Fudbal 61

Četvrtak, 25.07.2019.

21:07

Prvi meč, prvi šut, prvi gol – Joveljić doneo pobedu Ajntrahtu! VIDEO

Dejan Joveljić, mladi srpski fudbaler, fantastično se predstavio Ajntrahtu – pobedonosnim golom.

Prvi meè, prvi šut, prvi gol – Joveljiæ doneo pobedu Ajntrahtu! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

SS

pre 4 godine

Rekao sam odmah kakvu je gresku Zvezdu napravila...Trebao je biti nas prvi spic a prodali ga dzabe.ima da vredi kao Jovic mali je jos veci talenat.Ova uprava ima rezultate,prave mnogo vece transfere nego prethodnici ali rad sa mladima 0! Ne veruje im se i samo gledaju da ih prodaju umesto da prave igrace koji ce voditi tim.

To me mnogo razocarava ...Dok se tako radi nece biti veceg uspeha od proslogodisnjeg

Capricorn

pre 4 godine

Рече овде неко да би га Мамић увалио за 20 милки...можда су и ови, само што је клубу припало пет 😂

јд123

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.
(bvb, 26. jul 2019 00:19)

Па са овом филозофијом где се форсирају странци сигурно нико. А да се наши ”стручњаци” угледају мало на Холанђане например? Да се код нас форсирају млади играчи, да се истрпе, да је Јовељић био стандардан у првој постави уместо што је добијао шансу на кашици? Тада би било могуће таквог талента продати и за 20 милиона. Али би се морало сачекати а не да се јури инстант успех. Да је Јовељић нпр. одиграо 2 сезоне као први шпиц, Звезда уђе у ЛШ и он тамо одигра одлично, каква би му цифра била?

Што се тиче самог Јовељића супер за њега. Отишао у прави клуб и праву лигу да искористи таленат и развије се на прави начин. Ту су Костић и Гаћиновић да му помогну да се адаптира као и Ребић. Ако се развије сходно свом таленту, можда у будућности два наша играча буду у два највећа шпанска клуба - Јовић у Реалу, Јовељић у Барселони као наследник Месија ;-).

r53

pre 4 godine

@ Da potsetim da Dinamo Zagreb ima igraca koga nece sigurno prodati ispod 40 miliona.
(Dusan, 26. jul 2019 07:51) Bolje se ti malo poDseti skole i pravopisa.

Sused iz Prike

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...
(prika iz susjedstva, 25. jul 2019 22:17)

Da upravo tako "nekog".Hrvati,vas osnovni problem je mitomanija.Sto zamisljate da ste nesto sto ni blizu niste.Kazes,Livakovic je trenutno prvi golman Hrvatske? A sta cemo sa tim da je Hrvatska trenutno tim koji u poslednjih 9 meseci ima poraze od Spanije 6:0,Madjarske,Tunisa i da se u svojoj nikad laksoj kvalifikacionoj grupi nalazi na tek trecem mestu iza Madjarske i Slovacke? To sto je trenutno prvi golman reprezentaciju koju Madjarska i Tunis rutinski odradjuju to mu moze biti samo munus.

Joy

pre 4 godine

@ A, gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)
Sreća, PA se ne pitaš, inače bi izgubili službeno zbog viška igrača na terenu, I'll si mislio bez golmana da probamo??? Mislim, 4-4-3!!! Pa, stvarno... 😊

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

@ drago Moramo da se uporedjujemo sa najboljima, da igramo protiv najboljih ako zelimo da napredujemo! Zvezda je primila sest od PSZ-a, cetiri od Liverpula ali je igrala sa najboljima. Nakon toga dodje i pobeda nad sampionom evrope. Zato i volimo da se poredimo sa najboljima. A vama svaja cast na tome sto ste drugi na svetu. Nadam se da ce i moja Srbija jednog dana to da postigne pa i prestigne! Zvezda je pre nego sto je postala prvak evrope igrala sa nikad jacim Milanom egal, ispala na penale. Tada su videli da mogu i najboljima da pariraju. A taj Milan je u sledecoj rundi bio Real Madrid 5:0!

zex

pre 4 godine

U Zvezdi nebi igrao sigurno i zs njega je dobro sto je otisao. Zvezda nema tu tezinu, ondosno liga nije cenjena u svetu fudbals. Ajntraht bi tesko pobedio Zvezdu ali igra u jakoj ligi i ima luksuz da prodaje igrace za veliki novac.

iznogud

pre 4 godine

@ Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.
(drago, 25. jul 2019 21:46)
Hahahah, u pravu si Drago, u kosarci i rukometu smo tu negde ?

Bojan

pre 4 godine

Kada srpski igrači budu "domaći" u evropskim ligama kao hrvatski tada će biti i skuplji, ovako u konkurenciji sa hiljadama južnoamerikanca, afrikanaca... koliko im ponude, ponude. Naravno i to je teško odbiti, značajno više novca (bez višemesečnog kašnjenja), život u uređenoj zemlji, igranje u jačoj ligi iz koje se posle lakše dolazi do boljih evropskih ili bogatijih ruskih, turskih, kineskih... klubova. Jednostavno to je život i nema tog Tereze, ljubavi prema klubu, navijačima, Srbiji... koja će da ga zadrži. Mislim, može na "silu", po slovu ugovora da ga drže do kraja, pa onda ode bez obeštećenja ili nekoliko stotina hiljada pred kraj ugovora. Ne branim Terzića, ali mislim da je bolje uzeti milione, pa dovesti na primer Krstovića, perspektivan, mlađi godinu dana, talentovan jer biti prvi strelac lige sa 19 godina, pa makar bila i crnogorska je ipak naznaka fudbalskog talenta. Sada nam omiljeni igrači odlaze za milione, ne tako davno, omiljeni igrači su nam bili oni koji oproste dugove kada odu za dž, to je značajna razlika u funkcionisanju kluba

napolje!

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina 

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem 
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)" 

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini. 
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha. 
(Tazo, 25. jul 2019 21:52) 
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)

slazem se sa tobom, definitvo najbolja formacija u svakom pogledu, posebno ako dozvole da izvedes 12 igraca na teren

Mirko

pre 4 godine

Ljudi trabunjate sve po navici. Uzimamo za njega 11 miliona sa bonusima i procentom od sledećeg ugovora ili prodaje, moguće i više. Da li neko od vas misli da bi bilo koji igrač iz naše lige mogao da bude prodat za više od 11 miliona?
Niko. Ali niko i ne u dogledno vreme.

A šansu - pa bolje da ima šansu da igra u prvom timu Ajtrahta, nego da ulazi u Zvezdin tim na kašičicu i da se bori sa Benom, Boaćijem, Pavkovim, sad i Tomaneom. Vi ste stvarno nerealni i ned'o bog da nekom od vas povere Zvezdu - pa propali bi prvog meseca, a kamoli prve godine.

drmr

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu! 

Luka Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina
(Luka centarfor Real Madrida!, 25. jul 2019)

A Pedja Mijatovic u Realu, Darko Kovacevic u Juventusu, Savo u onoj cuvenoj Parmi. Ne mozes porediti njih i ove koki tek stasaju.
Pa Kezman i Ziga su bili mnogooo veci od ovih.

bvb

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.

zlatan kurjak

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 25. jul 2019 21:35)
E moj Pero i vi ostali.Vi znate za koliko je para on prodat u ovoj pravnoj zemlji, gde je svaki ugovor transparentan.

AlenBor

pre 4 godine

Dinamo je uvalio nekog golmana za 9 miliona.. A da, u zvezdi je prece da se razigrava Boaci..
(major gaspar, 25. jul 2019 21:29)
Nisu jos prodali zvanicno,ali ce ga prodati verovatno. a zvezda,pa neko se lepo ugradio u transfere boacija u kinu i nazad. vracanje boacija za zescu lovu je najveći promasaj jer ga nema nigde.

Demagog1986

pre 4 godine

Ako nista bar imamo reklamu nekakvu, znaci zvezda izbacuje vise nego La Masia. Smesno ali izgleda da je bas tako. Bolje i da prodajemo Frankfurtu i Benfici nego Apolonu i Antalisporu itd....

slaviša šmigič

pre 4 godine

kao što rekoh u srbiji dugo nije bilo majstora poput joveljiča takvi talenti se retko radjaju uz marka marina joveljič bi se nadavao golova ovde u zvezdi je sve sumljivo kao i odlazak joveljiča koji ima kapacitet,da postane jedan od najboljih igrača na svetu njegov potencial je fantastičan ja sam video,da je joveljič u tim godinama bio daleko najbolji igrač zvezde izgleda,da je njegov ugovor sasvim drugačiji i verovatno su nemci dali mnogo više novca za joveljiča a izgleda,da se nesme znati prava cifra za prelazak nemci su dobro videli i kupili igrača koji je prava klasa i mnogo bolji od luke joviča to znaju svi koji su se ikad bavili velikim nogometom.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma naši se prave ludi ja boljeg napadača od joveljiča nisam video godinama mnogo bolji od luke joviča još od vremena juge nije bilo boljeg poslednji napadač koji je imao kvalitetu joveljiča je davor šuker jovič nema ni blizu kvalitetu kakvu poseduje joveljič.ovaj,če sigurno biti jedan od najboljih napadača u evropi izuzetna tehnika,brzina i lagano ulazi u šanse njegov transfer je mnogo,mnogo veči od ono što mi znamo.verujem,da su neki ljudi u zvezdi strpali gomilu novca umesto,da je novac otišao u klub ovo je garantovano i neverujem ovim ljudima u zvezdi koji su prodali joveljiča.

Millennium

pre 4 godine

Nemojte tako. Treba da budemo zahvalni što u srpskom fudbalu posluju skromni ljudi. Dovoljno im 4 miliona da podele između sebe. Ne žele da čekaju da igrač vredi više. Što je sigurno, sigurno je. Bolje milion u džepu nego dvadeset u klubu.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Djorovic je uspeo da tim u kom su igrali jedan Luka Jovic(Real Madrid), Ivan Saponjic( Atletiko Madrid), Nemanja Radonjic( Marsej), Zivkovic( Benfika), Joveljic( Ajntraht), Pantic( Celzi), Terzic, Milenkovic(Fiorentina), Racic( Valensija), Lukic(Torino) bude daleko najgori na EP za mlade...

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Terzine prodaje u zadnje tri godine

Rajkovic-Makabi

Jovanovic Zenit
Terzic Fiorentina

Racic Valensija
Ivan Ilic Mancester siti
Grujic Liverpul
Luka Ilic Mancester siti

Luka Jovic Benfika
Joveljic Ajntrajt Frankfurt

bautista agut

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 25. jul 2019 21:13)

a da je rajola otisao bi za 200

Acooo

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.
(Tazo, 25. jul 2019 21:52)
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...

Fica

pre 4 godine

Svi strucnjaci za mlade igrace i ozbiljniji skauti su pricali da je Jovelja i talentovaniji od Jovica.
U zvezdi nije ni imao priliku da pokaze to pa je zato uzgledao kao manji talenat.
Fuzicki je vec dosta ojacao i mnogo ce napredovati tamo.
Ocekujem za dve sezone njegov bum transfer.

Jack Sparrow

pre 4 godine

Jovic,Joveljic,Vlahovic,Saponjic,Tedic
kakav potencijal u spicu imamo definitivno ce nam u buducnosti napad biti jaci deo A tima, jos su tu i Mitar i Pavkov koji imaju tek 25 i za njih tek dolaze najbqolje godine.

SUPERMAN

pre 4 godine

Za Zvezdu je sigurno loše što je prodat rano ali za njegov razvoj i karijeru mislim da je ovo idealan potez, odličan klub, liga, dosta naših igrača, napredovaće 100 puta više nego u Zvezdi,tako da što se njega tiče ovo je pravi potez, isto važi i za Terzića u Fiorentini.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Tumba uzivaj! Biraj spiceve za septembar:

Jovic Real Madrid
Mitrovic Fulam
Prijovic Katar
Pavkov Crvena zvezda
Joveljic Ajntraht
Saponjic Atletiko Madrid
Vlahovic Fiorentina

Acooo

pre 4 godine

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem

X-ADV

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende

nije bitno za koliko para je otišao, problem je što je tako mlad izašao iz naše zemlje...

Naisus

pre 4 godine

Prošle nedelje se Grobari smejali Radničkom što je na lošu taktiku novog trenera ispao od Flore, a oni ubedljivo prvi u Estoniji, evo sad ih Frankfurt u prvoj postavi ( posle svih prodaja) jedva dobija...

Tazo

pre 4 godine

@ "Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.

Pera

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.

drago

pre 4 godine

Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.

Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu!

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Ja bih dodao i Stuparevica( Votford )i Luku Markovica (Krotone). A videcemo i kako ce da se razvija Aleksandar Gomez Isailovic (2002. godiste, Benfika).

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu!

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Djorovic je uspeo da tim u kom su igrali jedan Luka Jovic(Real Madrid), Ivan Saponjic( Atletiko Madrid), Nemanja Radonjic( Marsej), Zivkovic( Benfika), Joveljic( Ajntraht), Pantic( Celzi), Terzic, Milenkovic(Fiorentina), Racic( Valensija), Lukic(Torino) bude daleko najgori na EP za mlade...

Fica

pre 4 godine

Svi strucnjaci za mlade igrace i ozbiljniji skauti su pricali da je Jovelja i talentovaniji od Jovica.
U zvezdi nije ni imao priliku da pokaze to pa je zato uzgledao kao manji talenat.
Fuzicki je vec dosta ojacao i mnogo ce napredovati tamo.
Ocekujem za dve sezone njegov bum transfer.

SUPERMAN

pre 4 godine

Za Zvezdu je sigurno loše što je prodat rano ali za njegov razvoj i karijeru mislim da je ovo idealan potez, odličan klub, liga, dosta naših igrača, napredovaće 100 puta više nego u Zvezdi,tako da što se njega tiče ovo je pravi potez, isto važi i za Terzića u Fiorentini.

Millennium

pre 4 godine

Nemojte tako. Treba da budemo zahvalni što u srpskom fudbalu posluju skromni ljudi. Dovoljno im 4 miliona da podele između sebe. Ne žele da čekaju da igrač vredi više. Što je sigurno, sigurno je. Bolje milion u džepu nego dvadeset u klubu.

Tazo

pre 4 godine

@ "Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.

X-ADV

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende

nije bitno za koliko para je otišao, problem je što je tako mlad izašao iz naše zemlje...

Naisus

pre 4 godine

Prošle nedelje se Grobari smejali Radničkom što je na lošu taktiku novog trenera ispao od Flore, a oni ubedljivo prvi u Estoniji, evo sad ih Frankfurt u prvoj postavi ( posle svih prodaja) jedva dobija...

Demagog1986

pre 4 godine

Ako nista bar imamo reklamu nekakvu, znaci zvezda izbacuje vise nego La Masia. Smesno ali izgleda da je bas tako. Bolje i da prodajemo Frankfurtu i Benfici nego Apolonu i Antalisporu itd....

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Tumba uzivaj! Biraj spiceve za septembar:

Jovic Real Madrid
Mitrovic Fulam
Prijovic Katar
Pavkov Crvena zvezda
Joveljic Ajntraht
Saponjic Atletiko Madrid
Vlahovic Fiorentina

Pera

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.

Jack Sparrow

pre 4 godine

Jovic,Joveljic,Vlahovic,Saponjic,Tedic
kakav potencijal u spicu imamo definitivno ce nam u buducnosti napad biti jaci deo A tima, jos su tu i Mitar i Pavkov koji imaju tek 25 i za njih tek dolaze najbqolje godine.

zlatan kurjak

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 25. jul 2019 21:35)
E moj Pero i vi ostali.Vi znate za koliko je para on prodat u ovoj pravnoj zemlji, gde je svaki ugovor transparentan.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma naši se prave ludi ja boljeg napadača od joveljiča nisam video godinama mnogo bolji od luke joviča još od vremena juge nije bilo boljeg poslednji napadač koji je imao kvalitetu joveljiča je davor šuker jovič nema ni blizu kvalitetu kakvu poseduje joveljič.ovaj,če sigurno biti jedan od najboljih napadača u evropi izuzetna tehnika,brzina i lagano ulazi u šanse njegov transfer je mnogo,mnogo veči od ono što mi znamo.verujem,da su neki ljudi u zvezdi strpali gomilu novca umesto,da je novac otišao u klub ovo je garantovano i neverujem ovim ljudima u zvezdi koji su prodali joveljiča.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Terzine prodaje u zadnje tri godine

Rajkovic-Makabi

Jovanovic Zenit
Terzic Fiorentina

Racic Valensija
Ivan Ilic Mancester siti
Grujic Liverpul
Luka Ilic Mancester siti

Luka Jovic Benfika
Joveljic Ajntrajt Frankfurt

bautista agut

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 25. jul 2019 21:13)

a da je rajola otisao bi za 200

Acooo

pre 4 godine

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Ja bih dodao i Stuparevica( Votford )i Luku Markovica (Krotone). A videcemo i kako ce da se razvija Aleksandar Gomez Isailovic (2002. godiste, Benfika).

Acooo

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.
(Tazo, 25. jul 2019 21:52)
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...

AlenBor

pre 4 godine

Dinamo je uvalio nekog golmana za 9 miliona.. A da, u zvezdi je prece da se razigrava Boaci..
(major gaspar, 25. jul 2019 21:29)
Nisu jos prodali zvanicno,ali ce ga prodati verovatno. a zvezda,pa neko se lepo ugradio u transfere boacija u kinu i nazad. vracanje boacija za zescu lovu je najveći promasaj jer ga nema nigde.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kao što rekoh u srbiji dugo nije bilo majstora poput joveljiča takvi talenti se retko radjaju uz marka marina joveljič bi se nadavao golova ovde u zvezdi je sve sumljivo kao i odlazak joveljiča koji ima kapacitet,da postane jedan od najboljih igrača na svetu njegov potencial je fantastičan ja sam video,da je joveljič u tim godinama bio daleko najbolji igrač zvezde izgleda,da je njegov ugovor sasvim drugačiji i verovatno su nemci dali mnogo više novca za joveljiča a izgleda,da se nesme znati prava cifra za prelazak nemci su dobro videli i kupili igrača koji je prava klasa i mnogo bolji od luke joviča to znaju svi koji su se ikad bavili velikim nogometom.

drago

pre 4 godine

Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.

Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.

bvb

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.

napolje!

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina 

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem 
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)" 

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini. 
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha. 
(Tazo, 25. jul 2019 21:52) 
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)

slazem se sa tobom, definitvo najbolja formacija u svakom pogledu, posebno ako dozvole da izvedes 12 igraca na teren

Joy

pre 4 godine

@ A, gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)
Sreća, PA se ne pitaš, inače bi izgubili službeno zbog viška igrača na terenu, I'll si mislio bez golmana da probamo??? Mislim, 4-4-3!!! Pa, stvarno... 😊

Capricorn

pre 4 godine

Рече овде неко да би га Мамић увалио за 20 милки...можда су и ови, само што је клубу припало пет 😂

Sused iz Prike

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...
(prika iz susjedstva, 25. jul 2019 22:17)

Da upravo tako "nekog".Hrvati,vas osnovni problem je mitomanija.Sto zamisljate da ste nesto sto ni blizu niste.Kazes,Livakovic je trenutno prvi golman Hrvatske? A sta cemo sa tim da je Hrvatska trenutno tim koji u poslednjih 9 meseci ima poraze od Spanije 6:0,Madjarske,Tunisa i da se u svojoj nikad laksoj kvalifikacionoj grupi nalazi na tek trecem mestu iza Madjarske i Slovacke? To sto je trenutno prvi golman reprezentaciju koju Madjarska i Tunis rutinski odradjuju to mu moze biti samo munus.

Mirko

pre 4 godine

Ljudi trabunjate sve po navici. Uzimamo za njega 11 miliona sa bonusima i procentom od sledećeg ugovora ili prodaje, moguće i više. Da li neko od vas misli da bi bilo koji igrač iz naše lige mogao da bude prodat za više od 11 miliona?
Niko. Ali niko i ne u dogledno vreme.

A šansu - pa bolje da ima šansu da igra u prvom timu Ajtrahta, nego da ulazi u Zvezdin tim na kašičicu i da se bori sa Benom, Boaćijem, Pavkovim, sad i Tomaneom. Vi ste stvarno nerealni i ned'o bog da nekom od vas povere Zvezdu - pa propali bi prvog meseca, a kamoli prve godine.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

@ drago Moramo da se uporedjujemo sa najboljima, da igramo protiv najboljih ako zelimo da napredujemo! Zvezda je primila sest od PSZ-a, cetiri od Liverpula ali je igrala sa najboljima. Nakon toga dodje i pobeda nad sampionom evrope. Zato i volimo da se poredimo sa najboljima. A vama svaja cast na tome sto ste drugi na svetu. Nadam se da ce i moja Srbija jednog dana to da postigne pa i prestigne! Zvezda je pre nego sto je postala prvak evrope igrala sa nikad jacim Milanom egal, ispala na penale. Tada su videli da mogu i najboljima da pariraju. A taj Milan je u sledecoj rundi bio Real Madrid 5:0!

drmr

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu! 

Luka Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina
(Luka centarfor Real Madrida!, 25. jul 2019)

A Pedja Mijatovic u Realu, Darko Kovacevic u Juventusu, Savo u onoj cuvenoj Parmi. Ne mozes porediti njih i ove koki tek stasaju.
Pa Kezman i Ziga su bili mnogooo veci od ovih.

zex

pre 4 godine

U Zvezdi nebi igrao sigurno i zs njega je dobro sto je otisao. Zvezda nema tu tezinu, ondosno liga nije cenjena u svetu fudbals. Ajntraht bi tesko pobedio Zvezdu ali igra u jakoj ligi i ima luksuz da prodaje igrace za veliki novac.

r53

pre 4 godine

@ Da potsetim da Dinamo Zagreb ima igraca koga nece sigurno prodati ispod 40 miliona.
(Dusan, 26. jul 2019 07:51) Bolje se ti malo poDseti skole i pravopisa.

SS

pre 4 godine

Rekao sam odmah kakvu je gresku Zvezdu napravila...Trebao je biti nas prvi spic a prodali ga dzabe.ima da vredi kao Jovic mali je jos veci talenat.Ova uprava ima rezultate,prave mnogo vece transfere nego prethodnici ali rad sa mladima 0! Ne veruje im se i samo gledaju da ih prodaju umesto da prave igrace koji ce voditi tim.

To me mnogo razocarava ...Dok se tako radi nece biti veceg uspeha od proslogodisnjeg

Bojan

pre 4 godine

Kada srpski igrači budu "domaći" u evropskim ligama kao hrvatski tada će biti i skuplji, ovako u konkurenciji sa hiljadama južnoamerikanca, afrikanaca... koliko im ponude, ponude. Naravno i to je teško odbiti, značajno više novca (bez višemesečnog kašnjenja), život u uređenoj zemlji, igranje u jačoj ligi iz koje se posle lakše dolazi do boljih evropskih ili bogatijih ruskih, turskih, kineskih... klubova. Jednostavno to je život i nema tog Tereze, ljubavi prema klubu, navijačima, Srbiji... koja će da ga zadrži. Mislim, može na "silu", po slovu ugovora da ga drže do kraja, pa onda ode bez obeštećenja ili nekoliko stotina hiljada pred kraj ugovora. Ne branim Terzića, ali mislim da je bolje uzeti milione, pa dovesti na primer Krstovića, perspektivan, mlađi godinu dana, talentovan jer biti prvi strelac lige sa 19 godina, pa makar bila i crnogorska je ipak naznaka fudbalskog talenta. Sada nam omiljeni igrači odlaze za milione, ne tako davno, omiljeni igrači su nam bili oni koji oproste dugove kada odu za dž, to je značajna razlika u funkcionisanju kluba

iznogud

pre 4 godine

@ Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.
(drago, 25. jul 2019 21:46)
Hahahah, u pravu si Drago, u kosarci i rukometu smo tu negde ?

јд123

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.
(bvb, 26. jul 2019 00:19)

Па са овом филозофијом где се форсирају странци сигурно нико. А да се наши ”стручњаци” угледају мало на Холанђане например? Да се код нас форсирају млади играчи, да се истрпе, да је Јовељић био стандардан у првој постави уместо што је добијао шансу на кашици? Тада би било могуће таквог талента продати и за 20 милиона. Али би се морало сачекати а не да се јури инстант успех. Да је Јовељић нпр. одиграо 2 сезоне као први шпиц, Звезда уђе у ЛШ и он тамо одигра одлично, каква би му цифра била?

Што се тиче самог Јовељића супер за њега. Отишао у прави клуб и праву лигу да искористи таленат и развије се на прави начин. Ту су Костић и Гаћиновић да му помогну да се адаптира као и Ребић. Ако се развије сходно свом таленту, можда у будућности два наша играча буду у два највећа шпанска клуба - Јовић у Реалу, Јовељић у Барселони као наследник Месија ;-).

drago

pre 4 godine

Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.

Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...

AlenBor

pre 4 godine

Dinamo je uvalio nekog golmana za 9 miliona.. A da, u zvezdi je prece da se razigrava Boaci..
(major gaspar, 25. jul 2019 21:29)
Nisu jos prodali zvanicno,ali ce ga prodati verovatno. a zvezda,pa neko se lepo ugradio u transfere boacija u kinu i nazad. vracanje boacija za zescu lovu je najveći promasaj jer ga nema nigde.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kao što rekoh u srbiji dugo nije bilo majstora poput joveljiča takvi talenti se retko radjaju uz marka marina joveljič bi se nadavao golova ovde u zvezdi je sve sumljivo kao i odlazak joveljiča koji ima kapacitet,da postane jedan od najboljih igrača na svetu njegov potencial je fantastičan ja sam video,da je joveljič u tim godinama bio daleko najbolji igrač zvezde izgleda,da je njegov ugovor sasvim drugačiji i verovatno su nemci dali mnogo više novca za joveljiča a izgleda,da se nesme znati prava cifra za prelazak nemci su dobro videli i kupili igrača koji je prava klasa i mnogo bolji od luke joviča to znaju svi koji su se ikad bavili velikim nogometom.

Acooo

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.
(Tazo, 25. jul 2019 21:52)
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..

Acooo

pre 4 godine

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Terzine prodaje u zadnje tri godine

Rajkovic-Makabi

Jovanovic Zenit
Terzic Fiorentina

Racic Valensija
Ivan Ilic Mancester siti
Grujic Liverpul
Luka Ilic Mancester siti

Luka Jovic Benfika
Joveljic Ajntrajt Frankfurt

Pera

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.

Jack Sparrow

pre 4 godine

Jovic,Joveljic,Vlahovic,Saponjic,Tedic
kakav potencijal u spicu imamo definitivno ce nam u buducnosti napad biti jaci deo A tima, jos su tu i Mitar i Pavkov koji imaju tek 25 i za njih tek dolaze najbqolje godine.

Tazo

pre 4 godine

@ "Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)"

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini.
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu!

Luka Jovic 21 godina Real Madrid
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F.
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma naši se prave ludi ja boljeg napadača od joveljiča nisam video godinama mnogo bolji od luke joviča još od vremena juge nije bilo boljeg poslednji napadač koji je imao kvalitetu joveljiča je davor šuker jovič nema ni blizu kvalitetu kakvu poseduje joveljič.ovaj,če sigurno biti jedan od najboljih napadača u evropi izuzetna tehnika,brzina i lagano ulazi u šanse njegov transfer je mnogo,mnogo veči od ono što mi znamo.verujem,da su neki ljudi u zvezdi strpali gomilu novca umesto,da je novac otišao u klub ovo je garantovano i neverujem ovim ljudima u zvezdi koji su prodali joveljiča.

Naisus

pre 4 godine

Prošle nedelje se Grobari smejali Radničkom što je na lošu taktiku novog trenera ispao od Flore, a oni ubedljivo prvi u Estoniji, evo sad ih Frankfurt u prvoj postavi ( posle svih prodaja) jedva dobija...

X-ADV

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende

nije bitno za koliko para je otišao, problem je što je tako mlad izašao iz naše zemlje...

Demagog1986

pre 4 godine

Ako nista bar imamo reklamu nekakvu, znaci zvezda izbacuje vise nego La Masia. Smesno ali izgleda da je bas tako. Bolje i da prodajemo Frankfurtu i Benfici nego Apolonu i Antalisporu itd....

Fica

pre 4 godine

Svi strucnjaci za mlade igrace i ozbiljniji skauti su pricali da je Jovelja i talentovaniji od Jovica.
U zvezdi nije ni imao priliku da pokaze to pa je zato uzgledao kao manji talenat.
Fuzicki je vec dosta ojacao i mnogo ce napredovati tamo.
Ocekujem za dve sezone njegov bum transfer.

SUPERMAN

pre 4 godine

Za Zvezdu je sigurno loše što je prodat rano ali za njegov razvoj i karijeru mislim da je ovo idealan potez, odličan klub, liga, dosta naših igrača, napredovaće 100 puta više nego u Zvezdi,tako da što se njega tiče ovo je pravi potez, isto važi i za Terzića u Fiorentini.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Tumba uzivaj! Biraj spiceve za septembar:

Jovic Real Madrid
Mitrovic Fulam
Prijovic Katar
Pavkov Crvena zvezda
Joveljic Ajntraht
Saponjic Atletiko Madrid
Vlahovic Fiorentina

bautista agut

pre 4 godine

Eto i to dete ode za smejuriju od para.Da je Hrvat Mamić bi ga uvalio za 20 milki...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 25. jul 2019 21:13)

a da je rajola otisao bi za 200

Millennium

pre 4 godine

Nemojte tako. Treba da budemo zahvalni što u srpskom fudbalu posluju skromni ljudi. Dovoljno im 4 miliona da podele između sebe. Ne žele da čekaju da igrač vredi više. Što je sigurno, sigurno je. Bolje milion u džepu nego dvadeset u klubu.

zlatan kurjak

pre 4 godine

Velika greška zvezde što ga je pustila za male pare. Nije se imalo vremena sačekati nego se juri instant rezultat. Mislim da bi dečko da je ostao u zvezdi još dve godine i igrao standardno, mogao biti prodan za bar tri puta veću sumu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera, 25. jul 2019 21:35)
E moj Pero i vi ostali.Vi znate za koliko je para on prodat u ovoj pravnoj zemlji, gde je svaki ugovor transparentan.

Sused iz Prike

pre 4 godine

Dinamo je uvalio “nekog” golmana za 9 milki?! Srbi, vaš osnovni problem je ta nekakva drčnost, koja preraste u nekulturu. Golman je Livaković, trenutno prvi golman Hrvatske reprezentacije. Vice prvaka svijeta. Nemojte se baš toliko praviti glupi, iako vam ide odlično...
(prika iz susjedstva, 25. jul 2019 22:17)

Da upravo tako "nekog".Hrvati,vas osnovni problem je mitomanija.Sto zamisljate da ste nesto sto ni blizu niste.Kazes,Livakovic je trenutno prvi golman Hrvatske? A sta cemo sa tim da je Hrvatska trenutno tim koji u poslednjih 9 meseci ima poraze od Spanije 6:0,Madjarske,Tunisa i da se u svojoj nikad laksoj kvalifikacionoj grupi nalazi na tek trecem mestu iza Madjarske i Slovacke? To sto je trenutno prvi golman reprezentaciju koju Madjarska i Tunis rutinski odradjuju to mu moze biti samo munus.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Djorovic je uspeo da tim u kom su igrali jedan Luka Jovic(Real Madrid), Ivan Saponjic( Atletiko Madrid), Nemanja Radonjic( Marsej), Zivkovic( Benfika), Joveljic( Ajntraht), Pantic( Celzi), Terzic, Milenkovic(Fiorentina), Racic( Valensija), Lukic(Torino) bude daleko najgori na EP za mlade...

drmr

pre 4 godine

Nikad nismo imali ovo u napadu! 

Luka Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina
(Luka centarfor Real Madrida!, 25. jul 2019)

A Pedja Mijatovic u Realu, Darko Kovacevic u Juventusu, Savo u onoj cuvenoj Parmi. Ne mozes porediti njih i ove koki tek stasaju.
Pa Kezman i Ziga su bili mnogooo veci od ovih.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

Ja bih dodao i Stuparevica( Votford )i Luku Markovica (Krotone). A videcemo i kako ce da se razvija Aleksandar Gomez Isailovic (2002. godiste, Benfika).

Mirko

pre 4 godine

Ljudi trabunjate sve po navici. Uzimamo za njega 11 miliona sa bonusima i procentom od sledećeg ugovora ili prodaje, moguće i više. Da li neko od vas misli da bi bilo koji igrač iz naše lige mogao da bude prodat za više od 11 miliona?
Niko. Ali niko i ne u dogledno vreme.

A šansu - pa bolje da ima šansu da igra u prvom timu Ajtrahta, nego da ulazi u Zvezdin tim na kašičicu i da se bori sa Benom, Boaćijem, Pavkovim, sad i Tomaneom. Vi ste stvarno nerealni i ned'o bog da nekom od vas povere Zvezdu - pa propali bi prvog meseca, a kamoli prve godine.

Bojan

pre 4 godine

Kada srpski igrači budu "domaći" u evropskim ligama kao hrvatski tada će biti i skuplji, ovako u konkurenciji sa hiljadama južnoamerikanca, afrikanaca... koliko im ponude, ponude. Naravno i to je teško odbiti, značajno više novca (bez višemesečnog kašnjenja), život u uređenoj zemlji, igranje u jačoj ligi iz koje se posle lakše dolazi do boljih evropskih ili bogatijih ruskih, turskih, kineskih... klubova. Jednostavno to je život i nema tog Tereze, ljubavi prema klubu, navijačima, Srbiji... koja će da ga zadrži. Mislim, može na "silu", po slovu ugovora da ga drže do kraja, pa onda ode bez obeštećenja ili nekoliko stotina hiljada pred kraj ugovora. Ne branim Terzića, ali mislim da je bolje uzeti milione, pa dovesti na primer Krstovića, perspektivan, mlađi godinu dana, talentovan jer biti prvi strelac lige sa 19 godina, pa makar bila i crnogorska je ipak naznaka fudbalskog talenta. Sada nam omiljeni igrači odlaze za milione, ne tako davno, omiljeni igrači su nam bili oni koji oproste dugove kada odu za dž, to je značajna razlika u funkcionisanju kluba

r53

pre 4 godine

@ Da potsetim da Dinamo Zagreb ima igraca koga nece sigurno prodati ispod 40 miliona.
(Dusan, 26. jul 2019 07:51) Bolje se ti malo poDseti skole i pravopisa.

napolje!

pre 4 godine

Jovic 21 godina Real Madrid 
Ivan Saponjic 22 godine Atletiko Madrid 
Dejan Joveljic 20 godina Ajntraht F. 
Dusan Vlahovic 19 godina Fiorentina 

Odma prekombinovati u prvi tim i igrati napadacki fudbal na gol vise.. Kod nas je tesko postati golgeter kad sve ekipe skoro igraju bunker i s jednim napadacem 
(Acooo, 25. jul 2019 21:28)" 

Opasan strucnjak :) Mozda mozemo u formaciji 1-1-8. Probao je Krstajic u Ukrajini. 
Uz to gde nadje sirotog Saponjica za A tim, hahaha. 
(Tazo, 25. jul 2019 21:52) 
A gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)

slazem se sa tobom, definitvo najbolja formacija u svakom pogledu, posebno ako dozvole da izvedes 12 igraca na teren

iznogud

pre 4 godine

@ Ne usporedjujte se s nama...mi smo viceprvavi svijeta.Mi se jos mozemo s vama usporedjivati u kosarci, igrali smo polufinale Eurobasketa nedavno.
(drago, 25. jul 2019 21:46)
Hahahah, u pravu si Drago, u kosarci i rukometu smo tu negde ?

zex

pre 4 godine

U Zvezdi nebi igrao sigurno i zs njega je dobro sto je otisao. Zvezda nema tu tezinu, ondosno liga nije cenjena u svetu fudbals. Ajntraht bi tesko pobedio Zvezdu ali igra u jakoj ligi i ima luksuz da prodaje igrace za veliki novac.

Joy

pre 4 godine

@ A, gde ti brate vidis u Krstajicu trenera? Ja da se pitam 4-4-3 je nesto za cim treba da tezimo.. A sto mi nismo dali 6, ako je Ukrajina 5? Nisam optimista ni sa Tumbom, vise bi volio da smo nekog svabu ili brazilca angazovali.. Recimo za nas bi bilo perfektno da igramo kako Robi trenira..
(Acooo, 25. jul 2019 22:59)
Sreća, PA se ne pitaš, inače bi izgubili službeno zbog viška igrača na terenu, I'll si mislio bez golmana da probamo??? Mislim, 4-4-3!!! Pa, stvarno... 😊

јд123

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.
(bvb, 26. jul 2019 00:19)

Па са овом филозофијом где се форсирају странци сигурно нико. А да се наши ”стручњаци” угледају мало на Холанђане например? Да се код нас форсирају млади играчи, да се истрпе, да је Јовељић био стандардан у првој постави уместо што је добијао шансу на кашици? Тада би било могуће таквог талента продати и за 20 милиона. Али би се морало сачекати а не да се јури инстант успех. Да је Јовељић нпр. одиграо 2 сезоне као први шпиц, Звезда уђе у ЛШ и он тамо одигра одлично, каква би му цифра била?

Што се тиче самог Јовељића супер за њега. Отишао у прави клуб и праву лигу да искористи таленат и развије се на прави начин. Ту су Костић и Гаћиновић да му помогну да се адаптира као и Ребић. Ако се развије сходно свом таленту, можда у будућности два наша играча буду у два највећа шпанска клуба - Јовић у Реалу, Јовељић у Барселони као наследник Месија ;-).

SS

pre 4 godine

Rekao sam odmah kakvu je gresku Zvezdu napravila...Trebao je biti nas prvi spic a prodali ga dzabe.ima da vredi kao Jovic mali je jos veci talenat.Ova uprava ima rezultate,prave mnogo vece transfere nego prethodnici ali rad sa mladima 0! Ne veruje im se i samo gledaju da ih prodaju umesto da prave igrace koji ce voditi tim.

To me mnogo razocarava ...Dok se tako radi nece biti veceg uspeha od proslogodisnjeg

bvb

pre 4 godine

Da li je moguće da neki ne shvataju toliko transfer politiku? Ko bi dao Zvezdi npr. 20 miliona za igrača? Oni koji kupuju, gledaju jačinu lige i učinak u istim. A uostalom znaju finansijski momenat u Zvezdi. Znaju da je 5 miliona gornji limit koji niko ne propusta u Srbiji.

Luka centarfor Real Madrida!

pre 4 godine

@ drago Moramo da se uporedjujemo sa najboljima, da igramo protiv najboljih ako zelimo da napredujemo! Zvezda je primila sest od PSZ-a, cetiri od Liverpula ali je igrala sa najboljima. Nakon toga dodje i pobeda nad sampionom evrope. Zato i volimo da se poredimo sa najboljima. A vama svaja cast na tome sto ste drugi na svetu. Nadam se da ce i moja Srbija jednog dana to da postigne pa i prestigne! Zvezda je pre nego sto je postala prvak evrope igrala sa nikad jacim Milanom egal, ispala na penale. Tada su videli da mogu i najboljima da pariraju. A taj Milan je u sledecoj rundi bio Real Madrid 5:0!

Capricorn

pre 4 godine

Рече овде неко да би га Мамић увалио за 20 милки...можда су и ови, само што је клубу припало пет 😂