Košarka 168

Subota, 05.10.2019.

20:23

Teodosić: Više nije realno da dođem u Zvezdu

Srpski košarkaš Miloš Teodosić odbacio je mogućnost da karijeru završi u Crvenoj zvezdi.

Teodosiæ: Više nije realno da doðem u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

luka

pre 4 godine

Teo sedi tamo gdi si, jer i za gdi si nisi. Posle neuspešne epizode u NBA ligi veliki ti je uspeh tamo gde si sad. Sam kazes da si u NBA otisao kasno, e sad je jos kasnije da se dokazes u Evropi, jer vise nisi onaj igrac koji je otisao u NBA ligu, godine ta biju za vrat.

Realan

pre 4 godine

A da li je neko od vas pomislio na slijedeci scenario?

Teo dolazi u Bg poslije epizode u NBA, krecu spekulacije o dolasku u CZ za kraj sezone. Mozda, kazem mozda, je to zaista bila njegova intencija, jer nije tada reagovao na spekulacije. I mozda je razgovarao o tome sa celnicima kluba. I mozda nije novac tada bio presudan. I mozda nije njegova greska sto nije zaigrao tada u Zvezdi, pa je ovo izjava covjeka razocaranog u postupak kluba, tj njegovih celnika. Mozda je tada neko drugi morao da igra na poziciji playa, pa nije bilo mjesta za Tea, a klub to nije iskomunicirao...

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@Kacavenda
Sasvim normalno za razliku od 99% mozgova grobara kojima je dominantna emocija mrznja prema Zvezdi i svemu crveno-belom. To vas podize iz kreveta ujutru. Zbog toga, cak i kada imate mnogo slabiji tim, vi igrate dobro jer mrzite. Sto se Tea tice, jasno je uvek bilo da nikada nece doci u Zvezdu jer je ovde u nasoj ligi i zemlji atmosfera zivota i smrti i puno je mulja u svim sportovima. Prosle godine je propaganda bila zbog sezonskih. A ovaj njegov interjvu je sasvim korektan i svaki pravi Zvezdas mu je na istom zahvalan jer je stavljena tacka na spekulacije. Mesto poput Milicica kada je objasnio da nije u redu da igra za Zvezdu kada nije 100% spreman i da se bruka....

јд123

pre 4 godine

Сви коментаришу једну реченицу где је рекао да није реално а не нећу. Нико се не осврће на то шта је рекао у вези СП. Слика и прилика код нас. Важнији су Партизан и Звезда од репрезентације. Још мало па ће само странци да играју а ви се и даље препирите око Партизана и Звезде, нисте боље ни заслужили.

Човек дуго није играо и зато вероватно проценио да не би могао да помогне Звезди. Али наши ”навијачи” само знају да попљују, поготово свога - ко ће коме ако неће свој своме, јел тако хејтери? Да сам на његовом месту не бих рекао није реално, него да су ме навијачи разочарали, да су све заборавили шта сам урадио за Србију и да зато никада нећу играти за наш клуб. Па онда кмечите и даље. Толико сте попљували Јокића да је човек морао да затвори инстаграм налог. Да је рекао да због тога никада више неће играти за репрезентацију, било би оправдано. Нисам видео да је маса стала у његову одбрану. Али шта очекивати од људи који своју ”захвалност” показују тиме што радије круже интернетом и пљују Јокића где стигну уместо да бирају Богдановића за ол-стар? Ништа.

Сасвим је реално проценио неуспех репрезентације. Само што је изоставио оно најважније, да није било играча који ће да подвикне на саиграче, да их тргне из летаргије после пораза од Шпаније. Увек смо имали такве играче када смо освајали злато, после пораза су се сами извлачили из блата. То ме забрињава за будућност, јер не видим ко би то могао бити после Теодосића у репрезентацији.

Udbadija

pre 4 godine

Prisvojis y kosarci 4,5 fmpovih titula, dodas zvezdicu.
Priscojis u fudbalu isto neke titule, dodas zvezdicu.
Zato si zvezdo mala.
A i ovako vam ostaje coki kao jedina legenda ikada

Teo de si krenuo

pre 4 godine

Teo je nesto posebno, on se izdigao iznad samog sporta. Mozda je krajnje vreme da se mane zaostalog sporta upise fakultet pod uslovom ako je uopste zavrsio srednju.

kućabezprozora

pre 4 godine

Kakve gluposti mogu ovde da se pročitaju... Kako je to odbio kada mu ništa nije ni ponuđeno? Više se zamera njemu pojedinci, što je ćutao, a to što je klub ćutao je u redu. Uostalom, nije ništa obećao, rekao je da bi voleo da karijeru završi kod nas.
Za gušu treba 'vatati one koji nam svakog dana obećavaju svašta, a ne bave se sportom nego našim sudbinama. Pustite čoveka kad je već samo zbog svog talenta ugrabio priliku da obezbedi budućnost sebi i porodici.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Hajahaha sta kazu komsije "ma mi tebe i ne zelimo". Zaboravili transparente kao u severnoj koreji sto su drzali "dal bi hTEO"

Gordon Bennett

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.
(Radijator, 06. oktobar 2019 03:36)

PIB tada nije ni postojao, ali čestitam na pokušaju!

Gorki

pre 4 godine

Meni je to bilo jasno i onda kada je izjavio da bi kao voleo da zavrsi karijeru u Zvezdi. Covek je pre svega profesionalac i kosarkas koji je prevazisao nase lige poodavno, pa je meni bilo skroz nerealno da dodje u Zvezdu.

Driver

pre 4 godine

Hejteri koji ste vi paćenici. Šta je on vama dužan? Ko ste vi da mu spočitavate? Najveći uspeh u životu vam je par lajkova na neki komentar koji ostavite. Sredite svoj život, ne dovodite u pitanje tuđe odluke.

Las

pre 4 godine

Prozivate Tea jer je cutao letos kada je neko drugi poceo da spinuje da ce on doci u CZ. Za to vam je krivac Teo, a ne taj sto je lazno najavljivao i lozio (vasu) javnost?
A mozda je dogovor bio da se nista ne objavljuje, tj demantuje, pa da vi trcite po godisnje karte, kupujete 'Informer' i slicna smeca, mozda i da se malko spusti cena ponekom od ovih astronomskih pojacanja. Teo je kriv i njemu se ne moze oprostiti, a covek sa torbom je i dalje legenda.
A mozda bas Cokiju nije odgovaralo da dodje majstor, pa da napokon imate pravu klupsku legendu, a ne politicara, smrdu, egomanijaka.

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:46)
----------------
Baš je lako upravljati tuđim novčanikom.
Ti baš znaš koliko je on potrošio, koliko ga košta način života.
Ti računaš koliko je para potrebno za pivce, slan keks i internet..

Kad je on to obećao da dolazi u Zvezdu?
Gde on to kaže obećavam!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 5. oktobar 2019 23:47)



za partizan igokea ne bih znao kasti, ali znam da partizaи igokea, odnosno igokea partizaи, postoji još od 2007, otkad je, kako to u poetskom zanosu zakliktaše avangardni lucidni šmekeri - košarkaška lopta preskočila drinu.

Vojislav

pre 4 godine

Da li je gazda bio uopste i zainteresovan za Tea?Sin sada ima ugovor na radost protivnika.Niste ni zasluxili Tea,kako ga pljujete.

Miladin

pre 4 godine

Nije realno nigde da igra na vrhunskom nivou jer se predugo fizicki zapustio. Primicu mu se godine u kojima samo vrhunski profesionalci opstaju i postizu rezultate. On je redak biser kosarke, ali bez zelje i discipline rezultata nece biti

Goran

pre 4 godine

Ma svi smo znali da on neće doći nikada.
Znamo mi svi također sve naše blato i sve oko njega. A on svejedno nije hteo nikada dolaziti u naše blato, ali mu baš nije bilo u prevelikom interesu da progovori na vrijeme i zaustavi te špekulacije o njegovom dolasku u Zvezdu.
Sad je progovorio i propustio odličnu priliku da ćuti.

Kovač

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)
Dere oba efempe tima tako da sigurno postoji

Radijator

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Ne postoji, postoji samo Partizan koji nikad nije menjao pib.

Radijator

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.

Znalac

pre 4 godine

@ Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.
(micky, 05. oktobar 2019 23:54)
Sve tačno osim sto si trebao reci za kvazi selektora ili bivšeg selektora npr.

Putnik

pre 4 godine

Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...
(Lajavi krelac, 5. oktobar 2019 23:20)

Maznuo bi on možda i veće pare kod Rusa ili Turaka. Pre će biti da mu u ovom trenutku više odgovara Virtus jer tu može garantovano da izigrava prvu violinu i da dobije minute koje sam sebi odredi.

Na žalost, sumnjam da će doprineti Đorđevićevom pedaliranju iz Virtusa već nasuprot, da će kao field general prekriti Đorđevićevo neznanje na polju taktike i produžiti mu rok trajanja u Virtusu. Da je mogao da učestvuje na svetskom prvenstvu ne bismo onako dezorganizovano kao muve bez glave izgledali. Šta Đorđević bez njega može smo tom istom prilikom videli. Nije Đorđević bez razloga doveo dva naša prekaljena pleja. Oni će ga dopunjavati tamo gde je tanak.

Sumnjam i da Teodosić Đorđeviću mora da plaća proviziju, to je rezervisano sa određene "reprezentativce", kojima redovno mora karijera da se oživi kako bi sa statusom reprezentativca dobili ugovor makar u nekom levom turskom timu ili Kini a ne Rumuniju, koja im se po kvalitetu realno smeši.

Šteta što nije došao kod nas, upravo na toj poziciji smo najtanji a mogao bi i Tomićeve nedostatke da pokriva, ali šta je tu je. Realno, retko ko od nas bi se na njegovom mestu odrekao para i lagodnijeg tima zarad Zvezde gde bi bio izložen nenormalnim očekivanjima. Neka je on nama živ i zdrav.

Mane

pre 4 godine

Povrede su uzele danak istrosen je on nece ni tamo nista uraditi ali nije trebao da obecava i onda da ode to nije lepo od njega...

Nenad

pre 4 godine

Ako Zvezda vec sabira trofeje FMP-, Refleksa i Crvene Zvezde, i na konto toga dodaje zvezdicu u grbu, onda neka sabere i igrace. Dakle Teodosic je igrao za "Zvezdu" od 2004-2007. To sto navijaci Zvezde nisu navijali za njega je njihov problem.

Objektivni navijač Zvezde

pre 4 godine

Čemu ovakvi kiseli komentari? Šta će njemu danas igranje u Zvezdi, posle NBA, Eurolige, posle toliko medalja? Čovek vuče povrede, polako se približava zasluženoj penziji, a vi biste da se sad iscimava u Zvezdi. Što ne ide ne ide, ni vi da ste na njegovom mestu ne biste igrali.

Kačavenda

pre 4 godine

Toliko o ljubavi prema klubu, boji navijacima. Uporno govorim da to ne postoji ali ok,postoje i dan danas navijaci koji vjeruju Čoviću i slicnima. Sjetimo se kaki je Čovke lepo to u predsezoni najavio a navijaci u ushicenju prihvatili svu tu pricu nakon osvajanja aba lige. Čak je i gospodja Teodosić izbacila video gdje u sali kaze da on prelazi u FMP. E tek su tad gani poludjeli. Govorilo se o ljubavi, postovanju i svim lepim stvarima koje cine kosarku ali kad dodje vest da je potpisao za italijane ahahhahahhahhaa. Zamislite kako je tad izgledao prosecni ganski mozak? Neprocenjivo!

sryugos

pre 4 godine

Nije mogla biti bolja prilika. Sa 32 godine, jos te porodica i zivot sad vezuju za Beograd. Zvezda u EL, falio prvi plej. Moglo je na godinu dana i onda fino produzis drugde, odrzi se ta data rec, osvoji nesto s omiljenim klubom.
Ovako je izgubio taj klupski respekt kod zvezdasa. Naglasavam klupski, ne reprezentativni.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Naš, srpski narod, ima izreku:"Čovek se veže za rep, a vo za rogove". Milošu je mesto daleko, što dalje od Crvene Zvezde.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Dragi Milose,
Naravno da nije moguce da dodjes u zvezdu, jedino mozes u fmp, jer niko ne moze da zabrani fmp kako cemo da se zovemo.
Sportski pozdrav

Metropola

pre 4 godine

Ovakvim komentarima samo dokazujete da je doneo ispravnu odluku! Sram vas bilo, ne cenite ama bas nista u ovom sportu! Sta mu znaci armija prevrtljivih nitkovica da mu klice!? Svakako bi pljunuli po njemu kod prve izgubljene utakmice!

nesko

pre 4 godine

al kmeči limarija, a ustvari ostali bez jednog navijača, i jedine istinske navijačke legende, kad već nemaju igračke. eh, limenke, limenke...

da li je realno?

pre 4 godine

Daj vise da se ne lazemo, cim se javlja i prica o ovome - savest mu nije cista! Ovo je mali grad sve se zna! Zvezda ga je kontaktirala, njegov menadzer Grk Lotsos rekao da Zvezda ne moze da parira tim ponudama i novcu koji nude drugi. Pricali trener i Nesa Ilic. Zarad istine, zato nemoj da se lazemo, bilo kontakata, nabijao cenu nikada nije hteo da dodje. Nije sporno, samo kazi majstore, a ne zena predstava i slicne igrarije. Toliko

Rastko Pelješac

pre 4 godine

A gde ti je inat serbski, molim? Reci mi da te zamolim - gde ti je inat serbski? Kroz vekove, taj inat je bio nas najbolji proizvod, a ti ga očigledno nemaš. Video sam u tebe pravog ortodoksnog, opanackog Srbina s dna kace kakav nam treba, a ti nećeš u Zvezdu jer si se prodao zapadnim kapitalistima.

only fools and horses

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??
(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Postoji Partizan a postoji i Igokea. A očigledno postoji i velika zbrka u tvojoj glavi izazvana promenama imena, PIBa i adresa kluba kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Key and Peele

pre 4 godine

Ganci ni ovde ne mogu da ne potkace djordjevica. Sve sto je reprezentacija uradila doneli su joj crno-beli treneri: duda, zeljko, sasa, donekle je pesoc neutralan al tad je imao samo crno-beli pedigre. Karadzic i moka su otkinuli, vidim i sad ce neki njihov, pa opet grobari te nisu potkacili nikad, za fijaska, kao sto su indusi vujosevica za svedsku. Jad i cemer. A teo, njega boli, decko zida hotele i svaki milion je dobrodosao.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sto si onda pricao da bi voleo da dodjes, peo se na sipku na Severu ? Svima usta puna ljubavi i Zvezde dok ne zasuskaju novci.

Delije Čikago

pre 4 godine

Srbi su zbog emocija gubili ratove, žene, porodice, jednostavno takav nam je DNK, ne može svako posedovati toliku ljubav prema klubu, malo je ljudi poput Dekija Stankovića, Saše Ilića, i takvih likova, to su jednostavno urezani likovi u svoj klub, reano Zvezda nema takvih legendi u košarci, Partizan ih nema u fudbalu, to je činjenica, mislim da je jedan od retkih naših igrača u basketu bio Boban Janković, šteta što nam nije simbol zvezdaštva, bili su tu i Duci, Moka, Rakočević, Neša Ilić, Popović, Rakočević, ali je Boban Janković simbol Zvezde, lik koji je pandam Manceu u fudbalu, Teodosić nikada nije prošao taj vajb osim kad je bio na tribini iz zezanja, a mogao je biti idol sa Miličićem, nažalost sve više zbog novca se gubi taj osećaj pripadnosti, ne mogu svi biti Frančesko Toti naprimer, to je dete koje je u porodilištu obučen u Romin dres, nažalost danas je sve u novcu, spsolutno sve...

Lajavi krelac

pre 4 godine

Iskreno, da je onaj igrač od pre 3-4 godine, pre NBA, svaki tim bi bio srećan da ga ima. Danas kad ljušti cigare i viskije kao na traci, kad mu je karijera na petom mestu (znam to dobro), najiskrenije sam srećan što neće nikada doći u Zvezdu.I sa njegove strane ovo je najbolji mogući odgovor, jer i sam zna da bi u zvezdi bio samo teret. Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...

micky

pre 4 godine

Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.

Shein

pre 4 godine

Teo je ok igrac i vrhunski covjek, jedino sto mu ja zamjeram je kada se Igor Rakocevic vratio u Zvezdu, on je dao izjavu da ce se vratiti u Zvedu ,ali ne kao neki pri zalasku karijere... Time je prozvao Igora Rakocevica, a sada se ispostavlja da je pricao praznu slamu i nije smio prozvati velikog Igora Rakocevica.

Nikolaus

pre 4 godine

Celo valjevo zna da si grobar
(neko iz mase, 5. oktobar 2019 20:31)

Da si iz Valjeva, znao bi da je Milos veliki Zvezdas.
(Mustra, 05. oktobar 2019 21:02)

I još iz Tešnjara,da ne kažem Kosančića venac,5.osnovna škola.Miloše,legendo,ovi koji te ne poznaju mogu samo da te prozivaju po portalima,a za 3 svoja života neće postići ono što si ti za 32 god.

Dino

pre 4 godine

Nije sve u parama,postoji nesto vise u zivotu.Zelim ti sve najbolje u zivotu ali shvatices kasnije sta si propustio,ali ne treba sebe silovati.

petarczv

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.
(Bane, 05. oktobar 2019 21:50)

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća

delboj

pre 4 godine

Realna situacija za klub takvog "renomea" u kosarci kakav je Zvezda. Koliko su vjestacki nafilovani, isto kao sto im najbolji igrac u istoriji nikad nije odigrao ni jedan mec u istoriji za klub.

Iznevereni navijaci pudlice.

pre 4 godine

Kako je mogao da razocara navijace zvezde?!Ipak su ga oni vredjali i pogodili casom sa vodom u glavu,a Antica,kalinica i Bogdanovica hteli da lincuju!

oberin martel

pre 4 godine

Pa naravno da nije više realno. Kada si mislio da dođeš? Sa 35 kada više nisi za ozbiljnu košarku. Idi ti , brate, u Kinu tada. Inače sve ti najbolje želim u budućnosti.

petarczv

pre 4 godine

Pljujete jednog Teodosica,e gani,gani.
(kralj, 05. oktobar 2019 21:27)

A sto sa ga ne pljujemo? Pljunuo je sam na sebe kad je dao rec da ce soci u zvezdu...

as

pre 4 godine

(cvarci i kavurma, 05. oktobar 2019 21:29)

Pogresio je covek,ali ne mnogo.Grb ste tada iznajmili FMPu,a iz zamrzivaca su vas izvadili.Sad ste ona stara Zvezda.Al to ne menja cinjenicu da ste par godina navijali za FMP i bili renta navijaci.Ovo sve pise u vasem svetom UPPR.Ili se za njega samo uhvatite kada kazete da je sve cisto i da je UPPR po zakonu uradjen.Sama cinjenica da je CZ po sporazumu sa FMP u taj novi klub unela samo DVA igraca i da su samo ti igraci potpisivali novi ugovor iako im nije istekao stari a FMP igraci nisu morali nista potpisati govori za koga ste navijali.

devilhimself

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!

Ivan

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.
(Smeh, 05. oktobar 2019 21:08)

realno je tako a u praksi je drugacije. niko mu ne bi ni zamerio da se odmah javio i rekao da nece u zvezdu i da ceka veci ugovor. ovako se vodila saga ko u spanskoj seriji dve tri nedelje. da sam ja na njegovom mestu kad je vec bio u Beogradu pocetkom godine ladno je mogao da igra za zvezdu jos tad da odrzava formicu do svetskog prvenstva a posle da juri neki unosniji ugovor kad mu je vec novac na prvom mestu. on nije hteo a i Jelisaveta se cak i segacila sa zvezdom ima i video. tako da sad i da hoce kasno je.

Svakom njegova zabava

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!devilhimself, 5. oktobar 2019 22:22)

Da ništa nije postigao u životu, vredelo ga je imati zbog one trojke Špancima iz svlačionice i doktorata protiv Australije na OI 2016. A motači kablova za 200 evra mesečno, mogu samo da mu zavide i pišu ovakve zajedljive komentare.

dm

pre 4 godine

Nikada ne komentarisem druge ali najjaci su mi likovi koji se direktno obracaju osobi/sportisti o kome se pise...da li se nadaju/veruju da ce ta doticna osoba to da procita ili sta vec,stvarno jasno mi nije...uglavnom slatko se nasmejem uvek...

zdravkogfwk ej

pre 4 godine

Bravo Teodosiću štosi iskren jer nije realno da dođeš u zvezdu zato štosi potpiso sa virtusem na tri godine. a ti imaš lepe godine pa zato i ne možeš u zvezdu jer nama ne trebaju starci. ali se nadamo daces doci u zvezdu kao neki funkcioner jer evo kako carbakapa nije igro za zvezdu a dosije u klub kojeg voli i pomaze stručnom stabu nadam se daces i ti doci posle završetka karijere u svojoj zvezdu.

navijac Crvene Zvezde

pre 4 godine

Najjaci su mi ovi navijaci Zvezde koji vide nesto lose u tome sto Teodosic vise voli pare nego Zvezdu. Da im ponudi neko 5000 evra i da im zatrazi da nikad vise ne navijaju za Zvezdu odmah bi prihvatili a krive Tea sto vodi racuna o sebi i svojoj porodici. Licemerje - zastitni znak srpskih navijaca

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo mi zao zavrsio bi kao gurovic i rakocevic u klubu za koji navijas od malih nogu.našew največi igrač uz saleta čak pre bodiroge i divca barem pomeni jer je srce ostavio za reprezentaciju i ostao ljudina sto se najvise ceni ali nazalost kod nas niti neprasta.

Sah-mat

pre 4 godine

Ko te zvao?! Ne daj boze da ikada dodjes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. oktobar 2019 21:00) # Link komentara

E ovo su ti pravi pravcati panteri.

Volim te Zvezdo

pre 4 godine

Neko je Dejo, Robi, Nine a neko Teo. Ok uzeo si lovu i do sada, malo ti je i to je to. A zivot je jedan, kad prodje ljudi pominju samo ono sto nije materijalno.

Smeh

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@NIJE REALNO, PRAVA CRVENA ZVEZDA CE JOS DUGO BITI ZAMRZNUTA NEGDE U APR, PPRR, CENTRALNOM REGISTRU, EUPRAVI, MALOM KALEMEGDANU, PU.
(Trolimir, 05. oktobar 2019 21:00)
Jes vala, bas si u pravu, ova sto pobedjuje i osvaja prva mesta u ABI nije Zvezda, to je neka 'nepoznata' ekipa nego je 'ukrala' ime i grb onoj 'pravoj' Zvezdi sto je kako ti kazes 'zamrznuta' u APR-u, cim je odmrznu ovu ce da izbace iz svih liga ili ce mozda i ovu zamrznuti, mozda zatreba nekome ;). Elem, imam neki osecaj da si se ti nesto 'zamrznuo' pa ti se svasta pricinjava od tolike hladnoce, upali grejalicu bice ti lakse ;)...

Jug...Srbije

pre 4 godine

Ljudi NE po njemu..ja sam grobar, ali svejedno ne po njemu. Lik je to, zaslužuje samo respekt. On, Bogdan i njima slični..retkost su danas. Našu košarku sad čine stranci.

Bane

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.

matrix74

pre 4 godine

zvezdasi, da stanete u stav MIR NOO. Kad se izgovori njegovo ime. Kako nerazumete da jedna legenda kao on, nikad nece igrati u nasim klubovima zbog plate ili ti para. Kao u NBA neki igraci nikad necu igrati za tim gde su odrasli jer para vrti gde burgija nece. To je tako i gotovo. Covek je dao repki ama bas sve, zato pustite Tea da pokaze u Evrokupu ko je najbolji plej u evropi. Uzivajte u njegovim igrama, bice opet 30 poena.

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Meni je najiskrenije zao sto nije dosao Teo kod vas. Prvo, jer bi vas realno finansijski ispumpao, a drugo on je oduvek bio igrac oko koga se sve vrtelo. A s obzirom da odavno ne pruza partije na vrhunskom nivou, samo bi vam uveo haos i podelu medju igracima, a ugusio nekog drugog ko ce mozda u ovoj sezoni da vam eksplodira.

bob

pre 4 godine

Koliko se vi u komentarima okrećete kako vetar duva. Čovek je profesionalni sportista od toga živi. Sve povrede, propuštena leta, sav fizički napor, stres, bes je čovek proživeo i to je velika cena za platiti. Igrao je uvek za reprezentaciju. Nikad poziv nije odbio. I treba što više da zaradi u poslednjim godinama karijere. Zaslužio je i nema on nikakav dug ni prema Zvezdi, ni prema vama komentatorima niti prema Srbiji. Tako da možete samo sreću i uspeh da mu želite, a ne komentare na ivici pljuvanja.

Pssssst it is Leclerc

pre 4 godine

Као да га навијачи Звезде још увијек прижељкују након што нас је одбио овог љета !!! Свестан је он да су му врата КК Црвена Звезда заувијек затворена али сад испада да је то његов избор...Сујета му је заштитнми знак.

Milan

pre 4 godine

Mislim da nije, ozbiljnu košarku nisi igrao dve godine, stalno se povredjuješ, a imaš i ugovor do 33-34 godine sa Virtusom. Mislim ipak da ćeš se maksimalno zadržati u Virtusu godinu dana, a onda okončati karijeru.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Treba poštovati njegovu želju.Svako u današnje vreme igra za pare i platu.Kada završi karijeru niko neće ga poštovati zbog toga što je igrao ili ne za neki domaći klub.Biće samo lažna poštovanja....Jedan je Teo kapiten!

111

pre 4 godine

Idi u partizae igokeje tamo bar mogu da te finansijski zadovolje...
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 5. oktobar 2019 20:44)

A sto da ne, kad se moze? Vi jadni niste to u stanju. Jadnom Gistu jedva ste platili milionce..O drugim igracima da ne pricamo.

Navijac

pre 4 godine

Pa kad nisi došao dok si nešto značio sad im i nisi potreban,ali ti samo govori da jedno pričaš a drugo radiš.Marin je svoje ispoštovao a ti nisi i tačka.

Skala

pre 4 godine

Decko sam si sebe ukanalio sto se tice Zvezde. Niko te nije vukao za jezik. A pravo da ti kazem ja licno te ne bi ni primio u Zvezdu sa 36 godina. Pare su uzeo potrosi ih u sreci i veselju. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

bozza

pre 4 godine

ono kad sujetni zvezdasi, koji su se do juce kleli u Tea i mastali o njegovom dolasku u Zvezdu, sad krenu sa komentarima "ni ne trebas nam..."

Milan

pre 4 godine

To si trebao lepo da kazes kada su novinari pustili patku a ti si dve nedelje cutao. Niko ti nista ne bi zamerio da si odmah iskreno rekao svoj stav.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

i bolje ti je. grobari bi te pljuvali opravdano, a tvoji bi te pljuvali jer nisi ranije dosao. ko se god vrati u ovu mocvaru ne prodje dobro, pitaj Gurovica. da je znao sta ce doziveti u svojoj zemlji, zavrsio bi karijeru u izraelu.

Milan

pre 4 godine

To si trebao lepo da kazes kada su novinari pustili patku a ti si dve nedelje cutao. Niko ti nista ne bi zamerio da si odmah iskreno rekao svoj stav.

Skala

pre 4 godine

Decko sam si sebe ukanalio sto se tice Zvezde. Niko te nije vukao za jezik. A pravo da ti kazem ja licno te ne bi ni primio u Zvezdu sa 36 godina. Pare su uzeo potrosi ih u sreci i veselju. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

Pssssst it is Leclerc

pre 4 godine

Као да га навијачи Звезде још увијек прижељкују након што нас је одбио овог љета !!! Свестан је он да су му врата КК Црвена Звезда заувијек затворена али сад испада да је то његов избор...Сујета му је заштитнми знак.

Milan

pre 4 godine

Mislim da nije, ozbiljnu košarku nisi igrao dve godine, stalno se povredjuješ, a imaš i ugovor do 33-34 godine sa Virtusom. Mislim ipak da ćeš se maksimalno zadržati u Virtusu godinu dana, a onda okončati karijeru.

micky

pre 4 godine

Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.

Navijac

pre 4 godine

Pa kad nisi došao dok si nešto značio sad im i nisi potreban,ali ti samo govori da jedno pričaš a drugo radiš.Marin je svoje ispoštovao a ti nisi i tačka.

Smeh

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.

Jug...Srbije

pre 4 godine

Ljudi NE po njemu..ja sam grobar, ali svejedno ne po njemu. Lik je to, zaslužuje samo respekt. On, Bogdan i njima slični..retkost su danas. Našu košarku sad čine stranci.

petarczv

pre 4 godine

Pljujete jednog Teodosica,e gani,gani.
(kralj, 05. oktobar 2019 21:27)

A sto sa ga ne pljujemo? Pljunuo je sam na sebe kad je dao rec da ce soci u zvezdu...

Shein

pre 4 godine

Teo je ok igrac i vrhunski covjek, jedino sto mu ja zamjeram je kada se Igor Rakocevic vratio u Zvezdu, on je dao izjavu da ce se vratiti u Zvedu ,ali ne kao neki pri zalasku karijere... Time je prozvao Igora Rakocevica, a sada se ispostavlja da je pricao praznu slamu i nije smio prozvati velikog Igora Rakocevica.

Svakom njegova zabava

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!devilhimself, 5. oktobar 2019 22:22)

Da ništa nije postigao u životu, vredelo ga je imati zbog one trojke Špancima iz svlačionice i doktorata protiv Australije na OI 2016. A motači kablova za 200 evra mesečno, mogu samo da mu zavide i pišu ovakve zajedljive komentare.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Iskreno, da je onaj igrač od pre 3-4 godine, pre NBA, svaki tim bi bio srećan da ga ima. Danas kad ljušti cigare i viskije kao na traci, kad mu je karijera na petom mestu (znam to dobro), najiskrenije sam srećan što neće nikada doći u Zvezdu.I sa njegove strane ovo je najbolji mogući odgovor, jer i sam zna da bi u zvezdi bio samo teret. Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...

Delije Čikago

pre 4 godine

Srbi su zbog emocija gubili ratove, žene, porodice, jednostavno takav nam je DNK, ne može svako posedovati toliku ljubav prema klubu, malo je ljudi poput Dekija Stankovića, Saše Ilića, i takvih likova, to su jednostavno urezani likovi u svoj klub, reano Zvezda nema takvih legendi u košarci, Partizan ih nema u fudbalu, to je činjenica, mislim da je jedan od retkih naših igrača u basketu bio Boban Janković, šteta što nam nije simbol zvezdaštva, bili su tu i Duci, Moka, Rakočević, Neša Ilić, Popović, Rakočević, ali je Boban Janković simbol Zvezde, lik koji je pandam Manceu u fudbalu, Teodosić nikada nije prošao taj vajb osim kad je bio na tribini iz zezanja, a mogao je biti idol sa Miličićem, nažalost sve više zbog novca se gubi taj osećaj pripadnosti, ne mogu svi biti Frančesko Toti naprimer, to je dete koje je u porodilištu obučen u Romin dres, nažalost danas je sve u novcu, spsolutno sve...

Volim te Zvezdo

pre 4 godine

Neko je Dejo, Robi, Nine a neko Teo. Ok uzeo si lovu i do sada, malo ti je i to je to. A zivot je jedan, kad prodje ljudi pominju samo ono sto nije materijalno.

Dino

pre 4 godine

Nije sve u parama,postoji nesto vise u zivotu.Zelim ti sve najbolje u zivotu ali shvatices kasnije sta si propustio,ali ne treba sebe silovati.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

i bolje ti je. grobari bi te pljuvali opravdano, a tvoji bi te pljuvali jer nisi ranije dosao. ko se god vrati u ovu mocvaru ne prodje dobro, pitaj Gurovica. da je znao sta ce doziveti u svojoj zemlji, zavrsio bi karijeru u izraelu.

petarczv

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.
(Bane, 05. oktobar 2019 21:50)

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća

bob

pre 4 godine

Koliko se vi u komentarima okrećete kako vetar duva. Čovek je profesionalni sportista od toga živi. Sve povrede, propuštena leta, sav fizički napor, stres, bes je čovek proživeo i to je velika cena za platiti. Igrao je uvek za reprezentaciju. Nikad poziv nije odbio. I treba što više da zaradi u poslednjim godinama karijere. Zaslužio je i nema on nikakav dug ni prema Zvezdi, ni prema vama komentatorima niti prema Srbiji. Tako da možete samo sreću i uspeh da mu želite, a ne komentare na ivici pljuvanja.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Treba poštovati njegovu želju.Svako u današnje vreme igra za pare i platu.Kada završi karijeru niko neće ga poštovati zbog toga što je igrao ili ne za neki domaći klub.Biće samo lažna poštovanja....Jedan je Teo kapiten!

bozza

pre 4 godine

ono kad sujetni zvezdasi, koji su se do juce kleli u Tea i mastali o njegovom dolasku u Zvezdu, sad krenu sa komentarima "ni ne trebas nam..."

devilhimself

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!

Nikolaus

pre 4 godine

Celo valjevo zna da si grobar
(neko iz mase, 5. oktobar 2019 20:31)

Da si iz Valjeva, znao bi da je Milos veliki Zvezdas.
(Mustra, 05. oktobar 2019 21:02)

I još iz Tešnjara,da ne kažem Kosančića venac,5.osnovna škola.Miloše,legendo,ovi koji te ne poznaju mogu samo da te prozivaju po portalima,a za 3 svoja života neće postići ono što si ti za 32 god.

Ivan

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.
(Smeh, 05. oktobar 2019 21:08)

realno je tako a u praksi je drugacije. niko mu ne bi ni zamerio da se odmah javio i rekao da nece u zvezdu i da ceka veci ugovor. ovako se vodila saga ko u spanskoj seriji dve tri nedelje. da sam ja na njegovom mestu kad je vec bio u Beogradu pocetkom godine ladno je mogao da igra za zvezdu jos tad da odrzava formicu do svetskog prvenstva a posle da juri neki unosniji ugovor kad mu je vec novac na prvom mestu. on nije hteo a i Jelisaveta se cak i segacila sa zvezdom ima i video. tako da sad i da hoce kasno je.

Sah-mat

pre 4 godine

Ko te zvao?! Ne daj boze da ikada dodjes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. oktobar 2019 21:00) # Link komentara

E ovo su ti pravi pravcati panteri.

oberin martel

pre 4 godine

Pa naravno da nije više realno. Kada si mislio da dođeš? Sa 35 kada više nisi za ozbiljnu košarku. Idi ti , brate, u Kinu tada. Inače sve ti najbolje želim u budućnosti.

Iznevereni navijaci pudlice.

pre 4 godine

Kako je mogao da razocara navijace zvezde?!Ipak su ga oni vredjali i pogodili casom sa vodom u glavu,a Antica,kalinica i Bogdanovica hteli da lincuju!

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Meni je najiskrenije zao sto nije dosao Teo kod vas. Prvo, jer bi vas realno finansijski ispumpao, a drugo on je oduvek bio igrac oko koga se sve vrtelo. A s obzirom da odavno ne pruza partije na vrhunskom nivou, samo bi vam uveo haos i podelu medju igracima, a ugusio nekog drugog ko ce mozda u ovoj sezoni da vam eksplodira.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@NIJE REALNO, PRAVA CRVENA ZVEZDA CE JOS DUGO BITI ZAMRZNUTA NEGDE U APR, PPRR, CENTRALNOM REGISTRU, EUPRAVI, MALOM KALEMEGDANU, PU.
(Trolimir, 05. oktobar 2019 21:00)
Jes vala, bas si u pravu, ova sto pobedjuje i osvaja prva mesta u ABI nije Zvezda, to je neka 'nepoznata' ekipa nego je 'ukrala' ime i grb onoj 'pravoj' Zvezdi sto je kako ti kazes 'zamrznuta' u APR-u, cim je odmrznu ovu ce da izbace iz svih liga ili ce mozda i ovu zamrznuti, mozda zatreba nekome ;). Elem, imam neki osecaj da si se ti nesto 'zamrznuo' pa ti se svasta pricinjava od tolike hladnoce, upali grejalicu bice ti lakse ;)...

as

pre 4 godine

(cvarci i kavurma, 05. oktobar 2019 21:29)

Pogresio je covek,ali ne mnogo.Grb ste tada iznajmili FMPu,a iz zamrzivaca su vas izvadili.Sad ste ona stara Zvezda.Al to ne menja cinjenicu da ste par godina navijali za FMP i bili renta navijaci.Ovo sve pise u vasem svetom UPPR.Ili se za njega samo uhvatite kada kazete da je sve cisto i da je UPPR po zakonu uradjen.Sama cinjenica da je CZ po sporazumu sa FMP u taj novi klub unela samo DVA igraca i da su samo ti igraci potpisivali novi ugovor iako im nije istekao stari a FMP igraci nisu morali nista potpisati govori za koga ste navijali.

delboj

pre 4 godine

Realna situacija za klub takvog "renomea" u kosarci kakav je Zvezda. Koliko su vjestacki nafilovani, isto kao sto im najbolji igrac u istoriji nikad nije odigrao ni jedan mec u istoriji za klub.

navijac Crvene Zvezde

pre 4 godine

Najjaci su mi ovi navijaci Zvezde koji vide nesto lose u tome sto Teodosic vise voli pare nego Zvezdu. Da im ponudi neko 5000 evra i da im zatrazi da nikad vise ne navijaju za Zvezdu odmah bi prihvatili a krive Tea sto vodi racuna o sebi i svojoj porodici. Licemerje - zastitni znak srpskih navijaca

Bane

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.

111

pre 4 godine

Idi u partizae igokeje tamo bar mogu da te finansijski zadovolje...
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 5. oktobar 2019 20:44)

A sto da ne, kad se moze? Vi jadni niste to u stanju. Jadnom Gistu jedva ste platili milionce..O drugim igracima da ne pricamo.

dm

pre 4 godine

Nikada ne komentarisem druge ali najjaci su mi likovi koji se direktno obracaju osobi/sportisti o kome se pise...da li se nadaju/veruju da ce ta doticna osoba to da procita ili sta vec,stvarno jasno mi nije...uglavnom slatko se nasmejem uvek...

Las

pre 4 godine

Prozivate Tea jer je cutao letos kada je neko drugi poceo da spinuje da ce on doci u CZ. Za to vam je krivac Teo, a ne taj sto je lazno najavljivao i lozio (vasu) javnost?
A mozda je dogovor bio da se nista ne objavljuje, tj demantuje, pa da vi trcite po godisnje karte, kupujete 'Informer' i slicna smeca, mozda i da se malko spusti cena ponekom od ovih astronomskih pojacanja. Teo je kriv i njemu se ne moze oprostiti, a covek sa torbom je i dalje legenda.
A mozda bas Cokiju nije odgovaralo da dodje majstor, pa da napokon imate pravu klupsku legendu, a ne politicara, smrdu, egomanijaka.

matrix74

pre 4 godine

zvezdasi, da stanete u stav MIR NOO. Kad se izgovori njegovo ime. Kako nerazumete da jedna legenda kao on, nikad nece igrati u nasim klubovima zbog plate ili ti para. Kao u NBA neki igraci nikad necu igrati za tim gde su odrasli jer para vrti gde burgija nece. To je tako i gotovo. Covek je dao repki ama bas sve, zato pustite Tea da pokaze u Evrokupu ko je najbolji plej u evropi. Uzivajte u njegovim igrama, bice opet 30 poena.

Miladin

pre 4 godine

Nije realno nigde da igra na vrhunskom nivou jer se predugo fizicki zapustio. Primicu mu se godine u kojima samo vrhunski profesionalci opstaju i postizu rezultate. On je redak biser kosarke, ali bez zelje i discipline rezultata nece biti

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:46)
----------------
Baš je lako upravljati tuđim novčanikom.
Ti baš znaš koliko je on potrošio, koliko ga košta način života.
Ti računaš koliko je para potrebno za pivce, slan keks i internet..

Kad je on to obećao da dolazi u Zvezdu?
Gde on to kaže obećavam!

Vojislav

pre 4 godine

Da li je gazda bio uopste i zainteresovan za Tea?Sin sada ima ugovor na radost protivnika.Niste ni zasluxili Tea,kako ga pljujete.

Radijator

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Ne postoji, postoji samo Partizan koji nikad nije menjao pib.

Driver

pre 4 godine

Hejteri koji ste vi paćenici. Šta je on vama dužan? Ko ste vi da mu spočitavate? Najveći uspeh u životu vam je par lajkova na neki komentar koji ostavite. Sredite svoj život, ne dovodite u pitanje tuđe odluke.

kućabezprozora

pre 4 godine

Kakve gluposti mogu ovde da se pročitaju... Kako je to odbio kada mu ništa nije ni ponuđeno? Više se zamera njemu pojedinci, što je ćutao, a to što je klub ćutao je u redu. Uostalom, nije ništa obećao, rekao je da bi voleo da karijeru završi kod nas.
Za gušu treba 'vatati one koji nam svakog dana obećavaju svašta, a ne bave se sportom nego našim sudbinama. Pustite čoveka kad je već samo zbog svog talenta ugrabio priliku da obezbedi budućnost sebi i porodici.

Udbadija

pre 4 godine

Prisvojis y kosarci 4,5 fmpovih titula, dodas zvezdicu.
Priscojis u fudbalu isto neke titule, dodas zvezdicu.
Zato si zvezdo mala.
A i ovako vam ostaje coki kao jedina legenda ikada

јд123

pre 4 godine

Сви коментаришу једну реченицу где је рекао да није реално а не нећу. Нико се не осврће на то шта је рекао у вези СП. Слика и прилика код нас. Важнији су Партизан и Звезда од репрезентације. Још мало па ће само странци да играју а ви се и даље препирите око Партизана и Звезде, нисте боље ни заслужили.

Човек дуго није играо и зато вероватно проценио да не би могао да помогне Звезди. Али наши ”навијачи” само знају да попљују, поготово свога - ко ће коме ако неће свој своме, јел тако хејтери? Да сам на његовом месту не бих рекао није реално, него да су ме навијачи разочарали, да су све заборавили шта сам урадио за Србију и да зато никада нећу играти за наш клуб. Па онда кмечите и даље. Толико сте попљували Јокића да је човек морао да затвори инстаграм налог. Да је рекао да због тога никада више неће играти за репрезентацију, било би оправдано. Нисам видео да је маса стала у његову одбрану. Али шта очекивати од људи који своју ”захвалност” показују тиме што радије круже интернетом и пљују Јокића где стигну уместо да бирају Богдановића за ол-стар? Ништа.

Сасвим је реално проценио неуспех репрезентације. Само што је изоставио оно најважније, да није било играча који ће да подвикне на саиграче, да их тргне из летаргије после пораза од Шпаније. Увек смо имали такве играче када смо освајали злато, после пораза су се сами извлачили из блата. То ме забрињава за будућност, јер не видим ко би то могао бити после Теодосића у репрезентацији.

Goran

pre 4 godine

Ma svi smo znali da on neće doći nikada.
Znamo mi svi također sve naše blato i sve oko njega. A on svejedno nije hteo nikada dolaziti u naše blato, ali mu baš nije bilo u prevelikom interesu da progovori na vrijeme i zaustavi te špekulacije o njegovom dolasku u Zvezdu.
Sad je progovorio i propustio odličnu priliku da ćuti.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 5. oktobar 2019 23:47)



za partizan igokea ne bih znao kasti, ali znam da partizaи igokea, odnosno igokea partizaи, postoji još od 2007, otkad je, kako to u poetskom zanosu zakliktaše avangardni lucidni šmekeri - košarkaška lopta preskočila drinu.

Gordon Bennett

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.
(Radijator, 06. oktobar 2019 03:36)

PIB tada nije ni postojao, ali čestitam na pokušaju!

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo mi zao zavrsio bi kao gurovic i rakocevic u klubu za koji navijas od malih nogu.našew največi igrač uz saleta čak pre bodiroge i divca barem pomeni jer je srce ostavio za reprezentaciju i ostao ljudina sto se najvise ceni ali nazalost kod nas niti neprasta.

Nenad

pre 4 godine

Ako Zvezda vec sabira trofeje FMP-, Refleksa i Crvene Zvezde, i na konto toga dodaje zvezdicu u grbu, onda neka sabere i igrace. Dakle Teodosic je igrao za "Zvezdu" od 2004-2007. To sto navijaci Zvezde nisu navijali za njega je njihov problem.

Kovač

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)
Dere oba efempe tima tako da sigurno postoji

Radijator

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.

zdravkogfwk ej

pre 4 godine

Bravo Teodosiću štosi iskren jer nije realno da dođeš u zvezdu zato štosi potpiso sa virtusem na tri godine. a ti imaš lepe godine pa zato i ne možeš u zvezdu jer nama ne trebaju starci. ali se nadamo daces doci u zvezdu kao neki funkcioner jer evo kako carbakapa nije igro za zvezdu a dosije u klub kojeg voli i pomaze stručnom stabu nadam se daces i ti doci posle završetka karijere u svojoj zvezdu.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Hajahaha sta kazu komsije "ma mi tebe i ne zelimo". Zaboravili transparente kao u severnoj koreji sto su drzali "dal bi hTEO"

Gorki

pre 4 godine

Meni je to bilo jasno i onda kada je izjavio da bi kao voleo da zavrsi karijeru u Zvezdi. Covek je pre svega profesionalac i kosarkas koji je prevazisao nase lige poodavno, pa je meni bilo skroz nerealno da dodje u Zvezdu.

Znalac

pre 4 godine

@ Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.
(micky, 05. oktobar 2019 23:54)
Sve tačno osim sto si trebao reci za kvazi selektora ili bivšeg selektora npr.

nesko

pre 4 godine

al kmeči limarija, a ustvari ostali bez jednog navijača, i jedine istinske navijačke legende, kad već nemaju igračke. eh, limenke, limenke...

only fools and horses

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??
(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Postoji Partizan a postoji i Igokea. A očigledno postoji i velika zbrka u tvojoj glavi izazvana promenama imena, PIBa i adresa kluba kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@Kacavenda
Sasvim normalno za razliku od 99% mozgova grobara kojima je dominantna emocija mrznja prema Zvezdi i svemu crveno-belom. To vas podize iz kreveta ujutru. Zbog toga, cak i kada imate mnogo slabiji tim, vi igrate dobro jer mrzite. Sto se Tea tice, jasno je uvek bilo da nikada nece doci u Zvezdu jer je ovde u nasoj ligi i zemlji atmosfera zivota i smrti i puno je mulja u svim sportovima. Prosle godine je propaganda bila zbog sezonskih. A ovaj njegov interjvu je sasvim korektan i svaki pravi Zvezdas mu je na istom zahvalan jer je stavljena tacka na spekulacije. Mesto poput Milicica kada je objasnio da nije u redu da igra za Zvezdu kada nije 100% spreman i da se bruka....

Objektivni navijač Zvezde

pre 4 godine

Čemu ovakvi kiseli komentari? Šta će njemu danas igranje u Zvezdi, posle NBA, Eurolige, posle toliko medalja? Čovek vuče povrede, polako se približava zasluženoj penziji, a vi biste da se sad iscimava u Zvezdi. Što ne ide ne ide, ni vi da ste na njegovom mestu ne biste igrali.

Teo de si krenuo

pre 4 godine

Teo je nesto posebno, on se izdigao iznad samog sporta. Mozda je krajnje vreme da se mane zaostalog sporta upise fakultet pod uslovom ako je uopste zavrsio srednju.

Putnik

pre 4 godine

Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...
(Lajavi krelac, 5. oktobar 2019 23:20)

Maznuo bi on možda i veće pare kod Rusa ili Turaka. Pre će biti da mu u ovom trenutku više odgovara Virtus jer tu može garantovano da izigrava prvu violinu i da dobije minute koje sam sebi odredi.

Na žalost, sumnjam da će doprineti Đorđevićevom pedaliranju iz Virtusa već nasuprot, da će kao field general prekriti Đorđevićevo neznanje na polju taktike i produžiti mu rok trajanja u Virtusu. Da je mogao da učestvuje na svetskom prvenstvu ne bismo onako dezorganizovano kao muve bez glave izgledali. Šta Đorđević bez njega može smo tom istom prilikom videli. Nije Đorđević bez razloga doveo dva naša prekaljena pleja. Oni će ga dopunjavati tamo gde je tanak.

Sumnjam i da Teodosić Đorđeviću mora da plaća proviziju, to je rezervisano sa određene "reprezentativce", kojima redovno mora karijera da se oživi kako bi sa statusom reprezentativca dobili ugovor makar u nekom levom turskom timu ili Kini a ne Rumuniju, koja im se po kvalitetu realno smeši.

Šteta što nije došao kod nas, upravo na toj poziciji smo najtanji a mogao bi i Tomićeve nedostatke da pokriva, ali šta je tu je. Realno, retko ko od nas bi se na njegovom mestu odrekao para i lagodnijeg tima zarad Zvezde gde bi bio izložen nenormalnim očekivanjima. Neka je on nama živ i zdrav.

Kačavenda

pre 4 godine

Toliko o ljubavi prema klubu, boji navijacima. Uporno govorim da to ne postoji ali ok,postoje i dan danas navijaci koji vjeruju Čoviću i slicnima. Sjetimo se kaki je Čovke lepo to u predsezoni najavio a navijaci u ushicenju prihvatili svu tu pricu nakon osvajanja aba lige. Čak je i gospodja Teodosić izbacila video gdje u sali kaze da on prelazi u FMP. E tek su tad gani poludjeli. Govorilo se o ljubavi, postovanju i svim lepim stvarima koje cine kosarku ali kad dodje vest da je potpisao za italijane ahahhahahhahhaa. Zamislite kako je tad izgledao prosecni ganski mozak? Neprocenjivo!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Naš, srpski narod, ima izreku:"Čovek se veže za rep, a vo za rogove". Milošu je mesto daleko, što dalje od Crvene Zvezde.

luka

pre 4 godine

Teo sedi tamo gdi si, jer i za gdi si nisi. Posle neuspešne epizode u NBA ligi veliki ti je uspeh tamo gde si sad. Sam kazes da si u NBA otisao kasno, e sad je jos kasnije da se dokazes u Evropi, jer vise nisi onaj igrac koji je otisao u NBA ligu, godine ta biju za vrat.

Metropola

pre 4 godine

Ovakvim komentarima samo dokazujete da je doneo ispravnu odluku! Sram vas bilo, ne cenite ama bas nista u ovom sportu! Sta mu znaci armija prevrtljivih nitkovica da mu klice!? Svakako bi pljunuli po njemu kod prve izgubljene utakmice!

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sto si onda pricao da bi voleo da dodjes, peo se na sipku na Severu ? Svima usta puna ljubavi i Zvezde dok ne zasuskaju novci.

Realan

pre 4 godine

A da li je neko od vas pomislio na slijedeci scenario?

Teo dolazi u Bg poslije epizode u NBA, krecu spekulacije o dolasku u CZ za kraj sezone. Mozda, kazem mozda, je to zaista bila njegova intencija, jer nije tada reagovao na spekulacije. I mozda je razgovarao o tome sa celnicima kluba. I mozda nije novac tada bio presudan. I mozda nije njegova greska sto nije zaigrao tada u Zvezdi, pa je ovo izjava covjeka razocaranog u postupak kluba, tj njegovih celnika. Mozda je tada neko drugi morao da igra na poziciji playa, pa nije bilo mjesta za Tea, a klub to nije iskomunicirao...

Key and Peele

pre 4 godine

Ganci ni ovde ne mogu da ne potkace djordjevica. Sve sto je reprezentacija uradila doneli su joj crno-beli treneri: duda, zeljko, sasa, donekle je pesoc neutralan al tad je imao samo crno-beli pedigre. Karadzic i moka su otkinuli, vidim i sad ce neki njihov, pa opet grobari te nisu potkacili nikad, za fijaska, kao sto su indusi vujosevica za svedsku. Jad i cemer. A teo, njega boli, decko zida hotele i svaki milion je dobrodosao.

da li je realno?

pre 4 godine

Daj vise da se ne lazemo, cim se javlja i prica o ovome - savest mu nije cista! Ovo je mali grad sve se zna! Zvezda ga je kontaktirala, njegov menadzer Grk Lotsos rekao da Zvezda ne moze da parira tim ponudama i novcu koji nude drugi. Pricali trener i Nesa Ilic. Zarad istine, zato nemoj da se lazemo, bilo kontakata, nabijao cenu nikada nije hteo da dodje. Nije sporno, samo kazi majstore, a ne zena predstava i slicne igrarije. Toliko

sryugos

pre 4 godine

Nije mogla biti bolja prilika. Sa 32 godine, jos te porodica i zivot sad vezuju za Beograd. Zvezda u EL, falio prvi plej. Moglo je na godinu dana i onda fino produzis drugde, odrzi se ta data rec, osvoji nesto s omiljenim klubom.
Ovako je izgubio taj klupski respekt kod zvezdasa. Naglasavam klupski, ne reprezentativni.

Mane

pre 4 godine

Povrede su uzele danak istrosen je on nece ni tamo nista uraditi ali nije trebao da obecava i onda da ode to nije lepo od njega...

moralni gmizavac

pre 4 godine

Dragi Milose,
Naravno da nije moguce da dodjes u zvezdu, jedino mozes u fmp, jer niko ne moze da zabrani fmp kako cemo da se zovemo.
Sportski pozdrav

Rastko Pelješac

pre 4 godine

A gde ti je inat serbski, molim? Reci mi da te zamolim - gde ti je inat serbski? Kroz vekove, taj inat je bio nas najbolji proizvod, a ti ga očigledno nemaš. Video sam u tebe pravog ortodoksnog, opanackog Srbina s dna kace kakav nam treba, a ti nećeš u Zvezdu jer si se prodao zapadnim kapitalistima.

Pssssst it is Leclerc

pre 4 godine

Као да га навијачи Звезде још увијек прижељкују након што нас је одбио овог љета !!! Свестан је он да су му врата КК Црвена Звезда заувијек затворена али сад испада да је то његов избор...Сујета му је заштитнми знак.

micky

pre 4 godine

Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.

Milan

pre 4 godine

To si trebao lepo da kazes kada su novinari pustili patku a ti si dve nedelje cutao. Niko ti nista ne bi zamerio da si odmah iskreno rekao svoj stav.

Skala

pre 4 godine

Decko sam si sebe ukanalio sto se tice Zvezde. Niko te nije vukao za jezik. A pravo da ti kazem ja licno te ne bi ni primio u Zvezdu sa 36 godina. Pare su uzeo potrosi ih u sreci i veselju. Svako dobro tebi i tvojoj porodici.

petarczv

pre 4 godine

Pljujete jednog Teodosica,e gani,gani.
(kralj, 05. oktobar 2019 21:27)

A sto sa ga ne pljujemo? Pljunuo je sam na sebe kad je dao rec da ce soci u zvezdu...

Iznevereni navijaci pudlice.

pre 4 godine

Kako je mogao da razocara navijace zvezde?!Ipak su ga oni vredjali i pogodili casom sa vodom u glavu,a Antica,kalinica i Bogdanovica hteli da lincuju!

petarczv

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.
(Bane, 05. oktobar 2019 21:50)

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća

Milan

pre 4 godine

Mislim da nije, ozbiljnu košarku nisi igrao dve godine, stalno se povredjuješ, a imaš i ugovor do 33-34 godine sa Virtusom. Mislim ipak da ćeš se maksimalno zadržati u Virtusu godinu dana, a onda okončati karijeru.

Svakom njegova zabava

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!devilhimself, 5. oktobar 2019 22:22)

Da ništa nije postigao u životu, vredelo ga je imati zbog one trojke Špancima iz svlačionice i doktorata protiv Australije na OI 2016. A motači kablova za 200 evra mesečno, mogu samo da mu zavide i pišu ovakve zajedljive komentare.

devilhimself

pre 4 godine

Kolilo je mala razlika uzmedju ludaka i genija, toliko je mala razlika u sportu da li ce istorija da te pamti kao pobednika ili nebitnog!!! Meni ces ti ceo zivot ostati nebitan, prvo jer te je olimpijakos morao oterati da bi osvojio uzastopne dve evrolige. Drugo jer i u najjacim cska svih vremena nisi pravio razliku ni vodio ih do evropskih titula. Trece jer repku nikada nisi odveo do zlata. Odmah posle toga jer si kao poslednji pacer presedeo dve god i nba iako si u evropi imao status boga a otisao si preko bare da budes curkuzant i odreknes se ozbiljnog igranja kosarke. Najbitnije slagao si najvecu armiju navijaca u ovom delu evrope, imao si sansu da postanes bog i idol a zbog pisljivih para koje si inace zaradio pre ovog leta da se izivljavas 9 zivota si izabrao smesni i nebitni italijanski tim gde ces takodje da glumis dvorsku ludu. Za mene si sitna dusa i nista vise od toga!!!!!!!!!

delboj

pre 4 godine

Realna situacija za klub takvog "renomea" u kosarci kakav je Zvezda. Koliko su vjestacki nafilovani, isto kao sto im najbolji igrac u istoriji nikad nije odigrao ni jedan mec u istoriji za klub.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Iskreno, da je onaj igrač od pre 3-4 godine, pre NBA, svaki tim bi bio srećan da ga ima. Danas kad ljušti cigare i viskije kao na traci, kad mu je karijera na petom mestu (znam to dobro), najiskrenije sam srećan što neće nikada doći u Zvezdu.I sa njegove strane ovo je najbolji mogući odgovor, jer i sam zna da bi u zvezdi bio samo teret. Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...

Dino

pre 4 godine

Nije sve u parama,postoji nesto vise u zivotu.Zelim ti sve najbolje u zivotu ali shvatices kasnije sta si propustio,ali ne treba sebe silovati.

Navijac

pre 4 godine

Pa kad nisi došao dok si nešto značio sad im i nisi potreban,ali ti samo govori da jedno pričaš a drugo radiš.Marin je svoje ispoštovao a ti nisi i tačka.

bozza

pre 4 godine

ono kad sujetni zvezdasi, koji su se do juce kleli u Tea i mastali o njegovom dolasku u Zvezdu, sad krenu sa komentarima "ni ne trebas nam..."

Volim te Zvezdo

pre 4 godine

Neko je Dejo, Robi, Nine a neko Teo. Ok uzeo si lovu i do sada, malo ti je i to je to. A zivot je jedan, kad prodje ljudi pominju samo ono sto nije materijalno.

Sah-mat

pre 4 godine

Ko te zvao?! Ne daj boze da ikada dodjes.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 5. oktobar 2019 21:00) # Link komentara

E ovo su ti pravi pravcati panteri.

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo mi zao zavrsio bi kao gurovic i rakocevic u klubu za koji navijas od malih nogu.našew največi igrač uz saleta čak pre bodiroge i divca barem pomeni jer je srce ostavio za reprezentaciju i ostao ljudina sto se najvise ceni ali nazalost kod nas niti neprasta.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Treba poštovati njegovu želju.Svako u današnje vreme igra za pare i platu.Kada završi karijeru niko neće ga poštovati zbog toga što je igrao ili ne za neki domaći klub.Biće samo lažna poštovanja....Jedan je Teo kapiten!

matrix74

pre 4 godine

zvezdasi, da stanete u stav MIR NOO. Kad se izgovori njegovo ime. Kako nerazumete da jedna legenda kao on, nikad nece igrati u nasim klubovima zbog plate ili ti para. Kao u NBA neki igraci nikad necu igrati za tim gde su odrasli jer para vrti gde burgija nece. To je tako i gotovo. Covek je dao repki ama bas sve, zato pustite Tea da pokaze u Evrokupu ko je najbolji plej u evropi. Uzivajte u njegovim igrama, bice opet 30 poena.

Jug...Srbije

pre 4 godine

Ljudi NE po njemu..ja sam grobar, ali svejedno ne po njemu. Lik je to, zaslužuje samo respekt. On, Bogdan i njima slični..retkost su danas. Našu košarku sad čine stranci.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@NIJE REALNO, PRAVA CRVENA ZVEZDA CE JOS DUGO BITI ZAMRZNUTA NEGDE U APR, PPRR, CENTRALNOM REGISTRU, EUPRAVI, MALOM KALEMEGDANU, PU.
(Trolimir, 05. oktobar 2019 21:00)
Jes vala, bas si u pravu, ova sto pobedjuje i osvaja prva mesta u ABI nije Zvezda, to je neka 'nepoznata' ekipa nego je 'ukrala' ime i grb onoj 'pravoj' Zvezdi sto je kako ti kazes 'zamrznuta' u APR-u, cim je odmrznu ovu ce da izbace iz svih liga ili ce mozda i ovu zamrznuti, mozda zatreba nekome ;). Elem, imam neki osecaj da si se ti nesto 'zamrznuo' pa ti se svasta pricinjava od tolike hladnoce, upali grejalicu bice ti lakse ;)...

as

pre 4 godine

(cvarci i kavurma, 05. oktobar 2019 21:29)

Pogresio je covek,ali ne mnogo.Grb ste tada iznajmili FMPu,a iz zamrzivaca su vas izvadili.Sad ste ona stara Zvezda.Al to ne menja cinjenicu da ste par godina navijali za FMP i bili renta navijaci.Ovo sve pise u vasem svetom UPPR.Ili se za njega samo uhvatite kada kazete da je sve cisto i da je UPPR po zakonu uradjen.Sama cinjenica da je CZ po sporazumu sa FMP u taj novi klub unela samo DVA igraca i da su samo ti igraci potpisivali novi ugovor iako im nije istekao stari a FMP igraci nisu morali nista potpisati govori za koga ste navijali.

111

pre 4 godine

Idi u partizae igokeje tamo bar mogu da te finansijski zadovolje...
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 5. oktobar 2019 20:44)

A sto da ne, kad se moze? Vi jadni niste to u stanju. Jadnom Gistu jedva ste platili milionce..O drugim igracima da ne pricamo.

navijac Crvene Zvezde

pre 4 godine

Najjaci su mi ovi navijaci Zvezde koji vide nesto lose u tome sto Teodosic vise voli pare nego Zvezdu. Da im ponudi neko 5000 evra i da im zatrazi da nikad vise ne navijaju za Zvezdu odmah bi prihvatili a krive Tea sto vodi racuna o sebi i svojoj porodici. Licemerje - zastitni znak srpskih navijaca

SubmisivniDominator

pre 4 godine

i bolje ti je. grobari bi te pljuvali opravdano, a tvoji bi te pljuvali jer nisi ranije dosao. ko se god vrati u ovu mocvaru ne prodje dobro, pitaj Gurovica. da je znao sta ce doziveti u svojoj zemlji, zavrsio bi karijeru u izraelu.

bob

pre 4 godine

Koliko se vi u komentarima okrećete kako vetar duva. Čovek je profesionalni sportista od toga živi. Sve povrede, propuštena leta, sav fizički napor, stres, bes je čovek proživeo i to je velika cena za platiti. Igrao je uvek za reprezentaciju. Nikad poziv nije odbio. I treba što više da zaradi u poslednjim godinama karijere. Zaslužio je i nema on nikakav dug ni prema Zvezdi, ni prema vama komentatorima niti prema Srbiji. Tako da možete samo sreću i uspeh da mu želite, a ne komentare na ivici pljuvanja.

zdravkogfwk ej

pre 4 godine

Bravo Teodosiću štosi iskren jer nije realno da dođeš u zvezdu zato štosi potpiso sa virtusem na tri godine. a ti imaš lepe godine pa zato i ne možeš u zvezdu jer nama ne trebaju starci. ali se nadamo daces doci u zvezdu kao neki funkcioner jer evo kako carbakapa nije igro za zvezdu a dosije u klub kojeg voli i pomaze stručnom stabu nadam se daces i ti doci posle završetka karijere u svojoj zvezdu.

Nikolaus

pre 4 godine

Celo valjevo zna da si grobar
(neko iz mase, 5. oktobar 2019 20:31)

Da si iz Valjeva, znao bi da je Milos veliki Zvezdas.
(Mustra, 05. oktobar 2019 21:02)

I još iz Tešnjara,da ne kažem Kosančića venac,5.osnovna škola.Miloše,legendo,ovi koji te ne poznaju mogu samo da te prozivaju po portalima,a za 3 svoja života neće postići ono što si ti za 32 god.

Gordon Bennett

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.
(Radijator, 06. oktobar 2019 03:36)

PIB tada nije ni postojao, ali čestitam na pokušaju!

Udbadija

pre 4 godine

Prisvojis y kosarci 4,5 fmpovih titula, dodas zvezdicu.
Priscojis u fudbalu isto neke titule, dodas zvezdicu.
Zato si zvezdo mala.
A i ovako vam ostaje coki kao jedina legenda ikada

dm

pre 4 godine

Nikada ne komentarisem druge ali najjaci su mi likovi koji se direktno obracaju osobi/sportisti o kome se pise...da li se nadaju/veruju da ce ta doticna osoba to da procita ili sta vec,stvarno jasno mi nije...uglavnom slatko se nasmejem uvek...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 5. oktobar 2019 23:47)



za partizan igokea ne bih znao kasti, ali znam da partizaи igokea, odnosno igokea partizaи, postoji još od 2007, otkad je, kako to u poetskom zanosu zakliktaše avangardni lucidni šmekeri - košarkaška lopta preskočila drinu.

Ivan

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.
(Smeh, 05. oktobar 2019 21:08)

realno je tako a u praksi je drugacije. niko mu ne bi ni zamerio da se odmah javio i rekao da nece u zvezdu i da ceka veci ugovor. ovako se vodila saga ko u spanskoj seriji dve tri nedelje. da sam ja na njegovom mestu kad je vec bio u Beogradu pocetkom godine ladno je mogao da igra za zvezdu jos tad da odrzava formicu do svetskog prvenstva a posle da juri neki unosniji ugovor kad mu je vec novac na prvom mestu. on nije hteo a i Jelisaveta se cak i segacila sa zvezdom ima i video. tako da sad i da hoce kasno je.

Covek po imenu Uve

pre 4 godine

Meni je najiskrenije zao sto nije dosao Teo kod vas. Prvo, jer bi vas realno finansijski ispumpao, a drugo on je oduvek bio igrac oko koga se sve vrtelo. A s obzirom da odavno ne pruza partije na vrhunskom nivou, samo bi vam uveo haos i podelu medju igracima, a ugusio nekog drugog ko ce mozda u ovoj sezoni da vam eksplodira.

Bane

pre 4 godine

Miloše svaka ti čast. Hvala ti za sve asistencije, trojke i uživanje u tvojoj igri. Godine su tu, treba obezbediti egzistenciju i idi. Znaj da će mo te prezirati i pljuvati kada pobedjujes srpske klubove ali ti si već pružio ono što si mogao. Hvala za sve i srećno.

Znalac

pre 4 godine

@ Svaka tebi čast za svaku pobedu u dresu reprezentacije, ali druže, mi tebe više i ne želimo u Crvenoj Zvezdi. Ta mogućnost i naša želja je završena ovog leta kada si potpisao za selektora.
(micky, 05. oktobar 2019 23:54)
Sve tačno osim sto si trebao reci za kvazi selektora ili bivšeg selektora npr.

Shein

pre 4 godine

Teo je ok igrac i vrhunski covjek, jedino sto mu ja zamjeram je kada se Igor Rakocevic vratio u Zvezdu, on je dao izjavu da ce se vratiti u Zvedu ,ali ne kao neki pri zalasku karijere... Time je prozvao Igora Rakocevica, a sada se ispostavlja da je pricao praznu slamu i nije smio prozvati velikog Igora Rakocevica.

oberin martel

pre 4 godine

Pa naravno da nije više realno. Kada si mislio da dođeš? Sa 35 kada više nisi za ozbiljnu košarku. Idi ti , brate, u Kinu tada. Inače sve ti najbolje želim u budućnosti.

Delije Čikago

pre 4 godine

Srbi su zbog emocija gubili ratove, žene, porodice, jednostavno takav nam je DNK, ne može svako posedovati toliku ljubav prema klubu, malo je ljudi poput Dekija Stankovića, Saše Ilića, i takvih likova, to su jednostavno urezani likovi u svoj klub, reano Zvezda nema takvih legendi u košarci, Partizan ih nema u fudbalu, to je činjenica, mislim da je jedan od retkih naših igrača u basketu bio Boban Janković, šteta što nam nije simbol zvezdaštva, bili su tu i Duci, Moka, Rakočević, Neša Ilić, Popović, Rakočević, ali je Boban Janković simbol Zvezde, lik koji je pandam Manceu u fudbalu, Teodosić nikada nije prošao taj vajb osim kad je bio na tribini iz zezanja, a mogao je biti idol sa Miličićem, nažalost sve više zbog novca se gubi taj osećaj pripadnosti, ne mogu svi biti Frančesko Toti naprimer, to je dete koje je u porodilištu obučen u Romin dres, nažalost danas je sve u novcu, spsolutno sve...

јд123

pre 4 godine

Сви коментаришу једну реченицу где је рекао да није реално а не нећу. Нико се не осврће на то шта је рекао у вези СП. Слика и прилика код нас. Важнији су Партизан и Звезда од репрезентације. Још мало па ће само странци да играју а ви се и даље препирите око Партизана и Звезде, нисте боље ни заслужили.

Човек дуго није играо и зато вероватно проценио да не би могао да помогне Звезди. Али наши ”навијачи” само знају да попљују, поготово свога - ко ће коме ако неће свој своме, јел тако хејтери? Да сам на његовом месту не бих рекао није реално, него да су ме навијачи разочарали, да су све заборавили шта сам урадио за Србију и да зато никада нећу играти за наш клуб. Па онда кмечите и даље. Толико сте попљували Јокића да је човек морао да затвори инстаграм налог. Да је рекао да због тога никада више неће играти за репрезентацију, било би оправдано. Нисам видео да је маса стала у његову одбрану. Али шта очекивати од људи који своју ”захвалност” показују тиме што радије круже интернетом и пљују Јокића где стигну уместо да бирају Богдановића за ол-стар? Ништа.

Сасвим је реално проценио неуспех репрезентације. Само што је изоставио оно најважније, да није било играча који ће да подвикне на саиграче, да их тргне из летаргије после пораза од Шпаније. Увек смо имали такве играче када смо освајали злато, после пораза су се сами извлачили из блата. То ме забрињава за будућност, јер не видим ко би то могао бити после Теодосића у репрезентацији.

Kovač

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)
Dere oba efempe tima tako da sigurno postoji

Smeh

pre 4 godine

Čovek nema dug niti obavezu prema bilo kom klubu. Ako hoće super, ako neće nikom ništa. To važi za svakog profesionalnog sportistu. Idu tamo ko ponudi najviše.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Naš, srpski narod, ima izreku:"Čovek se veže za rep, a vo za rogove". Milošu je mesto daleko, što dalje od Crvene Zvezde.

Radijator

pre 4 godine

As, pogledaj kako je izgledao grb partizana 1997 dok se zvao zepter
(zdravkors, 05. oktobar 2019 22:49)

A pib jel se menjao? Nije?
Ok...onda nista.

luka

pre 4 godine

Teo sedi tamo gdi si, jer i za gdi si nisi. Posle neuspešne epizode u NBA ligi veliki ti je uspeh tamo gde si sad. Sam kazes da si u NBA otisao kasno, e sad je jos kasnije da se dokazes u Evropi, jer vise nisi onaj igrac koji je otisao u NBA ligu, godine ta biju za vrat.

Gorki

pre 4 godine

Meni je to bilo jasno i onda kada je izjavio da bi kao voleo da zavrsi karijeru u Zvezdi. Covek je pre svega profesionalac i kosarkas koji je prevazisao nase lige poodavno, pa je meni bilo skroz nerealno da dodje u Zvezdu.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@Kacavenda
Sasvim normalno za razliku od 99% mozgova grobara kojima je dominantna emocija mrznja prema Zvezdi i svemu crveno-belom. To vas podize iz kreveta ujutru. Zbog toga, cak i kada imate mnogo slabiji tim, vi igrate dobro jer mrzite. Sto se Tea tice, jasno je uvek bilo da nikada nece doci u Zvezdu jer je ovde u nasoj ligi i zemlji atmosfera zivota i smrti i puno je mulja u svim sportovima. Prosle godine je propaganda bila zbog sezonskih. A ovaj njegov interjvu je sasvim korektan i svaki pravi Zvezdas mu je na istom zahvalan jer je stavljena tacka na spekulacije. Mesto poput Milicica kada je objasnio da nije u redu da igra za Zvezdu kada nije 100% spreman i da se bruka....

Objektivni navijač Zvezde

pre 4 godine

Čemu ovakvi kiseli komentari? Šta će njemu danas igranje u Zvezdi, posle NBA, Eurolige, posle toliko medalja? Čovek vuče povrede, polako se približava zasluženoj penziji, a vi biste da se sad iscimava u Zvezdi. Što ne ide ne ide, ni vi da ste na njegovom mestu ne biste igrali.

Vojislav

pre 4 godine

Da li je gazda bio uopste i zainteresovan za Tea?Sin sada ima ugovor na radost protivnika.Niste ni zasluxili Tea,kako ga pljujete.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Hajahaha sta kazu komsije "ma mi tebe i ne zelimo". Zaboravili transparente kao u severnoj koreji sto su drzali "dal bi hTEO"

Teo de si krenuo

pre 4 godine

Teo je nesto posebno, on se izdigao iznad samog sporta. Mozda je krajnje vreme da se mane zaostalog sporta upise fakultet pod uslovom ako je uopste zavrsio srednju.

Kačavenda

pre 4 godine

Toliko o ljubavi prema klubu, boji navijacima. Uporno govorim da to ne postoji ali ok,postoje i dan danas navijaci koji vjeruju Čoviću i slicnima. Sjetimo se kaki je Čovke lepo to u predsezoni najavio a navijaci u ushicenju prihvatili svu tu pricu nakon osvajanja aba lige. Čak je i gospodja Teodosić izbacila video gdje u sali kaze da on prelazi u FMP. E tek su tad gani poludjeli. Govorilo se o ljubavi, postovanju i svim lepim stvarima koje cine kosarku ali kad dodje vest da je potpisao za italijane ahahhahahhahhaa. Zamislite kako je tad izgledao prosecni ganski mozak? Neprocenjivo!

Radijator

pre 4 godine

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Ne postoji, postoji samo Partizan koji nikad nije menjao pib.

Las

pre 4 godine

Prozivate Tea jer je cutao letos kada je neko drugi poceo da spinuje da ce on doci u CZ. Za to vam je krivac Teo, a ne taj sto je lazno najavljivao i lozio (vasu) javnost?
A mozda je dogovor bio da se nista ne objavljuje, tj demantuje, pa da vi trcite po godisnje karte, kupujete 'Informer' i slicna smeca, mozda i da se malko spusti cena ponekom od ovih astronomskih pojacanja. Teo je kriv i njemu se ne moze oprostiti, a covek sa torbom je i dalje legenda.
A mozda bas Cokiju nije odgovaralo da dodje majstor, pa da napokon imate pravu klupsku legendu, a ne politicara, smrdu, egomanijaka.

Driver

pre 4 godine

Hejteri koji ste vi paćenici. Šta je on vama dužan? Ko ste vi da mu spočitavate? Najveći uspeh u životu vam je par lajkova na neki komentar koji ostavite. Sredite svoj život, ne dovodite u pitanje tuđe odluke.

Rastko Pelješac

pre 4 godine

A gde ti je inat serbski, molim? Reci mi da te zamolim - gde ti je inat serbski? Kroz vekove, taj inat je bio nas najbolji proizvod, a ti ga očigledno nemaš. Video sam u tebe pravog ortodoksnog, opanackog Srbina s dna kace kakav nam treba, a ti nećeš u Zvezdu jer si se prodao zapadnim kapitalistima.

Putnik

pre 4 godine

Ovako će maznuti pare i doprineti teranju Saleta Đorđevića iz Virtusa i bez mnogo truda uzeti strašne pare za Evropske uslove ni za šta. Istina, deo toga ide Saletu, ali, Bože moj...
(Lajavi krelac, 5. oktobar 2019 23:20)

Maznuo bi on možda i veće pare kod Rusa ili Turaka. Pre će biti da mu u ovom trenutku više odgovara Virtus jer tu može garantovano da izigrava prvu violinu i da dobije minute koje sam sebi odredi.

Na žalost, sumnjam da će doprineti Đorđevićevom pedaliranju iz Virtusa već nasuprot, da će kao field general prekriti Đorđevićevo neznanje na polju taktike i produžiti mu rok trajanja u Virtusu. Da je mogao da učestvuje na svetskom prvenstvu ne bismo onako dezorganizovano kao muve bez glave izgledali. Šta Đorđević bez njega može smo tom istom prilikom videli. Nije Đorđević bez razloga doveo dva naša prekaljena pleja. Oni će ga dopunjavati tamo gde je tanak.

Sumnjam i da Teodosić Đorđeviću mora da plaća proviziju, to je rezervisano sa određene "reprezentativce", kojima redovno mora karijera da se oživi kako bi sa statusom reprezentativca dobili ugovor makar u nekom levom turskom timu ili Kini a ne Rumuniju, koja im se po kvalitetu realno smeši.

Šteta što nije došao kod nas, upravo na toj poziciji smo najtanji a mogao bi i Tomićeve nedostatke da pokriva, ali šta je tu je. Realno, retko ko od nas bi se na njegovom mestu odrekao para i lagodnijeg tima zarad Zvezde gde bi bio izložen nenormalnim očekivanjima. Neka je on nama živ i zdrav.

Mane

pre 4 godine

Povrede su uzele danak istrosen je on nece ni tamo nista uraditi ali nije trebao da obecava i onda da ode to nije lepo od njega...

Kimi Raikonen

pre 4 godine

Inace do sad nije obezbedio egzistenciju jedva da je zaradio 20ak miliona... Sto se tiče mene daleko mu lepa kuća
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:46)
----------------
Baš je lako upravljati tuđim novčanikom.
Ti baš znaš koliko je on potrošio, koliko ga košta način života.
Ti računaš koliko je para potrebno za pivce, slan keks i internet..

Kad je on to obećao da dolazi u Zvezdu?
Gde on to kaže obećavam!

Miladin

pre 4 godine

Nije realno nigde da igra na vrhunskom nivou jer se predugo fizicki zapustio. Primicu mu se godine u kojima samo vrhunski profesionalci opstaju i postizu rezultate. On je redak biser kosarke, ali bez zelje i discipline rezultata nece biti

Key and Peele

pre 4 godine

Ganci ni ovde ne mogu da ne potkace djordjevica. Sve sto je reprezentacija uradila doneli su joj crno-beli treneri: duda, zeljko, sasa, donekle je pesoc neutralan al tad je imao samo crno-beli pedigre. Karadzic i moka su otkinuli, vidim i sad ce neki njihov, pa opet grobari te nisu potkacili nikad, za fijaska, kao sto su indusi vujosevica za svedsku. Jad i cemer. A teo, njega boli, decko zida hotele i svaki milion je dobrodosao.

da li je realno?

pre 4 godine

Daj vise da se ne lazemo, cim se javlja i prica o ovome - savest mu nije cista! Ovo je mali grad sve se zna! Zvezda ga je kontaktirala, njegov menadzer Grk Lotsos rekao da Zvezda ne moze da parira tim ponudama i novcu koji nude drugi. Pricali trener i Nesa Ilic. Zarad istine, zato nemoj da se lazemo, bilo kontakata, nabijao cenu nikada nije hteo da dodje. Nije sporno, samo kazi majstore, a ne zena predstava i slicne igrarije. Toliko

Nenad

pre 4 godine

Ako Zvezda vec sabira trofeje FMP-, Refleksa i Crvene Zvezde, i na konto toga dodaje zvezdicu u grbu, onda neka sabere i igrace. Dakle Teodosic je igrao za "Zvezdu" od 2004-2007. To sto navijaci Zvezde nisu navijali za njega je njihov problem.

Realan

pre 4 godine

A da li je neko od vas pomislio na slijedeci scenario?

Teo dolazi u Bg poslije epizode u NBA, krecu spekulacije o dolasku u CZ za kraj sezone. Mozda, kazem mozda, je to zaista bila njegova intencija, jer nije tada reagovao na spekulacije. I mozda je razgovarao o tome sa celnicima kluba. I mozda nije novac tada bio presudan. I mozda nije njegova greska sto nije zaigrao tada u Zvezdi, pa je ovo izjava covjeka razocaranog u postupak kluba, tj njegovih celnika. Mozda je tada neko drugi morao da igra na poziciji playa, pa nije bilo mjesta za Tea, a klub to nije iskomunicirao...

only fools and horses

pre 4 godine

U koju Zvezdu kad ona vec godinama ne postoji ??
(Borjanka, 05. oktobar 2019 21:47)

A partizan igokea jel postoji?!
(petarczv, 05. oktobar 2019 23:47)

Postoji Partizan a postoji i Igokea. A očigledno postoji i velika zbrka u tvojoj glavi izazvana promenama imena, PIBa i adresa kluba kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.

Metropola

pre 4 godine

Ovakvim komentarima samo dokazujete da je doneo ispravnu odluku! Sram vas bilo, ne cenite ama bas nista u ovom sportu! Sta mu znaci armija prevrtljivih nitkovica da mu klice!? Svakako bi pljunuli po njemu kod prve izgubljene utakmice!

nesko

pre 4 godine

al kmeči limarija, a ustvari ostali bez jednog navijača, i jedine istinske navijačke legende, kad već nemaju igračke. eh, limenke, limenke...

sryugos

pre 4 godine

Nije mogla biti bolja prilika. Sa 32 godine, jos te porodica i zivot sad vezuju za Beograd. Zvezda u EL, falio prvi plej. Moglo je na godinu dana i onda fino produzis drugde, odrzi se ta data rec, osvoji nesto s omiljenim klubom.
Ovako je izgubio taj klupski respekt kod zvezdasa. Naglasavam klupski, ne reprezentativni.

Goran

pre 4 godine

Ma svi smo znali da on neće doći nikada.
Znamo mi svi također sve naše blato i sve oko njega. A on svejedno nije hteo nikada dolaziti u naše blato, ali mu baš nije bilo u prevelikom interesu da progovori na vrijeme i zaustavi te špekulacije o njegovom dolasku u Zvezdu.
Sad je progovorio i propustio odličnu priliku da ćuti.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Dragi Milose,
Naravno da nije moguce da dodjes u zvezdu, jedino mozes u fmp, jer niko ne moze da zabrani fmp kako cemo da se zovemo.
Sportski pozdrav

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sto si onda pricao da bi voleo da dodjes, peo se na sipku na Severu ? Svima usta puna ljubavi i Zvezde dok ne zasuskaju novci.

kućabezprozora

pre 4 godine

Kakve gluposti mogu ovde da se pročitaju... Kako je to odbio kada mu ništa nije ni ponuđeno? Više se zamera njemu pojedinci, što je ćutao, a to što je klub ćutao je u redu. Uostalom, nije ništa obećao, rekao je da bi voleo da karijeru završi kod nas.
Za gušu treba 'vatati one koji nam svakog dana obećavaju svašta, a ne bave se sportom nego našim sudbinama. Pustite čoveka kad je već samo zbog svog talenta ugrabio priliku da obezbedi budućnost sebi i porodici.