Fudbal 93

Subota, 28.09.2019.

20:30

Joviću nekoliko minuta, Atletiko i Real razočarali

Fudbaleri Atletiko i Real Madrida odigrali su bez golova u derbiju sedmog kola LaLige.

Joviæu nekoliko minuta, Atletiko i Real razoèarali IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 4 godine

Cestitam svim sportskim dobitnicima,
srpskoj odbojci, posebno devojkama,
Nole je bajka,
srpskoj kosarci i vaterpolu,
za razliku od nekakvih Xnodeha koji pljuju po svemu i svacemu.!

stat

pre 4 godine

I evo zarad poređenja još nekih statističkih pokazatelja za prošlu sezonu. Benzema gol na svakih 141 minut, Aleksandar Mitrović gol na svakih 298 minuta, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta... Da ponovim za Jovića da je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 92 minuta u Ligi Evrope.

stat

pre 4 godine

@(Nele, 29. septembar 2019 12:58)

A šta onda i najboljem strelcu Bundeslige Levandovskom ne treba računati onda kad je davao po tri "srećna" gola na utakmici, da ne spominjem da je u Bajernu on bio i izvođač penala. Po statistici za prošlu sezonu Levandovski je davao gol na svakih 134 minuta, a Luka Jović na svakih 133 minuta računajući samo prvenstvene utakmice, dok je u Ligi Evrope Luka davao gol na svakih 95 minuta. Da napomenem da je Levandovski i izvođač penala u Bajernu.

U Jovićevim godinama Levandovski je još uvek igrao u Poljskoj.

Pominješ neke mlade igrače, ali vidim da nisu svi centrafori. Koliko ih je Jovićevog godišta ili mlađih osim Mbapea koji su prošle sezone imali bolju statistiku od Jovića u Ligama petice?

Losmi

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi na ovom portalu ocekuju od Azara. Odlican je igrac, i to timski igrac, iako strasnih individualnih spososbnosti. Prva mu je sezona u Realu, bio je i povredjen, tu je i neki kilogram viska.. Azar ima vise dobrih sezona iza sebe, bio najbolji igrac PL, ne mora on da se dokazuje. Malo dok se privikne na Real i igru u Spaniji, bice sve okej. Ne igra ni sad lose, samo ne treba ocekivati mnogo golova od njega, on nije CR, nije takav tip igraca. Vidljivo je da je Zidan "zategao" ekipu, rotira kao onih sezona i Realu je primarni cilj prvenstvo ove sezone.

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak? Isto tako je jasno da ćemo Jovićevu karijeru sumirati za desetak godina. Isto tako je jasno da srpskim komenatatorima sa hipertrofiranim pljuvačnim žlezndama nema ravnih.

Nele

pre 4 godine

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak?
(nnn,

To nije tačno. Informiši se pre nego pišeš napamet. Pako Alkaser odigrao je uverljivo najmanju minutažu, a postigao je 18 golovs i bio uspesniji strelac od Jovica koji je sa četvoricom delio 3.mesto. Samo Levandovski je postigao 5 golova vise od Jovica, a ukupno 10 golova vise (on 37, jovic 27)...hteo je Real godinama da kupi Levandovskog ali on se ne prodaje. Drugo, Jovic je u jednoj utakmici protiv boranija tima dao srecnih 5 golova, sto mu je napumpalo statistiku, u celoj sezoni bez te utakmice Jovic je uspeo da postigne samo 12 golova. Cinjenica je i da je Jovic bio u odlicnoj formi za Ajntraht tamo negde do marta 2019. Poslednjih 6 meseci taj je decko neprepoznatljiv koliko je pao u formi. Sto za klubove, sto za Orlice.
Sto se tice mladosti Jovic puni 22, a mnogo mladji igraci od njega pokazuju klasu Feliks koji daje golove i asistira, De jong, de ligt, Mbape da ne pominjem, dolaze Vinicijus i Rodrigo koji su mladji od njega 3, odbosno 4 godine.
Jeste naš, ali budimo realni a ne mitomani

јд123

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king, 29. septembar 2019 01:46)

Написао си много глупости, али једна полу-реченица је тачна:
”samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta”

То се знало и пре преласка. Роналдо је дошао као звезда Манчестер Јунајтеда, готов играч а Јовић после једне добре сезоне у солидном Бундеслигашу. Писао сам да му је то грешка што је прескочио неколико степеница. То не значи да неће успети, али је сам одабрао тежи пут. Логично је да ће добијати шансу на кашици и да у Реалу неће имати маркетиншку подршку. То може имати само у нашим новинама и имао би је у Ајнтрахту да је остао. Ако не успе, само се надам да ће отићи у неку екипу, где може развити свој таленат, да буде нека као Ајнтрахт а не као Бенфика. Људи не схватају колико коцкица треба да се поклопе да млад играч успе и да таленат није довољан, поготово ако је странац у некој екипи. Разумем ја ”да се један Реал не одбија”, али му се у Ајнтрахту све поклопило и требао је остати још 2-3 сезоне.

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova ....
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Pa računajući svih 27 golova u prvenstvu i Ligi Evrope u prošloj sezoni Jović je uspešniji od Benzeme. Da odmah ne skoče njegovi hejteri, računam samo prošlu sezonu. Jović je faktički na početku igranja za ozbiljnije klubove, dok ostareli Benzema koji se bliži kraju karijere ima dosta starih zasluga.
Pitate se da li je Jović uspešan i po čemu je uspešan. Pa kad je prvi srpski centarfor Mitrović dao prošle sezone u prvenstvenim utakmicama samo 11 golova i statistički ima najviše promašaja u Premijer ligi (odnos šuteva i golova), a istovremeno je slavljen u Srbiji kao najbolji napadač kojeg Srbija ima, onda je Luka Jović sa svojim učinkom najboljeg strelca Lige Evrope i jednog od najboljih u Bundesligi itekako uspešan.

Zanimljivo je da su najpljuvaniji srpski fudnaleri Sergej (zvanično u idealnoj postavi Serije A) i Luka Jović istovremeno i najuspešniji srpski fudbaleri. S druge strane najomiljeniji su već pomenuti "uspešni" golgeter Mitrović, te Luka Milivojević, jedan prosečan igrač prosečnog premijerligaša,najuspešniji po sukobu sa bivšim selektorom. I kako onda ne poverovati da je razlog za pljuvanje zapravo uspeh, te da ćeš biti na meti isfrustriranih ljubomornih nesrećnika samo ako si najbolji među svojim zemljacima. Neki misle da će se hejteri povući u svoje rupe tek kad Luka počne i u Realu da daje golove. Ne, tek tada će peniti od besa.

Blueblueblue

pre 4 godine

CR7 protiv ovog Atletika dao preko 10 golova samo u predhodnim utakmicama, vidi se jasno i glasno da im je on bio i ostao najbolji igrac u toj veoma bogatoj, najbogatijoj istoriji kluba. Prava zlatna lopta je CR7 ili Mesi, Modric cista 0.

Smejurija

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king,

1. Luka bolji od CR? Haaahahahahahaha
2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D

DEX

pre 4 godine

Za nekoliko minuta koliko je bio na terenu, Jovic je oduzeo jednu loptu na sredini terena i nije dobio ni jednu loptu od saigraca. Cak i centarsut ne ide na njega kao centarfora. Ali kvalitet koji poseduje isplivace milom ili silom jer su svi ostali Realovi napadaci ciste promasaljke. Onaj Bejl, udara loptu kao bek ili pokusava da srusi krov na Atletikovom prelepom stadionu.

Xnodeh

pre 4 godine

Kako je samo mitomane iz zemlje glinenih golubova lako navuci!!! :D Komedija! Hvala vam sto sami sebe pravite magarcima i pokazujete komplekse.Pusa iz zemlje sportske velesile za zemlju mitomanijsku velesilu glinenih golubova :*

Ansu Fati nova zvezda svetskog fudbala

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic
(Stefan, 28. septembar 2019 23:26)


Auh ovo je zabolelo.Bravo Stefane

Luka the king

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!

Jovan

pre 4 godine

@Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop, 28. septembar 2019 22:12)

Ajde bre covece ne lupaj. Poredis legendu srpskog sporta Djokovica sa Jovicem ccc. Cime se to decko dokazao, na osnovu cega je uspesan - jer igra za Real, jer je dobio nesto kesa? Hahaha srpski stepen logicke inteligenciije. Cim malo izadjes iz rupe i odvojis se od plate 300e mesecno, odmah si uspeo xD. Nemam nista protiv lika, nit sam ikada napisao niti jedan komentar o njemu, ali on tek treba da se pokaze i postane uspesan. Sada to definitivno nije. Potecijal i sansu za tako nesto ima naravno, samo potencijal treba i pretvoriti u "kapital", a mnogima to nije poslo od ruke. Videcemo.

hm

pre 4 godine

Ove godina spanska liga cudna. Nesto si mislim da ce veoma brzo spanski klubovi ispasti u Evropi. Starijima je dosta trofeja, a izgleda i fudbala, a mladji valjda vise vole da vise po instagramu nego da igraju.

kvisko

pre 4 godine

Onog ko za Hazarda plati 100 miliona treba osuditi za zloupotrebu ovlascenja i proneveru sredstava.
Obican mali, spori, beskorisni mis koji moze nesto da pokaze u Engleskoj protiv onih domacih balvana ali u Spaniji i Evropi je covek trecerazredni igrac.

milos

pre 4 godine

Dax,
aman vise sa tom pricom o lepoti fudbala.Smarate svi do jednog...Simeone je bio takav igrac,fajter,grizao za svaku loptu...tako zeli i da njegov tim igra...nije bio tehnicar,nije bio kreativan,ali je koristan svima..Tako i Atletiko,ima covek rezultate i normalno da forsira takav stil igre

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Vodje i neporazeni nakon gostovanja u Pizjuan i Metropolitanu. Izgleda da Chelsea je vratio Realu nazad istom mjerom kao kad im je Real prodao njima Moratu 80 milki haha

kako da ne

pre 4 godine

Simeone je smešan trener gde cak i kada ima jaci tim od Reala, ne sme da napada. Cak i protiv dosta slabijih ne igra bas otvoreno. Slican trener Murinju po igri, samo sto ima vise srece od Murinja da i dalje vodi isti klub, a ima manje trofeja od njega. Ovaj Real koji realno smesno igra ove sezone, diktira tempo tokom skoro cele utakmice. E, moj Simeone, dzabe skaces pored aut linije kada nemas ono ....

Prc

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnideh, Modric je bio ozlijedjen i zato je usao s klupe. Osim imena, nema nista zajednicko s Jovicem. Modric je institucija Reala i legenda sa preko 20 trofeja, Viceprvak Svijeta, a Jovic...Jovic je deckic talent.

Dag Kristi

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu! 
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09) 

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!
(Lex, 28. septembar 2019 21:36)

Kako bre nema? :) Šalu na stranu, ovi navijački komleksi sa obe strane me živciraju. I ja sam Zvezdaš, ali obožavao sam Mijatovića, voleo Batu Mirkovića, Miloševića, pa i Kežmana. Sada ispratim svaku utakmicu Fulama, makar na livescore....

lol

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu! 
(LOL, 

Ne treba Modrić više nikome da se dokaziva, a pogotove ne pojedincima koji pucaju po šavovima zbog zlatne lopte i finala SP-a. Sada se treba dokazati njegov mlađi kolega imenjak Luka Jović. Nadam se da će uspjeti u Realu.

zum, zum

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh, 28. septembar 2019 22:55)

A tek onaj na treningu. ke,ke,ke ke

Stefan

pre 4 godine

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop,

Sve ok sto pises. Samo jedan detalj. Djokovic je kralj i megauspesan je. Ali po cemu je to Jovic uspesan? Po sedenju na klupi? Preko 200 min, nijedan gol dao nije, osim na treningu.
Izvini druže, od pocetka ove godine u Ajntrahtu taj decko nista nije pokazao ni sa klubom ni sa Orlicima, i ne mozes me uveriti da je vise od talenta. Zato i dobija sanse protiv Osasune i slicnih boranija timova. Novaku kapa dole!
Ne mogu oni u istu recenicu

Deda

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnodeh opet dokazuje da razume samo odbojku. Modric je povredjen i zato nije bio u prvih 11.
A Jovara je starosedioc na klupi.

Eeee, naravno

pre 4 godine

Ovi stalno igraju očajne i užasne utakmice medjusobno. Skoro stalno remi i često bez golova ili maksimalno 1:1.Tvrdo, neatraktivno. Prosto mi milo što ne potroših nijedan sekund gledajući ih.

Pivke

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..

Dax

pre 4 godine

A koga je to Atletiko razočarao?! Samo one koji ne prate fudbal! Najružniji, najdosadniji fudbal u Evropi igraju- UBEDLJIVO!!! A nije da nemaju kreativce! Simeone, ubijaš lepotu fudbala!

Stefan

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic

Smejurija

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh,

Ahahahahaha
Xnodeh opet dokazuje mizerno poznavanje fudbala i ogromne doze mitomanije.
Pisi u beleznicu da je Jovic dao gol iz ofsajda to se inace racuna kod dodele Zlatne lopte.
Hahahaha
Smejurija

Roberto Carlos

pre 4 godine

Pričajte vi šta hoćete, Real odradio gostovanja Atletiku, Selti, Sevilji, Villarrealu i prvi na tabeli. Pored toga zadnjih 270 minuta nisu dopustili protivniku šut na gol

Čifut

pre 4 godine

Jovic odigrao preko dvesta minuta gola dao nije. Rodrigo 4 god mladji, i trebalo mu je 93 sekunda da da prvi gol.
I onda ovde neki pisu kako Jovic ne dobija sanse. Sta bi trebala da kaze ona igracina, Rodrigo?
Jovic ako nastavi da plese kao balerina u onih 16m, na zimu na pozajmicu. Prevelik je zalogaj za njega klub kao Real.

Zvrk

pre 4 godine

Utakmica neverovatno dosadna,ovo u Realu vise nije do trenera,igraci se ponasaju kao da im nije do zivota,niko nema zelju da da gol,samo trckaraju napred nazad... Pritom Azar preti da bude najveci promasaj u istoriji kluba,deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,gubi duele,losi pasovi,losa postavka,kretanje,kao da ne zna sta ga je snaslo...

Patos

pre 4 godine

Sramotan je ovaj Zidan da onog trupca Azara drži a da Jovića uvodi u 87 minutu.
(dap,

Azar je dokazana igracina i svetska klasa, a Jovic talenat. Da si trener u tako velikoj utakmici ni ti ne bi rizikovao s rezervistima. 5 min i da bude srecan.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Moooolim? Cuj 'najgori na terenu'. U tih 20min je 4 najbolje ocijenjeni igrac reala. Slozio je 2-3 frke i prodao tunel. Steta sto je vrsaljko ozlijedjen. A bilo je na kraju meca lijepo vidit modrica, oblaka i savica kako pricaju.

Vilingrađanin

pre 4 godine

Besmislena promena napadača u 88om minutu utakmice - najiritantnija stvar u fudbalu. Voleo bi da znam statistiku napadača koju uđu u igru posle 80og minuta.

Ostap

pre 4 godine

Kazemiro najprljaviji igrač! Uz to simulant. Tomas izvanredan i u odbrani i kao prednji vezni, Koke nevidljiv, kao i Saul, Vitolo očajan... Feliks slabo... Real bez ideje, uglavnom na Benzemu. Kros nešto pokušava, ostali 50 odsto...

cxy

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL, 28. septembar 2019 21:57)

Uprava Reala je tražila od Modrića, da ne igra dve sledece utakmice za reprezentaciju protiv Mađarske i Velsa, jer je bio povređen. Tri četiri utakmice nije igrao zbog povrede. Eto vidiš koliko cene tu prevaru u Realu.

palop

pre 4 godine

Moze li mi neko objasniti zasto ljudi prozivaju Jovica?
(evoba, 28. septembar 2019 21:55)

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...

Xnodeh

pre 4 godine

Jedan Eden Azar, sa visegodisnjim iskustvom iz Celzija, jedan od najboljih igraca u 2010.-tim godinama na svetu, ne moze da se sastavi u Realu od kada je dosao, a ljudi pljuju Jovica koji sansu dobija na kasicicu i 6 godina je mladji od Azara, a Real mu je prvi vrhunski tim u karijeri. Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)
Mozda igra kod tebe na PES-u

Nsadjan

pre 4 godine

Au kakav smor od utakmice.I posle Zvezda igra loše...
 (Markobg, 28. septembar 2019 22:43)

Jel mora u svakoj situaciji da se prica o zvezdi i partizanu i ling long ligi? Pobogu ljudi...

Beograd

pre 4 godine

Slab tvrd mec. Borba na sredini terena. Neki likovi prozivaju Jovica a Hazarda ne pominje niko. Ne zna lik ni sta igra u par navrata izgubljeni dueli lopte bez driblinga. Nisu mu ovo one drvosece iz Premier lige da ih sega i dribla ovde u Primeri je sad zasad nevidljiv. Nadamo se boljem fudbalu u drugom poluvremenu.

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal
(White Walter, 28. septembar 2019 21:56)

Ne razumeš se u gramatiku srpskog jezika.

dekinbg

pre 4 godine

Modric doktorski. :D
(Pijani zlotvor, 28. septembar 2019 22:51)

Da, doktorski je medju najgore ocenjenim igracima veceras! Briljira Lukica u sramocenju samog sebe godinu dana vec.

White Walter

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal

LOL

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!

Lex

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.

MADRIDISTA

pre 4 godine

Za oe Joviceve hejtere- Ni Azar dosad nista pokazao nije, a placen je vise i vise se ocekuje nego od Luke..
Ne kapiram, je li ovo navijaci Partizana govore oe gluposti ? ja navijam za Partizan ali volim sve nase..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav bre Jović, dosta sa tim glupostima.
(ende, 28. septembar 2019 20:41) jovic je najbolji nas centarfor ikada

palop

pre 4 godine

Moze li mi neko objasniti zasto ljudi prozivaju Jovica?
(evoba, 28. septembar 2019 21:55)

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...

MADRIDISTA

pre 4 godine

Za oe Joviceve hejtere- Ni Azar dosad nista pokazao nije, a placen je vise i vise se ocekuje nego od Luke..
Ne kapiram, je li ovo navijaci Partizana govore oe gluposti ? ja navijam za Partizan ali volim sve nase..

Lex

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!

Vilingrađanin

pre 4 godine

Besmislena promena napadača u 88om minutu utakmice - najiritantnija stvar u fudbalu. Voleo bi da znam statistiku napadača koju uđu u igru posle 80og minuta.

Dax

pre 4 godine

A koga je to Atletiko razočarao?! Samo one koji ne prate fudbal! Najružniji, najdosadniji fudbal u Evropi igraju- UBEDLJIVO!!! A nije da nemaju kreativce! Simeone, ubijaš lepotu fudbala!

Xnodeh

pre 4 godine

Jedan Eden Azar, sa visegodisnjim iskustvom iz Celzija, jedan od najboljih igraca u 2010.-tim godinama na svetu, ne moze da se sastavi u Realu od kada je dosao, a ljudi pljuju Jovica koji sansu dobija na kasicicu i 6 godina je mladji od Azara, a Real mu je prvi vrhunski tim u karijeri. Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.

lol

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu! 
(LOL, 

Ne treba Modrić više nikome da se dokaziva, a pogotove ne pojedincima koji pucaju po šavovima zbog zlatne lopte i finala SP-a. Sada se treba dokazati njegov mlađi kolega imenjak Luka Jović. Nadam se da će uspjeti u Realu.

Smejurija

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh,

Ahahahahaha
Xnodeh opet dokazuje mizerno poznavanje fudbala i ogromne doze mitomanije.
Pisi u beleznicu da je Jovic dao gol iz ofsajda to se inace racuna kod dodele Zlatne lopte.
Hahahaha
Smejurija

kako da ne

pre 4 godine

Simeone je smešan trener gde cak i kada ima jaci tim od Reala, ne sme da napada. Cak i protiv dosta slabijih ne igra bas otvoreno. Slican trener Murinju po igri, samo sto ima vise srece od Murinja da i dalje vodi isti klub, a ima manje trofeja od njega. Ovaj Real koji realno smesno igra ove sezone, diktira tempo tokom skoro cele utakmice. E, moj Simeone, dzabe skaces pored aut linije kada nemas ono ....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav bre Jović, dosta sa tim glupostima.
(ende, 28. septembar 2019 20:41) jovic je najbolji nas centarfor ikada

Prc

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnideh, Modric je bio ozlijedjen i zato je usao s klupe. Osim imena, nema nista zajednicko s Jovicem. Modric je institucija Reala i legenda sa preko 20 trofeja, Viceprvak Svijeta, a Jovic...Jovic je deckic talent.

Roberto Carlos

pre 4 godine

Pričajte vi šta hoćete, Real odradio gostovanja Atletiku, Selti, Sevilji, Villarrealu i prvi na tabeli. Pored toga zadnjih 270 minuta nisu dopustili protivniku šut na gol

Beograd

pre 4 godine

Slab tvrd mec. Borba na sredini terena. Neki likovi prozivaju Jovica a Hazarda ne pominje niko. Ne zna lik ni sta igra u par navrata izgubljeni dueli lopte bez driblinga. Nisu mu ovo one drvosece iz Premier lige da ih sega i dribla ovde u Primeri je sad zasad nevidljiv. Nadamo se boljem fudbalu u drugom poluvremenu.

Dag Kristi

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu! 
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09) 

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!
(Lex, 28. septembar 2019 21:36)

Kako bre nema? :) Šalu na stranu, ovi navijački komleksi sa obe strane me živciraju. I ja sam Zvezdaš, ali obožavao sam Mijatovića, voleo Batu Mirkovića, Miloševića, pa i Kežmana. Sada ispratim svaku utakmicu Fulama, makar na livescore....

cxy

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL, 28. septembar 2019 21:57)

Uprava Reala je tražila od Modrića, da ne igra dve sledece utakmice za reprezentaciju protiv Mađarske i Velsa, jer je bio povređen. Tri četiri utakmice nije igrao zbog povrede. Eto vidiš koliko cene tu prevaru u Realu.

Stefan

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic

Deda

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnodeh opet dokazuje da razume samo odbojku. Modric je povredjen i zato nije bio u prvih 11.
A Jovara je starosedioc na klupi.

Nsadjan

pre 4 godine

Au kakav smor od utakmice.I posle Zvezda igra loše...
 (Markobg, 28. septembar 2019 22:43)

Jel mora u svakoj situaciji da se prica o zvezdi i partizanu i ling long ligi? Pobogu ljudi...

Patos

pre 4 godine

Sramotan je ovaj Zidan da onog trupca Azara drži a da Jovića uvodi u 87 minutu.
(dap,

Azar je dokazana igracina i svetska klasa, a Jovic talenat. Da si trener u tako velikoj utakmici ni ti ne bi rizikovao s rezervistima. 5 min i da bude srecan.

zum, zum

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh, 28. septembar 2019 22:55)

A tek onaj na treningu. ke,ke,ke ke

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Moooolim? Cuj 'najgori na terenu'. U tih 20min je 4 najbolje ocijenjeni igrac reala. Slozio je 2-3 frke i prodao tunel. Steta sto je vrsaljko ozlijedjen. A bilo je na kraju meca lijepo vidit modrica, oblaka i savica kako pricaju.

Stefan

pre 4 godine

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop,

Sve ok sto pises. Samo jedan detalj. Djokovic je kralj i megauspesan je. Ali po cemu je to Jovic uspesan? Po sedenju na klupi? Preko 200 min, nijedan gol dao nije, osim na treningu.
Izvini druže, od pocetka ove godine u Ajntrahtu taj decko nista nije pokazao ni sa klubom ni sa Orlicima, i ne mozes me uveriti da je vise od talenta. Zato i dobija sanse protiv Osasune i slicnih boranija timova. Novaku kapa dole!
Ne mogu oni u istu recenicu

Smejurija

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king,

1. Luka bolji od CR? Haaahahahahahaha
2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D

Čifut

pre 4 godine

Jovic odigrao preko dvesta minuta gola dao nije. Rodrigo 4 god mladji, i trebalo mu je 93 sekunda da da prvi gol.
I onda ovde neki pisu kako Jovic ne dobija sanse. Sta bi trebala da kaze ona igracina, Rodrigo?
Jovic ako nastavi da plese kao balerina u onih 16m, na zimu na pozajmicu. Prevelik je zalogaj za njega klub kao Real.

Eeee, naravno

pre 4 godine

Ovi stalno igraju očajne i užasne utakmice medjusobno. Skoro stalno remi i često bez golova ili maksimalno 1:1.Tvrdo, neatraktivno. Prosto mi milo što ne potroših nijedan sekund gledajući ih.

Ostap

pre 4 godine

Kazemiro najprljaviji igrač! Uz to simulant. Tomas izvanredan i u odbrani i kao prednji vezni, Koke nevidljiv, kao i Saul, Vitolo očajan... Feliks slabo... Real bez ideje, uglavnom na Benzemu. Kros nešto pokušava, ostali 50 odsto...

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Vodje i neporazeni nakon gostovanja u Pizjuan i Metropolitanu. Izgleda da Chelsea je vratio Realu nazad istom mjerom kao kad im je Real prodao njima Moratu 80 milki haha

Ansu Fati nova zvezda svetskog fudbala

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic
(Stefan, 28. septembar 2019 23:26)


Auh ovo je zabolelo.Bravo Stefane

Pivke

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)
Mozda igra kod tebe na PES-u

Zvrk

pre 4 godine

Utakmica neverovatno dosadna,ovo u Realu vise nije do trenera,igraci se ponasaju kao da im nije do zivota,niko nema zelju da da gol,samo trckaraju napred nazad... Pritom Azar preti da bude najveci promasaj u istoriji kluba,deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,gubi duele,losi pasovi,losa postavka,kretanje,kao da ne zna sta ga je snaslo...

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal
(White Walter, 28. septembar 2019 21:56)

Ne razumeš se u gramatiku srpskog jezika.

DEX

pre 4 godine

Za nekoliko minuta koliko je bio na terenu, Jovic je oduzeo jednu loptu na sredini terena i nije dobio ni jednu loptu od saigraca. Cak i centarsut ne ide na njega kao centarfora. Ali kvalitet koji poseduje isplivace milom ili silom jer su svi ostali Realovi napadaci ciste promasaljke. Onaj Bejl, udara loptu kao bek ili pokusava da srusi krov na Atletikovom prelepom stadionu.

dekinbg

pre 4 godine

Modric doktorski. :D
(Pijani zlotvor, 28. septembar 2019 22:51)

Da, doktorski je medju najgore ocenjenim igracima veceras! Briljira Lukica u sramocenju samog sebe godinu dana vec.

hm

pre 4 godine

Ove godina spanska liga cudna. Nesto si mislim da ce veoma brzo spanski klubovi ispasti u Evropi. Starijima je dosta trofeja, a izgleda i fudbala, a mladji valjda vise vole da vise po instagramu nego da igraju.

Blueblueblue

pre 4 godine

CR7 protiv ovog Atletika dao preko 10 golova samo u predhodnim utakmicama, vidi se jasno i glasno da im je on bio i ostao najbolji igrac u toj veoma bogatoj, najbogatijoj istoriji kluba. Prava zlatna lopta je CR7 ili Mesi, Modric cista 0.

stat

pre 4 godine

@(Nele, 29. septembar 2019 12:58)

A šta onda i najboljem strelcu Bundeslige Levandovskom ne treba računati onda kad je davao po tri "srećna" gola na utakmici, da ne spominjem da je u Bajernu on bio i izvođač penala. Po statistici za prošlu sezonu Levandovski je davao gol na svakih 134 minuta, a Luka Jović na svakih 133 minuta računajući samo prvenstvene utakmice, dok je u Ligi Evrope Luka davao gol na svakih 95 minuta. Da napomenem da je Levandovski i izvođač penala u Bajernu.

U Jovićevim godinama Levandovski je još uvek igrao u Poljskoj.

Pominješ neke mlade igrače, ali vidim da nisu svi centrafori. Koliko ih je Jovićevog godišta ili mlađih osim Mbapea koji su prošle sezone imali bolju statistiku od Jovića u Ligama petice?

LOL

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!

Nele

pre 4 godine

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak?
(nnn,

To nije tačno. Informiši se pre nego pišeš napamet. Pako Alkaser odigrao je uverljivo najmanju minutažu, a postigao je 18 golovs i bio uspesniji strelac od Jovica koji je sa četvoricom delio 3.mesto. Samo Levandovski je postigao 5 golova vise od Jovica, a ukupno 10 golova vise (on 37, jovic 27)...hteo je Real godinama da kupi Levandovskog ali on se ne prodaje. Drugo, Jovic je u jednoj utakmici protiv boranija tima dao srecnih 5 golova, sto mu je napumpalo statistiku, u celoj sezoni bez te utakmice Jovic je uspeo da postigne samo 12 golova. Cinjenica je i da je Jovic bio u odlicnoj formi za Ajntraht tamo negde do marta 2019. Poslednjih 6 meseci taj je decko neprepoznatljiv koliko je pao u formi. Sto za klubove, sto za Orlice.
Sto se tice mladosti Jovic puni 22, a mnogo mladji igraci od njega pokazuju klasu Feliks koji daje golove i asistira, De jong, de ligt, Mbape da ne pominjem, dolaze Vinicijus i Rodrigo koji su mladji od njega 3, odbosno 4 godine.
Jeste naš, ali budimo realni a ne mitomani

milos

pre 4 godine

Dax,
aman vise sa tom pricom o lepoti fudbala.Smarate svi do jednog...Simeone je bio takav igrac,fajter,grizao za svaku loptu...tako zeli i da njegov tim igra...nije bio tehnicar,nije bio kreativan,ali je koristan svima..Tako i Atletiko,ima covek rezultate i normalno da forsira takav stil igre

White Walter

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal

kvisko

pre 4 godine

Onog ko za Hazarda plati 100 miliona treba osuditi za zloupotrebu ovlascenja i proneveru sredstava.
Obican mali, spori, beskorisni mis koji moze nesto da pokaze u Engleskoj protiv onih domacih balvana ali u Spaniji i Evropi je covek trecerazredni igrac.

Jovan

pre 4 godine

@Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop, 28. septembar 2019 22:12)

Ajde bre covece ne lupaj. Poredis legendu srpskog sporta Djokovica sa Jovicem ccc. Cime se to decko dokazao, na osnovu cega je uspesan - jer igra za Real, jer je dobio nesto kesa? Hahaha srpski stepen logicke inteligenciije. Cim malo izadjes iz rupe i odvojis se od plate 300e mesecno, odmah si uspeo xD. Nemam nista protiv lika, nit sam ikada napisao niti jedan komentar o njemu, ali on tek treba da se pokaze i postane uspesan. Sada to definitivno nije. Potecijal i sansu za tako nesto ima naravno, samo potencijal treba i pretvoriti u "kapital", a mnogima to nije poslo od ruke. Videcemo.

Xnodeh

pre 4 godine

Kako je samo mitomane iz zemlje glinenih golubova lako navuci!!! :D Komedija! Hvala vam sto sami sebe pravite magarcima i pokazujete komplekse.Pusa iz zemlje sportske velesile za zemlju mitomanijsku velesilu glinenih golubova :*

Luka the king

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak? Isto tako je jasno da ćemo Jovićevu karijeru sumirati za desetak godina. Isto tako je jasno da srpskim komenatatorima sa hipertrofiranim pljuvačnim žlezndama nema ravnih.

Losmi

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi na ovom portalu ocekuju od Azara. Odlican je igrac, i to timski igrac, iako strasnih individualnih spososbnosti. Prva mu je sezona u Realu, bio je i povredjen, tu je i neki kilogram viska.. Azar ima vise dobrih sezona iza sebe, bio najbolji igrac PL, ne mora on da se dokazuje. Malo dok se privikne na Real i igru u Spaniji, bice sve okej. Ne igra ni sad lose, samo ne treba ocekivati mnogo golova od njega, on nije CR, nije takav tip igraca. Vidljivo je da je Zidan "zategao" ekipu, rotira kao onih sezona i Realu je primarni cilj prvenstvo ove sezone.

stat

pre 4 godine

I evo zarad poređenja još nekih statističkih pokazatelja za prošlu sezonu. Benzema gol na svakih 141 minut, Aleksandar Mitrović gol na svakih 298 minuta, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta... Da ponovim za Jovića da je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 92 minuta u Ligi Evrope.

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova ....
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Pa računajući svih 27 golova u prvenstvu i Ligi Evrope u prošloj sezoni Jović je uspešniji od Benzeme. Da odmah ne skoče njegovi hejteri, računam samo prošlu sezonu. Jović je faktički na početku igranja za ozbiljnije klubove, dok ostareli Benzema koji se bliži kraju karijere ima dosta starih zasluga.
Pitate se da li je Jović uspešan i po čemu je uspešan. Pa kad je prvi srpski centarfor Mitrović dao prošle sezone u prvenstvenim utakmicama samo 11 golova i statistički ima najviše promašaja u Premijer ligi (odnos šuteva i golova), a istovremeno je slavljen u Srbiji kao najbolji napadač kojeg Srbija ima, onda je Luka Jović sa svojim učinkom najboljeg strelca Lige Evrope i jednog od najboljih u Bundesligi itekako uspešan.

Zanimljivo je da su najpljuvaniji srpski fudnaleri Sergej (zvanično u idealnoj postavi Serije A) i Luka Jović istovremeno i najuspešniji srpski fudbaleri. S druge strane najomiljeniji su već pomenuti "uspešni" golgeter Mitrović, te Luka Milivojević, jedan prosečan igrač prosečnog premijerligaša,najuspešniji po sukobu sa bivšim selektorom. I kako onda ne poverovati da je razlog za pljuvanje zapravo uspeh, te da ćeš biti na meti isfrustriranih ljubomornih nesrećnika samo ako si najbolji među svojim zemljacima. Neki misle da će se hejteri povući u svoje rupe tek kad Luka počne i u Realu da daje golove. Ne, tek tada će peniti od besa.

јд123

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king, 29. septembar 2019 01:46)

Написао си много глупости, али једна полу-реченица је тачна:
”samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta”

То се знало и пре преласка. Роналдо је дошао као звезда Манчестер Јунајтеда, готов играч а Јовић после једне добре сезоне у солидном Бундеслигашу. Писао сам да му је то грешка што је прескочио неколико степеница. То не значи да неће успети, али је сам одабрао тежи пут. Логично је да ће добијати шансу на кашици и да у Реалу неће имати маркетиншку подршку. То може имати само у нашим новинама и имао би је у Ајнтрахту да је остао. Ако не успе, само се надам да ће отићи у неку екипу, где може развити свој таленат, да буде нека као Ајнтрахт а не као Бенфика. Људи не схватају колико коцкица треба да се поклопе да млад играч успе и да таленат није довољан, поготово ако је странац у некој екипи. Разумем ја ”да се један Реал не одбија”, али му се у Ајнтрахту све поклопило и требао је остати још 2-3 сезоне.

Milan

pre 4 godine

Cestitam svim sportskim dobitnicima,
srpskoj odbojci, posebno devojkama,
Nole je bajka,
srpskoj kosarci i vaterpolu,
za razliku od nekakvih Xnodeha koji pljuju po svemu i svacemu.!

Smejurija

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh,

Ahahahahaha
Xnodeh opet dokazuje mizerno poznavanje fudbala i ogromne doze mitomanije.
Pisi u beleznicu da je Jovic dao gol iz ofsajda to se inace racuna kod dodele Zlatne lopte.
Hahahaha
Smejurija

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav bre Jović, dosta sa tim glupostima.
(ende, 28. septembar 2019 20:41) jovic je najbolji nas centarfor ikada

dekinbg

pre 4 godine

Modric doktorski. :D
(Pijani zlotvor, 28. septembar 2019 22:51)

Da, doktorski je medju najgore ocenjenim igracima veceras! Briljira Lukica u sramocenju samog sebe godinu dana vec.

LOL

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!

Stefan

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic

MADRIDISTA

pre 4 godine

Za oe Joviceve hejtere- Ni Azar dosad nista pokazao nije, a placen je vise i vise se ocekuje nego od Luke..
Ne kapiram, je li ovo navijaci Partizana govore oe gluposti ? ja navijam za Partizan ali volim sve nase..

Čifut

pre 4 godine

Jovic odigrao preko dvesta minuta gola dao nije. Rodrigo 4 god mladji, i trebalo mu je 93 sekunda da da prvi gol.
I onda ovde neki pisu kako Jovic ne dobija sanse. Sta bi trebala da kaze ona igracina, Rodrigo?
Jovic ako nastavi da plese kao balerina u onih 16m, na zimu na pozajmicu. Prevelik je zalogaj za njega klub kao Real.

Xnodeh

pre 4 godine

Jedan Eden Azar, sa visegodisnjim iskustvom iz Celzija, jedan od najboljih igraca u 2010.-tim godinama na svetu, ne moze da se sastavi u Realu od kada je dosao, a ljudi pljuju Jovica koji sansu dobija na kasicicu i 6 godina je mladji od Azara, a Real mu je prvi vrhunski tim u karijeri. Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.

Xnodeh

pre 4 godine

Kako je samo mitomane iz zemlje glinenih golubova lako navuci!!! :D Komedija! Hvala vam sto sami sebe pravite magarcima i pokazujete komplekse.Pusa iz zemlje sportske velesile za zemlju mitomanijsku velesilu glinenih golubova :*

kako da ne

pre 4 godine

Simeone je smešan trener gde cak i kada ima jaci tim od Reala, ne sme da napada. Cak i protiv dosta slabijih ne igra bas otvoreno. Slican trener Murinju po igri, samo sto ima vise srece od Murinja da i dalje vodi isti klub, a ima manje trofeja od njega. Ovaj Real koji realno smesno igra ove sezone, diktira tempo tokom skoro cele utakmice. E, moj Simeone, dzabe skaces pored aut linije kada nemas ono ....

White Walter

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal

palop

pre 4 godine

Moze li mi neko objasniti zasto ljudi prozivaju Jovica?
(evoba, 28. septembar 2019 21:55)

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.
(CJC, 28. septembar 2019 21:50)
ne razumeš se u fudbal
(White Walter, 28. septembar 2019 21:56)

Ne razumeš se u gramatiku srpskog jezika.

lol

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu! 
(LOL, 

Ne treba Modrić više nikome da se dokaziva, a pogotove ne pojedincima koji pucaju po šavovima zbog zlatne lopte i finala SP-a. Sada se treba dokazati njegov mlađi kolega imenjak Luka Jović. Nadam se da će uspjeti u Realu.

Pivke

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..

zum, zum

pre 4 godine

Jedini put kada je dobio pravu sansu proslo kolo, Jovic je odmah i dao gol ali nije imao srece da mu VAR prizna zbog nekog mikroofsajda za koji je uopste pitanje da li je postojao.
(Xnodeh, 28. septembar 2019 22:55)

A tek onaj na treningu. ke,ke,ke ke

Lex

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!

Stefan

pre 4 godine

Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop,

Sve ok sto pises. Samo jedan detalj. Djokovic je kralj i megauspesan je. Ali po cemu je to Jovic uspesan? Po sedenju na klupi? Preko 200 min, nijedan gol dao nije, osim na treningu.
Izvini druže, od pocetka ove godine u Ajntrahtu taj decko nista nije pokazao ni sa klubom ni sa Orlicima, i ne mozes me uveriti da je vise od talenta. Zato i dobija sanse protiv Osasune i slicnih boranija timova. Novaku kapa dole!
Ne mogu oni u istu recenicu

Prc

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnideh, Modric je bio ozlijedjen i zato je usao s klupe. Osim imena, nema nista zajednicko s Jovicem. Modric je institucija Reala i legenda sa preko 20 trofeja, Viceprvak Svijeta, a Jovic...Jovic je deckic talent.

DEX

pre 4 godine

Za nekoliko minuta koliko je bio na terenu, Jovic je oduzeo jednu loptu na sredini terena i nije dobio ni jednu loptu od saigraca. Cak i centarsut ne ide na njega kao centarfora. Ali kvalitet koji poseduje isplivace milom ili silom jer su svi ostali Realovi napadaci ciste promasaljke. Onaj Bejl, udara loptu kao bek ili pokusava da srusi krov na Atletikovom prelepom stadionu.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Moooolim? Cuj 'najgori na terenu'. U tih 20min je 4 najbolje ocijenjeni igrac reala. Slozio je 2-3 frke i prodao tunel. Steta sto je vrsaljko ozlijedjen. A bilo je na kraju meca lijepo vidit modrica, oblaka i savica kako pricaju.

Luka the king

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!

Ostap

pre 4 godine

Kazemiro najprljaviji igrač! Uz to simulant. Tomas izvanredan i u odbrani i kao prednji vezni, Koke nevidljiv, kao i Saul, Vitolo očajan... Feliks slabo... Real bez ideje, uglavnom na Benzemu. Kros nešto pokušava, ostali 50 odsto...

Dax

pre 4 godine

A koga je to Atletiko razočarao?! Samo one koji ne prate fudbal! Najružniji, najdosadniji fudbal u Evropi igraju- UBEDLJIVO!!! A nije da nemaju kreativce! Simeone, ubijaš lepotu fudbala!

Patos

pre 4 godine

Sramotan je ovaj Zidan da onog trupca Azara drži a da Jovića uvodi u 87 minutu.
(dap,

Azar je dokazana igracina i svetska klasa, a Jovic talenat. Da si trener u tako velikoj utakmici ni ti ne bi rizikovao s rezervistima. 5 min i da bude srecan.

kvisko

pre 4 godine

Onog ko za Hazarda plati 100 miliona treba osuditi za zloupotrebu ovlascenja i proneveru sredstava.
Obican mali, spori, beskorisni mis koji moze nesto da pokaze u Engleskoj protiv onih domacih balvana ali u Spaniji i Evropi je covek trecerazredni igrac.

Ansu Fati nova zvezda svetskog fudbala

pre 4 godine

Stefane Evo kao Partizanovac da ti kazem da je Jovic uspesan...igra za najveci klub na svetu gde ja ni ti necemo moci ni na stadion da idemo.Za svojih 20 godina prosao pola sveta I igrao za nekoliko velikih klubova..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke,

Prvo, druze, Jovic ne igra nego greje klupu.
Drugo, ne znam za tebe, ja sam bio na Bernabeu 2014. u vreme atomskog Reala.
Trece, niko njemu ne kaze da sa 22 nije uspesan, ali nikako nije velikan. Decko je talenat koji mora da se dokaze. A bio je i Perica Ognjenovic
(Stefan, 28. septembar 2019 23:26)


Auh ovo je zabolelo.Bravo Stefane

Vilingrađanin

pre 4 godine

Besmislena promena napadača u 88om minutu utakmice - najiritantnija stvar u fudbalu. Voleo bi da znam statistiku napadača koju uđu u igru posle 80og minuta.

Dag Kristi

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu! 
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09) 

Kakve veze ima Mitrovic sa ovim clankom,bruko jedna?!
(Lex, 28. septembar 2019 21:36)

Kako bre nema? :) Šalu na stranu, ovi navijački komleksi sa obe strane me živciraju. I ja sam Zvezdaš, ali obožavao sam Mijatovića, voleo Batu Mirkovića, Miloševića, pa i Kežmana. Sada ispratim svaku utakmicu Fulama, makar na livescore....

Zvrk

pre 4 godine

Utakmica neverovatno dosadna,ovo u Realu vise nije do trenera,igraci se ponasaju kao da im nije do zivota,niko nema zelju da da gol,samo trckaraju napred nazad... Pritom Azar preti da bude najveci promasaj u istoriji kluba,deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,gubi duele,losi pasovi,losa postavka,kretanje,kao da ne zna sta ga je snaslo...

Roberto Carlos

pre 4 godine

Pričajte vi šta hoćete, Real odradio gostovanja Atletiku, Selti, Sevilji, Villarrealu i prvi na tabeli. Pored toga zadnjih 270 minuta nisu dopustili protivniku šut na gol

Blueblueblue

pre 4 godine

CR7 protiv ovog Atletika dao preko 10 golova samo u predhodnim utakmicama, vidi se jasno i glasno da im je on bio i ostao najbolji igrac u toj veoma bogatoj, najbogatijoj istoriji kluba. Prava zlatna lopta je CR7 ili Mesi, Modric cista 0.

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak? Isto tako je jasno da ćemo Jovićevu karijeru sumirati za desetak godina. Isto tako je jasno da srpskim komenatatorima sa hipertrofiranim pljuvačnim žlezndama nema ravnih.

Ovo je jedan svečarski trenutak

pre 4 godine

Vazno da je Mitar drugoligas hvaljen.. A Luka igra za najveci klub na svetu!
(Mihajlo, 28. septembar 2019 21:09)
Mozda igra kod tebe na PES-u

Deda

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL,

Xnodeh opet dokazuje da razume samo odbojku. Modric je povredjen i zato nije bio u prvih 11.
A Jovara je starosedioc na klupi.

Beograd

pre 4 godine

Slab tvrd mec. Borba na sredini terena. Neki likovi prozivaju Jovica a Hazarda ne pominje niko. Ne zna lik ni sta igra u par navrata izgubljeni dueli lopte bez driblinga. Nisu mu ovo one drvosece iz Premier lige da ih sega i dribla ovde u Primeri je sad zasad nevidljiv. Nadamo se boljem fudbalu u drugom poluvremenu.

Eeee, naravno

pre 4 godine

Ovi stalno igraju očajne i užasne utakmice medjusobno. Skoro stalno remi i često bez golova ili maksimalno 1:1.Tvrdo, neatraktivno. Prosto mi milo što ne potroših nijedan sekund gledajući ih.

Nsadjan

pre 4 godine

Au kakav smor od utakmice.I posle Zvezda igra loše...
 (Markobg, 28. septembar 2019 22:43)

Jel mora u svakoj situaciji da se prica o zvezdi i partizanu i ling long ligi? Pobogu ljudi...

CJC

pre 4 godine

Užasan Azar, kriminalan. Izgubio 2-3 lopte u kritičnoj zoni, nijedan pas, nijedan dribling. Katastrofa kako igra. Puštaj bre Vinisiusa ili Rodriga.

cxy

pre 4 godine

Najveca prevara Luka Modric na klupi u derbiju, pa bravo Jovicu ako ovaj takozvani najbolji igrac sveta greje klupu kao ti na dobrom si putu!
(LOL, 28. septembar 2019 21:57)

Uprava Reala je tražila od Modrića, da ne igra dve sledece utakmice za reprezentaciju protiv Mađarske i Velsa, jer je bio povređen. Tri četiri utakmice nije igrao zbog povrede. Eto vidiš koliko cene tu prevaru u Realu.

Smejurija

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king,

1. Luka bolji od CR? Haaahahahahahaha
2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova i najbolji strelac lige, da sansu da decku od 22 koji je u celoj svojoj karijeri imao jednu uspesnu sezonu u Bundesligi u kojoj je na kraju sezone delio 3.mesto strelaca, sa još četvoricom?!?
Nasoj mitomaniji ne nazire se kraj :D

јд123

pre 4 godine

Luka Jovic je u neuporedivo boljoj fizickoj kondiciji nego Penaldinjo kada je stigao u Real(veoma je jak,odlicno se gradi,ima strašnu zavrsnicu,odlicno igra glavom...),samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta.Pa sta on da uradi za tih nekoliko minuta,pa nije on Mesi pa da "izmisli" nesto na terenu za samo par minuta. Zidane ako si pametan pusti coveka da igra od starta meca pa da vidis sta je igracina!
(Luka the king, 29. septembar 2019 01:46)

Написао си много глупости, али једна полу-реченица је тачна:
”samo sto za razliku od zalizanog Luka nema markentisku podrsku i onda logicno dobije samo par minuta”

То се знало и пре преласка. Роналдо је дошао као звезда Манчестер Јунајтеда, готов играч а Јовић после једне добре сезоне у солидном Бундеслигашу. Писао сам да му је то грешка што је прескочио неколико степеница. То не значи да неће успети, али је сам одабрао тежи пут. Логично је да ће добијати шансу на кашици и да у Реалу неће имати маркетиншку подршку. То може имати само у нашим новинама и имао би је у Ајнтрахту да је остао. Ако не успе, само се надам да ће отићи у неку екипу, где може развити свој таленат, да буде нека као Ајнтрахт а не као Бенфика. Људи не схватају колико коцкица треба да се поклопе да млад играч успе и да таленат није довољан, поготово ако је странац у некој екипи. Разумем ја ”да се један Реал не одбија”, али му се у Ајнтрахту све поклопило и требао је остати још 2-3 сезоне.

stat

pre 4 godine

@(Nele, 29. septembar 2019 12:58)

A šta onda i najboljem strelcu Bundeslige Levandovskom ne treba računati onda kad je davao po tri "srećna" gola na utakmici, da ne spominjem da je u Bajernu on bio i izvođač penala. Po statistici za prošlu sezonu Levandovski je davao gol na svakih 134 minuta, a Luka Jović na svakih 133 minuta računajući samo prvenstvene utakmice, dok je u Ligi Evrope Luka davao gol na svakih 95 minuta. Da napomenem da je Levandovski i izvođač penala u Bajernu.

U Jovićevim godinama Levandovski je još uvek igrao u Poljskoj.

Pominješ neke mlade igrače, ali vidim da nisu svi centrafori. Koliko ih je Jovićevog godišta ili mlađih osim Mbapea koji su prošle sezone imali bolju statistiku od Jovića u Ligama petice?

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Vodje i neporazeni nakon gostovanja u Pizjuan i Metropolitanu. Izgleda da Chelsea je vratio Realu nazad istom mjerom kao kad im je Real prodao njima Moratu 80 milki haha

Nele

pre 4 godine

Treba imati na umu da je imao manju minutažu u svom klubu od vodećih centrafora Bundeslige, pa je faktički najbolji centarfor Bundeslige za prošlu sezonu i najbolji golgeter Lige Evrope. Jasno je da postoje uspešniji napadači od njega, ali gde su oni bili u njegovim godinama. Gde je bio taj Benzema u Jovićevim godinama i koji je bio njegov
učinak?
(nnn,

To nije tačno. Informiši se pre nego pišeš napamet. Pako Alkaser odigrao je uverljivo najmanju minutažu, a postigao je 18 golovs i bio uspesniji strelac od Jovica koji je sa četvoricom delio 3.mesto. Samo Levandovski je postigao 5 golova vise od Jovica, a ukupno 10 golova vise (on 37, jovic 27)...hteo je Real godinama da kupi Levandovskog ali on se ne prodaje. Drugo, Jovic je u jednoj utakmici protiv boranija tima dao srecnih 5 golova, sto mu je napumpalo statistiku, u celoj sezoni bez te utakmice Jovic je uspeo da postigne samo 12 golova. Cinjenica je i da je Jovic bio u odlicnoj formi za Ajntraht tamo negde do marta 2019. Poslednjih 6 meseci taj je decko neprepoznatljiv koliko je pao u formi. Sto za klubove, sto za Orlice.
Sto se tice mladosti Jovic puni 22, a mnogo mladji igraci od njega pokazuju klasu Feliks koji daje golove i asistira, De jong, de ligt, Mbape da ne pominjem, dolaze Vinicijus i Rodrigo koji su mladji od njega 3, odbosno 4 godine.
Jeste naš, ali budimo realni a ne mitomani

Jovan

pre 4 godine

@Zasto ljudi pljuju Djokovica?
Uspesan si, malo se vise pise o tebi u medijima i odma te gomila isfrustriranih ljudi zamrzi, ne treba im mnogo razloga za tako nesto...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (palop, 28. septembar 2019 22:12)

Ajde bre covece ne lupaj. Poredis legendu srpskog sporta Djokovica sa Jovicem ccc. Cime se to decko dokazao, na osnovu cega je uspesan - jer igra za Real, jer je dobio nesto kesa? Hahaha srpski stepen logicke inteligenciije. Cim malo izadjes iz rupe i odvojis se od plate 300e mesecno, odmah si uspeo xD. Nemam nista protiv lika, nit sam ikada napisao niti jedan komentar o njemu, ali on tek treba da se pokaze i postane uspesan. Sada to definitivno nije. Potecijal i sansu za tako nesto ima naravno, samo potencijal treba i pretvoriti u "kapital", a mnogima to nije poslo od ruke. Videcemo.

hm

pre 4 godine

Ove godina spanska liga cudna. Nesto si mislim da ce veoma brzo spanski klubovi ispasti u Evropi. Starijima je dosta trofeja, a izgleda i fudbala, a mladji valjda vise vole da vise po instagramu nego da igraju.

stat

pre 4 godine

I evo zarad poređenja još nekih statističkih pokazatelja za prošlu sezonu. Benzema gol na svakih 141 minut, Aleksandar Mitrović gol na svakih 298 minuta, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta... Da ponovim za Jovića da je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 92 minuta u Ligi Evrope.

milos

pre 4 godine

Dax,
aman vise sa tom pricom o lepoti fudbala.Smarate svi do jednog...Simeone je bio takav igrac,fajter,grizao za svaku loptu...tako zeli i da njegov tim igra...nije bio tehnicar,nije bio kreativan,ali je koristan svima..Tako i Atletiko,ima covek rezultate i normalno da forsira takav stil igre

Losmi

pre 4 godine

Ne znam sta ljudi na ovom portalu ocekuju od Azara. Odlican je igrac, i to timski igrac, iako strasnih individualnih spososbnosti. Prva mu je sezona u Realu, bio je i povredjen, tu je i neki kilogram viska.. Azar ima vise dobrih sezona iza sebe, bio najbolji igrac PL, ne mora on da se dokazuje. Malo dok se privikne na Real i igru u Spaniji, bice sve okej. Ne igra ni sad lose, samo ne treba ocekivati mnogo golova od njega, on nije CR, nije takav tip igraca. Vidljivo je da je Zidan "zategao" ekipu, rotira kao onih sezona i Realu je primarni cilj prvenstvo ove sezone.

nnn

pre 4 godine

2. Zidane pored zivog Benzeme koji je dao preko 150 golova ....
(Smejurija, 29. septembar 2019 10:23)

Pa računajući svih 27 golova u prvenstvu i Ligi Evrope u prošloj sezoni Jović je uspešniji od Benzeme. Da odmah ne skoče njegovi hejteri, računam samo prošlu sezonu. Jović je faktički na početku igranja za ozbiljnije klubove, dok ostareli Benzema koji se bliži kraju karijere ima dosta starih zasluga.
Pitate se da li je Jović uspešan i po čemu je uspešan. Pa kad je prvi srpski centarfor Mitrović dao prošle sezone u prvenstvenim utakmicama samo 11 golova i statistički ima najviše promašaja u Premijer ligi (odnos šuteva i golova), a istovremeno je slavljen u Srbiji kao najbolji napadač kojeg Srbija ima, onda je Luka Jović sa svojim učinkom najboljeg strelca Lige Evrope i jednog od najboljih u Bundesligi itekako uspešan.

Zanimljivo je da su najpljuvaniji srpski fudnaleri Sergej (zvanično u idealnoj postavi Serije A) i Luka Jović istovremeno i najuspešniji srpski fudbaleri. S druge strane najomiljeniji su već pomenuti "uspešni" golgeter Mitrović, te Luka Milivojević, jedan prosečan igrač prosečnog premijerligaša,najuspešniji po sukobu sa bivšim selektorom. I kako onda ne poverovati da je razlog za pljuvanje zapravo uspeh, te da ćeš biti na meti isfrustriranih ljubomornih nesrećnika samo ako si najbolji među svojim zemljacima. Neki misle da će se hejteri povući u svoje rupe tek kad Luka počne i u Realu da daje golove. Ne, tek tada će peniti od besa.

Milan

pre 4 godine

Cestitam svim sportskim dobitnicima,
srpskoj odbojci, posebno devojkama,
Nole je bajka,
srpskoj kosarci i vaterpolu,
za razliku od nekakvih Xnodeha koji pljuju po svemu i svacemu.!