Tenis 53

Subota, 05.03.2005.

18:44

Jelena Janković poražena u finalu

Jelena Jankoviæ poražena u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Tenis

pre 19 godina

Cekaj u to isto vreme Jelena Jankovic je bila
prvi junior sveta sa 15 godina i osvojila Australian Open pa nije bas tacno da se nije pisalo o Jeleni J i o zenskom tenisu.

nebojsa

pre 19 godina

a sta fali Jeleni Dokic. ona je carica bila i ostala. devojka ima probleme. treba je podrzati,, zar ne?
ili hje oterati da igra za drugu zemju ili nase komsije
dok je ona bila CARICA i tukla sve vrhunsk eteniserke, Jelena i Ana su samo dodavale lopte
ona je donela tenis u nasu zemju i posato je popularan zahvaljujuci njoj, zar ne?
a sad je svi ignorisu, prvi politicari koji su je grlili i uzdizali do nebesa kad je 2000 uzela nas pasos.
to sto voli radikale ili ne, njen problem, ZAR NE, narode zemlje SRBIJE I crne gore.

nebojsa

pre 19 godina

pa euro sport je prenosio utakmicu uzivo. i to dva puta, sinoc i jutros. tako da ne pricaj ako ne znas. prvo pogledaj, pa onda pricaj

delija_swe

pre 19 godina

Sramota za Eurospost da je skraceni odlozeni snimak jednog ovako kvalitetnog turnira skratio sto je vise mogao tako da nismo skoro nista vidjeli osim zadnjeg seta :-(Bravo Jelena i ovaj poraz u finalu za nas je pobjeda, borila si se lavovski ali su i sudije kumovale porazu kada se lomio mec u trecem setu. Slijedeci je Indian Wells a nadamo se da ce i Ana biti pozvana na ovaj turnir mada je to nerealno ocekivati..pozdrav svim ljubiteljima tenisa

nebojsa

pre 19 godina

jelena svaka cast, ali moglo je i bolje. ja mislim da treba pohvaliti sve nase teniserke, a ne samo kada nesto veliko urade, tade ih se setimo, A TO JE ZA NAS SRBE KARAKTERISTICNO. kakda je jelena DIOKIC bila cetvrta teniserka, tada smo je svi hvalili i dizali u nebesa, a sad smo je zaboravili
jos puno nase teniserke treba da raDE DA BI BILE 4 NA SVETU, ZAR NE. I POBEDJIVALE NAJBOLJE IGRACICE

milan

pre 19 godina

Ana ne igra, dolazi u USA na sledeci turnir, a Jelena igra na turniru koji pocinje u sredu, a u prvom kolu je slobodna tako da ce biti vremena da se do petka odmori i aklimatizuje.

Leonardo Krstin

pre 19 godina

Po najnovijem WTA rankingu: 20.Jelena Jankovic, ...50.Ana Ivanovic.(To je rankig
za ponedeljak, 7. mart, koji vec postoji na
sajtu WTA).Moje najiskrenije cestitke sa
zeljama za dalnji napredak nasih tenisacica.

Carlijeva andjela

pre 19 godina

Bravo Jelena,sve cestitke za igru i plasman.Zelim ti sve najbolje u buducoj karijeri za koju verujem da ce biti blistava.Samo da nam ne odes u neke Amerike ili drugi beli svet :)

milan

pre 19 godina

Sjajan mec dve sjajne i ravnopravne igracice. Jelena nece biti u svetskom vrhu, ona je vec tamo. Devenport je velika igracica, ne samo visinom, a Jelena je bila jako blizu pobede. Bravo.

Dragan

pre 19 godina

Hvala Jelena za uzbudljiv mec!
Kako je najavila Devenport ce mozda u penziju, a onda dolaze nove snage u kojima blistas!
Bili smo uz tebe i drago nam je da mozemo da navijamo za nasu teniserku ovde u Dubaiju. Ovo ce postati tradicija i cekamo te sledece godine sigurno! Bili smo najjaci navijaci ovde, pa zato pozivamo sve nase tenisere da sigurno dolaze na ovaj turnir jer je ovde atmosfera najbolja za tenis.
Pozdrav od navijaca iz Dubaija!

Kosta

pre 19 godina

Uz sve cestitke Jeleni, nemojte se mnogo paliti u vezi sa Lindzi Devenport -- ona je legenda tenisa, i jedino je sportski fer i kulturno to priznati. Ona verovatno zaista nece jos cesto pobedjivati Jelenu, ali ne zbog toga sto ce Jelena biti superiornija, vec zato sto ce se Devenport povuci za koju godinu, da uziva u svojih PREKO OSAMDESET ZASLUZENO osvojenih titula u blistavoj karijeri. Daj Boze da bilo koja nasa teniserka ikada ostvari takve rezultate! to bi trebalo da misle svi pravi ljubitelji sporta. Nazalost, mi Srbi smo odavno izgubili sposobnost da istinski sportski i casno navijamo, vec nam je uvek kriv sudija, publika i ko zna sta jos za neuspehe, a ako slavimo uspehe, onda moramo to da radimo uz obijanje kioska i divljanje po ulicama...

MBV

pre 19 godina

Mec sam gledao na EDTV Sport kanalu,i Arapski komentator je vristao od radosti na svaki Jelenin dobar potez, a ocigledno je imala i podrsku velikog dela neutralne publike na terenu (osim neverovatno "nevaspitanog" dela publike koji je bio naklonjen onom odvratnom zenskom muflonu..vise puta su uspesno dekocentrisali Jelenu vristanjem na njen servis) Na zalost moram da konstatujem i da su sudije presudile apsolutno sve sporne odluke na Jeleninu stetu, posebno kljucne u trecem setu...

U svakom slucaju cestitke za fantastican turnir, i slazem se da je bolje da Davenport uziva u momentu posto ih nece imati jos mnogo protiv Jelene!

picasso

pre 19 godina

Jelena ostavlja impresivan utisak.
Nedostaje joj jos samo par ovakvih meceva za iskustvo, i nakon toga ce stici na sam vrh.
Kao sto neko rece pre mene, ne verujem da ce Davenport imati priliku da je ponovo pobedi.

horney.cg.boy

pre 19 godina

jelena je izgubila, al niko ne moze reci da je bila inferiorna u odnosu na igracicu br 1 na svijetu. jedan gem je odlucio... pri 4.4 u 3 setu, brejk lopta... ma 2 duple servis greske manje i dobila bi... ovo je sigurno jedan od najboljih i najneizvjesnijih meceva koje sam gledao u zadnje vrijeme... mislim da je samo zadnji gem na mecu zavrsen bez poena jedne od igracica, a vjerovatno ste primjetili da je gotovo svaki gem na L.D. servis zavrsavan posle djusa.... svaka cast jelleni, samo nek malcice popravi servis i igru na mrezi i bice savrsena i 1. IMA LAVOVSKO SRCE i balkanski temperament!!! :o) e da mi je vidjet da se ona amerka nasmije il promejeni izraz lica...ko vostana figura je...

Mladja-zvezdas

pre 19 godina

Ovo je bio jedan od najboljih "zenskih" meceva vidjenih u poslednje vreme. Jelena, kad bude ojacala, popravila servis i stekla neophodnu rutinu, moze uci u krug stvarno najjacih igracica danasnjice!

Mare_care_sad_je_startuj

pre 19 godina

Svaka cast Jelena!!!!!!! Nema veze sto nisi pobedila sada, sledeci turnir osvajas provereno!!!! Samo nastavi tako!!!!!!

Tesic Goran

pre 19 godina

Cestitam Jeleni Jankovic na fantasticnom rezultatu koji je postigla u Dubaiju. Sada sledi Indijan Vels i bice to nova sansa za napredak na WTA listi. Definitivno, Jelena Jankovic ove godine postaje jedna od najboljih svetskih igracica i, nadam se, zajedno sa Anom Ivanovic postace ubitacni srbski dvojac u zenskom tenisu.

Bravo Jelena!!!

Napred Srbija!!!

Bane

pre 19 godina

Predivno,Jelena napreduje stopama od sedam milja,ipak je Lindzi prevelik zalogaj za nju,
Jelena je pokazala da izrasta u vrhunsku igracicu,sto se vasih komentara tice,opet pokazujete Srpsku pohlepnost,sta se vas tice dali se placa porez na nagradu ili ne,to su Jelenine pare kojima ce placati svoja putovanja,hotele,trenere,mozda biste hteli da se ogrebete za koju kintu bolesni umovi!

Mr. Zlaja

pre 19 godina

...posle svega sto se desilo JA mislim da je ovo bio jedan od POSLEDNJIH Jeleninih poraza od ove amerikanke...sledeci put ce biti jaca za veliko iskustvo i "pocistice" je jer ONA JE BUDUCI SAMPION...Ziveli!!!

genija!

pre 19 godina

E bas mi je popravila raspolozenje iako je izgubila....bas zanimljivo al tako je.

Jelena je stvarno fantasticna nisam znao da je bila djak generacije.Znaci ocigledno je da ima i pamet i telo odnosno fizicke predispozicije...jos samo da popravi servis i da postane svesna svoje velicine pa da pocne rutinski da pobedjuje slabije igracice od sebe...i onda moze da udje i u prvih pet!

za sada je bolja od Ivanoviceve...ma uostalom super su obe...

lakkki

pre 19 godina

SVAKA ČAST,JECO!!!!!
Ovo joj je bilo čisto da vidi sa kim ima posla,a biće slađe da je odereš u finalu US OPEN-a u sred Amerike.Jer mi to tako volimo,i nekako smo navikli!!!!

Bokelino

pre 19 godina

Ma svaka ti cast Jelena!

Jos su mi u usima one lijepe rijeci od komentatora sa Eurosporta od juce. "Igracica za buducnost" su je nazvali!

Mislim da Eurosport salje mec veceras u 22.30 ili 23.30.

Samo tako Jelena, imas fenomenalne predispozicije da zasjednes na tron jednog dana!

:0)

samo sloga srbina spasava

pre 19 godina

jeleni svaka cast za ovu veliku borbu do poslednjeg atoma snage!borila se do kraja i to je za svaku pohvalu.steta sto nije pobedila ali sacekace je jeca sledeci put!
neke nazovi KOMENTATORE molim da ne provociraju sa imenom VERE DUSEVINE jer svi mi znamo da je nasa ana ivanovic izgubila od nje samo ne vidim kontekst i ne razumem sta pojedinci pokusavaju.
ja samo znam da je jelena u divovskoj borbi izgubila 6-4 u trecem setu protiv broja 1 a a da je ana izgubila takodje u tri seta 6-4 pre samo nedelju dana od broja dva.
zato slavimo uspehe nasih devojaka a ostavimo provokacije u proslosti

grazia

pre 19 godina

Bravo za ulazak u finale!!
Ipak je to veliki uspjek za teniserku koja nije bila ni u prvih dvadeset prije pocetka turnira. A ti majnejm sto pitas kome ce ona platiti porez i koliko sta to tebe briga sto se ne interesujes ko, kome i koliko placa porez od nasih vrlih biznismena kojima je 84 000 dolara tek poklon nekoj od njihovih djevojki za dan zaljubljenih. Ako Jelena zivi u Americi onda ona placa i porez toj drzavi, da ga mozda ne bi tebi placala?

Luka Matic

pre 19 godina

porez u dubaiu se ne naplacuje. tako da je jelena bogatija za citavih 84.000 dolara!!! a ne eura. jelena je zasluzila trofej vise nego lindsi

Slim Shady

pre 19 godina

Bravo! Komentatori na Eurosport-u su toliko nahvalili njenu igru da to nikad nisam cuo. Dalji komentari su bili,kad god se nasmeje, kako je izuzetno sarmantna i pametna osoba. Cak su intervjuisali i njenog brata u prekidu pa i njega hvalili kako je pametan i sarmantan. Nisam mogao da verujem. To su pravi ambasadori nase zemlje. BRAVO CARICE!
P.S. Ko ono rece da se nase teniserke nikad ne nasmeju, nego igraju kao roboti,bez emocija,a?

dexe

pre 19 godina

Ma bravo, borila se ko lav, i igrala odlicno...
Ali Devenport je stvarno jaka...
Steta sto iako se videlo da se rastaje sa dusom u 3 setu, i da je umorna sam' tako, previse se nekako lako predala na kraju, previse opusteno i brzo izgubila mec, trebala je malo vise da drzi koncentraciju i da ne razmislja o umoru...
U svakom slucaju, bice prilike jos i ovo je vise nego sjajno...

mikele

pre 19 godina

U Dubaiu se ne placa porez,tako da celokupna nagrada ide igracicama u dzep.Po tome je ovaj turnir prepoznatljiv u svetu.Sto se igre tice,jelena je bila odlicna,samo su je duple servis greske ubile,imala ih je 12,a cak dve na brejk poenu za devenport.Steta za ovaj poraz,imala je lepu priliku

Avenija kruzno

pre 19 godina

Svaka cast Jeleni za sjajno odigran turnir u Dubaiju. Osim prvog meca protiv Paole Suarez sve ostale meceve sam vidio i mogu zainteresovane da informisem da je Jelena pokazala igru i karakter na nivou pet najbolje rangiranih igracica na svijetu. Da je u finalu malo bolje servirala (napravila je 11 dvostrukih servis-gresaka) turnir bi sigurno osvojila posto je igrom i "winerima" dominirala u mecu. Najvaznije je, medjutim, sto je i sebi i svijetu pokazala da svakoga, ama bas svakoga moze dobiti, te da moze dobro odigrati u kontinuitetu. I jos nesto. Na terenu se ponasa vrlo prijatno, opusteno, sarmantno, rijecju ljudski, dakle bitno drugacije od vecine profesionalaca i profesionalki koje godinama gledamo na najvecim teniskim smotrama svijeta. Uz cestitke za 20.rodjendan Jeleni od srca zelim da ovako nastavi i igrom i ponasanjem!

Vlade

pre 19 godina

Eurosport JESTE emitovao ovo finale, nazalost za mnoge na kanalu Eurosport 2

Jelena je igrala fantasticno, falilo joj je samo malo srece da pobedi... Pri rezultatu 4 - 4 u trecem setu, imala je brejk poen, koji je devenport kralnjom mukom odbranila. Da ga je Jelena dobila, to bi bio kraj verovatno. Vise srece drugi put.

Djoca

pre 19 godina

Eurosport jeste prenosio finale, kao sto je prenosio i sve ostale meceve Jelene Jankovic od drugog kola.
Cestitke u svakom slucaju. Videlo se da je prilicno umorna. Ipak devojka napreduje, to je vise nego vidljivo. Sto se tice poreza, mislim da se placa drzavi u kojoj je nagrada osvojena... a nisam siguran da li tamo i ima poreza.

marko

pre 19 godina

Da li ce i sada da se pojavi neko sa pricom kako je protivnica bila povredjena, imala previse neiznudjenih gresaka i sl. Mislim da se sada definitivno videlo koliko je Jeca dobra igracica, dosta poteza su bili cak izvanredni! Svaka cast, i ocekujem ove godine veliki skok na wta listi.

yogi

pre 19 godina

Na zalost Eurosport nije emitovao ovo veliko finale.Zelim ovom prilikom da joj cestitam na velikoj borbi i jednom od njenih najvecih uspeha.JELENA,TI SI ZA NAS DANAS OSVOJILA TURNIR!

majnejm

pre 19 godina

Cestitke za ulazak u finale i odlicnu borbu u njemu i pored poraza. Nego, koliki je porez na 84.000 dolara i kome ga i kako gospodjica Jankovic placa?

majnejm

pre 19 godina

Cestitke za ulazak u finale i odlicnu borbu u njemu i pored poraza. Nego, koliki je porez na 84.000 dolara i kome ga i kako gospodjica Jankovic placa?

yogi

pre 19 godina

Na zalost Eurosport nije emitovao ovo veliko finale.Zelim ovom prilikom da joj cestitam na velikoj borbi i jednom od njenih najvecih uspeha.JELENA,TI SI ZA NAS DANAS OSVOJILA TURNIR!

samo sloga srbina spasava

pre 19 godina

jeleni svaka cast za ovu veliku borbu do poslednjeg atoma snage!borila se do kraja i to je za svaku pohvalu.steta sto nije pobedila ali sacekace je jeca sledeci put!
neke nazovi KOMENTATORE molim da ne provociraju sa imenom VERE DUSEVINE jer svi mi znamo da je nasa ana ivanovic izgubila od nje samo ne vidim kontekst i ne razumem sta pojedinci pokusavaju.
ja samo znam da je jelena u divovskoj borbi izgubila 6-4 u trecem setu protiv broja 1 a a da je ana izgubila takodje u tri seta 6-4 pre samo nedelju dana od broja dva.
zato slavimo uspehe nasih devojaka a ostavimo provokacije u proslosti

grazia

pre 19 godina

Bravo za ulazak u finale!!
Ipak je to veliki uspjek za teniserku koja nije bila ni u prvih dvadeset prije pocetka turnira. A ti majnejm sto pitas kome ce ona platiti porez i koliko sta to tebe briga sto se ne interesujes ko, kome i koliko placa porez od nasih vrlih biznismena kojima je 84 000 dolara tek poklon nekoj od njihovih djevojki za dan zaljubljenih. Ako Jelena zivi u Americi onda ona placa i porez toj drzavi, da ga mozda ne bi tebi placala?

Djoca

pre 19 godina

Eurosport jeste prenosio finale, kao sto je prenosio i sve ostale meceve Jelene Jankovic od drugog kola.
Cestitke u svakom slucaju. Videlo se da je prilicno umorna. Ipak devojka napreduje, to je vise nego vidljivo. Sto se tice poreza, mislim da se placa drzavi u kojoj je nagrada osvojena... a nisam siguran da li tamo i ima poreza.

mikele

pre 19 godina

U Dubaiu se ne placa porez,tako da celokupna nagrada ide igracicama u dzep.Po tome je ovaj turnir prepoznatljiv u svetu.Sto se igre tice,jelena je bila odlicna,samo su je duple servis greske ubile,imala ih je 12,a cak dve na brejk poenu za devenport.Steta za ovaj poraz,imala je lepu priliku

Luka Matic

pre 19 godina

porez u dubaiu se ne naplacuje. tako da je jelena bogatija za citavih 84.000 dolara!!! a ne eura. jelena je zasluzila trofej vise nego lindsi

lakkki

pre 19 godina

SVAKA ČAST,JECO!!!!!
Ovo joj je bilo čisto da vidi sa kim ima posla,a biće slađe da je odereš u finalu US OPEN-a u sred Amerike.Jer mi to tako volimo,i nekako smo navikli!!!!

Slim Shady

pre 19 godina

Bravo! Komentatori na Eurosport-u su toliko nahvalili njenu igru da to nikad nisam cuo. Dalji komentari su bili,kad god se nasmeje, kako je izuzetno sarmantna i pametna osoba. Cak su intervjuisali i njenog brata u prekidu pa i njega hvalili kako je pametan i sarmantan. Nisam mogao da verujem. To su pravi ambasadori nase zemlje. BRAVO CARICE!
P.S. Ko ono rece da se nase teniserke nikad ne nasmeju, nego igraju kao roboti,bez emocija,a?

Vlade

pre 19 godina

Eurosport JESTE emitovao ovo finale, nazalost za mnoge na kanalu Eurosport 2

Jelena je igrala fantasticno, falilo joj je samo malo srece da pobedi... Pri rezultatu 4 - 4 u trecem setu, imala je brejk poen, koji je devenport kralnjom mukom odbranila. Da ga je Jelena dobila, to bi bio kraj verovatno. Vise srece drugi put.

Bokelino

pre 19 godina

Ma svaka ti cast Jelena!

Jos su mi u usima one lijepe rijeci od komentatora sa Eurosporta od juce. "Igracica za buducnost" su je nazvali!

Mislim da Eurosport salje mec veceras u 22.30 ili 23.30.

Samo tako Jelena, imas fenomenalne predispozicije da zasjednes na tron jednog dana!

:0)

dexe

pre 19 godina

Ma bravo, borila se ko lav, i igrala odlicno...
Ali Devenport je stvarno jaka...
Steta sto iako se videlo da se rastaje sa dusom u 3 setu, i da je umorna sam' tako, previse se nekako lako predala na kraju, previse opusteno i brzo izgubila mec, trebala je malo vise da drzi koncentraciju i da ne razmislja o umoru...
U svakom slucaju, bice prilike jos i ovo je vise nego sjajno...

marko

pre 19 godina

Da li ce i sada da se pojavi neko sa pricom kako je protivnica bila povredjena, imala previse neiznudjenih gresaka i sl. Mislim da se sada definitivno videlo koliko je Jeca dobra igracica, dosta poteza su bili cak izvanredni! Svaka cast, i ocekujem ove godine veliki skok na wta listi.

Avenija kruzno

pre 19 godina

Svaka cast Jeleni za sjajno odigran turnir u Dubaiju. Osim prvog meca protiv Paole Suarez sve ostale meceve sam vidio i mogu zainteresovane da informisem da je Jelena pokazala igru i karakter na nivou pet najbolje rangiranih igracica na svijetu. Da je u finalu malo bolje servirala (napravila je 11 dvostrukih servis-gresaka) turnir bi sigurno osvojila posto je igrom i "winerima" dominirala u mecu. Najvaznije je, medjutim, sto je i sebi i svijetu pokazala da svakoga, ama bas svakoga moze dobiti, te da moze dobro odigrati u kontinuitetu. I jos nesto. Na terenu se ponasa vrlo prijatno, opusteno, sarmantno, rijecju ljudski, dakle bitno drugacije od vecine profesionalaca i profesionalki koje godinama gledamo na najvecim teniskim smotrama svijeta. Uz cestitke za 20.rodjendan Jeleni od srca zelim da ovako nastavi i igrom i ponasanjem!

Bane

pre 19 godina

Predivno,Jelena napreduje stopama od sedam milja,ipak je Lindzi prevelik zalogaj za nju,
Jelena je pokazala da izrasta u vrhunsku igracicu,sto se vasih komentara tice,opet pokazujete Srpsku pohlepnost,sta se vas tice dali se placa porez na nagradu ili ne,to su Jelenine pare kojima ce placati svoja putovanja,hotele,trenere,mozda biste hteli da se ogrebete za koju kintu bolesni umovi!

genija!

pre 19 godina

E bas mi je popravila raspolozenje iako je izgubila....bas zanimljivo al tako je.

Jelena je stvarno fantasticna nisam znao da je bila djak generacije.Znaci ocigledno je da ima i pamet i telo odnosno fizicke predispozicije...jos samo da popravi servis i da postane svesna svoje velicine pa da pocne rutinski da pobedjuje slabije igracice od sebe...i onda moze da udje i u prvih pet!

za sada je bolja od Ivanoviceve...ma uostalom super su obe...

Mr. Zlaja

pre 19 godina

...posle svega sto se desilo JA mislim da je ovo bio jedan od POSLEDNJIH Jeleninih poraza od ove amerikanke...sledeci put ce biti jaca za veliko iskustvo i "pocistice" je jer ONA JE BUDUCI SAMPION...Ziveli!!!

Mare_care_sad_je_startuj

pre 19 godina

Svaka cast Jelena!!!!!!! Nema veze sto nisi pobedila sada, sledeci turnir osvajas provereno!!!! Samo nastavi tako!!!!!!

Mladja-zvezdas

pre 19 godina

Ovo je bio jedan od najboljih "zenskih" meceva vidjenih u poslednje vreme. Jelena, kad bude ojacala, popravila servis i stekla neophodnu rutinu, moze uci u krug stvarno najjacih igracica danasnjice!

Tesic Goran

pre 19 godina

Cestitam Jeleni Jankovic na fantasticnom rezultatu koji je postigla u Dubaiju. Sada sledi Indijan Vels i bice to nova sansa za napredak na WTA listi. Definitivno, Jelena Jankovic ove godine postaje jedna od najboljih svetskih igracica i, nadam se, zajedno sa Anom Ivanovic postace ubitacni srbski dvojac u zenskom tenisu.

Bravo Jelena!!!

Napred Srbija!!!

horney.cg.boy

pre 19 godina

jelena je izgubila, al niko ne moze reci da je bila inferiorna u odnosu na igracicu br 1 na svijetu. jedan gem je odlucio... pri 4.4 u 3 setu, brejk lopta... ma 2 duple servis greske manje i dobila bi... ovo je sigurno jedan od najboljih i najneizvjesnijih meceva koje sam gledao u zadnje vrijeme... mislim da je samo zadnji gem na mecu zavrsen bez poena jedne od igracica, a vjerovatno ste primjetili da je gotovo svaki gem na L.D. servis zavrsavan posle djusa.... svaka cast jelleni, samo nek malcice popravi servis i igru na mrezi i bice savrsena i 1. IMA LAVOVSKO SRCE i balkanski temperament!!! :o) e da mi je vidjet da se ona amerka nasmije il promejeni izraz lica...ko vostana figura je...

picasso

pre 19 godina

Jelena ostavlja impresivan utisak.
Nedostaje joj jos samo par ovakvih meceva za iskustvo, i nakon toga ce stici na sam vrh.
Kao sto neko rece pre mene, ne verujem da ce Davenport imati priliku da je ponovo pobedi.

MBV

pre 19 godina

Mec sam gledao na EDTV Sport kanalu,i Arapski komentator je vristao od radosti na svaki Jelenin dobar potez, a ocigledno je imala i podrsku velikog dela neutralne publike na terenu (osim neverovatno "nevaspitanog" dela publike koji je bio naklonjen onom odvratnom zenskom muflonu..vise puta su uspesno dekocentrisali Jelenu vristanjem na njen servis) Na zalost moram da konstatujem i da su sudije presudile apsolutno sve sporne odluke na Jeleninu stetu, posebno kljucne u trecem setu...

U svakom slucaju cestitke za fantastican turnir, i slazem se da je bolje da Davenport uziva u momentu posto ih nece imati jos mnogo protiv Jelene!

Kosta

pre 19 godina

Uz sve cestitke Jeleni, nemojte se mnogo paliti u vezi sa Lindzi Devenport -- ona je legenda tenisa, i jedino je sportski fer i kulturno to priznati. Ona verovatno zaista nece jos cesto pobedjivati Jelenu, ali ne zbog toga sto ce Jelena biti superiornija, vec zato sto ce se Devenport povuci za koju godinu, da uziva u svojih PREKO OSAMDESET ZASLUZENO osvojenih titula u blistavoj karijeri. Daj Boze da bilo koja nasa teniserka ikada ostvari takve rezultate! to bi trebalo da misle svi pravi ljubitelji sporta. Nazalost, mi Srbi smo odavno izgubili sposobnost da istinski sportski i casno navijamo, vec nam je uvek kriv sudija, publika i ko zna sta jos za neuspehe, a ako slavimo uspehe, onda moramo to da radimo uz obijanje kioska i divljanje po ulicama...

Dragan

pre 19 godina

Hvala Jelena za uzbudljiv mec!
Kako je najavila Devenport ce mozda u penziju, a onda dolaze nove snage u kojima blistas!
Bili smo uz tebe i drago nam je da mozemo da navijamo za nasu teniserku ovde u Dubaiju. Ovo ce postati tradicija i cekamo te sledece godine sigurno! Bili smo najjaci navijaci ovde, pa zato pozivamo sve nase tenisere da sigurno dolaze na ovaj turnir jer je ovde atmosfera najbolja za tenis.
Pozdrav od navijaca iz Dubaija!

milan

pre 19 godina

Sjajan mec dve sjajne i ravnopravne igracice. Jelena nece biti u svetskom vrhu, ona je vec tamo. Devenport je velika igracica, ne samo visinom, a Jelena je bila jako blizu pobede. Bravo.

Carlijeva andjela

pre 19 godina

Bravo Jelena,sve cestitke za igru i plasman.Zelim ti sve najbolje u buducoj karijeri za koju verujem da ce biti blistava.Samo da nam ne odes u neke Amerike ili drugi beli svet :)

Leonardo Krstin

pre 19 godina

Po najnovijem WTA rankingu: 20.Jelena Jankovic, ...50.Ana Ivanovic.(To je rankig
za ponedeljak, 7. mart, koji vec postoji na
sajtu WTA).Moje najiskrenije cestitke sa
zeljama za dalnji napredak nasih tenisacica.

milan

pre 19 godina

Ana ne igra, dolazi u USA na sledeci turnir, a Jelena igra na turniru koji pocinje u sredu, a u prvom kolu je slobodna tako da ce biti vremena da se do petka odmori i aklimatizuje.

nebojsa

pre 19 godina

jelena svaka cast, ali moglo je i bolje. ja mislim da treba pohvaliti sve nase teniserke, a ne samo kada nesto veliko urade, tade ih se setimo, A TO JE ZA NAS SRBE KARAKTERISTICNO. kakda je jelena DIOKIC bila cetvrta teniserka, tada smo je svi hvalili i dizali u nebesa, a sad smo je zaboravili
jos puno nase teniserke treba da raDE DA BI BILE 4 NA SVETU, ZAR NE. I POBEDJIVALE NAJBOLJE IGRACICE

delija_swe

pre 19 godina

Sramota za Eurospost da je skraceni odlozeni snimak jednog ovako kvalitetnog turnira skratio sto je vise mogao tako da nismo skoro nista vidjeli osim zadnjeg seta :-(Bravo Jelena i ovaj poraz u finalu za nas je pobjeda, borila si se lavovski ali su i sudije kumovale porazu kada se lomio mec u trecem setu. Slijedeci je Indian Wells a nadamo se da ce i Ana biti pozvana na ovaj turnir mada je to nerealno ocekivati..pozdrav svim ljubiteljima tenisa

nebojsa

pre 19 godina

pa euro sport je prenosio utakmicu uzivo. i to dva puta, sinoc i jutros. tako da ne pricaj ako ne znas. prvo pogledaj, pa onda pricaj

nebojsa

pre 19 godina

a sta fali Jeleni Dokic. ona je carica bila i ostala. devojka ima probleme. treba je podrzati,, zar ne?
ili hje oterati da igra za drugu zemju ili nase komsije
dok je ona bila CARICA i tukla sve vrhunsk eteniserke, Jelena i Ana su samo dodavale lopte
ona je donela tenis u nasu zemju i posato je popularan zahvaljujuci njoj, zar ne?
a sad je svi ignorisu, prvi politicari koji su je grlili i uzdizali do nebesa kad je 2000 uzela nas pasos.
to sto voli radikale ili ne, njen problem, ZAR NE, narode zemlje SRBIJE I crne gore.

Tenis

pre 19 godina

Cekaj u to isto vreme Jelena Jankovic je bila
prvi junior sveta sa 15 godina i osvojila Australian Open pa nije bas tacno da se nije pisalo o Jeleni J i o zenskom tenisu.

majnejm

pre 19 godina

Cestitke za ulazak u finale i odlicnu borbu u njemu i pored poraza. Nego, koliki je porez na 84.000 dolara i kome ga i kako gospodjica Jankovic placa?

yogi

pre 19 godina

Na zalost Eurosport nije emitovao ovo veliko finale.Zelim ovom prilikom da joj cestitam na velikoj borbi i jednom od njenih najvecih uspeha.JELENA,TI SI ZA NAS DANAS OSVOJILA TURNIR!

samo sloga srbina spasava

pre 19 godina

jeleni svaka cast za ovu veliku borbu do poslednjeg atoma snage!borila se do kraja i to je za svaku pohvalu.steta sto nije pobedila ali sacekace je jeca sledeci put!
neke nazovi KOMENTATORE molim da ne provociraju sa imenom VERE DUSEVINE jer svi mi znamo da je nasa ana ivanovic izgubila od nje samo ne vidim kontekst i ne razumem sta pojedinci pokusavaju.
ja samo znam da je jelena u divovskoj borbi izgubila 6-4 u trecem setu protiv broja 1 a a da je ana izgubila takodje u tri seta 6-4 pre samo nedelju dana od broja dva.
zato slavimo uspehe nasih devojaka a ostavimo provokacije u proslosti

grazia

pre 19 godina

Bravo za ulazak u finale!!
Ipak je to veliki uspjek za teniserku koja nije bila ni u prvih dvadeset prije pocetka turnira. A ti majnejm sto pitas kome ce ona platiti porez i koliko sta to tebe briga sto se ne interesujes ko, kome i koliko placa porez od nasih vrlih biznismena kojima je 84 000 dolara tek poklon nekoj od njihovih djevojki za dan zaljubljenih. Ako Jelena zivi u Americi onda ona placa i porez toj drzavi, da ga mozda ne bi tebi placala?

Djoca

pre 19 godina

Eurosport jeste prenosio finale, kao sto je prenosio i sve ostale meceve Jelene Jankovic od drugog kola.
Cestitke u svakom slucaju. Videlo se da je prilicno umorna. Ipak devojka napreduje, to je vise nego vidljivo. Sto se tice poreza, mislim da se placa drzavi u kojoj je nagrada osvojena... a nisam siguran da li tamo i ima poreza.

mikele

pre 19 godina

U Dubaiu se ne placa porez,tako da celokupna nagrada ide igracicama u dzep.Po tome je ovaj turnir prepoznatljiv u svetu.Sto se igre tice,jelena je bila odlicna,samo su je duple servis greske ubile,imala ih je 12,a cak dve na brejk poenu za devenport.Steta za ovaj poraz,imala je lepu priliku

Luka Matic

pre 19 godina

porez u dubaiu se ne naplacuje. tako da je jelena bogatija za citavih 84.000 dolara!!! a ne eura. jelena je zasluzila trofej vise nego lindsi

lakkki

pre 19 godina

SVAKA ČAST,JECO!!!!!
Ovo joj je bilo čisto da vidi sa kim ima posla,a biće slađe da je odereš u finalu US OPEN-a u sred Amerike.Jer mi to tako volimo,i nekako smo navikli!!!!

Slim Shady

pre 19 godina

Bravo! Komentatori na Eurosport-u su toliko nahvalili njenu igru da to nikad nisam cuo. Dalji komentari su bili,kad god se nasmeje, kako je izuzetno sarmantna i pametna osoba. Cak su intervjuisali i njenog brata u prekidu pa i njega hvalili kako je pametan i sarmantan. Nisam mogao da verujem. To su pravi ambasadori nase zemlje. BRAVO CARICE!
P.S. Ko ono rece da se nase teniserke nikad ne nasmeju, nego igraju kao roboti,bez emocija,a?

Vlade

pre 19 godina

Eurosport JESTE emitovao ovo finale, nazalost za mnoge na kanalu Eurosport 2

Jelena je igrala fantasticno, falilo joj je samo malo srece da pobedi... Pri rezultatu 4 - 4 u trecem setu, imala je brejk poen, koji je devenport kralnjom mukom odbranila. Da ga je Jelena dobila, to bi bio kraj verovatno. Vise srece drugi put.

Bokelino

pre 19 godina

Ma svaka ti cast Jelena!

Jos su mi u usima one lijepe rijeci od komentatora sa Eurosporta od juce. "Igracica za buducnost" su je nazvali!

Mislim da Eurosport salje mec veceras u 22.30 ili 23.30.

Samo tako Jelena, imas fenomenalne predispozicije da zasjednes na tron jednog dana!

:0)

dexe

pre 19 godina

Ma bravo, borila se ko lav, i igrala odlicno...
Ali Devenport je stvarno jaka...
Steta sto iako se videlo da se rastaje sa dusom u 3 setu, i da je umorna sam' tako, previse se nekako lako predala na kraju, previse opusteno i brzo izgubila mec, trebala je malo vise da drzi koncentraciju i da ne razmislja o umoru...
U svakom slucaju, bice prilike jos i ovo je vise nego sjajno...

marko

pre 19 godina

Da li ce i sada da se pojavi neko sa pricom kako je protivnica bila povredjena, imala previse neiznudjenih gresaka i sl. Mislim da se sada definitivno videlo koliko je Jeca dobra igracica, dosta poteza su bili cak izvanredni! Svaka cast, i ocekujem ove godine veliki skok na wta listi.

Avenija kruzno

pre 19 godina

Svaka cast Jeleni za sjajno odigran turnir u Dubaiju. Osim prvog meca protiv Paole Suarez sve ostale meceve sam vidio i mogu zainteresovane da informisem da je Jelena pokazala igru i karakter na nivou pet najbolje rangiranih igracica na svijetu. Da je u finalu malo bolje servirala (napravila je 11 dvostrukih servis-gresaka) turnir bi sigurno osvojila posto je igrom i "winerima" dominirala u mecu. Najvaznije je, medjutim, sto je i sebi i svijetu pokazala da svakoga, ama bas svakoga moze dobiti, te da moze dobro odigrati u kontinuitetu. I jos nesto. Na terenu se ponasa vrlo prijatno, opusteno, sarmantno, rijecju ljudski, dakle bitno drugacije od vecine profesionalaca i profesionalki koje godinama gledamo na najvecim teniskim smotrama svijeta. Uz cestitke za 20.rodjendan Jeleni od srca zelim da ovako nastavi i igrom i ponasanjem!

Bane

pre 19 godina

Predivno,Jelena napreduje stopama od sedam milja,ipak je Lindzi prevelik zalogaj za nju,
Jelena je pokazala da izrasta u vrhunsku igracicu,sto se vasih komentara tice,opet pokazujete Srpsku pohlepnost,sta se vas tice dali se placa porez na nagradu ili ne,to su Jelenine pare kojima ce placati svoja putovanja,hotele,trenere,mozda biste hteli da se ogrebete za koju kintu bolesni umovi!

genija!

pre 19 godina

E bas mi je popravila raspolozenje iako je izgubila....bas zanimljivo al tako je.

Jelena je stvarno fantasticna nisam znao da je bila djak generacije.Znaci ocigledno je da ima i pamet i telo odnosno fizicke predispozicije...jos samo da popravi servis i da postane svesna svoje velicine pa da pocne rutinski da pobedjuje slabije igracice od sebe...i onda moze da udje i u prvih pet!

za sada je bolja od Ivanoviceve...ma uostalom super su obe...

Mr. Zlaja

pre 19 godina

...posle svega sto se desilo JA mislim da je ovo bio jedan od POSLEDNJIH Jeleninih poraza od ove amerikanke...sledeci put ce biti jaca za veliko iskustvo i "pocistice" je jer ONA JE BUDUCI SAMPION...Ziveli!!!

Mare_care_sad_je_startuj

pre 19 godina

Svaka cast Jelena!!!!!!! Nema veze sto nisi pobedila sada, sledeci turnir osvajas provereno!!!! Samo nastavi tako!!!!!!

Mladja-zvezdas

pre 19 godina

Ovo je bio jedan od najboljih "zenskih" meceva vidjenih u poslednje vreme. Jelena, kad bude ojacala, popravila servis i stekla neophodnu rutinu, moze uci u krug stvarno najjacih igracica danasnjice!

Tesic Goran

pre 19 godina

Cestitam Jeleni Jankovic na fantasticnom rezultatu koji je postigla u Dubaiju. Sada sledi Indijan Vels i bice to nova sansa za napredak na WTA listi. Definitivno, Jelena Jankovic ove godine postaje jedna od najboljih svetskih igracica i, nadam se, zajedno sa Anom Ivanovic postace ubitacni srbski dvojac u zenskom tenisu.

Bravo Jelena!!!

Napred Srbija!!!

horney.cg.boy

pre 19 godina

jelena je izgubila, al niko ne moze reci da je bila inferiorna u odnosu na igracicu br 1 na svijetu. jedan gem je odlucio... pri 4.4 u 3 setu, brejk lopta... ma 2 duple servis greske manje i dobila bi... ovo je sigurno jedan od najboljih i najneizvjesnijih meceva koje sam gledao u zadnje vrijeme... mislim da je samo zadnji gem na mecu zavrsen bez poena jedne od igracica, a vjerovatno ste primjetili da je gotovo svaki gem na L.D. servis zavrsavan posle djusa.... svaka cast jelleni, samo nek malcice popravi servis i igru na mrezi i bice savrsena i 1. IMA LAVOVSKO SRCE i balkanski temperament!!! :o) e da mi je vidjet da se ona amerka nasmije il promejeni izraz lica...ko vostana figura je...

picasso

pre 19 godina

Jelena ostavlja impresivan utisak.
Nedostaje joj jos samo par ovakvih meceva za iskustvo, i nakon toga ce stici na sam vrh.
Kao sto neko rece pre mene, ne verujem da ce Davenport imati priliku da je ponovo pobedi.

MBV

pre 19 godina

Mec sam gledao na EDTV Sport kanalu,i Arapski komentator je vristao od radosti na svaki Jelenin dobar potez, a ocigledno je imala i podrsku velikog dela neutralne publike na terenu (osim neverovatno "nevaspitanog" dela publike koji je bio naklonjen onom odvratnom zenskom muflonu..vise puta su uspesno dekocentrisali Jelenu vristanjem na njen servis) Na zalost moram da konstatujem i da su sudije presudile apsolutno sve sporne odluke na Jeleninu stetu, posebno kljucne u trecem setu...

U svakom slucaju cestitke za fantastican turnir, i slazem se da je bolje da Davenport uziva u momentu posto ih nece imati jos mnogo protiv Jelene!

Kosta

pre 19 godina

Uz sve cestitke Jeleni, nemojte se mnogo paliti u vezi sa Lindzi Devenport -- ona je legenda tenisa, i jedino je sportski fer i kulturno to priznati. Ona verovatno zaista nece jos cesto pobedjivati Jelenu, ali ne zbog toga sto ce Jelena biti superiornija, vec zato sto ce se Devenport povuci za koju godinu, da uziva u svojih PREKO OSAMDESET ZASLUZENO osvojenih titula u blistavoj karijeri. Daj Boze da bilo koja nasa teniserka ikada ostvari takve rezultate! to bi trebalo da misle svi pravi ljubitelji sporta. Nazalost, mi Srbi smo odavno izgubili sposobnost da istinski sportski i casno navijamo, vec nam je uvek kriv sudija, publika i ko zna sta jos za neuspehe, a ako slavimo uspehe, onda moramo to da radimo uz obijanje kioska i divljanje po ulicama...

Dragan

pre 19 godina

Hvala Jelena za uzbudljiv mec!
Kako je najavila Devenport ce mozda u penziju, a onda dolaze nove snage u kojima blistas!
Bili smo uz tebe i drago nam je da mozemo da navijamo za nasu teniserku ovde u Dubaiju. Ovo ce postati tradicija i cekamo te sledece godine sigurno! Bili smo najjaci navijaci ovde, pa zato pozivamo sve nase tenisere da sigurno dolaze na ovaj turnir jer je ovde atmosfera najbolja za tenis.
Pozdrav od navijaca iz Dubaija!

milan

pre 19 godina

Sjajan mec dve sjajne i ravnopravne igracice. Jelena nece biti u svetskom vrhu, ona je vec tamo. Devenport je velika igracica, ne samo visinom, a Jelena je bila jako blizu pobede. Bravo.

Carlijeva andjela

pre 19 godina

Bravo Jelena,sve cestitke za igru i plasman.Zelim ti sve najbolje u buducoj karijeri za koju verujem da ce biti blistava.Samo da nam ne odes u neke Amerike ili drugi beli svet :)

Leonardo Krstin

pre 19 godina

Po najnovijem WTA rankingu: 20.Jelena Jankovic, ...50.Ana Ivanovic.(To je rankig
za ponedeljak, 7. mart, koji vec postoji na
sajtu WTA).Moje najiskrenije cestitke sa
zeljama za dalnji napredak nasih tenisacica.

milan

pre 19 godina

Ana ne igra, dolazi u USA na sledeci turnir, a Jelena igra na turniru koji pocinje u sredu, a u prvom kolu je slobodna tako da ce biti vremena da se do petka odmori i aklimatizuje.

nebojsa

pre 19 godina

jelena svaka cast, ali moglo je i bolje. ja mislim da treba pohvaliti sve nase teniserke, a ne samo kada nesto veliko urade, tade ih se setimo, A TO JE ZA NAS SRBE KARAKTERISTICNO. kakda je jelena DIOKIC bila cetvrta teniserka, tada smo je svi hvalili i dizali u nebesa, a sad smo je zaboravili
jos puno nase teniserke treba da raDE DA BI BILE 4 NA SVETU, ZAR NE. I POBEDJIVALE NAJBOLJE IGRACICE

delija_swe

pre 19 godina

Sramota za Eurospost da je skraceni odlozeni snimak jednog ovako kvalitetnog turnira skratio sto je vise mogao tako da nismo skoro nista vidjeli osim zadnjeg seta :-(Bravo Jelena i ovaj poraz u finalu za nas je pobjeda, borila si se lavovski ali su i sudije kumovale porazu kada se lomio mec u trecem setu. Slijedeci je Indian Wells a nadamo se da ce i Ana biti pozvana na ovaj turnir mada je to nerealno ocekivati..pozdrav svim ljubiteljima tenisa

nebojsa

pre 19 godina

pa euro sport je prenosio utakmicu uzivo. i to dva puta, sinoc i jutros. tako da ne pricaj ako ne znas. prvo pogledaj, pa onda pricaj

nebojsa

pre 19 godina

a sta fali Jeleni Dokic. ona je carica bila i ostala. devojka ima probleme. treba je podrzati,, zar ne?
ili hje oterati da igra za drugu zemju ili nase komsije
dok je ona bila CARICA i tukla sve vrhunsk eteniserke, Jelena i Ana su samo dodavale lopte
ona je donela tenis u nasu zemju i posato je popularan zahvaljujuci njoj, zar ne?
a sad je svi ignorisu, prvi politicari koji su je grlili i uzdizali do nebesa kad je 2000 uzela nas pasos.
to sto voli radikale ili ne, njen problem, ZAR NE, narode zemlje SRBIJE I crne gore.

Tenis

pre 19 godina

Cekaj u to isto vreme Jelena Jankovic je bila
prvi junior sveta sa 15 godina i osvojila Australian Open pa nije bas tacno da se nije pisalo o Jeleni J i o zenskom tenisu.