Tenis 76

Sreda, 03.07.2019.

23:00

Novinar "nagazio" Đokovića: O čemu pričate? Nema potrebe da me napadate

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, imao je raspravu sa novinarom Bilom Simonsom posle pobede u drugom kolu Vimbldona.

Novinar "nagazio" Ðokoviæa: O èemu prièate? Nema potrebe da me napadate IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

naravno

pre 4 godine

Nije novinar "nagazio" Đokovića,već je prepotentni Đoković svojom željom da smjeni dosadašnjeg direktora ATP i nastojanjem da se njegov veliki prijatelj imenuje za jedno od čelnih mjesta u ATP-u, debelo zabrljao i sada ne zna naći pravo rješenje za izlazak iz stvorenog kalambura, što je njegovo djelo.

Nikola

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.
(Doktor Pera, 4. jul 2019 09:03)

Ne znam za to, ali sumnjam da si bas dovoljno pismen da se pitas bilo sta ovde. Ili cekaj, probacu jos jednom da napisem da razumes.

Ne znam zato. ali sumljam da si bas dovoljno pismen dase pitas bilo sta ovde

mix

pre 4 godine

Da je uzeo njihovo drzavljanstvo vec bi odavno pisali kako je on GOAT,ovako jadni englezi moraju da prave smicalice kako bi ga poremetili na putu da to i postane.

Doktor Pera

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.

O RUCK

pre 4 godine

Zaista mi je neshvatljivo da se Novak upusta u ovakve dripacke rasprave s jednim nebitnim novinarem. Kaze mu: ja sam teniser - nisam ni advokat, ni sudija, ni bilo ciji zastupnik!!! Zavrsili smo s ovom temom, ja sam ovde radi igranja tenisa na Wimbldonu. Slazete li se??? I gotovo.

miro

pre 4 godine

Prije početka turnira napisah (metar minusa od vaših čitalaca dobih) da je ovo pripremljeno unaprijed da se Novak spriječi u ostvarivanju pobjede. Ista strategija svaki put na ovom turniru, samo različita sredstva. Novinari se u VB takmiče koji će biti “oštriji” sa Novakom a po običaju Novak im ne odgovara dovoljno oštro ili kako plačenici zaslužuju.

Рајко

pre 4 godine

Ови тзв. новинари имају намеру да провоцирају Новака и скрену га од размишљања о мечевима.
Према таквима Ноле би требало да се„прави блесав" и само да упути коментар да они не поштују Вимблдон јер, очигледно, не прате дешавања на једном тако важном турниру. И крај приче.

poznati jerej!

pre 4 godine

Novak da je neki baja bi se sad povukao kao sportista na jedno pet godina, razresio sve politicke dileme i sporove.
E onda bi se posle petogodisnje pauze od takmicarskog tenisa, vratio na veliku scenu i osvojio sve sto je jos preostalo da se osvoji.

Mladen

pre 4 godine

Novinar je došao spreman sa zlom namerom, sa unapred pripremljenim pitanjima od strane bolesnih umova, koji proganjaju Novaka punu deceniju, jer redovno dere njihove sunarodnike. MI6, CIA, sedma sila. Svi protiv Noleta. Ajde više dosta!

delboj

pre 4 godine

Ovo je po meni jedan realan dijalog. Sto se tice ove teme. Djokovic treba da napusti ovo i da se posveti tenisu. Navijac sam Federera od pocetka njegove karijete, jer ga volim jos od pocetka karijere, volim njegov tenis. Djokovic moze da ga dostigne, jako mu je blizu. Nije jos, ali ako ga ova politika poremeti sigurno nece.

Milena Miletic

pre 4 godine

Mrznja protiv Djokovica nema granica, o tome je ovde rec. Ma neka svi ti jednostavno crkavaju zbog njegovih odlicnih igara. Mogu samo da mu pljunu pod prozor.

kraja

pre 4 godine

...sledeci put na prvo takvo pitanje ustane, pozdravi novinare i izadje napolje...
...i tako sve dok se ne uljude...
...ne zivi on od njih...
...zive oni od njega...

Srb

pre 4 godine

Novače dobri čoveče, junače ti pričaš bar četiri jezika i korektan si i ljudski i sportski i zato nemoj da se uzbuđuješ na novinarske provokacije nego hladne glave i iz inata pokori London!!!
Sve najbolje u daljem takmičenju!!!

durango

pre 4 godine

Ovo vam je vreme licemera. Sve se svodi na optuzbe za seksualno nasilje nad zenama koje ne moraju biti ni dokazane da bi se meta diskreditovala i unistila za sva vremena. I onda svi moraju da ustanu i osude tog lika jer u protivnom ce ih razapeti na krst ovakvi nazovi novinari. Strasno je kakvo drustvo se pravi a mi sedimo i gledamo. Citajte Orvelovu 1984 i slicne knjige jer mi to danas zivimo.

Canadaboy

pre 4 godine

Upamti tog lika i potpuno ga ignorisi u buducnosti kao i svakog drugog ko pokusa da te isprovocira. Na novinarska pitanja nevezana za turnire treba potpuno ignorisati.

Marrssa

pre 4 godine

Damo ti njih deri.....mogu da ti zavide ljubomorni novinari koji nemaju takvog igraca u svojoj zemlji.Nikad nisam cuo da neki novinar ( i pre Novakove ere ) proziva bilo kojeg tenisera ili uopste stranog sportistu.To su Novace sitne duse i zato osvoji sve sto se moze osvojiti i zacepi im usta za života....srecno No1

Dott

pre 4 godine

Ovo Novaku stvarno ne treba, posto nije dobio jasnu podrsku za sve sta radi od mister Federera i Nadala, treba i sam da da ostavku i spase se bede

Zoki

pre 4 godine

Gimelstob nije ni priznao ni negirao krivicu, a osuđen je na 50 dana "društveno korisnog rada" (mislim da bi se kod nas tako prevelo) i uslovnu kaznu. Toliko o ozbiljnosti napada. Oštećeni koji je bogat, uspešan i pravnik po obrazovanju nije pokrenuo privatni spor za obeštećenje, što je veoma neobično.

fecalitaes

pre 4 godine

Novak je napravio tako nepotrebnu grešku što je u ovom vrlo bitnom trenutku karijere, kad ima neku šansu da bude goat, izabrao da se bavi politikom u tenisu. Bespotrrbno skretanje fokusa, na u ovom trenutku nebitnu stvar. Završiš karijeru i onda udri. Sada ne!

sasa

pre 4 godine

Pa on kao predsednik bi trebao da zauzme neki stav. Ali Novaku se vidi da je iz Srbije nema u tom nasom dnk ni trunke diplomatije ni smisla za vodjenje. Mi bi samo kako nama odgovora a ne kako treba. Vidi se u svemu.

roten

pre 4 godine

Sve dok Novak nije došao na čelo ovog besmislenog "saveta igrača" niko živ nije znao ni da to postoji.Zašto čovek ne napusti to uopšte mi nije jasno,pa još mora da trpi napade iskompleksirane teniske nacije čija je najveća legenda teniser koji ne dolazi iz Engleske već iz Škotske.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo je već provokacija.Na sve načine pokušaj skretanja sa tenisa i uspeha na ovom turniru.Bar po meni.Ne razumem zašto je bitno novinarima da postavljaju pitanja privatne prirode dok turnir traje?!

Pippi

pre 4 godine

@ janko

Ne znam da je ovo bas kulturno odgovarao zapadnjackim novinarima. Novak se branio I samim tim je izledao slabo I zbunjeno.
Na takva pitanja se odgovara: Postujemo Sudsku odluku ili nemamo komentar za sada. I to su jedini ispravni odgovori.

Bromazepam

pre 4 godine

Bolna tačka vam je Novak, pa pokušavate ma sve načine da ga isprovocirate, da bi posle pisali ovakav je, onakav. Ukratko, smešni ste.

Overeem

pre 4 godine

Gde je postovanje za najboljeg sportistu i tenisera na svetu, jel realno da ih toliko boli i pogadja Djokoviceva desetogodisnja dominacija?

Srbija

pre 4 godine

zasto nole, batali sva ta sranja, tenis i samo tenis. Uopste ti ne treba to sa savezima i ostale budalastine oko politike tenisa, samo igraj i pusti ih da prokuvaju od ljubomore zato sto si najbolji.

popov

pre 4 godine

Novak je dosta zelen u ovim igrama, i dosta se naivno peca na ovakve gluposti.. šteta, jer to mu samo bespotrebno oduzima energiju i remeti mu fokus. Ne mogu da verujem da je toliko tvrdoglav, da neće da posluša savet iz svog okruženja, da se povuče iz te političke igre, jer on za sada nema nikakvu korist od toga, a strašno ga crpi.. ako već hoće da se bavi sa tim, neka angažuje pr savetnika, a ne amore to da mu obavlja, ili ko već.. pa onda u startu da saseče ovakve gluposti i provokacije. Ovo je bila post match pres konferencija, i trebala je da služi isključivo za to. Ko god ima pitanja vezana za neke druge stvari, slobodno neka bude ljubazan i zamoli za intervju.. pa kad bude slobodno vreme u kalendaru, Novak će biti na raspolaganju. Tačka. Sledeće pitanje, molim.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Треба Новак да их забије гдје су некад били, зато га и газе јер је мекан.....некад треба бити као Киријос према људима.

Morrissey iz Minhena

pre 4 godine

Naravno da su ovo nevidjene provokacije upucene prema Djokovicu jos od RG-a.
Mislim da svi mi Djokovicevi navijaci delimo to misljenje.
Ali po drugoj strani, novanari mogu da te isprovociraju samo toliko koliko ti to dozvolis. Novaku niko nije kriv da se on upusta u te diskusije koje traju po 10-15 minuta, a nemaju veze sa turnirom kao takvim.
Novaku ne bi bio nikakav problem da objasni na pocetku neke konferencije da ce da odgovori samo na pitanja u vezi proslog ili sledeceg meca.
Naravno da bi se i dalje nervirao da mu uopste postavljaju takva pitanja, ali bi barem skratio to mrcvarenje sa novinarima.
Na kraju dovodi nas, njegove verne navijace, koji nista ne zele vise nego da osvoji taj trofej, da se nerviramo zbog njegove nesposobnosti da konacno presece sto se tice te teme.
Cale i ja navijamo za tebe kao da si nam sin/brat. Opamite se ako Boga znas.
Pozdrav

Milan

pre 4 godine

Pokušali su i Federera da uvuku u raspravu, ali im je gospodski odgovorio i zatvorio temu pre nego sto je počela. Obožavam Novaka, ali je ovde ispao naivan. Trebao je reći kao i Federer, ne znam ništa i nema više pitanja o politici. Tačka. Ovako ga pokvareni Britanci samo izbacuju iz fokusa da ne osvoji turnir. To je u stvari šta njih zanima.

xxoo

pre 4 godine

Ono što je možda normalno pitanje na Zapadu nije u Srbiji? I suprotno. Novak je negde između. Mnogo je popravio svoj odnos sa medijima, ali može još bolje. Ako je na čelu Saveta Igrača, onda bi trebalo da tečno odgovara i na pitanja u vezi toga.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo je već provokacija.Na sve načine pokušaj skretanja sa tenisa i uspeha na ovom turniru.Bar po meni.Ne razumem zašto je bitno novinarima da postavljaju pitanja privatne prirode dok turnir traje?!

kraja

pre 4 godine

...sledeci put na prvo takvo pitanje ustane, pozdravi novinare i izadje napolje...
...i tako sve dok se ne uljude...
...ne zivi on od njih...
...zive oni od njega...

Milan

pre 4 godine

Pokušali su i Federera da uvuku u raspravu, ali im je gospodski odgovorio i zatvorio temu pre nego sto je počela. Obožavam Novaka, ali je ovde ispao naivan. Trebao je reći kao i Federer, ne znam ništa i nema više pitanja o politici. Tačka. Ovako ga pokvareni Britanci samo izbacuju iz fokusa da ne osvoji turnir. To je u stvari šta njih zanima.

fecalitaes

pre 4 godine

Novak je napravio tako nepotrebnu grešku što je u ovom vrlo bitnom trenutku karijere, kad ima neku šansu da bude goat, izabrao da se bavi politikom u tenisu. Bespotrrbno skretanje fokusa, na u ovom trenutku nebitnu stvar. Završiš karijeru i onda udri. Sada ne!

Milena Miletic

pre 4 godine

Mrznja protiv Djokovica nema granica, o tome je ovde rec. Ma neka svi ti jednostavno crkavaju zbog njegovih odlicnih igara. Mogu samo da mu pljunu pod prozor.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Треба Новак да их забије гдје су некад били, зато га и газе јер је мекан.....некад треба бити као Киријос према људима.

Morrissey iz Minhena

pre 4 godine

Naravno da su ovo nevidjene provokacije upucene prema Djokovicu jos od RG-a.
Mislim da svi mi Djokovicevi navijaci delimo to misljenje.
Ali po drugoj strani, novanari mogu da te isprovociraju samo toliko koliko ti to dozvolis. Novaku niko nije kriv da se on upusta u te diskusije koje traju po 10-15 minuta, a nemaju veze sa turnirom kao takvim.
Novaku ne bi bio nikakav problem da objasni na pocetku neke konferencije da ce da odgovori samo na pitanja u vezi proslog ili sledeceg meca.
Naravno da bi se i dalje nervirao da mu uopste postavljaju takva pitanja, ali bi barem skratio to mrcvarenje sa novinarima.
Na kraju dovodi nas, njegove verne navijace, koji nista ne zele vise nego da osvoji taj trofej, da se nerviramo zbog njegove nesposobnosti da konacno presece sto se tice te teme.
Cale i ja navijamo za tebe kao da si nam sin/brat. Opamite se ako Boga znas.
Pozdrav

Pippi

pre 4 godine

@ janko

Ne znam da je ovo bas kulturno odgovarao zapadnjackim novinarima. Novak se branio I samim tim je izledao slabo I zbunjeno.
Na takva pitanja se odgovara: Postujemo Sudsku odluku ili nemamo komentar za sada. I to su jedini ispravni odgovori.

Marrssa

pre 4 godine

Damo ti njih deri.....mogu da ti zavide ljubomorni novinari koji nemaju takvog igraca u svojoj zemlji.Nikad nisam cuo da neki novinar ( i pre Novakove ere ) proziva bilo kojeg tenisera ili uopste stranog sportistu.To su Novace sitne duse i zato osvoji sve sto se moze osvojiti i zacepi im usta za života....srecno No1

Overeem

pre 4 godine

Gde je postovanje za najboljeg sportistu i tenisera na svetu, jel realno da ih toliko boli i pogadja Djokoviceva desetogodisnja dominacija?

durango

pre 4 godine

Ovo vam je vreme licemera. Sve se svodi na optuzbe za seksualno nasilje nad zenama koje ne moraju biti ni dokazane da bi se meta diskreditovala i unistila za sva vremena. I onda svi moraju da ustanu i osude tog lika jer u protivnom ce ih razapeti na krst ovakvi nazovi novinari. Strasno je kakvo drustvo se pravi a mi sedimo i gledamo. Citajte Orvelovu 1984 i slicne knjige jer mi to danas zivimo.

Zoki

pre 4 godine

Gimelstob nije ni priznao ni negirao krivicu, a osuđen je na 50 dana "društveno korisnog rada" (mislim da bi se kod nas tako prevelo) i uslovnu kaznu. Toliko o ozbiljnosti napada. Oštećeni koji je bogat, uspešan i pravnik po obrazovanju nije pokrenuo privatni spor za obeštećenje, što je veoma neobično.

roten

pre 4 godine

Sve dok Novak nije došao na čelo ovog besmislenog "saveta igrača" niko živ nije znao ni da to postoji.Zašto čovek ne napusti to uopšte mi nije jasno,pa još mora da trpi napade iskompleksirane teniske nacije čija je najveća legenda teniser koji ne dolazi iz Engleske već iz Škotske.

Srb

pre 4 godine

Novače dobri čoveče, junače ti pričaš bar četiri jezika i korektan si i ljudski i sportski i zato nemoj da se uzbuđuješ na novinarske provokacije nego hladne glave i iz inata pokori London!!!
Sve najbolje u daljem takmičenju!!!

Srbija

pre 4 godine

zasto nole, batali sva ta sranja, tenis i samo tenis. Uopste ti ne treba to sa savezima i ostale budalastine oko politike tenisa, samo igraj i pusti ih da prokuvaju od ljubomore zato sto si najbolji.

Dott

pre 4 godine

Ovo Novaku stvarno ne treba, posto nije dobio jasnu podrsku za sve sta radi od mister Federera i Nadala, treba i sam da da ostavku i spase se bede

Canadaboy

pre 4 godine

Upamti tog lika i potpuno ga ignorisi u buducnosti kao i svakog drugog ko pokusa da te isprovocira. Na novinarska pitanja nevezana za turnire treba potpuno ignorisati.

popov

pre 4 godine

Novak je dosta zelen u ovim igrama, i dosta se naivno peca na ovakve gluposti.. šteta, jer to mu samo bespotrebno oduzima energiju i remeti mu fokus. Ne mogu da verujem da je toliko tvrdoglav, da neće da posluša savet iz svog okruženja, da se povuče iz te političke igre, jer on za sada nema nikakvu korist od toga, a strašno ga crpi.. ako već hoće da se bavi sa tim, neka angažuje pr savetnika, a ne amore to da mu obavlja, ili ko već.. pa onda u startu da saseče ovakve gluposti i provokacije. Ovo je bila post match pres konferencija, i trebala je da služi isključivo za to. Ko god ima pitanja vezana za neke druge stvari, slobodno neka bude ljubazan i zamoli za intervju.. pa kad bude slobodno vreme u kalendaru, Novak će biti na raspolaganju. Tačka. Sledeće pitanje, molim.

xxoo

pre 4 godine

Ono što je možda normalno pitanje na Zapadu nije u Srbiji? I suprotno. Novak je negde između. Mnogo je popravio svoj odnos sa medijima, ali može još bolje. Ako je na čelu Saveta Igrača, onda bi trebalo da tečno odgovara i na pitanja u vezi toga.

sasa

pre 4 godine

Pa on kao predsednik bi trebao da zauzme neki stav. Ali Novaku se vidi da je iz Srbije nema u tom nasom dnk ni trunke diplomatije ni smisla za vodjenje. Mi bi samo kako nama odgovora a ne kako treba. Vidi se u svemu.

miro

pre 4 godine

Prije početka turnira napisah (metar minusa od vaših čitalaca dobih) da je ovo pripremljeno unaprijed da se Novak spriječi u ostvarivanju pobjede. Ista strategija svaki put na ovom turniru, samo različita sredstva. Novinari se u VB takmiče koji će biti “oštriji” sa Novakom a po običaju Novak im ne odgovara dovoljno oštro ili kako plačenici zaslužuju.

Bromazepam

pre 4 godine

Bolna tačka vam je Novak, pa pokušavate ma sve načine da ga isprovocirate, da bi posle pisali ovakav je, onakav. Ukratko, smešni ste.

O RUCK

pre 4 godine

Zaista mi je neshvatljivo da se Novak upusta u ovakve dripacke rasprave s jednim nebitnim novinarem. Kaze mu: ja sam teniser - nisam ni advokat, ni sudija, ni bilo ciji zastupnik!!! Zavrsili smo s ovom temom, ja sam ovde radi igranja tenisa na Wimbldonu. Slazete li se??? I gotovo.

Рајко

pre 4 godine

Ови тзв. новинари имају намеру да провоцирају Новака и скрену га од размишљања о мечевима.
Према таквима Ноле би требало да се„прави блесав" и само да упути коментар да они не поштују Вимблдон јер, очигледно, не прате дешавања на једном тако важном турниру. И крај приче.

Mladen

pre 4 godine

Novinar je došao spreman sa zlom namerom, sa unapred pripremljenim pitanjima od strane bolesnih umova, koji proganjaju Novaka punu deceniju, jer redovno dere njihove sunarodnike. MI6, CIA, sedma sila. Svi protiv Noleta. Ajde više dosta!

Doktor Pera

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.

mix

pre 4 godine

Da je uzeo njihovo drzavljanstvo vec bi odavno pisali kako je on GOAT,ovako jadni englezi moraju da prave smicalice kako bi ga poremetili na putu da to i postane.

delboj

pre 4 godine

Ovo je po meni jedan realan dijalog. Sto se tice ove teme. Djokovic treba da napusti ovo i da se posveti tenisu. Navijac sam Federera od pocetka njegove karijete, jer ga volim jos od pocetka karijere, volim njegov tenis. Djokovic moze da ga dostigne, jako mu je blizu. Nije jos, ali ako ga ova politika poremeti sigurno nece.

poznati jerej!

pre 4 godine

Novak da je neki baja bi se sad povukao kao sportista na jedno pet godina, razresio sve politicke dileme i sporove.
E onda bi se posle petogodisnje pauze od takmicarskog tenisa, vratio na veliku scenu i osvojio sve sto je jos preostalo da se osvoji.

naravno

pre 4 godine

Nije novinar "nagazio" Đokovića,već je prepotentni Đoković svojom željom da smjeni dosadašnjeg direktora ATP i nastojanjem da se njegov veliki prijatelj imenuje za jedno od čelnih mjesta u ATP-u, debelo zabrljao i sada ne zna naći pravo rješenje za izlazak iz stvorenog kalambura, što je njegovo djelo.

Nikola

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.
(Doktor Pera, 4. jul 2019 09:03)

Ne znam za to, ali sumnjam da si bas dovoljno pismen da se pitas bilo sta ovde. Ili cekaj, probacu jos jednom da napisem da razumes.

Ne znam zato. ali sumljam da si bas dovoljno pismen dase pitas bilo sta ovde

sasa

pre 4 godine

Pa on kao predsednik bi trebao da zauzme neki stav. Ali Novaku se vidi da je iz Srbije nema u tom nasom dnk ni trunke diplomatije ni smisla za vodjenje. Mi bi samo kako nama odgovora a ne kako treba. Vidi se u svemu.

poznati jerej!

pre 4 godine

Novak da je neki baja bi se sad povukao kao sportista na jedno pet godina, razresio sve politicke dileme i sporove.
E onda bi se posle petogodisnje pauze od takmicarskog tenisa, vratio na veliku scenu i osvojio sve sto je jos preostalo da se osvoji.

kraja

pre 4 godine

...sledeci put na prvo takvo pitanje ustane, pozdravi novinare i izadje napolje...
...i tako sve dok se ne uljude...
...ne zivi on od njih...
...zive oni od njega...

Milena Miletic

pre 4 godine

Mrznja protiv Djokovica nema granica, o tome je ovde rec. Ma neka svi ti jednostavno crkavaju zbog njegovih odlicnih igara. Mogu samo da mu pljunu pod prozor.

xxoo

pre 4 godine

Ono što je možda normalno pitanje na Zapadu nije u Srbiji? I suprotno. Novak je negde između. Mnogo je popravio svoj odnos sa medijima, ali može još bolje. Ako je na čelu Saveta Igrača, onda bi trebalo da tečno odgovara i na pitanja u vezi toga.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo je već provokacija.Na sve načine pokušaj skretanja sa tenisa i uspeha na ovom turniru.Bar po meni.Ne razumem zašto je bitno novinarima da postavljaju pitanja privatne prirode dok turnir traje?!

Overeem

pre 4 godine

Gde je postovanje za najboljeg sportistu i tenisera na svetu, jel realno da ih toliko boli i pogadja Djokoviceva desetogodisnja dominacija?

durango

pre 4 godine

Ovo vam je vreme licemera. Sve se svodi na optuzbe za seksualno nasilje nad zenama koje ne moraju biti ni dokazane da bi se meta diskreditovala i unistila za sva vremena. I onda svi moraju da ustanu i osude tog lika jer u protivnom ce ih razapeti na krst ovakvi nazovi novinari. Strasno je kakvo drustvo se pravi a mi sedimo i gledamo. Citajte Orvelovu 1984 i slicne knjige jer mi to danas zivimo.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Треба Новак да их забије гдје су некад били, зато га и газе јер је мекан.....некад треба бити као Киријос према људима.

Canadaboy

pre 4 godine

Upamti tog lika i potpuno ga ignorisi u buducnosti kao i svakog drugog ko pokusa da te isprovocira. Na novinarska pitanja nevezana za turnire treba potpuno ignorisati.

Marrssa

pre 4 godine

Damo ti njih deri.....mogu da ti zavide ljubomorni novinari koji nemaju takvog igraca u svojoj zemlji.Nikad nisam cuo da neki novinar ( i pre Novakove ere ) proziva bilo kojeg tenisera ili uopste stranog sportistu.To su Novace sitne duse i zato osvoji sve sto se moze osvojiti i zacepi im usta za života....srecno No1

Morrissey iz Minhena

pre 4 godine

Naravno da su ovo nevidjene provokacije upucene prema Djokovicu jos od RG-a.
Mislim da svi mi Djokovicevi navijaci delimo to misljenje.
Ali po drugoj strani, novanari mogu da te isprovociraju samo toliko koliko ti to dozvolis. Novaku niko nije kriv da se on upusta u te diskusije koje traju po 10-15 minuta, a nemaju veze sa turnirom kao takvim.
Novaku ne bi bio nikakav problem da objasni na pocetku neke konferencije da ce da odgovori samo na pitanja u vezi proslog ili sledeceg meca.
Naravno da bi se i dalje nervirao da mu uopste postavljaju takva pitanja, ali bi barem skratio to mrcvarenje sa novinarima.
Na kraju dovodi nas, njegove verne navijace, koji nista ne zele vise nego da osvoji taj trofej, da se nerviramo zbog njegove nesposobnosti da konacno presece sto se tice te teme.
Cale i ja navijamo za tebe kao da si nam sin/brat. Opamite se ako Boga znas.
Pozdrav

Milan

pre 4 godine

Pokušali su i Federera da uvuku u raspravu, ali im je gospodski odgovorio i zatvorio temu pre nego sto je počela. Obožavam Novaka, ali je ovde ispao naivan. Trebao je reći kao i Federer, ne znam ništa i nema više pitanja o politici. Tačka. Ovako ga pokvareni Britanci samo izbacuju iz fokusa da ne osvoji turnir. To je u stvari šta njih zanima.

Srb

pre 4 godine

Novače dobri čoveče, junače ti pričaš bar četiri jezika i korektan si i ljudski i sportski i zato nemoj da se uzbuđuješ na novinarske provokacije nego hladne glave i iz inata pokori London!!!
Sve najbolje u daljem takmičenju!!!

Bromazepam

pre 4 godine

Bolna tačka vam je Novak, pa pokušavate ma sve načine da ga isprovocirate, da bi posle pisali ovakav je, onakav. Ukratko, smešni ste.

fecalitaes

pre 4 godine

Novak je napravio tako nepotrebnu grešku što je u ovom vrlo bitnom trenutku karijere, kad ima neku šansu da bude goat, izabrao da se bavi politikom u tenisu. Bespotrrbno skretanje fokusa, na u ovom trenutku nebitnu stvar. Završiš karijeru i onda udri. Sada ne!

roten

pre 4 godine

Sve dok Novak nije došao na čelo ovog besmislenog "saveta igrača" niko živ nije znao ni da to postoji.Zašto čovek ne napusti to uopšte mi nije jasno,pa još mora da trpi napade iskompleksirane teniske nacije čija je najveća legenda teniser koji ne dolazi iz Engleske već iz Škotske.

miro

pre 4 godine

Prije početka turnira napisah (metar minusa od vaših čitalaca dobih) da je ovo pripremljeno unaprijed da se Novak spriječi u ostvarivanju pobjede. Ista strategija svaki put na ovom turniru, samo različita sredstva. Novinari se u VB takmiče koji će biti “oštriji” sa Novakom a po običaju Novak im ne odgovara dovoljno oštro ili kako plačenici zaslužuju.

Srbija

pre 4 godine

zasto nole, batali sva ta sranja, tenis i samo tenis. Uopste ti ne treba to sa savezima i ostale budalastine oko politike tenisa, samo igraj i pusti ih da prokuvaju od ljubomore zato sto si najbolji.

Mladen

pre 4 godine

Novinar je došao spreman sa zlom namerom, sa unapred pripremljenim pitanjima od strane bolesnih umova, koji proganjaju Novaka punu deceniju, jer redovno dere njihove sunarodnike. MI6, CIA, sedma sila. Svi protiv Noleta. Ajde više dosta!

delboj

pre 4 godine

Ovo je po meni jedan realan dijalog. Sto se tice ove teme. Djokovic treba da napusti ovo i da se posveti tenisu. Navijac sam Federera od pocetka njegove karijete, jer ga volim jos od pocetka karijere, volim njegov tenis. Djokovic moze da ga dostigne, jako mu je blizu. Nije jos, ali ako ga ova politika poremeti sigurno nece.

Pippi

pre 4 godine

@ janko

Ne znam da je ovo bas kulturno odgovarao zapadnjackim novinarima. Novak se branio I samim tim je izledao slabo I zbunjeno.
Na takva pitanja se odgovara: Postujemo Sudsku odluku ili nemamo komentar za sada. I to su jedini ispravni odgovori.

Zoki

pre 4 godine

Gimelstob nije ni priznao ni negirao krivicu, a osuđen je na 50 dana "društveno korisnog rada" (mislim da bi se kod nas tako prevelo) i uslovnu kaznu. Toliko o ozbiljnosti napada. Oštećeni koji je bogat, uspešan i pravnik po obrazovanju nije pokrenuo privatni spor za obeštećenje, što je veoma neobično.

mix

pre 4 godine

Da je uzeo njihovo drzavljanstvo vec bi odavno pisali kako je on GOAT,ovako jadni englezi moraju da prave smicalice kako bi ga poremetili na putu da to i postane.

Dott

pre 4 godine

Ovo Novaku stvarno ne treba, posto nije dobio jasnu podrsku za sve sta radi od mister Federera i Nadala, treba i sam da da ostavku i spase se bede

Рајко

pre 4 godine

Ови тзв. новинари имају намеру да провоцирају Новака и скрену га од размишљања о мечевима.
Према таквима Ноле би требало да се„прави блесав" и само да упути коментар да они не поштују Вимблдон јер, очигледно, не прате дешавања на једном тако важном турниру. И крај приче.

popov

pre 4 godine

Novak je dosta zelen u ovim igrama, i dosta se naivno peca na ovakve gluposti.. šteta, jer to mu samo bespotrebno oduzima energiju i remeti mu fokus. Ne mogu da verujem da je toliko tvrdoglav, da neće da posluša savet iz svog okruženja, da se povuče iz te političke igre, jer on za sada nema nikakvu korist od toga, a strašno ga crpi.. ako već hoće da se bavi sa tim, neka angažuje pr savetnika, a ne amore to da mu obavlja, ili ko već.. pa onda u startu da saseče ovakve gluposti i provokacije. Ovo je bila post match pres konferencija, i trebala je da služi isključivo za to. Ko god ima pitanja vezana za neke druge stvari, slobodno neka bude ljubazan i zamoli za intervju.. pa kad bude slobodno vreme u kalendaru, Novak će biti na raspolaganju. Tačka. Sledeće pitanje, molim.

naravno

pre 4 godine

Nije novinar "nagazio" Đokovića,već je prepotentni Đoković svojom željom da smjeni dosadašnjeg direktora ATP i nastojanjem da se njegov veliki prijatelj imenuje za jedno od čelnih mjesta u ATP-u, debelo zabrljao i sada ne zna naći pravo rješenje za izlazak iz stvorenog kalambura, što je njegovo djelo.

Doktor Pera

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.

O RUCK

pre 4 godine

Zaista mi je neshvatljivo da se Novak upusta u ovakve dripacke rasprave s jednim nebitnim novinarem. Kaze mu: ja sam teniser - nisam ni advokat, ni sudija, ni bilo ciji zastupnik!!! Zavrsili smo s ovom temom, ja sam ovde radi igranja tenisa na Wimbldonu. Slazete li se??? I gotovo.

Nikola

pre 4 godine

I kakve to veze ima sa turnirom? Da li je intervju sa igracem ili precednikom saveza? Ne izgleda mi da Novak igra turnir u funkciji precednika saveza. Mislio sam da je dosao kao igrac.
(Doktor Pera, 4. jul 2019 09:03)

Ne znam za to, ali sumnjam da si bas dovoljno pismen da se pitas bilo sta ovde. Ili cekaj, probacu jos jednom da napisem da razumes.

Ne znam zato. ali sumljam da si bas dovoljno pismen dase pitas bilo sta ovde