Tenis 51

Subota, 06.07.2019.

21:45

Randevu sa srećom

Ima li šta lepše od britanskog leta, zelenila Centralnog terena na Vimbldonu i umetnika za igru na travi na njoj? Sumnjam.

Randevu sa sreæom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

delboj

pre 4 godine

I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka...
(Car Dušan Silni, 7. jul 2019 03:01)

Hoces da kazes, da ako Federer osvoji, a da bi osvojio realno je da mora da dobije Nadala u polufinalu i vjerovatno Novaka u finalu da je to teska namjestaljka. Da bi bilo namjesteno onda neko mora namjerno da izgubi, sto bi znacilo da Nadal i Djokovic namjestaju meceve i namjerno gube da bi Federer osvojio titulu....
Sjajno rezonovanje...

rf

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..
(Sale, 07. jul 2019 16:57)
Da nije Vimbldon po brzini u rangu sljake, naosvajali bi se oni, posebno Djokovic sa sjajnim volejima, servisom i smecom.

Бата Стојковић

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.
(Pep, 07. jul 2019 00:52)
Па јесте, зато му ова друга двојица узимају меру кад им се прохте.

Sale

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..

4k4.Dex

pre 4 godine

Britansko zelenilo... fuj. Najgori narod uklopljem sa najgorom zemljom i klimom na svetu. Ne zna se sta je odvratnije: englezi, njihov tradicionalizam, istorija ili klima.

oz

pre 4 godine

Za potpisnika texta imam jednu poruku... iznenadio bi se sta je sve lepše, i od wimbledona i njegovog centralnog terena, a pogotovo od britanskog leta.....

Maja

pre 4 godine

Volim Federera, naravno ne kao Novaka, ali tekst je malo prepoetičan, kao da se piše o baletanu a ne o sportisti. Pročitala sam do pola i nisam dalje mogla.

Бата Стојковић

pre 4 godine

Turnir osvaju oni koji me gube set. Nole je nazalost jedini to sada izgubio!
(banjac, 06. jul 2019 23:20)
Дечко, не буди смешан. Провери нешто пре него што одвалиш глупост.

Car Dušan Silni

pre 4 godine

Ivane,
Lepo ste sve to napisali, samo malo uzdizete Federera, a spustate Novaka.
Ako je merilo uspešnosti broj GS, Novak nije međju prvih pet, nego tri igrača svih vremena.
Ako osvoji ove godine to mu je peti, ako se ne varam, Federer ima osam, dakle ima šanse da ga stigne i prestigne. Ako pričamo o leprsavosti Fedexove igre onda mu nema ravnog, mada kako neko reče u prethodnim komentarima, kad se sastane sa Nadalom ili Novakom od leprsavosti ništa.
I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka.
Realno i Nadal i Novak mogu da ga stignu po broju GS TITULA i prestignu.
U svakom slučaju Federer je jako dobar teniser za sada Gost, ali podvlači se crta kad trojka ode u penziju, a do tada može da bude svašta. U ostalom i za Samprasa su pričali da niko neće da ga stigne po broju GS titula , a nas Novak ga prestigao!!!!!!

Johnny Serbino

pre 4 godine

Što dalje turnir odmiče travnati tereni postaju sporiji. Nadal je vrlo uspešno pregurao svoj najranjiviji period na travi i mislim da dobija Federera ako dođe do njihovog susreta. Hoće li Nole doći do finala zavisi samo od njega samog. Bez obzira što je ove godine bilo veliko čišćenje favorita završnica turnira može biti zanimljiva i uzbudljiva. Lično bih voleo da u finalu igraju Đoković i Nadal.

Vlada91

pre 4 godine

Inace onaj viner kroz noge na US Openu 2009 protiv Djokovica je najlepsi udarac koji sam video do sada.
I ostace upamcen kao sinonim za tenis,zajedno sa Rafom,Samprasom i Borgom.

Pep

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.

Cika Laza

pre 4 godine

Kad rodju dohvati Rafa ili Nole lepota mu se svede na duhovnu koja mu je priznacete vrlo skromna, jer u njoj dominira sujeta. Mislim da nece stici do polufinala jer se plasi Rafe tako da ima nest za jos neki labudov "ples".

Ivan

pre 4 godine

Jednostavno Federer je kralj Vimbldona! To je jasna činjenica! I kralj će i ostati dok je veka i sveta! Ni izbliza se ne nazire taj neko ko bi mogao nekada i u daljoj a kamo li bližoj budućnosti da pomuti slavu velikog Švajcarca na Vimbldonu, niti mu ikada neko može nadmašiti broj titula koje je na vimbldonskoj travi osvojio! A taj broj JOŠ NIJE konačan, ima velikih osam vimbldonskih titula a ide sigurnim putem i na devetu i daće sve od sebe, a znanja i iskustva ima na pretek, da je upravo ove godine osvoji! Kada Federer igra u fulu, na najvišem nivou, onda ga je milina gledati, naročito mu trava i Vimbldon odgovaraju, to je njegov drugi dom i tu će uvek on biti najveći i najvoljeniji jer je to svojim nastupima i rekordima zaslužio. A Noletovim navijačima, među kojima i sam pripadam, poručujem da apsolutno nemaju nikakve potrebe da se uvlače u rasprave o tome ko je najveći svih vremena, jer je to sasvim nepotrebno, niti da padaju na provokacije ovih koji Noleta ne podnose! Priča je jasna i kaže da je Federer kralj tenisa, nabolji svih vremena i da je na Vimbldonu kralj kraljeva, a ta priča kaže da je i naš Nole veliki teniski as, u PET najboljih svih vremena je po svemu, a to nimalo nije mala stvar, naprotiv, tako da mi njegovi navijači i te kako imamo na šta da budemo ponosni. Uostalom Nole je uspeo da pobedi Federera na Vimbldonu u finalima čak čak dva puta i to za redom, a to je OGROMAN USPEH! Još jedno bravo za Federera na svemu što čini na teniskim terenima!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ceka ga maeteo bertini dali je nekad neko čuo,da postoji teniser mateo bartini ja dosad stvarno nisam jeste federer dobar ali koliko se mu pomaze ja to nikad nisam video u svetu tenisa.

Marko NS

pre 4 godine

Clanak tacan, ali delimicno. Kada se gleda igra Federera protiv losije rangiranih protivnika, jednostavno pomislis: "nemoguce je bolje i lepse od ovog". Dan - dva posle, polufinale / finale, protiv Nadala / Djokovica, od te lepote i efikasnosti ne ostane nista. Da se ne zna da je to Federer, tesko bi bilo pogoditi po stilu igre. Neki put ih pobedi, neki put ne, ali se u mecevima sa njima, sva ta elegancija naprasno izgubi.

Bojan011

pre 4 godine

Max,
Lepo rečeno.
Inače tekst je lep, na mestu je sve sto je rečeno.
Ima jedan problem, u tenisu, ne vezano za teks, a to je da mi imamo Novaka, normalno da normalni ljudi navijaju za njega, sto bi ja navijao za Federera koji je iz Švajcarske.
Priznajem igra lep tenis, najlepši na svetu, ali to ne znaci ništa,
Mislim znaci Englezima kad nemaju svog tenisera. Nećemo ni mi da ga imamo posle Novaka, nikad više.
Ako se sastanu u polufinalu Nadal-Federer, mislim da su šanse velike za Nadala da pobedi.
Pozdrav svima i nadamo se da će nas Novak da prestigne Federera po broju GS, bilo bi lepo, veliki potencijal, i ako ne igra tako lep tenis kaoFed, ali nije to presudno.

Zreb

pre 4 godine

U prvom setu Federer je bio prosecan, bekhend nije radio uopste, medjutim iscupao je taj set nekako. U drugom setu Federer mnogo bolji. Dobar sa osnovne linije, posebno onaj forhend passing shot. U trecem setu isto solidan. Sto se tice Puja, dobar, ali nema konstantnost, kao sto pise u tekstu, na trenutke bljesne, ali potrebno je vise od tog. Sve u svemu, Federer je bio bolji nego u prva dva kola i verujem da ce jos podizati nivo igre.

Одполапамети

pre 4 godine

Симо, и Суботица чека 21. ал' Нолетов. Ако Бог да, некако у ово доба 2021.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Zorane Kecmane na ovom izvanrednom tekstu! Zaista u ovom tvom sjajnom tekstu bajkovito si opisao teniskog velikana Rodžera Federera i njegovu bez sumnje bajkovitu, lepršavu, velemajstorsk, perfektnu, šampionsku igru, koja je naročito izražena upravo na Vimbldonu uvek kada god kroči slavni Švajcarac na Centralni teren. To što radi veliki Rodžer na terenima Ol Ingland Klaba to je zaista perfekcionizam teniske igre. Osam čarobnih velikih titula je osvojio a to je ogroman uspeh, istorijski, rekordni, koji će teško neko u budućnosti dostići i na odličnom putu je da uzme i devetu, korača sigurno, lomi protivnike za sada bez imalo drame i neizvesnosti, rutinski i uz sjajnu igru, elegantno, plešući bukvalno. Ja nisam njegov navijač ali sam njegov veliki poštovalac jer poštovanje taj čovek i zaslužuje. Očekujem ga u finalu ove godine i veoma veoma verovatno da osvaja i 9. Vimbldon! Kapa dole Federeru majstore!

Angli i Sasi protiv Srba

pre 4 godine

Lep tekst,samo ce jedan decko iz Srbije da im pokvari slavlje.Federer je Bog,dok se ne pojavi ON.
(Mix, 6. jul 2019 22:01)

Dečko iz Srbije obreo se u trideset i trećoj, godina-dve i kraj, a nikada nije igrao lako i elegantno, niti će ga Vimbldon pamtiti i obožavati. Šta mislite, koliko je iritantno njegovo tapkanje loptice pre servisa? Vama ne preostaje ništa drugo nego da pomenete "anglosaksonce" i da tu ubacite i Federera i Serenu, ali i Kiriosa. Još nešto, goat ne znači najbolji, nego najveći svih vremnena, a Novak tu ne spada.

Marko NS

pre 4 godine

Clanak tacan, ali delimicno. Kada se gleda igra Federera protiv losije rangiranih protivnika, jednostavno pomislis: "nemoguce je bolje i lepse od ovog". Dan - dva posle, polufinale / finale, protiv Nadala / Djokovica, od te lepote i efikasnosti ne ostane nista. Da se ne zna da je to Federer, tesko bi bilo pogoditi po stilu igre. Neki put ih pobedi, neki put ne, ali se u mecevima sa njima, sva ta elegancija naprasno izgubi.

Cika Laza

pre 4 godine

Kad rodju dohvati Rafa ili Nole lepota mu se svede na duhovnu koja mu je priznacete vrlo skromna, jer u njoj dominira sujeta. Mislim da nece stici do polufinala jer se plasi Rafe tako da ima nest za jos neki labudov "ples".

Bojan011

pre 4 godine

Max,
Lepo rečeno.
Inače tekst je lep, na mestu je sve sto je rečeno.
Ima jedan problem, u tenisu, ne vezano za teks, a to je da mi imamo Novaka, normalno da normalni ljudi navijaju za njega, sto bi ja navijao za Federera koji je iz Švajcarske.
Priznajem igra lep tenis, najlepši na svetu, ali to ne znaci ništa,
Mislim znaci Englezima kad nemaju svog tenisera. Nećemo ni mi da ga imamo posle Novaka, nikad više.
Ako se sastanu u polufinalu Nadal-Federer, mislim da su šanse velike za Nadala da pobedi.
Pozdrav svima i nadamo se da će nas Novak da prestigne Federera po broju GS, bilo bi lepo, veliki potencijal, i ako ne igra tako lep tenis kaoFed, ali nije to presudno.

Zreb

pre 4 godine

U prvom setu Federer je bio prosecan, bekhend nije radio uopste, medjutim iscupao je taj set nekako. U drugom setu Federer mnogo bolji. Dobar sa osnovne linije, posebno onaj forhend passing shot. U trecem setu isto solidan. Sto se tice Puja, dobar, ali nema konstantnost, kao sto pise u tekstu, na trenutke bljesne, ali potrebno je vise od tog. Sve u svemu, Federer je bio bolji nego u prva dva kola i verujem da ce jos podizati nivo igre.

Одполапамети

pre 4 godine

Симо, и Суботица чека 21. ал' Нолетов. Ако Бог да, некако у ово доба 2021.

Ivan

pre 4 godine

Jednostavno Federer je kralj Vimbldona! To je jasna činjenica! I kralj će i ostati dok je veka i sveta! Ni izbliza se ne nazire taj neko ko bi mogao nekada i u daljoj a kamo li bližoj budućnosti da pomuti slavu velikog Švajcarca na Vimbldonu, niti mu ikada neko može nadmašiti broj titula koje je na vimbldonskoj travi osvojio! A taj broj JOŠ NIJE konačan, ima velikih osam vimbldonskih titula a ide sigurnim putem i na devetu i daće sve od sebe, a znanja i iskustva ima na pretek, da je upravo ove godine osvoji! Kada Federer igra u fulu, na najvišem nivou, onda ga je milina gledati, naročito mu trava i Vimbldon odgovaraju, to je njegov drugi dom i tu će uvek on biti najveći i najvoljeniji jer je to svojim nastupima i rekordima zaslužio. A Noletovim navijačima, među kojima i sam pripadam, poručujem da apsolutno nemaju nikakve potrebe da se uvlače u rasprave o tome ko je najveći svih vremena, jer je to sasvim nepotrebno, niti da padaju na provokacije ovih koji Noleta ne podnose! Priča je jasna i kaže da je Federer kralj tenisa, nabolji svih vremena i da je na Vimbldonu kralj kraljeva, a ta priča kaže da je i naš Nole veliki teniski as, u PET najboljih svih vremena je po svemu, a to nimalo nije mala stvar, naprotiv, tako da mi njegovi navijači i te kako imamo na šta da budemo ponosni. Uostalom Nole je uspeo da pobedi Federera na Vimbldonu u finalima čak čak dva puta i to za redom, a to je OGROMAN USPEH! Još jedno bravo za Federera na svemu što čini na teniskim terenima!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Zorane Kecmane na ovom izvanrednom tekstu! Zaista u ovom tvom sjajnom tekstu bajkovito si opisao teniskog velikana Rodžera Federera i njegovu bez sumnje bajkovitu, lepršavu, velemajstorsk, perfektnu, šampionsku igru, koja je naročito izražena upravo na Vimbldonu uvek kada god kroči slavni Švajcarac na Centralni teren. To što radi veliki Rodžer na terenima Ol Ingland Klaba to je zaista perfekcionizam teniske igre. Osam čarobnih velikih titula je osvojio a to je ogroman uspeh, istorijski, rekordni, koji će teško neko u budućnosti dostići i na odličnom putu je da uzme i devetu, korača sigurno, lomi protivnike za sada bez imalo drame i neizvesnosti, rutinski i uz sjajnu igru, elegantno, plešući bukvalno. Ja nisam njegov navijač ali sam njegov veliki poštovalac jer poštovanje taj čovek i zaslužuje. Očekujem ga u finalu ove godine i veoma veoma verovatno da osvaja i 9. Vimbldon! Kapa dole Federeru majstore!

Бата Стојковић

pre 4 godine

Turnir osvaju oni koji me gube set. Nole je nazalost jedini to sada izgubio!
(banjac, 06. jul 2019 23:20)
Дечко, не буди смешан. Провери нешто пре него што одвалиш глупост.

Angli i Sasi protiv Srba

pre 4 godine

Lep tekst,samo ce jedan decko iz Srbije da im pokvari slavlje.Federer je Bog,dok se ne pojavi ON.
(Mix, 6. jul 2019 22:01)

Dečko iz Srbije obreo se u trideset i trećoj, godina-dve i kraj, a nikada nije igrao lako i elegantno, niti će ga Vimbldon pamtiti i obožavati. Šta mislite, koliko je iritantno njegovo tapkanje loptice pre servisa? Vama ne preostaje ništa drugo nego da pomenete "anglosaksonce" i da tu ubacite i Federera i Serenu, ali i Kiriosa. Još nešto, goat ne znači najbolji, nego najveći svih vremnena, a Novak tu ne spada.

Maja

pre 4 godine

Volim Federera, naravno ne kao Novaka, ali tekst je malo prepoetičan, kao da se piše o baletanu a ne o sportisti. Pročitala sam do pola i nisam dalje mogla.

Car Dušan Silni

pre 4 godine

Ivane,
Lepo ste sve to napisali, samo malo uzdizete Federera, a spustate Novaka.
Ako je merilo uspešnosti broj GS, Novak nije međju prvih pet, nego tri igrača svih vremena.
Ako osvoji ove godine to mu je peti, ako se ne varam, Federer ima osam, dakle ima šanse da ga stigne i prestigne. Ako pričamo o leprsavosti Fedexove igre onda mu nema ravnog, mada kako neko reče u prethodnim komentarima, kad se sastane sa Nadalom ili Novakom od leprsavosti ništa.
I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka.
Realno i Nadal i Novak mogu da ga stignu po broju GS TITULA i prestignu.
U svakom slučaju Federer je jako dobar teniser za sada Gost, ali podvlači se crta kad trojka ode u penziju, a do tada može da bude svašta. U ostalom i za Samprasa su pričali da niko neće da ga stigne po broju GS titula , a nas Novak ga prestigao!!!!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ceka ga maeteo bertini dali je nekad neko čuo,da postoji teniser mateo bartini ja dosad stvarno nisam jeste federer dobar ali koliko se mu pomaze ja to nikad nisam video u svetu tenisa.

Johnny Serbino

pre 4 godine

Što dalje turnir odmiče travnati tereni postaju sporiji. Nadal je vrlo uspešno pregurao svoj najranjiviji period na travi i mislim da dobija Federera ako dođe do njihovog susreta. Hoće li Nole doći do finala zavisi samo od njega samog. Bez obzira što je ove godine bilo veliko čišćenje favorita završnica turnira može biti zanimljiva i uzbudljiva. Lično bih voleo da u finalu igraju Đoković i Nadal.

Vlada91

pre 4 godine

Inace onaj viner kroz noge na US Openu 2009 protiv Djokovica je najlepsi udarac koji sam video do sada.
I ostace upamcen kao sinonim za tenis,zajedno sa Rafom,Samprasom i Borgom.

Pep

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.

4k4.Dex

pre 4 godine

Britansko zelenilo... fuj. Najgori narod uklopljem sa najgorom zemljom i klimom na svetu. Ne zna se sta je odvratnije: englezi, njihov tradicionalizam, istorija ili klima.

oz

pre 4 godine

Za potpisnika texta imam jednu poruku... iznenadio bi se sta je sve lepše, i od wimbledona i njegovog centralnog terena, a pogotovo od britanskog leta.....

Sale

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..

rf

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..
(Sale, 07. jul 2019 16:57)
Da nije Vimbldon po brzini u rangu sljake, naosvajali bi se oni, posebno Djokovic sa sjajnim volejima, servisom i smecom.

Бата Стојковић

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.
(Pep, 07. jul 2019 00:52)
Па јесте, зато му ова друга двојица узимају меру кад им се прохте.

delboj

pre 4 godine

I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka...
(Car Dušan Silni, 7. jul 2019 03:01)

Hoces da kazes, da ako Federer osvoji, a da bi osvojio realno je da mora da dobije Nadala u polufinalu i vjerovatno Novaka u finalu da je to teska namjestaljka. Da bi bilo namjesteno onda neko mora namjerno da izgubi, sto bi znacilo da Nadal i Djokovic namjestaju meceve i namjerno gube da bi Federer osvojio titulu....
Sjajno rezonovanje...

Angli i Sasi protiv Srba

pre 4 godine

Lep tekst,samo ce jedan decko iz Srbije da im pokvari slavlje.Federer je Bog,dok se ne pojavi ON.
(Mix, 6. jul 2019 22:01)

Dečko iz Srbije obreo se u trideset i trećoj, godina-dve i kraj, a nikada nije igrao lako i elegantno, niti će ga Vimbldon pamtiti i obožavati. Šta mislite, koliko je iritantno njegovo tapkanje loptice pre servisa? Vama ne preostaje ništa drugo nego da pomenete "anglosaksonce" i da tu ubacite i Federera i Serenu, ali i Kiriosa. Još nešto, goat ne znači najbolji, nego najveći svih vremnena, a Novak tu ne spada.

Ivan

pre 4 godine

Jednostavno Federer je kralj Vimbldona! To je jasna činjenica! I kralj će i ostati dok je veka i sveta! Ni izbliza se ne nazire taj neko ko bi mogao nekada i u daljoj a kamo li bližoj budućnosti da pomuti slavu velikog Švajcarca na Vimbldonu, niti mu ikada neko može nadmašiti broj titula koje je na vimbldonskoj travi osvojio! A taj broj JOŠ NIJE konačan, ima velikih osam vimbldonskih titula a ide sigurnim putem i na devetu i daće sve od sebe, a znanja i iskustva ima na pretek, da je upravo ove godine osvoji! Kada Federer igra u fulu, na najvišem nivou, onda ga je milina gledati, naročito mu trava i Vimbldon odgovaraju, to je njegov drugi dom i tu će uvek on biti najveći i najvoljeniji jer je to svojim nastupima i rekordima zaslužio. A Noletovim navijačima, među kojima i sam pripadam, poručujem da apsolutno nemaju nikakve potrebe da se uvlače u rasprave o tome ko je najveći svih vremena, jer je to sasvim nepotrebno, niti da padaju na provokacije ovih koji Noleta ne podnose! Priča je jasna i kaže da je Federer kralj tenisa, nabolji svih vremena i da je na Vimbldonu kralj kraljeva, a ta priča kaže da je i naš Nole veliki teniski as, u PET najboljih svih vremena je po svemu, a to nimalo nije mala stvar, naprotiv, tako da mi njegovi navijači i te kako imamo na šta da budemo ponosni. Uostalom Nole je uspeo da pobedi Federera na Vimbldonu u finalima čak čak dva puta i to za redom, a to je OGROMAN USPEH! Još jedno bravo za Federera na svemu što čini na teniskim terenima!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ceka ga maeteo bertini dali je nekad neko čuo,da postoji teniser mateo bartini ja dosad stvarno nisam jeste federer dobar ali koliko se mu pomaze ja to nikad nisam video u svetu tenisa.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Zorane Kecmane na ovom izvanrednom tekstu! Zaista u ovom tvom sjajnom tekstu bajkovito si opisao teniskog velikana Rodžera Federera i njegovu bez sumnje bajkovitu, lepršavu, velemajstorsk, perfektnu, šampionsku igru, koja je naročito izražena upravo na Vimbldonu uvek kada god kroči slavni Švajcarac na Centralni teren. To što radi veliki Rodžer na terenima Ol Ingland Klaba to je zaista perfekcionizam teniske igre. Osam čarobnih velikih titula je osvojio a to je ogroman uspeh, istorijski, rekordni, koji će teško neko u budućnosti dostići i na odličnom putu je da uzme i devetu, korača sigurno, lomi protivnike za sada bez imalo drame i neizvesnosti, rutinski i uz sjajnu igru, elegantno, plešući bukvalno. Ja nisam njegov navijač ali sam njegov veliki poštovalac jer poštovanje taj čovek i zaslužuje. Očekujem ga u finalu ove godine i veoma veoma verovatno da osvaja i 9. Vimbldon! Kapa dole Federeru majstore!

Marko NS

pre 4 godine

Clanak tacan, ali delimicno. Kada se gleda igra Federera protiv losije rangiranih protivnika, jednostavno pomislis: "nemoguce je bolje i lepse od ovog". Dan - dva posle, polufinale / finale, protiv Nadala / Djokovica, od te lepote i efikasnosti ne ostane nista. Da se ne zna da je to Federer, tesko bi bilo pogoditi po stilu igre. Neki put ih pobedi, neki put ne, ali se u mecevima sa njima, sva ta elegancija naprasno izgubi.

Cika Laza

pre 4 godine

Kad rodju dohvati Rafa ili Nole lepota mu se svede na duhovnu koja mu je priznacete vrlo skromna, jer u njoj dominira sujeta. Mislim da nece stici do polufinala jer se plasi Rafe tako da ima nest za jos neki labudov "ples".

Maja

pre 4 godine

Volim Federera, naravno ne kao Novaka, ali tekst je malo prepoetičan, kao da se piše o baletanu a ne o sportisti. Pročitala sam do pola i nisam dalje mogla.

Vlada91

pre 4 godine

Inace onaj viner kroz noge na US Openu 2009 protiv Djokovica je najlepsi udarac koji sam video do sada.
I ostace upamcen kao sinonim za tenis,zajedno sa Rafom,Samprasom i Borgom.

Car Dušan Silni

pre 4 godine

Ivane,
Lepo ste sve to napisali, samo malo uzdizete Federera, a spustate Novaka.
Ako je merilo uspešnosti broj GS, Novak nije međju prvih pet, nego tri igrača svih vremena.
Ako osvoji ove godine to mu je peti, ako se ne varam, Federer ima osam, dakle ima šanse da ga stigne i prestigne. Ako pričamo o leprsavosti Fedexove igre onda mu nema ravnog, mada kako neko reče u prethodnim komentarima, kad se sastane sa Nadalom ili Novakom od leprsavosti ništa.
I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka.
Realno i Nadal i Novak mogu da ga stignu po broju GS TITULA i prestignu.
U svakom slučaju Federer je jako dobar teniser za sada Gost, ali podvlači se crta kad trojka ode u penziju, a do tada može da bude svašta. U ostalom i za Samprasa su pričali da niko neće da ga stigne po broju GS titula , a nas Novak ga prestigao!!!!!!

Bojan011

pre 4 godine

Max,
Lepo rečeno.
Inače tekst je lep, na mestu je sve sto je rečeno.
Ima jedan problem, u tenisu, ne vezano za teks, a to je da mi imamo Novaka, normalno da normalni ljudi navijaju za njega, sto bi ja navijao za Federera koji je iz Švajcarske.
Priznajem igra lep tenis, najlepši na svetu, ali to ne znaci ništa,
Mislim znaci Englezima kad nemaju svog tenisera. Nećemo ni mi da ga imamo posle Novaka, nikad više.
Ako se sastanu u polufinalu Nadal-Federer, mislim da su šanse velike za Nadala da pobedi.
Pozdrav svima i nadamo se da će nas Novak da prestigne Federera po broju GS, bilo bi lepo, veliki potencijal, i ako ne igra tako lep tenis kaoFed, ali nije to presudno.

4k4.Dex

pre 4 godine

Britansko zelenilo... fuj. Najgori narod uklopljem sa najgorom zemljom i klimom na svetu. Ne zna se sta je odvratnije: englezi, njihov tradicionalizam, istorija ili klima.

Pep

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.

Одполапамети

pre 4 godine

Симо, и Суботица чека 21. ал' Нолетов. Ако Бог да, некако у ово доба 2021.

Johnny Serbino

pre 4 godine

Što dalje turnir odmiče travnati tereni postaju sporiji. Nadal je vrlo uspešno pregurao svoj najranjiviji period na travi i mislim da dobija Federera ako dođe do njihovog susreta. Hoće li Nole doći do finala zavisi samo od njega samog. Bez obzira što je ove godine bilo veliko čišćenje favorita završnica turnira može biti zanimljiva i uzbudljiva. Lično bih voleo da u finalu igraju Đoković i Nadal.

oz

pre 4 godine

Za potpisnika texta imam jednu poruku... iznenadio bi se sta je sve lepše, i od wimbledona i njegovog centralnog terena, a pogotovo od britanskog leta.....

Sale

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..

Zreb

pre 4 godine

U prvom setu Federer je bio prosecan, bekhend nije radio uopste, medjutim iscupao je taj set nekako. U drugom setu Federer mnogo bolji. Dobar sa osnovne linije, posebno onaj forhend passing shot. U trecem setu isto solidan. Sto se tice Puja, dobar, ali nema konstantnost, kao sto pise u tekstu, na trenutke bljesne, ali potrebno je vise od tog. Sve u svemu, Federer je bio bolji nego u prva dva kola i verujem da ce jos podizati nivo igre.

Бата Стојковић

pre 4 godine

Turnir osvaju oni koji me gube set. Nole je nazalost jedini to sada izgubio!
(banjac, 06. jul 2019 23:20)
Дечко, не буди смешан. Провери нешто пре него што одвалиш глупост.

Бата Стојковић

pre 4 godine

Greska u koracima.
U mecevima protiv Djokovica i Nadala Federer nekada dobije, nekada izgubi, ali ono sto je konstanta jeste upravo ta elegancija.
Da li ih pobedjivao ili gubio uvek je elegantan, uvek su pokreti graciozni kao da je klizac na ledu, a ne teniser.
(Pep, 07. jul 2019 00:52)
Па јесте, зато му ова друга двојица узимају меру кад им се прохте.

rf

pre 4 godine

Ikona wimbldona..bio je ikona pre nove ere kada nisu stigla dva terminatora novak i nadal..zadnjih deset godina mu slabo ide..dace mu nadal randevu ako mu ga ne priusti i neko pre..
(Sale, 07. jul 2019 16:57)
Da nije Vimbldon po brzini u rangu sljake, naosvajali bi se oni, posebno Djokovic sa sjajnim volejima, servisom i smecom.

delboj

pre 4 godine

I ja se slažem da do finala neće ni doći, ipak ima 38 godina, ako dodje do osvajanja wimbldona od strane Federera onda mislim da je teška nameštaljka...
(Car Dušan Silni, 7. jul 2019 03:01)

Hoces da kazes, da ako Federer osvoji, a da bi osvojio realno je da mora da dobije Nadala u polufinalu i vjerovatno Novaka u finalu da je to teska namjestaljka. Da bi bilo namjesteno onda neko mora namjerno da izgubi, sto bi znacilo da Nadal i Djokovic namjestaju meceve i namjerno gube da bi Federer osvojio titulu....
Sjajno rezonovanje...