja videlo se kolimo nedostaje tako ce biti i u fudbalu.. Od takvih pritisaka je i Milojevic otisal jer je znao da ce da ga teraju na kraju.

opus

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Ti se iznerviro što zvezda pobeđuje, a taman si se utegao u bajernov dres.
(Mijalko, 02. januar 2020 19:24)


Hahahhaha, bravo Mijalko, ugasio si ga za sva komentatisanja

anica

pre 4 godine

Drago mi je sto je Zvezda polako pronasla svoj put u ovom takmicenju. Ocekujem da cemo nastaviti u ovom ritmu...puno ima da se igra.
Velika je ljubav Zvezda, prava iskrena emocija, treba da negujemo iskrene ljubavi uvek...to je pravi put.
Bravo Zvezdo moja.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Немам ништа против странаца ал ме радује и лијепо је видјети доста наших играча у тиму. Вечерас рецимо центарска линија Кузмић-Штимац-Јовановић. Требају само странци који праве разлику а Браун и Берон то јесу. Ђенка и није у некој форми ал иде на боље и има своју улогу. Пантер истом дошао ал по вечерас виђеном бићемо изгледа задовољни његовим играма. Осталих странаца се ријешити, ова четворица су сасвим довољни. Поздрав за све велике навијаче Звезде који овде коментаришу. 🙌

Лепи Цане

pre 4 godine

Ajmoooo.. Za top 8.. A ovi sto nikada vise nece videti evroligu neka ne smaraju
(HQ, 02. januar 2020 18:32)

Гробари су као пензионери који се присећају своје младости. Живе у неким сећањима и заједљивости...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Штимара покида, унио огромну енергију. Закуцава Куриџаааааааа!!! 👏👏👏😲😲😲😲😲😲😲

Demar Derosan

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...

Termodinamicar

pre 4 godine

Napred Bajern
(PFC, 02. januar 2020 20:02)

Sta ti znaci ta skracenica ljakse? Da nije Primitive Fucking Chobans? Ake je, onda ti se lepo uklapa u mali sugoslovenski mozgic...

Dušan

pre 4 godine

Admiral


Dečko,Zvezda kad je osvajala titule na betonu,vi ste igrali boćanje...Nemoj o istoriji...Partizan je prvu titulu uzeo posle 30 god.To što ste imali jedan slavan period, ne znači da ste košarkška institucija,te titule je uzimala i KK Bosna,Jugoplastika,Cibona...gde su sada?

Реално

pre 4 godine

Ostojina sendvic vojsko 3,4 sad
(Yoks, 02. januar 2020 18:02)

Оно не раде за сендвич. Природно су такви.

Davor

pre 4 godine

Zvezda je košarkaška institucija u odnosu na sve klubove u regionu! To je oduvek i bila, osim u onom mutnom periodu kada su ovim prostorima vladali raznorazni smutljivci.

Sofronije

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01) # Link komentara


Koliko si ti samo iskompleksiran, zavidan i, recimo neobavešten.
Zvezda je u ovom formatu Evrolige već igrala Top 8.
Zvezda u 6 utakmica manje odigranih od Partizana pod srpskom zastavom (mada ne znam zašto vi igrate pod istom?) 138:144, ima tri pobede više 61:58.
Zvezda je osvojila prvi evopski kup, Kup pobednika kupova 1973/74, pre nego što ste vi osvojili svoju prvu titulu ptvaka države, 1975/76.
Inače kad je ženski KK postao prvak Evrope 1979. vi ste imali TRI titule, 2 u prvenstvu i jednu u kupu SFRJ.
P.S. Da me niko ne bi pitao čemu svi ovi podaci, ovaj mladić koji čak i svoj nadimak piše malim slovom pričao je o najvećom uspesima u istoriji.

Austrofil

pre 4 godine

Odbrana 10. Kuridza pun pogodak, covjek zakljucao reket, spolja pogadja..
Stime ratnik, Lazic kao nekad, Lorenzo umjetnik.
IDEMO U TOP 8 LJUDI! Slozilo se sad sve.

radosavljevic_73@hotmail.com

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Kao i mnogi drugi, npr Gvozdenovici su promenili prezime u Guzvica, Maksimovic u Ivanis... Tako su i Jagodici promenili prezime u Kuridza. Devedesetih godina su vratili prezime Jagodic, ali posto su nadimak dobili po slavnom pretku (popu Petru Jagodicu) zadrzali su i njega.Nije problem sto lupetas, bez da se raspitas, problem je sto si bahat.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да година почне побједом. Идемо Звездо❤! Подршка браћи у Црној Гори. НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! ✊😲

S.O.

pre 4 godine

Nerovatno interesovanje navijača kad su čuli da naš najbolji plej nije u ekipi. U 19.10 bar 2000 ljudi je čekalo ispred arene, jer nisu uspeli da kupe ulaznicu.

johny

pre 4 godine

Vidi klinac, nije dovoljno pobediti nekakav raspali Bajern koji je u kosarci skorojevic kao tvoj preimenovani fmp da bi se postalo najvecim klubom.
(Admiral, 02. januar 2020 21:41)

Vidi dete iz vrtića Zvezda je dobila Real u Madridu što tvojoj instituciji nikada nije uspelo

Kaiser

pre 4 godine

Tekma je vazna za samopouzdanje Stimca i Kuridze, dobri poeni sa poludistance od obojice. Odbrana je ok, a mnogo bolje sve ide, tj tecnije u napadu kad ne igra Filip. Radonja nema igrace za njegov stil igre, uglavnom, sem Lucica i Monroa, sve tehnicki nepotkovani igraci, npr. Lo koliko mu je leva ruka slabija od desne, Zipser zalutao u kosarku, i on bio u Niksima, covek bez ucinka i osecaja za prostor -krut, Koponen i ubaci ponesto, ali odbrana katastrofa, pravi 3 faula za 2 min na sutu Zvezde za 3 poena, Djedovic bez asistencije, prodora i suta ...titula u Nemackoj i Evrokup je plafon ove ekipe a Radonja ovo sve treba da ima u vidu. Nikad 4 ekipe u Evroligi nisu bile dominantne kao ove godine, Real, Efes, Barsa i CSK, posle njih Panata i Makabi, a sve drugo jako jako slabo. Promenice se nesto u koncepciji sigurno, Virtus, tim iz Londona ...
(Demar Derosan, 02. januar 2020 20:35)

Evo "stručnjaka". Tebi je mesto analitičara u ULEB

box

pre 4 godine

Dobra utakmica. Stimac ima srce dva coveka uz nesporni kvalitet, odmah je digo moral i atmosferu za 50%. Kuridza odlican, pravo pojacanje! Igra najzreliju kosarku od kada znam za njega. Ovaj novi Panter, osvezenje za bekovsku liniju svakako ali deluje pomalo kao indijanac i soler, pokusao je milion suteva iz igre jedan na jedan ili jedan na dva a retko koji je tako ubacio. Mora da se ustopuje i shvati svoje mesto u ekipi. Za Lorenca nemam reci, covek je igracina, prodace se bas dobro iz Zvezde u neki top klub, a to i zasluzuje.

Vlada

pre 4 godine

Od sada ce tim uglavnom igrati u ovom sastavu s tim sto ce biti malo rotiranja na centru pa ce Jovanovica i Kuzmica menjati Gist i Odzo. Mada, i za njih ce tesko biti mesta kad se vrati Doktoroglu. Na kraju, jednog od bekova ce menjati Covic, i to uglavnom na gostovanju ili protiv bas slabih timova kod kuce kako bi se neko od startera odmorio (L. Brown, Baron). Faye i D. Brown vise tima videti nece u jakim i vaznim takmicarskim utakmicama, s tim sto bih zeleo da Fayea ispostujemo za primanja jer je covek odlicno igrao prosle sezone. Mozda i Faye malo upadne da zameni Jagodica Kuridzu i Simanu protiv slabijih ako treba neki odmor i oporavak.

Ako kojim slucajem pobedimo Asvel u gostima sledece kolo, verujem da bi mogli i do skora 18:16 na kraju. To bi bilo pravedno jer smo kuci imali kompletno dobijenu utakmicu koju smo ubrljali nestvarnim brojem gluposti na kraju. Kako sada stvari stoje na tabeli, skor 18:16 bi doneo 7. ili 8. mesto na kraju.

U svakom slucaju NAPRED ZVEZDA!

Sofronije

pre 4 godine

A u Areni jedva 2000 navijača hahaha pa toliko dođe da gleda moju Loznicu u zonskoj ligi..Niste ni do kolena Partizanu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:08)

Tipičan primer izazivanja pažnje, lečenja komoleksa i egzibicionima.
Sajt Evrolige, "Attendance: 16824"

cosmo

pre 4 godine

Jagodic-Kuridza,Stimac,Panter...ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ???
(cosmo, 02. januar 2020 21:47)

Ima onaj jedan mali Spanulis u Olimpijakosu, cujem da je dobar pa razmislite o njemu, mozda vam zatreba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Avio prevoznik, 2. januar 2020 22:12)

Pa vi onda izvedite omladince da vam igraju! Ne kapiram taj fetis o starosti igraca...? Igrac ili ume i moze ili ne ume i ne moze...Pre ce biti da je vas nesto drugo uplasilo veceras.Toliko!

StefanBg

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31) # Link komentara

Brate, iskreno, posle onih 100+ razlike bilo bi me sramota da se oglasim makar dobili 30 utakmica zaredom. Tih +100 ce ostati zauvek, za sva vremena.

partizai=poturice

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

E si mi dobar ? :)))

Slobodan

pre 4 godine

Ali komentari nesoja iz JSD-a i njihova podrska Milu Djukanovicu je pokazatelj ko je ko !!!
Neka traje borba neprestalna ... jednom za vazda treba da pokazemo ko je vera a ko nevera !!!

mile

pre 4 godine

Držite rekord, ali u broju Kaspera...
(xxx, 2. januar 2020 19:35)

Kaspera, Zagora, Mister No-ova, x mena, iron mena, kako god da ti je lakse, ali rekord je nas jer nas ima dosta, dosta vise od vas

SRBKO

pre 4 godine

bravooooo...konacno fajnal for....
ajmooo moja zvezdoooooo
ajmoooo moja srecoooo
ajmoooo zivote moj
ajmoooo ljubavi moja najveca
ajmoooo zenooo moja
ajmooooo sreco mojaaaaa
ajmoooo ponosu moj
ajmooooo relaksacijo mojaaaa
ajmoooo kosarkooo mojaaaaa
VOLIM VAS NAJVISE NA SVETU !!!

EUFORIJA

pre 4 godine

VI igrate drugu Evropsku ligu. Bayern i Zenit su za vas Laejkersi. Sediš i gledaš Zvezdu nadajući se da će da pukne da bi prosipao bisere
(Zvezda, 02. januar 2020 19:31)
Ajmo do Podgorice malo...hehe onako na kafu ?Pitaj Gazdu jel smes haha?
(Mika Šumadinac, 02. januar 2020 21:03)

Oticemo kada nam bude trebalo da podignemo pehar Aba lige...

ime

pre 4 godine

Kakva poseta neverovatno i to su praznici, pa ne drzi dzabe Zvezda rekord u Evropi... Ponosan sam sto sam zvezdas!
(Jakov, 02. januar 2020 19:00)

Koliko grobare BOLI sto drzimo taj rekord ufff

Sabre

pre 4 godine

KOLIKO nam znaci jedan krsten centar, a kad je to jos bogotac Stimara, nema dalje. Panter potpuno stagod investicija, ali dok Davidovac ovako pametno bude igrao a Stimara bude bio Stimara, nema zime.

Pera

pre 4 godine

Evo nas na polovini Evrolige. Rezultat sasvim pristojan - 8:9.
Ako drugu polovinu završimo 9:8 ili 10:7, ulazimo u plej of. Kako sad izgleda, to je sasvim moguće.
Za sada - odlična sezona.
Ipak, obratiti pažnju i na ABA. Da je uzmemo, za svaki slučaj, dok konačno ne dobijemo A licencu.

Sub013

pre 4 godine

Grobari jedva cekaju svaku Zvezdinu utakmicu da pogledaju hahaha
(Rade, 02. januar 2020 18:38)

Oni svake sezone odgledaju više zvezdinih nego partizanovih utakmica.
(Mijalko, 2. januar 2020 19:08)

Za njih je Zvezda zivot sve drugo su sitnice.

ispran ti je mozak više puta

pre 4 godine

Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx ti isprao mozak kompleksašu, 2. januar 2020 20:56)

U nameštenom prvenstvu, sa Zvezdom u dugovima i bez sponzora, veliki uspeh nema šta. Valjda 11. Vlade Jovanović dve sezone bio trener.

Samo mi napiši igrače koji su igrali za Zvezdu i za partizan i godišta, čisto da vidimo kvalitet igrača kad bilo +41.

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 2. januar 2020 19:10)


Samo ti gledaj i bez nervoze.
Ako ne mozes da gledas, prebaci na Pink pa gledaj reprizu novogodisnjeg programa ili nesto veselije, recimo "Žikinu dinastiju" 1-4 ...bilo sta samo da mi se ne sikiraš

Zastava101Specijal

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

I ti bi crko od zavisti zbog tako malog uspeha, a da uđe među četiri umro bi ali stvarno.

komedija

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Mi igrali polufinale KEŠ-a protiv CSKA,
dok ste vi peglali niži rang u SFRJ.

Ne počinje istorija tvojim rođenjem.

Zvezda

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 2. januar 2020 21:01)

Zvezda je već igrala F8 posle samo tri sezone zašta je tvom klubu u jadnijem formatu takmičenja bilo potrebno pet sezona

Walldorf

pre 4 godine

Nakon pobede nad Zenitom,moglo se naslutiti.Veceras se to moze i tvrditi.Igra Zvezde konacno nosi pecat i potpis prekaljenog i iskusnog Dragana Sakote.Naravno da ce sve to,vremenom, izgledati jos i mnogo,mnogo bolje.Ovaj sastav Zvezde je ono sto nam je trebalo od starta sezone.Opet je odbrana bila izvanredna,opet smo u napadu izgledali ozbiljno,sracunato,organizovano i hirurski precizno.Postajemo ekipa koju svako u Evropi,ako ima pameti,mora resprektovati a nasu igru do detalja analizirati.Da ne preterujemo sa komplimentima.Ovako samo treba nastaviti,i uz jos nadogradnje,iskoristiti velike mogucnosti ekipe.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Milan

pre 4 godine

To je to, postigli smo sa Štimcem i Kuridžom kritičnu masu domaćih igrača koji igraju srcem i kao u nuklearnim elektranama - krenula lančana reakcija!

cole

pre 4 godine

odavno ovakvog igraca u odbrani nismo dovelim. treba samo gledati kako kuridza igra odbranu i kad je lopta daleko od njega. izgura igraca van reketa, zatvori mu prostor, prati protivnicku akciju....auh, kako paklen igrac. pun pogodak! bravo, zvezdo moja!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

БРАВО ЗВЕЗДО за историјску побједу са највећом разликом у Евролиги. 👏👏👏

NoName

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...
(sryugos, 02. januar 2020 22:26)

Moraš da ga razumeš, čovek je Grobar, pesimista. Njima je čaša koja je do pola puna ustvari do pola prazna. Tako i ovaj. Mi računamo procenat ubačenih, on računa procenat promašenih :-).... Tako da 15-6 je negde oko 65% promašenih, što je veće od 50%.

sasa the red baron

pre 4 godine

OVO je tekma koja odlucuje da li smo u bitci za top 8 ili nismo..
Mi ne mamo pravo na kiks vise, ali definitivno smo sklopili ekipu...
Ojo Gist i D.Brown ce otici, sad je samo pitanje vremena..
Mi jos cekamo na oporavak Startosa,i kompletni smo..
Bravo za Sakotu, napredak se vidii u igri, i u pristupu..
A jasno je da je Covic sad vec bivski play-maker..

Sabre

pre 4 godine

Koliko je ovaj Davidovac pametan i koristan igrac, neverovatno. Da njega nemamo ovo bi bilo tragicno sto nemamo krstenog pleja sem Brauna. Stimara bog, koliko nam je falio jedan iole koristan centar.

veliki strumf

pre 4 godine

Neja nam je srećna Nova godina! Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna bericetna godina!!! Nek nas se plaši i Jadran i Evropa! Pojačanja ovog puta pogodjena samo tako!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veverac, 2. januar 2020 20:26

Ne mogu moram, stručnjak za SNUKER.

Иду дани...

pre 4 godine

Мислим да смо себи дозволили превелики луксуз тиме што смо се одрекли Фајеа.Боље да је отписан Јовановић или Оџо за ЕЛ.Али сад касно...Он и Дерик Браун изгледа у оптицају само за АБА лигу,с тим што је за Брауна ова сезона због кољена завршена.Фаје би могао бити искориштен због умора појединих играча у Ел.Сумњам да им сада могу наћи клуб тако да ће Дерик и Мохамед до краја сезоне остати у Звезди и узети оно што им следи по уговору...

slobinator

pre 4 godine

@ Zvezda je najveci klub u istoriji kosarke na ovim prostorima.
(Radoslav, 02. januar 2020 21:26)
verovatno nije,ali je klub sa najvećom tradicijom,a u ovom trenutku je najbolji tim na ovim prostorima,a takođe je i najbolji tim sa ovih prostora u ovom formatu evro-lige

Mirko

pre 4 godine

Juče napisah da su nam oni stare mušterije i da očekujem pobedu, prosto uvek smo ih pobeđivali a i igrali smo kod kuće tako da nema šta da traže.

Ovi novi su nam super, i Štimac, i Kuridža, i Kevin Punter, Davidovac odličan, Jovanović isto koristan, svi rade svoj pos'o, nemamo više rupe na klupi.

slobinator

pre 4 godine

utisci sa meča uživo.odlična poseta ,ali ipak mi je smetalo što je politika bila ispred sporta.zaslužene ovacije za radonjića.panter odličan.čvrst na lopti,odličan pomoćni plej.ima dobar pregled igre i ulaz.koristan u odbrani.možda za sada nešto slabiji šut,ali pogodio je i jednu trojku.kuridža nešto višlja i snažnija verzija lazića.štimac,borben i koristan.ne znam zašto nije bilo gista.kuzmić najbolja utakmica u sezoni.davidovac odličan.simanić solidan.najbolji učinak domaćih igrača do sada u evro-ligi.šteta je samo za dobrića.nedostaju nam one njegove serije trojki iz predhodnih sezona

zvezdaš

pre 4 godine

@neko nekog ovde zavitlava@ Reci mi molim te kako su nam to sudije donele ABA ligu, kada smo u finalnoj seriji imali plus 100 ? Da ti slucajno ne zavitlavas SEBE ?!?!

JPR24

pre 4 godine

Štimara je Majstor za centre koje ste do sada imali ! Možda nije najbolji na svetu, ali njegov pristup i želju, to se pamti ! Za Srbiju je čak sa klupe bio faktor, ulov energije, fajterski pristup ! Majstor će uvek biti ! Inače, napokon vidim Kosarku kod Zvezde ! Šteta sto niste otišli da potamani te one bludnike sa juga da smire živce !

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Gazimo, lomimo, igramo strasnu kosarku. Kakva odbrana, kako lopta kruzi, spusta se na centre, prave izolacije..Sakota je car. Bez starca nema udarca i to je to.

Red

pre 4 godine

Ajmo KK Bežanija, ostvarite što više nebitnih pobjeda u EL, ipak vam je ovo zadnja sezona da je igrate. I ne plašite se ubuduće, nećemo vam više jako zviždati.
(mg, 2. januar 2020 18:31

Lako je vikati iza tastature junacino.

Stefan

pre 4 godine

Ali ekipa koja ne ode na megdan Buducnosti pre 3 dana danas ima ogromnu parolu za Cg i Srbiju !? Pa koje ste vi moralno dno. Ali onaj talog taloga
(Nerealno, 02. januar 2020 19:10)

Kakve to veze ima botino jedna?

Indijanac

pre 4 godine

jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)

Ima 2 prezimena, kao Sergej Milinković-Savić

Seneka

pre 4 godine

I prošli put kad je došao u Zvezdu, Štime je podigao atmosferu u ekipi. To je jako, jako važno za ceo tim, čovek je očigledno sjajan motivator. Sve smo bolji, a još čekamo Stratosa da se vrati. Idemo u playoff Zvezdo!

Ratko

pre 4 godine

Sviđa mi se ovaj tandem Lorenco i Panter. Kao da gledam Lilarda i Mekoluma. Zna li neko kada se Stratos vraća u ekipu? Ovo izgleda mnogo moćno, nadam se da će Šakota umeti da nađe svakome svoju ulogu.

Mladen cg

pre 4 godine

Prelijepa pobjeda, izvojevana timskom igrom, jer je učinak imalo svih 12 košarkaša. Odličan debi Kevina Pantera, kao i Kuridže i Štimca pred domaćom publikom u Evroligi. Zaista, ne znam ko može naći ijednu zamjerku , na ovakvu pobjedu Zvezde. Poseban utisak je ostavila želja svih košarkaša Zvezde, da se održava isti tempo i identična želja , da se što ubjedljivije savlada njemački tim. Svake čestitke Šakoti , košarkašima Zvezde i navijačima , koji su poslali jasnu poruku u vezi situacije C.Gori!

Miskec

pre 4 godine

"Dr. Radonjić ha ha ha Kakva prevara od trenera.
(Jon Bon Jovi, 2. januar 2020 19:32)"
Znam jos jednog takvog koji nikada nista nije uradio u Evropi, oteran je iz svakog kluba posle jedne sezone, zavrsio je u kosarkaskoj sili Rumuniji, verovatno i tamo prodaje pricu o casovima ljubavi, citanju knjiga, posete galerijama, ...! Radonja barem zna engleski!

EUFORIJA

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!
(Kontras, 02. januar 2020 19:53)polako,prvo borba za opstanak u ABA pa sve ostalo,ne žuri!!!
(HIM, 02. januar 2020 19:58). Tu im je FMP, rezervna varijanta...
(xxx, 02. januar 2020 20:25)

Za Abu neka se brinu ostali, mi cemo sa u Evroligu i naredne godine.

zhol

pre 4 godine

ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Pise se Punter na engleskom, cita se Panter, tako da se na srpskom pise Panter.

sasa the red baron

pre 4 godine

MI I ONI:

Uspeli smo da zaokruzimo tim. Napokon imamo igrace koji se prepoznaju, ali i koji igraju onako kako L.Brown najvise odgovara, sto se i vidi po njegovoj igri, i koliko ´se odjednomu svemu skontao...15 poena, 6 skokova, 7 asistencija..
Nema vise onog naguravnja Gista, koje ne vodi nicemu, nema vise nevidljivog Fayea, a da ne pricam o Covicu..I koliko odjednom uzgleda bolje Davidovac, kada ekipa igra ovako..
Jos da probudimo Simanica... Sve us svemu, sjajna predstava, odlicna ekipa u kojoj se dosta igraca budi, i polako izgledamo kao tim koji je top 8 Evrope..
Bravo za Sakotu, kakav pogodak..

Mirko

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, samo mi zao Dobrica, unistise ga sa ovom gomilom igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 2. januar 2020 21:28)

Niko ga nije uništio, nego kad uđe u igru mora da kida, mi ga volimo ali brate mora pokažeš damu i želju i poene i odbrane i sve ostalo što on realno može i što je i radio, a sad sve ređe. Uvek ćemo pre da budemo uz našeg igrača koji isto igra kao stranac, nego za stranca - realno naši su i borbeniji, uglavnom.

Izvolite, dokažite

pre 4 godine

@Urke
12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 2. januar 2020 21:54)

Vrlo mudro :))

15-6 je 15 pobeda i 6 poraza,
dakle

15 pobeda i 6 poraza,

tj 15 pobeda od 21 odigranog susreta.

15/21= 71,43 %

Problem je dokazati da je Partizan zaista odirao 21 utakmicu te sezone.

JPR24

pre 4 godine

Da li ovaj Bajern stvarno igra Evro ligu? Izuzetno losa ekipa.
(Doktor, 02. januar 2020 19:31)

Znaju oni bolje. Ali znamo i kako su dobili mesto nemački klubovi, realno... Nije im tu mesto !

Strahhh

pre 4 godine

Zasto su ovi komentari koji nemaju veze sa utakmicom top komentari? Ljudi nasa Zvezda ovde busi Bajern, a vi lupate pluseve za nebulozne komentare.

jovan

pre 4 godine

zvezda kako lo su sezonu ima na pobedu su od top 8 a imaju dobar raspored u naredna 4kola ukljculjuci zenit do 5kola sa ekipama koje mogu da dobiju ali treba se dobiti too

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

ferdinand, strah je samo emocija. Imas puno razloga da se bojis za play-off dok gledas KK Crvena Zvezda kako melje i EL.

Džoni

pre 4 godine

Izgleda da se kockice polako slažu, a tek će da se slože kada se i Perperoglu vrati. Još Gist večeras ne igra, a i on je počeo malo da se budi. Mislim kada bude najpotrebnije da ćemo da meljemo redom, a pogotovo u ABA (ako nam u opšte to i bude neki imperativ). Do sada je uvek na početku sezone ABA apostrofirana kao primarna, dok ove godine se baš čelnici ne izjašnjavaju o tome koliko je i da li je u opšte bitna?

Sasha

pre 4 godine

Bicemo nezgodni za svakoga do kraja, ako nije Beron onda je Braun ako nije Braun onda ovaj novi Panter koji je vec ubacio 15 komada, kako glup potez Olimpijakosa

black_mirror

pre 4 godine

Šakota u Evroligi - 5 pobeda u 7 utakmica. Samo mi nije jasno gde su ovi što su ga pljuvali kao da je najgori trener svih vremena pre nego što je došao. A masa komentara je bila u vezi sa tim koliko je loš.

zlopamtilo

pre 4 godine

@jel ovaj Jagodic Ima dva prezimena,?ako nema,sto pominjete taj kulovski nadimak?
(nok, 02. januar 2020 20:13)
Upoznao sam njegovog oca i čak sam i njega sreo u Požegi gde su izbegli iz Dalmacije za vreme oluje. Dečko je odrastao u Požegi i tamo počeo da igra košarku, a Kuridža im je porodični nadimak, po rečima njegovog oca..

deki27

pre 4 godine

Ja stvarno ne mogu da shvatim da neko ovde pise gluposti, te nikad slabija EL, nikada gori Bajern, niste isli u Podgoricu. Aman bre, ako ne umete da cestitate onda umuknite. Mi nismo otisli u PG i svesni smo posledica, sto vas grobare i djetice to brine, ide vama u prilog. Mi inamo u EL skor 8-9 uz propust protiv Asvela kuci, produzetke u Tel Avivu gde je Bili promasio sut za pobedu, produzetke u Atini. Sada nas cekaju tri utakmice, kuci protiv Zalgirisa i Zenita i gostovanje u Lionu i tu su ove dve kuci realno da se dobiju ako ne i sve tri. Zvezda ce osvojiti ABA ligu iz mnogo razloga a najveci je najduzi roster ,videlo se veceras da ko god udje u igru on grize, Faje recimo nije registrovan za EL ali on je tu ako bude potrebno za ABA. A Stratos koji se uskoro vraca i Gist koji veceras nije igrao, bice to dobro, samo polako pustite Nebojsu da radi posao, dokazao je da zna

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Kuridzi svaka cast na borbenosti,jako zahvalan igrac a strucnjaci kazu nije Kuridza za evroligu e moji strucnjaci,covek gine na terenu

fancy

pre 4 godine

Odlicna igra, mnogo smo cvrsci pod kosem. I dalje mi je zao Fayea al jos draze sto je Djenka drugi plej pa Covic videti vise nece EL. Sve u svemu nismo ni forsirali sut, pametna igra posebno Davidovca, Laza je stari...ma sve je poslozeno sad kako treba!

NY

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 19:36)

Hoćeš li da skokneš do Beograda da gledaš tvoje protiv Virtusa? Loznica dva sata od Beograda

sasa the red baron

pre 4 godine

AAAA::::

SA 30 RAZLIKE POSLASMO KUCI OVE IZ MINHENA...
Sakota sklapa ekipu, polako izgledamo kao rim..
Panter i Kuridza imaju jos da se uigraju, aku za prvi put ovo je izgledalo sjajno...
BUM, ETO NAS ZA TOP 8....

Блаф

pre 4 godine

Браво момци, свака вам част. Идемо у ТОП8 заједно. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

nije vama lako - nego kako

pre 4 godine

Bajern bi ispao iz ABA lige.
(momcilo, 2. januar 2020 21:05)

..., međutim ne takmiči se u ABA ligi,
tako da to nikada nećemo moći da utvrdimo.

sryugos

pre 4 godine

12-6 je 50% pa je logicno da je 15-6 bar malo veci procenat.
(ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 02. januar 2020 21:54)

Pa i ne zasluzujemo bolje...

ja

pre 4 godine

Bajern ne igra napad, ali zato ne igra ni odbranu. Posle onih -25 kod kuće od poslednjeplasiranog tima na tabeli, mislim da se Radonji sprema otkaz.

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

 Duletov učenik.
(xxx, 02. januar 2020 20:22)

Radonja Dula penzionisao, a tebi devastirao život
(Isprani mozak , ustvari bez mozga si, 02. januar 2020 20:37).
Jeste, 13 sezona za redom, jednom i +41, pa sad ti vidi...
(xxx ti isprao mozak kompleksašu, 02. januar 2020 20:56)

Sto promeni nik nesreco ???
Jesi ti to blago meni nervozan ?

Dejan

pre 4 godine

Ne znam za vas ali meni je milina gledati ovog Brauna.Jeste da nema sut,ali kako se lagano krece,kao da se useta do obruca,sjajno i asistira,bas je dobar plej.Ovaj Panter vidljivo voli da sutira,tesko daje loptu od sebe,ali ako ga bude sluzio sut bice pojacanje.Stimac i Kuridza odlicni,uneli su novu energiju posebno u odbrani,Sakota za sada napravio bas dobar posao,steta za poraze od Asvela i Baskonije,gde smo sami sebe pobedili,ali na pola smo evrolige i sledece tri utakmice (Asvel,Zalgiris,Alba)bice nam od velike vaznosti.

Red

pre 4 godine

Ovaj Bajern malo jača ekipa od Primorske...a po tradiciji na nivou Tamiša hahahahahahaha...Koji materijalista bajo moj ovaj Bartomeu!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. januar 2020 19:36) # Link komentara


Hahahahahahaha a da Zvezda gubi,onda bi rekao kako je bayern jak,Zvezda nema sta da trazi,ahahahahaha

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Strasnu kosarku igramo. Vidi se rad Sakote. Lopta kruzi, spusta se na centre, u odbrani svi na skoko, nema lakih poena. Svaka cast Sakota i momci. Uvek uz vas, verujem u vas.

Kontras

pre 4 godine

Srbendo grobare, sad imas prilike da gledas pravu kosarku, jer i sledece godine i one sledece imas da gledas CZ u EL na tv i da uzivas! Napred Zvezdo!

gagi

pre 4 godine

Odlicno, dobra energija, igra pod kosom. Vise smo veceras dali koseva ispod kosa, nego citavu sezonu do sada. Stumac, Kuridza, odlucni, Panter dobar brz izuzetno. Al najjaci utisak za mene Jovanivic, koja borba i zelja. Kvalitet ima to pricam id pocetka.

veverac

pre 4 godine

Ime mu je Punter a ne Panter
(aman, 02. januar 2020 18:04)
Neka bude Pinki...Zvaćemo ga Pinki hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. januar 2020 18:08)

Човече, курсаџије су право и једино место за твоје коментаре. Можда се тамо, осим тебе, још неко насмеје твом "хумору".
(IQ ti je na minimumu, 02. januar 2020 18:28)

u njegovom slučaju (h)UMOR

Гиле

pre 4 godine

Kuridza me potseca na radmanovica. Odlicno pojacanje. Jak, dobar sut, skok, odbrana.
(Pedja, 02. januar 2020 20:04)
Извини али потпуно два различита типа играча.
Радмановић мека рука, никад срчан, велики таленат.
Куриџа срчан, борац, јак, није толико кошгетер, мада под старе дане даје и кошеве. Али је битан да унесе енаргију Звезди поготово у одбрани.

santa justa

pre 4 godine

Sve veceras lagano i rutinski zato sto nismo imali prazne minute ili minute u minusu. A svi vide zasto ih nismo imali. Bravo za pobedu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ако у другом Берон уђе у свој мод, има да буде 30 разлике. Ајмо момци, нема кочења и повлачења ручне.

Isprani mozak , ustvari bez mozga si

pre 4 godine

Ako udju u top 8(tesko) to ce im biti najveci uspeh u istoriji,koliko je to mali klub...
(sale, 02. januar 2020 21:01)

Daj ne cvili barem za Novu godinu

deki27

pre 4 godine

Kada vidim kako Lorenco igra sa kakvom lakocom a kad pomislim da na kraju ode on, muka me hvata. Dali smo 53 koseva uz samo 3 trojke, drago mi je za Kuridzu da se otvorio onim kucanjem sto mu je dalo samopouzdanje da ubaci jos neke poene, Davidovac odlican, Stimac i da ne postigne ni jedan kos zraci pozitivnom energijom a tek treba da se vrati Dr. Stratos. Jedino mi zao Dobrica ali kada ovako igras nema mesta kritici

Sut,wild,card

pre 4 godine

Auuu,ovo postaje ozbiljna prica!!!Steta,steta za Asvel,ali bice prilike za revans .Srecna Nova Godina i neka nam i 2020 donese nove titule LS i EL.

slobinator

pre 4 godine

(Dejan, 2. januar 2020 22:50)
braun nema šut,a doneo nam trojkom u poslednjoj sekundi pobedu protiv valensije.baš paradoksalno

slobinator

pre 4 godine

Кошаркаши бар мало осветили фудбалере. 🙄
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪, 3. januar 2020 00:25
nisu malo nego pet puta više!