Košarka 63

Petak, 06.09.2019.

06:15

Bitka za četvrtfinale – Portorikanci se ne smeju potceniti

Košarkaši Srbije nastavljaju pohod kroz Kinu.

Bitka za èetvrtfinale – Portorikanci se ne smeju potceniti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

plavac

pre 4 godine

bogdane lutko saspi ovim jedno 5-6 komada iz naskoka sa devet metara čisto da namiriš vevericu,ali molim te,uživam kad ove male duše cvile,a tek ću da uživam kad immse naredi da za sendvič ti plačući pevaju pod balkonom.

onako

pre 4 godine

Drago mi je da vidim da su svi složni da danas dobijamo lagano, jer moje isksutvo je da smo se sa Portorikom uvek mučili.
Recimo 2002. u Indijanapolisu su nas dobili preokretom u poslednjoj 1/4 koju su dobili sa +11.
Tada je to bio drugi krug, kao i sada, tada smo bili u grupi sa Španijom i POrtorikom, kao i sada, i tada smo bili treći u toj grupi, a Portoriko prvi.

Kasnije smo osvojili prvenstvo, ali ovo potcenjivanje Španije i Portorika koji nas je uvek mučio, mislim da je potpuno pogrešno.

Milan

pre 4 godine

Secam se pre pet godina kad je Sale tek dosao na kormilo naseg tima, vesti o reprezentaciji imale su po 20-30 komentara. Duda Ivkovic i Sale su vratili reprezentaciju u sami svetski tron gde nam je mesto, ne zaboravite to.

bob

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?
(rekt, 06. septembar 2019 08:43)

Napravi čovek jednu grešku i odmah nije pismen. Eto upravo si dao klasičan primer prosečnog navijača, tako i sa sportistima. Jedna greška i odmah nema pojma.

neleknelevienna

pre 4 godine

 Portriko do pobede
(Republika Sandzak)
druze ti si pobrkao loncice.. Sandzak ne postoji jedino ako si mislio na Rasku!? nego da se vratis ti u Tursku odakle si doso.. Srbija do zlata!

ccc?

pre 4 godine

Lucic, Simonovic, Bircevic, Guduric, protiv Italijana ni jedan kos i to me brine jer kosarka nije samo odbrana. Trecina tima ? Prosto neverovatno? Da vidimo danas, jer je to veoma vazno da se poenterski ostatak ekipe opusti i odmara.

jauprolazu

pre 4 godine

Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.
(Kecman, 06. septembar 2019 07:36)
I iz drugog plana Simonovic, Guduric... realno, nekom mora da ide. Tako da sut i nije neki problem, a ako bas svi zakazu Bobi i Milutinov su tu da ih oprave iz reketa. Ima ovaj nas tim popricno opcija i za dobro slozene ekipe, a i za indijanske kao sto je Italija. Sve u svemu, pitanje je samo u kom momentu ce nasi momci prelomiti mec.

Negativni

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.
(ime, 6. septembar 2019 08:49)

Al' si ga ispravio, svaka ti čast. Srećno i tebi :-)

JPR24

pre 4 godine

Ne sme da se potceni protivnik. To se zna, to naši kosarkasi nikad i ne rade, počevši od izjava selektora pa do igrača. U fudbalu bi već upisali pobedu, već bi pričali o sledećem protivniku, i znamo kako biva... Zato naša košarka i ima rezultate, dok nam je fudbal sprdnja.

King

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...
(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Ma ja mislim da im je cela ekipa dopingovana ne bi mogli da nas dobiju. Našim igračima košarka je doping i zato smo najjačiiiiiiii!

JPR24

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Olimpijada u Minhenu ? Ajde !!

ime

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.

Komša

pre 4 godine

@Ronaldinjo
Samo Ruse da izbegnemo.To sa njima je pirova pobeda ako nije finale.
Pre dve godine su nam svaki atom snage iscrpeli pred finale,uz pomoc sudija nas prebili kao volove u kupusu.
Tek sada,kad nema Šveda ima da ubijaju košarku.Evo,njihov trener vec "kreira kriterijum" kukajuci kako im je sudjeno mnogo faulova- znači planiraju da igraju kao mesari i pokušava da im stvori prostor za to.
Nadam se da ove sudije (koliko god da su nesigurne) nece da nasednu na to.
Teški,neatraktivni,mučno je to i igrati i gledati.

Stevo Bursać

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...

Djordje

pre 4 godine

Ja evo imam 30+ godina, pratim kosarku od Istanbula 2001.. Nikad, ali nikad nisam sebi uzimao za pravo da javno, ali javno (blog, portal ili bilo sta slicno)komentarisem odluke nasih selektora, ili igru reprezentacije. Zasto?? Pa zato sto u odnosu na njih blage veze nemam o kosarci. Citam ovde, sve znalac do znalca, pratite statistiku igraca, znate kome koja pozicija vise odgovara, znate ko je usao u tekmu dobro a ko nije, sad to Sale kao ne zna?? Komentarisete covjeka koji je napravio ekipu od koje je samo SAD ( u najjacem sastavu ) bolji?? Eeeeej, o cemu mi pricamo??Mene je Sale kupio za sva vremena 2017 god kada je sa trecim timom usao u finale, i dobio bi ga da se Jovic nije povrijedio, zasto to ne gledate?? Manite se gluposti, komentarisite kao sto i ja komentarisem sa svojim drustvom uz pivo i tv, a ne prospam pamet ovde. Niste svjesni kako glupi ispadate, evo danas npr ova Vjeverica, covjek nalupa i nalupa se, ispade smijesan, i njemu slicni... Svi svjetski strucnjaci, aloooo svjetski, su saglasni da smo najkompletnija ekipa, onaj Hrvat kaze da smo najbolje evropska ekipa zadnjih 25god, americki mediji uporedjuju svoju ekupi s nama, eeeej s nama a ne sa Spanijom, Litvanijom ili Ausrtaliom. Nije vam to dovoljno, da samo napisete "Ajmo momci, svi smo uz vas"??? Nije, ocito nije, jer vi za to nemate ocito mozga ( cast izuzetcima, kojih je na srecu vecina ). Toliko...

matrix74

pre 4 godine

Ljudi daj pustite kosarkase nase, da obave posao sa portorikom. vazno je njih dobiti sa bar +15 ili 20, tako da Ameri dobro vide ko ce im skinuti skalp. Kad dodje vreme i Jokic bude igrao centra, eh onda cu oni znati koliko je sati.
I pustite Bogija nek reseta, covek ima sad ruku za velemajstore..
Srbija do pobede!!!

Раде Кузма

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
(Republika Sandzak, 06. septembar 2019 06:36)
Неће моћи ове ноћи, поздрав за српски Санџак из Републике Српске.

bob

pre 4 godine

Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih

- Da se suzdrže od izigravanja selektora - zna Sale šta radi.

- Da u slučaju da protivnik povede ne pišete komentare pune drame - jer mnogo smo jaki.

- Ako nekome od igrača ide loše BODRITE GA! Zaslužuje!

- Cigani i Grobari dok igra reprezentacija nema mesta timovima i ko je čiji igrač - Svi su oni deca Srbije.

Idemo Srbija!

ime

pre 4 godine

bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštujte". Srećno.

Gajetano

pre 4 godine

Sa Portorikom je vazna samo pobeda, makar i sa pola kosa razlike.
Zato mislim da ce Sale rotirati i odmarati najvaznije igrace koliko to situacija na terenu dozvoljava. Kljuc je mec Italija-Spanija, ko ce pobediti i sa kojom razlikom. Ako dobije Italija (sto je moguce), nema pritiska protiv Spanaca. Cak i u slucaju poraza (sto ne verujem i ne bi bilo dobro za samopouzdanje) odlucice ukupna kos razlika, a mi vec imamo +15, a Italijani -15.

Nego, interesantna stvar je da na OI direktno idu dve najbolje plasirane evropske selekcije. Plasman u polufinale takoreci to garantuje (imamo dve sanse, makar se i tri evropske ekipe plasirale), ali mislim da momci ne razmisljaju o tome... Mislim da im je samo zlato u glavi, jer su po svemu vidjenom najbolja ekipa na ovom prvenstvu.

Pozdrav,

rekt

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?

Dvokorak

pre 4 godine

Oni malo stariji se sigurno sećaju kako je Portoriko znao da nas iznenadi iako smo uvek bili za klasu iznad njih. I ona moćna generacija Jugoslavije u predraspadu je gubila od njih na velikim takmičenjima koja smo osvajali.
Treba ih ozbiljno shvatiti posebno što očito da poslednju 1/4 igraju snažno.

KliftonToni

pre 4 godine

Da li mi neko moze odhovoriti, da li se nakon cetvrt finala ukrstamo sa istom grupom dalhe, znaci Argentina, ili sa nekom skroz drugom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ST, 6. septembar 2019 08:18)

Имаш све на ФИБА сајту. У четвртфиналу Арг/Пољска а онда САД (ако смо други) или Француска/Аустралија/Литванија ако смо први.

Јаснији је овај пут против САД, чак бих рекао лакши. Тамо су сви мине. Аустралија нас чека од олимпијаде, Литванци и Французи су изгубили од нас у припремним....можда је боље ићи Аргентина па САД....За финале не бринем, ако уђемо, освојили смо.

Zoran

pre 4 godine

Neka igraju Jovic i Simonovic sto duze. Portorikanski bekovi ne bi pogodili postenu TROJKU.
Sa Marjanovicem u igri otvara im se mogucnost za lake TROJKE.

Киза

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим
(веверица, 6. septembar 2019 06:43)

Па ако све карте баце на заустављање Богдана, тек су онда пукли... пошто смо у рекету убедљиво најдоминантнија екипа... урнисали би их Јокић, Милутинов и Боби. Пусти квалификације. Квалификације су изнели Лучић и Милосвљевић...најбоља петорка нам није играла, плус неколико играча.

Kecman

pre 4 godine

@веверица
Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.

TNT se piše isto

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Republika Sandzak, 6. septembar 2019 06:36)

Biće da ste u krvnom srodstvu? A Šehibe? Lepo je to kad nemaš svoje a Svoje ne želiš onda uzmeš svoje! Ajmo navijaj samo ovo je sport.

mrkela

pre 4 godine

Veverice, nalupetao si se za medalju. Imamo strasan tim, ko god se razume u kosarku moze to da potvrdi a i selektor radi odlican posao

Dejan

pre 4 godine

@veverica

Na kakvim si ti drogama? Pa sve kandidate za medalju sem SAD smo pobedili pre pocerka prvenstva. 6 jakih utakmica. Ko tebi dozvoljava da koristis internet?

Ronaldinjo

pre 4 godine

Dobijemo li imamo bukvalno polufinale u dzepu jer nam niko od cetvrtfinalnih protivnika nije dorastao. Ni Poljska ni Rusija ni Argentina.
Jos ako se kockice posloze i iz druge polovine zreba u polufinale udju SAD i Australija sto je sasvim realno po do sad prikazanom, mogli bi danasnjom pobedom da obezbedimo i olimpijadu.
Malo sam daleko otisao ali takav je sistem takmičenja a nama se otvorio zreb :d

Beograd011

pre 4 godine

Ukoliko isključiš sujetu, a uključiš razum - nije baš jednostavno nositi ulogu favorita. To je teret. Ja ću, lično, navijati za Srbiju i ukoliko naši momci izgube od Portorikanaca i Španaca, ali se nadam da ćemo i jedne i druge odvaliti od života i ući u četvrtfinale kao prvoplasirana ekipa grupe J.

Migo

pre 4 godine

Simpatična i srčana ekipa, ali dobijamo. Ova naša ekipa ne potcenjuje nikoga, imaju cilj i svesni su da nema mesta greškama.
Srećno!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ajmo Portoriko do pobede
(Republika Sandzak.06.septembar 2019 06:36)
Ono kada nemaš šta pametno da napišeš pa sa “sabajle” lupaš kao Maksim po diviziji...

Špiclov

pre 4 godine

Neka i oni i Bogdan šutnu 20 trojki, znamo ko će više pogoditi.
A ako Bogdan kojim slučajem zakaže uvek ćemo iz arsenala izvući Bjelicu, Jokića... koji će im ubaciti po 20-25 što očekujem i da će biti razlika na kraju.

Невен

pre 4 godine

Јовке је рекао да првенство почиње од Италије... прву решили, идемо даље... А момци су већ шампиони наравно... Зашто? Зато што су се одрекли одмора за Србију, зато што нас уче заједништву, зато што нас чине поносним, и зато што су нам већ поклонили тринаест прелепих утакмица...

Korlic

pre 4 godine

@veverica
El kod tebe, u principu, dan počinje "hejtom" ili si upravo završio treću smenu? Bože sakloni... Ali lepo si me nasmejao. :D

sezonski radnik u ligi nba

pre 4 godine

svakog protivnika treba postovati ali i pregaziti ko plitak potok! Ne ide drugacije ako hoces zlato! Sale zna sta radi. Bicemo prvaci sveta!!!

Miodrag

pre 4 godine

(веверица, 6. septembar 2019 06:43)
Tvoj nik je "pacov" i to veliki,a ne veverica. Koliko covek treba da bude zao da bi napisao ovakav komentar u pola sedam ujutro??? Cak ponesto i ima logiku ,ali ton tvog obracanja je nevaspitan,nedobronameran i sa puno kompleksa.
Ako ti se ne svidja selektor i reprezentacija,promeni sport prati fudbal ili zensku odbojku,ili najbolje prati Australiju ili N.Zeland.
SRAM TE BILO!!!!

веверица

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим и бољи од америке. смешно...
проблем је да се гудурић, лучић, мицић... нису разиграли и увукли у систем против филипина, гренланда и јужног пола. то су одлични играчи, али немају праву у тиму. слично је и са јокићем. шта ће да буде тек кад нас стисне нека аустралија?
сале много моралише, води политику, национализам, демагогију... а тим нам је више шупаљ него што напаљена маса мисли после пар победа против другоразредних и осморазредних екипа. играче имамо, али је селектор рупчага. пре мислим да нећемо узети никакву медаљу, него да ћемо да узмемо злато. ал дај боже да грешим...

Pantagruel

pre 4 godine

Ови су за нас више пута били пеницилин. Не свиђа ми се што домаћи медији пишу као да смо их већ победили. У томе видим опасност.

Невен

pre 4 godine

Јовке је рекао да првенство почиње од Италије... прву решили, идемо даље... А момци су већ шампиони наравно... Зашто? Зато што су се одрекли одмора за Србију, зато што нас уче заједништву, зато што нас чине поносним, и зато што су нам већ поклонили тринаест прелепих утакмица...

Djordje

pre 4 godine

Ja evo imam 30+ godina, pratim kosarku od Istanbula 2001.. Nikad, ali nikad nisam sebi uzimao za pravo da javno, ali javno (blog, portal ili bilo sta slicno)komentarisem odluke nasih selektora, ili igru reprezentacije. Zasto?? Pa zato sto u odnosu na njih blage veze nemam o kosarci. Citam ovde, sve znalac do znalca, pratite statistiku igraca, znate kome koja pozicija vise odgovara, znate ko je usao u tekmu dobro a ko nije, sad to Sale kao ne zna?? Komentarisete covjeka koji je napravio ekipu od koje je samo SAD ( u najjacem sastavu ) bolji?? Eeeeej, o cemu mi pricamo??Mene je Sale kupio za sva vremena 2017 god kada je sa trecim timom usao u finale, i dobio bi ga da se Jovic nije povrijedio, zasto to ne gledate?? Manite se gluposti, komentarisite kao sto i ja komentarisem sa svojim drustvom uz pivo i tv, a ne prospam pamet ovde. Niste svjesni kako glupi ispadate, evo danas npr ova Vjeverica, covjek nalupa i nalupa se, ispade smijesan, i njemu slicni... Svi svjetski strucnjaci, aloooo svjetski, su saglasni da smo najkompletnija ekipa, onaj Hrvat kaze da smo najbolje evropska ekipa zadnjih 25god, americki mediji uporedjuju svoju ekupi s nama, eeeej s nama a ne sa Spanijom, Litvanijom ili Ausrtaliom. Nije vam to dovoljno, da samo napisete "Ajmo momci, svi smo uz vas"??? Nije, ocito nije, jer vi za to nemate ocito mozga ( cast izuzetcima, kojih je na srecu vecina ). Toliko...

Ronaldinjo

pre 4 godine

Dobijemo li imamo bukvalno polufinale u dzepu jer nam niko od cetvrtfinalnih protivnika nije dorastao. Ni Poljska ni Rusija ni Argentina.
Jos ako se kockice posloze i iz druge polovine zreba u polufinale udju SAD i Australija sto je sasvim realno po do sad prikazanom, mogli bi danasnjom pobedom da obezbedimo i olimpijadu.
Malo sam daleko otisao ali takav je sistem takmičenja a nama se otvorio zreb :d

Pantagruel

pre 4 godine

Ови су за нас више пута били пеницилин. Не свиђа ми се што домаћи медији пишу као да смо их већ победили. У томе видим опасност.

Beograd011

pre 4 godine

Ukoliko isključiš sujetu, a uključiš razum - nije baš jednostavno nositi ulogu favorita. To je teret. Ja ću, lično, navijati za Srbiju i ukoliko naši momci izgube od Portorikanaca i Španaca, ali se nadam da ćemo i jedne i druge odvaliti od života i ući u četvrtfinale kao prvoplasirana ekipa grupe J.

TNT se piše isto

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Republika Sandzak, 6. septembar 2019 06:36)

Biće da ste u krvnom srodstvu? A Šehibe? Lepo je to kad nemaš svoje a Svoje ne želiš onda uzmeš svoje! Ajmo navijaj samo ovo je sport.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ajmo Portoriko do pobede
(Republika Sandzak.06.septembar 2019 06:36)
Ono kada nemaš šta pametno da napišeš pa sa “sabajle” lupaš kao Maksim po diviziji...

Miodrag

pre 4 godine

(веверица, 6. septembar 2019 06:43)
Tvoj nik je "pacov" i to veliki,a ne veverica. Koliko covek treba da bude zao da bi napisao ovakav komentar u pola sedam ujutro??? Cak ponesto i ima logiku ,ali ton tvog obracanja je nevaspitan,nedobronameran i sa puno kompleksa.
Ako ti se ne svidja selektor i reprezentacija,promeni sport prati fudbal ili zensku odbojku,ili najbolje prati Australiju ili N.Zeland.
SRAM TE BILO!!!!

Kecman

pre 4 godine

@веверица
Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.

bob

pre 4 godine

Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih

- Da se suzdrže od izigravanja selektora - zna Sale šta radi.

- Da u slučaju da protivnik povede ne pišete komentare pune drame - jer mnogo smo jaki.

- Ako nekome od igrača ide loše BODRITE GA! Zaslužuje!

- Cigani i Grobari dok igra reprezentacija nema mesta timovima i ko je čiji igrač - Svi su oni deca Srbije.

Idemo Srbija!

Gajetano

pre 4 godine

Sa Portorikom je vazna samo pobeda, makar i sa pola kosa razlike.
Zato mislim da ce Sale rotirati i odmarati najvaznije igrace koliko to situacija na terenu dozvoljava. Kljuc je mec Italija-Spanija, ko ce pobediti i sa kojom razlikom. Ako dobije Italija (sto je moguce), nema pritiska protiv Spanaca. Cak i u slucaju poraza (sto ne verujem i ne bi bilo dobro za samopouzdanje) odlucice ukupna kos razlika, a mi vec imamo +15, a Italijani -15.

Nego, interesantna stvar je da na OI direktno idu dve najbolje plasirane evropske selekcije. Plasman u polufinale takoreci to garantuje (imamo dve sanse, makar se i tri evropske ekipe plasirale), ali mislim da momci ne razmisljaju o tome... Mislim da im je samo zlato u glavi, jer su po svemu vidjenom najbolja ekipa na ovom prvenstvu.

Pozdrav,

Negativni

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.
(ime, 6. septembar 2019 08:49)

Al' si ga ispravio, svaka ti čast. Srećno i tebi :-)

Dejan

pre 4 godine

@veverica

Na kakvim si ti drogama? Pa sve kandidate za medalju sem SAD smo pobedili pre pocerka prvenstva. 6 jakih utakmica. Ko tebi dozvoljava da koristis internet?

Киза

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим
(веверица, 6. septembar 2019 06:43)

Па ако све карте баце на заустављање Богдана, тек су онда пукли... пошто смо у рекету убедљиво најдоминантнија екипа... урнисали би их Јокић, Милутинов и Боби. Пусти квалификације. Квалификације су изнели Лучић и Милосвљевић...најбоља петорка нам није играла, плус неколико играча.

rekt

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?

Раде Кузма

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
(Republika Sandzak, 06. septembar 2019 06:36)
Неће моћи ове ноћи, поздрав за српски Санџак из Републике Српске.

Špiclov

pre 4 godine

Neka i oni i Bogdan šutnu 20 trojki, znamo ko će više pogoditi.
A ako Bogdan kojim slučajem zakaže uvek ćemo iz arsenala izvući Bjelicu, Jokića... koji će im ubaciti po 20-25 što očekujem i da će biti razlika na kraju.

Korlic

pre 4 godine

@veverica
El kod tebe, u principu, dan počinje "hejtom" ili si upravo završio treću smenu? Bože sakloni... Ali lepo si me nasmejao. :D

neleknelevienna

pre 4 godine

 Portriko do pobede
(Republika Sandzak)
druze ti si pobrkao loncice.. Sandzak ne postoji jedino ako si mislio na Rasku!? nego da se vratis ti u Tursku odakle si doso.. Srbija do zlata!

sezonski radnik u ligi nba

pre 4 godine

svakog protivnika treba postovati ali i pregaziti ko plitak potok! Ne ide drugacije ako hoces zlato! Sale zna sta radi. Bicemo prvaci sveta!!!

mrkela

pre 4 godine

Veverice, nalupetao si se za medalju. Imamo strasan tim, ko god se razume u kosarku moze to da potvrdi a i selektor radi odlican posao

Komša

pre 4 godine

@Ronaldinjo
Samo Ruse da izbegnemo.To sa njima je pirova pobeda ako nije finale.
Pre dve godine su nam svaki atom snage iscrpeli pred finale,uz pomoc sudija nas prebili kao volove u kupusu.
Tek sada,kad nema Šveda ima da ubijaju košarku.Evo,njihov trener vec "kreira kriterijum" kukajuci kako im je sudjeno mnogo faulova- znači planiraju da igraju kao mesari i pokušava da im stvori prostor za to.
Nadam se da ove sudije (koliko god da su nesigurne) nece da nasednu na to.
Teški,neatraktivni,mučno je to i igrati i gledati.

JPR24

pre 4 godine

Ne sme da se potceni protivnik. To se zna, to naši kosarkasi nikad i ne rade, počevši od izjava selektora pa do igrača. U fudbalu bi već upisali pobedu, već bi pričali o sledećem protivniku, i znamo kako biva... Zato naša košarka i ima rezultate, dok nam je fudbal sprdnja.

Migo

pre 4 godine

Simpatična i srčana ekipa, ali dobijamo. Ova naša ekipa ne potcenjuje nikoga, imaju cilj i svesni su da nema mesta greškama.
Srećno!

Milan

pre 4 godine

Secam se pre pet godina kad je Sale tek dosao na kormilo naseg tima, vesti o reprezentaciji imale su po 20-30 komentara. Duda Ivkovic i Sale su vratili reprezentaciju u sami svetski tron gde nam je mesto, ne zaboravite to.

веверица

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим и бољи од америке. смешно...
проблем је да се гудурић, лучић, мицић... нису разиграли и увукли у систем против филипина, гренланда и јужног пола. то су одлични играчи, али немају праву у тиму. слично је и са јокићем. шта ће да буде тек кад нас стисне нека аустралија?
сале много моралише, води политику, национализам, демагогију... а тим нам је више шупаљ него што напаљена маса мисли после пар победа против другоразредних и осморазредних екипа. играче имамо, али је селектор рупчага. пре мислим да нећемо узети никакву медаљу, него да ћемо да узмемо злато. ал дај боже да грешим...

matrix74

pre 4 godine

Ljudi daj pustite kosarkase nase, da obave posao sa portorikom. vazno je njih dobiti sa bar +15 ili 20, tako da Ameri dobro vide ko ce im skinuti skalp. Kad dodje vreme i Jokic bude igrao centra, eh onda cu oni znati koliko je sati.
I pustite Bogija nek reseta, covek ima sad ruku za velemajstore..
Srbija do pobede!!!

Stevo Bursać

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...

Dvokorak

pre 4 godine

Oni malo stariji se sigurno sećaju kako je Portoriko znao da nas iznenadi iako smo uvek bili za klasu iznad njih. I ona moćna generacija Jugoslavije u predraspadu je gubila od njih na velikim takmičenjima koja smo osvajali.
Treba ih ozbiljno shvatiti posebno što očito da poslednju 1/4 igraju snažno.

King

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...
(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Ma ja mislim da im je cela ekipa dopingovana ne bi mogli da nas dobiju. Našim igračima košarka je doping i zato smo najjačiiiiiiii!

KliftonToni

pre 4 godine

Da li mi neko moze odhovoriti, da li se nakon cetvrt finala ukrstamo sa istom grupom dalhe, znaci Argentina, ili sa nekom skroz drugom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ST, 6. septembar 2019 08:18)

Имаш све на ФИБА сајту. У четвртфиналу Арг/Пољска а онда САД (ако смо други) или Француска/Аустралија/Литванија ако смо први.

Јаснији је овај пут против САД, чак бих рекао лакши. Тамо су сви мине. Аустралија нас чека од олимпијаде, Литванци и Французи су изгубили од нас у припремним....можда је боље ићи Аргентина па САД....За финале не бринем, ако уђемо, освојили смо.

jauprolazu

pre 4 godine

Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.
(Kecman, 06. septembar 2019 07:36)
I iz drugog plana Simonovic, Guduric... realno, nekom mora da ide. Tako da sut i nije neki problem, a ako bas svi zakazu Bobi i Milutinov su tu da ih oprave iz reketa. Ima ovaj nas tim popricno opcija i za dobro slozene ekipe, a i za indijanske kao sto je Italija. Sve u svemu, pitanje je samo u kom momentu ce nasi momci prelomiti mec.

ime

pre 4 godine

bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštujte". Srećno.

Zoran

pre 4 godine

Neka igraju Jovic i Simonovic sto duze. Portorikanski bekovi ne bi pogodili postenu TROJKU.
Sa Marjanovicem u igri otvara im se mogucnost za lake TROJKE.

JPR24

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Olimpijada u Minhenu ? Ajde !!

bob

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?
(rekt, 06. septembar 2019 08:43)

Napravi čovek jednu grešku i odmah nije pismen. Eto upravo si dao klasičan primer prosečnog navijača, tako i sa sportistima. Jedna greška i odmah nema pojma.

ccc?

pre 4 godine

Lucic, Simonovic, Bircevic, Guduric, protiv Italijana ni jedan kos i to me brine jer kosarka nije samo odbrana. Trecina tima ? Prosto neverovatno? Da vidimo danas, jer je to veoma vazno da se poenterski ostatak ekipe opusti i odmara.

plavac

pre 4 godine

bogdane lutko saspi ovim jedno 5-6 komada iz naskoka sa devet metara čisto da namiriš vevericu,ali molim te,uživam kad ove male duše cvile,a tek ću da uživam kad immse naredi da za sendvič ti plačući pevaju pod balkonom.

ime

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.

onako

pre 4 godine

Drago mi je da vidim da su svi složni da danas dobijamo lagano, jer moje isksutvo je da smo se sa Portorikom uvek mučili.
Recimo 2002. u Indijanapolisu su nas dobili preokretom u poslednjoj 1/4 koju su dobili sa +11.
Tada je to bio drugi krug, kao i sada, tada smo bili u grupi sa Španijom i POrtorikom, kao i sada, i tada smo bili treći u toj grupi, a Portoriko prvi.

Kasnije smo osvojili prvenstvo, ali ovo potcenjivanje Španije i Portorika koji nas je uvek mučio, mislim da je potpuno pogrešno.

веверица

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим и бољи од америке. смешно...
проблем је да се гудурић, лучић, мицић... нису разиграли и увукли у систем против филипина, гренланда и јужног пола. то су одлични играчи, али немају праву у тиму. слично је и са јокићем. шта ће да буде тек кад нас стисне нека аустралија?
сале много моралише, води политику, национализам, демагогију... а тим нам је више шупаљ него што напаљена маса мисли после пар победа против другоразредних и осморазредних екипа. играче имамо, али је селектор рупчага. пре мислим да нећемо узети никакву медаљу, него да ћемо да узмемо злато. ал дај боже да грешим...

Pantagruel

pre 4 godine

Ови су за нас више пута били пеницилин. Не свиђа ми се што домаћи медији пишу као да смо их већ победили. У томе видим опасност.

ime

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.

onako

pre 4 godine

Drago mi je da vidim da su svi složni da danas dobijamo lagano, jer moje isksutvo je da smo se sa Portorikom uvek mučili.
Recimo 2002. u Indijanapolisu su nas dobili preokretom u poslednjoj 1/4 koju su dobili sa +11.
Tada je to bio drugi krug, kao i sada, tada smo bili u grupi sa Španijom i POrtorikom, kao i sada, i tada smo bili treći u toj grupi, a Portoriko prvi.

Kasnije smo osvojili prvenstvo, ali ovo potcenjivanje Španije i Portorika koji nas je uvek mučio, mislim da je potpuno pogrešno.

Невен

pre 4 godine

Јовке је рекао да првенство почиње од Италије... прву решили, идемо даље... А момци су већ шампиони наравно... Зашто? Зато што су се одрекли одмора за Србију, зато што нас уче заједништву, зато што нас чине поносним, и зато што су нам већ поклонили тринаест прелепих утакмица...

Djordje

pre 4 godine

Ja evo imam 30+ godina, pratim kosarku od Istanbula 2001.. Nikad, ali nikad nisam sebi uzimao za pravo da javno, ali javno (blog, portal ili bilo sta slicno)komentarisem odluke nasih selektora, ili igru reprezentacije. Zasto?? Pa zato sto u odnosu na njih blage veze nemam o kosarci. Citam ovde, sve znalac do znalca, pratite statistiku igraca, znate kome koja pozicija vise odgovara, znate ko je usao u tekmu dobro a ko nije, sad to Sale kao ne zna?? Komentarisete covjeka koji je napravio ekipu od koje je samo SAD ( u najjacem sastavu ) bolji?? Eeeeej, o cemu mi pricamo??Mene je Sale kupio za sva vremena 2017 god kada je sa trecim timom usao u finale, i dobio bi ga da se Jovic nije povrijedio, zasto to ne gledate?? Manite se gluposti, komentarisite kao sto i ja komentarisem sa svojim drustvom uz pivo i tv, a ne prospam pamet ovde. Niste svjesni kako glupi ispadate, evo danas npr ova Vjeverica, covjek nalupa i nalupa se, ispade smijesan, i njemu slicni... Svi svjetski strucnjaci, aloooo svjetski, su saglasni da smo najkompletnija ekipa, onaj Hrvat kaze da smo najbolje evropska ekipa zadnjih 25god, americki mediji uporedjuju svoju ekupi s nama, eeeej s nama a ne sa Spanijom, Litvanijom ili Ausrtaliom. Nije vam to dovoljno, da samo napisete "Ajmo momci, svi smo uz vas"??? Nije, ocito nije, jer vi za to nemate ocito mozga ( cast izuzetcima, kojih je na srecu vecina ). Toliko...

rekt

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?

Ronaldinjo

pre 4 godine

Dobijemo li imamo bukvalno polufinale u dzepu jer nam niko od cetvrtfinalnih protivnika nije dorastao. Ni Poljska ni Rusija ni Argentina.
Jos ako se kockice posloze i iz druge polovine zreba u polufinale udju SAD i Australija sto je sasvim realno po do sad prikazanom, mogli bi danasnjom pobedom da obezbedimo i olimpijadu.
Malo sam daleko otisao ali takav je sistem takmičenja a nama se otvorio zreb :d

bob

pre 4 godine

Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih

- Da se suzdrže od izigravanja selektora - zna Sale šta radi.

- Da u slučaju da protivnik povede ne pišete komentare pune drame - jer mnogo smo jaki.

- Ako nekome od igrača ide loše BODRITE GA! Zaslužuje!

- Cigani i Grobari dok igra reprezentacija nema mesta timovima i ko je čiji igrač - Svi su oni deca Srbije.

Idemo Srbija!

bob

pre 4 godine

''Molim navijače i one koji se tako osećaju da se:

- Suzdrže od vređanja igrača - poštuj te ih...''

Gde je nestala pismenost u Srbiji? Od kad se pise 'postuj te', 'ce mo', 'ce te', 'uradi te' I slicno?
(rekt, 06. septembar 2019 08:43)

Napravi čovek jednu grešku i odmah nije pismen. Eto upravo si dao klasičan primer prosečnog navijača, tako i sa sportistima. Jedna greška i odmah nema pojma.

Zoran

pre 4 godine

Neka igraju Jovic i Simonovic sto duze. Portorikanski bekovi ne bi pogodili postenu TROJKU.
Sa Marjanovicem u igri otvara im se mogucnost za lake TROJKE.

plavac

pre 4 godine

bogdane lutko saspi ovim jedno 5-6 komada iz naskoka sa devet metara čisto da namiriš vevericu,ali molim te,uživam kad ove male duše cvile,a tek ću da uživam kad immse naredi da za sendvič ti plačući pevaju pod balkonom.

Miodrag

pre 4 godine

(веверица, 6. septembar 2019 06:43)
Tvoj nik je "pacov" i to veliki,a ne veverica. Koliko covek treba da bude zao da bi napisao ovakav komentar u pola sedam ujutro??? Cak ponesto i ima logiku ,ali ton tvog obracanja je nevaspitan,nedobronameran i sa puno kompleksa.
Ako ti se ne svidja selektor i reprezentacija,promeni sport prati fudbal ili zensku odbojku,ili najbolje prati Australiju ili N.Zeland.
SRAM TE BILO!!!!

KliftonToni

pre 4 godine

Da li mi neko moze odhovoriti, da li se nakon cetvrt finala ukrstamo sa istom grupom dalhe, znaci Argentina, ili sa nekom skroz drugom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ST, 6. septembar 2019 08:18)

Имаш све на ФИБА сајту. У четвртфиналу Арг/Пољска а онда САД (ако смо други) или Француска/Аустралија/Литванија ако смо први.

Јаснији је овај пут против САД, чак бих рекао лакши. Тамо су сви мине. Аустралија нас чека од олимпијаде, Литванци и Французи су изгубили од нас у припремним....можда је боље ићи Аргентина па САД....За финале не бринем, ако уђемо, освојили смо.

ime

pre 4 godine

bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštujte". Srećno.

JPR24

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Olimpijada u Minhenu ? Ajde !!

Stevo Bursać

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...

King

pre 4 godine

Sećam se na olimpijadi u Minhenu, kada su nas pobedili, a kasinije se uspostavilo da su im nekei igrači bili dopingovani...
(Stevo Bursać, 6. septembar 2019 08:04)

Ma ja mislim da im je cela ekipa dopingovana ne bi mogli da nas dobiju. Našim igračima košarka je doping i zato smo najjačiiiiiiii!

matrix74

pre 4 godine

Ljudi daj pustite kosarkase nase, da obave posao sa portorikom. vazno je njih dobiti sa bar +15 ili 20, tako da Ameri dobro vide ko ce im skinuti skalp. Kad dodje vreme i Jokic bude igrao centra, eh onda cu oni znati koliko je sati.
I pustite Bogija nek reseta, covek ima sad ruku za velemajstore..
Srbija do pobede!!!

jauprolazu

pre 4 godine

Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.
(Kecman, 06. septembar 2019 07:36)
I iz drugog plana Simonovic, Guduric... realno, nekom mora da ide. Tako da sut i nije neki problem, a ako bas svi zakazu Bobi i Milutinov su tu da ih oprave iz reketa. Ima ovaj nas tim popricno opcija i za dobro slozene ekipe, a i za indijanske kao sto je Italija. Sve u svemu, pitanje je samo u kom momentu ce nasi momci prelomiti mec.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ajmo Portoriko do pobede
(Republika Sandzak.06.septembar 2019 06:36)
Ono kada nemaš šta pametno da napišeš pa sa “sabajle” lupaš kao Maksim po diviziji...

Dejan

pre 4 godine

@veverica

Na kakvim si ti drogama? Pa sve kandidate za medalju sem SAD smo pobedili pre pocerka prvenstva. 6 jakih utakmica. Ko tebi dozvoljava da koristis internet?

Špiclov

pre 4 godine

Neka i oni i Bogdan šutnu 20 trojki, znamo ko će više pogoditi.
A ako Bogdan kojim slučajem zakaže uvek ćemo iz arsenala izvući Bjelicu, Jokića... koji će im ubaciti po 20-25 što očekujem i da će biti razlika na kraju.

TNT se piše isto

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Republika Sandzak, 6. septembar 2019 06:36)

Biće da ste u krvnom srodstvu? A Šehibe? Lepo je to kad nemaš svoje a Svoje ne želiš onda uzmeš svoje! Ajmo navijaj samo ovo je sport.

Korlic

pre 4 godine

@veverica
El kod tebe, u principu, dan počinje "hejtom" ili si upravo završio treću smenu? Bože sakloni... Ali lepo si me nasmejao. :D

Beograd011

pre 4 godine

Ukoliko isključiš sujetu, a uključiš razum - nije baš jednostavno nositi ulogu favorita. To je teret. Ja ću, lično, navijati za Srbiju i ukoliko naši momci izgube od Portorikanaca i Španaca, ali se nadam da ćemo i jedne i druge odvaliti od života i ući u četvrtfinale kao prvoplasirana ekipa grupe J.

Gajetano

pre 4 godine

Sa Portorikom je vazna samo pobeda, makar i sa pola kosa razlike.
Zato mislim da ce Sale rotirati i odmarati najvaznije igrace koliko to situacija na terenu dozvoljava. Kljuc je mec Italija-Spanija, ko ce pobediti i sa kojom razlikom. Ako dobije Italija (sto je moguce), nema pritiska protiv Spanaca. Cak i u slucaju poraza (sto ne verujem i ne bi bilo dobro za samopouzdanje) odlucice ukupna kos razlika, a mi vec imamo +15, a Italijani -15.

Nego, interesantna stvar je da na OI direktno idu dve najbolje plasirane evropske selekcije. Plasman u polufinale takoreci to garantuje (imamo dve sanse, makar se i tri evropske ekipe plasirale), ali mislim da momci ne razmisljaju o tome... Mislim da im je samo zlato u glavi, jer su po svemu vidjenom najbolja ekipa na ovom prvenstvu.

Pozdrav,

Киза

pre 4 godine

да ли на овом првенству превише зависимо од богдана? шта ће бити ако нека екипа баци све карте на то да њега заустави? човек је 2. стрелац првенства. остале озбиљне екипе имају много боље распоређене поене него ми. да ли имамо систем који може да одговори на то? ја се надам да је тако, али превише смо полетели. на сп смо се једва пласирали. цепали нас индијанци у квалификацијама. од тада нисмо одиграли ни једну жестоку утакмицу са неким ко је рецимо кандидат за медаљу, а причамо да смо дрим тим
(веверица, 6. septembar 2019 06:43)

Па ако све карте баце на заустављање Богдана, тек су онда пукли... пошто смо у рекету убедљиво најдоминантнија екипа... урнисали би их Јокић, Милутинов и Боби. Пусти квалификације. Квалификације су изнели Лучић и Милосвљевић...најбоља петорка нам није играла, плус неколико играча.

neleknelevienna

pre 4 godine

 Portriko do pobede
(Republika Sandzak)
druze ti si pobrkao loncice.. Sandzak ne postoji jedino ako si mislio na Rasku!? nego da se vratis ti u Tursku odakle si doso.. Srbija do zlata!

mrkela

pre 4 godine

Veverice, nalupetao si se za medalju. Imamo strasan tim, ko god se razume u kosarku moze to da potvrdi a i selektor radi odlican posao

Migo

pre 4 godine

Simpatična i srčana ekipa, ali dobijamo. Ova naša ekipa ne potcenjuje nikoga, imaju cilj i svesni su da nema mesta greškama.
Srećno!

sezonski radnik u ligi nba

pre 4 godine

svakog protivnika treba postovati ali i pregaziti ko plitak potok! Ne ide drugacije ako hoces zlato! Sale zna sta radi. Bicemo prvaci sveta!!!

Kecman

pre 4 godine

@веверица
Poeni su nam sasvim dobro raspoređeni, a Bogdanović je drugi strelac i zbog toga što smo ipak mnogo poena ukupno dali u prve dve utakmice. Imali smo pripremne sa Litvanijom i Grčkom koje jesu kandidati za medalje. Ogroman potencijal za veliki broj poena pored Bogdanovića imaju i Jokić i Bjelica. Misliš da je lako zaustaviti svu trojicu? Vidi se da uopšte ne pratiš, i samo troluješ, ali sam morao odgovoriti.

Komša

pre 4 godine

@Ronaldinjo
Samo Ruse da izbegnemo.To sa njima je pirova pobeda ako nije finale.
Pre dve godine su nam svaki atom snage iscrpeli pred finale,uz pomoc sudija nas prebili kao volove u kupusu.
Tek sada,kad nema Šveda ima da ubijaju košarku.Evo,njihov trener vec "kreira kriterijum" kukajuci kako im je sudjeno mnogo faulova- znači planiraju da igraju kao mesari i pokušava da im stvori prostor za to.
Nadam se da ove sudije (koliko god da su nesigurne) nece da nasednu na to.
Teški,neatraktivni,mučno je to i igrati i gledati.

Dvokorak

pre 4 godine

Oni malo stariji se sigurno sećaju kako je Portoriko znao da nas iznenadi iako smo uvek bili za klasu iznad njih. I ona moćna generacija Jugoslavije u predraspadu je gubila od njih na velikim takmičenjima koja smo osvajali.
Treba ih ozbiljno shvatiti posebno što očito da poslednju 1/4 igraju snažno.

Раде Кузма

pre 4 godine

Ajmo Portriko do pobede
(Republika Sandzak, 06. septembar 2019 06:36)
Неће моћи ове ноћи, поздрав за српски Санџак из Републике Српске.

Milan

pre 4 godine

Secam se pre pet godina kad je Sale tek dosao na kormilo naseg tima, vesti o reprezentaciji imale su po 20-30 komentara. Duda Ivkovic i Sale su vratili reprezentaciju u sami svetski tron gde nam je mesto, ne zaboravite to.

ccc?

pre 4 godine

Lucic, Simonovic, Bircevic, Guduric, protiv Italijana ni jedan kos i to me brine jer kosarka nije samo odbrana. Trecina tima ? Prosto neverovatno? Da vidimo danas, jer je to veoma vazno da se poenterski ostatak ekipe opusti i odmara.

Negativni

pre 4 godine

(bob, 6. septembar 2019 08:29) Poštujem komentar, samo obrati pažnju na pravilno pisanje - ne piše se "poštuj te", nego "poštuj te". Srećno.
(ime, 6. septembar 2019 08:49)

Al' si ga ispravio, svaka ti čast. Srećno i tebi :-)

JPR24

pre 4 godine

Ne sme da se potceni protivnik. To se zna, to naši kosarkasi nikad i ne rade, počevši od izjava selektora pa do igrača. U fudbalu bi već upisali pobedu, već bi pričali o sledećem protivniku, i znamo kako biva... Zato naša košarka i ima rezultate, dok nam je fudbal sprdnja.