Fudbal 287

Četvrtak, 08.08.2019.

12:10

"Samo Marin i Ben su jaki, ostali u Zvezdi su suvi prosek"

Fudbaler Kopenhagena Hrvat Karlo Bartolec, smatra da njegov tim ima veće šanse od Crvene zvezde za plasman u plej-of za Ligu šampiona.

"Samo Marin i Ben su jaki, ostali u Zvezdi su suvi prosek" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Lesser watch

pre 4 godine

Ne znam zašto toliko potcenjujete Bena. On je izvrstan igrač i posmatrajte malo kako recimo stvara prostor Marinu tako što navuče 2-3 igrača na sebe i onda mu prosledi loptu u pravom trenutku. I prestanite da kukate više za taj penal. Penal je bio čist ko suza a ovo što tražite nad Benom bi se samo vama sviralo i to samo u ling long ligi. I da imate malo obraza ne bi toliko pominjali taj Salcburg jer ste bili toliko inferiorni i nadigrani u te dve utakmice, da je vaš prolaz možda jedna od najvećih sportskih nepravdi u istoriji fudbala.Što ne pominjete broj šuteva na gol i posed u tim utakmicama? Samo su vas neverovatno dete sreće Pavkov, takođe talični Borjan i arogancija igrača Salcburga spasili blamaže. Mislim da sreća ne dolazi bez Pavkova, a i Borjan je troši nemilice, tako da su vam šanse minimalne.

nn

pre 4 godine

"Nikad nisam učio ćirilicu" kaže Bartolec. Latinica i ćirilica se razlikuju u samo nekoliko slova. Oduvek me zanimalo šta je u glavama polupismenih ljudi sa prostora bivše SFRJ koji ponosno ističu da su polupismeni, to jest da nisu u stanju pročitati nešto napisano na ćirilici kao da su egipatski hijeroglifi u pitanju.

stavra

pre 4 godine

Dosta korektna i realna izjava, nemamo mu šta prigovoriti. Kopenhagen je nešto kvalitetniji tim od nas, i , otprilike, šanse pre ovog dvomeča su bile 55-45 u korist Danaca. Ipak, Kopenhagen nije apsolutni favorit u revanšu, uz vrlo dobru partiju i malo sreće Zvezda može u 4.pretkolo. Ne pobeđuje uvek favorit i bolji tim, najbolji dokaz je prošlosezonski dvomeč sa Salcburgom, gde su Austrijanci dominirali igrom,ali smo mi ipak prošli u LŠ.

the ___________ language

pre 4 godine

"@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.
(Ovaj ima 12 godina max., 8. avgust 2019 19:04) # Link komentara"

Samo da dodam da kada se upotrebi reč "language" sa imenom jezika u Engleskom, treba da ide odredjeni član.

"The Serbian language" ili samo: "Serbian".
The Croatian language/Croatian.

Воип

pre 4 godine

Ако ћемо реално то и јесте тако. Једино Марин и Бен знају фудбала за ниво ЛШ остало и јесте просек осим можда још Борјана. Оно што је битно јесте да смо и такви бољи од њих, верујем да ћемо то тамо и показати.

Ovaj ima 12 godina max.

pre 4 godine

@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.

Марко

pre 4 godine

Они су у Београду извукли реми захваљујући грешци судије који није свирао пенал након фаула над Беном. Нисам сигуран да су баш толико велики фаворити с обзиром да је у шутевума у оквир гола било 8:1 за Звезду, а ван оквира гола 11:3. Копенхаген је у Београду мање заслужио нерешен резултат него што су га прошле године заслужили Спартак из Трнаве и Салцбург, а у реваншу смо избацили и једне и друге. Обе екипе су пружиле знатно бољи отпор у Београду од Копенхагена.

Dno dna

pre 4 godine

Veliki problem je sto mlad decko ne cita cirilicno pismo.
A kako komentirate cetnicke natpise i slike cetnickih vojvoda u publici?
Je li to normalno?

Vladan R

pre 4 godine

Generalno krajnje površna analiza. Istina je da pre svega Marin, pa neka bude i Ben odskaču kvalitetom. Ali pod jedan, gde imate tim da dva tri igrača ne odskaču kvalitetom i pod dva koje to Kopenhagen ima igrače da odskaču odskaču kvalitetom u odnosu na Zvezdine prosječne, tj kad izostavio Marina. Dalje svaka ekipa je bolja kod kuće nego na strani. Kad se saberu sve evropske utakmice u poslednje tri godine, kod kuće CZ, ima bilans 9 7 2 a u gostima 4 7 6. I jeste dosta bolja kod kuće, posebno ako se uzmu samo rezultati u grupi LŠ na šta se posebno stavlja akcenat u njihovoj analizi. Medjutim te tri ekipe iz grupe su klasa za sebe i njih CZ, odnosno klub sličnog kvaliteta, može da dobije isključivo na inspiraciju, koju svakako u mnogome podižu navijači. Ako se oni imuzuzmu, onda je odnos 8 6 1 u odnosu na 4 7 3. I dalje je bolji bilans kod kuće, ali samo tri poraza u gostima Krasnodar 3:2 CSKA 1:0 i Helsinkija 2:1. Pri tom je koban bio samo protiv Rusa, gde CZ definitivno nije bila nadigrana, i ne samo to već je uz malo više sreće i umešnosti, lako mogla izvući 1:1. Jedine utakmice gde je bila nadigrana su Krasnodar i Salzburg. U one je dala po dva gola. Pri tom u dva od tri slučaja, Salzburg i Trnava, kada prednost nije ostvarila kod kuće, u gostima je odigrala sasvim dovoljno dobro da prodje. Od 11 eliminacionih dvomeča CZ je dobila 10, sve osim pomenutog sa CSKA. Ako su sve navedeno zanemarili, i na tri poraza i 2:13 u grupi LŠ, zasnovali analizi, za CZ super.

Sta se babi snilo

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Zvezda,

Inace su srbi i fudbal kao baba i žaba.
Živi bili pa vidjeli, lave...živi bili pa vidjeli...

Doro

pre 4 godine

" (Zigzag, 8. avgust 2019 14:16) 

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.
(beogradski, 08. avgust 2019 17:30)"

Prijatelju, morate da shvatite: ova vaša Zvezda nije na razini prošle sezone. Ispast ćete.

Uvek vas je krasila realnost

pre 4 godine

Tacno. Stoji to.

U vasoj ekipi nema jakih a i prosek je sitan. Niste sutnuli u zvezdin gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kumara Stankela, 8. avgust 2019 12:16)

A zvezda tako prejaka se nasutirala i dala gol kakav nikada vise nece u zivotu. I to prd toliko naduvanom publikom. E sad,treba otici i na revans. Navijaci zvezde nikako da shvate da se za celokupni utisak ne racuna samo igranje pred domacom publikom. Ima i taj gostujuci teren. Tako svi spominju Liverpul i 2-0 a niko ne spominje Enfild i 0-4 a moglo je i 0-9 da bude...

čovek

pre 4 godine

Ja kao Partizanovac voleo bih da posle utorka izvučeš debelo iskustvo posle jedno 3-4 komada u mreži i da počneš da učiš ćirilicu...nikad ne znaš kad može da zatreba.

Srecom ne mora citati cetnicke natpise

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje,

Decko je mlad i nije ucio cirilicu.
Koji dio nije jasan?

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Dinamo ti je kao i Partizan, nikada i ništa, hajde nešto malo. Ovaj kup sajamskih gradova a ovi finale KŠ.
(miško, 8. avgust 2019 17:33)

Vi ste uz obilatu pomoć države osvojili KEŠ one sezone kada tamo nisu učestvovali engleski i holandski klubovi. Uspah vredan pažnje, nesumnjivo. Ne treba ga potcenjivati. Ali valja reći istinu, a ona glasi: da je Partizan ikada imao takvu pomoć i logistiku od države kao Zvezda, uz omladinski školu koja je bila jedna od najboljih u Evropi, barem tri puta bi uzeo KEŠ. Prema tome, nije važan samo broj trofeja, važni su i uslovi koje su klubovi imali.

Kajverson

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala
(dimitrije, 8. avgust 2019 15:43) ...
Kako da se nauči nesto za pol sata ukoliko interes ne postoji ... ne vidim ni potrebu učenja samog ,u zapadnom djelu Europe gdje se nalazimo ,u potpunosti van upotrebe i zanemarivo ....

Profa

pre 4 godine

Nije bitno da li igra Pavkov, mislio sam na Zvezdinu prednost u visini i skok igri, ima Zvezda još visokih i jakih (fizički) napadača... Naglasio sam da je to samo moje skromno zapažanje... Sve dobro što se dešavalo za Zvezdu je upravo bilo iz prekida jer je odbrana Danaca inferiorna u odnosu na Zvezdinu visinu, brža igra sa krila i što više centaršuteva u šesnaesterac i golovi će padati kao na traci, živi bili pa videli..

MiodragCZ

pre 4 godine

Ovaj kao da je igrao u Partitanu a ne u Lokomotivi. Jak igrac nema sta kad u "takvoj" ekipi dobije 2 minuta i to da se ukrade na vremenu.

beogradski

pre 4 godine

(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.

beogradski

pre 4 godine

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vajgadu, 8. avgust 2019 16:19)

Jel realno da si uvrstio Stojkiovica, Borjana i Degeneka medju strance LOL
Stojkovic Srbin iz Beograda, koji igra za CG jer u srpskoj reprezentaciji ne bi dobio poziv, a Borjan i Degenek iz Knina LOL

Vlada

pre 4 godine

@Kajverson

A po cemu je to pametan sto je izneo cinjenice koje vaze za svaki klub na planeti? Da igraju bolje kod kuce nego u gostima, i da imaju nekoliko pojedinaca koji se isticu? A to jeste bukvalno realnost 95% profesionalnih fudbalskih klubova, cak i u Engleskoj, Spanskoj itd ligi postoje igraci koji su prosek(za njihov standard) i par njih koji se isticu iznad ostalih. Kao ja da kazem dobar je Liverpool ali oni imaju samo dva igraca koji odskacu kvalitetom a to su Salah i Mane, i bolje igraju kuci nego u gostima. I sta sam pogresio u toj izjavi, sad sam ja neki fudbalski genije?

Ares

pre 4 godine

Penal je sviran za Kopenhagen koji je mogao ili ne da se sviran.Sudija je svirao I to je o.k.Penal za Zvezdu 100 posto.Igrac levom nogom rusi Bena bez kontakta sa loptom izbacuje ga iz ravnoteze I drugom nogom blokira nakon toga udarac kada napadac usled nekontrolisanog starta nije mogao da uputi udrac ka vratima.Za zuti karton za hvatanje lopte obema rukama izlisno je pricati.Drugi zuti karton za Spanca za start s ledja bez kontakta sa loptom nije dodeljen jer to sudija nije hteo da da namerno svom zemljaku I to treba otvoreno reci.Ekipa koja uputi tri suta daleko van gola za 90 minuta I jedan jedini u okvir vrata I to iz KU u 84. minutu treba da ucuti I pokrije usi.Dobro je da oni pricaju ovako jer ce stvoriti veci inat kod igrac Zvezde!

xxx

pre 4 godine

ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (est, 8. avgust 2019 16:18). Naravno, na Zvezdu.

xiaomi

pre 4 godine

simpatizer sam partizana, dakle ne navijac, fudbal me manje vise ne interesuje. zvezdi zelim da im skrcaju bar 2 gola i zapuse usta ovom mladjanom komsiji

Kajverson

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.
(Luj, 8. avgust 2019 15:55...
Momak je prije svega vrlo pametan...a to što je rekao istinu o kvaliteti igračkog kadra Zvezde ,a parolama na tribini nije dao značaja ....čovjek je iznio realno stanje koje vi niste spremni prihvatiti ...to je tamo ,neki vas problem

est

pre 4 godine

Pa kako to, zar nije u pitanju gigant evropskog fudbala ?
(PFC, 08. avgust 2019 15:59)
ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..

vajgadu

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!
(Nemanja, 08. avgust 2019 12:18)

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...

Purger

pre 4 godine

@Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili

Ajde@

pre 4 godine

Ovo da me sve više podseća na dešavanja pre utakmice u Splitu, kada su oni anonimusi Hajduku dali 3 gola i izbacili ih... Bas zbog potcenjivanja!
Ne mogu verovati da tim, ali i igrači koji nisu ništa pokazali u Bg-u, ovako nadobudno daju komentare, i to o timu, bivšem prvaku Evrope.
Štaviše mi se i čini da je onaj penal Bogom dan, jer ako ovo ne proizvede inat kod igrača Zvezde, ne znam sta ce. Da ga nije bilo, možda bi se uljuljkali tim jednim golom, ovako, neka ih rasture u Danskoj.

Pera

pre 4 godine

Ovaj fudbaler bi trebalo da Zvezdi i Beogradu bude zahvalan pošto može da se predstavlja i kao intelektualac pošto govori više jezika.

Sremac76

pre 4 godine

Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili
(Purger, 08. avgust 2019 16:04)

Dinamo najuspešniji klub bivše Yu???
hahahahaha

analiza

pre 4 godine

Čitam današnji Blic ,tekst nekog Veljka Ivanovića o meču CZ i Danaca.Kakav profesionalizam je čovek ispoljio!Sudija je imao"ružičasti" šou,sudija je Vasko da Krađa-čisto da znate.Takođe,Degenek je rekao da je NJEMU igrač Kopenhagena Nilson REKAO da se njegov saigrač bacio u šesnaestercu.Kako su pošteni ti Danci i kad mućkaju,oni pošteno mućkaju tj kažu da su mućkali.Ili je Degenek odličan za nekog inspektora kad je tako lako isterao istinu na čistac.Ali,nema veze ,kaže Milojević "mi smo Srbi,izdržaćemo sve",naročito dva tamnoputa Srbina Ben i Boaći.Patetika level pro.Kaži lepo: mi smo CZ,bivši prvak Evrope,sudija nas je oštetio ali uradićemo sve da idemo dalje i kraj.

klopa

pre 4 godine

Kakvo licemerje u komentarima.
Isto ovo sto je on rekao pricali su i navijaci Zvezde prethodnih nedelja. Govorili su samo Marin valja, nema s kim da igra, ovaj nema pojma, onaj nema pojma...
Sad kad neko drugi to isto kaze, odmah se on napada. U stvari, najveci razlog napada je sto je to rekao Hrvat. Ali kakve veze ima sto je to rekao Hrvat, kada ste i vi to govorili prethodnih nedelja.

Mile Dodik

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.

SIMEON

pre 4 godine

A šta je pogrešno rekao ... ? Marin, pa 3 prazna mesta, pa malo Ben, pa malo Ivanić ... Ostalo ... "srpska liga". E, sad ... da kojim slučajem ekipa fizički bolje stoji, da su momci malo kompaktniji, što se postiže većim brojem odigranih mečeva, možda bi moglo i da bude nešto. Ovako ... ima da bude "mukica". Što se tiče Kopenhagena, ni oni nisu ništa bolji. Prosek. Realno, Liga Evrope je mera, ali ... Videćemo.

Nikola

pre 4 godine

Cirilicu ucio nije ali zato matematiku sigurno jeste. Statistika kaze 19:4 u sutevima, verovatno da je ovaj hrvat malo bolji igrac i da igra u prvoj postavi onda bi mozda i napravili bar jednu pravu sansu da ugroze Zvezdin gol. :))

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima srpskih igraca. Recimo da ima. I sada, neka nasa redakcija pozove tog igraca, pa napravi interju sa njim u vezi utakmice Dinamo-Ferencvaros 1:1. Pa ko bi to citao? Koga to u Srbiji,uopste,zanima? Dinamo i ostali hrvatski klubovi su ovde apsolutno nevazni.Ispod radara.E,ali situacija u Hrvatskoj je potpuno drugacija.Njih sve zanima u vezi srpskih klubova.To ide tako daleko, da oni prave intervju sa totalnim anonimusom, deckom o kojem se u Srbiji apsolutno ne zna nista! I taj momak sebi daje za pravo da komentarise sve sto mu padne na pamet.Ovde,u Srbiji,cak ima i istomisljenike.Iste one koji su onomad fasovali 0:5 u Zagrebu. Meni je to neshvatljivo, pa bih to nazvao "Stokholmskim sindromom". Sve u svemu, Zvezda ce proci u narednu rundu kvalifikacija za LS.Sto se Dinama tice, nisam siguran.To vise nije isti klub.Klub koji je bio uspesan zahvaljujuci Z.Mamicu.Coveku koji sada pravi cuda sa mostarskim FK Zrinjski.No,dobro. Vreme brzo prodje pa cemo se za nekoliko dana pisati ovde,i videti ko je suvi prosek.Sportski pozdrav!

OBJEKTIVNI STRUČNJAK

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.
(Mile Dodik, 08. avgust 2019 15:01)

Blago Vama, gospodine Dodik! Takvo poznavanje ne samo istorije i lingvistike, već i briljantno baratanje matematičkim operacijama je stvarno za divljenje!

iv13

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje, 8. avgust 2019 12:14) # Link komentara

1995 godiste je, zasto bi on kao Hrvat ucio cirilicu? Da je 80 i neko godiste, siguran sam da bi znao da procita, ali 95to?

Profa

pre 4 godine

Obe ekipe su slične a prema mom skromnom mišljenju Zvezda treba da forsira tu skok igru i igru iz prekida jer mi se čini da su baš tu najtanji, zato Pavkov može da pokaže da je i on iznad proseka... Šanse za prolaz su pola - pola. U svakom slučaju neka se bore i stvarno daju svoj maximum pa nam onda nije ni toliko žao kad izgube ali kad se vuku kao pijani po terenu e onda bi ih najrađe posle utakmice poslao jedno sedam dana u rudnik da malo kopaju pa nek vide šta je muka.. Generalno ovo isto mislim za sve naše ekipne sportiste!!

dimitrije

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala

Luj

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.

Ivan

pre 4 godine

Mozda je istina da je zvezda prosek, ali onda je Kopenhagen ispod tog proseka, sobzirom da smo ih nadigrali, i ne bi nam dali gol nikada iz igre.

Hr

pre 4 godine

Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. (srbija, 8. avgust 2019 12:39

@
Ne zanima me igra niti jednih niti drugih, već tvrdnja da većina Hrvata zna ćirilicu.
Zadnja generacija koja je učila ćirilicu u školu u Hr je bila ona rođena 1983. godine.
Od tih koji su je učili pola je nije znalo kako treba niti onda (pogotovo pisanu). Danas je situacija takva da je manje od 10% zna pročitati, a gotovo nitko pisati i to od onih koji su je učili. Rođeni nakon 1983. ćirilicu znaju smao ako us je samoinicijativno učili, ili ako su učili ruski, a takvih je manje od 1%.
Rekao bih da oni koji su učili ćirilicu znaju je isto kao što znaju vadit drugi korijen ručno. Učili su i jedno i drugo, e sad kolko je ostalo od toga je druga priča.

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Čitam komentare a najviše ovo napaljeni što će i večeras u grupicama na stadion JUGOSLOVENSKA NARODNE ARMIJE, da gledaju tobož utakmicu sa Matijom iz Turske. Deco odlučite se koja je liga trenutno u Srbiji AVLiga, Kokezina liga, Ping pong liga, Onog što leti nad stadionom, ali znajte neće se više vratiti TOLETOVA LOGA ILI MARJANOVIĆ EVA LIGA. Moraće vaš tim da počne da igra utakmice 90 minuta ne dok izjednačite.

jatiguzimsvepospisku

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".
(Bodibond, 08. avgust 2019 14:32)

Ene....

Think it over

pre 4 godine

Auh brate, izazivas inat, a to ti nije pametno. Nasim ljudima samo treba podilaziti i gube lagano, a prozivke tog tipa ce samo da ih nateraju da pobesne i odvale vas u sred Kopenhagena :)

objektivno

pre 4 godine

Ne znam koji život imaju ljudi koji non stop pišu komentare samo da bi kao nervirali većinu čitalaca? Pretpostavljam prilično besmislen. Tako i ovaj fudbaler grandiozne ekipe za koju niko nije čuo bodri sebe na pogrešan način. Šta god da se desi u revanšu i šta god ljudi da pišu normalni ljudi mogu samo da se nasmeju svemu tome.

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

milke

pre 4 godine

Vidim da većina kritikuje ovog momka....sačekajte malo, brzo ćete se otrezniti. Ja sam još kritičniji...samo Marin zna fudbal, ostalo je tuga.

drago

pre 4 godine

Kakav crni hrvatski reprezentativac, najveca rupa ikada u nasoj repki, pretrcavaju ga igraci Jordana. Da valja ne bi igrao u Danskoj, i to bio rezerva.
Bio je u repki na jednoj utakmici jer su 3 desna beka bila ozlijedjena.
Subasic, Vrsaljko, Jedvaj, Lovren, Strinic, Modric, Rakitic, Brozovic, Kovacic, Perisic, Rebic, Mandzukic, Kalinic, Kramaric, to su igraci a ne ovaj smijesni lik.
Jos lik druge proziva a sam nema pojma.

hm

pre 4 godine

Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova...
(Negativni, 8. avgust 2019 13:57)

Izgleda da i ti slabo znas cirilicu. Samo 7 znakova je isto. Kakva crna razlika u nekoliko znakova.

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Likovi poput “negativnog”, i ostali. Ćirilica je pismo koje se ne uči u hrvatskoj, a nema ni razloga. Bartolec je mlad dečko, boli ga neka stvar za drugo PISMO. A izgleda neki ne znaju ni razliku između pisma i jezika i činjenice da se mimo pravoslavnih država ćirilica ne uči niti bilo koga zanima. Samo latinica. Sve ostalo, Bartolec točno rekao. A ja sam nešto stariji pa čitam i pišem ćirilicu, to me čini komotnijim kad se sretnem s njom, negdje, nekad. Ali kakvi ste vi Srbi mitomani, toga nigdje nema...

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima nekog naseg igraca. No, recimo da ima. I onda neki nas novinar okrene njegov broj, pa se siti ispricaju o remiju u Zagrebu. Poenta je, koga ovde zanima dvomec Dinamo-Ferencvaros?!? Apsolutno nebitno, jel' tako? Medjutim, ono sto se kod nas desava, za Hrvate je jako vazno. Onda neki njihov kupusara-list, ovlasti nekog polupismenog "novinara" da porazgovara sa totalnim anonimusom,hrvatskim igracem skromnog znanja i intelekta,o utakmici Crvena zvezda-Kopenhagen. Zakljucak je sledeci. Gospodo Hrvati, vi ste nama Srbima,apsolutno nevazni.Nebitni.Manje vazni.Ispod radara.Vi nas,apsolutno ne zanimate.Ovaj razgovor sa fudbalskim anonimusom koji se nasao pozvanim da govori o igracima Zvezde,o Marinu posebno,je pokazatelj vasih dubokih komoleksa.Osecaja nize vrednosti,koji nikada nece minuti.Ovde,u Srbiji,na nasu zalost, imate simpatizere.Iste one koje ste omlatili onomad,rezultatom 5:0! Stokholmski sindrom, ne znam kako bih to drugacije nazvao.Sve u svemu,Zvezda ce proci u naredno kolo kvalifikacija LS.Za Dinamo nisam siguran.Nije to vise isti klub,otkako je tvorac tog uspesnog kluba najuren.Eno ga u Mostaru.Sa Zrinjskim pravi cuda u kvalifikacijama.No,dobro.To su vase stvari.I o tome retko ko pise u Srbiji.Nas to ne zanima.Osim kladionicara.Tako da...nevazni ste,purgeri.Totalno...

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Jedini nacin da Zvezda prodje je bio da se javi jedan onako pametan da nam proradi zivac, inat i da vas odvalimo. Da ne bude samo ostavili me decki, ostavili me decki :)

Bodibond

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".

Ivan Veljković

pre 4 godine

Treba Bartolec malo da razmisli o nekim stvarima pre nego krene da daje ocene o Zvezdi. U prvoj tekmi ni on a ni njegov tim nisu pokazali ništa, bili su u podređenom položaju preko 70% utakmice, uz sumnjiv penal izvukli su remi, imali odnos udaraca na gol 3:14 i sve to govori da ih je ta i takva Zvezda nadigrala i da baš ta takva Zvezda i te kako ima šanse u revanšu da prođe dalje.

Toliko o ovom dečku, sad malo o Zvezdi. Znači, jeste, apsolutno Marin je lider ove Zvezde i prva violina, on je dirigent ove Zvezde, on je umetnik, kreator igre, odavno Zvezda nije imala igrača tog kalibra poput Marina i naravno da on pravi tu razliku na terenu i da zbog njega Zvezda uopšte i ima šanse da se bori za Ligu šampiona. I prošle i ove sezone naravno. I Ben je odličan, i to je tačno, i Ben je igrač koji u trenu može da reši neku važnu tekmu. Ali ne treba potcenjivati ni "ostatak" Zvezde, mada naravno ova dvojica zaista su iznad ostalih, ali recimo Borjan je taj koji je mnogo puta svojim sjajnim intervencijama spasavao Zvezdu, sjajan je i pouzdan golman. Što se tiče ovogodišnjeg prelaznog roka, tu je Zvezda apsolutno zakazala, nije dovedeno ni jedno solidno pojačanje koje bi nam i te kako značilo za Evropu, naročito nam je potreban jedan dobar napadač. Ali eto i sa ovom ekipom čiju kičmu sačinjava 70% rostera iz prošle uspešne sezone, mi smo opet u igri za LŠ, a LE nam je sigurna, trebalo bi čudo da se desi da nas Helsinki izbaci a već smo ih jednom rutinski prošli pre par nedelja.

Sax

pre 4 godine

Milojevic ne vidi da ce ga "majstorije", setnje, driblinzi, kombinacije sa odbranom, Borjana zvanog bezglavi setac, pre ili kasnije, skupo kostati.
Milojevic ne vidi da je sudija naklonjen gostima, cak ni nakon 3-4 ocigledna faula i ne smiruje igrace, posledica, zuti kartoni kao u trecim ligama.
Milojevic ne vidi previse nepreciznih dodavanja i naravno, izgubljenih lopti koje moze bar da smanji na razuman nivo kretanjem igraca ka upucenoj lopti a ne od lopte.
Milojevic ne vidi da njegovi igraci ne znaju da sutiraju ka golu sa npr. 16 metara, (da, uzasno vole da gadjaju golubove tj. neprecizni su, ali zar se to ne vezba na treninzima) pa bi umesto gadjanja cavki, mogli da sutnu po zemlji.
...
Srecno, u svakom slucaju.

drug Vucela

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zato pobeda nad Liverpulom i 4 boda vrede kao sve vase "pobede" na gostovanjima u poslednjih 20 godina hahahahahahahahaha. Boli istina, boli, boli...

nikola

pre 4 godine

Pohvalio ih realno, nisu prosjek vec ispod prosjek. Filip prosjek? Kanjas the Kasper prosjek? Babic, Milun,Boaci? Daleko su oni od prosjeka.

Dzipovi mnogo trose

pre 4 godine

Posle ove izjave mislim da bi onaj koji se za sve pita trebalo da odreaguje i novcano pomogne sve klubove prve lige ! Tudjim novcem, iz budzeta, naravno !

cile

pre 4 godine

Bartolec nije učio ćirilicu jer je realno procjenio da mu u sportskoj karijeri ali i na poslovnoj ne treba. Svaka mu čast na iskrenosti

Biba

pre 4 godine

Samo ti Hrvoje laprdaj, ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Predrag Drugi, 08. avgust 2019 13:26)

Valjda poslednji.
(Bodibond, 8. avgust 2019 13:39)

Ko se zadnji smeje, poslednji se smeje!

Chuki

pre 4 godine

Decko je skoro sve tacno rekao, ajde da se ne lazemo u nasoj ekipi se vidi da su Marin i Ben koji je u losoj formi iznad proseka, i takav Ben jedini razume Marina i prati ga ostali ne, sve je to tacno ali isto je tacno da je Kopenhagen isti prosek kao i mi, oni imaju isto 2 3 igraca iznad proseka, prvi ovaj decko sto je dao izjavu je isto prosek, tacno je da smo mi jedna ekipa kuci a sasvim druga u gostima, isto se slazem da je 60 40 u korist Kopenhagena, isto tako oni tom proseku od ekipe nisu sutnuli na gol a ni sansu nisu stvorili. E sad ja po mom misljenju bolje od nas drze loptu i bolje se krecu a mozda su i spremniji. Naravno Zvezda ima sanse za prolaz ali videcemo sta ce biti.

ja

pre 4 godine

Covjece pa vi ste 1 sut imali tokom cijele utakmice, a da ne govorimo o tome da niste centar presli posteno za 90 min. Zvezda je za vas Real Madrid licno i to kad su galaktikosi igraali na celu sa Ronalndom zubom.

Viceprvaci

pre 4 godine

Kako ste red Bull izmitomancili u te neke srednjovjekovne gluposti.. sad idu fetve, kletve, inat u najavi umjesto naknadno,
3-0 Kopenhagen

Bodibond

pre 4 godine

tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.
(as, 08. avgust 2019 13:47)

Mi smo na ovoj vesti posto cete vi delije da opkolite i uzurpirate veceras vest o utakmici Partizana.

shone

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 08. avgust 2019 14:16)

Ne treba nam pobeda..
Može i 2:2

as

pre 4 godine

Niti jednog naslova o Partizanu
(Salaso, 08. avgust 2019 12:43)

I tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)
Da bi ste se poredili sa Novakom prvo morate da osvojite Ligu šampiona nekih dvadeset puta pa da se javite.

ernesto che

pre 4 godine

Zanimljivo je da ovakve kur.evite izjave sirom evrope mozes cuti samo od hrvata, i to obicno od onih koji su najvece kiksare i rupe u svojim timovima i uvek im se to obije o glavu, nikako da nauce.

boca

pre 4 godine

Brate moj ako su nama samo Marin i Ben ok u ekipi, a vi ste nam sutnuli jednom u okvir gola, nikakve sanse napravili niste, koliko onda vi niste igraci ??? Cujes li pricu ovome, ovo kao neki dezavu od prosle sezone kad su oni iz Salzburga vec spremili proslavu za ulaz u LS, napravili transparente i sve, kad ono POTOP !!! Ako ako ... Ima da uvalimo ovima par komada glat...

marko

pre 4 godine

Pa to svi znamo... A mi umesto da dovodimo pojacanja za teren, mi dovodimo pojacanja za tribine i instagram... :facepalm

Ali moraju svi da se "ogrebu" o toliko novca koji je LS prosle sezone donela... Da se namire svi prijatelji i ostali...

OSTAVKE!

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Znaci Barolec je taj Pogrančić zbog kojeg Zvezda ide u plej of Lige sampiona. Mirko Ivanic daje gol u Kopenhagenu. Nemoj da nisam rekao...

neko

pre 4 godine

Al panteri opet o sudjenju. Pa da vas nema treba ve izmisliti. Kad god nesto nije u njihovu korist oni na sudije kukaju. Isto i u kosarci tako. E pa nije vam to AV liga pa da vam se sudi po direktivi.

Ivan

pre 4 godine

Koliko jedan detalj kao taj penal promeni kompletnu sliku o mecu, jos jedan dokaz je ova izjava. Nisu stvorili sansu iz igre 100 minuta, ali imaju 1:1, pa sad kao suv prosek i te price...

Sale

pre 4 godine

Na žalost u pravu je. Plasmanom u L.Š. i prodajom Radonjica, Zvezda je uzela 50 miliona. Da je za 10 smanjila dug i 20 ulozila u igrace i stadion (a nije) ostalo bi 20 miliona za 3 vrhunska igrača a ne za kradju.

misa

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
(mitko, 08. avgust 2019 12:35)kad smo kod pismenosti polupismen je jedna rec, kao i polusvet, polufinale, poluprazan, polumesec, poluostrvo, polugodiste itd

LOL

pre 4 godine

Da je cutao bilo bi mu bolje, ovako mogu da stavim 50 evra na Zvezdanu jer tako i prosle godine neki hrvat sa busao u grudi i popio dva gola za 5 minuta i za doma bio spreman.

Negativni

pre 4 godine

A mi to nismo znali, nego će ovaj pametnjaković to da nam kaže.
Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova, samo indoktrinirani nepismeni kulovi mogu sa tim da imaju problem. Ja sam odrastao u SFRJ, uz rockandroll i neku drugu atmosferu, i čitam i razumem i makedonski i slovenački, a kamoli da mi problem bude hrvatski. Ovo najbolje govori da ovaj nedrećnik ne ume da čita ni na maternjem jeziku, a još treba da razlikuje ćirilicu. Strašno. Danas klinci govore po tri svetska jezika, a na Balkanu je problem isti jezik na dva pisma. Srećom, mladi danas imaju internet, pa iako su ih učili mržnji i razlikama, brzo vide da je isti jezik u pitanju, pa oni prirodno inteligentniji i otvorenog uma brzo prave mostove. A nesrećnici poput ovog zauvek mekeću u svom toru.

Debeli Sisoje

pre 4 godine

Bartolecu, bitno je da si ti iznad proseka. Ovom kvazi frajerskom izjavom si nam samo pomogao jer smo mi Srbi kontra nasađeni. Ali ovo je bolje nego bilo koji motivacioni govor.
Mislim, da će Ivanić da se najviše pokrene ovom izjavom.
Zvezda u LŠ!!!

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.
(Zuuuzuuu, 08. avgust 2019 12:59)

Inace, Kopenhagen ima plejadu iznad prosecnih i za klasu boljih igraca od Zvezde. A kod Zvezde samo Marin. Kooenhagen je prosecna ekipa to mora da znaju u Zvezdi....ako Zvezda ispadne od ovih "vrhunskih" realno ne zasluzuje LS... LE je vec druga prica....

nekoTamo

pre 4 godine

Prvo da se ne lazemo penal za njih cist kao suza, isto tako sto je i cist nad benom. Zute kartone da ne pominjem. Drugo, ne treba se paliti na ovakve stvari, samo ignorisati. Spremiti se za mec i ne obracati paznju na ovakve.

Mare

pre 4 godine

E sada zbog ovakve izjave ispadate laganezi, a igrači Copenhagena, koji su imali 1 jedini šut u okvir gola, tojest poklonjen penal, su Dybala, Messi, Ronaldo, Grizman i društvance ?

medjutim

pre 4 godine

čekaj, je l' moguće da ne verujete da lik rođen u Hrvatskoj 1995 ne zna ćirilicu nego mislite da samo provocira da ne zna?

Zašto bi je znao i gde bi je naučio?

Stevan

pre 4 godine

Decko je ovo rekao zato jer je provokator. Ovako se ne govori o rivalu, prosto, niti je profesionalno niti je sportski, a na kraju krajeva nije ni ljudski.
Ali ono sto nas treba vise da “brine” od ove njegove izjave, jeste sto je on rekao istinu.

Hotelijer

pre 4 godine

Bravo kralju za izjavu, upravo to nam je trebalo!!! Nisi svestan sta si upravo napravio i izazvao, pitaj Pograncica iz Salzburga. Molim te napali jos nekog kolegu da nesto slicno kaze i lagani prolaz Zvezde.

Njaah

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni
(posteno pa na sud, 08. avgust 2019 12:26)

Nismo mi plakali sbog dosudjenog penala jer je bio opravdan.
Bunili smo se sto nama nije dosudio penal isti takav i sto nije dodelio cist crveni karton protivnickom igracu.

A plakanje cemo da prepustimo vama.. i veceras,a i posle revansa u Kopenhagenu...
Pozdrav.

Nikola

pre 4 godine

Dragi moji fudbaleri Zvezde,

Ako vam ovo nije dovoljan podstrek da u revansu spustite Kopenhagen na ispod proseka, ja ne znam koja vam druga motivacija fali.

Samo hrabro i srčano i prolazimo.

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovaj pojma nema! Prvo zato sto svrstava Marina i Bena u isti kos.. Ben je klasa ispod Vukanovica otprilike.. Drugo, tek je Kopenhagen zestok prosek od ekipe gde ne bih mogao da izdvojim nikoga posebno. Onaj novi od 5 mil zalost od igraca al dobar glumac. N daye nekad bio klasa sad na nivou Ailtona kad je bio u Zvezdi.. Fiser najveci talenat al proslo i njegovo.. Kopenhagen je nekad bio sila a sad u rangu Zvezde tj nista posebno!

Delija

pre 4 godine

Generalno Zvezda igra lošije na gostovanjima i teško da može da ponovi fantastičnu igru iz prvog meča.Ali Kopenhagen sad ne verujem da će napasti kao kad bi bilo 1-0 z Zvezdu tad bi bas vršio pritisak a u ovom slučaju neće.To može da bude prednost za nas posto ako im damo gol ucice u nervozu a dok mi nemamo šta da izgubimo i ako primimo prvi gol posto svejedno moramo ga dati.Bice zanimljiv duel i sve je moguće u revanšu,jedva čekam meč i nadam se da će samouvereni danci kao i njihove kolege iz Salzburga,Krasnodara dobiti još jednu lekciju od nas jer ko kod nas otpiše mi se vratimo jer mi sko mnogo veći klub od svih nabrojanih rivala i ne plašimo ih se.

Dusan

pre 4 godine

Ja bih se slozio ali samo sa delom vezano za Marina jer je decko klasa iznad svih.
To da su ostali "prosek" ili ispod proseka,a I takvi su nadigrali Kopenhagen u kome ovaj,nazovi fudbaler,je dobio priliku 2 minuta da istrci na jedan od tako malo legendarnih stadiona u Evropi.
A o sansama za prolazak dalje...I da je ostalo 1:0 bih rekao isto da su 50/50 jer Zvezdi treba gol svakako.
Ono sto mi daje vecu nadu je delic statistike koji mozda neki nisu znali,a on kaze..Krasnodar imao penal-izbacen...Trnava penal-izbacena...Salzburg penal-izbacen..Kopenhagen penal...neka se nastavi !!!

Вука Караџић

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mitko, 8. avgust 2019 12:35)
А ти си баш објаснио шта је то писмен човек...

el_kiddo

pre 4 godine

Generalno, covek je u pravu, na osnovu pokazanog prosle sezone u nasoj ligi, pored Bena i Marina, ubedljivo najbolji zvezdini igraci su bile sudije.

veliki strumf

pre 4 godine

Uh sto volim ovakve izjave! Volim i onako kao kad onaj Pograncic nagazi Pavkova pa u naredna 3 minuta prime 2 gola! Ovaj nebitni lik nije morao da nauci ćirilicu da bi naučio šta je srpski inat!!! E sada će ga videti na delu. Sada sam ubedjen da prolazimo ove folirante i padavicare. Zvezda jeste prosecan tim, Marin, pa prazno, pa Ben i Pavkov, a tu bih ubrojao i Degeneka. Ostali jesu prosek ali i takav prosek je vas razvalio! U Kopenhagenu nema jednog jedinog igrača kalibra Bena, a o Marinu da ne pričam. I onda komentariše ovaj koji mesta nema u tako prosečnom timu. Npr. onaj Fiser koji kobajagi vredi 7-8 miliona. Trckarao je tu ispred mene podno istoka, dja levo, dja desno - i ništa. Nula. Toliko bih i ja mogao ovako bez kondicije. Ostalima samo daj loptu da vidiš kako ne znaju šta će sa njom. Ne bi dali gol 100 godina da im ga sudija ne pokloni. Kako će da se čude kad oh izbacimo... Jedva čekam izjave ovog lika.

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

Samo Zvezda

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...

Đorđe Petrović Karađorđe

pre 4 godine

Шта друго очекивати од хрвата него провокацију....То је оно што такви као он најбоље раде....Нека их, биће шта буде. Небитан је Копенхаген, Звезда реално ове године има слабији тим у односу на прошле две сезоне па ће Лига Јевропе нити наша реалност. Битан је континуитет у Јевропи. То треба да буде наук стричном штабу и играчима за будућност. Мислим да су се ове сезоне прекомбиновали са појачањима и унаказили тим. Довољно говори чињеница да смо на почетку сезоне остали са само једним шпицем, Боаћијем који је далеко од форме, нажалост....

krajisnik

pre 4 godine

Nije covjek slagao,sta vise istinu rekao.
Nadi novinari stalno imaju isto pitanje protivnickim igracima i treneru,"
sta kazete na atmosferu"?
Pa ne igra atmosfera vec igraci,a mi zaista imamo samo Marina

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

U sustini covek je upravu,ali zaboravlja jedno, a to je da je sve to isto vazi i za Kopenhagen,samo bez Marina i Bena. A,o njemu samom da ne pricam, nikad cuo za njega. Verovatno je igrao za Slaven Belupo ili Zrinjski. I oni isto tako kod kuce igraju nesto, a na strani bunker. I zaboravio je jednu stvar, Zvezda tamo mora da juri rezultat,pa cemo videti kako ce biti. Mozda bude kao u Pragu ili Salcburgu.

bigserb

pre 4 godine

Ma sta ja mislio o Hrvatima, ovaj covek je u dve recenice potanko opisao Zvezdu!
Zvezda je tim poput stotine drugih u Evropi i po meni jedini igrac koji u tom timu vredi je Marin, cak ni Ben nije njegov nivo, a ima ih mnogo koji nipocemu ne zasluzuju da budu u Zvezdi!
Zato ce Zvezda i ispasti iz LS i LE, jer ovo nije tim za evropsku scenu!

Nemanja

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!

vladanko

pre 4 godine

Odlicna stvar je sto nas potcenjuju!!! Lepo rece Marin da je siguran u prolaz sada je definitivno! A ovaj sto prica je verovatno iznad proseka, ha, ha...

Borky

pre 4 godine

Zvezda bar ima dva kvalitetna igraca po ovom polu igracu al sta onda reci za Kopenhagen? Ko je tu kvalitetan igrac po ovom kriterijumu?Malo onaj ceni spic Ndoaje ili kao vec se pise a ostalo je ocaj zivi.

Zuuuzuuu

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.

Mikii

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)??

Ono kad tvoj ljubimac pobedi, a ti i dalje mislis o "izvesnom". Bol i zalost.

dalibor

pre 4 godine

Sinko, kakva takva, Zvezda je svakom u stanju da da gol. I zna da bude vrlo neugodan gost. Kao drugo, utakmica sa Helsinkijem nije merilo jer je ekipa mislila lako cemo, totalna opustenost...koja se nece opet ponoviti (pojedinci su ispali iz prvih 11) . U BG je nazalost i faktor sudjenja imao vaznu ulogu , na stetu zvezde. Tako da...polako, videcemo sta ce biti

Lazni inzenjer

pre 4 godine

Izjava je veoma korektna, s obzirom na to ko je daje. Ali Zvezda nije bez sansi, uprkos velikoj praznini u napadu. Oni su iskusniji, ali strast mora biti na nasoj strani. Ocekujem vrlo zatvorenu utakmicu s nase strane, ali dva gola u gostima nam je potrebno. Imamo sporiju kontru nego sa Radonjicem, nemamo adute u 16-ercu poput Pavkova, ali prosto golove moramo dati!

Libero

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?

Borky

pre 4 godine

Kako je krenulo sutra izjava da je Zvezda jedva iscupala remi i da su ovi ispromasivali bar desetak zicera. Odavno nisam vidio umisljeniju ekipu od ovih. Pa ovako se nisu ponasali ni iz Psg.

peki

pre 4 godine

Jovancic, Borjan i Degenek. Marin svakako, Ben van forme.... Zvezda je cak i takva 30% jaci tim od Kopena i to ce da pokaze. Sportski pozdrav.

Pedja

pre 4 godine

A koji je ovaj> Verovatno veoma bitan igrac za Dance, usao na 2 minuta do kraja. Jos se hvali svojim neznanjem da ne zna da cita. Meni je drago sto znam i cirilicu i latinicu, pa umem sve da procitam, a ne da budem polupismen. A videcemo u Danskoj, sa nadam se fer sudjenjem, ko je bolji i ko ce proci dalje.

objektivan

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka.
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim

srbija

pre 4 godine

Bogami, na neki nacin mi se cini da moze da im se desi isto sto i Salcburgu. Kao da se istorija ponavlja. Prosle godine je Hrvat Pongracic nagazio Pavkova pri rezultatu 2:0, 2 minuta kasnije primaju dva komada. Bartolec izjavljuje kako su nasi igraci suvi prosek osim Bena i Marina i kako su sanse 60:40, i kako oni sigurno prolaze. Prijatelju, kad su sanse 60:40 to nije siguran prolazak. Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. Mnogo su prepotentni ovi iz Kopenhagena i jako su se lose ponasali nakon tog ,,zasluzenog" remija protiv Zvezde, gde nisu imali sut na gol. Primera radi, na instagram profilu Kopenhagena ima slika Jonasa Vinda (igrac koji je dao panenku Borjanu) kako gestikulira da cutimo i da se spustimo na zemlju mi Zvezdasi. E, bas zato ih treba ugaziti i igrom i navijanjem! Ocekujem jos bolju igru Zvezde i 5000 Delija u Kopenhagenu. Srecno, Zvezdo!

Mare

pre 4 godine

Tacno je da jedino Marin i Ben nesto vrede.Ali realno u Kopenhagenu niko ne vredi, jer nisu ni jednu postenu sansu stvorili protiv te Zvezde.Trebaju da slave sudiju sto im je poklonio penal.

Gon

pre 4 godine

Zapravo se ne bih slozio. Samo je Marin klasa, Ben je isto taj prosek, mozda i losiji ove sezone. Medjutim, za razliku od Kopenhagena, Zvezda bar ima jednog takvog igraca, oni nijednog. Zato cemo i proci dalje!

Radjoni

pre 4 godine

Mi imamo Marina i Bena, a vi??? Imate 11 fizikalaca i drvoseča i to je to.
ajde zdravo i puno sreće u Ligi Evrope ako i to uspete da izborite!

neko

pre 4 godine

tek kada nasi klubovi igraju sa stranim klubovima vidi se koliko su losi i zvezda i partizan,koliko je los nas fudbal,igraju bez ideje,napada itd...

as

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 08. avgust 2019 12:23)

Veruj da ima. Samo se skini sa vesti o Zvezdi i videces da ima.

Dachazvezda

pre 4 godine

Sve ok..
Korektna izjava, nije slagao nista (a cirilicu i ne mora da zna sto se mene tice)
SAMO jos da nas dobijete tamo!
Vi nemate ni Marina, ni Bena, vi ste komplet PROSEK :)))))
Na osnovu KOG kvaliteta mozete da budete tako sigurni u sebe? :))
Ako svi razmisljaju kao ti, odlicno :)))

mich

pre 4 godine

Pa sta ste ocekivali kada je najveci kvalitet tih igraca kako nasa uprava kaze kada ih dovede na promociju, kazu "veliki su zvezdasi"...hahaha pa koga bre briga, za koga navijaju hocu da poseduju KVALITET i da se bore na terenu...a i onaj LAZNI TRENER umislio da je neki strateg...decko rodjen pod srecnom zvezdom uk...lo ga ko budalu.

Henk Mudi

pre 4 godine

Opet Hrvat? I prosle godine je Hrvat pokrenuo Zvezdu protiv Salzburga, kad je namerno doskocio na Pavkova, frka i onda dva brza gola... Ovi su neozbiljan tim, 90 minuta nisu napravili sansu, lagano ih prolazimo!

bobrock27

pre 4 godine

A kakav si ti kvalitet kad si protiv "nekvalitetne" zvezde dobio 2 minuta?
(ikac klisa, 08. avgust 2019 12:42)
Bravo za komentar! Pritom i prosle godine na 2:0 za Salzburg jedan komsija je iskazao slicnu drskost na terenu, svima nam je poznat krajnji ishod meca. Nadam se da ce i ovog puta biti jednak ishod.

Sabre

pre 4 godine

Heh dečko. Misliš imaćete MAKAR JEDAN ŠUT U OKVIR GOLA i nećete dobiti poklon penal? I ja se tome nadam, čisto da ne bude dosadno kad vas otresemo ko ciganče slinu.

Velja

pre 4 godine

Slušaj stručnjak što ti je najbitnije da naglasiš da nisi učio ćirilicu, i u Barseloni nema 11 mesija. Samo jedan. Ostali nisu loši ali nisu taj nivo. Tako se i pravi tim. Ne igra fudbal 11 ronalda nego jedan. A ostalih 10 ima svoja zaduženja

OtacMakarije

pre 4 godine

Sto se tice kvaliteta Zvezde je u pravu ali ne znam odakle mu da Zvezda bolje igra kući, da li je gledao izdanje u Salcburgu prosle godine.? Mislim da i 1:1 nije los rezultat jer ce nas ako nista drugo naterati da od starta igramo angazovano i napadacki bez kalkulacija jer kad god smo kalkulisali to nije bilo dobro.Ocekujem prolaz Zvezde

budibogsnama

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 8. avgust 2019 12:23) Pa ,vidiš, u pitanju je jedna nova i čudna patologija, naime stiče se utisak kao da navijači grobari uopšte više nisu zainteresovani za svoj klub...vrlo čudno, ali je tako. Oni 24 sata vise na vestima o Zvezdi, ispoljavaju teške komplekse i fruatracije, imaju olaku identifikaciju sa svim Zvezdinim protivnicima...Pitanje je koliko njih uopšte zna da Partizan igra večeras...

heroes

pre 4 godine

Da je bio crveni karton kao sto je trebalo a sudija je bezobrazno to ignorisao bilo bi 2:0 i onda bi zvezda prosla ali sad mozes da pricas svasta .

posteno pa na sud

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni

acafaca

pre 4 godine

Čak i da je u pravu, nije pristojno tako pričati o protivinčkim igračima. Neverovatna je njihova mržnja. Ispoljava se u svakom segmentu života. Međutim, mislim da je dobro što je ovo rekao i bilo bi sjajno da ovo pročitaju igrači Zvezde. Bolji motivacioni govor nisu mogli dobiti :).

mr.wolf

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka. 
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim
(objektivan, 08. avgust 2019 12:13)

Kako vole ljudi da ispadaju smesni. Neverovatno. A ako maknes Miletica imas jedan treceligaski tim, ta logika?

Dejan

pre 4 godine

Pa to je istina nije nista izmislio.Ali nemaju ni oni tri krstena igraca zato ih se moze proci,malo Marin i Ben,malo srece i idemo dalje.

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

Milan K.

pre 4 godine

Pa realno, covek je u pravu. Marin je extra klasa, Ben je bolji od ostalih. Svi drugi ne prave razliku. Ali ako usere zvezdu kao protiv Salzburga gde su Austrijanci imali 20 suteva na gol i pukim slucajem ispali mozhda i prodju. Kopenhagen nije uopste losh i ima iskustvo igranja u LS. Ako se zvezda bude uzdala samo u inat, nema tu leba..Kod Novaka Djokovica inat funkcionise kao dodatna motivacija.. ALi on je najkvalitetniji igrac na svetu.. A ovde je inat samo nada i nista vise..

neko_treci

pre 4 godine

Hrvat komentarise prosek igrace u Zvezdi, a sam je usao u igru u 88om minutu, sta sve ljudi sebi dozvoljavaju to je sou... A cije su porcije prosle godine dobijali igraci Kopenhagena, ako je vec po njegovoj izjavi (sto je tacno) Zvezda dobila u gostima od Liverpula i Napolija?

Sport

pre 4 godine

Ove izjave su odlicne za nas tim jer podizu motivaciju samo tako! Korektna izjava o atmosferi i svaka cast na tome jer nema potrebe da se tu dize tenzija bez potrebe. Ono cemu se ja nadam je da oni Zvezdu uzimaju olako ne samo na recima vec i u samoj pripremi revansa. Zvezda jeste nabijena od strane Liverpula i PSG na strani, ali ima sasvim dobrih utakmica u gostima pod Milojevicem. Nebitno da li je igra bila ruzna, defanzivna ili sta vec nego je bitno da su padali Sparta Prag, Keln, nereseno sa Arsenalom gde Zvezda bila bolji rival i sa najizglednijom sansom, Trnava gde isto odigrali bolje nego u Beogradu, Salzburg gde zabelezen ulazak u LS. Pricati, a nadam se i verovati, kako Zvezda igra mnogo losije na strani je ustvari odlicno po klub. Milojevic zna da igra na prolaz i siguran sam da nece Kopenhagenu biti mnogo lako. Takodje Zvezda ima vise igraca od dvojice navedenih koji nisu suvi prosek kako se navodi. Makar ne suvi prosek u odnosu na Kopenhagen.

objektivan

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka.
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim

Samo Zvezda

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...

Nemanja

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!

bigserb

pre 4 godine

Ma sta ja mislio o Hrvatima, ovaj covek je u dve recenice potanko opisao Zvezdu!
Zvezda je tim poput stotine drugih u Evropi i po meni jedini igrac koji u tom timu vredi je Marin, cak ni Ben nije njegov nivo, a ima ih mnogo koji nipocemu ne zasluzuju da budu u Zvezdi!
Zato ce Zvezda i ispasti iz LS i LE, jer ovo nije tim za evropsku scenu!

srbija

pre 4 godine

Bogami, na neki nacin mi se cini da moze da im se desi isto sto i Salcburgu. Kao da se istorija ponavlja. Prosle godine je Hrvat Pongracic nagazio Pavkova pri rezultatu 2:0, 2 minuta kasnije primaju dva komada. Bartolec izjavljuje kako su nasi igraci suvi prosek osim Bena i Marina i kako su sanse 60:40, i kako oni sigurno prolaze. Prijatelju, kad su sanse 60:40 to nije siguran prolazak. Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. Mnogo su prepotentni ovi iz Kopenhagena i jako su se lose ponasali nakon tog ,,zasluzenog" remija protiv Zvezde, gde nisu imali sut na gol. Primera radi, na instagram profilu Kopenhagena ima slika Jonasa Vinda (igrac koji je dao panenku Borjanu) kako gestikulira da cutimo i da se spustimo na zemlju mi Zvezdasi. E, bas zato ih treba ugaziti i igrom i navijanjem! Ocekujem jos bolju igru Zvezde i 5000 Delija u Kopenhagenu. Srecno, Zvezdo!

el_kiddo

pre 4 godine

Generalno, covek je u pravu, na osnovu pokazanog prosle sezone u nasoj ligi, pored Bena i Marina, ubedljivo najbolji zvezdini igraci su bile sudije.

vladanko

pre 4 godine

Odlicna stvar je sto nas potcenjuju!!! Lepo rece Marin da je siguran u prolaz sada je definitivno! A ovaj sto prica je verovatno iznad proseka, ha, ha...

as

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 08. avgust 2019 12:23)

Veruj da ima. Samo se skini sa vesti o Zvezdi i videces da ima.

Mare

pre 4 godine

Tacno je da jedino Marin i Ben nesto vrede.Ali realno u Kopenhagenu niko ne vredi, jer nisu ni jednu postenu sansu stvorili protiv te Zvezde.Trebaju da slave sudiju sto im je poklonio penal.

Sabre

pre 4 godine

Heh dečko. Misliš imaćete MAKAR JEDAN ŠUT U OKVIR GOLA i nećete dobiti poklon penal? I ja se tome nadam, čisto da ne bude dosadno kad vas otresemo ko ciganče slinu.

ernesto che

pre 4 godine

Zanimljivo je da ovakve kur.evite izjave sirom evrope mozes cuti samo od hrvata, i to obicno od onih koji su najvece kiksare i rupe u svojim timovima i uvek im se to obije o glavu, nikako da nauce.

misa

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
(mitko, 08. avgust 2019 12:35)kad smo kod pismenosti polupismen je jedna rec, kao i polusvet, polufinale, poluprazan, polumesec, poluostrvo, polugodiste itd

Dejan

pre 4 godine

Pa to je istina nije nista izmislio.Ali nemaju ni oni tri krstena igraca zato ih se moze proci,malo Marin i Ben,malo srece i idemo dalje.

LOL

pre 4 godine

Da je cutao bilo bi mu bolje, ovako mogu da stavim 50 evra na Zvezdanu jer tako i prosle godine neki hrvat sa busao u grudi i popio dva gola za 5 minuta i za doma bio spreman.

Dachazvezda

pre 4 godine

Sve ok..
Korektna izjava, nije slagao nista (a cirilicu i ne mora da zna sto se mene tice)
SAMO jos da nas dobijete tamo!
Vi nemate ni Marina, ni Bena, vi ste komplet PROSEK :)))))
Na osnovu KOG kvaliteta mozete da budete tako sigurni u sebe? :))
Ako svi razmisljaju kao ti, odlicno :)))

Dusan

pre 4 godine

Ja bih se slozio ali samo sa delom vezano za Marina jer je decko klasa iznad svih.
To da su ostali "prosek" ili ispod proseka,a I takvi su nadigrali Kopenhagen u kome ovaj,nazovi fudbaler,je dobio priliku 2 minuta da istrci na jedan od tako malo legendarnih stadiona u Evropi.
A o sansama za prolazak dalje...I da je ostalo 1:0 bih rekao isto da su 50/50 jer Zvezdi treba gol svakako.
Ono sto mi daje vecu nadu je delic statistike koji mozda neki nisu znali,a on kaze..Krasnodar imao penal-izbacen...Trnava penal-izbacena...Salzburg penal-izbacen..Kopenhagen penal...neka se nastavi !!!

Negativni

pre 4 godine

A mi to nismo znali, nego će ovaj pametnjaković to da nam kaže.
Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova, samo indoktrinirani nepismeni kulovi mogu sa tim da imaju problem. Ja sam odrastao u SFRJ, uz rockandroll i neku drugu atmosferu, i čitam i razumem i makedonski i slovenački, a kamoli da mi problem bude hrvatski. Ovo najbolje govori da ovaj nedrećnik ne ume da čita ni na maternjem jeziku, a još treba da razlikuje ćirilicu. Strašno. Danas klinci govore po tri svetska jezika, a na Balkanu je problem isti jezik na dva pisma. Srećom, mladi danas imaju internet, pa iako su ih učili mržnji i razlikama, brzo vide da je isti jezik u pitanju, pa oni prirodno inteligentniji i otvorenog uma brzo prave mostove. A nesrećnici poput ovog zauvek mekeću u svom toru.

budibogsnama

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 8. avgust 2019 12:23) Pa ,vidiš, u pitanju je jedna nova i čudna patologija, naime stiče se utisak kao da navijači grobari uopšte više nisu zainteresovani za svoj klub...vrlo čudno, ali je tako. Oni 24 sata vise na vestima o Zvezdi, ispoljavaju teške komplekse i fruatracije, imaju olaku identifikaciju sa svim Zvezdinim protivnicima...Pitanje je koliko njih uopšte zna da Partizan igra večeras...

Ivan

pre 4 godine

Koliko jedan detalj kao taj penal promeni kompletnu sliku o mecu, jos jedan dokaz je ova izjava. Nisu stvorili sansu iz igre 100 minuta, ali imaju 1:1, pa sad kao suv prosek i te price...

Sremac76

pre 4 godine

Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili
(Purger, 08. avgust 2019 16:04)

Dinamo najuspešniji klub bivše Yu???
hahahahaha

hm

pre 4 godine

Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova...
(Negativni, 8. avgust 2019 13:57)

Izgleda da i ti slabo znas cirilicu. Samo 7 znakova je isto. Kakva crna razlika u nekoliko znakova.

Libero

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?

boca

pre 4 godine

Brate moj ako su nama samo Marin i Ben ok u ekipi, a vi ste nam sutnuli jednom u okvir gola, nikakve sanse napravili niste, koliko onda vi niste igraci ??? Cujes li pricu ovome, ovo kao neki dezavu od prosle sezone kad su oni iz Salzburga vec spremili proslavu za ulaz u LS, napravili transparente i sve, kad ono POTOP !!! Ako ako ... Ima da uvalimo ovima par komada glat...

SIMEON

pre 4 godine

A šta je pogrešno rekao ... ? Marin, pa 3 prazna mesta, pa malo Ben, pa malo Ivanić ... Ostalo ... "srpska liga". E, sad ... da kojim slučajem ekipa fizički bolje stoji, da su momci malo kompaktniji, što se postiže većim brojem odigranih mečeva, možda bi moglo i da bude nešto. Ovako ... ima da bude "mukica". Što se tiče Kopenhagena, ni oni nisu ništa bolji. Prosek. Realno, Liga Evrope je mera, ali ... Videćemo.

xiaomi

pre 4 godine

simpatizer sam partizana, dakle ne navijac, fudbal me manje vise ne interesuje. zvezdi zelim da im skrcaju bar 2 gola i zapuse usta ovom mladjanom komsiji

Nikola

pre 4 godine

Dragi moji fudbaleri Zvezde,

Ako vam ovo nije dovoljan podstrek da u revansu spustite Kopenhagen na ispod proseka, ja ne znam koja vam druga motivacija fali.

Samo hrabro i srčano i prolazimo.

heroes

pre 4 godine

Da je bio crveni karton kao sto je trebalo a sudija je bezobrazno to ignorisao bilo bi 2:0 i onda bi zvezda prosla ali sad mozes da pricas svasta .

Sale

pre 4 godine

Na žalost u pravu je. Plasmanom u L.Š. i prodajom Radonjica, Zvezda je uzela 50 miliona. Da je za 10 smanjila dug i 20 ulozila u igrace i stadion (a nije) ostalo bi 20 miliona za 3 vrhunska igrača a ne za kradju.

Biba

pre 4 godine

Samo ti Hrvoje laprdaj, ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Predrag Drugi, 08. avgust 2019 13:26)

Valjda poslednji.
(Bodibond, 8. avgust 2019 13:39)

Ko se zadnji smeje, poslednji se smeje!

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Jedini nacin da Zvezda prodje je bio da se javi jedan onako pametan da nam proradi zivac, inat i da vas odvalimo. Da ne bude samo ostavili me decki, ostavili me decki :)

nn

pre 4 godine

"Nikad nisam učio ćirilicu" kaže Bartolec. Latinica i ćirilica se razlikuju u samo nekoliko slova. Oduvek me zanimalo šta je u glavama polupismenih ljudi sa prostora bivše SFRJ koji ponosno ističu da su polupismeni, to jest da nisu u stanju pročitati nešto napisano na ćirilici kao da su egipatski hijeroglifi u pitanju.

beogradski

pre 4 godine

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vajgadu, 8. avgust 2019 16:19)

Jel realno da si uvrstio Stojkiovica, Borjana i Degeneka medju strance LOL
Stojkovic Srbin iz Beograda, koji igra za CG jer u srpskoj reprezentaciji ne bi dobio poziv, a Borjan i Degenek iz Knina LOL

čovek

pre 4 godine

Ja kao Partizanovac voleo bih da posle utorka izvučeš debelo iskustvo posle jedno 3-4 komada u mreži i da počneš da učiš ćirilicu...nikad ne znaš kad može da zatreba.

Sport

pre 4 godine

Ove izjave su odlicne za nas tim jer podizu motivaciju samo tako! Korektna izjava o atmosferi i svaka cast na tome jer nema potrebe da se tu dize tenzija bez potrebe. Ono cemu se ja nadam je da oni Zvezdu uzimaju olako ne samo na recima vec i u samoj pripremi revansa. Zvezda jeste nabijena od strane Liverpula i PSG na strani, ali ima sasvim dobrih utakmica u gostima pod Milojevicem. Nebitno da li je igra bila ruzna, defanzivna ili sta vec nego je bitno da su padali Sparta Prag, Keln, nereseno sa Arsenalom gde Zvezda bila bolji rival i sa najizglednijom sansom, Trnava gde isto odigrali bolje nego u Beogradu, Salzburg gde zabelezen ulazak u LS. Pricati, a nadam se i verovati, kako Zvezda igra mnogo losije na strani je ustvari odlicno po klub. Milojevic zna da igra na prolaz i siguran sam da nece Kopenhagenu biti mnogo lako. Takodje Zvezda ima vise igraca od dvojice navedenih koji nisu suvi prosek kako se navodi. Makar ne suvi prosek u odnosu na Kopenhagen.

drago

pre 4 godine

Kakav crni hrvatski reprezentativac, najveca rupa ikada u nasoj repki, pretrcavaju ga igraci Jordana. Da valja ne bi igrao u Danskoj, i to bio rezerva.
Bio je u repki na jednoj utakmici jer su 3 desna beka bila ozlijedjena.
Subasic, Vrsaljko, Jedvaj, Lovren, Strinic, Modric, Rakitic, Brozovic, Kovacic, Perisic, Rebic, Mandzukic, Kalinic, Kramaric, to su igraci a ne ovaj smijesni lik.
Jos lik druge proziva a sam nema pojma.

Hotelijer

pre 4 godine

Bravo kralju za izjavu, upravo to nam je trebalo!!! Nisi svestan sta si upravo napravio i izazvao, pitaj Pograncica iz Salzburga. Molim te napali jos nekog kolegu da nesto slicno kaze i lagani prolaz Zvezde.

Ajde@

pre 4 godine

Ovo da me sve više podseća na dešavanja pre utakmice u Splitu, kada su oni anonimusi Hajduku dali 3 gola i izbacili ih... Bas zbog potcenjivanja!
Ne mogu verovati da tim, ali i igrači koji nisu ništa pokazali u Bg-u, ovako nadobudno daju komentare, i to o timu, bivšem prvaku Evrope.
Štaviše mi se i čini da je onaj penal Bogom dan, jer ako ovo ne proizvede inat kod igrača Zvezde, ne znam sta ce. Da ga nije bilo, možda bi se uljuljkali tim jednim golom, ovako, neka ih rasture u Danskoj.

Ares

pre 4 godine

Penal je sviran za Kopenhagen koji je mogao ili ne da se sviran.Sudija je svirao I to je o.k.Penal za Zvezdu 100 posto.Igrac levom nogom rusi Bena bez kontakta sa loptom izbacuje ga iz ravnoteze I drugom nogom blokira nakon toga udarac kada napadac usled nekontrolisanog starta nije mogao da uputi udrac ka vratima.Za zuti karton za hvatanje lopte obema rukama izlisno je pricati.Drugi zuti karton za Spanca za start s ledja bez kontakta sa loptom nije dodeljen jer to sudija nije hteo da da namerno svom zemljaku I to treba otvoreno reci.Ekipa koja uputi tri suta daleko van gola za 90 minuta I jedan jedini u okvir vrata I to iz KU u 84. minutu treba da ucuti I pokrije usi.Dobro je da oni pricaju ovako jer ce stvoriti veci inat kod igrac Zvezde!

Milan K.

pre 4 godine

Pa realno, covek je u pravu. Marin je extra klasa, Ben je bolji od ostalih. Svi drugi ne prave razliku. Ali ako usere zvezdu kao protiv Salzburga gde su Austrijanci imali 20 suteva na gol i pukim slucajem ispali mozhda i prodju. Kopenhagen nije uopste losh i ima iskustvo igranja u LS. Ako se zvezda bude uzdala samo u inat, nema tu leba..Kod Novaka Djokovica inat funkcionise kao dodatna motivacija.. ALi on je najkvalitetniji igrac na svetu.. A ovde je inat samo nada i nista vise..

Воип

pre 4 godine

Ако ћемо реално то и јесте тако. Једино Марин и Бен знају фудбала за ниво ЛШ остало и јесте просек осим можда још Борјана. Оно што је битно јесте да смо и такви бољи од њих, верујем да ћемо то тамо и показати.

neko_treci

pre 4 godine

Hrvat komentarise prosek igrace u Zvezdi, a sam je usao u igru u 88om minutu, sta sve ljudi sebi dozvoljavaju to je sou... A cije su porcije prosle godine dobijali igraci Kopenhagena, ako je vec po njegovoj izjavi (sto je tacno) Zvezda dobila u gostima od Liverpula i Napolija?

mr.wolf

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka. 
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim
(objektivan, 08. avgust 2019 12:13)

Kako vole ljudi da ispadaju smesni. Neverovatno. A ako maknes Miletica imas jedan treceligaski tim, ta logika?

dalibor

pre 4 godine

Sinko, kakva takva, Zvezda je svakom u stanju da da gol. I zna da bude vrlo neugodan gost. Kao drugo, utakmica sa Helsinkijem nije merilo jer je ekipa mislila lako cemo, totalna opustenost...koja se nece opet ponoviti (pojedinci su ispali iz prvih 11) . U BG je nazalost i faktor sudjenja imao vaznu ulogu , na stetu zvezde. Tako da...polako, videcemo sta ce biti

Stevan

pre 4 godine

Decko je ovo rekao zato jer je provokator. Ovako se ne govori o rivalu, prosto, niti je profesionalno niti je sportski, a na kraju krajeva nije ni ljudski.
Ali ono sto nas treba vise da “brine” od ove njegove izjave, jeste sto je on rekao istinu.

Think it over

pre 4 godine

Auh brate, izazivas inat, a to ti nije pametno. Nasim ljudima samo treba podilaziti i gube lagano, a prozivke tog tipa ce samo da ih nateraju da pobesne i odvale vas u sred Kopenhagena :)

iv13

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje, 8. avgust 2019 12:14) # Link komentara

1995 godiste je, zasto bi on kao Hrvat ucio cirilicu? Da je 80 i neko godiste, siguran sam da bi znao da procita, ali 95to?

Gon

pre 4 godine

Zapravo se ne bih slozio. Samo je Marin klasa, Ben je isto taj prosek, mozda i losiji ove sezone. Medjutim, za razliku od Kopenhagena, Zvezda bar ima jednog takvog igraca, oni nijednog. Zato cemo i proci dalje!

OtacMakarije

pre 4 godine

Sto se tice kvaliteta Zvezde je u pravu ali ne znam odakle mu da Zvezda bolje igra kući, da li je gledao izdanje u Salcburgu prosle godine.? Mislim da i 1:1 nije los rezultat jer ce nas ako nista drugo naterati da od starta igramo angazovano i napadacki bez kalkulacija jer kad god smo kalkulisali to nije bilo dobro.Ocekujem prolaz Zvezde

stavra

pre 4 godine

Dosta korektna i realna izjava, nemamo mu šta prigovoriti. Kopenhagen je nešto kvalitetniji tim od nas, i , otprilike, šanse pre ovog dvomeča su bile 55-45 u korist Danaca. Ipak, Kopenhagen nije apsolutni favorit u revanšu, uz vrlo dobru partiju i malo sreće Zvezda može u 4.pretkolo. Ne pobeđuje uvek favorit i bolji tim, najbolji dokaz je prošlosezonski dvomeč sa Salcburgom, gde su Austrijanci dominirali igrom,ali smo mi ipak prošli u LŠ.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Znaci Barolec je taj Pogrančić zbog kojeg Zvezda ide u plej of Lige sampiona. Mirko Ivanic daje gol u Kopenhagenu. Nemoj da nisam rekao...

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.
(Zuuuzuuu, 08. avgust 2019 12:59)

Inace, Kopenhagen ima plejadu iznad prosecnih i za klasu boljih igraca od Zvezde. A kod Zvezde samo Marin. Kooenhagen je prosecna ekipa to mora da znaju u Zvezdi....ako Zvezda ispadne od ovih "vrhunskih" realno ne zasluzuje LS... LE je vec druga prica....

Ivan

pre 4 godine

Mozda je istina da je zvezda prosek, ali onda je Kopenhagen ispod tog proseka, sobzirom da smo ih nadigrali, i ne bi nam dali gol nikada iz igre.

posteno pa na sud

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni

Radjoni

pre 4 godine

Mi imamo Marina i Bena, a vi??? Imate 11 fizikalaca i drvoseča i to je to.
ajde zdravo i puno sreće u Ligi Evrope ako i to uspete da izborite!

Njaah

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni
(posteno pa na sud, 08. avgust 2019 12:26)

Nismo mi plakali sbog dosudjenog penala jer je bio opravdan.
Bunili smo se sto nama nije dosudio penal isti takav i sto nije dodelio cist crveni karton protivnickom igracu.

A plakanje cemo da prepustimo vama.. i veceras,a i posle revansa u Kopenhagenu...
Pozdrav.

Borky

pre 4 godine

Zvezda bar ima dva kvalitetna igraca po ovom polu igracu al sta onda reci za Kopenhagen? Ko je tu kvalitetan igrac po ovom kriterijumu?Malo onaj ceni spic Ndoaje ili kao vec se pise a ostalo je ocaj zivi.

veliki strumf

pre 4 godine

Uh sto volim ovakve izjave! Volim i onako kao kad onaj Pograncic nagazi Pavkova pa u naredna 3 minuta prime 2 gola! Ovaj nebitni lik nije morao da nauci ćirilicu da bi naučio šta je srpski inat!!! E sada će ga videti na delu. Sada sam ubedjen da prolazimo ove folirante i padavicare. Zvezda jeste prosecan tim, Marin, pa prazno, pa Ben i Pavkov, a tu bih ubrojao i Degeneka. Ostali jesu prosek ali i takav prosek je vas razvalio! U Kopenhagenu nema jednog jedinog igrača kalibra Bena, a o Marinu da ne pričam. I onda komentariše ovaj koji mesta nema u tako prosečnom timu. Npr. onaj Fiser koji kobajagi vredi 7-8 miliona. Trckarao je tu ispred mene podno istoka, dja levo, dja desno - i ništa. Nula. Toliko bih i ja mogao ovako bez kondicije. Ostalima samo daj loptu da vidiš kako ne znaju šta će sa njom. Ne bi dali gol 100 godina da im ga sudija ne pokloni. Kako će da se čude kad oh izbacimo... Jedva čekam izjave ovog lika.

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima srpskih igraca. Recimo da ima. I sada, neka nasa redakcija pozove tog igraca, pa napravi interju sa njim u vezi utakmice Dinamo-Ferencvaros 1:1. Pa ko bi to citao? Koga to u Srbiji,uopste,zanima? Dinamo i ostali hrvatski klubovi su ovde apsolutno nevazni.Ispod radara.E,ali situacija u Hrvatskoj je potpuno drugacija.Njih sve zanima u vezi srpskih klubova.To ide tako daleko, da oni prave intervju sa totalnim anonimusom, deckom o kojem se u Srbiji apsolutno ne zna nista! I taj momak sebi daje za pravo da komentarise sve sto mu padne na pamet.Ovde,u Srbiji,cak ima i istomisljenike.Iste one koji su onomad fasovali 0:5 u Zagrebu. Meni je to neshvatljivo, pa bih to nazvao "Stokholmskim sindromom". Sve u svemu, Zvezda ce proci u narednu rundu kvalifikacija za LS.Sto se Dinama tice, nisam siguran.To vise nije isti klub.Klub koji je bio uspesan zahvaljujuci Z.Mamicu.Coveku koji sada pravi cuda sa mostarskim FK Zrinjski.No,dobro. Vreme brzo prodje pa cemo se za nekoliko dana pisati ovde,i videti ko je suvi prosek.Sportski pozdrav!

acafaca

pre 4 godine

Čak i da je u pravu, nije pristojno tako pričati o protivinčkim igračima. Neverovatna je njihova mržnja. Ispoljava se u svakom segmentu života. Međutim, mislim da je dobro što je ovo rekao i bilo bi sjajno da ovo pročitaju igrači Zvezde. Bolji motivacioni govor nisu mogli dobiti :).

Chuki

pre 4 godine

Decko je skoro sve tacno rekao, ajde da se ne lazemo u nasoj ekipi se vidi da su Marin i Ben koji je u losoj formi iznad proseka, i takav Ben jedini razume Marina i prati ga ostali ne, sve je to tacno ali isto je tacno da je Kopenhagen isti prosek kao i mi, oni imaju isto 2 3 igraca iznad proseka, prvi ovaj decko sto je dao izjavu je isto prosek, tacno je da smo mi jedna ekipa kuci a sasvim druga u gostima, isto se slazem da je 60 40 u korist Kopenhagena, isto tako oni tom proseku od ekipe nisu sutnuli na gol a ni sansu nisu stvorili. E sad ja po mom misljenju bolje od nas drze loptu i bolje se krecu a mozda su i spremniji. Naravno Zvezda ima sanse za prolaz ali videcemo sta ce biti.

OBJEKTIVNI STRUČNJAK

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.
(Mile Dodik, 08. avgust 2019 15:01)

Blago Vama, gospodine Dodik! Takvo poznavanje ne samo istorije i lingvistike, već i briljantno baratanje matematičkim operacijama je stvarno za divljenje!

Dno dna

pre 4 godine

Veliki problem je sto mlad decko ne cita cirilicno pismo.
A kako komentirate cetnicke natpise i slike cetnickih vojvoda u publici?
Je li to normalno?

Марко

pre 4 godine

Они су у Београду извукли реми захваљујући грешци судије који није свирао пенал након фаула над Беном. Нисам сигуран да су баш толико велики фаворити с обзиром да је у шутевума у оквир гола било 8:1 за Звезду, а ван оквира гола 11:3. Копенхаген је у Београду мање заслужио нерешен резултат него што су га прошле године заслужили Спартак из Трнаве и Салцбург, а у реваншу смо избацили и једне и друге. Обе екипе су пружиле знатно бољи отпор у Београду од Копенхагена.

Velja

pre 4 godine

Slušaj stručnjak što ti je najbitnije da naglasiš da nisi učio ćirilicu, i u Barseloni nema 11 mesija. Samo jedan. Ostali nisu loši ali nisu taj nivo. Tako se i pravi tim. Ne igra fudbal 11 ronalda nego jedan. A ostalih 10 ima svoja zaduženja

est

pre 4 godine

Pa kako to, zar nije u pitanju gigant evropskog fudbala ?
(PFC, 08. avgust 2019 15:59)
ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Dinamo ti je kao i Partizan, nikada i ništa, hajde nešto malo. Ovaj kup sajamskih gradova a ovi finale KŠ.
(miško, 8. avgust 2019 17:33)

Vi ste uz obilatu pomoć države osvojili KEŠ one sezone kada tamo nisu učestvovali engleski i holandski klubovi. Uspah vredan pažnje, nesumnjivo. Ne treba ga potcenjivati. Ali valja reći istinu, a ona glasi: da je Partizan ikada imao takvu pomoć i logistiku od države kao Zvezda, uz omladinski školu koja je bila jedna od najboljih u Evropi, barem tri puta bi uzeo KEŠ. Prema tome, nije važan samo broj trofeja, važni su i uslovi koje su klubovi imali.

peki

pre 4 godine

Jovancic, Borjan i Degenek. Marin svakako, Ben van forme.... Zvezda je cak i takva 30% jaci tim od Kopena i to ce da pokaze. Sportski pozdrav.

Pedja

pre 4 godine

A koji je ovaj> Verovatno veoma bitan igrac za Dance, usao na 2 minuta do kraja. Jos se hvali svojim neznanjem da ne zna da cita. Meni je drago sto znam i cirilicu i latinicu, pa umem sve da procitam, a ne da budem polupismen. A videcemo u Danskoj, sa nadam se fer sudjenjem, ko je bolji i ko ce proci dalje.

as

pre 4 godine

Niti jednog naslova o Partizanu
(Salaso, 08. avgust 2019 12:43)

I tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.

Delija

pre 4 godine

Generalno Zvezda igra lošije na gostovanjima i teško da može da ponovi fantastičnu igru iz prvog meča.Ali Kopenhagen sad ne verujem da će napasti kao kad bi bilo 1-0 z Zvezdu tad bi bas vršio pritisak a u ovom slučaju neće.To može da bude prednost za nas posto ako im damo gol ucice u nervozu a dok mi nemamo šta da izgubimo i ako primimo prvi gol posto svejedno moramo ga dati.Bice zanimljiv duel i sve je moguće u revanšu,jedva čekam meč i nadam se da će samouvereni danci kao i njihove kolege iz Salzburga,Krasnodara dobiti još jednu lekciju od nas jer ko kod nas otpiše mi se vratimo jer mi sko mnogo veći klub od svih nabrojanih rivala i ne plašimo ih se.

medjutim

pre 4 godine

čekaj, je l' moguće da ne verujete da lik rođen u Hrvatskoj 1995 ne zna ćirilicu nego mislite da samo provocira da ne zna?

Zašto bi je znao i gde bi je naučio?

analiza

pre 4 godine

Čitam današnji Blic ,tekst nekog Veljka Ivanovića o meču CZ i Danaca.Kakav profesionalizam je čovek ispoljio!Sudija je imao"ružičasti" šou,sudija je Vasko da Krađa-čisto da znate.Takođe,Degenek je rekao da je NJEMU igrač Kopenhagena Nilson REKAO da se njegov saigrač bacio u šesnaestercu.Kako su pošteni ti Danci i kad mućkaju,oni pošteno mućkaju tj kažu da su mućkali.Ili je Degenek odličan za nekog inspektora kad je tako lako isterao istinu na čistac.Ali,nema veze ,kaže Milojević "mi smo Srbi,izdržaćemo sve",naročito dva tamnoputa Srbina Ben i Boaći.Patetika level pro.Kaži lepo: mi smo CZ,bivši prvak Evrope,sudija nas je oštetio ali uradićemo sve da idemo dalje i kraj.

Borky

pre 4 godine

Kako je krenulo sutra izjava da je Zvezda jedva iscupala remi i da su ovi ispromasivali bar desetak zicera. Odavno nisam vidio umisljeniju ekipu od ovih. Pa ovako se nisu ponasali ni iz Psg.

Hr

pre 4 godine

Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. (srbija, 8. avgust 2019 12:39

@
Ne zanima me igra niti jednih niti drugih, već tvrdnja da većina Hrvata zna ćirilicu.
Zadnja generacija koja je učila ćirilicu u školu u Hr je bila ona rođena 1983. godine.
Od tih koji su je učili pola je nije znalo kako treba niti onda (pogotovo pisanu). Danas je situacija takva da je manje od 10% zna pročitati, a gotovo nitko pisati i to od onih koji su je učili. Rođeni nakon 1983. ćirilicu znaju smao ako us je samoinicijativno učili, ili ako su učili ruski, a takvih je manje od 1%.
Rekao bih da oni koji su učili ćirilicu znaju je isto kao što znaju vadit drugi korijen ručno. Učili su i jedno i drugo, e sad kolko je ostalo od toga je druga priča.

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).

Vladan R

pre 4 godine

Generalno krajnje površna analiza. Istina je da pre svega Marin, pa neka bude i Ben odskaču kvalitetom. Ali pod jedan, gde imate tim da dva tri igrača ne odskaču kvalitetom i pod dva koje to Kopenhagen ima igrače da odskaču odskaču kvalitetom u odnosu na Zvezdine prosječne, tj kad izostavio Marina. Dalje svaka ekipa je bolja kod kuće nego na strani. Kad se saberu sve evropske utakmice u poslednje tri godine, kod kuće CZ, ima bilans 9 7 2 a u gostima 4 7 6. I jeste dosta bolja kod kuće, posebno ako se uzmu samo rezultati u grupi LŠ na šta se posebno stavlja akcenat u njihovoj analizi. Medjutim te tri ekipe iz grupe su klasa za sebe i njih CZ, odnosno klub sličnog kvaliteta, može da dobije isključivo na inspiraciju, koju svakako u mnogome podižu navijači. Ako se oni imuzuzmu, onda je odnos 8 6 1 u odnosu na 4 7 3. I dalje je bolji bilans kod kuće, ali samo tri poraza u gostima Krasnodar 3:2 CSKA 1:0 i Helsinkija 2:1. Pri tom je koban bio samo protiv Rusa, gde CZ definitivno nije bila nadigrana, i ne samo to već je uz malo više sreće i umešnosti, lako mogla izvući 1:1. Jedine utakmice gde je bila nadigrana su Krasnodar i Salzburg. U one je dala po dva gola. Pri tom u dva od tri slučaja, Salzburg i Trnava, kada prednost nije ostvarila kod kuće, u gostima je odigrala sasvim dovoljno dobro da prodje. Od 11 eliminacionih dvomeča CZ je dobila 10, sve osim pomenutog sa CSKA. Ako su sve navedeno zanemarili, i na tri poraza i 2:13 u grupi LŠ, zasnovali analizi, za CZ super.

Henk Mudi

pre 4 godine

Opet Hrvat? I prosle godine je Hrvat pokrenuo Zvezdu protiv Salzburga, kad je namerno doskocio na Pavkova, frka i onda dva brza gola... Ovi su neozbiljan tim, 90 minuta nisu napravili sansu, lagano ih prolazimo!

bobrock27

pre 4 godine

A kakav si ti kvalitet kad si protiv "nekvalitetne" zvezde dobio 2 minuta?
(ikac klisa, 08. avgust 2019 12:42)
Bravo za komentar! Pritom i prosle godine na 2:0 za Salzburg jedan komsija je iskazao slicnu drskost na terenu, svima nam je poznat krajnji ishod meca. Nadam se da ce i ovog puta biti jednak ishod.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

U sustini covek je upravu,ali zaboravlja jedno, a to je da je sve to isto vazi i za Kopenhagen,samo bez Marina i Bena. A,o njemu samom da ne pricam, nikad cuo za njega. Verovatno je igrao za Slaven Belupo ili Zrinjski. I oni isto tako kod kuce igraju nesto, a na strani bunker. I zaboravio je jednu stvar, Zvezda tamo mora da juri rezultat,pa cemo videti kako ce biti. Mozda bude kao u Pragu ili Salcburgu.

Zuuuzuuu

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.

Mare

pre 4 godine

E sada zbog ovakve izjave ispadate laganezi, a igrači Copenhagena, koji su imali 1 jedini šut u okvir gola, tojest poklonjen penal, su Dybala, Messi, Ronaldo, Grizman i društvance ?

cile

pre 4 godine

Bartolec nije učio ćirilicu jer je realno procjenio da mu u sportskoj karijeri ali i na poslovnoj ne treba. Svaka mu čast na iskrenosti

Luj

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.

vajgadu

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!
(Nemanja, 08. avgust 2019 12:18)

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...

Вука Караџић

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mitko, 8. avgust 2019 12:35)
А ти си баш објаснио шта је то писмен човек...

drug Vucela

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zato pobeda nad Liverpulom i 4 boda vrede kao sve vase "pobede" na gostovanjima u poslednjih 20 godina hahahahahahahahaha. Boli istina, boli, boli...

klopa

pre 4 godine

Kakvo licemerje u komentarima.
Isto ovo sto je on rekao pricali su i navijaci Zvezde prethodnih nedelja. Govorili su samo Marin valja, nema s kim da igra, ovaj nema pojma, onaj nema pojma...
Sad kad neko drugi to isto kaze, odmah se on napada. U stvari, najveci razlog napada je sto je to rekao Hrvat. Ali kakve veze ima sto je to rekao Hrvat, kada ste i vi to govorili prethodnih nedelja.

Srecom ne mora citati cetnicke natpise

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje,

Decko je mlad i nije ucio cirilicu.
Koji dio nije jasan?

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovaj pojma nema! Prvo zato sto svrstava Marina i Bena u isti kos.. Ben je klasa ispod Vukanovica otprilike.. Drugo, tek je Kopenhagen zestok prosek od ekipe gde ne bih mogao da izdvojim nikoga posebno. Onaj novi od 5 mil zalost od igraca al dobar glumac. N daye nekad bio klasa sad na nivou Ailtona kad je bio u Zvezdi.. Fiser najveci talenat al proslo i njegovo.. Kopenhagen je nekad bio sila a sad u rangu Zvezde tj nista posebno!

neko

pre 4 godine

tek kada nasi klubovi igraju sa stranim klubovima vidi se koliko su losi i zvezda i partizan,koliko je los nas fudbal,igraju bez ideje,napada itd...

krajisnik

pre 4 godine

Nije covjek slagao,sta vise istinu rekao.
Nadi novinari stalno imaju isto pitanje protivnickim igracima i treneru,"
sta kazete na atmosferu"?
Pa ne igra atmosfera vec igraci,a mi zaista imamo samo Marina

neko

pre 4 godine

Al panteri opet o sudjenju. Pa da vas nema treba ve izmisliti. Kad god nesto nije u njihovu korist oni na sudije kukaju. Isto i u kosarci tako. E pa nije vam to AV liga pa da vam se sudi po direktivi.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Čitam komentare a najviše ovo napaljeni što će i večeras u grupicama na stadion JUGOSLOVENSKA NARODNE ARMIJE, da gledaju tobož utakmicu sa Matijom iz Turske. Deco odlučite se koja je liga trenutno u Srbiji AVLiga, Kokezina liga, Ping pong liga, Onog što leti nad stadionom, ali znajte neće se više vratiti TOLETOVA LOGA ILI MARJANOVIĆ EVA LIGA. Moraće vaš tim da počne da igra utakmice 90 minuta ne dok izjednačite.

Kajverson

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.
(Luj, 8. avgust 2019 15:55...
Momak je prije svega vrlo pametan...a to što je rekao istinu o kvaliteti igračkog kadra Zvezde ,a parolama na tribini nije dao značaja ....čovjek je iznio realno stanje koje vi niste spremni prihvatiti ...to je tamo ,neki vas problem

beogradski

pre 4 godine

(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.

Mikii

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)??

Ono kad tvoj ljubimac pobedi, a ti i dalje mislis o "izvesnom". Bol i zalost.

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Likovi poput “negativnog”, i ostali. Ćirilica je pismo koje se ne uči u hrvatskoj, a nema ni razloga. Bartolec je mlad dečko, boli ga neka stvar za drugo PISMO. A izgleda neki ne znaju ni razliku između pisma i jezika i činjenice da se mimo pravoslavnih država ćirilica ne uči niti bilo koga zanima. Samo latinica. Sve ostalo, Bartolec točno rekao. A ja sam nešto stariji pa čitam i pišem ćirilicu, to me čini komotnijim kad se sretnem s njom, negdje, nekad. Ali kakvi ste vi Srbi mitomani, toga nigdje nema...

ja

pre 4 godine

Covjece pa vi ste 1 sut imali tokom cijele utakmice, a da ne govorimo o tome da niste centar presli posteno za 90 min. Zvezda je za vas Real Madrid licno i to kad su galaktikosi igraali na celu sa Ronalndom zubom.

Doro

pre 4 godine

" (Zigzag, 8. avgust 2019 14:16) 

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.
(beogradski, 08. avgust 2019 17:30)"

Prijatelju, morate da shvatite: ova vaša Zvezda nije na razini prošle sezone. Ispast ćete.

shone

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 08. avgust 2019 14:16)

Ne treba nam pobeda..
Može i 2:2

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima nekog naseg igraca. No, recimo da ima. I onda neki nas novinar okrene njegov broj, pa se siti ispricaju o remiju u Zagrebu. Poenta je, koga ovde zanima dvomec Dinamo-Ferencvaros?!? Apsolutno nebitno, jel' tako? Medjutim, ono sto se kod nas desava, za Hrvate je jako vazno. Onda neki njihov kupusara-list, ovlasti nekog polupismenog "novinara" da porazgovara sa totalnim anonimusom,hrvatskim igracem skromnog znanja i intelekta,o utakmici Crvena zvezda-Kopenhagen. Zakljucak je sledeci. Gospodo Hrvati, vi ste nama Srbima,apsolutno nevazni.Nebitni.Manje vazni.Ispod radara.Vi nas,apsolutno ne zanimate.Ovaj razgovor sa fudbalskim anonimusom koji se nasao pozvanim da govori o igracima Zvezde,o Marinu posebno,je pokazatelj vasih dubokih komoleksa.Osecaja nize vrednosti,koji nikada nece minuti.Ovde,u Srbiji,na nasu zalost, imate simpatizere.Iste one koje ste omlatili onomad,rezultatom 5:0! Stokholmski sindrom, ne znam kako bih to drugacije nazvao.Sve u svemu,Zvezda ce proci u naredno kolo kvalifikacija LS.Za Dinamo nisam siguran.Nije to vise isti klub,otkako je tvorac tog uspesnog kluba najuren.Eno ga u Mostaru.Sa Zrinjskim pravi cuda u kvalifikacijama.No,dobro.To su vase stvari.I o tome retko ko pise u Srbiji.Nas to ne zanima.Osim kladionicara.Tako da...nevazni ste,purgeri.Totalno...

jatiguzimsvepospisku

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".
(Bodibond, 08. avgust 2019 14:32)

Ene....

Ivan Veljković

pre 4 godine

Treba Bartolec malo da razmisli o nekim stvarima pre nego krene da daje ocene o Zvezdi. U prvoj tekmi ni on a ni njegov tim nisu pokazali ništa, bili su u podređenom položaju preko 70% utakmice, uz sumnjiv penal izvukli su remi, imali odnos udaraca na gol 3:14 i sve to govori da ih je ta i takva Zvezda nadigrala i da baš ta takva Zvezda i te kako ima šanse u revanšu da prođe dalje.

Toliko o ovom dečku, sad malo o Zvezdi. Znači, jeste, apsolutno Marin je lider ove Zvezde i prva violina, on je dirigent ove Zvezde, on je umetnik, kreator igre, odavno Zvezda nije imala igrača tog kalibra poput Marina i naravno da on pravi tu razliku na terenu i da zbog njega Zvezda uopšte i ima šanse da se bori za Ligu šampiona. I prošle i ove sezone naravno. I Ben je odličan, i to je tačno, i Ben je igrač koji u trenu može da reši neku važnu tekmu. Ali ne treba potcenjivati ni "ostatak" Zvezde, mada naravno ova dvojica zaista su iznad ostalih, ali recimo Borjan je taj koji je mnogo puta svojim sjajnim intervencijama spasavao Zvezdu, sjajan je i pouzdan golman. Što se tiče ovogodišnjeg prelaznog roka, tu je Zvezda apsolutno zakazala, nije dovedeno ni jedno solidno pojačanje koje bi nam i te kako značilo za Evropu, naročito nam je potreban jedan dobar napadač. Ali eto i sa ovom ekipom čiju kičmu sačinjava 70% rostera iz prošle uspešne sezone, mi smo opet u igri za LŠ, a LE nam je sigurna, trebalo bi čudo da se desi da nas Helsinki izbaci a već smo ih jednom rutinski prošli pre par nedelja.

MiodragCZ

pre 4 godine

Ovaj kao da je igrao u Partitanu a ne u Lokomotivi. Jak igrac nema sta kad u "takvoj" ekipi dobije 2 minuta i to da se ukrade na vremenu.

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.

Debeli Sisoje

pre 4 godine

Bartolecu, bitno je da si ti iznad proseka. Ovom kvazi frajerskom izjavom si nam samo pomogao jer smo mi Srbi kontra nasađeni. Ali ovo je bolje nego bilo koji motivacioni govor.
Mislim, da će Ivanić da se najviše pokrene ovom izjavom.
Zvezda u LŠ!!!

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

milke

pre 4 godine

Vidim da većina kritikuje ovog momka....sačekajte malo, brzo ćete se otrezniti. Ja sam još kritičniji...samo Marin zna fudbal, ostalo je tuga.

Đorđe Petrović Karađorđe

pre 4 godine

Шта друго очекивати од хрвата него провокацију....То је оно што такви као он најбоље раде....Нека их, биће шта буде. Небитан је Копенхаген, Звезда реално ове године има слабији тим у односу на прошле две сезоне па ће Лига Јевропе нити наша реалност. Битан је континуитет у Јевропи. То треба да буде наук стричном штабу и играчима за будућност. Мислим да су се ове сезоне прекомбиновали са појачањима и унаказили тим. Довољно говори чињеница да смо на почетку сезоне остали са само једним шпицем, Боаћијем који је далеко од форме, нажалост....

Lazni inzenjer

pre 4 godine

Izjava je veoma korektna, s obzirom na to ko je daje. Ali Zvezda nije bez sansi, uprkos velikoj praznini u napadu. Oni su iskusniji, ali strast mora biti na nasoj strani. Ocekujem vrlo zatvorenu utakmicu s nase strane, ali dva gola u gostima nam je potrebno. Imamo sporiju kontru nego sa Radonjicem, nemamo adute u 16-ercu poput Pavkova, ali prosto golove moramo dati!

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

Pera

pre 4 godine

Ovaj fudbaler bi trebalo da Zvezdi i Beogradu bude zahvalan pošto može da se predstavlja i kao intelektualac pošto govori više jezika.

the ___________ language

pre 4 godine

"@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.
(Ovaj ima 12 godina max., 8. avgust 2019 19:04) # Link komentara"

Samo da dodam da kada se upotrebi reč "language" sa imenom jezika u Engleskom, treba da ide odredjeni član.

"The Serbian language" ili samo: "Serbian".
The Croatian language/Croatian.

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

Kajverson

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala
(dimitrije, 8. avgust 2019 15:43) ...
Kako da se nauči nesto za pol sata ukoliko interes ne postoji ... ne vidim ni potrebu učenja samog ,u zapadnom djelu Europe gdje se nalazimo ,u potpunosti van upotrebe i zanemarivo ....

Uvek vas je krasila realnost

pre 4 godine

Tacno. Stoji to.

U vasoj ekipi nema jakih a i prosek je sitan. Niste sutnuli u zvezdin gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kumara Stankela, 8. avgust 2019 12:16)

A zvezda tako prejaka se nasutirala i dala gol kakav nikada vise nece u zivotu. I to prd toliko naduvanom publikom. E sad,treba otici i na revans. Navijaci zvezde nikako da shvate da se za celokupni utisak ne racuna samo igranje pred domacom publikom. Ima i taj gostujuci teren. Tako svi spominju Liverpul i 2-0 a niko ne spominje Enfild i 0-4 a moglo je i 0-9 da bude...

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

dimitrije

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala

Vlada

pre 4 godine

@Kajverson

A po cemu je to pametan sto je izneo cinjenice koje vaze za svaki klub na planeti? Da igraju bolje kod kuce nego u gostima, i da imaju nekoliko pojedinaca koji se isticu? A to jeste bukvalno realnost 95% profesionalnih fudbalskih klubova, cak i u Engleskoj, Spanskoj itd ligi postoje igraci koji su prosek(za njihov standard) i par njih koji se isticu iznad ostalih. Kao ja da kazem dobar je Liverpool ali oni imaju samo dva igraca koji odskacu kvalitetom a to su Salah i Mane, i bolje igraju kuci nego u gostima. I sta sam pogresio u toj izjavi, sad sam ja neki fudbalski genije?

Sta se babi snilo

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Zvezda,

Inace su srbi i fudbal kao baba i žaba.
Živi bili pa vidjeli, lave...živi bili pa vidjeli...

nekoTamo

pre 4 godine

Prvo da se ne lazemo penal za njih cist kao suza, isto tako sto je i cist nad benom. Zute kartone da ne pominjem. Drugo, ne treba se paliti na ovakve stvari, samo ignorisati. Spremiti se za mec i ne obracati paznju na ovakve.

Profa

pre 4 godine

Nije bitno da li igra Pavkov, mislio sam na Zvezdinu prednost u visini i skok igri, ima Zvezda još visokih i jakih (fizički) napadača... Naglasio sam da je to samo moje skromno zapažanje... Sve dobro što se dešavalo za Zvezdu je upravo bilo iz prekida jer je odbrana Danaca inferiorna u odnosu na Zvezdinu visinu, brža igra sa krila i što više centaršuteva u šesnaesterac i golovi će padati kao na traci, živi bili pa videli..

objektivno

pre 4 godine

Ne znam koji život imaju ljudi koji non stop pišu komentare samo da bi kao nervirali većinu čitalaca? Pretpostavljam prilično besmislen. Tako i ovaj fudbaler grandiozne ekipe za koju niko nije čuo bodri sebe na pogrešan način. Šta god da se desi u revanšu i šta god ljudi da pišu normalni ljudi mogu samo da se nasmeju svemu tome.

Profa

pre 4 godine

Obe ekipe su slične a prema mom skromnom mišljenju Zvezda treba da forsira tu skok igru i igru iz prekida jer mi se čini da su baš tu najtanji, zato Pavkov može da pokaže da je i on iznad proseka... Šanse za prolaz su pola - pola. U svakom slučaju neka se bore i stvarno daju svoj maximum pa nam onda nije ni toliko žao kad izgube ali kad se vuku kao pijani po terenu e onda bi ih najrađe posle utakmice poslao jedno sedam dana u rudnik da malo kopaju pa nek vide šta je muka.. Generalno ovo isto mislim za sve naše ekipne sportiste!!

Purger

pre 4 godine

@Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili

Liga Šampiona

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)
Da bi ste se poredili sa Novakom prvo morate da osvojite Ligu šampiona nekih dvadeset puta pa da se javite.

marko

pre 4 godine

Pa to svi znamo... A mi umesto da dovodimo pojacanja za teren, mi dovodimo pojacanja za tribine i instagram... :facepalm

Ali moraju svi da se "ogrebu" o toliko novca koji je LS prosle sezone donela... Da se namire svi prijatelji i ostali...

OSTAVKE!

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.

Ovaj ima 12 godina max.

pre 4 godine

@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.

Lesser watch

pre 4 godine

Ne znam zašto toliko potcenjujete Bena. On je izvrstan igrač i posmatrajte malo kako recimo stvara prostor Marinu tako što navuče 2-3 igrača na sebe i onda mu prosledi loptu u pravom trenutku. I prestanite da kukate više za taj penal. Penal je bio čist ko suza a ovo što tražite nad Benom bi se samo vama sviralo i to samo u ling long ligi. I da imate malo obraza ne bi toliko pominjali taj Salcburg jer ste bili toliko inferiorni i nadigrani u te dve utakmice, da je vaš prolaz možda jedna od najvećih sportskih nepravdi u istoriji fudbala.Što ne pominjete broj šuteva na gol i posed u tim utakmicama? Samo su vas neverovatno dete sreće Pavkov, takođe talični Borjan i arogancija igrača Salcburga spasili blamaže. Mislim da sreća ne dolazi bez Pavkova, a i Borjan je troši nemilice, tako da su vam šanse minimalne.

nikola

pre 4 godine

Pohvalio ih realno, nisu prosjek vec ispod prosjek. Filip prosjek? Kanjas the Kasper prosjek? Babic, Milun,Boaci? Daleko su oni od prosjeka.

Bodibond

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".

Nikola

pre 4 godine

Cirilicu ucio nije ali zato matematiku sigurno jeste. Statistika kaze 19:4 u sutevima, verovatno da je ovaj hrvat malo bolji igrac i da igra u prvoj postavi onda bi mozda i napravili bar jednu pravu sansu da ugroze Zvezdin gol. :))

xxx

pre 4 godine

ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (est, 8. avgust 2019 16:18). Naravno, na Zvezdu.

Dzipovi mnogo trose

pre 4 godine

Posle ove izjave mislim da bi onaj koji se za sve pita trebalo da odreaguje i novcano pomogne sve klubove prve lige ! Tudjim novcem, iz budzeta, naravno !

Mile Dodik

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.

Sax

pre 4 godine

Milojevic ne vidi da ce ga "majstorije", setnje, driblinzi, kombinacije sa odbranom, Borjana zvanog bezglavi setac, pre ili kasnije, skupo kostati.
Milojevic ne vidi da je sudija naklonjen gostima, cak ni nakon 3-4 ocigledna faula i ne smiruje igrace, posledica, zuti kartoni kao u trecim ligama.
Milojevic ne vidi previse nepreciznih dodavanja i naravno, izgubljenih lopti koje moze bar da smanji na razuman nivo kretanjem igraca ka upucenoj lopti a ne od lopte.
Milojevic ne vidi da njegovi igraci ne znaju da sutiraju ka golu sa npr. 16 metara, (da, uzasno vole da gadjaju golubove tj. neprecizni su, ali zar se to ne vezba na treninzima) pa bi umesto gadjanja cavki, mogli da sutnu po zemlji.
...
Srecno, u svakom slucaju.

Viceprvaci

pre 4 godine

Kako ste red Bull izmitomancili u te neke srednjovjekovne gluposti.. sad idu fetve, kletve, inat u najavi umjesto naknadno,
3-0 Kopenhagen

mich

pre 4 godine

Pa sta ste ocekivali kada je najveci kvalitet tih igraca kako nasa uprava kaze kada ih dovede na promociju, kazu "veliki su zvezdasi"...hahaha pa koga bre briga, za koga navijaju hocu da poseduju KVALITET i da se bore na terenu...a i onaj LAZNI TRENER umislio da je neki strateg...decko rodjen pod srecnom zvezdom uk...lo ga ko budalu.

Bodibond

pre 4 godine

tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.
(as, 08. avgust 2019 13:47)

Mi smo na ovoj vesti posto cete vi delije da opkolite i uzurpirate veceras vest o utakmici Partizana.

objektivan

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka.
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim

bigserb

pre 4 godine

Ma sta ja mislio o Hrvatima, ovaj covek je u dve recenice potanko opisao Zvezdu!
Zvezda je tim poput stotine drugih u Evropi i po meni jedini igrac koji u tom timu vredi je Marin, cak ni Ben nije njegov nivo, a ima ih mnogo koji nipocemu ne zasluzuju da budu u Zvezdi!
Zato ce Zvezda i ispasti iz LS i LE, jer ovo nije tim za evropsku scenu!

el_kiddo

pre 4 godine

Generalno, covek je u pravu, na osnovu pokazanog prosle sezone u nasoj ligi, pored Bena i Marina, ubedljivo najbolji zvezdini igraci su bile sudije.

posteno pa na sud

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni

vajgadu

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!
(Nemanja, 08. avgust 2019 12:18)

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...

Libero

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?

Mikii

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)??

Ono kad tvoj ljubimac pobedi, a ti i dalje mislis o "izvesnom". Bol i zalost.

neko

pre 4 godine

Al panteri opet o sudjenju. Pa da vas nema treba ve izmisliti. Kad god nesto nije u njihovu korist oni na sudije kukaju. Isto i u kosarci tako. E pa nije vam to AV liga pa da vam se sudi po direktivi.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Dinamo ti je kao i Partizan, nikada i ništa, hajde nešto malo. Ovaj kup sajamskih gradova a ovi finale KŠ.
(miško, 8. avgust 2019 17:33)

Vi ste uz obilatu pomoć države osvojili KEŠ one sezone kada tamo nisu učestvovali engleski i holandski klubovi. Uspah vredan pažnje, nesumnjivo. Ne treba ga potcenjivati. Ali valja reći istinu, a ona glasi: da je Partizan ikada imao takvu pomoć i logistiku od države kao Zvezda, uz omladinski školu koja je bila jedna od najboljih u Evropi, barem tri puta bi uzeo KEŠ. Prema tome, nije važan samo broj trofeja, važni su i uslovi koje su klubovi imali.

Sabre

pre 4 godine

Heh dečko. Misliš imaćete MAKAR JEDAN ŠUT U OKVIR GOLA i nećete dobiti poklon penal? I ja se tome nadam, čisto da ne bude dosadno kad vas otresemo ko ciganče slinu.

Zuuuzuuu

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.

Kajverson

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.
(Luj, 8. avgust 2019 15:55...
Momak je prije svega vrlo pametan...a to što je rekao istinu o kvaliteti igračkog kadra Zvezde ,a parolama na tribini nije dao značaja ....čovjek je iznio realno stanje koje vi niste spremni prihvatiti ...to je tamo ,neki vas problem

Purger

pre 4 godine

@Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili

Nemanja

pre 4 godine

Ako proradi srpski inat kao prošle godine protiv Salcburga neće od vas ostati ništa. Prošle godine je tvoj zemljak izazvao taj inat i bes, bolje da si ćutao. Pričaš o prosečnim igračima a ti ulazis u 88om minutu da bi krao vreme i odigrao čitava dva minuta. Da sam na mestu Zvezdinih fudbalera izašao bih na teren i preorao ga zajedno sa vama na njemu, nadam se da se neće zadovoljiti golom pa povuci kao sto smo kući odigrali već udri jedno 3-0!

Liga Šampiona

pre 4 godine

Plakaćeš na kraju, kao i izvesni na 40:15...
(Basketball_Guru, 08. avgust 2019 12:14)
Da bi ste se poredili sa Novakom prvo morate da osvojite Ligu šampiona nekih dvadeset puta pa da se javite.

Srecom ne mora citati cetnicke natpise

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje,

Decko je mlad i nije ucio cirilicu.
Koji dio nije jasan?

Samo Zvezda

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...

Doro

pre 4 godine

" (Zigzag, 8. avgust 2019 14:16) 

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.
(beogradski, 08. avgust 2019 17:30)"

Prijatelju, morate da shvatite: ova vaša Zvezda nije na razini prošle sezone. Ispast ćete.

Mile Dodik

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.

Kajverson

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala
(dimitrije, 8. avgust 2019 15:43) ...
Kako da se nauči nesto za pol sata ukoliko interes ne postoji ... ne vidim ni potrebu učenja samog ,u zapadnom djelu Europe gdje se nalazimo ,u potpunosti van upotrebe i zanemarivo ....

neko

pre 4 godine

tek kada nasi klubovi igraju sa stranim klubovima vidi se koliko su losi i zvezda i partizan,koliko je los nas fudbal,igraju bez ideje,napada itd...

cile

pre 4 godine

Bartolec nije učio ćirilicu jer je realno procjenio da mu u sportskoj karijeri ali i na poslovnoj ne treba. Svaka mu čast na iskrenosti

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Čitam komentare a najviše ovo napaljeni što će i večeras u grupicama na stadion JUGOSLOVENSKA NARODNE ARMIJE, da gledaju tobož utakmicu sa Matijom iz Turske. Deco odlučite se koja je liga trenutno u Srbiji AVLiga, Kokezina liga, Ping pong liga, Onog što leti nad stadionom, ali znajte neće se više vratiti TOLETOVA LOGA ILI MARJANOVIĆ EVA LIGA. Moraće vaš tim da počne da igra utakmice 90 minuta ne dok izjednačite.

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima srpskih igraca. Recimo da ima. I sada, neka nasa redakcija pozove tog igraca, pa napravi interju sa njim u vezi utakmice Dinamo-Ferencvaros 1:1. Pa ko bi to citao? Koga to u Srbiji,uopste,zanima? Dinamo i ostali hrvatski klubovi su ovde apsolutno nevazni.Ispod radara.E,ali situacija u Hrvatskoj je potpuno drugacija.Njih sve zanima u vezi srpskih klubova.To ide tako daleko, da oni prave intervju sa totalnim anonimusom, deckom o kojem se u Srbiji apsolutno ne zna nista! I taj momak sebi daje za pravo da komentarise sve sto mu padne na pamet.Ovde,u Srbiji,cak ima i istomisljenike.Iste one koji su onomad fasovali 0:5 u Zagrebu. Meni je to neshvatljivo, pa bih to nazvao "Stokholmskim sindromom". Sve u svemu, Zvezda ce proci u narednu rundu kvalifikacija za LS.Sto se Dinama tice, nisam siguran.To vise nije isti klub.Klub koji je bio uspesan zahvaljujuci Z.Mamicu.Coveku koji sada pravi cuda sa mostarskim FK Zrinjski.No,dobro. Vreme brzo prodje pa cemo se za nekoliko dana pisati ovde,i videti ko je suvi prosek.Sportski pozdrav!

drug Vucela

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zato pobeda nad Liverpulom i 4 boda vrede kao sve vase "pobede" na gostovanjima u poslednjih 20 godina hahahahahahahahaha. Boli istina, boli, boli...

Sta se babi snilo

pre 4 godine

Odlicno je ovo! Ako im cela ekipa razmislja kao ovaj, ni imena mu ne znam, mi ovo prolazimo! Decko nije ni svestan, da cemo mi i tamo imati domaci teren:) Samo lagano i pazljivo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Zvezda,

Inace su srbi i fudbal kao baba i žaba.
Živi bili pa vidjeli, lave...živi bili pa vidjeli...

Uvek vas je krasila realnost

pre 4 godine

Tacno. Stoji to.

U vasoj ekipi nema jakih a i prosek je sitan. Niste sutnuli u zvezdin gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kumara Stankela, 8. avgust 2019 12:16)

A zvezda tako prejaka se nasutirala i dala gol kakav nikada vise nece u zivotu. I to prd toliko naduvanom publikom. E sad,treba otici i na revans. Navijaci zvezde nikako da shvate da se za celokupni utisak ne racuna samo igranje pred domacom publikom. Ima i taj gostujuci teren. Tako svi spominju Liverpul i 2-0 a niko ne spominje Enfild i 0-4 a moglo je i 0-9 da bude...

vladanko

pre 4 godine

Odlicna stvar je sto nas potcenjuju!!! Lepo rece Marin da je siguran u prolaz sada je definitivno! A ovaj sto prica je verovatno iznad proseka, ha, ha...

srbija

pre 4 godine

Bogami, na neki nacin mi se cini da moze da im se desi isto sto i Salcburgu. Kao da se istorija ponavlja. Prosle godine je Hrvat Pongracic nagazio Pavkova pri rezultatu 2:0, 2 minuta kasnije primaju dva komada. Bartolec izjavljuje kako su nasi igraci suvi prosek osim Bena i Marina i kako su sanse 60:40, i kako oni sigurno prolaze. Prijatelju, kad su sanse 60:40 to nije siguran prolazak. Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. Mnogo su prepotentni ovi iz Kopenhagena i jako su se lose ponasali nakon tog ,,zasluzenog" remija protiv Zvezde, gde nisu imali sut na gol. Primera radi, na instagram profilu Kopenhagena ima slika Jonasa Vinda (igrac koji je dao panenku Borjanu) kako gestikulira da cutimo i da se spustimo na zemlju mi Zvezdasi. E, bas zato ih treba ugaziti i igrom i navijanjem! Ocekujem jos bolju igru Zvezde i 5000 Delija u Kopenhagenu. Srecno, Zvezdo!

ernesto che

pre 4 godine

Zanimljivo je da ovakve kur.evite izjave sirom evrope mozes cuti samo od hrvata, i to obicno od onih koji su najvece kiksare i rupe u svojim timovima i uvek im se to obije o glavu, nikako da nauce.

analiza

pre 4 godine

Čitam današnji Blic ,tekst nekog Veljka Ivanovića o meču CZ i Danaca.Kakav profesionalizam je čovek ispoljio!Sudija je imao"ružičasti" šou,sudija je Vasko da Krađa-čisto da znate.Takođe,Degenek je rekao da je NJEMU igrač Kopenhagena Nilson REKAO da se njegov saigrač bacio u šesnaestercu.Kako su pošteni ti Danci i kad mućkaju,oni pošteno mućkaju tj kažu da su mućkali.Ili je Degenek odličan za nekog inspektora kad je tako lako isterao istinu na čistac.Ali,nema veze ,kaže Milojević "mi smo Srbi,izdržaćemo sve",naročito dva tamnoputa Srbina Ben i Boaći.Patetika level pro.Kaži lepo: mi smo CZ,bivši prvak Evrope,sudija nas je oštetio ali uradićemo sve da idemo dalje i kraj.

beogradski

pre 4 godine

borjan, kanada
stojkovic, crna gora
zarden, brazil
degenek, australija
kanjas, spanija
ben, ne znam
boaci, gana... kad kod ove srbadije proradi inat...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vajgadu, 8. avgust 2019 16:19)

Jel realno da si uvrstio Stojkiovica, Borjana i Degeneka medju strance LOL
Stojkovic Srbin iz Beograda, koji igra za CG jer u srpskoj reprezentaciji ne bi dobio poziv, a Borjan i Degenek iz Knina LOL

Viceprvaci

pre 4 godine

Kako ste red Bull izmitomancili u te neke srednjovjekovne gluposti.. sad idu fetve, kletve, inat u najavi umjesto naknadno,
3-0 Kopenhagen

heroes

pre 4 godine

Da je bio crveni karton kao sto je trebalo a sudija je bezobrazno to ignorisao bilo bi 2:0 i onda bi zvezda prosla ali sad mozes da pricas svasta .

budibogsnama

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 8. avgust 2019 12:23) Pa ,vidiš, u pitanju je jedna nova i čudna patologija, naime stiče se utisak kao da navijači grobari uopšte više nisu zainteresovani za svoj klub...vrlo čudno, ali je tako. Oni 24 sata vise na vestima o Zvezdi, ispoljavaju teške komplekse i fruatracije, imaju olaku identifikaciju sa svim Zvezdinim protivnicima...Pitanje je koliko njih uopšte zna da Partizan igra večeras...

mich

pre 4 godine

Pa sta ste ocekivali kada je najveci kvalitet tih igraca kako nasa uprava kaze kada ih dovede na promociju, kazu "veliki su zvezdasi"...hahaha pa koga bre briga, za koga navijaju hocu da poseduju KVALITET i da se bore na terenu...a i onaj LAZNI TRENER umislio da je neki strateg...decko rodjen pod srecnom zvezdom uk...lo ga ko budalu.

LOL

pre 4 godine

Da je cutao bilo bi mu bolje, ovako mogu da stavim 50 evra na Zvezdanu jer tako i prosle godine neki hrvat sa busao u grudi i popio dva gola za 5 minuta i za doma bio spreman.

Dno dna

pre 4 godine

Veliki problem je sto mlad decko ne cita cirilicno pismo.
A kako komentirate cetnicke natpise i slike cetnickih vojvoda u publici?
Je li to normalno?

veliki strumf

pre 4 godine

Uh sto volim ovakve izjave! Volim i onako kao kad onaj Pograncic nagazi Pavkova pa u naredna 3 minuta prime 2 gola! Ovaj nebitni lik nije morao da nauci ćirilicu da bi naučio šta je srpski inat!!! E sada će ga videti na delu. Sada sam ubedjen da prolazimo ove folirante i padavicare. Zvezda jeste prosecan tim, Marin, pa prazno, pa Ben i Pavkov, a tu bih ubrojao i Degeneka. Ostali jesu prosek ali i takav prosek je vas razvalio! U Kopenhagenu nema jednog jedinog igrača kalibra Bena, a o Marinu da ne pričam. I onda komentariše ovaj koji mesta nema u tako prosečnom timu. Npr. onaj Fiser koji kobajagi vredi 7-8 miliona. Trckarao je tu ispred mene podno istoka, dja levo, dja desno - i ništa. Nula. Toliko bih i ja mogao ovako bez kondicije. Ostalima samo daj loptu da vidiš kako ne znaju šta će sa njom. Ne bi dali gol 100 godina da im ga sudija ne pokloni. Kako će da se čude kad oh izbacimo... Jedva čekam izjave ovog lika.

neko_treci

pre 4 godine

Hrvat komentarise prosek igrace u Zvezdi, a sam je usao u igru u 88om minutu, sta sve ljudi sebi dozvoljavaju to je sou... A cije su porcije prosle godine dobijali igraci Kopenhagena, ako je vec po njegovoj izjavi (sto je tacno) Zvezda dobila u gostima od Liverpula i Napolija?

as

pre 4 godine

Večeras Partizan igra utakmicu sezone.Na ovoj stranici ni jedna vest iz crno belog tabora!Kakva je ovo uređivačka neozbiljnost ili moramo znati šta misli i šef obezbeđenja u Kopenhsgenu?
(Libero, 08. avgust 2019 12:23)

Veruj da ima. Samo se skini sa vesti o Zvezdi i videces da ima.

nikola

pre 4 godine

Pohvalio ih realno, nisu prosjek vec ispod prosjek. Filip prosjek? Kanjas the Kasper prosjek? Babic, Milun,Boaci? Daleko su oni od prosjeka.

mr.wolf

pre 4 godine

Apsolutno se slazem oko igrackog kadra. Samo bih i Bena ubrojao u prosek,ostaje Marin jedina svetla tacka. 
Makni njega i imas jedan prosecan drugoligaski tim
(objektivan, 08. avgust 2019 12:13)

Kako vole ljudi da ispadaju smesni. Neverovatno. A ako maknes Miletica imas jedan treceligaski tim, ta logika?

Negativni

pre 4 godine

A mi to nismo znali, nego će ovaj pametnjaković to da nam kaže.
Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova, samo indoktrinirani nepismeni kulovi mogu sa tim da imaju problem. Ja sam odrastao u SFRJ, uz rockandroll i neku drugu atmosferu, i čitam i razumem i makedonski i slovenački, a kamoli da mi problem bude hrvatski. Ovo najbolje govori da ovaj nedrećnik ne ume da čita ni na maternjem jeziku, a još treba da razlikuje ćirilicu. Strašno. Danas klinci govore po tri svetska jezika, a na Balkanu je problem isti jezik na dva pisma. Srećom, mladi danas imaju internet, pa iako su ih učili mržnji i razlikama, brzo vide da je isti jezik u pitanju, pa oni prirodno inteligentniji i otvorenog uma brzo prave mostove. A nesrećnici poput ovog zauvek mekeću u svom toru.

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Likovi poput “negativnog”, i ostali. Ćirilica je pismo koje se ne uči u hrvatskoj, a nema ni razloga. Bartolec je mlad dečko, boli ga neka stvar za drugo PISMO. A izgleda neki ne znaju ni razliku između pisma i jezika i činjenice da se mimo pravoslavnih država ćirilica ne uči niti bilo koga zanima. Samo latinica. Sve ostalo, Bartolec točno rekao. A ja sam nešto stariji pa čitam i pišem ćirilicu, to me čini komotnijim kad se sretnem s njom, negdje, nekad. Ali kakvi ste vi Srbi mitomani, toga nigdje nema...

Ovaj ima 12 godina max.

pre 4 godine

@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.

Đorđe Petrović Karađorđe

pre 4 godine

Шта друго очекивати од хрвата него провокацију....То је оно што такви као он најбоље раде....Нека их, биће шта буде. Небитан је Копенхаген, Звезда реално ове године има слабији тим у односу на прошле две сезоне па ће Лига Јевропе нити наша реалност. Битан је континуитет у Јевропи. То треба да буде наук стричном штабу и играчима за будућност. Мислим да су се ове сезоне прекомбиновали са појачањима и унаказили тим. Довољно говори чињеница да смо на почетку сезоне остали са само једним шпицем, Боаћијем који је далеко од форме, нажалост....

Milan K.

pre 4 godine

Pa realno, covek je u pravu. Marin je extra klasa, Ben je bolji od ostalih. Svi drugi ne prave razliku. Ali ako usere zvezdu kao protiv Salzburga gde su Austrijanci imali 20 suteva na gol i pukim slucajem ispali mozhda i prodju. Kopenhagen nije uopste losh i ima iskustvo igranja u LS. Ako se zvezda bude uzdala samo u inat, nema tu leba..Kod Novaka Djokovica inat funkcionise kao dodatna motivacija.. ALi on je najkvalitetniji igrac na svetu.. A ovde je inat samo nada i nista vise..

Sale

pre 4 godine

Na žalost u pravu je. Plasmanom u L.Š. i prodajom Radonjica, Zvezda je uzela 50 miliona. Da je za 10 smanjila dug i 20 ulozila u igrace i stadion (a nije) ostalo bi 20 miliona za 3 vrhunska igrača a ne za kradju.

Sremac76

pre 4 godine

Walldorf ne brini ti za Dinamo mi smo bili duplo bolji od Ferenca al to je bio jedan od onih dana kad ništa ne ulazi, njima sviran sumnjiv gol koji su na jedvite jade ugurati..zato ćemo ih još slađe kod njih doma samljeti...a šta će tvoja Zvezda sad kad joj ni Parkov miljenik sreće ne može pomoći? stvarno si uzak dečko i lažeš sam sebe da te ne zanima Dinamo najuspješniji klub bivše Yu...da igramo s vama plakao bi od jada koliko bi vas ponizili
(Purger, 08. avgust 2019 16:04)

Dinamo najuspešniji klub bivše Yu???
hahahahaha

Njaah

pre 4 godine

Plakali su gurbeti zbog penala i kao kradje, ali sad ce im odzvoniti, zbog svih marifetluka u ping pong a.v.ligi jer to nigde na svetu ne moze da se nadje..Puni
(posteno pa na sud, 08. avgust 2019 12:26)

Nismo mi plakali sbog dosudjenog penala jer je bio opravdan.
Bunili smo se sto nama nije dosudio penal isti takav i sto nije dodelio cist crveni karton protivnickom igracu.

A plakanje cemo da prepustimo vama.. i veceras,a i posle revansa u Kopenhagenu...
Pozdrav.

Bodibond

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".

Think it over

pre 4 godine

Auh brate, izazivas inat, a to ti nije pametno. Nasim ljudima samo treba podilaziti i gube lagano, a prozivke tog tipa ce samo da ih nateraju da pobesne i odvale vas u sred Kopenhagena :)

misa

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
(mitko, 08. avgust 2019 12:35)kad smo kod pismenosti polupismen je jedna rec, kao i polusvet, polufinale, poluprazan, polumesec, poluostrvo, polugodiste itd

Otac Makarije

pre 4 godine

Ovaj pojma nema! Prvo zato sto svrstava Marina i Bena u isti kos.. Ben je klasa ispod Vukanovica otprilike.. Drugo, tek je Kopenhagen zestok prosek od ekipe gde ne bih mogao da izdvojim nikoga posebno. Onaj novi od 5 mil zalost od igraca al dobar glumac. N daye nekad bio klasa sad na nivou Ailtona kad je bio u Zvezdi.. Fiser najveci talenat al proslo i njegovo.. Kopenhagen je nekad bio sila a sad u rangu Zvezde tj nista posebno!

Walldorf

pre 4 godine

Ne znam da li u Ferencvarosu ima nekog naseg igraca. No, recimo da ima. I onda neki nas novinar okrene njegov broj, pa se siti ispricaju o remiju u Zagrebu. Poenta je, koga ovde zanima dvomec Dinamo-Ferencvaros?!? Apsolutno nebitno, jel' tako? Medjutim, ono sto se kod nas desava, za Hrvate je jako vazno. Onda neki njihov kupusara-list, ovlasti nekog polupismenog "novinara" da porazgovara sa totalnim anonimusom,hrvatskim igracem skromnog znanja i intelekta,o utakmici Crvena zvezda-Kopenhagen. Zakljucak je sledeci. Gospodo Hrvati, vi ste nama Srbima,apsolutno nevazni.Nebitni.Manje vazni.Ispod radara.Vi nas,apsolutno ne zanimate.Ovaj razgovor sa fudbalskim anonimusom koji se nasao pozvanim da govori o igracima Zvezde,o Marinu posebno,je pokazatelj vasih dubokih komoleksa.Osecaja nize vrednosti,koji nikada nece minuti.Ovde,u Srbiji,na nasu zalost, imate simpatizere.Iste one koje ste omlatili onomad,rezultatom 5:0! Stokholmski sindrom, ne znam kako bih to drugacije nazvao.Sve u svemu,Zvezda ce proci u naredno kolo kvalifikacija LS.Za Dinamo nisam siguran.Nije to vise isti klub,otkako je tvorac tog uspesnog kluba najuren.Eno ga u Mostaru.Sa Zrinjskim pravi cuda u kvalifikacijama.No,dobro.To su vase stvari.I o tome retko ko pise u Srbiji.Nas to ne zanima.Osim kladionicara.Tako da...nevazni ste,purgeri.Totalno...

Lesser watch

pre 4 godine

Ne znam zašto toliko potcenjujete Bena. On je izvrstan igrač i posmatrajte malo kako recimo stvara prostor Marinu tako što navuče 2-3 igrača na sebe i onda mu prosledi loptu u pravom trenutku. I prestanite da kukate više za taj penal. Penal je bio čist ko suza a ovo što tražite nad Benom bi se samo vama sviralo i to samo u ling long ligi. I da imate malo obraza ne bi toliko pominjali taj Salcburg jer ste bili toliko inferiorni i nadigrani u te dve utakmice, da je vaš prolaz možda jedna od najvećih sportskih nepravdi u istoriji fudbala.Što ne pominjete broj šuteva na gol i posed u tim utakmicama? Samo su vas neverovatno dete sreće Pavkov, takođe talični Borjan i arogancija igrača Salcburga spasili blamaže. Mislim da sreća ne dolazi bez Pavkova, a i Borjan je troši nemilice, tako da su vam šanse minimalne.

Borky

pre 4 godine

Zvezda bar ima dva kvalitetna igraca po ovom polu igracu al sta onda reci za Kopenhagen? Ko je tu kvalitetan igrac po ovom kriterijumu?Malo onaj ceni spic Ndoaje ili kao vec se pise a ostalo je ocaj zivi.

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 godine

Jedini nacin da Zvezda prodje je bio da se javi jedan onako pametan da nam proradi zivac, inat i da vas odvalimo. Da ne bude samo ostavili me decki, ostavili me decki :)

hm

pre 4 godine

Najbolje je definisao sebe onom glupošću da nije učio ćirilicu. Pa šta tu ima da se uči? Razlika je u nekoliko znakova...
(Negativni, 8. avgust 2019 13:57)

Izgleda da i ti slabo znas cirilicu. Samo 7 znakova je isto. Kakva crna razlika u nekoliko znakova.

Bodibond

pre 4 godine

tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.
(as, 08. avgust 2019 13:47)

Mi smo na ovoj vesti posto cete vi delije da opkolite i uzurpirate veceras vest o utakmici Partizana.

Sax

pre 4 godine

Milojevic ne vidi da ce ga "majstorije", setnje, driblinzi, kombinacije sa odbranom, Borjana zvanog bezglavi setac, pre ili kasnije, skupo kostati.
Milojevic ne vidi da je sudija naklonjen gostima, cak ni nakon 3-4 ocigledna faula i ne smiruje igrace, posledica, zuti kartoni kao u trecim ligama.
Milojevic ne vidi previse nepreciznih dodavanja i naravno, izgubljenih lopti koje moze bar da smanji na razuman nivo kretanjem igraca ka upucenoj lopti a ne od lopte.
Milojevic ne vidi da njegovi igraci ne znaju da sutiraju ka golu sa npr. 16 metara, (da, uzasno vole da gadjaju golubove tj. neprecizni su, ali zar se to ne vezba na treninzima) pa bi umesto gadjanja cavki, mogli da sutnu po zemlji.
...
Srecno, u svakom slucaju.

ja

pre 4 godine

Covjece pa vi ste 1 sut imali tokom cijele utakmice, a da ne govorimo o tome da niste centar presli posteno za 90 min. Zvezda je za vas Real Madrid licno i to kad su galaktikosi igraali na celu sa Ronalndom zubom.

Nikola

pre 4 godine

Dragi moji fudbaleri Zvezde,

Ako vam ovo nije dovoljan podstrek da u revansu spustite Kopenhagen na ispod proseka, ja ne znam koja vam druga motivacija fali.

Samo hrabro i srčano i prolazimo.

Ivan

pre 4 godine

Koliko jedan detalj kao taj penal promeni kompletnu sliku o mecu, jos jedan dokaz je ova izjava. Nisu stvorili sansu iz igre 100 minuta, ali imaju 1:1, pa sad kao suv prosek i te price...

Biba

pre 4 godine

Samo ti Hrvoje laprdaj, ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Predrag Drugi, 08. avgust 2019 13:26)

Valjda poslednji.
(Bodibond, 8. avgust 2019 13:39)

Ko se zadnji smeje, poslednji se smeje!

Chuki

pre 4 godine

Decko je skoro sve tacno rekao, ajde da se ne lazemo u nasoj ekipi se vidi da su Marin i Ben koji je u losoj formi iznad proseka, i takav Ben jedini razume Marina i prati ga ostali ne, sve je to tacno ali isto je tacno da je Kopenhagen isti prosek kao i mi, oni imaju isto 2 3 igraca iznad proseka, prvi ovaj decko sto je dao izjavu je isto prosek, tacno je da smo mi jedna ekipa kuci a sasvim druga u gostima, isto se slazem da je 60 40 u korist Kopenhagena, isto tako oni tom proseku od ekipe nisu sutnuli na gol a ni sansu nisu stvorili. E sad ja po mom misljenju bolje od nas drze loptu i bolje se krecu a mozda su i spremniji. Naravno Zvezda ima sanse za prolaz ali videcemo sta ce biti.

Nikola

pre 4 godine

Cirilicu ucio nije ali zato matematiku sigurno jeste. Statistika kaze 19:4 u sutevima, verovatno da je ovaj hrvat malo bolji igrac i da igra u prvoj postavi onda bi mozda i napravili bar jednu pravu sansu da ugroze Zvezdin gol. :))

Ares

pre 4 godine

Penal je sviran za Kopenhagen koji je mogao ili ne da se sviran.Sudija je svirao I to je o.k.Penal za Zvezdu 100 posto.Igrac levom nogom rusi Bena bez kontakta sa loptom izbacuje ga iz ravnoteze I drugom nogom blokira nakon toga udarac kada napadac usled nekontrolisanog starta nije mogao da uputi udrac ka vratima.Za zuti karton za hvatanje lopte obema rukama izlisno je pricati.Drugi zuti karton za Spanca za start s ledja bez kontakta sa loptom nije dodeljen jer to sudija nije hteo da da namerno svom zemljaku I to treba otvoreno reci.Ekipa koja uputi tri suta daleko van gola za 90 minuta I jedan jedini u okvir vrata I to iz KU u 84. minutu treba da ucuti I pokrije usi.Dobro je da oni pricaju ovako jer ce stvoriti veci inat kod igrac Zvezde!

est

pre 4 godine

Pa kako to, zar nije u pitanju gigant evropskog fudbala ?
(PFC, 08. avgust 2019 15:59)
ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..

xxx

pre 4 godine

ma lose si procitao.To je mala crvena zvezda nebitan klub bez istorije,trofeja,sadasnjosti,buducnosti,navijaca,bez pobeda protiv najvecih klubova Evrope...
jel te nesto ovde asocira na Zvedzu ili na..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (est, 8. avgust 2019 16:18). Naravno, na Zvezdu.

čovek

pre 4 godine

Ja kao Partizanovac voleo bih da posle utorka izvučeš debelo iskustvo posle jedno 3-4 komada u mreži i da počneš da učiš ćirilicu...nikad ne znaš kad može da zatreba.

Henk Mudi

pre 4 godine

Opet Hrvat? I prosle godine je Hrvat pokrenuo Zvezdu protiv Salzburga, kad je namerno doskocio na Pavkova, frka i onda dva brza gola... Ovi su neozbiljan tim, 90 minuta nisu napravili sansu, lagano ih prolazimo!

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Znaci Barolec je taj Pogrančić zbog kojeg Zvezda ide u plej of Lige sampiona. Mirko Ivanic daje gol u Kopenhagenu. Nemoj da nisam rekao...

Вука Караџић

pre 4 godine

Kaže:"Nisam učio ćirilicu". Kod nas se to zove polu pismen čovjek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mitko, 8. avgust 2019 12:35)
А ти си баш објаснио шта је то писмен човек...

as

pre 4 godine

Niti jednog naslova o Partizanu
(Salaso, 08. avgust 2019 12:43)

I tebi da kazem, kao i onom pre tebe, ima vest o partizanu, samo sto ste svi na ovoj vesti, pa ne primecujete vasu.

objektivno

pre 4 godine

Ne znam koji život imaju ljudi koji non stop pišu komentare samo da bi kao nervirali većinu čitalaca? Pretpostavljam prilično besmislen. Tako i ovaj fudbaler grandiozne ekipe za koju niko nije čuo bodri sebe na pogrešan način. Šta god da se desi u revanšu i šta god ljudi da pišu normalni ljudi mogu samo da se nasmeju svemu tome.

jatiguzimsvepospisku

pre 4 godine

Не зна човјек писмо прадједова... ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 08. avgust 2019 14:25)

Vidim ti znas pismo "pradjedova", "vjeciti delijo".
(Bodibond, 08. avgust 2019 14:32)

Ene....

stavra

pre 4 godine

Dosta korektna i realna izjava, nemamo mu šta prigovoriti. Kopenhagen je nešto kvalitetniji tim od nas, i , otprilike, šanse pre ovog dvomeča su bile 55-45 u korist Danaca. Ipak, Kopenhagen nije apsolutni favorit u revanšu, uz vrlo dobru partiju i malo sreće Zvezda može u 4.pretkolo. Ne pobeđuje uvek favorit i bolji tim, najbolji dokaz je prošlosezonski dvomeč sa Salcburgom, gde su Austrijanci dominirali igrom,ali smo mi ipak prošli u LŠ.

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

Mare

pre 4 godine

Tacno je da jedino Marin i Ben nesto vrede.Ali realno u Kopenhagenu niko ne vredi, jer nisu ni jednu postenu sansu stvorili protiv te Zvezde.Trebaju da slave sudiju sto im je poklonio penal.

Debeli Sisoje

pre 4 godine

Bartolecu, bitno je da si ti iznad proseka. Ovom kvazi frajerskom izjavom si nam samo pomogao jer smo mi Srbi kontra nasađeni. Ali ovo je bolje nego bilo koji motivacioni govor.
Mislim, da će Ivanić da se najviše pokrene ovom izjavom.
Zvezda u LŠ!!!

Dusan

pre 4 godine

Ja bih se slozio ali samo sa delom vezano za Marina jer je decko klasa iznad svih.
To da su ostali "prosek" ili ispod proseka,a I takvi su nadigrali Kopenhagen u kome ovaj,nazovi fudbaler,je dobio priliku 2 minuta da istrci na jedan od tako malo legendarnih stadiona u Evropi.
A o sansama za prolazak dalje...I da je ostalo 1:0 bih rekao isto da su 50/50 jer Zvezdi treba gol svakako.
Ono sto mi daje vecu nadu je delic statistike koji mozda neki nisu znali,a on kaze..Krasnodar imao penal-izbacen...Trnava penal-izbacena...Salzburg penal-izbacen..Kopenhagen penal...neka se nastavi !!!

boca

pre 4 godine

Brate moj ako su nama samo Marin i Ben ok u ekipi, a vi ste nam sutnuli jednom u okvir gola, nikakve sanse napravili niste, koliko onda vi niste igraci ??? Cujes li pricu ovome, ovo kao neki dezavu od prosle sezone kad su oni iz Salzburga vec spremili proslavu za ulaz u LS, napravili transparente i sve, kad ono POTOP !!! Ako ako ... Ima da uvalimo ovima par komada glat...

nekoTamo

pre 4 godine

Prvo da se ne lazemo penal za njih cist kao suza, isto tako sto je i cist nad benom. Zute kartone da ne pominjem. Drugo, ne treba se paliti na ovakve stvari, samo ignorisati. Spremiti se za mec i ne obracati paznju na ovakve.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Treba Bartolec malo da razmisli o nekim stvarima pre nego krene da daje ocene o Zvezdi. U prvoj tekmi ni on a ni njegov tim nisu pokazali ništa, bili su u podređenom položaju preko 70% utakmice, uz sumnjiv penal izvukli su remi, imali odnos udaraca na gol 3:14 i sve to govori da ih je ta i takva Zvezda nadigrala i da baš ta takva Zvezda i te kako ima šanse u revanšu da prođe dalje.

Toliko o ovom dečku, sad malo o Zvezdi. Znači, jeste, apsolutno Marin je lider ove Zvezde i prva violina, on je dirigent ove Zvezde, on je umetnik, kreator igre, odavno Zvezda nije imala igrača tog kalibra poput Marina i naravno da on pravi tu razliku na terenu i da zbog njega Zvezda uopšte i ima šanse da se bori za Ligu šampiona. I prošle i ove sezone naravno. I Ben je odličan, i to je tačno, i Ben je igrač koji u trenu može da reši neku važnu tekmu. Ali ne treba potcenjivati ni "ostatak" Zvezde, mada naravno ova dvojica zaista su iznad ostalih, ali recimo Borjan je taj koji je mnogo puta svojim sjajnim intervencijama spasavao Zvezdu, sjajan je i pouzdan golman. Što se tiče ovogodišnjeg prelaznog roka, tu je Zvezda apsolutno zakazala, nije dovedeno ni jedno solidno pojačanje koje bi nam i te kako značilo za Evropu, naročito nam je potreban jedan dobar napadač. Ali eto i sa ovom ekipom čiju kičmu sačinjava 70% rostera iz prošle uspešne sezone, mi smo opet u igri za LŠ, a LE nam je sigurna, trebalo bi čudo da se desi da nas Helsinki izbaci a već smo ih jednom rutinski prošli pre par nedelja.

Luj

pre 4 godine

Kako to da ekipa gde je 20 fudbalera prosek ima sanse 40 posto u gostima gde prima "porcije"..
Zbunjen momak koji ne zna da ispadne pametan u izjavi.

OtacMakarije

pre 4 godine

Sto se tice kvaliteta Zvezde je u pravu ali ne znam odakle mu da Zvezda bolje igra kući, da li je gledao izdanje u Salcburgu prosle godine.? Mislim da i 1:1 nije los rezultat jer ce nas ako nista drugo naterati da od starta igramo angazovano i napadacki bez kalkulacija jer kad god smo kalkulisali to nije bilo dobro.Ocekujem prolaz Zvezde

Dachazvezda

pre 4 godine

Sve ok..
Korektna izjava, nije slagao nista (a cirilicu i ne mora da zna sto se mene tice)
SAMO jos da nas dobijete tamo!
Vi nemate ni Marina, ni Bena, vi ste komplet PROSEK :)))))
Na osnovu KOG kvaliteta mozete da budete tako sigurni u sebe? :))
Ako svi razmisljaju kao ti, odlicno :)))

Stevan

pre 4 godine

Decko je ovo rekao zato jer je provokator. Ovako se ne govori o rivalu, prosto, niti je profesionalno niti je sportski, a na kraju krajeva nije ni ljudski.
Ali ono sto nas treba vise da “brine” od ove njegove izjave, jeste sto je on rekao istinu.

drago

pre 4 godine

Kakav crni hrvatski reprezentativac, najveca rupa ikada u nasoj repki, pretrcavaju ga igraci Jordana. Da valja ne bi igrao u Danskoj, i to bio rezerva.
Bio je u repki na jednoj utakmici jer su 3 desna beka bila ozlijedjena.
Subasic, Vrsaljko, Jedvaj, Lovren, Strinic, Modric, Rakitic, Brozovic, Kovacic, Perisic, Rebic, Mandzukic, Kalinic, Kramaric, to su igraci a ne ovaj smijesni lik.
Jos lik druge proziva a sam nema pojma.

klopa

pre 4 godine

Kakvo licemerje u komentarima.
Isto ovo sto je on rekao pricali su i navijaci Zvezde prethodnih nedelja. Govorili su samo Marin valja, nema s kim da igra, ovaj nema pojma, onaj nema pojma...
Sad kad neko drugi to isto kaze, odmah se on napada. U stvari, najveci razlog napada je sto je to rekao Hrvat. Ali kakve veze ima sto je to rekao Hrvat, kada ste i vi to govorili prethodnih nedelja.

SIMEON

pre 4 godine

A šta je pogrešno rekao ... ? Marin, pa 3 prazna mesta, pa malo Ben, pa malo Ivanić ... Ostalo ... "srpska liga". E, sad ... da kojim slučajem ekipa fizički bolje stoji, da su momci malo kompaktniji, što se postiže većim brojem odigranih mečeva, možda bi moglo i da bude nešto. Ovako ... ima da bude "mukica". Što se tiče Kopenhagena, ni oni nisu ništa bolji. Prosek. Realno, Liga Evrope je mera, ali ... Videćemo.

xiaomi

pre 4 godine

simpatizer sam partizana, dakle ne navijac, fudbal me manje vise ne interesuje. zvezdi zelim da im skrcaju bar 2 gola i zapuse usta ovom mladjanom komsiji

Ajde@

pre 4 godine

Ovo da me sve više podseća na dešavanja pre utakmice u Splitu, kada su oni anonimusi Hajduku dali 3 gola i izbacili ih... Bas zbog potcenjivanja!
Ne mogu verovati da tim, ali i igrači koji nisu ništa pokazali u Bg-u, ovako nadobudno daju komentare, i to o timu, bivšem prvaku Evrope.
Štaviše mi se i čini da je onaj penal Bogom dan, jer ako ovo ne proizvede inat kod igrača Zvezde, ne znam sta ce. Da ga nije bilo, možda bi se uljuljkali tim jednim golom, ovako, neka ih rasture u Danskoj.

beogradski

pre 4 godine

(Zigzag, 8. avgust 2019 14:16)

Zvezda je, ne racunajuci ovu sezonu, u gostima od ozbiljnijih ekipa, pobedila Spartu iz Praga, Keln, Spartak iz Trnave, igralo se nereseno sa Arsenalom, BATE-om i Salzburgom, a gubilo od CSKA Moskva, Liverpula, PSZ-a i Napolija. Kuci su pobedjeni Keln, Krasnodar, Sparta, Liverpul, nereseno se igralo sa Napolijem, Salzburgom, Trnavom, BATE-om, Kopenhagenom i CSKA Moskva, igubilo se od Arsenala i PSZ-a. U zadnje dve godine, imamo vise pobeda i nereseneih rezultata sa jakim i ozbiljnim evropskim ekipama, i kuci i na strani, nego Dinamo od u zadnjih, pa ne znam, mozda od osnivanja. Ja se iskreno secam da je Dinamo, u zadnjih 20 godina pobedio samo Arsenal kuci i Ajax, msm na strani, ali svaka cas na prosloj sezoni, to vam je jedina u zadnjih 20 godina, gde ste odigrali nesto. A opet je Zvezdina sezona imala veci odjek nego Dinamova, Zvezda je bivsi sampion Evrope i Sveta, uz to je 3 puta igrala polufinala LS/KS, finale Kupa Uefa i polifinale Kupa Kupova. Jednostavno, Zvezda je po svim parametrima ispred Dinama u evropskom fudbalu. U poslednjih 10 godina je Dinamo imao bolje rezultate, ali realno dalje od grupe nikad niste otisli, prvi put posle 50 godina ste to uspeli prosle godine. Ne pokusavajte da se merite sa Zvezdom, ispadate smesni, kao sto srpska reprezentacija ne moze u istu recenicu sa hrvatskom.

Profa

pre 4 godine

Nije bitno da li igra Pavkov, mislio sam na Zvezdinu prednost u visini i skok igri, ima Zvezda još visokih i jakih (fizički) napadača... Naglasio sam da je to samo moje skromno zapažanje... Sve dobro što se dešavalo za Zvezdu je upravo bilo iz prekida jer je odbrana Danaca inferiorna u odnosu na Zvezdinu visinu, brža igra sa krila i što više centaršuteva u šesnaesterac i golovi će padati kao na traci, živi bili pa videli..

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvu atmosferu Delije naprave u BGD, duplo bucniju naprave navijaci Kopenhagena ovde u Danskoj. Poznati su kao "divlji", stadion bez atletske staze. Kopenhagen je klasicna domacinska ekipa koja kod kuce pruza bar 50% vise nego na strani. Sto se Zvezde tice, tu je jedini kvalitetan igrac Marin i to za neke dve klase iznd ostalih. Sve ostalo pa i taj Pavkov koga dizete u nebesa je samo obican prosek. Ima srece sa tim frljavim loptama koje mogu, ali ne moraju da udju u gol, ali to ne znaci da je veliki centarfor, samo je visok. Kejn je njegove visine, e to je pravi centarfor. Ubitacan. I jos nesto. Ta kategorija inat ne postoji, to je izmisljeno, sve je do mentalne cvrstine. Zato Nole pobedjuje, ne iz inata. Prednost Kopenhagena, prognoziram rezultat 3-1 ili 4-1.
(Zuuuzuuu, 08. avgust 2019 12:59)

Inace, Kopenhagen ima plejadu iznad prosecnih i za klasu boljih igraca od Zvezde. A kod Zvezde samo Marin. Kooenhagen je prosecna ekipa to mora da znaju u Zvezdi....ako Zvezda ispadne od ovih "vrhunskih" realno ne zasluzuje LS... LE je vec druga prica....

Vlada

pre 4 godine

@Kajverson

A po cemu je to pametan sto je izneo cinjenice koje vaze za svaki klub na planeti? Da igraju bolje kod kuce nego u gostima, i da imaju nekoliko pojedinaca koji se isticu? A to jeste bukvalno realnost 95% profesionalnih fudbalskih klubova, cak i u Engleskoj, Spanskoj itd ligi postoje igraci koji su prosek(za njihov standard) i par njih koji se isticu iznad ostalih. Kao ja da kazem dobar je Liverpool ali oni imaju samo dva igraca koji odskacu kvalitetom a to su Salah i Mane, i bolje igraju kuci nego u gostima. I sta sam pogresio u toj izjavi, sad sam ja neki fudbalski genije?

MiodragCZ

pre 4 godine

Ovaj kao da je igrao u Partitanu a ne u Lokomotivi. Jak igrac nema sta kad u "takvoj" ekipi dobije 2 minuta i to da se ukrade na vremenu.

acafaca

pre 4 godine

Čak i da je u pravu, nije pristojno tako pričati o protivinčkim igračima. Neverovatna je njihova mržnja. Ispoljava se u svakom segmentu života. Međutim, mislim da je dobro što je ovo rekao i bilo bi sjajno da ovo pročitaju igrači Zvezde. Bolji motivacioni govor nisu mogli dobiti :).

Velja

pre 4 godine

Slušaj stručnjak što ti je najbitnije da naglasiš da nisi učio ćirilicu, i u Barseloni nema 11 mesija. Samo jedan. Ostali nisu loši ali nisu taj nivo. Tako se i pravi tim. Ne igra fudbal 11 ronalda nego jedan. A ostalih 10 ima svoja zaduženja

Radjoni

pre 4 godine

Mi imamo Marina i Bena, a vi??? Imate 11 fizikalaca i drvoseča i to je to.
ajde zdravo i puno sreće u Ligi Evrope ako i to uspete da izborite!

dalibor

pre 4 godine

Sinko, kakva takva, Zvezda je svakom u stanju da da gol. I zna da bude vrlo neugodan gost. Kao drugo, utakmica sa Helsinkijem nije merilo jer je ekipa mislila lako cemo, totalna opustenost...koja se nece opet ponoviti (pojedinci su ispali iz prvih 11) . U BG je nazalost i faktor sudjenja imao vaznu ulogu , na stetu zvezde. Tako da...polako, videcemo sta ce biti

Delija

pre 4 godine

Generalno Zvezda igra lošije na gostovanjima i teško da može da ponovi fantastičnu igru iz prvog meča.Ali Kopenhagen sad ne verujem da će napasti kao kad bi bilo 1-0 z Zvezdu tad bi bas vršio pritisak a u ovom slučaju neće.To može da bude prednost za nas posto ako im damo gol ucice u nervozu a dok mi nemamo šta da izgubimo i ako primimo prvi gol posto svejedno moramo ga dati.Bice zanimljiv duel i sve je moguće u revanšu,jedva čekam meč i nadam se da će samouvereni danci kao i njihove kolege iz Salzburga,Krasnodara dobiti još jednu lekciju od nas jer ko kod nas otpiše mi se vratimo jer mi sko mnogo veći klub od svih nabrojanih rivala i ne plašimo ih se.

marko

pre 4 godine

Pa to svi znamo... A mi umesto da dovodimo pojacanja za teren, mi dovodimo pojacanja za tribine i instagram... :facepalm

Ali moraju svi da se "ogrebu" o toliko novca koji je LS prosle sezone donela... Da se namire svi prijatelji i ostali...

OSTAVKE!

dimitrije

pre 4 godine

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).
(Hr, 8. avgust 2019 15:08)

Nisu ucili ali zbog identicnog jezika mogu da je nauce za pola sata? Ako gresim iznesi objasnjenje? Hvala

Ivan

pre 4 godine

Mozda je istina da je zvezda prosek, ali onda je Kopenhagen ispod tog proseka, sobzirom da smo ih nadigrali, i ne bi nam dali gol nikada iz igre.

nn

pre 4 godine

"Nikad nisam učio ćirilicu" kaže Bartolec. Latinica i ćirilica se razlikuju u samo nekoliko slova. Oduvek me zanimalo šta je u glavama polupismenih ljudi sa prostora bivše SFRJ koji ponosno ističu da su polupismeni, to jest da nisu u stanju pročitati nešto napisano na ćirilici kao da su egipatski hijeroglifi u pitanju.

peki

pre 4 godine

Jovancic, Borjan i Degenek. Marin svakako, Ben van forme.... Zvezda je cak i takva 30% jaci tim od Kopena i to ce da pokaze. Sportski pozdrav.

Sport

pre 4 godine

Ove izjave su odlicne za nas tim jer podizu motivaciju samo tako! Korektna izjava o atmosferi i svaka cast na tome jer nema potrebe da se tu dize tenzija bez potrebe. Ono cemu se ja nadam je da oni Zvezdu uzimaju olako ne samo na recima vec i u samoj pripremi revansa. Zvezda jeste nabijena od strane Liverpula i PSG na strani, ali ima sasvim dobrih utakmica u gostima pod Milojevicem. Nebitno da li je igra bila ruzna, defanzivna ili sta vec nego je bitno da su padali Sparta Prag, Keln, nereseno sa Arsenalom gde Zvezda bila bolji rival i sa najizglednijom sansom, Trnava gde isto odigrali bolje nego u Beogradu, Salzburg gde zabelezen ulazak u LS. Pricati, a nadam se i verovati, kako Zvezda igra mnogo losije na strani je ustvari odlicno po klub. Milojevic zna da igra na prolaz i siguran sam da nece Kopenhagenu biti mnogo lako. Takodje Zvezda ima vise igraca od dvojice navedenih koji nisu suvi prosek kako se navodi. Makar ne suvi prosek u odnosu na Kopenhagen.

Lazni inzenjer

pre 4 godine

Izjava je veoma korektna, s obzirom na to ko je daje. Ali Zvezda nije bez sansi, uprkos velikoj praznini u napadu. Oni su iskusniji, ali strast mora biti na nasoj strani. Ocekujem vrlo zatvorenu utakmicu s nase strane, ali dva gola u gostima nam je potrebno. Imamo sporiju kontru nego sa Radonjicem, nemamo adute u 16-ercu poput Pavkova, ali prosto golove moramo dati!

Mare

pre 4 godine

E sada zbog ovakve izjave ispadate laganezi, a igrači Copenhagena, koji su imali 1 jedini šut u okvir gola, tojest poklonjen penal, su Dybala, Messi, Ronaldo, Grizman i društvance ?

Hotelijer

pre 4 godine

Bravo kralju za izjavu, upravo to nam je trebalo!!! Nisi svestan sta si upravo napravio i izazvao, pitaj Pograncica iz Salzburga. Molim te napali jos nekog kolegu da nesto slicno kaze i lagani prolaz Zvezde.

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

milke

pre 4 godine

Vidim da većina kritikuje ovog momka....sačekajte malo, brzo ćete se otrezniti. Ja sam još kritičniji...samo Marin zna fudbal, ostalo je tuga.

OBJEKTIVNI STRUČNJAK

pre 4 godine

Ovaj zaista ne zna sta prica. Srpsku cirilicu zna skoro citav svet,a on se pravi pametan. Srpsku cirilicu je osmislio Sveti Sava,a kasnije preuzeli Rusi preko Milceta I Stojkovskog. 2/3 zemalja koristi cirilicu,a Hrvati spadaju u onih 10% koji je ne koristi.
(Mile Dodik, 08. avgust 2019 15:01)

Blago Vama, gospodine Dodik! Takvo poznavanje ne samo istorije i lingvistike, već i briljantno baratanje matematičkim operacijama je stvarno za divljenje!

iv13

pre 4 godine

Hahaha nije ucio cirilicu. Da nisu jadni bili bi smijesni
(sef raje, 8. avgust 2019 12:14) # Link komentara

1995 godiste je, zasto bi on kao Hrvat ucio cirilicu? Da je 80 i neko godiste, siguran sam da bi znao da procita, ali 95to?

Воип

pre 4 godine

Ако ћемо реално то и јесте тако. Једино Марин и Бен знају фудбала за ниво ЛШ остало и јесте просек осим можда још Борјана. Оно што је битно јесте да смо и такви бољи од њих, верујем да ћемо то тамо и показати.

the ___________ language

pre 4 godine

"@Purger Sorry, but i don't understand croatian language. Maybe, if you try write on serbian, OK? So long, kiddo...
(Walldorf, 8. avgust 2019 17:58)

*In* Croatian/Serbian.
(Ovaj ima 12 godina max., 8. avgust 2019 19:04) # Link komentara"

Samo da dodam da kada se upotrebi reč "language" sa imenom jezika u Engleskom, treba da ide odredjeni član.

"The Serbian language" ili samo: "Serbian".
The Croatian language/Croatian.

Pedja

pre 4 godine

A koji je ovaj> Verovatno veoma bitan igrac za Dance, usao na 2 minuta do kraja. Jos se hvali svojim neznanjem da ne zna da cita. Meni je drago sto znam i cirilicu i latinicu, pa umem sve da procitam, a ne da budem polupismen. A videcemo u Danskoj, sa nadam se fer sudjenjem, ko je bolji i ko ce proci dalje.

bobrock27

pre 4 godine

A kakav si ti kvalitet kad si protiv "nekvalitetne" zvezde dobio 2 minuta?
(ikac klisa, 08. avgust 2019 12:42)
Bravo za komentar! Pritom i prosle godine na 2:0 za Salzburg jedan komsija je iskazao slicnu drskost na terenu, svima nam je poznat krajnji ishod meca. Nadam se da ce i ovog puta biti jednak ishod.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

U sustini covek je upravu,ali zaboravlja jedno, a to je da je sve to isto vazi i za Kopenhagen,samo bez Marina i Bena. A,o njemu samom da ne pricam, nikad cuo za njega. Verovatno je igrao za Slaven Belupo ili Zrinjski. I oni isto tako kod kuce igraju nesto, a na strani bunker. I zaboravio je jednu stvar, Zvezda tamo mora da juri rezultat,pa cemo videti kako ce biti. Mozda bude kao u Pragu ili Salcburgu.

JOLE

pre 4 godine

Miloje,sad izjavu od ove "igracine" zalepi na vrata svlacionice da je igraci citaju svaki dan do utakmice i jos jednom,pre nego izadju na teren,pa da preoru ceo grad ako treba i da ih razvale onako muski.bez milosti. Karlo,ispascete zbog ovoga,znaj to.idemoooo... gazi Zvezdo...

Dejan

pre 4 godine

Pa to je istina nije nista izmislio.Ali nemaju ni oni tri krstena igraca zato ih se moze proci,malo Marin i Ben,malo srece i idemo dalje.

Рајко Четник

pre 4 godine

Bilo bi dobro da je Ben vrhunski igrač ali nažalost nije. On je samo suvi prosek. Eh da imamo još jednog kao Marin sve bi bilo o.k.

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.

Dzipovi mnogo trose

pre 4 godine

Posle ove izjave mislim da bi onaj koji se za sve pita trebalo da odreaguje i novcano pomogne sve klubove prve lige ! Tudjim novcem, iz budzeta, naravno !

Profa

pre 4 godine

Obe ekipe su slične a prema mom skromnom mišljenju Zvezda treba da forsira tu skok igru i igru iz prekida jer mi se čini da su baš tu najtanji, zato Pavkov može da pokaže da je i on iznad proseka... Šanse za prolaz su pola - pola. U svakom slučaju neka se bore i stvarno daju svoj maximum pa nam onda nije ni toliko žao kad izgube ali kad se vuku kao pijani po terenu e onda bi ih najrađe posle utakmice poslao jedno sedam dana u rudnik da malo kopaju pa nek vide šta je muka.. Generalno ovo isto mislim za sve naše ekipne sportiste!!

Hr

pre 4 godine

Druga stvar, to sto prica da ne razume cirilicu, je cista laz. Cini mi se da velika vecina Hrvata razume cirilicu, isto kao sto veliki broj Albanaca prica srpski, primera radi Saciri i Dzaka znaju obojica srpski vrlo dobro. (srbija, 8. avgust 2019 12:39

@
Ne zanima me igra niti jednih niti drugih, već tvrdnja da većina Hrvata zna ćirilicu.
Zadnja generacija koja je učila ćirilicu u školu u Hr je bila ona rođena 1983. godine.
Od tih koji su je učili pola je nije znalo kako treba niti onda (pogotovo pisanu). Danas je situacija takva da je manje od 10% zna pročitati, a gotovo nitko pisati i to od onih koji su je učili. Rođeni nakon 1983. ćirilicu znaju smao ako us je samoinicijativno učili, ili ako su učili ruski, a takvih je manje od 1%.
Rekao bih da oni koji su učili ćirilicu znaju je isto kao što znaju vadit drugi korijen ručno. Učili su i jedno i drugo, e sad kolko je ostalo od toga je druga priča.

P.s. Potpuno je neusporedivo s razumijevanjem srpskog, makedonskog ili slovenskog (tu je situacija daleko bolja).

Pera

pre 4 godine

Ovaj fudbaler bi trebalo da Zvezdi i Beogradu bude zahvalan pošto može da se predstavlja i kao intelektualac pošto govori više jezika.

Марко

pre 4 godine

Они су у Београду извукли реми захваљујући грешци судије који није свирао пенал након фаула над Беном. Нисам сигуран да су баш толико велики фаворити с обзиром да је у шутевума у оквир гола било 8:1 за Звезду, а ван оквира гола 11:3. Копенхаген је у Београду мање заслужио нерешен резултат него што су га прошле године заслужили Спартак из Трнаве и Салцбург, а у реваншу смо избацили и једне и друге. Обе екипе су пружиле знатно бољи отпор у Београду од Копенхагена.

krajisnik

pre 4 godine

Nije covjek slagao,sta vise istinu rekao.
Nadi novinari stalno imaju isto pitanje protivnickim igracima i treneru,"
sta kazete na atmosferu"?
Pa ne igra atmosfera vec igraci,a mi zaista imamo samo Marina

Borky

pre 4 godine

Kako je krenulo sutra izjava da je Zvezda jedva iscupala remi i da su ovi ispromasivali bar desetak zicera. Odavno nisam vidio umisljeniju ekipu od ovih. Pa ovako se nisu ponasali ni iz Psg.

medjutim

pre 4 godine

čekaj, je l' moguće da ne verujete da lik rođen u Hrvatskoj 1995 ne zna ćirilicu nego mislite da samo provocira da ne zna?

Zašto bi je znao i gde bi je naučio?

shone

pre 4 godine

Boli istina,sto imate jednu pobjedu vani na 10 zadnjih euro gostovanja,a igrali ste protiv suduve 2x,jurmale,trnave i hjk hahahaha
(Zigzag, 08. avgust 2019 14:16)

Ne treba nam pobeda..
Može i 2:2

Vladan R

pre 4 godine

Generalno krajnje površna analiza. Istina je da pre svega Marin, pa neka bude i Ben odskaču kvalitetom. Ali pod jedan, gde imate tim da dva tri igrača ne odskaču kvalitetom i pod dva koje to Kopenhagen ima igrače da odskaču odskaču kvalitetom u odnosu na Zvezdine prosječne, tj kad izostavio Marina. Dalje svaka ekipa je bolja kod kuće nego na strani. Kad se saberu sve evropske utakmice u poslednje tri godine, kod kuće CZ, ima bilans 9 7 2 a u gostima 4 7 6. I jeste dosta bolja kod kuće, posebno ako se uzmu samo rezultati u grupi LŠ na šta se posebno stavlja akcenat u njihovoj analizi. Medjutim te tri ekipe iz grupe su klasa za sebe i njih CZ, odnosno klub sličnog kvaliteta, može da dobije isključivo na inspiraciju, koju svakako u mnogome podižu navijači. Ako se oni imuzuzmu, onda je odnos 8 6 1 u odnosu na 4 7 3. I dalje je bolji bilans kod kuće, ali samo tri poraza u gostima Krasnodar 3:2 CSKA 1:0 i Helsinkija 2:1. Pri tom je koban bio samo protiv Rusa, gde CZ definitivno nije bila nadigrana, i ne samo to već je uz malo više sreće i umešnosti, lako mogla izvući 1:1. Jedine utakmice gde je bila nadigrana su Krasnodar i Salzburg. U one je dala po dva gola. Pri tom u dva od tri slučaja, Salzburg i Trnava, kada prednost nije ostvarila kod kuće, u gostima je odigrala sasvim dovoljno dobro da prodje. Od 11 eliminacionih dvomeča CZ je dobila 10, sve osim pomenutog sa CSKA. Ako su sve navedeno zanemarili, i na tri poraza i 2:13 u grupi LŠ, zasnovali analizi, za CZ super.

Gon

pre 4 godine

Zapravo se ne bih slozio. Samo je Marin klasa, Ben je isto taj prosek, mozda i losiji ove sezone. Medjutim, za razliku od Kopenhagena, Zvezda bar ima jednog takvog igraca, oni nijednog. Zato cemo i proci dalje!

Djorgo

pre 4 godine

Ako ostanemo na fudbalskim temama, uglavnom je u pravu. Ben ima više kvaliteta od ostatka ekipe, ali lično ne bih prodao Jovančića i Pavkova još nekoliko godina. Borjan je isto dobar.