Košarka 218

Utorak, 01.10.2019.

18:50

Partizan "potopio" Veneciju na startu Evrokupa!

Košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Venecije sa 66:63, u prvom kolu Evrokupa.

Partizan "potopio" Veneciju na startu Evrokupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

218 Komentari

Sortiraj po:

Hover Ghost

pre 4 godine

@Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.
(Rajko, 2. oktobar 2019 19:14)


Vas zvezdasa ima oko 3.600.000...nas partizanovaca oko 2.200.000...ostali navijaju za druge klubove ili ih ne zanima.I pre nego pocnete da sikcete da vas obavestim da je ovo istrazivanje marketninskog tima FK Crvena Zvezda,u ciju verodostojnost iskreno sumnjam.
Vase megalomanske lazi ostavite za RSB ili neki slican portal gde mozete leciti sujetu i komplekse i pricati bajke za laku noc.
I u vreme Jugoslavije su radjena slicna istrazivanja i tada je bio neki egal jer je vecina bivsih republika vise simpatisala Partizan zbog vasih nacionalistickih i sovinistickih stavova.
Kakvi god da smo za vas smo bastion morala i postenja,nikada nismo brojali krvna zrnca ni prekrajali istoriju,svojom se ponosimo za razliku od nekih koji je se ocigledno stide,pozdrav.

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 11:27)Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.

nebitan srbin

pre 4 godine

primorska je najveci kandidat za titulu u aba ligi. imaju veci budzet od zvezde i za cetvrtinu cak manji od partizana.kuridza je beli dzordan partizan je slucajno pobedio primorsku igralo se na jednu loptu.kada je partizan pobedio primorsku trinkijeri je rekao igracima da idu na jogu do utorka zvali su svi prijatelji partizana da cestitaju na pobedi. ova pobeda ad venecijom u gostima je nista spram pobede nad primorskom.

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.

MarcoPolo

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.
(Rajko, 02. oktobar 2019 11:02)

Rajko, care... Ja sam se odavno porodično obezbedio, nemam potrebe da tražim curu, moje dete je već veliko tako da sam sigurno i stariji od tebe.
Inače ja se ne bih oglašavao ovde niti replicirao bilo koga od vas, da ste imalo normalni. Ali čitajući vaše komentare, dolazi se do zaključka da niste baš najčistiji i toliko provocirate, da jednostavno ne mogu da prećutim.
Inače pominješ neki kompleks, a visite kao visibabe na vestima o Partizanu iako vam klub igra LŠ. Pa mi sada ti stručnjače reci, šta je to ako ne kompleks?!

železničar

pre 4 godine

Rajko boli istina a? Nije ti maco polo nigde uvredio klub osim što je izneo činjenice koliki vam je budžet. Ako je to uvreda evo i ja ti se izvinjavam u njegovo ime. I slažem se sa čovekom da ste bolesno iskompleksirani - sinoć vam klub igra ligu šampiona a vi komerišete Partizan.

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)

Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)

Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)

Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)

Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)

Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)

Dag Kristi

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?
(Vuk Karadžić, 01. oktobar 2019 20:31)

Mislim da se prešaltovao na LŠ u 9.

MarcoPolo

pre 4 godine

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...
(N., 02. oktobar 2019 06:36)

Pa potraži malo bolje, potrudi se. A ja sam prosto zgranut da posle te cifre od 13 i po miliona, gde ste po budžetu ispred ekipa kao što su Baskonoja, Valensija, Zenit (koji je pokupio sve igrače koje je Partizan hteo, što implicira da su mnogo bogatiji od nas), Žalgiris, Alba...vi i dalje pozivate Partizan da ima duplo veći budžet od vas... Pa pitam se da li vas je imalo sramota?
Inače, neke stvari se ne mogu sakriti. Kao što onaj vaš kaže, u EL mora sve biti transparentno. Da ne bude zabune, nisam tu cifru izmislio ja, već su je objavili Turci kao glavni sponzori EL. 13,5 milona bato...

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)
28
Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)
317
Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)
214
Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)
117
Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)
116
Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)
113

Kolektivno ludilo iz predgrađa...

neki veliki dr

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (N., 2. oktobar 2019 06:54
Ne nego je kvalitetna utakmica 55:50. Daj molim te, prestanite vise sa tom patetikom, zbog takve kosarke Evroliga i propada, svi vise vole i gledaju NBA (samo nemoj molim te kako je to cirkus, itd, jer igraci iz tog cirkusa nas nakantaju 45 razlike u finalu OI). Kosarka se igra zbog poena, tacno je da jake odbrane donose prvenstvo, ali nije u pitanju forma ovo o cemu pricam. Kako igrac na nivou evrokupa (koji nije mala stvar) moze da napravi onakav faul nakon neuspesnog gradjenja svog kosa? Kako profesionalni igrac moze poslednji sut da uputi gotovo 3 sekunde pre isteka vremena bez ikakvog balansa sa skoro pola terena? Ja o tom amaterizmu pricam. Forma o kojoj ti pricas je pitanje kada npr igrac promasi otvorene suteve na pocetku sezone, to dolazi kasnije, ali neke elementarne stvari nemaju veze sa tim. Period dominacije Partizana je obelezio i period najvece suse srpske kosarke, dolaskom vaseg generala na mesto selektora 2003 najvece ime te generacije Pedja Stojakovic napustio je reprezentaciju zauvek. a da ne pricamo o onome kasnije. Tako da vase price nemaju veze sa cinjenicnim stanjem. Pozdrav

Kure

pre 4 godine

Čestitke KKp na pobedi, ali pored igračkog, utisak na mene je ostavilo i suđenje koje je znatno zrelije i smislenije u odnosu na onu nakaradu koju smo gledali na SP ili prošlom EP.

Bilo je par loših odluka sudijske trojke, ali te odluke nisu bile tendenciozne i produkt neznanja, već spleta okolnosti, brzine dešavanja, lošeg položaja sudije u momentu odlučivanja i sl.
Klasičan primer dva faula u napadu dosuđena Vidmaru zbog kretanja u bloku. Lik ne zna da postavi blok, skoro svaki blok je faul jer se kreće, ovde su mu svirali dva puta (mogli su i više), ali npr. u finalu EP mu nije sviran ni jedan, a bilo ih je 50.

Sve u svemu, kvalitet suđenja obećava, jer nema ništa gore nego kad sudije istupaju u prvi plan i remete tok i fluidnost meča, a toga je na SP bilo koliko hoćete, kad 5min gledaju da li je neko čepao liniju kod šuta za tri, a npr. ne gledaju spornu situaciju u momentu kad se lomi meč.

Verujem da će u EL suđenje biti još bolje.

Admiral

pre 4 godine

@ Shone, 01. oktobar 2019 23:53

Nesto si pobrkao, Virtus igra EK, trenira ih Djordjevic a Armani igra EL a ispao ke pre finala u Italiji. Mada sustina je ta, EL ne odavno me igraju sampioni svojih zemalja vec najbogatiji, i uskoro ce to biti zatvoreno takmicenje kao NBA

N.

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.
(neki veliki dr, 01. oktobar 2019 22:00)

Pokušaću. Meč je napadački bio loš za obe ekipe, odbrambeno dosta dobar, naročito Partizan. Ovo je prvi meč u sezoni, nije za očekivati vrhunsku formu, bez Zagorca koji je bio napadački izuzetno važan u pripremama. Nova ekipa, za mnoge novo takmičenje. Vi, koji pratite košarku od 2011., treba da naučite da vidite širu sliku, da stavite jednu utakmicu u širi kontekst sezone. I da naučite da kvalitetna košarka nije obavezno ona koja donese 100:95, ima tu dosta stvari. Siguran sam da će Partizan igrati mnogo bolje u napadu ove sezone, bolje šutirati bacanja, a odbranu još utegnuti iako je sasvim solidna za početak. Eto, to ti je to. Ima vremena, naučićeš, tek je 8. godina. Osim ako slučajno ne izgubite EL, onda ćeš brzo zaboraviti sve. Do sledeće prilike. Sportski pozdrav! :)

N.

pre 4 godine

Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!
(Sale#4, 01. oktobar 2019 20:03)

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...

neki veliki dr

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 1. oktobar 2019 23:53)
Hahahaha evo ga tipican pripadnik avangarde. Sad ce ispasti da je Venecija najbolji klub u istoriji kosarke. Italijanska liga je ispod ABA lige naprimer, uopste nije toliko jaka kako se predstavlja to ovde. Tek od ove sezone poceli su da ulazu velik novac klubovi poput Virtusa, ali dzaba, ovim to ne mozes objasniti, ne vide dalje od svog nosa. Pobedili ste ekipu koja u poslednjoj sekundi dozvoli ofanzivni skok, napravi faul u drugom napadu, i u napadu za produzetak sutnu iz neizgradjene pozicije 2 sekunde pre kraja, pa o cemu pricati dalje?

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam imao priliku da gledam utakmicu,mada sam s kladioničarima prognozirao -150 poena,ali me malo zabrinjava ova raspodjela poena,Zagi 0,Novica,ok godine,0,stranci osim Paigea i Thomasa svi ispod 10 poena.Ali,da vidimo,pobjeda je pobjeda,a sezona tek počela.

Oki

pre 4 godine

Nejasno mi je više ovo prepiranje i zavist između vas "poštovalaca" sporta. Zvezdaši zapamtite da dok je Partizan igrao Evroligu i mi smo igrali Evrokup i ponosili se time. Sad su se obrnule stvari pa će u budućnosti opet i tako dalje. Umesto da budemo srećni što srpski klubovi i dalje beleže uspehe u košarci vi se pljujete. Sram vas bilo.

ibi kralj

pre 4 godine

Bravo monci, bravo Trinki, ali za ozbiljan uspeh potrebni su vrhunski igraci koje nazalost nemamo.
Ako je ikako moguce dovesti Norris Cole-a verujem da ga Trinki moze dovesti u red a nema jos klub i takodje ovog Daye Austina kakva lakoca kakav talenat.
Moje misljenje sa ta dva igraca idemo do kraja !

Poštovalac igre

pre 4 godine

Boga mi dobro je počeloo za Partizan ove sezone da ih ne ureknem.

Jaramaž pokazujee daa će biti glavni u ovoj sezoni.

Inače K.K Venecija je klub osnovan 1925 godine. A prve dve titule su uzeli 1942 i 1943 nakon toga kasnije 2017 i 2018 godine. Pobednik Kup Jugoslavije 2018 godine. Kup Radivoja Koraća finalisti 1981 godine pobednik fiba liga šampiona 2018 godine. Super kup 2x finalista.

Dakle ima tradiciju tajjj klub u Italiji.

Pavle

pre 4 godine

3 za 3 jasno ko dan. Dogovorio Trakijeri sa svojima, ako bude trebalo pusta ih u Bg-u...
(Veljoni, 01. oktobar 2019 22:29)Zar to ne ide obrnuto veljoni? Posto ti je logika jaca strana, slozices se sa mnom da bi partizan dobio olimpijakos 5:1?

ccc?

pre 4 godine

Igrac koji promasi oba slobodna bacanja za mene nije igrac. Desi se jedno ali oba? Mogu da razumem u toku utakmice, kada tvoj tim vodi, pa opustanje. Desi se. Ali u bitnim trenucima meca? Taj igrac u sebi nema nista. Ovu utakmicu smo mogli da izgubimo jer desetak koseva nije nista, par trojki i ne odigras dobro u odbrani i protivnik te stize. A oni dadose dve trojke za redom. Na kraju ipak smo dobili i to tesno. Navijac mora da bude zadovoljan ali su mi zivce pokidali.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

(neki veliki dr, 1. oktobar 2019 22:00)

Venecija je sampion Italije 2017. i 2019.
Posto si trazio da te neko "demantuje", eto. Pa sad, i dalje veruj da su amaterski klub.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju... 

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.
(Pera Lozac, 01. oktobar 2019 23:28

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..

ogicg

pre 4 godine

Bravo za Partizan.Treba svi da navijamo za Aba klubove u evropi.Ove godine mogu i partizan i buducnost daleko.Ako potpise Rudež za Buducnost kako se šuška po Podgorici bice strasan to tim.

xxx

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20). Bitno da ti ljudina visiš na vestima o Partizanu...

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Nije Partizanu islo kao na utakmicama u Super Kupu Aba lige,ali pobeda se racuna,ono sto je vazno dobili smo Jaramaza koji se cini se vratio na nivo dok je igrao za Megu,pa mozda cak i na visi nivo,naravno neverovatni Tomas je opet dao veliki doprinos pobedi,ja jos ne verujem da je takav igrac dosao u Partizan,po kvalietu on i Dzouns su blizu,s tim da je Dzouns bolji u sutu za tri,Mozli sjajan u skoku i odbrani,Pejdz je konacno poceo da igra ono sto se od njega ocekuje a to je sut,Parahouskog muci povreda i to se vidi prilikom skokova i pokreta,nismo bili ni blizu kao u predhodnim utakmicama ali bitno je da smo dobili,jednistavno nemoze na svakoj utakmici da ti ide dobro sut kao sto nas je isao protiv Cedevite,ja sam zadovoljan,sigurno da ce biti zanimljivo u Laktasima,jer se Igokea dobro pojacala,ali po meni tu ce dosta zavisi od nas,neka nam je srecno..

Da prostite...

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...

Pera Lozac

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.

Shone

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...

Lanister

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

Venecija je pravak Italije, bila je jaca i bolja i od Armanija. Vidi se da pratis kosarku od juce !

ja pa ja

pre 4 godine

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..
(Црвена звезда 1913, 01. oktobar 2019 23:38)

Jel ima neka titula sa basketa, da se prizna.
Možda ono deveto mesto...?
Ipak je ono prvo posle onih osam , što razigaravaju za final four.

323

pre 4 godine

partizan je ove sezone opasan bice favorit za ABA ligu.
(mane, 01. oktobar 2019 22:25)

Koliko znam Venecija ne igra u Aba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 1. oktobar 2019 22:32)

Ali igra PRIMORKA.

Sremac

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
(Osman, 01. oktobar 2019 22:20)
Eno armani igra krš od el i to kao četvrti, ovi su šampioni
(Salaso, 01. oktobar 2019 23:03)

Malo je falilo da jos jedan krs dobije WC, pa da igra EL, a bio isto cetvrti...

deki

pre 4 godine

Ovo je dobro skockana ekipa Partizana, uz Zvezdu jedini favorit za osvajanje ABA lige .Medjutim, bice zanimljivo videti je tokom sezone ,ritam je ubitacan ,EK pa ABA, putovanja, velika potrosnja igraca, povrede. Najgore je sto je vecina grobara vec "poletela ",zeljna trofeja, posle Zagreba osvojili su sve

Robinjo

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...


Šampioni Italije,hahahaha,pa ta zemlja ne znači u basketu ama baš ništa već 15 godina ako ne i duže.

Pavle

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras

111

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras
(Pavle, 1. oktobar 2019 23:16)

Sa trokorakom se lako pobedjuje. Ajde ove sezone da vidim vas nikad bolji tim. U stvari video sam ga pre par dana kada ispadoste od novajlije u ABA.

Dax

pre 4 godine

Najjači mi je utisak meča , mašenje oba slobodna bacanja Gordica na samom kraju meča! Gledam unapred i takvih situacija će tokom sezone biti bezbroj i prosto mi je nedopustivo da toliko iskusan igrac( i to bek) u odlučujućem trenutku masi oba bacanja! Bas loše i ne ohrabrujuće za Partizan!

neki veliki dr

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 1. oktobar 2019 21:45)

PRAVO U CENTAR!!! Djordjevica treba da bude sramota sto nije odrzao konferenciju za stampu posle neuspeha i debakla na SP da objasni svoje takticke zamisli time sto je poveo Raduljicu i Bircevica. I jos nesto, istom tom Bircevicu je na SP bio izmena najbolji centar sveta NIKOLA JOKIC!

Pecko Pivo

pre 4 godine

Zvezda igra utakmicu u Lige Sampiona u fudbalu a njeni "neiskompleksirani" navijaci gledaju kosarkase Partizana u "Cipiripi kupu" i pisu komentare.

Igor

pre 4 godine

Ovako ni potpuni amateri ne izvode slobodna bacanja. Jaramaz, Gordic, ovi Ameri kao da ne vezbaju ovo. Ako se ovo bude ponavljalo ne pise nam se dobro.

Sah-mat

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.

veliki strumf

pre 4 godine

Dve krš ekipe koje su promašile masu otvorenih šuteva i penala. Pobedila manje loša. Ovu Veneciju bije ko stigne zadnjih mesec dana.

nenad

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar
trener kosta 650 hiljada na 3 godine i nemoj da ti nabrajam vase strance...

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Otkad Venecija igra kosarku , a tek Astana i Az Alkmar fudbal. Kakva su to takmicenja.
(Misa, 01. oktobar 2019 22:20)

------
igraju druze moj otkad su sampioni italije od prosle godinee...

petarczv

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.
(Sah-mat, 01. oktobar 2019 22:34)

Vidiš da sam pisao u pol a ako nisi cuo osvojili smo 3 boda koliko vi niste osvojili iz 12 utakmica...

Ruben

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!
(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???

Salaso

pre 4 godine

Bravo šampioni, moglo je to ubedljivije ali i ovo je ekstra. A sad da gledamo onaj cirkus u rupi. Šta kaže transfermarket Borjan 3mil dug?!?!? ahhahhhaahh

Mladen

pre 4 godine

Kakva je ovo uličarska ekipa, ova Venecija. Divljaci klasični, igraju k'o muve bez glave. Još da su dobili, bruka bi bila. Na šta je spala ova italijanska košarka, kad su im ovakvi šampioni države. Smešno!

Mladen

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Evo ja! A čujem da ti Zvezda gubi, pa ti gledaj i uživaj.

železničar

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar 2019 21:37)

Ma 25 puta. A tebi bitnije da gledaš Partizan u nekom tamo ec i da komentarišeš, nego da gledaš tvoju zvezdanu u lš... Šta tek o tome reći.

ja

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Mani se ti Partizana. Gledaj šta ti Borjan radi hahahaha

MarcoPolo

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Vi zvezdaši prijatelju, očigledno. Po komentarima ovde, bar 80% je vaših, a zvezda vam igra u isto vreme Ligu Šampiona. Koliko ste opterećeni Partizanom, pa ti nije normalno...

Александар Ст.

pre 4 godine

@ Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

Јак си ми ти навијач. Сутра ћеш да питаш - да ли је повређен Ђорђе Гагић када не игра?

Papričica, dosad neprobana

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Druže, Zvezdu niko nije pobedio već osam godina, to čak i vi rent-a-navijači znate, duboko u duši.

Aragorn

pre 4 godine

Svaka čast momci... Brate oni su nama preko Birče i Parahovskog pokupili osam ofanzivnih užas... Odlično ovako se prave pobednički timovi. Ali brat bratu vodiš 12 pa stignu pa 11 pa opet 9 pa 7 na 1 minut i 48 sekundi i dozvoliš ovakav kraj. Biće borbe. A Rade bi se povredio 8 kad ode da baci smeće, 6 kila mišića nabacio, šut popravio i opet nije tu da nam pomogne. Jare pod tremom ogromnom. Tomas lud, Mozli odličan u odbrani. Nenormalno važna pobeda. Idemo dalje.

Admiral

pre 4 godine

@ Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

U vreme kada tvoj fk igra LS ti komentarises Partizan i miki maus kup!! Ozbiljna dijagnoza i poremecaj!

Admiral

pre 4 godine

Jako bitna pobeda. Prva u sezoni u EK jos na gostovanju, odlicno. Brine sto ima puno oscilacija u igri, od sjaja do ocaja, mora to mnogo konstantnije, ali posledice umora od super kupa aba su vidljive. Brine me jako slaba igra Parahuskog i narocito Voldena. Od njega se bas dosta ocekuje a ne pruza nista, mora on mnogo bolje ipak je bio mvp u Izraelu. Ako se Art i Volden ne probude bice tesko u nastavku, jak je ritam moraju svi da budu na visokom nivou.

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona? 
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23) 

----

evo druze ti i ostala kompanija...umesto da gledate tu ligu sampiona vi pratite rezultat i komentarisete Partizanove vesti...

železničar

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Ti i tebi slični očigledno. Klub vam igra lš, a vi visite u Evrokupu gledajući i konentarišući Partizan. Bogami smo vam bitni...

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo crno-beli! Tvrda utakmica,tesko gostovanje protiv sampiona Italije,bice ovo brricetna sezona,samo jos jedan bek suter i to je to,idemo Grobari!

Osman

pre 4 godine

E ovo je Duletova kosarka, najlepsa kosarka na svetu. Dobar napad i granitna odbrana 66-63
(Karaburac, 01. oktobar 2019 22:08)

Protiv mocne Venecije hahahahahaha

neki veliki dr

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

Goran

pre 4 godine

"Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ruben, 1. oktobar 2019 22:22) "

Hteo je on, ali ga Primorka zeznula ...

Miroslav

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rakic, 1. oktobar 2019 21:23)
Na primer ti.

Miroslav

pre 4 godine

Bitna je pobeda,ali je igra bila previse nervozna.Protivnik jeste agresivan i cvrst,ali nije bas previse kvalitetan.Trebalo je ovo prelomiti ranije.Jos jedna utakmica koja pokazuje koliki je znacaj Zagorca za nasu igru.Kada je potpuno spreman,glavni igrac u napadu.Moze sam sebi da kreira poziciju za sut,ili ulaz.A zna i lepo da asistira.Veceras je mnogo nedostajao.

NebojlozA

pre 4 godine

Kompleksi na delu,umesto da gledaju svoj klub kako gubi od bratskog im kluba,oni komentarišu ovu utakmicu,ccc.PARTIZAN je pobedio Drage komisije,i samo ce se to pamtiti ,a ne igra,ko sad već spominje pripremne utakmice i pobede nad Makabijem i Fenerbahčeom,i da,jos uvek bez poraza u pred sezoni i sada,videces se tek snaga ovog tima,samo lagano...Pricacemo n kraju.

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Bravo bre! Kalimo se neje loše. Večeras puno grobara u hali, tek kad bude hala Igokee puna grobara, ovi stranci neće znati šta se dešava. Kakav meč. Uh.

kile

pre 4 godine

Svaka im cast! Posle napornog superkupa i direktnog putovanja na gostovanje dobija sampiona italije! Video se umor ali i pored toga su dobili!

@гихт

pre 4 godine

Партизсн јесте победио,али их није потопио ,како пише у наслову.Коме треба тако бомбаст наслов ,као да је партизан победио са+20 кошева.Наслов не одражава резултат којим је победио +3.

MarcoPolo

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Pa hteo on čovek, ali ste funjarski pobegli sa megdana...

Rumble

pre 4 godine

Plejadi vrhunskih igrača kao što su Koprivica, Musli, Đumić, Šalić treba priključiti i Jankovića. To je već puna kuća slavnih.

зуке

pre 4 godine

Аууу колико странаца
Ццццц само ви спинујте како сте ви за добробит српске кошарке
Ужас...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03)

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.

Jabučilo

pre 4 godine

Ja nemam reči za Jaramaza, sve uradi i promaši najmanje 5 zicera...
Uvek sam mrzeo takve igrače koji čiste zicere ne daju i igrače koji loše šutiraju bacanja.

Tika spic

pre 4 godine

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Bilo je 40 razlike u odlucujucem mecu nego smo se smilovali i spustili na 20 da ne kukate

Tika spic

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite

MX

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite 
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03) 

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Na YT mozes da nadjes i osmokorak u NBA.I niko se ne uni.E bas je Belosevic nas.Kao i Vojnovic

psiho

pre 4 godine

Eurocup a igra prvak Italije za proslu godinu Venecija... eto kakav je Armani koji je ispao u polufinale play off-a prosle godine y Italiju. Sve potcenite pa vam djavo posle bude kriv panteri ... Kad je covic doveo pojacanje bilo je fajnal four, sada ih Primorska vratila u realnost ...

Alberto Rato

pre 4 godine

opa, carnex navijaci prate veliki partizan...nista ls, nista braca, institucija je njima stalno u glavi... inace, trinkijeri utegao max. ekipu, bice ovo sezona za pamcenje...

aleksa

pre 4 godine

Partizan solidan a potencijal ogroman. Moze mnogo vise od ove prve cetvrtine.
Venezia ocajna, a i lose poceli sezonu u Italiji. Trebslo bi da Partizan dobije ovo lagano.

Howard Spring

pre 4 godine

Nisam ostrašćeni navijač ni Zvezde ni Partizana, volim sport i volim da gledam utakmice i uživo i na TV-u, ali mislim da je ovo tužno. U jednom momentu je bilo pet stranaca u ekipi Partizana na terenu. Gde su naši igrači, naši talenti? Pothitno ograničiti broj stranaca u srpskim klubovima. Kako uopšte navijati za ovolike strance? Uopšte nemam osećaj da igra srpski tim.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kosarkaska velesila VENECIJA hahahahah protiv lazne samoproklamovane institucije na celu sa najskupljim trenerom u istoriji nase kosarke

Caplin

pre 4 godine

Samo koseve Nolana Smitha ovilm da gledam !!!
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 01. oktobar 2019 20:44)

A ja sam malopre gledao 'O tablu'

veliki strumf

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.

Vuk Karadžić

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?

aleksa

pre 4 godine

Ljudi imaju 1/12 za tri poena ??? Da li je realno da prvak Italije ovako sutira.
Partizan ovo mora da dobije. Cini mi se da lakse daju poene i siru igru ima Partizan. E sad, ako Venezia pocne da pogadja...bice zanimljivo.

Karaburac

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pile, 1. oktobar 2019 20:37) # Link komentara

A ti si slucajno pogresio kapiju, onako bez mrznje i kompleksa.

železničar

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
(Pile, 01. oktobar 2019 20:37)

Opterećeni mi zvezdom, a 90% komentara ovde vaših... Baš nas boli liga šampiona, toliko da nas zabole. I ne pričaj o mržnji, veća mržnja od vaše prema Partizanu ne postoji.

Sale#4

pre 4 godine

Da se zna da je ovo prvak Italije u kosarci i da se zna nevezano za ovu temu - KK Crvena Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!

Jabučilo

pre 4 godine

Jeste da više šampion Aba lige ne ide direktno u Evroligu, ali ove godine veliku šansu ima da osvoji Partizan...
Prilično dobru i široku ekipu je sastavio Partizan, igra solidnu odbranu i ima dosta varijanti u napadu... Crnci prilično dobri.
Mislim da su ove godine bolji od Zvezde, koja čini mi se nije napravila baš dobar posao, da bude konkurenta u Evroligu i dominantna u Aba...
Izgleda da se ponovo okreće dominacija....
Inače Partizan sa ovakvim sastavom ima šanse i za polufinale ovog Kupa, pa ko zna možda i preko njega ulaz u Evroligu....
Pa da doživimo da imamo dva kluba u Evroligi ;)

Admiral

pre 4 godine

Zvezda igra LS a mali, bedni njeni navijaci komentarisu cipiripi kup kako ga zovu, jadno. Venecija je sampion Italije a u Evroligi igra raspali Armani koji u Italiji ni do finala nike uspeo da dodje, eto to je "nikad jaca EL"

Немања

pre 4 godine

Партизану очигледно треба шутер,имају брзину и атлетику али без шута се не побеђују врхунске екипе

SrbEUin

pre 4 godine

Zvezda je taj kup žrtvovala zbog ABE. Partizan može da osvoji ovo ako se samo tome posveti. Makar finale. Neće moći istovremeno i ABU i EK. Posle mogu i KLS.
Videćemo šta je prioritet.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

@Shotry

A šta ti tražiš na ovim vestima? Idi tamo gledaj svoje garagane, i ove druge iz Atine kad već toliko voliš svoj klub...da se zna?...retka glupost...sad si ispao pametan šatro? Hahahahahaha, e moj panteru, nije tebi lako čim to toliko ističeš...

Robi

pre 4 godine

Kao navijač Zvezda mnogo me raduje jak Partizan i što su ponovo na putu gdje su bili prije 15ak god. Želim im da još više učvrste poziciju 2 u Aba ligi ove godine, a u Evrokupu da odu do kraja.
Ove Evrokup utakmice niko ne prenosi ili?

Sah-mat

pre 4 godine

eurokrem kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (new fortress, 1. oktobar 2019 19:19)

Jos dok niste pratili kosarku igrali ste taj kup 15g zaredom.
Jos ste musavi od tog krema.

Sasa

pre 4 godine

Zvezda igra Ligu sampiona i Evroligu
Partizan Ligu Evrope i Evrokup

Da se zna
(Shotry, 01. oktobar 2019 19:31)

Zvezda dominira u svim sportovima dugi niz godina zato i igra najjaca takmicenja

neko ko zna

pre 4 godine

Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

toliko o tebi da si navijac ...
u najboljem slucaju postovalac, simpatizer ... ako i to

Sah-mat

pre 4 godine

eurokrem kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (new fortress, 1. oktobar 2019 19:19)

Jos dok niste pratili kosarku igrali ste taj kup 15g zaredom.
Jos ste musavi od tog krema.

neko ko zna

pre 4 godine

Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

toliko o tebi da si navijac ...
u najboljem slucaju postovalac, simpatizer ... ako i to

Vuk Karadžić

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?

Sale#4

pre 4 godine

Da se zna da je ovo prvak Italije u kosarci i da se zna nevezano za ovu temu - KK Crvena Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!

Goran

pre 4 godine

"Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ruben, 1. oktobar 2019 22:22) "

Hteo je on, ali ga Primorka zeznula ...

323

pre 4 godine

partizan je ove sezone opasan bice favorit za ABA ligu.
(mane, 01. oktobar 2019 22:25)

Koliko znam Venecija ne igra u Aba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 1. oktobar 2019 22:32)

Ali igra PRIMORKA.

Shone

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03)

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.

nenad

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar
trener kosta 650 hiljada na 3 godine i nemoj da ti nabrajam vase strance...

Karaburac

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pile, 1. oktobar 2019 20:37) # Link komentara

A ti si slucajno pogresio kapiju, onako bez mrznje i kompleksa.

Pecko Pivo

pre 4 godine

Zvezda igra utakmicu u Lige Sampiona u fudbalu a njeni "neiskompleksirani" navijaci gledaju kosarkase Partizana u "Cipiripi kupu" i pisu komentare.

železničar

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Ti i tebi slični očigledno. Klub vam igra lš, a vi visite u Evrokupu gledajući i konentarišući Partizan. Bogami smo vam bitni...

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona? 
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23) 

----

evo druze ti i ostala kompanija...umesto da gledate tu ligu sampiona vi pratite rezultat i komentarisete Partizanove vesti...

ja pa ja

pre 4 godine

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..
(Црвена звезда 1913, 01. oktobar 2019 23:38)

Jel ima neka titula sa basketa, da se prizna.
Možda ono deveto mesto...?
Ipak je ono prvo posle onih osam , što razigaravaju za final four.

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Otkad Venecija igra kosarku , a tek Astana i Az Alkmar fudbal. Kakva su to takmicenja.
(Misa, 01. oktobar 2019 22:20)

------
igraju druze moj otkad su sampioni italije od prosle godinee...

Lanister

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

Venecija je pravak Italije, bila je jaca i bolja i od Armanija. Vidi se da pratis kosarku od juce !

Miroslav

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rakic, 1. oktobar 2019 21:23)
Na primer ti.

xxx

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20). Bitno da ti ljudina visiš na vestima o Partizanu...

MarcoPolo

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Pa hteo on čovek, ali ste funjarski pobegli sa megdana...

Aragorn

pre 4 godine

Svaka čast momci... Brate oni su nama preko Birče i Parahovskog pokupili osam ofanzivnih užas... Odlično ovako se prave pobednički timovi. Ali brat bratu vodiš 12 pa stignu pa 11 pa opet 9 pa 7 na 1 minut i 48 sekundi i dozvoliš ovakav kraj. Biće borbe. A Rade bi se povredio 8 kad ode da baci smeće, 6 kila mišića nabacio, šut popravio i opet nije tu da nam pomogne. Jare pod tremom ogromnom. Tomas lud, Mozli odličan u odbrani. Nenormalno važna pobeda. Idemo dalje.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

(neki veliki dr, 1. oktobar 2019 22:00)

Venecija je sampion Italije 2017. i 2019.
Posto si trazio da te neko "demantuje", eto. Pa sad, i dalje veruj da su amaterski klub.

Admiral

pre 4 godine

@ Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

U vreme kada tvoj fk igra LS ti komentarises Partizan i miki maus kup!! Ozbiljna dijagnoza i poremecaj!

Papričica, dosad neprobana

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Druže, Zvezdu niko nije pobedio već osam godina, to čak i vi rent-a-navijači znate, duboko u duši.

Dax

pre 4 godine

Najjači mi je utisak meča , mašenje oba slobodna bacanja Gordica na samom kraju meča! Gledam unapred i takvih situacija će tokom sezone biti bezbroj i prosto mi je nedopustivo da toliko iskusan igrac( i to bek) u odlučujućem trenutku masi oba bacanja! Bas loše i ne ohrabrujuće za Partizan!

Da prostite...

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...

kile

pre 4 godine

Svaka im cast! Posle napornog superkupa i direktnog putovanja na gostovanje dobija sampiona italije! Video se umor ali i pored toga su dobili!

111

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras
(Pavle, 1. oktobar 2019 23:16)

Sa trokorakom se lako pobedjuje. Ajde ove sezone da vidim vas nikad bolji tim. U stvari video sam ga pre par dana kada ispadoste od novajlije u ABA.

NebojlozA

pre 4 godine

Kompleksi na delu,umesto da gledaju svoj klub kako gubi od bratskog im kluba,oni komentarišu ovu utakmicu,ccc.PARTIZAN je pobedio Drage komisije,i samo ce se to pamtiti ,a ne igra,ko sad već spominje pripremne utakmice i pobede nad Makabijem i Fenerbahčeom,i da,jos uvek bez poraza u pred sezoni i sada,videces se tek snaga ovog tima,samo lagano...Pricacemo n kraju.

Sah-mat

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.

Admiral

pre 4 godine

Zvezda igra LS a mali, bedni njeni navijaci komentarisu cipiripi kup kako ga zovu, jadno. Venecija je sampion Italije a u Evroligi igra raspali Armani koji u Italiji ni do finala nike uspeo da dodje, eto to je "nikad jaca EL"

železničar

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar 2019 21:37)

Ma 25 puta. A tebi bitnije da gledaš Partizan u nekom tamo ec i da komentarišeš, nego da gledaš tvoju zvezdanu u lš... Šta tek o tome reći.

Александар Ст.

pre 4 godine

@ Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

Јак си ми ти навијач. Сутра ћеш да питаш - да ли је повређен Ђорђе Гагић када не игра?

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Nije Partizanu islo kao na utakmicama u Super Kupu Aba lige,ali pobeda se racuna,ono sto je vazno dobili smo Jaramaza koji se cini se vratio na nivo dok je igrao za Megu,pa mozda cak i na visi nivo,naravno neverovatni Tomas je opet dao veliki doprinos pobedi,ja jos ne verujem da je takav igrac dosao u Partizan,po kvalietu on i Dzouns su blizu,s tim da je Dzouns bolji u sutu za tri,Mozli sjajan u skoku i odbrani,Pejdz je konacno poceo da igra ono sto se od njega ocekuje a to je sut,Parahouskog muci povreda i to se vidi prilikom skokova i pokreta,nismo bili ni blizu kao u predhodnim utakmicama ali bitno je da smo dobili,jednistavno nemoze na svakoj utakmici da ti ide dobro sut kao sto nas je isao protiv Cedevite,ja sam zadovoljan,sigurno da ce biti zanimljivo u Laktasima,jer se Igokea dobro pojacala,ali po meni tu ce dosta zavisi od nas,neka nam je srecno..

Pavle

pre 4 godine

3 za 3 jasno ko dan. Dogovorio Trakijeri sa svojima, ako bude trebalo pusta ih u Bg-u...
(Veljoni, 01. oktobar 2019 22:29)Zar to ne ide obrnuto veljoni? Posto ti je logika jaca strana, slozices se sa mnom da bi partizan dobio olimpijakos 5:1?

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

@Shotry

A šta ti tražiš na ovim vestima? Idi tamo gledaj svoje garagane, i ove druge iz Atine kad već toliko voliš svoj klub...da se zna?...retka glupost...sad si ispao pametan šatro? Hahahahahaha, e moj panteru, nije tebi lako čim to toliko ističeš...

Alberto Rato

pre 4 godine

opa, carnex navijaci prate veliki partizan...nista ls, nista braca, institucija je njima stalno u glavi... inace, trinkijeri utegao max. ekipu, bice ovo sezona za pamcenje...

Admiral

pre 4 godine

Jako bitna pobeda. Prva u sezoni u EK jos na gostovanju, odlicno. Brine sto ima puno oscilacija u igri, od sjaja do ocaja, mora to mnogo konstantnije, ali posledice umora od super kupa aba su vidljive. Brine me jako slaba igra Parahuskog i narocito Voldena. Od njega se bas dosta ocekuje a ne pruza nista, mora on mnogo bolje ipak je bio mvp u Izraelu. Ako se Art i Volden ne probude bice tesko u nastavku, jak je ritam moraju svi da budu na visokom nivou.

Pera Lozac

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.

psiho

pre 4 godine

Eurocup a igra prvak Italije za proslu godinu Venecija... eto kakav je Armani koji je ispao u polufinale play off-a prosle godine y Italiju. Sve potcenite pa vam djavo posle bude kriv panteri ... Kad je covic doveo pojacanje bilo je fajnal four, sada ih Primorska vratila u realnost ...

MarcoPolo

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Vi zvezdaši prijatelju, očigledno. Po komentarima ovde, bar 80% je vaših, a zvezda vam igra u isto vreme Ligu Šampiona. Koliko ste opterećeni Partizanom, pa ti nije normalno...

Mladen

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Evo ja! A čujem da ti Zvezda gubi, pa ti gledaj i uživaj.

N.

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.
(neki veliki dr, 01. oktobar 2019 22:00)

Pokušaću. Meč je napadački bio loš za obe ekipe, odbrambeno dosta dobar, naročito Partizan. Ovo je prvi meč u sezoni, nije za očekivati vrhunsku formu, bez Zagorca koji je bio napadački izuzetno važan u pripremama. Nova ekipa, za mnoge novo takmičenje. Vi, koji pratite košarku od 2011., treba da naučite da vidite širu sliku, da stavite jednu utakmicu u širi kontekst sezone. I da naučite da kvalitetna košarka nije obavezno ona koja donese 100:95, ima tu dosta stvari. Siguran sam da će Partizan igrati mnogo bolje u napadu ove sezone, bolje šutirati bacanja, a odbranu još utegnuti iako je sasvim solidna za početak. Eto, to ti je to. Ima vremena, naučićeš, tek je 8. godina. Osim ako slučajno ne izgubite EL, onda ćeš brzo zaboraviti sve. Do sledeće prilike. Sportski pozdrav! :)

železničar

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
(Pile, 01. oktobar 2019 20:37)

Opterećeni mi zvezdom, a 90% komentara ovde vaših... Baš nas boli liga šampiona, toliko da nas zabole. I ne pričaj o mržnji, veća mržnja od vaše prema Partizanu ne postoji.

deki

pre 4 godine

Ovo je dobro skockana ekipa Partizana, uz Zvezdu jedini favorit za osvajanje ABA lige .Medjutim, bice zanimljivo videti je tokom sezone ,ritam je ubitacan ,EK pa ABA, putovanja, velika potrosnja igraca, povrede. Najgore je sto je vecina grobara vec "poletela ",zeljna trofeja, posle Zagreba osvojili su sve

Немања

pre 4 godine

Партизану очигледно треба шутер,имају брзину и атлетику али без шута се не побеђују врхунске екипе

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)
28
Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)
317
Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)
214
Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)
117
Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)
116
Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)
113

Kolektivno ludilo iz predgrađa...

Jabučilo

pre 4 godine

Jeste da više šampion Aba lige ne ide direktno u Evroligu, ali ove godine veliku šansu ima da osvoji Partizan...
Prilično dobru i široku ekipu je sastavio Partizan, igra solidnu odbranu i ima dosta varijanti u napadu... Crnci prilično dobri.
Mislim da su ove godine bolji od Zvezde, koja čini mi se nije napravila baš dobar posao, da bude konkurenta u Evroligu i dominantna u Aba...
Izgleda da se ponovo okreće dominacija....
Inače Partizan sa ovakvim sastavom ima šanse i za polufinale ovog Kupa, pa ko zna možda i preko njega ulaz u Evroligu....
Pa da doživimo da imamo dva kluba u Evroligi ;)

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Bravo bre! Kalimo se neje loše. Večeras puno grobara u hali, tek kad bude hala Igokee puna grobara, ovi stranci neće znati šta se dešava. Kakav meč. Uh.

Pavle

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras

Miroslav

pre 4 godine

Bitna je pobeda,ali je igra bila previse nervozna.Protivnik jeste agresivan i cvrst,ali nije bas previse kvalitetan.Trebalo je ovo prelomiti ranije.Jos jedna utakmica koja pokazuje koliki je znacaj Zagorca za nasu igru.Kada je potpuno spreman,glavni igrac u napadu.Moze sam sebi da kreira poziciju za sut,ili ulaz.A zna i lepo da asistira.Veceras je mnogo nedostajao.

ccc?

pre 4 godine

Igrac koji promasi oba slobodna bacanja za mene nije igrac. Desi se jedno ali oba? Mogu da razumem u toku utakmice, kada tvoj tim vodi, pa opustanje. Desi se. Ali u bitnim trenucima meca? Taj igrac u sebi nema nista. Ovu utakmicu smo mogli da izgubimo jer desetak koseva nije nista, par trojki i ne odigras dobro u odbrani i protivnik te stize. A oni dadose dve trojke za redom. Na kraju ipak smo dobili i to tesno. Navijac mora da bude zadovoljan ali su mi zivce pokidali.

MarcoPolo

pre 4 godine

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...
(N., 02. oktobar 2019 06:36)

Pa potraži malo bolje, potrudi se. A ja sam prosto zgranut da posle te cifre od 13 i po miliona, gde ste po budžetu ispred ekipa kao što su Baskonoja, Valensija, Zenit (koji je pokupio sve igrače koje je Partizan hteo, što implicira da su mnogo bogatiji od nas), Žalgiris, Alba...vi i dalje pozivate Partizan da ima duplo veći budžet od vas... Pa pitam se da li vas je imalo sramota?
Inače, neke stvari se ne mogu sakriti. Kao što onaj vaš kaže, u EL mora sve biti transparentno. Da ne bude zabune, nisam tu cifru izmislio ja, već su je objavili Turci kao glavni sponzori EL. 13,5 milona bato...

ja

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Mani se ti Partizana. Gledaj šta ti Borjan radi hahahaha

Jabučilo

pre 4 godine

Ja nemam reči za Jaramaza, sve uradi i promaši najmanje 5 zicera...
Uvek sam mrzeo takve igrače koji čiste zicere ne daju i igrače koji loše šutiraju bacanja.

železničar

pre 4 godine

Rajko boli istina a? Nije ti maco polo nigde uvredio klub osim što je izneo činjenice koliki vam je budžet. Ako je to uvreda evo i ja ti se izvinjavam u njegovo ime. I slažem se sa čovekom da ste bolesno iskompleksirani - sinoć vam klub igra ligu šampiona a vi komerišete Partizan.

aleksa

pre 4 godine

Partizan solidan a potencijal ogroman. Moze mnogo vise od ove prve cetvrtine.
Venezia ocajna, a i lose poceli sezonu u Italiji. Trebslo bi da Partizan dobije ovo lagano.

Caplin

pre 4 godine

Samo koseve Nolana Smitha ovilm da gledam !!!
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 01. oktobar 2019 20:44)

A ja sam malopre gledao 'O tablu'

neki veliki dr

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 1. oktobar 2019 21:45)

PRAVO U CENTAR!!! Djordjevica treba da bude sramota sto nije odrzao konferenciju za stampu posle neuspeha i debakla na SP da objasni svoje takticke zamisli time sto je poveo Raduljicu i Bircevica. I jos nesto, istom tom Bircevicu je na SP bio izmena najbolji centar sveta NIKOLA JOKIC!

Rumble

pre 4 godine

Plejadi vrhunskih igrača kao što su Koprivica, Musli, Đumić, Šalić treba priključiti i Jankovića. To je već puna kuća slavnih.

Igor

pre 4 godine

Ovako ni potpuni amateri ne izvode slobodna bacanja. Jaramaz, Gordic, ovi Ameri kao da ne vezbaju ovo. Ako se ovo bude ponavljalo ne pise nam se dobro.

Admiral

pre 4 godine

@ Shone, 01. oktobar 2019 23:53

Nesto si pobrkao, Virtus igra EK, trenira ih Djordjevic a Armani igra EL a ispao ke pre finala u Italiji. Mada sustina je ta, EL ne odavno me igraju sampioni svojih zemalja vec najbogatiji, i uskoro ce to biti zatvoreno takmicenje kao NBA

MarcoPolo

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.
(Rajko, 02. oktobar 2019 11:02)

Rajko, care... Ja sam se odavno porodično obezbedio, nemam potrebe da tražim curu, moje dete je već veliko tako da sam sigurno i stariji od tebe.
Inače ja se ne bih oglašavao ovde niti replicirao bilo koga od vas, da ste imalo normalni. Ali čitajući vaše komentare, dolazi se do zaključka da niste baš najčistiji i toliko provocirate, da jednostavno ne mogu da prećutim.
Inače pominješ neki kompleks, a visite kao visibabe na vestima o Partizanu iako vam klub igra LŠ. Pa mi sada ti stručnjače reci, šta je to ako ne kompleks?!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo crno-beli! Tvrda utakmica,tesko gostovanje protiv sampiona Italije,bice ovo brricetna sezona,samo jos jedan bek suter i to je to,idemo Grobari!

petarczv

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.
(Sah-mat, 01. oktobar 2019 22:34)

Vidiš da sam pisao u pol a ako nisi cuo osvojili smo 3 boda koliko vi niste osvojili iz 12 utakmica...

Oki

pre 4 godine

Nejasno mi je više ovo prepiranje i zavist između vas "poštovalaca" sporta. Zvezdaši zapamtite da dok je Partizan igrao Evroligu i mi smo igrali Evrokup i ponosili se time. Sad su se obrnule stvari pa će u budućnosti opet i tako dalje. Umesto da budemo srećni što srpski klubovi i dalje beleže uspehe u košarci vi se pljujete. Sram vas bilo.

Salaso

pre 4 godine

Bravo šampioni, moglo je to ubedljivije ali i ovo je ekstra. A sad da gledamo onaj cirkus u rupi. Šta kaže transfermarket Borjan 3mil dug?!?!? ahhahhhaahh

Kure

pre 4 godine

Čestitke KKp na pobedi, ali pored igračkog, utisak na mene je ostavilo i suđenje koje je znatno zrelije i smislenije u odnosu na onu nakaradu koju smo gledali na SP ili prošlom EP.

Bilo je par loših odluka sudijske trojke, ali te odluke nisu bile tendenciozne i produkt neznanja, već spleta okolnosti, brzine dešavanja, lošeg položaja sudije u momentu odlučivanja i sl.
Klasičan primer dva faula u napadu dosuđena Vidmaru zbog kretanja u bloku. Lik ne zna da postavi blok, skoro svaki blok je faul jer se kreće, ovde su mu svirali dva puta (mogli su i više), ali npr. u finalu EP mu nije sviran ni jedan, a bilo ih je 50.

Sve u svemu, kvalitet suđenja obećava, jer nema ništa gore nego kad sudije istupaju u prvi plan i remete tok i fluidnost meča, a toga je na SP bilo koliko hoćete, kad 5min gledaju da li je neko čepao liniju kod šuta za tri, a npr. ne gledaju spornu situaciju u momentu kad se lomi meč.

Verujem da će u EL suđenje biti još bolje.

SrbEUin

pre 4 godine

Zvezda je taj kup žrtvovala zbog ABE. Partizan može da osvoji ovo ako se samo tome posveti. Makar finale. Neće moći istovremeno i ABU i EK. Posle mogu i KLS.
Videćemo šta je prioritet.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.
(Pera Lozac, 01. oktobar 2019 23:28

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..

@гихт

pre 4 godine

Партизсн јесте победио,али их није потопио ,како пише у наслову.Коме треба тако бомбаст наслов ,као да је партизан победио са+20 кошева.Наслов не одражава резултат којим је победио +3.

Howard Spring

pre 4 godine

Nisam ostrašćeni navijač ni Zvezde ni Partizana, volim sport i volim da gledam utakmice i uživo i na TV-u, ali mislim da je ovo tužno. U jednom momentu je bilo pet stranaca u ekipi Partizana na terenu. Gde su naši igrači, naši talenti? Pothitno ograničiti broj stranaca u srpskim klubovima. Kako uopšte navijati za ovolike strance? Uopšte nemam osećaj da igra srpski tim.

Hover Ghost

pre 4 godine

@Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.
(Rajko, 2. oktobar 2019 19:14)


Vas zvezdasa ima oko 3.600.000...nas partizanovaca oko 2.200.000...ostali navijaju za druge klubove ili ih ne zanima.I pre nego pocnete da sikcete da vas obavestim da je ovo istrazivanje marketninskog tima FK Crvena Zvezda,u ciju verodostojnost iskreno sumnjam.
Vase megalomanske lazi ostavite za RSB ili neki slican portal gde mozete leciti sujetu i komplekse i pricati bajke za laku noc.
I u vreme Jugoslavije su radjena slicna istrazivanja i tada je bio neki egal jer je vecina bivsih republika vise simpatisala Partizan zbog vasih nacionalistickih i sovinistickih stavova.
Kakvi god da smo za vas smo bastion morala i postenja,nikada nismo brojali krvna zrnca ni prekrajali istoriju,svojom se ponosimo za razliku od nekih koji je se ocigledno stide,pozdrav.

aleksa

pre 4 godine

Ljudi imaju 1/12 za tri poena ??? Da li je realno da prvak Italije ovako sutira.
Partizan ovo mora da dobije. Cini mi se da lakse daju poene i siru igru ima Partizan. E sad, ako Venezia pocne da pogadja...bice zanimljivo.

Osman

pre 4 godine

E ovo je Duletova kosarka, najlepsa kosarka na svetu. Dobar napad i granitna odbrana 66-63
(Karaburac, 01. oktobar 2019 22:08)

Protiv mocne Venecije hahahahahaha

veliki strumf

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.

ogicg

pre 4 godine

Bravo za Partizan.Treba svi da navijamo za Aba klubove u evropi.Ove godine mogu i partizan i buducnost daleko.Ako potpise Rudež za Buducnost kako se šuška po Podgorici bice strasan to tim.

Robinjo

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...


Šampioni Italije,hahahaha,pa ta zemlja ne znači u basketu ama baš ništa već 15 godina ako ne i duže.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju... 

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...

Sremac

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
(Osman, 01. oktobar 2019 22:20)
Eno armani igra krš od el i to kao četvrti, ovi su šampioni
(Salaso, 01. oktobar 2019 23:03)

Malo je falilo da jos jedan krs dobije WC, pa da igra EL, a bio isto cetvrti...

Robi

pre 4 godine

Kao navijač Zvezda mnogo me raduje jak Partizan i što su ponovo na putu gdje su bili prije 15ak god. Želim im da još više učvrste poziciju 2 u Aba ligi ove godine, a u Evrokupu da odu do kraja.
Ove Evrokup utakmice niko ne prenosi ili?

MX

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite 
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03) 

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Na YT mozes da nadjes i osmokorak u NBA.I niko se ne uni.E bas je Belosevic nas.Kao i Vojnovic

Ruben

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!
(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???

Dag Kristi

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?
(Vuk Karadžić, 01. oktobar 2019 20:31)

Mislim da se prešaltovao na LŠ u 9.

Tika spic

pre 4 godine

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Bilo je 40 razlike u odlucujucem mecu nego smo se smilovali i spustili na 20 da ne kukate

Mladen

pre 4 godine

Kakva je ovo uličarska ekipa, ova Venecija. Divljaci klasični, igraju k'o muve bez glave. Još da su dobili, bruka bi bila. Na šta je spala ova italijanska košarka, kad su im ovakvi šampioni države. Smešno!

neki veliki dr

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

veliki strumf

pre 4 godine

Dve krš ekipe koje su promašile masu otvorenih šuteva i penala. Pobedila manje loša. Ovu Veneciju bije ko stigne zadnjih mesec dana.

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)

Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)

Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)

Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)

Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)

Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)

Sasa

pre 4 godine

Zvezda igra Ligu sampiona i Evroligu
Partizan Ligu Evrope i Evrokup

Da se zna
(Shotry, 01. oktobar 2019 19:31)

Zvezda dominira u svim sportovima dugi niz godina zato i igra najjaca takmicenja

Tika spic

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite

Poštovalac igre

pre 4 godine

Boga mi dobro je počeloo za Partizan ove sezone da ih ne ureknem.

Jaramaž pokazujee daa će biti glavni u ovoj sezoni.

Inače K.K Venecija je klub osnovan 1925 godine. A prve dve titule su uzeli 1942 i 1943 nakon toga kasnije 2017 i 2018 godine. Pobednik Kup Jugoslavije 2018 godine. Kup Radivoja Koraća finalisti 1981 godine pobednik fiba liga šampiona 2018 godine. Super kup 2x finalista.

Dakle ima tradiciju tajjj klub u Italiji.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kosarkaska velesila VENECIJA hahahahah protiv lazne samoproklamovane institucije na celu sa najskupljim trenerom u istoriji nase kosarke

neki veliki dr

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (N., 2. oktobar 2019 06:54
Ne nego je kvalitetna utakmica 55:50. Daj molim te, prestanite vise sa tom patetikom, zbog takve kosarke Evroliga i propada, svi vise vole i gledaju NBA (samo nemoj molim te kako je to cirkus, itd, jer igraci iz tog cirkusa nas nakantaju 45 razlike u finalu OI). Kosarka se igra zbog poena, tacno je da jake odbrane donose prvenstvo, ali nije u pitanju forma ovo o cemu pricam. Kako igrac na nivou evrokupa (koji nije mala stvar) moze da napravi onakav faul nakon neuspesnog gradjenja svog kosa? Kako profesionalni igrac moze poslednji sut da uputi gotovo 3 sekunde pre isteka vremena bez ikakvog balansa sa skoro pola terena? Ja o tom amaterizmu pricam. Forma o kojoj ti pricas je pitanje kada npr igrac promasi otvorene suteve na pocetku sezone, to dolazi kasnije, ali neke elementarne stvari nemaju veze sa tim. Period dominacije Partizana je obelezio i period najvece suse srpske kosarke, dolaskom vaseg generala na mesto selektora 2003 najvece ime te generacije Pedja Stojakovic napustio je reprezentaciju zauvek. a da ne pricamo o onome kasnije. Tako da vase price nemaju veze sa cinjenicnim stanjem. Pozdrav

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.

зуке

pre 4 godine

Аууу колико странаца
Ццццц само ви спинујте како сте ви за добробит српске кошарке
Ужас...

N.

pre 4 godine

Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!
(Sale#4, 01. oktobar 2019 20:03)

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...

nebitan srbin

pre 4 godine

primorska je najveci kandidat za titulu u aba ligi. imaju veci budzet od zvezde i za cetvrtinu cak manji od partizana.kuridza je beli dzordan partizan je slucajno pobedio primorsku igralo se na jednu loptu.kada je partizan pobedio primorsku trinkijeri je rekao igracima da idu na jogu do utorka zvali su svi prijatelji partizana da cestitaju na pobedi. ova pobeda ad venecijom u gostima je nista spram pobede nad primorskom.

ibi kralj

pre 4 godine

Bravo monci, bravo Trinki, ali za ozbiljan uspeh potrebni su vrhunski igraci koje nazalost nemamo.
Ako je ikako moguce dovesti Norris Cole-a verujem da ga Trinki moze dovesti u red a nema jos klub i takodje ovog Daye Austina kakva lakoca kakav talenat.
Moje misljenje sa ta dva igraca idemo do kraja !

neki veliki dr

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 1. oktobar 2019 23:53)
Hahahaha evo ga tipican pripadnik avangarde. Sad ce ispasti da je Venecija najbolji klub u istoriji kosarke. Italijanska liga je ispod ABA lige naprimer, uopste nije toliko jaka kako se predstavlja to ovde. Tek od ove sezone poceli su da ulazu velik novac klubovi poput Virtusa, ali dzaba, ovim to ne mozes objasniti, ne vide dalje od svog nosa. Pobedili ste ekipu koja u poslednjoj sekundi dozvoli ofanzivni skok, napravi faul u drugom napadu, i u napadu za produzetak sutnu iz neizgradjene pozicije 2 sekunde pre kraja, pa o cemu pricati dalje?

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam imao priliku da gledam utakmicu,mada sam s kladioničarima prognozirao -150 poena,ali me malo zabrinjava ova raspodjela poena,Zagi 0,Novica,ok godine,0,stranci osim Paigea i Thomasa svi ispod 10 poena.Ali,da vidimo,pobjeda je pobjeda,a sezona tek počela.

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 11:27)Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.

Osman

pre 4 godine

E ovo je Duletova kosarka, najlepsa kosarka na svetu. Dobar napad i granitna odbrana 66-63
(Karaburac, 01. oktobar 2019 22:08)

Protiv mocne Venecije hahahahahaha

Ruben

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!
(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.
(Pera Lozac, 01. oktobar 2019 23:28

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..

MX

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite 
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03) 

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Na YT mozes da nadjes i osmokorak u NBA.I niko se ne uni.E bas je Belosevic nas.Kao i Vojnovic

neki veliki dr

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

petarczv

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.
(Sah-mat, 01. oktobar 2019 22:34)

Vidiš da sam pisao u pol a ako nisi cuo osvojili smo 3 boda koliko vi niste osvojili iz 12 utakmica...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju... 

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...

Sah-mat

pre 4 godine

eurokrem kup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (new fortress, 1. oktobar 2019 19:19)

Jos dok niste pratili kosarku igrali ste taj kup 15g zaredom.
Jos ste musavi od tog krema.

Robinjo

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...


Šampioni Italije,hahahaha,pa ta zemlja ne znači u basketu ama baš ništa već 15 godina ako ne i duže.

Tika spic

pre 4 godine

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.
(Vojvoda Momčilo, 01. oktobar 2019 21:08)

Bilo je 40 razlike u odlucujucem mecu nego smo se smilovali i spustili na 20 da ne kukate

neki veliki dr

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 1. oktobar 2019 21:45)

PRAVO U CENTAR!!! Djordjevica treba da bude sramota sto nije odrzao konferenciju za stampu posle neuspeha i debakla na SP da objasni svoje takticke zamisli time sto je poveo Raduljicu i Bircevica. I jos nesto, istom tom Bircevicu je na SP bio izmena najbolji centar sveta NIKOLA JOKIC!

Robi

pre 4 godine

Kao navijač Zvezda mnogo me raduje jak Partizan i što su ponovo na putu gdje su bili prije 15ak god. Želim im da još više učvrste poziciju 2 u Aba ligi ove godine, a u Evrokupu da odu do kraja.
Ove Evrokup utakmice niko ne prenosi ili?

veliki strumf

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.

Tika spic

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite

Sasa

pre 4 godine

Zvezda igra Ligu sampiona i Evroligu
Partizan Ligu Evrope i Evrokup

Da se zna
(Shotry, 01. oktobar 2019 19:31)

Zvezda dominira u svim sportovima dugi niz godina zato i igra najjaca takmicenja

Howard Spring

pre 4 godine

Nisam ostrašćeni navijač ni Zvezde ni Partizana, volim sport i volim da gledam utakmice i uživo i na TV-u, ali mislim da je ovo tužno. U jednom momentu je bilo pet stranaca u ekipi Partizana na terenu. Gde su naši igrači, naši talenti? Pothitno ograničiti broj stranaca u srpskim klubovima. Kako uopšte navijati za ovolike strance? Uopšte nemam osećaj da igra srpski tim.

veliki strumf

pre 4 godine

Dve krš ekipe koje su promašile masu otvorenih šuteva i penala. Pobedila manje loša. Ovu Veneciju bije ko stigne zadnjih mesec dana.

Sremac

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
(Osman, 01. oktobar 2019 22:20)
Eno armani igra krš od el i to kao četvrti, ovi su šampioni
(Salaso, 01. oktobar 2019 23:03)

Malo je falilo da jos jedan krs dobije WC, pa da igra EL, a bio isto cetvrti...

neki veliki dr

pre 4 godine

Kosarkaska velesila VENECIJA hahahahah protiv lazne samoproklamovane institucije na celu sa najskupljim trenerom u istoriji nase kosarke

xxx

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20). Bitno da ti ljudina visiš na vestima o Partizanu...

зуке

pre 4 godine

Аууу колико странаца
Ццццц само ви спинујте како сте ви за добробит српске кошарке
Ужас...

N.

pre 4 godine

Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!
(Sale#4, 01. oktobar 2019 20:03)

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...

Shone

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...

neki veliki dr

pre 4 godine

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (N., 2. oktobar 2019 06:54
Ne nego je kvalitetna utakmica 55:50. Daj molim te, prestanite vise sa tom patetikom, zbog takve kosarke Evroliga i propada, svi vise vole i gledaju NBA (samo nemoj molim te kako je to cirkus, itd, jer igraci iz tog cirkusa nas nakantaju 45 razlike u finalu OI). Kosarka se igra zbog poena, tacno je da jake odbrane donose prvenstvo, ali nije u pitanju forma ovo o cemu pricam. Kako igrac na nivou evrokupa (koji nije mala stvar) moze da napravi onakav faul nakon neuspesnog gradjenja svog kosa? Kako profesionalni igrac moze poslednji sut da uputi gotovo 3 sekunde pre isteka vremena bez ikakvog balansa sa skoro pola terena? Ja o tom amaterizmu pricam. Forma o kojoj ti pricas je pitanje kada npr igrac promasi otvorene suteve na pocetku sezone, to dolazi kasnije, ali neke elementarne stvari nemaju veze sa tim. Period dominacije Partizana je obelezio i period najvece suse srpske kosarke, dolaskom vaseg generala na mesto selektora 2003 najvece ime te generacije Pedja Stojakovic napustio je reprezentaciju zauvek. a da ne pricamo o onome kasnije. Tako da vase price nemaju veze sa cinjenicnim stanjem. Pozdrav

Vuk Karadžić

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?

ogicg

pre 4 godine

Bravo za Partizan.Treba svi da navijamo za Aba klubove u evropi.Ove godine mogu i partizan i buducnost daleko.Ako potpise Rudež za Buducnost kako se šuška po Podgorici bice strasan to tim.

@гихт

pre 4 godine

Партизсн јесте победио,али их није потопио ,како пише у наслову.Коме треба тако бомбаст наслов ,као да је партизан победио са+20 кошева.Наслов не одражава резултат којим је победио +3.

Mladen

pre 4 godine

Kakva je ovo uličarska ekipa, ova Venecija. Divljaci klasični, igraju k'o muve bez glave. Još da su dobili, bruka bi bila. Na šta je spala ova italijanska košarka, kad su im ovakvi šampioni države. Smešno!

Sale#4

pre 4 godine

Da se zna da je ovo prvak Italije u kosarci i da se zna nevezano za ovu temu - KK Crvena Zvezda je po budzetu deveti tim u evroligi, posto spiniju da su pretposlednji, juce je izasla tabela. Pozdrav!

neki veliki dr

pre 4 godine

EL ipak nije takmičenje najboljih klubova, nego najbogatijih. Venecija je vrhunski tim, šampion Italije, odrali su Virtus prošle sezone koji igra u EL zbog licence kao i trećina klubova koji su tu a nisu šampioni svoje zemlje. EL polako gubi smisao i ide ka zatvaranju, uskoro ubacuju klub iz Engleske i zatvaraju se vrata za šampiona ABA lige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 1. oktobar 2019 23:53)
Hahahaha evo ga tipican pripadnik avangarde. Sad ce ispasti da je Venecija najbolji klub u istoriji kosarke. Italijanska liga je ispod ABA lige naprimer, uopste nije toliko jaka kako se predstavlja to ovde. Tek od ove sezone poceli su da ulazu velik novac klubovi poput Virtusa, ali dzaba, ovim to ne mozes objasniti, ne vide dalje od svog nosa. Pobedili ste ekipu koja u poslednjoj sekundi dozvoli ofanzivni skok, napravi faul u drugom napadu, i u napadu za produzetak sutnu iz neizgradjene pozicije 2 sekunde pre kraja, pa o cemu pricati dalje?

neko ko zna

pre 4 godine

Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

toliko o tebi da si navijac ...
u najboljem slucaju postovalac, simpatizer ... ako i to

Rumble

pre 4 godine

Plejadi vrhunskih igrača kao što su Koprivica, Musli, Đumić, Šalić treba priključiti i Jankovića. To je već puna kuća slavnih.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Grobari dzabe ripate, kad vam dodje Zvezda ko prosle godine i napuni vas 30 razlike ima da pljujete trenera od milion evra koga sad hvalite
(Tika spic, 01. oktobar 2019 21:03)

Da, da. 30 razlike preko četvorokoraka i uz pomoć Beloševića. Ajde pali bre.

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.

ja pa ja

pre 4 godine

Правилно би било-... Велики човече НАЈВЕЋЕГ клуба..
(Црвена звезда 1913, 01. oktobar 2019 23:38)

Jel ima neka titula sa basketa, da se prizna.
Možda ono deveto mesto...?
Ipak je ono prvo posle onih osam , što razigaravaju za final four.

nebitan srbin

pre 4 godine

primorska je najveci kandidat za titulu u aba ligi. imaju veci budzet od zvezde i za cetvrtinu cak manji od partizana.kuridza je beli dzordan partizan je slucajno pobedio primorsku igralo se na jednu loptu.kada je partizan pobedio primorsku trinkijeri je rekao igracima da idu na jogu do utorka zvali su svi prijatelji partizana da cestitaju na pobedi. ova pobeda ad venecijom u gostima je nista spram pobede nad primorskom.

deki

pre 4 godine

Ovo je dobro skockana ekipa Partizana, uz Zvezdu jedini favorit za osvajanje ABA lige .Medjutim, bice zanimljivo videti je tokom sezone ,ritam je ubitacan ,EK pa ABA, putovanja, velika potrosnja igraca, povrede. Najgore je sto je vecina grobara vec "poletela ",zeljna trofeja, posle Zagreba osvojili su sve

Jabučilo

pre 4 godine

Jeste da više šampion Aba lige ne ide direktno u Evroligu, ali ove godine veliku šansu ima da osvoji Partizan...
Prilično dobru i široku ekipu je sastavio Partizan, igra solidnu odbranu i ima dosta varijanti u napadu... Crnci prilično dobri.
Mislim da su ove godine bolji od Zvezde, koja čini mi se nije napravila baš dobar posao, da bude konkurenta u Evroligu i dominantna u Aba...
Izgleda da se ponovo okreće dominacija....
Inače Partizan sa ovakvim sastavom ima šanse i za polufinale ovog Kupa, pa ko zna možda i preko njega ulaz u Evroligu....
Pa da doživimo da imamo dva kluba u Evroligi ;)

Goran

pre 4 godine

"Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ruben, 1. oktobar 2019 22:22) "

Hteo je on, ali ga Primorka zeznula ...

Rajko

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 11:27)Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nisam imao priliku da gledam utakmicu,mada sam s kladioničarima prognozirao -150 poena,ali me malo zabrinjava ova raspodjela poena,Zagi 0,Novica,ok godine,0,stranci osim Paigea i Thomasa svi ispod 10 poena.Ali,da vidimo,pobjeda je pobjeda,a sezona tek počela.

Admiral

pre 4 godine

Zvezda igra LS a mali, bedni njeni navijaci komentarisu cipiripi kup kako ga zovu, jadno. Venecija je sampion Italije a u Evroligi igra raspali Armani koji u Italiji ni do finala nike uspeo da dodje, eto to je "nikad jaca EL"

Dax

pre 4 godine

Najjači mi je utisak meča , mašenje oba slobodna bacanja Gordica na samom kraju meča! Gledam unapred i takvih situacija će tokom sezone biti bezbroj i prosto mi je nedopustivo da toliko iskusan igrac( i to bek) u odlučujućem trenutku masi oba bacanja! Bas loše i ne ohrabrujuće za Partizan!

SrbEUin

pre 4 godine

Zvezda je taj kup žrtvovala zbog ABE. Partizan može da osvoji ovo ako se samo tome posveti. Makar finale. Neće moći istovremeno i ABU i EK. Posle mogu i KLS.
Videćemo šta je prioritet.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

@Shotry

A šta ti tražiš na ovim vestima? Idi tamo gledaj svoje garagane, i ove druge iz Atine kad već toliko voliš svoj klub...da se zna?...retka glupost...sad si ispao pametan šatro? Hahahahahaha, e moj panteru, nije tebi lako čim to toliko ističeš...

Papričica, dosad neprobana

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Druže, Zvezdu niko nije pobedio već osam godina, to čak i vi rent-a-navijači znate, duboko u duši.

Jabučilo

pre 4 godine

Ja nemam reči za Jaramaza, sve uradi i promaši najmanje 5 zicera...
Uvek sam mrzeo takve igrače koji čiste zicere ne daju i igrače koji loše šutiraju bacanja.

Pecko Pivo

pre 4 godine

Zvezda igra utakmicu u Lige Sampiona u fudbalu a njeni "neiskompleksirani" navijaci gledaju kosarkase Partizana u "Cipiripi kupu" i pisu komentare.

ccc?

pre 4 godine

Igrac koji promasi oba slobodna bacanja za mene nije igrac. Desi se jedno ali oba? Mogu da razumem u toku utakmice, kada tvoj tim vodi, pa opustanje. Desi se. Ali u bitnim trenucima meca? Taj igrac u sebi nema nista. Ovu utakmicu smo mogli da izgubimo jer desetak koseva nije nista, par trojki i ne odigras dobro u odbrani i protivnik te stize. A oni dadose dve trojke za redom. Na kraju ipak smo dobili i to tesno. Navijac mora da bude zadovoljan ali su mi zivce pokidali.

Alberto Rato

pre 4 godine

opa, carnex navijaci prate veliki partizan...nista ls, nista braca, institucija je njima stalno u glavi... inace, trinkijeri utegao max. ekipu, bice ovo sezona za pamcenje...

Немања

pre 4 godine

Партизану очигледно треба шутер,имају брзину и атлетику али без шута се не побеђују врхунске екипе

Lanister

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.

Venecija je pravak Italije, bila je jaca i bolja i od Armanija. Vidi se da pratis kosarku od juce !

Dag Kristi

pre 4 godine

Tragikomicna igra Venecije. Za 12 minuta promašili su 20 otvorenih šuteva. Trojke 1/10, sve sami. Masovna prodaja lopti. Klasičan italijanski levi tim. Njima je i Armani truba, a tek ovi ostali.
(veliki strumf, 01. oktobar 2019 20:29)

Sto ne gledas derbi Indije?
(Vuk Karadžić, 01. oktobar 2019 20:31)

Mislim da se prešaltovao na LŠ u 9.

nenad

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar
trener kosta 650 hiljada na 3 godine i nemoj da ti nabrajam vase strance...

SrbinsonKruso

pre 4 godine

Bravo bre! Kalimo se neje loše. Večeras puno grobara u hali, tek kad bude hala Igokee puna grobara, ovi stranci neće znati šta se dešava. Kakav meč. Uh.

323

pre 4 godine

partizan je ove sezone opasan bice favorit za ABA ligu.
(mane, 01. oktobar 2019 22:25)

Koliko znam Venecija ne igra u Aba
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 1. oktobar 2019 22:32)

Ali igra PRIMORKA.

MarcoPolo

pre 4 godine

(MarcoPolo, 02. oktobar 2019 10:24)Ja sam stvarno mislio da si nasao curu ali mrka kapa izgleda.Opet visis danima po komentarima.Naravno,samo repliciras,ne znas nista pametno da napises,da pohvalis igru svog tima a da ne uvrijedis drugi tim,to se zove kompleks decace.
(Rajko, 02. oktobar 2019 11:02)

Rajko, care... Ja sam se odavno porodično obezbedio, nemam potrebe da tražim curu, moje dete je već veliko tako da sam sigurno i stariji od tebe.
Inače ja se ne bih oglašavao ovde niti replicirao bilo koga od vas, da ste imalo normalni. Ali čitajući vaše komentare, dolazi se do zaključka da niste baš najčistiji i toliko provocirate, da jednostavno ne mogu da prećutim.
Inače pominješ neki kompleks, a visite kao visibabe na vestima o Partizanu iako vam klub igra LŠ. Pa mi sada ti stručnjače reci, šta je to ako ne kompleks?!

Pavle

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras

Sah-mat

pre 4 godine

Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Smucio ti se fudbal pa si dosao kod nas. Ako ako, samo priznaj da je najlepsi osecaj.

111

pre 4 godine

Bravo Trinkijeri majstore!(ivannn, 01. oktobar 2019 22:13)Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
Zato jer Zvezda ne moze da prodje 1/4 finale cipiripi teletabis kupa. Bice vam cast ove godine da igrate protiv Partizana. Ako budete igrali, znaci daleko ste dogurali. Ljubi te brat, nemoj mnogo da mi se nerviras
(Pavle, 1. oktobar 2019 23:16)

Sa trokorakom se lako pobedjuje. Ajde ove sezone da vidim vas nikad bolji tim. U stvari video sam ga pre par dana kada ispadoste od novajlije u ABA.

ibi kralj

pre 4 godine

Bravo monci, bravo Trinki, ali za ozbiljan uspeh potrebni su vrhunski igraci koje nazalost nemamo.
Ako je ikako moguce dovesti Norris Cole-a verujem da ga Trinki moze dovesti u red a nema jos klub i takodje ovog Daye Austina kakva lakoca kakav talenat.
Moje misljenje sa ta dva igraca idemo do kraja !

Igor

pre 4 godine

Ovako ni potpuni amateri ne izvode slobodna bacanja. Jaramaz, Gordic, ovi Ameri kao da ne vezbaju ovo. Ako se ovo bude ponavljalo ne pise nam se dobro.

železničar

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Ti i tebi slični očigledno. Klub vam igra lš, a vi visite u Evrokupu gledajući i konentarišući Partizan. Bogami smo vam bitni...

Karaburac

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pile, 1. oktobar 2019 20:37) # Link komentara

A ti si slucajno pogresio kapiju, onako bez mrznje i kompleksa.

MarcoPolo

pre 4 godine

Lako je treneru sa milion evradi plate Veneciju da dobije, sto Zvezdu ne pobedi???
(Ruben, 01. oktobar 2019 22:22)

Pa hteo on čovek, ali ste funjarski pobegli sa megdana...

Pavle

pre 4 godine

3 za 3 jasno ko dan. Dogovorio Trakijeri sa svojima, ako bude trebalo pusta ih u Bg-u...
(Veljoni, 01. oktobar 2019 22:29)Zar to ne ide obrnuto veljoni? Posto ti je logika jaca strana, slozices se sa mnom da bi partizan dobio olimpijakos 5:1?

Pera Lozac

pre 4 godine

Bravo Momci. Zvezdaši pate. Neka se navikavaju...

Pozdrav Grobarima!
(Bojan, 01. oktobar 2019 23:16)

Пате у лиги шампиона...
Е, мали људи малог клуба...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 1. oktobar 2019 23:20

Zato ti ne silazis sa vesti o Partizanu. Veliki covece velikog kluba, kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Ni klubu, a Boga mi ni tebi. Crvena Zvezda 1913. Boze svakakvih nas ima.

Miroslav

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rakic, 1. oktobar 2019 21:23)
Na primer ti.

Da prostite...

pre 4 godine

Protiv mocne Venecije hahahahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Osman, 1. oktobar 2019 22:20)

Zvanični šampioni Italije...

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)

Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)

Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)

Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)

Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)

Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)

MarcoPolo

pre 4 godine

Gde je izašla ta lista? Ja je ne nađoh...
(N., 02. oktobar 2019 06:36)

Pa potraži malo bolje, potrudi se. A ja sam prosto zgranut da posle te cifre od 13 i po miliona, gde ste po budžetu ispred ekipa kao što su Baskonoja, Valensija, Zenit (koji je pokupio sve igrače koje je Partizan hteo, što implicira da su mnogo bogatiji od nas), Žalgiris, Alba...vi i dalje pozivate Partizan da ima duplo veći budžet od vas... Pa pitam se da li vas je imalo sramota?
Inače, neke stvari se ne mogu sakriti. Kao što onaj vaš kaže, u EL mora sve biti transparentno. Da ne bude zabune, nisam tu cifru izmislio ja, već su je objavili Turci kao glavni sponzori EL. 13,5 milona bato...

psiho

pre 4 godine

Eurocup a igra prvak Italije za proslu godinu Venecija... eto kakav je Armani koji je ispao u polufinale play off-a prosle godine y Italiju. Sve potcenite pa vam djavo posle bude kriv panteri ... Kad je covic doveo pojacanje bilo je fajnal four, sada ih Primorska vratila u realnost ...

NebojlozA

pre 4 godine

Kompleksi na delu,umesto da gledaju svoj klub kako gubi od bratskog im kluba,oni komentarišu ovu utakmicu,ccc.PARTIZAN je pobedio Drage komisije,i samo ce se to pamtiti ,a ne igra,ko sad već spominje pripremne utakmice i pobede nad Makabijem i Fenerbahčeom,i da,jos uvek bez poraza u pred sezoni i sada,videces se tek snaga ovog tima,samo lagano...Pricacemo n kraju.

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Otkad Venecija igra kosarku , a tek Astana i Az Alkmar fudbal. Kakva su to takmicenja.
(Misa, 01. oktobar 2019 22:20)

------
igraju druze moj otkad su sampioni italije od prosle godinee...

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona? 
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23) 

----

evo druze ti i ostala kompanija...umesto da gledate tu ligu sampiona vi pratite rezultat i komentarisete Partizanove vesti...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

(neki veliki dr, 1. oktobar 2019 22:00)

Venecija je sampion Italije 2017. i 2019.
Posto si trazio da te neko "demantuje", eto. Pa sad, i dalje veruj da su amaterski klub.

Caplin

pre 4 godine

Samo koseve Nolana Smitha ovilm da gledam !!!
(sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 01. oktobar 2019 20:44)

A ja sam malopre gledao 'O tablu'

kile

pre 4 godine

Svaka im cast! Posle napornog superkupa i direktnog putovanja na gostovanje dobija sampiona italije! Video se umor ali i pored toga su dobili!

Mladen

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Evo ja! A čujem da ti Zvezda gubi, pa ti gledaj i uživaj.

Hover Ghost

pre 4 godine

@Nas ima 6 miliona Zvezdasa,ima nas svakakvih,i kompleksasa i normalnih,vas ima 200 000 i svi ste kompleksasi.
mrzite vise nego sto svoje volite.Ne vjerujem ti,imas djecji nick,mislim da nemas 20 godina.Bolje pogledaj svoje komentare pa vidi od cega si sastavljen decace.
(Rajko, 2. oktobar 2019 19:14)


Vas zvezdasa ima oko 3.600.000...nas partizanovaca oko 2.200.000...ostali navijaju za druge klubove ili ih ne zanima.I pre nego pocnete da sikcete da vas obavestim da je ovo istrazivanje marketninskog tima FK Crvena Zvezda,u ciju verodostojnost iskreno sumnjam.
Vase megalomanske lazi ostavite za RSB ili neki slican portal gde mozete leciti sujetu i komplekse i pricati bajke za laku noc.
I u vreme Jugoslavije su radjena slicna istrazivanja i tada je bio neki egal jer je vecina bivsih republika vise simpatisala Partizan zbog vasih nacionalistickih i sovinistickih stavova.
Kakvi god da smo za vas smo bastion morala i postenja,nikada nismo brojali krvna zrnca ni prekrajali istoriju,svojom se ponosimo za razliku od nekih koji je se ocigledno stide,pozdrav.

železničar

pre 4 godine

Koliko malo komentara,grobari su optereceni Zvezdom,boli ih liga sampiona,mrznja preovladala...
(Pile, 01. oktobar 2019 20:37)

Opterećeni mi zvezdom, a 90% komentara ovde vaših... Baš nas boli liga šampiona, toliko da nas zabole. I ne pričaj o mržnji, veća mržnja od vaše prema Partizanu ne postoji.

železničar

pre 4 godine

Imate 5 puta skuplji tim, 4 Amerikanca u prvoj postavi, trenera od milion evra i mucite se, nije li vas sramota?
(Garsija, 01. oktobar 2019 21:37)

Ma 25 puta. A tebi bitnije da gledaš Partizan u nekom tamo ec i da komentarišeš, nego da gledaš tvoju zvezdanu u lš... Šta tek o tome reći.

ja

pre 4 godine

"Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

Mani se ti Partizana. Gledaj šta ti Borjan radi hahahaha

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Nije Partizanu islo kao na utakmicama u Super Kupu Aba lige,ali pobeda se racuna,ono sto je vazno dobili smo Jaramaza koji se cini se vratio na nivo dok je igrao za Megu,pa mozda cak i na visi nivo,naravno neverovatni Tomas je opet dao veliki doprinos pobedi,ja jos ne verujem da je takav igrac dosao u Partizan,po kvalietu on i Dzouns su blizu,s tim da je Dzouns bolji u sutu za tri,Mozli sjajan u skoku i odbrani,Pejdz je konacno poceo da igra ono sto se od njega ocekuje a to je sut,Parahouskog muci povreda i to se vidi prilikom skokova i pokreta,nismo bili ni blizu kao u predhodnim utakmicama ali bitno je da smo dobili,jednistavno nemoze na svakoj utakmici da ti ide dobro sut kao sto nas je isao protiv Cedevite,ja sam zadovoljan,sigurno da ce biti zanimljivo u Laktasima,jer se Igokea dobro pojacala,ali po meni tu ce dosta zavisi od nas,neka nam je srecno..

MarcoPolo

pre 4 godine

Sumnjivo Ostoja, bas slab sut Venecije... Kladionica!
(Pantic, 02. oktobar 2019 08:25)
28
Iz aviona se vidi da je ova utakmica malo vise bratska...
(Marija, 02. oktobar 2019 08:24)
317
Igrano za kladionice
(Darko, 02. oktobar 2019 08:23)
214
Rezirana utakmica! Trinkijeri sredio
(Sima, 02. oktobar 2019 08:22)
117
Jel samo meni cudno ne zalaganje domacina i slab sut za tri poena
(Bg, 02. oktobar 2019 08:21)
116
Namestaljka Venecija i Partizana
(Ganci, 02. oktobar 2019 08:20)
113

Kolektivno ludilo iz predgrađa...

aleksa

pre 4 godine

Partizan solidan a potencijal ogroman. Moze mnogo vise od ove prve cetvrtine.
Venezia ocajna, a i lose poceli sezonu u Italiji. Trebslo bi da Partizan dobije ovo lagano.

Александар Ст.

pre 4 godine

@ Ja ovo kao navijač Partizana nisam ni znao, toliko o važnosti takmičenja!
(poznavalac ©®, 01. oktobar 2019 19:28)

Јак си ми ти навијач. Сутра ћеш да питаш - да ли је повређен Ђорђе Гагић када не игра?

Admiral

pre 4 godine

@ Reprezentativac" bircevic 3p 1 skok i 3 faula za ukupni plus minus od - 1 u miki maus kupu...
(petarczv, 01. oktobar 2019 21:45)

U vreme kada tvoj fk igra LS ti komentarises Partizan i miki maus kup!! Ozbiljna dijagnoza i poremecaj!

N.

pre 4 godine

Zelim nekog objektivnog grobara, posto su poznati po strucnosti u kosarci koju mi pratimo od 2011 kako kazu, da me demantuje. Ovo je najveca degradacija kosarke koju sam video u poslednje vreme, jedva su pobedili Veneciju koja igra polu amatersku kosarku, svako ko je gledao mogao je videti isto. Prerano ste poleteli, ovo je smesna kosarka. Ali, radujte se, jedva cekam derbi da vas vratimo na fabricka.
(neki veliki dr, 01. oktobar 2019 22:00)

Pokušaću. Meč je napadački bio loš za obe ekipe, odbrambeno dosta dobar, naročito Partizan. Ovo je prvi meč u sezoni, nije za očekivati vrhunsku formu, bez Zagorca koji je bio napadački izuzetno važan u pripremama. Nova ekipa, za mnoge novo takmičenje. Vi, koji pratite košarku od 2011., treba da naučite da vidite širu sliku, da stavite jednu utakmicu u širi kontekst sezone. I da naučite da kvalitetna košarka nije obavezno ona koja donese 100:95, ima tu dosta stvari. Siguran sam da će Partizan igrati mnogo bolje u napadu ove sezone, bolje šutirati bacanja, a odbranu još utegnuti iako je sasvim solidna za početak. Eto, to ti je to. Ima vremena, naučićeš, tek je 8. godina. Osim ako slučajno ne izgubite EL, onda ćeš brzo zaboraviti sve. Do sledeće prilike. Sportski pozdrav! :)

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo crno-beli! Tvrda utakmica,tesko gostovanje protiv sampiona Italije,bice ovo brricetna sezona,samo jos jedan bek suter i to je to,idemo Grobari!

Miroslav

pre 4 godine

Bitna je pobeda,ali je igra bila previse nervozna.Protivnik jeste agresivan i cvrst,ali nije bas previse kvalitetan.Trebalo je ovo prelomiti ranije.Jos jedna utakmica koja pokazuje koliki je znacaj Zagorca za nasu igru.Kada je potpuno spreman,glavni igrac u napadu.Moze sam sebi da kreira poziciju za sut,ili ulaz.A zna i lepo da asistira.Veceras je mnogo nedostajao.

Admiral

pre 4 godine

@ Shone, 01. oktobar 2019 23:53

Nesto si pobrkao, Virtus igra EK, trenira ih Djordjevic a Armani igra EL a ispao ke pre finala u Italiji. Mada sustina je ta, EL ne odavno me igraju sampioni svojih zemalja vec najbogatiji, i uskoro ce to biti zatvoreno takmicenje kao NBA

aleksa

pre 4 godine

Ljudi imaju 1/12 za tri poena ??? Da li je realno da prvak Italije ovako sutira.
Partizan ovo mora da dobije. Cini mi se da lakse daju poene i siru igru ima Partizan. E sad, ako Venezia pocne da pogadja...bice zanimljivo.

MarcoPolo

pre 4 godine

Ko lud prati ovo pored Zvezde u ligi sampiona?
(Rakic, 01. oktobar 2019 21:23)

Vi zvezdaši prijatelju, očigledno. Po komentarima ovde, bar 80% je vaših, a zvezda vam igra u isto vreme Ligu Šampiona. Koliko ste opterećeni Partizanom, pa ti nije normalno...

Salaso

pre 4 godine

Bravo šampioni, moglo je to ubedljivije ali i ovo je ekstra. A sad da gledamo onaj cirkus u rupi. Šta kaže transfermarket Borjan 3mil dug?!?!? ahhahhhaahh

Admiral

pre 4 godine

Jako bitna pobeda. Prva u sezoni u EK jos na gostovanju, odlicno. Brine sto ima puno oscilacija u igri, od sjaja do ocaja, mora to mnogo konstantnije, ali posledice umora od super kupa aba su vidljive. Brine me jako slaba igra Parahuskog i narocito Voldena. Od njega se bas dosta ocekuje a ne pruza nista, mora on mnogo bolje ipak je bio mvp u Izraelu. Ako se Art i Volden ne probude bice tesko u nastavku, jak je ritam moraju svi da budu na visokom nivou.

Aragorn

pre 4 godine

Svaka čast momci... Brate oni su nama preko Birče i Parahovskog pokupili osam ofanzivnih užas... Odlično ovako se prave pobednički timovi. Ali brat bratu vodiš 12 pa stignu pa 11 pa opet 9 pa 7 na 1 minut i 48 sekundi i dozvoliš ovakav kraj. Biće borbe. A Rade bi se povredio 8 kad ode da baci smeće, 6 kila mišića nabacio, šut popravio i opet nije tu da nam pomogne. Jare pod tremom ogromnom. Tomas lud, Mozli odličan u odbrani. Nenormalno važna pobeda. Idemo dalje.

Oki

pre 4 godine

Nejasno mi je više ovo prepiranje i zavist između vas "poštovalaca" sporta. Zvezdaši zapamtite da dok je Partizan igrao Evroligu i mi smo igrali Evrokup i ponosili se time. Sad su se obrnule stvari pa će u budućnosti opet i tako dalje. Umesto da budemo srećni što srpski klubovi i dalje beleže uspehe u košarci vi se pljujete. Sram vas bilo.

Kure

pre 4 godine

Čestitke KKp na pobedi, ali pored igračkog, utisak na mene je ostavilo i suđenje koje je znatno zrelije i smislenije u odnosu na onu nakaradu koju smo gledali na SP ili prošlom EP.

Bilo je par loših odluka sudijske trojke, ali te odluke nisu bile tendenciozne i produkt neznanja, već spleta okolnosti, brzine dešavanja, lošeg položaja sudije u momentu odlučivanja i sl.
Klasičan primer dva faula u napadu dosuđena Vidmaru zbog kretanja u bloku. Lik ne zna da postavi blok, skoro svaki blok je faul jer se kreće, ovde su mu svirali dva puta (mogli su i više), ali npr. u finalu EP mu nije sviran ni jedan, a bilo ih je 50.

Sve u svemu, kvalitet suđenja obećava, jer nema ništa gore nego kad sudije istupaju u prvi plan i remete tok i fluidnost meča, a toga je na SP bilo koliko hoćete, kad 5min gledaju da li je neko čepao liniju kod šuta za tri, a npr. ne gledaju spornu situaciju u momentu kad se lomi meč.

Verujem da će u EL suđenje biti još bolje.

železničar

pre 4 godine

Rajko boli istina a? Nije ti maco polo nigde uvredio klub osim što je izneo činjenice koliki vam je budžet. Ako je to uvreda evo i ja ti se izvinjavam u njegovo ime. I slažem se sa čovekom da ste bolesno iskompleksirani - sinoć vam klub igra ligu šampiona a vi komerišete Partizan.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Boga mi dobro je počeloo za Partizan ove sezone da ih ne ureknem.

Jaramaž pokazujee daa će biti glavni u ovoj sezoni.

Inače K.K Venecija je klub osnovan 1925 godine. A prve dve titule su uzeli 1942 i 1943 nakon toga kasnije 2017 i 2018 godine. Pobednik Kup Jugoslavije 2018 godine. Kup Radivoja Koraća finalisti 1981 godine pobednik fiba liga šampiona 2018 godine. Super kup 2x finalista.

Dakle ima tradiciju tajjj klub u Italiji.