Tenis 127

Subota, 02.11.2019.

13:30

Đoković slomio otpor odličnog Dimitrova za finale Pariza! VIDEO

Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Parizu pobedom u dva seta protiv Grigora Dimitrova – 7:6 (5), 6:4.

Ðokoviæ slomio otpor odliènog Dimitrova za finale Pariza! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

Digitron iz Buja

pre 4 godine

Pablo Carreno Busta ( a ne Bustra) nema pobedu nad Djokovicom skor je 3:0, Marco Cecchinato i H. Chung imaju skor 1:1 (prvo poraz a onda pobeda Djokovica). Zanimljivo je da su poslednja dvojica sa najboljih plasmnana u prvih 20 ( nakon ovih pobeda) pali na 71 odnosno 131 mesto trenutno...

DC Forever

pre 4 godine

Samo 5 aktivnih igraca i 6 koji su prestali da igraju imaju pozitivan skor sa Novakom. Aktivni su Ivo Karlovic 1–2, Jirí Veselý 0–1,Taro Daniel 0–1 ,Filip Krajinović 0–1, Nick Kyrgios 0–2. Samo trojica koji su bili u prvih 19 imaju takodje pozitivan skor (Rodick, Safin. Fernandez). Poredjenja radi Federer ima negativan skor sa 26 igraca, od kojih su 7 aktivni, a od njih su 12 bili medju prvih 10 (mislim od ovih 26). OK prihvatam da ima duzu karijeru, no nema bas mnogo vise pobeda nad igracima iz TOP10 od Novaka (222 RF i 204 NDJ)....

Branko

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. novembar 2019 15:12) # Link komentara
Preporučujem (+281)Ne preporučujem (-28)

E, ovaj komentar je realan! Ovi preokreti u svoju korist ga cine KRALJOM i NENADMASNIM teniserom.
Branko (Teniser) iz Amerike

nikol dz feimija

pre 4 godine

(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

E ako Vi to tako vidite, DIVNO , KONAČNO DA I SRBI, BAR NEGDE I BAR NEKO, IMAJU SREĆE, daj Bože da bude JOŠ VIŠE SREĆNIH SRBA, JOŠ VIŠE SREĆNIKA SRPSKIH KAO ŠTO JE, po Vama, NOVAK IZ SRBIJE U TENISU.

DIVNO. DIVNO. DIVNO. SAMO SREĆA, SAMO SREĆA, BOGU HVALA.Sreća jeste neophodna u svemu i svakome, za sve.

Bodibond

pre 4 godine

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.
(@Laki, 02. novembar 2019 16:19)

Mogu li ja? Agut, Karenjo Bustra, Cekinato, Klizan, Chung... Jel dovoljno?

срле

pre 4 godine

Dimitrov je odigrao iznenađujuće dobro, zaista moram priznati da je Novak danas imao težak posao. Sutra protiv Šapovalova mora isto ovako ozbiljno i neće biti problema za novi trofej!

DaProbamDaOstavimKomentar

pre 4 godine

@Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.
delboj

Verovatno i sada mislis da si pametan, jel da?

Zapažanje i sitnice

pre 4 godine

Koliko loš onaj taj brejk odigrao Grigor kod 5-4 al to je prosto on i zbog čega Novak je bolji u takvim situacijama. Nisu ni jedni ni drugi bili specijalni al opet snašao se Novaka u toj situacije i zasluženo pobedio.

Pigmalion

pre 4 godine

Medvedev i Kirgios su tate tenisa? Daj ne lupaj
(junior, 02. novembar 2019 16:12)

Pa Kirjos jeste kralj tenisa cim je uspeo dva puta da pobedi jos dva dana prvog tenisera sveta.

Marko

pre 4 godine

Medvedev ne vodi protiv Đokovića sa 3:1 već Đoković vodi sa 3:2 u međusobnim duelima.Obavestite se malo pre nego što napišete neistinu.

Bodibond

pre 4 godine

pobegulja nadal hahahaha
(Treca vecnost, 02. novembar 2019 16:40)

Pobegulja a osvojio titulu na Rolan Garosu, i jos osvojio jedan od setova sa 6:0 hahahahaha bas je smesno hahahaha ne mogu hahahaha.

IGGY

pre 4 godine

Bravo za Noleta!Uh,prvi set je bio toliko neizvestan i žestok,jednostavno je sjajni Griša promašio najbitniju loptu na susretu a sam se pitao gde će da je "spakuje".To je ta razlika..U drugo setu je napon skroz pao.Napred Nole!

Nebojša

pre 4 godine

Dimitrov u većini meča kao Federer u tajbrejku kao Dimitrov Novak OK igra ništa specijalno ali čvrsto dovoljno za finale nadam se tituli.

hehe

pre 4 godine

Tenis ne pamti srecnika poput Djokovica.
(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

Pamti! Federera npr. Taj srecnik se nakupio srecnih slemova kao niko. Upao u vakum period bez velikana, pa su finala igrali Bagdatisi, Gonzalesi, Filipusisi, Hjuiti, Rodici. Srecom, pojavili se klinci Nadal i Novak, pa ga mlatili na slemu jos kao dvadesetogodisnjaci, sto svim prethodno nabrojanim nije poslo za celu karijeru. Cak ga i klinac Delpo namlatio u Njujorku. Toliko o sreci.

Permafrost

pre 4 godine

Iz nekog razloga Šapovalov igra finale, eto prilike za novu titulu, i nadam se posle završnog mastersa i završetak godine na prvom mestu.

Federerov drugar iz vrtća

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Pigmalion, 2. novembar 2019 15:54)

I ja sam pre 30 i kusur godina, onako rekreativno pobedio Federera, znači ja sam tata u tenisu.

@Laki

pre 4 godine

Medvedev Djokovic 3-1 

Kirjos Djokovic 2-0 

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno 

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
(Pigmalion, 02. novembar 2019 15:54)

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.

mali radojica

pre 4 godine

Ja stalno ovde već mesecima pa i godinama ponavljam da je velika Trojka ta koja dominira,tako da kad Rodja ode krajem godine u penziju ostaje dvojac Rafa - Nole koji će i dalje dominirati bar sledećih 5 do 6 godina.Kako mogu tate(@Pigmalion i njemu slični stručnjaci)da budu Medvedev,Kirijos,Cicipas kad oni bljesnu na jedan do dva turnira i onda ih nema nigde pola godine jer gube od daleko lošije plasirani na ATP listi. Sećam se da su ovde tako isti nazovi stručnjaci predvidjali nestanak suverene trojke onda kad su se pojavili Wavrinka,Thiem,Dimitrov,Čilić i njima slični pa ništa jedno veliko ništa. Pogledajte kako je velika trojka podelila GS pa Masterse pa u neku ruku i ove obične turnire medju sobom u zadnjih 10 do 12 godine(ALO to je čitava decenija). Gde su te nove zvezede kamo njihovi trofeji. Kad odu Nole i Rafa u penziju pojaviće se novi klinci pa novi pa novi i tako sledećih 20 do 30 godina ali niko neće moći da dostigne broj osvojenih turnira kao velika trojka. Pre mesec dana ovaj maleni Medvedev onako prepotentno pominje cifru od 21 GS...e moj dečače imaš ti da guliš i guliš rekete da bi uopšte i dotigao polovinu Noletovih pobeda a o Rafi i Rodji da ne pričam.Kirijos ima psihičkih problema i kad tad će napraviti veliku glupost koja će ga udaljiti od ovog sporta. Cicipas je dobar ali i on ume da bude malodušan ko i svi južnjaci...Bar za sada nema ništa od smene generacija.

Gde ja živim

pre 4 godine

Odličan meč. Griša sjajan, ali taj brejk je pokazao zašto još nije napravio pravi ozbiljan rezultat u karijeri i pored talenta koji pokazuje. Nije mogao da probije zid i barijeru koju je Novak postavio i onda velika greška. Đole dosta dobar. Danas servis nije bio na nivou, to mora da se podigne sutra i onda da očekujemo spektakl. Ko god bio protivnik.

scoliony

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...
(Pozdrav, 02. novembar 2019 15:30) drugar nemoj da generalizujes stvari, ti sad licno i mene vrijedjas time jer sam Grobar! Nemam ja nista zajednicko sa pomenutim idiotom a volim Novaka. Smiri dozivljaj i izignorisi papka jer ima nas svakakvih

samo pitam

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Ne znamo. Jesi li ostavio komentar tamo gde ne pratiš?

Gajetano

pre 4 godine

Zamislite sledeci scenario:
1) Novak dobija Rafu u finalu Pariza
2) Novak dobija Rafu u finalu zavrsnog mastersa

Po tom scenariju Rafa ipak zavrsava kao prvi na kraju godine (doduse sa malom razlikom), a Nole ga pobedio u prethodna dva velika finala:)

Pozdrav,

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad je valjda svima jasno šta će biti sutra u finalu, bez obzira ko će biti protivnik. Zbog povratka na prvo mesto do kraja godine, voleo bih da to bude Šapovalov a ne Nadal. A sa druge strane, pravo finale je između njih dvojice, to većina navijača širom sveta priželjkuje. Sa novih 400 bodova smanjiće razliku i imaće šansu da u Londonu uradi skoro nemoguće. Zna Novak vrlo dobro šta mu je činiti, ne sumnjam u taktiku njegovog tima i ubeđen sam da će rasturiti sutra u finalu. Sa srećom Novače. Titula još jednog Mastersa je nadohvat ruke.

hehe

pre 4 godine

20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.
(BB, 02. novembar 2019 15:27)

Ikona koju Srbin mlati gde stigne. Narocito na njemu omiljenom Vimbldonu. Tri puta u finalu. Izem ti takvu ikonu, hi hi...
he, he...

sve je relativno

pre 4 godine

@Pigmalion

Ali 4:0 u setovima. Taj ti je argument poput onog "moj tata je jači od tvog". Cicipasa si "slučajno" zaboravio, sad kad je skor 2:2, inače bi ga naveo da nije pukao kao tikva juče.

I tata bi, sine.

pre 4 godine

Izgleda da je transplatacija kose urodila plodom. Evo Bugarina prije godinu dana: [link]
(CroFed, 2. novembar 2019 14:21)

Pa, brate, trebalo je preživeti prvo Šarapovu, pa onda i Nicole Scherzinger. Nije to lako.

delboj

pre 4 godine

Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Grigor je neosporno odličan teniser al razlika između vrhunskih šampiona i odličnih je ta što znaju kad treba da ubace u jednu brzinu više. Plus glava koja odlučuje mnogo toga u tenisu kad se meč lomi. Može se reći da Bugarin uprkos svoje najbolju partiji nije uspeo da savlada Novaka koji nije bio na zavidnom nivou danas al" ga razbio sitnicama danas u celokupnom meču.

kralj

pre 4 godine

@pozdrav
,,Mrznja grobara",batice nijedan normalan navijac bilo kog kluba u Srbiji ne mrzi Novaka,on je najbolji spotista Srbije u istoriji.To sto si ti navijac koji mrzi sve crno belo,ne daje ti za pravo da vredjas navijace Partizana za nesto gde apsolutno nisi u pravu.Izrodi postoje u svakom segmentu I u svim slojevima drustva,nebitno da li su navijaci ili ne.

Viktor

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Posle ove statistike stvarno je stamotno da neko za Federera govori da je najbolji

Рајко Четник

pre 4 godine

Стварно је вај наш Ноле нехуман. Летос је дерао великог Федерера а сада и младог наследника Бејби Федерера.

BB

pre 4 godine

jokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
Gagi, 2. novembar 2019 14:59)

Nik Kirijos vs Novak Djokovic 2 0 cisto da podsetimo ko je tata u tenisu.


20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.

ajmoo

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 15:12)

Za srcku? Zasto se ljudi ovoliko nerviraju oko obicnog sporta?

Pozdrav

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)

Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...

CroFed

pre 4 godine

Bilo je čupavo u prvom setu! Onaj poen na 5-4 u tiebreaku za Bugarina je strašno utjecao na pucanje lepog Grishe! Očekujem lakši posao u drugom setu za Novicu...

Somi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Jedan je Djokovic Novak

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!

Bruder

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:47), decak, nadji curu ili radi nesto, nije poenta zivota drugome zeleti lose, to tebe ne cini boljim. Mir s tobom.

Ljubisa

pre 4 godine

Вероватно најбољи, најквалитетнији сет на туру. Висок ниво и ритам обојице.

Mikii

pre 4 godine

Sjajan servis. Odlican forhend. Briljantan bekhend. Odlicna igra na mrezi. Odlicno kretanje. Sjajna anticipacija. Prazna glava. Dimitrov.

sasa jokic

pre 4 godine

Defanzivan, brani se ceo set...nije mi jasan. Kad god je napao, uzeo je poen. Dozvolio je Grigoru da se razigra, bez ikakve potrebe.

Pinokio

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Nestvarno koliko je bolji Djokovic...

Pigmalion

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22 

10-6 za Djokovica na GS ukupno 

4-1 za Djokovica u finalima GS 

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira 

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu. 
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59) 

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.

Aco

pre 4 godine

@Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 13:37)

Digao je nivo na visi level? Ma tebe da nema ja ne bih ni ulazio u komentare. Hvala ti sto postojis, ko god da si.

Fistik

pre 4 godine

Zašto ovako depresivna i mračna Nolova slika?
(pera, 02. novembar 2019 13:46)

To je ono kad je bilo 40-15, posle znas i sam sta je bilo

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mene je iznenadio sa onom izjavom i pred ovaj mec ne znam za koga da navijam?
(zvezdale, 02. novembar 2019 13:38)
Samo dobra volja.Ako hoće čovek da navija nigde ne piše da to mora biti sportista...

Gagi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.

Pigmalion

pre 4 godine

Ajmo Nole brate! Preko Dimitrova do finala ako Bog da! Idemoooo!
(Krajicek uit Holland, 02. novembar 2019 14:08)

Bog se tu nista ne pita, ako Dimitrov bude igrao kako zna Dimy ce biti prvi finslista sto ja od srca zelim.

Pigmalion

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Pratice se samo do iduceg ponedeljka jer Novak vise nece biti prvi a u tom slucaju Novakovim navijacima nije zanimljivo da prate tenis.
Ali zato ja sam pratio tenis i kad je Fedeks bio prvi teniser sveta ali i kad je bio peti teniser planete. Imam svoje dostojanstvo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!

Gagi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!

Somi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Jedan je Djokovic Novak

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!

hehe

pre 4 godine

Tenis ne pamti srecnika poput Djokovica.
(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

Pamti! Federera npr. Taj srecnik se nakupio srecnih slemova kao niko. Upao u vakum period bez velikana, pa su finala igrali Bagdatisi, Gonzalesi, Filipusisi, Hjuiti, Rodici. Srecom, pojavili se klinci Nadal i Novak, pa ga mlatili na slemu jos kao dvadesetogodisnjaci, sto svim prethodno nabrojanim nije poslo za celu karijeru. Cak ga i klinac Delpo namlatio u Njujorku. Toliko o sreci.

Marko

pre 4 godine

Medvedev ne vodi protiv Đokovića sa 3:1 već Đoković vodi sa 3:2 u međusobnim duelima.Obavestite se malo pre nego što napišete neistinu.

Mikii

pre 4 godine

Sjajan servis. Odlican forhend. Briljantan bekhend. Odlicna igra na mrezi. Odlicno kretanje. Sjajna anticipacija. Prazna glava. Dimitrov.

I tata bi, sine.

pre 4 godine

Izgleda da je transplatacija kose urodila plodom. Evo Bugarina prije godinu dana: [link]
(CroFed, 2. novembar 2019 14:21)

Pa, brate, trebalo je preživeti prvo Šarapovu, pa onda i Nicole Scherzinger. Nije to lako.

Ljubisa

pre 4 godine

Вероватно најбољи, најквалитетнији сет на туру. Висок ниво и ритам обојице.

срле

pre 4 godine

Dimitrov je odigrao iznenađujuće dobro, zaista moram priznati da je Novak danas imao težak posao. Sutra protiv Šapovalova mora isto ovako ozbiljno i neće biti problema za novi trofej!

Pozdrav

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)

Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...

Bruder

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:47), decak, nadji curu ili radi nesto, nije poenta zivota drugome zeleti lose, to tebe ne cini boljim. Mir s tobom.

Viktor

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Posle ove statistike stvarno je stamotno da neko za Federera govori da je najbolji

hehe

pre 4 godine

20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.
(BB, 02. novembar 2019 15:27)

Ikona koju Srbin mlati gde stigne. Narocito na njemu omiljenom Vimbldonu. Tri puta u finalu. Izem ti takvu ikonu, hi hi...
he, he...

scoliony

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...
(Pozdrav, 02. novembar 2019 15:30) drugar nemoj da generalizujes stvari, ti sad licno i mene vrijedjas time jer sam Grobar! Nemam ja nista zajednicko sa pomenutim idiotom a volim Novaka. Smiri dozivljaj i izignorisi papka jer ima nas svakakvih

sve je relativno

pre 4 godine

@Pigmalion

Ali 4:0 u setovima. Taj ti je argument poput onog "moj tata je jači od tvog". Cicipasa si "slučajno" zaboravio, sad kad je skor 2:2, inače bi ga naveo da nije pukao kao tikva juče.

Permafrost

pre 4 godine

Iz nekog razloga Šapovalov igra finale, eto prilike za novu titulu, i nadam se posle završnog mastersa i završetak godine na prvom mestu.

mali radojica

pre 4 godine

Ja stalno ovde već mesecima pa i godinama ponavljam da je velika Trojka ta koja dominira,tako da kad Rodja ode krajem godine u penziju ostaje dvojac Rafa - Nole koji će i dalje dominirati bar sledećih 5 do 6 godina.Kako mogu tate(@Pigmalion i njemu slični stručnjaci)da budu Medvedev,Kirijos,Cicipas kad oni bljesnu na jedan do dva turnira i onda ih nema nigde pola godine jer gube od daleko lošije plasirani na ATP listi. Sećam se da su ovde tako isti nazovi stručnjaci predvidjali nestanak suverene trojke onda kad su se pojavili Wavrinka,Thiem,Dimitrov,Čilić i njima slični pa ništa jedno veliko ništa. Pogledajte kako je velika trojka podelila GS pa Masterse pa u neku ruku i ove obične turnire medju sobom u zadnjih 10 do 12 godine(ALO to je čitava decenija). Gde su te nove zvezede kamo njihovi trofeji. Kad odu Nole i Rafa u penziju pojaviće se novi klinci pa novi pa novi i tako sledećih 20 do 30 godina ali niko neće moći da dostigne broj osvojenih turnira kao velika trojka. Pre mesec dana ovaj maleni Medvedev onako prepotentno pominje cifru od 21 GS...e moj dečače imaš ti da guliš i guliš rekete da bi uopšte i dotigao polovinu Noletovih pobeda a o Rafi i Rodji da ne pričam.Kirijos ima psihičkih problema i kad tad će napraviti veliku glupost koja će ga udaljiti od ovog sporta. Cicipas je dobar ali i on ume da bude malodušan ko i svi južnjaci...Bar za sada nema ništa od smene generacija.

CroFed

pre 4 godine

Bilo je čupavo u prvom setu! Onaj poen na 5-4 u tiebreaku za Bugarina je strašno utjecao na pucanje lepog Grishe! Očekujem lakši posao u drugom setu za Novicu...

Рајко Четник

pre 4 godine

Стварно је вај наш Ноле нехуман. Летос је дерао великог Федерера а сада и младог наследника Бејби Федерера.

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad je valjda svima jasno šta će biti sutra u finalu, bez obzira ko će biti protivnik. Zbog povratka na prvo mesto do kraja godine, voleo bih da to bude Šapovalov a ne Nadal. A sa druge strane, pravo finale je između njih dvojice, to većina navijača širom sveta priželjkuje. Sa novih 400 bodova smanjiće razliku i imaće šansu da u Londonu uradi skoro nemoguće. Zna Novak vrlo dobro šta mu je činiti, ne sumnjam u taktiku njegovog tima i ubeđen sam da će rasturiti sutra u finalu. Sa srećom Novače. Titula još jednog Mastersa je nadohvat ruke.

Pinokio

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Nestvarno koliko je bolji Djokovic...

kralj

pre 4 godine

@pozdrav
,,Mrznja grobara",batice nijedan normalan navijac bilo kog kluba u Srbiji ne mrzi Novaka,on je najbolji spotista Srbije u istoriji.To sto si ti navijac koji mrzi sve crno belo,ne daje ti za pravo da vredjas navijace Partizana za nesto gde apsolutno nisi u pravu.Izrodi postoje u svakom segmentu I u svim slojevima drustva,nebitno da li su navijaci ili ne.

Federerov drugar iz vrtća

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Pigmalion, 2. novembar 2019 15:54)

I ja sam pre 30 i kusur godina, onako rekreativno pobedio Federera, znači ja sam tata u tenisu.

Gajetano

pre 4 godine

Zamislite sledeci scenario:
1) Novak dobija Rafu u finalu Pariza
2) Novak dobija Rafu u finalu zavrsnog mastersa

Po tom scenariju Rafa ipak zavrsava kao prvi na kraju godine (doduse sa malom razlikom), a Nole ga pobedio u prethodna dva velika finala:)

Pozdrav,

DaProbamDaOstavimKomentar

pre 4 godine

@Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.
delboj

Verovatno i sada mislis da si pametan, jel da?

@Laki

pre 4 godine

Medvedev Djokovic 3-1 

Kirjos Djokovic 2-0 

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno 

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
(Pigmalion, 02. novembar 2019 15:54)

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.

Aco

pre 4 godine

@Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 13:37)

Digao je nivo na visi level? Ma tebe da nema ja ne bih ni ulazio u komentare. Hvala ti sto postojis, ko god da si.

IGGY

pre 4 godine

Bravo za Noleta!Uh,prvi set je bio toliko neizvestan i žestok,jednostavno je sjajni Griša promašio najbitniju loptu na susretu a sam se pitao gde će da je "spakuje".To je ta razlika..U drugo setu je napon skroz pao.Napred Nole!

Branko

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. novembar 2019 15:12) # Link komentara
Preporučujem (+281)Ne preporučujem (-28)

E, ovaj komentar je realan! Ovi preokreti u svoju korist ga cine KRALJOM i NENADMASNIM teniserom.
Branko (Teniser) iz Amerike

Fistik

pre 4 godine

Zašto ovako depresivna i mračna Nolova slika?
(pera, 02. novembar 2019 13:46)

To je ono kad je bilo 40-15, posle znas i sam sta je bilo

Zapažanje i sitnice

pre 4 godine

Koliko loš onaj taj brejk odigrao Grigor kod 5-4 al to je prosto on i zbog čega Novak je bolji u takvim situacijama. Nisu ni jedni ni drugi bili specijalni al opet snašao se Novaka u toj situacije i zasluženo pobedio.

samo pitam

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Ne znamo. Jesi li ostavio komentar tamo gde ne pratiš?

Poštovalac igre

pre 4 godine

Grigor je neosporno odličan teniser al razlika između vrhunskih šampiona i odličnih je ta što znaju kad treba da ubace u jednu brzinu više. Plus glava koja odlučuje mnogo toga u tenisu kad se meč lomi. Može se reći da Bugarin uprkos svoje najbolju partiji nije uspeo da savlada Novaka koji nije bio na zavidnom nivou danas al" ga razbio sitnicama danas u celokupnom meču.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mene je iznenadio sa onom izjavom i pred ovaj mec ne znam za koga da navijam?
(zvezdale, 02. novembar 2019 13:38)
Samo dobra volja.Ako hoće čovek da navija nigde ne piše da to mora biti sportista...

ajmoo

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 15:12)

Za srcku? Zasto se ljudi ovoliko nerviraju oko obicnog sporta?

Gde ja živim

pre 4 godine

Odličan meč. Griša sjajan, ali taj brejk je pokazao zašto još nije napravio pravi ozbiljan rezultat u karijeri i pored talenta koji pokazuje. Nije mogao da probije zid i barijeru koju je Novak postavio i onda velika greška. Đole dosta dobar. Danas servis nije bio na nivou, to mora da se podigne sutra i onda da očekujemo spektakl. Ko god bio protivnik.

sasa jokic

pre 4 godine

Defanzivan, brani se ceo set...nije mi jasan. Kad god je napao, uzeo je poen. Dozvolio je Grigoru da se razigra, bez ikakve potrebe.

Pigmalion

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22 

10-6 za Djokovica na GS ukupno 

4-1 za Djokovica u finalima GS 

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira 

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu. 
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59) 

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.

Pigmalion

pre 4 godine

Ajmo Nole brate! Preko Dimitrova do finala ako Bog da! Idemoooo!
(Krajicek uit Holland, 02. novembar 2019 14:08)

Bog se tu nista ne pita, ako Dimitrov bude igrao kako zna Dimy ce biti prvi finslista sto ja od srca zelim.

BB

pre 4 godine

jokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
Gagi, 2. novembar 2019 14:59)

Nik Kirijos vs Novak Djokovic 2 0 cisto da podsetimo ko je tata u tenisu.


20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.

Nebojša

pre 4 godine

Dimitrov u većini meča kao Federer u tajbrejku kao Dimitrov Novak OK igra ništa specijalno ali čvrsto dovoljno za finale nadam se tituli.

nikol dz feimija

pre 4 godine

(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

E ako Vi to tako vidite, DIVNO , KONAČNO DA I SRBI, BAR NEGDE I BAR NEKO, IMAJU SREĆE, daj Bože da bude JOŠ VIŠE SREĆNIH SRBA, JOŠ VIŠE SREĆNIKA SRPSKIH KAO ŠTO JE, po Vama, NOVAK IZ SRBIJE U TENISU.

DIVNO. DIVNO. DIVNO. SAMO SREĆA, SAMO SREĆA, BOGU HVALA.Sreća jeste neophodna u svemu i svakome, za sve.

Pigmalion

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Pratice se samo do iduceg ponedeljka jer Novak vise nece biti prvi a u tom slucaju Novakovim navijacima nije zanimljivo da prate tenis.
Ali zato ja sam pratio tenis i kad je Fedeks bio prvi teniser sveta ali i kad je bio peti teniser planete. Imam svoje dostojanstvo.

Pigmalion

pre 4 godine

Medvedev i Kirgios su tate tenisa? Daj ne lupaj
(junior, 02. novembar 2019 16:12)

Pa Kirjos jeste kralj tenisa cim je uspeo dva puta da pobedi jos dva dana prvog tenisera sveta.

delboj

pre 4 godine

Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.

Bodibond

pre 4 godine

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.
(@Laki, 02. novembar 2019 16:19)

Mogu li ja? Agut, Karenjo Bustra, Cekinato, Klizan, Chung... Jel dovoljno?

Bodibond

pre 4 godine

pobegulja nadal hahahaha
(Treca vecnost, 02. novembar 2019 16:40)

Pobegulja a osvojio titulu na Rolan Garosu, i jos osvojio jedan od setova sa 6:0 hahahahaha bas je smesno hahahaha ne mogu hahahaha.

DC Forever

pre 4 godine

Samo 5 aktivnih igraca i 6 koji su prestali da igraju imaju pozitivan skor sa Novakom. Aktivni su Ivo Karlovic 1–2, Jirí Veselý 0–1,Taro Daniel 0–1 ,Filip Krajinović 0–1, Nick Kyrgios 0–2. Samo trojica koji su bili u prvih 19 imaju takodje pozitivan skor (Rodick, Safin. Fernandez). Poredjenja radi Federer ima negativan skor sa 26 igraca, od kojih su 7 aktivni, a od njih su 12 bili medju prvih 10 (mislim od ovih 26). OK prihvatam da ima duzu karijeru, no nema bas mnogo vise pobeda nad igracima iz TOP10 od Novaka (222 RF i 204 NDJ)....

Digitron iz Buja

pre 4 godine

Pablo Carreno Busta ( a ne Bustra) nema pobedu nad Djokovicom skor je 3:0, Marco Cecchinato i H. Chung imaju skor 1:1 (prvo poraz a onda pobeda Djokovica). Zanimljivo je da su poslednja dvojica sa najboljih plasmnana u prvih 20 ( nakon ovih pobeda) pali na 71 odnosno 131 mesto trenutno...

Pigmalion

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22 

10-6 za Djokovica na GS ukupno 

4-1 za Djokovica u finalima GS 

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira 

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu. 
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59) 

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.

Pigmalion

pre 4 godine

Ajmo Nole brate! Preko Dimitrova do finala ako Bog da! Idemoooo!
(Krajicek uit Holland, 02. novembar 2019 14:08)

Bog se tu nista ne pita, ako Dimitrov bude igrao kako zna Dimy ce biti prvi finslista sto ja od srca zelim.

Pigmalion

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Pratice se samo do iduceg ponedeljka jer Novak vise nece biti prvi a u tom slucaju Novakovim navijacima nije zanimljivo da prate tenis.
Ali zato ja sam pratio tenis i kad je Fedeks bio prvi teniser sveta ali i kad je bio peti teniser planete. Imam svoje dostojanstvo.

BB

pre 4 godine

jokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
Gagi, 2. novembar 2019 14:59)

Nik Kirijos vs Novak Djokovic 2 0 cisto da podsetimo ko je tata u tenisu.


20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.

delboj

pre 4 godine

Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.

Bodibond

pre 4 godine

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.
(@Laki, 02. novembar 2019 16:19)

Mogu li ja? Agut, Karenjo Bustra, Cekinato, Klizan, Chung... Jel dovoljno?

Pigmalion

pre 4 godine

Medvedev i Kirgios su tate tenisa? Daj ne lupaj
(junior, 02. novembar 2019 16:12)

Pa Kirjos jeste kralj tenisa cim je uspeo dva puta da pobedi jos dva dana prvog tenisera sveta.

ajmoo

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 15:12)

Za srcku? Zasto se ljudi ovoliko nerviraju oko obicnog sporta?

Bodibond

pre 4 godine

pobegulja nadal hahahaha
(Treca vecnost, 02. novembar 2019 16:40)

Pobegulja a osvojio titulu na Rolan Garosu, i jos osvojio jedan od setova sa 6:0 hahahahaha bas je smesno hahahaha ne mogu hahahaha.

Pozdrav

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)

Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!

Gagi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.

Aco

pre 4 godine

@Đoković na nivou od juče je ponovo nepobediv.Vidi se da je digao nivo igre na viši level.Prva 2 kola se mučio.Realno je da digne pehar sutra popodne!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. novembar 2019 13:37)

Digao je nivo na visi level? Ma tebe da nema ja ne bih ni ulazio u komentare. Hvala ti sto postojis, ko god da si.

hehe

pre 4 godine

Tenis ne pamti srecnika poput Djokovica.
(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

Pamti! Federera npr. Taj srecnik se nakupio srecnih slemova kao niko. Upao u vakum period bez velikana, pa su finala igrali Bagdatisi, Gonzalesi, Filipusisi, Hjuiti, Rodici. Srecom, pojavili se klinci Nadal i Novak, pa ga mlatili na slemu jos kao dvadesetogodisnjaci, sto svim prethodno nabrojanim nije poslo za celu karijeru. Cak ga i klinac Delpo namlatio u Njujorku. Toliko o sreci.

sasa jokic

pre 4 godine

Defanzivan, brani se ceo set...nije mi jasan. Kad god je napao, uzeo je poen. Dozvolio je Grigoru da se razigra, bez ikakve potrebe.

Fistik

pre 4 godine

Zašto ovako depresivna i mračna Nolova slika?
(pera, 02. novembar 2019 13:46)

To je ono kad je bilo 40-15, posle znas i sam sta je bilo

CroFed

pre 4 godine

Bilo je čupavo u prvom setu! Onaj poen na 5-4 u tiebreaku za Bugarina je strašno utjecao na pucanje lepog Grishe! Očekujem lakši posao u drugom setu za Novicu...

Gajetano

pre 4 godine

Zamislite sledeci scenario:
1) Novak dobija Rafu u finalu Pariza
2) Novak dobija Rafu u finalu zavrsnog mastersa

Po tom scenariju Rafa ipak zavrsava kao prvi na kraju godine (doduse sa malom razlikom), a Nole ga pobedio u prethodna dva velika finala:)

Pozdrav,

Federerov drugar iz vrtća

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Medvedev Djokovic 3-1

Kirjos Djokovic 2-0

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Pigmalion, 2. novembar 2019 15:54)

I ja sam pre 30 i kusur godina, onako rekreativno pobedio Federera, znači ja sam tata u tenisu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mene je iznenadio sa onom izjavom i pred ovaj mec ne znam za koga da navijam?
(zvezdale, 02. novembar 2019 13:38)
Samo dobra volja.Ako hoće čovek da navija nigde ne piše da to mora biti sportista...

Somi

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)

Jedan je Djokovic Novak

DaProbamDaOstavimKomentar

pre 4 godine

@Cujes "odlicni" Dimitrov. Kad je to Dimitrov bio odlican. Gazi Nadal u finale boraniju koja se nakupila GS kad su Nadal i Federer bili povrijedjeni. Ili kad je prvom dijelu karijere skupljao mastere van spica sezone po Aziji jer im nije mogao seta uzeti u sezoni po Evropi i Americi. Ujedno ih i izbjegavao kad god su ovi bili imali bolji momentum i gubio od raznih Cunga-lunga samo da se ne bi sreo sa majstorima tenisa.
delboj

Verovatno i sada mislis da si pametan, jel da?

Mikii

pre 4 godine

Sjajan servis. Odlican forhend. Briljantan bekhend. Odlicna igra na mrezi. Odlicno kretanje. Sjajna anticipacija. Prazna glava. Dimitrov.

kralj

pre 4 godine

@pozdrav
,,Mrznja grobara",batice nijedan normalan navijac bilo kog kluba u Srbiji ne mrzi Novaka,on je najbolji spotista Srbije u istoriji.To sto si ti navijac koji mrzi sve crno belo,ne daje ti za pravo da vredjas navijace Partizana za nesto gde apsolutno nisi u pravu.Izrodi postoje u svakom segmentu I u svim slojevima drustva,nebitno da li su navijaci ili ne.

Viktor

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Posle ove statistike stvarno je stamotno da neko za Federera govori da je najbolji

Zdenko Silic

pre 4 godine

Sad je valjda svima jasno šta će biti sutra u finalu, bez obzira ko će biti protivnik. Zbog povratka na prvo mesto do kraja godine, voleo bih da to bude Šapovalov a ne Nadal. A sa druge strane, pravo finale je između njih dvojice, to većina navijača širom sveta priželjkuje. Sa novih 400 bodova smanjiće razliku i imaće šansu da u Londonu uradi skoro nemoguće. Zna Novak vrlo dobro šta mu je činiti, ne sumnjam u taktiku njegovog tima i ubeđen sam da će rasturiti sutra u finalu. Sa srećom Novače. Titula još jednog Mastersa je nadohvat ruke.

Ljubisa

pre 4 godine

Вероватно најбољи, најквалитетнији сет на туру. Висок ниво и ритам обојице.

Рајко Четник

pre 4 godine

Стварно је вај наш Ноле нехуман. Летос је дерао великог Федерера а сада и младог наследника Бејби Федерера.

Permafrost

pre 4 godine

Iz nekog razloga Šapovalov igra finale, eto prilike za novu titulu, i nadam se posle završnog mastersa i završetak godine na prvom mestu.

Pinokio

pre 4 godine

Djokovic Federer 26-22

10-6 za Djokovica na GS ukupno

4-1 za Djokovica u finalima GS

14-6 za Djokovica u finalima svih turnira

Cisto da se podsetimo ko je tata u tenisu.
(Gagi, 02. novembar 2019 14:59)


Nestvarno koliko je bolji Djokovic...

Gde ja živim

pre 4 godine

Odličan meč. Griša sjajan, ali taj brejk je pokazao zašto još nije napravio pravi ozbiljan rezultat u karijeri i pored talenta koji pokazuje. Nije mogao da probije zid i barijeru koju je Novak postavio i onda velika greška. Đole dosta dobar. Danas servis nije bio na nivou, to mora da se podigne sutra i onda da očekujemo spektakl. Ko god bio protivnik.

IGGY

pre 4 godine

Bravo za Noleta!Uh,prvi set je bio toliko neizvestan i žestok,jednostavno je sjajni Griša promašio najbitniju loptu na susretu a sam se pitao gde će da je "spakuje".To je ta razlika..U drugo setu je napon skroz pao.Napred Nole!

mali radojica

pre 4 godine

Ja stalno ovde već mesecima pa i godinama ponavljam da je velika Trojka ta koja dominira,tako da kad Rodja ode krajem godine u penziju ostaje dvojac Rafa - Nole koji će i dalje dominirati bar sledećih 5 do 6 godina.Kako mogu tate(@Pigmalion i njemu slični stručnjaci)da budu Medvedev,Kirijos,Cicipas kad oni bljesnu na jedan do dva turnira i onda ih nema nigde pola godine jer gube od daleko lošije plasirani na ATP listi. Sećam se da su ovde tako isti nazovi stručnjaci predvidjali nestanak suverene trojke onda kad su se pojavili Wavrinka,Thiem,Dimitrov,Čilić i njima slični pa ništa jedno veliko ništa. Pogledajte kako je velika trojka podelila GS pa Masterse pa u neku ruku i ove obične turnire medju sobom u zadnjih 10 do 12 godine(ALO to je čitava decenija). Gde su te nove zvezede kamo njihovi trofeji. Kad odu Nole i Rafa u penziju pojaviće se novi klinci pa novi pa novi i tako sledećih 20 do 30 godina ali niko neće moći da dostigne broj osvojenih turnira kao velika trojka. Pre mesec dana ovaj maleni Medvedev onako prepotentno pominje cifru od 21 GS...e moj dečače imaš ti da guliš i guliš rekete da bi uopšte i dotigao polovinu Noletovih pobeda a o Rafi i Rodji da ne pričam.Kirijos ima psihičkih problema i kad tad će napraviti veliku glupost koja će ga udaljiti od ovog sporta. Cicipas je dobar ali i on ume da bude malodušan ko i svi južnjaci...Bar za sada nema ništa od smene generacija.

sve je relativno

pre 4 godine

@Pigmalion

Ali 4:0 u setovima. Taj ti je argument poput onog "moj tata je jači od tvog". Cicipasa si "slučajno" zaboravio, sad kad je skor 2:2, inače bi ga naveo da nije pukao kao tikva juče.

hehe

pre 4 godine

20, 310, 103
Cisto da podsetimo ko je ikona i ziva legenda tenisa.
(BB, 02. novembar 2019 15:27)

Ikona koju Srbin mlati gde stigne. Narocito na njemu omiljenom Vimbldonu. Tri puta u finalu. Izem ti takvu ikonu, hi hi...
he, he...

I tata bi, sine.

pre 4 godine

Izgleda da je transplatacija kose urodila plodom. Evo Bugarina prije godinu dana: [link]
(CroFed, 2. novembar 2019 14:21)

Pa, brate, trebalo je preživeti prvo Šarapovu, pa onda i Nicole Scherzinger. Nije to lako.

Nebojša

pre 4 godine

Dimitrov u većini meča kao Federer u tajbrejku kao Dimitrov Novak OK igra ništa specijalno ali čvrsto dovoljno za finale nadam se tituli.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Grigor je neosporno odličan teniser al razlika između vrhunskih šampiona i odličnih je ta što znaju kad treba da ubace u jednu brzinu više. Plus glava koja odlučuje mnogo toga u tenisu kad se meč lomi. Može se reći da Bugarin uprkos svoje najbolju partiji nije uspeo da savlada Novaka koji nije bio na zavidnom nivou danas al" ga razbio sitnicama danas u celokupnom meču.

@Laki

pre 4 godine

Medvedev Djokovic 3-1 

Kirjos Djokovic 2-0 

4-0 za Kirjosa u setovima ukupno 

Toliko o tome ko je tata u tenisu.
(Pigmalion, 02. novembar 2019 15:54)

Ajde pameti pronađi samo još jednog tenisera od 1000 sa ATP liste koji ima bolji međusobni skor. A i uzorak ti je veličanstven, 6 mečeva, ali za tebe je i to ogromna cifra. A doći će i ova dvojica na red za šišanje kao i Cicipas.

scoliony

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:58)Ovaj covek je ostavio 20 komentara protiv Novaka a ostavlja komentare za Partizan, imate na vest o Partizanu u fudbalu sta sve pise, pa vi procenite kolika je to mrznja grobara prema Djokovicu...
(Pozdrav, 02. novembar 2019 15:30) drugar nemoj da generalizujes stvari, ti sad licno i mene vrijedjas time jer sam Grobar! Nemam ja nista zajednicko sa pomenutim idiotom a volim Novaka. Smiri dozivljaj i izignorisi papka jer ima nas svakakvih

Marko

pre 4 godine

Medvedev ne vodi protiv Đokovića sa 3:1 već Đoković vodi sa 3:2 u međusobnim duelima.Obavestite se malo pre nego što napišete neistinu.

срле

pre 4 godine

Dimitrov je odigrao iznenađujuće dobro, zaista moram priznati da je Novak danas imao težak posao. Sutra protiv Šapovalova mora isto ovako ozbiljno i neće biti problema za novi trofej!

Bruder

pre 4 godine

(Pigmalion, 02. novembar 2019 14:47), decak, nadji curu ili radi nesto, nije poenta zivota drugome zeleti lose, to tebe ne cini boljim. Mir s tobom.

Zapažanje i sitnice

pre 4 godine

Koliko loš onaj taj brejk odigrao Grigor kod 5-4 al to je prosto on i zbog čega Novak je bolji u takvim situacijama. Nisu ni jedni ni drugi bili specijalni al opet snašao se Novaka u toj situacije i zasluženo pobedio.

nikol dz feimija

pre 4 godine

(dejan, 02. novembar 2019 15:24)

E ako Vi to tako vidite, DIVNO , KONAČNO DA I SRBI, BAR NEGDE I BAR NEKO, IMAJU SREĆE, daj Bože da bude JOŠ VIŠE SREĆNIH SRBA, JOŠ VIŠE SREĆNIKA SRPSKIH KAO ŠTO JE, po Vama, NOVAK IZ SRBIJE U TENISU.

DIVNO. DIVNO. DIVNO. SAMO SREĆA, SAMO SREĆA, BOGU HVALA.Sreća jeste neophodna u svemu i svakome, za sve.

Branko

pre 4 godine

Ljudi moji kakvog sportistu imamo!Pa gubiš u taj brejku 5:3 i ima servis protivnik.Oba njegova servisa oduzmeš i završiš set!!!Za srčku!!!Lwgedno sporta!!!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 2. novembar 2019 15:12) # Link komentara
Preporučujem (+281)Ne preporučujem (-28)

E, ovaj komentar je realan! Ovi preokreti u svoju korist ga cine KRALJOM i NENADMASNIM teniserom.
Branko (Teniser) iz Amerike

samo pitam

pre 4 godine

Zar se ovaj sport jos uvek prati?
(ivan grozni, 02. novembar 2019 14:18)

Ne znamo. Jesi li ostavio komentar tamo gde ne pratiš?

Digitron iz Buja

pre 4 godine

Pablo Carreno Busta ( a ne Bustra) nema pobedu nad Djokovicom skor je 3:0, Marco Cecchinato i H. Chung imaju skor 1:1 (prvo poraz a onda pobeda Djokovica). Zanimljivo je da su poslednja dvojica sa najboljih plasmnana u prvih 20 ( nakon ovih pobeda) pali na 71 odnosno 131 mesto trenutno...

DC Forever

pre 4 godine

Samo 5 aktivnih igraca i 6 koji su prestali da igraju imaju pozitivan skor sa Novakom. Aktivni su Ivo Karlovic 1–2, Jirí Veselý 0–1,Taro Daniel 0–1 ,Filip Krajinović 0–1, Nick Kyrgios 0–2. Samo trojica koji su bili u prvih 19 imaju takodje pozitivan skor (Rodick, Safin. Fernandez). Poredjenja radi Federer ima negativan skor sa 26 igraca, od kojih su 7 aktivni, a od njih su 12 bili medju prvih 10 (mislim od ovih 26). OK prihvatam da ima duzu karijeru, no nema bas mnogo vise pobeda nad igracima iz TOP10 od Novaka (222 RF i 204 NDJ)....