Fudbal 96

Ponedeljak, 07.10.2019.

17:52

Fudbalski klub Partizan se oglasio saopštenjem

Fudbalski klub Partizan je objavio saopštenje povodom aktuelnih dešavanja u srpskom fudbalu.

Fudbalski klub Partizan se oglasio saopštenjem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Telaboma

pre 4 godine

Igrajte fudbal i ponasajte se ko sportisti, zato postoje klubovi, ova saopstenja postaju sramna. Dajte 4-5 gola po utakmici,razbijaj te protivnika i videcete kako sve dolazi na svoje mesto, a ne posle svake utakmice se moraju naci krivci, dok ni jedanput nisam cuo da su igraci krivi za nesto, nego su ili sudije, ili tereni, ili kisa, sneg, sunce itd.
Sramno za srpski fudbal, sramno!

Janaćije

pre 4 godine

Teško je poverovati da se nešto može promeniti. Partizan jednostavno nije smeo da pobedi. Sad mu ni evropska kuća fudbala ne može pomoći.

karudijan

pre 4 godine

Vozdovcu dosudjen penal koji nije bio a nisu dosudjena dva koja jesu. Zvezdi dosudjen penal koji nije bio a nije dosudjen onaj koji jeste. U ovoj sudijskoj zbrci Partizan je izvukao zakljucak da su sve strukture sirom sveta udruzile protib njega i da zele da ga uniste

Marko Niš

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 07. oktobar 2019 17:56)

Stadion može da pokloni onaj ko ga je napravio. Neki Radikali, Dosovci, Liberali, Naprednjaci, Socijaldemokrate mogu da poklone samo ono što su oni napravili.
A pokušaj da se nešto nekome otme pa na sudu ne prodje sigurno nije poklanjanje! Zato je Jugoslavija bila to što jeste a Srbija je sad baš to što je!

sdfhghjk

pre 4 godine

Jel moze neko da uputi javni poziv predsedniku drzave povodom obecanog izvestaja o drzavnoj pomoci Zvezdi i Partizanu? Rekao je da ce objaviti po povratku iz Njujorka,evo vec dve sedmice prodjose a no ni slovo o obecanom izvestaju. Gde je zapelo,nije valjda da se nesto krije?

Gorki

pre 4 godine

Ovi sto sve rade sportski i posteno, su tako i 55e sportski i posteno igrali Kup Evropskih Sampiona iako su bili 5-6 na tabeli. Nije ih drzava gurala jos tada jer su oni razume se " sve radili sportski i posteno" !!!!!!!???!

ViscoSalejo

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.
(25 godina beskucnici, 7. oktobar 2019 21:36)

25 godina?!? To je derviska matematika... 63-46=25
I stadion je bio JNA do 90-ih. Vi se kunete da niste vojni klub, kako je onda stadion od '46. do' 63. bio vas??

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

zvezda da se zahvali za stadion i 16ha oko njega i hotel(bivas zgrada Centrotextila pored stadiona) koji su dobili.
(Hvala lebdecjem, 7. oktobar 2019 20:17)
Centrotextil je bio zakupac poslovnog prostora od CZ

ford

pre 4 godine

Cekaj,cekaj,stani bre..
FK Partizan nastoji da sportski i casno,jer drugacije i ne ume ...
Pocetak odlicnog vica..
Bolji je cak i od onog 'bezi dabre,idu kobre..'
Kakav ste vi Medrano,a i klovnovi su vam neprevazidjeni,he he..

miško

pre 4 godine

Sudija je najveći krivac za grobarskiu muku u Kruševcu. Prvo poluvreme ne svira dva penala za Zvezdu i poništi gol a onda u drugom odluči da sudi pošteno.

jaa

pre 4 godine

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?
(Alessandro NESTA#13#, 07. oktobar 2019 17:55)
odakle ti ideja da navijaci partizana poseduju to sto se zove "inteligencija"?

25 godina beskucnici

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.

Gorki

pre 4 godine

.....sportski i na terenu jer drugacije ne znamo "?!?! 80ih godina kada produzno vreme NIJE POSTOJALO sudija produzio igru dok partizan ne da gol, i partizan postize gol u 98. minutu, kojim direktbo postaje sampuon Jugoslavije. Nesto kasnije osvaja 2 titule za zelenim stolom nekakvim Sudom Udruzenog rada?!?!, sto se direktno kosi sa statutom FIFE i UEFE koje strogo zabranjuju mesanje bilo kojih drzavnih institucija u rad Sportskog saveza drzave. Naredni put osvaja titulu kada prvenstvo NIJE ZAVRSENO zbog ratnih zbivanja i to desetak kola pre kraja prvenstva sa samo 2. boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog. Toletove titule su mala maca u odnosu na pomenute. Toliko o tome kako ONI NR ZNAJU DRUGACIJE DA OSVAJAJU TITULE OSIM SPORTSKI !!!!!

123

pre 4 godine

A zbog cega se ne uvodi war? Sta je tu problem, kome to ne odgovara? Zasto se koristi u Evropi u takmicenjima a kod nas ga nema? Skupo? Boze moj, pa drzava hoce da gradi nacionalni stadion ? Da li je to jeftino? FSS nema para? Puni su ko brod , ni sami ne znaju koliko imaju para. Ponasaju se kao drzava u drzavi a stadioni ne mogu da imaju war? Lepo uvedes, pogledas snimak i sve je ok? Kao u drugim drzavama, LS , drugim takmicenjima. Pa svi oni koriste war a ovde je neki problem? Jasno je ko to ne zeli.

Smogovci

pre 4 godine

@Zoka-mip
Tehnički jeste stadion "njegovo vlasništvo", mislim na Premijera, mada Skupština Srbije treba da se složi kao Zakonodavna vlast jer ipak je On Izvršna vlast i bez valjanog uporišta Zakon, Ustav, Uredba ne može da poklanja.

Drugi par cipela je to što je poveden spor oko prvog "poklanjanja" gde je Država osporila samovolju iz 1992. jednog Generala koji iz čista mira je rešio da pokloni nekom nešto bez tog zakonskog uporišta, bez dozvole svog poslodavca a to je Republika Srbija.
Ako je već Država oštećena najčudnije je što taj General nije krivično gonjen. Takođe kad tad će i ovi koji su sada rešili spor i aminovali krađu odgovarati.
Na kraju nije najjasnije ko vam je dao stadion, da li ste ga dobili na poklon ili se neko predomislio, ko je koga tužio i da li postoje još neke žalbe i kako je sekretar Vlade sugerisao Sudu i time gazio Sudsku vlast koja je nezavisna.
Ispada da je stvarno On poklonio.

Za razliku od vas drugi Bg klub ima stadion na svoje ime tj ime SD, dozvole za gradnju i vlasništvo su njegove.

Dag Kristi

pre 4 godine

Siti izgubio od Vulvsa i Noriča,pa nikom ništa. Samo u Srbiji Partizan ne sme da izgubi od Voždovca, a Zvezda od Partizana... Strašno gde živimo!

@гихт

pre 4 godine

другачије неумете,аТоле док је био како сте ,само један пример,отели куп ВОЈВОДИНИ,па флијале где су Вам бодови били сигурни у зависности од ваше потреба,Када се уведе ВАР имаћете упола мање бодова него сада.Дижете џеву ,а Вождовац вас је надиграо у свим елементима игре.Боље би вам било да сте данас на миру погледали снимак утакмице,па би данас спортски честитали Вождoвцу који је више желео победу него Партизан који је мисли да је довољно се појавити на терену и победити.Разлог пораза Партизана је у томе што сте их потценили.

Milan

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duhkojihoda, 7. oktobar 2019 19:10)

Objasnio covek.

Beka

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume...

Iz rubrike Nije se desilo...

Mislim da ni najokoreliji partizani u ovo nisu poverovali...

www.com

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UŠATI i mali partizai, 7. oktobar 2019 19:29)


Mnogo je za klubove skuplje sto nema wara, onda nece biti penala, ofsajda, "gresaka" sudija, pa ti klubovi nece da gube tako lako utakmice, pa ce da osvajaju bodove pa ce najslabiji klub da ispadne iz lige. Pa ce poredak na tabeli da bude realan, pa ce da igraju u Evropi..Wara nema i to je veoma skupo za te klubove o kojima ti brines. Na kraju, siroka javnost ce da vidi usporeni snimak svake situacije. Pa onda niko nece nikoga da pravi da je veverica.

crnac u tunelu

pre 4 godine

Bas me zanima da li ste u pratecoj dokumentaciji naveli i utakmice vaseg tima i to onako u celosti, pa da se prebroji u koliko ste situacija vi bili osteceni i koliko ocigledno a u koliko vasi protivnici.Nije bitno koji bi to vremenski interval bio odn. koliko vremena ( godina ) unazad ili bi mozda i to bilo bitno.Mislim da bi se oni kojima se vi zalite krstili i rukama i nogama da se vi pretstavljate kao ostecena strana kada bi sagledali sve sporne situacije ali ne onako selektivno kako ih vi verovatno pretstavljate kako inace cinite oduvek .Ponavljam nije bitan vremenski period odn. godinu ,dve,pet, desetili pedeset godina unazad.

milan

pre 4 godine

Hoces da odmaras Sadika, bekove, Zdjelara, Sumu?. Asano na spicu? Gde je drugi spic? Ocekujes titulu a imas jednog centarfora u rosteru? Tek dolaze teski dani za Partizan... Stojković, Ostojic, Tosic, Natho, sve igraci u godinama i krhkog zdravlja. Sta ces kad se dvojica povrede? Moja Zvezda se sve vreme nosi sa povredama. Jos 2 se derbija igraju u ligi i jedan ukupu, ako se sretnemo. Necete nas pobediti ni jedan. Garantujem! 100 evra dajem ko hoce da se kladi.

duhkojihoda

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Sudijska komisija na čelu sa Karadžićem koji poseduje člansku kartu od rođenja i oni nezadovoljni, a kada je sudio derbi i osakatio Zvezdu žutim kartonima u kupu i jedno sramno gaženje fudbalera Zvezde od strane Krstajića, okarakteriše samo žutim kartonom, e tada im je bio oličenje poštenja. Za te male cinkaroše sasvim je regularno gađati Merina i sudiju topovskim udarom, tada je sve to regularno i časno!? Gde je kraj ovim bestidnim saopštenjima?

@Laki

pre 4 godine

Grobari, ja smatram da VAR pored sudija nije dovoljan, treba uvesti i geometra, astronoma, doktora prava, jednog pisara za pisma VAR-u i ostalima, i obavezno psihoterapeuta i jednog psihijatra. Kod sporne situacije svi se uključuju, uz prisustvo predstavnika grobara i rešavaju spor. Svi imaju jednako pravo odlučivanja, s tim što se uvažava samo mišljenje predstavnika grobara.
Ovo vam garantuje titulu, pod uslovom da se iz lige izbaci Voždovac.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.

Cirkus liga

pre 4 godine

Grobari protiv Mancestera glasno reci da cela evropa zna, kod nas drzava cela zna, nije izgleda dovoljno, idemo i u evropi da dignemo glas.

Legenda kaže da potpredsednik još beži oko stadiona vojske

pre 4 godine

Delije znate šta nam je činiti. Opet onaj inat mora da se vrati, DAKLE SVI NA STTADION!!!

F10

pre 4 godine

Sad će se valjda i Terza javiti, ne mogu da se načekam da vidim šta pametno imaju da kažu sa moje strane brda.
Ipak, mislim da je došlo vreme da i grobari i mi ućutimo i sakrijemo se iza ove farse jer kad klupko krene da se odmotava, zna se ko će biti crne ovce a ima ih dve. To je moje lično mišljenje.
A koliko čujem, najavljuje se i najveća gay parada u Evropi, pa mislim da je vreme da se svi ujedinimo.

Goxy

pre 4 godine

Nije to ništa strašno , mogao je da pogreši sudija, nije bio blizu. ALI PENAL ZA RADNIK I CZ SU SMEJURIJA. SPECIJALCI NIKOLIĆ I ANĐELOVSKI SE ŠALJU, ONI OBRAZA I MORALA NEMAJU.

VladaNS

pre 4 godine

Kao navijač Partizana, mogu samo da kažem da ste licemeri najgori. Hvalite AV, a sad vam smeta regularnost. Šta mislite, ko diktira tu neregularnost? Uprava napolje!

navijac

pre 4 godine

Nije problem samo u sudijskim greskama, to ima svuda. Problem je u sistematskom navlacenju za drzavnu mezimicu, ko je gledao zadnjih 20 minuta juce protiv Napretka zna o cemu pricam. Zasto se ne uhapsi 'delilac pravde' Bojan Nikolic? Stvari koje je on radio juce su duplo gore nego kada je uhapsen sudija Obradovic. Ono je bila jeza, horor. Prvenstvo nam je gore nego rumunsko u doba Causeskua (I gle cuda, opet jedna Steaua u glavnoj ulozi)!!!!

babun

pre 4 godine

Sudeci po izjavama iz kluba koji tokom citavog svog postojanja gleda u ledja Crvenoj Zvezdi u prethodnih mesec dana moze se zakljuciti da je njihov najveci uspeh u istoriji kluba jos od finala Lige Sampiona koje si igrali sa Realom taj sto im zvezda u prethodnom derbiju nije sutnula na gol?! Ja kao ljubitelj sporta Vam cestitam na neverovatnom i istorijskom uspehu i molim celnike FSS da se taj datum zabelezi u kalendaru i da se svake godine svecano obelezava. Pozdrav svim normalnim navijacima partizana, a zatrovani klinci bolje da se vrate u skolske klupe kako ne bi ostali nepismeni i kako bi mogli porodicu da izdrzavaju u buducnosti.

Sivi soko

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
(Noriaki, 07. oktobar 2019 17:53) Šta ćete da napišete i skandirate? “Hvala za licence”, “hvala za stadion”, “Tole vrati se”?

lako

pre 4 godine

Lažna institucija lažna opozicija. Čim nisu prvi glume disidente, kao i mag njihov koji je išao na rođendansku proslavu sns pa posle kad je Nolan Smit ugasio klub odjednom poče drugu priču da priča.

Krka

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 7. oktobar 2019 17:56)

Misliš na Vučića? Možda je to i tačno, ali odakle ti onda i pomisao da on može da plaća licence, da poklanja stadion? Ako misliš da to može, zašto misliš da ne može da odlučuje i o tome kako će sudije da sude? On je ponosni navijač kluba kome se priznaje državna titula posle 74 godine, "osvojene" u "beogradskom pašaluku".

Zlatan

pre 4 godine

Meni nije jasno zašto se pošteni zvezdaši ne oglase. Meni kao partizanovcu ne prija kada sudije poklone pobedu Partizanu posebno kada to rade svesno i permanento od kada je doša Jedan čovek

TIGER

pre 4 godine

Trošiti milione na nešto što ne prati ni sve ukupno 20% ljudi u zemlji je čista glupost.
Deca umiru jer nema novca za lečenje, oko 50000 ljudi godišnje napusti zemlju, kriminalci se slobodno šetaju... Uvedite zakon za lopovluk i krađu, uopšte taj VAR neće trebati, a rešićete i ostala tri problema

vlada

pre 4 godine

ja sam partizanovac al šta je sudija krivi obilazite oko šesnaest ko kiša oko Kragujevca , kad je bio penal to je i bio penal zavalio ga po sred nosa i to je to .Šta vredi kad su izjednacili kada nisu znali da sačuvaju i šta sad kriv je sudija haha

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ne znam kako ih nije sramota da sa jedne strane izigravaju mučenike, a da se se sa druge strane zahvaljuju predsedniku. A i kako im ne dosadi više?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

I mi smo ogorčeni isto, dva ČISTA PENALA Voždovcu juče nisu svirana!
Jedan Pavlovića koji u stilu kečera kupi igrača Voždovca a drugi u samoj akciji kad je pao gol gde Natko igra očigledno rukom.

sasa

pre 4 godine

Pozdravljam saopstenje, vreme je da se stane sa ponistavanjem golova Zvezdi u derbijima, ponistena su 2 cista gola na poslednja 3 derbija i priznat jedan iz ofsajda Partizanu. Da nije toga vec bi bilo reseno prvenstvo.
Inace svaka cast upravi Partizana kako uprkos 2 sezone sa - 30 uspevaju da ubede svoje sledbenike da je sve to zbog spoljnjih neprijatelja.

Papilon

pre 4 godine

....."sudijska komisija FSS u svom članstvu ima čoveka u sukobu interesa. Igor Radojčić, koji je do podne član sudijske komisije a od podne službeni komentator jedne sportske tv stanice".....

A kada su u Partizanovoj upravi sedeli predsednici vise klubova iz Super lige Srbije onda nije bilo sukoba interesa, licemeri do neba kao i uvek.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Da im čovek 7 minuta fore i lagane nadoknade ne bi bili dali taj gol za pobedu i za prelaz 2-1 i oni ga prime.

Što bi rekla braća, ne možete bre ni nameštenu utakmicu da dobijete.

Prepoznali se

pre 4 godine

Aman vise.

Stvarno ste dosadili i Bogu i ljudima.
(Nikos, 7. oktobar 2019 17:53) # Link komentara

Misliš vašem bogu(NJEMU) i vama (botovima)

Jovan Vukadinovic

pre 4 godine

Najjace im je ono"pravilo sluzbe"😂😂😂...sluzba ih i postavila...pa bi po njenim...pravilima i fudbal da igraju...jaoooo Srbijice....propast opsta

4444

pre 4 godine

Bilo je stvarno skandaloznih gresaka. Mozda sam ostrascen, ali deluje mi vise na stetu Partizana. Ali onda se izda saopstenje u cijem vrhu je magicni trio Vazura Vucela Vucetic (sto je najgore, ovaj sto izdaje saopstenja mi deluje jedini kvalifikovan za ovo sto radi), pa se samim tim nekako gubio smisao svega. Kada bi bilo ko normalan bio u Upravi, sve ovo bi mozda i imalo smisla, ovako...

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Partizan.

Klub koji je izmislio neregularnost i do savrsenstva usavrsio sve vrste pritisaka na sudije, savez, suparnicke klubove. Sada napreduju i u literarnim radovima.

Branimir

pre 4 godine

@Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noriaki, 7. oktobar 2019 17:53)

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?

Noriaki

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.

marko

pre 4 godine

Odakle vam pare za licencu?

Jedini razlog zasto kukate na sav glas, je sto ste na ovu sezonu ulozili sve (All-In sto bi se reklo)... Tako da, ako kojim slucajem ne uzmete titulu, cao - zdravo!

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume, osvaja ili gubi bodove na fudbalskom igralištu.

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?

Branimir

pre 4 godine

@Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noriaki, 7. oktobar 2019 17:53)

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume, osvaja ili gubi bodove na fudbalskom igralištu.

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?

marko

pre 4 godine

Odakle vam pare za licencu?

Jedini razlog zasto kukate na sav glas, je sto ste na ovu sezonu ulozili sve (All-In sto bi se reklo)... Tako da, ako kojim slucajem ne uzmete titulu, cao - zdravo!

4444

pre 4 godine

Bilo je stvarno skandaloznih gresaka. Mozda sam ostrascen, ali deluje mi vise na stetu Partizana. Ali onda se izda saopstenje u cijem vrhu je magicni trio Vazura Vucela Vucetic (sto je najgore, ovaj sto izdaje saopstenja mi deluje jedini kvalifikovan za ovo sto radi), pa se samim tim nekako gubio smisao svega. Kada bi bilo ko normalan bio u Upravi, sve ovo bi mozda i imalo smisla, ovako...

Papilon

pre 4 godine

....."sudijska komisija FSS u svom članstvu ima čoveka u sukobu interesa. Igor Radojčić, koji je do podne član sudijske komisije a od podne službeni komentator jedne sportske tv stanice".....

A kada su u Partizanovoj upravi sedeli predsednici vise klubova iz Super lige Srbije onda nije bilo sukoba interesa, licemeri do neba kao i uvek.

@Laki

pre 4 godine

Grobari, ja smatram da VAR pored sudija nije dovoljan, treba uvesti i geometra, astronoma, doktora prava, jednog pisara za pisma VAR-u i ostalima, i obavezno psihoterapeuta i jednog psihijatra. Kod sporne situacije svi se uključuju, uz prisustvo predstavnika grobara i rešavaju spor. Svi imaju jednako pravo odlučivanja, s tim što se uvažava samo mišljenje predstavnika grobara.
Ovo vam garantuje titulu, pod uslovom da se iz lige izbaci Voždovac.

Sivi soko

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
(Noriaki, 07. oktobar 2019 17:53) Šta ćete da napišete i skandirate? “Hvala za licence”, “hvala za stadion”, “Tole vrati se”?

Noriaki

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.

lako

pre 4 godine

Lažna institucija lažna opozicija. Čim nisu prvi glume disidente, kao i mag njihov koji je išao na rođendansku proslavu sns pa posle kad je Nolan Smit ugasio klub odjednom poče drugu priču da priča.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Sudijska komisija na čelu sa Karadžićem koji poseduje člansku kartu od rođenja i oni nezadovoljni, a kada je sudio derbi i osakatio Zvezdu žutim kartonima u kupu i jedno sramno gaženje fudbalera Zvezde od strane Krstajića, okarakteriše samo žutim kartonom, e tada im je bio oličenje poštenja. Za te male cinkaroše sasvim je regularno gađati Merina i sudiju topovskim udarom, tada je sve to regularno i časno!? Gde je kraj ovim bestidnim saopštenjima?

milan

pre 4 godine

Hoces da odmaras Sadika, bekove, Zdjelara, Sumu?. Asano na spicu? Gde je drugi spic? Ocekujes titulu a imas jednog centarfora u rosteru? Tek dolaze teski dani za Partizan... Stojković, Ostojic, Tosic, Natho, sve igraci u godinama i krhkog zdravlja. Sta ces kad se dvojica povrede? Moja Zvezda se sve vreme nosi sa povredama. Jos 2 se derbija igraju u ligi i jedan ukupu, ako se sretnemo. Necete nas pobediti ni jedan. Garantujem! 100 evra dajem ko hoce da se kladi.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ne znam kako ih nije sramota da sa jedne strane izigravaju mučenike, a da se se sa druge strane zahvaljuju predsedniku. A i kako im ne dosadi više?!

Legenda kaže da potpredsednik još beži oko stadiona vojske

pre 4 godine

Delije znate šta nam je činiti. Opet onaj inat mora da se vrati, DAKLE SVI NA STTADION!!!

Dag Kristi

pre 4 godine

Siti izgubio od Vulvsa i Noriča,pa nikom ništa. Samo u Srbiji Partizan ne sme da izgubi od Voždovca, a Zvezda od Partizana... Strašno gde živimo!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Da im čovek 7 minuta fore i lagane nadoknade ne bi bili dali taj gol za pobedu i za prelaz 2-1 i oni ga prime.

Što bi rekla braća, ne možete bre ni nameštenu utakmicu da dobijete.

Gorki

pre 4 godine

.....sportski i na terenu jer drugacije ne znamo "?!?! 80ih godina kada produzno vreme NIJE POSTOJALO sudija produzio igru dok partizan ne da gol, i partizan postize gol u 98. minutu, kojim direktbo postaje sampuon Jugoslavije. Nesto kasnije osvaja 2 titule za zelenim stolom nekakvim Sudom Udruzenog rada?!?!, sto se direktno kosi sa statutom FIFE i UEFE koje strogo zabranjuju mesanje bilo kojih drzavnih institucija u rad Sportskog saveza drzave. Naredni put osvaja titulu kada prvenstvo NIJE ZAVRSENO zbog ratnih zbivanja i to desetak kola pre kraja prvenstva sa samo 2. boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog. Toletove titule su mala maca u odnosu na pomenute. Toliko o tome kako ONI NR ZNAJU DRUGACIJE DA OSVAJAJU TITULE OSIM SPORTSKI !!!!!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.

sasa

pre 4 godine

Pozdravljam saopstenje, vreme je da se stane sa ponistavanjem golova Zvezdi u derbijima, ponistena su 2 cista gola na poslednja 3 derbija i priznat jedan iz ofsajda Partizanu. Da nije toga vec bi bilo reseno prvenstvo.
Inace svaka cast upravi Partizana kako uprkos 2 sezone sa - 30 uspevaju da ubede svoje sledbenike da je sve to zbog spoljnjih neprijatelja.

Beka

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume...

Iz rubrike Nije se desilo...

Mislim da ni najokoreliji partizani u ovo nisu poverovali...

@гихт

pre 4 godine

другачије неумете,аТоле док је био како сте ,само један пример,отели куп ВОЈВОДИНИ,па флијале где су Вам бодови били сигурни у зависности од ваше потреба,Када се уведе ВАР имаћете упола мање бодова него сада.Дижете џеву ,а Вождовац вас је надиграо у свим елементима игре.Боље би вам било да сте данас на миру погледали снимак утакмице,па би данас спортски честитали Вождoвцу који је више желео победу него Партизан који је мисли да је довољно се појавити на терену и победити.Разлог пораза Партизана је у томе што сте их потценили.

duhkojihoda

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.

ford

pre 4 godine

Cekaj,cekaj,stani bre..
FK Partizan nastoji da sportski i casno,jer drugacije i ne ume ...
Pocetak odlicnog vica..
Bolji je cak i od onog 'bezi dabre,idu kobre..'
Kakav ste vi Medrano,a i klovnovi su vam neprevazidjeni,he he..

crnac u tunelu

pre 4 godine

Bas me zanima da li ste u pratecoj dokumentaciji naveli i utakmice vaseg tima i to onako u celosti, pa da se prebroji u koliko ste situacija vi bili osteceni i koliko ocigledno a u koliko vasi protivnici.Nije bitno koji bi to vremenski interval bio odn. koliko vremena ( godina ) unazad ili bi mozda i to bilo bitno.Mislim da bi se oni kojima se vi zalite krstili i rukama i nogama da se vi pretstavljate kao ostecena strana kada bi sagledali sve sporne situacije ali ne onako selektivno kako ih vi verovatno pretstavljate kako inace cinite oduvek .Ponavljam nije bitan vremenski period odn. godinu ,dve,pet, desetili pedeset godina unazad.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

zvezda da se zahvali za stadion i 16ha oko njega i hotel(bivas zgrada Centrotextila pored stadiona) koji su dobili.
(Hvala lebdecjem, 7. oktobar 2019 20:17)
Centrotextil je bio zakupac poslovnog prostora od CZ

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Partizan.

Klub koji je izmislio neregularnost i do savrsenstva usavrsio sve vrste pritisaka na sudije, savez, suparnicke klubove. Sada napreduju i u literarnim radovima.

F10

pre 4 godine

Sad će se valjda i Terza javiti, ne mogu da se načekam da vidim šta pametno imaju da kažu sa moje strane brda.
Ipak, mislim da je došlo vreme da i grobari i mi ućutimo i sakrijemo se iza ove farse jer kad klupko krene da se odmotava, zna se ko će biti crne ovce a ima ih dve. To je moje lično mišljenje.
A koliko čujem, najavljuje se i najveća gay parada u Evropi, pa mislim da je vreme da se svi ujedinimo.

VladaNS

pre 4 godine

Kao navijač Partizana, mogu samo da kažem da ste licemeri najgori. Hvalite AV, a sad vam smeta regularnost. Šta mislite, ko diktira tu neregularnost? Uprava napolje!

Smogovci

pre 4 godine

@Zoka-mip
Tehnički jeste stadion "njegovo vlasništvo", mislim na Premijera, mada Skupština Srbije treba da se složi kao Zakonodavna vlast jer ipak je On Izvršna vlast i bez valjanog uporišta Zakon, Ustav, Uredba ne može da poklanja.

Drugi par cipela je to što je poveden spor oko prvog "poklanjanja" gde je Država osporila samovolju iz 1992. jednog Generala koji iz čista mira je rešio da pokloni nekom nešto bez tog zakonskog uporišta, bez dozvole svog poslodavca a to je Republika Srbija.
Ako je već Država oštećena najčudnije je što taj General nije krivično gonjen. Takođe kad tad će i ovi koji su sada rešili spor i aminovali krađu odgovarati.
Na kraju nije najjasnije ko vam je dao stadion, da li ste ga dobili na poklon ili se neko predomislio, ko je koga tužio i da li postoje još neke žalbe i kako je sekretar Vlade sugerisao Sudu i time gazio Sudsku vlast koja je nezavisna.
Ispada da je stvarno On poklonio.

Za razliku od vas drugi Bg klub ima stadion na svoje ime tj ime SD, dozvole za gradnju i vlasništvo su njegove.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

I mi smo ogorčeni isto, dva ČISTA PENALA Voždovcu juče nisu svirana!
Jedan Pavlovića koji u stilu kečera kupi igrača Voždovca a drugi u samoj akciji kad je pao gol gde Natko igra očigledno rukom.

Milan

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duhkojihoda, 7. oktobar 2019 19:10)

Objasnio covek.

Jovan Vukadinovic

pre 4 godine

Najjace im je ono"pravilo sluzbe"😂😂😂...sluzba ih i postavila...pa bi po njenim...pravilima i fudbal da igraju...jaoooo Srbijice....propast opsta

jaa

pre 4 godine

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?
(Alessandro NESTA#13#, 07. oktobar 2019 17:55)
odakle ti ideja da navijaci partizana poseduju to sto se zove "inteligencija"?

miško

pre 4 godine

Sudija je najveći krivac za grobarskiu muku u Kruševcu. Prvo poluvreme ne svira dva penala za Zvezdu i poništi gol a onda u drugom odluči da sudi pošteno.

sdfhghjk

pre 4 godine

Jel moze neko da uputi javni poziv predsedniku drzave povodom obecanog izvestaja o drzavnoj pomoci Zvezdi i Partizanu? Rekao je da ce objaviti po povratku iz Njujorka,evo vec dve sedmice prodjose a no ni slovo o obecanom izvestaju. Gde je zapelo,nije valjda da se nesto krije?

Zlatan

pre 4 godine

Meni nije jasno zašto se pošteni zvezdaši ne oglase. Meni kao partizanovcu ne prija kada sudije poklone pobedu Partizanu posebno kada to rade svesno i permanento od kada je doša Jedan čovek

www.com

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UŠATI i mali partizai, 7. oktobar 2019 19:29)


Mnogo je za klubove skuplje sto nema wara, onda nece biti penala, ofsajda, "gresaka" sudija, pa ti klubovi nece da gube tako lako utakmice, pa ce da osvajaju bodove pa ce najslabiji klub da ispadne iz lige. Pa ce poredak na tabeli da bude realan, pa ce da igraju u Evropi..Wara nema i to je veoma skupo za te klubove o kojima ti brines. Na kraju, siroka javnost ce da vidi usporeni snimak svake situacije. Pa onda niko nece nikoga da pravi da je veverica.

vlada

pre 4 godine

ja sam partizanovac al šta je sudija krivi obilazite oko šesnaest ko kiša oko Kragujevca , kad je bio penal to je i bio penal zavalio ga po sred nosa i to je to .Šta vredi kad su izjednacili kada nisu znali da sačuvaju i šta sad kriv je sudija haha

babun

pre 4 godine

Sudeci po izjavama iz kluba koji tokom citavog svog postojanja gleda u ledja Crvenoj Zvezdi u prethodnih mesec dana moze se zakljuciti da je njihov najveci uspeh u istoriji kluba jos od finala Lige Sampiona koje si igrali sa Realom taj sto im zvezda u prethodnom derbiju nije sutnula na gol?! Ja kao ljubitelj sporta Vam cestitam na neverovatnom i istorijskom uspehu i molim celnike FSS da se taj datum zabelezi u kalendaru i da se svake godine svecano obelezava. Pozdrav svim normalnim navijacima partizana, a zatrovani klinci bolje da se vrate u skolske klupe kako ne bi ostali nepismeni i kako bi mogli porodicu da izdrzavaju u buducnosti.

ViscoSalejo

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.
(25 godina beskucnici, 7. oktobar 2019 21:36)

25 godina?!? To je derviska matematika... 63-46=25
I stadion je bio JNA do 90-ih. Vi se kunete da niste vojni klub, kako je onda stadion od '46. do' 63. bio vas??

Cirkus liga

pre 4 godine

Grobari protiv Mancestera glasno reci da cela evropa zna, kod nas drzava cela zna, nije izgleda dovoljno, idemo i u evropi da dignemo glas.

TIGER

pre 4 godine

Trošiti milione na nešto što ne prati ni sve ukupno 20% ljudi u zemlji je čista glupost.
Deca umiru jer nema novca za lečenje, oko 50000 ljudi godišnje napusti zemlju, kriminalci se slobodno šetaju... Uvedite zakon za lopovluk i krađu, uopšte taj VAR neće trebati, a rešićete i ostala tri problema

Gorki

pre 4 godine

Ovi sto sve rade sportski i posteno, su tako i 55e sportski i posteno igrali Kup Evropskih Sampiona iako su bili 5-6 na tabeli. Nije ih drzava gurala jos tada jer su oni razume se " sve radili sportski i posteno" !!!!!!!???!

navijac

pre 4 godine

Nije problem samo u sudijskim greskama, to ima svuda. Problem je u sistematskom navlacenju za drzavnu mezimicu, ko je gledao zadnjih 20 minuta juce protiv Napretka zna o cemu pricam. Zasto se ne uhapsi 'delilac pravde' Bojan Nikolic? Stvari koje je on radio juce su duplo gore nego kada je uhapsen sudija Obradovic. Ono je bila jeza, horor. Prvenstvo nam je gore nego rumunsko u doba Causeskua (I gle cuda, opet jedna Steaua u glavnoj ulozi)!!!!

25 godina beskucnici

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.

Goxy

pre 4 godine

Nije to ništa strašno , mogao je da pogreši sudija, nije bio blizu. ALI PENAL ZA RADNIK I CZ SU SMEJURIJA. SPECIJALCI NIKOLIĆ I ANĐELOVSKI SE ŠALJU, ONI OBRAZA I MORALA NEMAJU.

123

pre 4 godine

A zbog cega se ne uvodi war? Sta je tu problem, kome to ne odgovara? Zasto se koristi u Evropi u takmicenjima a kod nas ga nema? Skupo? Boze moj, pa drzava hoce da gradi nacionalni stadion ? Da li je to jeftino? FSS nema para? Puni su ko brod , ni sami ne znaju koliko imaju para. Ponasaju se kao drzava u drzavi a stadioni ne mogu da imaju war? Lepo uvedes, pogledas snimak i sve je ok? Kao u drugim drzavama, LS , drugim takmicenjima. Pa svi oni koriste war a ovde je neki problem? Jasno je ko to ne zeli.

Telaboma

pre 4 godine

Igrajte fudbal i ponasajte se ko sportisti, zato postoje klubovi, ova saopstenja postaju sramna. Dajte 4-5 gola po utakmici,razbijaj te protivnika i videcete kako sve dolazi na svoje mesto, a ne posle svake utakmice se moraju naci krivci, dok ni jedanput nisam cuo da su igraci krivi za nesto, nego su ili sudije, ili tereni, ili kisa, sneg, sunce itd.
Sramno za srpski fudbal, sramno!

Prepoznali se

pre 4 godine

Aman vise.

Stvarno ste dosadili i Bogu i ljudima.
(Nikos, 7. oktobar 2019 17:53) # Link komentara

Misliš vašem bogu(NJEMU) i vama (botovima)

karudijan

pre 4 godine

Vozdovcu dosudjen penal koji nije bio a nisu dosudjena dva koja jesu. Zvezdi dosudjen penal koji nije bio a nije dosudjen onaj koji jeste. U ovoj sudijskoj zbrci Partizan je izvukao zakljucak da su sve strukture sirom sveta udruzile protib njega i da zele da ga uniste

Krka

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 7. oktobar 2019 17:56)

Misliš na Vučića? Možda je to i tačno, ali odakle ti onda i pomisao da on može da plaća licence, da poklanja stadion? Ako misliš da to može, zašto misliš da ne može da odlučuje i o tome kako će sudije da sude? On je ponosni navijač kluba kome se priznaje državna titula posle 74 godine, "osvojene" u "beogradskom pašaluku".

Marko Niš

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 07. oktobar 2019 17:56)

Stadion može da pokloni onaj ko ga je napravio. Neki Radikali, Dosovci, Liberali, Naprednjaci, Socijaldemokrate mogu da poklone samo ono što su oni napravili.
A pokušaj da se nešto nekome otme pa na sudu ne prodje sigurno nije poklanjanje! Zato je Jugoslavija bila to što jeste a Srbija je sad baš to što je!

Janaćije

pre 4 godine

Teško je poverovati da se nešto može promeniti. Partizan jednostavno nije smeo da pobedi. Sad mu ni evropska kuća fudbala ne može pomoći.

Noriaki

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.

Branimir

pre 4 godine

@Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Noriaki, 7. oktobar 2019 17:53)

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume, osvaja ili gubi bodove na fudbalskom igralištu.

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?

navijac

pre 4 godine

Nije problem samo u sudijskim greskama, to ima svuda. Problem je u sistematskom navlacenju za drzavnu mezimicu, ko je gledao zadnjih 20 minuta juce protiv Napretka zna o cemu pricam. Zasto se ne uhapsi 'delilac pravde' Bojan Nikolic? Stvari koje je on radio juce su duplo gore nego kada je uhapsen sudija Obradovic. Ono je bila jeza, horor. Prvenstvo nam je gore nego rumunsko u doba Causeskua (I gle cuda, opet jedna Steaua u glavnoj ulozi)!!!!

marko

pre 4 godine

Odakle vam pare za licencu?

Jedini razlog zasto kukate na sav glas, je sto ste na ovu sezonu ulozili sve (All-In sto bi se reklo)... Tako da, ako kojim slucajem ne uzmete titulu, cao - zdravo!

Zlatan

pre 4 godine

Meni nije jasno zašto se pošteni zvezdaši ne oglase. Meni kao partizanovcu ne prija kada sudije poklone pobedu Partizanu posebno kada to rade svesno i permanento od kada je doša Jedan čovek

Goxy

pre 4 godine

Nije to ništa strašno , mogao je da pogreši sudija, nije bio blizu. ALI PENAL ZA RADNIK I CZ SU SMEJURIJA. SPECIJALCI NIKOLIĆ I ANĐELOVSKI SE ŠALJU, ONI OBRAZA I MORALA NEMAJU.

Cirkus liga

pre 4 godine

Grobari protiv Mancestera glasno reci da cela evropa zna, kod nas drzava cela zna, nije izgleda dovoljno, idemo i u evropi da dignemo glas.

25 godina beskucnici

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.

Janaćije

pre 4 godine

Teško je poverovati da se nešto može promeniti. Partizan jednostavno nije smeo da pobedi. Sad mu ni evropska kuća fudbala ne može pomoći.

Krka

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 7. oktobar 2019 17:56)

Misliš na Vučića? Možda je to i tačno, ali odakle ti onda i pomisao da on može da plaća licence, da poklanja stadion? Ako misliš da to može, zašto misliš da ne može da odlučuje i o tome kako će sudije da sude? On je ponosni navijač kluba kome se priznaje državna titula posle 74 godine, "osvojene" u "beogradskom pašaluku".

Sivi soko

pre 4 godine

Protiv Mancestera treba celu utakicu posvetiti skandiranjima i transparentima onima zbog cijeg se pominjanja ovde prekidaju utakmice kao da su faraoni.
(Noriaki, 07. oktobar 2019 17:53) Šta ćete da napišete i skandirate? “Hvala za licence”, “hvala za stadion”, “Tole vrati se”?

Prepoznali se

pre 4 godine

Aman vise.

Stvarno ste dosadili i Bogu i ljudima.
(Nikos, 7. oktobar 2019 17:53) # Link komentara

Misliš vašem bogu(NJEMU) i vama (botovima)

milan

pre 4 godine

Hoces da odmaras Sadika, bekove, Zdjelara, Sumu?. Asano na spicu? Gde je drugi spic? Ocekujes titulu a imas jednog centarfora u rosteru? Tek dolaze teski dani za Partizan... Stojković, Ostojic, Tosic, Natho, sve igraci u godinama i krhkog zdravlja. Sta ces kad se dvojica povrede? Moja Zvezda se sve vreme nosi sa povredama. Jos 2 se derbija igraju u ligi i jedan ukupu, ako se sretnemo. Necete nas pobediti ni jedan. Garantujem! 100 evra dajem ko hoce da se kladi.

Marko Niš

pre 4 godine

Onima koji vam placaju licence i poklanjaju stadion?
(Branimir, 07. oktobar 2019 17:56)

Stadion može da pokloni onaj ko ga je napravio. Neki Radikali, Dosovci, Liberali, Naprednjaci, Socijaldemokrate mogu da poklone samo ono što su oni napravili.
A pokušaj da se nešto nekome otme pa na sudu ne prodje sigurno nije poklanjanje! Zato je Jugoslavija bila to što jeste a Srbija je sad baš to što je!

4444

pre 4 godine

Bilo je stvarno skandaloznih gresaka. Mozda sam ostrascen, ali deluje mi vise na stetu Partizana. Ali onda se izda saopstenje u cijem vrhu je magicni trio Vazura Vucela Vucetic (sto je najgore, ovaj sto izdaje saopstenja mi deluje jedini kvalifikovan za ovo sto radi), pa se samim tim nekako gubio smisao svega. Kada bi bilo ko normalan bio u Upravi, sve ovo bi mozda i imalo smisla, ovako...

123

pre 4 godine

A zbog cega se ne uvodi war? Sta je tu problem, kome to ne odgovara? Zasto se koristi u Evropi u takmicenjima a kod nas ga nema? Skupo? Boze moj, pa drzava hoce da gradi nacionalni stadion ? Da li je to jeftino? FSS nema para? Puni su ko brod , ni sami ne znaju koliko imaju para. Ponasaju se kao drzava u drzavi a stadioni ne mogu da imaju war? Lepo uvedes, pogledas snimak i sve je ok? Kao u drugim drzavama, LS , drugim takmicenjima. Pa svi oni koriste war a ovde je neki problem? Jasno je ko to ne zeli.

www.com

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UŠATI i mali partizai, 7. oktobar 2019 19:29)


Mnogo je za klubove skuplje sto nema wara, onda nece biti penala, ofsajda, "gresaka" sudija, pa ti klubovi nece da gube tako lako utakmice, pa ce da osvajaju bodove pa ce najslabiji klub da ispadne iz lige. Pa ce poredak na tabeli da bude realan, pa ce da igraju u Evropi..Wara nema i to je veoma skupo za te klubove o kojima ti brines. Na kraju, siroka javnost ce da vidi usporeni snimak svake situacije. Pa onda niko nece nikoga da pravi da je veverica.

Papilon

pre 4 godine

....."sudijska komisija FSS u svom članstvu ima čoveka u sukobu interesa. Igor Radojčić, koji je do podne član sudijske komisije a od podne službeni komentator jedne sportske tv stanice".....

A kada su u Partizanovoj upravi sedeli predsednici vise klubova iz Super lige Srbije onda nije bilo sukoba interesa, licemeri do neba kao i uvek.

@Laki

pre 4 godine

Grobari, ja smatram da VAR pored sudija nije dovoljan, treba uvesti i geometra, astronoma, doktora prava, jednog pisara za pisma VAR-u i ostalima, i obavezno psihoterapeuta i jednog psihijatra. Kod sporne situacije svi se uključuju, uz prisustvo predstavnika grobara i rešavaju spor. Svi imaju jednako pravo odlučivanja, s tim što se uvažava samo mišljenje predstavnika grobara.
Ovo vam garantuje titulu, pod uslovom da se iz lige izbaci Voždovac.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Sudijska komisija na čelu sa Karadžićem koji poseduje člansku kartu od rođenja i oni nezadovoljni, a kada je sudio derbi i osakatio Zvezdu žutim kartonima u kupu i jedno sramno gaženje fudbalera Zvezde od strane Krstajića, okarakteriše samo žutim kartonom, e tada im je bio oličenje poštenja. Za te male cinkaroše sasvim je regularno gađati Merina i sudiju topovskim udarom, tada je sve to regularno i časno!? Gde je kraj ovim bestidnim saopštenjima?

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Zalažu se za uvođenje VAR-a čija je pojedinačna cena oko 300.000 e, a klubovi nemaju da kupe štipaljke, a pojedini su dužni toliko, da im je jedini spas u zahvaljivanju predsedniku. Znaju svi da uvođenje VAR-a mora da finansira država, pa daj sve što je džabe.

Beka

pre 4 godine

FK Partizan nastoji da sportski i časno, jer drugačije i ne ume...

Iz rubrike Nije se desilo...

Mislim da ni najokoreliji partizani u ovo nisu poverovali...

@гихт

pre 4 godine

другачије неумете,аТоле док је био како сте ,само један пример,отели куп ВОЈВОДИНИ,па флијале где су Вам бодови били сигурни у зависности од ваше потреба,Када се уведе ВАР имаћете упола мање бодова него сада.Дижете џеву ,а Вождовац вас је надиграо у свим елементима игре.Боље би вам било да сте данас на миру погледали снимак утакмице,па би данас спортски честитали Вождoвцу који је више желео победу него Партизан који је мисли да је довољно се појавити на терену и победити.Разлог пораза Партизана је у томе што сте их потценили.

Smogovci

pre 4 godine

@Zoka-mip
Tehnički jeste stadion "njegovo vlasništvo", mislim na Premijera, mada Skupština Srbije treba da se složi kao Zakonodavna vlast jer ipak je On Izvršna vlast i bez valjanog uporišta Zakon, Ustav, Uredba ne može da poklanja.

Drugi par cipela je to što je poveden spor oko prvog "poklanjanja" gde je Država osporila samovolju iz 1992. jednog Generala koji iz čista mira je rešio da pokloni nekom nešto bez tog zakonskog uporišta, bez dozvole svog poslodavca a to je Republika Srbija.
Ako je već Država oštećena najčudnije je što taj General nije krivično gonjen. Takođe kad tad će i ovi koji su sada rešili spor i aminovali krađu odgovarati.
Na kraju nije najjasnije ko vam je dao stadion, da li ste ga dobili na poklon ili se neko predomislio, ko je koga tužio i da li postoje još neke žalbe i kako je sekretar Vlade sugerisao Sudu i time gazio Sudsku vlast koja je nezavisna.
Ispada da je stvarno On poklonio.

Za razliku od vas drugi Bg klub ima stadion na svoje ime tj ime SD, dozvole za gradnju i vlasništvo su njegove.

jaa

pre 4 godine

hahahahah, sta je vredjanje inteligencije prvenstveno navijaca Partizana a zatim i svih drugih ako ne ovo?
(Alessandro NESTA#13#, 07. oktobar 2019 17:55)
odakle ti ideja da navijaci partizana poseduju to sto se zove "inteligencija"?

Legenda kaže da potpredsednik još beži oko stadiona vojske

pre 4 godine

Delije znate šta nam je činiti. Opet onaj inat mora da se vrati, DAKLE SVI NA STTADION!!!

karudijan

pre 4 godine

Vozdovcu dosudjen penal koji nije bio a nisu dosudjena dva koja jesu. Zvezdi dosudjen penal koji nije bio a nije dosudjen onaj koji jeste. U ovoj sudijskoj zbrci Partizan je izvukao zakljucak da su sve strukture sirom sveta udruzile protib njega i da zele da ga uniste

TIGER

pre 4 godine

Trošiti milione na nešto što ne prati ni sve ukupno 20% ljudi u zemlji je čista glupost.
Deca umiru jer nema novca za lečenje, oko 50000 ljudi godišnje napusti zemlju, kriminalci se slobodno šetaju... Uvedite zakon za lopovluk i krađu, uopšte taj VAR neće trebati, a rešićete i ostala tri problema

Dag Kristi

pre 4 godine

Siti izgubio od Vulvsa i Noriča,pa nikom ništa. Samo u Srbiji Partizan ne sme da izgubi od Voždovca, a Zvezda od Partizana... Strašno gde živimo!

miško

pre 4 godine

Sudija je najveći krivac za grobarskiu muku u Kruševcu. Prvo poluvreme ne svira dva penala za Zvezdu i poništi gol a onda u drugom odluči da sudi pošteno.

lako

pre 4 godine

Lažna institucija lažna opozicija. Čim nisu prvi glume disidente, kao i mag njihov koji je išao na rođendansku proslavu sns pa posle kad je Nolan Smit ugasio klub odjednom poče drugu priču da priča.

Milan

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duhkojihoda, 7. oktobar 2019 19:10)

Objasnio covek.

Gorki

pre 4 godine

.....sportski i na terenu jer drugacije ne znamo "?!?! 80ih godina kada produzno vreme NIJE POSTOJALO sudija produzio igru dok partizan ne da gol, i partizan postize gol u 98. minutu, kojim direktbo postaje sampuon Jugoslavije. Nesto kasnije osvaja 2 titule za zelenim stolom nekakvim Sudom Udruzenog rada?!?!, sto se direktno kosi sa statutom FIFE i UEFE koje strogo zabranjuju mesanje bilo kojih drzavnih institucija u rad Sportskog saveza drzave. Naredni put osvaja titulu kada prvenstvo NIJE ZAVRSENO zbog ratnih zbivanja i to desetak kola pre kraja prvenstva sa samo 2. boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog. Toletove titule su mala maca u odnosu na pomenute. Toliko o tome kako ONI NR ZNAJU DRUGACIJE DA OSVAJAJU TITULE OSIM SPORTSKI !!!!!

VladaNS

pre 4 godine

Kao navijač Partizana, mogu samo da kažem da ste licemeri najgori. Hvalite AV, a sad vam smeta regularnost. Šta mislite, ko diktira tu neregularnost? Uprava napolje!

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Ne znam kako ih nije sramota da sa jedne strane izigravaju mučenike, a da se se sa druge strane zahvaljuju predsedniku. A i kako im ne dosadi više?!

Jovan Vukadinovic

pre 4 godine

Najjace im je ono"pravilo sluzbe"😂😂😂...sluzba ih i postavila...pa bi po njenim...pravilima i fudbal da igraju...jaoooo Srbijice....propast opsta

duhkojihoda

pre 4 godine

Dokle god poslije ili prije utakmice izdajete ovakva saopštenja,i sa jedne i sa druge strane,sudije ce da prave greske,i sude i što je tačno i što nije. Ja neću ni da zamišljam,kakav je to pritisak na sudiji kad sudi i jednim i drugim. Ako ne dosudi protivniku penal, onda su ovi drugi lopovi,i obrnuto. Stvarno ste užas od uprave,i jedni i drugi. Zadnjih 20 godina svacija titula je kupljena,namjestena. I svi ste ubjedjeni da je to do ovih političara, koji pokradose milione, unistise gradove,otjerase ljude. Stvarno vjerujete da je njima stalo i do jednih i drugih? Ocu da budem predsjednik da Partizan ili Zvezda bude prvak? Daj ljudi,budite realni, realno *ebe se njima i za jedne i druge. Ono sto sjedi u VIP loži, Terzić,VVV i ostali, to je zlo koje treba tjerati, i dovesti ljude koji su bar jednom sutnuli loptu,i nisu članovi stranke.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

zvezda da se zahvali za stadion i 16ha oko njega i hotel(bivas zgrada Centrotextila pored stadiona) koji su dobili.
(Hvala lebdecjem, 7. oktobar 2019 20:17)
Centrotextil je bio zakupac poslovnog prostora od CZ

ford

pre 4 godine

Cekaj,cekaj,stani bre..
FK Partizan nastoji da sportski i casno,jer drugacije i ne ume ...
Pocetak odlicnog vica..
Bolji je cak i od onog 'bezi dabre,idu kobre..'
Kakav ste vi Medrano,a i klovnovi su vam neprevazidjeni,he he..

ViscoSalejo

pre 4 godine

Cudo kako gani mantraju o stadionu , a igrali na nasem 25 godina pa jos nasledili stadion FK jugolsavija i posle im drzava izgradila Rajaka.
(25 godina beskucnici, 7. oktobar 2019 21:36)

25 godina?!? To je derviska matematika... 63-46=25
I stadion je bio JNA do 90-ih. Vi se kunete da niste vojni klub, kako je onda stadion od '46. do' 63. bio vas??

Gorki

pre 4 godine

Ovi sto sve rade sportski i posteno, su tako i 55e sportski i posteno igrali Kup Evropskih Sampiona iako su bili 5-6 na tabeli. Nije ih drzava gurala jos tada jer su oni razume se " sve radili sportski i posteno" !!!!!!!???!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Da im čovek 7 minuta fore i lagane nadoknade ne bi bili dali taj gol za pobedu i za prelaz 2-1 i oni ga prime.

Što bi rekla braća, ne možete bre ni nameštenu utakmicu da dobijete.

F10

pre 4 godine

Sad će se valjda i Terza javiti, ne mogu da se načekam da vidim šta pametno imaju da kažu sa moje strane brda.
Ipak, mislim da je došlo vreme da i grobari i mi ućutimo i sakrijemo se iza ove farse jer kad klupko krene da se odmotava, zna se ko će biti crne ovce a ima ih dve. To je moje lično mišljenje.
A koliko čujem, najavljuje se i najveća gay parada u Evropi, pa mislim da je vreme da se svi ujedinimo.

Telaboma

pre 4 godine

Igrajte fudbal i ponasajte se ko sportisti, zato postoje klubovi, ova saopstenja postaju sramna. Dajte 4-5 gola po utakmici,razbijaj te protivnika i videcete kako sve dolazi na svoje mesto, a ne posle svake utakmice se moraju naci krivci, dok ni jedanput nisam cuo da su igraci krivi za nesto, nego su ili sudije, ili tereni, ili kisa, sneg, sunce itd.
Sramno za srpski fudbal, sramno!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Partizan.

Klub koji je izmislio neregularnost i do savrsenstva usavrsio sve vrste pritisaka na sudije, savez, suparnicke klubove. Sada napreduju i u literarnim radovima.

babun

pre 4 godine

Sudeci po izjavama iz kluba koji tokom citavog svog postojanja gleda u ledja Crvenoj Zvezdi u prethodnih mesec dana moze se zakljuciti da je njihov najveci uspeh u istoriji kluba jos od finala Lige Sampiona koje si igrali sa Realom taj sto im zvezda u prethodnom derbiju nije sutnula na gol?! Ja kao ljubitelj sporta Vam cestitam na neverovatnom i istorijskom uspehu i molim celnike FSS da se taj datum zabelezi u kalendaru i da se svake godine svecano obelezava. Pozdrav svim normalnim navijacima partizana, a zatrovani klinci bolje da se vrate u skolske klupe kako ne bi ostali nepismeni i kako bi mogli porodicu da izdrzavaju u buducnosti.

sasa

pre 4 godine

Pozdravljam saopstenje, vreme je da se stane sa ponistavanjem golova Zvezdi u derbijima, ponistena su 2 cista gola na poslednja 3 derbija i priznat jedan iz ofsajda Partizanu. Da nije toga vec bi bilo reseno prvenstvo.
Inace svaka cast upravi Partizana kako uprkos 2 sezone sa - 30 uspevaju da ubede svoje sledbenike da je sve to zbog spoljnjih neprijatelja.

crnac u tunelu

pre 4 godine

Bas me zanima da li ste u pratecoj dokumentaciji naveli i utakmice vaseg tima i to onako u celosti, pa da se prebroji u koliko ste situacija vi bili osteceni i koliko ocigledno a u koliko vasi protivnici.Nije bitno koji bi to vremenski interval bio odn. koliko vremena ( godina ) unazad ili bi mozda i to bilo bitno.Mislim da bi se oni kojima se vi zalite krstili i rukama i nogama da se vi pretstavljate kao ostecena strana kada bi sagledali sve sporne situacije ali ne onako selektivno kako ih vi verovatno pretstavljate kako inace cinite oduvek .Ponavljam nije bitan vremenski period odn. godinu ,dve,pet, desetili pedeset godina unazad.

vlada

pre 4 godine

ja sam partizanovac al šta je sudija krivi obilazite oko šesnaest ko kiša oko Kragujevca , kad je bio penal to je i bio penal zavalio ga po sred nosa i to je to .Šta vredi kad su izjednacili kada nisu znali da sačuvaju i šta sad kriv je sudija haha

sdfhghjk

pre 4 godine

Jel moze neko da uputi javni poziv predsedniku drzave povodom obecanog izvestaja o drzavnoj pomoci Zvezdi i Partizanu? Rekao je da ce objaviti po povratku iz Njujorka,evo vec dve sedmice prodjose a no ni slovo o obecanom izvestaju. Gde je zapelo,nije valjda da se nesto krije?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

I mi smo ogorčeni isto, dva ČISTA PENALA Voždovcu juče nisu svirana!
Jedan Pavlovića koji u stilu kečera kupi igrača Voždovca a drugi u samoj akciji kad je pao gol gde Natko igra očigledno rukom.