Košarka 103

Subota, 22.06.2019.

18:38

Loše vesti za Partizan sa istoka – Zenit najbliži Evroligi

Sve su manje šanse da se KK Partizan nađe u Evroligi sledeće sezone.

Loše vesti za Partizan sa istoka – Zenit najbliži Evroligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

123

pre 4 godine

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.
(činjenice, 23. jun 2019 07:05)


A zasto onda niste prvaci Evrope? Pa doneli ste kosarku na ovim prostorima?

Napredni trokorak

pre 4 godine

Eto ja sam Grobar.Kakav naslov ,lose vesti za Partizan,zasto?Niko se.nije nadao pozivnici zadto bi nam dali.Pa Bartomeu je puno i jedan klub iz ABA, a kamoli dva.Vise se sekiraju navijaci iz predgradja,a ni oni mi nisu jasni ,ako su pomislili da ce Partizan dobiti VK.

ooo

pre 4 godine

Meni nije jasno na osnovu cega neki ocekuju partizan u evro ligi....????u ABA ligi koja daje prolaz partizan godinama ne igra bitnu ulogu, najveci domet polufinale. U EK su ispod prosecna ekipa. U domacem sampionatu i ne pamte zadnju titulu kad su osvojili. Kup Radivoja K.je znacajan Nisu i okoini...

Napredni trokorak

pre 4 godine

Cinjenica ...
Dete nemas ti pojma,Partizan je u vreme vase dominacije na sljaci bio barem 5 puta drugi.O cemu ti baljezgas,pa taj Bora Stankovic je igrao i u zvezdi i Partizanu,u vreme kraljeva sljake.Koliko ste titula osvojili od 1955 do 2016 .Zeravica ,Nikolic,Slavnic,Vujosevic,su trenirali i zv i Par.Hoces da kazes da je Vujosevic vasa legenda?

stoler

pre 4 godine

(činjenice, 23. jun 2019 07:05) A evo i jednog metuzalema koji se seca slavnih dana dominacije i donosenja kosarke na ove prostore. Znaci ima jos zivih svedoka. O cemu ti pricas, ko je doneo sta i kakvi ste vi donosioci bilo cega. Osim zle krvi. Prestali ste da budete bitni 1955. i ponovo se povampirili 2012. kada ste svoje ime dali u zeleznik. Izracunaj sam, nije teska matematika koliko ste zaista vi bitni. Draze mi je sto smo poceli da osvajamo titule i postajemo klub od sedamdesetih godina nego da svoju bitnost i znacaj zasnivam na titulama od pre 70 godina.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Sa nekih drugih sajtova idu vesti da je Gasprom stao iza Zenita i spremio donaciju za evroligu.
(Blue Moon 1692, 22. jun 2019 19:06)
Gazprom je vlasnik FK Zenita i sponzor kos.kluba, nije to nista novo. A, para imaju...pa, i sami znate koliko.

činjenice

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...
(Raki, 22. jun 2019 23:06)

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.

GodraPG

pre 4 godine

Crvena Zvezda 1913? Pa kakav je to naziv? Druže vi ste komunistička novotarija iz 1945. Sportsko društvo Budućnost je iz 1925., SD Vojvodina iz 1914.,a Hajduk Split iz 1911. Koja crna Zvezda 1913???? Hahahahahahahhahaha, nema veze što nema Partizana. Mnogo zabave ćete nam priuštiti i vi u Evroligi. :) Taman ko vaši klinci protiv Reala... 80:50 bješe? Bićete vi jedno kvalitetno predzadnje mjesto,ko sa Alimpijem. Imaćete možda i svih 5 trijumfa :)

Raki

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Тако је матори! Браво за коментар, нек си им рек'о! 🔴⚪👏👏👏

B

pre 4 godine

Billy,nisi ukapirao poentu.Sine,covek ne misli na kosarku vec na delo coveka van kosarke. Vidi se da si detence. Uzivaj dok te zivot ne osamari...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ дефект - Па што онда "копате и рукама и ногама" да играте ту Евролигу која "не вреди"?! 👎👎👎

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se. 
(mg, 22. jun 2019 19:20)

Da si ti nama živ i zdrav ali mi smo se to zapitali još pre ko za koliko vremena, tokom ulaženja u sudijske svlačionice na poluvremenu, štipanja sudija, davljenja, gepekovanja, titula osvojenim uz pomoć nekih trojki iz auta - a ti? Mada, čak i ukoliko jesi, bojim se da ti prvi nisi ništa shvatio...

defekt

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. jun 2019 19:08)

Pazi, Partizan je igrao tu Evroligu kad je ona vredela, i kad se igralo zbog kosarke, sad su tu samo pare i nista vise. Sportski pozzzz

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.
(Grobarchina, 22. jun 2019 21:30)

Што се чудиш?
Мислите да су судијске крађе дозвољене искључиво у вашу корист?
Ако је неко живео од крађе и насиља то сте ви, али Бог гледа па пошаље Смита, Нолана Смита...

Napredni trokorak

pre 4 godine

Lajavi krelac...
Pa sto vi ne osvojiste KS,kada je bilo smesno takmicenje.Jbg niste imali sanse biti prvi u SFRJ,pored Cibone,Jugoplastike,Partizana hahahaha
Bas si Lajavi..

Ramones.

pre 4 godine

Lajavi krelcina...
Koga ste vi tada pobedjivali u Evropi hahahaha.Partizan je pobedjivao sve najbolje tada u Evropi.CSKA,Olimpijkos,Real Makabi,Panatinaikos,ok bilo je losih ekipa.Kao i sada u EL Buducnost,Darusafaka,Zvezda...niste vi nivo Fenera,Reala,Cska......uvek ce biti slucajnih prolaznika.

Grobarchina

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Лоше вести за ЈСДП?
Како лоше?
Лоше су за звездаше јер ко ће сада да изиграва титоградски џак за ударање, коме да се смејемо, кога да зезамо....

Lajavi krelac

pre 4 godine

Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija".
(DrN, 22. jun 2019 19:59)

Vidiš, mi Zvezdaši NIKADA nismo tvrdili da smo neka Evropska veličina, čak ni u fudbalu, iako imamo titulu prvaka evrope (kao vi u košarci), a pride i bili prvaci sveta. Za razliku od vas koji sebe nezasluženo dižete u nebesa, pričate o nekim zaslugama jugoslovenskoj košarci, a potpuno zaboravljate da su više evropskih titula i učešća imali Jugoplastika i Cibona.
A mržnja među navijačima nije bila tolika dok smo znali šta se dešava, kad smo znali da ste jači, sve dok nije došao izvesni "general" sa pričama da spašavanje Zvezde nije bitno za srpsku košarku, da je pad i dalje veličanstven let, usađujući svima svoju patološku mržnju prema Zvezdi iz koje je isteran kao totalno nesposoban trener. Što i jeste pokazao svuda osim u jednom klubu u kojem je imao maksimalnu pomoć države i gde je mogao van terena da radi šta hoće. Da, uzeo je jednu evropsku titulu, ali kad iz države košarke kao Srbija, možeš da uzimaš koga hoćeš, da kupuješ koga hoćeš, to bi mogao svaki prosečan trener da uradi. Igrao je par F4 sa najboljim srpskim igračima koji nisu bili u inostranstvu!! WOW! Svaka čast. Jako teška svar sa takvima dobijati Zjelonu Goru, Lotomatiku, Šole, Prokom i druge košarkaške gigante.
Ali PRAVA mržnja je počela tek onda kada vas je Čović postavio na pravo mesto, što nećete nikad moći da podnesete.

Fenomen

pre 4 godine

Ostoja za naivce...da li je iko ozbiljan mogao misliti da ce propali projekat sumnjive proslosti i titula dobiti pozivnicu? Institucija cega? Ne zivi se od onoga pre 30 godina...vazna je sadasnjost...znam da to boli, ali sta se tu moze. U Srbiji postoji samo jedna institucija, a to nije limarija...zardjala.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Ugasio zvezdu i zakopao ih za 20 godina, dok ih FMP nije preuzeo.
(Sta to uradi Predraze Drobnjace!!!, 22. jun 2019 19:53)

Hahahahaha pozdravio te BILI PITON !!! :)))

Deki

pre 4 godine

Gotovo . Brod je poceo da tone . Vec se traze dugovanja na naplatu . Ove godine Evroligaski trener i brdo igraca na dodjem ti . Koji pacov ce prvi da napusti brod ????

nebitni ste u evro okvirima

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duh koji lebdi, 22. jun 2019 20:12)

Koda Fibu zanima sto je partizan bio jednom prvak evrope!Danas se samo gledaju pare i sponzori koje partizan nema!

Henk Mudi

pre 4 godine

A istorija, tradicija? Hoce li limar da objasni konacno EL da je Partizan institucija? Sramota bre, evo vec 7 godina, nikako da ih se sete... Predlazem navijacima institucije da pozovu svoju bracu Splicane, pa Cibonu i Bosnu da prvo objasne Djordiju da je Zenit tim koji postoji par godina, pa onda da pozovu Zeljka i Fener da im objasne da su oni instant klub, nastao pre nekoliko godina.... Sramota bre!

Džoni

pre 4 godine

Gazprom postaje generalni sponzor EL tako da nije slučajno što će tim kome je on takođe sponzor ući u EL. Nešto kao Darušafaka pre par godina.

AndrijaS

pre 4 godine

Ne znam da li je apliciranje bilo nepotrebno ili ne,ali mislim da je "paljenje" svih i crveno i crno belih za igranje u EL. Ovaj sistem igranja 34 utakmice gde onda 10 timova otpada a bar 6-7 vec od NG igra revijalne utakmice praktično ....
Da dodjete do 6-10 pobeda i potrosite 7-8 mil€. Pri čemu veći deo ide strancima a srpska košarka sve manje koristi od toga ima.
Da bi ovo imalo smisla moralo bi da se promeni sistem EL da se takmičarski duh sačuva i da utakmice imaju takmičarski interes.
Nikada predstavnik iz čitavog regiona,nije imao igrački jaču ekipu nego Bud. ali videli smo.
Mozda nemaju kosarkasku infra strukturu ali dosta para su ulozili i 5-6 pobeda.Smisao?
KKCZ ili KKP verovatno ne mogu da skupe vise od 7-8 mil€. i mozda toliko pobeda. Ja kao veliki ljubitelj košarke i navijač stvarno necu biti srecan da 25 puta u sezoni EL pognem glavu i stisnem pesnice.
EK je mera regiona.mozda i Fiba LŠ.?
Ja ovo mislim ozbiljno jer priču sagledavam realno. Od takve šeme srpska košarka skoro da nema nikakve koristi.
Ova šema je dobra za pojedince koji raspolažu tudjim parama i uvek imaju mogucnost da i za sebe nesto ostave.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Зенит некако дође као компромисно решење за ЕЛ.Уникс и Локомотива Кубањ имају највише новца али су предалеко.Дарушафака и Будућност су пројекти на силу,час их има час их нема.Да не причамо о томе да су потпуно неатрактивни клубови које чак не прате ни њихови навијачи.Партизан има име,има ту фаму бившег европског првака,сјајне навијаче,посећеност,има и одличну географско-саобраћајну позицију за гостовања осталих евролигаша али нема оно најбитније-кинту.А без тога се у ЕЛ не може. Мислим да се бирало између Ритаса и Зенита и да је на крају побиједио дебљи новчаник 😁

asdf

pre 4 godine

Ma nemoguce je da vas je opet neko prevario?? Opet su svi protiv vas, i Cia i Bia i Vucic, evo sada i Putin(Zenit).

Ali mislim da ovaj Bertomeu nema pojma, javlja Tegi da ipak Boston Kelti idu tamo gde pripadaju!?!

duh koji lebdi

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...

Slobodan

pre 4 godine

To je bilo i realno,ne znam sto zavlace navijace..
(Nenad Grobar Pirot, 22. jun 2019 18:57)

Ne zavlace oni navijace nego budale, i ove sto misle da Partizan nesto zasluzuje ...
Neki Ante dole pise kako ste osvojili cetiri F4 ... pa vi igrajte F4 sta ce vam EL, i ove ste godine osvojili F4 ABA lige ...
Koliko para je Partizan puko za igrace ove sezone govori cinjenica da je Renfro otisao bas u taj Evroligaski Zenit ...
Ovaj Trikineri je gori i od Repese ... Razbio ga Tomic sa Covicem i Odzom ...

gogibreee

pre 4 godine

Ovo je katastrofa! Za igrace koji moraju da putuju besmisleno toliki put. Za navijace i je isto i pogotovu za Partizan i nasu kosarku. Ako stvarno Zenit dobije onda imamo 2 grcke , 2 nemacke,2 turske, 3 Ruske, svi ostali po jednu ekipu! A spanci ponovo 4 !
Evo takmicenje ce biti jako smesno sledece sezone!

DrN

pre 4 godine

Ako se složimo da je navijača Zvezde više i da bi se moglo reći da prosečan Srbin navija za crveno-bele, onda je posle svih ovih komentara jasno zašto smo tu gde jesmo i kao narod i kao država. Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija". Na jednoj strani navijači zamrznutog kluba, čije ime nosi klub iz predgrađa nakon neviđene manipulacije s dugovima i silovanja propisima. Na drugoj strani eks prvak Evrope i četvorostruki učesnik F4, što je misaona imenica bila i za onu originalnu Crvenu Zvezdu a kamoli FMP s promenjenim imenom i sedištem. E sad prenesite sve to na druge sfere života, politiku pre svega, pa razmislite da li je čudno gde stigli i to na šta smo spali.

mg

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Neki dan panteri pisu kako bi voleli dva kluba iz Srbije u evroligi, evo sad kad Partizan nije prosao oni ovde likuju. Nikad nama nece biti bolje.

marko

pre 4 godine

Sportando navodi da su poslednji u konkurenciji ostali Zenit i Partizan. EL je možda u nekom trenutku planirala da dodeli to mesto Partizanu jer bi to bila jedna od boljih opcija u smislu povećanja gledanosti, ali Zenit ima jače adute. Priča o UNICS-u nije izgledala mnogo realno jer im je hala uvek skoro prazna, a i drugim klubovima ne odgovara da putuju u Kazanj. S druge strane, Sankt Peterburg je potencijalno dosta bitno tržište za EL, imaju sve veće interesovanje navijača, a neće biti problem da se obezbedi novac za jak tim.

qqlele

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.
(mg, 22. jun 2019 19:20) ahahahahah, je l ti se bas mnogo place? :)

montoya

pre 4 godine

Bori se Ostoja do poslednjeg dinara u kasi I dokle god ima neko da odobri kredit..a kad ni to ne bude moglo vise onda mozda da preuzmes neku drugu fotelju!

Boza pub

pre 4 godine

Ma taj lik sa slike je nebitan. Pa Ostoja je rekao da imamo realne sanse... Ja verujem Ostoji on je posten covek a i dobio je dozvolu od sefa da ide na utakmice.

srbEUin

pre 4 godine

Ipak uvedite barem malo ozbiljnosti. Juče ste pisali da su aplicirali UNIKS, Lokomotiva Kubanj, KKBudućnost, KKProšlost, Ljetuvas i Darušafaka. Zenit niste nipominjali.
A sada on siguran...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! 😃😃😃

hahaha

pre 4 godine

Landale pre 3-4 nedelje zvanicno predstavljen u Zalgirisu. Ostoja izjavio nije istina iako ima (tekst i slika kao dokaz) i kao cekaju da ode u Nba a ako je ovo tacno i ode u Nba izgleda da ce zaraditi Zalgiris jer ga je zvanicno predstavio i vodi se kao njihov igrac) a sad Zenit dobija Licencu sta ce Ostoja da kaze kako je to laz...

Zvezda nikad jača (koraci)

pre 4 godine

Partizan apsolutno nema sta da trazi u Euroligi, ali Zeeeeeniiiiiit... Ma dajte...
(BokeeLee, 22. jun 2019 18:51)

Tačno, zaboravio si samo da kažeš kako CZFMP trenutno ima najbolji tim, ikad.

basket

pre 4 godine

Ovaj koncept EL je loš za manje timove. Većina njih posle 15 utakmica ispadne kasnije se igra revijalno, tu nema navijača.
Plus pukneš velike pare nizašta.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ma bolje za Partizan da je ova vest zaista tačna i da ih ne zovu Vajld kartom u Evroligu sledeće sezone, jer, zaista da se ne lažemo Partizan sa sadašnjim rosterom nema tim za Evroligu i služio bi samo kao kanta za napucavanje u evropskoj eliti! Zar to želite da gledate Grobari? Da vas košarkaški masakriraju svi redom tamo sa 40+ razlike u proseku? Da na taj način srozavate ono ugleda koji još ostade zbog titule prvaka Evrope iz 1992. godine? Igrajte Evrokup i mirna Bačka koja crna Evroliga za vas sa ovim rosterom i ovom organizacijom koju trenutno imate! Budućnost je prošle sezone sa mnogo jačim sastavom prošla kao bosa po trnju u Evroligi a vi bi ste bili klasični totalni autsajderi koji bi služili za lagani trening evro velikanima! :-)

Stefan

pre 4 godine

Očekivano, Zenit je iz grada sa preko 5 miliona ljudi i iza sebe će verovatno imati Gazprom. Ako se u budućnosti bude pojavio tim iz napr. Londona, Pariza, Sočija... izgubićemo i ovo jedno mesto.

Zagorska 32

pre 4 godine

Cekajte bre braco Grobari. Jel da da se mi nismo nadali. Jel da da smo odmah znali da nas Ostoja lozi. Pa nismo mi veverice da nas Ostoja lozi. Pa mi smo bre INSTITUCIJA. Pa naseg Ostoju AV pusta na derbi. Pa mi smo zakupili Arenu na 5 godina. Cekajmo kraj meseca tako je rekao Ostoja. A Ostoja NE LAŽE

Jim Beam

pre 4 godine

Da li zaista verujete da Partizan, tim iz siromašne zemlje koja ima 7 miliona stanovnika i dolazi pri tome iz grada koji već ima predstavnika ima neke šanse za ovo? Sve što Euroliga radi prethodnih sezona je upereno u pravcu širenja na velika bogata tržišta. Mi to nismo i ovog jednog što imamo je zbog neke istorije, a i za to smatraju da nam je mnogo. Sreću im kvari to da u nekim bitnim bogatim evropskim sredinama (severna Francuska, Britanija, Beneluks, Skandinavija) košarka nije popularna pa i dalje računaju na nas.

Nikad robom

pre 4 godine

Ma Bartolomeu nema veze sa zivotom. On nema pojma da je Ostoja pokrenuo kampanju pre 2 meseca : Vracamo Institucija kuci! Oformljen je stab operacije u sastavu Ostoja, Grba i Tegi. Juce je lepo gospodin Ostoja rekao da ce se sve znati do kraja meseca. Jel kraj meseca? NIJE. Sada stab uvodi glavni adut u trku... Sem tri frakcije pravi se i cetvrta. E na to EL nema protivargument.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

“Dobro obavesten novinar”?Covek je pre 10 dana rekao igrace Partizan,pre 5 Ritas a sad Zenit?Kada se dogovori sam sa sobom neka kaže....

hahaha

pre 4 godine

Landale pre 3-4 nedelje zvanicno predstavljen u Zalgirisu. Ostoja izjavio nije istina iako ima (tekst i slika kao dokaz) i kao cekaju da ode u Nba a ako je ovo tacno i ode u Nba izgleda da ce zaraditi Zalgiris jer ga je zvanicno predstavio i vodi se kao njihov igrac) a sad Zenit dobija Licencu sta ce Ostoja da kaze kako je to laz...

Nikad robom

pre 4 godine

Ma Bartolomeu nema veze sa zivotom. On nema pojma da je Ostoja pokrenuo kampanju pre 2 meseca : Vracamo Institucija kuci! Oformljen je stab operacije u sastavu Ostoja, Grba i Tegi. Juce je lepo gospodin Ostoja rekao da ce se sve znati do kraja meseca. Jel kraj meseca? NIJE. Sada stab uvodi glavni adut u trku... Sem tri frakcije pravi se i cetvrta. E na to EL nema protivargument.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! 😃😃😃

Lajavi krelac

pre 4 godine

Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija".
(DrN, 22. jun 2019 19:59)

Vidiš, mi Zvezdaši NIKADA nismo tvrdili da smo neka Evropska veličina, čak ni u fudbalu, iako imamo titulu prvaka evrope (kao vi u košarci), a pride i bili prvaci sveta. Za razliku od vas koji sebe nezasluženo dižete u nebesa, pričate o nekim zaslugama jugoslovenskoj košarci, a potpuno zaboravljate da su više evropskih titula i učešća imali Jugoplastika i Cibona.
A mržnja među navijačima nije bila tolika dok smo znali šta se dešava, kad smo znali da ste jači, sve dok nije došao izvesni "general" sa pričama da spašavanje Zvezde nije bitno za srpsku košarku, da je pad i dalje veličanstven let, usađujući svima svoju patološku mržnju prema Zvezdi iz koje je isteran kao totalno nesposoban trener. Što i jeste pokazao svuda osim u jednom klubu u kojem je imao maksimalnu pomoć države i gde je mogao van terena da radi šta hoće. Da, uzeo je jednu evropsku titulu, ali kad iz države košarke kao Srbija, možeš da uzimaš koga hoćeš, da kupuješ koga hoćeš, to bi mogao svaki prosečan trener da uradi. Igrao je par F4 sa najboljim srpskim igračima koji nisu bili u inostranstvu!! WOW! Svaka čast. Jako teška svar sa takvima dobijati Zjelonu Goru, Lotomatiku, Šole, Prokom i druge košarkaške gigante.
Ali PRAVA mržnja je počela tek onda kada vas je Čović postavio na pravo mesto, što nećete nikad moći da podnesete.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

“Dobro obavesten novinar”?Covek je pre 10 dana rekao igrace Partizan,pre 5 Ritas a sad Zenit?Kada se dogovori sam sa sobom neka kaže....

qqlele

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.
(mg, 22. jun 2019 19:20) ahahahahah, je l ti se bas mnogo place? :)

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Ugasio zvezdu i zakopao ih za 20 godina, dok ih FMP nije preuzeo.
(Sta to uradi Predraze Drobnjace!!!, 22. jun 2019 19:53)

Hahahahaha pozdravio te BILI PITON !!! :)))

Jim Beam

pre 4 godine

Da li zaista verujete da Partizan, tim iz siromašne zemlje koja ima 7 miliona stanovnika i dolazi pri tome iz grada koji već ima predstavnika ima neke šanse za ovo? Sve što Euroliga radi prethodnih sezona je upereno u pravcu širenja na velika bogata tržišta. Mi to nismo i ovog jednog što imamo je zbog neke istorije, a i za to smatraju da nam je mnogo. Sreću im kvari to da u nekim bitnim bogatim evropskim sredinama (severna Francuska, Britanija, Beneluks, Skandinavija) košarka nije popularna pa i dalje računaju na nas.

Boza pub

pre 4 godine

Ma taj lik sa slike je nebitan. Pa Ostoja je rekao da imamo realne sanse... Ja verujem Ostoji on je posten covek a i dobio je dozvolu od sefa da ide na utakmice.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.
(Grobarchina, 22. jun 2019 21:30)

Што се чудиш?
Мислите да су судијске крађе дозвољене искључиво у вашу корист?
Ако је неко живео од крађе и насиља то сте ви, али Бог гледа па пошаље Смита, Нолана Смита...

Slobodan

pre 4 godine

To je bilo i realno,ne znam sto zavlace navijace..
(Nenad Grobar Pirot, 22. jun 2019 18:57)

Ne zavlace oni navijace nego budale, i ove sto misle da Partizan nesto zasluzuje ...
Neki Ante dole pise kako ste osvojili cetiri F4 ... pa vi igrajte F4 sta ce vam EL, i ove ste godine osvojili F4 ABA lige ...
Koliko para je Partizan puko za igrace ove sezone govori cinjenica da je Renfro otisao bas u taj Evroligaski Zenit ...
Ovaj Trikineri je gori i od Repese ... Razbio ga Tomic sa Covicem i Odzom ...

Henk Mudi

pre 4 godine

A istorija, tradicija? Hoce li limar da objasni konacno EL da je Partizan institucija? Sramota bre, evo vec 7 godina, nikako da ih se sete... Predlazem navijacima institucije da pozovu svoju bracu Splicane, pa Cibonu i Bosnu da prvo objasne Djordiju da je Zenit tim koji postoji par godina, pa onda da pozovu Zeljka i Fener da im objasne da su oni instant klub, nastao pre nekoliko godina.... Sramota bre!

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se. 
(mg, 22. jun 2019 19:20)

Da si ti nama živ i zdrav ali mi smo se to zapitali još pre ko za koliko vremena, tokom ulaženja u sudijske svlačionice na poluvremenu, štipanja sudija, davljenja, gepekovanja, titula osvojenim uz pomoć nekih trojki iz auta - a ti? Mada, čak i ukoliko jesi, bojim se da ti prvi nisi ništa shvatio...

Deki

pre 4 godine

Gotovo . Brod je poceo da tone . Vec se traze dugovanja na naplatu . Ove godine Evroligaski trener i brdo igraca na dodjem ti . Koji pacov ce prvi da napusti brod ????

Fenomen

pre 4 godine

Ostoja za naivce...da li je iko ozbiljan mogao misliti da ce propali projekat sumnjive proslosti i titula dobiti pozivnicu? Institucija cega? Ne zivi se od onoga pre 30 godina...vazna je sadasnjost...znam da to boli, ali sta se tu moze. U Srbiji postoji samo jedna institucija, a to nije limarija...zardjala.

asdf

pre 4 godine

Ma nemoguce je da vas je opet neko prevario?? Opet su svi protiv vas, i Cia i Bia i Vucic, evo sada i Putin(Zenit).

Ali mislim da ovaj Bertomeu nema pojma, javlja Tegi da ipak Boston Kelti idu tamo gde pripadaju!?!

nebitni ste u evro okvirima

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duh koji lebdi, 22. jun 2019 20:12)

Koda Fibu zanima sto je partizan bio jednom prvak evrope!Danas se samo gledaju pare i sponzori koje partizan nema!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Лоше вести за ЈСДП?
Како лоше?
Лоше су за звездаше јер ко ће сада да изиграва титоградски џак за ударање, коме да се смејемо, кога да зезамо....

montoya

pre 4 godine

Bori se Ostoja do poslednjeg dinara u kasi I dokle god ima neko da odobri kredit..a kad ni to ne bude moglo vise onda mozda da preuzmes neku drugu fotelju!

Džoni

pre 4 godine

Gazprom postaje generalni sponzor EL tako da nije slučajno što će tim kome je on takođe sponzor ući u EL. Nešto kao Darušafaka pre par godina.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Зенит некако дође као компромисно решење за ЕЛ.Уникс и Локомотива Кубањ имају највише новца али су предалеко.Дарушафака и Будућност су пројекти на силу,час их има час их нема.Да не причамо о томе да су потпуно неатрактивни клубови које чак не прате ни њихови навијачи.Партизан има име,има ту фаму бившег европског првака,сјајне навијаче,посећеност,има и одличну географско-саобраћајну позицију за гостовања осталих евролигаша али нема оно најбитније-кинту.А без тога се у ЕЛ не може. Мислим да се бирало између Ритаса и Зенита и да је на крају побиједио дебљи новчаник 😁

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ma bolje za Partizan da je ova vest zaista tačna i da ih ne zovu Vajld kartom u Evroligu sledeće sezone, jer, zaista da se ne lažemo Partizan sa sadašnjim rosterom nema tim za Evroligu i služio bi samo kao kanta za napucavanje u evropskoj eliti! Zar to želite da gledate Grobari? Da vas košarkaški masakriraju svi redom tamo sa 40+ razlike u proseku? Da na taj način srozavate ono ugleda koji još ostade zbog titule prvaka Evrope iz 1992. godine? Igrajte Evrokup i mirna Bačka koja crna Evroliga za vas sa ovim rosterom i ovom organizacijom koju trenutno imate! Budućnost je prošle sezone sa mnogo jačim sastavom prošla kao bosa po trnju u Evroligi a vi bi ste bili klasični totalni autsajderi koji bi služili za lagani trening evro velikanima! :-)

Zagorska 32

pre 4 godine

Cekajte bre braco Grobari. Jel da da se mi nismo nadali. Jel da da smo odmah znali da nas Ostoja lozi. Pa nismo mi veverice da nas Ostoja lozi. Pa mi smo bre INSTITUCIJA. Pa naseg Ostoju AV pusta na derbi. Pa mi smo zakupili Arenu na 5 godina. Cekajmo kraj meseca tako je rekao Ostoja. A Ostoja NE LAŽE

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ дефект - Па што онда "копате и рукама и ногама" да играте ту Евролигу која "не вреди"?! 👎👎👎

marko

pre 4 godine

Sportando navodi da su poslednji u konkurenciji ostali Zenit i Partizan. EL je možda u nekom trenutku planirala da dodeli to mesto Partizanu jer bi to bila jedna od boljih opcija u smislu povećanja gledanosti, ali Zenit ima jače adute. Priča o UNICS-u nije izgledala mnogo realno jer im je hala uvek skoro prazna, a i drugim klubovima ne odgovara da putuju u Kazanj. S druge strane, Sankt Peterburg je potencijalno dosta bitno tržište za EL, imaju sve veće interesovanje navijača, a neće biti problem da se obezbedi novac za jak tim.

činjenice

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...
(Raki, 22. jun 2019 23:06)

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.

Stefan

pre 4 godine

Očekivano, Zenit je iz grada sa preko 5 miliona ljudi i iza sebe će verovatno imati Gazprom. Ako se u budućnosti bude pojavio tim iz napr. Londona, Pariza, Sočija... izgubićemo i ovo jedno mesto.

DrN

pre 4 godine

Ako se složimo da je navijača Zvezde više i da bi se moglo reći da prosečan Srbin navija za crveno-bele, onda je posle svih ovih komentara jasno zašto smo tu gde jesmo i kao narod i kao država. Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija". Na jednoj strani navijači zamrznutog kluba, čije ime nosi klub iz predgrađa nakon neviđene manipulacije s dugovima i silovanja propisima. Na drugoj strani eks prvak Evrope i četvorostruki učesnik F4, što je misaona imenica bila i za onu originalnu Crvenu Zvezdu a kamoli FMP s promenjenim imenom i sedištem. E sad prenesite sve to na druge sfere života, politiku pre svega, pa razmislite da li je čudno gde stigli i to na šta smo spali.

mg

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.

gogibreee

pre 4 godine

Ovo je katastrofa! Za igrace koji moraju da putuju besmisleno toliki put. Za navijace i je isto i pogotovu za Partizan i nasu kosarku. Ako stvarno Zenit dobije onda imamo 2 grcke , 2 nemacke,2 turske, 3 Ruske, svi ostali po jednu ekipu! A spanci ponovo 4 !
Evo takmicenje ce biti jako smesno sledece sezone!

Grobarchina

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.

srbEUin

pre 4 godine

Ipak uvedite barem malo ozbiljnosti. Juče ste pisali da su aplicirali UNIKS, Lokomotiva Kubanj, KKBudućnost, KKProšlost, Ljetuvas i Darušafaka. Zenit niste nipominjali.
A sada on siguran...

AndrijaS

pre 4 godine

Ne znam da li je apliciranje bilo nepotrebno ili ne,ali mislim da je "paljenje" svih i crveno i crno belih za igranje u EL. Ovaj sistem igranja 34 utakmice gde onda 10 timova otpada a bar 6-7 vec od NG igra revijalne utakmice praktično ....
Da dodjete do 6-10 pobeda i potrosite 7-8 mil€. Pri čemu veći deo ide strancima a srpska košarka sve manje koristi od toga ima.
Da bi ovo imalo smisla moralo bi da se promeni sistem EL da se takmičarski duh sačuva i da utakmice imaju takmičarski interes.
Nikada predstavnik iz čitavog regiona,nije imao igrački jaču ekipu nego Bud. ali videli smo.
Mozda nemaju kosarkasku infra strukturu ali dosta para su ulozili i 5-6 pobeda.Smisao?
KKCZ ili KKP verovatno ne mogu da skupe vise od 7-8 mil€. i mozda toliko pobeda. Ja kao veliki ljubitelj košarke i navijač stvarno necu biti srecan da 25 puta u sezoni EL pognem glavu i stisnem pesnice.
EK je mera regiona.mozda i Fiba LŠ.?
Ja ovo mislim ozbiljno jer priču sagledavam realno. Od takve šeme srpska košarka skoro da nema nikakve koristi.
Ova šema je dobra za pojedince koji raspolažu tudjim parama i uvek imaju mogucnost da i za sebe nesto ostave.

basket

pre 4 godine

Ovaj koncept EL je loš za manje timove. Većina njih posle 15 utakmica ispadne kasnije se igra revijalno, tu nema navijača.
Plus pukneš velike pare nizašta.

Raki

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Тако је матори! Браво за коментар, нек си им рек'о! 🔴⚪👏👏👏

Zvezda nikad jača (koraci)

pre 4 godine

Partizan apsolutno nema sta da trazi u Euroligi, ali Zeeeeeniiiiiit... Ma dajte...
(BokeeLee, 22. jun 2019 18:51)

Tačno, zaboravio si samo da kažeš kako CZFMP trenutno ima najbolji tim, ikad.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Neki dan panteri pisu kako bi voleli dva kluba iz Srbije u evroligi, evo sad kad Partizan nije prosao oni ovde likuju. Nikad nama nece biti bolje.

duh koji lebdi

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...

Ramones.

pre 4 godine

Lajavi krelcina...
Koga ste vi tada pobedjivali u Evropi hahahaha.Partizan je pobedjivao sve najbolje tada u Evropi.CSKA,Olimpijkos,Real Makabi,Panatinaikos,ok bilo je losih ekipa.Kao i sada u EL Buducnost,Darusafaka,Zvezda...niste vi nivo Fenera,Reala,Cska......uvek ce biti slucajnih prolaznika.

stoler

pre 4 godine

(činjenice, 23. jun 2019 07:05) A evo i jednog metuzalema koji se seca slavnih dana dominacije i donosenja kosarke na ove prostore. Znaci ima jos zivih svedoka. O cemu ti pricas, ko je doneo sta i kakvi ste vi donosioci bilo cega. Osim zle krvi. Prestali ste da budete bitni 1955. i ponovo se povampirili 2012. kada ste svoje ime dali u zeleznik. Izracunaj sam, nije teska matematika koliko ste zaista vi bitni. Draze mi je sto smo poceli da osvajamo titule i postajemo klub od sedamdesetih godina nego da svoju bitnost i znacaj zasnivam na titulama od pre 70 godina.

Napredni trokorak

pre 4 godine

Lajavi krelac...
Pa sto vi ne osvojiste KS,kada je bilo smesno takmicenje.Jbg niste imali sanse biti prvi u SFRJ,pored Cibone,Jugoplastike,Partizana hahahaha
Bas si Lajavi..

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Sa nekih drugih sajtova idu vesti da je Gasprom stao iza Zenita i spremio donaciju za evroligu.
(Blue Moon 1692, 22. jun 2019 19:06)
Gazprom je vlasnik FK Zenita i sponzor kos.kluba, nije to nista novo. A, para imaju...pa, i sami znate koliko.

ooo

pre 4 godine

Meni nije jasno na osnovu cega neki ocekuju partizan u evro ligi....????u ABA ligi koja daje prolaz partizan godinama ne igra bitnu ulogu, najveci domet polufinale. U EK su ispod prosecna ekipa. U domacem sampionatu i ne pamte zadnju titulu kad su osvojili. Kup Radivoja K.je znacajan Nisu i okoini...

defekt

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. jun 2019 19:08)

Pazi, Partizan je igrao tu Evroligu kad je ona vredela, i kad se igralo zbog kosarke, sad su tu samo pare i nista vise. Sportski pozzzz

GodraPG

pre 4 godine

Crvena Zvezda 1913? Pa kakav je to naziv? Druže vi ste komunistička novotarija iz 1945. Sportsko društvo Budućnost je iz 1925., SD Vojvodina iz 1914.,a Hajduk Split iz 1911. Koja crna Zvezda 1913???? Hahahahahahahhahaha, nema veze što nema Partizana. Mnogo zabave ćete nam priuštiti i vi u Evroligi. :) Taman ko vaši klinci protiv Reala... 80:50 bješe? Bićete vi jedno kvalitetno predzadnje mjesto,ko sa Alimpijem. Imaćete možda i svih 5 trijumfa :)

B

pre 4 godine

Billy,nisi ukapirao poentu.Sine,covek ne misli na kosarku vec na delo coveka van kosarke. Vidi se da si detence. Uzivaj dok te zivot ne osamari...

Napredni trokorak

pre 4 godine

Cinjenica ...
Dete nemas ti pojma,Partizan je u vreme vase dominacije na sljaci bio barem 5 puta drugi.O cemu ti baljezgas,pa taj Bora Stankovic je igrao i u zvezdi i Partizanu,u vreme kraljeva sljake.Koliko ste titula osvojili od 1955 do 2016 .Zeravica ,Nikolic,Slavnic,Vujosevic,su trenirali i zv i Par.Hoces da kazes da je Vujosevic vasa legenda?

Napredni trokorak

pre 4 godine

Eto ja sam Grobar.Kakav naslov ,lose vesti za Partizan,zasto?Niko se.nije nadao pozivnici zadto bi nam dali.Pa Bartomeu je puno i jedan klub iz ABA, a kamoli dva.Vise se sekiraju navijaci iz predgradja,a ni oni mi nisu jasni ,ako su pomislili da ce Partizan dobiti VK.

123

pre 4 godine

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.
(činjenice, 23. jun 2019 07:05)


A zasto onda niste prvaci Evrope? Pa doneli ste kosarku na ovim prostorima?

gogibreee

pre 4 godine

Ovo je katastrofa! Za igrace koji moraju da putuju besmisleno toliki put. Za navijace i je isto i pogotovu za Partizan i nasu kosarku. Ako stvarno Zenit dobije onda imamo 2 grcke , 2 nemacke,2 turske, 3 Ruske, svi ostali po jednu ekipu! A spanci ponovo 4 !
Evo takmicenje ce biti jako smesno sledece sezone!

mg

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.

Grobarchina

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.

Zvezda nikad jača (koraci)

pre 4 godine

Partizan apsolutno nema sta da trazi u Euroligi, ali Zeeeeeniiiiiit... Ma dajte...
(BokeeLee, 22. jun 2019 18:51)

Tačno, zaboravio si samo da kažeš kako CZFMP trenutno ima najbolji tim, ikad.

DrN

pre 4 godine

Ako se složimo da je navijača Zvezde više i da bi se moglo reći da prosečan Srbin navija za crveno-bele, onda je posle svih ovih komentara jasno zašto smo tu gde jesmo i kao narod i kao država. Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija". Na jednoj strani navijači zamrznutog kluba, čije ime nosi klub iz predgrađa nakon neviđene manipulacije s dugovima i silovanja propisima. Na drugoj strani eks prvak Evrope i četvorostruki učesnik F4, što je misaona imenica bila i za onu originalnu Crvenu Zvezdu a kamoli FMP s promenjenim imenom i sedištem. E sad prenesite sve to na druge sfere života, politiku pre svega, pa razmislite da li je čudno gde stigli i to na šta smo spali.

defekt

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! ???
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 22. jun 2019 19:08)

Pazi, Partizan je igrao tu Evroligu kad je ona vredela, i kad se igralo zbog kosarke, sad su tu samo pare i nista vise. Sportski pozzzz

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Добра вест је што су се загорци понадали. Шта им то уради Небојша Човићу?! 😃😃😃

Ramones.

pre 4 godine

Lajavi krelcina...
Koga ste vi tada pobedjivali u Evropi hahahaha.Partizan je pobedjivao sve najbolje tada u Evropi.CSKA,Olimpijkos,Real Makabi,Panatinaikos,ok bilo je losih ekipa.Kao i sada u EL Buducnost,Darusafaka,Zvezda...niste vi nivo Fenera,Reala,Cska......uvek ce biti slucajnih prolaznika.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Neki dan panteri pisu kako bi voleli dva kluba iz Srbije u evroligi, evo sad kad Partizan nije prosao oni ovde likuju. Nikad nama nece biti bolje.

duh koji lebdi

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...

Raki

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...

qqlele

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se.
(mg, 22. jun 2019 19:20) ahahahahah, je l ti se bas mnogo place? :)

Napredni trokorak

pre 4 godine

Lajavi krelac...
Pa sto vi ne osvojiste KS,kada je bilo smesno takmicenje.Jbg niste imali sanse biti prvi u SFRJ,pored Cibone,Jugoplastike,Partizana hahahaha
Bas si Lajavi..

Nikad robom

pre 4 godine

Ma Bartolomeu nema veze sa zivotom. On nema pojma da je Ostoja pokrenuo kampanju pre 2 meseca : Vracamo Institucija kuci! Oformljen je stab operacije u sastavu Ostoja, Grba i Tegi. Juce je lepo gospodin Ostoja rekao da ce se sve znati do kraja meseca. Jel kraj meseca? NIJE. Sada stab uvodi glavni adut u trku... Sem tri frakcije pravi se i cetvrta. E na to EL nema protivargument.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

“Dobro obavesten novinar”?Covek je pre 10 dana rekao igrace Partizan,pre 5 Ritas a sad Zenit?Kada se dogovori sam sa sobom neka kaže....

Fenomen

pre 4 godine

Ostoja za naivce...da li je iko ozbiljan mogao misliti da ce propali projekat sumnjive proslosti i titula dobiti pozivnicu? Institucija cega? Ne zivi se od onoga pre 30 godina...vazna je sadasnjost...znam da to boli, ali sta se tu moze. U Srbiji postoji samo jedna institucija, a to nije limarija...zardjala.

AndrijaS

pre 4 godine

Ne znam da li je apliciranje bilo nepotrebno ili ne,ali mislim da je "paljenje" svih i crveno i crno belih za igranje u EL. Ovaj sistem igranja 34 utakmice gde onda 10 timova otpada a bar 6-7 vec od NG igra revijalne utakmice praktično ....
Da dodjete do 6-10 pobeda i potrosite 7-8 mil€. Pri čemu veći deo ide strancima a srpska košarka sve manje koristi od toga ima.
Da bi ovo imalo smisla moralo bi da se promeni sistem EL da se takmičarski duh sačuva i da utakmice imaju takmičarski interes.
Nikada predstavnik iz čitavog regiona,nije imao igrački jaču ekipu nego Bud. ali videli smo.
Mozda nemaju kosarkasku infra strukturu ali dosta para su ulozili i 5-6 pobeda.Smisao?
KKCZ ili KKP verovatno ne mogu da skupe vise od 7-8 mil€. i mozda toliko pobeda. Ja kao veliki ljubitelj košarke i navijač stvarno necu biti srecan da 25 puta u sezoni EL pognem glavu i stisnem pesnice.
EK je mera regiona.mozda i Fiba LŠ.?
Ja ovo mislim ozbiljno jer priču sagledavam realno. Od takve šeme srpska košarka skoro da nema nikakve koristi.
Ova šema je dobra za pojedince koji raspolažu tudjim parama i uvek imaju mogucnost da i za sebe nesto ostave.

GodraPG

pre 4 godine

Crvena Zvezda 1913? Pa kakav je to naziv? Druže vi ste komunistička novotarija iz 1945. Sportsko društvo Budućnost je iz 1925., SD Vojvodina iz 1914.,a Hajduk Split iz 1911. Koja crna Zvezda 1913???? Hahahahahahahhahaha, nema veze što nema Partizana. Mnogo zabave ćete nam priuštiti i vi u Evroligi. :) Taman ko vaši klinci protiv Reala... 80:50 bješe? Bićete vi jedno kvalitetno predzadnje mjesto,ko sa Alimpijem. Imaćete možda i svih 5 trijumfa :)

činjenice

pre 4 godine

Sve sami Panteri na komentarima Partizanove vesti, oladite ljudi, vi nikad necete biti ono sto je Partizan u kosarci, jer ste vi vestacka tvorevina Nebojse Covica i Aleksandra Vucica...
(Raki, 22. jun 2019 23:06)

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Koliko mržnje, zlobe, seirenja, laži i zabluda u komentarima, pa to je za neverovati. Zvezda je evropska veličina a Partizan "lažna institucija".
(DrN, 22. jun 2019 19:59)

Vidiš, mi Zvezdaši NIKADA nismo tvrdili da smo neka Evropska veličina, čak ni u fudbalu, iako imamo titulu prvaka evrope (kao vi u košarci), a pride i bili prvaci sveta. Za razliku od vas koji sebe nezasluženo dižete u nebesa, pričate o nekim zaslugama jugoslovenskoj košarci, a potpuno zaboravljate da su više evropskih titula i učešća imali Jugoplastika i Cibona.
A mržnja među navijačima nije bila tolika dok smo znali šta se dešava, kad smo znali da ste jači, sve dok nije došao izvesni "general" sa pričama da spašavanje Zvezde nije bitno za srpsku košarku, da je pad i dalje veličanstven let, usađujući svima svoju patološku mržnju prema Zvezdi iz koje je isteran kao totalno nesposoban trener. Što i jeste pokazao svuda osim u jednom klubu u kojem je imao maksimalnu pomoć države i gde je mogao van terena da radi šta hoće. Da, uzeo je jednu evropsku titulu, ali kad iz države košarke kao Srbija, možeš da uzimaš koga hoćeš, da kupuješ koga hoćeš, to bi mogao svaki prosečan trener da uradi. Igrao je par F4 sa najboljim srpskim igračima koji nisu bili u inostranstvu!! WOW! Svaka čast. Jako teška svar sa takvima dobijati Zjelonu Goru, Lotomatiku, Šole, Prokom i druge košarkaške gigante.
Ali PRAVA mržnja je počela tek onda kada vas je Čović postavio na pravo mesto, što nećete nikad moći da podnesete.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Лоше вести за ЈСДП?
Како лоше?
Лоше су за звездаше јер ко ће сада да изиграва титоградски џак за ударање, коме да се смејемо, кога да зезамо....

hahaha

pre 4 godine

Landale pre 3-4 nedelje zvanicno predstavljen u Zalgirisu. Ostoja izjavio nije istina iako ima (tekst i slika kao dokaz) i kao cekaju da ode u Nba a ako je ovo tacno i ode u Nba izgleda da ce zaraditi Zalgiris jer ga je zvanicno predstavio i vodi se kao njihov igrac) a sad Zenit dobija Licencu sta ce Ostoja da kaze kako je to laz...

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Ugasio zvezdu i zakopao ih za 20 godina, dok ih FMP nije preuzeo.
(Sta to uradi Predraze Drobnjace!!!, 22. jun 2019 19:53)

Hahahahaha pozdravio te BILI PITON !!! :)))

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Podržavaoci lika i djela N.Č imate vi malo većih problema od EL, košarke i sporta generalno. Zapitajte se šta je s moralom, obzirima ljudskosti, poštenjem, sistemom vrijednosti itd. U stvari bolje nemojte, većina neće ništa ni shvatiti a oni koji shvate razočaraće se. 
(mg, 22. jun 2019 19:20)

Da si ti nama živ i zdrav ali mi smo se to zapitali još pre ko za koliko vremena, tokom ulaženja u sudijske svlačionice na poluvremenu, štipanja sudija, davljenja, gepekovanja, titula osvojenim uz pomoć nekih trojki iz auta - a ti? Mada, čak i ukoliko jesi, bojim se da ti prvi nisi ništa shvatio...

basket

pre 4 godine

Ovaj koncept EL je loš za manje timove. Većina njih posle 15 utakmica ispadne kasnije se igra revijalno, tu nema navijača.
Plus pukneš velike pare nizašta.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Takozvana Zvezda, u stvari preruseni Zeleznik, pobedio je ove sezone Partizan sudijskom kradjom i u ABA i u domacoj ligi. Samo tako i umeju.
(Grobarchina, 22. jun 2019 21:30)

Што се чудиш?
Мислите да су судијске крађе дозвољене искључиво у вашу корист?
Ако је неко живео од крађе и насиља то сте ви, али Бог гледа па пошаље Смита, Нолана Смита...

stoler

pre 4 godine

(činjenice, 23. jun 2019 07:05) A evo i jednog metuzalema koji se seca slavnih dana dominacije i donosenja kosarke na ove prostore. Znaci ima jos zivih svedoka. O cemu ti pricas, ko je doneo sta i kakvi ste vi donosioci bilo cega. Osim zle krvi. Prestali ste da budete bitni 1955. i ponovo se povampirili 2012. kada ste svoje ime dali u zeleznik. Izracunaj sam, nije teska matematika koliko ste zaista vi bitni. Draze mi je sto smo poceli da osvajamo titule i postajemo klub od sedamdesetih godina nego da svoju bitnost i znacaj zasnivam na titulama od pre 70 godina.

Slobodan

pre 4 godine

To je bilo i realno,ne znam sto zavlace navijace..
(Nenad Grobar Pirot, 22. jun 2019 18:57)

Ne zavlace oni navijace nego budale, i ove sto misle da Partizan nesto zasluzuje ...
Neki Ante dole pise kako ste osvojili cetiri F4 ... pa vi igrajte F4 sta ce vam EL, i ove ste godine osvojili F4 ABA lige ...
Koliko para je Partizan puko za igrace ove sezone govori cinjenica da je Renfro otisao bas u taj Evroligaski Zenit ...
Ovaj Trikineri je gori i od Repese ... Razbio ga Tomic sa Covicem i Odzom ...

montoya

pre 4 godine

Bori se Ostoja do poslednjeg dinara u kasi I dokle god ima neko da odobri kredit..a kad ni to ne bude moglo vise onda mozda da preuzmes neku drugu fotelju!

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Зенит некако дође као компромисно решење за ЕЛ.Уникс и Локомотива Кубањ имају највише новца али су предалеко.Дарушафака и Будућност су пројекти на силу,час их има час их нема.Да не причамо о томе да су потпуно неатрактивни клубови које чак не прате ни њихови навијачи.Партизан има име,има ту фаму бившег европског првака,сјајне навијаче,посећеност,има и одличну географско-саобраћајну позицију за гостовања осталих евролигаша али нема оно најбитније-кинту.А без тога се у ЕЛ не може. Мислим да се бирало између Ритаса и Зенита и да је на крају побиједио дебљи новчаник 😁

nebitni ste u evro okvirima

pre 4 godine

kk partizan kao bivsi prvak evrope ne sme sebi da dozvoli da na silu bude guran pa makar to bila i evroliga...kad izborimo ucesce u el na terenu tada cemo i igrati ovo takmicenje...do tada neka drugi igraju, kupuju ucesca, organizuju final four i lece visedecenijske komplekse...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (duh koji lebdi, 22. jun 2019 20:12)

Koda Fibu zanima sto je partizan bio jednom prvak evrope!Danas se samo gledaju pare i sponzori koje partizan nema!

Jim Beam

pre 4 godine

Da li zaista verujete da Partizan, tim iz siromašne zemlje koja ima 7 miliona stanovnika i dolazi pri tome iz grada koji već ima predstavnika ima neke šanse za ovo? Sve što Euroliga radi prethodnih sezona je upereno u pravcu širenja na velika bogata tržišta. Mi to nismo i ovog jednog što imamo je zbog neke istorije, a i za to smatraju da nam je mnogo. Sreću im kvari to da u nekim bitnim bogatim evropskim sredinama (severna Francuska, Britanija, Beneluks, Skandinavija) košarka nije popularna pa i dalje računaju na nas.

Boza pub

pre 4 godine

Ma taj lik sa slike je nebitan. Pa Ostoja je rekao da imamo realne sanse... Ja verujem Ostoji on je posten covek a i dobio je dozvolu od sefa da ide na utakmice.

Napredni trokorak

pre 4 godine

Cinjenica ...
Dete nemas ti pojma,Partizan je u vreme vase dominacije na sljaci bio barem 5 puta drugi.O cemu ti baljezgas,pa taj Bora Stankovic je igrao i u zvezdi i Partizanu,u vreme kraljeva sljake.Koliko ste titula osvojili od 1955 do 2016 .Zeravica ,Nikolic,Slavnic,Vujosevic,su trenirali i zv i Par.Hoces da kazes da je Vujosevic vasa legenda?

123

pre 4 godine

Dete,
Mi smo doneli košarku na ove prostore, dok ste vi još igrali kozaračko kolo na Terazijama, a taj sport i njegova pravila ste počeli da shvatate tek polovinom 70-tih, zahvaljujući Ranku Žeravici, prof. Aleksandru Nikoliću i ostalom gospodom među zvezdašima.
(činjenice, 23. jun 2019 07:05)


A zasto onda niste prvaci Evrope? Pa doneli ste kosarku na ovim prostorima?

srbEUin

pre 4 godine

Ipak uvedite barem malo ozbiljnosti. Juče ste pisali da su aplicirali UNIKS, Lokomotiva Kubanj, KKBudućnost, KKProšlost, Ljetuvas i Darušafaka. Zenit niste nipominjali.
A sada on siguran...

Henk Mudi

pre 4 godine

A istorija, tradicija? Hoce li limar da objasni konacno EL da je Partizan institucija? Sramota bre, evo vec 7 godina, nikako da ih se sete... Predlazem navijacima institucije da pozovu svoju bracu Splicane, pa Cibonu i Bosnu da prvo objasne Djordiju da je Zenit tim koji postoji par godina, pa onda da pozovu Zeljka i Fener da im objasne da su oni instant klub, nastao pre nekoliko godina.... Sramota bre!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Тако је матори! Браво за коментар, нек си им рек'о! 🔴⚪👏👏👏

Napredni trokorak

pre 4 godine

Eto ja sam Grobar.Kakav naslov ,lose vesti za Partizan,zasto?Niko se.nije nadao pozivnici zadto bi nam dali.Pa Bartomeu je puno i jedan klub iz ABA, a kamoli dva.Vise se sekiraju navijaci iz predgradja,a ni oni mi nisu jasni ,ako su pomislili da ce Partizan dobiti VK.

Zagorska 32

pre 4 godine

Cekajte bre braco Grobari. Jel da da se mi nismo nadali. Jel da da smo odmah znali da nas Ostoja lozi. Pa nismo mi veverice da nas Ostoja lozi. Pa mi smo bre INSTITUCIJA. Pa naseg Ostoju AV pusta na derbi. Pa mi smo zakupili Arenu na 5 godina. Cekajmo kraj meseca tako je rekao Ostoja. A Ostoja NE LAŽE

asdf

pre 4 godine

Ma nemoguce je da vas je opet neko prevario?? Opet su svi protiv vas, i Cia i Bia i Vucic, evo sada i Putin(Zenit).

Ali mislim da ovaj Bertomeu nema pojma, javlja Tegi da ipak Boston Kelti idu tamo gde pripadaju!?!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ дефект - Па што онда "копате и рукама и ногама" да играте ту Евролигу која "не вреди"?! 👎👎👎

Džoni

pre 4 godine

Gazprom postaje generalni sponzor EL tako da nije slučajno što će tim kome je on takođe sponzor ući u EL. Nešto kao Darušafaka pre par godina.

Deki

pre 4 godine

Gotovo . Brod je poceo da tone . Vec se traze dugovanja na naplatu . Ove godine Evroligaski trener i brdo igraca na dodjem ti . Koji pacov ce prvi da napusti brod ????

B

pre 4 godine

Billy,nisi ukapirao poentu.Sine,covek ne misli na kosarku vec na delo coveka van kosarke. Vidi se da si detence. Uzivaj dok te zivot ne osamari...

Stefan

pre 4 godine

Očekivano, Zenit je iz grada sa preko 5 miliona ljudi i iza sebe će verovatno imati Gazprom. Ako se u budućnosti bude pojavio tim iz napr. Londona, Pariza, Sočija... izgubićemo i ovo jedno mesto.

ooo

pre 4 godine

Meni nije jasno na osnovu cega neki ocekuju partizan u evro ligi....????u ABA ligi koja daje prolaz partizan godinama ne igra bitnu ulogu, najveci domet polufinale. U EK su ispod prosecna ekipa. U domacem sampionatu i ne pamte zadnju titulu kad su osvojili. Kup Radivoja K.je znacajan Nisu i okoini...

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ma bolje za Partizan da je ova vest zaista tačna i da ih ne zovu Vajld kartom u Evroligu sledeće sezone, jer, zaista da se ne lažemo Partizan sa sadašnjim rosterom nema tim za Evroligu i služio bi samo kao kanta za napucavanje u evropskoj eliti! Zar to želite da gledate Grobari? Da vas košarkaški masakriraju svi redom tamo sa 40+ razlike u proseku? Da na taj način srozavate ono ugleda koji još ostade zbog titule prvaka Evrope iz 1992. godine? Igrajte Evrokup i mirna Bačka koja crna Evroliga za vas sa ovim rosterom i ovom organizacijom koju trenutno imate! Budućnost je prošle sezone sa mnogo jačim sastavom prošla kao bosa po trnju u Evroligi a vi bi ste bili klasični totalni autsajderi koji bi služili za lagani trening evro velikanima! :-)

marko

pre 4 godine

Sportando navodi da su poslednji u konkurenciji ostali Zenit i Partizan. EL je možda u nekom trenutku planirala da dodeli to mesto Partizanu jer bi to bila jedna od boljih opcija u smislu povećanja gledanosti, ali Zenit ima jače adute. Priča o UNICS-u nije izgledala mnogo realno jer im je hala uvek skoro prazna, a i drugim klubovima ne odgovara da putuju u Kazanj. S druge strane, Sankt Peterburg je potencijalno dosta bitno tržište za EL, imaju sve veće interesovanje navijača, a neće biti problem da se obezbedi novac za jak tim.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Sa nekih drugih sajtova idu vesti da je Gasprom stao iza Zenita i spremio donaciju za evroligu.
(Blue Moon 1692, 22. jun 2019 19:06)
Gazprom je vlasnik FK Zenita i sponzor kos.kluba, nije to nista novo. A, para imaju...pa, i sami znate koliko.