Tenis 33

Utorak, 24.09.2019.

16:55

"Video sam drugo lice Federera i Nadala"

Grčki teniser Stefanos Cicipas sumirao je utiske sa Lejver kupa.

"Video sam drugo lice Federera i Nadala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahahaha😂😂😂😂😂😁😁😁😁 Evo smejem se i ne verujem, fraze, fraze, fraze... Ne znam sta treba da elaboriram i da ti pisem, uradih to jos u prvom komentaru, ne vidim sta bi jos da ti dodam. Mozes da pogledas, ako si zaboravio oko ceka si poceo ovu komunikaciju😁😁😁 Evo smajlici za tebe, moras da shvatis da nisu uvek primereni i ne odgovaraju tekstu, zato ih ne stavljam uvek.

kaligula

pre 4 godine

O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.
(Eh, 25. septembar 2019 09:16)

Auuu ala smo rečiti. Puklo te pa ne znaš gde biješ i odjednom nestadoše smajliji. Vrlo slabi pokušaji provokacije. Sportski pozdrav! I'm done.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Sve je to lepo al za njegovo dobro bi bilo da je kroz druženje na tom Rod Laver Cup pored takvih DVA velikana sa pregršt iskustva uspeo da nauči neke stvari. Jer Cicipas nije više klinac.

odgoovor

pre 4 godine

Novak jeste vrhunski teniser i ko to pokušava osportiti on nema pojma o tenisu.Isto tako Novak je tokom svoje dosadašnje karijere pokušao svjetskoj javnosti nametnuti sebe drugačijeg od drugih tenisera i pravio je i pravi niz gluposti.Svojim bezveznim "zabavljačkim" uratcima među kojima i imitiranje pojedinih svojih rivala,nije baš nešto naišao na prijem publike ,a kad je to shvatio ,pokušao je pridobiti svojim providnim ulizivanjem ne samo njoj nego i organizatorima turnira, ,gradovima koji se održavaju i dijeljenjem neiskrenih komplimenata rivalima pa joj je zbog toga postao još antipatičniji.Ako je gledao ovogodišnje finale USO-a vidio je kako je publika različito reagovala tokom njegovog trajanja.Ona u početku navijala za Nadala,međutim kako je meč odmicao ona je počela navijati i Medvedevu i skandirati mu jer je to svojom igrom zaslužio.Njemu nikad nije tako skandirala kao Medvedevu i treba da se zapita iz kojih razloga,ali da ne obraća pažnju na tvrdnje da je to zato što je Srbin i iz Srbije ,već na svoje ponašanje.
On je kao i drugi teniseri i sportisti preko svoje fondacije donirao dosta sredstava za dječije vrtiće u Srbiji i u druge svrhe ,ali među tim sredstvima najveći dio su sredstva koja je prikupila njegova fondacije organizujući po većim svjetskim gradovima humanitarne večere,a ne njegova,što znači da on nije nikakvo srpsko "božanstvo",već osoba sa svim svojim manama i vrlinama.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.

@nepobitne činjenice

pre 4 godine

nepobitne činjenice?

Nepobitne po tebi, zato sto je ovo mrziteljstvo Novaka uzelo maha, a ti ocigledno nisi osoba koja je sposobna da razmislja svojom glavom, nego kao i svi pomodari gradis misljenje tako sto se priklanjas misljenju vecine. Jednom recju-lj....c.

Ono sto su stvarno nepobitne cinjenice, je to, da Novaka niko ne poznaje. Otisao je veoma mlad, imao ponude u nakriticnijim trenucima, kada se stavlja na kocku sve u sta su roditelji ulozili ceo zivot i kapital i kada je cela karijera i zivot na klackalici, da nastupa za druge zemlje, pod drugom zastavom-odbili su to!!!
Koliko vas bi to uradilo?

Druga nepobitna cinjenica: Ovo je domaci sajt, pa je i normalno da kada se prica o tenisu njegovo ime, kao prvog tenisera sveta bude u fokusu.Ja sam recimo njegov navijac, a nikada ne ostavljam komentare kada nije vest o njemu.
A glavni argument vas hejtera je da njegovi navijaci "uvek nesto..." Naprotiv, vi ste ti koji ga uvek spominjete, a velicate sve druge. Ako ne verujes, prelistaj komentare unazad.
Donirao para i sto se zna i sto se ne zna vise nego sto bi bilo ko od vas mrzitelja.
To su nepobitne cinjenice, a sta su vasi motivi da ste tako ogorceni? Ne znam, ali ko mi od vas hejtera kaze da je upoznao Noleta i da sva ova mrznja stoji iza toga da ga zna kao coveka, ja cu da se okupam go u Terazijskoj cesmi i vicem "mrzim narodnjake".

kaligula

pre 4 godine

Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu??? Sve ostalo slobodno zanemari??? Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.
(Eh, 24. septembar 2019 21:07)

Pošto ni sam ne znaš da dešifruješ šta si napisao onda nema potrebe da ti ja bilo šta objašnjavam. Ti klinački fazoni lupanja virtuelne kontre i prosipanje smajlija dovoljno govore o zrelosti a naročito o frustraciji i potrebi da se nešto nekom spočitava. Laku noć kid. :*

Jovan

pre 4 godine

@Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.
(Djido, 24. septembar 2019 17:30)

Prevazisao si srbendu kolicinom gluposti koju ovde isporucis. Ili si mozda u stvari samo prevazisao sam sebe, ko ce znati...

Djido

pre 4 godine

Oooooo Rogere osvoji AO sledeće godine pa da napijemo Đida.
(Fed club, 24. septembar 2019 22:15)

Hahahaha, vi da me napijete!? Nemoguće, vi ste klinci.
Odavno sam napisao da je Nadal Kralj šljake, a Djido Kralj šljoke.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu😁😁😁 Sve ostalo slobodno zanemari😁😁😁 Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.

kaligula

pre 4 godine

(Eh, 24. septembar 2019 19:56)

Eto objaviše ti komentar pismeni čoveče. :)
Naravno da znam sve rekorde i naravno da ih drugi imaju i naravno da to nigde nisam pomenuo ali ti se očigledno praviš mutav čim ostavljaš ovakve komentare. Znaš ti dobro na čega se misli pa ne smaraj. Može tako a?
Vidim da se pored ostalih i ti baviš postavljanjem dijagnoze ljudima koje ne poznaješ ali to je već dobro poznata stvar kod vaše sorte. Pusa i tebi. :*

kaligula

pre 4 godine

Hahahahaaa čak i na vesti u kojoj se Novak ni ne pojavljuje lokalni mrzitelji pokrenu temu od nedavno najbitnije stavke ikad zvane naklonost publike. Dok su rezultati bili na strani fekule onda su bili bitni a sada kada padaju svi rekordi odjednom je naklonost publike jedina bitna. Do koje mere moraš biti neostvarena osoba da ti uspeh nekog sportiste kojeg ni ne znaš toliko smeta da si spreman da se blamiraš bez granica pokušavajući sam sebe da utešiš. To mi je neshvatljivo...

Zoltan Šuranji

pre 4 godine

Dvojica od trojice najboljih svih vremena...nazalost falio im je sampras
(Snupi)
Nije im falio Sampras. Bio je tamo Borg. On je bio selektor tima. Bez njega tenis ne bi bio ovakav kao što je danas.

Martina Navratilova

trojanski konjusar

pre 4 godine

Nije od najboljih trojice dvojica
vec od najbolje dvojice dvojica
(Pjesnik, 24. septembar 2019 18:01)

Da, jedan je bio selektor - Borg. A drugi - stvar ukusa.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Pogledaj koje sve rekorde drzi Federer, pa onda pricaj kako rekordi padaju. Daj ne smaraj, to sto citas samo o Novakovim rekordima, ne znaci da ih drugi nemaju. Procitaj, pa onda pisi, ocigledno imas net. Nismo svi nepismeni kao ti, pa da ne umemo sami da citamo. Ti moras da citas ono sto ti se servira, moras da napises ovakav komentar, a ja imam slobodu da citam sve sto hocu i da me niko ne ogranicava. Mogu da napisem u komentaru ono sto zelim, ali samo je pitanje da li ce objaviti. U poslednje vreme sve komentare koji su istina i ne idu u prilog Novaku, se ne objavljuju. Tako da se stice utisak, kako je Novak najbolji. Ne mogu danam zabrane da citamo, ne mogu da nam zabrane ING, mogu da pisu sta god hoce, ali svako ko zeli da vidi, naci ce nacin😁😁😁😁😁

Marija

pre 4 godine

Meni intuicija oduvek govori da su i Federer i Nadal izuzetno prijatne osobe. Fini, kulturni, pristojni. Federer je pritom i veoma harizmatičan, odlično se snalazi u javnosti, dok je Nadal povučen, nenametljiv, preosetljiv i mislim pomalo socijalno anksiozan. On je kao klinac bio izrazito stidljiv, što bi rekli "socially awkward", ali sa godinama se i on malo opustio i prilagodio. Obojica i dalje žive autentično, uvek putuju sa porodicom, drže se podalje od medija, nećemo ih naći u žutoj štampi kako se bahate, varaju svoje devojke/žene i ostale gluposti.. Uopšte ih ne doživljavam kao uobražene i nedodirljive javne ličnosti; iako su ekstremno uspešni u svom poslu, imaju dosta osobina sa kojima je lako identifikovati se. Mlađi teniseri sigurno zaziru od njih, jer ih previše poštuju i doživljavaju ih kao idole, profesionalne uzore, pa je njima druženje ovakvog tipa sigurno veoma euforično. Jako mi je drago da su se svi dobro proveli i pružili lep primer svojim navijačima.

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda da nisu svjesni da iz svakog svog komentara otkrivaju koliko su frustrirani da to postaje zabrinjavajuće.Novak nije igrao ,jer nije ni bio pozvan i pitam se zašto su uopšte gledali mečeve na Lejver kupu.Za razliku od njih ,meni su mečevi bili interesantni,teniseri su se trudili da što bolje odigraju mečeve i uz to dali su sebi oduška pa smo ih vidjeli u drugom svijetlu.To što je neko platio skupo kartu da ih gleda njegov je problem i Novakovi navijači ne treba da se sikiraju zbog njihove "naivnosti"
I još nešto.Onisu kroz opušteno ponašanje tenisera vidjeli njihovo glumatanje i foliranje ,međutim ako se iko tokom svoje karijere svojim "zabavljačkim " uratcima, providnim ulizivanjima svim i svakom i drugim karafekama svojski trudio da se dopadne publici to je njihov miljenik,koji na svoju veliku žalost nije do sad uspio da pridobije publiku za sebe i da joj bude najomiljeniji teniser.

Dragana

pre 4 godine

Pratila sam Lejver kup sva tri dana i zaista je bilo super. Dobri mečevi, timski duh, navijanje igrača. I pre dve godine je bilo tako. Verovatno i prošle, nisam gledala pa ne znam sigurno. Naravno da nije bilo lažno radovanje i savetovanje igrača, to može da kaže samo onaj ko nije gledao. Atmosfera medju igračima bila je odlična, Federer i Nadal kao sto godina da su u istom timu, ko misli da je sve to pretvaranje greši. Pogledajte snimke i fotografije igrača, to bar možete da izguglate, i uverićete se. Momci su dokazali da je tenis sport a ne samo gladijatorska borba za bodove. Lepo je nekad odigrati i kada se ne upisuju poeni. Hopman kup je takodje bilo sjajno takmičenje ali su ga na žalost ukinuli zbog ATP kupa. I zar mora na svakoj vesti o tenisu da se pominje Novak i kako će oboriti sve rekorde. On nije sada igrao, igrao je prošle godine ali se ne sećam da ste tada toliko omalovažavali Lejver kup.

Djido

pre 4 godine

Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.

DC Forever

pre 4 godine

Pa bilo je timsko takmicenje, igras kod kuce pred svojim navijacima, doduse bez neke love, no bar sa svojim zemljacima. I to nije valjalo, kazu pretrpan raspored, e onda naprave ovo, igra se pred tudjom publiko i za dobre pare, e to je super. A timovi neki vestacki, dva od cetri najbolja evropljana ne igraju, a o ostatku sveta i da ne pricam....

Miloš_NS

pre 4 godine

Pa dobro, to je normalno, opušteni su među tim klincima kad su u tom društvu "tate" - dvojica(bar na papiru)najboljih u istoriji. Ali ako se Novak Đoković ponovo vrati mentalno jak kao što je bio sve do ovogodišnjeg US Opena, uozbiljiće se oni itekako. Posebno Nadal. Realno, ko drugi ima ikakve šanse da Federera i Nadala stigne po broju GS u narednih mnooogooo godina? Niko osim našeg Noleta!

Marija

pre 4 godine

Meni intuicija oduvek govori da su i Federer i Nadal izuzetno prijatne osobe. Fini, kulturni, pristojni. Federer je pritom i veoma harizmatičan, odlično se snalazi u javnosti, dok je Nadal povučen, nenametljiv, preosetljiv i mislim pomalo socijalno anksiozan. On je kao klinac bio izrazito stidljiv, što bi rekli "socially awkward", ali sa godinama se i on malo opustio i prilagodio. Obojica i dalje žive autentično, uvek putuju sa porodicom, drže se podalje od medija, nećemo ih naći u žutoj štampi kako se bahate, varaju svoje devojke/žene i ostale gluposti.. Uopšte ih ne doživljavam kao uobražene i nedodirljive javne ličnosti; iako su ekstremno uspešni u svom poslu, imaju dosta osobina sa kojima je lako identifikovati se. Mlađi teniseri sigurno zaziru od njih, jer ih previše poštuju i doživljavaju ih kao idole, profesionalne uzore, pa je njima druženje ovakvog tipa sigurno veoma euforično. Jako mi je drago da su se svi dobro proveli i pružili lep primer svojim navijačima.

Djido

pre 4 godine

Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.

Miloš_NS

pre 4 godine

Pa dobro, to je normalno, opušteni su među tim klincima kad su u tom društvu "tate" - dvojica(bar na papiru)najboljih u istoriji. Ali ako se Novak Đoković ponovo vrati mentalno jak kao što je bio sve do ovogodišnjeg US Opena, uozbiljiće se oni itekako. Posebno Nadal. Realno, ko drugi ima ikakve šanse da Federera i Nadala stigne po broju GS u narednih mnooogooo godina? Niko osim našeg Noleta!

Dragana

pre 4 godine

Pratila sam Lejver kup sva tri dana i zaista je bilo super. Dobri mečevi, timski duh, navijanje igrača. I pre dve godine je bilo tako. Verovatno i prošle, nisam gledala pa ne znam sigurno. Naravno da nije bilo lažno radovanje i savetovanje igrača, to može da kaže samo onaj ko nije gledao. Atmosfera medju igračima bila je odlična, Federer i Nadal kao sto godina da su u istom timu, ko misli da je sve to pretvaranje greši. Pogledajte snimke i fotografije igrača, to bar možete da izguglate, i uverićete se. Momci su dokazali da je tenis sport a ne samo gladijatorska borba za bodove. Lepo je nekad odigrati i kada se ne upisuju poeni. Hopman kup je takodje bilo sjajno takmičenje ali su ga na žalost ukinuli zbog ATP kupa. I zar mora na svakoj vesti o tenisu da se pominje Novak i kako će oboriti sve rekorde. On nije sada igrao, igrao je prošle godine ali se ne sećam da ste tada toliko omalovažavali Lejver kup.

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda da nisu svjesni da iz svakog svog komentara otkrivaju koliko su frustrirani da to postaje zabrinjavajuće.Novak nije igrao ,jer nije ni bio pozvan i pitam se zašto su uopšte gledali mečeve na Lejver kupu.Za razliku od njih ,meni su mečevi bili interesantni,teniseri su se trudili da što bolje odigraju mečeve i uz to dali su sebi oduška pa smo ih vidjeli u drugom svijetlu.To što je neko platio skupo kartu da ih gleda njegov je problem i Novakovi navijači ne treba da se sikiraju zbog njihove "naivnosti"
I još nešto.Onisu kroz opušteno ponašanje tenisera vidjeli njihovo glumatanje i foliranje ,međutim ako se iko tokom svoje karijere svojim "zabavljačkim " uratcima, providnim ulizivanjima svim i svakom i drugim karafekama svojski trudio da se dopadne publici to je njihov miljenik,koji na svoju veliku žalost nije do sad uspio da pridobije publiku za sebe i da joj bude najomiljeniji teniser.

DC Forever

pre 4 godine

Pa bilo je timsko takmicenje, igras kod kuce pred svojim navijacima, doduse bez neke love, no bar sa svojim zemljacima. I to nije valjalo, kazu pretrpan raspored, e onda naprave ovo, igra se pred tudjom publiko i za dobre pare, e to je super. A timovi neki vestacki, dva od cetri najbolja evropljana ne igraju, a o ostatku sveta i da ne pricam....

Zoltan Šuranji

pre 4 godine

Dvojica od trojice najboljih svih vremena...nazalost falio im je sampras
(Snupi)
Nije im falio Sampras. Bio je tamo Borg. On je bio selektor tima. Bez njega tenis ne bi bio ovakav kao što je danas.

Martina Navratilova

trojanski konjusar

pre 4 godine

Nije od najboljih trojice dvojica
vec od najbolje dvojice dvojica
(Pjesnik, 24. septembar 2019 18:01)

Da, jedan je bio selektor - Borg. A drugi - stvar ukusa.

kaligula

pre 4 godine

Hahahahaaa čak i na vesti u kojoj se Novak ni ne pojavljuje lokalni mrzitelji pokrenu temu od nedavno najbitnije stavke ikad zvane naklonost publike. Dok su rezultati bili na strani fekule onda su bili bitni a sada kada padaju svi rekordi odjednom je naklonost publike jedina bitna. Do koje mere moraš biti neostvarena osoba da ti uspeh nekog sportiste kojeg ni ne znaš toliko smeta da si spreman da se blamiraš bez granica pokušavajući sam sebe da utešiš. To mi je neshvatljivo...

Jovan

pre 4 godine

@Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.
(Djido, 24. septembar 2019 17:30)

Prevazisao si srbendu kolicinom gluposti koju ovde isporucis. Ili si mozda u stvari samo prevazisao sam sebe, ko ce znati...

@nepobitne činjenice

pre 4 godine

nepobitne činjenice?

Nepobitne po tebi, zato sto je ovo mrziteljstvo Novaka uzelo maha, a ti ocigledno nisi osoba koja je sposobna da razmislja svojom glavom, nego kao i svi pomodari gradis misljenje tako sto se priklanjas misljenju vecine. Jednom recju-lj....c.

Ono sto su stvarno nepobitne cinjenice, je to, da Novaka niko ne poznaje. Otisao je veoma mlad, imao ponude u nakriticnijim trenucima, kada se stavlja na kocku sve u sta su roditelji ulozili ceo zivot i kapital i kada je cela karijera i zivot na klackalici, da nastupa za druge zemlje, pod drugom zastavom-odbili su to!!!
Koliko vas bi to uradilo?

Druga nepobitna cinjenica: Ovo je domaci sajt, pa je i normalno da kada se prica o tenisu njegovo ime, kao prvog tenisera sveta bude u fokusu.Ja sam recimo njegov navijac, a nikada ne ostavljam komentare kada nije vest o njemu.
A glavni argument vas hejtera je da njegovi navijaci "uvek nesto..." Naprotiv, vi ste ti koji ga uvek spominjete, a velicate sve druge. Ako ne verujes, prelistaj komentare unazad.
Donirao para i sto se zna i sto se ne zna vise nego sto bi bilo ko od vas mrzitelja.
To su nepobitne cinjenice, a sta su vasi motivi da ste tako ogorceni? Ne znam, ali ko mi od vas hejtera kaze da je upoznao Noleta i da sva ova mrznja stoji iza toga da ga zna kao coveka, ja cu da se okupam go u Terazijskoj cesmi i vicem "mrzim narodnjake".

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Pogledaj koje sve rekorde drzi Federer, pa onda pricaj kako rekordi padaju. Daj ne smaraj, to sto citas samo o Novakovim rekordima, ne znaci da ih drugi nemaju. Procitaj, pa onda pisi, ocigledno imas net. Nismo svi nepismeni kao ti, pa da ne umemo sami da citamo. Ti moras da citas ono sto ti se servira, moras da napises ovakav komentar, a ja imam slobodu da citam sve sto hocu i da me niko ne ogranicava. Mogu da napisem u komentaru ono sto zelim, ali samo je pitanje da li ce objaviti. U poslednje vreme sve komentare koji su istina i ne idu u prilog Novaku, se ne objavljuju. Tako da se stice utisak, kako je Novak najbolji. Ne mogu danam zabrane da citamo, ne mogu da nam zabrane ING, mogu da pisu sta god hoce, ali svako ko zeli da vidi, naci ce nacin😁😁😁😁😁

Djido

pre 4 godine

Oooooo Rogere osvoji AO sledeće godine pa da napijemo Đida.
(Fed club, 24. septembar 2019 22:15)

Hahahaha, vi da me napijete!? Nemoguće, vi ste klinci.
Odavno sam napisao da je Nadal Kralj šljake, a Djido Kralj šljoke.

kaligula

pre 4 godine

(Eh, 24. septembar 2019 19:56)

Eto objaviše ti komentar pismeni čoveče. :)
Naravno da znam sve rekorde i naravno da ih drugi imaju i naravno da to nigde nisam pomenuo ali ti se očigledno praviš mutav čim ostavljaš ovakve komentare. Znaš ti dobro na čega se misli pa ne smaraj. Može tako a?
Vidim da se pored ostalih i ti baviš postavljanjem dijagnoze ljudima koje ne poznaješ ali to je već dobro poznata stvar kod vaše sorte. Pusa i tebi. :*

odgoovor

pre 4 godine

Novak jeste vrhunski teniser i ko to pokušava osportiti on nema pojma o tenisu.Isto tako Novak je tokom svoje dosadašnje karijere pokušao svjetskoj javnosti nametnuti sebe drugačijeg od drugih tenisera i pravio je i pravi niz gluposti.Svojim bezveznim "zabavljačkim" uratcima među kojima i imitiranje pojedinih svojih rivala,nije baš nešto naišao na prijem publike ,a kad je to shvatio ,pokušao je pridobiti svojim providnim ulizivanjem ne samo njoj nego i organizatorima turnira, ,gradovima koji se održavaju i dijeljenjem neiskrenih komplimenata rivalima pa joj je zbog toga postao još antipatičniji.Ako je gledao ovogodišnje finale USO-a vidio je kako je publika različito reagovala tokom njegovog trajanja.Ona u početku navijala za Nadala,međutim kako je meč odmicao ona je počela navijati i Medvedevu i skandirati mu jer je to svojom igrom zaslužio.Njemu nikad nije tako skandirala kao Medvedevu i treba da se zapita iz kojih razloga,ali da ne obraća pažnju na tvrdnje da je to zato što je Srbin i iz Srbije ,već na svoje ponašanje.
On je kao i drugi teniseri i sportisti preko svoje fondacije donirao dosta sredstava za dječije vrtiće u Srbiji i u druge svrhe ,ali među tim sredstvima najveći dio su sredstva koja je prikupila njegova fondacije organizujući po većim svjetskim gradovima humanitarne večere,a ne njegova,što znači da on nije nikakvo srpsko "božanstvo",već osoba sa svim svojim manama i vrlinama.

kaligula

pre 4 godine

Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu??? Sve ostalo slobodno zanemari??? Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.
(Eh, 24. septembar 2019 21:07)

Pošto ni sam ne znaš da dešifruješ šta si napisao onda nema potrebe da ti ja bilo šta objašnjavam. Ti klinački fazoni lupanja virtuelne kontre i prosipanje smajlija dovoljno govore o zrelosti a naročito o frustraciji i potrebi da se nešto nekom spočitava. Laku noć kid. :*

Poštovalac igre

pre 4 godine

Sve je to lepo al za njegovo dobro bi bilo da je kroz druženje na tom Rod Laver Cup pored takvih DVA velikana sa pregršt iskustva uspeo da nauči neke stvari. Jer Cicipas nije više klinac.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu😁😁😁 Sve ostalo slobodno zanemari😁😁😁 Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.

kaligula

pre 4 godine

O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.
(Eh, 25. septembar 2019 09:16)

Auuu ala smo rečiti. Puklo te pa ne znaš gde biješ i odjednom nestadoše smajliji. Vrlo slabi pokušaji provokacije. Sportski pozdrav! I'm done.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahahaha😂😂😂😂😂😁😁😁😁 Evo smejem se i ne verujem, fraze, fraze, fraze... Ne znam sta treba da elaboriram i da ti pisem, uradih to jos u prvom komentaru, ne vidim sta bi jos da ti dodam. Mozes da pogledas, ako si zaboravio oko ceka si poceo ovu komunikaciju😁😁😁 Evo smajlici za tebe, moras da shvatis da nisu uvek primereni i ne odgovaraju tekstu, zato ih ne stavljam uvek.

Djido

pre 4 godine

Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.

Miloš_NS

pre 4 godine

Pa dobro, to je normalno, opušteni su među tim klincima kad su u tom društvu "tate" - dvojica(bar na papiru)najboljih u istoriji. Ali ako se Novak Đoković ponovo vrati mentalno jak kao što je bio sve do ovogodišnjeg US Opena, uozbiljiće se oni itekako. Posebno Nadal. Realno, ko drugi ima ikakve šanse da Federera i Nadala stigne po broju GS u narednih mnooogooo godina? Niko osim našeg Noleta!

DC Forever

pre 4 godine

Pa bilo je timsko takmicenje, igras kod kuce pred svojim navijacima, doduse bez neke love, no bar sa svojim zemljacima. I to nije valjalo, kazu pretrpan raspored, e onda naprave ovo, igra se pred tudjom publiko i za dobre pare, e to je super. A timovi neki vestacki, dva od cetri najbolja evropljana ne igraju, a o ostatku sveta i da ne pricam....

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda da nisu svjesni da iz svakog svog komentara otkrivaju koliko su frustrirani da to postaje zabrinjavajuće.Novak nije igrao ,jer nije ni bio pozvan i pitam se zašto su uopšte gledali mečeve na Lejver kupu.Za razliku od njih ,meni su mečevi bili interesantni,teniseri su se trudili da što bolje odigraju mečeve i uz to dali su sebi oduška pa smo ih vidjeli u drugom svijetlu.To što je neko platio skupo kartu da ih gleda njegov je problem i Novakovi navijači ne treba da se sikiraju zbog njihove "naivnosti"
I još nešto.Onisu kroz opušteno ponašanje tenisera vidjeli njihovo glumatanje i foliranje ,međutim ako se iko tokom svoje karijere svojim "zabavljačkim " uratcima, providnim ulizivanjima svim i svakom i drugim karafekama svojski trudio da se dopadne publici to je njihov miljenik,koji na svoju veliku žalost nije do sad uspio da pridobije publiku za sebe i da joj bude najomiljeniji teniser.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Pogledaj koje sve rekorde drzi Federer, pa onda pricaj kako rekordi padaju. Daj ne smaraj, to sto citas samo o Novakovim rekordima, ne znaci da ih drugi nemaju. Procitaj, pa onda pisi, ocigledno imas net. Nismo svi nepismeni kao ti, pa da ne umemo sami da citamo. Ti moras da citas ono sto ti se servira, moras da napises ovakav komentar, a ja imam slobodu da citam sve sto hocu i da me niko ne ogranicava. Mogu da napisem u komentaru ono sto zelim, ali samo je pitanje da li ce objaviti. U poslednje vreme sve komentare koji su istina i ne idu u prilog Novaku, se ne objavljuju. Tako da se stice utisak, kako je Novak najbolji. Ne mogu danam zabrane da citamo, ne mogu da nam zabrane ING, mogu da pisu sta god hoce, ali svako ko zeli da vidi, naci ce nacin😁😁😁😁😁

Marija

pre 4 godine

Meni intuicija oduvek govori da su i Federer i Nadal izuzetno prijatne osobe. Fini, kulturni, pristojni. Federer je pritom i veoma harizmatičan, odlično se snalazi u javnosti, dok je Nadal povučen, nenametljiv, preosetljiv i mislim pomalo socijalno anksiozan. On je kao klinac bio izrazito stidljiv, što bi rekli "socially awkward", ali sa godinama se i on malo opustio i prilagodio. Obojica i dalje žive autentično, uvek putuju sa porodicom, drže se podalje od medija, nećemo ih naći u žutoj štampi kako se bahate, varaju svoje devojke/žene i ostale gluposti.. Uopšte ih ne doživljavam kao uobražene i nedodirljive javne ličnosti; iako su ekstremno uspešni u svom poslu, imaju dosta osobina sa kojima je lako identifikovati se. Mlađi teniseri sigurno zaziru od njih, jer ih previše poštuju i doživljavaju ih kao idole, profesionalne uzore, pa je njima druženje ovakvog tipa sigurno veoma euforično. Jako mi je drago da su se svi dobro proveli i pružili lep primer svojim navijačima.

kaligula

pre 4 godine

Hahahahaaa čak i na vesti u kojoj se Novak ni ne pojavljuje lokalni mrzitelji pokrenu temu od nedavno najbitnije stavke ikad zvane naklonost publike. Dok su rezultati bili na strani fekule onda su bili bitni a sada kada padaju svi rekordi odjednom je naklonost publike jedina bitna. Do koje mere moraš biti neostvarena osoba da ti uspeh nekog sportiste kojeg ni ne znaš toliko smeta da si spreman da se blamiraš bez granica pokušavajući sam sebe da utešiš. To mi je neshvatljivo...

Dragana

pre 4 godine

Pratila sam Lejver kup sva tri dana i zaista je bilo super. Dobri mečevi, timski duh, navijanje igrača. I pre dve godine je bilo tako. Verovatno i prošle, nisam gledala pa ne znam sigurno. Naravno da nije bilo lažno radovanje i savetovanje igrača, to može da kaže samo onaj ko nije gledao. Atmosfera medju igračima bila je odlična, Federer i Nadal kao sto godina da su u istom timu, ko misli da je sve to pretvaranje greši. Pogledajte snimke i fotografije igrača, to bar možete da izguglate, i uverićete se. Momci su dokazali da je tenis sport a ne samo gladijatorska borba za bodove. Lepo je nekad odigrati i kada se ne upisuju poeni. Hopman kup je takodje bilo sjajno takmičenje ali su ga na žalost ukinuli zbog ATP kupa. I zar mora na svakoj vesti o tenisu da se pominje Novak i kako će oboriti sve rekorde. On nije sada igrao, igrao je prošle godine ali se ne sećam da ste tada toliko omalovažavali Lejver kup.

Djido

pre 4 godine

Oooooo Rogere osvoji AO sledeće godine pa da napijemo Đida.
(Fed club, 24. septembar 2019 22:15)

Hahahaha, vi da me napijete!? Nemoguće, vi ste klinci.
Odavno sam napisao da je Nadal Kralj šljake, a Djido Kralj šljoke.

Jovan

pre 4 godine

@Svi mi gledamo njhovo drugo lice.
Pravo lice imaju samo u svlačionici kada se raspadnu nakon poraza od Novaka, kako je to Federer nedavno priznao.
(Djido, 24. septembar 2019 17:30)

Prevazisao si srbendu kolicinom gluposti koju ovde isporucis. Ili si mozda u stvari samo prevazisao sam sebe, ko ce znati...

trojanski konjusar

pre 4 godine

Nije od najboljih trojice dvojica
vec od najbolje dvojice dvojica
(Pjesnik, 24. septembar 2019 18:01)

Da, jedan je bio selektor - Borg. A drugi - stvar ukusa.

odgoovor

pre 4 godine

Novak jeste vrhunski teniser i ko to pokušava osportiti on nema pojma o tenisu.Isto tako Novak je tokom svoje dosadašnje karijere pokušao svjetskoj javnosti nametnuti sebe drugačijeg od drugih tenisera i pravio je i pravi niz gluposti.Svojim bezveznim "zabavljačkim" uratcima među kojima i imitiranje pojedinih svojih rivala,nije baš nešto naišao na prijem publike ,a kad je to shvatio ,pokušao je pridobiti svojim providnim ulizivanjem ne samo njoj nego i organizatorima turnira, ,gradovima koji se održavaju i dijeljenjem neiskrenih komplimenata rivalima pa joj je zbog toga postao još antipatičniji.Ako je gledao ovogodišnje finale USO-a vidio je kako je publika različito reagovala tokom njegovog trajanja.Ona u početku navijala za Nadala,međutim kako je meč odmicao ona je počela navijati i Medvedevu i skandirati mu jer je to svojom igrom zaslužio.Njemu nikad nije tako skandirala kao Medvedevu i treba da se zapita iz kojih razloga,ali da ne obraća pažnju na tvrdnje da je to zato što je Srbin i iz Srbije ,već na svoje ponašanje.
On je kao i drugi teniseri i sportisti preko svoje fondacije donirao dosta sredstava za dječije vrtiće u Srbiji i u druge svrhe ,ali među tim sredstvima najveći dio su sredstva koja je prikupila njegova fondacije organizujući po većim svjetskim gradovima humanitarne večere,a ne njegova,što znači da on nije nikakvo srpsko "božanstvo",već osoba sa svim svojim manama i vrlinama.

kaligula

pre 4 godine

(Eh, 24. septembar 2019 19:56)

Eto objaviše ti komentar pismeni čoveče. :)
Naravno da znam sve rekorde i naravno da ih drugi imaju i naravno da to nigde nisam pomenuo ali ti se očigledno praviš mutav čim ostavljaš ovakve komentare. Znaš ti dobro na čega se misli pa ne smaraj. Može tako a?
Vidim da se pored ostalih i ti baviš postavljanjem dijagnoze ljudima koje ne poznaješ ali to je već dobro poznata stvar kod vaše sorte. Pusa i tebi. :*

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu😁😁😁 Sve ostalo slobodno zanemari😁😁😁 Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.

@nepobitne činjenice

pre 4 godine

nepobitne činjenice?

Nepobitne po tebi, zato sto je ovo mrziteljstvo Novaka uzelo maha, a ti ocigledno nisi osoba koja je sposobna da razmislja svojom glavom, nego kao i svi pomodari gradis misljenje tako sto se priklanjas misljenju vecine. Jednom recju-lj....c.

Ono sto su stvarno nepobitne cinjenice, je to, da Novaka niko ne poznaje. Otisao je veoma mlad, imao ponude u nakriticnijim trenucima, kada se stavlja na kocku sve u sta su roditelji ulozili ceo zivot i kapital i kada je cela karijera i zivot na klackalici, da nastupa za druge zemlje, pod drugom zastavom-odbili su to!!!
Koliko vas bi to uradilo?

Druga nepobitna cinjenica: Ovo je domaci sajt, pa je i normalno da kada se prica o tenisu njegovo ime, kao prvog tenisera sveta bude u fokusu.Ja sam recimo njegov navijac, a nikada ne ostavljam komentare kada nije vest o njemu.
A glavni argument vas hejtera je da njegovi navijaci "uvek nesto..." Naprotiv, vi ste ti koji ga uvek spominjete, a velicate sve druge. Ako ne verujes, prelistaj komentare unazad.
Donirao para i sto se zna i sto se ne zna vise nego sto bi bilo ko od vas mrzitelja.
To su nepobitne cinjenice, a sta su vasi motivi da ste tako ogorceni? Ne znam, ali ko mi od vas hejtera kaze da je upoznao Noleta i da sva ova mrznja stoji iza toga da ga zna kao coveka, ja cu da se okupam go u Terazijskoj cesmi i vicem "mrzim narodnjake".

Eh

pre 4 godine

Kaligula
O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.

Eh

pre 4 godine

Kaligula
Hahahahaha😂😂😂😂😂😁😁😁😁 Evo smejem se i ne verujem, fraze, fraze, fraze... Ne znam sta treba da elaboriram i da ti pisem, uradih to jos u prvom komentaru, ne vidim sta bi jos da ti dodam. Mozes da pogledas, ako si zaboravio oko ceka si poceo ovu komunikaciju😁😁😁 Evo smajlici za tebe, moras da shvatis da nisu uvek primereni i ne odgovaraju tekstu, zato ih ne stavljam uvek.

Zoltan Šuranji

pre 4 godine

Dvojica od trojice najboljih svih vremena...nazalost falio im je sampras
(Snupi)
Nije im falio Sampras. Bio je tamo Borg. On je bio selektor tima. Bez njega tenis ne bi bio ovakav kao što je danas.

Martina Navratilova

kaligula

pre 4 godine

Hahahaha samo mi navedi gde ti postavljam dijagnozu??? Sve ostalo slobodno zanemari??? Mislim, ako ti za sebe mislis da imas dijagnozu, to je vec tvoja stvar, u to se ne mesam.
(Eh, 24. septembar 2019 21:07)

Pošto ni sam ne znaš da dešifruješ šta si napisao onda nema potrebe da ti ja bilo šta objašnjavam. Ti klinački fazoni lupanja virtuelne kontre i prosipanje smajlija dovoljno govore o zrelosti a naročito o frustraciji i potrebi da se nešto nekom spočitava. Laku noć kid. :*

kaligula

pre 4 godine

O kome tacno pises, sebi, ili meni? Zasto sve vreme imam utisak da pises o sebi, a pokusavas nesto meni da kazes? Smisli nesto dostojno tvojih godina, zrelosti i elokvencije, ne ponavljaj fraze.
(Eh, 25. septembar 2019 09:16)

Auuu ala smo rečiti. Puklo te pa ne znaš gde biješ i odjednom nestadoše smajliji. Vrlo slabi pokušaji provokacije. Sportski pozdrav! I'm done.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Sve je to lepo al za njegovo dobro bi bilo da je kroz druženje na tom Rod Laver Cup pored takvih DVA velikana sa pregršt iskustva uspeo da nauči neke stvari. Jer Cicipas nije više klinac.