Fudbal 199

Ponedeljak, 05.08.2019.

12:12

Jang Bojs mogući protivnik Crvene zvezde za ulazak u Ligu šampiona

Ukoliko prođe danski Kopenhagen, Crvena zvezda će u poslednjoj, plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa Jang Bojsom.

Jang Bojs moguæi protivnik Crvene zvezde za ulazak u Ligu šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

199 Komentari

Sortiraj po:

Цоа

pre 4 godine

Не знам за данце и још мање за Јанг бојс. За ове прве знаћемо за нешто више од 24 сата.

Али знам да се у лигу Европе у најгорем случају преко Рига/Хелсинки - мора.

Ако се то не успе. Онда је Звезда поново у тами. Џабе онда Марин. И боаћи и све.

Али идемо полако. Дан по дан. Победа по победа.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Какав Копенхаген, какви Бојси, безвезњаковићи! Гази то Звездо без милости
Срце на терен и ето ЛШ и ето суза у хумској!
Ајмо мајстори!

pantelija

pre 4 godine

Vardar je 2017,pobedio Kopenhagen u Skoplju sa 1:0,a u revansu do 80 minute je imao 2:1,kad su ovi zabili iz penala jedva i onda cetvrti došao sam od sebe pa su prošli Vardar i to jedva,znaci moze se protiv njih.

Predrag Drugi

pre 4 godine

Zvezda će sa Jang Bojsima igrati lakše, naravno ako prodje Kopenhagen. I to iz dva razloga. Prvo, biće rasterećenija jer je već obezbedila grupnu fazu (Ligu Evrope). A drugo, Jang Bojsi su ipak slabiji protivnik od Kopenhagena. Gledao sam u subotu (Kopenhagen nije odlagao svoju utakmicu u redovnom kolu Danske lige, kao što je to uradila Zvezda kod nas) kako je Kopenhagen u gostima pobedio četvrtoplasiranu ekipu Senderjiske sa 2:1, i baš sam se uplašio koliko je Kopenhagen jaka ekipa. Skoro da nemaju slabo mesto. Uigrani i utegnuti. Zvezda mora da odigra fantastično u obe utakmice da bi ih eliminisala. Zato, kažem, ako eliminišemo Kopenhagen, što će biti baš teško, Jang Bojsi neće biti velika prepreka i eto nas u grupnoj fazi Lige Šampiona.

Petar Mecen

pre 4 godine

Ako gledate transfermarkt Kopenhagen potrosio na igrace 15 miliona evra Young boys oko 6 miliona evra Zvezda ni milion docete do zakljucka da je Kopenhagen duplo bogatiji i od Young boysa i od Zvezde i da nepricamo.

Dule Pop

pre 4 godine

Što je bilo do sreće...dato nam je. Protivnici nisu nepobedivi i sve je moguće. Bolje oni nego Porto,Briž,Turci isl. Ali korak po korak...generalno teško igramo sa "germanima" pa treba biti vrlo oprezan i igrati svih 95 min.

Ratko

pre 4 godine

Dobili smo tim od 65 miliona eura kojeg mora da izbacimo i uđemo u LŠ! Bolje ne može. Ništa oni nisu jači od nas i šanse su 50-50. Ide nam u prilog velika podrška koju ćemo imati u Švajcarskoj. Odlično smo prošli.

Ganci

pre 4 godine

However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 5. avgust 2019 14
E bravo care, ne znam gde si ovo našao, ali konačno neko da razbije njihove laži kako je Zvezda Udbaški klub. Svi mi koji smo malo stariji znamo ko je navijao i ko je činio strukture, kako na tribinama, tako i u upravi JSD-a. Nama su u Splitu još početkom 50-ih vikali cigani zato što smo bili Srbi, dok su njih smatrali za svoje. Ma, mogao bih da napišem ovde 3 strane o tome šta su oni, ali teško da bi objavili.

Igor Pg

pre 4 godine

Jako loš zrijeb obzirom na to ko su bili potencijalni protivnici. Ozbiljna ekipa su Jang bojsi prosle godine su izbacili Dinama u plejofu a od tada su jos napredovali. Onaj tim sto je igrao sa Partizanom potpuno drugi tim Zvezda bi im dala 5 komada. Pa ne misli valjda niko ozbiljan da je Partizan tim kvaliteta Dinama iz Zagreba (Dani Olmo kosta koliko cijeli Partizan zajedno sa strucnim stabom, ekonomima i Teleoptikom). Znaci bojsi su ozbiljan tim sto naravno ne znaci da ne mozemo da ih prodjemo. Vec smo igrali sa njima prije petnaestak godina i otresli ih lagano mada to nije toliko bitno (ali nije ni da je tradicija bas nebitna u fudbalu). U svakom slucaju u plejofu cemo imati malo laksi tim od Salcburga prosle godine. Isto tako jako komplikovan protivnik je i Kopenhagen rekao bih opet malo slabiji od Jang bojsa. Medjutim Zvezda je od dolaska Milojevica za trenera pokazala da je tim koji moze sa svakim da igra. Dakle moze nekom da se ne svidja stil igre ili odabir igraca u timu itd. ali se posle ove tri godine moze sa sigurnoscu reci da je ekipa na viskom nivou u takmicarskom smislu (sto potvrdjuje samo jedna eliminacija u eliminacionim mecevima i to od Cska Moskva prije dvije godine - sve ostakle protivnike zadnjih tri godine smo izbacili) i da treba dooobro da se oznoji neko da bi nas izbacio. I to je meni kao pravom navijacu najbitnije znaci samo kontinuitet dobrih rezultata jer nam je toga mnogo hvalilo zadnjih 25 godina. A to je li dobar stil ili ne zabolje me...

Negativni

pre 4 godine

sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,
(purger, 5. avgust 2019 13:

... najjači klub regije..
pa ovim si sve rekao. Prvi medju slepcima, ali gori od Jang Bojsa... kao da si rekao "najjači klub Somalije". Mnogo značajan atribut, nema šta.

mr.wolf

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore 
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20) 
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.
(1000 puta ponovljena laž, 05. avgust 2019 13:38)

On 23 May 1954 he became secretary of JSD Partizan Belgrade and in May 1958 its president, becoming the first colonel to occupy that position (all previous holders were generals). He was placed in that position in order to solve administration problems inside of the club, especially the football section. When he arrived, JSD Partizan Belgrade was a kind of intelligence battlefield where leaders of UDBA and KOSstruggled for influence. That has caused clubs (despite having notable and good players) to have bad results, especially its football section. During his club presidency the club adopted the black-white striped kit which is used to this day. According to Tuđman he wanted to create a club that would have a pan-Yugoslav image and oppose the Red Star that had an exclusive Serbian image. Tuđman was inspired by FC Juventus uniforms. However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Za to vreme, vaš osnivač je takođe eliminisao neprijatelje - streljao patriote po Beogradu i oko 30.000 srpskih domaćina po čitavoj Srbiji (izvor: četnički list POGLEDI, M.Samardžić)
(zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 5. avgust 2019 13:42)

Čitao sam i jedan hrvatski časopis u kojem piše da je u Jasenovcu UMRLO svega par stotina ljudi, uglavnom od dizenterije i tifusa. Verovatno sličan izvor informacija.

bvb

pre 4 godine

Bolje nego da smo bili nepovlasceni pa dobili Seltik, Ajax, Dinamo ZG... Ovde sam se nadao mozda Mariboru ili Apoelu.. Ne zaboravite da su pobedili Bazel prošle godine sa 7:1 i 3:1.. A da ne pricam o pobedi nad Juveom od 2:1 u grupi LS. Svakako smo izvukli najtežeg rivala iz ove grupe timova, ali za nas je Kopenhagen utakmica sezone.

Spale

pre 4 godine

Purger@ lepo si napisao da je Dinamo najjači klub regije u poslednjih 28 godina. Drago mi je sto znaš šta je bilo pre 28 godina. Tad se povukla linija izmedju Zvezde i svih ostalih u regionu. Ovo sad su sve mrvice, da li je neko prošao 2 ili 3 kola ili usao u grupu, i jednom u 20 god prezimio u Evropi je totalno trivijalno. Da ste najbolji u poslednjih 28 god u regionu, jeste. Da držite u grupnim fazama UEFA takmicenja sve negativne rekorde, držite.

Negativni

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

I ne samo to. Krcun je direktno zapretio sudiji u finalu '66 (to je onaj kup za koji grobari kažu da nije LŠ) da uništi Partizan, a zatim je namerno preko svojih veza u Kominterni i KGB-u spustio mrak u Ljubljanu kako Bjeka ne bi dao gol za titulu ali Bjeka je bio majstor pa je uprkos Krcunu, čiju su smrt lažirali da bi namerno uništili Avangardno sportsko društvo Partizan, ipak dao gol i doneo veliki trofej u Humsku. Već u poodmakloj starosti, Krcun nije imao toliku moć da zaustavi ludilo Suda Udruženo-avangardnog rada, ali je za osvetu namestio u žrebu Fljamurtari, pa je zato od zahvalnog albanskog naroda, tajno sahranjen u Valoni, uz sve počasti.

onako

pre 4 godine

Ah ta mitologija, alo pa ne može da se menja istorija zato što su ovamo ustaše pa kao Krcun pobio više Srba od njih.
Nego pustite to groblje, tako vam zapalo, nosite to kao krst i tišina, ne morate još i da menjate istoriju i bulaznite o nekim glupostima.

Ovo je za kratko vreme drugi put da stavljate rat u usta, prvo oko Jasenovca i ko ga oslobađao, ispalo da neki su radili u ustaškim "postajama" tada a postali najveća legende Partizana, sada bi opet da se igrate vatrom.
Čudna ste sorta ljudi, umesto udžbenika za istoriju vi se edukujete po forumima sa priučenim profesorom koji nosi krzno.

nebaCar

pre 4 godine

Danski i švajcarski prvaci liga će uvek imati prednost u odnosu na naše prvake(čitaj Zvezda i Partizan) jer oni imaju mnogo više takmičarskih utakmica u prvenstvu od nas koji pola imaju sklanjalice. Lige su po kvalitetu slične ali kod nas se namešta previše, mislim da se samo kup igra koliko toliko pošteno

nikola88pfc

pre 4 godine

mogli ste i bolje i gore da prodjete...ali sve u svemu je skroz ok, po meni 50/50 su sanse i za Kopenhagen i za Jang bojs, ali stvar je da sa obe ekipe moze da se igra i ako vas malo posluzi sreca mozete opet u LS..moje misljenje je da cete ispasti od Kopenhagena (nesto tesno) zbog forme a najvise euforije jer znam neke vase igrace i vec se vide u LS, a do tamo je dalek put
sve je strucnom stabu, sve zavisi od toga kako spreme ekipu za sutra uvece, ali ja prognoziram 1-2 za Kopenhagen...pa da vidimo

Mare

pre 4 godine

Za sampiona iz zemlje u kojoj se motaju kablovi za 250e mesecno- svaki protivnik je tezak..
(esteta, 05. avgust 2019 12:46)

Da si malo pametniji i ti bi motao te kablove, nego sto ovde lupetas gluposti za dzabe.

Miroslav

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen

f4 puta 4

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)
Jel ti nadje Tempo iz juna 1980. da vidis ko se bratimio sa Dinamom i jesi prebrojao srpske zastave na MArakani na najznacajnijoj i najvecoj utakmici u BG ikada (sa Bajernom 2:2)? Aj obavi domaci zadatak pa onda blebeci o Tudjmanu koji sa Partizanom ima veze koliko i onaj npr. Nenad Popovic..dosao bio parmeseci predsednik otisao i vise ga niko nikad ne vide. I da, pitaj caleta koliko je Zvezda pocetkom sedamdesetih uzela za prodat ulaz u finale KESH-a ? Eeej u finale KESH-a! KAkvi ste vi nemoral i mrak. Ko vas ne zna pesme bi vam pevao.

Aleksej

pre 4 godine

Realno Jang Bojs slabiji i od Salzburga i od Krasnodara koji smo prosli.Moglo je bolje ali Kopenhagen najbitniji mec u ovoj sezoni.

Millennium

pre 4 godine

Da mi prođemo Kopenhagen, posle ćemo misliti o Švajcarcima. A to neće biti nimalo lako, a ako ponovimo igru protiv Helsinkija, skoro pa nemoguće.

Čeda

pre 4 godine

Činjenice pokazuju da je vrednost timova sledeća: Young Boys: 65M€, Crvena Zvezda 54.3M€, Kobnhavn 42.75M€. Ja lično, a dosta pratim evropski fudbal, nisam čuo ni za jednog igrača Young Boys, po imenu bar, što naravno ne znači da nisu kvalitetna ekipa, naprotiv. Ali, vi imate Marina o kome ne bih trošio reči, imate Cañasa koji je bio kapiten Betisa i osvojio Ligu prošle godine sa PAOK-om, imate Boakyea koji je isto igrao u Primeri... to su ozbiljni igrači. Da ne pričam o ostalim našima, Pavkovu, Milunoviću, Ivaniću, Pankovu... koji su isto tako klasni fudbaleri.

Više niste autsajderi, prestanite više da kukate, aman... Borite se i igrajte fudbal. Pobediće bolji, pa se potrudite da to budete.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Grobari piju bensedine i mole Boga da nas Kopengagen izbaci. xaxxaxaxacaa
(Shein, 05. avgust 2019 13:10)

Neznalice, Yang Boys je skuplji i jači od Kopenhagena tako da i da preživite dance, Yang Boys nećete sigurno.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 5. avgust 2019 13:15)

Ono kad braniš svoje...sasvim legitimno

Begi82

pre 4 godine

Mi smo prošlu godinu ispali od Young Boysa,nesretno,ali gledajući obje utakmice,zasluženo.U prvom poluvremenu u Švicarskoj trebali smo gubiti minimalno tri razlike.Nažalost u Zagrebu smo zabili "prerano" gol i onda se povukli.Dobili gol iz sumnjivog penala i onda psihički pali.Nakon par minuta i drugi iz kornera.Doma su goropadni dok su u gostima dosta slabiji.

devilhimself

pre 4 godine

Najtezi kojeg smo mogli da izvucemo!!! Mnogi su se i kopenhagenu radovali, ja smatram da i tu sem ajaksa nismo mogli tezeg...nismo bas srecni zrebom ali vec sutra treba dance lepo UGOSTITI, sa 1:0 PREZADOVOLJAN!!!!!!

Milos

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.

brm

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17)

Da li ti misliš da svako ume da izgovori u originalu ime svakog kluba? "Crvena zvezda" je lomljenje jezika za svakoga kome maternji jezik nije iz iste grupe jezika kao srpski. Pođimo najpre od nas... Kad sretneš nekoga iz Nemačke, reci mu kako se kod nas izgovaraju imena nekih klubova a posle nek ti on izgovori u originalu. Tako i za druge zemlje. U 20% slučajeva neće ni prepoznati na klub o kojem govoriš dok mu ne pokažeš kako je napisano, a za 50% će ti se smejati kada čuje izgovor.

Henk Mudi

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 13:15)


Jos jedan balavac juce rodjen... 250 hiljada prognanih, hiljade ubijenih (medju njima zene, deca, babe, dede), desetine hiljada spaljenih i srusenih kuca! Krcun je bio udbas i sklanjao POLITICKE PROTIVNIKE (cetnike, ustase, bilo koga ko je protiv petokrake, bilo koga ko siri nacionalizam) kao sto je u svim komunistickim zemljama radila drzavna bezbednost! Ne balavi o necemu o cemu nemas pojma jer si juce rodjen!

Milojko

pre 4 godine

@Dzony
Ma ide bre, igrali LS i dobili Juventus, a sta treba navijaci Young Boysa da kazu za Zvezdu igrali LS i dobili aktuelnog prvaka Evrope Liverpul. Sta mislis koje od ta dva zvuci opasnije?

Cxevu

pre 4 godine

Jedini tim sa više sreće realno ovaj Dinamo Zagreb. Ako Zvezda uđe barem u LE i tako bude među 40 klubova, biće povlašćena i onda će imati još lakše rivale, samim tim će joj biti lakše ući u LŠ nego ispasti iz kvalifikacija.

Torrente

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love
(Ciciban, 5. avgust 2019 12:51)

A zašto da budeš zadovoljan sa LE?
Da izbacimo jači Kopenhagen, pa onda da igramo sa slabijim rivalom koji praktično neće imati prednost domaćeg terena ni u prvoj utakmici.

Ova šansa ne sme da se propusti.

Boki

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo. 
(Milos, 05. avgust 2019 13:15) 

Ono kad grobari brane Tudjmana i Oluju. Kakvo dno i odron od navijaca.

neko iz mase

pre 4 godine

A sta se desava sa tomaneom,covek povredjen mesec dana a sezona tek pocela,gde se povredio,na moru???a kanjas,nemam reci.kao da nikad nije igrao fudbal.mnogo toga ne stima u ekipi ali uz BOZIJU pomoc i punu marakanu sve je moguce.pozdrav svima

Dejan CZ

pre 4 godine

Protiv Kopenhagena se u prvoj utakmici mora pokazati autoritet i protivniku ubiti volja za prolaz dalje...Jang Bojs nije sigurno nezgodnija ekipa od Krasnodara ili Salcburga...Ovaj put ulazak u LS se overava na Marakani pred hukom 50000 navijaca ...

Ljupce

pre 4 godine

@antidebil

Ti si nesto pobrkao, nije zvezda kupila titulu prvaka evrope vec su zvezdi nudili pare da to finale izgubi. Kazes nije zvezda prvak sveta? Kako onda real je bio prvak sveta cak 13 puta? Sto se tice velicine tvog kluba u toj istoj evropi, celik iz zenice ima 3 evro trofeja, a tvoj klub samo 1.jel ti sad malo jasnije ko ste vi u evropi?

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne lažite više, tim im je slabiji nego kada su igrali protiv nas, otišla su im 3 najbolja igrača, čovek vam je dole već napisao... samo što kada su igrali protiv nas nisu znali ništa, a sada su Real...klasična spin mašina doktorovih botova
držite vi gaće protiv FC Kopa...daleko je YB

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Teško će Kopenhagen proći ove YB...I mi smo ih jedva dobili
(hoćemo var u "super ligi" povilo, 05. avgust 2019 12:41)

Ajde ti strucnjak na lavor, cekaju te turci, evo doneli i baklave !

Ciciban

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore

šomsa

pre 4 godine

Mora Pavkov da igra od starta špica, sta treba jos da uradi pa da dokaže da je ozbiljan napadač... Uz Marina i Jovančića u najbojim izdanjima imamo šanse!

Bookie

pre 4 godine

O Franji Tuđmanu, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku - kategoričan je Obućina.

sens

pre 4 godine

Rece neko da je Slavija smesna za JB... zato su toliko dogurali u LE prethodne sezone i izbacili Sevilju. "Atmosvera" ? "nije to taj tim koji je igrao sa Partizanom".
Uzas jedan.

hm

pre 4 godine

Kada se izvukao Kopengahen. Ma super, lagano, prolazimo. Sada s ovim Svajcarcima, opet, ma super, lagano, prolazimo. Samo, eto, da prvo prodjemo onaj Kopenhagen koji je sada odjednom mnogo ozbiljan tim kako treba da se igra sa njima. Jel' vi uopste citate sta napisete ? Nema laganih timova. Tu svako svakoga moze da dobije. Zvezda nije jedan Real ili Barsa, vec ista boranija protiv koga i igra. Jedino je u ove kvalifikacije "zalutao" Ajaks. Sve ostalo, boranija...

purger

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miroslav, 5. avgust 2019 13:11)
sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

@antiDebil
U vujakliji ne postoji rec koja te moze opisati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paquito, 5. avgust 2019 12:58)

Ima u "Crven ban"-u ...

eye of the beholder

pre 4 godine

kako vas je istrolovao ovaj lik sa nickom antiDebil....da li je realno da su svi pali na foru? Prosek IQ-a komentatora.....bolje da ne pišem...

1000 puta ponovljena laž

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20)
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.

Henk Mudi

pre 4 godine

Sad gledam Transfermarket... Kopenhagen vredi 42 miliona (ali su prodali najboljeg igraca i uzeli nekoliko miliona), Zvezda vredi 55 miliona, Jang Bojsi vrede 65 miliona... Ali dobro, toliko je vredela i Sparta iz Praga pa smo ih dobili obe tekme, Krasnodar je vredeo preko 100 miliona, Salzburg takodje...

nesa

pre 4 godine

"kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA)."

Auuu pa sad sam se setio. Tacno. To pripada prirodno Partizanu, ali eto Zvezda je kupila... fuj

Titula Prvaka sveta je priznata.

A za ono antiSrpski itd... tu nisam nadlezan Laza Lazarevic je vise nadlezan

Ciciban

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love

ja

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

Bili su ubedljivo prvi ispred Bazela i pre dve sezone, kada ih je pobedio Partizan. To je ta ista ekipa.

Nele

pre 4 godine

Od svih mogucih - najjaci protivnik koga smo mogli da dobijemo..
Apeol, Slavija i Rozemborg/Maribor su znacajno slabiji. Ali daj da prodjemo Kopenhagen prvo..

MarkoZemun

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

U pravu si. Nije to onaj tim koji je igrao i igracki razbio Partizan u te dve utakmice. Ovaj sadasnji tim Jang Bojsa je losiji i tu je izmedju ostalog sansa Zvezde. Ovog leta prodali su neke od najboljih igraca iz tih meceva protiv Partizana, kao sto su Mbabu i Sou. Jednog u Ajntraht, drugog u Volfsburg, za skoro 20 miliona evra ukupno. Pri tome je otisao i Benito u Bordo. Godinu dana pre toga Kasima i Sonoga za 15 miliona. Naravno, i te sezone kada su igrali protiv Partizana su bili prvi na tabeli, u tom trenutku sa 12 bodova vise od Bazela. Ali tada to tebi i slicnima nije bilo bitno. Bilo je nemaju pojma, kakva svajcarska liga a sad odjednom ludilo. Klasicno ostrasceno licemerstvo. A Zvezda ce ih proci, teze ce biti da eliminise Kopenhagen, ako to uspeju put u Ligu Sampiona je otvoren.

Darko

pre 4 godine

To što su grobari bili bolji od njih ne znači da ćete i vi biti. Iskreno bih voleo da prođete jer sam takav čovek, ne mogu se radovati tuđoj nesreći ali činjenica da ih je Partizan dobio ne znači apriori da ćete ih i vi dobiti. Voleo bih iskreno da vas vidim u ligi šampiona, jer ke to dobro za zemlju i srpski fudbal. Srećno, i bez opuštanja kao što znamo...lako ćemo.

AKORD

pre 4 godine

I protiv Kopenhagena i Jang Bojsa ako se prodju danci su šanse 50 50...Ali po meni Danci su mnogo ozbiljnija ekipa, taktički mnogo jača u polju, sve se tačno zna šta može da se očekuje dok su švajcarci nepredvidivi.

pero

pre 4 godine

Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.

Dzony

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.
(sah 88, 05. avgust 2019 12:19)

Sta pricas ti? igrali LS dobili jedan Juventus? cuj odrao...

kosjan

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Ovo anti ti ne treba..

Riječanin

pre 4 godine

Lagan ždrijeb za lošije zemlje da imaju svog predstavnika u ligi prvaka pa tko to ne prođe nije mu ni mjesto sa najboljima.Liga europe jetaman za nas.

Dinamovac

pre 4 godine

Young Boysi su prošle godine izbacili Dinamo zbog većeg broja golova datih u gostima..sudac u Zagrebu svirao nategnuti nepostojeći jedanaesterac za Y.B....Jaki su igrački igraju brzo i dobri tehničari, ako Zvezda prođe Kopenhagen čeka ju stvarno jaki Y.B. i suci koji vole franke...

cross

pre 4 godine

a Kopenhagen nije prepreka hahhaha,polako ljudi nije Zvijezda u nekoj formi pa da moze da gleda ko je u sledecu rundu:) uvijek neugodni Danci a vi vidite young bojs na marakanu

coki

pre 4 godine

Izuzetno tezak protivnik. Skuplji su tim od Bazela i trenutno prvi u Svajcarskoj. Jos su jaci nego Kopenhagen. Ko zeli da transfermarkt: https://www.transfermarkt.com/bsc-young-boys/startseite/verein/452

Lax

pre 4 godine

Da mi prvo prođemo Kopenhagen, pa da kombinujemo dalje... Nismo ni tu favoriti, ako se gleda kako smo dosad igrali... Valjda će biti kako uvek bude, da protiv boljih protivnika bolje i igramo

Vukadin

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
Ala si ti druže pregoreo na ovoj vrućini

ZvezdA

pre 4 godine

veliki strumf... Ajde,tata ti je platio net,sad piskaraj i mastaj. Kad vidim ovakve filozofe i strucnjake pitam se kako smo propali u fudbalu.

ja

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Toliko ste poznati da ne znaju kako vam se izgovara ime hahahahahaha

sah 88

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.

SDK

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Svaki put me razočara, ništa moramo da uđemo u LŠ i da klepimo opet neki top klub da bi nas dobro zapamtio.

Zlatko

pre 4 godine

Ovo je možda i dobro. Ako prođemo Kopenhagen, Švajcarce ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno, pre svega mi navijači. Da smo dobili par Maribor-Rozenborg navijači bi mnogo poleteli i sebe bismo već videli u LŠ-a.

Dachazvezda

pre 4 godine

Deco, deco!!! Mnogo bre kukate!!!!!
Ako se plasimo JG, ne treba NIKAD ni da ulazimo u LS!!!
A ocemo na crtu najjacima!??!
Barsa, Real, Liverpul...??
TO JE ZVEZDIN DNK!!
A NE KUKUMAVCENJE!!!

NAPRED, JUNACKI!!!!!!

zoran69

pre 4 godine

našta smo spali ..da se plašimo jang bojsa.....šta ćeš tamo ako su ovi toliko jaki.....nisam siguran ni dance da prolazimo.....realno naša mera je liga evrope....

Хаџи

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24


Tebi ovo "Anti" ne treba.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Celokupno posmatrano, važno je bilo izbeći Ajaks, pa doći u priliku da se revanš 4 kola igra na Marakani. Sve se poklopilo i sada je na potezu 100% majstor evropskih kvalifikacije, gospodin Vladan Milojević koji će uz Delije pregazilti i Kopenhagen i Jang bojs!!!

bataraka

pre 4 godine

@Evo šta zvezdu čeka u danskoj
[link]
a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 5. avgust 2019 12:21)

Igracemo u fiskulturnoj sali ? Kako im je UEFA dozvolila da se tamo igra ?
Treba da obavestimo Milojevica i ekipu da hitno nabave patike za halu, posto nece da ih puste u kopackama...
Brinite se vi za turke, pustite Kopenhagen i Young Boys.

Princip

pre 4 godine

Najgori tim od svih potencijalnih.
Šampioni Švajcarske ispred Bazela. Na transfermarktu tim vredi 65mil. Ni malo ekipa za potcenjivanje. Ekipe popu Apoela, Slavije ili Rozenborga su smešne za Jang Bojs. Naravno može da se prodje ali mi nije jasno zasto se pravi atmosvera da je lak žreb i da lagano prolazimo, isto kao i pred Kopenhagen koja je za naše uslove strašna ekipa i po svim parametrima favorit.

Хаџи

pre 4 godine

Једноставно је.

Маракану напунити до последњег, грунути енергију као против Ливерпула, дати један евентуално два гола, сачувати мрежу и у реваншу гледати да се да један гол и Данци падају.

Затим, исто то само обрнуто.

Лепо је причати о Јанг Бојсу, али ми имамо до тамо још пуно да претрчимо! Зато сутра на Мару па сви у глас!

Grobarchina

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.

Strucnjak

pre 4 godine

Mislim da Young Boys i dalje nije toliko jak kao sto ostali komentatori pricaju, kao sto mislim da je Kopenhagen ozbiljniji i jaci od Young Boysa. Takodje mislim da Zvezda ima odlicne sanse da opet udje u LS, jer YB i Kopenhagen su ipak slabiji timovi od proslogodisnjeg Salcburga, koji je pola klase najmanje jaci od nabrojana dva tima. Da ne bude zabune - nisam pristalica Zvezde, ali smatram da stvarno imaju odlicne sanse jer po prvi put otkad ja pamtim - imaju tim koji je vec uigran jako dobro/odlicno i trenera koji igra hrabro. Sportski pozdrav i srecno, voleo bih da udjete u LS!

antiDebil

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca

...

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)
Te sezone kad ih je izbacio Partizan bili su prvaci Švajcarske ispred Bazela koji je prošao grupnu fazu Lige Šampiona. Ne umisljaju grobari ništa, samo činjenice. Teško da ce te igrati sa njima, ali tu ce se videti koliko ste bili u pravu kad ste ih omalovazavali, a velicali Keln, koji je tad ispao iz lige...

Author

pre 4 godine

Grobari, sve i da smo kupili titule prvaka Evrope i sveta, vi ih nemate. Imate manji stadion, manje navijača sa sve 4 frakcije, manje trofeja, manje pobeda u derbijima.. jednostavno ste komšija mali i pomirite se sa tim.

Nemanja

pre 4 godine

Da sam sada sisao sa marsa i da mi je neko pokazao potencijalne rivale zvezde i partizana, ja bi pomislio da partizan igra kvalifikacije za ligu sampiona, a zvezda za kup uefa...

est

pre 4 godine

grobari shvatite...mi se ne plasimo ni Liverpoola ni Juventusa...Mozemo da ispadnemo od Danaca,mozemo od Young Boysa,mozemo da udjemo u ligu sampiona i da uradimo i svasta ili da izgubimo svih sest ali taj momenat kad oni trrba da dodju na Marakanu.Neprocenjivo...

est

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
mama spakuje stvari, pozovete taxi ipak ti ne mozes da vozis sa 13.god.,a ona nema polozeno.Kezete do Laze i bice to sve ok za godinu dve...

est

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.
(Grobarchina, 05. avgust 2019 12:20)
partizan ne moze nekoga da oduci of fudbala jer su partizan i fudbal dve razlicite kategorije.
partizan je jedan mali nebitni klub u Evropi kome je najveci uspeh pobeda protiv qpr 62 i stativa protiv Reala ..

roten

pre 4 godine

Ubedljivo najteži protivnik kojeg smo mogli da izvučemo(verujem da su bolji od Slavije),daleko jači od Maribora,Apoela,Rozenborga i sličnih.Dominatni su u Švajcarskoj ligi,retko gube.Najvažnije je proći Kopenhagen,osigurati LE,pa sta bude sa Jang Bojsima.Revanš je u Beogradu,sto je dobro,verujem da bi mogli i u Švajcarskoj imati "domaći teren".

А. B.

pre 4 godine

Ja sam zeleo da izbegnemo Slaviju Prag. Prosle godine su stigli do cetvrtfinala Lige Evrope. Izbacili su jednu Sevilju. Ni Jang Bojs nije nimalo lak protivnik, ali verujem da mozemo da ih prodjemo.

Dzony

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Krstim se...

Dzony

pre 4 godine

Slab je, odrali ga grobari nedavno...
(..., 05. avgust 2019 12:22)

Slusaj ovog... pa to je bila liga evrope, sta ti buncas. proslo dve godine.

veliki strumf

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.

veliki strumf

pre 4 godine

U pripremnom periodu razbili su Ajntraht 5-1 i Kristal Palas 2-0, tek da se zna. Matori ali i dalje odlični Oro, Kamerunac Ngamaleu, Nsame... opasni su.

Lex

pre 4 godine

Pa ljudi Jang Bojs je jedan od "losijih" timova koji ste mogli da izvucete,dobro napisa jedan covek ovde,nije to onaj Jang Bojs koga je Partizan pobedjivao.

duledudule

pre 4 godine

Ja mislim da vi nista ni svesni koliko je Kopenhagen nezgodan rival.Lepo sve zvuci ovo ali daj korak po korak.Liga evrope puna kapa,liga sampiona san

krajisnik

pre 4 godine

Nije lose,ali FC Kopenhagen je velika prepreka,slicnog kvaliteta kao svajcarci.
Rekao bi da podjednake sanse da udju u LS imaju sva tri tima

limarčići,dajte dulu pare

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

katastrofa je što je neko uopšte gubio vreme da tebe nauči slova,pa možeš da prosipaš gluposti ovde.

Ledeci Dux

pre 4 godine

10 Crnaca u ekipi ...Svi brzi,plus vestacka trava tamo....Plus skuplji od Krcunovih po transfermarketu...Plus igrace sa Kobenhavn.....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да извлачимо Јанг Бојс. Битно је сутра одбранимо. Један дајемо, можда и два. Пролазимо. 🔴⚪👍🙌

Kg

pre 4 godine

Sto je tim jaci to je pobeda sladja. Igraju lep fudbal, na gol vise. Bice zanimljivo. Ali naravno najvaznije je protiv kopenhagena, da se obezbedi prvo LE gde realno mozemo da uradimo nesto a sve ostalo je bonus...

deki

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17) # Link komentara

Naravno da je moguce. To nase C se ni na jednom jeziku ne cita tako i veliki je problem za strance kada uce Srpski.

Dr Mr

pre 4 godine

Nije bauk.Realno Zvezda je prošle sezone mnogo ozbiljnije protivnike imala u kvalifikacijama...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 5. avgust 2019 12:18)

Cekaj, tebi je Suduva u drugom kolu ozbiljnija od Helsinkija u drugom kolu, ili TRnava u trecem kolu ozbiljnija od Kopenhagena. NIje ovo hokej. Mada kontam po nicku da trolujes ipak.

Ogysa

pre 4 godine

Najvise sam prizeljkivao Maribor-Rozenborg jer bi ih realno otresli,ne bi znali kuda udaraju,ali hajde prvo da vidimo sutra sta ce biti sa Kopenom,a u zrebu za Le najvise prizeljkujem Sutjeska-Linfild ili Riga-Hjk,samo da izbegnemo Makabi T.A.

Andrea Đani

pre 4 godine

Svakako najteži rival , ali sve je moguće . Daj prvo da prođemo dance , a onda na poludomaćem terenu u Švajcarskoj i posle u našem kazanu overimo novi plasman u LŠ .

Joffrey

pre 4 godine

Pa nije to onaj tim sto ga Partizan pobedio,tada su bili mnooogo slabiji.Ovo danas je mocniji YB,sada su prvi u ligi ispred Bazela i beze mu BOD posle 3.kola,a onda su ispred Bazela osvojili titulu skupivsi jedva 17 bodova vise na kraju prvenstva.Logika mrznjom zatrovanog zvezdasa.Ako prodjete FCK sto vam od srca ne zelim,usli ste u LS. Zasluzujete LE i nadam se da cete tu i igrati.

est

pre 4 godine

Evo šta zvezdu čeka u danskoj

https://www.youtube.com/watch?v=LkmFzt1faMQ

a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 05. avgust 2019 12:21)
pusti malo klipove kako liverpoil dere nekoga...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

''Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.
(pero, 5. avgust 2019 12:24)''

Slažem se. Usput i da se Zvezdi oduzme trofej iz Barija i dodijeli Partizanu. Da se potvrdi najveća povijesna pobjeda Partizan - Real 1:2

slavko

pre 4 godine

Loš žreb. Realno gledano nismo imali sreće. Ne zato što Young Boys ne možemo proći, već zato što su parovi Apoel-Karabag i Maribor-Rozenborg mnogo lakši rivali od Švajcaraca. Young Boys je tu negde u rangu Slavije iz Praga. Dakle, prolazni su, ali smo mogli dosta bolje da prodjemo.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Veliki štrumf se opet malo loži...hajde, oslobodi se, opusti se, izbaci sve iz sebe...žreb za LŠ a čovek sam pominje Partizan a niko ga ne pita...frustracija Partizanom ne prestaje...hahahahhaa

veliki strumf

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.

Princip

pre 4 godine

Najgori tim od svih potencijalnih.
Šampioni Švajcarske ispred Bazela. Na transfermarktu tim vredi 65mil. Ni malo ekipa za potcenjivanje. Ekipe popu Apoela, Slavije ili Rozenborga su smešne za Jang Bojs. Naravno može da se prodje ali mi nije jasno zasto se pravi atmosvera da je lak žreb i da lagano prolazimo, isto kao i pred Kopenhagen koja je za naše uslove strašna ekipa i po svim parametrima favorit.

kosjan

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Ovo anti ti ne treba..

cross

pre 4 godine

a Kopenhagen nije prepreka hahhaha,polako ljudi nije Zvijezda u nekoj formi pa da moze da gleda ko je u sledecu rundu:) uvijek neugodni Danci a vi vidite young bojs na marakanu

slavko

pre 4 godine

Loš žreb. Realno gledano nismo imali sreće. Ne zato što Young Boys ne možemo proći, već zato što su parovi Apoel-Karabag i Maribor-Rozenborg mnogo lakši rivali od Švajcaraca. Young Boys je tu negde u rangu Slavije iz Praga. Dakle, prolazni su, ali smo mogli dosta bolje da prodjemo.

limarčići,dajte dulu pare

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

katastrofa je što je neko uopšte gubio vreme da tebe nauči slova,pa možeš da prosipaš gluposti ovde.

Dinamovac

pre 4 godine

Young Boysi su prošle godine izbacili Dinamo zbog većeg broja golova datih u gostima..sudac u Zagrebu svirao nategnuti nepostojeći jedanaesterac za Y.B....Jaki su igrački igraju brzo i dobri tehničari, ako Zvezda prođe Kopenhagen čeka ju stvarno jaki Y.B. i suci koji vole franke...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

''Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.
(pero, 5. avgust 2019 12:24)''

Slažem se. Usput i da se Zvezdi oduzme trofej iz Barija i dodijeli Partizanu. Da se potvrdi najveća povijesna pobjeda Partizan - Real 1:2

Čeda

pre 4 godine

Činjenice pokazuju da je vrednost timova sledeća: Young Boys: 65M€, Crvena Zvezda 54.3M€, Kobnhavn 42.75M€. Ja lično, a dosta pratim evropski fudbal, nisam čuo ni za jednog igrača Young Boys, po imenu bar, što naravno ne znači da nisu kvalitetna ekipa, naprotiv. Ali, vi imate Marina o kome ne bih trošio reči, imate Cañasa koji je bio kapiten Betisa i osvojio Ligu prošle godine sa PAOK-om, imate Boakyea koji je isto igrao u Primeri... to su ozbiljni igrači. Da ne pričam o ostalim našima, Pavkovu, Milunoviću, Ivaniću, Pankovu... koji su isto tako klasni fudbaleri.

Više niste autsajderi, prestanite više da kukate, aman... Borite se i igrajte fudbal. Pobediće bolji, pa se potrudite da to budete.

est

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.
(Grobarchina, 05. avgust 2019 12:20)
partizan ne moze nekoga da oduci of fudbala jer su partizan i fudbal dve razlicite kategorije.
partizan je jedan mali nebitni klub u Evropi kome je najveci uspeh pobeda protiv qpr 62 i stativa protiv Reala ..

Kg

pre 4 godine

Sto je tim jaci to je pobeda sladja. Igraju lep fudbal, na gol vise. Bice zanimljivo. Ali naravno najvaznije je protiv kopenhagena, da se obezbedi prvo LE gde realno mozemo da uradimo nesto a sve ostalo je bonus...

veliki strumf

pre 4 godine

U pripremnom periodu razbili su Ajntraht 5-1 i Kristal Palas 2-0, tek da se zna. Matori ali i dalje odlični Oro, Kamerunac Ngamaleu, Nsame... opasni su.

duledudule

pre 4 godine

Ja mislim da vi nista ni svesni koliko je Kopenhagen nezgodan rival.Lepo sve zvuci ovo ali daj korak po korak.Liga evrope puna kapa,liga sampiona san

krajisnik

pre 4 godine

Nije lose,ali FC Kopenhagen je velika prepreka,slicnog kvaliteta kao svajcarci.
Rekao bi da podjednake sanse da udju u LS imaju sva tri tima

Dzony

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Krstim se...

mr.wolf

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore 
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20) 
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.
(1000 puta ponovljena laž, 05. avgust 2019 13:38)

On 23 May 1954 he became secretary of JSD Partizan Belgrade and in May 1958 its president, becoming the first colonel to occupy that position (all previous holders were generals). He was placed in that position in order to solve administration problems inside of the club, especially the football section. When he arrived, JSD Partizan Belgrade was a kind of intelligence battlefield where leaders of UDBA and KOSstruggled for influence. That has caused clubs (despite having notable and good players) to have bad results, especially its football section. During his club presidency the club adopted the black-white striped kit which is used to this day. According to Tuđman he wanted to create a club that would have a pan-Yugoslav image and oppose the Red Star that had an exclusive Serbian image. Tuđman was inspired by FC Juventus uniforms. However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.

Spale

pre 4 godine

Purger@ lepo si napisao da je Dinamo najjači klub regije u poslednjih 28 godina. Drago mi je sto znaš šta je bilo pre 28 godina. Tad se povukla linija izmedju Zvezde i svih ostalih u regionu. Ovo sad su sve mrvice, da li je neko prošao 2 ili 3 kola ili usao u grupu, i jednom u 20 god prezimio u Evropi je totalno trivijalno. Da ste najbolji u poslednjih 28 god u regionu, jeste. Da držite u grupnim fazama UEFA takmicenja sve negativne rekorde, držite.

est

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
mama spakuje stvari, pozovete taxi ipak ti ne mozes da vozis sa 13.god.,a ona nema polozeno.Kezete do Laze i bice to sve ok za godinu dve...

Strucnjak

pre 4 godine

Mislim da Young Boys i dalje nije toliko jak kao sto ostali komentatori pricaju, kao sto mislim da je Kopenhagen ozbiljniji i jaci od Young Boysa. Takodje mislim da Zvezda ima odlicne sanse da opet udje u LS, jer YB i Kopenhagen su ipak slabiji timovi od proslogodisnjeg Salcburga, koji je pola klase najmanje jaci od nabrojana dva tima. Da ne bude zabune - nisam pristalica Zvezde, ali smatram da stvarno imaju odlicne sanse jer po prvi put otkad ja pamtim - imaju tim koji je vec uigran jako dobro/odlicno i trenera koji igra hrabro. Sportski pozdrav i srecno, voleo bih da udjete u LS!

est

pre 4 godine

grobari shvatite...mi se ne plasimo ni Liverpoola ni Juventusa...Mozemo da ispadnemo od Danaca,mozemo od Young Boysa,mozemo da udjemo u ligu sampiona i da uradimo i svasta ili da izgubimo svih sest ali taj momenat kad oni trrba da dodju na Marakanu.Neprocenjivo...

Begi82

pre 4 godine

Mi smo prošlu godinu ispali od Young Boysa,nesretno,ali gledajući obje utakmice,zasluženo.U prvom poluvremenu u Švicarskoj trebali smo gubiti minimalno tri razlike.Nažalost u Zagrebu smo zabili "prerano" gol i onda se povukli.Dobili gol iz sumnjivog penala i onda psihički pali.Nakon par minuta i drugi iz kornera.Doma su goropadni dok su u gostima dosta slabiji.

pero

pre 4 godine

Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.

Хаџи

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24


Tebi ovo "Anti" ne treba.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Teško će Kopenhagen proći ove YB...I mi smo ih jedva dobili
(hoćemo var u "super ligi" povilo, 05. avgust 2019 12:41)

Ajde ti strucnjak na lavor, cekaju te turci, evo doneli i baklave !

Nemanja

pre 4 godine

Da sam sada sisao sa marsa i da mi je neko pokazao potencijalne rivale zvezde i partizana, ja bi pomislio da partizan igra kvalifikacije za ligu sampiona, a zvezda za kup uefa...

Vukadin

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
Ala si ti druže pregoreo na ovoj vrućini

Ganci

pre 4 godine

However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 5. avgust 2019 14
E bravo care, ne znam gde si ovo našao, ali konačno neko da razbije njihove laži kako je Zvezda Udbaški klub. Svi mi koji smo malo stariji znamo ko je navijao i ko je činio strukture, kako na tribinama, tako i u upravi JSD-a. Nama su u Splitu još početkom 50-ih vikali cigani zato što smo bili Srbi, dok su njih smatrali za svoje. Ma, mogao bih da napišem ovde 3 strane o tome šta su oni, ali teško da bi objavili.

Dzony

pre 4 godine

Slab je, odrali ga grobari nedavno...
(..., 05. avgust 2019 12:22)

Slusaj ovog... pa to je bila liga evrope, sta ti buncas. proslo dve godine.

hm

pre 4 godine

Kada se izvukao Kopengahen. Ma super, lagano, prolazimo. Sada s ovim Svajcarcima, opet, ma super, lagano, prolazimo. Samo, eto, da prvo prodjemo onaj Kopenhagen koji je sada odjednom mnogo ozbiljan tim kako treba da se igra sa njima. Jel' vi uopste citate sta napisete ? Nema laganih timova. Tu svako svakoga moze da dobije. Zvezda nije jedan Real ili Barsa, vec ista boranija protiv koga i igra. Jedino je u ove kvalifikacije "zalutao" Ajaks. Sve ostalo, boranija...

Dzony

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.
(sah 88, 05. avgust 2019 12:19)

Sta pricas ti? igrali LS dobili jedan Juventus? cuj odrao...

Хаџи

pre 4 godine

Једноставно је.

Маракану напунити до последњег, грунути енергију као против Ливерпула, дати један евентуално два гола, сачувати мрежу и у реваншу гледати да се да један гол и Данци падају.

Затим, исто то само обрнуто.

Лепо је причати о Јанг Бојсу, али ми имамо до тамо још пуно да претрчимо! Зато сутра на Мару па сви у глас!

Dachazvezda

pre 4 godine

Deco, deco!!! Mnogo bre kukate!!!!!
Ako se plasimo JG, ne treba NIKAD ni da ulazimo u LS!!!
A ocemo na crtu najjacima!??!
Barsa, Real, Liverpul...??
TO JE ZVEZDIN DNK!!
A NE KUKUMAVCENJE!!!

NAPRED, JUNACKI!!!!!!

Igor Pg

pre 4 godine

Jako loš zrijeb obzirom na to ko su bili potencijalni protivnici. Ozbiljna ekipa su Jang bojsi prosle godine su izbacili Dinama u plejofu a od tada su jos napredovali. Onaj tim sto je igrao sa Partizanom potpuno drugi tim Zvezda bi im dala 5 komada. Pa ne misli valjda niko ozbiljan da je Partizan tim kvaliteta Dinama iz Zagreba (Dani Olmo kosta koliko cijeli Partizan zajedno sa strucnim stabom, ekonomima i Teleoptikom). Znaci bojsi su ozbiljan tim sto naravno ne znaci da ne mozemo da ih prodjemo. Vec smo igrali sa njima prije petnaestak godina i otresli ih lagano mada to nije toliko bitno (ali nije ni da je tradicija bas nebitna u fudbalu). U svakom slucaju u plejofu cemo imati malo laksi tim od Salcburga prosle godine. Isto tako jako komplikovan protivnik je i Kopenhagen rekao bih opet malo slabiji od Jang bojsa. Medjutim Zvezda je od dolaska Milojevica za trenera pokazala da je tim koji moze sa svakim da igra. Dakle moze nekom da se ne svidja stil igre ili odabir igraca u timu itd. ali se posle ove tri godine moze sa sigurnoscu reci da je ekipa na viskom nivou u takmicarskom smislu (sto potvrdjuje samo jedna eliminacija u eliminacionim mecevima i to od Cska Moskva prije dvije godine - sve ostakle protivnike zadnjih tri godine smo izbacili) i da treba dooobro da se oznoji neko da bi nas izbacio. I to je meni kao pravom navijacu najbitnije znaci samo kontinuitet dobrih rezultata jer nam je toga mnogo hvalilo zadnjih 25 godina. A to je li dobar stil ili ne zabolje me...

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Celokupno posmatrano, važno je bilo izbeći Ajaks, pa doći u priliku da se revanš 4 kola igra na Marakani. Sve se poklopilo i sada je na potezu 100% majstor evropskih kvalifikacije, gospodin Vladan Milojević koji će uz Delije pregazilti i Kopenhagen i Jang bojs!!!

Henk Mudi

pre 4 godine

Sad gledam Transfermarket... Kopenhagen vredi 42 miliona (ali su prodali najboljeg igraca i uzeli nekoliko miliona), Zvezda vredi 55 miliona, Jang Bojsi vrede 65 miliona... Ali dobro, toliko je vredela i Sparta iz Praga pa smo ih dobili obe tekme, Krasnodar je vredeo preko 100 miliona, Salzburg takodje...

Mare

pre 4 godine

Za sampiona iz zemlje u kojoj se motaju kablovi za 250e mesecno- svaki protivnik je tezak..
(esteta, 05. avgust 2019 12:46)

Da si malo pametniji i ti bi motao te kablove, nego sto ovde lupetas gluposti za dzabe.

Negativni

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

I ne samo to. Krcun je direktno zapretio sudiji u finalu '66 (to je onaj kup za koji grobari kažu da nije LŠ) da uništi Partizan, a zatim je namerno preko svojih veza u Kominterni i KGB-u spustio mrak u Ljubljanu kako Bjeka ne bi dao gol za titulu ali Bjeka je bio majstor pa je uprkos Krcunu, čiju su smrt lažirali da bi namerno uništili Avangardno sportsko društvo Partizan, ipak dao gol i doneo veliki trofej u Humsku. Već u poodmakloj starosti, Krcun nije imao toliku moć da zaustavi ludilo Suda Udruženo-avangardnog rada, ali je za osvetu namestio u žrebu Fljamurtari, pa je zato od zahvalnog albanskog naroda, tajno sahranjen u Valoni, uz sve počasti.

antiDebil

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca

Lax

pre 4 godine

Da mi prvo prođemo Kopenhagen, pa da kombinujemo dalje... Nismo ni tu favoriti, ako se gleda kako smo dosad igrali... Valjda će biti kako uvek bude, da protiv boljih protivnika bolje i igramo

Author

pre 4 godine

Grobari, sve i da smo kupili titule prvaka Evrope i sveta, vi ih nemate. Imate manji stadion, manje navijača sa sve 4 frakcije, manje trofeja, manje pobeda u derbijima.. jednostavno ste komšija mali i pomirite se sa tim.

Grobarchina

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.

est

pre 4 godine

Evo šta zvezdu čeka u danskoj

https://www.youtube.com/watch?v=LkmFzt1faMQ

a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 05. avgust 2019 12:21)
pusti malo klipove kako liverpoil dere nekoga...

Boki

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo. 
(Milos, 05. avgust 2019 13:15) 

Ono kad grobari brane Tudjmana i Oluju. Kakvo dno i odron od navijaca.

bvb

pre 4 godine

Bolje nego da smo bili nepovlasceni pa dobili Seltik, Ajax, Dinamo ZG... Ovde sam se nadao mozda Mariboru ili Apoelu.. Ne zaboravite da su pobedili Bazel prošle godine sa 7:1 i 3:1.. A da ne pricam o pobedi nad Juveom od 2:1 u grupi LS. Svakako smo izvukli najtežeg rivala iz ove grupe timova, ali za nas je Kopenhagen utakmica sezone.

Dule Pop

pre 4 godine

Što je bilo do sreće...dato nam je. Protivnici nisu nepobedivi i sve je moguće. Bolje oni nego Porto,Briž,Turci isl. Ali korak po korak...generalno teško igramo sa "germanima" pa treba biti vrlo oprezan i igrati svih 95 min.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 5. avgust 2019 13:15)

Ono kad braniš svoje...sasvim legitimno

Ljupce

pre 4 godine

@antidebil

Ti si nesto pobrkao, nije zvezda kupila titulu prvaka evrope vec su zvezdi nudili pare da to finale izgubi. Kazes nije zvezda prvak sveta? Kako onda real je bio prvak sveta cak 13 puta? Sto se tice velicine tvog kluba u toj istoj evropi, celik iz zenice ima 3 evro trofeja, a tvoj klub samo 1.jel ti sad malo jasnije ko ste vi u evropi?

Riječanin

pre 4 godine

Lagan ždrijeb za lošije zemlje da imaju svog predstavnika u ligi prvaka pa tko to ne prođe nije mu ni mjesto sa najboljima.Liga europe jetaman za nas.

Ciciban

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love

Torrente

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love
(Ciciban, 5. avgust 2019 12:51)

A zašto da budeš zadovoljan sa LE?
Da izbacimo jači Kopenhagen, pa onda da igramo sa slabijim rivalom koji praktično neće imati prednost domaćeg terena ni u prvoj utakmici.

Ova šansa ne sme da se propusti.

Bookie

pre 4 godine

O Franji Tuđmanu, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku - kategoričan je Obućina.

neko iz mase

pre 4 godine

A sta se desava sa tomaneom,covek povredjen mesec dana a sezona tek pocela,gde se povredio,na moru???a kanjas,nemam reci.kao da nikad nije igrao fudbal.mnogo toga ne stima u ekipi ali uz BOZIJU pomoc i punu marakanu sve je moguce.pozdrav svima

onako

pre 4 godine

Ah ta mitologija, alo pa ne može da se menja istorija zato što su ovamo ustaše pa kao Krcun pobio više Srba od njih.
Nego pustite to groblje, tako vam zapalo, nosite to kao krst i tišina, ne morate još i da menjate istoriju i bulaznite o nekim glupostima.

Ovo je za kratko vreme drugi put da stavljate rat u usta, prvo oko Jasenovca i ko ga oslobađao, ispalo da neki su radili u ustaškim "postajama" tada a postali najveća legende Partizana, sada bi opet da se igrate vatrom.
Čudna ste sorta ljudi, umesto udžbenika za istoriju vi se edukujete po forumima sa priučenim profesorom koji nosi krzno.

Aleksej

pre 4 godine

Realno Jang Bojs slabiji i od Salzburga i od Krasnodara koji smo prosli.Moglo je bolje ali Kopenhagen najbitniji mec u ovoj sezoni.

Dejan CZ

pre 4 godine

Protiv Kopenhagena se u prvoj utakmici mora pokazati autoritet i protivniku ubiti volja za prolaz dalje...Jang Bojs nije sigurno nezgodnija ekipa od Krasnodara ili Salcburga...Ovaj put ulazak u LS se overava na Marakani pred hukom 50000 navijaca ...

Miroslav

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen

Lajavi krelac

pre 4 godine

Za to vreme, vaš osnivač je takođe eliminisao neprijatelje - streljao patriote po Beogradu i oko 30.000 srpskih domaćina po čitavoj Srbiji (izvor: četnički list POGLEDI, M.Samardžić)
(zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 5. avgust 2019 13:42)

Čitao sam i jedan hrvatski časopis u kojem piše da je u Jasenovcu UMRLO svega par stotina ljudi, uglavnom od dizenterije i tifusa. Verovatno sličan izvor informacija.

ja

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

Bili su ubedljivo prvi ispred Bazela i pre dve sezone, kada ih je pobedio Partizan. To je ta ista ekipa.

Dr Mr

pre 4 godine

Nije bauk.Realno Zvezda je prošle sezone mnogo ozbiljnije protivnike imala u kvalifikacijama...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 5. avgust 2019 12:18)

Cekaj, tebi je Suduva u drugom kolu ozbiljnija od Helsinkija u drugom kolu, ili TRnava u trecem kolu ozbiljnija od Kopenhagena. NIje ovo hokej. Mada kontam po nicku da trolujes ipak.

deki

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17) # Link komentara

Naravno da je moguce. To nase C se ni na jednom jeziku ne cita tako i veliki je problem za strance kada uce Srpski.

Predrag Drugi

pre 4 godine

Zvezda će sa Jang Bojsima igrati lakše, naravno ako prodje Kopenhagen. I to iz dva razloga. Prvo, biće rasterećenija jer je već obezbedila grupnu fazu (Ligu Evrope). A drugo, Jang Bojsi su ipak slabiji protivnik od Kopenhagena. Gledao sam u subotu (Kopenhagen nije odlagao svoju utakmicu u redovnom kolu Danske lige, kao što je to uradila Zvezda kod nas) kako je Kopenhagen u gostima pobedio četvrtoplasiranu ekipu Senderjiske sa 2:1, i baš sam se uplašio koliko je Kopenhagen jaka ekipa. Skoro da nemaju slabo mesto. Uigrani i utegnuti. Zvezda mora da odigra fantastično u obe utakmice da bi ih eliminisala. Zato, kažem, ako eliminišemo Kopenhagen, što će biti baš teško, Jang Bojsi neće biti velika prepreka i eto nas u grupnoj fazi Lige Šampiona.

purger

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miroslav, 5. avgust 2019 13:11)
sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,

Andrea Đani

pre 4 godine

Svakako najteži rival , ali sve je moguće . Daj prvo da prođemo dance , a onda na poludomaćem terenu u Švajcarskoj i posle u našem kazanu overimo novi plasman u LŠ .

MarkoZemun

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

U pravu si. Nije to onaj tim koji je igrao i igracki razbio Partizan u te dve utakmice. Ovaj sadasnji tim Jang Bojsa je losiji i tu je izmedju ostalog sansa Zvezde. Ovog leta prodali su neke od najboljih igraca iz tih meceva protiv Partizana, kao sto su Mbabu i Sou. Jednog u Ajntraht, drugog u Volfsburg, za skoro 20 miliona evra ukupno. Pri tome je otisao i Benito u Bordo. Godinu dana pre toga Kasima i Sonoga za 15 miliona. Naravno, i te sezone kada su igrali protiv Partizana su bili prvi na tabeli, u tom trenutku sa 12 bodova vise od Bazela. Ali tada to tebi i slicnima nije bilo bitno. Bilo je nemaju pojma, kakva svajcarska liga a sad odjednom ludilo. Klasicno ostrasceno licemerstvo. A Zvezda ce ih proci, teze ce biti da eliminise Kopenhagen, ako to uspeju put u Ligu Sampiona je otvoren.

roten

pre 4 godine

Ubedljivo najteži protivnik kojeg smo mogli da izvučemo(verujem da su bolji od Slavije),daleko jači od Maribora,Apoela,Rozenborga i sličnih.Dominatni su u Švajcarskoj ligi,retko gube.Najvažnije je proći Kopenhagen,osigurati LE,pa sta bude sa Jang Bojsima.Revanš je u Beogradu,sto je dobro,verujem da bi mogli i u Švajcarskoj imati "domaći teren".

bataraka

pre 4 godine

@Evo šta zvezdu čeka u danskoj
[link]
a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 5. avgust 2019 12:21)

Igracemo u fiskulturnoj sali ? Kako im je UEFA dozvolila da se tamo igra ?
Treba da obavestimo Milojevica i ekipu da hitno nabave patike za halu, posto nece da ih puste u kopackama...
Brinite se vi za turke, pustite Kopenhagen i Young Boys.

Цоа

pre 4 godine

Не знам за данце и још мање за Јанг бојс. За ове прве знаћемо за нешто више од 24 сата.

Али знам да се у лигу Европе у најгорем случају преко Рига/Хелсинки - мора.

Ако се то не успе. Онда је Звезда поново у тами. Џабе онда Марин. И боаћи и све.

Али идемо полако. Дан по дан. Победа по победа.

А. B.

pre 4 godine

Ja sam zeleo da izbegnemo Slaviju Prag. Prosle godine su stigli do cetvrtfinala Lige Evrope. Izbacili su jednu Sevilju. Ni Jang Bojs nije nimalo lak protivnik, ali verujem da mozemo da ih prodjemo.

Lex

pre 4 godine

Pa ljudi Jang Bojs je jedan od "losijih" timova koji ste mogli da izvucete,dobro napisa jedan covek ovde,nije to onaj Jang Bojs koga je Partizan pobedjivao.

brm

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17)

Da li ti misliš da svako ume da izgovori u originalu ime svakog kluba? "Crvena zvezda" je lomljenje jezika za svakoga kome maternji jezik nije iz iste grupe jezika kao srpski. Pođimo najpre od nas... Kad sretneš nekoga iz Nemačke, reci mu kako se kod nas izgovaraju imena nekih klubova a posle nek ti on izgovori u originalu. Tako i za druge zemlje. U 20% slučajeva neće ni prepoznati na klub o kojem govoriš dok mu ne pokažeš kako je napisano, a za 50% će ti se smejati kada čuje izgovor.

Negativni

pre 4 godine

sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,
(purger, 5. avgust 2019 13:

... najjači klub regije..
pa ovim si sve rekao. Prvi medju slepcima, ali gori od Jang Bojsa... kao da si rekao "najjači klub Somalije". Mnogo značajan atribut, nema šta.

Ratko

pre 4 godine

Dobili smo tim od 65 miliona eura kojeg mora da izbacimo i uđemo u LŠ! Bolje ne može. Ništa oni nisu jači od nas i šanse su 50-50. Ide nam u prilog velika podrška koju ćemo imati u Švajcarskoj. Odlično smo prošli.

sah 88

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.

...

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)
Te sezone kad ih je izbacio Partizan bili su prvaci Švajcarske ispred Bazela koji je prošao grupnu fazu Lige Šampiona. Ne umisljaju grobari ništa, samo činjenice. Teško da ce te igrati sa njima, ali tu ce se videti koliko ste bili u pravu kad ste ih omalovazavali, a velicali Keln, koji je tad ispao iz lige...

Ogysa

pre 4 godine

Najvise sam prizeljkivao Maribor-Rozenborg jer bi ih realno otresli,ne bi znali kuda udaraju,ali hajde prvo da vidimo sutra sta ce biti sa Kopenom,a u zrebu za Le najvise prizeljkujem Sutjeska-Linfild ili Riga-Hjk,samo da izbegnemo Makabi T.A.

zoran69

pre 4 godine

našta smo spali ..da se plašimo jang bojsa.....šta ćeš tamo ako su ovi toliko jaki.....nisam siguran ni dance da prolazimo.....realno naša mera je liga evrope....

Ledeci Dux

pre 4 godine

10 Crnaca u ekipi ...Svi brzi,plus vestacka trava tamo....Plus skuplji od Krcunovih po transfermarketu...Plus igrace sa Kobenhavn.....

ja

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Toliko ste poznati da ne znaju kako vam se izgovara ime hahahahahaha

Milos

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.

Milojko

pre 4 godine

@Dzony
Ma ide bre, igrali LS i dobili Juventus, a sta treba navijaci Young Boysa da kazu za Zvezdu igrali LS i dobili aktuelnog prvaka Evrope Liverpul. Sta mislis koje od ta dva zvuci opasnije?

devilhimself

pre 4 godine

Najtezi kojeg smo mogli da izvucemo!!! Mnogi su se i kopenhagenu radovali, ja smatram da i tu sem ajaksa nismo mogli tezeg...nismo bas srecni zrebom ali vec sutra treba dance lepo UGOSTITI, sa 1:0 PREZADOVOLJAN!!!!!!

Ciciban

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne lažite više, tim im je slabiji nego kada su igrali protiv nas, otišla su im 3 najbolja igrača, čovek vam je dole već napisao... samo što kada su igrali protiv nas nisu znali ništa, a sada su Real...klasična spin mašina doktorovih botova
držite vi gaće protiv FC Kopa...daleko je YB

SDK

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Svaki put me razočara, ništa moramo da uđemo u LŠ i da klepimo opet neki top klub da bi nas dobro zapamtio.

Petar Mecen

pre 4 godine

Ako gledate transfermarkt Kopenhagen potrosio na igrace 15 miliona evra Young boys oko 6 miliona evra Zvezda ni milion docete do zakljucka da je Kopenhagen duplo bogatiji i od Young boysa i od Zvezde i da nepricamo.

nesa

pre 4 godine

"kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA)."

Auuu pa sad sam se setio. Tacno. To pripada prirodno Partizanu, ali eto Zvezda je kupila... fuj

Titula Prvaka sveta je priznata.

A za ono antiSrpski itd... tu nisam nadlezan Laza Lazarevic je vise nadlezan

šomsa

pre 4 godine

Mora Pavkov da igra od starta špica, sta treba jos da uradi pa da dokaže da je ozbiljan napadač... Uz Marina i Jovančića u najbojim izdanjima imamo šanse!

nebaCar

pre 4 godine

Danski i švajcarski prvaci liga će uvek imati prednost u odnosu na naše prvake(čitaj Zvezda i Partizan) jer oni imaju mnogo više takmičarskih utakmica u prvenstvu od nas koji pola imaju sklanjalice. Lige su po kvalitetu slične ali kod nas se namešta previše, mislim da se samo kup igra koliko toliko pošteno

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Какав Копенхаген, какви Бојси, безвезњаковићи! Гази то Звездо без милости
Срце на терен и ето ЛШ и ето суза у хумској!
Ајмо мајстори!

Millennium

pre 4 godine

Da mi prođemo Kopenhagen, posle ćemo misliti o Švajcarcima. A to neće biti nimalo lako, a ako ponovimo igru protiv Helsinkija, skoro pa nemoguće.

pantelija

pre 4 godine

Vardar je 2017,pobedio Kopenhagen u Skoplju sa 1:0,a u revansu do 80 minute je imao 2:1,kad su ovi zabili iz penala jedva i onda cetvrti došao sam od sebe pa su prošli Vardar i to jedva,znaci moze se protiv njih.

Zlatko

pre 4 godine

Ovo je možda i dobro. Ako prođemo Kopenhagen, Švajcarce ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno, pre svega mi navijači. Da smo dobili par Maribor-Rozenborg navijači bi mnogo poleteli i sebe bismo već videli u LŠ-a.

Cxevu

pre 4 godine

Jedini tim sa više sreće realno ovaj Dinamo Zagreb. Ako Zvezda uđe barem u LE i tako bude među 40 klubova, biće povlašćena i onda će imati još lakše rivale, samim tim će joj biti lakše ući u LŠ nego ispasti iz kvalifikacija.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да извлачимо Јанг Бојс. Битно је сутра одбранимо. Један дајемо, можда и два. Пролазимо. 🔴⚪👍🙌

sens

pre 4 godine

Rece neko da je Slavija smesna za JB... zato su toliko dogurali u LE prethodne sezone i izbacili Sevilju. "Atmosvera" ? "nije to taj tim koji je igrao sa Partizanom".
Uzas jedan.

ZvezdA

pre 4 godine

veliki strumf... Ajde,tata ti je platio net,sad piskaraj i mastaj. Kad vidim ovakve filozofe i strucnjake pitam se kako smo propali u fudbalu.

nikola88pfc

pre 4 godine

mogli ste i bolje i gore da prodjete...ali sve u svemu je skroz ok, po meni 50/50 su sanse i za Kopenhagen i za Jang bojs, ali stvar je da sa obe ekipe moze da se igra i ako vas malo posluzi sreca mozete opet u LS..moje misljenje je da cete ispasti od Kopenhagena (nesto tesno) zbog forme a najvise euforije jer znam neke vase igrace i vec se vide u LS, a do tamo je dalek put
sve je strucnom stabu, sve zavisi od toga kako spreme ekipu za sutra uvece, ali ja prognoziram 1-2 za Kopenhagen...pa da vidimo

Henk Mudi

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 13:15)


Jos jedan balavac juce rodjen... 250 hiljada prognanih, hiljade ubijenih (medju njima zene, deca, babe, dede), desetine hiljada spaljenih i srusenih kuca! Krcun je bio udbas i sklanjao POLITICKE PROTIVNIKE (cetnike, ustase, bilo koga ko je protiv petokrake, bilo koga ko siri nacionalizam) kao sto je u svim komunistickim zemljama radila drzavna bezbednost! Ne balavi o necemu o cemu nemas pojma jer si juce rodjen!

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Veliki štrumf se opet malo loži...hajde, oslobodi se, opusti se, izbaci sve iz sebe...žreb za LŠ a čovek sam pominje Partizan a niko ga ne pita...frustracija Partizanom ne prestaje...hahahahhaa

Darko

pre 4 godine

To što su grobari bili bolji od njih ne znači da ćete i vi biti. Iskreno bih voleo da prođete jer sam takav čovek, ne mogu se radovati tuđoj nesreći ali činjenica da ih je Partizan dobio ne znači apriori da ćete ih i vi dobiti. Voleo bih iskreno da vas vidim u ligi šampiona, jer ke to dobro za zemlju i srpski fudbal. Srećno, i bez opuštanja kao što znamo...lako ćemo.

Joffrey

pre 4 godine

Pa nije to onaj tim sto ga Partizan pobedio,tada su bili mnooogo slabiji.Ovo danas je mocniji YB,sada su prvi u ligi ispred Bazela i beze mu BOD posle 3.kola,a onda su ispred Bazela osvojili titulu skupivsi jedva 17 bodova vise na kraju prvenstva.Logika mrznjom zatrovanog zvezdasa.Ako prodjete FCK sto vam od srca ne zelim,usli ste u LS. Zasluzujete LE i nadam se da cete tu i igrati.

AKORD

pre 4 godine

I protiv Kopenhagena i Jang Bojsa ako se prodju danci su šanse 50 50...Ali po meni Danci su mnogo ozbiljnija ekipa, taktički mnogo jača u polju, sve se tačno zna šta može da se očekuje dok su švajcarci nepredvidivi.

Nele

pre 4 godine

Od svih mogucih - najjaci protivnik koga smo mogli da dobijemo..
Apeol, Slavija i Rozemborg/Maribor su znacajno slabiji. Ali daj da prodjemo Kopenhagen prvo..

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

@antiDebil
U vujakliji ne postoji rec koja te moze opisati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paquito, 5. avgust 2019 12:58)

Ima u "Crven ban"-u ...

eye of the beholder

pre 4 godine

kako vas je istrolovao ovaj lik sa nickom antiDebil....da li je realno da su svi pali na foru? Prosek IQ-a komentatora.....bolje da ne pišem...

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Grobari piju bensedine i mole Boga da nas Kopengagen izbaci. xaxxaxaxacaa
(Shein, 05. avgust 2019 13:10)

Neznalice, Yang Boys je skuplji i jači od Kopenhagena tako da i da preživite dance, Yang Boys nećete sigurno.

f4 puta 4

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)
Jel ti nadje Tempo iz juna 1980. da vidis ko se bratimio sa Dinamom i jesi prebrojao srpske zastave na MArakani na najznacajnijoj i najvecoj utakmici u BG ikada (sa Bajernom 2:2)? Aj obavi domaci zadatak pa onda blebeci o Tudjmanu koji sa Partizanom ima veze koliko i onaj npr. Nenad Popovic..dosao bio parmeseci predsednik otisao i vise ga niko nikad ne vide. I da, pitaj caleta koliko je Zvezda pocetkom sedamdesetih uzela za prodat ulaz u finale KESH-a ? Eeej u finale KESH-a! KAkvi ste vi nemoral i mrak. Ko vas ne zna pesme bi vam pevao.

coki

pre 4 godine

Izuzetno tezak protivnik. Skuplji su tim od Bazela i trenutno prvi u Svajcarskoj. Jos su jaci nego Kopenhagen. Ko zeli da transfermarkt: https://www.transfermarkt.com/bsc-young-boys/startseite/verein/452

1000 puta ponovljena laž

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20)
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.

antiDebil

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca

pero

pre 4 godine

Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.

Grobarchina

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.

veliki strumf

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.

sah 88

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.

Ledeci Dux

pre 4 godine

10 Crnaca u ekipi ...Svi brzi,plus vestacka trava tamo....Plus skuplji od Krcunovih po transfermarketu...Plus igrace sa Kobenhavn.....

cross

pre 4 godine

a Kopenhagen nije prepreka hahhaha,polako ljudi nije Zvijezda u nekoj formi pa da moze da gleda ko je u sledecu rundu:) uvijek neugodni Danci a vi vidite young bojs na marakanu

1000 puta ponovljena laž

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20)
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.

Lex

pre 4 godine

Pa ljudi Jang Bojs je jedan od "losijih" timova koji ste mogli da izvucete,dobro napisa jedan covek ovde,nije to onaj Jang Bojs koga je Partizan pobedjivao.

ja

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Toliko ste poznati da ne znaju kako vam se izgovara ime hahahahahaha

Milos

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.

f4 puta 4

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)
Jel ti nadje Tempo iz juna 1980. da vidis ko se bratimio sa Dinamom i jesi prebrojao srpske zastave na MArakani na najznacajnijoj i najvecoj utakmici u BG ikada (sa Bajernom 2:2)? Aj obavi domaci zadatak pa onda blebeci o Tudjmanu koji sa Partizanom ima veze koliko i onaj npr. Nenad Popovic..dosao bio parmeseci predsednik otisao i vise ga niko nikad ne vide. I da, pitaj caleta koliko je Zvezda pocetkom sedamdesetih uzela za prodat ulaz u finale KESH-a ? Eeej u finale KESH-a! KAkvi ste vi nemoral i mrak. Ko vas ne zna pesme bi vam pevao.

purger

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miroslav, 5. avgust 2019 13:11)
sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,

Joffrey

pre 4 godine

Pa nije to onaj tim sto ga Partizan pobedio,tada su bili mnooogo slabiji.Ovo danas je mocniji YB,sada su prvi u ligi ispred Bazela i beze mu BOD posle 3.kola,a onda su ispred Bazela osvojili titulu skupivsi jedva 17 bodova vise na kraju prvenstva.Logika mrznjom zatrovanog zvezdasa.Ako prodjete FCK sto vam od srca ne zelim,usli ste u LS. Zasluzujete LE i nadam se da cete tu i igrati.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Grobari piju bensedine i mole Boga da nas Kopengagen izbaci. xaxxaxaxacaa
(Shein, 05. avgust 2019 13:10)

Neznalice, Yang Boys je skuplji i jači od Kopenhagena tako da i da preživite dance, Yang Boys nećete sigurno.

Princip

pre 4 godine

Najgori tim od svih potencijalnih.
Šampioni Švajcarske ispred Bazela. Na transfermarktu tim vredi 65mil. Ni malo ekipa za potcenjivanje. Ekipe popu Apoela, Slavije ili Rozenborga su smešne za Jang Bojs. Naravno može da se prodje ali mi nije jasno zasto se pravi atmosvera da je lak žreb i da lagano prolazimo, isto kao i pred Kopenhagen koja je za naše uslove strašna ekipa i po svim parametrima favorit.

kosjan

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Ovo anti ti ne treba..

Nemanja

pre 4 godine

Da sam sada sisao sa marsa i da mi je neko pokazao potencijalne rivale zvezde i partizana, ja bi pomislio da partizan igra kvalifikacije za ligu sampiona, a zvezda za kup uefa...

Ganci

pre 4 godine

However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mr.wolf, 5. avgust 2019 14
E bravo care, ne znam gde si ovo našao, ali konačno neko da razbije njihove laži kako je Zvezda Udbaški klub. Svi mi koji smo malo stariji znamo ko je navijao i ko je činio strukture, kako na tribinama, tako i u upravi JSD-a. Nama su u Splitu još početkom 50-ih vikali cigani zato što smo bili Srbi, dok su njih smatrali za svoje. Ma, mogao bih da napišem ovde 3 strane o tome šta su oni, ali teško da bi objavili.

est

pre 4 godine

Voleo bih da dobijete za protivnika te "mlade momke" kojima ste se podsmevali, a koje je Partizan odučio od fudbala neposredno pre nego što su ušli u Ligu šampiona.

Ali do njih nećete ni stići, pošto će vas Danci odvaliti.
(Grobarchina, 05. avgust 2019 12:20)
partizan ne moze nekoga da oduci of fudbala jer su partizan i fudbal dve razlicite kategorije.
partizan je jedan mali nebitni klub u Evropi kome je najveci uspeh pobeda protiv qpr 62 i stativa protiv Reala ..

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Veliki štrumf se opet malo loži...hajde, oslobodi se, opusti se, izbaci sve iz sebe...žreb za LŠ a čovek sam pominje Partizan a niko ga ne pita...frustracija Partizanom ne prestaje...hahahahhaa

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Teško će Kopenhagen proći ove YB...I mi smo ih jedva dobili
(hoćemo var u "super ligi" povilo, 05. avgust 2019 12:41)

Ajde ti strucnjak na lavor, cekaju te turci, evo doneli i baklave !

nikola88pfc

pre 4 godine

mogli ste i bolje i gore da prodjete...ali sve u svemu je skroz ok, po meni 50/50 su sanse i za Kopenhagen i za Jang bojs, ali stvar je da sa obe ekipe moze da se igra i ako vas malo posluzi sreca mozete opet u LS..moje misljenje je da cete ispasti od Kopenhagena (nesto tesno) zbog forme a najvise euforije jer znam neke vase igrace i vec se vide u LS, a do tamo je dalek put
sve je strucnom stabu, sve zavisi od toga kako spreme ekipu za sutra uvece, ali ja prognoziram 1-2 za Kopenhagen...pa da vidimo

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Какав Копенхаген, какви Бојси, безвезњаковићи! Гази то Звездо без милости
Срце на терен и ето ЛШ и ето суза у хумској!
Ајмо мајстори!

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 4 godine

''Šta je ovo kakvi protivnici za Zvezdu?! Kada je 2018 uveden ovaj sistem kvalifikacija rekli su da Zvezda nikada neće igrati evropu a kamoli ti ligu šampiona zato što je po nivom sistemu to skoro nemoguće koliko je teža. Ja se radovao ko malo dete što oni nikada neće igrati LŠ a mi dva puta igrali. Ono sad ispade da su oni na pragu druge LŠ a da je skoro nemoguće ne ući iz ovog sistema u LE?! Partizan treba da se žali UEFI i u sudu u Lozanu jer je ovo sve na našu štetu napravljeno u korist Zvezde, i da bojkotujemo evropske kvalifikacije dok se ne vrati onaj sistem pre 2018 godine.
(pero, 5. avgust 2019 12:24)''

Slažem se. Usput i da se Zvezdi oduzme trofej iz Barija i dodijeli Partizanu. Da se potvrdi najveća povijesna pobjeda Partizan - Real 1:2

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ne lažite više, tim im je slabiji nego kada su igrali protiv nas, otišla su im 3 najbolja igrača, čovek vam je dole već napisao... samo što kada su igrali protiv nas nisu znali ništa, a sada su Real...klasična spin mašina doktorovih botova
držite vi gaće protiv FC Kopa...daleko je YB

devilhimself

pre 4 godine

Najtezi kojeg smo mogli da izvucemo!!! Mnogi su se i kopenhagenu radovali, ja smatram da i tu sem ajaksa nismo mogli tezeg...nismo bas srecni zrebom ali vec sutra treba dance lepo UGOSTITI, sa 1:0 PREZADOVOLJAN!!!!!!

Mare

pre 4 godine

Za sampiona iz zemlje u kojoj se motaju kablovi za 250e mesecno- svaki protivnik je tezak..
(esteta, 05. avgust 2019 12:46)

Da si malo pametniji i ti bi motao te kablove, nego sto ovde lupetas gluposti za dzabe.

Henk Mudi

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 13:15)


Jos jedan balavac juce rodjen... 250 hiljada prognanih, hiljade ubijenih (medju njima zene, deca, babe, dede), desetine hiljada spaljenih i srusenih kuca! Krcun je bio udbas i sklanjao POLITICKE PROTIVNIKE (cetnike, ustase, bilo koga ko je protiv petokrake, bilo koga ko siri nacionalizam) kao sto je u svim komunistickim zemljama radila drzavna bezbednost! Ne balavi o necemu o cemu nemas pojma jer si juce rodjen!

Lajavi krelac

pre 4 godine

Za to vreme, vaš osnivač je takođe eliminisao neprijatelje - streljao patriote po Beogradu i oko 30.000 srpskih domaćina po čitavoj Srbiji (izvor: četnički list POGLEDI, M.Samardžić)
(zvezda nek se spremi za Napoli,a za nas neka ne brine, 5. avgust 2019 13:42)

Čitao sam i jedan hrvatski časopis u kojem piše da je u Jasenovcu UMRLO svega par stotina ljudi, uglavnom od dizenterije i tifusa. Verovatno sličan izvor informacija.

Andrea Đani

pre 4 godine

Svakako najteži rival , ali sve je moguće . Daj prvo da prođemo dance , a onda na poludomaćem terenu u Švajcarskoj i posle u našem kazanu overimo novi plasman u LŠ .

est

pre 4 godine

grobari shvatite...mi se ne plasimo ni Liverpoola ni Juventusa...Mozemo da ispadnemo od Danaca,mozemo od Young Boysa,mozemo da udjemo u ligu sampiona i da uradimo i svasta ili da izgubimo svih sest ali taj momenat kad oni trrba da dodju na Marakanu.Neprocenjivo...

limarčići,dajte dulu pare

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

katastrofa je što je neko uopšte gubio vreme da tebe nauči slova,pa možeš da prosipaš gluposti ovde.

Dinamovac

pre 4 godine

Young Boysi su prošle godine izbacili Dinamo zbog većeg broja golova datih u gostima..sudac u Zagrebu svirao nategnuti nepostojeći jedanaesterac za Y.B....Jaki su igrački igraju brzo i dobri tehničari, ako Zvezda prođe Kopenhagen čeka ju stvarno jaki Y.B. i suci koji vole franke...

Miroslav

pre 4 godine

niko nikad srece na zrebu kao ovaj Dinamo Z. i to traje iz godine u godinu.. prosle godine ispali bas od jang bojsa, videćemo mi, ali samo da prodjemo Kopenhagen

mr.wolf

pre 4 godine

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore 
(Ciciban, 05. avgust 2019 13:20) 
Kad je Tudjman bio predsednik JSD Partizan. Napisi mi taj podatak.
(1000 puta ponovljena laž, 05. avgust 2019 13:38)

On 23 May 1954 he became secretary of JSD Partizan Belgrade and in May 1958 its president, becoming the first colonel to occupy that position (all previous holders were generals). He was placed in that position in order to solve administration problems inside of the club, especially the football section. When he arrived, JSD Partizan Belgrade was a kind of intelligence battlefield where leaders of UDBA and KOSstruggled for influence. That has caused clubs (despite having notable and good players) to have bad results, especially its football section. During his club presidency the club adopted the black-white striped kit which is used to this day. According to Tuđman he wanted to create a club that would have a pan-Yugoslav image and oppose the Red Star that had an exclusive Serbian image. Tuđman was inspired by FC Juventus uniforms. However, Stjepan Bobek(former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.

slavko

pre 4 godine

Loš žreb. Realno gledano nismo imali sreće. Ne zato što Young Boys ne možemo proći, već zato što su parovi Apoel-Karabag i Maribor-Rozenborg mnogo lakši rivali od Švajcaraca. Young Boys je tu negde u rangu Slavije iz Praga. Dakle, prolazni su, ali smo mogli dosta bolje da prodjemo.

...

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)
Te sezone kad ih je izbacio Partizan bili su prvaci Švajcarske ispred Bazela koji je prošao grupnu fazu Lige Šampiona. Ne umisljaju grobari ništa, samo činjenice. Teško da ce te igrati sa njima, ali tu ce se videti koliko ste bili u pravu kad ste ih omalovazavali, a velicali Keln, koji je tad ispao iz lige...

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Celokupno posmatrano, važno je bilo izbeći Ajaks, pa doći u priliku da se revanš 4 kola igra na Marakani. Sve se poklopilo i sada je na potezu 100% majstor evropskih kvalifikacije, gospodin Vladan Milojević koji će uz Delije pregazilti i Kopenhagen i Jang bojs!!!

Author

pre 4 godine

Grobari, sve i da smo kupili titule prvaka Evrope i sveta, vi ih nemate. Imate manji stadion, manje navijača sa sve 4 frakcije, manje trofeja, manje pobeda u derbijima.. jednostavno ste komšija mali i pomirite se sa tim.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe...
(Srle, 5. avgust 2019 13:03)

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 5. avgust 2019 13:15)

Ono kad braniš svoje...sasvim legitimno

Igor Pg

pre 4 godine

Jako loš zrijeb obzirom na to ko su bili potencijalni protivnici. Ozbiljna ekipa su Jang bojsi prosle godine su izbacili Dinama u plejofu a od tada su jos napredovali. Onaj tim sto je igrao sa Partizanom potpuno drugi tim Zvezda bi im dala 5 komada. Pa ne misli valjda niko ozbiljan da je Partizan tim kvaliteta Dinama iz Zagreba (Dani Olmo kosta koliko cijeli Partizan zajedno sa strucnim stabom, ekonomima i Teleoptikom). Znaci bojsi su ozbiljan tim sto naravno ne znaci da ne mozemo da ih prodjemo. Vec smo igrali sa njima prije petnaestak godina i otresli ih lagano mada to nije toliko bitno (ali nije ni da je tradicija bas nebitna u fudbalu). U svakom slucaju u plejofu cemo imati malo laksi tim od Salcburga prosle godine. Isto tako jako komplikovan protivnik je i Kopenhagen rekao bih opet malo slabiji od Jang bojsa. Medjutim Zvezda je od dolaska Milojevica za trenera pokazala da je tim koji moze sa svakim da igra. Dakle moze nekom da se ne svidja stil igre ili odabir igraca u timu itd. ali se posle ove tri godine moze sa sigurnoscu reci da je ekipa na viskom nivou u takmicarskom smislu (sto potvrdjuje samo jedna eliminacija u eliminacionim mecevima i to od Cska Moskva prije dvije godine - sve ostakle protivnike zadnjih tri godine smo izbacili) i da treba dooobro da se oznoji neko da bi nas izbacio. I to je meni kao pravom navijacu najbitnije znaci samo kontinuitet dobrih rezultata jer nam je toga mnogo hvalilo zadnjih 25 godina. A to je li dobar stil ili ne zabolje me...

Хаџи

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24


Tebi ovo "Anti" ne treba.

nebaCar

pre 4 godine

Danski i švajcarski prvaci liga će uvek imati prednost u odnosu na naše prvake(čitaj Zvezda i Partizan) jer oni imaju mnogo više takmičarskih utakmica u prvenstvu od nas koji pola imaju sklanjalice. Lige su po kvalitetu slične ali kod nas se namešta previše, mislim da se samo kup igra koliko toliko pošteno

onako

pre 4 godine

Ah ta mitologija, alo pa ne može da se menja istorija zato što su ovamo ustaše pa kao Krcun pobio više Srba od njih.
Nego pustite to groblje, tako vam zapalo, nosite to kao krst i tišina, ne morate još i da menjate istoriju i bulaznite o nekim glupostima.

Ovo je za kratko vreme drugi put da stavljate rat u usta, prvo oko Jasenovca i ko ga oslobađao, ispalo da neki su radili u ustaškim "postajama" tada a postali najveća legende Partizana, sada bi opet da se igrate vatrom.
Čudna ste sorta ljudi, umesto udžbenika za istoriju vi se edukujete po forumima sa priučenim profesorom koji nosi krzno.

veliki strumf

pre 4 godine

U pripremnom periodu razbili su Ajntraht 5-1 i Kristal Palas 2-0, tek da se zna. Matori ali i dalje odlični Oro, Kamerunac Ngamaleu, Nsame... opasni su.

est

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
mama spakuje stvari, pozovete taxi ipak ti ne mozes da vozis sa 13.god.,a ona nema polozeno.Kezete do Laze i bice to sve ok za godinu dve...

duledudule

pre 4 godine

Ja mislim da vi nista ni svesni koliko je Kopenhagen nezgodan rival.Lepo sve zvuci ovo ali daj korak po korak.Liga evrope puna kapa,liga sampiona san

Darko

pre 4 godine

To što su grobari bili bolji od njih ne znači da ćete i vi biti. Iskreno bih voleo da prođete jer sam takav čovek, ne mogu se radovati tuđoj nesreći ali činjenica da ih je Partizan dobio ne znači apriori da ćete ih i vi dobiti. Voleo bih iskreno da vas vidim u ligi šampiona, jer ke to dobro za zemlju i srpski fudbal. Srećno, i bez opuštanja kao što znamo...lako ćemo.

MarkoZemun

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

U pravu si. Nije to onaj tim koji je igrao i igracki razbio Partizan u te dve utakmice. Ovaj sadasnji tim Jang Bojsa je losiji i tu je izmedju ostalog sansa Zvezde. Ovog leta prodali su neke od najboljih igraca iz tih meceva protiv Partizana, kao sto su Mbabu i Sou. Jednog u Ajntraht, drugog u Volfsburg, za skoro 20 miliona evra ukupno. Pri tome je otisao i Benito u Bordo. Godinu dana pre toga Kasima i Sonoga za 15 miliona. Naravno, i te sezone kada su igrali protiv Partizana su bili prvi na tabeli, u tom trenutku sa 12 bodova vise od Bazela. Ali tada to tebi i slicnima nije bilo bitno. Bilo je nemaju pojma, kakva svajcarska liga a sad odjednom ludilo. Klasicno ostrasceno licemerstvo. A Zvezda ce ih proci, teze ce biti da eliminise Kopenhagen, ako to uspeju put u Ligu Sampiona je otvoren.

Negativni

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 5. avgust 2019 12:24

I ne samo to. Krcun je direktno zapretio sudiji u finalu '66 (to je onaj kup za koji grobari kažu da nije LŠ) da uništi Partizan, a zatim je namerno preko svojih veza u Kominterni i KGB-u spustio mrak u Ljubljanu kako Bjeka ne bi dao gol za titulu ali Bjeka je bio majstor pa je uprkos Krcunu, čiju su smrt lažirali da bi namerno uništili Avangardno sportsko društvo Partizan, ipak dao gol i doneo veliki trofej u Humsku. Već u poodmakloj starosti, Krcun nije imao toliku moć da zaustavi ludilo Suda Udruženo-avangardnog rada, ali je za osvetu namestio u žrebu Fljamurtari, pa je zato od zahvalnog albanskog naroda, tajno sahranjen u Valoni, uz sve počasti.

Dachazvezda

pre 4 godine

Deco, deco!!! Mnogo bre kukate!!!!!
Ako se plasimo JG, ne treba NIKAD ni da ulazimo u LS!!!
A ocemo na crtu najjacima!??!
Barsa, Real, Liverpul...??
TO JE ZVEZDIN DNK!!
A NE KUKUMAVCENJE!!!

NAPRED, JUNACKI!!!!!!

Ciciban

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo.
(Milos, 05. avgust 2019 

Krcun nije bi ni na osnivackoj skupstini u starom DIF- u u Deligradskoj.Bio simpatizer Zvezde. Ni Tudjman nije bio osnivac FK Partizan ali jeste bio predsednik JSD sto je jos gore

Vukadin

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)
Ala si ti druže pregoreo na ovoj vrućini

Dzony

pre 4 godine

Katastrofa je da zemlju Srbiju predstavlja zvezdana klub policijski i antiSrpski. Klub koji je kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA). Nadam se pobedi Danaca
(antiDebil, 05. avgust 2019 12:24)

Krstim se...

Dzony

pre 4 godine

Slab je, odrali ga grobari nedavno...
(..., 05. avgust 2019 12:22)

Slusaj ovog... pa to je bila liga evrope, sta ti buncas. proslo dve godine.

Lax

pre 4 godine

Da mi prvo prođemo Kopenhagen, pa da kombinujemo dalje... Nismo ni tu favoriti, ako se gleda kako smo dosad igrali... Valjda će biti kako uvek bude, da protiv boljih protivnika bolje i igramo

ja

pre 4 godine

Najviše sam zeleo da izbegnemo Jang Bojs. Nije to onaj tim od pre 2 godine kada je sa njima igrao Partizan (da ne umisljaju ovde grobari nešto). Prošle godine su bili ubedljivi šampioni Švajcarske sa čak 20 bodova više od Bazela. To dosta govori. I sada su prvi u prvenstvu, a recimo Bazel je u proslom kolu izbacio PSV. Naravno, mi prvo treba da izbacimo Kopenhagen, ali ako dodje Jang Bojs bice to izazov tek nešto manji od Salcburga. Dobra stvar je jedino sto će pola stadiona biti Delije i sto imamo dobar skor sa Svajcarcima.
(veliki strumf, 05. avgust 2019 12:17)

Bili su ubedljivo prvi ispred Bazela i pre dve sezone, kada ih je pobedio Partizan. To je ta ista ekipa.

Boki

pre 4 godine

Ono kad kazes krcunova ekipa, a ne pocrvenis ni sekund na to da si tudjmanov i to na danasnji crni dan za sve srbe... 
(Srle, 5. avgust 2019 13:03) 

Ono kad i dalje ne shvatas da je Krcun sto puta vece zlo. 
(Milos, 05. avgust 2019 13:15) 

Ono kad grobari brane Tudjmana i Oluju. Kakvo dno i odron od navijaca.

coki

pre 4 godine

Izuzetno tezak protivnik. Skuplji su tim od Bazela i trenutno prvi u Svajcarskoj. Jos su jaci nego Kopenhagen. Ko zeli da transfermarkt: https://www.transfermarkt.com/bsc-young-boys/startseite/verein/452

Dzony

pre 4 godine

Koliko sreće Zvezda ima pa ovo nije normalno. Odličan protivnik ako se prođe Kopenhagen. Partizan ih odrao pre dve godine obe utakmice, a za tu jednu godinu nisu se enormno pojačali.
(sah 88, 05. avgust 2019 12:19)

Sta pricas ti? igrali LS dobili jedan Juventus? cuj odrao...

Хаџи

pre 4 godine

Једноставно је.

Маракану напунити до последњег, грунути енергију као против Ливерпула, дати један евентуално два гола, сачувати мрежу и у реваншу гледати да се да један гол и Данци падају.

Затим, исто то само обрнуто.

Лепо је причати о Јанг Бојсу, али ми имамо до тамо још пуно да претрчимо! Зато сутра на Мару па сви у глас!

est

pre 4 godine

Evo šta zvezdu čeka u danskoj

https://www.youtube.com/watch?v=LkmFzt1faMQ

a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 05. avgust 2019 12:21)
pusti malo klipove kako liverpoil dere nekoga...

Riječanin

pre 4 godine

Lagan ždrijeb za lošije zemlje da imaju svog predstavnika u ligi prvaka pa tko to ne prođe nije mu ni mjesto sa najboljima.Liga europe jetaman za nas.

roten

pre 4 godine

Ubedljivo najteži protivnik kojeg smo mogli da izvučemo(verujem da su bolji od Slavije),daleko jači od Maribora,Apoela,Rozenborga i sličnih.Dominatni su u Švajcarskoj ligi,retko gube.Najvažnije je proći Kopenhagen,osigurati LE,pa sta bude sa Jang Bojsima.Revanš je u Beogradu,sto je dobro,verujem da bi mogli i u Švajcarskoj imati "domaći teren".

krajisnik

pre 4 godine

Nije lose,ali FC Kopenhagen je velika prepreka,slicnog kvaliteta kao svajcarci.
Rekao bi da podjednake sanse da udju u LS imaju sva tri tima

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Погодио сам да извлачимо Јанг Бојс. Битно је сутра одбранимо. Један дајемо, можда и два. Пролазимо. 🔴⚪👍🙌

Cxevu

pre 4 godine

Jedini tim sa više sreće realno ovaj Dinamo Zagreb. Ako Zvezda uđe barem u LE i tako bude među 40 klubova, biće povlašćena i onda će imati još lakše rivale, samim tim će joj biti lakše ući u LŠ nego ispasti iz kvalifikacija.

Dejan CZ

pre 4 godine

Protiv Kopenhagena se u prvoj utakmici mora pokazati autoritet i protivniku ubiti volja za prolaz dalje...Jang Bojs nije sigurno nezgodnija ekipa od Krasnodara ili Salcburga...Ovaj put ulazak u LS se overava na Marakani pred hukom 50000 navijaca ...

Ljupce

pre 4 godine

@antidebil

Ti si nesto pobrkao, nije zvezda kupila titulu prvaka evrope vec su zvezdi nudili pare da to finale izgubi. Kazes nije zvezda prvak sveta? Kako onda real je bio prvak sveta cak 13 puta? Sto se tice velicine tvog kluba u toj istoj evropi, celik iz zenice ima 3 evro trofeja, a tvoj klub samo 1.jel ti sad malo jasnije ko ste vi u evropi?

Spale

pre 4 godine

Purger@ lepo si napisao da je Dinamo najjači klub regije u poslednjih 28 godina. Drago mi je sto znaš šta je bilo pre 28 godina. Tad se povukla linija izmedju Zvezde i svih ostalih u regionu. Ovo sad su sve mrvice, da li je neko prošao 2 ili 3 kola ili usao u grupu, i jednom u 20 god prezimio u Evropi je totalno trivijalno. Da ste najbolji u poslednjih 28 god u regionu, jeste. Da držite u grupnim fazama UEFA takmicenja sve negativne rekorde, držite.

SDK

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 05. avgust 2019 12:17)

Svaki put me razočara, ništa moramo da uđemo u LŠ i da klepimo opet neki top klub da bi nas dobro zapamtio.

Zlatko

pre 4 godine

Ovo je možda i dobro. Ako prođemo Kopenhagen, Švajcarce ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno, pre svega mi navijači. Da smo dobili par Maribor-Rozenborg navijači bi mnogo poleteli i sebe bismo već videli u LŠ-a.

Strucnjak

pre 4 godine

Mislim da Young Boys i dalje nije toliko jak kao sto ostali komentatori pricaju, kao sto mislim da je Kopenhagen ozbiljniji i jaci od Young Boysa. Takodje mislim da Zvezda ima odlicne sanse da opet udje u LS, jer YB i Kopenhagen su ipak slabiji timovi od proslogodisnjeg Salcburga, koji je pola klase najmanje jaci od nabrojana dva tima. Da ne bude zabune - nisam pristalica Zvezde, ali smatram da stvarno imaju odlicne sanse jer po prvi put otkad ja pamtim - imaju tim koji je vec uigran jako dobro/odlicno i trenera koji igra hrabro. Sportski pozdrav i srecno, voleo bih da udjete u LS!

bataraka

pre 4 godine

@Evo šta zvezdu čeka u danskoj
[link]
a vi se i dalje nadajte jang bojsima
(srpsko poreklo, 5. avgust 2019 12:21)

Igracemo u fiskulturnoj sali ? Kako im je UEFA dozvolila da se tamo igra ?
Treba da obavestimo Milojevica i ekipu da hitno nabave patike za halu, posto nece da ih puste u kopackama...
Brinite se vi za turke, pustite Kopenhagen i Young Boys.

hm

pre 4 godine

Kada se izvukao Kopengahen. Ma super, lagano, prolazimo. Sada s ovim Svajcarcima, opet, ma super, lagano, prolazimo. Samo, eto, da prvo prodjemo onaj Kopenhagen koji je sada odjednom mnogo ozbiljan tim kako treba da se igra sa njima. Jel' vi uopste citate sta napisete ? Nema laganih timova. Tu svako svakoga moze da dobije. Zvezda nije jedan Real ili Barsa, vec ista boranija protiv koga i igra. Jedino je u ove kvalifikacije "zalutao" Ajaks. Sve ostalo, boranija...

nesa

pre 4 godine

"kupio titulu prvaka Evrope i Toyota kupa (to nije prvak sveta po FIFA)."

Auuu pa sad sam se setio. Tacno. To pripada prirodno Partizanu, ali eto Zvezda je kupila... fuj

Titula Prvaka sveta je priznata.

A za ono antiSrpski itd... tu nisam nadlezan Laza Lazarevic je vise nadlezan

šomsa

pre 4 godine

Mora Pavkov da igra od starta špica, sta treba jos da uradi pa da dokaže da je ozbiljan napadač... Uz Marina i Jovančića u najbojim izdanjima imamo šanse!

Begi82

pre 4 godine

Mi smo prošlu godinu ispali od Young Boysa,nesretno,ali gledajući obje utakmice,zasluženo.U prvom poluvremenu u Švicarskoj trebali smo gubiti minimalno tri razlike.Nažalost u Zagrebu smo zabili "prerano" gol i onda se povukli.Dobili gol iz sumnjivog penala i onda psihički pali.Nakon par minuta i drugi iz kornera.Doma su goropadni dok su u gostima dosta slabiji.

Negativni

pre 4 godine

sreća se zasluži koeficijentom i konstantnim igranjem u ligi prvaka/EL , samo pokazuje koji je najjači klub regije već zadnjih 28 godina,
(purger, 5. avgust 2019 13:

... najjači klub regije..
pa ovim si sve rekao. Prvi medju slepcima, ali gori od Jang Bojsa... kao da si rekao "najjači klub Somalije". Mnogo značajan atribut, nema šta.

Predrag Drugi

pre 4 godine

Zvezda će sa Jang Bojsima igrati lakše, naravno ako prodje Kopenhagen. I to iz dva razloga. Prvo, biće rasterećenija jer je već obezbedila grupnu fazu (Ligu Evrope). A drugo, Jang Bojsi su ipak slabiji protivnik od Kopenhagena. Gledao sam u subotu (Kopenhagen nije odlagao svoju utakmicu u redovnom kolu Danske lige, kao što je to uradila Zvezda kod nas) kako je Kopenhagen u gostima pobedio četvrtoplasiranu ekipu Senderjiske sa 2:1, i baš sam se uplašio koliko je Kopenhagen jaka ekipa. Skoro da nemaju slabo mesto. Uigrani i utegnuti. Zvezda mora da odigra fantastično u obe utakmice da bi ih eliminisala. Zato, kažem, ako eliminišemo Kopenhagen, što će biti baš teško, Jang Bojsi neće biti velika prepreka i eto nas u grupnoj fazi Lige Šampiona.

Цоа

pre 4 godine

Не знам за данце и још мање за Јанг бојс. За ове прве знаћемо за нешто више од 24 сата.

Али знам да се у лигу Европе у најгорем случају преко Рига/Хелсинки - мора.

Ако се то не успе. Онда је Звезда поново у тами. Џабе онда Марин. И боаћи и све.

Али идемо полако. Дан по дан. Победа по победа.

Kg

pre 4 godine

Sto je tim jaci to je pobeda sladja. Igraju lep fudbal, na gol vise. Bice zanimljivo. Ali naravno najvaznije je protiv kopenhagena, da se obezbedi prvo LE gde realno mozemo da uradimo nesto a sve ostalo je bonus...

Nele

pre 4 godine

Od svih mogucih - najjaci protivnik koga smo mogli da dobijemo..
Apeol, Slavija i Rozemborg/Maribor su znacajno slabiji. Ali daj da prodjemo Kopenhagen prvo..

zoran69

pre 4 godine

našta smo spali ..da se plašimo jang bojsa.....šta ćeš tamo ako su ovi toliko jaki.....nisam siguran ni dance da prolazimo.....realno naša mera je liga evrope....

AKORD

pre 4 godine

I protiv Kopenhagena i Jang Bojsa ako se prodju danci su šanse 50 50...Ali po meni Danci su mnogo ozbiljnija ekipa, taktički mnogo jača u polju, sve se tačno zna šta može da se očekuje dok su švajcarci nepredvidivi.

Čeda

pre 4 godine

Činjenice pokazuju da je vrednost timova sledeća: Young Boys: 65M€, Crvena Zvezda 54.3M€, Kobnhavn 42.75M€. Ja lično, a dosta pratim evropski fudbal, nisam čuo ni za jednog igrača Young Boys, po imenu bar, što naravno ne znači da nisu kvalitetna ekipa, naprotiv. Ali, vi imate Marina o kome ne bih trošio reči, imate Cañasa koji je bio kapiten Betisa i osvojio Ligu prošle godine sa PAOK-om, imate Boakyea koji je isto igrao u Primeri... to su ozbiljni igrači. Da ne pričam o ostalim našima, Pavkovu, Milunoviću, Ivaniću, Pankovu... koji su isto tako klasni fudbaleri.

Više niste autsajderi, prestanite više da kukate, aman... Borite se i igrajte fudbal. Pobediće bolji, pa se potrudite da to budete.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

@antiDebil
U vujakliji ne postoji rec koja te moze opisati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paquito, 5. avgust 2019 12:58)

Ima u "Crven ban"-u ...

Henk Mudi

pre 4 godine

Sad gledam Transfermarket... Kopenhagen vredi 42 miliona (ali su prodali najboljeg igraca i uzeli nekoliko miliona), Zvezda vredi 55 miliona, Jang Bojsi vrede 65 miliona... Ali dobro, toliko je vredela i Sparta iz Praga pa smo ih dobili obe tekme, Krasnodar je vredeo preko 100 miliona, Salzburg takodje...

Torrente

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love
(Ciciban, 5. avgust 2019 12:51)

A zašto da budeš zadovoljan sa LE?
Da izbacimo jači Kopenhagen, pa onda da igramo sa slabijim rivalom koji praktično neće imati prednost domaćeg terena ni u prvoj utakmici.

Ova šansa ne sme da se propusti.

neko iz mase

pre 4 godine

A sta se desava sa tomaneom,covek povredjen mesec dana a sezona tek pocela,gde se povredio,na moru???a kanjas,nemam reci.kao da nikad nije igrao fudbal.mnogo toga ne stima u ekipi ali uz BOZIJU pomoc i punu marakanu sve je moguce.pozdrav svima

Ratko

pre 4 godine

Dobili smo tim od 65 miliona eura kojeg mora da izbacimo i uđemo u LŠ! Bolje ne može. Ništa oni nisu jači od nas i šanse su 50-50. Ide nam u prilog velika podrška koju ćemo imati u Švajcarskoj. Odlično smo prošli.

bvb

pre 4 godine

Bolje nego da smo bili nepovlasceni pa dobili Seltik, Ajax, Dinamo ZG... Ovde sam se nadao mozda Mariboru ili Apoelu.. Ne zaboravite da su pobedili Bazel prošle godine sa 7:1 i 3:1.. A da ne pricam o pobedi nad Juveom od 2:1 u grupi LS. Svakako smo izvukli najtežeg rivala iz ove grupe timova, ali za nas je Kopenhagen utakmica sezone.

Dr Mr

pre 4 godine

Nije bauk.Realno Zvezda je prošle sezone mnogo ozbiljnije protivnike imala u kvalifikacijama...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 5. avgust 2019 12:18)

Cekaj, tebi je Suduva u drugom kolu ozbiljnija od Helsinkija u drugom kolu, ili TRnava u trecem kolu ozbiljnija od Kopenhagena. NIje ovo hokej. Mada kontam po nicku da trolujes ipak.

ZvezdA

pre 4 godine

veliki strumf... Ajde,tata ti je platio net,sad piskaraj i mastaj. Kad vidim ovakve filozofe i strucnjake pitam se kako smo propali u fudbalu.

Ciciban

pre 4 godine

Ja sam zadovoljan i sa LE.Pristojni i odgovarajuci protivnici i 12 miliona evra u kasici, puni stadion i mogucnost da se prezimi u Evropi i dodatni bonus love

Millennium

pre 4 godine

Da mi prođemo Kopenhagen, posle ćemo misliti o Švajcarcima. A to neće biti nimalo lako, a ako ponovimo igru protiv Helsinkija, skoro pa nemoguće.

eye of the beholder

pre 4 godine

kako vas je istrolovao ovaj lik sa nickom antiDebil....da li je realno da su svi pali na foru? Prosek IQ-a komentatora.....bolje da ne pišem...

sens

pre 4 godine

Rece neko da je Slavija smesna za JB... zato su toliko dogurali u LE prethodne sezone i izbacili Sevilju. "Atmosvera" ? "nije to taj tim koji je igrao sa Partizanom".
Uzas jedan.

Petar Mecen

pre 4 godine

Ako gledate transfermarkt Kopenhagen potrosio na igrace 15 miliona evra Young boys oko 6 miliona evra Zvezda ni milion docete do zakljucka da je Kopenhagen duplo bogatiji i od Young boysa i od Zvezde i da nepricamo.

Aleksej

pre 4 godine

Realno Jang Bojs slabiji i od Salzburga i od Krasnodara koji smo prosli.Moglo je bolje ali Kopenhagen najbitniji mec u ovoj sezoni.

Milojko

pre 4 godine

@Dzony
Ma ide bre, igrali LS i dobili Juventus, a sta treba navijaci Young Boysa da kazu za Zvezdu igrali LS i dobili aktuelnog prvaka Evrope Liverpul. Sta mislis koje od ta dva zvuci opasnije?

brm

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17)

Da li ti misliš da svako ume da izgovori u originalu ime svakog kluba? "Crvena zvezda" je lomljenje jezika za svakoga kome maternji jezik nije iz iste grupe jezika kao srpski. Pođimo najpre od nas... Kad sretneš nekoga iz Nemačke, reci mu kako se kod nas izgovaraju imena nekih klubova a posle nek ti on izgovori u originalu. Tako i za druge zemlje. U 20% slučajeva neće ni prepoznati na klub o kojem govoriš dok mu ne pokažeš kako je napisano, a za 50% će ti se smejati kada čuje izgovor.

Dule Pop

pre 4 godine

Što je bilo do sreće...dato nam je. Protivnici nisu nepobedivi i sve je moguće. Bolje oni nego Porto,Briž,Turci isl. Ali korak po korak...generalno teško igramo sa "germanima" pa treba biti vrlo oprezan i igrati svih 95 min.

Ogysa

pre 4 godine

Najvise sam prizeljkivao Maribor-Rozenborg jer bi ih realno otresli,ne bi znali kuda udaraju,ali hajde prvo da vidimo sutra sta ce biti sa Kopenom,a u zrebu za Le najvise prizeljkujem Sutjeska-Linfild ili Riga-Hjk,samo da izbegnemo Makabi T.A.

deki

pre 4 godine

Da li je moguce da ovaj covek sto vodi zreb ne moze da kaze Crvena Zvezda nego kaze Krvena Zvezda?!?!?
(Trust the process, 5. avgust 2019 12:17) # Link komentara

Naravno da je moguce. To nase C se ni na jednom jeziku ne cita tako i veliki je problem za strance kada uce Srpski.

Bookie

pre 4 godine

O Franji Tuđmanu, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku - kategoričan je Obućina.

pantelija

pre 4 godine

Vardar je 2017,pobedio Kopenhagen u Skoplju sa 1:0,a u revansu do 80 minute je imao 2:1,kad su ovi zabili iz penala jedva i onda cetvrti došao sam od sebe pa su prošli Vardar i to jedva,znaci moze se protiv njih.

А. B.

pre 4 godine

Ja sam zeleo da izbegnemo Slaviju Prag. Prosle godine su stigli do cetvrtfinala Lige Evrope. Izbacili su jednu Sevilju. Ni Jang Bojs nije nimalo lak protivnik, ali verujem da mozemo da ih prodjemo.