Tenis 115

Četvrtak, 22.08.2019.

18:30

Đoković protiv "talasa" Srba na US openu!

Novak Đoković saznao je protiv koga će otpočeti pohod na odbrani tutule na US openu.

Ðokoviæ protiv "talasa" Srba na US openu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 4 godine

Zuti, genije, zaboravljas neke "sitnice". Prva 3 mesta na listi su vec godinama Novak, Rafa i Federer. Da ne zaboravimo da je dugo tu bio i Marej. I da, zdravi Delpo je u eri Novakani Nadala, a ne u Federerovoj eri. A svi ostali koje pominjes nemaju kvalitet jednog Mareja, da zanemarimo stalno prisutnu veliku trojku u punom sastavu, kao i Vavrinku koji je imao svoje trenutke, i u eri dominacije velike trojke ima 3 GS titule. Ne bih da kazem da ti je logika slaba tacka, jer tvoj komentar to govori sam za sebe.

Doktor Pera

pre 4 godine

Najgoria cetvrtina zreba je gde je Thiem, onda Novakova pa Nadalova koja je prilicno lagana dok Federerova izgleda kao neki ATP 250 turnir. Iako izgleda cupavo Novak moze da prodje prilicno dobro jer Medvedev nece doci do cetvrtfinala a bice jos iznenadjenja u toj cetvrtini. Ima nekih dobrih servera kod njega ali mu uglavnom leze. Nadal ce u polufinalu najverovatnije dobiti prilicno iscrpljenog protivnika. Ako Federer ne uspe da dodje do polufinala posle ovog zreba ne treba da igra vise uopste.

Zuti

pre 4 godine

Gledajući GS ždrebove ove godine, zbilja je neverovatno kako velika trojka nema konkurencije, gotovo se svi šeću do polufinala.
Cicipas, Nišikori, Isner, Zverev, Fognini, Pella, Basciašvili, Čorić - Ako se netko pita, ovo su igrači koji čine TOP 20 danas. :)

I onda se smejem kad slušam da Fedex imao smešnu konkurenciju kada je bio mlađi, uz mlade Rafu i Novaka tu su bili Rodick, Soderling, Davydenko, Nalbandian, Gonzales, Safin, zdravi Delpo.
Bok te, Rođa može da igra do 45te ko njegov imanjak Roger Milla za Kamerun.

autošovinista, čik objavite

pre 4 godine

Nameštenoooo!!!! Svi Srbi sem jednog u Djokovićevoj polovini! Namestili Djerea protiv Kecmanovića u prvom kolu, pa da bi to zamazali stavili Shapovalov protiv Aliasim isto u prvom kolu. Nečuveni muljatori ovi na US Openu!!!!

SB

pre 4 godine

Za Noleta je jako važno da zaboravi na Vimbldon. I sam je jednom rekao da koliko god je važno da se zaborave bolni porazi, važno je više ne misliti ni na fantastične pobede. Nadam se da je već otresao Vimbldon i da je skroz fokusiran sad na US Open i tvrdu podlogu. Ne mogu da zaboravim kakav meč je odigrao protiv Rafe u Australiji 2012. i potom dugo nije mogao nijedan slem da osvoji...

NS#1

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.
(Drnch, 22. avgust 2019 21:08)

Kako nije, 2011. je Nole osvojio, redom, A.O., Indian Vels, Majami, Madrid, Rim.

Dan

pre 4 godine

#Mitar Da, toliko je imao tetak zdrijen na WB da su svi ispali prije nego su dosli di njega, uzas logika.. da su htjeli namjestiti onda bi Bole igrao protiv Nicka a ne Rafa..

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači tvrde da Kveri,Vavrinka,Medvedev i Federer neće stići do Novaka i tako da nisu svjesni priznaju da njihovi rivali nisu obični "fikusi" koji će statirati.
On i takođe "ne vide" da se Novak može sastati u trećem i četvrtom kolu sa svojim sunarodnicima sa kojima će odigrati trening mečeve,jer oni nemaju kapacitet da ga pobjede ,ali i da imaju zlatno pravilo je da se ne smije pobjediti nabjeđeno srpsko "božanstvo."

Petko Knindza

pre 4 godine

Sigurno finale Federer - Nadal !!!
Novak ima Ivanisevica na vratu. Taj mu je gori od Imaza. Upropastio je Cilica i Raonica, a i na dobrom je putu da isto ucini sa Novakom. Mnogo mi zao Vajde sta mora da trpi.....

tamo daleko

pre 4 godine

Nadam se da Novakova polovina kreće od ponedjeljka. Na taj bi način imao 3 dana odmora između potencijalnog četvrtfinala i polufinala, što znači da bi bez obzira na moguće teške prethodne mečeve bio potpuno fizički spreman za kraj turnira. Napred Nole! Svim srcem uz tebe!

zemlja gruva

pre 4 godine

Petko Knindza
Ne mora Vajda da trpi ama bas nista. Ni rasformiranje tima bez najave, ni ponovno formiranjre opet bez najave, ni postrojavanje sto ne skacu dovoljno odusevljeno, ni dovodjenje kojekakvih stepaneka, ancica i slicnih. Potpisao je ugovor koji mu odgovara, zato sto mu odgovara, u sredini koju zna godinama. Ako hoce da trpi odredjenu dozu bahatosti, to je stvar izbora, nemam nesto utisak da mu Novak zavrce ruku. Cist, isplativ posao, igrac je tu vazniji, i nema nikakvog zaljenja.

eye of the beholder

pre 4 godine

Dobar mu je žreb. Vavrinka je daleko od nekadašnje forme, a Federer neće videti polufinale. Čak, smeo bi da se kladim da će da ispadne i pre 1/4 finala...

miodrag

pre 4 godine

Tacno je da za prvog igraca nema teskog zreba, ali….ovo je , po mom misljenje jako tezak zreb…..Vavrinka nije vise onaj stari to je tacno, ali zato Danil i Starac Foco su vrlo teski protivnici….ne bih podcenio ni Sema na terenima US open...Naravno ….NAPRED NOVACE NASTAVI DA PISES ISTORIJU !

Sale

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)

Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.
(Mitar, 22. avgust 2019 23:49)


Tako je, na Vimbldonu u Djokovicevom delu zreba na putu do polufinala bili su, Vavrinka, Raonic, Medvedev, Cicipas, Zverev, Kacanov i onda Bautista koji ga je 2 puta pobedio pre Vimbldona

Federerov deo zreba, Puj, Nisikori

Nadal nije morao ni da igra do polufinala, najjaci protivnik bio mu je Conga

Najjace od svega, kako koji protivnik ne odgovara Novaku oni mu ga uvale na sledecem turniru, tako su mu gurali Bautistu dok ga nije otresao na W, sad tako rade sa Medvedevim ali nijedan nece ni stici do Djokovica zapamtite, mogao bih kucu da dam da je zreb namesten, nece zapad da dozvoli da jedan Srbin bude G.O.A.T., ali onaj odozgo se pita i naravno Novak.

Konfučije

pre 4 godine

Žreb gotov, potencijalni mečevi pred nama i eto zabave. Za jedne nameštaljka, drugi već slave, treći čekaju dobar tenis... i tako u nedogled. Ja se radujem turniru i svemu što GS pruža. Rađaju se novi šampioni, gase se velike karijere, šampioni potvrđuju da su nedodirljivi i tako je oduvek na najvećim turnirima. Nama, naravno, najbitniji Đoković. Ja verujem da još uvek sve zavisi od samog Novaka. Ukoliko je on spreman, sa svim što taj izraz podrazumeva, ostali igrači nemaju veliki uticaj na pitanja oko titule. Potencijalno nezgodnih mečeva će biti ali ipak je Novak taj kojeg treba dobiti u tri seta. To nije lak zadatak. Nadal je u strašnoj formi od početka godine, ipak njemu je Nole “ušao” u glavu odavno. Po meni veća pretnja su neki drugi. Vavrinka nije onaj od pre, Federer će teško do susreta sa Novakom. Medvedev je vrlo opasan, video je da može, možda Kveri? Ali kao što rekoh ako je Novak na 100% , ostalima preostaje borba za utešne nagrade. Napred Nole!

delboj

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (najbolji je opancarev lepak., 22. avgust 2019 19:02)

U tenisu, fudbaleru, su samo prva dva igraca razdvojena u kosturu. Opciono mogu biti cetvrtfinala 1,3,4,5 - 2,6,7,8.

Milan

pre 4 godine

Ajmo realno. Milman u 1. kolu je veca mina Nadalu nego Kveri Djokovicu u drugom. Djokovic do cetvrtfinala ne bi trebalo da ima vecih poteskoca. Tu moze da mu dodje Medvedev sa kojim je lose prolazio u poslednje vreme. Ali... Ovo hi bio mec u 3 dobijena seta. U poslednjem mecu je Djokovic imao dobru, rekao bih cak i bolju igrububprva dva seta, ali otkad je Medvedev poceo da rizikuje, preokrenuo je mec. 2 jako bitbe stvari. 1. Medvedevu je to bio treci turnir na betonu, i bio je u top formi, a Djokovicu prvi posle Vimbldona, malo treba da udje u ritam. Drugo, da nije prolazio drugi servis, Djokovic binlagano dobio. E sad, u Sinsinatiju munje bilo dovoljno set i po da mu to prolazi, a na USO bi mu trebalo bar 2 i po seta. Tu je i nedostatak GS iskustva bitan faktor. A i umor. 3 nedelje je igrao skoro svaki dan, i sad dolazi na US Open. Mislim da je pogresio i da ce ispasti pre cetvrtfinala. Potencijalna mina u Djokovicevoj cetvrtiji zreba moze da bude Anderson ako opet poludi, mada ne verujem. I u toj polovini je i Federer ako stigne do polufinala, a trebalo bi. Nadal u svojoj cetvrtini nema mnogo mina, a u polufinalu bi trebalo da ide na Cicipasa, Tima, ili Bautistu Aguta koji je u dobroj formi ove godine. Ako se ne izmore donlolufinala, mogu sva trojica da ugroze Nadala.

Sir oliver

pre 4 godine

Pitanje za ove koji tvrde da se namešta sve: Ako je tako, zar nije i Djokovic onda deo tih spletki i namestaljki? Ako jeste, zasto se navija za osobu koja ucestvuje u tome? Ako nije, zasto ne iznese dokaze koji ce potvrditi nameštaljke, pogotovo posto su jelte, na njegovu stetu?
Ali ne brinite, objektivno je gotovo sigurno da ce osvojiti turnir, tako da i dalje mozete da se hranite iluzijama kako se jos jednom Djokovic izdigao iznad zavere protiv Srba

dan

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!

Mitar

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)


Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.

Mladen

pre 4 godine

Verovatnoća da Novak u svom delu žreba od osmine finala dobije i Vavrinku i Medvedeva i Federera bila je 1/8 × 1/4 × 1/2 = 1/64, tj. manje od 2%. Ukoliko pritom voljom žreba svoje mečeve bude igrao nakon Nadalovih, ukupna verovatnoća za takav četvorostruki scenario je 1/128, što je manje od 1%. Dakle - TOTALNA NAMEŠTALJKA, sa ciljem da se pošto poto Novak spreči da osvoji US OPEN, kako ne bi postao najbolji igrač u istoriji.

Cigla u zidu

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!
(Bruka, ali ima Boga, 22. avgust 2019 19:15)
Tim gore po Federera. Generalno analiza ti je paranoična. Opusti se, nema nikakvog nameštanja, to je vrhunski sport. Takav je žreb, bilo je slučajeva kad je Noletu bio lakši žreb, ako objektivno gledaš, moraš se složiti sa tim.

Mikii

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.
(Guromir, 22. avgust 2019 18:54)

I takvo nesto vi nazivate GOAT, hahahahahahahahahahahaha

Cigla u zidu

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...
(Хаос, 22. avgust 2019 18:51)
Sve je to mačiji kašalj za njega. Vavrinka je opasan samo u završnici, Medvedev nema iskustva a za Federera si sam rekao. Sa Nadalom će biti čupavo ako budu dugi mečevi pre toga i ako Nole bude opet igrao po dva-tri dana pred finale.

SW

pre 4 godine

@stoka
Jedan si od malobrojnih koji ostavlja objektivne, smislene komentare i zato se prijatelju nemoj potpisivati potpisanim nadimkom. Ne ide..

Taj nick ostavi za one što od GS do GS kao papige „duhovito“ ponavljaju kako za Novaka nema teškog žreba i kako njihovo selo/grad očekuje pehar..

Cigla u zidu

pre 4 godine

Osvojio je u zadnje 2 godine 2 AO,2 Wimbledon,ne vidim razlog zašto ne i 2 US Opena?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. avgust 2019 18:41)
Nije osvojio 2 AO.

Sinisa

pre 4 godine

@op, 22
E sada nećete navijati za Nola, već protiv Srba na njegovom putu hahaha
(op, 22. avgust 2019 18:55)
Fantastican komentar o razmisljanju nasih "navijaca".

Drnch

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.

Dott

pre 4 godine

Pokazalo se unazad da tezak zreb na kraju ispadne i ne tako tezak, jer je onda tezak za sve na toj strani kostura, pa poispadaju favoriti i Novaku se ocisti put. Takodje, druga strana kostura je laksa, pa favoriti i prodju i onda glavnom favoritu ne biva nista olaksano, na kraju dodje mu na isto...

Lik

pre 4 godine

A nije mu prvi a ni poslednji put, žreb ovakav ili onakav. Prvi teniser sveta ne bi bio to što jeste da nije sposoban da svakoga dobije na jednom takvom turniru.
Gledali smo ga onoliko puta i svi znamo šta sve može, pogotovu kada je Vajda u boksu. Ono na Wimbu bila je konačna overa, ako hoće niko mu ne može stati na put.

Odlicno

pre 4 godine

Vavrinka koji vise nema tu igru ako uopste prodje kolo, znam i secam se lomljavina po kuci kada krene covek da igra stan the man kao nenormalan i gadja sve hirurski precizno ogromnom brzinom. Objektivno on je sada katastrofa igrac, zaista mala pretnja Novaku ako Novak shvati ozbiljno od starta sve a verujem da to radi. Medvedev mozda i ne stigne do ovoga a i ono raspucavanje milion km na drugi servis i rizik je stvarno za postovanje ali proslo jednom, ovo je velika pozornica i ovde je Novak barem 4x jaci igrac nego onda a Medvedev manji, realno finale je Djokovic Nadal. Sa Nadalom nikada ne znas, jak je i jak i jak ali mislim da u ovim uslovima (finale gs-a, Novak) da nema sansa velikih.
Kladionice su za osvajanje dale kvotu ja mislim 1.5 Novaku, pa ljudi to je ekstremni favorit po svakom parametru. Znam da je Medvedev u glavama ljudi posle Cincinatija ali tesko da ta igra moze ovde nesto. Cak i Federer mislim da nece daleko sa otvorenim zrebom. Zaista je Novak favorit pa i kladionice koje nemaju fanove i poruke vec samo profit ga stavljaju kao nerealnog favorita za osvajanje. Ajmoooo Noleeeee1

Novak je već osvojio

pre 4 godine

Medvedev je umoran, ne može teniser koji ima 23 godine za samo osam dana da se odmori, to može samo Srbin Nole, ili kad povredi lakat on onda počne bolje da servira, a Medvedeva su, na putu od aerodroma do hotela, žena i tašta pridržavale da ne padne (od umora), a otac i majka nosili su mu kofere. Federer je još umorniji, ne smem ni kažem u kakvom sam ga stanju sreo: "dobar dan", jedva je uspeo da izgovori, na moj pozdrav.

realno

pre 4 godine

Ako je Novaku problem Kveri,onda nije trebao ni doći na USO.Zar su već njegovi navijači zaboravili rezultat njihovog prethodnog meča odrigranog na mastersu u Sinsinatiju ,prije desetak dana.

Srbin

pre 4 godine

Da li vi upte znate kako se odvija zreb? prvo se radporede nisioci njih 32 a onda se rasporedjuju za prvo kolo kfalifikanti njih 16 i 16 najslabije rangirani.Onda se ubacuju igraci slabije rangirani do 88 mesta i tako sve do 32 nosioca sa kojima ako sve ide po planu prvih 32 mogu tek u 1/16 da sw sretnu.Znaci plasman na ATP odreduje sa kim ce oni iz 8 da se sastanu.Nema tu namestanja

bh

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da se prepirete oko toga čiji je lakši, odnosno, težii žrijeb ..., svi oni su Milioneri, a vi i sutra na posao, kolika je plata 500 Eura??!! ..., čuvajte zdravlje, najveći čovjekov neprijatelj je stres i pretjerana nervoza .

Bero

pre 4 godine

Ovome koji pita kako je to zaboga moguce da prvi i treci mogu medjusobno igrati u polufinalu,i trazi objasnjenje,preporucam da pocne pratiti nesto jednostavnije,manje ce ga glava boljeti

Novak je Srbin i goat

pre 4 godine

Šta sve ovde može da se pročita, Medvedev umoran!!! Pa deset dana je od Sinsinatija imao za odmor, a na RG posle svakog meča ima dan odmora. Ima 23 godine, devet godina je mlađi od "srbskog goata", pa sad vidite ko će posle četiri kola biti umorniji.

Andrej

pre 4 godine

Opet su onom Nadalu dali žreb za čelendžer, ali nema veze, u finalu će ga poslati u detinjstvo jedan čovek, a to je NOVAK ĐOKOVIĆ!

Džontra Volta

pre 4 godine

Bilo je i lakših žrebova pa Novak nije osvajao GS
Ali isto tako je bilo i mnogo težih pa se prošetao do titule.
Sve je u Novakovoj glavi i psihičkoj spremi

Garfild

pre 4 godine

Realno,mislim da Medvedev nece doci do cetvrtfinala...Federer vrlo moguce da ce dpci do Polufinala....Moze lako da se desi mec Federer-Djokovic.

Dalibor

pre 4 godine

Ja ne znam šta je toliko strašno.? Od svih ovih navedenih imena, koji su mogući Novakovi protivnici, budite sigurni da će polovina završiti učešće jako brzo. Uhvatili ste se za tog Medvedeva, a on se toliko naigrao tenisa pre US Opena. Verujem da je i njemu sada krivo što je igrao i Vašington. On može da dodje do četvrtfinala i tu mu je sigurno kraj. Novak to dobija 3:0. Federer je prošle godine ispao baš pred duel sa Djokovićem, verujem da i sad neće doći do tog duela, rane su još uvek sveže od Vimbldona. U svakom slučaju, nije loš žreb. Bitno je samo da je sa Novakovim laktom sve u redu. On nije čovek koji će to da iznosi u javnost i da traži opravdanja. NAPRED NOLE, IDEMO PO 17!

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.

goran

pre 4 godine

Kakva kuknjava na Novakov žreb,ne verujem...Zreb uopšte nije loš.Prva 3 kola šetnja(osim ako neko ne misli da je Kveri pretnja),nema "mina".Vavrinka skoro 3 godine ne igra ništa(ko zna hoće li doći u osminu).Anderson je u lošoj formi.E sad Medvedev.Nema šanse da ugrozi Novaka,ipak je ovo GS,verovatno je i umoran,zato je i servirao onako,jer više nije imao "goriva",kakav crni "ruski rulet",jedva izgurao finale protiv Gofana.U Australiji protiv Novaka već u trećem setu nije mogao da se kreće.Po čemu je on teži žreb od Cicipasa ili Aguta,na primer.Federer neće ni ući u polufinale.Finale Novak-Nadal,naravno.

IS

pre 4 godine

Videcete da ce se Novaku otvoriti zreb ovde lagano.

Medvedev je mnogo igrao u poslednje vreme i ovo je velika pozornica i sada se i od njega ocekuje mnogo. Mislim da nece stici do 1/4.

Potencijalna mina je u 1/8 i to ne Vavrinka nego Anderson, jer on isto moze da poludi, ali mislim da bi njega Novak mogao da savlada bez ogromnih napora.

U 1/2 je ipak najbolji moguci protivnik (ako uopste Federer dodje do 1/2). On Novaka trenutno ne moze da dobije u tri seta, pogotovo u drugoj nedelji turnira kada ce se snaga vec lepo potrositi. Druge opcije su Nisikori i Gofin koje bi Novak lako resio.

U drugom delu ipak ima vecih mina i upornih likova za koje se trosi ogromna snaga. Tamo su Tim, Agut, Kirijos, Nadal, Cicipas, Zverev, Kacanov, pa cak i Cilic i Verdasko koji znaju da polude...

Tako da, sve u svemu, ovo deluje sasvim ok. Nadam se samo da nece imati nikakvih problema sa laktom, a ako to bude ok, videcemo ga u finalu bez velikih problema.

Džoni

pre 4 godine

Ali Federerov zreb je presmesan. Kvalifikant , pa Dzumhur ili kvalifikant, pa Luka Puj pa Gofan. (nemanja, 22. avgust 2019 18:49)
Pa Gofan, pa kraj.

Dejan

pre 4 godine

@najbolji je opancarev lepak
Sa' ću ti objasnim.
Dakle, ako bi se igralo uvek kako ti veruješ da treba, onda bi se pola sezone unapred znalo ko protiv koga igra i nikakav žreb ne bi bio potreban jer se ATP lista ne menja često. Bilo bi dosadno da jedni te isti igraju jedni protiv drugih po unapred definisanom kosturu. Ovaj žreb služi da se malo mešaju karte.
E sad, vrv stvarno ima nameštanja. Čudno je koliko je često Novak imao teži žreb u odnosu na glavne konkurente. Ali verujmo u našeg najboljeg sportistu svih vremena!

CroFed

pre 4 godine

Pickovi prvog kola: Tsitisipas-Rublev, Šapovalov-Auger Aliassime, Sabalenka-Azarenka, S. Williams-Šarapova. Ugalvnom, smatram da je Rafa jako zadovoljan ždrijebom!

Bruka, ali ima Boga

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!

Mitar

pre 4 godine

Novak ima skor sa Vavrinkom 20-5#Prvo finale je izgubio nakon sto je 2 dana igrao sa Marejem na RG,prethodno izbacivsi Nadala#Drugo na US openu 2016,na koji je dosao povredjen i stigao do finala nakon 3 predaje#Za zdravog Novaka u 3 seta niko nije pretnja!

the land of the dead!

pre 4 godine

realno gore od ovoga nije moglo biti, i 3 i 5 nosilac su u Novakovom delu zreba, znachi najteze moguce!! + Wavrinka koji generalno na Gren slemovima igra odlicno!

Tarzan

pre 4 godine

Ne znam kakav zreb je trebalo da bude da vi ovde ne kmecite. Sasvim ok zreb, Vavrinka ni senka bivseg igraca, Medvedev je izmoren, pitanje je da li ce uopste stici do 1/4. U Nadalovoj polovini su prave mine, da pratite malo ozbiljnije tenis znali biste to. U svakom slucaju, bice sve dobro.

Хаос

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...

Milanche

pre 4 godine

Lagano do finala. Bolje Rodja u 1/2 nego u finalu, ako uopste stigne do toga. Medvedev ce osetiti svu svoju nemoc u 1/4 ako bude imao snage uopste. Vavrinka je miljama daleko od stan moda. Idemo Nole

tennisman

pre 4 godine

do 1/4 ništa ozbiljno ali onda u 1/4 najteži mogući projektovani protivnik Medvedev, a u polufinalu Federer.
(ako ćemo realno, 22. avgust 2019 18:39)
nista ozbiljno, budi realan, smatras Stena neozbiljnim igracem, a on pre 3 godine nadigrao Novaka u finalu, Sem kveri moze da nacini dosta problema, Medvedev, Federer,Novak i da dodje do finala namucice se dosta, ocekujem titule Rafe ovde

Guromir

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.

stoka

pre 4 godine

Querry drugo kolo, Waw/Anderson 4. kolo, poslije Medvedev i Federer koje realno nema tko izbaciti.. Teško da je moglo gore od ovoga.. Tko kaže da zrijeb nije bitan, da ako želiš biti najbolji moraš pobijediti najbolje taj nema pojma.

Хаос

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...

Bruka, ali ima Boga

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!

Džoni

pre 4 godine

Ali Federerov zreb je presmesan. Kvalifikant , pa Dzumhur ili kvalifikant, pa Luka Puj pa Gofan. (nemanja, 22. avgust 2019 18:49)
Pa Gofan, pa kraj.

goran

pre 4 godine

Kakva kuknjava na Novakov žreb,ne verujem...Zreb uopšte nije loš.Prva 3 kola šetnja(osim ako neko ne misli da je Kveri pretnja),nema "mina".Vavrinka skoro 3 godine ne igra ništa(ko zna hoće li doći u osminu).Anderson je u lošoj formi.E sad Medvedev.Nema šanse da ugrozi Novaka,ipak je ovo GS,verovatno je i umoran,zato je i servirao onako,jer više nije imao "goriva",kakav crni "ruski rulet",jedva izgurao finale protiv Gofana.U Australiji protiv Novaka već u trećem setu nije mogao da se kreće.Po čemu je on teži žreb od Cicipasa ili Aguta,na primer.Federer neće ni ući u polufinale.Finale Novak-Nadal,naravno.

IS

pre 4 godine

Videcete da ce se Novaku otvoriti zreb ovde lagano.

Medvedev je mnogo igrao u poslednje vreme i ovo je velika pozornica i sada se i od njega ocekuje mnogo. Mislim da nece stici do 1/4.

Potencijalna mina je u 1/8 i to ne Vavrinka nego Anderson, jer on isto moze da poludi, ali mislim da bi njega Novak mogao da savlada bez ogromnih napora.

U 1/2 je ipak najbolji moguci protivnik (ako uopste Federer dodje do 1/2). On Novaka trenutno ne moze da dobije u tri seta, pogotovo u drugoj nedelji turnira kada ce se snaga vec lepo potrositi. Druge opcije su Nisikori i Gofin koje bi Novak lako resio.

U drugom delu ipak ima vecih mina i upornih likova za koje se trosi ogromna snaga. Tamo su Tim, Agut, Kirijos, Nadal, Cicipas, Zverev, Kacanov, pa cak i Cilic i Verdasko koji znaju da polude...

Tako da, sve u svemu, ovo deluje sasvim ok. Nadam se samo da nece imati nikakvih problema sa laktom, a ako to bude ok, videcemo ga u finalu bez velikih problema.

stoka

pre 4 godine

Querry drugo kolo, Waw/Anderson 4. kolo, poslije Medvedev i Federer koje realno nema tko izbaciti.. Teško da je moglo gore od ovoga.. Tko kaže da zrijeb nije bitan, da ako želiš biti najbolji moraš pobijediti najbolje taj nema pojma.

Džontra Volta

pre 4 godine

Bilo je i lakših žrebova pa Novak nije osvajao GS
Ali isto tako je bilo i mnogo težih pa se prošetao do titule.
Sve je u Novakovoj glavi i psihičkoj spremi

bh

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da se prepirete oko toga čiji je lakši, odnosno, težii žrijeb ..., svi oni su Milioneri, a vi i sutra na posao, kolika je plata 500 Eura??!! ..., čuvajte zdravlje, najveći čovjekov neprijatelj je stres i pretjerana nervoza .

Guromir

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.

Drnch

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.

Dott

pre 4 godine

Pokazalo se unazad da tezak zreb na kraju ispadne i ne tako tezak, jer je onda tezak za sve na toj strani kostura, pa poispadaju favoriti i Novaku se ocisti put. Takodje, druga strana kostura je laksa, pa favoriti i prodju i onda glavnom favoritu ne biva nista olaksano, na kraju dodje mu na isto...

Odlicno

pre 4 godine

Vavrinka koji vise nema tu igru ako uopste prodje kolo, znam i secam se lomljavina po kuci kada krene covek da igra stan the man kao nenormalan i gadja sve hirurski precizno ogromnom brzinom. Objektivno on je sada katastrofa igrac, zaista mala pretnja Novaku ako Novak shvati ozbiljno od starta sve a verujem da to radi. Medvedev mozda i ne stigne do ovoga a i ono raspucavanje milion km na drugi servis i rizik je stvarno za postovanje ali proslo jednom, ovo je velika pozornica i ovde je Novak barem 4x jaci igrac nego onda a Medvedev manji, realno finale je Djokovic Nadal. Sa Nadalom nikada ne znas, jak je i jak i jak ali mislim da u ovim uslovima (finale gs-a, Novak) da nema sansa velikih.
Kladionice su za osvajanje dale kvotu ja mislim 1.5 Novaku, pa ljudi to je ekstremni favorit po svakom parametru. Znam da je Medvedev u glavama ljudi posle Cincinatija ali tesko da ta igra moze ovde nesto. Cak i Federer mislim da nece daleko sa otvorenim zrebom. Zaista je Novak favorit pa i kladionice koje nemaju fanove i poruke vec samo profit ga stavljaju kao nerealnog favorita za osvajanje. Ajmoooo Noleeeee1

realno

pre 4 godine

Ako je Novaku problem Kveri,onda nije trebao ni doći na USO.Zar su već njegovi navijači zaboravili rezultat njihovog prethodnog meča odrigranog na mastersu u Sinsinatiju ,prije desetak dana.

Milanche

pre 4 godine

Lagano do finala. Bolje Rodja u 1/2 nego u finalu, ako uopste stigne do toga. Medvedev ce osetiti svu svoju nemoc u 1/4 ako bude imao snage uopste. Vavrinka je miljama daleko od stan moda. Idemo Nole

Andrej

pre 4 godine

Opet su onom Nadalu dali žreb za čelendžer, ali nema veze, u finalu će ga poslati u detinjstvo jedan čovek, a to je NOVAK ĐOKOVIĆ!

Lik

pre 4 godine

A nije mu prvi a ni poslednji put, žreb ovakav ili onakav. Prvi teniser sveta ne bi bio to što jeste da nije sposoban da svakoga dobije na jednom takvom turniru.
Gledali smo ga onoliko puta i svi znamo šta sve može, pogotovu kada je Vajda u boksu. Ono na Wimbu bila je konačna overa, ako hoće niko mu ne može stati na put.

Tarzan

pre 4 godine

Ne znam kakav zreb je trebalo da bude da vi ovde ne kmecite. Sasvim ok zreb, Vavrinka ni senka bivseg igraca, Medvedev je izmoren, pitanje je da li ce uopste stici do 1/4. U Nadalovoj polovini su prave mine, da pratite malo ozbiljnije tenis znali biste to. U svakom slucaju, bice sve dobro.

Dalibor

pre 4 godine

Ja ne znam šta je toliko strašno.? Od svih ovih navedenih imena, koji su mogući Novakovi protivnici, budite sigurni da će polovina završiti učešće jako brzo. Uhvatili ste se za tog Medvedeva, a on se toliko naigrao tenisa pre US Opena. Verujem da je i njemu sada krivo što je igrao i Vašington. On može da dodje do četvrtfinala i tu mu je sigurno kraj. Novak to dobija 3:0. Federer je prošle godine ispao baš pred duel sa Djokovićem, verujem da i sad neće doći do tog duela, rane su još uvek sveže od Vimbldona. U svakom slučaju, nije loš žreb. Bitno je samo da je sa Novakovim laktom sve u redu. On nije čovek koji će to da iznosi u javnost i da traži opravdanja. NAPRED NOLE, IDEMO PO 17!

Mitar

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)


Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.

Mitar

pre 4 godine

Novak ima skor sa Vavrinkom 20-5#Prvo finale je izgubio nakon sto je 2 dana igrao sa Marejem na RG,prethodno izbacivsi Nadala#Drugo na US openu 2016,na koji je dosao povredjen i stigao do finala nakon 3 predaje#Za zdravog Novaka u 3 seta niko nije pretnja!

Bero

pre 4 godine

Ovome koji pita kako je to zaboga moguce da prvi i treci mogu medjusobno igrati u polufinalu,i trazi objasnjenje,preporucam da pocne pratiti nesto jednostavnije,manje ce ga glava boljeti

Cigla u zidu

pre 4 godine

Osvojio je u zadnje 2 godine 2 AO,2 Wimbledon,ne vidim razlog zašto ne i 2 US Opena?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. avgust 2019 18:41)
Nije osvojio 2 AO.

Cigla u zidu

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...
(Хаос, 22. avgust 2019 18:51)
Sve je to mačiji kašalj za njega. Vavrinka je opasan samo u završnici, Medvedev nema iskustva a za Federera si sam rekao. Sa Nadalom će biti čupavo ako budu dugi mečevi pre toga i ako Nole bude opet igrao po dva-tri dana pred finale.

Sale

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)

Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.
(Mitar, 22. avgust 2019 23:49)


Tako je, na Vimbldonu u Djokovicevom delu zreba na putu do polufinala bili su, Vavrinka, Raonic, Medvedev, Cicipas, Zverev, Kacanov i onda Bautista koji ga je 2 puta pobedio pre Vimbldona

Federerov deo zreba, Puj, Nisikori

Nadal nije morao ni da igra do polufinala, najjaci protivnik bio mu je Conga

Najjace od svega, kako koji protivnik ne odgovara Novaku oni mu ga uvale na sledecem turniru, tako su mu gurali Bautistu dok ga nije otresao na W, sad tako rade sa Medvedevim ali nijedan nece ni stici do Djokovica zapamtite, mogao bih kucu da dam da je zreb namesten, nece zapad da dozvoli da jedan Srbin bude G.O.A.T., ali onaj odozgo se pita i naravno Novak.

the land of the dead!

pre 4 godine

realno gore od ovoga nije moglo biti, i 3 i 5 nosilac su u Novakovom delu zreba, znachi najteze moguce!! + Wavrinka koji generalno na Gren slemovima igra odlicno!

Sinisa

pre 4 godine

@op, 22
E sada nećete navijati za Nola, već protiv Srba na njegovom putu hahaha
(op, 22. avgust 2019 18:55)
Fantastican komentar o razmisljanju nasih "navijaca".

Mladen

pre 4 godine

Verovatnoća da Novak u svom delu žreba od osmine finala dobije i Vavrinku i Medvedeva i Federera bila je 1/8 × 1/4 × 1/2 = 1/64, tj. manje od 2%. Ukoliko pritom voljom žreba svoje mečeve bude igrao nakon Nadalovih, ukupna verovatnoća za takav četvorostruki scenario je 1/128, što je manje od 1%. Dakle - TOTALNA NAMEŠTALJKA, sa ciljem da se pošto poto Novak spreči da osvoji US OPEN, kako ne bi postao najbolji igrač u istoriji.

Novak je Srbin i goat

pre 4 godine

Šta sve ovde može da se pročita, Medvedev umoran!!! Pa deset dana je od Sinsinatija imao za odmor, a na RG posle svakog meča ima dan odmora. Ima 23 godine, devet godina je mlađi od "srbskog goata", pa sad vidite ko će posle četiri kola biti umorniji.

Cigla u zidu

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!
(Bruka, ali ima Boga, 22. avgust 2019 19:15)
Tim gore po Federera. Generalno analiza ti je paranoična. Opusti se, nema nikakvog nameštanja, to je vrhunski sport. Takav je žreb, bilo je slučajeva kad je Noletu bio lakši žreb, ako objektivno gledaš, moraš se složiti sa tim.

CroFed

pre 4 godine

Pickovi prvog kola: Tsitisipas-Rublev, Šapovalov-Auger Aliassime, Sabalenka-Azarenka, S. Williams-Šarapova. Ugalvnom, smatram da je Rafa jako zadovoljan ždrijebom!

Konfučije

pre 4 godine

Žreb gotov, potencijalni mečevi pred nama i eto zabave. Za jedne nameštaljka, drugi već slave, treći čekaju dobar tenis... i tako u nedogled. Ja se radujem turniru i svemu što GS pruža. Rađaju se novi šampioni, gase se velike karijere, šampioni potvrđuju da su nedodirljivi i tako je oduvek na najvećim turnirima. Nama, naravno, najbitniji Đoković. Ja verujem da još uvek sve zavisi od samog Novaka. Ukoliko je on spreman, sa svim što taj izraz podrazumeva, ostali igrači nemaju veliki uticaj na pitanja oko titule. Potencijalno nezgodnih mečeva će biti ali ipak je Novak taj kojeg treba dobiti u tri seta. To nije lak zadatak. Nadal je u strašnoj formi od početka godine, ipak njemu je Nole “ušao” u glavu odavno. Po meni veća pretnja su neki drugi. Vavrinka nije onaj od pre, Federer će teško do susreta sa Novakom. Medvedev je vrlo opasan, video je da može, možda Kveri? Ali kao što rekoh ako je Novak na 100% , ostalima preostaje borba za utešne nagrade. Napred Nole!

Dejan

pre 4 godine

@najbolji je opancarev lepak
Sa' ću ti objasnim.
Dakle, ako bi se igralo uvek kako ti veruješ da treba, onda bi se pola sezone unapred znalo ko protiv koga igra i nikakav žreb ne bi bio potreban jer se ATP lista ne menja često. Bilo bi dosadno da jedni te isti igraju jedni protiv drugih po unapred definisanom kosturu. Ovaj žreb služi da se malo mešaju karte.
E sad, vrv stvarno ima nameštanja. Čudno je koliko je često Novak imao teži žreb u odnosu na glavne konkurente. Ali verujmo u našeg najboljeg sportistu svih vremena!

Garfild

pre 4 godine

Realno,mislim da Medvedev nece doci do cetvrtfinala...Federer vrlo moguce da ce dpci do Polufinala....Moze lako da se desi mec Federer-Djokovic.

Novak je već osvojio

pre 4 godine

Medvedev je umoran, ne može teniser koji ima 23 godine za samo osam dana da se odmori, to može samo Srbin Nole, ili kad povredi lakat on onda počne bolje da servira, a Medvedeva su, na putu od aerodroma do hotela, žena i tašta pridržavale da ne padne (od umora), a otac i majka nosili su mu kofere. Federer je još umorniji, ne smem ni kažem u kakvom sam ga stanju sreo: "dobar dan", jedva je uspeo da izgovori, na moj pozdrav.

tennisman

pre 4 godine

do 1/4 ništa ozbiljno ali onda u 1/4 najteži mogući projektovani protivnik Medvedev, a u polufinalu Federer.
(ako ćemo realno, 22. avgust 2019 18:39)
nista ozbiljno, budi realan, smatras Stena neozbiljnim igracem, a on pre 3 godine nadigrao Novaka u finalu, Sem kveri moze da nacini dosta problema, Medvedev, Federer,Novak i da dodje do finala namucice se dosta, ocekujem titule Rafe ovde

Srbin

pre 4 godine

Da li vi upte znate kako se odvija zreb? prvo se radporede nisioci njih 32 a onda se rasporedjuju za prvo kolo kfalifikanti njih 16 i 16 najslabije rangirani.Onda se ubacuju igraci slabije rangirani do 88 mesta i tako sve do 32 nosioca sa kojima ako sve ide po planu prvih 32 mogu tek u 1/16 da sw sretnu.Znaci plasman na ATP odreduje sa kim ce oni iz 8 da se sastanu.Nema tu namestanja

miodrag

pre 4 godine

Tacno je da za prvog igraca nema teskog zreba, ali….ovo je , po mom misljenje jako tezak zreb…..Vavrinka nije vise onaj stari to je tacno, ali zato Danil i Starac Foco su vrlo teski protivnici….ne bih podcenio ni Sema na terenima US open...Naravno ….NAPRED NOVACE NASTAVI DA PISES ISTORIJU !

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.

tamo daleko

pre 4 godine

Nadam se da Novakova polovina kreće od ponedjeljka. Na taj bi način imao 3 dana odmora između potencijalnog četvrtfinala i polufinala, što znači da bi bez obzira na moguće teške prethodne mečeve bio potpuno fizički spreman za kraj turnira. Napred Nole! Svim srcem uz tebe!

dan

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!

SW

pre 4 godine

@stoka
Jedan si od malobrojnih koji ostavlja objektivne, smislene komentare i zato se prijatelju nemoj potpisivati potpisanim nadimkom. Ne ide..

Taj nick ostavi za one što od GS do GS kao papige „duhovito“ ponavljaju kako za Novaka nema teškog žreba i kako njihovo selo/grad očekuje pehar..

zemlja gruva

pre 4 godine

Petko Knindza
Ne mora Vajda da trpi ama bas nista. Ni rasformiranje tima bez najave, ni ponovno formiranjre opet bez najave, ni postrojavanje sto ne skacu dovoljno odusevljeno, ni dovodjenje kojekakvih stepaneka, ancica i slicnih. Potpisao je ugovor koji mu odgovara, zato sto mu odgovara, u sredini koju zna godinama. Ako hoce da trpi odredjenu dozu bahatosti, to je stvar izbora, nemam nesto utisak da mu Novak zavrce ruku. Cist, isplativ posao, igrac je tu vazniji, i nema nikakvog zaljenja.

Mikii

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.
(Guromir, 22. avgust 2019 18:54)

I takvo nesto vi nazivate GOAT, hahahahahahahahahahahaha

eye of the beholder

pre 4 godine

Dobar mu je žreb. Vavrinka je daleko od nekadašnje forme, a Federer neće videti polufinale. Čak, smeo bi da se kladim da će da ispadne i pre 1/4 finala...

NS#1

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.
(Drnch, 22. avgust 2019 21:08)

Kako nije, 2011. je Nole osvojio, redom, A.O., Indian Vels, Majami, Madrid, Rim.

Doktor Pera

pre 4 godine

Najgoria cetvrtina zreba je gde je Thiem, onda Novakova pa Nadalova koja je prilicno lagana dok Federerova izgleda kao neki ATP 250 turnir. Iako izgleda cupavo Novak moze da prodje prilicno dobro jer Medvedev nece doci do cetvrtfinala a bice jos iznenadjenja u toj cetvrtini. Ima nekih dobrih servera kod njega ali mu uglavnom leze. Nadal ce u polufinalu najverovatnije dobiti prilicno iscrpljenog protivnika. Ako Federer ne uspe da dodje do polufinala posle ovog zreba ne treba da igra vise uopste.

Milan

pre 4 godine

Ajmo realno. Milman u 1. kolu je veca mina Nadalu nego Kveri Djokovicu u drugom. Djokovic do cetvrtfinala ne bi trebalo da ima vecih poteskoca. Tu moze da mu dodje Medvedev sa kojim je lose prolazio u poslednje vreme. Ali... Ovo hi bio mec u 3 dobijena seta. U poslednjem mecu je Djokovic imao dobru, rekao bih cak i bolju igrububprva dva seta, ali otkad je Medvedev poceo da rizikuje, preokrenuo je mec. 2 jako bitbe stvari. 1. Medvedevu je to bio treci turnir na betonu, i bio je u top formi, a Djokovicu prvi posle Vimbldona, malo treba da udje u ritam. Drugo, da nije prolazio drugi servis, Djokovic binlagano dobio. E sad, u Sinsinatiju munje bilo dovoljno set i po da mu to prolazi, a na USO bi mu trebalo bar 2 i po seta. Tu je i nedostatak GS iskustva bitan faktor. A i umor. 3 nedelje je igrao skoro svaki dan, i sad dolazi na US Open. Mislim da je pogresio i da ce ispasti pre cetvrtfinala. Potencijalna mina u Djokovicevoj cetvrtiji zreba moze da bude Anderson ako opet poludi, mada ne verujem. I u toj polovini je i Federer ako stigne do polufinala, a trebalo bi. Nadal u svojoj cetvrtini nema mnogo mina, a u polufinalu bi trebalo da ide na Cicipasa, Tima, ili Bautistu Aguta koji je u dobroj formi ove godine. Ako se ne izmore donlolufinala, mogu sva trojica da ugroze Nadala.

Petko Knindza

pre 4 godine

Sigurno finale Federer - Nadal !!!
Novak ima Ivanisevica na vratu. Taj mu je gori od Imaza. Upropastio je Cilica i Raonica, a i na dobrom je putu da isto ucini sa Novakom. Mnogo mi zao Vajde sta mora da trpi.....

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači tvrde da Kveri,Vavrinka,Medvedev i Federer neće stići do Novaka i tako da nisu svjesni priznaju da njihovi rivali nisu obični "fikusi" koji će statirati.
On i takođe "ne vide" da se Novak može sastati u trećem i četvrtom kolu sa svojim sunarodnicima sa kojima će odigrati trening mečeve,jer oni nemaju kapacitet da ga pobjede ,ali i da imaju zlatno pravilo je da se ne smije pobjediti nabjeđeno srpsko "božanstvo."

delboj

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (najbolji je opancarev lepak., 22. avgust 2019 19:02)

U tenisu, fudbaleru, su samo prva dva igraca razdvojena u kosturu. Opciono mogu biti cetvrtfinala 1,3,4,5 - 2,6,7,8.

Sir oliver

pre 4 godine

Pitanje za ove koji tvrde da se namešta sve: Ako je tako, zar nije i Djokovic onda deo tih spletki i namestaljki? Ako jeste, zasto se navija za osobu koja ucestvuje u tome? Ako nije, zasto ne iznese dokaze koji ce potvrditi nameštaljke, pogotovo posto su jelte, na njegovu stetu?
Ali ne brinite, objektivno je gotovo sigurno da ce osvojiti turnir, tako da i dalje mozete da se hranite iluzijama kako se jos jednom Djokovic izdigao iznad zavere protiv Srba

autošovinista, čik objavite

pre 4 godine

Nameštenoooo!!!! Svi Srbi sem jednog u Djokovićevoj polovini! Namestili Djerea protiv Kecmanovića u prvom kolu, pa da bi to zamazali stavili Shapovalov protiv Aliasim isto u prvom kolu. Nečuveni muljatori ovi na US Openu!!!!

Zuti

pre 4 godine

Gledajući GS ždrebove ove godine, zbilja je neverovatno kako velika trojka nema konkurencije, gotovo se svi šeću do polufinala.
Cicipas, Nišikori, Isner, Zverev, Fognini, Pella, Basciašvili, Čorić - Ako se netko pita, ovo su igrači koji čine TOP 20 danas. :)

I onda se smejem kad slušam da Fedex imao smešnu konkurenciju kada je bio mlađi, uz mlade Rafu i Novaka tu su bili Rodick, Soderling, Davydenko, Nalbandian, Gonzales, Safin, zdravi Delpo.
Bok te, Rođa može da igra do 45te ko njegov imanjak Roger Milla za Kamerun.

SB

pre 4 godine

Za Noleta je jako važno da zaboravi na Vimbldon. I sam je jednom rekao da koliko god je važno da se zaborave bolni porazi, važno je više ne misliti ni na fantastične pobede. Nadam se da je već otresao Vimbldon i da je skroz fokusiran sad na US Open i tvrdu podlogu. Ne mogu da zaboravim kakav meč je odigrao protiv Rafe u Australiji 2012. i potom dugo nije mogao nijedan slem da osvoji...

Dan

pre 4 godine

#Mitar Da, toliko je imao tetak zdrijen na WB da su svi ispali prije nego su dosli di njega, uzas logika.. da su htjeli namjestiti onda bi Bole igrao protiv Nicka a ne Rafa..

Milan

pre 4 godine

Zuti, genije, zaboravljas neke "sitnice". Prva 3 mesta na listi su vec godinama Novak, Rafa i Federer. Da ne zaboravimo da je dugo tu bio i Marej. I da, zdravi Delpo je u eri Novakani Nadala, a ne u Federerovoj eri. A svi ostali koje pominjes nemaju kvalitet jednog Mareja, da zanemarimo stalno prisutnu veliku trojku u punom sastavu, kao i Vavrinku koji je imao svoje trenutke, i u eri dominacije velike trojke ima 3 GS titule. Ne bih da kazem da ti je logika slaba tacka, jer tvoj komentar to govori sam za sebe.

Novak je već osvojio

pre 4 godine

Medvedev je umoran, ne može teniser koji ima 23 godine za samo osam dana da se odmori, to može samo Srbin Nole, ili kad povredi lakat on onda počne bolje da servira, a Medvedeva su, na putu od aerodroma do hotela, žena i tašta pridržavale da ne padne (od umora), a otac i majka nosili su mu kofere. Federer je još umorniji, ne smem ni kažem u kakvom sam ga stanju sreo: "dobar dan", jedva je uspeo da izgovori, na moj pozdrav.

Mikii

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.
(Guromir, 22. avgust 2019 18:54)

I takvo nesto vi nazivate GOAT, hahahahahahahahahahahaha

dan

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!

Bruka, ali ima Boga

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.

bh

pre 4 godine

Ne mogu da vjerujem da se prepirete oko toga čiji je lakši, odnosno, težii žrijeb ..., svi oni su Milioneri, a vi i sutra na posao, kolika je plata 500 Eura??!! ..., čuvajte zdravlje, najveći čovjekov neprijatelj je stres i pretjerana nervoza .

Srbin

pre 4 godine

Da li vi upte znate kako se odvija zreb? prvo se radporede nisioci njih 32 a onda se rasporedjuju za prvo kolo kfalifikanti njih 16 i 16 najslabije rangirani.Onda se ubacuju igraci slabije rangirani do 88 mesta i tako sve do 32 nosioca sa kojima ako sve ide po planu prvih 32 mogu tek u 1/16 da sw sretnu.Znaci plasman na ATP odreduje sa kim ce oni iz 8 da se sastanu.Nema tu namestanja

Novak je Srbin i goat

pre 4 godine

Šta sve ovde može da se pročita, Medvedev umoran!!! Pa deset dana je od Sinsinatija imao za odmor, a na RG posle svakog meča ima dan odmora. Ima 23 godine, devet godina je mlađi od "srbskog goata", pa sad vidite ko će posle četiri kola biti umorniji.

tennisman

pre 4 godine

do 1/4 ništa ozbiljno ali onda u 1/4 najteži mogući projektovani protivnik Medvedev, a u polufinalu Federer.
(ako ćemo realno, 22. avgust 2019 18:39)
nista ozbiljno, budi realan, smatras Stena neozbiljnim igracem, a on pre 3 godine nadigrao Novaka u finalu, Sem kveri moze da nacini dosta problema, Medvedev, Federer,Novak i da dodje do finala namucice se dosta, ocekujem titule Rafe ovde

Mladen

pre 4 godine

Verovatnoća da Novak u svom delu žreba od osmine finala dobije i Vavrinku i Medvedeva i Federera bila je 1/8 × 1/4 × 1/2 = 1/64, tj. manje od 2%. Ukoliko pritom voljom žreba svoje mečeve bude igrao nakon Nadalovih, ukupna verovatnoća za takav četvorostruki scenario je 1/128, što je manje od 1%. Dakle - TOTALNA NAMEŠTALJKA, sa ciljem da se pošto poto Novak spreči da osvoji US OPEN, kako ne bi postao najbolji igrač u istoriji.

nepobitne činjenice

pre 4 godine

Novakovi navijači tvrde da Kveri,Vavrinka,Medvedev i Federer neće stići do Novaka i tako da nisu svjesni priznaju da njihovi rivali nisu obični "fikusi" koji će statirati.
On i takođe "ne vide" da se Novak može sastati u trećem i četvrtom kolu sa svojim sunarodnicima sa kojima će odigrati trening mečeve,jer oni nemaju kapacitet da ga pobjede ,ali i da imaju zlatno pravilo je da se ne smije pobjediti nabjeđeno srpsko "božanstvo."

Andrej

pre 4 godine

Opet su onom Nadalu dali žreb za čelendžer, ali nema veze, u finalu će ga poslati u detinjstvo jedan čovek, a to je NOVAK ĐOKOVIĆ!

Petko Knindza

pre 4 godine

Sigurno finale Federer - Nadal !!!
Novak ima Ivanisevica na vratu. Taj mu je gori od Imaza. Upropastio je Cilica i Raonica, a i na dobrom je putu da isto ucini sa Novakom. Mnogo mi zao Vajde sta mora da trpi.....

Cigla u zidu

pre 4 godine

U Federerovoj cetvrtini zrijeba 5 kvalifikanata! I to dva odmah u prve dvije runde. U Novakovoj 1 kvalifikant! Bruka! I da, namijestaju nego sta! Da nece u sportu u kojem se obrcu toliki milioni Zapad mozda da nesto prepusti slucaju? Zalosno stvarno. Nadam se da Novak uprkos svemu osvaja i da ce mu ovi teski protivnici poispadati prije njega. Ovima koji pisu sve od Novaka zavisi. Nije istina! Novak je mogao i ranije uzeti Roland Garos, ali sjecam se jedne godine gdje je igrao sa Nadalom cetvrtfinale, pa Marejem polufinale pa tako isduvan dosao jos na napaljenog Vavrinku u finalu. Ko bi to izdrzao, niko. A bio je u odlicnoj formi i tada. Kao sto rekoh, nadam se da ce ovi teski protivnici poispadati prije nego sto dodju do Novaka! Srecno legendo nasa!
(Bruka, ali ima Boga, 22. avgust 2019 19:15)
Tim gore po Federera. Generalno analiza ti je paranoična. Opusti se, nema nikakvog nameštanja, to je vrhunski sport. Takav je žreb, bilo je slučajeva kad je Noletu bio lakši žreb, ako objektivno gledaš, moraš se složiti sa tim.

the land of the dead!

pre 4 godine

realno gore od ovoga nije moglo biti, i 3 i 5 nosilac su u Novakovom delu zreba, znachi najteze moguce!! + Wavrinka koji generalno na Gren slemovima igra odlicno!

Mitar

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)


Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.

Хаос

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...

goran

pre 4 godine

Kakva kuknjava na Novakov žreb,ne verujem...Zreb uopšte nije loš.Prva 3 kola šetnja(osim ako neko ne misli da je Kveri pretnja),nema "mina".Vavrinka skoro 3 godine ne igra ništa(ko zna hoće li doći u osminu).Anderson je u lošoj formi.E sad Medvedev.Nema šanse da ugrozi Novaka,ipak je ovo GS,verovatno je i umoran,zato je i servirao onako,jer više nije imao "goriva",kakav crni "ruski rulet",jedva izgurao finale protiv Gofana.U Australiji protiv Novaka već u trećem setu nije mogao da se kreće.Po čemu je on teži žreb od Cicipasa ili Aguta,na primer.Federer neće ni ući u polufinale.Finale Novak-Nadal,naravno.

Drnch

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.

Džoni

pre 4 godine

Ali Federerov zreb je presmesan. Kvalifikant , pa Dzumhur ili kvalifikant, pa Luka Puj pa Gofan. (nemanja, 22. avgust 2019 18:49)
Pa Gofan, pa kraj.

Sale

pre 4 godine

Paranoja i teorije zavjere Noletovih navijaca zbog zdrijeba.. a nitko od istoh nije nista rekao na zdrijeb u WMB kada nije imao postenog protivnika do finala!! Samo se nastaviti zaliti!
(dan, 22. avgust 2019 23:41)

Botino bio je i tad paklen zreb samo su svi ispali dok su dosli do njega, tako ce biti i sad i bice opet patnje kod tebe i ostalih botova.
(Mitar, 22. avgust 2019 23:49)


Tako je, na Vimbldonu u Djokovicevom delu zreba na putu do polufinala bili su, Vavrinka, Raonic, Medvedev, Cicipas, Zverev, Kacanov i onda Bautista koji ga je 2 puta pobedio pre Vimbldona

Federerov deo zreba, Puj, Nisikori

Nadal nije morao ni da igra do polufinala, najjaci protivnik bio mu je Conga

Najjace od svega, kako koji protivnik ne odgovara Novaku oni mu ga uvale na sledecem turniru, tako su mu gurali Bautistu dok ga nije otresao na W, sad tako rade sa Medvedevim ali nijedan nece ni stici do Djokovica zapamtite, mogao bih kucu da dam da je zreb namesten, nece zapad da dozvoli da jedan Srbin bude G.O.A.T., ali onaj odozgo se pita i naravno Novak.

Odlicno

pre 4 godine

Vavrinka koji vise nema tu igru ako uopste prodje kolo, znam i secam se lomljavina po kuci kada krene covek da igra stan the man kao nenormalan i gadja sve hirurski precizno ogromnom brzinom. Objektivno on je sada katastrofa igrac, zaista mala pretnja Novaku ako Novak shvati ozbiljno od starta sve a verujem da to radi. Medvedev mozda i ne stigne do ovoga a i ono raspucavanje milion km na drugi servis i rizik je stvarno za postovanje ali proslo jednom, ovo je velika pozornica i ovde je Novak barem 4x jaci igrac nego onda a Medvedev manji, realno finale je Djokovic Nadal. Sa Nadalom nikada ne znas, jak je i jak i jak ali mislim da u ovim uslovima (finale gs-a, Novak) da nema sansa velikih.
Kladionice su za osvajanje dale kvotu ja mislim 1.5 Novaku, pa ljudi to je ekstremni favorit po svakom parametru. Znam da je Medvedev u glavama ljudi posle Cincinatija ali tesko da ta igra moze ovde nesto. Cak i Federer mislim da nece daleko sa otvorenim zrebom. Zaista je Novak favorit pa i kladionice koje nemaju fanove i poruke vec samo profit ga stavljaju kao nerealnog favorita za osvajanje. Ajmoooo Noleeeee1

Zuti

pre 4 godine

Gledajući GS ždrebove ove godine, zbilja je neverovatno kako velika trojka nema konkurencije, gotovo se svi šeću do polufinala.
Cicipas, Nišikori, Isner, Zverev, Fognini, Pella, Basciašvili, Čorić - Ako se netko pita, ovo su igrači koji čine TOP 20 danas. :)

I onda se smejem kad slušam da Fedex imao smešnu konkurenciju kada je bio mlađi, uz mlade Rafu i Novaka tu su bili Rodick, Soderling, Davydenko, Nalbandian, Gonzales, Safin, zdravi Delpo.
Bok te, Rođa može da igra do 45te ko njegov imanjak Roger Milla za Kamerun.

stoka

pre 4 godine

Querry drugo kolo, Waw/Anderson 4. kolo, poslije Medvedev i Federer koje realno nema tko izbaciti.. Teško da je moglo gore od ovoga.. Tko kaže da zrijeb nije bitan, da ako želiš biti najbolji moraš pobijediti najbolje taj nema pojma.

Milanche

pre 4 godine

Lagano do finala. Bolje Rodja u 1/2 nego u finalu, ako uopste stigne do toga. Medvedev ce osetiti svu svoju nemoc u 1/4 ako bude imao snage uopste. Vavrinka je miljama daleko od stan moda. Idemo Nole

miodrag

pre 4 godine

Tacno je da za prvog igraca nema teskog zreba, ali….ovo je , po mom misljenje jako tezak zreb…..Vavrinka nije vise onaj stari to je tacno, ali zato Danil i Starac Foco su vrlo teski protivnici….ne bih podcenio ni Sema na terenima US open...Naravno ….NAPRED NOVACE NASTAVI DA PISES ISTORIJU !

Mitar

pre 4 godine

Novak ima skor sa Vavrinkom 20-5#Prvo finale je izgubio nakon sto je 2 dana igrao sa Marejem na RG,prethodno izbacivsi Nadala#Drugo na US openu 2016,na koji je dosao povredjen i stigao do finala nakon 3 predaje#Za zdravog Novaka u 3 seta niko nije pretnja!

Guromir

pre 4 godine

Vavrinka je preko Djokovica izgradio karijeru kao ni jedan igrac na turu. Nikad nije cini mi se dobio Federera na GS. a Nadala jednom kad je ovaj bio povredjen na AO cini mi se. Novaka je pobrdjivao i na RG i na AO i na USO. Cak dva GS finala je Nole izgubio od Vavrinke.

Cigla u zidu

pre 4 godine

Најтежи могући жреб. Вавринка, Медведев, Федерер... Теже од овог није могло, али надајмо се да ће неки од ове тројице изгубити пре дуела са новаком. Федерер ме не брине на овој подлози, али ако Вавринка и Медведев буду имали свој дан у мечу против Новака биће чупаво...
(Хаос, 22. avgust 2019 18:51)
Sve je to mačiji kašalj za njega. Vavrinka je opasan samo u završnici, Medvedev nema iskustva a za Federera si sam rekao. Sa Nadalom će biti čupavo ako budu dugi mečevi pre toga i ako Nole bude opet igrao po dva-tri dana pred finale.

Cigla u zidu

pre 4 godine

Osvojio je u zadnje 2 godine 2 AO,2 Wimbledon,ne vidim razlog zašto ne i 2 US Opena?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 22. avgust 2019 18:41)
Nije osvojio 2 AO.

Dejan

pre 4 godine

@najbolji je opancarev lepak
Sa' ću ti objasnim.
Dakle, ako bi se igralo uvek kako ti veruješ da treba, onda bi se pola sezone unapred znalo ko protiv koga igra i nikakav žreb ne bi bio potreban jer se ATP lista ne menja često. Bilo bi dosadno da jedni te isti igraju jedni protiv drugih po unapred definisanom kosturu. Ovaj žreb služi da se malo mešaju karte.
E sad, vrv stvarno ima nameštanja. Čudno je koliko je često Novak imao teži žreb u odnosu na glavne konkurente. Ali verujmo u našeg najboljeg sportistu svih vremena!

autošovinista, čik objavite

pre 4 godine

Nameštenoooo!!!! Svi Srbi sem jednog u Djokovićevoj polovini! Namestili Djerea protiv Kecmanovića u prvom kolu, pa da bi to zamazali stavili Shapovalov protiv Aliasim isto u prvom kolu. Nečuveni muljatori ovi na US Openu!!!!

IS

pre 4 godine

Videcete da ce se Novaku otvoriti zreb ovde lagano.

Medvedev je mnogo igrao u poslednje vreme i ovo je velika pozornica i sada se i od njega ocekuje mnogo. Mislim da nece stici do 1/4.

Potencijalna mina je u 1/8 i to ne Vavrinka nego Anderson, jer on isto moze da poludi, ali mislim da bi njega Novak mogao da savlada bez ogromnih napora.

U 1/2 je ipak najbolji moguci protivnik (ako uopste Federer dodje do 1/2). On Novaka trenutno ne moze da dobije u tri seta, pogotovo u drugoj nedelji turnira kada ce se snaga vec lepo potrositi. Druge opcije su Nisikori i Gofin koje bi Novak lako resio.

U drugom delu ipak ima vecih mina i upornih likova za koje se trosi ogromna snaga. Tamo su Tim, Agut, Kirijos, Nadal, Cicipas, Zverev, Kacanov, pa cak i Cilic i Verdasko koji znaju da polude...

Tako da, sve u svemu, ovo deluje sasvim ok. Nadam se samo da nece imati nikakvih problema sa laktom, a ako to bude ok, videcemo ga u finalu bez velikih problema.

Lik

pre 4 godine

A nije mu prvi a ni poslednji put, žreb ovakav ili onakav. Prvi teniser sveta ne bi bio to što jeste da nije sposoban da svakoga dobije na jednom takvom turniru.
Gledali smo ga onoliko puta i svi znamo šta sve može, pogotovu kada je Vajda u boksu. Ono na Wimbu bila je konačna overa, ako hoće niko mu ne može stati na put.

eye of the beholder

pre 4 godine

Dobar mu je žreb. Vavrinka je daleko od nekadašnje forme, a Federer neće videti polufinale. Čak, smeo bi da se kladim da će da ispadne i pre 1/4 finala...

zemlja gruva

pre 4 godine

Petko Knindza
Ne mora Vajda da trpi ama bas nista. Ni rasformiranje tima bez najave, ni ponovno formiranjre opet bez najave, ni postrojavanje sto ne skacu dovoljno odusevljeno, ni dovodjenje kojekakvih stepaneka, ancica i slicnih. Potpisao je ugovor koji mu odgovara, zato sto mu odgovara, u sredini koju zna godinama. Ako hoce da trpi odredjenu dozu bahatosti, to je stvar izbora, nemam nesto utisak da mu Novak zavrce ruku. Cist, isplativ posao, igrac je tu vazniji, i nema nikakvog zaljenja.

Tarzan

pre 4 godine

Ne znam kakav zreb je trebalo da bude da vi ovde ne kmecite. Sasvim ok zreb, Vavrinka ni senka bivseg igraca, Medvedev je izmoren, pitanje je da li ce uopste stici do 1/4. U Nadalovoj polovini su prave mine, da pratite malo ozbiljnije tenis znali biste to. U svakom slucaju, bice sve dobro.

Konfučije

pre 4 godine

Žreb gotov, potencijalni mečevi pred nama i eto zabave. Za jedne nameštaljka, drugi već slave, treći čekaju dobar tenis... i tako u nedogled. Ja se radujem turniru i svemu što GS pruža. Rađaju se novi šampioni, gase se velike karijere, šampioni potvrđuju da su nedodirljivi i tako je oduvek na najvećim turnirima. Nama, naravno, najbitniji Đoković. Ja verujem da još uvek sve zavisi od samog Novaka. Ukoliko je on spreman, sa svim što taj izraz podrazumeva, ostali igrači nemaju veliki uticaj na pitanja oko titule. Potencijalno nezgodnih mečeva će biti ali ipak je Novak taj kojeg treba dobiti u tri seta. To nije lak zadatak. Nadal je u strašnoj formi od početka godine, ipak njemu je Nole “ušao” u glavu odavno. Po meni veća pretnja su neki drugi. Vavrinka nije onaj od pre, Federer će teško do susreta sa Novakom. Medvedev je vrlo opasan, video je da može, možda Kveri? Ali kao što rekoh ako je Novak na 100% , ostalima preostaje borba za utešne nagrade. Napred Nole!

tamo daleko

pre 4 godine

Nadam se da Novakova polovina kreće od ponedjeljka. Na taj bi način imao 3 dana odmora između potencijalnog četvrtfinala i polufinala, što znači da bi bez obzira na moguće teške prethodne mečeve bio potpuno fizički spreman za kraj turnira. Napred Nole! Svim srcem uz tebe!

Dalibor

pre 4 godine

Ja ne znam šta je toliko strašno.? Od svih ovih navedenih imena, koji su mogući Novakovi protivnici, budite sigurni da će polovina završiti učešće jako brzo. Uhvatili ste se za tog Medvedeva, a on se toliko naigrao tenisa pre US Opena. Verujem da je i njemu sada krivo što je igrao i Vašington. On može da dodje do četvrtfinala i tu mu je sigurno kraj. Novak to dobija 3:0. Federer je prošle godine ispao baš pred duel sa Djokovićem, verujem da i sad neće doći do tog duela, rane su još uvek sveže od Vimbldona. U svakom slučaju, nije loš žreb. Bitno je samo da je sa Novakovim laktom sve u redu. On nije čovek koji će to da iznosi u javnost i da traži opravdanja. NAPRED NOLE, IDEMO PO 17!

Sinisa

pre 4 godine

@op, 22
E sada nećete navijati za Nola, već protiv Srba na njegovom putu hahaha
(op, 22. avgust 2019 18:55)
Fantastican komentar o razmisljanju nasih "navijaca".

Garfild

pre 4 godine

Realno,mislim da Medvedev nece doci do cetvrtfinala...Federer vrlo moguce da ce dpci do Polufinala....Moze lako da se desi mec Federer-Djokovic.

SW

pre 4 godine

@stoka
Jedan si od malobrojnih koji ostavlja objektivne, smislene komentare i zato se prijatelju nemoj potpisivati potpisanim nadimkom. Ne ide..

Taj nick ostavi za one što od GS do GS kao papige „duhovito“ ponavljaju kako za Novaka nema teškog žreba i kako njihovo selo/grad očekuje pehar..

SB

pre 4 godine

Za Noleta je jako važno da zaboravi na Vimbldon. I sam je jednom rekao da koliko god je važno da se zaborave bolni porazi, važno je više ne misliti ni na fantastične pobede. Nadam se da je već otresao Vimbldon i da je skroz fokusiran sad na US Open i tvrdu podlogu. Ne mogu da zaboravim kakav meč je odigrao protiv Rafe u Australiji 2012. i potom dugo nije mogao nijedan slem da osvoji...

CroFed

pre 4 godine

Pickovi prvog kola: Tsitisipas-Rublev, Šapovalov-Auger Aliassime, Sabalenka-Azarenka, S. Williams-Šarapova. Ugalvnom, smatram da je Rafa jako zadovoljan ždrijebom!

Bero

pre 4 godine

Ovome koji pita kako je to zaboga moguce da prvi i treci mogu medjusobno igrati u polufinalu,i trazi objasnjenje,preporucam da pocne pratiti nesto jednostavnije,manje ce ga glava boljeti

realno

pre 4 godine

Ako je Novaku problem Kveri,onda nije trebao ni doći na USO.Zar su već njegovi navijači zaboravili rezultat njihovog prethodnog meča odrigranog na mastersu u Sinsinatiju ,prije desetak dana.

Džontra Volta

pre 4 godine

Bilo je i lakših žrebova pa Novak nije osvajao GS
Ali isto tako je bilo i mnogo težih pa se prošetao do titule.
Sve je u Novakovoj glavi i psihičkoj spremi

Doktor Pera

pre 4 godine

Najgoria cetvrtina zreba je gde je Thiem, onda Novakova pa Nadalova koja je prilicno lagana dok Federerova izgleda kao neki ATP 250 turnir. Iako izgleda cupavo Novak moze da prodje prilicno dobro jer Medvedev nece doci do cetvrtfinala a bice jos iznenadjenja u toj cetvrtini. Ima nekih dobrih servera kod njega ali mu uglavnom leze. Nadal ce u polufinalu najverovatnije dobiti prilicno iscrpljenog protivnika. Ako Federer ne uspe da dodje do polufinala posle ovog zreba ne treba da igra vise uopste.

Sir oliver

pre 4 godine

Pitanje za ove koji tvrde da se namešta sve: Ako je tako, zar nije i Djokovic onda deo tih spletki i namestaljki? Ako jeste, zasto se navija za osobu koja ucestvuje u tome? Ako nije, zasto ne iznese dokaze koji ce potvrditi nameštaljke, pogotovo posto su jelte, na njegovu stetu?
Ali ne brinite, objektivno je gotovo sigurno da ce osvojiti turnir, tako da i dalje mozete da se hranite iluzijama kako se jos jednom Djokovic izdigao iznad zavere protiv Srba

delboj

pre 4 godine

Nije mi jasno kako prvi nosilac moze pre finala da ide na treceg.Valjda drugi i treci tj prvi i cetvrti treba da igraju polufinala ako vec do toga dodje?.Ako neko zna kako funkcionise ovaj zreb bio bi zahvalan da objasni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (najbolji je opancarev lepak., 22. avgust 2019 19:02)

U tenisu, fudbaleru, su samo prva dva igraca razdvojena u kosturu. Opciono mogu biti cetvrtfinala 1,3,4,5 - 2,6,7,8.

Milan

pre 4 godine

Ajmo realno. Milman u 1. kolu je veca mina Nadalu nego Kveri Djokovicu u drugom. Djokovic do cetvrtfinala ne bi trebalo da ima vecih poteskoca. Tu moze da mu dodje Medvedev sa kojim je lose prolazio u poslednje vreme. Ali... Ovo hi bio mec u 3 dobijena seta. U poslednjem mecu je Djokovic imao dobru, rekao bih cak i bolju igrububprva dva seta, ali otkad je Medvedev poceo da rizikuje, preokrenuo je mec. 2 jako bitbe stvari. 1. Medvedevu je to bio treci turnir na betonu, i bio je u top formi, a Djokovicu prvi posle Vimbldona, malo treba da udje u ritam. Drugo, da nije prolazio drugi servis, Djokovic binlagano dobio. E sad, u Sinsinatiju munje bilo dovoljno set i po da mu to prolazi, a na USO bi mu trebalo bar 2 i po seta. Tu je i nedostatak GS iskustva bitan faktor. A i umor. 3 nedelje je igrao skoro svaki dan, i sad dolazi na US Open. Mislim da je pogresio i da ce ispasti pre cetvrtfinala. Potencijalna mina u Djokovicevoj cetvrtiji zreba moze da bude Anderson ako opet poludi, mada ne verujem. I u toj polovini je i Federer ako stigne do polufinala, a trebalo bi. Nadal u svojoj cetvrtini nema mnogo mina, a u polufinalu bi trebalo da ide na Cicipasa, Tima, ili Bautistu Aguta koji je u dobroj formi ove godine. Ako se ne izmore donlolufinala, mogu sva trojica da ugroze Nadala.

Dan

pre 4 godine

#Mitar Da, toliko je imao tetak zdrijen na WB da su svi ispali prije nego su dosli di njega, uzas logika.. da su htjeli namjestiti onda bi Bole igrao protiv Nicka a ne Rafa..

NS#1

pre 4 godine

Ako Medvedev izdrzi do cetvrtine finala. Covek igra tri turnira zaredom u top formi i ulazi u finala. Ako i US Open odigra na tako visokom nivou pitanje je da li su tu cista posla. Tenis je ekstremno zahtevan i cak i Novak na vrhuncu kada je pobedjivao sve redom nije cetiri turnira zaredom igrao finala. Nezgodno je sto je Rodzer u polufinalu, on je najnezgodniji protivnik na US Openu. Narocito zbog ekstremno nekulturne publike u Njujorku kada je on u pitanju.
(Drnch, 22. avgust 2019 21:08)

Kako nije, 2011. je Nole osvojio, redom, A.O., Indian Vels, Majami, Madrid, Rim.

Dott

pre 4 godine

Pokazalo se unazad da tezak zreb na kraju ispadne i ne tako tezak, jer je onda tezak za sve na toj strani kostura, pa poispadaju favoriti i Novaku se ocisti put. Takodje, druga strana kostura je laksa, pa favoriti i prodju i onda glavnom favoritu ne biva nista olaksano, na kraju dodje mu na isto...

Milan

pre 4 godine

Zuti, genije, zaboravljas neke "sitnice". Prva 3 mesta na listi su vec godinama Novak, Rafa i Federer. Da ne zaboravimo da je dugo tu bio i Marej. I da, zdravi Delpo je u eri Novakani Nadala, a ne u Federerovoj eri. A svi ostali koje pominjes nemaju kvalitet jednog Mareja, da zanemarimo stalno prisutnu veliku trojku u punom sastavu, kao i Vavrinku koji je imao svoje trenutke, i u eri dominacije velike trojke ima 3 GS titule. Ne bih da kazem da ti je logika slaba tacka, jer tvoj komentar to govori sam za sebe.