Tenis 235

Ponedeljak, 05.08.2019.

08:10

Kirijos oduševio, osvojio titulu na turniru u Vašingtonu

Australijanac Nik Kirijos pobednik je turnira Serije 500 u Vašingtonu.

Kirijos oduševio, osvojio titulu na turniru u Vašingtonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

235 Komentari

Sortiraj po:

Ovo

pre 4 godine

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj ...
(Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh..., 5. avgust 2019 14:42)

Molim objavite, vazno je razjasniti brojeve, ne zelim da kreiram konfuziju.
Pre svega, pogresno ste interpretirali moje podatke - napisao sam da je Italijana i romanizovanih Srba, a ne samo romanizovanih Srba.
Brojeve sam nasao u clanku na internetu, obzirom da je sve dosta detaljno, izgledaju pouzdano. Naravno, nema garancije. Evo linka: http://slobodnahercegovina.com/vladimir-umeljic-kako-su-srbi-postali-hrvati/
Inace,cela prica nije besmislena. Naime, do sredina 19.veka AU je apsolutno bilo u interesu da podrzava srpski nacionalni identitet zbog sukoba sa Turcima - Srbi su, ukratko, bili njihov "trojanski konj" na turskoj teritoriji. Stvar se drasticno menja upravo od sredine 19.veka, tada se turska kao sila polako povlaci sa Balkana i "srpski faktor" kao takav vise nije bitan. Pritisak na Srbiju sve vise raste, narocito posle odlaska dinastije Obrenovic.
Vi pitata zasto se ta drzava nazvala Hrvatska a ne Srpska - ona se u zvala Austro-Ugarska. Inace, od onih pet miliona Italijana i romanizovanih Srba, ogromna vecina su bili Italijani, tako da Srba nije bilo 8 miliona, ali ih bilo mnogo vise od Hrvata. Drzava Hrvatska nije postojal ni u vreme Kraljevine, tada su bile Banovine. Tek kada je 100-godisnjim procesom (1850-1950) broj Srba smanjen na potrebnu meru, nastala je Hrvatska.

simpo

pre 4 godine

granice ludila
Možda bolje ako Novak hoće da mu dozvoli da pogleda i obriše sve one slem trofeje,jer ako mu dozvoli sve da ih pogleda i obriše trebat će mu mesec dana

Delije Čikago

pre 4 godine

Da trenira kao vekika trojka imao bi do sada 5,6 GS, što je srazmerno njegovom talentu, ali nema ono nešto što izdvaja tako talentovane od šampiona, Ja mu želim da osvoji koji GS...

Leso

pre 4 godine

Ne razumem zašto se Novakovi navijači ovoliko nerviraju u vezi Kirijosa. Ako su ubedjeni da je Djoković G.O.A.T. onda ne treba da obraćaju pažnju na ovog, talentovanog novajliju i da ga vredjaju. Nije valjda u pitanju strah da će Kirijos preoteti titulu. To bi već bila velika malodušnost.

Andjela

pre 4 godine

Možete vi o njemu da mislite šta vam je drago ali će ostati zabeleženo da je on u svojim prvim sustretima s velikom trojkom svu trojicu (znači u svom prvom meču, sa svakim od njih) Pobedio: Rozera, Novaka, Nadala. Đokovića je prvo pobedio 2017: Mexican Open (u červtrfinalu), pa u Indian Wells (u 4 kolu).

dd

pre 4 godine

labude

Novak je sve posteno zaradio,nije nista ukrao!porodica je sve ulozila u njega i to im se visestruko vratilo!!!!

ti mesas babe i zabe!!!! i idi da glasas na izborima za one sto su posteno zaradili sve,i sto kupuju stanove za 250.000..sto je poslala tetka iz kanade!

stavi prst na celo,i razmisli malo..da li je novak na neposten nacin dosao do toga sta ima???

a ti olovku u ruke i polako se psiholoski pripremaj za glasanje,eto i karic se vratio,izbor ti je prosiren,ne samo za tebe mnogo vas ima!ima puno postenih da zaokruzite

krivo vam je sto je Novak sve posteno zaradio...odricanje u mladosti od svega..pa ste se uhvatili ove budale kirojosa sto vredja novaka i podrzavate ga..pu kako vas nije sve sramota!

vise od pola komentara podrska za psihickog bolesnika???

a naseg coveka blatite!!!

labud

pre 4 godine

@dd
Pazi ovako,ovo je vest koja nema apsolutno nikakve veze sa Djokovicem a ima preko 200 komentara gde jedno 95 posto najstrasnije vredja onoga na koga se vest odnosi zbog 2-3 benigne opaske i sale o vasem idolu(primera radi,Spanovicka uzme svetsko zlato pa ne bude 150,ostali iz manjih sportova jedva dobace do desetak).I umesto da se tu zapitas sta nije u redu sa nama,ne,tebi smeta onih 1 odsto sto ne vredja decka,i malo trezvenije razmislja.E bas zbog takvih nam i smanjuju plate i ponizavaju nas,isprali su vam mozak likom i delom Djokovica,deset godina pola vesti o njemu sta je jeo,pio,a sve sa ciljem da,baveci se njime,se ne bavite stvarima sto zivot znace,da ste 5 posto energije,umesto da histericno branite sportistu milionera od ne znam vec koga i cega,utrosili na bunt protiv onih koje taj isti i njegova porodica javno podrzavaju,ovo bi bilo bolje mesto za zivot.Pritom taj isti vam se za tu bolesnu ljubav zahvaljuje vredjanjem(secate se kako je Srdjan skoro napljuvao javnost,a sto Novak misli on govori),dugogodisnjim preskakanjem drzavnog tima,malverzacijama preko njihove firme Family sport,slikanjem sa onima koji danas slave oslobadjanje od "srbocetnika" i proterivanje 250000 dusa i velicanjem njihove nacije...Slazem se samo da bolje od ovog ne zasluzujemo,naravno iz potpuno drugih razloga.A ti polako skupljaj pare za ulaznicu od muzeja,da tata Srdja kupi zlatne felne od Lambordzinija,ipak samo oni treba da egzistiraju,a mi kolektivno da pocrkamo kada nismo za bolje.

Pera

pre 4 godine

Na stranu ljubomora, covek kad igra pruza najvisi nivo tenisa od svih iz mljadje generacije. Kad bi bio posvecen kao Rafa, Nole, RF lako bi stigao mnogo dalje od 30og mesta gde se sada vrti. Koliko dalje verovatno necemo nikada saznati.
Servis izuzetan, razoran i precizan, drop-šotovi odlicni, uz to vrlo atraktivan: u trecem gemu drugog seta dva puta je vratio lopticu korz noge - jednom odlican lob, drugi put drop-šot, oba puta osvojioo poen.

Veterinar

pre 4 godine

Ovo je i Troicki osvojio...
(Dr. Haus, 5. avgust 2019 15:14)

Zašto uvek moraš da slažeš? U finalu Vašingtona Troja je izgubio od Del Potra, u polufinalu je dobio je Rodika, ali je godinu dana ranije, 2007. godine, "opro" Nola u Umagu. Troja je bio 12. na svetskoj rang-listi, njegova pobeda donela nam je Dejvis kup, inače je najbolji teniser CZ svih vremena, dok je najbolji teniser Partizana - Novak Đoković. Od tenisera pomenuo bih još i Tipsu, od teniserki Anu Ivanović. Umesto lupetanja, kažite šta nije tačno?

Misim ili mislim?

pre 4 godine

Ako Kira opet omlati Novaka, to će biti veliko slavlje i dobra stvar kako za tenis, tako i za Srbe.
(pop, 5. avgust 2019 15:25)

Tačno. Ako pogledaš kako Novak deluje u poređenju s Kirom, to je slika grmelja i patuljka. Razlika u godinama ogromna (misim osam). Kira ima takvu fizičku konstituciju i lakoću kretanja da je mogao da bide i Bolt i Džordan, da nije izabrao tenis. Da nije malo "udaren" odavno bi imao mesto u samom vrhu. Čovek nema trenera!? Zaista je osobenjak.

granice ludila

pre 4 godine

simpo
Ili da pozajmi od Novaka onu klovnovsku periku, Zoroov plast i ostale vasarske atrakcije, sto je ovde smatrano vrhuncem duhovitosti?

Goran

pre 4 godine

Na svaku vijest o Kirjosu , a bombardujete nas sa vijestima o njemu svaki dan, najmanje 200 komentara! Znaci da je interesantan! Vazno je u medijima izazvati reakciju a on to svakodnevno radi. Svaka cast!

Aca

pre 4 godine

Naopako koliku je stekao popularnost u Srbiji, da li je pozitivna ili negativna manje vazno. Vazno je da se pise o njemu! Kakav ce samo Novak imati pritisak sledeci put kad budu igrali, jer ako izgubi sledi brutalno ponizavanje. Secam se kad se pojavio Kirijos kako mu se Viskovic divio I kako ga je hvalio sta god da uradi na terenu, a sad kad je potkacio Nola, sad mu odjednom sve smeta sta radi Kirijos na terenu.

maSi

pre 4 godine

Ne mogu da dočekam duel, između ćoškare iz kraja, i hirurga. Hirurg će sutra, vama, ili nekom vašem, spašavati život na operacionom stolu. Ćoškara će izdžepariti vaše roditelje, prodavati sestri dop, ukrasti vam porodični auto, kamatariti dete, kurvati se sa tuđim ženama. Svi koji duže prate tenis vide da je ćoškara vanvremenski talenat. Moje skromno mišljenje je da je bolji i od Novaka, Rođe, Vamosa, a od ovih ostalih igrača, za tri klase. Ali ćoškara ne samo da neće da trenira, jer je mrzi da trenira, već neće ništa normalno da radi, jer mrzi bilo kakvu civilizacijsku obavezu.

Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh...

pre 4 godine

Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.
(zasto volimo Noleta?, 5. avgust 2019 13:31)

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj (2,6 miliona plus 5,2 miliona romanizovanih), OSAM miliona Srba 1846. živelo u Hrvatskoj, 813 hiljada Hrvata, pa odakle to da se ta zemlja nazove Hrvatska, a ne Srpska, kad je Srba bilo deset puta više. Šta tebe briga gde će Novak da letuje? Kako znaš da Hrvati imaju lepo more a da je turistička uloga loša? Da li si tamo letovao? Što nisi letovao u Sopotu? Nisi ti svestan svog budalisanja. Da li se družiš sa Anicom?

Laž kao naša sudbina

pre 4 godine

Mi smo ovde vređali Aguta jer je rekao da je Federer najbolji svih vremena, ali naš ugledni tabloid, onaj "najugledniji", ima ovakav naslov: "Španac se klanja srpskom asu!". Šta je, ljudi, s nama?

Mobidik

pre 4 godine

Sve, sve, ali Kira je devet godina mlađi od Novaka, ne bih da budem zlurad, mislim da Novak protiv njega neće moći ništa. Lakoća s kojom igra i trči, dok se Novak rasteže i muči, sve govore.

ccc?

pre 4 godine

Освојио је 4 челенџера, 1 фјучерс и овај у Вашингтону и о овом лику се писе сваки дан по два, три поста?? Не могу да схватим? Шта је циљ??

zasto volimo Noleta?

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi...
(dd, 5. avgust 2019 11:16)

Svasta se napisali, da se ne izrazim drugacije. Prvo obozavam Novaka, samo za njegovo RG finale 2016. sam pukao 1000Eura, a bio sam i na jos par "manjih" turnira. O satima ispred televizora i na raznim forumima gde sam ga branio da i ne govorimo.
U isto vreme mi se APSOLUTNO ne svidja Noletovo preterano koketiranje sa Hrvatima - to sto im je cestitao drugo mesto u fudbalu mogu da zamislim, to je na na nekom sportskom nivou sasvim Ok. Dalje, mogu da prihvatim i to da je angazovao Ivanisevica, to je na licno (i, opet, sportskom nivou OK). Ono sto ne prihvatam je da se njegovo koketiranje, da ne upotrebim, goru rec prosiruje ne celokupnu drzavu Hrvatsku, ukljucujuci i njeno drzavno rukovodstvo - ono isto koje negira Jasenovac i slavi najveci progon stanovnistva od II sv.rata. Pri tome, sta on ima da letuje na Korculi, jeste hrvatsko primorje jedno od najlepsih, ali kada se sabere usluga i prirodne lepote, oni su pri dnu lestvice.
Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.

PecaPFC

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.
(Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove, 5. avgust 2019 12:35)

Sve sve al nick pobedio LOL :))))

Долазим за два минута

pre 4 godine

Још да освоји турнир "Мали Калемегдан Опен" и може у пензију.

dd

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!

Toto-ko-tunjo-i-podrska-Zvezdi-koja-se-pamti

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!
(dd, 5. avgust 2019 12:38)

Ali imas prijatelju i dukljanskog maga koji objasni ovcama svojim neke stvari. I ovce bleje. Naravno da treba da nas gaze i ponizavaju.

Vašington, gde je to?

pre 4 godine

Vau bas je odusevio uzeo nebitan turnircic koji najbolji tebiseri ni ne igraju.
(4k4.Dex, 5. avgust 2019 12:38)

I to u gradu za koji Srbi nikad nisu čuli.

granice ludila

pre 4 godine

antiDebil

Iiiiiiiiiiiii apsolutni pobednik za danas, sta za danas, za mesec:
"plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak" pa ovo je urnebesno! I jos, pazi, da Novak dozivi? Pa ne dozivljava Novak, vec Kirios? Ili se planeta rotira oko Novaka, kao oko politickog prijatelja njihove porodice? Kapa dole, krajnji stepen iracionalnosti je ovim dostignut.

Key and Peele

pre 4 godine

@dd kompleks boj, opusti se. ljudi biraju svog miljenika. okej he navijati za novaka ali je okej i protiv, nije ovo rat, nije ovo opstanak, vec zabava za mase.

Anglosaksonac iz Male Ivanče

pre 4 godine

Kira je završio koledž, Novak ima samo osnovnu školu. U Australiji pismenost 100 odsto, u Srbiji nepismenih 60 odsto. Kira reket drži u ruci kao pero, Novak kao lopatu. Kaže onaj prađed Bolitijeri - Novak ima najbolji drop-šot! Anica misli da pored imena Novak uvek mora da stoji Srbin. Kad ne znaju šta su po nacionalnosti bili Ada i Eva, oni odgovore da gospodin i gospođa nisu postojali! A šta piše u "Knjizi postanja"? Da li postoji Bog ili ste ga zamenili Novakom, Novak BogOtac. Nije s vašim odrastanjem nešto u redu, ima tu mnogo falinki. Nacionalizam je poslednje utočište hulja. Ne ratuju ljudi, ni nacije, ratuju nacionalisti.

Toto-ko-tunjo-cisto-da-razjasni

pre 4 godine

Bas je sladk,prava muskarcina,muzevan!Posle Kralja moj omiljeni igrac,ne bi mu oprostio,uhh...
(Jumko, 5. avgust 2019 11:03)


Ovo je Bodibond, nije Jumko.

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo koliko ce da se uveca kolicina mrznje prema Kirgiosu kad doticni ponovo prebije nolomaniji macka iz Monte Karla, hahahahahaha. Nadal je bio nervozan na WIM pred mec s Kirgiosom, to je bilo jasno kao dan, ali Nolo...Taj ce gledati da taj mec izbegne po bilo koju cenu. Imam osecaj da ce onaj napaljeni da ga ubije ko granom.

Toto-ko-tunjo-prilicno-gadljiv-na-licemerje

pre 4 godine

Realno me tenis ne interesuje ali kada procitam komentare i kolicinu mrznje prema Kirjosu ja sam odmah na njegovoj strani.
(Stojke, 5. avgust 2019 11:59)

Auuu, pa nemoj, Stojke, ime postojano... To nas prilicno potresa. I nije to mrznja prema Kirjosu vec gadjenje prema licemerju.

Toto-ko-tunjo-u-pokusaju-da-dokuci

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 5. avgust 2019 12:05)

Koliko treba da budes ogranicen da bi ovako nesto napisao...

Aca iz Beograda

pre 4 godine

Ono kad botovi nazivaju "botovima" normalne ljude koji ne ljube stope presvetom Monaku .... time se kriju i maskiraju u svojem bednom plaćenom obitavanju.... a pritom nisu svesni da su sa 200 "spontanih" komentara providni čak i penzionerima...

Brutus

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 05. avgust 2019 12:05)

I meni se sviđa poređenje, volim Mitrovu muziku. Dodao bih da je zvezda pobednik kupac šampiona, a komšije su komšije pobednika kupa šampiona.

Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.

djidjigovedina

pre 4 godine

@kale
samo jedan koristim,taj sa kojeg pisem,
nit sam jumco ..nit sam mario iz splita nit ostali botovi koji periodicno pisu
meni je zao sto sam ubo u "sridu" ,bolnu tacku ali tako je.ti znas da je tako,ja znam da je tako;)
uzivaj opstu nemoc

zemlja gruva

pre 4 godine

Novaku i njegovom tati mozda nesto znace ova vredjanja drugih, posto je to stav njihove buduce glasacke baze. Kiri, cisto sumnjam.

nele

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).
(U prolazu, 05. avgust 2019 11:09)

Pa možda kod tebe u prolazu ima mesta za njegov ponos , al kad je gustnateci ponos ima Nole. Bolje ti njega isprati makar u prolazu.

Miloš Radunović

pre 4 godine

Nesumnjivo jedan od najtalentovanijih tenisera, ali njegov temperament, odnosno nekultura, verovatno mu neće dozvoliti da postigne neki značajniji rezultat u tenisu.

Mladen

pre 4 godine

Sad znamo zašto je Kirios ljubomoran na Novaka. To je zbog Noletovog spontanog i prirodnog humora, zbog čega je često u centru pažnje i mimo tenisa. Kirios pak ima tu žarku želju da on bude glavni što se tiče šale, pa kad nije on u žiži dešavanja, napada i vređa ove druge, Novaka pogotovo. Izgleda da je on taj koji ima tu skrivenu potrebu da bude na silu voljen od svih, ali na neki svojstven način...

sale009

pre 4 godine

igrati na najvišem nivou znači osvojiti grend slem a ti si dečko od toga daleko 3 svetlosne godine.. atp 500 mogu i ja da osvojim samo ako potreniram jedno 2-3 nedelje...

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.

U prolazu

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).

Kale

pre 4 godine

(djidjigovedina, 05. avgust 2019 10:54)

Druze kako te ne mrzi da pises toliko komentara, i odakle ti tolika inspiracija za izmisljanje nikova vise? :)

Milos

pre 4 godine

Evo nas blizu 200 komentara. Toliko o tome koliko je Nik nebitan lik za "Srbende" PatriJote koji mrze ceo svet sem drzava kojima upravljaju diktatori.

Goran

pre 4 godine

Tenis je kao Dvor. Postoje Kralj,Kraljica i dvorska luda. Dvorska luda je svima interesantna, ali bi svi pa i ona vise voleli da su Kralj, ali ... ko ce se jos njega za neku godinu secati?

dd

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi,sto je navijao za hrvatsku,i sto je decko normalan nije nacionalista,otvoren prema svakom dobrom coveku ne gledajuci koje je nacionalnosti,i sto se usudio da zivi u monaku a ne u srbiji!pa ovo novo sa Ivanisevicem...itd

i samo se cekao neko u svetu tenisa ko ce da ga pljuje,da bi bio ljubimac onih koji to isto rade u srbiji...a ovaj decko nema ni jednu veliku titulu u tenisu da potkrepi taj talenat o kojem pricaju u zadnje vreme,ko da je vanzemaljac

ALI ETO PLJUJE NOVAKA,to se ceni,jer tako hejteri?i ne samo hejteri nego i nacionalisti?jedva ste docekali nekoga kao sto je kirjos????

neutralni felsh

pre 4 godine

Osvojio mali turnir u nepoznatom gradu i tamo je vređao Srbina Novaka Goata , a ovde ga neki slave.
(Nikad čuo za ovaj grad, 05. avgust 2019 11:35)


washington dc mora da je neko selo u alabami...

kilo belog i sifon sode

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.
(Poz iz BG-a, 05. avgust 2019 11:27)

kako da ih pobedi kad su svi poispadali od nekih koji su bili bolji od njih...a pobedio je na kraju nekog...valjda se rodzer zove...

Sredoje

pre 4 godine

Činjenica da ima ovoliko komentara dokaz je da je momak postigao svoj cilj. A to je da je izazvao pažnju svetske javnosti i u ogromnom delu publike simpatije. O njemu se priča, lik je u centru pažnje. Očigledno da je frustriran iz nekog razloga i zato se ovakvim ponašanjem malo oslobadja kompleksa. Namerno provocira... Na kraju dečko je veoma talentovan ima servis, neki udarci su mu bar juče bili na nivou Federera, posebno skraćene lopte i riterni. Ume i da žonglira, što znači da je "jak na reketu"... Uostalom ispraćen je velikim aplauzom publike...
Ne razumem kakve veze ima Nole sa niim!

Sasa

pre 4 godine

Djokovic mozda nervira onim slanjem srca ili sta vec i ja koji ga podrzava i mene nervira, ali on nikad nije izigravao budalu i grlio se sa navijacima i uvlacio se publici tokom govora. I onda ovaj klovn koji to radi prozove Djokovica da ima bolesnu zelju da ga svi vole, pa ko je bre ovde lud???

Sava

pre 4 godine

Postoji velika razlika izmedju Nika i Nola. Nolo sve radi planski i uvlaci se publici a Nik je jednostavno pozitivno udaren po mozgu i on radi to sto radi iz zezanja i stosa.

Jelica

pre 4 godine

Nikolasov otac je Grk slikar a majka Malezijska princeza. Tu je jednostavno SVETSKI MEGA STAR morao biti rodjen. Decko ce se razbiti od para za reklame. On je vec posle Federera najveci brend u tenisu.

cirkus

pre 4 godine

go psihijatrija
Publika vec ima jednog rialiti igraca, sa sve familijom, nego ga nece, dosadan, nametljiv, bez harizme i neduhovit. Golo ubacivanje love ne pomaze.

Doktor Pera

pre 4 godine

Bolesno zeli da je u centru paznje, ne moze da odigra mec, da da izjavu, da izadje u grad ili u WC a da ne napravi nesto da bude u centru paznje. Bolest slicna onoj koju imaju starlete. Ocekujem plasticnu operaciju kao sledeci bum. Ili mozda da promeni pol?

alxxx

pre 4 godine

Ne razumem, odakle sad to padanje po terenu, onoliko tapšanje, mahanje u krug prema publici, grli onu ženu, čovek bi pomislio da ima nesnosnu potrebu da se svidi publici, ah da, kada pobediš to više ne važi... ;)

Darko

pre 4 godine

Jedan komentator pre 2 dana ovde napisao u stilu "pregaziće ga Cicipas ko fap žabu", a drugi juče "Medvedev će ga počistiti sa nulom". I, šta bi? Poenta je da nikoga ne treba potcenjivati, a Novak treba posebno za njega da se spremi. I protiv publike.

miodrag

pre 4 godine

Svi vi kojima se "svidja" kreatura zvana NIk, nemojte da zaboravite kako je sve ovo ludilo pocelo- pocelo je od toga da je svom rivalu, kolegi, usred meca, rekao da mu devojka spava sa njegovim drugom, teniserom. Ako vama to nije dno dna onda ste vi gori od njega. Mislim da je on posejao nesto sto ce dovesti do ozbiljnog incidenta ta terenu , kad tad.....ali Boze moj, hleba i igara, nije se covek mnogo odmakao od svojih predaka sa drveta a kamoli Rima.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.

Pjesnik

pre 4 godine

Super lik
Kirjos Nik
(Pjesnik, 05. avgust 2019 08:59)

мислиш

јадан лик,
каријес Ник
(мики, 5. avgust 2019 09:58)

Mislim

Za tastaturom sjedi miki
u gacama mu kikiriki

Džoni

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.

мики

pre 4 godine

Dokazao je da još uvijek može igrati na najvišem nivou. Bravo, u tim poznim godinama....
(lobotom, 05. avgust 2019 09:00)

коментар године, хвала.

loza

pre 4 godine

@dragane a kakav je tek bolesnik neko ko se potpisuje sa tenis? blizu Niku vala, vrlo blizu, zamisli osvojio je 500 veliki "talenat" "šta bih ja sve mogao ali neću baš me mrzi da treniram" prevara, 25 godina i 6 titula eeej kakav strašan igrač, strašan samo na jeziku i debilnom ponašanju koji sve radi ne bi li poremetio protivnika, ma super je, hahahaha, oduzmi mu servis i dobićeš fore u pokušaju, u stvari ne moraš da mu oduzmeš samo smanji i dobićeš baš ništa, prevara na kub, samo mu je uspelo da zezne Medvedeva i da ovaj popusti u tb, jadno, ako tenis spadne na ovakve kukala mu majka...

1027

pre 4 godine

@fandjo, pobrkao si lončiće i to žestoko, vidi se da ne pratiš tenis već samo hejtuješ, koliko vidim misliš na fekija koji nikad ali nikad nije čestitao protivniku i ima izjavu recimo, kad je izgubio finale Majamija od Noleta, aliii mene publika voli (samo je falilo utata), a ovaj klovn radi mnooogo gore stvari od bilo koga a kamoli Novaka tako da dečko ajde vrati se na klikere, bla bla bla bla....

miodrag

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Acika, druze nas, mi kao publika imamo pravo da to radimo. ali kolege sa tura…..mogu, ali to je malo....a to kako je ovaj Pajac radio nije korektno uopste, kao i ono navijanje da Federer pobedi pre finale Vimblndona....to je ponasanje koje je za mene dno dna….Kirijos je prosto nevaspitan i nekulturan a zaradio je velike pare I pojavio se u vreme kada je Rialiti ne samo na televiziji nego sve vise u svakodnevnom zivotu, tako da je tlo za njegovo ludiranje i mangupiranje plodno….a to da ume da odigra i da igra nije bilo sporno nikad, makar i na preskoke, jer pobedjivti, uz zezanje, koje neminovno odvlaci koncentraciju nije nimalo prosto. Drugo je pitanje koliko to smeta protivnicima, koji jos uvek to ne priznaju, ali docice vreme kada ce taj isti Ciciban ili Danil da se oglase u nekom sledecem mecu jer to ne moze da ne odvlaci njihovu paznju…...zato jedva cekam da vidim njegov duel sa Rafom ili Novakom.....mislim da se nece zavrsiti prosto, pri tome ne mislim na rezultat....ATP nesvesno , za sada, prelazi preko necega sto moze da stvori obiljan problem na turu....videcemo

plavac

pre 4 godine

ljudi,i ja sam noloman do koske,i mene je zaboleo onaj šamar realnosti od ovog burazera jer da se ne lažemo svi patimo za Novakom iz 2011 bez pepe imaza i sl gluposti kad je bilo šamaranje najjačih iz inata ne iz 'ljubavi'...i ovaj burazer jeste osveženje u tenisu jer klinčadija dolazi spuštenih glava na svaki meč...ali isto tako jasno kao dan da i pored marketinga dečko ima veliki problem u glavi (ponajviše zbog uličarskog ponašanja na mečevima,to nikako ne može da se pravda) i sad ove folaže gore od Novakove...neko je rekao lepo,jedan je Delpo,on se rodio sa tim,kao nekad Kuerten,ostali sem elementarnog bontona samo ispadaju smešni.

Olja

pre 4 godine

Darko@
Da proglasimo Kirjosa najboljim svih vremena? Osvojio je cak 6 trofeja. Ej, nije to lako! A osvojice jos najmanje dva-tri. Sta je jedan masters ili GS, nekoga od "trojke", naspram njegovog "Vasington 500"?
Uredu?

znalac

pre 4 godine

Kirjos je, danas, ono sto je nekada bio Mekinro (stariji se verovatno secaju). Dakle svaki mec je na ivici incidenta, nepredvidjeno reaguje u nekim situacijama i sl. To je sve kako bi se poremetio protivnik, i o tome je svojevremeno i govorio Mekinro kada se penzionisao. Dakle, Kirjos koristi nestandardne mere da izbaci protivnika iz zone komfora, i na tome mu se mora odati priznanje za inteligenciju. Mislim da to nece prolaziti kod "masina", koji su u prvih 5 na svetu.
A da, ovi sto govore da ima pozitivan skor sa Noletom, zaboravljaju da je to bilo u periodu sampionove slabosti, povrede lakta i mentalne zasicenosti tenisom. Cudno ali to nikad nisu pomenuli, vec samo suvi rezultat...mislite o tome!

мики

pre 4 godine

(Haris) Pljunuti Đoković iz mlađih dana.
(zvezdoprc, 05. avgust 2019 09:16)

морао би Новака су упљујеш до непрепознавања да би их упоредио

Australijska vrelina

pre 4 godine

Ne znate da cenite kolosalne šampione poput Lejvera, Rouzvola i Emersona. Kako Đoka planira da obori rekord Lejtona Hjuita koji je sa 20 godina postao najmlađi broj 1 u istoriji?

Фрфљави

pre 4 godine

Зашто уопште пишете о овом кловну? Јел сте писали ко је освоји Гштад, Вашингтон, Китцбил, шта је освојио Агут рецимо? Нисте. Али зато је овај кловн битан за шаку долара незадовољних Срба.

Aca

pre 4 godine

Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.
(Džoni, 5. avgust 2019 10:28)

Pa Federer ne salje srca poblici, ali vidi se da Kirijos ima veliko postovanje prema Federeru, ipak ne sme na Federera.

djidjigovedina

pre 4 godine

ajmo ovako,da nije isprozivao novaka svi bi ovde bili odusevljeni nikom ,srbi vole lose momke ,vanstandardne zar ne;)pored toga sto smo zli,prepuni mrznje i licemerni smo
putujte drugari,putujte dalje od budve pefkohorija i dubai- a,upoznajte druge kulture i ljude,svet je sarolik , lep ,prepun talentovanijih i pametnijih od nas srba;)nismo mi nebeski narod

Aca

pre 4 godine

Al je postao popularan ovaj Kirijos, voli ga publika jednostavno, iako se on uglavnom svadja sa publikom. Odma iza Federera I Nadala je po popularnosti u svetu.

Goxy

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVAPLOĆENI MENTALAĆ, 5. avgust 2019 10:22)

Blago tebi kada si tu nasao smisao zivota.

antiDebil

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo

120

pre 4 godine

Vjerujte mi ne treba da vam bude krivo treba da vam bude drago. Imam i ja drugove koji su nesrecni i ne mogu da se nose sa svojim zivotom. Al kad nesto dobro urade odma su raspolozeniji i svima je ljepse. Kyrios zna da je njegovo ponasanje lose, pogotovo u zadnje vrijeme, otuda i ova sreca danas i ovog turnira koja zraci i pozitiva koja zraci iz njega. Meni djeluje kao da je priznao sebi da je grijesio i da je okrenuo list.

Aca

pre 4 godine

Ovi planiraaju da uloze debele pare u Kirijosa, postavice mu ultimatum da pocne ozbiljno da trenira I da mu tenis bude prioritet. Cilj je da sprece Novaka da obori Federerov record. Salim se, mada ko zna...

dc

pre 4 godine

pa mora da se pise o kirjosu zato sto je mega popularan u svetu sporta,mnogo ljudi ga obozava,i jedan je od najvecih talenata u istoriji tenisa,i normalno da se o takvim ljudima mora pisati...sta tu nije jasno?pa on je popularniji od djokovica to vec nije mala stvar,exscentrican lik i veoma pozitivan za tenis,razbija monotoniju...

Aca

pre 4 godine

Mnogo je zeznut ovaj Kirijos, ne oseca nikakav strah I pritisak kad su vazni poeni, jednostavno se ne boji poraza. Bice tesko I Djokovicu I Nadalu sa njim u buducnosti. Ima neki inat protiv Djokovica I Nadala, zeli da ih vidi porazene.

Goran ks

pre 4 godine

. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi.
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11)

Hahaha kultura ( kocijaske psovke) i skolovanost( osnovna skola i kupljena diploma turisticke skole) u istoj recenici sa Nolom. Ulepsa mi jutro i slatko me nasmeja.

мики

pre 4 godine

(roten, 05. avgust 2019 08:59)

Ципирипи је Грк, Каријес је Аустралијанац коме је мама Малезијка. Грци Аустралији га се стиде.

Aca

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11

Sve ovo sto si napisao za Novaka stoji, ali sto ti smeta sto Kirijos ismejava Novaka kad su Novaka ismejavali njegovi, da je usao u sektu, da se ulizuje publici, da ga je zena upropastila I slicne gluposti. Ovi sto sad brane Nola od Kirijosa su mi najgori, jer oni su ga prvi ismejavali kad je bio u krizi.

србин

pre 4 godine

Стварно ми нисте јасни, што га толико форсиратеву медијима, а он пропалитет, нечовек и дечко не зна да се понаша!!! Мало , мало, ето га из неког разлога овде у вестима. Зар толико нема тенисера или других спортиста да пишете о њима?!?!

Njegos

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.
(Haris, 05. avgust 2019 09:07)

Nije mu nista, to ne radi prvi put samo sto mu sad uspelo da prevari mladog Rusa

Fandjo

pre 4 godine

Kada god se beko vredja da je grbavac, narkoman, dijabola, pajac to je znak da ga se boje. Drugo ovde ima desetak ljudi kojima se svidja zivotna filozofija Kirjosa a to je lagano zezanje kroz zivot. Svaki dan ima oko 200 komentara Novakovih sledbenika koji samo vredjaju Nika. Ako je on stvarno nebitan sto ga komentari sete? To sto Novaka nigde ne vole nema veze sa tenisom, niko ne voli ljude koji ne umeju da izgube i cestitaju. I niko ne voli poltrone koji se uvlace domacinu. Ajde sad pocnite sa vredja njem i teorijama kako svi mrze Srbe bla bla bla

Go psihijatrija

pre 4 godine

Publika sve vise trazi rialiti igrace a ne majstore tenisa. Cirkus mora biti sve prisutan inace nema love. Tragicno je u sta ce se po ovakvim najavama pretvoriti sport u narednih 30-tak godina. Ovo su ti poceci i pioniri buducih klovn sportista koji ce preplaviti sport.

Bane

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha. 
(Bane, 05. avgust 2019 09:11) 


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.
(andrej, 05. avgust 2019 09:20)

Luda nacija sta reci

stevo

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 09:14)

Pobrkao si druže... Pišemo o tenisu ne o badmintonu.

sam protiv svih

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27

Tako si pisao i za Rođu u finalu w, pa ste kmečali posle toga. Polako, zašto bi neko vrijeđao Kirjosa. Svi koji vole Novaka i tenis, cijene i njegove protivnike.

Guromir

pre 4 godine

Poklopile se kockice na ovom turniru.Nije mu naisla " zuta minuta".Obicno ima momenat kad bi najradije zavrsio mec i otisao u svlacionicu. Ove nedelje se to nije desilo sto je pozitivno iznenadjenje.Ovo ponasanje i "zabavljanje" sa publikom je ustvari Novak u izdanju koje vecina ne voli da vidi.Preterano ,isforsirano, a bilo bi super da je suptilnije odnosno dozirano. Delpotro je pravi primer kako osvojiti publiku u bilo kom delu sveta. Ali Delpu je to u genima i to je dar prirode- njegov odnos sa skupljacima loptice je za udzbenike kako teniser treba da se ponasa.

mrcke

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

Ko je Ešli Barti? Ko je šampion Nik?

Haris

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.

мики

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

барти ће бити прва док се не заврши ју ес оупен. каријес неће никада бити први, па ни на недељу дана.

mr

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 5. avgust 2019 08:27)

Твој нови љубимац је сада узео фину ловицу, а сада креће оно право тј мастерси и ГС. И сада само гледај како пуцају комплекси из твог новог љубимца и када буде кренуо да глумата са судијама када буде налетео на мало озбиљније и мотивисаније противнике. Е онда ћеш ваљда схватити шта су комплекси ниже или како овај твој воли да представи више вредности. Ма шта пишем, знаш ти врло добро како то пуца.

Aca

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kakvi maliciozni komentari ljubomorne srbadije. Pobedio Cicipasa i Medvedeva koji su ozbiljniji teniseri i od Bautiste Aguta i svih ostalih Nolovog zreba na Vimbldonu. Bravo Nik, nadamo se da ćeš nastaviti u ovom pravcu

Sasa

pre 4 godine

Grbavi folirant pobedio glumeci povredu od pocetka meca, a kada dodje do duze razmene vraca lopte bolje od Nadala.
(Viktor, 05. avgust 2019 09:03)

Marejeva skola.

draganTenis

pre 4 godine

A u komentarima nevera. Ne priznavanje da je on pobednik, da treba biti bolestan i priznati mu da je pobednik, a slucajno ako navijas za njega, bolesnik si tezak.

Neca

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika. 
(Darko, 05. avgust 2019 08:27 

A zanimljivo prvi si pomenuo Novaka, pojeo te kompleks definitivno.

Gordana

pre 4 godine

Publika sirom sveta ima novog ljubimca to je mladi grk dobrocudni, saljivi Kirjos. Kako su ga samo nahvalili Cicipras i Medvedev posle meceva. Svi ga vole a on ne salje srca samo se zeza.

bozza

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

naravno da je imao tezi zreb, on je 50 i neki igrac na listi. Kad bude u top10, i on ce imati laksi zreb... i to ce biti problem ako ne sredi glavu, jer ocigledno da svoj najbolji tenis moze da pruzi SAMO protiv najbolje rangiranih igraca

vinjakkola

pre 4 godine

24-25 god i poceo da osvaja cak dve titule 500 godišnje. Radi se ovde o ozbiljnom talentu..do 30 možda osvoji i neki masters a do 35 možda ubode i neki slem :D

Vuk

pre 4 godine

(neki veliki dr, 05. avgust 2019 09:25)

Majstore 10 nikova si promenio, zar bas mora toliko providno i u svakom komentaru da pises Nolo, smesan si.

luda mara

pre 4 godine

Jako me zanima o kome je ovde vest i kakve veze ima Novak sa pobedom Kirijosa u Wasingtonu.Koliko ja znam na ovom turniru Novak nije ucestvovao!A sto se tice glumljenja povrede nemojmo o tome,ko zna gde cemo stici.

Urke

pre 4 godine

Niko više od njega ne pravi egzibicije samo da bi privukao pažnju i da bi ga voleli.
(Komentator, 05. avgust 2019 09:21)

Da a onda procelavi psihić zna Djokovicu da prigovori

Australijska vrelina

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu

andrej

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha.
(Bane, 05. avgust 2019 09:11)


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.

Svašta

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.(Darko, 05. avgust 2019 08:)
Svaka Cast na pobedi trebalo je izboriti se sa onolikim bolovima u ledjima, nikada mi neće biti jasno da se neko previja od bolova u ledjima i onako servira...svaki 3 servis as ali avaj pobedi se u zube ne gleda....

podsjećanje

pre 4 godine

@Rocky,po tvom komentaru nije teško zaključiti da navijaš za Novaka i dok neke druge teniserer optužuješ da uzimaju nedozvoljena sredstva, prisjeti se da je prije tri godine u medijima tvoj miljenik sumnjičen da uzima nedozvoljena sredstva.Naravno ,on je tada najavio da će podnijeti tužbu protiv onih koji su ga sumnjičili za to ,ali nije objavljeno da li je to stvarno i uradio.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 4 godine

Niku je ATP 500 krajnji domet i to samo pod uslovom ako na njemu nema najboljih. A već ovaj sledeci turnir u Kanadi, pokazuje pravog Nika, ispadanje u 1 ili 2. kolu.

stevo

pre 4 godine

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.
(Rocky, 05. avgust 2019 08:38

Najbolji komentar u ovoj godini. Bravo.

x

pre 4 godine

jao bez daha sam prosto,kanu mi suza! aj kad naiđeš na nadala i sl.protivnike da ne kažem noleta ,javi šta si uradio!
(miki, 05. avgust 2019 08:45)

evo javicu ti ja... kad god je nailazio na noloa razbijao ga je bez izgubljenog seta

CroFed

pre 4 godine

Koja razigrana mrcina, veselio se kao da je osvojio grand slam a ne osrednju 500-icu, što će tek biti kad/ako i osvoji GS? I onda na govoru uzme smartphone da se "podsjeti" koga sve treba spomenuti i zahvaliti

Robert

pre 4 godine

Hmmm...Ispade da ih je on sve pregazio kao Fap zabu.
Salu na stranu, eto jos jednog dobrog koraka u borbi protiv psihickih problema.

adem

pre 4 godine

to sto tenis ne shvata kao najvazniju stvar u zivotu je njegov problem. sto se znanja i mogucnosti tice, on je sigurno najtalentovaniji teniser ove mladje generacije. sto je najvaznije, jedini koji se ne plasi federera ili nadala, da ne spominjem djokovica. naprotiv, za razliku od vecine koji se predaju kada imaju te legende na drugoj strani terena, njega to samo motivise.

roten

pre 4 godine

Grbavi Grk ima istu igru kao Raonic,Izner,Kveri...Slabasan bekend,solidan forhend ali i jedan od najboljih servisa na svetu.Zbog toga i jeste opasan na bržoj podlozi(kada mu se igra,naravno),i u mečevima na dva dobijena seta.Na GS turnirima je naravno druga priča,nije dovoljan samo servis.Zato i ispada uvek u prvoj nedelji.

vlada91

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.

Boris

pre 4 godine

Cestitam! Hajde sad da vidimo hoce li nastaviti u slicnom ritmu na mastersima i GS. Nadam se da nece zavrsiti kao nakon Akapulka ove godine.

Rocky

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala. 
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.

Razocarani Srbin

pre 4 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1574008#k30969052 stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji mogu da gaze po svom narodu, sportistima koji su proneli ime ove zemlje... Zato smo kao drzava i propali sto su nam uvek bili blizi neki drugi a ne nasi najblizi...ljudi nase krvi..Sramota!!! PS. Ono sto je Djokovic uradio, necemo svi mi zajedno sto smo na komentarima za jedno 10 zivota... Covek je nas najbolji sportista svih vremena a ti pises kao da je osvojio tunir u nekom selu u Srbiji...

pumpadžija

pre 4 godine

Svaki pravi navijač Rodže uvijek će navijati za Kirjosa.... Kirjose samo hrabro. Brz na jeziku , brz na reketu. Ti si svjetlost tenisa

miodrag

pre 4 godine

Još da je bilo i kvalitetnih protivnika....
(ZeZ, 5. avgust 2019 08:21
O ovom pajacu mozemo da mislimo sta hocemo a o njegovom ponasanju da ne govorimo jer to je dno dna, ali protivnici su bili kvalitetni , kao na GS do bar cetvrt finala- Simon, Ciciban I Medvedev su sve samo ne laki protivnici…..Medjutim veliki teniseri ovo , sto je uradio Klovn, ponavljaju iz nedelje u nedelju u tome je razlika.

HanSolo

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Mislim da si ti najveći kompleksaš..

wc

pre 4 godine

Cudno, ali se trudi da imitira Noleta. Super je sa publikom, druzi se sa decom, majstor za smuti mu je ortak... Ako nastavi da uci od najboljeg mozda i uradi nesto u tenisu

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Necemo, cekamo da Nole prvi uvredi Nika. Dugo cemo cekati ? I ja mislim tako. :-D

ivan

pre 4 godine

Cime odusevio, glumljenjem povrede(covek je jedva stajao u prvom setu) u prvom setu da poremeti protivnika koji je odlicno servirao i jos bolje igrao !?!? I posle osvajanja prvog seta(na foru) kada se kao jedva kretao pocinje odjednom da igra kao nikad. Vukao se kao Monfils. Nije tenis samo 2 atraktivna poteza vec i ponasanje tokom celog meca. A ljudi kada pisete komentare prvo odgledajte mec pa onda komentarisete.

Mikii

pre 4 godine

Kada nema mački miševi kolo vode...
(dnevna doza prosečnog Srbende, 05. avgust 2019 08:21)

Teska patologija su ovi nolomani. Najglasniji su od svih kad treba vredjati Kirgiosa, a lik im prebio "macku iz Monte Karla" lagano oba puta. Je l' treba jos koji put, pa da se konacno smirite?

kakogod

pre 4 godine

Pretpostavio sam da će pobediti Medvedeva, verovatno je odigrao dobro , nisam gledao meč. Moje skromno mišljenje je da će sad uslediti pad u formi , možda grešim ali tako mi deluje . Pozdrav

Rocky

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala. 
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.

HanSolo

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Mislim da si ti najveći kompleksaš..

ivan

pre 4 godine

Cime odusevio, glumljenjem povrede(covek je jedva stajao u prvom setu) u prvom setu da poremeti protivnika koji je odlicno servirao i jos bolje igrao !?!? I posle osvajanja prvog seta(na foru) kada se kao jedva kretao pocinje odjednom da igra kao nikad. Vukao se kao Monfils. Nije tenis samo 2 atraktivna poteza vec i ponasanje tokom celog meca. A ljudi kada pisete komentare prvo odgledajte mec pa onda komentarisete.

wc

pre 4 godine

Cudno, ali se trudi da imitira Noleta. Super je sa publikom, druzi se sa decom, majstor za smuti mu je ortak... Ako nastavi da uci od najboljeg mozda i uradi nesto u tenisu

Haris

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.

stevo

pre 4 godine

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.
(Rocky, 05. avgust 2019 08:38

Najbolji komentar u ovoj godini. Bravo.

roten

pre 4 godine

Grbavi Grk ima istu igru kao Raonic,Izner,Kveri...Slabasan bekend,solidan forhend ali i jedan od najboljih servisa na svetu.Zbog toga i jeste opasan na bržoj podlozi(kada mu se igra,naravno),i u mečevima na dva dobijena seta.Na GS turnirima je naravno druga priča,nije dovoljan samo servis.Zato i ispada uvek u prvoj nedelji.

stevo

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 09:14)

Pobrkao si druže... Pišemo o tenisu ne o badmintonu.

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Necemo, cekamo da Nole prvi uvredi Nika. Dugo cemo cekati ? I ja mislim tako. :-D

mrcke

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

Ko je Ešli Barti? Ko je šampion Nik?

sam protiv svih

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27

Tako si pisao i za Rođu u finalu w, pa ste kmečali posle toga. Polako, zašto bi neko vrijeđao Kirjosa. Svi koji vole Novaka i tenis, cijene i njegove protivnike.

Razocarani Srbin

pre 4 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1574008#k30969052 stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji mogu da gaze po svom narodu, sportistima koji su proneli ime ove zemlje... Zato smo kao drzava i propali sto su nam uvek bili blizi neki drugi a ne nasi najblizi...ljudi nase krvi..Sramota!!! PS. Ono sto je Djokovic uradio, necemo svi mi zajedno sto smo na komentarima za jedno 10 zivota... Covek je nas najbolji sportista svih vremena a ti pises kao da je osvojio tunir u nekom selu u Srbiji...

vlada91

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.

Sasa

pre 4 godine

Grbavi folirant pobedio glumeci povredu od pocetka meca, a kada dodje do duze razmene vraca lopte bolje od Nadala.
(Viktor, 05. avgust 2019 09:03)

Marejeva skola.

Neca

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika. 
(Darko, 05. avgust 2019 08:27 

A zanimljivo prvi si pomenuo Novaka, pojeo te kompleks definitivno.

vinjakkola

pre 4 godine

24-25 god i poceo da osvaja cak dve titule 500 godišnje. Radi se ovde o ozbiljnom talentu..do 30 možda osvoji i neki masters a do 35 možda ubode i neki slem :D

miodrag

pre 4 godine

Svi vi kojima se "svidja" kreatura zvana NIk, nemojte da zaboravite kako je sve ovo ludilo pocelo- pocelo je od toga da je svom rivalu, kolegi, usred meca, rekao da mu devojka spava sa njegovim drugom, teniserom. Ako vama to nije dno dna onda ste vi gori od njega. Mislim da je on posejao nesto sto ce dovesti do ozbiljnog incidenta ta terenu , kad tad.....ali Boze moj, hleba i igara, nije se covek mnogo odmakao od svojih predaka sa drveta a kamoli Rima.

bozza

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

naravno da je imao tezi zreb, on je 50 i neki igrac na listi. Kad bude u top10, i on ce imati laksi zreb... i to ce biti problem ako ne sredi glavu, jer ocigledno da svoj najbolji tenis moze da pruzi SAMO protiv najbolje rangiranih igraca

Фрфљави

pre 4 godine

Зашто уопште пишете о овом кловну? Јел сте писали ко је освоји Гштад, Вашингтон, Китцбил, шта је освојио Агут рецимо? Нисте. Али зато је овај кловн битан за шаку долара незадовољних Срба.

miodrag

pre 4 godine

Još da je bilo i kvalitetnih protivnika....
(ZeZ, 5. avgust 2019 08:21
O ovom pajacu mozemo da mislimo sta hocemo a o njegovom ponasanju da ne govorimo jer to je dno dna, ali protivnici su bili kvalitetni , kao na GS do bar cetvrt finala- Simon, Ciciban I Medvedev su sve samo ne laki protivnici…..Medjutim veliki teniseri ovo , sto je uradio Klovn, ponavljaju iz nedelje u nedelju u tome je razlika.

mr

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 5. avgust 2019 08:27)

Твој нови љубимац је сада узео фину ловицу, а сада креће оно право тј мастерси и ГС. И сада само гледај како пуцају комплекси из твог новог љубимца и када буде кренуо да глумата са судијама када буде налетео на мало озбиљније и мотивисаније противнике. Е онда ћеш ваљда схватити шта су комплекси ниже или како овај твој воли да представи више вредности. Ма шта пишем, знаш ти врло добро како то пуца.

Sasa

pre 4 godine

Djokovic mozda nervira onim slanjem srca ili sta vec i ja koji ga podrzava i mene nervira, ali on nikad nije izigravao budalu i grlio se sa navijacima i uvlacio se publici tokom govora. I onda ovaj klovn koji to radi prozove Djokovica da ima bolesnu zelju da ga svi vole, pa ko je bre ovde lud???

alxxx

pre 4 godine

Ne razumem, odakle sad to padanje po terenu, onoliko tapšanje, mahanje u krug prema publici, grli onu ženu, čovek bi pomislio da ima nesnosnu potrebu da se svidi publici, ah da, kada pobediš to više ne važi... ;)

Toto-ko-tunjo-u-pokusaju-da-dokuci

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 5. avgust 2019 12:05)

Koliko treba da budes ogranicen da bi ovako nesto napisao...

kakogod

pre 4 godine

Pretpostavio sam da će pobediti Medvedeva, verovatno je odigrao dobro , nisam gledao meč. Moje skromno mišljenje je da će sad uslediti pad u formi , možda grešim ali tako mi deluje . Pozdrav

Njegos

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.
(Haris, 05. avgust 2019 09:07)

Nije mu nista, to ne radi prvi put samo sto mu sad uspelo da prevari mladog Rusa

Boris

pre 4 godine

Cestitam! Hajde sad da vidimo hoce li nastaviti u slicnom ritmu na mastersima i GS. Nadam se da nece zavrsiti kao nakon Akapulka ove godine.

Goran

pre 4 godine

Tenis je kao Dvor. Postoje Kralj,Kraljica i dvorska luda. Dvorska luda je svima interesantna, ali bi svi pa i ona vise voleli da su Kralj, ali ... ko ce se jos njega za neku godinu secati?

dd

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!

kilo belog i sifon sode

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.
(Poz iz BG-a, 05. avgust 2019 11:27)

kako da ih pobedi kad su svi poispadali od nekih koji su bili bolji od njih...a pobedio je na kraju nekog...valjda se rodzer zove...

Toto-ko-tunjo-cisto-da-razjasni

pre 4 godine

Bas je sladk,prava muskarcina,muzevan!Posle Kralja moj omiljeni igrac,ne bi mu oprostio,uhh...
(Jumko, 5. avgust 2019 11:03)


Ovo je Bodibond, nije Jumko.

andrej

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha.
(Bane, 05. avgust 2019 09:11)


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.

antiDebil

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo

Svašta

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.(Darko, 05. avgust 2019 08:)
Svaka Cast na pobedi trebalo je izboriti se sa onolikim bolovima u ledjima, nikada mi neće biti jasno da se neko previja od bolova u ledjima i onako servira...svaki 3 servis as ali avaj pobedi se u zube ne gleda....

Aca

pre 4 godine

Mnogo je zeznut ovaj Kirijos, ne oseca nikakav strah I pritisak kad su vazni poeni, jednostavno se ne boji poraza. Bice tesko I Djokovicu I Nadalu sa njim u buducnosti. Ima neki inat protiv Djokovica I Nadala, zeli da ih vidi porazene.

Anglosaksonac iz Male Ivanče

pre 4 godine

Kira je završio koledž, Novak ima samo osnovnu školu. U Australiji pismenost 100 odsto, u Srbiji nepismenih 60 odsto. Kira reket drži u ruci kao pero, Novak kao lopatu. Kaže onaj prađed Bolitijeri - Novak ima najbolji drop-šot! Anica misli da pored imena Novak uvek mora da stoji Srbin. Kad ne znaju šta su po nacionalnosti bili Ada i Eva, oni odgovore da gospodin i gospođa nisu postojali! A šta piše u "Knjizi postanja"? Da li postoji Bog ili ste ga zamenili Novakom, Novak BogOtac. Nije s vašim odrastanjem nešto u redu, ima tu mnogo falinki. Nacionalizam je poslednje utočište hulja. Ne ratuju ljudi, ni nacije, ratuju nacionalisti.

Goxy

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVAPLOĆENI MENTALAĆ, 5. avgust 2019 10:22)

Blago tebi kada si tu nasao smisao zivota.

znalac

pre 4 godine

Kirjos je, danas, ono sto je nekada bio Mekinro (stariji se verovatno secaju). Dakle svaki mec je na ivici incidenta, nepredvidjeno reaguje u nekim situacijama i sl. To je sve kako bi se poremetio protivnik, i o tome je svojevremeno i govorio Mekinro kada se penzionisao. Dakle, Kirjos koristi nestandardne mere da izbaci protivnika iz zone komfora, i na tome mu se mora odati priznanje za inteligenciju. Mislim da to nece prolaziti kod "masina", koji su u prvih 5 na svetu.
A da, ovi sto govore da ima pozitivan skor sa Noletom, zaboravljaju da je to bilo u periodu sampionove slabosti, povrede lakta i mentalne zasicenosti tenisom. Cudno ali to nikad nisu pomenuli, vec samo suvi rezultat...mislite o tome!

Mikii

pre 4 godine

Kada nema mački miševi kolo vode...
(dnevna doza prosečnog Srbende, 05. avgust 2019 08:21)

Teska patologija su ovi nolomani. Najglasniji su od svih kad treba vredjati Kirgiosa, a lik im prebio "macku iz Monte Karla" lagano oba puta. Je l' treba jos koji put, pa da se konacno smirite?

Go psihijatrija

pre 4 godine

Publika sve vise trazi rialiti igrace a ne majstore tenisa. Cirkus mora biti sve prisutan inace nema love. Tragicno je u sta ce se po ovakvim najavama pretvoriti sport u narednih 30-tak godina. Ovo su ti poceci i pioniri buducih klovn sportista koji ce preplaviti sport.

djidjigovedina

pre 4 godine

ajmo ovako,da nije isprozivao novaka svi bi ovde bili odusevljeni nikom ,srbi vole lose momke ,vanstandardne zar ne;)pored toga sto smo zli,prepuni mrznje i licemerni smo
putujte drugari,putujte dalje od budve pefkohorija i dubai- a,upoznajte druge kulture i ljude,svet je sarolik , lep ,prepun talentovanijih i pametnijih od nas srba;)nismo mi nebeski narod

neutralni felsh

pre 4 godine

Osvojio mali turnir u nepoznatom gradu i tamo je vređao Srbina Novaka Goata , a ovde ga neki slave.
(Nikad čuo za ovaj grad, 05. avgust 2019 11:35)


washington dc mora da je neko selo u alabami...

Toto-ko-tunjo-prilicno-gadljiv-na-licemerje

pre 4 godine

Realno me tenis ne interesuje ali kada procitam komentare i kolicinu mrznje prema Kirjosu ja sam odmah na njegovoj strani.
(Stojke, 5. avgust 2019 11:59)

Auuu, pa nemoj, Stojke, ime postojano... To nas prilicno potresa. I nije to mrznja prema Kirjosu vec gadjenje prema licemerju.

мики

pre 4 godine

Dokazao je da još uvijek može igrati na najvišem nivou. Bravo, u tim poznim godinama....
(lobotom, 05. avgust 2019 09:00)

коментар године, хвала.

Urke

pre 4 godine

Niko više od njega ne pravi egzibicije samo da bi privukao pažnju i da bi ga voleli.
(Komentator, 05. avgust 2019 09:21)

Da a onda procelavi psihić zna Djokovicu da prigovori

Milos

pre 4 godine

Evo nas blizu 200 komentara. Toliko o tome koliko je Nik nebitan lik za "Srbende" PatriJote koji mrze ceo svet sem drzava kojima upravljaju diktatori.

dd

pre 4 godine

labude

Novak je sve posteno zaradio,nije nista ukrao!porodica je sve ulozila u njega i to im se visestruko vratilo!!!!

ti mesas babe i zabe!!!! i idi da glasas na izborima za one sto su posteno zaradili sve,i sto kupuju stanove za 250.000..sto je poslala tetka iz kanade!

stavi prst na celo,i razmisli malo..da li je novak na neposten nacin dosao do toga sta ima???

a ti olovku u ruke i polako se psiholoski pripremaj za glasanje,eto i karic se vratio,izbor ti je prosiren,ne samo za tebe mnogo vas ima!ima puno postenih da zaokruzite

krivo vam je sto je Novak sve posteno zaradio...odricanje u mladosti od svega..pa ste se uhvatili ove budale kirojosa sto vredja novaka i podrzavate ga..pu kako vas nije sve sramota!

vise od pola komentara podrska za psihickog bolesnika???

a naseg coveka blatite!!!

Darko

pre 4 godine

Jedan komentator pre 2 dana ovde napisao u stilu "pregaziće ga Cicipas ko fap žabu", a drugi juče "Medvedev će ga počistiti sa nulom". I, šta bi? Poenta je da nikoga ne treba potcenjivati, a Novak treba posebno za njega da se spremi. I protiv publike.

Bane

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha. 
(Bane, 05. avgust 2019 09:11) 


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.
(andrej, 05. avgust 2019 09:20)

Luda nacija sta reci

Aca

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.

Misim ili mislim?

pre 4 godine

Ako Kira opet omlati Novaka, to će biti veliko slavlje i dobra stvar kako za tenis, tako i za Srbe.
(pop, 5. avgust 2019 15:25)

Tačno. Ako pogledaš kako Novak deluje u poređenju s Kirom, to je slika grmelja i patuljka. Razlika u godinama ogromna (misim osam). Kira ima takvu fizičku konstituciju i lakoću kretanja da je mogao da bide i Bolt i Džordan, da nije izabrao tenis. Da nije malo "udaren" odavno bi imao mesto u samom vrhu. Čovek nema trenera!? Zaista je osobenjak.

Džoni

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.

U prolazu

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).

Sredoje

pre 4 godine

Činjenica da ima ovoliko komentara dokaz je da je momak postigao svoj cilj. A to je da je izazvao pažnju svetske javnosti i u ogromnom delu publike simpatije. O njemu se priča, lik je u centru pažnje. Očigledno da je frustriran iz nekog razloga i zato se ovakvim ponašanjem malo oslobadja kompleksa. Namerno provocira... Na kraju dečko je veoma talentovan ima servis, neki udarci su mu bar juče bili na nivou Federera, posebno skraćene lopte i riterni. Ume i da žonglira, što znači da je "jak na reketu"... Uostalom ispraćen je velikim aplauzom publike...
Ne razumem kakve veze ima Nole sa niim!

Guromir

pre 4 godine

Poklopile se kockice na ovom turniru.Nije mu naisla " zuta minuta".Obicno ima momenat kad bi najradije zavrsio mec i otisao u svlacionicu. Ove nedelje se to nije desilo sto je pozitivno iznenadjenje.Ovo ponasanje i "zabavljanje" sa publikom je ustvari Novak u izdanju koje vecina ne voli da vidi.Preterano ,isforsirano, a bilo bi super da je suptilnije odnosno dozirano. Delpotro je pravi primer kako osvojiti publiku u bilo kom delu sveta. Ali Delpu je to u genima i to je dar prirode- njegov odnos sa skupljacima loptice je za udzbenike kako teniser treba da se ponasa.

luda mara

pre 4 godine

Jako me zanima o kome je ovde vest i kakve veze ima Novak sa pobedom Kirijosa u Wasingtonu.Koliko ja znam na ovom turniru Novak nije ucestvovao!A sto se tice glumljenja povrede nemojmo o tome,ko zna gde cemo stici.

мики

pre 4 godine

(roten, 05. avgust 2019 08:59)

Ципирипи је Грк, Каријес је Аустралијанац коме је мама Малезијка. Грци Аустралији га се стиде.

Vuk

pre 4 godine

(neki veliki dr, 05. avgust 2019 09:25)

Majstore 10 nikova si promenio, zar bas mora toliko providno i u svakom komentaru da pises Nolo, smesan si.

Miloš Radunović

pre 4 godine

Nesumnjivo jedan od najtalentovanijih tenisera, ali njegov temperament, odnosno nekultura, verovatno mu neće dozvoliti da postigne neki značajniji rezultat u tenisu.

Sava

pre 4 godine

Postoji velika razlika izmedju Nika i Nola. Nolo sve radi planski i uvlaci se publici a Nik je jednostavno pozitivno udaren po mozgu i on radi to sto radi iz zezanja i stosa.

Robert

pre 4 godine

Hmmm...Ispade da ih je on sve pregazio kao Fap zabu.
Salu na stranu, eto jos jednog dobrog koraka u borbi protiv psihickih problema.

србин

pre 4 godine

Стварно ми нисте јасни, што га толико форсиратеву медијима, а он пропалитет, нечовек и дечко не зна да се понаша!!! Мало , мало, ето га из неког разлога овде у вестима. Зар толико нема тенисера или других спортиста да пишете о њима?!?!

Doktor Pera

pre 4 godine

Bolesno zeli da je u centru paznje, ne moze da odigra mec, da da izjavu, da izadje u grad ili u WC a da ne napravi nesto da bude u centru paznje. Bolest slicna onoj koju imaju starlete. Ocekujem plasticnu operaciju kao sledeci bum. Ili mozda da promeni pol?

Pjesnik

pre 4 godine

Super lik
Kirjos Nik
(Pjesnik, 05. avgust 2019 08:59)

мислиш

јадан лик,
каријес Ник
(мики, 5. avgust 2019 09:58)

Mislim

Za tastaturom sjedi miki
u gacama mu kikiriki

sale009

pre 4 godine

igrati na najvišem nivou znači osvojiti grend slem a ti si dečko od toga daleko 3 svetlosne godine.. atp 500 mogu i ja da osvojim samo ako potreniram jedno 2-3 nedelje...

Fandjo

pre 4 godine

Kada god se beko vredja da je grbavac, narkoman, dijabola, pajac to je znak da ga se boje. Drugo ovde ima desetak ljudi kojima se svidja zivotna filozofija Kirjosa a to je lagano zezanje kroz zivot. Svaki dan ima oko 200 komentara Novakovih sledbenika koji samo vredjaju Nika. Ako je on stvarno nebitan sto ga komentari sete? To sto Novaka nigde ne vole nema veze sa tenisom, niko ne voli ljude koji ne umeju da izgube i cestitaju. I niko ne voli poltrone koji se uvlace domacinu. Ajde sad pocnite sa vredja njem i teorijama kako svi mrze Srbe bla bla bla

zasto volimo Noleta?

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi...
(dd, 5. avgust 2019 11:16)

Svasta se napisali, da se ne izrazim drugacije. Prvo obozavam Novaka, samo za njegovo RG finale 2016. sam pukao 1000Eura, a bio sam i na jos par "manjih" turnira. O satima ispred televizora i na raznim forumima gde sam ga branio da i ne govorimo.
U isto vreme mi se APSOLUTNO ne svidja Noletovo preterano koketiranje sa Hrvatima - to sto im je cestitao drugo mesto u fudbalu mogu da zamislim, to je na na nekom sportskom nivou sasvim Ok. Dalje, mogu da prihvatim i to da je angazovao Ivanisevica, to je na licno (i, opet, sportskom nivou OK). Ono sto ne prihvatam je da se njegovo koketiranje, da ne upotrebim, goru rec prosiruje ne celokupnu drzavu Hrvatsku, ukljucujuci i njeno drzavno rukovodstvo - ono isto koje negira Jasenovac i slavi najveci progon stanovnistva od II sv.rata. Pri tome, sta on ima da letuje na Korculi, jeste hrvatsko primorje jedno od najlepsih, ali kada se sabere usluga i prirodne lepote, oni su pri dnu lestvice.
Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.

pumpadžija

pre 4 godine

Svaki pravi navijač Rodže uvijek će navijati za Kirjosa.... Kirjose samo hrabro. Brz na jeziku , brz na reketu. Ti si svjetlost tenisa

adem

pre 4 godine

to sto tenis ne shvata kao najvazniju stvar u zivotu je njegov problem. sto se znanja i mogucnosti tice, on je sigurno najtalentovaniji teniser ove mladje generacije. sto je najvaznije, jedini koji se ne plasi federera ili nadala, da ne spominjem djokovica. naprotiv, za razliku od vecine koji se predaju kada imaju te legende na drugoj strani terena, njega to samo motivise.

Jelica

pre 4 godine

Nikolasov otac je Grk slikar a majka Malezijska princeza. Tu je jednostavno SVETSKI MEGA STAR morao biti rodjen. Decko ce se razbiti od para za reklame. On je vec posle Federera najveci brend u tenisu.

loza

pre 4 godine

@dragane a kakav je tek bolesnik neko ko se potpisuje sa tenis? blizu Niku vala, vrlo blizu, zamisli osvojio je 500 veliki "talenat" "šta bih ja sve mogao ali neću baš me mrzi da treniram" prevara, 25 godina i 6 titula eeej kakav strašan igrač, strašan samo na jeziku i debilnom ponašanju koji sve radi ne bi li poremetio protivnika, ma super je, hahahaha, oduzmi mu servis i dobićeš fore u pokušaju, u stvari ne moraš da mu oduzmeš samo smanji i dobićeš baš ništa, prevara na kub, samo mu je uspelo da zezne Medvedeva i da ovaj popusti u tb, jadno, ako tenis spadne na ovakve kukala mu majka...

Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh...

pre 4 godine

Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.
(zasto volimo Noleta?, 5. avgust 2019 13:31)

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj (2,6 miliona plus 5,2 miliona romanizovanih), OSAM miliona Srba 1846. živelo u Hrvatskoj, 813 hiljada Hrvata, pa odakle to da se ta zemlja nazove Hrvatska, a ne Srpska, kad je Srba bilo deset puta više. Šta tebe briga gde će Novak da letuje? Kako znaš da Hrvati imaju lepo more a da je turistička uloga loša? Da li si tamo letovao? Što nisi letovao u Sopotu? Nisi ti svestan svog budalisanja. Da li se družiš sa Anicom?

Laž kao naša sudbina

pre 4 godine

Mi smo ovde vređali Aguta jer je rekao da je Federer najbolji svih vremena, ali naš ugledni tabloid, onaj "najugledniji", ima ovakav naslov: "Španac se klanja srpskom asu!". Šta je, ljudi, s nama?

Pera

pre 4 godine

Na stranu ljubomora, covek kad igra pruza najvisi nivo tenisa od svih iz mljadje generacije. Kad bi bio posvecen kao Rafa, Nole, RF lako bi stigao mnogo dalje od 30og mesta gde se sada vrti. Koliko dalje verovatno necemo nikada saznati.
Servis izuzetan, razoran i precizan, drop-šotovi odlicni, uz to vrlo atraktivan: u trecem gemu drugog seta dva puta je vratio lopticu korz noge - jednom odlican lob, drugi put drop-šot, oba puta osvojioo poen.

мики

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

барти ће бити прва док се не заврши ју ес оупен. каријес неће никада бити први, па ни на недељу дана.

1027

pre 4 godine

@fandjo, pobrkao si lončiće i to žestoko, vidi se da ne pratiš tenis već samo hejtuješ, koliko vidim misliš na fekija koji nikad ali nikad nije čestitao protivniku i ima izjavu recimo, kad je izgubio finale Majamija od Noleta, aliii mene publika voli (samo je falilo utata), a ovaj klovn radi mnooogo gore stvari od bilo koga a kamoli Novaka tako da dečko ajde vrati se na klikere, bla bla bla bla....

dd

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi,sto je navijao za hrvatsku,i sto je decko normalan nije nacionalista,otvoren prema svakom dobrom coveku ne gledajuci koje je nacionalnosti,i sto se usudio da zivi u monaku a ne u srbiji!pa ovo novo sa Ivanisevicem...itd

i samo se cekao neko u svetu tenisa ko ce da ga pljuje,da bi bio ljubimac onih koji to isto rade u srbiji...a ovaj decko nema ni jednu veliku titulu u tenisu da potkrepi taj talenat o kojem pricaju u zadnje vreme,ko da je vanzemaljac

ALI ETO PLJUJE NOVAKA,to se ceni,jer tako hejteri?i ne samo hejteri nego i nacionalisti?jedva ste docekali nekoga kao sto je kirjos????

Vašington, gde je to?

pre 4 godine

Vau bas je odusevio uzeo nebitan turnircic koji najbolji tebiseri ni ne igraju.
(4k4.Dex, 5. avgust 2019 12:38)

I to u gradu za koji Srbi nikad nisu čuli.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kakvi maliciozni komentari ljubomorne srbadije. Pobedio Cicipasa i Medvedeva koji su ozbiljniji teniseri i od Bautiste Aguta i svih ostalih Nolovog zreba na Vimbldonu. Bravo Nik, nadamo se da ćeš nastaviti u ovom pravcu

Gordana

pre 4 godine

Publika sirom sveta ima novog ljubimca to je mladi grk dobrocudni, saljivi Kirjos. Kako su ga samo nahvalili Cicipras i Medvedev posle meceva. Svi ga vole a on ne salje srca samo se zeza.

Olja

pre 4 godine

Darko@
Da proglasimo Kirjosa najboljim svih vremena? Osvojio je cak 6 trofeja. Ej, nije to lako! A osvojice jos najmanje dva-tri. Sta je jedan masters ili GS, nekoga od "trojke", naspram njegovog "Vasington 500"?
Uredu?

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo koliko ce da se uveca kolicina mrznje prema Kirgiosu kad doticni ponovo prebije nolomaniji macka iz Monte Karla, hahahahahaha. Nadal je bio nervozan na WIM pred mec s Kirgiosom, to je bilo jasno kao dan, ali Nolo...Taj ce gledati da taj mec izbegne po bilo koju cenu. Imam osecaj da ce onaj napaljeni da ga ubije ko granom.

labud

pre 4 godine

@dd
Pazi ovako,ovo je vest koja nema apsolutno nikakve veze sa Djokovicem a ima preko 200 komentara gde jedno 95 posto najstrasnije vredja onoga na koga se vest odnosi zbog 2-3 benigne opaske i sale o vasem idolu(primera radi,Spanovicka uzme svetsko zlato pa ne bude 150,ostali iz manjih sportova jedva dobace do desetak).I umesto da se tu zapitas sta nije u redu sa nama,ne,tebi smeta onih 1 odsto sto ne vredja decka,i malo trezvenije razmislja.E bas zbog takvih nam i smanjuju plate i ponizavaju nas,isprali su vam mozak likom i delom Djokovica,deset godina pola vesti o njemu sta je jeo,pio,a sve sa ciljem da,baveci se njime,se ne bavite stvarima sto zivot znace,da ste 5 posto energije,umesto da histericno branite sportistu milionera od ne znam vec koga i cega,utrosili na bunt protiv onih koje taj isti i njegova porodica javno podrzavaju,ovo bi bilo bolje mesto za zivot.Pritom taj isti vam se za tu bolesnu ljubav zahvaljuje vredjanjem(secate se kako je Srdjan skoro napljuvao javnost,a sto Novak misli on govori),dugogodisnjim preskakanjem drzavnog tima,malverzacijama preko njihove firme Family sport,slikanjem sa onima koji danas slave oslobadjanje od "srbocetnika" i proterivanje 250000 dusa i velicanjem njihove nacije...Slazem se samo da bolje od ovog ne zasluzujemo,naravno iz potpuno drugih razloga.A ti polako skupljaj pare za ulaznicu od muzeja,da tata Srdja kupi zlatne felne od Lambordzinija,ipak samo oni treba da egzistiraju,a mi kolektivno da pocrkamo kada nismo za bolje.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 4 godine

Niku je ATP 500 krajnji domet i to samo pod uslovom ako na njemu nema najboljih. A već ovaj sledeci turnir u Kanadi, pokazuje pravog Nika, ispadanje u 1 ili 2. kolu.

CroFed

pre 4 godine

Koja razigrana mrcina, veselio se kao da je osvojio grand slam a ne osrednju 500-icu, što će tek biti kad/ako i osvoji GS? I onda na govoru uzme smartphone da se "podsjeti" koga sve treba spomenuti i zahvaliti

miodrag

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Acika, druze nas, mi kao publika imamo pravo da to radimo. ali kolege sa tura…..mogu, ali to je malo....a to kako je ovaj Pajac radio nije korektno uopste, kao i ono navijanje da Federer pobedi pre finale Vimblndona....to je ponasanje koje je za mene dno dna….Kirijos je prosto nevaspitan i nekulturan a zaradio je velike pare I pojavio se u vreme kada je Rialiti ne samo na televiziji nego sve vise u svakodnevnom zivotu, tako da je tlo za njegovo ludiranje i mangupiranje plodno….a to da ume da odigra i da igra nije bilo sporno nikad, makar i na preskoke, jer pobedjivti, uz zezanje, koje neminovno odvlaci koncentraciju nije nimalo prosto. Drugo je pitanje koliko to smeta protivnicima, koji jos uvek to ne priznaju, ali docice vreme kada ce taj isti Ciciban ili Danil da se oglase u nekom sledecem mecu jer to ne moze da ne odvlaci njihovu paznju…...zato jedva cekam da vidim njegov duel sa Rafom ili Novakom.....mislim da se nece zavrsiti prosto, pri tome ne mislim na rezultat....ATP nesvesno , za sada, prelazi preko necega sto moze da stvori obiljan problem na turu....videcemo

Aca iz Beograda

pre 4 godine

Ono kad botovi nazivaju "botovima" normalne ljude koji ne ljube stope presvetom Monaku .... time se kriju i maskiraju u svojem bednom plaćenom obitavanju.... a pritom nisu svesni da su sa 200 "spontanih" komentara providni čak i penzionerima...

Leso

pre 4 godine

Ne razumem zašto se Novakovi navijači ovoliko nerviraju u vezi Kirijosa. Ako su ubedjeni da je Djoković G.O.A.T. onda ne treba da obraćaju pažnju na ovog, talentovanog novajliju i da ga vredjaju. Nije valjda u pitanju strah da će Kirijos preoteti titulu. To bi već bila velika malodušnost.

Aca

pre 4 godine

Al je postao popularan ovaj Kirijos, voli ga publika jednostavno, iako se on uglavnom svadja sa publikom. Odma iza Federera I Nadala je po popularnosti u svetu.

Goran ks

pre 4 godine

. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi.
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11)

Hahaha kultura ( kocijaske psovke) i skolovanost( osnovna skola i kupljena diploma turisticke skole) u istoj recenici sa Nolom. Ulepsa mi jutro i slatko me nasmeja.

Toto-ko-tunjo-i-podrska-Zvezdi-koja-se-pamti

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!
(dd, 5. avgust 2019 12:38)

Ali imas prijatelju i dukljanskog maga koji objasni ovcama svojim neke stvari. I ovce bleje. Naravno da treba da nas gaze i ponizavaju.

Долазим за два минута

pre 4 godine

Још да освоји турнир "Мали Калемегдан Опен" и може у пензију.

granice ludila

pre 4 godine

antiDebil

Iiiiiiiiiiiii apsolutni pobednik za danas, sta za danas, za mesec:
"plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak" pa ovo je urnebesno! I jos, pazi, da Novak dozivi? Pa ne dozivljava Novak, vec Kirios? Ili se planeta rotira oko Novaka, kao oko politickog prijatelja njihove porodice? Kapa dole, krajnji stepen iracionalnosti je ovim dostignut.

Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.

Key and Peele

pre 4 godine

@dd kompleks boj, opusti se. ljudi biraju svog miljenika. okej he navijati za novaka ali je okej i protiv, nije ovo rat, nije ovo opstanak, vec zabava za mase.

Goran

pre 4 godine

Na svaku vijest o Kirjosu , a bombardujete nas sa vijestima o njemu svaki dan, najmanje 200 komentara! Znaci da je interesantan! Vazno je u medijima izazvati reakciju a on to svakodnevno radi. Svaka cast!

Veterinar

pre 4 godine

Ovo je i Troicki osvojio...
(Dr. Haus, 5. avgust 2019 15:14)

Zašto uvek moraš da slažeš? U finalu Vašingtona Troja je izgubio od Del Potra, u polufinalu je dobio je Rodika, ali je godinu dana ranije, 2007. godine, "opro" Nola u Umagu. Troja je bio 12. na svetskoj rang-listi, njegova pobeda donela nam je Dejvis kup, inače je najbolji teniser CZ svih vremena, dok je najbolji teniser Partizana - Novak Đoković. Od tenisera pomenuo bih još i Tipsu, od teniserki Anu Ivanović. Umesto lupetanja, kažite šta nije tačno?

мики

pre 4 godine

(Haris) Pljunuti Đoković iz mlađih dana.
(zvezdoprc, 05. avgust 2019 09:16)

морао би Новака су упљујеш до непрепознавања да би их упоредио

Mladen

pre 4 godine

Sad znamo zašto je Kirios ljubomoran na Novaka. To je zbog Noletovog spontanog i prirodnog humora, zbog čega je često u centru pažnje i mimo tenisa. Kirios pak ima tu žarku želju da on bude glavni što se tiče šale, pa kad nije on u žiži dešavanja, napada i vređa ove druge, Novaka pogotovo. Izgleda da je on taj koji ima tu skrivenu potrebu da bude na silu voljen od svih, ali na neki svojstven način...

PecaPFC

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.
(Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove, 5. avgust 2019 12:35)

Sve sve al nick pobedio LOL :))))

Andjela

pre 4 godine

Možete vi o njemu da mislite šta vam je drago ali će ostati zabeleženo da je on u svojim prvim sustretima s velikom trojkom svu trojicu (znači u svom prvom meču, sa svakim od njih) Pobedio: Rozera, Novaka, Nadala. Đokovića je prvo pobedio 2017: Mexican Open (u červtrfinalu), pa u Indian Wells (u 4 kolu).

Aca

pre 4 godine

Ovi planiraaju da uloze debele pare u Kirijosa, postavice mu ultimatum da pocne ozbiljno da trenira I da mu tenis bude prioritet. Cilj je da sprece Novaka da obori Federerov record. Salim se, mada ko zna...

cirkus

pre 4 godine

go psihijatrija
Publika vec ima jednog rialiti igraca, sa sve familijom, nego ga nece, dosadan, nametljiv, bez harizme i neduhovit. Golo ubacivanje love ne pomaze.

120

pre 4 godine

Vjerujte mi ne treba da vam bude krivo treba da vam bude drago. Imam i ja drugove koji su nesrecni i ne mogu da se nose sa svojim zivotom. Al kad nesto dobro urade odma su raspolozeniji i svima je ljepse. Kyrios zna da je njegovo ponasanje lose, pogotovo u zadnje vrijeme, otuda i ova sreca danas i ovog turnira koja zraci i pozitiva koja zraci iz njega. Meni djeluje kao da je priznao sebi da je grijesio i da je okrenuo list.

Kale

pre 4 godine

(djidjigovedina, 05. avgust 2019 10:54)

Druze kako te ne mrzi da pises toliko komentara, i odakle ti tolika inspiracija za izmisljanje nikova vise? :)

Australijska vrelina

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu

dc

pre 4 godine

pa mora da se pise o kirjosu zato sto je mega popularan u svetu sporta,mnogo ljudi ga obozava,i jedan je od najvecih talenata u istoriji tenisa,i normalno da se o takvim ljudima mora pisati...sta tu nije jasno?pa on je popularniji od djokovica to vec nije mala stvar,exscentrican lik i veoma pozitivan za tenis,razbija monotoniju...

zemlja gruva

pre 4 godine

Novaku i njegovom tati mozda nesto znace ova vredjanja drugih, posto je to stav njihove buduce glasacke baze. Kiri, cisto sumnjam.

ccc?

pre 4 godine

Освојио је 4 челенџера, 1 фјучерс и овај у Вашингтону и о овом лику се писе сваки дан по два, три поста?? Не могу да схватим? Шта је циљ??

Mobidik

pre 4 godine

Sve, sve, ali Kira je devet godina mlađi od Novaka, ne bih da budem zlurad, mislim da Novak protiv njega neće moći ništa. Lakoća s kojom igra i trči, dok se Novak rasteže i muči, sve govore.

draganTenis

pre 4 godine

A u komentarima nevera. Ne priznavanje da je on pobednik, da treba biti bolestan i priznati mu da je pobednik, a slucajno ako navijas za njega, bolesnik si tezak.

x

pre 4 godine

jao bez daha sam prosto,kanu mi suza! aj kad naiđeš na nadala i sl.protivnike da ne kažem noleta ,javi šta si uradio!
(miki, 05. avgust 2019 08:45)

evo javicu ti ja... kad god je nailazio na noloa razbijao ga je bez izgubljenog seta

Aca

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11

Sve ovo sto si napisao za Novaka stoji, ali sto ti smeta sto Kirijos ismejava Novaka kad su Novaka ismejavali njegovi, da je usao u sektu, da se ulizuje publici, da ga je zena upropastila I slicne gluposti. Ovi sto sad brane Nola od Kirijosa su mi najgori, jer oni su ga prvi ismejavali kad je bio u krizi.

Aca

pre 4 godine

Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.
(Džoni, 5. avgust 2019 10:28)

Pa Federer ne salje srca poblici, ali vidi se da Kirijos ima veliko postovanje prema Federeru, ipak ne sme na Federera.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.

granice ludila

pre 4 godine

simpo
Ili da pozajmi od Novaka onu klovnovsku periku, Zoroov plast i ostale vasarske atrakcije, sto je ovde smatrano vrhuncem duhovitosti?

Aca

pre 4 godine

Naopako koliku je stekao popularnost u Srbiji, da li je pozitivna ili negativna manje vazno. Vazno je da se pise o njemu! Kakav ce samo Novak imati pritisak sledeci put kad budu igrali, jer ako izgubi sledi brutalno ponizavanje. Secam se kad se pojavio Kirijos kako mu se Viskovic divio I kako ga je hvalio sta god da uradi na terenu, a sad kad je potkacio Nola, sad mu odjednom sve smeta sta radi Kirijos na terenu.

plavac

pre 4 godine

ljudi,i ja sam noloman do koske,i mene je zaboleo onaj šamar realnosti od ovog burazera jer da se ne lažemo svi patimo za Novakom iz 2011 bez pepe imaza i sl gluposti kad je bilo šamaranje najjačih iz inata ne iz 'ljubavi'...i ovaj burazer jeste osveženje u tenisu jer klinčadija dolazi spuštenih glava na svaki meč...ali isto tako jasno kao dan da i pored marketinga dečko ima veliki problem u glavi (ponajviše zbog uličarskog ponašanja na mečevima,to nikako ne može da se pravda) i sad ove folaže gore od Novakove...neko je rekao lepo,jedan je Delpo,on se rodio sa tim,kao nekad Kuerten,ostali sem elementarnog bontona samo ispadaju smešni.

Australijska vrelina

pre 4 godine

Ne znate da cenite kolosalne šampione poput Lejvera, Rouzvola i Emersona. Kako Đoka planira da obori rekord Lejtona Hjuita koji je sa 20 godina postao najmlađi broj 1 u istoriji?

podsjećanje

pre 4 godine

@Rocky,po tvom komentaru nije teško zaključiti da navijaš za Novaka i dok neke druge teniserer optužuješ da uzimaju nedozvoljena sredstva, prisjeti se da je prije tri godine u medijima tvoj miljenik sumnjičen da uzima nedozvoljena sredstva.Naravno ,on je tada najavio da će podnijeti tužbu protiv onih koji su ga sumnjičili za to ,ali nije objavljeno da li je to stvarno i uradio.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.

Delije Čikago

pre 4 godine

Da trenira kao vekika trojka imao bi do sada 5,6 GS, što je srazmerno njegovom talentu, ali nema ono nešto što izdvaja tako talentovane od šampiona, Ja mu želim da osvoji koji GS...

maSi

pre 4 godine

Ne mogu da dočekam duel, između ćoškare iz kraja, i hirurga. Hirurg će sutra, vama, ili nekom vašem, spašavati život na operacionom stolu. Ćoškara će izdžepariti vaše roditelje, prodavati sestri dop, ukrasti vam porodični auto, kamatariti dete, kurvati se sa tuđim ženama. Svi koji duže prate tenis vide da je ćoškara vanvremenski talenat. Moje skromno mišljenje je da je bolji i od Novaka, Rođe, Vamosa, a od ovih ostalih igrača, za tri klase. Ali ćoškara ne samo da neće da trenira, jer je mrzi da trenira, već neće ništa normalno da radi, jer mrzi bilo kakvu civilizacijsku obavezu.

simpo

pre 4 godine

granice ludila
Možda bolje ako Novak hoće da mu dozvoli da pogleda i obriše sve one slem trofeje,jer ako mu dozvoli sve da ih pogleda i obriše trebat će mu mesec dana

nele

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).
(U prolazu, 05. avgust 2019 11:09)

Pa možda kod tebe u prolazu ima mesta za njegov ponos , al kad je gustnateci ponos ima Nole. Bolje ti njega isprati makar u prolazu.

Brutus

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 05. avgust 2019 12:05)

I meni se sviđa poređenje, volim Mitrovu muziku. Dodao bih da je zvezda pobednik kupac šampiona, a komšije su komšije pobednika kupa šampiona.

djidjigovedina

pre 4 godine

@kale
samo jedan koristim,taj sa kojeg pisem,
nit sam jumco ..nit sam mario iz splita nit ostali botovi koji periodicno pisu
meni je zao sto sam ubo u "sridu" ,bolnu tacku ali tako je.ti znas da je tako,ja znam da je tako;)
uzivaj opstu nemoc

Ovo

pre 4 godine

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj ...
(Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh..., 5. avgust 2019 14:42)

Molim objavite, vazno je razjasniti brojeve, ne zelim da kreiram konfuziju.
Pre svega, pogresno ste interpretirali moje podatke - napisao sam da je Italijana i romanizovanih Srba, a ne samo romanizovanih Srba.
Brojeve sam nasao u clanku na internetu, obzirom da je sve dosta detaljno, izgledaju pouzdano. Naravno, nema garancije. Evo linka: http://slobodnahercegovina.com/vladimir-umeljic-kako-su-srbi-postali-hrvati/
Inace,cela prica nije besmislena. Naime, do sredina 19.veka AU je apsolutno bilo u interesu da podrzava srpski nacionalni identitet zbog sukoba sa Turcima - Srbi su, ukratko, bili njihov "trojanski konj" na turskoj teritoriji. Stvar se drasticno menja upravo od sredine 19.veka, tada se turska kao sila polako povlaci sa Balkana i "srpski faktor" kao takav vise nije bitan. Pritisak na Srbiju sve vise raste, narocito posle odlaska dinastije Obrenovic.
Vi pitata zasto se ta drzava nazvala Hrvatska a ne Srpska - ona se u zvala Austro-Ugarska. Inace, od onih pet miliona Italijana i romanizovanih Srba, ogromna vecina su bili Italijani, tako da Srba nije bilo 8 miliona, ali ih bilo mnogo vise od Hrvata. Drzava Hrvatska nije postojal ni u vreme Kraljevine, tada su bile Banovine. Tek kada je 100-godisnjim procesom (1850-1950) broj Srba smanjen na potrebnu meru, nastala je Hrvatska.

vlada91

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.

pumpadžija

pre 4 godine

Svaki pravi navijač Rodže uvijek će navijati za Kirjosa.... Kirjose samo hrabro. Brz na jeziku , brz na reketu. Ti si svjetlost tenisa

Mikii

pre 4 godine

Kada nema mački miševi kolo vode...
(dnevna doza prosečnog Srbende, 05. avgust 2019 08:21)

Teska patologija su ovi nolomani. Najglasniji su od svih kad treba vredjati Kirgiosa, a lik im prebio "macku iz Monte Karla" lagano oba puta. Je l' treba jos koji put, pa da se konacno smirite?

Rocky

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala. 
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.

HanSolo

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Mislim da si ti najveći kompleksaš..

Australijska vrelina

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu

Anglosaksonac iz Male Ivanče

pre 4 godine

Kira je završio koledž, Novak ima samo osnovnu školu. U Australiji pismenost 100 odsto, u Srbiji nepismenih 60 odsto. Kira reket drži u ruci kao pero, Novak kao lopatu. Kaže onaj prađed Bolitijeri - Novak ima najbolji drop-šot! Anica misli da pored imena Novak uvek mora da stoji Srbin. Kad ne znaju šta su po nacionalnosti bili Ada i Eva, oni odgovore da gospodin i gospođa nisu postojali! A šta piše u "Knjizi postanja"? Da li postoji Bog ili ste ga zamenili Novakom, Novak BogOtac. Nije s vašim odrastanjem nešto u redu, ima tu mnogo falinki. Nacionalizam je poslednje utočište hulja. Ne ratuju ljudi, ni nacije, ratuju nacionalisti.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kakvi maliciozni komentari ljubomorne srbadije. Pobedio Cicipasa i Medvedeva koji su ozbiljniji teniseri i od Bautiste Aguta i svih ostalih Nolovog zreba na Vimbldonu. Bravo Nik, nadamo se da ćeš nastaviti u ovom pravcu

Jelica

pre 4 godine

Nikolasov otac je Grk slikar a majka Malezijska princeza. Tu je jednostavno SVETSKI MEGA STAR morao biti rodjen. Decko ce se razbiti od para za reklame. On je vec posle Federera najveci brend u tenisu.

Australijska vrelina

pre 4 godine

Ne znate da cenite kolosalne šampione poput Lejvera, Rouzvola i Emersona. Kako Đoka planira da obori rekord Lejtona Hjuita koji je sa 20 godina postao najmlađi broj 1 u istoriji?

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo koliko ce da se uveca kolicina mrznje prema Kirgiosu kad doticni ponovo prebije nolomaniji macka iz Monte Karla, hahahahahaha. Nadal je bio nervozan na WIM pred mec s Kirgiosom, to je bilo jasno kao dan, ali Nolo...Taj ce gledati da taj mec izbegne po bilo koju cenu. Imam osecaj da ce onaj napaljeni da ga ubije ko granom.

Sava

pre 4 godine

Postoji velika razlika izmedju Nika i Nola. Nolo sve radi planski i uvlaci se publici a Nik je jednostavno pozitivno udaren po mozgu i on radi to sto radi iz zezanja i stosa.

ivan

pre 4 godine

Cime odusevio, glumljenjem povrede(covek je jedva stajao u prvom setu) u prvom setu da poremeti protivnika koji je odlicno servirao i jos bolje igrao !?!? I posle osvajanja prvog seta(na foru) kada se kao jedva kretao pocinje odjednom da igra kao nikad. Vukao se kao Monfils. Nije tenis samo 2 atraktivna poteza vec i ponasanje tokom celog meca. A ljudi kada pisete komentare prvo odgledajte mec pa onda komentarisete.

stevo

pre 4 godine

Za Đokovića ne postoji tezi i laksi zreb. Svi su isti kad stanu pred Đokovića.
(Rocky, 05. avgust 2019 08:38

Najbolji komentar u ovoj godini. Bravo.

Fandjo

pre 4 godine

Kada god se beko vredja da je grbavac, narkoman, dijabola, pajac to je znak da ga se boje. Drugo ovde ima desetak ljudi kojima se svidja zivotna filozofija Kirjosa a to je lagano zezanje kroz zivot. Svaki dan ima oko 200 komentara Novakovih sledbenika koji samo vredjaju Nika. Ako je on stvarno nebitan sto ga komentari sete? To sto Novaka nigde ne vole nema veze sa tenisom, niko ne voli ljude koji ne umeju da izgube i cestitaju. I niko ne voli poltrone koji se uvlace domacinu. Ajde sad pocnite sa vredja njem i teorijama kako svi mrze Srbe bla bla bla

Haris

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.

adem

pre 4 godine

to sto tenis ne shvata kao najvazniju stvar u zivotu je njegov problem. sto se znanja i mogucnosti tice, on je sigurno najtalentovaniji teniser ove mladje generacije. sto je najvaznije, jedini koji se ne plasi federera ili nadala, da ne spominjem djokovica. naprotiv, za razliku od vecine koji se predaju kada imaju te legende na drugoj strani terena, njega to samo motivise.

OVAPLOĆENI MENTALAĆ

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.

wc

pre 4 godine

Cudno, ali se trudi da imitira Noleta. Super je sa publikom, druzi se sa decom, majstor za smuti mu je ortak... Ako nastavi da uci od najboljeg mozda i uradi nesto u tenisu

x

pre 4 godine

jao bez daha sam prosto,kanu mi suza! aj kad naiđeš na nadala i sl.protivnike da ne kažem noleta ,javi šta si uradio!
(miki, 05. avgust 2019 08:45)

evo javicu ti ja... kad god je nailazio na noloa razbijao ga je bez izgubljenog seta

podsjećanje

pre 4 godine

@Rocky,po tvom komentaru nije teško zaključiti da navijaš za Novaka i dok neke druge teniserer optužuješ da uzimaju nedozvoljena sredstva, prisjeti se da je prije tri godine u medijima tvoj miljenik sumnjičen da uzima nedozvoljena sredstva.Naravno ,on je tada najavio da će podnijeti tužbu protiv onih koji su ga sumnjičili za to ,ali nije objavljeno da li je to stvarno i uradio.

dd

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi,sto je navijao za hrvatsku,i sto je decko normalan nije nacionalista,otvoren prema svakom dobrom coveku ne gledajuci koje je nacionalnosti,i sto se usudio da zivi u monaku a ne u srbiji!pa ovo novo sa Ivanisevicem...itd

i samo se cekao neko u svetu tenisa ko ce da ga pljuje,da bi bio ljubimac onih koji to isto rade u srbiji...a ovaj decko nema ni jednu veliku titulu u tenisu da potkrepi taj talenat o kojem pricaju u zadnje vreme,ko da je vanzemaljac

ALI ETO PLJUJE NOVAKA,to se ceni,jer tako hejteri?i ne samo hejteri nego i nacionalisti?jedva ste docekali nekoga kao sto je kirjos????

sale009

pre 4 godine

igrati na najvišem nivou znači osvojiti grend slem a ti si dečko od toga daleko 3 svetlosne godine.. atp 500 mogu i ja da osvojim samo ako potreniram jedno 2-3 nedelje...

antiDebil

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo

djidjigovedina

pre 4 godine

ajmo ovako,da nije isprozivao novaka svi bi ovde bili odusevljeni nikom ,srbi vole lose momke ,vanstandardne zar ne;)pored toga sto smo zli,prepuni mrznje i licemerni smo
putujte drugari,putujte dalje od budve pefkohorija i dubai- a,upoznajte druge kulture i ljude,svet je sarolik , lep ,prepun talentovanijih i pametnijih od nas srba;)nismo mi nebeski narod

Gordana

pre 4 godine

Publika sirom sveta ima novog ljubimca to je mladi grk dobrocudni, saljivi Kirjos. Kako su ga samo nahvalili Cicipras i Medvedev posle meceva. Svi ga vole a on ne salje srca samo se zeza.

Aca

pre 4 godine

Al je postao popularan ovaj Kirijos, voli ga publika jednostavno, iako se on uglavnom svadja sa publikom. Odma iza Federera I Nadala je po popularnosti u svetu.

dc

pre 4 godine

pa mora da se pise o kirjosu zato sto je mega popularan u svetu sporta,mnogo ljudi ga obozava,i jedan je od najvecih talenata u istoriji tenisa,i normalno da se o takvim ljudima mora pisati...sta tu nije jasno?pa on je popularniji od djokovica to vec nije mala stvar,exscentrican lik i veoma pozitivan za tenis,razbija monotoniju...

mrcke

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

Ko je Ešli Barti? Ko je šampion Nik?

Aca

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.

Toto-ko-tunjo-u-pokusaju-da-dokuci

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 5. avgust 2019 12:05)

Koliko treba da budes ogranicen da bi ovako nesto napisao...

draganTenis

pre 4 godine

A u komentarima nevera. Ne priznavanje da je on pobednik, da treba biti bolestan i priznati mu da je pobednik, a slucajno ako navijas za njega, bolesnik si tezak.

Goran ks

pre 4 godine

. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi.
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11)

Hahaha kultura ( kocijaske psovke) i skolovanost( osnovna skola i kupljena diploma turisticke skole) u istoj recenici sa Nolom. Ulepsa mi jutro i slatko me nasmeja.

Brutus

pre 4 godine

Kirjos je Mik Dzeger a Nolo Mitar Miric to su dva sveta.
(Bg, 05. avgust 2019 12:05)

I meni se sviđa poređenje, volim Mitrovu muziku. Dodao bih da je zvezda pobednik kupac šampiona, a komšije su komšije pobednika kupa šampiona.

Boris

pre 4 godine

Cestitam! Hajde sad da vidimo hoce li nastaviti u slicnom ritmu na mastersima i GS. Nadam se da nece zavrsiti kao nakon Akapulka ove godine.

zasto volimo Noleta?

pre 4 godine

sad cu da vam kazem zasto kirjosa obozava veliki broj gradjana srbije...zato sto pljuje novaka,a novak se zamerio tim istima sto ima prijatelje hrvatske sportiste,sto nije letovao u sopotu nego se usudio da letuje na korculi...
(dd, 5. avgust 2019 11:16)

Svasta se napisali, da se ne izrazim drugacije. Prvo obozavam Novaka, samo za njegovo RG finale 2016. sam pukao 1000Eura, a bio sam i na jos par "manjih" turnira. O satima ispred televizora i na raznim forumima gde sam ga branio da i ne govorimo.
U isto vreme mi se APSOLUTNO ne svidja Noletovo preterano koketiranje sa Hrvatima - to sto im je cestitao drugo mesto u fudbalu mogu da zamislim, to je na na nekom sportskom nivou sasvim Ok. Dalje, mogu da prihvatim i to da je angazovao Ivanisevica, to je na licno (i, opet, sportskom nivou OK). Ono sto ne prihvatam je da se njegovo koketiranje, da ne upotrebim, goru rec prosiruje ne celokupnu drzavu Hrvatsku, ukljucujuci i njeno drzavno rukovodstvo - ono isto koje negira Jasenovac i slavi najveci progon stanovnistva od II sv.rata. Pri tome, sta on ima da letuje na Korculi, jeste hrvatsko primorje jedno od najlepsih, ali kada se sabere usluga i prirodne lepote, oni su pri dnu lestvice.
Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.

stevo

pre 4 godine

Evo rekorda australijskih tenisera koje vaš nadobudni Đoka nikad neće oboriti:
1) Rod Lejver 200 titula i dva kalendarska GS
2) Ken Rouzvol 1655 pobeda u karijeri
3) Roj Emerson 8 titula u Dejvis kupu
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 09:14)

Pobrkao si druže... Pišemo o tenisu ne o badmintonu.

Pjesnik

pre 4 godine

Super lik
Kirjos Nik
(Pjesnik, 05. avgust 2019 08:59)

мислиш

јадан лик,
каријес Ник
(мики, 5. avgust 2019 09:58)

Mislim

Za tastaturom sjedi miki
u gacama mu kikiriki

ccc?

pre 4 godine

Освојио је 4 челенџера, 1 фјучерс и овај у Вашингтону и о овом лику се писе сваки дан по два, три поста?? Не могу да схватим? Шта је циљ??

dd

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!

Долазим за два минута

pre 4 godine

Још да освоји турнир "Мали Калемегдан Опен" и може у пензију.

andrej

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha.
(Bane, 05. avgust 2019 09:11)


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.

Aca

pre 4 godine

Da ovu nakazu obozava dobar deo Srbije i sirom sveta pa to je neverovatno. Jedan plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak dozivi da ovaj klipan dozivljava ovacije gde god se pojavi. Ovaj svet je poludeo
(antiDebil, 5. avgust 2019 10:11

Sve ovo sto si napisao za Novaka stoji, ali sto ti smeta sto Kirijos ismejava Novaka kad su Novaka ismejavali njegovi, da je usao u sektu, da se ulizuje publici, da ga je zena upropastila I slicne gluposti. Ovi sto sad brane Nola od Kirijosa su mi najgori, jer oni su ga prvi ismejavali kad je bio u krizi.

Sasa

pre 4 godine

Djokovic mozda nervira onim slanjem srca ili sta vec i ja koji ga podrzava i mene nervira, ali on nikad nije izigravao budalu i grlio se sa navijacima i uvlacio se publici tokom govora. I onda ovaj klovn koji to radi prozove Djokovica da ima bolesnu zelju da ga svi vole, pa ko je bre ovde lud???

Mladen

pre 4 godine

Sad znamo zašto je Kirios ljubomoran na Novaka. To je zbog Noletovog spontanog i prirodnog humora, zbog čega je često u centru pažnje i mimo tenisa. Kirios pak ima tu žarku želju da on bude glavni što se tiče šale, pa kad nije on u žiži dešavanja, napada i vređa ove druge, Novaka pogotovo. Izgleda da je on taj koji ima tu skrivenu potrebu da bude na silu voljen od svih, ali na neki svojstven način...

maSi

pre 4 godine

Ne mogu da dočekam duel, između ćoškare iz kraja, i hirurga. Hirurg će sutra, vama, ili nekom vašem, spašavati život na operacionom stolu. Ćoškara će izdžepariti vaše roditelje, prodavati sestri dop, ukrasti vam porodični auto, kamatariti dete, kurvati se sa tuđim ženama. Svi koji duže prate tenis vide da je ćoškara vanvremenski talenat. Moje skromno mišljenje je da je bolji i od Novaka, Rođe, Vamosa, a od ovih ostalih igrača, za tri klase. Ali ćoškara ne samo da neće da trenira, jer je mrzi da trenira, već neće ništa normalno da radi, jer mrzi bilo kakvu civilizacijsku obavezu.

kakogod

pre 4 godine

Pretpostavio sam da će pobediti Medvedeva, verovatno je odigrao dobro , nisam gledao meč. Moje skromno mišljenje je da će sad uslediti pad u formi , možda grešim ali tako mi deluje . Pozdrav

србин

pre 4 godine

Стварно ми нисте јасни, што га толико форсиратеву медијима, а он пропалитет, нечовек и дечко не зна да се понаша!!! Мало , мало, ето га из неког разлога овде у вестима. Зар толико нема тенисера или других спортиста да пишете о њима?!?!

Aca

pre 4 godine

Ovi planiraaju da uloze debele pare u Kirijosa, postavice mu ultimatum da pocne ozbiljno da trenira I da mu tenis bude prioritet. Cilj je da sprece Novaka da obori Federerov record. Salim se, mada ko zna...

Фрфљави

pre 4 godine

Зашто уопште пишете о овом кловну? Јел сте писали ко је освоји Гштад, Вашингтон, Китцбил, шта је освојио Агут рецимо? Нисте. Али зато је овај кловн битан за шаку долара незадовољних Срба.

zemlja gruva

pre 4 godine

Novaku i njegovom tati mozda nesto znace ova vredjanja drugih, posto je to stav njihove buduce glasacke baze. Kiri, cisto sumnjam.

Aca iz Beograda

pre 4 godine

Ono kad botovi nazivaju "botovima" normalne ljude koji ne ljube stope presvetom Monaku .... time se kriju i maskiraju u svojem bednom plaćenom obitavanju.... a pritom nisu svesni da su sa 200 "spontanih" komentara providni čak i penzionerima...

Mobidik

pre 4 godine

Sve, sve, ali Kira je devet godina mlađi od Novaka, ne bih da budem zlurad, mislim da Novak protiv njega neće moći ništa. Lakoća s kojom igra i trči, dok se Novak rasteže i muči, sve govore.

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27)

Necemo, cekamo da Nole prvi uvredi Nika. Dugo cemo cekati ? I ja mislim tako. :-D

vinjakkola

pre 4 godine

24-25 god i poceo da osvaja cak dve titule 500 godišnje. Radi se ovde o ozbiljnom talentu..do 30 možda osvoji i neki masters a do 35 možda ubode i neki slem :D

Goxy

pre 4 godine

Meni je super ovaj Kirjos. Pre bih dao pare da gledam njega nego Ćorića ili Thiema ili Zvereva... Nik Kirjos-Gael Monfils bi bio spektakl u nekom grand slam finalu, tome se nadam i živim za takav meč da gledam. Tu bi bilo svega, celodnevna zabava.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (OVAPLOĆENI MENTALAĆ, 5. avgust 2019 10:22)

Blago tebi kada si tu nasao smisao zivota.

Aca

pre 4 godine

Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.
(Džoni, 5. avgust 2019 10:28)

Pa Federer ne salje srca poblici, ali vidi se da Kirijos ima veliko postovanje prema Federeru, ipak ne sme na Federera.

Milos

pre 4 godine

Evo nas blizu 200 komentara. Toliko o tome koliko je Nik nebitan lik za "Srbende" PatriJote koji mrze ceo svet sem drzava kojima upravljaju diktatori.

Vašington, gde je to?

pre 4 godine

Vau bas je odusevio uzeo nebitan turnircic koji najbolji tebiseri ni ne igraju.
(4k4.Dex, 5. avgust 2019 12:38)

I to u gradu za koji Srbi nikad nisu čuli.

dd

pre 4 godine

labude

Novak je sve posteno zaradio,nije nista ukrao!porodica je sve ulozila u njega i to im se visestruko vratilo!!!!

ti mesas babe i zabe!!!! i idi da glasas na izborima za one sto su posteno zaradili sve,i sto kupuju stanove za 250.000..sto je poslala tetka iz kanade!

stavi prst na celo,i razmisli malo..da li je novak na neposten nacin dosao do toga sta ima???

a ti olovku u ruke i polako se psiholoski pripremaj za glasanje,eto i karic se vratio,izbor ti je prosiren,ne samo za tebe mnogo vas ima!ima puno postenih da zaokruzite

krivo vam je sto je Novak sve posteno zaradio...odricanje u mladosti od svega..pa ste se uhvatili ove budale kirojosa sto vredja novaka i podrzavate ga..pu kako vas nije sve sramota!

vise od pola komentara podrska za psihickog bolesnika???

a naseg coveka blatite!!!

cirkus

pre 4 godine

go psihijatrija
Publika vec ima jednog rialiti igraca, sa sve familijom, nego ga nece, dosadan, nametljiv, bez harizme i neduhovit. Golo ubacivanje love ne pomaze.

1027

pre 4 godine

@fandjo, pobrkao si lončiće i to žestoko, vidi se da ne pratiš tenis već samo hejtuješ, koliko vidim misliš na fekija koji nikad ali nikad nije čestitao protivniku i ima izjavu recimo, kad je izgubio finale Majamija od Noleta, aliii mene publika voli (samo je falilo utata), a ovaj klovn radi mnooogo gore stvari od bilo koga a kamoli Novaka tako da dečko ajde vrati se na klikere, bla bla bla bla....

Toto-ko-tunjo-prilicno-gadljiv-na-licemerje

pre 4 godine

Realno me tenis ne interesuje ali kada procitam komentare i kolicinu mrznje prema Kirjosu ja sam odmah na njegovoj strani.
(Stojke, 5. avgust 2019 11:59)

Auuu, pa nemoj, Stojke, ime postojano... To nas prilicno potresa. I nije to mrznja prema Kirjosu vec gadjenje prema licemerju.

labud

pre 4 godine

@dd
Pazi ovako,ovo je vest koja nema apsolutno nikakve veze sa Djokovicem a ima preko 200 komentara gde jedno 95 posto najstrasnije vredja onoga na koga se vest odnosi zbog 2-3 benigne opaske i sale o vasem idolu(primera radi,Spanovicka uzme svetsko zlato pa ne bude 150,ostali iz manjih sportova jedva dobace do desetak).I umesto da se tu zapitas sta nije u redu sa nama,ne,tebi smeta onih 1 odsto sto ne vredja decka,i malo trezvenije razmislja.E bas zbog takvih nam i smanjuju plate i ponizavaju nas,isprali su vam mozak likom i delom Djokovica,deset godina pola vesti o njemu sta je jeo,pio,a sve sa ciljem da,baveci se njime,se ne bavite stvarima sto zivot znace,da ste 5 posto energije,umesto da histericno branite sportistu milionera od ne znam vec koga i cega,utrosili na bunt protiv onih koje taj isti i njegova porodica javno podrzavaju,ovo bi bilo bolje mesto za zivot.Pritom taj isti vam se za tu bolesnu ljubav zahvaljuje vredjanjem(secate se kako je Srdjan skoro napljuvao javnost,a sto Novak misli on govori),dugogodisnjim preskakanjem drzavnog tima,malverzacijama preko njihove firme Family sport,slikanjem sa onima koji danas slave oslobadjanje od "srbocetnika" i proterivanje 250000 dusa i velicanjem njihove nacije...Slazem se samo da bolje od ovog ne zasluzujemo,naravno iz potpuno drugih razloga.A ti polako skupljaj pare za ulaznicu od muzeja,da tata Srdja kupi zlatne felne od Lambordzinija,ipak samo oni treba da egzistiraju,a mi kolektivno da pocrkamo kada nismo za bolje.

Razocarani Srbin

pre 4 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1574008#k30969052 stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji mogu da gaze po svom narodu, sportistima koji su proneli ime ove zemlje... Zato smo kao drzava i propali sto su nam uvek bili blizi neki drugi a ne nasi najblizi...ljudi nase krvi..Sramota!!! PS. Ono sto je Djokovic uradio, necemo svi mi zajedno sto smo na komentarima za jedno 10 zivota... Covek je nas najbolji sportista svih vremena a ti pises kao da je osvojio tunir u nekom selu u Srbiji...

roten

pre 4 godine

Grbavi Grk ima istu igru kao Raonic,Izner,Kveri...Slabasan bekend,solidan forhend ali i jedan od najboljih servisa na svetu.Zbog toga i jeste opasan na bržoj podlozi(kada mu se igra,naravno),i u mečevima na dva dobijena seta.Na GS turnirima je naravno druga priča,nije dovoljan samo servis.Zato i ispada uvek u prvoj nedelji.

CroFed

pre 4 godine

Koja razigrana mrcina, veselio se kao da je osvojio grand slam a ne osrednju 500-icu, što će tek biti kad/ako i osvoji GS? I onda na govoru uzme smartphone da se "podsjeti" koga sve treba spomenuti i zahvaliti

мики

pre 4 godine

Čestitam šampionu Niku!!! Biće još mnogo titula u blistavoj kkarijeri. Ešli Barti je prva na svetu, biće i Nik.
(Australijska vrelina, 05. avgust 2019 08:38)

барти ће бити прва док се не заврши ју ес оупен. каријес неће никада бити први, па ни на недељу дана.

Džoni

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Pa u tome i jeste problem. Kada bi Kirios bio jednak prema svima, onda bi ga doživljavali kao Muhameda Alija, simpatičnog hvalisavca. Ovako je on samo dvorska budala "Kralja" Rodžera, a čak i ako on volontira kao dvorska budala, utoliko je cela predstava neukusnija, jadnija.

Goran

pre 4 godine

Tenis je kao Dvor. Postoje Kralj,Kraljica i dvorska luda. Dvorska luda je svima interesantna, ali bi svi pa i ona vise voleli da su Kralj, ali ... ko ce se jos njega za neku godinu secati?

Doktor Pera

pre 4 godine

Bolesno zeli da je u centru paznje, ne moze da odigra mec, da da izjavu, da izadje u grad ili u WC a da ne napravi nesto da bude u centru paznje. Bolest slicna onoj koju imaju starlete. Ocekujem plasticnu operaciju kao sledeci bum. Ili mozda da promeni pol?

miodrag

pre 4 godine

Svi koji pljuju po Kirijosu su licemeri, da je on kojim slucajem pljuvao po Federeru ti isti bi likovali. Ti isti su napadali Novaka sto se dodvorava publici, ali kad je to isto poceo da prica Kirijos onda su brze bolje poceli da ga pljuju.
(Aca, 5. avgust 2019 09:48)
Acika, druze nas, mi kao publika imamo pravo da to radimo. ali kolege sa tura…..mogu, ali to je malo....a to kako je ovaj Pajac radio nije korektno uopste, kao i ono navijanje da Federer pobedi pre finale Vimblndona....to je ponasanje koje je za mene dno dna….Kirijos je prosto nevaspitan i nekulturan a zaradio je velike pare I pojavio se u vreme kada je Rialiti ne samo na televiziji nego sve vise u svakodnevnom zivotu, tako da je tlo za njegovo ludiranje i mangupiranje plodno….a to da ume da odigra i da igra nije bilo sporno nikad, makar i na preskoke, jer pobedjivti, uz zezanje, koje neminovno odvlaci koncentraciju nije nimalo prosto. Drugo je pitanje koliko to smeta protivnicima, koji jos uvek to ne priznaju, ali docice vreme kada ce taj isti Ciciban ili Danil da se oglase u nekom sledecem mecu jer to ne moze da ne odvlaci njihovu paznju…...zato jedva cekam da vidim njegov duel sa Rafom ili Novakom.....mislim da se nece zavrsiti prosto, pri tome ne mislim na rezultat....ATP nesvesno , za sada, prelazi preko necega sto moze da stvori obiljan problem na turu....videcemo

plavac

pre 4 godine

ljudi,i ja sam noloman do koske,i mene je zaboleo onaj šamar realnosti od ovog burazera jer da se ne lažemo svi patimo za Novakom iz 2011 bez pepe imaza i sl gluposti kad je bilo šamaranje najjačih iz inata ne iz 'ljubavi'...i ovaj burazer jeste osveženje u tenisu jer klinčadija dolazi spuštenih glava na svaki meč...ali isto tako jasno kao dan da i pored marketinga dečko ima veliki problem u glavi (ponajviše zbog uličarskog ponašanja na mečevima,to nikako ne može da se pravda) i sad ove folaže gore od Novakove...neko je rekao lepo,jedan je Delpo,on se rodio sa tim,kao nekad Kuerten,ostali sem elementarnog bontona samo ispadaju smešni.

miodrag

pre 4 godine

Svi vi kojima se "svidja" kreatura zvana NIk, nemojte da zaboravite kako je sve ovo ludilo pocelo- pocelo je od toga da je svom rivalu, kolegi, usred meca, rekao da mu devojka spava sa njegovim drugom, teniserom. Ako vama to nije dno dna onda ste vi gori od njega. Mislim da je on posejao nesto sto ce dovesti do ozbiljnog incidenta ta terenu , kad tad.....ali Boze moj, hleba i igara, nije se covek mnogo odmakao od svojih predaka sa drveta a kamoli Rima.

Toto-ko-tunjo-i-podrska-Zvezdi-koja-se-pamti

pre 4 godine

imam utisak da kojim slucajem kirjos igra u sred BG-a protiv noleta imao bi vise navijaca!

gradjani srbije sta se to desava sa nama???imamo coveka koji je osvojio 30 mastera,16 GS,vezao kalendarski GS,4x izabran za NAJBOLJEG SPORTISTU SVETA!!!postavio neke rekorde,jednog od najboljih sportista sveta svih vremena...i koji ima veliku sansu da postane najbolji teniser u istoriji!!!

i neki pored toga podrzavaju lika koji nista nije osvojio i nema kvalitet da se takmici na velikim turnirima i mora da igra 2.ligu???i koji je uz to veoma bezobrazan,i ima psihickih problema???

ja se uopste ne cudim sto imamo najmanje plate i penzije u evropi,i sto nas svi ponizavaju i gaze!i treba!!!
(dd, 5. avgust 2019 12:38)

Ali imas prijatelju i dukljanskog maga koji objasni ovcama svojim neke stvari. I ovce bleje. Naravno da treba da nas gaze i ponizavaju.

sam protiv svih

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 05. avgust 2019 08:27

Tako si pisao i za Rođu u finalu w, pa ste kmečali posle toga. Polako, zašto bi neko vrijeđao Kirjosa. Svi koji vole Novaka i tenis, cijene i njegove protivnike.

Neca

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika. 
(Darko, 05. avgust 2019 08:27 

A zanimljivo prvi si pomenuo Novaka, pojeo te kompleks definitivno.

Bane

pre 4 godine

Djokovic je traume izazvao kod pojedinih ljudi kad su oni dosli u situaciju da moraju da navijaju za Nika Kirjosa hahaha. 
(Bane, 05. avgust 2019 09:11) 


Hejteri automatski postaju veliki fanovi onih koji iznesu lose misljenje o Novaku. Tako im Kirjos preko noci postade idol.
(andrej, 05. avgust 2019 09:20)

Luda nacija sta reci

Go psihijatrija

pre 4 godine

Publika sve vise trazi rialiti igrace a ne majstore tenisa. Cirkus mora biti sve prisutan inace nema love. Tragicno je u sta ce se po ovakvim najavama pretvoriti sport u narednih 30-tak godina. Ovo su ti poceci i pioniri buducih klovn sportista koji ce preplaviti sport.

мики

pre 4 godine

(roten, 05. avgust 2019 08:59)

Ципирипи је Грк, Каријес је Аустралијанац коме је мама Малезијка. Грци Аустралији га се стиде.

Olja

pre 4 godine

Darko@
Da proglasimo Kirjosa najboljim svih vremena? Osvojio je cak 6 trofeja. Ej, nije to lako! A osvojice jos najmanje dva-tri. Sta je jedan masters ili GS, nekoga od "trojke", naspram njegovog "Vasington 500"?
Uredu?

znalac

pre 4 godine

Kirjos je, danas, ono sto je nekada bio Mekinro (stariji se verovatno secaju). Dakle svaki mec je na ivici incidenta, nepredvidjeno reaguje u nekim situacijama i sl. To je sve kako bi se poremetio protivnik, i o tome je svojevremeno i govorio Mekinro kada se penzionisao. Dakle, Kirjos koristi nestandardne mere da izbaci protivnika iz zone komfora, i na tome mu se mora odati priznanje za inteligenciju. Mislim da to nece prolaziti kod "masina", koji su u prvih 5 na svetu.
A da, ovi sto govore da ima pozitivan skor sa Noletom, zaboravljaju da je to bilo u periodu sampionove slabosti, povrede lakta i mentalne zasicenosti tenisom. Cudno ali to nikad nisu pomenuli, vec samo suvi rezultat...mislite o tome!

PecaPFC

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.
(Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove, 5. avgust 2019 12:35)

Sve sve al nick pobedio LOL :))))

Andjela

pre 4 godine

Možete vi o njemu da mislite šta vam je drago ali će ostati zabeleženo da je on u svojim prvim sustretima s velikom trojkom svu trojicu (znači u svom prvom meču, sa svakim od njih) Pobedio: Rozera, Novaka, Nadala. Đokovića je prvo pobedio 2017: Mexican Open (u červtrfinalu), pa u Indian Wells (u 4 kolu).

mr

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.
(Darko, 5. avgust 2019 08:27)

Твој нови љубимац је сада узео фину ловицу, а сада креће оно право тј мастерси и ГС. И сада само гледај како пуцају комплекси из твог новог љубимца и када буде кренуо да глумата са судијама када буде налетео на мало озбиљније и мотивисаније противнике. Е онда ћеш ваљда схватити шта су комплекси ниже или како овај твој воли да представи више вредности. Ма шта пишем, знаш ти врло добро како то пуца.

Guromir

pre 4 godine

Poklopile se kockice na ovom turniru.Nije mu naisla " zuta minuta".Obicno ima momenat kad bi najradije zavrsio mec i otisao u svlacionicu. Ove nedelje se to nije desilo sto je pozitivno iznenadjenje.Ovo ponasanje i "zabavljanje" sa publikom je ustvari Novak u izdanju koje vecina ne voli da vidi.Preterano ,isforsirano, a bilo bi super da je suptilnije odnosno dozirano. Delpotro je pravi primer kako osvojiti publiku u bilo kom delu sveta. Ali Delpu je to u genima i to je dar prirode- njegov odnos sa skupljacima loptice je za udzbenike kako teniser treba da se ponasa.

мики

pre 4 godine

(Haris) Pljunuti Đoković iz mlađih dana.
(zvezdoprc, 05. avgust 2019 09:16)

морао би Новака су упљујеш до непрепознавања да би их упоредио

120

pre 4 godine

Vjerujte mi ne treba da vam bude krivo treba da vam bude drago. Imam i ja drugove koji su nesrecni i ne mogu da se nose sa svojim zivotom. Al kad nesto dobro urade odma su raspolozeniji i svima je ljepse. Kyrios zna da je njegovo ponasanje lose, pogotovo u zadnje vrijeme, otuda i ova sreca danas i ovog turnira koja zraci i pozitiva koja zraci iz njega. Meni djeluje kao da je priznao sebi da je grijesio i da je okrenuo list.

Aca

pre 4 godine

Naopako koliku je stekao popularnost u Srbiji, da li je pozitivna ili negativna manje vazno. Vazno je da se pise o njemu! Kakav ce samo Novak imati pritisak sledeci put kad budu igrali, jer ako izgubi sledi brutalno ponizavanje. Secam se kad se pojavio Kirijos kako mu se Viskovic divio I kako ga je hvalio sta god da uradi na terenu, a sad kad je potkacio Nola, sad mu odjednom sve smeta sta radi Kirijos na terenu.

bozza

pre 4 godine

Teži žreb imao na turniru 500 nego Đoković na Vimbldonu do finala.
Bravo,Medvedev je vrlo dobar teniser i ako malo unapredi servis i počne da igra agresivnoje i stoji bliže osnovnoj liniji,biće svašta.
(vlada91, 05. avgust 2019 08:29)

naravno da je imao tezi zreb, on je 50 i neki igrac na listi. Kad bude u top10, i on ce imati laksi zreb... i to ce biti problem ako ne sredi glavu, jer ocigledno da svoj najbolji tenis moze da pruzi SAMO protiv najbolje rangiranih igraca

luda mara

pre 4 godine

Jako me zanima o kome je ovde vest i kakve veze ima Novak sa pobedom Kirijosa u Wasingtonu.Koliko ja znam na ovom turniru Novak nije ucestvovao!A sto se tice glumljenja povrede nemojmo o tome,ko zna gde cemo stici.

loza

pre 4 godine

@dragane a kakav je tek bolesnik neko ko se potpisuje sa tenis? blizu Niku vala, vrlo blizu, zamisli osvojio je 500 veliki "talenat" "šta bih ja sve mogao ali neću baš me mrzi da treniram" prevara, 25 godina i 6 titula eeej kakav strašan igrač, strašan samo na jeziku i debilnom ponašanju koji sve radi ne bi li poremetio protivnika, ma super je, hahahaha, oduzmi mu servis i dobićeš fore u pokušaju, u stvari ne moraš da mu oduzmeš samo smanji i dobićeš baš ništa, prevara na kub, samo mu je uspelo da zezne Medvedeva i da ovaj popusti u tb, jadno, ako tenis spadne na ovakve kukala mu majka...

U prolazu

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).

granice ludila

pre 4 godine

antiDebil

Iiiiiiiiiiiii apsolutni pobednik za danas, sta za danas, za mesec:
"plemeniti, skolovani, smireni, nacitani, predobri, kulturni Novak" pa ovo je urnebesno! I jos, pazi, da Novak dozivi? Pa ne dozivljava Novak, vec Kirios? Ili se planeta rotira oko Novaka, kao oko politickog prijatelja njihove porodice? Kapa dole, krajnji stepen iracionalnosti je ovim dostignut.

Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh...

pre 4 godine

Austrougarska arhiva iz 1846.godine pokazuje da je Srba u Hrvatskoj bilo 2.6 miliona, Hrvata 813 hiljada i Italijana + romanizovanih Srba 5.2 miliona. Koliko Srba ima danas, a koliko Hrvata? Sta se to desilo u medjuvremenu?
Dakle ne mesajte babe i zabe, Nole je veliki teniser, i to je to.
(zasto volimo Noleta?, 5. avgust 2019 13:31)

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj (2,6 miliona plus 5,2 miliona romanizovanih), OSAM miliona Srba 1846. živelo u Hrvatskoj, 813 hiljada Hrvata, pa odakle to da se ta zemlja nazove Hrvatska, a ne Srpska, kad je Srba bilo deset puta više. Šta tebe briga gde će Novak da letuje? Kako znaš da Hrvati imaju lepo more a da je turistička uloga loša? Da li si tamo letovao? Što nisi letovao u Sopotu? Nisi ti svestan svog budalisanja. Da li se družiš sa Anicom?

Svašta

pre 4 godine

Neverovatan tenis Kirjosa. Kakav talenat! P.S. Hajmo sad, kompleksasi i obozavatelji lika i dela Novaka, navalite i vredjajte Nika.(Darko, 05. avgust 2019 08:)
Svaka Cast na pobedi trebalo je izboriti se sa onolikim bolovima u ledjima, nikada mi neće biti jasno da se neko previja od bolova u ledjima i onako servira...svaki 3 servis as ali avaj pobedi se u zube ne gleda....

alxxx

pre 4 godine

Ne razumem, odakle sad to padanje po terenu, onoliko tapšanje, mahanje u krug prema publici, grli onu ženu, čovek bi pomislio da ima nesnosnu potrebu da se svidi publici, ah da, kada pobediš to više ne važi... ;)

Miloš Radunović

pre 4 godine

Nesumnjivo jedan od najtalentovanijih tenisera, ali njegov temperament, odnosno nekultura, verovatno mu neće dozvoliti da postigne neki značajniji rezultat u tenisu.

Ovo

pre 4 godine

Zašto ga volimo? Zato što si ti napisao obične besmislice o broju Srba u Hrvatskoj ...
(Novak je na Korčuli pevao hrvatske pesme, uh,uh,uh..., 5. avgust 2019 14:42)

Molim objavite, vazno je razjasniti brojeve, ne zelim da kreiram konfuziju.
Pre svega, pogresno ste interpretirali moje podatke - napisao sam da je Italijana i romanizovanih Srba, a ne samo romanizovanih Srba.
Brojeve sam nasao u clanku na internetu, obzirom da je sve dosta detaljno, izgledaju pouzdano. Naravno, nema garancije. Evo linka: http://slobodnahercegovina.com/vladimir-umeljic-kako-su-srbi-postali-hrvati/
Inace,cela prica nije besmislena. Naime, do sredina 19.veka AU je apsolutno bilo u interesu da podrzava srpski nacionalni identitet zbog sukoba sa Turcima - Srbi su, ukratko, bili njihov "trojanski konj" na turskoj teritoriji. Stvar se drasticno menja upravo od sredine 19.veka, tada se turska kao sila polako povlaci sa Balkana i "srpski faktor" kao takav vise nije bitan. Pritisak na Srbiju sve vise raste, narocito posle odlaska dinastije Obrenovic.
Vi pitata zasto se ta drzava nazvala Hrvatska a ne Srpska - ona se u zvala Austro-Ugarska. Inace, od onih pet miliona Italijana i romanizovanih Srba, ogromna vecina su bili Italijani, tako da Srba nije bilo 8 miliona, ali ih bilo mnogo vise od Hrvata. Drzava Hrvatska nije postojal ni u vreme Kraljevine, tada su bile Banovine. Tek kada je 100-godisnjim procesom (1850-1950) broj Srba smanjen na potrebnu meru, nastala je Hrvatska.

Sasa

pre 4 godine

Grbavi folirant pobedio glumeci povredu od pocetka meca, a kada dodje do duze razmene vraca lopte bolje od Nadala.
(Viktor, 05. avgust 2019 09:03)

Marejeva skola.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 4 godine

Niku je ATP 500 krajnji domet i to samo pod uslovom ako na njemu nema najboljih. A već ovaj sledeci turnir u Kanadi, pokazuje pravog Nika, ispadanje u 1 ili 2. kolu.

nele

pre 4 godine

Ok, pošto se o mom imenjaku Kiriosu toliko piše, da i ja kažem koju. Ako već postoji velika trojka (Novak-Rafa-Rodžer), i ako postoji igrač (Nik) koji je svu trojicu iz pomenute trojke pobeđivao, a usput i jednog od njih (Novaka) dobio dva puta bez izgubljenog seta - ima tu prostora i za Nikov ponos, i za bombastične izjave. Meni se Nik zgadio tek kada je počeo da moljaka "Rodžere, pobedi na Vimbldonu". Jedno je navijati za nekoga, a sasvim drugo preko instagrama moljakati svog ljubimca da pobedi negde. Posle takvih idiotluka svako bi imao psihičke probleme (na koje se Nik ovih dana žalio).
(U prolazu, 05. avgust 2019 11:09)

Pa možda kod tebe u prolazu ima mesta za njegov ponos , al kad je gustnateci ponos ima Nole. Bolje ti njega isprati makar u prolazu.

djidjigovedina

pre 4 godine

@kale
samo jedan koristim,taj sa kojeg pisem,
nit sam jumco ..nit sam mario iz splita nit ostali botovi koji periodicno pisu
meni je zao sto sam ubo u "sridu" ,bolnu tacku ali tako je.ti znas da je tako,ja znam da je tako;)
uzivaj opstu nemoc

Veterinar

pre 4 godine

Ovo je i Troicki osvojio...
(Dr. Haus, 5. avgust 2019 15:14)

Zašto uvek moraš da slažeš? U finalu Vašingtona Troja je izgubio od Del Potra, u polufinalu je dobio je Rodika, ali je godinu dana ranije, 2007. godine, "opro" Nola u Umagu. Troja je bio 12. na svetskoj rang-listi, njegova pobeda donela nam je Dejvis kup, inače je najbolji teniser CZ svih vremena, dok je najbolji teniser Partizana - Novak Đoković. Od tenisera pomenuo bih još i Tipsu, od teniserki Anu Ivanović. Umesto lupetanja, kažite šta nije tačno?

мики

pre 4 godine

Dokazao je da još uvijek može igrati na najvišem nivou. Bravo, u tim poznim godinama....
(lobotom, 05. avgust 2019 09:00)

коментар године, хвала.

Sredoje

pre 4 godine

Činjenica da ima ovoliko komentara dokaz je da je momak postigao svoj cilj. A to je da je izazvao pažnju svetske javnosti i u ogromnom delu publike simpatije. O njemu se priča, lik je u centru pažnje. Očigledno da je frustriran iz nekog razloga i zato se ovakvim ponašanjem malo oslobadja kompleksa. Namerno provocira... Na kraju dečko je veoma talentovan ima servis, neki udarci su mu bar juče bili na nivou Federera, posebno skraćene lopte i riterni. Ume i da žonglira, što znači da je "jak na reketu"... Uostalom ispraćen je velikim aplauzom publike...
Ne razumem kakve veze ima Nole sa niim!

neutralni felsh

pre 4 godine

Osvojio mali turnir u nepoznatom gradu i tamo je vređao Srbina Novaka Goata , a ovde ga neki slave.
(Nikad čuo za ovaj grad, 05. avgust 2019 11:35)


washington dc mora da je neko selo u alabami...

Toto-ko-tunjo-cisto-da-razjasni

pre 4 godine

Bas je sladk,prava muskarcina,muzevan!Posle Kralja moj omiljeni igrac,ne bi mu oprostio,uhh...
(Jumko, 5. avgust 2019 11:03)


Ovo je Bodibond, nije Jumko.

Toto-ko-tunjo-cekajuci-zenu-da-ispije-pa-da-bode-parove

pre 4 godine

Malo ste postali dosadni sa Kirijosom ne lozite vise ove ljude na portalu
(nema ovde leba, 5. avgust 2019 12:17)


Ma neka. Malo uz kafu, ubijanje vremena. Inace nema nesto vesti Zvezda-Partizan te kriziram.

granice ludila

pre 4 godine

simpo
Ili da pozajmi od Novaka onu klovnovsku periku, Zoroov plast i ostale vasarske atrakcije, sto je ovde smatrano vrhuncem duhovitosti?

Laž kao naša sudbina

pre 4 godine

Mi smo ovde vređali Aguta jer je rekao da je Federer najbolji svih vremena, ali naš ugledni tabloid, onaj "najugledniji", ima ovakav naslov: "Španac se klanja srpskom asu!". Šta je, ljudi, s nama?

Leso

pre 4 godine

Ne razumem zašto se Novakovi navijači ovoliko nerviraju u vezi Kirijosa. Ako su ubedjeni da je Djoković G.O.A.T. onda ne treba da obraćaju pažnju na ovog, talentovanog novajliju i da ga vredjaju. Nije valjda u pitanju strah da će Kirijos preoteti titulu. To bi već bila velika malodušnost.

Njegos

pre 4 godine

Lik se drzi za ledja celi mec i dekocentrise protivnika, trazi tajm aute, sam sebe masira, ovakvi klovnovi trebaju biti izbaceni iz sporta a ne da se javljaju pojedini botovi koji govore da su ovakvi foliranti dobri za tenis.
(Haris, 05. avgust 2019 09:07)

Nije mu nista, to ne radi prvi put samo sto mu sad uspelo da prevari mladog Rusa

Vuk

pre 4 godine

(neki veliki dr, 05. avgust 2019 09:25)

Majstore 10 nikova si promenio, zar bas mora toliko providno i u svakom komentaru da pises Nolo, smesan si.

Aca

pre 4 godine

Mnogo je zeznut ovaj Kirijos, ne oseca nikakav strah I pritisak kad su vazni poeni, jednostavno se ne boji poraza. Bice tesko I Djokovicu I Nadalu sa njim u buducnosti. Ima neki inat protiv Djokovica I Nadala, zeli da ih vidi porazene.

Darko

pre 4 godine

Jedan komentator pre 2 dana ovde napisao u stilu "pregaziće ga Cicipas ko fap žabu", a drugi juče "Medvedev će ga počistiti sa nulom". I, šta bi? Poenta je da nikoga ne treba potcenjivati, a Novak treba posebno za njega da se spremi. I protiv publike.

Key and Peele

pre 4 godine

@dd kompleks boj, opusti se. ljudi biraju svog miljenika. okej he navijati za novaka ali je okej i protiv, nije ovo rat, nije ovo opstanak, vec zabava za mase.

Urke

pre 4 godine

Niko više od njega ne pravi egzibicije samo da bi privukao pažnju i da bi ga voleli.
(Komentator, 05. avgust 2019 09:21)

Da a onda procelavi psihić zna Djokovicu da prigovori

Kale

pre 4 godine

(djidjigovedina, 05. avgust 2019 10:54)

Druze kako te ne mrzi da pises toliko komentara, i odakle ti tolika inspiracija za izmisljanje nikova vise? :)

kilo belog i sifon sode

pre 4 godine

@Zez Kyrgios je pobedio Medvedeva, Tsitsipasa i Simona da bi stigao do titule. Koga je Novak pobedio da bi stigao do finala Wimbledona? I sad će biti odgovori kao, nije bitan žreb kad je Novak u pitanju itd itd. Koliko jadni izgovori.
(Poz iz BG-a, 05. avgust 2019 11:27)

kako da ih pobedi kad su svi poispadali od nekih koji su bili bolji od njih...a pobedio je na kraju nekog...valjda se rodzer zove...

Misim ili mislim?

pre 4 godine

Ako Kira opet omlati Novaka, to će biti veliko slavlje i dobra stvar kako za tenis, tako i za Srbe.
(pop, 5. avgust 2019 15:25)

Tačno. Ako pogledaš kako Novak deluje u poređenju s Kirom, to je slika grmelja i patuljka. Razlika u godinama ogromna (misim osam). Kira ima takvu fizičku konstituciju i lakoću kretanja da je mogao da bide i Bolt i Džordan, da nije izabrao tenis. Da nije malo "udaren" odavno bi imao mesto u samom vrhu. Čovek nema trenera!? Zaista je osobenjak.

Delije Čikago

pre 4 godine

Da trenira kao vekika trojka imao bi do sada 5,6 GS, što je srazmerno njegovom talentu, ali nema ono nešto što izdvaja tako talentovane od šampiona, Ja mu želim da osvoji koji GS...

simpo

pre 4 godine

granice ludila
Možda bolje ako Novak hoće da mu dozvoli da pogleda i obriše sve one slem trofeje,jer ako mu dozvoli sve da ih pogleda i obriše trebat će mu mesec dana

miodrag

pre 4 godine

Još da je bilo i kvalitetnih protivnika....
(ZeZ, 5. avgust 2019 08:21
O ovom pajacu mozemo da mislimo sta hocemo a o njegovom ponasanju da ne govorimo jer to je dno dna, ali protivnici su bili kvalitetni , kao na GS do bar cetvrt finala- Simon, Ciciban I Medvedev su sve samo ne laki protivnici…..Medjutim veliki teniseri ovo , sto je uradio Klovn, ponavljaju iz nedelje u nedelju u tome je razlika.

Goran

pre 4 godine

Na svaku vijest o Kirjosu , a bombardujete nas sa vijestima o njemu svaki dan, najmanje 200 komentara! Znaci da je interesantan! Vazno je u medijima izazvati reakciju a on to svakodnevno radi. Svaka cast!

Pera

pre 4 godine

Na stranu ljubomora, covek kad igra pruza najvisi nivo tenisa od svih iz mljadje generacije. Kad bi bio posvecen kao Rafa, Nole, RF lako bi stigao mnogo dalje od 30og mesta gde se sada vrti. Koliko dalje verovatno necemo nikada saznati.
Servis izuzetan, razoran i precizan, drop-šotovi odlicni, uz to vrlo atraktivan: u trecem gemu drugog seta dva puta je vratio lopticu korz noge - jednom odlican lob, drugi put drop-šot, oba puta osvojioo poen.

Robert

pre 4 godine

Hmmm...Ispade da ih je on sve pregazio kao Fap zabu.
Salu na stranu, eto jos jednog dobrog koraka u borbi protiv psihickih problema.