Košarka 174

Ponedeljak, 30.12.2019.

09:30

Košarkaši Zvezde napustili avion pred let za Podgoricu

Košarkaši Crvene zvezde napustili su avion neposredno pred današnje poletanje za Podgoricu, gde je trebalo da igraju protiv Budućnosti u ABA ligi, javio je RTS.

Košarkaši Zvezde napustili avion pred let za Podgoricu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

Miskec

pre 4 godine

"Par forfe (ako panteri uopšte znaju šta je to) i nema boda ni za poraz. Tako se boduju ovakve situacije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 30. decembar 2019 12:54)"
Hajde prevedi nam tacno znacenje te reci bez guglanja, nama koji ne znamo! Inace pise se par-forfe!

Podsetnik

pre 4 godine

"Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana (Ranko, 30. decembar 2019 13:03)"

Milo je bio na vlasti i 2008 - iste one godine kad se vaša perjanica Zvezdan nad čijom glavom lebdi "nečiji" duh skrivala u Crnoj Gori. Znate, iste one 2008. godine kada je pasoš Crne Gore dobio i vaš ljubljeni Džajka, da bi sutra izbegao krivičnu odgovornost u Srbiji. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio... Dosta ste zaboravni. Sreća pa smo mi Grobari tu da vas podsetimo :)

123

pre 4 godine

Partizanovac sam , ali ipak nije bezbedno igrati sada u Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lazar, 30. decembar 2019 12:17)


A kada ce biti bezbedno?? Vidis do cega su dovela revansizmom ova dva kluba? Sledeca u Bgd. mogu da zamislim. Ova dva kluba su najveci krivci, Bokan i Covke i niko vise. Zajedno sa rukovodstvom ABA. I sve ovo nema nikakve veze sa politickim desavanjima u CG, , Pravoslavnom crkvom..to su gluposti. Neka to resavaju politicari. Da nije mozda bezbednije da se igraju utakmice na KIM od CG? Ovo je sramota. Sramota je do cega su dovela ova dva kluba, kosarku, sport i ABA ligu.

Ranko

pre 4 godine

Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana

Merit Son

pre 4 godine

Sva krivica je na ABA ligi. Nije u korenu sasekla nacin ponasanja Buducnosti i Zvezde u poslednje tri sezone. Nije bilo drakonskih kazni, oduzimanja bodova, ogromnih novčanih kazni. Ovde je sada situacija jasna. Ako ABA zeli da zadrzi kakav takav integritet, ukoliko se Zvezda ne pojavi na terenu, registrovanje utakmice 20-0, oduzimanje bodova, još jedno nepojavljivanje izbacivanje iz Lige i kraj priče. A to da se dnevna politika koristi u sportu je za dodatno kažnjavanje. Kakve veze ima jedan klub sa političkim dešavanjima u drugoj državi, koja ima svoje Zakone, svoje Sudove? Nikakve, ama baš nikakve.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.

Markos

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?

Del Piero#10

pre 4 godine

Dajte bre, koga farbate? Kakva nebezbedna situacija, o čemu pričate? Ovamo vam se košarkaši i fudbaleri utrkuju ko će da igra na KiM, uprkos političkim zabranama i znatno nebezbednijem okruženju. Vraćaju ih sa Jarinja svako malo. Sa druge strane kao ne smeju u Crnu Goru, gde je 50% srpskog stanovništva. Zanimljivo, uvek kad su ove frke u ABA ligi, u centru pažnje su dva kluba. Naravno prednjači uvek jedan lik, poznat po teatralnostima i saopštenjima. Ako sada ABA liga ne postupi po pravilima i propisno ne sankcioniše nedolzak na utakmicu, ukoliko do toga i definitivno dođe, onda mislim da nema razloga da se ova liga više i igra. Rukovodstvo lige je više puta pokazalo da nije doraslo vođenju ozbiljne lige. Dva kluba vuku za nos sve ostale, a čelnici lige nemo posmatraju. I onako će nam Bartomeu ukinuti EL uskoro.

Armata

pre 4 godine

Bili bi poslednji bednici da su otisli u Titograd da budu Milov alibi kako je u CG sve mirno i stabilno, neka se lopuze koje kradu po crkvama i tuke i hapse nas narod igraju sami sa sobom. Ovi od Boga kradu i otimaju, a da nece od ljudi.

Putnik

pre 4 godine

Glup potez. Sigurno ne bi niko otvoreno linčovao košarkaše. Nasuprot, morali bi pojačano da ih štite da bi dokazali da su kao neka demokratska država. Bilo bi izuzetno neprijatno na meču, to je izvesno, ali to i nije baš nešto novo. Od šlajmare još niko nije poginuo (mada Jasko fijasko tvrdi suprotno).

Trebalo je otići i njima u inat pobediti. Mislim da je baš sada postojala dobra šansa. Eventualno uletanje pojedinih podivljalih magaraca iz publike na teren bi samo nama išlo u korist, ovako smo Futuri, u stvari, učinili veliku uslugu. Upravo Don Milu u ovom trenutku nikako ne odgovara da nastane bilo kakva ozbiljna situacija na terenu, jer bi to dovelo do daljeg zaoštravanja na ulicama.

Ako su igrači Zvezde ikada mogli da računaju na to da bi obezbeđenje u Podgorici ozbiljno shvatilo svoj zadatak, to je danas. Takođe bi Đordi imao za bilo kakve ozbiljne nerede u Morači krunski argument da mali nebitni klubić u istoj takvoj državi isključi iz bilo kakvih razmatranja za Wild Card, što Bokanu ne odgovara. Upravo nama je najviše odgovaralo da odemo dole, da pojedine budale ulete na teren, da ih obezbeđenje jedva spreči i da mirne savesti pod protestom napustimo teren. Kako god to možda nekome zvučalo, ali na ovom meču bi Don Milo i Bokan bili, u stvari, pod većim pritiskom nego mi jer situacija izvan hale ne dopušta još i divljanje u hali.

Ovo je zarad politike propuštena šansa za zicer. Umesto da za nas bude registrovano službenim rezultatom, biće za Futuru.

Realan

pre 4 godine

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh
(nista o nicemu, 30. decembar 2019 12:17)
Ma da li je moguce panteru da ti pricas o transformaciji?
Hahahahahahahahahaha

Ivan

pre 4 godine

Srbska politika bi trebala umiriti strasti, a ne da ih još povečava. CG je samostalna država, koja ima svoje sudstvo. Ono je jedino zaduženo za rešavanje sporova i na kraju Europski sud, kad se izcrpe sva pravna sredstva u dotičnoj drzavi. To se ne rešava na ulici i jos manje iz Beograda. Dosta je bilo ratova.

War Inside My Head

pre 4 godine

Srbin sam iz CG,a nisam navijač Budućnosti,ali nek mi neko razuman objasni kakve veze ima sadašnja situacija sa eventualnim odlaganjem utakmice?Znajući namazanu KK Budućnost-Voli(DPS) upravu,oni će sve da učine da izgleda bajno i idilično,ovako mi izgleda kao traženje alibija!

Cdggrr

pre 4 godine

Sramota me sto sam navijac Zvezde. Ovo nema veze sa sportom. Zbogom moja Crvena Zvezdo,odavno vise nisi moja. Pala si u ruke smutljivaca i politicara. A koliko vidim,ni botovi ne mogu da izmanevrisu cinjenicu da su u pitanju politicke igre i da sve ovo nema veze sa sportom. Gadis mi se nekada moja Zvezdo!

Coki Semberija

pre 4 godine

Majko mila sta je ova zvezda sve spremna da uradi da bi sve islo njenim putem. Bruka i sramota za sport. Cim vam ne ide kako treba odmah placete na najvišoj razini. Najveci luzeri u ovom regionu, bili i ostali. Ovo ABA da strogo sankcionise pod hitno!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nekoga u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama, a nekome je ugrozena bezbednost u toj istoj Podgorici. Hvala Bogu, nismo isti.

Koja

pre 4 godine

Partizan je u svom gradu znao da igra u još gorim uslovima setimo se kesa sa urinom,drmanja koševa,pljuvanja našeg trenera,gadjanja loptom našeg trenera i još puno primera pa smo uvek izašli pobedili ili izgubili imali smo m.da ali ovaj mutant glumi kao da je on osnivač Srpske Pravoslavne Crkve ne uvlačite politiku u sve zna se ko treba da protestvuje izlazi na skupove drzi mitinge itd. Vi ste sportisti izadjite igrajte to vam je posao zašto uvek glumite zrtvu kao muslimani i šiptari oni ispravni a eto moš misliti Srbi ih ugrozavaju e tako i vi

.!.

pre 4 godine

Po pravilima 20:0. Inace se za poraz dobija jedan al u ovakvim situacijama to pravilo ne vazi. 20:0 sluzbeni rezultat, Buducnost 2 boda, Zveda 0.

Koja

pre 4 godine

Ima jos letova, a ima i privatni let... u 16:30h cemo poci i razbiti ih drito sa aerodroma
(Koliba, 30. decembar 2019 11:56)
Ako zvezda večeras izadje na meč prvi put ću u zivotu navijati za nju mada znam da je fmp ali dobro nema veze a ako se ne pojave na meču sa punim pravom ću vas uvek prozivati zbog toga

nista o nicemu

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...
(Caki-Podgorica, 30. decembar 2019 11:51)

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh

Ronaldinjo

pre 4 godine

I posle neko misli da se moze organizovati neka zajednicka fudbalska liga od timova iz bivse Juge.
Pa na svaku malu trzavicu bi bio haos.
Ako je ovako u kosarci, sta bi tek bilo sa fudbalom.

Igor

pre 4 godine

Najbolji drug mi je zvezdas, po prvi put cemo zajedno gledati i navijati za Zvezdu jer iskreno nemam srca da navijam za ove pa i da je mec za titulu, nadam se samo da ce se mec odigrati. Pozdrav od velikog grobara!

more

pre 4 godine

u crnoj gori se sprovodi kulturni genocid i otimacina nad srpskim narodom a ovde pojedini milogorci i ostrasceni grobari likuju. ne treba zvezda da ide dole i daje legitimitet kao da je sve u redu a nije. isto vazi za sve srpske klubove. crnogorcima uvesti iste mere koji oni sprovode nad srbima godinama unazad. poceti od drakonskog poreza na imovinu od 20% koji vazi dole za sve srbe. da vidite kako ce da se isprazni vracar i sva ostala legla onih koji ovde pod okriljem neta pljuju po svemu srpskom a predstavljaju se kao ultra srbi u svakodnevnim razgovorima

kralj

pre 4 godine

Ocekivao sam ovako nesto od Covica,to je jedan stari spin majstor,on je uvek zrtva.Pusti bre politiku,igrajte kosarku I tu pokazite moc tako sto cete da ih razbijete.

Bojan

pre 4 godine

Svi znamo da ce odleteti onim u 14h. Ali malo li je igracima napora i obaveza nego ih jos maltretira na ovaj nacin da bi se nadmudrivao i pritiskao rukovodstvo NLB

Lord of the Flies

pre 4 godine

Ja iskreno ne razumem ovakav potez nase uprave. Kakve veze ima sporan zakon sa kosarkaskom utakmocom? Ako se ustanovi bezbednosni rizik, ne treba izaci na teren. Ali raditi ovako nesto unapred... Suludo.

Shone

pre 4 godine

Lepa jedna priča, zanimljiva...Šteta sto je kraj blizu. Trebalo je saseci u korenu ono sto su poceli Buducnost i Zvezda pre par sezona. Nije se smeo dopustiti ulazak politike u ABA. Ovako, gotovo. Zanimljivo je da je Zvezda uvek tu kad je nesto loše...

Rumble

pre 4 godine

I tako... pričaće se bila jednom ABA liga. Da se ne lažemo došlo je vreme rastanka. EL nas neće jer smo beda i sirotinja, mi se najlakše hvatamo za nož, tarabu i kolac da rešavamo probleme. Realno mi nikom ne trebamo i ne treba da gajimo iluzije da smo deo modernog sveta i civilizacije. Došlo je vreme za novi update, svako sebi u svoje selo. Toliko do nove prilike za 150-200 godina.
Zbogom i veseli bili.

Markos

pre 4 godine

Sumadinac
Toliko si opsednut mrznjom prema Zvezdi i frustriran da ti je krivo sto sad ne idu da ih tamo napadnu.Koliko bolestan covek moras biti

Elemental

pre 4 godine

Poleti mala, poleti mala, poleti bar još sad. Hoću da te dobijem, hoću da te dobijem :D :D bilo bi 15 razlike, ovako će biti 20 :D

Pera Božić

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.
(Gossa placa Zeljko, 30. decembar 2019 12:02)

Naravno da nismo isti, nas niko ne mrzi niti mi koga mrzimo, zapitajte se zašto vas mrze
...

Шумадинац 100%

pre 4 godine

БРАВО! Нема те кошарке која је преча од цркве и Срба који су обесправљени у Црњој Гори. Једноставно не треба давати легитимитет дешавањима доле и правити се као да се ништа не дешава. Поготово не треба ризиковати нови МАКСИМИР, а чини ми се да је шака јада Милових тзв Црногораца спремна на то. Овако је МНОГО БОЉЕ, па макар нас и избацили из АБА лиге. За Звезду ће увек бити места негде, можда у ВТБ лиги која је много јача и била би много посећенија од стране ДЕЛИЈА! И онако смо прешли игрицу што се АБА лиге тиче, можда је и време за КОРАК ДАЉЕ!

Srbin iz cg

pre 4 godine

Da bog da i sveti Vasilije Ostroški da ponovo budemo jedna država,ali jedna država sa jednim predsjednikom,jednom vladom i jednom skupštinom i da se ta država zove Srbija i da tako mi Srbi kao prava braća ponovo budemo zajedno i ovako kao ja mnogi misle ovamo

Kontras

pre 4 godine

Ma grobari gube prvo mesto ako CZ ne ode u PG! Zato oni huskaju! CZ treba da ostane u BG! Milogorci pokusavaju na sav naci da izazovu drugi Maksimir!

Tja...

pre 4 godine

Postoji samo jedan čovek koji može da naredi ovako nešto - i to nije Čović, da ne bude zabune. A opšte je poznato da je taj čovek sa Milom na prs' u ...., isti im ciljevi, iste gazde i isti način rada. Ne vidim potrebu da sport plaća njegove račune. I ne verujem ni Ćokiju ni njemu ni BIA sve i da kažu da je danas hladno i decembar, radije ću proveriti sam.

123

pre 4 godine

3 godine CZFMP i Buducnost unistavaju ABA ligu. 3 godine. Drago mi je sto Partizan sa ovim nema nikakve veze. Tacno je da smo proslu utakmicu izgubili iako smo vodili ceo mec zbog sudija u poslednjoj cetvrtini ali nije bilo napada na igrace, gadjanja stolicama i slicnih stvari. Nije bilo huliganskog ponasanja . To je pecat ova dva kluba , na zalost.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pera Bozic, znamo mi odlicno zasto nas mrze. Zato sto na silom odgovaramo silom. Zato sto sa nama ne mogu kao sa vama: vecera, pa kradja na terenu. Zato sto ih terorisemo 6 godina u ABA i razbijamo im drzavni projekat gde god stignemo. A znamo i zasto vas vole. Zato sto vam je jedino zajednicko mrznja prema Zvezdi.

Bucojle

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?
(Markos, 30. decembar 2019 12:05)

Mrzim prevarante i licemere....

Favela

pre 4 godine

Sta se bre lozite, u zadnji cas ce da polete, izaci ce na utakmicu uz malo teatralnosti i to je to, sto ste bre toliko naivni, ionako se zna koja 4 ce igrati F4 bez obzira na rezultat veceras.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Pa ko se to nama uplašio? Zaboravili ste kako je bilo nama u Zagrebu i kad su igrače gadjali polomljenim pločicama iz kupatila i slavinama i kad je Dule dobio batine od navijača Dinama. Pa je opet taj Dule ćutao, nije kukao i stajao je između igrača i tribine na zagrevanju. I nije povukao ekipu a mogao je, ipak je to bila Evroliga...ispostavilo se da je jedini upropaštavač srpske košarke upravo Doktor iz Železnika, spin majstor level 1.2 I dok se on ne skloni iz košarke neće biti mira medju nama. Čovek gde god da dodje, gde god da ga postaviš, tu nema mirnog mora. Čovek napravi veštačke talase jer jedino u tom okruženju može da manipuliše. Verujte mi, isto bi radio i da je na čelu Partizana, isto!

duledudule

pre 4 godine

bia rekla da nije bezbedno , a vamo nasa velika policija ne moze da nadje jedno dete 10 dana..e bas ste indijanci umesto da smo otisli dole i oprali ih ko budale sad treba da izgubimo 20 0.pa sta ako je napeto , to su pro igraci mogli su lagano da odigraju

sasa pg

pre 4 godine

BIA procijenila da je nebezbjedno?! Hahahaaaaa. Nikad bezbjednije nije bilo, samo Čović pravi dramu, jer ovaj već viđeni poraz rezultira ispadanjem iz plej-ofa. Ali BIA! Ahhhahhhhaaaaa

sale009

pre 4 godine

šta vam je tu čudno? ko može da garantuje bezbednost igračima zvezde pored onih osvedočenih divljaka iz podgorice? bezbednije im je da igraju u prištini nego dole u "junačkoj" crnij gori gde navijači ulaze na parket i pljuju igrače

ogledalo naroda

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti
(miša, 30. decembar 2019 11:42)

Ko je najgori pitanje je, ali rezultati, vas patriJota, vide se od 90-tih do sad

realno

pre 4 godine

Zvezda se pokazala da nije dostojna ove lige.
Kazniti je izbavivanjem iz lige.
U ligi ce ostati istinski institucije: Partizan, Buducnost, Olimpija i Cibona.

Del Piero#10

pre 4 godine

Ako na svoju ruku odbiju da dođu u Podgoricu, 20:0 za Budućnost i zdravo. Mislim, tako bi trebalo da bude da je ovo ozbiljna liga. Ovako, u ligi u kojoj jedan lik drži dva kluba, gde se jedan sklanja drugom po potrebi, ne verujem da će biti ikakvih sankcija. Tako da će se čekati verovatno da se Zvezdina najnovija pojačanja uigraju, pa će se tada igrati. Možda se čak bude igralo na "neutralnom terenu" u Železniku.

johny

pre 4 godine

20-0. Kraj priče. Šta su oni umislili?
(Šumadinac, 30. decembar 2019 11:45)

Pišeš budalaštine i pravila ne znaš. Registeuje se ako treba da se registruje sa 2:0

nemanja

pre 4 godine

Pogrešna odluka. Zvezda bi imala polumrtvu atmosferu i ne bi bio nijedna incident i imala bi šansu za pobedu. Sad bi se domaćini potrudili da pokažu kako je sve pod kontorlom i niša se ne bi desilo.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

vidi Čović da će da izgubi, pa traži alibi...stari spin majstor je to...sad kad Partizan bude gostovao Zvezdi treba uraditi isto! Ne igrati utakmicu, tražiti prva tri reda da se isprazne, na prvu provokaciju Novice odmah napustiti teren, jer smo tobože ugroženi...sram vas bre bilo panteri, nikad niste čestitali pobedu, po vama vas nikad pošteno nismo dobili, vi se ne ponašate sportski jer to i ne znate, vodi vas političar kameleon i niste svesni šta će sve da vam uradi...samo polako

kiza D.

pre 4 godine

Још једна дипломатска победа...Ћоки нас је увео у АБА а сад хоће да изађе.
Ни АВ није на скупштини бранио светиње а комуниста сад брани.

miša

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti

РаjoCZVEZDA

pre 4 godine

ODGOVORNO POSTUPANJE!
NAJVAŽNIJE JE NE PRUŽITI MOGUĆNOST ZA ESKALACIJU NEMIRA U MONTENIGERSKOJ DRŽAVICI I OTEŽAVATI POLOŽAJ UGROŽENE BRAĆE.
A MILOVOJ BAGRI TO SE NE SME PRIUŠTITI.

Rade

pre 4 godine

Kao Grobar, navijao bi večeras za Zvezdu i Srbiju naravno. A sada kada je dotićni odlućio, da se ne ide i ponovo ucenjuje čelnike Aba lige, e sada bi ih kaznio novčano i regulisanjem utakmice 20:0 za Budućnost. A ovaj pošto vidi, da im izmiće titula Aba lige, daje čuvena saopštenja.Smetao mu Dule, i ko mu sada smeta? Rak rana i bruka Srpske košarke. Maknite ovog iz košarke što pre!!!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Titograd, kada su igraci Zvezde pobegli sa terena u Podgorici? Nikad. Cak ni kada ste poslali sina ministra policije da nam licno napada igrace na zagrevanju. Svi odlicno znamo ko bezi i kome se pevalo izadji mala.

Caki-Podgorica

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...

Tex Willer

pre 4 godine

A smijemo li barem zvizdati,a da ne uteknu sa terena.
(Titograd)
Samo bih te potsetio na čuveni hit Ferida Avdića "Izađi mala" čiji je "rimejk" snimljen u aprilu mesecu u dvorani "A.Nikolić".

KiMi

pre 4 godine

Otici, izaci na teren i na prvu uvredljivu nasilnu i pretecu situaciju povuci igrace.. cao zdravo.. mnogi su nama to radili a mi bivali kaznjeni i gubili bodove..

Dejan CZ

pre 4 godine

Nigde u svetu nije zabelezeno da se jednom narodu otima verska imovina,poslednji oblik hajducije,sto je jos crnje i poniznije dolazi od zvanicnih organa...Bez obzira na rezultat i ukoliko Zvezda bude vodila na svaki oblik seirenja na besramanost onih koji za sram ne znaju prekinuti utakmicu a izvestaj o umesanosti politike proslediti prema ULEBU i FIBI.Shodno pravilniku zna se kako sve sportske institucije reaguju na vid mesanja politike u sport i konsekvence su potpuno jasne.
Rukovodstvo ABA lige po pitanju proslogodisnjih desavanja trebalo je doneti odluku da se utakmica u Podgorici reciprocitetno onoj u BG odigra bez prisustva publike i to bi bila jedina ispravna mera i odluka...Ovako ukoliko dodje do bilo kakvog nezeljenog incidenta rukovodstvo lige je apsolutno jedini krivac za sve sto moze da se odrazi na samu ligu jer su svojim neadekvatnim merama direktno odgovorni za svu (ne)regularnost.

sasa the red baron

pre 4 godine

ABA je preuzela svu odgovornost na sebe ovim postupkom, i ako se bilo sta desi, oni ce odgovorati. Jos jedan skandal kao oni od prosle godine, ABA liga nece preziveti.
Vreme je za druge puteve, i ovo sad postaje decacki naivno, i umesto opreznosti se idena ono "ma bice to nekako dobro",,,
Vreme da se izadje iz ABA lige..

Armata

pre 4 godine

Bicemo poslednji bednici ako dopustimo da budemo alibi poglavniku Djukanovicu da u svet posalje sliku privida mirnog stanja i normalnosti, dok u CG tuku, prebijaju, hapse i privode nase sunarodnike, i otimaju i pljackaju najvece srpske svetinje.

John Terry

pre 4 godine

Aj da napisem...do sada nije delovalo ali sta znam, mozda se nekim cudom Balkanci opamete.

Neka bude sve u domenu sporta i neka pobedi bolji. Napred Zvezdo.

deki27

pre 4 godine

U klubu su odlucili da putuju jutarnjim letom jer je zadnje dve godine bilo odredjenih problema u hotelu i oko njega tako da nece biti nocenja. Vi grobari, pojedincima je mrznja popila ono malo mozga pa ne shvataju da eventualna pobeda Zvezde odgovara Partizanu da i vi konacno posle toliko godina budete prvi na tabeli. A vi podgoricani, ne glumite nevinasca, niste to uopste, nije vam prvi put da pravite nerede dole, da nije bilo onakve trece i cetvrte utakmice ne bi ni peta bila onakva i to jednom za svagda mora prestati. Samo je pretnja koju je Bokan izrekao na Skupstini ABA lige dovoljna da se utakmica igra kao i prva pred 200 gledalaca

Radoslav

pre 4 godine

Ljudi,f4 ove godine igraju Par Bud Col i Zve,nema ko drugi.Primorska je out,Fmp poznata prica a Popaj nece izdrzati trku sa Zvezdom.Ko drugi?

Slobodan

pre 4 godine

Nisu trebali otici, igrati utakmicu sa onima koji otimaju nase crkve je besmisleno ...
Njima ova utakmica treba za promociju svog sramnog zakona i ovo ce na sve liciti osim na kosarku ...
Zvezda je jedan od simbola Srpstva a danas nije lako biti Srbin, nije lako ni u Srbiji a pogotovo u Hrvatskoj, Albaniji ili Crnoj Gori !!!
Podrska nasem narodu u CG !!!

Hrundi Bakshi (ex nex)

pre 4 godine

Hladna glava, iskljucite se od tribina i hrabro. Ako krenu grubo, odgovorite isto, pa kom opanci...
Naravno, u sportskom smislu.

Hrundi Bakshi (ex nex)

pre 4 godine

Hladna glava, iskljucite se od tribina i hrabro. Ako krenu grubo, odgovorite isto, pa kom opanci...
Naravno, u sportskom smislu.

Slobodan

pre 4 godine

Nisu trebali otici, igrati utakmicu sa onima koji otimaju nase crkve je besmisleno ...
Njima ova utakmica treba za promociju svog sramnog zakona i ovo ce na sve liciti osim na kosarku ...
Zvezda je jedan od simbola Srpstva a danas nije lako biti Srbin, nije lako ni u Srbiji a pogotovo u Hrvatskoj, Albaniji ili Crnoj Gori !!!
Podrska nasem narodu u CG !!!

Del Piero#10

pre 4 godine

Ako na svoju ruku odbiju da dođu u Podgoricu, 20:0 za Budućnost i zdravo. Mislim, tako bi trebalo da bude da je ovo ozbiljna liga. Ovako, u ligi u kojoj jedan lik drži dva kluba, gde se jedan sklanja drugom po potrebi, ne verujem da će biti ikakvih sankcija. Tako da će se čekati verovatno da se Zvezdina najnovija pojačanja uigraju, pa će se tada igrati. Možda se čak bude igralo na "neutralnom terenu" u Železniku.

Rade

pre 4 godine

Kao Grobar, navijao bi večeras za Zvezdu i Srbiju naravno. A sada kada je dotićni odlućio, da se ne ide i ponovo ucenjuje čelnike Aba lige, e sada bi ih kaznio novčano i regulisanjem utakmice 20:0 za Budućnost. A ovaj pošto vidi, da im izmiće titula Aba lige, daje čuvena saopštenja.Smetao mu Dule, i ko mu sada smeta? Rak rana i bruka Srpske košarke. Maknite ovog iz košarke što pre!!!

Merit Son

pre 4 godine

Sva krivica je na ABA ligi. Nije u korenu sasekla nacin ponasanja Buducnosti i Zvezde u poslednje tri sezone. Nije bilo drakonskih kazni, oduzimanja bodova, ogromnih novčanih kazni. Ovde je sada situacija jasna. Ako ABA zeli da zadrzi kakav takav integritet, ukoliko se Zvezda ne pojavi na terenu, registrovanje utakmice 20-0, oduzimanje bodova, još jedno nepojavljivanje izbacivanje iz Lige i kraj priče. A to da se dnevna politika koristi u sportu je za dodatno kažnjavanje. Kakve veze ima jedan klub sa političkim dešavanjima u drugoj državi, koja ima svoje Zakone, svoje Sudove? Nikakve, ama baš nikakve.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Titograd, kada su igraci Zvezde pobegli sa terena u Podgorici? Nikad. Cak ni kada ste poslali sina ministra policije da nam licno napada igrace na zagrevanju. Svi odlicno znamo ko bezi i kome se pevalo izadji mala.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

vidi Čović da će da izgubi, pa traži alibi...stari spin majstor je to...sad kad Partizan bude gostovao Zvezdi treba uraditi isto! Ne igrati utakmicu, tražiti prva tri reda da se isprazne, na prvu provokaciju Novice odmah napustiti teren, jer smo tobože ugroženi...sram vas bre bilo panteri, nikad niste čestitali pobedu, po vama vas nikad pošteno nismo dobili, vi se ne ponašate sportski jer to i ne znate, vodi vas političar kameleon i niste svesni šta će sve da vam uradi...samo polako

Realan

pre 4 godine

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh
(nista o nicemu, 30. decembar 2019 12:17)
Ma da li je moguce panteru da ti pricas o transformaciji?
Hahahahahahahahahaha

Del Piero#10

pre 4 godine

Dajte bre, koga farbate? Kakva nebezbedna situacija, o čemu pričate? Ovamo vam se košarkaši i fudbaleri utrkuju ko će da igra na KiM, uprkos političkim zabranama i znatno nebezbednijem okruženju. Vraćaju ih sa Jarinja svako malo. Sa druge strane kao ne smeju u Crnu Goru, gde je 50% srpskog stanovništva. Zanimljivo, uvek kad su ove frke u ABA ligi, u centru pažnje su dva kluba. Naravno prednjači uvek jedan lik, poznat po teatralnostima i saopštenjima. Ako sada ABA liga ne postupi po pravilima i propisno ne sankcioniše nedolzak na utakmicu, ukoliko do toga i definitivno dođe, onda mislim da nema razloga da se ova liga više i igra. Rukovodstvo lige je više puta pokazalo da nije doraslo vođenju ozbiljne lige. Dva kluba vuku za nos sve ostale, a čelnici lige nemo posmatraju. I onako će nam Bartomeu ukinuti EL uskoro.

Rumble

pre 4 godine

I tako... pričaće se bila jednom ABA liga. Da se ne lažemo došlo je vreme rastanka. EL nas neće jer smo beda i sirotinja, mi se najlakše hvatamo za nož, tarabu i kolac da rešavamo probleme. Realno mi nikom ne trebamo i ne treba da gajimo iluzije da smo deo modernog sveta i civilizacije. Došlo je vreme za novi update, svako sebi u svoje selo. Toliko do nove prilike za 150-200 godina.
Zbogom i veseli bili.

kiza D.

pre 4 godine

Још једна дипломатска победа...Ћоки нас је увео у АБА а сад хоће да изађе.
Ни АВ није на скупштини бранио светиње а комуниста сад брани.

Ranko

pre 4 godine

Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana

Cdggrr

pre 4 godine

Sramota me sto sam navijac Zvezde. Ovo nema veze sa sportom. Zbogom moja Crvena Zvezdo,odavno vise nisi moja. Pala si u ruke smutljivaca i politicara. A koliko vidim,ni botovi ne mogu da izmanevrisu cinjenicu da su u pitanju politicke igre i da sve ovo nema veze sa sportom. Gadis mi se nekada moja Zvezdo!

sale009

pre 4 godine

šta vam je tu čudno? ko može da garantuje bezbednost igračima zvezde pored onih osvedočenih divljaka iz podgorice? bezbednije im je da igraju u prištini nego dole u "junačkoj" crnij gori gde navijači ulaze na parket i pljuju igrače

John Terry

pre 4 godine

Aj da napisem...do sada nije delovalo ali sta znam, mozda se nekim cudom Balkanci opamete.

Neka bude sve u domenu sporta i neka pobedi bolji. Napred Zvezdo.

Lord of the Flies

pre 4 godine

Ja iskreno ne razumem ovakav potez nase uprave. Kakve veze ima sporan zakon sa kosarkaskom utakmocom? Ako se ustanovi bezbednosni rizik, ne treba izaci na teren. Ali raditi ovako nesto unapred... Suludo.

Putnik

pre 4 godine

Glup potez. Sigurno ne bi niko otvoreno linčovao košarkaše. Nasuprot, morali bi pojačano da ih štite da bi dokazali da su kao neka demokratska država. Bilo bi izuzetno neprijatno na meču, to je izvesno, ali to i nije baš nešto novo. Od šlajmare još niko nije poginuo (mada Jasko fijasko tvrdi suprotno).

Trebalo je otići i njima u inat pobediti. Mislim da je baš sada postojala dobra šansa. Eventualno uletanje pojedinih podivljalih magaraca iz publike na teren bi samo nama išlo u korist, ovako smo Futuri, u stvari, učinili veliku uslugu. Upravo Don Milu u ovom trenutku nikako ne odgovara da nastane bilo kakva ozbiljna situacija na terenu, jer bi to dovelo do daljeg zaoštravanja na ulicama.

Ako su igrači Zvezde ikada mogli da računaju na to da bi obezbeđenje u Podgorici ozbiljno shvatilo svoj zadatak, to je danas. Takođe bi Đordi imao za bilo kakve ozbiljne nerede u Morači krunski argument da mali nebitni klubić u istoj takvoj državi isključi iz bilo kakvih razmatranja za Wild Card, što Bokanu ne odgovara. Upravo nama je najviše odgovaralo da odemo dole, da pojedine budale ulete na teren, da ih obezbeđenje jedva spreči i da mirne savesti pod protestom napustimo teren. Kako god to možda nekome zvučalo, ali na ovom meču bi Don Milo i Bokan bili, u stvari, pod većim pritiskom nego mi jer situacija izvan hale ne dopušta još i divljanje u hali.

Ovo je zarad politike propuštena šansa za zicer. Umesto da za nas bude registrovano službenim rezultatom, biće za Futuru.

KiMi

pre 4 godine

Otici, izaci na teren i na prvu uvredljivu nasilnu i pretecu situaciju povuci igrace.. cao zdravo.. mnogi su nama to radili a mi bivali kaznjeni i gubili bodove..

Pera Božić

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.
(Gossa placa Zeljko, 30. decembar 2019 12:02)

Naravno da nismo isti, nas niko ne mrzi niti mi koga mrzimo, zapitajte se zašto vas mrze
...

realno

pre 4 godine

Zvezda se pokazala da nije dostojna ove lige.
Kazniti je izbavivanjem iz lige.
U ligi ce ostati istinski institucije: Partizan, Buducnost, Olimpija i Cibona.

Coki Semberija

pre 4 godine

Majko mila sta je ova zvezda sve spremna da uradi da bi sve islo njenim putem. Bruka i sramota za sport. Cim vam ne ide kako treba odmah placete na najvišoj razini. Najveci luzeri u ovom regionu, bili i ostali. Ovo ABA da strogo sankcionise pod hitno!

Koja

pre 4 godine

Partizan je u svom gradu znao da igra u još gorim uslovima setimo se kesa sa urinom,drmanja koševa,pljuvanja našeg trenera,gadjanja loptom našeg trenera i još puno primera pa smo uvek izašli pobedili ili izgubili imali smo m.da ali ovaj mutant glumi kao da je on osnivač Srpske Pravoslavne Crkve ne uvlačite politiku u sve zna se ko treba da protestvuje izlazi na skupove drzi mitinge itd. Vi ste sportisti izadjite igrajte to vam je posao zašto uvek glumite zrtvu kao muslimani i šiptari oni ispravni a eto moš misliti Srbi ih ugrozavaju e tako i vi

Tja...

pre 4 godine

Postoji samo jedan čovek koji može da naredi ovako nešto - i to nije Čović, da ne bude zabune. A opšte je poznato da je taj čovek sa Milom na prs' u ...., isti im ciljevi, iste gazde i isti način rada. Ne vidim potrebu da sport plaća njegove račune. I ne verujem ni Ćokiju ni njemu ni BIA sve i da kažu da je danas hladno i decembar, radije ću proveriti sam.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Pa ko se to nama uplašio? Zaboravili ste kako je bilo nama u Zagrebu i kad su igrače gadjali polomljenim pločicama iz kupatila i slavinama i kad je Dule dobio batine od navijača Dinama. Pa je opet taj Dule ćutao, nije kukao i stajao je između igrača i tribine na zagrevanju. I nije povukao ekipu a mogao je, ipak je to bila Evroliga...ispostavilo se da je jedini upropaštavač srpske košarke upravo Doktor iz Železnika, spin majstor level 1.2 I dok se on ne skloni iz košarke neće biti mira medju nama. Čovek gde god da dodje, gde god da ga postaviš, tu nema mirnog mora. Čovek napravi veštačke talase jer jedino u tom okruženju može da manipuliše. Verujte mi, isto bi radio i da je na čelu Partizana, isto!

.!.

pre 4 godine

Po pravilima 20:0. Inace se za poraz dobija jedan al u ovakvim situacijama to pravilo ne vazi. 20:0 sluzbeni rezultat, Buducnost 2 boda, Zveda 0.

123

pre 4 godine

3 godine CZFMP i Buducnost unistavaju ABA ligu. 3 godine. Drago mi je sto Partizan sa ovim nema nikakve veze. Tacno je da smo proslu utakmicu izgubili iako smo vodili ceo mec zbog sudija u poslednjoj cetvrtini ali nije bilo napada na igrace, gadjanja stolicama i slicnih stvari. Nije bilo huliganskog ponasanja . To je pecat ova dva kluba , na zalost.

sasa pg

pre 4 godine

BIA procijenila da je nebezbjedno?! Hahahaaaaa. Nikad bezbjednije nije bilo, samo Čović pravi dramu, jer ovaj već viđeni poraz rezultira ispadanjem iz plej-ofa. Ali BIA! Ahhhahhhhaaaaa

Ronaldinjo

pre 4 godine

I posle neko misli da se moze organizovati neka zajednicka fudbalska liga od timova iz bivse Juge.
Pa na svaku malu trzavicu bi bio haos.
Ako je ovako u kosarci, sta bi tek bilo sa fudbalom.

Bojan

pre 4 godine

Svi znamo da ce odleteti onim u 14h. Ali malo li je igracima napora i obaveza nego ih jos maltretira na ovaj nacin da bi se nadmudrivao i pritiskao rukovodstvo NLB

kralj

pre 4 godine

Ocekivao sam ovako nesto od Covica,to je jedan stari spin majstor,on je uvek zrtva.Pusti bre politiku,igrajte kosarku I tu pokazite moc tako sto cete da ih razbijete.

Шумадинац 100%

pre 4 godine

БРАВО! Нема те кошарке која је преча од цркве и Срба који су обесправљени у Црњој Гори. Једноставно не треба давати легитимитет дешавањима доле и правити се као да се ништа не дешава. Поготово не треба ризиковати нови МАКСИМИР, а чини ми се да је шака јада Милових тзв Црногораца спремна на то. Овако је МНОГО БОЉЕ, па макар нас и избацили из АБА лиге. За Звезду ће увек бити места негде, можда у ВТБ лиги која је много јача и била би много посећенија од стране ДЕЛИЈА! И онако смо прешли игрицу што се АБА лиге тиче, можда је и време за КОРАК ДАЉЕ!

nista o nicemu

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...
(Caki-Podgorica, 30. decembar 2019 11:51)

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh

nemanja

pre 4 godine

Pogrešna odluka. Zvezda bi imala polumrtvu atmosferu i ne bi bio nijedna incident i imala bi šansu za pobedu. Sad bi se domaćini potrudili da pokažu kako je sve pod kontorlom i niša se ne bi desilo.

Markos

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?

Tex Willer

pre 4 godine

A smijemo li barem zvizdati,a da ne uteknu sa terena.
(Titograd)
Samo bih te potsetio na čuveni hit Ferida Avdića "Izađi mala" čiji je "rimejk" snimljen u aprilu mesecu u dvorani "A.Nikolić".

РаjoCZVEZDA

pre 4 godine

ODGOVORNO POSTUPANJE!
NAJVAŽNIJE JE NE PRUŽITI MOGUĆNOST ZA ESKALACIJU NEMIRA U MONTENIGERSKOJ DRŽAVICI I OTEŽAVATI POLOŽAJ UGROŽENE BRAĆE.
A MILOVOJ BAGRI TO SE NE SME PRIUŠTITI.

miša

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti

Podsetnik

pre 4 godine

"Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana (Ranko, 30. decembar 2019 13:03)"

Milo je bio na vlasti i 2008 - iste one godine kad se vaša perjanica Zvezdan nad čijom glavom lebdi "nečiji" duh skrivala u Crnoj Gori. Znate, iste one 2008. godine kada je pasoš Crne Gore dobio i vaš ljubljeni Džajka, da bi sutra izbegao krivičnu odgovornost u Srbiji. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio... Dosta ste zaboravni. Sreća pa smo mi Grobari tu da vas podsetimo :)

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.

Bucojle

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?
(Markos, 30. decembar 2019 12:05)

Mrzim prevarante i licemere....

Caki-Podgorica

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...

Srbin iz cg

pre 4 godine

Da bog da i sveti Vasilije Ostroški da ponovo budemo jedna država,ali jedna država sa jednim predsjednikom,jednom vladom i jednom skupštinom i da se ta država zove Srbija i da tako mi Srbi kao prava braća ponovo budemo zajedno i ovako kao ja mnogi misle ovamo

more

pre 4 godine

u crnoj gori se sprovodi kulturni genocid i otimacina nad srpskim narodom a ovde pojedini milogorci i ostrasceni grobari likuju. ne treba zvezda da ide dole i daje legitimitet kao da je sve u redu a nije. isto vazi za sve srpske klubove. crnogorcima uvesti iste mere koji oni sprovode nad srbima godinama unazad. poceti od drakonskog poreza na imovinu od 20% koji vazi dole za sve srbe. da vidite kako ce da se isprazni vracar i sva ostala legla onih koji ovde pod okriljem neta pljuju po svemu srpskom a predstavljaju se kao ultra srbi u svakodnevnim razgovorima

Elemental

pre 4 godine

Poleti mala, poleti mala, poleti bar još sad. Hoću da te dobijem, hoću da te dobijem :D :D bilo bi 15 razlike, ovako će biti 20 :D

Markos

pre 4 godine

Sumadinac
Toliko si opsednut mrznjom prema Zvezdi i frustriran da ti je krivo sto sad ne idu da ih tamo napadnu.Koliko bolestan covek moras biti

Shone

pre 4 godine

Lepa jedna priča, zanimljiva...Šteta sto je kraj blizu. Trebalo je saseci u korenu ono sto su poceli Buducnost i Zvezda pre par sezona. Nije se smeo dopustiti ulazak politike u ABA. Ovako, gotovo. Zanimljivo je da je Zvezda uvek tu kad je nesto loše...

War Inside My Head

pre 4 godine

Srbin sam iz CG,a nisam navijač Budućnosti,ali nek mi neko razuman objasni kakve veze ima sadašnja situacija sa eventualnim odlaganjem utakmice?Znajući namazanu KK Budućnost-Voli(DPS) upravu,oni će sve da učine da izgleda bajno i idilično,ovako mi izgleda kao traženje alibija!

duledudule

pre 4 godine

bia rekla da nije bezbedno , a vamo nasa velika policija ne moze da nadje jedno dete 10 dana..e bas ste indijanci umesto da smo otisli dole i oprali ih ko budale sad treba da izgubimo 20 0.pa sta ako je napeto , to su pro igraci mogli su lagano da odigraju

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pera Bozic, znamo mi odlicno zasto nas mrze. Zato sto na silom odgovaramo silom. Zato sto sa nama ne mogu kao sa vama: vecera, pa kradja na terenu. Zato sto ih terorisemo 6 godina u ABA i razbijamo im drzavni projekat gde god stignemo. A znamo i zasto vas vole. Zato sto vam je jedino zajednicko mrznja prema Zvezdi.

deki27

pre 4 godine

U klubu su odlucili da putuju jutarnjim letom jer je zadnje dve godine bilo odredjenih problema u hotelu i oko njega tako da nece biti nocenja. Vi grobari, pojedincima je mrznja popila ono malo mozga pa ne shvataju da eventualna pobeda Zvezde odgovara Partizanu da i vi konacno posle toliko godina budete prvi na tabeli. A vi podgoricani, ne glumite nevinasca, niste to uopste, nije vam prvi put da pravite nerede dole, da nije bilo onakve trece i cetvrte utakmice ne bi ni peta bila onakva i to jednom za svagda mora prestati. Samo je pretnja koju je Bokan izrekao na Skupstini ABA lige dovoljna da se utakmica igra kao i prva pred 200 gledalaca

Igor

pre 4 godine

Najbolji drug mi je zvezdas, po prvi put cemo zajedno gledati i navijati za Zvezdu jer iskreno nemam srca da navijam za ove pa i da je mec za titulu, nadam se samo da ce se mec odigrati. Pozdrav od velikog grobara!

Ivan

pre 4 godine

Srbska politika bi trebala umiriti strasti, a ne da ih još povečava. CG je samostalna država, koja ima svoje sudstvo. Ono je jedino zaduženo za rešavanje sporova i na kraju Europski sud, kad se izcrpe sva pravna sredstva u dotičnoj drzavi. To se ne rešava na ulici i jos manje iz Beograda. Dosta je bilo ratova.

123

pre 4 godine

Partizanovac sam , ali ipak nije bezbedno igrati sada u Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lazar, 30. decembar 2019 12:17)


A kada ce biti bezbedno?? Vidis do cega su dovela revansizmom ova dva kluba? Sledeca u Bgd. mogu da zamislim. Ova dva kluba su najveci krivci, Bokan i Covke i niko vise. Zajedno sa rukovodstvom ABA. I sve ovo nema nikakve veze sa politickim desavanjima u CG, , Pravoslavnom crkvom..to su gluposti. Neka to resavaju politicari. Da nije mozda bezbednije da se igraju utakmice na KIM od CG? Ovo je sramota. Sramota je do cega su dovela ova dva kluba, kosarku, sport i ABA ligu.

Armata

pre 4 godine

Bicemo poslednji bednici ako dopustimo da budemo alibi poglavniku Djukanovicu da u svet posalje sliku privida mirnog stanja i normalnosti, dok u CG tuku, prebijaju, hapse i privode nase sunarodnike, i otimaju i pljackaju najvece srpske svetinje.

Kontras

pre 4 godine

Ma grobari gube prvo mesto ako CZ ne ode u PG! Zato oni huskaju! CZ treba da ostane u BG! Milogorci pokusavaju na sav naci da izazovu drugi Maksimir!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nekoga u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama, a nekome je ugrozena bezbednost u toj istoj Podgorici. Hvala Bogu, nismo isti.

Armata

pre 4 godine

Bili bi poslednji bednici da su otisli u Titograd da budu Milov alibi kako je u CG sve mirno i stabilno, neka se lopuze koje kradu po crkvama i tuke i hapse nas narod igraju sami sa sobom. Ovi od Boga kradu i otimaju, a da nece od ljudi.

Koja

pre 4 godine

Ima jos letova, a ima i privatni let... u 16:30h cemo poci i razbiti ih drito sa aerodroma
(Koliba, 30. decembar 2019 11:56)
Ako zvezda večeras izadje na meč prvi put ću u zivotu navijati za nju mada znam da je fmp ali dobro nema veze a ako se ne pojave na meču sa punim pravom ću vas uvek prozivati zbog toga

Favela

pre 4 godine

Sta se bre lozite, u zadnji cas ce da polete, izaci ce na utakmicu uz malo teatralnosti i to je to, sto ste bre toliko naivni, ionako se zna koja 4 ce igrati F4 bez obzira na rezultat veceras.

ogledalo naroda

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti
(miša, 30. decembar 2019 11:42)

Ko je najgori pitanje je, ali rezultati, vas patriJota, vide se od 90-tih do sad

Radoslav

pre 4 godine

Ljudi,f4 ove godine igraju Par Bud Col i Zve,nema ko drugi.Primorska je out,Fmp poznata prica a Popaj nece izdrzati trku sa Zvezdom.Ko drugi?

sasa the red baron

pre 4 godine

ABA je preuzela svu odgovornost na sebe ovim postupkom, i ako se bilo sta desi, oni ce odgovorati. Jos jedan skandal kao oni od prosle godine, ABA liga nece preziveti.
Vreme je za druge puteve, i ovo sad postaje decacki naivno, i umesto opreznosti se idena ono "ma bice to nekako dobro",,,
Vreme da se izadje iz ABA lige..

Dejan CZ

pre 4 godine

Nigde u svetu nije zabelezeno da se jednom narodu otima verska imovina,poslednji oblik hajducije,sto je jos crnje i poniznije dolazi od zvanicnih organa...Bez obzira na rezultat i ukoliko Zvezda bude vodila na svaki oblik seirenja na besramanost onih koji za sram ne znaju prekinuti utakmicu a izvestaj o umesanosti politike proslediti prema ULEBU i FIBI.Shodno pravilniku zna se kako sve sportske institucije reaguju na vid mesanja politike u sport i konsekvence su potpuno jasne.
Rukovodstvo ABA lige po pitanju proslogodisnjih desavanja trebalo je doneti odluku da se utakmica u Podgorici reciprocitetno onoj u BG odigra bez prisustva publike i to bi bila jedina ispravna mera i odluka...Ovako ukoliko dodje do bilo kakvog nezeljenog incidenta rukovodstvo lige je apsolutno jedini krivac za sve sto moze da se odrazi na samu ligu jer su svojim neadekvatnim merama direktno odgovorni za svu (ne)regularnost.

johny

pre 4 godine

20-0. Kraj priče. Šta su oni umislili?
(Šumadinac, 30. decembar 2019 11:45)

Pišeš budalaštine i pravila ne znaš. Registeuje se ako treba da se registruje sa 2:0

Miskec

pre 4 godine

"Par forfe (ako panteri uopšte znaju šta je to) i nema boda ni za poraz. Tako se boduju ovakve situacije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 30. decembar 2019 12:54)"
Hajde prevedi nam tacno znacenje te reci bez guglanja, nama koji ne znamo! Inace pise se par-forfe!

Slobodan

pre 4 godine

Nisu trebali otici, igrati utakmicu sa onima koji otimaju nase crkve je besmisleno ...
Njima ova utakmica treba za promociju svog sramnog zakona i ovo ce na sve liciti osim na kosarku ...
Zvezda je jedan od simbola Srpstva a danas nije lako biti Srbin, nije lako ni u Srbiji a pogotovo u Hrvatskoj, Albaniji ili Crnoj Gori !!!
Podrska nasem narodu u CG !!!

Del Piero#10

pre 4 godine

Ako na svoju ruku odbiju da dođu u Podgoricu, 20:0 za Budućnost i zdravo. Mislim, tako bi trebalo da bude da je ovo ozbiljna liga. Ovako, u ligi u kojoj jedan lik drži dva kluba, gde se jedan sklanja drugom po potrebi, ne verujem da će biti ikakvih sankcija. Tako da će se čekati verovatno da se Zvezdina najnovija pojačanja uigraju, pa će se tada igrati. Možda se čak bude igralo na "neutralnom terenu" u Železniku.

Ranko

pre 4 godine

Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana

Шумадинац 100%

pre 4 godine

БРАВО! Нема те кошарке која је преча од цркве и Срба који су обесправљени у Црњој Гори. Једноставно не треба давати легитимитет дешавањима доле и правити се као да се ништа не дешава. Поготово не треба ризиковати нови МАКСИМИР, а чини ми се да је шака јада Милових тзв Црногораца спремна на то. Овако је МНОГО БОЉЕ, па макар нас и избацили из АБА лиге. За Звезду ће увек бити места негде, можда у ВТБ лиги која је много јача и била би много посећенија од стране ДЕЛИЈА! И онако смо прешли игрицу што се АБА лиге тиче, можда је и време за КОРАК ДАЉЕ!

РаjoCZVEZDA

pre 4 godine

ODGOVORNO POSTUPANJE!
NAJVAŽNIJE JE NE PRUŽITI MOGUĆNOST ZA ESKALACIJU NEMIRA U MONTENIGERSKOJ DRŽAVICI I OTEŽAVATI POLOŽAJ UGROŽENE BRAĆE.
A MILOVOJ BAGRI TO SE NE SME PRIUŠTITI.

sale009

pre 4 godine

šta vam je tu čudno? ko može da garantuje bezbednost igračima zvezde pored onih osvedočenih divljaka iz podgorice? bezbednije im je da igraju u prištini nego dole u "junačkoj" crnij gori gde navijači ulaze na parket i pljuju igrače

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.

Rade

pre 4 godine

Kao Grobar, navijao bi večeras za Zvezdu i Srbiju naravno. A sada kada je dotićni odlućio, da se ne ide i ponovo ucenjuje čelnike Aba lige, e sada bi ih kaznio novčano i regulisanjem utakmice 20:0 za Budućnost. A ovaj pošto vidi, da im izmiće titula Aba lige, daje čuvena saopštenja.Smetao mu Dule, i ko mu sada smeta? Rak rana i bruka Srpske košarke. Maknite ovog iz košarke što pre!!!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Pera Bozic, znamo mi odlicno zasto nas mrze. Zato sto na silom odgovaramo silom. Zato sto sa nama ne mogu kao sa vama: vecera, pa kradja na terenu. Zato sto ih terorisemo 6 godina u ABA i razbijamo im drzavni projekat gde god stignemo. A znamo i zasto vas vole. Zato sto vam je jedino zajednicko mrznja prema Zvezdi.

Merit Son

pre 4 godine

Sva krivica je na ABA ligi. Nije u korenu sasekla nacin ponasanja Buducnosti i Zvezde u poslednje tri sezone. Nije bilo drakonskih kazni, oduzimanja bodova, ogromnih novčanih kazni. Ovde je sada situacija jasna. Ako ABA zeli da zadrzi kakav takav integritet, ukoliko se Zvezda ne pojavi na terenu, registrovanje utakmice 20-0, oduzimanje bodova, još jedno nepojavljivanje izbacivanje iz Lige i kraj priče. A to da se dnevna politika koristi u sportu je za dodatno kažnjavanje. Kakve veze ima jedan klub sa političkim dešavanjima u drugoj državi, koja ima svoje Zakone, svoje Sudove? Nikakve, ama baš nikakve.

nista o nicemu

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...
(Caki-Podgorica, 30. decembar 2019 11:51)

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh

realno

pre 4 godine

Zvezda se pokazala da nije dostojna ove lige.
Kazniti je izbavivanjem iz lige.
U ligi ce ostati istinski institucije: Partizan, Buducnost, Olimpija i Cibona.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

vidi Čović da će da izgubi, pa traži alibi...stari spin majstor je to...sad kad Partizan bude gostovao Zvezdi treba uraditi isto! Ne igrati utakmicu, tražiti prva tri reda da se isprazne, na prvu provokaciju Novice odmah napustiti teren, jer smo tobože ugroženi...sram vas bre bilo panteri, nikad niste čestitali pobedu, po vama vas nikad pošteno nismo dobili, vi se ne ponašate sportski jer to i ne znate, vodi vas političar kameleon i niste svesni šta će sve da vam uradi...samo polako

Srbin iz cg

pre 4 godine

Da bog da i sveti Vasilije Ostroški da ponovo budemo jedna država,ali jedna država sa jednim predsjednikom,jednom vladom i jednom skupštinom i da se ta država zove Srbija i da tako mi Srbi kao prava braća ponovo budemo zajedno i ovako kao ja mnogi misle ovamo

Kontras

pre 4 godine

Ma grobari gube prvo mesto ako CZ ne ode u PG! Zato oni huskaju! CZ treba da ostane u BG! Milogorci pokusavaju na sav naci da izazovu drugi Maksimir!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Titograd, kada su igraci Zvezde pobegli sa terena u Podgorici? Nikad. Cak ni kada ste poslali sina ministra policije da nam licno napada igrace na zagrevanju. Svi odlicno znamo ko bezi i kome se pevalo izadji mala.

Markos

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?

Koja

pre 4 godine

Ima jos letova, a ima i privatni let... u 16:30h cemo poci i razbiti ih drito sa aerodroma
(Koliba, 30. decembar 2019 11:56)
Ako zvezda večeras izadje na meč prvi put ću u zivotu navijati za nju mada znam da je fmp ali dobro nema veze a ako se ne pojave na meču sa punim pravom ću vas uvek prozivati zbog toga

Caki-Podgorica

pre 4 godine

Avionom u 13h30,doći će nam Zvezdana i njena drugarica,Vesna.Biće utakmica i kao i u Bg,prije mjesec-dva,zgazićemo vas.A ,,mali političar sa naočarima",će plakati,saopštavati...

Cdggrr

pre 4 godine

Sramota me sto sam navijac Zvezde. Ovo nema veze sa sportom. Zbogom moja Crvena Zvezdo,odavno vise nisi moja. Pala si u ruke smutljivaca i politicara. A koliko vidim,ni botovi ne mogu da izmanevrisu cinjenicu da su u pitanju politicke igre i da sve ovo nema veze sa sportom. Gadis mi se nekada moja Zvezdo!

deki27

pre 4 godine

U klubu su odlucili da putuju jutarnjim letom jer je zadnje dve godine bilo odredjenih problema u hotelu i oko njega tako da nece biti nocenja. Vi grobari, pojedincima je mrznja popila ono malo mozga pa ne shvataju da eventualna pobeda Zvezde odgovara Partizanu da i vi konacno posle toliko godina budete prvi na tabeli. A vi podgoricani, ne glumite nevinasca, niste to uopste, nije vam prvi put da pravite nerede dole, da nije bilo onakve trece i cetvrte utakmice ne bi ni peta bila onakva i to jednom za svagda mora prestati. Samo je pretnja koju je Bokan izrekao na Skupstini ABA lige dovoljna da se utakmica igra kao i prva pred 200 gledalaca

Markos

pre 4 godine

Sumadinac
Toliko si opsednut mrznjom prema Zvezdi i frustriran da ti je krivo sto sad ne idu da ih tamo napadnu.Koliko bolestan covek moras biti

Realan

pre 4 godine

Vidi Grobare kako se transformisu hahahahahahahhahajahahajahhawh
(nista o nicemu, 30. decembar 2019 12:17)
Ma da li je moguce panteru da ti pricas o transformaciji?
Hahahahahahahahahaha

123

pre 4 godine

3 godine CZFMP i Buducnost unistavaju ABA ligu. 3 godine. Drago mi je sto Partizan sa ovim nema nikakve veze. Tacno je da smo proslu utakmicu izgubili iako smo vodili ceo mec zbog sudija u poslednjoj cetvrtini ali nije bilo napada na igrace, gadjanja stolicama i slicnih stvari. Nije bilo huliganskog ponasanja . To je pecat ova dva kluba , na zalost.

more

pre 4 godine

u crnoj gori se sprovodi kulturni genocid i otimacina nad srpskim narodom a ovde pojedini milogorci i ostrasceni grobari likuju. ne treba zvezda da ide dole i daje legitimitet kao da je sve u redu a nije. isto vazi za sve srpske klubove. crnogorcima uvesti iste mere koji oni sprovode nad srbima godinama unazad. poceti od drakonskog poreza na imovinu od 20% koji vazi dole za sve srbe. da vidite kako ce da se isprazni vracar i sva ostala legla onih koji ovde pod okriljem neta pljuju po svemu srpskom a predstavljaju se kao ultra srbi u svakodnevnim razgovorima

Igor

pre 4 godine

Najbolji drug mi je zvezdas, po prvi put cemo zajedno gledati i navijati za Zvezdu jer iskreno nemam srca da navijam za ove pa i da je mec za titulu, nadam se samo da ce se mec odigrati. Pozdrav od velikog grobara!

Armata

pre 4 godine

Bili bi poslednji bednici da su otisli u Titograd da budu Milov alibi kako je u CG sve mirno i stabilno, neka se lopuze koje kradu po crkvama i tuke i hapse nas narod igraju sami sa sobom. Ovi od Boga kradu i otimaju, a da nece od ljudi.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Pa ko se to nama uplašio? Zaboravili ste kako je bilo nama u Zagrebu i kad su igrače gadjali polomljenim pločicama iz kupatila i slavinama i kad je Dule dobio batine od navijača Dinama. Pa je opet taj Dule ćutao, nije kukao i stajao je između igrača i tribine na zagrevanju. I nije povukao ekipu a mogao je, ipak je to bila Evroliga...ispostavilo se da je jedini upropaštavač srpske košarke upravo Doktor iz Železnika, spin majstor level 1.2 I dok se on ne skloni iz košarke neće biti mira medju nama. Čovek gde god da dodje, gde god da ga postaviš, tu nema mirnog mora. Čovek napravi veštačke talase jer jedino u tom okruženju može da manipuliše. Verujte mi, isto bi radio i da je na čelu Partizana, isto!

Coki Semberija

pre 4 godine

Majko mila sta je ova zvezda sve spremna da uradi da bi sve islo njenim putem. Bruka i sramota za sport. Cim vam ne ide kako treba odmah placete na najvišoj razini. Najveci luzeri u ovom regionu, bili i ostali. Ovo ABA da strogo sankcionise pod hitno!

Pera Božić

pre 4 godine

BIA je procenila da je igracima Zvezde ugrozena bezbednost u Podgorici. Iz tog razloga se odlaze put. Ali, sta zna BIA? Valjda Ostojini botici znaju bolje cim koriste priliku da opet napadnu klub. Inace, nekog u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama a nekom je u toj istoj Podgorici ugrozena bezbednost. Hvala Bogu da nismo isti.
(Gossa placa Zeljko, 30. decembar 2019 12:02)

Naravno da nismo isti, nas niko ne mrzi niti mi koga mrzimo, zapitajte se zašto vas mrze
...

Del Piero#10

pre 4 godine

Dajte bre, koga farbate? Kakva nebezbedna situacija, o čemu pričate? Ovamo vam se košarkaši i fudbaleri utrkuju ko će da igra na KiM, uprkos političkim zabranama i znatno nebezbednijem okruženju. Vraćaju ih sa Jarinja svako malo. Sa druge strane kao ne smeju u Crnu Goru, gde je 50% srpskog stanovništva. Zanimljivo, uvek kad su ove frke u ABA ligi, u centru pažnje su dva kluba. Naravno prednjači uvek jedan lik, poznat po teatralnostima i saopštenjima. Ako sada ABA liga ne postupi po pravilima i propisno ne sankcioniše nedolzak na utakmicu, ukoliko do toga i definitivno dođe, onda mislim da nema razloga da se ova liga više i igra. Rukovodstvo lige je više puta pokazalo da nije doraslo vođenju ozbiljne lige. Dva kluba vuku za nos sve ostale, a čelnici lige nemo posmatraju. I onako će nam Bartomeu ukinuti EL uskoro.

Ivan

pre 4 godine

Srbska politika bi trebala umiriti strasti, a ne da ih još povečava. CG je samostalna država, koja ima svoje sudstvo. Ono je jedino zaduženo za rešavanje sporova i na kraju Europski sud, kad se izcrpe sva pravna sredstva u dotičnoj drzavi. To se ne rešava na ulici i jos manje iz Beograda. Dosta je bilo ratova.

Hrundi Bakshi (ex nex)

pre 4 godine

Hladna glava, iskljucite se od tribina i hrabro. Ako krenu grubo, odgovorite isto, pa kom opanci...
Naravno, u sportskom smislu.

Armata

pre 4 godine

Bicemo poslednji bednici ako dopustimo da budemo alibi poglavniku Djukanovicu da u svet posalje sliku privida mirnog stanja i normalnosti, dok u CG tuku, prebijaju, hapse i privode nase sunarodnike, i otimaju i pljackaju najvece srpske svetinje.

Koja

pre 4 godine

Partizan je u svom gradu znao da igra u još gorim uslovima setimo se kesa sa urinom,drmanja koševa,pljuvanja našeg trenera,gadjanja loptom našeg trenera i još puno primera pa smo uvek izašli pobedili ili izgubili imali smo m.da ali ovaj mutant glumi kao da je on osnivač Srpske Pravoslavne Crkve ne uvlačite politiku u sve zna se ko treba da protestvuje izlazi na skupove drzi mitinge itd. Vi ste sportisti izadjite igrajte to vam je posao zašto uvek glumite zrtvu kao muslimani i šiptari oni ispravni a eto moš misliti Srbi ih ugrozavaju e tako i vi

Elemental

pre 4 godine

Poleti mala, poleti mala, poleti bar još sad. Hoću da te dobijem, hoću da te dobijem :D :D bilo bi 15 razlike, ovako će biti 20 :D

miša

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti

sasa pg

pre 4 godine

BIA procijenila da je nebezbjedno?! Hahahaaaaa. Nikad bezbjednije nije bilo, samo Čović pravi dramu, jer ovaj već viđeni poraz rezultira ispadanjem iz plej-ofa. Ali BIA! Ahhhahhhhaaaaa

Dejan CZ

pre 4 godine

Nigde u svetu nije zabelezeno da se jednom narodu otima verska imovina,poslednji oblik hajducije,sto je jos crnje i poniznije dolazi od zvanicnih organa...Bez obzira na rezultat i ukoliko Zvezda bude vodila na svaki oblik seirenja na besramanost onih koji za sram ne znaju prekinuti utakmicu a izvestaj o umesanosti politike proslediti prema ULEBU i FIBI.Shodno pravilniku zna se kako sve sportske institucije reaguju na vid mesanja politike u sport i konsekvence su potpuno jasne.
Rukovodstvo ABA lige po pitanju proslogodisnjih desavanja trebalo je doneti odluku da se utakmica u Podgorici reciprocitetno onoj u BG odigra bez prisustva publike i to bi bila jedina ispravna mera i odluka...Ovako ukoliko dodje do bilo kakvog nezeljenog incidenta rukovodstvo lige je apsolutno jedini krivac za sve sto moze da se odrazi na samu ligu jer su svojim neadekvatnim merama direktno odgovorni za svu (ne)regularnost.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nekoga u Podgorici docekuju sa vecerom pod svecama, a nekome je ugrozena bezbednost u toj istoj Podgorici. Hvala Bogu, nismo isti.

nemanja

pre 4 godine

Pogrešna odluka. Zvezda bi imala polumrtvu atmosferu i ne bi bio nijedna incident i imala bi šansu za pobedu. Sad bi se domaćini potrudili da pokažu kako je sve pod kontorlom i niša se ne bi desilo.

johny

pre 4 godine

20-0. Kraj priče. Šta su oni umislili?
(Šumadinac, 30. decembar 2019 11:45)

Pišeš budalaštine i pravila ne znaš. Registeuje se ako treba da se registruje sa 2:0

Podsetnik

pre 4 godine

"Grobari sa tom mrznjom cete na kraju sezone opet plakati od muke, nece vas ni Boducnost spasiti za koju sad navijate a pljuvali ste je najstrasnije do pre mesec dana (Ranko, 30. decembar 2019 13:03)"

Milo je bio na vlasti i 2008 - iste one godine kad se vaša perjanica Zvezdan nad čijom glavom lebdi "nečiji" duh skrivala u Crnoj Gori. Znate, iste one 2008. godine kada je pasoš Crne Gore dobio i vaš ljubljeni Džajka, da bi sutra izbegao krivičnu odgovornost u Srbiji. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio... Dosta ste zaboravni. Sreća pa smo mi Grobari tu da vas podsetimo :)

War Inside My Head

pre 4 godine

Srbin sam iz CG,a nisam navijač Budućnosti,ali nek mi neko razuman objasni kakve veze ima sadašnja situacija sa eventualnim odlaganjem utakmice?Znajući namazanu KK Budućnost-Voli(DPS) upravu,oni će sve da učine da izgleda bajno i idilično,ovako mi izgleda kao traženje alibija!

kiza D.

pre 4 godine

Још једна дипломатска победа...Ћоки нас је увео у АБА а сад хоће да изађе.
Ни АВ није на скупштини бранио светиње а комуниста сад брани.

KiMi

pre 4 godine

Otici, izaci na teren i na prvu uvredljivu nasilnu i pretecu situaciju povuci igrace.. cao zdravo.. mnogi su nama to radili a mi bivali kaznjeni i gubili bodove..

.!.

pre 4 godine

Po pravilima 20:0. Inace se za poraz dobija jedan al u ovakvim situacijama to pravilo ne vazi. 20:0 sluzbeni rezultat, Buducnost 2 boda, Zveda 0.

123

pre 4 godine

Partizanovac sam , ali ipak nije bezbedno igrati sada u Podgorici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lazar, 30. decembar 2019 12:17)


A kada ce biti bezbedno?? Vidis do cega su dovela revansizmom ova dva kluba? Sledeca u Bgd. mogu da zamislim. Ova dva kluba su najveci krivci, Bokan i Covke i niko vise. Zajedno sa rukovodstvom ABA. I sve ovo nema nikakve veze sa politickim desavanjima u CG, , Pravoslavnom crkvom..to su gluposti. Neka to resavaju politicari. Da nije mozda bezbednije da se igraju utakmice na KIM od CG? Ovo je sramota. Sramota je do cega su dovela ova dva kluba, kosarku, sport i ABA ligu.

kralj

pre 4 godine

Ocekivao sam ovako nesto od Covica,to je jedan stari spin majstor,on je uvek zrtva.Pusti bre politiku,igrajte kosarku I tu pokazite moc tako sto cete da ih razbijete.

Bucojle

pre 4 godine

Nisam bi znao da u Srbiji ima toliko pristalica Djukanovica.Vidim vecina komentara kazu da Zvezda previse drami.Izgleda ih briga za ove dogadjaje sto nam otimaju crkvu i satiru identitet,napadaju Srbe.Jel moguce da je mrznja prema Zvezdi tolika da cete stati na stranu otimaca.Zbog cega,neke kosarkaske utakmice?
(Markos, 30. decembar 2019 12:05)

Mrzim prevarante i licemere....

John Terry

pre 4 godine

Aj da napisem...do sada nije delovalo ali sta znam, mozda se nekim cudom Balkanci opamete.

Neka bude sve u domenu sporta i neka pobedi bolji. Napred Zvezdo.

Shone

pre 4 godine

Lepa jedna priča, zanimljiva...Šteta sto je kraj blizu. Trebalo je saseci u korenu ono sto su poceli Buducnost i Zvezda pre par sezona. Nije se smeo dopustiti ulazak politike u ABA. Ovako, gotovo. Zanimljivo je da je Zvezda uvek tu kad je nesto loše...

sasa the red baron

pre 4 godine

ABA je preuzela svu odgovornost na sebe ovim postupkom, i ako se bilo sta desi, oni ce odgovorati. Jos jedan skandal kao oni od prosle godine, ABA liga nece preziveti.
Vreme je za druge puteve, i ovo sad postaje decacki naivno, i umesto opreznosti se idena ono "ma bice to nekako dobro",,,
Vreme da se izadje iz ABA lige..

ogledalo naroda

pre 4 godine

jedina losija stvar od crnogorskih kvazi nacionalista su srpske kvazi patriote.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan che, 30. decembar 2019 10:24)

A najgori kvazi "nadnacionalni" liberali kao ti
(miša, 30. decembar 2019 11:42)

Ko je najgori pitanje je, ali rezultati, vas patriJota, vide se od 90-tih do sad

Tex Willer

pre 4 godine

A smijemo li barem zvizdati,a da ne uteknu sa terena.
(Titograd)
Samo bih te potsetio na čuveni hit Ferida Avdića "Izađi mala" čiji je "rimejk" snimljen u aprilu mesecu u dvorani "A.Nikolić".

Lord of the Flies

pre 4 godine

Ja iskreno ne razumem ovakav potez nase uprave. Kakve veze ima sporan zakon sa kosarkaskom utakmocom? Ako se ustanovi bezbednosni rizik, ne treba izaci na teren. Ali raditi ovako nesto unapred... Suludo.

Putnik

pre 4 godine

Glup potez. Sigurno ne bi niko otvoreno linčovao košarkaše. Nasuprot, morali bi pojačano da ih štite da bi dokazali da su kao neka demokratska država. Bilo bi izuzetno neprijatno na meču, to je izvesno, ali to i nije baš nešto novo. Od šlajmare još niko nije poginuo (mada Jasko fijasko tvrdi suprotno).

Trebalo je otići i njima u inat pobediti. Mislim da je baš sada postojala dobra šansa. Eventualno uletanje pojedinih podivljalih magaraca iz publike na teren bi samo nama išlo u korist, ovako smo Futuri, u stvari, učinili veliku uslugu. Upravo Don Milu u ovom trenutku nikako ne odgovara da nastane bilo kakva ozbiljna situacija na terenu, jer bi to dovelo do daljeg zaoštravanja na ulicama.

Ako su igrači Zvezde ikada mogli da računaju na to da bi obezbeđenje u Podgorici ozbiljno shvatilo svoj zadatak, to je danas. Takođe bi Đordi imao za bilo kakve ozbiljne nerede u Morači krunski argument da mali nebitni klubić u istoj takvoj državi isključi iz bilo kakvih razmatranja za Wild Card, što Bokanu ne odgovara. Upravo nama je najviše odgovaralo da odemo dole, da pojedine budale ulete na teren, da ih obezbeđenje jedva spreči i da mirne savesti pod protestom napustimo teren. Kako god to možda nekome zvučalo, ali na ovom meču bi Don Milo i Bokan bili, u stvari, pod većim pritiskom nego mi jer situacija izvan hale ne dopušta još i divljanje u hali.

Ovo je zarad politike propuštena šansa za zicer. Umesto da za nas bude registrovano službenim rezultatom, biće za Futuru.

Tja...

pre 4 godine

Postoji samo jedan čovek koji može da naredi ovako nešto - i to nije Čović, da ne bude zabune. A opšte je poznato da je taj čovek sa Milom na prs' u ...., isti im ciljevi, iste gazde i isti način rada. Ne vidim potrebu da sport plaća njegove račune. I ne verujem ni Ćokiju ni njemu ni BIA sve i da kažu da je danas hladno i decembar, radije ću proveriti sam.

Bojan

pre 4 godine

Svi znamo da ce odleteti onim u 14h. Ali malo li je igracima napora i obaveza nego ih jos maltretira na ovaj nacin da bi se nadmudrivao i pritiskao rukovodstvo NLB

duledudule

pre 4 godine

bia rekla da nije bezbedno , a vamo nasa velika policija ne moze da nadje jedno dete 10 dana..e bas ste indijanci umesto da smo otisli dole i oprali ih ko budale sad treba da izgubimo 20 0.pa sta ako je napeto , to su pro igraci mogli su lagano da odigraju

Rumble

pre 4 godine

I tako... pričaće se bila jednom ABA liga. Da se ne lažemo došlo je vreme rastanka. EL nas neće jer smo beda i sirotinja, mi se najlakše hvatamo za nož, tarabu i kolac da rešavamo probleme. Realno mi nikom ne trebamo i ne treba da gajimo iluzije da smo deo modernog sveta i civilizacije. Došlo je vreme za novi update, svako sebi u svoje selo. Toliko do nove prilike za 150-200 godina.
Zbogom i veseli bili.

Radoslav

pre 4 godine

Ljudi,f4 ove godine igraju Par Bud Col i Zve,nema ko drugi.Primorska je out,Fmp poznata prica a Popaj nece izdrzati trku sa Zvezdom.Ko drugi?

Favela

pre 4 godine

Sta se bre lozite, u zadnji cas ce da polete, izaci ce na utakmicu uz malo teatralnosti i to je to, sto ste bre toliko naivni, ionako se zna koja 4 ce igrati F4 bez obzira na rezultat veceras.

Ronaldinjo

pre 4 godine

I posle neko misli da se moze organizovati neka zajednicka fudbalska liga od timova iz bivse Juge.
Pa na svaku malu trzavicu bi bio haos.
Ako je ovako u kosarci, sta bi tek bilo sa fudbalom.

Miskec

pre 4 godine

"Par forfe (ako panteri uopšte znaju šta je to) i nema boda ni za poraz. Tako se boduju ovakve situacije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 30. decembar 2019 12:54)"
Hajde prevedi nam tacno znacenje te reci bez guglanja, nama koji ne znamo! Inace pise se par-forfe!