Fudbal 87

Ponedeljak, 05.08.2019.

09:20

U podne žreb u Nionu, koga od rivala mogu dobiti Crvena zvezda i Partizan?

U Nionu će biti obavljen žreb parova za poslednju rundu kvalifikacija u Ligi šampiona i ligi Evrope.

U podne žreb u Nionu, koga od rivala mogu dobiti Crvena zvezda i Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sta bi sa onom teorijom grobara da ce Deki Stankovic da im namesti Spartak ? Hahaha, u sta sve oni ne veruju, kakve bajkeee.

Lajavi krelac

pre 4 godine

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...
(zlocin i kazna, 5. avgust 2019 11:29)

Marin levo, Jevtović nije za desno. Koga da staviš na desno, ako ne i Bena u lošoj formi, jer je jedini za tu poziciju, sve drugo je krš. Pročitaj malo pažljivije šta piše.

neutralni felsh

pre 4 godine

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki. 
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40) 

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu! 

Zahvaljujemo se na glasu.
(milan, 05. avgust 2019 10:04)


liverpul ste u beogradu dobili jer su vas potcenili, a kad su se probudili vec je bilo kasno. zato su vam u liverpulu sa laganih 4:0 pokazali kako zaista stoje stvari.

Demar Derosan

pre 4 godine

Jeste Zvezda vece ime od Jang Bojsa i Apoela, ali ova dva tima, po individualnom i fizickom kvalitetu, su dobri timovi, tako da bi sa njina sanse bile 50:50. Ja bih mozda malo vise voleo Maribor ili Rozenborg.

nista o nicemu

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?! 

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?
(basketball reference, 05. avgust 2019 09:36)

Jeremija idi botuj za Lebrona

Хаџи

pre 4 godine

Ако стигнемо до Јанг Бојса биће супер... а реално нам се опет отворио жреб... и зато свом снагом да јурнемо па шта буде.
Иначе у Београду, да буде пун пун стадион, и да груне са трибина па још ветар у леђа...

Djuro

pre 4 godine

Najmanje sam zeleo Jang Bojs,nije neko zvucno ime ali mnogo dobar tim.Prosle sezone su ostavili Bazel ne znam koliko iza sebe,ali puno.Izbacili su Dinamo pobedom na Maksimiru u kvalifikacijama,dobri su bili i u ligi sampiona.Po meni puno su nezgodniji nego sto bi bili ostali moguci protivnici.Ali ipak,prvo da prodjemo Kopenhagen,koji je po meni oko 20% losiji od Jang Bojsa,da obezbedimo bar ligu evrope,a onda da napadnemo ligu sampiona a da u dzepu vec imamo jesen u evropi.

Neko to od gore vidi sve

pre 4 godine

Zvezda ce teze proci dance nego ove u sledecem kolu. Jang Bojs je u mnogo losijoj formi (neuigrani)u odnosu na proslu godinu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Napomena: 
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca, 
stoji Partizan ovaca. 
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju. 
Pozdrav,
(Najveći Zvezdaš lkad, 05. avgust 2019 11:23)


lepo i vaspitano... tako i treba.

neutralni felsh

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.
(D1V1, 05. avgust 2019 09:32)


renome? to je ono kad imas poznato ime a odavno si bez rezultata. ukratko, nema vise nama smesnih protivnika, to je bilo nekad davno. sad potajno zbirno strepimo i od sudove i raznih nomada... ksamakse, cernomorce, kairate, petah tikve, samroke, ludogorece da i ne pominjem.

laki

pre 4 godine

po imenima sve bi to trebala da bude boranija ali po do sada vidjenom i nije bas tako, zadnjih godina mnogo su ojacale ekipe iz za nas nekadasnjih ovaca za sisanje, sad nesto i nema razlike u kvalitetu ekipa iz lš i le kroz kvalifikacije

Realno

pre 4 godine

Realno,za svaku od potencijalnih protivnika,mi smo ime i protiv svakog bi bili favoriti,makar za nijansu i mozemo sa svakim igrati.Ipak,ako bi se moglo birati,ne bih voleo da izvucemo Slaviju iz Praga a daljim redom bi protivnici po tezini bili,Jang Bojs,pa Apoel I na kraju Rozenborg ili Maribor,koji bi bili najpozeljniji.

Marko

pre 4 godine

Ljudi sta se prepucavate
Partizan i Zvezda MORAJU da uđu u granu fazu, inače svi odosmo u kup sajamskih gradova. Jeste li vi svesni toga??
Od Radničkog i sličnih ekipa 'leba se nećemo najesti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koga li ce izvuci vucicev klub , pitanje je sada?
(Dusegupka, 5. avgust 2019 11:24)

Ne umeš da čitaš ?

Što se tiče Partizana, oni prethodno moraju da pobede Malatiju kako bi stigli do plej-of runde.

Ukoliko se to dogodi, biće u grupi povlašćenih ekipa i svrstani su u podgrupu 3. Potencijalni rivali bili bi bolji iz mečeva Tun - Spartak Moskva, Molde - Aris, Lokomotiva Plovdiv - Strazbur, Marijampolj - AZ Alkmar, Nefči - Bnei Jehuda.

Boki

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..
(Author, 05. avgust 2019 11:24) Zaboravio si Psv. Dinamo kijev sezonu pre polufinale lige sampiona, Milan osvajac, Bayer finalista, Rangers finalista kupa uefa, Psv polufinale.

Andrea Đani

pre 4 godine

Moj tip je pobednik duela Maribor - Rozenborg . A što se tiče Kopenhagena , mislim da smo ipak u prednosti i da će bilo koja pobeda u prvom meču biti dovoljna za revanš .

zlocin i kazna

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.
(Lajavi krelac, 05. avgust 2019 10:59)

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...

Socks

pre 4 godine

Bila je greška da su ovog vikenda otkazali utakmicu. Naprotiv, treba što više pravih utakmica da bi dostigli takmičarski ritam. Od čega da se odmore posle 2 kola? Ipak sve najbolje.

Рајко Четник

pre 4 godine

Било би добро да комшије извуку Спартак из Москве да им помогнемо да коначно напуне стадион. Штета је да стално зврљи празан.

Ајмо до 15 места!

pre 4 godine

Наредне две године пресудне за Српски фудбал али највише за Звезду!Да би били 15(што не зависи само од нас него и од других)морају и Звезда и Партизан у групе или да Звезда уђе у Лш а Партизан испадне тек у плеј офу...То је један од услова...Други је да ако се ово прво деси Звезда реално мора бити у прва два и обезбеди пролеће а Партизан освоји па бар преко 5 бодова...Ако уђе Звезда у Лш а Партизан у плејофу испадне,Звезда мора бити 3 у Лш и проћи бар шеснаестину финала... Звезда наредне две сезоне губи коефицијент из сезона кад је испала од Каирата и оне наредне а Звезда већ ове сезоне има колико од те наредне после Каирата...Што значи ако Звезда уђе у Лш,она је следеће године до плејофа Лш повлашћена а ако буде и 3 у групи или којим чудом прва можда и у плејофу повлашћена...Ако уђемо у Ле морамо бити у прва два и бићемо до 4 кола повлашћени...Ако би још прошли 16 финала од зависности других екипа можда би били повлашћени целе квалификације... Звезда мора наредне две сезоне играти минимум Ле јер ако буде играла она себе осигурава за Ле а Лш би сваке друге сезоне била реална!

severnjača

pre 4 godine

Kukamo zbog Kopenhagena, Jang Bojsa ili Slavije Prag a hoćemo u LŠ? Pa, koga biste vi u plej-of fazi, možda neki klub iz San Marina? Protivnici su solidni ali daleko da su nepobedivi! Dobijamo Rozenborg, prošle sezone na S a ove sa severa Evrope i Skandinavije! Napred Zvezda, samo hrabro i bez respekta!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Napomena:
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca,
stoji Partizan ovaca.
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju.
Pozdrav,

Author

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda opet dobije lakog rivala a Partizan neke azdaje. Deki, Deki Deki ( Stankovicu) tako ti Alaha... Bolje da je Krstajic bio pomocnik Ceferina nego selektor Srbije.

Granota

pre 4 godine

Zvezda i moze da dobije protivnika (u 4. kolu kv. za LE), a Partizan tesko. Sa ovakvom igrom i kvalitetom, tesko prolaze sledecu rundu.

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda dobije Karabag a Partizan Spartak Moskvu, posto Partizanu ove godine zreb nije naklonjen za razliku od Zvezde ne bi me cudilo da ovako bude, mada trebalo bi da bude obrnuto, da Zvezda dobije protivnike malo jace od Suduve, Helsinkija, Radnickog i Javora.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ Dnevna doza ps
Zašto čoveče ne odeš kod lekara ili nađeš devojku, zašto se brukaš na ovoj stranici. Ovde ima veoma duhovitih Partizan ovaca, i onih koji manje ili više razumeju ovu igru, ali Ti........ Ti si zaista neumoran i nesvakidašnje tužan......
Ja sigurno zbog likova kao što si Ti nikad neću poželeti Partizanu da izgubi od bilo kog stranog tima, ali nikad.
A znaš li zašto:
ZATO ŠTO SAM JA, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD!
Ali Ti i Tebi slični nikada to nećeš moći da razumeš.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Dobiješ Salcburg sa koeficijentom 55,a zatim Liverpul, PSŽ i Napoli i onda mi neko priča o sreći u žrebu!? Vreme je za novu LŠ!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Po meni Maribor/Rozenborg najpozeljniji rival. Nakon toga verovatno APOEL/Karabag. Jang Bojs ima sada dobar tim, ubedljivo su osvojili titulu prošle godine sa čak 20 bodova više od Bazela. Ove su opet prvi, kao i Slavija koja igra toplo-hladno. Sto se LE tiče, možda bi valjalo izbeci Makabi, on mi se čini kao potencijalno najteži rival po imenu. Sve ovo ostalo bi se moralo proći.

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda izvlaci Rozenborg. Prosle godine su bile ekipe na S, ove godine turneja po Skandinaviji. A i vreme je za revans, jos se secam kako su prekinuli 10-ak godina nepobedivosti na Marakani.

Milan

pre 4 godine

Nekada su pravila žreba baš objektivna. U principu ako nisi dovoljno dobar da eliminišeš Kopenhagen onda i nisi za Ligu Šampiona. Štičem utisak da smo malo slabiji nego prošle sezone, Terzić i družina su posle velikog priliva novca u klub odlučili da praktično ništa ne ulažu u ekipu iako je postojala potreba. Čak nam je otišao Krstičić koji je objektivno bio naš najbolji centralni vezni. Još smo i prodali talentovane klince obzirom da su nam samo njih i tražili, Savića poklonili. Niko neće ove Benove i drugare...

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda LE ima zagarantovano ali ambicije kluba su svakako LS gde su proslogodisnjim izdanjem kada su do predzadnjeg kola bili jos u igri da prodju dalje u nokaut fazu u grupi kakvoj su imali samo potvrdili svoju velicinu...
Sto se tice ovog manjeg i neatraktivnog kluba bice uspeh ako budu i stigli do sledeceg kola...s'obzirom da su njihove pobede retke nad nekim klubom za koga se zna iz koje zemlje dolazi ne treba imati puno ocekivanja...

BOSS

pre 4 godine

Evo da vidimo sjutra da li ce se napravit paklena atmosfera na stadion Zvezde jer im je sjutra bas to potrebno.
Kopenhagen je dobra ekipa a Zvezda uopste ne igra dobro.
Samo ove godine da ne moramo otplacivat "srecu" od prosle godine.

el_kiddo

pre 4 godine

Lakse je uci u LS nego u LE: klasicni primer, za LE moguce da dobijes sampiona Rusije, a za ulaz u LS mozes da dobijes sampiona Slovenije. Logike nigde.

milan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40)

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu!

Zahvaljujemo se na glasu.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Osvajamo ovo! Real posrće, Liverpul se izduvao prošle sezone, Milan nije u formi, Olimpijakos me ne brine previše...Realno, sve osim titule bio bi neuspeh u ovakvim okolnostima.

Henk Mudi

pre 4 godine

Znači, danas se odlučuje ko ce da izbaci CZ iz takmičenja. Hehehe....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 05. avgust 2019 10:29)

I posle se ljute kad im kazes da su osnovani u Hrvatskoj.... To je ono hrvatsko u vama, nije bitno sta ce sa vama biti, bitno je da je drugi lose prodju...

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Mi Turke prolazimo rutinski, za objektivne novinare da im olakšam naslovne strane - to će biti jedva 2-0 ovde i 1-0 tamo...evo Donald koje traume ima od nas morao čovek da dođe koji dan ranije da pita Milojevića, inače majstora za bunkericu, koju taktiku da izaberu - bata Đorinu 5-5-0 ili ipak malo ofanzivniju 5-4-1...
komšije svakako imaju šansu, kao što i svaki autsajder ima protiv favorita ( barem tako koeficijenti kažu )...jedino u kokeza ligi gde je 90% utakmica namešteno nema šanse da se desi da. favorit ( čitaj CZ ) ima loš dan, da promašuje, a protivnik iz jednog šuta da gol...zato ih i gledaju samo ovi sa partijskim zadatkom , neki bi rekli radnici ultra kopa...
elem, mi dobijamo Molde, da osvetimo Čuku, komšije Makabi...da vidimo našeg Ivića u Beogradu...

Zvezdan Vuletic

pre 4 godine

Do uspeha u Evropi se ne dolazi preko noći. Mi stvaramo timove koji će uz dozu sportske sreće biti sposobni za velika dostignuća. Ukoliko na sledećem žrebu Zvezda i Partizan tj SNS1 I SNS2 ne izvuku nijednog rivala, već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57) Ne lupetaj!

Dzony

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57)

vidi se da se ne razumes puno o fudbalu, oni koji imaju koeficijent 31.000 kakvi danci... boze boze kome se sve daje internet i takvi kao ti ce da pljuju odma ako ne daj boze zvezda ispadne.

defekt

pre 4 godine

Aj sad onako realno,I ako sam partizanovac, voleo bi da igramo LE kao i zvezda. Kad dodje cetvrtak da to bude praznik fudbala, ma sta god uradili. Ali kako stoje sanse zvezda ce lakse do LE nego Partizan, mada trebaju dobiti turke. A protivnik u narednoj rundi me uopste ne interesuje! Srecno svima!

Delija

pre 4 godine

Zvezda da izvuče Maribor za LS i Arar za LE a Partizan nek izvuče Spartak Moskvu pa da vide malo kako je nama bilo 7 godina kad smo naletali na jake rivale a mi sa slabim koeficijentom i stalno ispadali iz kvalifikacija La bas zeleo da osete malo patnju koju smo mi osećali tih 7 godina titula pod Karadzicem.

SDK

pre 4 godine

(Dzony, 05. avgust 2019 10:02)

Kakvi ste moroni, od Kopenhagena pravite Real Madrid, ako hoćemo da budemo u eliti moramo da se tako i ponašamo, a ne da nam se gaće tresu popout tebe na pomen Danskog giganta zvanog Kopenhagen koji ima koef 31 wow zamisli.

D1V1

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.

Kosjan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.

basketball reference

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?!

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?

Nemanja

pre 4 godine

partizan ne mora da se brine,jer je dobio Macvu... sad je medju najboljim u evropi.po navijacima tog kluba..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. avgust 2019 09:36)

S kim se ti svadjas u toj praznoj glavi...

SDK

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.

D1V1

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.

basketball reference

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?!

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?

Kosjan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.

Nemanja

pre 4 godine

partizan ne mora da se brine,jer je dobio Macvu... sad je medju najboljim u evropi.po navijacima tog kluba..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. avgust 2019 09:36)

S kim se ti svadjas u toj praznoj glavi...

Dzony

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57)

vidi se da se ne razumes puno o fudbalu, oni koji imaju koeficijent 31.000 kakvi danci... boze boze kome se sve daje internet i takvi kao ti ce da pljuju odma ako ne daj boze zvezda ispadne.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Osvajamo ovo! Real posrće, Liverpul se izduvao prošle sezone, Milan nije u formi, Olimpijakos me ne brine previše...Realno, sve osim titule bio bi neuspeh u ovakvim okolnostima.

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda izvlaci Rozenborg. Prosle godine su bile ekipe na S, ove godine turneja po Skandinaviji. A i vreme je za revans, jos se secam kako su prekinuli 10-ak godina nepobedivosti na Marakani.

milan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40)

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu!

Zahvaljujemo se na glasu.

Zvezdan Vuletic

pre 4 godine

Do uspeha u Evropi se ne dolazi preko noći. Mi stvaramo timove koji će uz dozu sportske sreće biti sposobni za velika dostignuća. Ukoliko na sledećem žrebu Zvezda i Partizan tj SNS1 I SNS2 ne izvuku nijednog rivala, već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova.

SDK

pre 4 godine

(Dzony, 05. avgust 2019 10:02)

Kakvi ste moroni, od Kopenhagena pravite Real Madrid, ako hoćemo da budemo u eliti moramo da se tako i ponašamo, a ne da nam se gaće tresu popout tebe na pomen Danskog giganta zvanog Kopenhagen koji ima koef 31 wow zamisli.

Рајко Четник

pre 4 godine

Било би добро да комшије извуку Спартак из Москве да им помогнемо да коначно напуне стадион. Штета је да стално зврљи празан.

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda LE ima zagarantovano ali ambicije kluba su svakako LS gde su proslogodisnjim izdanjem kada su do predzadnjeg kola bili jos u igri da prodju dalje u nokaut fazu u grupi kakvoj su imali samo potvrdili svoju velicinu...
Sto se tice ovog manjeg i neatraktivnog kluba bice uspeh ako budu i stigli do sledeceg kola...s'obzirom da su njihove pobede retke nad nekim klubom za koga se zna iz koje zemlje dolazi ne treba imati puno ocekivanja...

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57) Ne lupetaj!

Henk Mudi

pre 4 godine

Znači, danas se odlučuje ko ce da izbaci CZ iz takmičenja. Hehehe....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 05. avgust 2019 10:29)

I posle se ljute kad im kazes da su osnovani u Hrvatskoj.... To je ono hrvatsko u vama, nije bitno sta ce sa vama biti, bitno je da je drugi lose prodju...

Delija

pre 4 godine

Zvezda da izvuče Maribor za LS i Arar za LE a Partizan nek izvuče Spartak Moskvu pa da vide malo kako je nama bilo 7 godina kad smo naletali na jake rivale a mi sa slabim koeficijentom i stalno ispadali iz kvalifikacija La bas zeleo da osete malo patnju koju smo mi osećali tih 7 godina titula pod Karadzicem.

Milan

pre 4 godine

Nekada su pravila žreba baš objektivna. U principu ako nisi dovoljno dobar da eliminišeš Kopenhagen onda i nisi za Ligu Šampiona. Štičem utisak da smo malo slabiji nego prošle sezone, Terzić i družina su posle velikog priliva novca u klub odlučili da praktično ništa ne ulažu u ekipu iako je postojala potreba. Čak nam je otišao Krstičić koji je objektivno bio naš najbolji centralni vezni. Još smo i prodali talentovane klince obzirom da su nam samo njih i tražili, Savića poklonili. Niko neće ove Benove i drugare...

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Dobiješ Salcburg sa koeficijentom 55,a zatim Liverpul, PSŽ i Napoli i onda mi neko priča o sreći u žrebu!? Vreme je za novu LŠ!!!

BOSS

pre 4 godine

Evo da vidimo sjutra da li ce se napravit paklena atmosfera na stadion Zvezde jer im je sjutra bas to potrebno.
Kopenhagen je dobra ekipa a Zvezda uopste ne igra dobro.
Samo ove godine da ne moramo otplacivat "srecu" od prosle godine.

el_kiddo

pre 4 godine

Lakse je uci u LS nego u LE: klasicni primer, za LE moguce da dobijes sampiona Rusije, a za ulaz u LS mozes da dobijes sampiona Slovenije. Logike nigde.

SDK

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.

defekt

pre 4 godine

Aj sad onako realno,I ako sam partizanovac, voleo bi da igramo LE kao i zvezda. Kad dodje cetvrtak da to bude praznik fudbala, ma sta god uradili. Ali kako stoje sanse zvezda ce lakse do LE nego Partizan, mada trebaju dobiti turke. A protivnik u narednoj rundi me uopste ne interesuje! Srecno svima!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ Dnevna doza ps
Zašto čoveče ne odeš kod lekara ili nađeš devojku, zašto se brukaš na ovoj stranici. Ovde ima veoma duhovitih Partizan ovaca, i onih koji manje ili više razumeju ovu igru, ali Ti........ Ti si zaista neumoran i nesvakidašnje tužan......
Ja sigurno zbog likova kao što si Ti nikad neću poželeti Partizanu da izgubi od bilo kog stranog tima, ali nikad.
A znaš li zašto:
ZATO ŠTO SAM JA, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD!
Ali Ti i Tebi slični nikada to nećeš moći da razumeš.

Author

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..

severnjača

pre 4 godine

Kukamo zbog Kopenhagena, Jang Bojsa ili Slavije Prag a hoćemo u LŠ? Pa, koga biste vi u plej-of fazi, možda neki klub iz San Marina? Protivnici su solidni ali daleko da su nepobedivi! Dobijamo Rozenborg, prošle sezone na S a ove sa severa Evrope i Skandinavije! Napred Zvezda, samo hrabro i bez respekta!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Napomena:
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca,
stoji Partizan ovaca.
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju.
Pozdrav,

Socks

pre 4 godine

Bila je greška da su ovog vikenda otkazali utakmicu. Naprotiv, treba što više pravih utakmica da bi dostigli takmičarski ritam. Od čega da se odmore posle 2 kola? Ipak sve najbolje.

Neko to od gore vidi sve

pre 4 godine

Zvezda ce teze proci dance nego ove u sledecem kolu. Jang Bojs je u mnogo losijoj formi (neuigrani)u odnosu na proslu godinu.

Andrea Đani

pre 4 godine

Moj tip je pobednik duela Maribor - Rozenborg . A što se tiče Kopenhagena , mislim da smo ipak u prednosti i da će bilo koja pobeda u prvom meču biti dovoljna za revanš .

Marko

pre 4 godine

Ljudi sta se prepucavate
Partizan i Zvezda MORAJU da uđu u granu fazu, inače svi odosmo u kup sajamskih gradova. Jeste li vi svesni toga??
Od Radničkog i sličnih ekipa 'leba se nećemo najesti.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.

neutralni felsh

pre 4 godine

Napomena: 
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca, 
stoji Partizan ovaca. 
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju. 
Pozdrav,
(Najveći Zvezdaš lkad, 05. avgust 2019 11:23)


lepo i vaspitano... tako i treba.

Realno

pre 4 godine

Realno,za svaku od potencijalnih protivnika,mi smo ime i protiv svakog bi bili favoriti,makar za nijansu i mozemo sa svakim igrati.Ipak,ako bi se moglo birati,ne bih voleo da izvucemo Slaviju iz Praga a daljim redom bi protivnici po tezini bili,Jang Bojs,pa Apoel I na kraju Rozenborg ili Maribor,koji bi bili najpozeljniji.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Mi Turke prolazimo rutinski, za objektivne novinare da im olakšam naslovne strane - to će biti jedva 2-0 ovde i 1-0 tamo...evo Donald koje traume ima od nas morao čovek da dođe koji dan ranije da pita Milojevića, inače majstora za bunkericu, koju taktiku da izaberu - bata Đorinu 5-5-0 ili ipak malo ofanzivniju 5-4-1...
komšije svakako imaju šansu, kao što i svaki autsajder ima protiv favorita ( barem tako koeficijenti kažu )...jedino u kokeza ligi gde je 90% utakmica namešteno nema šanse da se desi da. favorit ( čitaj CZ ) ima loš dan, da promašuje, a protivnik iz jednog šuta da gol...zato ih i gledaju samo ovi sa partijskim zadatkom , neki bi rekli radnici ultra kopa...
elem, mi dobijamo Molde, da osvetimo Čuku, komšije Makabi...da vidimo našeg Ivića u Beogradu...

Boki

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..
(Author, 05. avgust 2019 11:24) Zaboravio si Psv. Dinamo kijev sezonu pre polufinale lige sampiona, Milan osvajac, Bayer finalista, Rangers finalista kupa uefa, Psv polufinale.

Хаџи

pre 4 godine

Ако стигнемо до Јанг Бојса биће супер... а реално нам се опет отворио жреб... и зато свом снагом да јурнемо па шта буде.
Иначе у Београду, да буде пун пун стадион, и да груне са трибина па још ветар у леђа...

veliki strumf

pre 4 godine

Po meni Maribor/Rozenborg najpozeljniji rival. Nakon toga verovatno APOEL/Karabag. Jang Bojs ima sada dobar tim, ubedljivo su osvojili titulu prošle godine sa čak 20 bodova više od Bazela. Ove su opet prvi, kao i Slavija koja igra toplo-hladno. Sto se LE tiče, možda bi valjalo izbeci Makabi, on mi se čini kao potencijalno najteži rival po imenu. Sve ovo ostalo bi se moralo proći.

Granota

pre 4 godine

Zvezda i moze da dobije protivnika (u 4. kolu kv. za LE), a Partizan tesko. Sa ovakvom igrom i kvalitetom, tesko prolaze sledecu rundu.

zlocin i kazna

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.
(Lajavi krelac, 05. avgust 2019 10:59)

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koga li ce izvuci vucicev klub , pitanje je sada?
(Dusegupka, 5. avgust 2019 11:24)

Ne umeš da čitaš ?

Što se tiče Partizana, oni prethodno moraju da pobede Malatiju kako bi stigli do plej-of runde.

Ukoliko se to dogodi, biće u grupi povlašćenih ekipa i svrstani su u podgrupu 3. Potencijalni rivali bili bi bolji iz mečeva Tun - Spartak Moskva, Molde - Aris, Lokomotiva Plovdiv - Strazbur, Marijampolj - AZ Alkmar, Nefči - Bnei Jehuda.

Ајмо до 15 места!

pre 4 godine

Наредне две године пресудне за Српски фудбал али највише за Звезду!Да би били 15(што не зависи само од нас него и од других)морају и Звезда и Партизан у групе или да Звезда уђе у Лш а Партизан испадне тек у плеј офу...То је један од услова...Други је да ако се ово прво деси Звезда реално мора бити у прва два и обезбеди пролеће а Партизан освоји па бар преко 5 бодова...Ако уђе Звезда у Лш а Партизан у плејофу испадне,Звезда мора бити 3 у Лш и проћи бар шеснаестину финала... Звезда наредне две сезоне губи коефицијент из сезона кад је испала од Каирата и оне наредне а Звезда већ ове сезоне има колико од те наредне после Каирата...Што значи ако Звезда уђе у Лш,она је следеће године до плејофа Лш повлашћена а ако буде и 3 у групи или којим чудом прва можда и у плејофу повлашћена...Ако уђемо у Ле морамо бити у прва два и бићемо до 4 кола повлашћени...Ако би још прошли 16 финала од зависности других екипа можда би били повлашћени целе квалификације... Звезда мора наредне две сезоне играти минимум Ле јер ако буде играла она себе осигурава за Ле а Лш би сваке друге сезоне била реална!

nista o nicemu

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?! 

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?
(basketball reference, 05. avgust 2019 09:36)

Jeremija idi botuj za Lebrona

Demar Derosan

pre 4 godine

Jeste Zvezda vece ime od Jang Bojsa i Apoela, ali ova dva tima, po individualnom i fizickom kvalitetu, su dobri timovi, tako da bi sa njina sanse bile 50:50. Ja bih mozda malo vise voleo Maribor ili Rozenborg.

Djuro

pre 4 godine

Najmanje sam zeleo Jang Bojs,nije neko zvucno ime ali mnogo dobar tim.Prosle sezone su ostavili Bazel ne znam koliko iza sebe,ali puno.Izbacili su Dinamo pobedom na Maksimiru u kvalifikacijama,dobri su bili i u ligi sampiona.Po meni puno su nezgodniji nego sto bi bili ostali moguci protivnici.Ali ipak,prvo da prodjemo Kopenhagen,koji je po meni oko 20% losiji od Jang Bojsa,da obezbedimo bar ligu evrope,a onda da napadnemo ligu sampiona a da u dzepu vec imamo jesen u evropi.

neutralni felsh

pre 4 godine

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki. 
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40) 

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu! 

Zahvaljujemo se na glasu.
(milan, 05. avgust 2019 10:04)


liverpul ste u beogradu dobili jer su vas potcenili, a kad su se probudili vec je bilo kasno. zato su vam u liverpulu sa laganih 4:0 pokazali kako zaista stoje stvari.

laki

pre 4 godine

po imenima sve bi to trebala da bude boranija ali po do sada vidjenom i nije bas tako, zadnjih godina mnogo su ojacale ekipe iz za nas nekadasnjih ovaca za sisanje, sad nesto i nema razlike u kvalitetu ekipa iz lš i le kroz kvalifikacije

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda dobije Karabag a Partizan Spartak Moskvu, posto Partizanu ove godine zreb nije naklonjen za razliku od Zvezde ne bi me cudilo da ovako bude, mada trebalo bi da bude obrnuto, da Zvezda dobije protivnike malo jace od Suduve, Helsinkija, Radnickog i Javora.

neutralni felsh

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.
(D1V1, 05. avgust 2019 09:32)


renome? to je ono kad imas poznato ime a odavno si bez rezultata. ukratko, nema vise nama smesnih protivnika, to je bilo nekad davno. sad potajno zbirno strepimo i od sudove i raznih nomada... ksamakse, cernomorce, kairate, petah tikve, samroke, ludogorece da i ne pominjem.

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda opet dobije lakog rivala a Partizan neke azdaje. Deki, Deki Deki ( Stankovicu) tako ti Alaha... Bolje da je Krstajic bio pomocnik Ceferina nego selektor Srbije.

Lajavi krelac

pre 4 godine

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...
(zlocin i kazna, 5. avgust 2019 11:29)

Marin levo, Jevtović nije za desno. Koga da staviš na desno, ako ne i Bena u lošoj formi, jer je jedini za tu poziciju, sve drugo je krš. Pročitaj malo pažljivije šta piše.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sta bi sa onom teorijom grobara da ce Deki Stankovic da im namesti Spartak ? Hahaha, u sta sve oni ne veruju, kakve bajkeee.

Delija

pre 4 godine

Zvezda da izvuče Maribor za LS i Arar za LE a Partizan nek izvuče Spartak Moskvu pa da vide malo kako je nama bilo 7 godina kad smo naletali na jake rivale a mi sa slabim koeficijentom i stalno ispadali iz kvalifikacija La bas zeleo da osete malo patnju koju smo mi osećali tih 7 godina titula pod Karadzicem.

SDK

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.

el_kiddo

pre 4 godine

Lakse je uci u LS nego u LE: klasicni primer, za LE moguce da dobijes sampiona Rusije, a za ulaz u LS mozes da dobijes sampiona Slovenije. Logike nigde.

milan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40)

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu!

Zahvaljujemo se na glasu.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Mi Turke prolazimo rutinski, za objektivne novinare da im olakšam naslovne strane - to će biti jedva 2-0 ovde i 1-0 tamo...evo Donald koje traume ima od nas morao čovek da dođe koji dan ranije da pita Milojevića, inače majstora za bunkericu, koju taktiku da izaberu - bata Đorinu 5-5-0 ili ipak malo ofanzivniju 5-4-1...
komšije svakako imaju šansu, kao što i svaki autsajder ima protiv favorita ( barem tako koeficijenti kažu )...jedino u kokeza ligi gde je 90% utakmica namešteno nema šanse da se desi da. favorit ( čitaj CZ ) ima loš dan, da promašuje, a protivnik iz jednog šuta da gol...zato ih i gledaju samo ovi sa partijskim zadatkom , neki bi rekli radnici ultra kopa...
elem, mi dobijamo Molde, da osvetimo Čuku, komšije Makabi...da vidimo našeg Ivića u Beogradu...

Nemanja

pre 4 godine

partizan ne mora da se brine,jer je dobio Macvu... sad je medju najboljim u evropi.po navijacima tog kluba..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. avgust 2019 09:36)

S kim se ti svadjas u toj praznoj glavi...

Dejan CZ

pre 4 godine

Zvezda LE ima zagarantovano ali ambicije kluba su svakako LS gde su proslogodisnjim izdanjem kada su do predzadnjeg kola bili jos u igri da prodju dalje u nokaut fazu u grupi kakvoj su imali samo potvrdili svoju velicinu...
Sto se tice ovog manjeg i neatraktivnog kluba bice uspeh ako budu i stigli do sledeceg kola...s'obzirom da su njihove pobede retke nad nekim klubom za koga se zna iz koje zemlje dolazi ne treba imati puno ocekivanja...

Kosjan

pre 4 godine

Ako Zvezda prodje Kopenhagen dace Bog,otvoren put u Ligu sampiona ima.
(Aleksej, 05. avgust 2019 09:31)

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki.

Рајко Четник

pre 4 godine

Било би добро да комшије извуку Спартак из Москве да им помогнемо да коначно напуне стадион. Штета је да стално зврљи празан.

D1V1

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.

Milan

pre 4 godine

Nekada su pravila žreba baš objektivna. U principu ako nisi dovoljno dobar da eliminišeš Kopenhagen onda i nisi za Ligu Šampiona. Štičem utisak da smo malo slabiji nego prošle sezone, Terzić i družina su posle velikog priliva novca u klub odlučili da praktično ništa ne ulažu u ekipu iako je postojala potreba. Čak nam je otišao Krstičić koji je objektivno bio naš najbolji centralni vezni. Još smo i prodali talentovane klince obzirom da su nam samo njih i tražili, Savića poklonili. Niko neće ove Benove i drugare...

Henk Mudi

pre 4 godine

Znači, danas se odlučuje ko ce da izbaci CZ iz takmičenja. Hehehe....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 05. avgust 2019 10:29)

I posle se ljute kad im kazes da su osnovani u Hrvatskoj.... To je ono hrvatsko u vama, nije bitno sta ce sa vama biti, bitno je da je drugi lose prodju...

defekt

pre 4 godine

Aj sad onako realno,I ako sam partizanovac, voleo bi da igramo LE kao i zvezda. Kad dodje cetvrtak da to bude praznik fudbala, ma sta god uradili. Ali kako stoje sanse zvezda ce lakse do LE nego Partizan, mada trebaju dobiti turke. A protivnik u narednoj rundi me uopste ne interesuje! Srecno svima!

neutralni felsh

pre 4 godine

Otvoren put? young boys , Slavija prag? svi timovi su jaki. 
(Kosjan, 05. avgust 2019 09:40) 

Ajde bre dobili smo Liverpul ovde da ne pominjem ostale utakmice zadnje dve godine! sta se treses od Young boysa, Slavija prag??? naravno i da smo veci klub od svih njih i da smo favoriti u tim duelima...prihvati istinu! 

Zahvaljujemo se na glasu.
(milan, 05. avgust 2019 10:04)


liverpul ste u beogradu dobili jer su vas potcenili, a kad su se probudili vec je bilo kasno. zato su vam u liverpulu sa laganih 4:0 pokazali kako zaista stoje stvari.

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda dobije Karabag a Partizan Spartak Moskvu, posto Partizanu ove godine zreb nije naklonjen za razliku od Zvezde ne bi me cudilo da ovako bude, mada trebalo bi da bude obrnuto, da Zvezda dobije protivnike malo jace od Suduve, Helsinkija, Radnickog i Javora.

To je moja iberzokna

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57) Ne lupetaj!

SDK

pre 4 godine

(Dzony, 05. avgust 2019 10:02)

Kakvi ste moroni, od Kopenhagena pravite Real Madrid, ako hoćemo da budemo u eliti moramo da se tako i ponašamo, a ne da nam se gaće tresu popout tebe na pomen Danskog giganta zvanog Kopenhagen koji ima koef 31 wow zamisli.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ Dnevna doza ps
Zašto čoveče ne odeš kod lekara ili nađeš devojku, zašto se brukaš na ovoj stranici. Ovde ima veoma duhovitih Partizan ovaca, i onih koji manje ili više razumeju ovu igru, ali Ti........ Ti si zaista neumoran i nesvakidašnje tužan......
Ja sigurno zbog likova kao što si Ti nikad neću poželeti Partizanu da izgubi od bilo kog stranog tima, ali nikad.
A znaš li zašto:
ZATO ŠTO SAM JA, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD!
Ali Ti i Tebi slični nikada to nećeš moći da razumeš.

Bodibond

pre 4 godine

Sad kad Zvezda opet dobije lakog rivala a Partizan neke azdaje. Deki, Deki Deki ( Stankovicu) tako ti Alaha... Bolje da je Krstajic bio pomocnik Ceferina nego selektor Srbije.

basketball reference

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?!

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.

BOSS

pre 4 godine

Evo da vidimo sjutra da li ce se napravit paklena atmosfera na stadion Zvezde jer im je sjutra bas to potrebno.
Kopenhagen je dobra ekipa a Zvezda uopste ne igra dobro.
Samo ove godine da ne moramo otplacivat "srecu" od prosle godine.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Osvajamo ovo! Real posrće, Liverpul se izduvao prošle sezone, Milan nije u formi, Olimpijakos me ne brine previše...Realno, sve osim titule bio bi neuspeh u ovakvim okolnostima.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Napomena:
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca,
stoji Partizan ovaca.
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju.
Pozdrav,

Dzony

pre 4 godine

Kakav bre Kopenhagen, gde bre Danci igraju fudbal, mora to da se dobije jedno 2:0 ili 3:0 na Marakani, a tamo neka damo gol i neka izgubimo 3:1, ne mračite ovi moraju glatko da se prođu.
(SDK, 05. avgust 2019 09:57)

vidi se da se ne razumes puno o fudbalu, oni koji imaju koeficijent 31.000 kakvi danci... boze boze kome se sve daje internet i takvi kao ti ce da pljuju odma ako ne daj boze zvezda ispadne.

Zvezdan Vuletic

pre 4 godine

Do uspeha u Evropi se ne dolazi preko noći. Mi stvaramo timove koji će uz dozu sportske sreće biti sposobni za velika dostignuća. Ukoliko na sledećem žrebu Zvezda i Partizan tj SNS1 I SNS2 ne izvuku nijednog rivala, već dogodine se možemo radovati uspesima naših timova.

Granota

pre 4 godine

Zvezda i moze da dobije protivnika (u 4. kolu kv. za LE), a Partizan tesko. Sa ovakvom igrom i kvalitetom, tesko prolaze sledecu rundu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Napomena: 
Poštovane komšije, u predhodnom komentaru došlo je do greške u štampanju, naime : umesto Partizanovaca, 
stoji Partizan ovaca. 
Ja se takvim prizemnim aluzijama ne služim, i to nije moj stil. Zaista neznam kako je došlo do takve greške u štampanju. 
Pozdrav,
(Najveći Zvezdaš lkad, 05. avgust 2019 11:23)


lepo i vaspitano... tako i treba.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Dobiješ Salcburg sa koeficijentom 55,a zatim Liverpul, PSŽ i Napoli i onda mi neko priča o sreći u žrebu!? Vreme je za novu LŠ!!!

nista o nicemu

pre 4 godine

Koji stručnjak je osmislio genijalan plan da se ekipe koje su se ove sezone već sastajale u Evropi, mogu ponovo da igraju samo par nedelja kasnije?! 

Zašto sad ne diriguju žreb, kao što rade godinama?
(basketball reference, 05. avgust 2019 09:36)

Jeremija idi botuj za Lebrona

Zvezdas

pre 4 godine

Zvezda izvlaci Rozenborg. Prosle godine su bile ekipe na S, ove godine turneja po Skandinaviji. A i vreme je za revans, jos se secam kako su prekinuli 10-ak godina nepobedivosti na Marakani.

zlocin i kazna

pre 4 godine

Ako protiv Kopenhagena odbrana ne bude u sastavu Gajić - Degenek, Pankov - Žander/Rodić mi nemamo šta da tražimo protiv Danaca. Onakvu paniku čim lopta padne u šesnaesterac ovi će, za razliku od Helsinkija, sigurno da kažnjavaju. Gardistu Stojkovića treba pokloniti nekome, čovek ni senka igrača od pre dve godine, Milunović prečesto ispada, iako je koristan u skoku, Babić takođe... Protiv Helsinkija Miloje ubacio Jevtovića po levoj strani i Zvezdin napad živnuo, u sledećoj ga, protiv Radničkog, baci na desnu stranu, ovaj ne može da se sastavi. Svaki put kad sam gledao Marina po levoj strani bio je konstantno opasan po gol svojim ubacivanjima iz drugog plana i centaršutevima, a zašto ga Miloje drži u sredini nije mi jasno. Ivanić nas je razbijao kad je igrao za BATE u sredini, a ne po krilu, kao što radi u Zvezdi. Ben pruža najbolje partije kad igra po sredini, a ne na desnoj strani, mada je sad u tako lošoj formi, da ga ne bi ni stavljao u tim. Ne znam zašto im Miloje u svakoj utakmici meša pozicije, tako da igraju mnogo lošije nego što bi mogli. Da je tim u sastavu (s desna na levo) Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Žander (Rodić ide) - Vulić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Pavkov/Boaći ne bih se plašio Kopenhagena ni sekunde, ali Miloje je počeo previše da eksperimentiše i tera neke svoje bubice, kao da je u svađi sa upravom. Kao da bi najradije napravio nešto loše, u inat upravi, ali ako to uradi niko ga posle ne bi hteo za trenera. A i ko zna kako bi navijači reagovali.
(Lajavi krelac, 05. avgust 2019 10:59)

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...

Ајмо до 15 места!

pre 4 godine

Наредне две године пресудне за Српски фудбал али највише за Звезду!Да би били 15(што не зависи само од нас него и од других)морају и Звезда и Партизан у групе или да Звезда уђе у Лш а Партизан испадне тек у плеј офу...То је један од услова...Други је да ако се ово прво деси Звезда реално мора бити у прва два и обезбеди пролеће а Партизан освоји па бар преко 5 бодова...Ако уђе Звезда у Лш а Партизан у плејофу испадне,Звезда мора бити 3 у Лш и проћи бар шеснаестину финала... Звезда наредне две сезоне губи коефицијент из сезона кад је испала од Каирата и оне наредне а Звезда већ ове сезоне има колико од те наредне после Каирата...Што значи ако Звезда уђе у Лш,она је следеће године до плејофа Лш повлашћена а ако буде и 3 у групи или којим чудом прва можда и у плејофу повлашћена...Ако уђемо у Ле морамо бити у прва два и бићемо до 4 кола повлашћени...Ако би још прошли 16 финала од зависности других екипа можда би били повлашћени целе квалификације... Звезда мора наредне две сезоне играти минимум Ле јер ако буде играла она себе осигурава за Ле а Лш би сваке друге сезоне била реална!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koga li ce izvuci vucicev klub , pitanje je sada?
(Dusegupka, 5. avgust 2019 11:24)

Ne umeš da čitaš ?

Što se tiče Partizana, oni prethodno moraju da pobede Malatiju kako bi stigli do plej-of runde.

Ukoliko se to dogodi, biće u grupi povlašćenih ekipa i svrstani su u podgrupu 3. Potencijalni rivali bili bi bolji iz mečeva Tun - Spartak Moskva, Molde - Aris, Lokomotiva Plovdiv - Strazbur, Marijampolj - AZ Alkmar, Nefči - Bnei Jehuda.

Andrea Đani

pre 4 godine

Moj tip je pobednik duela Maribor - Rozenborg . A što se tiče Kopenhagena , mislim da smo ipak u prednosti i da će bilo koja pobeda u prvom meču biti dovoljna za revanš .

severnjača

pre 4 godine

Kukamo zbog Kopenhagena, Jang Bojsa ili Slavije Prag a hoćemo u LŠ? Pa, koga biste vi u plej-of fazi, možda neki klub iz San Marina? Protivnici su solidni ali daleko da su nepobedivi! Dobijamo Rozenborg, prošle sezone na S a ove sa severa Evrope i Skandinavije! Napred Zvezda, samo hrabro i bez respekta!

Lajavi krelac

pre 4 godine

E jesi bas lajav...
Bena, zbog lose forme ne bi ni stavio u tim, ishvali Jevtovica.
I idealan tim, paf, Ben...
Idealan 'menadjer'...
(zlocin i kazna, 5. avgust 2019 11:29)

Marin levo, Jevtović nije za desno. Koga da staviš na desno, ako ne i Bena u lošoj formi, jer je jedini za tu poziciju, sve drugo je krš. Pročitaj malo pažljivije šta piše.

Boki

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..
(Author, 05. avgust 2019 11:24) Zaboravio si Psv. Dinamo kijev sezonu pre polufinale lige sampiona, Milan osvajac, Bayer finalista, Rangers finalista kupa uefa, Psv polufinale.

Socks

pre 4 godine

Bila je greška da su ovog vikenda otkazali utakmicu. Naprotiv, treba što više pravih utakmica da bi dostigli takmičarski ritam. Od čega da se odmore posle 2 kola? Ipak sve najbolje.

Realno

pre 4 godine

Realno,za svaku od potencijalnih protivnika,mi smo ime i protiv svakog bi bili favoriti,makar za nijansu i mozemo sa svakim igrati.Ipak,ako bi se moglo birati,ne bih voleo da izvucemo Slaviju iz Praga a daljim redom bi protivnici po tezini bili,Jang Bojs,pa Apoel I na kraju Rozenborg ili Maribor,koji bi bili najpozeljniji.

Neko to od gore vidi sve

pre 4 godine

Zvezda ce teze proci dance nego ove u sledecem kolu. Jang Bojs je u mnogo losijoj formi (neuigrani)u odnosu na proslu godinu.

Хаџи

pre 4 godine

Ако стигнемо до Јанг Бојса биће супер... а реално нам се опет отворио жреб... и зато свом снагом да јурнемо па шта буде.
Иначе у Београду, да буде пун пун стадион, и да груне са трибина па још ветар у леђа...

Demar Derosan

pre 4 godine

Jeste Zvezda vece ime od Jang Bojsa i Apoela, ali ova dva tima, po individualnom i fizickom kvalitetu, su dobri timovi, tako da bi sa njina sanse bile 50:50. Ja bih mozda malo vise voleo Maribor ili Rozenborg.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Sta bi sa onom teorijom grobara da ce Deki Stankovic da im namesti Spartak ? Hahaha, u sta sve oni ne veruju, kakve bajkeee.

Author

pre 4 godine

Pričali su biće teže našim timovima, ono ispade mnogo bolje. Od 2000. Zvezda u tom poslednjem kolu igrala sa tada bruka jakim timovima: Dinamo Kijev, Milan, Bayer, Rangers..

veliki strumf

pre 4 godine

Po meni Maribor/Rozenborg najpozeljniji rival. Nakon toga verovatno APOEL/Karabag. Jang Bojs ima sada dobar tim, ubedljivo su osvojili titulu prošle godine sa čak 20 bodova više od Bazela. Ove su opet prvi, kao i Slavija koja igra toplo-hladno. Sto se LE tiče, možda bi valjalo izbeci Makabi, on mi se čini kao potencijalno najteži rival po imenu. Sve ovo ostalo bi se moralo proći.

neutralni felsh

pre 4 godine

Ako se ne plasiraju bar u Ligu Evrope, i jedni i drugi, da ne ulazimo i detalje, kompletne uprave treba da daju otkaz iz moralnih razloga. Protivnici za Ligu Evrope su smijesni za klubove renomea Zvezde i Partizana.
(D1V1, 05. avgust 2019 09:32)


renome? to je ono kad imas poznato ime a odavno si bez rezultata. ukratko, nema vise nama smesnih protivnika, to je bilo nekad davno. sad potajno zbirno strepimo i od sudove i raznih nomada... ksamakse, cernomorce, kairate, petah tikve, samroke, ludogorece da i ne pominjem.

laki

pre 4 godine

po imenima sve bi to trebala da bude boranija ali po do sada vidjenom i nije bas tako, zadnjih godina mnogo su ojacale ekipe iz za nas nekadasnjih ovaca za sisanje, sad nesto i nema razlike u kvalitetu ekipa iz lš i le kroz kvalifikacije

Marko

pre 4 godine

Ljudi sta se prepucavate
Partizan i Zvezda MORAJU da uđu u granu fazu, inače svi odosmo u kup sajamskih gradova. Jeste li vi svesni toga??
Od Radničkog i sličnih ekipa 'leba se nećemo najesti.

Djuro

pre 4 godine

Najmanje sam zeleo Jang Bojs,nije neko zvucno ime ali mnogo dobar tim.Prosle sezone su ostavili Bazel ne znam koliko iza sebe,ali puno.Izbacili su Dinamo pobedom na Maksimiru u kvalifikacijama,dobri su bili i u ligi sampiona.Po meni puno su nezgodniji nego sto bi bili ostali moguci protivnici.Ali ipak,prvo da prodjemo Kopenhagen,koji je po meni oko 20% losiji od Jang Bojsa,da obezbedimo bar ligu evrope,a onda da napadnemo ligu sampiona a da u dzepu vec imamo jesen u evropi.