Fudbal 68

Petak, 09.08.2019.

00:15

Milošević: Nemam srca da progovorim za gol, Asana je nemoguće pratiti

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan igrom svog tima protiv Malatije.

Miloševiæ: Nemam srca da progovorim za gol, Asana je nemoguæe pratiti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 12:34)

Pa ne mozes da shvatis, zato sto je tebi svaki ali bas svaki penal za Zvezdu opravdan, jos se bunite ako neko ne dobije drugi zuti karton. To je zato sto vam se sve moze. Razlog nam je castan, samo fer i posteno sudjenje bez takvih penala. Pa sam Boaci je je imao takvih penala koliko hoces.

Prevario sam se da ces prepoznati postene razloge za ismejavanje. Umesto toga neke mantre ponavljas, a ne odgovaras kontra argumentima. Malo si i sebe opisao u komentaru.

ccx

pre 4 godine

Svaki put partizanovi navijači ponavljaju istu grešku,svaki put se vinu u visine ali im se desi bolno prizemljenje...
(Dušan, 09. avgust 2019 12:08)
Pa i jeste bolno kad primaš golove iz auta,kada svaki derbi koji vas odučimo od fudbala,na mufte nekako dovedete do nerešenog. Ali to je vama na čast,osim retkih koje znam da se toga stide,ali ni ne smeju da to glasno kažu.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.
(Лала из Баната, 09. avgust 2019 11:15)

Tačno. I neka vam je sa srećom. Ja nisam omalovažavao profesionalni nivo Kopenhagena kao gospodin kome sam odgovarao, pa je njemu usledio adekvatan odgovor.

krajisnik

pre 4 godine

Ovako kao zvezdas da kazem svoje misljenje.
Partizan je sinoc odigrao fantasticnu utakmicu.Napadao,pritiskao sve vrijeme.Vjerovatna najbolja utakmica jos od vremena Marka Nikolica.
Naravno,navijaci su odmah digli trenera i igrace u nebo.Isti taj Savo koji je prilicno lose vodio Partizan prosle godine,Suma je odjednom igracina,Japanac cudo nevidjeno itd.
Realno sa druge strane Malatia je igrala toliko nepovezano,neuigrano ,slabo su trcali.
Mislim da turci u ovom trenutku nisu rival koji bi pokazao stvarnu sliku kvaliteta tima Partizana,koji je svakako bolji nego prosle godine.Jer sjetite se mucenja sa velsanima,drvlje i kamenje ,a sad sve suprotno.
Sa druge strane ubjedjen sam da Zvezda pod pritiskom loseg rezultata sa Fc Kopenhagenom,a dobrom igrom Partizana ,sad biti prinudjena da dovede jednog ofanzivno orijentisanog igraca,vjerovatno krilo,ali kvalitetno .Ne kao ove igrace sto je dovodila polupovredjene,a predstavila kao "pojacanja"

Sir Oliver

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...

BiH

pre 4 godine

Partizanu treba igrac tipa Marka Marina, da "hrani"loptama veoma brzog japanca, i naravno ostale napadace. Puno uspjeha i poderite protivnika u revansu.

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.

generacija59

pre 4 godine

Svetleće reklame u dva reda ispod istočne tribine smetaju za gledanje preko tv, toliko sljašte da to nije normalno, mozda će neko iz marketinga ovo da pročita, mislim da je jedan red reklama oko terena dovoljan, dobra igra partizana, može to još bolje kada se uigraju još, pa lopta krene malo bolje da ide

Ledeci Dux

pre 4 godine

Meni se ovo svidja ...Pristojna ekipica.....Samo borbenosti i trcanje do 90 minuta ....Presing i agresija....Ja verujem da mozemo lepo da igramo.

helm

pre 4 godine

Ma samo neka igraju ovako, to se trazi, fudbal bez kalkulacije, kada povedes ne cekas, nego dokrajcis protivnika. Niko nece nista da prigovori ako ne uspete, samo neka se igra pravi fudbal.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizan je potpuno nadigrao Turski tim.
Turci su veoma pokvarena ekipa i u revanšu će se služiti svim i svačim, igraće prljavo i biće veoma teško u revanšu .... Ali Partizan je mnogo bolja ekipa i ide dalje.
Bravo za komšije.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo realno partizan prolazi bez ikakvih problema trener zvezde mora,da postavi visoko špiceve i sredinu kako bi pritiskali kopenhagen koji ima tvrdu igru i teško se dolazi do pravih šansa ali ako u glavi igrača kažeš,da moraju trčati i praviti pritisak jedino tako se prave greške ako cela ekipa diše i igra na gol više zvezda nema šta,da izgubi treba jih pritiskati ako primomo gol idemo sa daljim pritiskom samo tako možemi izači kao pobednici.

Bbb

pre 4 godine

Oduševio me je ovaj japanac. Partizan je tim koji je kao jedno biće, sve suprotno od naše reprezentacije.
Sve osim plasmana u Ligu Evrope bi bilo ogromno razočarenje.

ja

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sir Oliver, 9. avgust 2019 08:32)

Kako ne razumes, nas odnos prema vama i tom penalu je samo zato sto u nasoj Ping Pong ligi vi TAKVIH penala dobijate svaku drugu utakmicu. To je nase likovanje nad pravdom, da se i vama tako nesto desi. Samo u tu svrhu. Da su dali neki gol iz akcije, bilo bi opet komentara, ali dosta manje. Nadam se da si shvatio razlog naseg komentarisanja u tolikom broju.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ovo je prvi put da je Partizan 90 minuta mleo i nije stao. Nismo se zadovoljili pri rezultatu 1-0, kao ni kod 2-0. To srpski bunkeraški fudbal još nije video.

Pesak bato tamo ima..

pre 4 godine

Savo ti si sledeći na kormilu A tima Srbije. Ti znaš, vodja si tebe slušaju jer si autoritet imaš veliku istoriju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

iako navijam za zvezdu znao sam da je suma odlkičan igrač u ovom momentu partizan ima jaču ekipu od zvezde boači je strašno jadan igračl sve počiva na pavkovu jer igrači pozadi imaju strah,da igraju po zemlji kao,da če neko,da jig šiba posle utakmice jovančič se je dosta poopravijo ali je veliki problem jer boači netrči i neradi pritisak na zadnju liniju kad je igrao protiv kopenhagena videlo se,da nije spreman nama treba spreman igrač koji može,da vrši pritisak jer kad zakasni jedan igrač dok se pravi pritisak več je kjasno i onda moraš,da se braniš i time gubiš snagu izlayak rodiča i pavkova je totalno poremetio igru gde treeba da se trči umesto djogira umestu kao što radi nespreman boači igrači pozadi imaju propblem svakju loptu šalju borjanu on ispuca i ako nema pavkova u 90 posto slučaja lopta ostaje u pšosedu suparničke ekipe partizanovi špicevi su trčali svaka čast.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Tamo lagano 2:0 za Turke. Mada svejedno ko prodje, zgazice ga Norvezani. Ono sto sam gledao... ono je amaterizam!
(Ptica, 09. avgust 2019 02:00)

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.

M

pre 4 godine

Ne volim ovu upravu i sve bih dao kad ih ne bi vise bilo,ne volim razdeljene navijace, utakmice sa po 1000 ljudi, namestanje, lose igre,promene trenera, politiku u sportu, menadzere lesinare, prodaju talentovanih mladih igraca posle samo jedne sezone igranja, sve to ne volim ali volim Partizan, a Sava je partizanovac koji je grobarima opet dao nadu da mozemo biti normalan klub sa prelepom atmosferom na tribinama, Svaka cast na hrabrosti

djuza

pre 4 godine

(Vojnar, 09. avgust 2019 08:28)

Druze to sto je tebi normalno njima nije. Oni bi kad Zvezda igra protiv Turskog tima navijali za turski, a sve vise sam siguran protiv nekog iz Albanije za albanski i to ako je moguce da napravimo incident da nas izbace iz Evrope. To ti je problem kad vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan. Inace i ja sam navijao sinoc da ih Partizan pobedi i uvek cu.

Nikola

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.
(Del boj, 9. avgust 2019 07:10)

Savo je cepao mreze, secam se da su ga u Aston Vili zvali Misalotovic ;)

zigezaga

pre 4 godine

Veliki sam navijac Zvezde, ali svaka cast sinoc Partizanu...igrali ste jako dobro cestitke...mozda je i Zvezdi potrebna promena trebera da se malo trgne..igraci se uspavali

Vojnar

pre 4 godine

@Djuza...Razumem sta hoces da kazes, ali mislim da je to ipak pogresna slika. To sto neki kompleksasi vise mrze CZV nego sto vole Partizan i ovde ostavljaju komentare pune mrznje ne znaci da svi navijaci Partizana tako razmisljaju.

Nenad

pre 4 godine

Japanac odlican. Moja Zvezda proda Radonjića i dovede nikog na njegobo mesto. Sada se tek vidi u evropi koliko je takav tip igraca biran

boli guza

pre 4 godine

"Kladim se na 2:0 za Turke u revamšu. Ne ložite se. Vi ste samo rezervni sastav C. Zvezde.”
Druze nauci prvo srpski jezik. Taj C tim vas oprao u kupu.

M

pre 4 godine

Savo polako sklapa kockice. Ekipa je motivisana, fizički dobro pripremljena I konstantno napada. Sve potpuno suprotno od Zvezde gde se ne vidi napredak. Nije Malatija reper, ali Miloje bi mogao da izvuče neke pouke ako je sinoć gledao meč. A gol ide Stojkoviću na dušu, bukvalno ga je primio kroz uši.

Vojnar

pre 4 godine

Normalno da navijam za Partizan protiv turskog kluba. Inace, ok vam je ekipa, uprkos trudu navijaca da ubede javnost da se u Partizan nista ne ulaze, rekao bih da to ipak nije ni blizu istine. Partizan ima moju podrsku da udje u LE jer ni Molde ne dolazi iz neke, Srbima naklonjene, sredine. Sretno.

zex

pre 4 godine

Iskreno, mnogo je tesko biti na strani partizana kada je u utorak bilo vise od 700 komentara od strane grobara. Vise komentara je bilo na sajtu b92 nego sinoc u Humskoj. Neke stvari jednistavno moraju da se rasciste. Prvo, Zvezda je veci, skuplji i jaci klub od Partizana, Kopenhagena, Malatije, Nomada, HJK, Suduve, Moldea. Znaci Zvezda je gigant u odnosu na njih sto ne garantuje prolaz dalje ali to je istina. Sto se ove euforije tice, raduje me to a zasto, videcete uskoro!

DOmagoj PFC ST

pre 4 godine

OK za tekmu sinoć, ali ne kapiram ovo i nikad do sada nisam video ovakvo i ovoliko loženje... Čemu to? Malatija je klasična turska ekipa. divlja i ništa više od toga! Samo da nam se brzo ne obije o glavu i u Evropi i u Srbiji.

киза Д

pre 4 godine

Тошић је најслабија карика.Слободан ударац извео млако и кренула контра а није фаула направио.Десна нога му служи само за ходање.

Mito

pre 4 godine

Miloševiću na tu loptu morao je da ide Stojković. Dobio je gol sa 5 metara. Naučite Stojkovića da lopte barem do 8 metara od gol linije pokupi ili izboksuje. Turci su sdaa videli slabu tačku i igraće na prekide i ako Stojković bude zakucan za gol liniju Partizan ispada.

Sir Oliver

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...

delije-turski konjanici

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 08:32)

"lazem sebe, da mogu bez tebe..." samo kad si ti nasao neku paralelu. Naravno da smo pozdravili penal protiv vas . Takvih 10 penala je Boaci napravio, to je sustina.

karlito

pre 4 godine

Svaka cast na sinocnoj utakmici ,kazem kao iskreni zvezdas,ali,kuco,sa kim ste igrali prethodne cetiri utakmice...
Nema potrebe za ovakvom euforijom,jer je istorija pokazala da se obicno obije o glavu.
Srecno u turskoj

Granota

pre 4 godine

Asano me neverovatno podseća na Pipa Inzaghija, non stop na ivici ofsajda. Od 10 puta, jednom nije i, obzirom da je brz kao metak, to je gol. Šteta za njegov jedan i Sumina dva promašaja 1:1, ali to je fudbal. I Turci su imali para prilika pored gola, Po meni bi matematički realan rezultat bio 3.5:1...

bravo

pre 4 godine

Apsolutno se slazem, ne treba uzleteti jer oni sigurno nece odigrati ovako lose kao veceras u revansu.Ekipa ima potencijal i treba je podrzati.

Del boj

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.

Moca NS

pre 4 godine

Tačno Savo! Vrlo dobro se sećam da si obećao pred ovosezonsku premijeru u Inđiji tri stvari, a to su: trka - brzina - agresija. Vidi se da si čovek od reči i od mene imaš jedno veliko poštovanje. Neka Svevišnji podari Tebi, stručnom štabu i igračima prevashodno, puno zdravlja, a sreća će ispratiti Vašu ispoljenu i neustrašivu hrabrost. Volim Partizan!!!

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rekoh, ako je makar upola sa loptom u nogama kao u igri od lopte, dobili smo zver od igraca.Decko nije samo brz, kretanje mu je takodje odlicno.Ako nadju pravu zamenu za Strahinju i dodje onaj Izraelac, mozda bude zanimljiva sezona i u JSL.Ne treba biti preterano euforican, korak po korak.Zvezda moze puno bolje od onoga pre 2 dana i imaju duzu klupu od nas..Ali kako volim sto napokon imamo brze napadace, svaki put kada krene transformacija iz odbrane u napad nalet adrenalina nastupi!Samo nastavi ovako Savo, upravo obezbedite mu uslove za rad i pravice bolje rezultate i od Mateusa i Stanoja!

PunoImeIPrezime

pre 4 godine

Svaka cast na pobedi, uvek navijam za nase klubove u evropi. Ali budimo realni, njihova odbrana 0. Na trenutke je delovalo da se sklanjaju da ostave napadacu prostor. Japanca niko nije pokrivao pola utakmice. Ne izgleda mi slucajno, al ajde da ne dam paranoji da se razmase. drste gace u gostima, mislim da vas ceka pakao, ali se nadam da Partizan ide dalje.

ljAXE

pre 4 godine

Savo Milosevic. Toliko sam bio skeptican a on je jedini trener koji je ubrzao nas fudbal. Turci su ocekivali jugoslovensku skolu Bata Djore a iznenadili se modernim pristupom i kretanjem u prostoru bez lopte. I ono najbitnije, igraju 90 minuta. Ipak, to je kap u moru. FSS postavi Krstajica pa ga smeni Tumbom. Postave onog Milovanovica da vodi mlade. Unaprede sudiju cije je skandalozno sudjenje obislo svet u rubrici "verovali ili ne". Svetlo je odavno ugaseno. Savo je verovatno samo zapalio sibicu koja ce brzo da sagori.

Lord

pre 4 godine

Bravo Savo, imas potencijala i da napadnes i da zatvoris utakmicu.
Odlicno našpanovana ekipa.
Sto se tice igraca, Asano igrac kakvog nismo vidjeli na nasim terenima, prebrz i odlican realizator.
Suma pokazaju, mada mislim da je i sada na nekih 70% mogucnosti.
Sadik nije kalibar Rikarda ali vidi se da gine na terenu.
Sve u svemu ekipa po kvalitetu ne zaostaje od Nikolićeve sa Leom i Đukom.

woah

pre 4 godine

Ima tu još da se poradi... da, on je i došao iz Arsenala, da bi ti poradio na njemu. Ćuti i pusti dečka da otkine i da se nametne ozbiljnom timu, da ga kupi, a mi do tada da uživamo.

Za sve se navija Partizan se voli!

pre 4 godine

Bravo Savo za razmisljanje,i pored lepe igre crno-belih i pobede m,on kritikuje,to trazim i zelim od tebe,bravo majstore!

veliki strumf

pre 4 godine

Videćete, Asano je opasan kad ima prostora. Turci ne da su ostavljali prostor pozadi, nego je često bilo 4 igrača Partizana na 2 turska stopera. Bekova nigde, defanzivnih veznih nigde. Duva na sve strane, naročito kroz sredinu. Nije im džabe Galata uvaljala 5 komada u gostima. Defanzivno ekipa prepuna kratera a i ovi stoperi sporohodni. Pored brzih Partizanovih igrača delovali su još sporije. O onaj pacerski penal gde čovek onoliko podiže ruku - neozbiljno skroz. Ozbiljne ekipe neće ostavljati prostor Asanu da se razmahne, da utrcava u prostor ovako. Ozbiljne ekipe imaju brže i čvršće igrače pozadi. Dečko ima kvalitet, ima brzinu, ali kada mu se oduzme prostor neće biti ni izbliza tako ubojit kao sto je delovao veceras. Pa da je on klasa od igrača ne bi vredeo milion danas kada se drva po Engleskoj i Nemackoj prodaju za 15-20 miliona.

Wild West

pre 4 godine

Ako ne bude bunker u Turskoj već ofanzivni sastav, Savo će definitivno preporoditi Partizan i napraviti nešto što nismo gledali od Đukića i Stanojevića.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Turci su prilicno neuigrani, pre svega pozadi. U drugom smo to fino prepoznali i uzeli mnogo lopti na njihovoj polovini ili oko sredine terena.
Dobro drugo poluvreme je uglavnom zasluga trenera. Revans ipak nece biti rutina, ako im rano ne tutnemo jedan.

Del boj

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.

ljAXE

pre 4 godine

Savo Milosevic. Toliko sam bio skeptican a on je jedini trener koji je ubrzao nas fudbal. Turci su ocekivali jugoslovensku skolu Bata Djore a iznenadili se modernim pristupom i kretanjem u prostoru bez lopte. I ono najbitnije, igraju 90 minuta. Ipak, to je kap u moru. FSS postavi Krstajica pa ga smeni Tumbom. Postave onog Milovanovica da vodi mlade. Unaprede sudiju cije je skandalozno sudjenje obislo svet u rubrici "verovali ili ne". Svetlo je odavno ugaseno. Savo je verovatno samo zapalio sibicu koja ce brzo da sagori.

karlito

pre 4 godine

Svaka cast na sinocnoj utakmici ,kazem kao iskreni zvezdas,ali,kuco,sa kim ste igrali prethodne cetiri utakmice...
Nema potrebe za ovakvom euforijom,jer je istorija pokazala da se obicno obije o glavu.
Srecno u turskoj

Moca NS

pre 4 godine

Tačno Savo! Vrlo dobro se sećam da si obećao pred ovosezonsku premijeru u Inđiji tri stvari, a to su: trka - brzina - agresija. Vidi se da si čovek od reči i od mene imaš jedno veliko poštovanje. Neka Svevišnji podari Tebi, stručnom štabu i igračima prevashodno, puno zdravlja, a sreća će ispratiti Vašu ispoljenu i neustrašivu hrabrost. Volim Partizan!!!

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rekoh, ako je makar upola sa loptom u nogama kao u igri od lopte, dobili smo zver od igraca.Decko nije samo brz, kretanje mu je takodje odlicno.Ako nadju pravu zamenu za Strahinju i dodje onaj Izraelac, mozda bude zanimljiva sezona i u JSL.Ne treba biti preterano euforican, korak po korak.Zvezda moze puno bolje od onoga pre 2 dana i imaju duzu klupu od nas..Ali kako volim sto napokon imamo brze napadace, svaki put kada krene transformacija iz odbrane u napad nalet adrenalina nastupi!Samo nastavi ovako Savo, upravo obezbedite mu uslove za rad i pravice bolje rezultate i od Mateusa i Stanoja!

bravo

pre 4 godine

Apsolutno se slazem, ne treba uzleteti jer oni sigurno nece odigrati ovako lose kao veceras u revansu.Ekipa ima potencijal i treba je podrzati.

Wild West

pre 4 godine

Ako ne bude bunker u Turskoj već ofanzivni sastav, Savo će definitivno preporoditi Partizan i napraviti nešto što nismo gledali od Đukića i Stanojevića.

Vojnar

pre 4 godine

Normalno da navijam za Partizan protiv turskog kluba. Inace, ok vam je ekipa, uprkos trudu navijaca da ubede javnost da se u Partizan nista ne ulaze, rekao bih da to ipak nije ni blizu istine. Partizan ima moju podrsku da udje u LE jer ni Molde ne dolazi iz neke, Srbima naklonjene, sredine. Sretno.

Mito

pre 4 godine

Miloševiću na tu loptu morao je da ide Stojković. Dobio je gol sa 5 metara. Naučite Stojkovića da lopte barem do 8 metara od gol linije pokupi ili izboksuje. Turci su sdaa videli slabu tačku i igraće na prekide i ako Stojković bude zakucan za gol liniju Partizan ispada.

Lord

pre 4 godine

Bravo Savo, imas potencijala i da napadnes i da zatvoris utakmicu.
Odlicno našpanovana ekipa.
Sto se tice igraca, Asano igrac kakvog nismo vidjeli na nasim terenima, prebrz i odlican realizator.
Suma pokazaju, mada mislim da je i sada na nekih 70% mogucnosti.
Sadik nije kalibar Rikarda ali vidi se da gine na terenu.
Sve u svemu ekipa po kvalitetu ne zaostaje od Nikolićeve sa Leom i Đukom.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ovo je prvi put da je Partizan 90 minuta mleo i nije stao. Nismo se zadovoljili pri rezultatu 1-0, kao ni kod 2-0. To srpski bunkeraški fudbal još nije video.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Turci su prilicno neuigrani, pre svega pozadi. U drugom smo to fino prepoznali i uzeli mnogo lopti na njihovoj polovini ili oko sredine terena.
Dobro drugo poluvreme je uglavnom zasluga trenera. Revans ipak nece biti rutina, ako im rano ne tutnemo jedan.

Za sve se navija Partizan se voli!

pre 4 godine

Bravo Savo za razmisljanje,i pored lepe igre crno-belih i pobede m,on kritikuje,to trazim i zelim od tebe,bravo majstore!

киза Д

pre 4 godine

Тошић је најслабија карика.Слободан ударац извео млако и кренула контра а није фаула направио.Десна нога му служи само за ходање.

boli guza

pre 4 godine

"Kladim se na 2:0 za Turke u revamšu. Ne ložite se. Vi ste samo rezervni sastav C. Zvezde.”
Druze nauci prvo srpski jezik. Taj C tim vas oprao u kupu.

M

pre 4 godine

Savo polako sklapa kockice. Ekipa je motivisana, fizički dobro pripremljena I konstantno napada. Sve potpuno suprotno od Zvezde gde se ne vidi napredak. Nije Malatija reper, ali Miloje bi mogao da izvuče neke pouke ako je sinoć gledao meč. A gol ide Stojkoviću na dušu, bukvalno ga je primio kroz uši.

delije-turski konjanici

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 08:32)

"lazem sebe, da mogu bez tebe..." samo kad si ti nasao neku paralelu. Naravno da smo pozdravili penal protiv vas . Takvih 10 penala je Boaci napravio, to je sustina.

Granota

pre 4 godine

Asano me neverovatno podseća na Pipa Inzaghija, non stop na ivici ofsajda. Od 10 puta, jednom nije i, obzirom da je brz kao metak, to je gol. Šteta za njegov jedan i Sumina dva promašaja 1:1, ali to je fudbal. I Turci su imali para prilika pored gola, Po meni bi matematički realan rezultat bio 3.5:1...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Tamo lagano 2:0 za Turke. Mada svejedno ko prodje, zgazice ga Norvezani. Ono sto sam gledao... ono je amaterizam!
(Ptica, 09. avgust 2019 02:00)

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.

woah

pre 4 godine

Ima tu još da se poradi... da, on je i došao iz Arsenala, da bi ti poradio na njemu. Ćuti i pusti dečka da otkine i da se nametne ozbiljnom timu, da ga kupi, a mi do tada da uživamo.

DOmagoj PFC ST

pre 4 godine

OK za tekmu sinoć, ali ne kapiram ovo i nikad do sada nisam video ovakvo i ovoliko loženje... Čemu to? Malatija je klasična turska ekipa. divlja i ništa više od toga! Samo da nam se brzo ne obije o glavu i u Evropi i u Srbiji.

M

pre 4 godine

Ne volim ovu upravu i sve bih dao kad ih ne bi vise bilo,ne volim razdeljene navijace, utakmice sa po 1000 ljudi, namestanje, lose igre,promene trenera, politiku u sportu, menadzere lesinare, prodaju talentovanih mladih igraca posle samo jedne sezone igranja, sve to ne volim ali volim Partizan, a Sava je partizanovac koji je grobarima opet dao nadu da mozemo biti normalan klub sa prelepom atmosferom na tribinama, Svaka cast na hrabrosti

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizan je potpuno nadigrao Turski tim.
Turci su veoma pokvarena ekipa i u revanšu će se služiti svim i svačim, igraće prljavo i biće veoma teško u revanšu .... Ali Partizan je mnogo bolja ekipa i ide dalje.
Bravo za komšije.

helm

pre 4 godine

Ma samo neka igraju ovako, to se trazi, fudbal bez kalkulacije, kada povedes ne cekas, nego dokrajcis protivnika. Niko nece nista da prigovori ako ne uspete, samo neka se igra pravi fudbal.

Bbb

pre 4 godine

Oduševio me je ovaj japanac. Partizan je tim koji je kao jedno biće, sve suprotno od naše reprezentacije.
Sve osim plasmana u Ligu Evrope bi bilo ogromno razočarenje.

zigezaga

pre 4 godine

Veliki sam navijac Zvezde, ali svaka cast sinoc Partizanu...igrali ste jako dobro cestitke...mozda je i Zvezdi potrebna promena trebera da se malo trgne..igraci se uspavali

ja

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sir Oliver, 9. avgust 2019 08:32)

Kako ne razumes, nas odnos prema vama i tom penalu je samo zato sto u nasoj Ping Pong ligi vi TAKVIH penala dobijate svaku drugu utakmicu. To je nase likovanje nad pravdom, da se i vama tako nesto desi. Samo u tu svrhu. Da su dali neki gol iz akcije, bilo bi opet komentara, ali dosta manje. Nadam se da si shvatio razlog naseg komentarisanja u tolikom broju.

Ledeci Dux

pre 4 godine

Meni se ovo svidja ...Pristojna ekipica.....Samo borbenosti i trcanje do 90 minuta ....Presing i agresija....Ja verujem da mozemo lepo da igramo.

veliki strumf

pre 4 godine

Videćete, Asano je opasan kad ima prostora. Turci ne da su ostavljali prostor pozadi, nego je često bilo 4 igrača Partizana na 2 turska stopera. Bekova nigde, defanzivnih veznih nigde. Duva na sve strane, naročito kroz sredinu. Nije im džabe Galata uvaljala 5 komada u gostima. Defanzivno ekipa prepuna kratera a i ovi stoperi sporohodni. Pored brzih Partizanovih igrača delovali su još sporije. O onaj pacerski penal gde čovek onoliko podiže ruku - neozbiljno skroz. Ozbiljne ekipe neće ostavljati prostor Asanu da se razmahne, da utrcava u prostor ovako. Ozbiljne ekipe imaju brže i čvršće igrače pozadi. Dečko ima kvalitet, ima brzinu, ali kada mu se oduzme prostor neće biti ni izbliza tako ubojit kao sto je delovao veceras. Pa da je on klasa od igrača ne bi vredeo milion danas kada se drva po Engleskoj i Nemackoj prodaju za 15-20 miliona.

Vojnar

pre 4 godine

@Djuza...Razumem sta hoces da kazes, ali mislim da je to ipak pogresna slika. To sto neki kompleksasi vise mrze CZV nego sto vole Partizan i ovde ostavljaju komentare pune mrznje ne znaci da svi navijaci Partizana tako razmisljaju.

Nenad

pre 4 godine

Japanac odlican. Moja Zvezda proda Radonjića i dovede nikog na njegobo mesto. Sada se tek vidi u evropi koliko je takav tip igraca biran

zex

pre 4 godine

Iskreno, mnogo je tesko biti na strani partizana kada je u utorak bilo vise od 700 komentara od strane grobara. Vise komentara je bilo na sajtu b92 nego sinoc u Humskoj. Neke stvari jednistavno moraju da se rasciste. Prvo, Zvezda je veci, skuplji i jaci klub od Partizana, Kopenhagena, Malatije, Nomada, HJK, Suduve, Moldea. Znaci Zvezda je gigant u odnosu na njih sto ne garantuje prolaz dalje ali to je istina. Sto se ove euforije tice, raduje me to a zasto, videcete uskoro!

Pesak bato tamo ima..

pre 4 godine

Savo ti si sledeći na kormilu A tima Srbije. Ti znaš, vodja si tebe slušaju jer si autoritet imaš veliku istoriju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

iako navijam za zvezdu znao sam da je suma odlkičan igrač u ovom momentu partizan ima jaču ekipu od zvezde boači je strašno jadan igračl sve počiva na pavkovu jer igrači pozadi imaju strah,da igraju po zemlji kao,da če neko,da jig šiba posle utakmice jovančič se je dosta poopravijo ali je veliki problem jer boači netrči i neradi pritisak na zadnju liniju kad je igrao protiv kopenhagena videlo se,da nije spreman nama treba spreman igrač koji može,da vrši pritisak jer kad zakasni jedan igrač dok se pravi pritisak več je kjasno i onda moraš,da se braniš i time gubiš snagu izlayak rodiča i pavkova je totalno poremetio igru gde treeba da se trči umesto djogira umestu kao što radi nespreman boači igrači pozadi imaju propblem svakju loptu šalju borjanu on ispuca i ako nema pavkova u 90 posto slučaja lopta ostaje u pšosedu suparničke ekipe partizanovi špicevi su trčali svaka čast.

Sir Oliver

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...

BiH

pre 4 godine

Partizanu treba igrac tipa Marka Marina, da "hrani"loptama veoma brzog japanca, i naravno ostale napadace. Puno uspjeha i poderite protivnika u revansu.

djuza

pre 4 godine

(Vojnar, 09. avgust 2019 08:28)

Druze to sto je tebi normalno njima nije. Oni bi kad Zvezda igra protiv Turskog tima navijali za turski, a sve vise sam siguran protiv nekog iz Albanije za albanski i to ako je moguce da napravimo incident da nas izbace iz Evrope. To ti je problem kad vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan. Inace i ja sam navijao sinoc da ih Partizan pobedi i uvek cu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo realno partizan prolazi bez ikakvih problema trener zvezde mora,da postavi visoko špiceve i sredinu kako bi pritiskali kopenhagen koji ima tvrdu igru i teško se dolazi do pravih šansa ali ako u glavi igrača kažeš,da moraju trčati i praviti pritisak jedino tako se prave greške ako cela ekipa diše i igra na gol više zvezda nema šta,da izgubi treba jih pritiskati ako primomo gol idemo sa daljim pritiskom samo tako možemi izači kao pobednici.

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.

generacija59

pre 4 godine

Svetleće reklame u dva reda ispod istočne tribine smetaju za gledanje preko tv, toliko sljašte da to nije normalno, mozda će neko iz marketinga ovo da pročita, mislim da je jedan red reklama oko terena dovoljan, dobra igra partizana, može to još bolje kada se uigraju još, pa lopta krene malo bolje da ide

PunoImeIPrezime

pre 4 godine

Svaka cast na pobedi, uvek navijam za nase klubove u evropi. Ali budimo realni, njihova odbrana 0. Na trenutke je delovalo da se sklanjaju da ostave napadacu prostor. Japanca niko nije pokrivao pola utakmice. Ne izgleda mi slucajno, al ajde da ne dam paranoji da se razmase. drste gace u gostima, mislim da vas ceka pakao, ali se nadam da Partizan ide dalje.

krajisnik

pre 4 godine

Ovako kao zvezdas da kazem svoje misljenje.
Partizan je sinoc odigrao fantasticnu utakmicu.Napadao,pritiskao sve vrijeme.Vjerovatna najbolja utakmica jos od vremena Marka Nikolica.
Naravno,navijaci su odmah digli trenera i igrace u nebo.Isti taj Savo koji je prilicno lose vodio Partizan prosle godine,Suma je odjednom igracina,Japanac cudo nevidjeno itd.
Realno sa druge strane Malatia je igrala toliko nepovezano,neuigrano ,slabo su trcali.
Mislim da turci u ovom trenutku nisu rival koji bi pokazao stvarnu sliku kvaliteta tima Partizana,koji je svakako bolji nego prosle godine.Jer sjetite se mucenja sa velsanima,drvlje i kamenje ,a sad sve suprotno.
Sa druge strane ubjedjen sam da Zvezda pod pritiskom loseg rezultata sa Fc Kopenhagenom,a dobrom igrom Partizana ,sad biti prinudjena da dovede jednog ofanzivno orijentisanog igraca,vjerovatno krilo,ali kvalitetno .Ne kao ove igrace sto je dovodila polupovredjene,a predstavila kao "pojacanja"

Nikola

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.
(Del boj, 9. avgust 2019 07:10)

Savo je cepao mreze, secam se da su ga u Aston Vili zvali Misalotovic ;)

Sir Oliver

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...

ccx

pre 4 godine

Svaki put partizanovi navijači ponavljaju istu grešku,svaki put se vinu u visine ali im se desi bolno prizemljenje...
(Dušan, 09. avgust 2019 12:08)
Pa i jeste bolno kad primaš golove iz auta,kada svaki derbi koji vas odučimo od fudbala,na mufte nekako dovedete do nerešenog. Ali to je vama na čast,osim retkih koje znam da se toga stide,ali ni ne smeju da to glasno kažu.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.
(Лала из Баната, 09. avgust 2019 11:15)

Tačno. I neka vam je sa srećom. Ja nisam omalovažavao profesionalni nivo Kopenhagena kao gospodin kome sam odgovarao, pa je njemu usledio adekvatan odgovor.

ja

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 12:34)

Pa ne mozes da shvatis, zato sto je tebi svaki ali bas svaki penal za Zvezdu opravdan, jos se bunite ako neko ne dobije drugi zuti karton. To je zato sto vam se sve moze. Razlog nam je castan, samo fer i posteno sudjenje bez takvih penala. Pa sam Boaci je je imao takvih penala koliko hoces.

Prevario sam se da ces prepoznati postene razloge za ismejavanje. Umesto toga neke mantre ponavljas, a ne odgovaras kontra argumentima. Malo si i sebe opisao u komentaru.

Sir Oliver

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...

zex

pre 4 godine

Iskreno, mnogo je tesko biti na strani partizana kada je u utorak bilo vise od 700 komentara od strane grobara. Vise komentara je bilo na sajtu b92 nego sinoc u Humskoj. Neke stvari jednistavno moraju da se rasciste. Prvo, Zvezda je veci, skuplji i jaci klub od Partizana, Kopenhagena, Malatije, Nomada, HJK, Suduve, Moldea. Znaci Zvezda je gigant u odnosu na njih sto ne garantuje prolaz dalje ali to je istina. Sto se ove euforije tice, raduje me to a zasto, videcete uskoro!

DOmagoj PFC ST

pre 4 godine

OK za tekmu sinoć, ali ne kapiram ovo i nikad do sada nisam video ovakvo i ovoliko loženje... Čemu to? Malatija je klasična turska ekipa. divlja i ništa više od toga! Samo da nam se brzo ne obije o glavu i u Evropi i u Srbiji.

PunoImeIPrezime

pre 4 godine

Svaka cast na pobedi, uvek navijam za nase klubove u evropi. Ali budimo realni, njihova odbrana 0. Na trenutke je delovalo da se sklanjaju da ostave napadacu prostor. Japanca niko nije pokrivao pola utakmice. Ne izgleda mi slucajno, al ajde da ne dam paranoji da se razmase. drste gace u gostima, mislim da vas ceka pakao, ali se nadam da Partizan ide dalje.

veliki strumf

pre 4 godine

Videćete, Asano je opasan kad ima prostora. Turci ne da su ostavljali prostor pozadi, nego je često bilo 4 igrača Partizana na 2 turska stopera. Bekova nigde, defanzivnih veznih nigde. Duva na sve strane, naročito kroz sredinu. Nije im džabe Galata uvaljala 5 komada u gostima. Defanzivno ekipa prepuna kratera a i ovi stoperi sporohodni. Pored brzih Partizanovih igrača delovali su još sporije. O onaj pacerski penal gde čovek onoliko podiže ruku - neozbiljno skroz. Ozbiljne ekipe neće ostavljati prostor Asanu da se razmahne, da utrcava u prostor ovako. Ozbiljne ekipe imaju brže i čvršće igrače pozadi. Dečko ima kvalitet, ima brzinu, ali kada mu se oduzme prostor neće biti ni izbliza tako ubojit kao sto je delovao veceras. Pa da je on klasa od igrača ne bi vredeo milion danas kada se drva po Engleskoj i Nemackoj prodaju za 15-20 miliona.

Granota

pre 4 godine

Asano me neverovatno podseća na Pipa Inzaghija, non stop na ivici ofsajda. Od 10 puta, jednom nije i, obzirom da je brz kao metak, to je gol. Šteta za njegov jedan i Sumina dva promašaja 1:1, ali to je fudbal. I Turci su imali para prilika pored gola, Po meni bi matematički realan rezultat bio 3.5:1...

Mito

pre 4 godine

Miloševiću na tu loptu morao je da ide Stojković. Dobio je gol sa 5 metara. Naučite Stojkovića da lopte barem do 8 metara od gol linije pokupi ili izboksuje. Turci su sdaa videli slabu tačku i igraće na prekide i ako Stojković bude zakucan za gol liniju Partizan ispada.

karlito

pre 4 godine

Svaka cast na sinocnoj utakmici ,kazem kao iskreni zvezdas,ali,kuco,sa kim ste igrali prethodne cetiri utakmice...
Nema potrebe za ovakvom euforijom,jer je istorija pokazala da se obicno obije o glavu.
Srecno u turskoj

djuza

pre 4 godine

(Vojnar, 09. avgust 2019 08:28)

Druze to sto je tebi normalno njima nije. Oni bi kad Zvezda igra protiv Turskog tima navijali za turski, a sve vise sam siguran protiv nekog iz Albanije za albanski i to ako je moguce da napravimo incident da nas izbace iz Evrope. To ti je problem kad vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan. Inace i ja sam navijao sinoc da ih Partizan pobedi i uvek cu.

Nikola

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.
(Del boj, 9. avgust 2019 07:10)

Savo je cepao mreze, secam se da su ga u Aston Vili zvali Misalotovic ;)

delije-turski konjanici

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 08:32)

"lazem sebe, da mogu bez tebe..." samo kad si ti nasao neku paralelu. Naravno da smo pozdravili penal protiv vas . Takvih 10 penala je Boaci napravio, to je sustina.

woah

pre 4 godine

Ima tu još da se poradi... da, on je i došao iz Arsenala, da bi ti poradio na njemu. Ćuti i pusti dečka da otkine i da se nametne ozbiljnom timu, da ga kupi, a mi do tada da uživamo.

boli guza

pre 4 godine

"Kladim se na 2:0 za Turke u revamšu. Ne ložite se. Vi ste samo rezervni sastav C. Zvezde.”
Druze nauci prvo srpski jezik. Taj C tim vas oprao u kupu.

киза Д

pre 4 godine

Тошић је најслабија карика.Слободан ударац извео млако и кренула контра а није фаула направио.Десна нога му служи само за ходање.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Tamo lagano 2:0 za Turke. Mada svejedno ko prodje, zgazice ga Norvezani. Ono sto sam gledao... ono je amaterizam!
(Ptica, 09. avgust 2019 02:00)

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.

Лала из Баната

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.

ljAXE

pre 4 godine

Savo Milosevic. Toliko sam bio skeptican a on je jedini trener koji je ubrzao nas fudbal. Turci su ocekivali jugoslovensku skolu Bata Djore a iznenadili se modernim pristupom i kretanjem u prostoru bez lopte. I ono najbitnije, igraju 90 minuta. Ipak, to je kap u moru. FSS postavi Krstajica pa ga smeni Tumbom. Postave onog Milovanovica da vodi mlade. Unaprede sudiju cije je skandalozno sudjenje obislo svet u rubrici "verovali ili ne". Svetlo je odavno ugaseno. Savo je verovatno samo zapalio sibicu koja ce brzo da sagori.

ja

pre 4 godine

Штета, навијам увек за наше клубове... али вратило им се у истом минуту када је против Звезде свиран пенал, који су острашћени партизановци здушно поздравили...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sir Oliver, 9. avgust 2019 08:32)

Kako ne razumes, nas odnos prema vama i tom penalu je samo zato sto u nasoj Ping Pong ligi vi TAKVIH penala dobijate svaku drugu utakmicu. To je nase likovanje nad pravdom, da se i vama tako nesto desi. Samo u tu svrhu. Da su dali neki gol iz akcije, bilo bi opet komentara, ali dosta manje. Nadam se da si shvatio razlog naseg komentarisanja u tolikom broju.

Moca NS

pre 4 godine

Tačno Savo! Vrlo dobro se sećam da si obećao pred ovosezonsku premijeru u Inđiji tri stvari, a to su: trka - brzina - agresija. Vidi se da si čovek od reči i od mene imaš jedno veliko poštovanje. Neka Svevišnji podari Tebi, stručnom štabu i igračima prevashodno, puno zdravlja, a sreća će ispratiti Vašu ispoljenu i neustrašivu hrabrost. Volim Partizan!!!

Vojnar

pre 4 godine

Normalno da navijam za Partizan protiv turskog kluba. Inace, ok vam je ekipa, uprkos trudu navijaca da ubede javnost da se u Partizan nista ne ulaze, rekao bih da to ipak nije ni blizu istine. Partizan ima moju podrsku da udje u LE jer ni Molde ne dolazi iz neke, Srbima naklonjene, sredine. Sretno.

M

pre 4 godine

Savo polako sklapa kockice. Ekipa je motivisana, fizički dobro pripremljena I konstantno napada. Sve potpuno suprotno od Zvezde gde se ne vidi napredak. Nije Malatija reper, ali Miloje bi mogao da izvuče neke pouke ako je sinoć gledao meč. A gol ide Stojkoviću na dušu, bukvalno ga je primio kroz uši.

zigezaga

pre 4 godine

Veliki sam navijac Zvezde, ali svaka cast sinoc Partizanu...igrali ste jako dobro cestitke...mozda je i Zvezdi potrebna promena trebera da se malo trgne..igraci se uspavali

Del boj

pre 4 godine

Savo je u amanet dobio krš ekipu, bezvoljnu.., vidi se veliki napredak u igri. Navijači vole ofanzivan fudbal, igru na gol više, a Savo koji je cepao mreže širom Evrope to odlično zna. Odlično je postavio taktiku juče, dao slobodu Sumi, ubacio dete od 16 godina, proradio i na kontrama. Ipak, ne treba previše da uzletimo, ovo je svakako dobro ali ajde da sačekamo revanš i nakon toga(verovatno) Molde.

slaviša šmigič

pre 4 godine

iako navijam za zvezdu znao sam da je suma odlkičan igrač u ovom momentu partizan ima jaču ekipu od zvezde boači je strašno jadan igračl sve počiva na pavkovu jer igrači pozadi imaju strah,da igraju po zemlji kao,da če neko,da jig šiba posle utakmice jovančič se je dosta poopravijo ali je veliki problem jer boači netrči i neradi pritisak na zadnju liniju kad je igrao protiv kopenhagena videlo se,da nije spreman nama treba spreman igrač koji može,da vrši pritisak jer kad zakasni jedan igrač dok se pravi pritisak več je kjasno i onda moraš,da se braniš i time gubiš snagu izlayak rodiča i pavkova je totalno poremetio igru gde treeba da se trči umesto djogira umestu kao što radi nespreman boači igrači pozadi imaju propblem svakju loptu šalju borjanu on ispuca i ako nema pavkova u 90 posto slučaja lopta ostaje u pšosedu suparničke ekipe partizanovi špicevi su trčali svaka čast.

bravo

pre 4 godine

Apsolutno se slazem, ne treba uzleteti jer oni sigurno nece odigrati ovako lose kao veceras u revansu.Ekipa ima potencijal i treba je podrzati.

Pesak bato tamo ima..

pre 4 godine

Savo ti si sledeći na kormilu A tima Srbije. Ti znaš, vodja si tebe slušaju jer si autoritet imaš veliku istoriju.

Vojnar

pre 4 godine

@Djuza...Razumem sta hoces da kazes, ali mislim da je to ipak pogresna slika. To sto neki kompleksasi vise mrze CZV nego sto vole Partizan i ovde ostavljaju komentare pune mrznje ne znaci da svi navijaci Partizana tako razmisljaju.

generacija59

pre 4 godine

Svetleće reklame u dva reda ispod istočne tribine smetaju za gledanje preko tv, toliko sljašte da to nije normalno, mozda će neko iz marketinga ovo da pročita, mislim da je jedan red reklama oko terena dovoljan, dobra igra partizana, može to još bolje kada se uigraju još, pa lopta krene malo bolje da ide

BiH

pre 4 godine

Partizanu treba igrac tipa Marka Marina, da "hrani"loptama veoma brzog japanca, i naravno ostale napadace. Puno uspjeha i poderite protivnika u revansu.

Wild West

pre 4 godine

Ako ne bude bunker u Turskoj već ofanzivni sastav, Savo će definitivno preporoditi Partizan i napraviti nešto što nismo gledali od Đukića i Stanojevića.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rekoh, ako je makar upola sa loptom u nogama kao u igri od lopte, dobili smo zver od igraca.Decko nije samo brz, kretanje mu je takodje odlicno.Ako nadju pravu zamenu za Strahinju i dodje onaj Izraelac, mozda bude zanimljiva sezona i u JSL.Ne treba biti preterano euforican, korak po korak.Zvezda moze puno bolje od onoga pre 2 dana i imaju duzu klupu od nas..Ali kako volim sto napokon imamo brze napadace, svaki put kada krene transformacija iz odbrane u napad nalet adrenalina nastupi!Samo nastavi ovako Savo, upravo obezbedite mu uslove za rad i pravice bolje rezultate i od Mateusa i Stanoja!

Nenad

pre 4 godine

Japanac odlican. Moja Zvezda proda Radonjića i dovede nikog na njegobo mesto. Sada se tek vidi u evropi koliko je takav tip igraca biran

M

pre 4 godine

Ne volim ovu upravu i sve bih dao kad ih ne bi vise bilo,ne volim razdeljene navijace, utakmice sa po 1000 ljudi, namestanje, lose igre,promene trenera, politiku u sportu, menadzere lesinare, prodaju talentovanih mladih igraca posle samo jedne sezone igranja, sve to ne volim ali volim Partizan, a Sava je partizanovac koji je grobarima opet dao nadu da mozemo biti normalan klub sa prelepom atmosferom na tribinama, Svaka cast na hrabrosti

ccx

pre 4 godine

Svaki put partizanovi navijači ponavljaju istu grešku,svaki put se vinu u visine ali im se desi bolno prizemljenje...
(Dušan, 09. avgust 2019 12:08)
Pa i jeste bolno kad primaš golove iz auta,kada svaki derbi koji vas odučimo od fudbala,na mufte nekako dovedete do nerešenog. Ali to je vama na čast,osim retkih koje znam da se toga stide,ali ni ne smeju da to glasno kažu.

ja

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...
(Sir Oliver, 09. avgust 2019 12:34)

Pa ne mozes da shvatis, zato sto je tebi svaki ali bas svaki penal za Zvezdu opravdan, jos se bunite ako neko ne dobije drugi zuti karton. To je zato sto vam se sve moze. Razlog nam je castan, samo fer i posteno sudjenje bez takvih penala. Pa sam Boaci je je imao takvih penala koliko hoces.

Prevario sam se da ces prepoznati postene razloge za ismejavanje. Umesto toga neke mantre ponavljas, a ne odgovaras kontra argumentima. Malo si i sebe opisao u komentaru.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Turci su prilicno neuigrani, pre svega pozadi. U drugom smo to fino prepoznali i uzeli mnogo lopti na njihovoj polovini ili oko sredine terena.
Dobro drugo poluvreme je uglavnom zasluga trenera. Revans ipak nece biti rutina, ako im rano ne tutnemo jedan.

Lord

pre 4 godine

Bravo Savo, imas potencijala i da napadnes i da zatvoris utakmicu.
Odlicno našpanovana ekipa.
Sto se tice igraca, Asano igrac kakvog nismo vidjeli na nasim terenima, prebrz i odlican realizator.
Suma pokazaju, mada mislim da je i sada na nekih 70% mogucnosti.
Sadik nije kalibar Rikarda ali vidi se da gine na terenu.
Sve u svemu ekipa po kvalitetu ne zaostaje od Nikolićeve sa Leom i Đukom.

helm

pre 4 godine

Ma samo neka igraju ovako, to se trazi, fudbal bez kalkulacije, kada povedes ne cekas, nego dokrajcis protivnika. Niko nece nista da prigovori ako ne uspete, samo neka se igra pravi fudbal.

Bbb

pre 4 godine

Oduševio me je ovaj japanac. Partizan je tim koji je kao jedno biće, sve suprotno od naše reprezentacije.
Sve osim plasmana u Ligu Evrope bi bilo ogromno razočarenje.

Ledeci Dux

pre 4 godine

Meni se ovo svidja ...Pristojna ekipica.....Samo borbenosti i trcanje do 90 minuta ....Presing i agresija....Ja verujem da mozemo lepo da igramo.

Za sve se navija Partizan se voli!

pre 4 godine

Bravo Savo za razmisljanje,i pored lepe igre crno-belih i pobede m,on kritikuje,to trazim i zelim od tebe,bravo majstore!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Partizan je potpuno nadigrao Turski tim.
Turci su veoma pokvarena ekipa i u revanšu će se služiti svim i svačim, igraće prljavo i biće veoma teško u revanšu .... Ali Partizan je mnogo bolja ekipa i ide dalje.
Bravo za komšije.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ovo je prvi put da je Partizan 90 minuta mleo i nije stao. Nismo se zadovoljili pri rezultatu 1-0, kao ni kod 2-0. To srpski bunkeraški fudbal još nije video.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo realno partizan prolazi bez ikakvih problema trener zvezde mora,da postavi visoko špiceve i sredinu kako bi pritiskali kopenhagen koji ima tvrdu igru i teško se dolazi do pravih šansa ali ako u glavi igrača kažeš,da moraju trčati i praviti pritisak jedino tako se prave greške ako cela ekipa diše i igra na gol više zvezda nema šta,da izgubi treba jih pritiskati ako primomo gol idemo sa daljim pritiskom samo tako možemi izači kao pobednici.

krajisnik

pre 4 godine

Ovako kao zvezdas da kazem svoje misljenje.
Partizan je sinoc odigrao fantasticnu utakmicu.Napadao,pritiskao sve vrijeme.Vjerovatna najbolja utakmica jos od vremena Marka Nikolica.
Naravno,navijaci su odmah digli trenera i igrace u nebo.Isti taj Savo koji je prilicno lose vodio Partizan prosle godine,Suma je odjednom igracina,Japanac cudo nevidjeno itd.
Realno sa druge strane Malatia je igrala toliko nepovezano,neuigrano ,slabo su trcali.
Mislim da turci u ovom trenutku nisu rival koji bi pokazao stvarnu sliku kvaliteta tima Partizana,koji je svakako bolji nego prosle godine.Jer sjetite se mucenja sa velsanima,drvlje i kamenje ,a sad sve suprotno.
Sa druge strane ubjedjen sam da Zvezda pod pritiskom loseg rezultata sa Fc Kopenhagenom,a dobrom igrom Partizana ,sad biti prinudjena da dovede jednog ofanzivno orijentisanog igraca,vjerovatno krilo,ali kvalitetno .Ne kao ove igrace sto je dovodila polupovredjene,a predstavila kao "pojacanja"

Sir Oliver

pre 4 godine

@ ја и остали
Не капирам, јер не мрзим никога, поготово не комшије...
Разлог вам је плитак, произвољан, ипак је код вас појединаца већа патологија у питању...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Gledaj ti u pravcu Kopenhagena. Tu ti se završava pogled ove godine.
(Vojvoda Momčilo, 09. avgust 2019 10:32)

Чак и да буде, не дај Боже тако, ми имамо још једну шансу и реално је да уђемо у ЛЕ.
(Лала из Баната, 09. avgust 2019 11:15)

Tačno. I neka vam je sa srećom. Ja nisam omalovažavao profesionalni nivo Kopenhagena kao gospodin kome sam odgovarao, pa je njemu usledio adekvatan odgovor.