Tenis 39

Utorak, 08.10.2019.

09:20

Đoković: Olimpijske igre će zavisiti od Vimbldona

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je još jednom govorio o mogućnosti da zaigra za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ðokoviæ: Olimpijske igre æe zavisiti od Vimbldona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Milena

pre 4 godine

@Polidir ( ili kako već)
Al' Vam je pamćenje! Sjetili ste se kako je Đoković izgledao na olimpijskom turnitu prije 3 godine. Ja sam potražila slike i vidjela da je imao znojnice i sa zastavom Srbije. Zato je vaša primjedba ružna. Čudi me da niste zamjerili Japancima koji su na Đokovićevim mečevima na turniru u Tokiu držali zastave Srbije i u meču sa Japancem. Da li su se dodvoravali Đokoviću ili su samo vrlo fini ljudi. To je gest dobrodošlice. Kao što je i Novak Đoković nošenjem boja Brazila na olimpijadi u Riu dao podršku domaćinu.

Bodibond

pre 4 godine

Hejteri, ne brinite, igrace OI pa makar i polu povredjen.Zivi bili pa videli
(Ivan, 08. oktobar 2019 09:18)

Nema veze, neka igra Novak na OI nemam nista protiv, samo da tamo ne dobije lagan zreb kao na turniru u Tokiju serije 125.

Don Zuan

pre 4 godine

(Jelena, 08. oktobar 2019 14:12)

Vrhunac zla je kad botu ne prodje komentar pa se potpise kao Jelena da poveca sanse. Pazi Jelena hahaha

Milutin

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!
(miodrag, 8. oktobar 2019 09:42)

Pa šta je ovo što on radi nego u svoje vreme? Čovek ima porodicu i dvoje male dece, SAD je vreme da provodi što više vremena s njima, a ne u 40 godina kad će mali Stefan da ima 13 godina i otac više neće ni da mu bude potreban.

Neki izgleda ovde smatraju da im je Novak nešto dužan. Čime ste vi to njega zadužili? Čovek je čitav život posvetio tenisu, uložio ogroman trud i žrtvovao se da bi postigao neviđen uspeh. Usput je priredio nama ljubiteljima tenisa u Srbiji puno, puno lepih trenutaka i radosti. Ničim nismo mi to zaslužili, ali eto, opet smo dobili.

Jelena

pre 4 godine

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D
(Gedza, 8. oktobar 2019 11:49)

Ko je redovno igrao u Japanu? Ti pomešao Kinu i Japan, druže, Peking je u Kini. Novak nikad nije ni bio u Japanu, osim jednom u prolazu kako je sam izjavio.

Samo kazem

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?
(Dr., 8. oktobar 2019 12:12)

Da imas zenu i decu , znao bi kako je to , i ne bi vreme trošio na Đokovićevu porodicu i komentarisanje , nego bi slobodno vreme provodio sa porodicom.

Ninamandarina

pre 4 godine

Veliki sam njegov navijač, al ova izjava je baš kontradiktorna, aj da izjavi da će učešće na oi zavisiti od trenutne forme i ima neke logike, al da će učešće zavisiti od porodičnih obaveza, to je glupo reći.

tesla

pre 4 godine

Veliki sam navijač, tj. ne razumijem naše ljude kada navijaju za Federera i Nadala, ali realno, ako nemaš zlato s Olimpijade nisi najveći svih vremena i gotovo. Posebno što nije da je imao samo jednu šansu, ovo sad će biti veće četvrta šansa.

Dr.

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?

Tobijas

pre 4 godine

Kakav je ovo filizof.....pa-to-ne-ma-ni-gde!!!
(Labud, 08. oktobar 2019 11:45)

Malo pratim tenis, ali podrzavam Novaka, vise sam na vestima o fudbalu i prosto ne mogu da ne zapazim neke nikove koji se konstantno provlace na vestima Crvene Zvezde, ti nikovi svasta pisu o Zvezdi u svako doba, onda dodjem ovde i isti ti svasta pisu i o Djokovicu (Labud, Bodibond, Zvezdoprc Mikii i mnogi drugi) mislim da je i vise nego jasno da su 99% hejtera Novaka navijaci Partizana, sto je zabrinjavajuce po meni.

Kun' fu Panda

pre 4 godine

Ništa nisam razumeo ovu izjavu. Pa zar nije juce pričao da cilja OI i da su mu one neviđeno važne? šta je sad ovo?
(Ivan M, 08. oktobar 2019 10:01)

Nista, nije shvacen zargon. Logicno da zavisi od Wimbldona, taj turnir sigurno igra i ako bude zdrav igra olimpijadu. U prevodu, sigurno igra za Srbiju, pogresno je interpretiran. Zamisli da su olimpijske igre bile posle ovogodisnjeg USO, e to ti je isto...samo zdrvlja i bice sve dobro...

Mirka

pre 4 godine

Ok, dovoljno si osvojio i nije ta Olimpijada za tenis mnogo bitna. Ali onda lepo reci da si igrao u Tokiju jer ti je Asics sponzor, a ne zbog Olimpijade kao što pričaš.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nadal je već jednom osvojio zlatoo u Pekingu Marej 2x i ne verujem da će odbranit jer okolnosti su drugačije u vidu spreme forme i td.. Rodžer i Novak nisu nikad osvoji li zlato u singlu. Šansa možda poslednja za Federera dok bi Nole imao još jednu priliku. Uglavnom uprkos što je daleko su Olimpijske igre biće zanimljivoo jer preduslov da svi igraju su da budu prvenstvo zdravi kako bi mogli da se ravnopravno takmiče uopšte da budu u prilici da igraju za svoju zemlju..

Filip

pre 4 godine

'Na primer, Rodžer Federer nije nastupio u Riju' - kljucna recenica, izjava se svodi na to da li ce biti zdrav, u nastavku kaze da ce zavisiti od Vimbldona misleci na formu. Srecno Nole do kraja sezone!

Denis

pre 4 godine

Djokovic od prevelike zelje opet nece osvojiti OI, mislim da je ovo svesno izjavio da bi prestalo da se prica o tome, jer kad nesto previse zelis obicno i ne dobijes. Plus pritisak koji je glavna stvar. Ovim pokusava da skine pritisak sa sebw sto je ok.

Gedza

pre 4 godine

(Mirka, 08. oktobar 2019 11:36)

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D

Milena

pre 4 godine

Elektronske vijesti su iscjepkane i nabacane. O bombastičnosti je i suvišno govoriti. Ne treba ništa uzeti zdravo za gotovo. Samo živa uzjava je vjerodistojna. Nađite video, ako ima i znaćete šta je stvarno rekao.
Novak Đoković je jako vezan za porodicu i vjerujem da je stavlja na prvo mjesto. Tenis je njegov posao. Ide na turnir kao što mnogi od nas idu u neko preduzeće. Ako imamo više porodičnih obaveza, nećemo raditi prekovremeno, bez obzira na dobit. Porodica je najvažnija.

Milosh

pre 4 godine

'Ovo mi je prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, osećao sam ogromnu dobrodošlicu i zaista sam bio kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre- poručio je Novak na dodjeli priznanja.'

Mislim da bi trebalo da izbrisete ovu vest, Djokovic svakodnevno objavi nesto u vezi Olimpijskih igrara na svom instagramu, a i igrao je Tokio zbog toga. Tako da ovo sigurno nije njegova izjava

Pera

pre 4 godine

"a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"

Znači ako sledeće godine ne osvoji Vimbldon ili ako ne bude imao vremena ili ako Jetza kaže "ajmo na more" nećemo gledati Nola na OI. Jasno..igranje za Srbiju mu je na četvrtom mestu prioriteta. Videćete da neće ni igrati na OI sledeće godine.

Borko

pre 4 godine

Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju"

Tako je Srbine, verujemo u tebe, verujemo da je doslo vreme da osvojis OI

vule

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.
(Shigman, 8. oktobar 2019 10:03)

Koje bre najbolje partije???

2008 - bronza
2012 - četvrto mesto
2016 - prvo kolo

Polidir

pre 4 godine

Na OI u Brazilu je ispao u prvom kolu od Del Potra (Agrentinca). Na mec je izasao sa znojnjcama u bojama zastave Brazila i peskirima u bojama iste zastave kako bi se dodvoravao domacoj publici. Jos je i pociscen sa terena, tada kao apsolutno najbolji na svetu. Sve to dok je predstavljao Srbiju. Ako tako planira i u Japanu, bolje da se ne pojavi.

got

pre 4 godine

Izmedju finala Wimbledona i prvog kola US Opena ima samo 6 nedelja razlike.
U tih 6 nedelja su Kanada Open i Sinsinati.
Ne znam gde tu misle da ubace i 7 dana takmicenja na drugom kraju sveta u Tokiju.
Kada bi Wimbledon pomerili da pocne ranije, a US Open kasnije nedelju dana, bilo bi prostora za OI. Ali to tesko.
Tu ne mislim samo na Novaka, nego i na sve druge vrhunske tenisere.
A ako svi oni odu na OI, ko ce da osvaja Kanada Open i Sinsinati - Dzumhur, Krajinovic, Fucovic... ?

železničar

pre 4 godine

Nole postaje kontradiktoran... Prvo priča da je igrao upravo završeni turnir baš zbog olimpijade, da bi osetio teren, pa onda priča kako nastup zavisi od rezultata, rasporeda i porodičnih obaveza sledeće godine... Pa onda ponovo "boriću se za zlatnu medalju"... Previše kontradiktornosti, ili su novinari pogrešno preneli.
Ali jedno je sigurno - ako imaš želju da uzmeš zlato na olimijskim igrama, onda je logično da to postaviš kao prioritet sledeće godine. Znači rasporede, rezultate i ostale stvari bi bilo logično staviti u drugi plan. Ako ti nije prioritet olimpijada, onda brate batali sve i sa porodicom na Maldive.

Shigman

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.

miodrag

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!

Bokica

pre 4 godine

Vec pravi izlaznu strategiju... Gust raspored, bol u ramenu, obrvama, isijas, spondiloza, nije mu dozvolila Jecam.. Nije mi jasno ko ga je i da li ga je uopste neko zvao ili njegovo velicanstvo princ od Monaka misli da je dovoljno da se sam pozove. A sto se njegove zelje da stigne dalje nego u Pekingu....pa jedino ako misli da ponovo izgubi u prvom kolu sto i nije preterano tesko. Toliko o tome koliko je bio ozbiljno shvatio nastup za Srbiju na OI. Koliko se secam tada nije bio "povredjen".

Ko te ima taj te nema

pre 4 godine

"Moraću da budem zdrav, a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"...a onda:"Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju".
Molim da napiše ko je ovo razumeo.

Ko te ima taj te nema

pre 4 godine

"Moraću da budem zdrav, a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"...a onda:"Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju".
Molim da napiše ko je ovo razumeo.

železničar

pre 4 godine

Nole postaje kontradiktoran... Prvo priča da je igrao upravo završeni turnir baš zbog olimpijade, da bi osetio teren, pa onda priča kako nastup zavisi od rezultata, rasporeda i porodičnih obaveza sledeće godine... Pa onda ponovo "boriću se za zlatnu medalju"... Previše kontradiktornosti, ili su novinari pogrešno preneli.
Ali jedno je sigurno - ako imaš želju da uzmeš zlato na olimijskim igrama, onda je logično da to postaviš kao prioritet sledeće godine. Znači rasporede, rezultate i ostale stvari bi bilo logično staviti u drugi plan. Ako ti nije prioritet olimpijada, onda brate batali sve i sa porodicom na Maldive.

miodrag

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!

Dr.

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?

Pera

pre 4 godine

"a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"

Znači ako sledeće godine ne osvoji Vimbldon ili ako ne bude imao vremena ili ako Jetza kaže "ajmo na more" nećemo gledati Nola na OI. Jasno..igranje za Srbiju mu je na četvrtom mestu prioriteta. Videćete da neće ni igrati na OI sledeće godine.

Bokica

pre 4 godine

Vec pravi izlaznu strategiju... Gust raspored, bol u ramenu, obrvama, isijas, spondiloza, nije mu dozvolila Jecam.. Nije mi jasno ko ga je i da li ga je uopste neko zvao ili njegovo velicanstvo princ od Monaka misli da je dovoljno da se sam pozove. A sto se njegove zelje da stigne dalje nego u Pekingu....pa jedino ako misli da ponovo izgubi u prvom kolu sto i nije preterano tesko. Toliko o tome koliko je bio ozbiljno shvatio nastup za Srbiju na OI. Koliko se secam tada nije bio "povredjen".

Ninamandarina

pre 4 godine

Veliki sam njegov navijač, al ova izjava je baš kontradiktorna, aj da izjavi da će učešće na oi zavisiti od trenutne forme i ima neke logike, al da će učešće zavisiti od porodičnih obaveza, to je glupo reći.

Milosh

pre 4 godine

'Ovo mi je prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, osećao sam ogromnu dobrodošlicu i zaista sam bio kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre- poručio je Novak na dodjeli priznanja.'

Mislim da bi trebalo da izbrisete ovu vest, Djokovic svakodnevno objavi nesto u vezi Olimpijskih igrara na svom instagramu, a i igrao je Tokio zbog toga. Tako da ovo sigurno nije njegova izjava

Samo kazem

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?
(Dr., 8. oktobar 2019 12:12)

Da imas zenu i decu , znao bi kako je to , i ne bi vreme trošio na Đokovićevu porodicu i komentarisanje , nego bi slobodno vreme provodio sa porodicom.

Shigman

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.

Kun' fu Panda

pre 4 godine

Ništa nisam razumeo ovu izjavu. Pa zar nije juce pričao da cilja OI i da su mu one neviđeno važne? šta je sad ovo?
(Ivan M, 08. oktobar 2019 10:01)

Nista, nije shvacen zargon. Logicno da zavisi od Wimbldona, taj turnir sigurno igra i ako bude zdrav igra olimpijadu. U prevodu, sigurno igra za Srbiju, pogresno je interpretiran. Zamisli da su olimpijske igre bile posle ovogodisnjeg USO, e to ti je isto...samo zdrvlja i bice sve dobro...

Polidir

pre 4 godine

Na OI u Brazilu je ispao u prvom kolu od Del Potra (Agrentinca). Na mec je izasao sa znojnjcama u bojama zastave Brazila i peskirima u bojama iste zastave kako bi se dodvoravao domacoj publici. Jos je i pociscen sa terena, tada kao apsolutno najbolji na svetu. Sve to dok je predstavljao Srbiju. Ako tako planira i u Japanu, bolje da se ne pojavi.

Denis

pre 4 godine

Djokovic od prevelike zelje opet nece osvojiti OI, mislim da je ovo svesno izjavio da bi prestalo da se prica o tome, jer kad nesto previse zelis obicno i ne dobijes. Plus pritisak koji je glavna stvar. Ovim pokusava da skine pritisak sa sebw sto je ok.

Jelena

pre 4 godine

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D
(Gedza, 8. oktobar 2019 11:49)

Ko je redovno igrao u Japanu? Ti pomešao Kinu i Japan, druže, Peking je u Kini. Novak nikad nije ni bio u Japanu, osim jednom u prolazu kako je sam izjavio.

Gedza

pre 4 godine

(Mirka, 08. oktobar 2019 11:36)

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nadal je već jednom osvojio zlatoo u Pekingu Marej 2x i ne verujem da će odbranit jer okolnosti su drugačije u vidu spreme forme i td.. Rodžer i Novak nisu nikad osvoji li zlato u singlu. Šansa možda poslednja za Federera dok bi Nole imao još jednu priliku. Uglavnom uprkos što je daleko su Olimpijske igre biće zanimljivoo jer preduslov da svi igraju su da budu prvenstvo zdravi kako bi mogli da se ravnopravno takmiče uopšte da budu u prilici da igraju za svoju zemlju..

got

pre 4 godine

Izmedju finala Wimbledona i prvog kola US Opena ima samo 6 nedelja razlike.
U tih 6 nedelja su Kanada Open i Sinsinati.
Ne znam gde tu misle da ubace i 7 dana takmicenja na drugom kraju sveta u Tokiju.
Kada bi Wimbledon pomerili da pocne ranije, a US Open kasnije nedelju dana, bilo bi prostora za OI. Ali to tesko.
Tu ne mislim samo na Novaka, nego i na sve druge vrhunske tenisere.
A ako svi oni odu na OI, ko ce da osvaja Kanada Open i Sinsinati - Dzumhur, Krajinovic, Fucovic... ?

Filip

pre 4 godine

'Na primer, Rodžer Federer nije nastupio u Riju' - kljucna recenica, izjava se svodi na to da li ce biti zdrav, u nastavku kaze da ce zavisiti od Vimbldona misleci na formu. Srecno Nole do kraja sezone!

vule

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.
(Shigman, 8. oktobar 2019 10:03)

Koje bre najbolje partije???

2008 - bronza
2012 - četvrto mesto
2016 - prvo kolo

Tobijas

pre 4 godine

Kakav je ovo filizof.....pa-to-ne-ma-ni-gde!!!
(Labud, 08. oktobar 2019 11:45)

Malo pratim tenis, ali podrzavam Novaka, vise sam na vestima o fudbalu i prosto ne mogu da ne zapazim neke nikove koji se konstantno provlace na vestima Crvene Zvezde, ti nikovi svasta pisu o Zvezdi u svako doba, onda dodjem ovde i isti ti svasta pisu i o Djokovicu (Labud, Bodibond, Zvezdoprc Mikii i mnogi drugi) mislim da je i vise nego jasno da su 99% hejtera Novaka navijaci Partizana, sto je zabrinjavajuce po meni.

Borko

pre 4 godine

Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju"

Tako je Srbine, verujemo u tebe, verujemo da je doslo vreme da osvojis OI

Mirka

pre 4 godine

Ok, dovoljno si osvojio i nije ta Olimpijada za tenis mnogo bitna. Ali onda lepo reci da si igrao u Tokiju jer ti je Asics sponzor, a ne zbog Olimpijade kao što pričaš.

Milutin

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!
(miodrag, 8. oktobar 2019 09:42)

Pa šta je ovo što on radi nego u svoje vreme? Čovek ima porodicu i dvoje male dece, SAD je vreme da provodi što više vremena s njima, a ne u 40 godina kad će mali Stefan da ima 13 godina i otac više neće ni da mu bude potreban.

Neki izgleda ovde smatraju da im je Novak nešto dužan. Čime ste vi to njega zadužili? Čovek je čitav život posvetio tenisu, uložio ogroman trud i žrtvovao se da bi postigao neviđen uspeh. Usput je priredio nama ljubiteljima tenisa u Srbiji puno, puno lepih trenutaka i radosti. Ničim nismo mi to zaslužili, ali eto, opet smo dobili.

tesla

pre 4 godine

Veliki sam navijač, tj. ne razumijem naše ljude kada navijaju za Federera i Nadala, ali realno, ako nemaš zlato s Olimpijade nisi najveći svih vremena i gotovo. Posebno što nije da je imao samo jednu šansu, ovo sad će biti veće četvrta šansa.

Milena

pre 4 godine

Elektronske vijesti su iscjepkane i nabacane. O bombastičnosti je i suvišno govoriti. Ne treba ništa uzeti zdravo za gotovo. Samo živa uzjava je vjerodistojna. Nađite video, ako ima i znaćete šta je stvarno rekao.
Novak Đoković je jako vezan za porodicu i vjerujem da je stavlja na prvo mjesto. Tenis je njegov posao. Ide na turnir kao što mnogi od nas idu u neko preduzeće. Ako imamo više porodičnih obaveza, nećemo raditi prekovremeno, bez obzira na dobit. Porodica je najvažnija.

Bodibond

pre 4 godine

Hejteri, ne brinite, igrace OI pa makar i polu povredjen.Zivi bili pa videli
(Ivan, 08. oktobar 2019 09:18)

Nema veze, neka igra Novak na OI nemam nista protiv, samo da tamo ne dobije lagan zreb kao na turniru u Tokiju serije 125.

Milena

pre 4 godine

@Polidir ( ili kako već)
Al' Vam je pamćenje! Sjetili ste se kako je Đoković izgledao na olimpijskom turnitu prije 3 godine. Ja sam potražila slike i vidjela da je imao znojnice i sa zastavom Srbije. Zato je vaša primjedba ružna. Čudi me da niste zamjerili Japancima koji su na Đokovićevim mečevima na turniru u Tokiu držali zastave Srbije i u meču sa Japancem. Da li su se dodvoravali Đokoviću ili su samo vrlo fini ljudi. To je gest dobrodošlice. Kao što je i Novak Đoković nošenjem boja Brazila na olimpijadi u Riu dao podršku domaćinu.

Don Zuan

pre 4 godine

(Jelena, 08. oktobar 2019 14:12)

Vrhunac zla je kad botu ne prodje komentar pa se potpise kao Jelena da poveca sanse. Pazi Jelena hahaha

Pera

pre 4 godine

"a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"

Znači ako sledeće godine ne osvoji Vimbldon ili ako ne bude imao vremena ili ako Jetza kaže "ajmo na more" nećemo gledati Nola na OI. Jasno..igranje za Srbiju mu je na četvrtom mestu prioriteta. Videćete da neće ni igrati na OI sledeće godine.

miodrag

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!

Bokica

pre 4 godine

Vec pravi izlaznu strategiju... Gust raspored, bol u ramenu, obrvama, isijas, spondiloza, nije mu dozvolila Jecam.. Nije mi jasno ko ga je i da li ga je uopste neko zvao ili njegovo velicanstvo princ od Monaka misli da je dovoljno da se sam pozove. A sto se njegove zelje da stigne dalje nego u Pekingu....pa jedino ako misli da ponovo izgubi u prvom kolu sto i nije preterano tesko. Toliko o tome koliko je bio ozbiljno shvatio nastup za Srbiju na OI. Koliko se secam tada nije bio "povredjen".

Shigman

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.

Samo kazem

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?
(Dr., 8. oktobar 2019 12:12)

Da imas zenu i decu , znao bi kako je to , i ne bi vreme trošio na Đokovićevu porodicu i komentarisanje , nego bi slobodno vreme provodio sa porodicom.

Mirka

pre 4 godine

Ok, dovoljno si osvojio i nije ta Olimpijada za tenis mnogo bitna. Ali onda lepo reci da si igrao u Tokiju jer ti je Asics sponzor, a ne zbog Olimpijade kao što pričaš.

Dr.

pre 4 godine

A koje su to porodicne obaveze?Tebi je tenis posao kao sto je meni lekarski poziv posao.Tu nema izgovora za porodicu.Ti ces tenis da igras jos neku godinu pa ces imati svo vreme ovog sveta za porodicu a ja koji u hirurskoj sali provedem po nekoliko sati danju nocu to cu da radim do penzije.Da li te gospodja uslovljava? Ne moze da se izbori sa decom?

tesla

pre 4 godine

Veliki sam navijač, tj. ne razumijem naše ljude kada navijaju za Federera i Nadala, ali realno, ako nemaš zlato s Olimpijade nisi najveći svih vremena i gotovo. Posebno što nije da je imao samo jednu šansu, ovo sad će biti veće četvrta šansa.

Polidir

pre 4 godine

Na OI u Brazilu je ispao u prvom kolu od Del Potra (Agrentinca). Na mec je izasao sa znojnjcama u bojama zastave Brazila i peskirima u bojama iste zastave kako bi se dodvoravao domacoj publici. Jos je i pociscen sa terena, tada kao apsolutno najbolji na svetu. Sve to dok je predstavljao Srbiju. Ako tako planira i u Japanu, bolje da se ne pojavi.

železničar

pre 4 godine

Nole postaje kontradiktoran... Prvo priča da je igrao upravo završeni turnir baš zbog olimpijade, da bi osetio teren, pa onda priča kako nastup zavisi od rezultata, rasporeda i porodičnih obaveza sledeće godine... Pa onda ponovo "boriću se za zlatnu medalju"... Previše kontradiktornosti, ili su novinari pogrešno preneli.
Ali jedno je sigurno - ako imaš želju da uzmeš zlato na olimijskim igrama, onda je logično da to postaviš kao prioritet sledeće godine. Znači rasporede, rezultate i ostale stvari bi bilo logično staviti u drugi plan. Ako ti nije prioritet olimpijada, onda brate batali sve i sa porodicom na Maldive.

Ko te ima taj te nema

pre 4 godine

"Moraću da budem zdrav, a moj nastup na OI će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza"...a onda:"Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju".
Molim da napiše ko je ovo razumeo.

Filip

pre 4 godine

'Na primer, Rodžer Federer nije nastupio u Riju' - kljucna recenica, izjava se svodi na to da li ce biti zdrav, u nastavku kaze da ce zavisiti od Vimbldona misleci na formu. Srecno Nole do kraja sezone!

Gedza

pre 4 godine

(Mirka, 08. oktobar 2019 11:36)

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D

Tobijas

pre 4 godine

Kakav je ovo filizof.....pa-to-ne-ma-ni-gde!!!
(Labud, 08. oktobar 2019 11:45)

Malo pratim tenis, ali podrzavam Novaka, vise sam na vestima o fudbalu i prosto ne mogu da ne zapazim neke nikove koji se konstantno provlace na vestima Crvene Zvezde, ti nikovi svasta pisu o Zvezdi u svako doba, onda dodjem ovde i isti ti svasta pisu i o Djokovicu (Labud, Bodibond, Zvezdoprc Mikii i mnogi drugi) mislim da je i vise nego jasno da su 99% hejtera Novaka navijaci Partizana, sto je zabrinjavajuce po meni.

Bodibond

pre 4 godine

Hejteri, ne brinite, igrace OI pa makar i polu povredjen.Zivi bili pa videli
(Ivan, 08. oktobar 2019 09:18)

Nema veze, neka igra Novak na OI nemam nista protiv, samo da tamo ne dobije lagan zreb kao na turniru u Tokiju serije 125.

got

pre 4 godine

Izmedju finala Wimbledona i prvog kola US Opena ima samo 6 nedelja razlike.
U tih 6 nedelja su Kanada Open i Sinsinati.
Ne znam gde tu misle da ubace i 7 dana takmicenja na drugom kraju sveta u Tokiju.
Kada bi Wimbledon pomerili da pocne ranije, a US Open kasnije nedelju dana, bilo bi prostora za OI. Ali to tesko.
Tu ne mislim samo na Novaka, nego i na sve druge vrhunske tenisere.
A ako svi oni odu na OI, ko ce da osvaja Kanada Open i Sinsinati - Dzumhur, Krajinovic, Fucovic... ?

Milutin

pre 4 godine

Uvek sam navijao za tebe cak I na pocetku kada si bio sve, samo ne onaj ratnik iz 2011-2015, ali sam poceo da te cenim kada sam procitao izjavu Gulbisa da si jos kao mladi teniser u kampu Nikole Pilica, na poziv Gulbisa da izadjete u grad I malo se provedete rekao, SVE U SVOJE VREME. To je bilo to sto te je krasilo i kasnije i ucinilo velikim teniserom. A onda.....brak. I sada citam da nastup na jednom takvom turniru kao sto su OI zavisi I od porodicnih obaveza…..e moj Macore gde si izgubio to SVE U SVOJE VREME.....nestalo u svetlosti Univerzuma koja te je obasjala I kojoj se I sada klanjas na kraju svakog meca, pokusavajuci da je preneses I gledaocima…..ali ona nije na tom mestu koje ti pokazujes, ona je u glavi. Sve najbolje ali bojim se da si prestao odavno da radis SVE U SVOJE VREME!
(miodrag, 8. oktobar 2019 09:42)

Pa šta je ovo što on radi nego u svoje vreme? Čovek ima porodicu i dvoje male dece, SAD je vreme da provodi što više vremena s njima, a ne u 40 godina kad će mali Stefan da ima 13 godina i otac više neće ni da mu bude potreban.

Neki izgleda ovde smatraju da im je Novak nešto dužan. Čime ste vi to njega zadužili? Čovek je čitav život posvetio tenisu, uložio ogroman trud i žrtvovao se da bi postigao neviđen uspeh. Usput je priredio nama ljubiteljima tenisa u Srbiji puno, puno lepih trenutaka i radosti. Ničim nismo mi to zaslužili, ali eto, opet smo dobili.

Milena

pre 4 godine

Elektronske vijesti su iscjepkane i nabacane. O bombastičnosti je i suvišno govoriti. Ne treba ništa uzeti zdravo za gotovo. Samo živa uzjava je vjerodistojna. Nađite video, ako ima i znaćete šta je stvarno rekao.
Novak Đoković je jako vezan za porodicu i vjerujem da je stavlja na prvo mjesto. Tenis je njegov posao. Ide na turnir kao što mnogi od nas idu u neko preduzeće. Ako imamo više porodičnih obaveza, nećemo raditi prekovremeno, bez obzira na dobit. Porodica je najvažnija.

Borko

pre 4 godine

Boriću se za zlatnu medalju, zaista je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju na takvom, istorijski značajnom događaju"

Tako je Srbine, verujemo u tebe, verujemo da je doslo vreme da osvojis OI

Ninamandarina

pre 4 godine

Veliki sam njegov navijač, al ova izjava je baš kontradiktorna, aj da izjavi da će učešće na oi zavisiti od trenutne forme i ima neke logike, al da će učešće zavisiti od porodičnih obaveza, to je glupo reći.

Milena

pre 4 godine

@Polidir ( ili kako već)
Al' Vam je pamćenje! Sjetili ste se kako je Đoković izgledao na olimpijskom turnitu prije 3 godine. Ja sam potražila slike i vidjela da je imao znojnice i sa zastavom Srbije. Zato je vaša primjedba ružna. Čudi me da niste zamjerili Japancima koji su na Đokovićevim mečevima na turniru u Tokiu držali zastave Srbije i u meču sa Japancem. Da li su se dodvoravali Đokoviću ili su samo vrlo fini ljudi. To je gest dobrodošlice. Kao što je i Novak Đoković nošenjem boja Brazila na olimpijadi u Riu dao podršku domaćinu.

Kun' fu Panda

pre 4 godine

Ništa nisam razumeo ovu izjavu. Pa zar nije juce pričao da cilja OI i da su mu one neviđeno važne? šta je sad ovo?
(Ivan M, 08. oktobar 2019 10:01)

Nista, nije shvacen zargon. Logicno da zavisi od Wimbldona, taj turnir sigurno igra i ako bude zdrav igra olimpijadu. U prevodu, sigurno igra za Srbiju, pogresno je interpretiran. Zamisli da su olimpijske igre bile posle ovogodisnjeg USO, e to ti je isto...samo zdrvlja i bice sve dobro...

vule

pre 4 godine

Nadam se da ce biti zdrav jer poznato je da je on uvek najbolje partije pruzao na Olimpijskim igrama, uveseljavao naciju i zapusavao usta hejterima koji su govorili da igra samo za pare.
(Shigman, 8. oktobar 2019 10:03)

Koje bre najbolje partije???

2008 - bronza
2012 - četvrto mesto
2016 - prvo kolo

Milosh

pre 4 godine

'Ovo mi je prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, osećao sam ogromnu dobrodošlicu i zaista sam bio kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre- poručio je Novak na dodjeli priznanja.'

Mislim da bi trebalo da izbrisete ovu vest, Djokovic svakodnevno objavi nesto u vezi Olimpijskih igrara na svom instagramu, a i igrao je Tokio zbog toga. Tako da ovo sigurno nije njegova izjava

Denis

pre 4 godine

Djokovic od prevelike zelje opet nece osvojiti OI, mislim da je ovo svesno izjavio da bi prestalo da se prica o tome, jer kad nesto previse zelis obicno i ne dobijes. Plus pritisak koji je glavna stvar. Ovim pokusava da skine pritisak sa sebw sto je ok.

Don Zuan

pre 4 godine

(Jelena, 08. oktobar 2019 14:12)

Vrhunac zla je kad botu ne prodje komentar pa se potpise kao Jelena da poveca sanse. Pazi Jelena hahaha

Poštovalac igre

pre 4 godine

Nadal je već jednom osvojio zlatoo u Pekingu Marej 2x i ne verujem da će odbranit jer okolnosti su drugačije u vidu spreme forme i td.. Rodžer i Novak nisu nikad osvoji li zlato u singlu. Šansa možda poslednja za Federera dok bi Nole imao još jednu priliku. Uglavnom uprkos što je daleko su Olimpijske igre biće zanimljivoo jer preduslov da svi igraju su da budu prvenstvo zdravi kako bi mogli da se ravnopravno takmiče uopšte da budu u prilici da igraju za svoju zemlju..

Jelena

pre 4 godine

Hahaahahahahahah pa Asics mu nije bio sponzor svih ovih godina pa je redovno igrao u Japanu botino, a sad je umesto Pekinga izabrao Tokio jer je olimpijada u Tokiju. Na kakve sve teorije zavere su botovi spremni majko mila :D
(Gedza, 8. oktobar 2019 11:49)

Ko je redovno igrao u Japanu? Ti pomešao Kinu i Japan, druže, Peking je u Kini. Novak nikad nije ni bio u Japanu, osim jednom u prolazu kako je sam izjavio.