Fudbal 25

Nedelja, 29.09.2019.

09:40

"Dobro igramo, pa stanemo... To me zabrinjava"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan prikazanim u pobedi nad Mačvom.

"Dobro igramo, pa stanemo... To me zabrinjava" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

sale

pre 4 godine

Pa kad derbi ne smije da se dobije, kako ocekivati igru i rezultate bilo gdje... Onog momenta kada bude dozvoljen poraz od Indjije a dozvoljen sut u okvir gola u derbiju, tek onda mozemo da se nadamo necemu...

Inace, Van La Para je totalni promasaj, Gobeljic slab i nikakav, Jander nepotreban, fali igrac umjesto Jovancica/Jovicica koji umiju da doda loptu i zdrzi je u posjedu.

ccx

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...(Cesar, 29. septembar 2019 12:56) У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.
(Марко, 29. septembar 2019 13:45)

Pa šta? To što je Partizan tako odigrao svoja učešća u Ligi šampiona,ne menja činjenicu da parkirate autobus i da ste zatvorili većinu sudija i utakmica. Vidi se kako prolazite kada nema pomoći.

nešto onako

pre 4 godine

Miloje, ti si dobar čovek, ali osnovni problem je veliki ološ u upravi... Da je zdrava uprava, zdrav savez, zdrava sudijska organizacija i igrači bi morali da daju maksimum za pobedu... Ovako sve smrducka, pa su i oni uljuljkani...
Realno, zbog toga su i zgaženi u derbiju... Da su poraženi protiv Inđije (zasluženo), derbi bi bio druga priča...

Nebojsa

pre 4 godine

Kada gledamo sta je uradjeno u Evropi u tri poslednje godine ni u snovima zvezdasi nisu mogli da ocekuju, dve grupne faze LS i prezimiti u LE.
Kad je rec o domacoj ligi to nije ni priblizno dobro na prethodne sezone. Muce se da dobiju pogledajte kako su izgledali u mecevima Subotici, N.Sadu , Derbi, protiv Indjije juce totalno slabo.
I prosle godine igrali su domace utakmice u kombinovanim sastavima pa je to izgledalo mnogo dobro.
Sta se desava ove sezone, neznam.
Kazu da je procitana igra C.Zvezde , previse se oslanjaju na Marina pa kada njega nema ili je zaustavljen onda to izgleda kao razbijena vojska.
Mislio sam da se nece osloniti na Gobeljica na desnom beku, nego da ce naci ozbiljnog igraca na tom mestu pogotovo za LS. Boljeg stopera od Milunovica on nije za LS, kiks igrac.
Zander neznam sta su hteli sa njim kad vec Rodic nije prodat, mogli su nekog domaceg igraca naci za alternativu Rodicu a ne stranca. Pogodili su sa Kanjasom ali pored njega treba da igra bolji igrac za LS od Jovancica ili Jovicica.
Jovancic dosta gubi lopte, nisu mu tacna dodavanja mnogo smo izgubili na sredini terena odlaskom Nene Krsticica. Bilo uzivanje gledati kako igra, ovo sa Jovancicem ne izleda dobro. Kazu nije u formi, nije to do forme on nije za Evropu.
Sto se tice krila Garsija dobro pojacanje treba ce mu malo vremena, ovaj Holandjanin nije mi pokazao da je to pojacanje za LS to isto mislim i za Tomanea. Ako igras LS dovedi ozbiljna pojacanja ne treba zaliti to ce ti se vratiti prodajom istog ili igranjem u LS.
Dosta slab prelazni rok obavljen mislio sam imacemo bolji i kvalitetniji tim od prethodnog.

Марко

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...
(Cesar, 29. septembar 2019 12:56)

У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.

ArtuDitu

pre 4 godine

Koja god ekipa izađe u presing tvoji igrači ne mogu da prenesu loptu preko svoje polovine. I to je problem koji traje duže od pola godine i niko ga ne rešava. Kao da si time zadovoljan. Gde su vezni igrači da tu loptu iznesu i predaju u fazu napada? Onaj Vulić dadaje loptu tek kad sa njom ne zna šta više da uradi. Ali, ne može se bilo kakva filozofija igre stvarati sa seljačkim fudbalerima i bez Zvezdine dece. Bolje zatvorite omladinsku školu i napravite saradnju sa Napretkom iz Kruševca. Joveljića nisi puštao da igra ni kada je bilo 30 bodova prednosti a evo ga Krstović, brže, bolje u timu i još se predstavlja kao budućnost Zvezde. Isto si radio i sa Lukom Adžićem. Koji je tada bio možda i najbolji Zvezdin igrač u prvenstvu (kakvo god da je to prvenstvo) a onda je proglašen za izdajnika kada je rešio da ode i to više ne trpi. Treba se setiti izjave Krstičića prilikom odlaska kao i Benove izjave od pre nekoliko dana pa shvatiti da se dešavaju vrlo čudne stvari. Sve to narušava već poljuljanu atmosferu među igračima. Jer na terenu nema hemije a to nije slučajno. Izgleda da su se oni kojima se pred očima vrte cifre malo zaigrali. A to Zvezdu može skupo da košta. Jer obično takve stvari vode ka debaklu. Treba da se zapitate kako ste uspeli da za godinu dana dovedete toliko igrača a da nijedan od njih ne da nije za Zvezdu, već za Mačvu.
Dodatni debakl ovog menadžmenta će se već videti u utorak protiv Olimpijakosa. Pri tom ne mislim na rezultat.

Slobo

pre 4 godine

Milojevicu - Celu utakmicu niste imali blage veze.
Jedini potez u prvom poluvremenu je bila lopta Van Lapara - Ben za drugi gol i to je sve. Oni su se povukli od pocetka i pustili vas da igrate.
U drugom poluvremenu oni izasli na vasu polovinu, a vi ne znate sta sa loptom.
Sve sto sada ima CZ je krsh. Ni igre ni igraca.
Umesto da sa ovakvom "inekcijom" od prihoda idete prema gore, vi idete prema dole.
Sledecu sansu cemo cekati jos dugo - dugo. Ove godine u ligi sampiona ne ocekujem ni gol a da ne govorim o bodu :(

železničar

pre 4 godine

znači
1-x
oly
(kalcokera i trokorak bili, 29. septembar 2019 10:11)

X-2 pre bih rekao. Ovo što si ti odigrao je sa hendikepom :D

železničar

pre 4 godine

Pa vi izgleda stanete čim naiđete na ekipu koja vam se ne sklanja. Videsmo to protiv Inđije, u derbiju... Čekamo sledeću hrabru ekipu iz domaće lige koja se neće skloniti i koja će prkositi vrhovnom...
Ove iz LŠ ne računam, oni ne znaju da treba da se sklanjaju pa očekujem isto svaku kao što je prvo kolo bilo. U zdravlje :)

Cinik

pre 4 godine

Gospodin Milohevic je izjavio da ga brine sto Zvezda neke utakmice odigra dobro pa onda stane. To i jeste problem Zvezde. Neverovatno ja da Zvezda odigra sjajne utakmice protiv Indjije, Macve, Rada, Vojvodine, Radnickog iz Nisa a da onda odigra slabo protiv Bajerna i ocajno protiv Partizana. Nedopustivo je da tamo neki Bajern i ovde neki Partizan nadigraju Zvezdu a da ostali to nisu u stanju.

sale

pre 4 godine

Pravo pitanje je zasto su igraci prestali da rade za Marina... Ne moze covjek sam da igra!! Baci se lopta Marinu i onda se stane i ocekuje da Marin izadje a kraj sa preostalih 7-8 igraca ispred sebe... Ako se bude tako igralo protiv Oly-ja, gubimo 3-0.

4k4.Dex

pre 4 godine

Neka bre, najvaznije je uradjeno LS je tu. Ne moue se svake godine biti jednako dobar to bi bilo jako cudno. Polako, treba dizati formu za drugu polovinu prvenstva ovo sad i nije toliko bitno. LS necemo proci sigurno tako da nema veze.

Marko

pre 4 godine

Miloje da se ne lazemo, ali jos od kup utakmice protiv groblja mi nemamo. Izgubila se negde. Ovo, protiv skromne Macve, je jako slabo. Ocigledno da preveliki broj stranaca je problem. Ne verujem da su srecni ne igranjem, pa vrse pritisak. U tom slucaju se tim non-stop menja i nema uigranosti, a to je kao mac pod grlom, jer takav tim tesko moze da se odupre organizovanijoj ekipi.
Gledao sam ove iz grobljanske protiv Radnickog. Rsporedili su teret na Sumu, Natkha, Tosica, Sadika, pa i Asana...Mi smo upali u zamku da Marin sve vuce na svojim ledjima...Cim njega nema tu se vidi ogroman pad.

Q&A

pre 4 godine

Samo nemojte da stanete u utorak. Gazite grcku buraniju svih 90 min. Pokazi igracima snimak kosarke iz arene pre 3 godine, kako se ponasaju njihovi igraci i uprava a kako nasi " navijaci". Mislim da im nece faliti motiva da zgaze grcku olos nakon pregladanog snimka ako su zvezdasi u srcu i ako postuju sveti dres. Marinu , Borjanu i Degeneku sigurno nece. A nasi blejaci neka podrzavaju olympiakos, mozemo i bez njih. Oni ionako idu pod mac bato, 555-333. Ili da se lece ili proterivanje u Holandiju ili ides pod mac bato. ?

lio

pre 4 godine

Nema hemije medju igracima. Jedan igrac drugom igracu jednostavno "ne cita misli". Igrac primi loptu malo ju vuce i ne zna kome bi dalje da ju doda. Nema zacrtanog plana kako loptu dovuci do protivnickog sesnaesterca. Samo su Marin, Ben i Boaci lepo dodavali jedan drugom, ovi ostali kao da se ne poznaju pa ne mogu da igraju zajedno.

Zvezda, nazalost, prikazuje jedan veoma ruzan i samim tim los fudbal.

Ticmaaa

pre 4 godine

Realno,od kad je Marin dosao mi nemamo igru,iako je tri klase bolji igrac od ostalih!Ostali kao da su skinuli odgovornost sa sebe,baci Marinu pa sta bude...plus ogroman fond igraca,kolju se medjusobno.

XYZ

pre 4 godine

Sinoc je gostovao najslabiji tim iz lige,dali su nam jedan gol i imali dva zicera,mene nista tu ne raduje,mi moramo da imamo prvi tim i klupu sa igracima koji su kao zapete puske,rotacija je samoobmana,i sluzi za prodaju ne talentovanih igraca,sredinu terena i nemamo,imamo gomilu igraca koji mogu da posalju tacan pas na 2,5m i to u liniji ili unazad,nije sramota ne znati igrati ali ponasati se kao da znas i biti ne odgovoran-Ivanic,to jeste sramota,cak i nas Mesi je napravio dve katastrofalne greske-Bajern,Partizan i nije se osvrnuo,sve u svemu mnogo nakicen ali skroman tim imamo,pozdrav.

Ticmaaa

pre 4 godine

Realno,od kad je Marin dosao mi nemamo igru,iako je tri klase bolji igrac od ostalih!Ostali kao da su skinuli odgovornost sa sebe,baci Marinu pa sta bude...plus ogroman fond igraca,kolju se medjusobno.

Q&A

pre 4 godine

Samo nemojte da stanete u utorak. Gazite grcku buraniju svih 90 min. Pokazi igracima snimak kosarke iz arene pre 3 godine, kako se ponasaju njihovi igraci i uprava a kako nasi " navijaci". Mislim da im nece faliti motiva da zgaze grcku olos nakon pregladanog snimka ako su zvezdasi u srcu i ako postuju sveti dres. Marinu , Borjanu i Degeneku sigurno nece. A nasi blejaci neka podrzavaju olympiakos, mozemo i bez njih. Oni ionako idu pod mac bato, 555-333. Ili da se lece ili proterivanje u Holandiju ili ides pod mac bato. ?

XYZ

pre 4 godine

Sinoc je gostovao najslabiji tim iz lige,dali su nam jedan gol i imali dva zicera,mene nista tu ne raduje,mi moramo da imamo prvi tim i klupu sa igracima koji su kao zapete puske,rotacija je samoobmana,i sluzi za prodaju ne talentovanih igraca,sredinu terena i nemamo,imamo gomilu igraca koji mogu da posalju tacan pas na 2,5m i to u liniji ili unazad,nije sramota ne znati igrati ali ponasati se kao da znas i biti ne odgovoran-Ivanic,to jeste sramota,cak i nas Mesi je napravio dve katastrofalne greske-Bajern,Partizan i nije se osvrnuo,sve u svemu mnogo nakicen ali skroman tim imamo,pozdrav.

Slobo

pre 4 godine

Milojevicu - Celu utakmicu niste imali blage veze.
Jedini potez u prvom poluvremenu je bila lopta Van Lapara - Ben za drugi gol i to je sve. Oni su se povukli od pocetka i pustili vas da igrate.
U drugom poluvremenu oni izasli na vasu polovinu, a vi ne znate sta sa loptom.
Sve sto sada ima CZ je krsh. Ni igre ni igraca.
Umesto da sa ovakvom "inekcijom" od prihoda idete prema gore, vi idete prema dole.
Sledecu sansu cemo cekati jos dugo - dugo. Ove godine u ligi sampiona ne ocekujem ni gol a da ne govorim o bodu :(

sale

pre 4 godine

Pravo pitanje je zasto su igraci prestali da rade za Marina... Ne moze covjek sam da igra!! Baci se lopta Marinu i onda se stane i ocekuje da Marin izadje a kraj sa preostalih 7-8 igraca ispred sebe... Ako se bude tako igralo protiv Oly-ja, gubimo 3-0.

Marko

pre 4 godine

Miloje da se ne lazemo, ali jos od kup utakmice protiv groblja mi nemamo. Izgubila se negde. Ovo, protiv skromne Macve, je jako slabo. Ocigledno da preveliki broj stranaca je problem. Ne verujem da su srecni ne igranjem, pa vrse pritisak. U tom slucaju se tim non-stop menja i nema uigranosti, a to je kao mac pod grlom, jer takav tim tesko moze da se odupre organizovanijoj ekipi.
Gledao sam ove iz grobljanske protiv Radnickog. Rsporedili su teret na Sumu, Natkha, Tosica, Sadika, pa i Asana...Mi smo upali u zamku da Marin sve vuce na svojim ledjima...Cim njega nema tu se vidi ogroman pad.

Марко

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...
(Cesar, 29. septembar 2019 12:56)

У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.

Cinik

pre 4 godine

Gospodin Milohevic je izjavio da ga brine sto Zvezda neke utakmice odigra dobro pa onda stane. To i jeste problem Zvezde. Neverovatno ja da Zvezda odigra sjajne utakmice protiv Indjije, Macve, Rada, Vojvodine, Radnickog iz Nisa a da onda odigra slabo protiv Bajerna i ocajno protiv Partizana. Nedopustivo je da tamo neki Bajern i ovde neki Partizan nadigraju Zvezdu a da ostali to nisu u stanju.

železničar

pre 4 godine

Pa vi izgleda stanete čim naiđete na ekipu koja vam se ne sklanja. Videsmo to protiv Inđije, u derbiju... Čekamo sledeću hrabru ekipu iz domaće lige koja se neće skloniti i koja će prkositi vrhovnom...
Ove iz LŠ ne računam, oni ne znaju da treba da se sklanjaju pa očekujem isto svaku kao što je prvo kolo bilo. U zdravlje :)

lio

pre 4 godine

Nema hemije medju igracima. Jedan igrac drugom igracu jednostavno "ne cita misli". Igrac primi loptu malo ju vuce i ne zna kome bi dalje da ju doda. Nema zacrtanog plana kako loptu dovuci do protivnickog sesnaesterca. Samo su Marin, Ben i Boaci lepo dodavali jedan drugom, ovi ostali kao da se ne poznaju pa ne mogu da igraju zajedno.

Zvezda, nazalost, prikazuje jedan veoma ruzan i samim tim los fudbal.

4k4.Dex

pre 4 godine

Neka bre, najvaznije je uradjeno LS je tu. Ne moue se svake godine biti jednako dobar to bi bilo jako cudno. Polako, treba dizati formu za drugu polovinu prvenstva ovo sad i nije toliko bitno. LS necemo proci sigurno tako da nema veze.

ArtuDitu

pre 4 godine

Koja god ekipa izađe u presing tvoji igrači ne mogu da prenesu loptu preko svoje polovine. I to je problem koji traje duže od pola godine i niko ga ne rešava. Kao da si time zadovoljan. Gde su vezni igrači da tu loptu iznesu i predaju u fazu napada? Onaj Vulić dadaje loptu tek kad sa njom ne zna šta više da uradi. Ali, ne može se bilo kakva filozofija igre stvarati sa seljačkim fudbalerima i bez Zvezdine dece. Bolje zatvorite omladinsku školu i napravite saradnju sa Napretkom iz Kruševca. Joveljića nisi puštao da igra ni kada je bilo 30 bodova prednosti a evo ga Krstović, brže, bolje u timu i još se predstavlja kao budućnost Zvezde. Isto si radio i sa Lukom Adžićem. Koji je tada bio možda i najbolji Zvezdin igrač u prvenstvu (kakvo god da je to prvenstvo) a onda je proglašen za izdajnika kada je rešio da ode i to više ne trpi. Treba se setiti izjave Krstičića prilikom odlaska kao i Benove izjave od pre nekoliko dana pa shvatiti da se dešavaju vrlo čudne stvari. Sve to narušava već poljuljanu atmosferu među igračima. Jer na terenu nema hemije a to nije slučajno. Izgleda da su se oni kojima se pred očima vrte cifre malo zaigrali. A to Zvezdu može skupo da košta. Jer obično takve stvari vode ka debaklu. Treba da se zapitate kako ste uspeli da za godinu dana dovedete toliko igrača a da nijedan od njih ne da nije za Zvezdu, već za Mačvu.
Dodatni debakl ovog menadžmenta će se već videti u utorak protiv Olimpijakosa. Pri tom ne mislim na rezultat.

Nebojsa

pre 4 godine

Kada gledamo sta je uradjeno u Evropi u tri poslednje godine ni u snovima zvezdasi nisu mogli da ocekuju, dve grupne faze LS i prezimiti u LE.
Kad je rec o domacoj ligi to nije ni priblizno dobro na prethodne sezone. Muce se da dobiju pogledajte kako su izgledali u mecevima Subotici, N.Sadu , Derbi, protiv Indjije juce totalno slabo.
I prosle godine igrali su domace utakmice u kombinovanim sastavima pa je to izgledalo mnogo dobro.
Sta se desava ove sezone, neznam.
Kazu da je procitana igra C.Zvezde , previse se oslanjaju na Marina pa kada njega nema ili je zaustavljen onda to izgleda kao razbijena vojska.
Mislio sam da se nece osloniti na Gobeljica na desnom beku, nego da ce naci ozbiljnog igraca na tom mestu pogotovo za LS. Boljeg stopera od Milunovica on nije za LS, kiks igrac.
Zander neznam sta su hteli sa njim kad vec Rodic nije prodat, mogli su nekog domaceg igraca naci za alternativu Rodicu a ne stranca. Pogodili su sa Kanjasom ali pored njega treba da igra bolji igrac za LS od Jovancica ili Jovicica.
Jovancic dosta gubi lopte, nisu mu tacna dodavanja mnogo smo izgubili na sredini terena odlaskom Nene Krsticica. Bilo uzivanje gledati kako igra, ovo sa Jovancicem ne izleda dobro. Kazu nije u formi, nije to do forme on nije za Evropu.
Sto se tice krila Garsija dobro pojacanje treba ce mu malo vremena, ovaj Holandjanin nije mi pokazao da je to pojacanje za LS to isto mislim i za Tomanea. Ako igras LS dovedi ozbiljna pojacanja ne treba zaliti to ce ti se vratiti prodajom istog ili igranjem u LS.
Dosta slab prelazni rok obavljen mislio sam imacemo bolji i kvalitetniji tim od prethodnog.

nešto onako

pre 4 godine

Miloje, ti si dobar čovek, ali osnovni problem je veliki ološ u upravi... Da je zdrava uprava, zdrav savez, zdrava sudijska organizacija i igrači bi morali da daju maksimum za pobedu... Ovako sve smrducka, pa su i oni uljuljkani...
Realno, zbog toga su i zgaženi u derbiju... Da su poraženi protiv Inđije (zasluženo), derbi bi bio druga priča...

železničar

pre 4 godine

znači
1-x
oly
(kalcokera i trokorak bili, 29. septembar 2019 10:11)

X-2 pre bih rekao. Ovo što si ti odigrao je sa hendikepom :D

ccx

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...(Cesar, 29. septembar 2019 12:56) У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.
(Марко, 29. septembar 2019 13:45)

Pa šta? To što je Partizan tako odigrao svoja učešća u Ligi šampiona,ne menja činjenicu da parkirate autobus i da ste zatvorili većinu sudija i utakmica. Vidi se kako prolazite kada nema pomoći.

sale

pre 4 godine

Pa kad derbi ne smije da se dobije, kako ocekivati igru i rezultate bilo gdje... Onog momenta kada bude dozvoljen poraz od Indjije a dozvoljen sut u okvir gola u derbiju, tek onda mozemo da se nadamo necemu...

Inace, Van La Para je totalni promasaj, Gobeljic slab i nikakav, Jander nepotreban, fali igrac umjesto Jovancica/Jovicica koji umiju da doda loptu i zdrzi je u posjedu.

Q&A

pre 4 godine

Samo nemojte da stanete u utorak. Gazite grcku buraniju svih 90 min. Pokazi igracima snimak kosarke iz arene pre 3 godine, kako se ponasaju njihovi igraci i uprava a kako nasi " navijaci". Mislim da im nece faliti motiva da zgaze grcku olos nakon pregladanog snimka ako su zvezdasi u srcu i ako postuju sveti dres. Marinu , Borjanu i Degeneku sigurno nece. A nasi blejaci neka podrzavaju olympiakos, mozemo i bez njih. Oni ionako idu pod mac bato, 555-333. Ili da se lece ili proterivanje u Holandiju ili ides pod mac bato. ?

Cinik

pre 4 godine

Gospodin Milohevic je izjavio da ga brine sto Zvezda neke utakmice odigra dobro pa onda stane. To i jeste problem Zvezde. Neverovatno ja da Zvezda odigra sjajne utakmice protiv Indjije, Macve, Rada, Vojvodine, Radnickog iz Nisa a da onda odigra slabo protiv Bajerna i ocajno protiv Partizana. Nedopustivo je da tamo neki Bajern i ovde neki Partizan nadigraju Zvezdu a da ostali to nisu u stanju.

4k4.Dex

pre 4 godine

Neka bre, najvaznije je uradjeno LS je tu. Ne moue se svake godine biti jednako dobar to bi bilo jako cudno. Polako, treba dizati formu za drugu polovinu prvenstva ovo sad i nije toliko bitno. LS necemo proci sigurno tako da nema veze.

Slobo

pre 4 godine

Milojevicu - Celu utakmicu niste imali blage veze.
Jedini potez u prvom poluvremenu je bila lopta Van Lapara - Ben za drugi gol i to je sve. Oni su se povukli od pocetka i pustili vas da igrate.
U drugom poluvremenu oni izasli na vasu polovinu, a vi ne znate sta sa loptom.
Sve sto sada ima CZ je krsh. Ni igre ni igraca.
Umesto da sa ovakvom "inekcijom" od prihoda idete prema gore, vi idete prema dole.
Sledecu sansu cemo cekati jos dugo - dugo. Ove godine u ligi sampiona ne ocekujem ni gol a da ne govorim o bodu :(

železničar

pre 4 godine

Pa vi izgleda stanete čim naiđete na ekipu koja vam se ne sklanja. Videsmo to protiv Inđije, u derbiju... Čekamo sledeću hrabru ekipu iz domaće lige koja se neće skloniti i koja će prkositi vrhovnom...
Ove iz LŠ ne računam, oni ne znaju da treba da se sklanjaju pa očekujem isto svaku kao što je prvo kolo bilo. U zdravlje :)

železničar

pre 4 godine

znači
1-x
oly
(kalcokera i trokorak bili, 29. septembar 2019 10:11)

X-2 pre bih rekao. Ovo što si ti odigrao je sa hendikepom :D

ccx

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...(Cesar, 29. septembar 2019 12:56) У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.
(Марко, 29. septembar 2019 13:45)

Pa šta? To što je Partizan tako odigrao svoja učešća u Ligi šampiona,ne menja činjenicu da parkirate autobus i da ste zatvorili većinu sudija i utakmica. Vidi se kako prolazite kada nema pomoći.

Марко

pre 4 godine

Koju si utakmicu dobro odigro ?U prvenstvu sve "zatvoreno" osim derbija ,u Evropi parkiras autobus pa sta ti bog da...
(Cesar, 29. septembar 2019 12:56)

У Европи пролеће у Лиги Европе, па две Лиге шампионе и победа над Ливерпулом. Партизан је 8 пута играо квалификације за ЛШ захваљујући Толетовим тиулама, а само једном је ушао у ЛШ и изгубио тамо свих 6 утакмица.

XYZ

pre 4 godine

Sinoc je gostovao najslabiji tim iz lige,dali su nam jedan gol i imali dva zicera,mene nista tu ne raduje,mi moramo da imamo prvi tim i klupu sa igracima koji su kao zapete puske,rotacija je samoobmana,i sluzi za prodaju ne talentovanih igraca,sredinu terena i nemamo,imamo gomilu igraca koji mogu da posalju tacan pas na 2,5m i to u liniji ili unazad,nije sramota ne znati igrati ali ponasati se kao da znas i biti ne odgovoran-Ivanic,to jeste sramota,cak i nas Mesi je napravio dve katastrofalne greske-Bajern,Partizan i nije se osvrnuo,sve u svemu mnogo nakicen ali skroman tim imamo,pozdrav.

Ticmaaa

pre 4 godine

Realno,od kad je Marin dosao mi nemamo igru,iako je tri klase bolji igrac od ostalih!Ostali kao da su skinuli odgovornost sa sebe,baci Marinu pa sta bude...plus ogroman fond igraca,kolju se medjusobno.

sale

pre 4 godine

Pravo pitanje je zasto su igraci prestali da rade za Marina... Ne moze covjek sam da igra!! Baci se lopta Marinu i onda se stane i ocekuje da Marin izadje a kraj sa preostalih 7-8 igraca ispred sebe... Ako se bude tako igralo protiv Oly-ja, gubimo 3-0.

ArtuDitu

pre 4 godine

Koja god ekipa izađe u presing tvoji igrači ne mogu da prenesu loptu preko svoje polovine. I to je problem koji traje duže od pola godine i niko ga ne rešava. Kao da si time zadovoljan. Gde su vezni igrači da tu loptu iznesu i predaju u fazu napada? Onaj Vulić dadaje loptu tek kad sa njom ne zna šta više da uradi. Ali, ne može se bilo kakva filozofija igre stvarati sa seljačkim fudbalerima i bez Zvezdine dece. Bolje zatvorite omladinsku školu i napravite saradnju sa Napretkom iz Kruševca. Joveljića nisi puštao da igra ni kada je bilo 30 bodova prednosti a evo ga Krstović, brže, bolje u timu i još se predstavlja kao budućnost Zvezde. Isto si radio i sa Lukom Adžićem. Koji je tada bio možda i najbolji Zvezdin igrač u prvenstvu (kakvo god da je to prvenstvo) a onda je proglašen za izdajnika kada je rešio da ode i to više ne trpi. Treba se setiti izjave Krstičića prilikom odlaska kao i Benove izjave od pre nekoliko dana pa shvatiti da se dešavaju vrlo čudne stvari. Sve to narušava već poljuljanu atmosferu među igračima. Jer na terenu nema hemije a to nije slučajno. Izgleda da su se oni kojima se pred očima vrte cifre malo zaigrali. A to Zvezdu može skupo da košta. Jer obično takve stvari vode ka debaklu. Treba da se zapitate kako ste uspeli da za godinu dana dovedete toliko igrača a da nijedan od njih ne da nije za Zvezdu, već za Mačvu.
Dodatni debakl ovog menadžmenta će se već videti u utorak protiv Olimpijakosa. Pri tom ne mislim na rezultat.

Marko

pre 4 godine

Miloje da se ne lazemo, ali jos od kup utakmice protiv groblja mi nemamo. Izgubila se negde. Ovo, protiv skromne Macve, je jako slabo. Ocigledno da preveliki broj stranaca je problem. Ne verujem da su srecni ne igranjem, pa vrse pritisak. U tom slucaju se tim non-stop menja i nema uigranosti, a to je kao mac pod grlom, jer takav tim tesko moze da se odupre organizovanijoj ekipi.
Gledao sam ove iz grobljanske protiv Radnickog. Rsporedili su teret na Sumu, Natkha, Tosica, Sadika, pa i Asana...Mi smo upali u zamku da Marin sve vuce na svojim ledjima...Cim njega nema tu se vidi ogroman pad.

Nebojsa

pre 4 godine

Kada gledamo sta je uradjeno u Evropi u tri poslednje godine ni u snovima zvezdasi nisu mogli da ocekuju, dve grupne faze LS i prezimiti u LE.
Kad je rec o domacoj ligi to nije ni priblizno dobro na prethodne sezone. Muce se da dobiju pogledajte kako su izgledali u mecevima Subotici, N.Sadu , Derbi, protiv Indjije juce totalno slabo.
I prosle godine igrali su domace utakmice u kombinovanim sastavima pa je to izgledalo mnogo dobro.
Sta se desava ove sezone, neznam.
Kazu da je procitana igra C.Zvezde , previse se oslanjaju na Marina pa kada njega nema ili je zaustavljen onda to izgleda kao razbijena vojska.
Mislio sam da se nece osloniti na Gobeljica na desnom beku, nego da ce naci ozbiljnog igraca na tom mestu pogotovo za LS. Boljeg stopera od Milunovica on nije za LS, kiks igrac.
Zander neznam sta su hteli sa njim kad vec Rodic nije prodat, mogli su nekog domaceg igraca naci za alternativu Rodicu a ne stranca. Pogodili su sa Kanjasom ali pored njega treba da igra bolji igrac za LS od Jovancica ili Jovicica.
Jovancic dosta gubi lopte, nisu mu tacna dodavanja mnogo smo izgubili na sredini terena odlaskom Nene Krsticica. Bilo uzivanje gledati kako igra, ovo sa Jovancicem ne izleda dobro. Kazu nije u formi, nije to do forme on nije za Evropu.
Sto se tice krila Garsija dobro pojacanje treba ce mu malo vremena, ovaj Holandjanin nije mi pokazao da je to pojacanje za LS to isto mislim i za Tomanea. Ako igras LS dovedi ozbiljna pojacanja ne treba zaliti to ce ti se vratiti prodajom istog ili igranjem u LS.
Dosta slab prelazni rok obavljen mislio sam imacemo bolji i kvalitetniji tim od prethodnog.

sale

pre 4 godine

Pa kad derbi ne smije da se dobije, kako ocekivati igru i rezultate bilo gdje... Onog momenta kada bude dozvoljen poraz od Indjije a dozvoljen sut u okvir gola u derbiju, tek onda mozemo da se nadamo necemu...

Inace, Van La Para je totalni promasaj, Gobeljic slab i nikakav, Jander nepotreban, fali igrac umjesto Jovancica/Jovicica koji umiju da doda loptu i zdrzi je u posjedu.

lio

pre 4 godine

Nema hemije medju igracima. Jedan igrac drugom igracu jednostavno "ne cita misli". Igrac primi loptu malo ju vuce i ne zna kome bi dalje da ju doda. Nema zacrtanog plana kako loptu dovuci do protivnickog sesnaesterca. Samo su Marin, Ben i Boaci lepo dodavali jedan drugom, ovi ostali kao da se ne poznaju pa ne mogu da igraju zajedno.

Zvezda, nazalost, prikazuje jedan veoma ruzan i samim tim los fudbal.

nešto onako

pre 4 godine

Miloje, ti si dobar čovek, ali osnovni problem je veliki ološ u upravi... Da je zdrava uprava, zdrav savez, zdrava sudijska organizacija i igrači bi morali da daju maksimum za pobedu... Ovako sve smrducka, pa su i oni uljuljkani...
Realno, zbog toga su i zgaženi u derbiju... Da su poraženi protiv Inđije (zasluženo), derbi bi bio druga priča...