Fudbal 82

Subota, 08.06.2019.

11:08

Ševčenko otkrio ključni momenat pobede nad Srbijom

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko govorio je o utiscima nakon ubedljive pobede protiv Srbije.

Ševèenko otkrio kljuèni momenat pobede nad Srbijom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Zvezda prvak Evrope

pre 4 godine

Rade grobar, sta da ti kažem? U ponedeljak igramo bez gledaoca a ti kupio kartu. Majstore
(Mićko, 8. jun 2019 18:52)

Hahaha ,bravo ili mu neko uvalio kartu ili ovaj ne razlikuje levo i desno.

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Prvi put u zivotu navijam da Srbija izgubi sledeci mec- protiv Litvanije. A posle bojkot dok ne odu.
Zanima me koliko vas misli isto (+) ili ipak zeli da odeljemo Litvance (-).

SRB

pre 4 godine

@Cirkus

Tacno je da je preuzeo ama bas sve sto ima u zemlji tj sve je podredjeno stranci ali budimo realni nije on 2012-e DOSAO na vlast vec ga je NAROD IZABRAO NA IZBORIMA. Mislite o tome.

kain

pre 4 godine

Kad se samo setim kako je Mihajlovic do kraja kvalifikacika uigrao tim,i kako smo lepo igrali, i umesto da se to nastavi dalje i prenese u sledeci ciklus,coveku daju otkaz... Jeste Miha lose poceo, isprobavao igrace itd, lose protiv makedonije i hrvatske u gostima, ali sve ostalo je bilo odlicno,kako su posle razmontirali Vels u 2 tekme i Makedoniju...

Rade grobar

pre 4 godine

Narode treba da podrzimo nase, pa jedna Nemacka propala na prvenstvu u Rusiji i niko nije smenjivao selektora,ajmo u ponedeljak svi na stadion , ja sam vec kupio kartu.

2CRAZY

pre 4 godine

Ne mozemo mi da igramo sa dva napadaca, kad nema ko da doda loptu tim napadacima i kad u odbrani ne umemo da se branimo sa tri igraca.
Drugo da smo mnogo jaci na sredini, pa da je sredina terena korisna i u odbrani i u napada, ali nista toga.
Smesni su mi navijaci, prvo kukaju da Krstajic ubaci dva napadaca, on ubaci i puknemo, a sad ga ismevaju kako nema pojma, jednostavno navijacima nikad ne valja.

krstaic funkcija

pre 4 godine

cuj a mi smo velesila u fudbalu pa oni likuju mi smo realno pajseri jer se pravi tim koji funkcionise a ne tim od imena kopji ne funkcijonise nikako

partizan

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 8. jun 2019 11:54)
Da je igrao genetski modifikovan igrac sa karakteristikama ronaldinja, mesija i pravog ronalda, nista ne bi mogao da uradi.

Ime šampiona

pre 4 godine

Tačno je objasnio. Utreniranost, spremnost i koncentracija kod igrača koji su završili sa klupskim obavezama sa posebnom pažnjom na meč. Zna šta je važno da utegne jer je potencijalna slaba tačka.

Kod nas to niko nije ni pomenuo, čak ni sada.

Naši su se po starom receptu raspali, hajlajte doživeli sa klubovima, odmaraju nakon naporne sezone, bleje sa porodicama i ortacima... Lagana priprema za meč, spika uglavnom... Maskiranje.

grodss

pre 4 godine

bolju igru bi pruzili igraci iz domace lige u to sam siguran!momci juce prvo fizicki nisu spremni,psihicki totalno nezainteresovani i sve je to posledica ovog rezultata nema tu neke posebne taktike

branimir

pre 4 godine

Nema tu nikakve tajne, fudbal je timski sport a Srbija nije tim nego grupa manje više poznatih pojedinaca. Izgledalo je kao da Ukrajinaca ima dva puta više nego Srba na terenu...

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Tumbakovic za selektora, dokazao je jos jednom kakav je to srpski patriota! Ako je moguce pozvat i Stojkovica i Ivanica da ih nagradimo za herojski cin.

Зета СРБ

pre 4 godine

Иако смо теоретски бољи од њих, не леже нам Украјинци ни било која екипа која игра једноставно и брзо. Без икакве филозофије већ узми лопту додај и трчи ка голу. Нама више леже Португалци или Италијани који играју лагано и тактички. Јуче смо требали играти са 4 одбрабрена играча и 2 дефанзивца. Па кад се они уморе око 70ог минута онда да нападамо!

kole

pre 4 godine

5:0 su pukli uglavnom zbog taktike 3-5-2 tj. zbog kolarova kao zadnjeg igraca.za 352 moras da imas uigranu i brzu ekipu,sve sto mi nismo.uigrani smo u istoriji i bili nekad,brzi nikad jer generacijama tako prave igrace.kolarov moze jedino sredinu da igra,da bude zamena kosticu(i obrtno) ili da igraju jedan uz drugog.druga bitna stvar je da jovic i mitrovic uvek igraju zajedno kako bi mogli da prave prostor jedan drugom.ostalo je samo ugiravanje...

Mikii

pre 4 godine

Srbima je uvek kriv trener. Sta god da se desi. A da neko, makar neko, kaze da ova igra jednostavno nije za nas, ma nema sanse. Naopak narod, skroz na skroz. Hoce da razapnu coveka sto Tadic, Mitrovic, Jovic i ostala bulumenta veze sa zivotom nemaju. Ne daj Boze da su Ukrajinci bolji, ma kakvi. To im je Krstajic poklonio pobedu, inace da je igrao Milivojevic npr. bilo bi za nas 5:0.

rem

pre 4 godine

za razliku od drugih koji pišu komentare, zastupam tezu kako je gospodin Krstajić imao dobru namjeru odnosno viziju odnosno zamišljenu taktiku. dakle, stvorila se klia poslije Portugala kako reprezentacija Srbije može i mora kroz kvalifikacije proći hajmo reće bez velike traume. Dakle javnost je očekivala ofanzivan sastav i selektor nije imao izbora. Međutim čak niti nerješeno protiv Portugala nije taj kamen smutnje , već galvanizacija javnosti nakon pobjede Zvezde protiv Liverpoola. I tu je problem i tu je početak sage od ove utakmice s Ukrajinom.. Narod se zapali i pokrenuo u sebi pa možemo reći nečuvenu euforiju. I kao rezultat spleta okolnosti, selektor je u najboljoj namjeri izašao sa sastavom koji bi u idealnim prilikama mogao jamčiti vitešku i mušku borbu.. Dakle, budimo realni pobjeda Zvezde protiv prvaka evrope je stvorila uslove za onaj sinoćnji poraz.

Lorimer

pre 4 godine

ključni momenat sedi u loži, i ima ime Slaviša Kokeza. drugi ključni momenat sedi na klupi i zove se Mladen Krstajić
(aclvavavav, 08. jun 2019 11:32)

Ima tu još jedan ključni momenat...

joki

pre 4 godine

Moramo priznati sportski i fer jednostavno bili bolji od nas i nema sta!!
Nije valjda krstajic reko da se krecu svi ko kornjace na terenu!

Arthas

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
(Bodibond, 8. jun 2019 11:54)

A da taj posao nije kojim slucajem selektor Srbije, uklapa se obzirom na komentare koje redovno ostavljas i narocito izmene u drugom poluvremenu?

Ivan

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik
(Naisus, 8. jun 2019 11:44)

To je tacno, ali Sevcenko je mozda i najbolji fudbaler Ukrajine svih vremena, i kao takav ima ogroman autoritet kod igraca. Dok Krstajic kod nas nikada nije imao neki iznad prosecan status kao igrac, uvek je bio jedan u gomili, a kao selektor je odavno izgubio poverenje igraca. Sve to je rezlutiralo ovim juce. I da kod nas postave legendu kao na primer Piksija, samo njegovo prisustvo u svlacionicu ima neuporedivo vecu tezinu nego kada je tu jedan iz mase kao Krstajic.

Vojnar

pre 4 godine

Kljucni momenat je bio dovodjenje Krstajica. On je takav covek kom ne smeta nista i koji ce ostati dok ne izbaci ekipu sa EP potpuno a i tad ce biti tesko sa njim. Nije ni Muslin ne znam sta ali je za ovog Anceloti licno. Doduse, za Krstaju su Anceloti licno velika vecina trenera koji su trenirali CZV, PFC i Vojvodinu u zadnjih 20 godina. Ali ok, kapiram ja da on nekome odgovara.

Borisbl

pre 4 godine

Kljucni momenat se desi kad je Krstajic sastavio svojunebuloznu taktiku i postavku tima il jos ranije kada je postavljen za selektora bez dana iskustva na slicnim poslovima al to jesasvim normalno za nas Srbe.

Ivan

pre 4 godine

Jedini kljuc je odnos prema drzavnom grbu. Videli smo sa jedne strane ukrajince koji strastveno i borbeno igraju, trce bore se, nema izgubljene lopte za njih. Prosto receno im je cast sto mogu da igraju za svoju zemlju, a sa druge strane igrace koji su dosli da se vide sa rodbinom i prijateljima, a utakmice za reprezentaciju da odrade, i da se vrate svojim klubovima gde zaradjuju pare. Kada se to iskoreni, i ako se ikada iskoreni taj odnos prema reprezentaciji, mozda i budemo uradili nesto vise od samog ucestvovanja na ponekom velikom takmicenju.

pravda365

pre 4 godine

Bravo Andrej, tako se cistim srcem bori za svoju zemlju.
Kada postoji iskreno srce, zdrav motiv, fantasticna atmosfera, onda se u timskim sportovima rodi TIM i TIMSKI DUH, onda samo treba dodati malo trenerskog znanja - a rezulat toga smo videli sinoc.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ključni momenat pobede je Krstajic na mestu selektora a Kokeza na mestu predsednika.Ima još par stvari sto su resili taj mec van terena....

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok Ukrajinci nisu dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

Das

pre 4 godine

Nezvanicna vest je da posle Litvanije Krstajic dobija otkaz! Ako tokom leta na klupu zaista sedne pravi covek, onda mozemo od septembra ocekivati povratak Luke Milivojevica, Matije Nastasica, Nikole Maksimovica, Marka Grujica, a mozda i Baneta Ivanovica. Ko zna, mozda ovo u Ukrajini budu nase prekretnica

gogibreee

pre 4 godine

Strucnjak radi svoj posao!
Sta je hteo Krstajic da pokaze svetu sa tom formacijom? 3-5-2?
Tu je veliki ego u pitanju a ne tim!
Zbog tog meca necemo da idemo na evropsko prvenstvo...

Naisus

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik

Vojnar

pre 4 godine

Kljucni momenat je bio dovodjenje Krstajica. On je takav covek kom ne smeta nista i koji ce ostati dok ne izbaci ekipu sa EP potpuno a i tad ce biti tesko sa njim. Nije ni Muslin ne znam sta ali je za ovog Anceloti licno. Doduse, za Krstaju su Anceloti licno velika vecina trenera koji su trenirali CZV, PFC i Vojvodinu u zadnjih 20 godina. Ali ok, kapiram ja da on nekome odgovara.

Ivan

pre 4 godine

Jedini kljuc je odnos prema drzavnom grbu. Videli smo sa jedne strane ukrajince koji strastveno i borbeno igraju, trce bore se, nema izgubljene lopte za njih. Prosto receno im je cast sto mogu da igraju za svoju zemlju, a sa druge strane igrace koji su dosli da se vide sa rodbinom i prijateljima, a utakmice za reprezentaciju da odrade, i da se vrate svojim klubovima gde zaradjuju pare. Kada se to iskoreni, i ako se ikada iskoreni taj odnos prema reprezentaciji, mozda i budemo uradili nesto vise od samog ucestvovanja na ponekom velikom takmicenju.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ključni momenat pobede je Krstajic na mestu selektora a Kokeza na mestu predsednika.Ima još par stvari sto su resili taj mec van terena....

pravda365

pre 4 godine

Bravo Andrej, tako se cistim srcem bori za svoju zemlju.
Kada postoji iskreno srce, zdrav motiv, fantasticna atmosfera, onda se u timskim sportovima rodi TIM i TIMSKI DUH, onda samo treba dodati malo trenerskog znanja - a rezulat toga smo videli sinoc.

partizan

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 8. jun 2019 11:54)
Da je igrao genetski modifikovan igrac sa karakteristikama ronaldinja, mesija i pravog ronalda, nista ne bi mogao da uradi.

Borisbl

pre 4 godine

Kljucni momenat se desi kad je Krstajic sastavio svojunebuloznu taktiku i postavku tima il jos ranije kada je postavljen za selektora bez dana iskustva na slicnim poslovima al to jesasvim normalno za nas Srbe.

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Prvi put u zivotu navijam da Srbija izgubi sledeci mec- protiv Litvanije. A posle bojkot dok ne odu.
Zanima me koliko vas misli isto (+) ili ipak zeli da odeljemo Litvance (-).

Das

pre 4 godine

Nezvanicna vest je da posle Litvanije Krstajic dobija otkaz! Ako tokom leta na klupu zaista sedne pravi covek, onda mozemo od septembra ocekivati povratak Luke Milivojevica, Matije Nastasica, Nikole Maksimovica, Marka Grujica, a mozda i Baneta Ivanovica. Ko zna, mozda ovo u Ukrajini budu nase prekretnica

Naisus

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik

Lorimer

pre 4 godine

ključni momenat sedi u loži, i ima ime Slaviša Kokeza. drugi ključni momenat sedi na klupi i zove se Mladen Krstajić
(aclvavavav, 08. jun 2019 11:32)

Ima tu još jedan ključni momenat...

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok Ukrajinci nisu dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

Зета СРБ

pre 4 godine

Иако смо теоретски бољи од њих, не леже нам Украјинци ни било која екипа која игра једноставно и брзо. Без икакве филозофије већ узми лопту додај и трчи ка голу. Нама више леже Португалци или Италијани који играју лагано и тактички. Јуче смо требали играти са 4 одбрабрена играча и 2 дефанзивца. Па кад се они уморе око 70ог минута онда да нападамо!

gogibreee

pre 4 godine

Strucnjak radi svoj posao!
Sta je hteo Krstajic da pokaze svetu sa tom formacijom? 3-5-2?
Tu je veliki ego u pitanju a ne tim!
Zbog tog meca necemo da idemo na evropsko prvenstvo...

kole

pre 4 godine

5:0 su pukli uglavnom zbog taktike 3-5-2 tj. zbog kolarova kao zadnjeg igraca.za 352 moras da imas uigranu i brzu ekipu,sve sto mi nismo.uigrani smo u istoriji i bili nekad,brzi nikad jer generacijama tako prave igrace.kolarov moze jedino sredinu da igra,da bude zamena kosticu(i obrtno) ili da igraju jedan uz drugog.druga bitna stvar je da jovic i mitrovic uvek igraju zajedno kako bi mogli da prave prostor jedan drugom.ostalo je samo ugiravanje...

Ivan

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik
(Naisus, 8. jun 2019 11:44)

To je tacno, ali Sevcenko je mozda i najbolji fudbaler Ukrajine svih vremena, i kao takav ima ogroman autoritet kod igraca. Dok Krstajic kod nas nikada nije imao neki iznad prosecan status kao igrac, uvek je bio jedan u gomili, a kao selektor je odavno izgubio poverenje igraca. Sve to je rezlutiralo ovim juce. I da kod nas postave legendu kao na primer Piksija, samo njegovo prisustvo u svlacionicu ima neuporedivo vecu tezinu nego kada je tu jedan iz mase kao Krstajic.

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Tumbakovic za selektora, dokazao je jos jednom kakav je to srpski patriota! Ako je moguce pozvat i Stojkovica i Ivanica da ih nagradimo za herojski cin.

branimir

pre 4 godine

Nema tu nikakve tajne, fudbal je timski sport a Srbija nije tim nego grupa manje više poznatih pojedinaca. Izgledalo je kao da Ukrajinaca ima dva puta više nego Srba na terenu...

Ime šampiona

pre 4 godine

Tačno je objasnio. Utreniranost, spremnost i koncentracija kod igrača koji su završili sa klupskim obavezama sa posebnom pažnjom na meč. Zna šta je važno da utegne jer je potencijalna slaba tačka.

Kod nas to niko nije ni pomenuo, čak ni sada.

Naši su se po starom receptu raspali, hajlajte doživeli sa klubovima, odmaraju nakon naporne sezone, bleje sa porodicama i ortacima... Lagana priprema za meč, spika uglavnom... Maskiranje.

grodss

pre 4 godine

bolju igru bi pruzili igraci iz domace lige u to sam siguran!momci juce prvo fizicki nisu spremni,psihicki totalno nezainteresovani i sve je to posledica ovog rezultata nema tu neke posebne taktike

Zvezda prvak Evrope

pre 4 godine

Rade grobar, sta da ti kažem? U ponedeljak igramo bez gledaoca a ti kupio kartu. Majstore
(Mićko, 8. jun 2019 18:52)

Hahaha ,bravo ili mu neko uvalio kartu ili ovaj ne razlikuje levo i desno.

SRB

pre 4 godine

@Cirkus

Tacno je da je preuzeo ama bas sve sto ima u zemlji tj sve je podredjeno stranci ali budimo realni nije on 2012-e DOSAO na vlast vec ga je NAROD IZABRAO NA IZBORIMA. Mislite o tome.

kain

pre 4 godine

Kad se samo setim kako je Mihajlovic do kraja kvalifikacika uigrao tim,i kako smo lepo igrali, i umesto da se to nastavi dalje i prenese u sledeci ciklus,coveku daju otkaz... Jeste Miha lose poceo, isprobavao igrace itd, lose protiv makedonije i hrvatske u gostima, ali sve ostalo je bilo odlicno,kako su posle razmontirali Vels u 2 tekme i Makedoniju...

Mikii

pre 4 godine

Srbima je uvek kriv trener. Sta god da se desi. A da neko, makar neko, kaze da ova igra jednostavno nije za nas, ma nema sanse. Naopak narod, skroz na skroz. Hoce da razapnu coveka sto Tadic, Mitrovic, Jovic i ostala bulumenta veze sa zivotom nemaju. Ne daj Boze da su Ukrajinci bolji, ma kakvi. To im je Krstajic poklonio pobedu, inace da je igrao Milivojevic npr. bilo bi za nas 5:0.

2CRAZY

pre 4 godine

Ne mozemo mi da igramo sa dva napadaca, kad nema ko da doda loptu tim napadacima i kad u odbrani ne umemo da se branimo sa tri igraca.
Drugo da smo mnogo jaci na sredini, pa da je sredina terena korisna i u odbrani i u napada, ali nista toga.
Smesni su mi navijaci, prvo kukaju da Krstajic ubaci dva napadaca, on ubaci i puknemo, a sad ga ismevaju kako nema pojma, jednostavno navijacima nikad ne valja.

krstaic funkcija

pre 4 godine

cuj a mi smo velesila u fudbalu pa oni likuju mi smo realno pajseri jer se pravi tim koji funkcionise a ne tim od imena kopji ne funkcijonise nikako

Arthas

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
(Bodibond, 8. jun 2019 11:54)

A da taj posao nije kojim slucajem selektor Srbije, uklapa se obzirom na komentare koje redovno ostavljas i narocito izmene u drugom poluvremenu?

rem

pre 4 godine

za razliku od drugih koji pišu komentare, zastupam tezu kako je gospodin Krstajić imao dobru namjeru odnosno viziju odnosno zamišljenu taktiku. dakle, stvorila se klia poslije Portugala kako reprezentacija Srbije može i mora kroz kvalifikacije proći hajmo reće bez velike traume. Dakle javnost je očekivala ofanzivan sastav i selektor nije imao izbora. Međutim čak niti nerješeno protiv Portugala nije taj kamen smutnje , već galvanizacija javnosti nakon pobjede Zvezde protiv Liverpoola. I tu je problem i tu je početak sage od ove utakmice s Ukrajinom.. Narod se zapali i pokrenuo u sebi pa možemo reći nečuvenu euforiju. I kao rezultat spleta okolnosti, selektor je u najboljoj namjeri izašao sa sastavom koji bi u idealnim prilikama mogao jamčiti vitešku i mušku borbu.. Dakle, budimo realni pobjeda Zvezde protiv prvaka evrope je stvorila uslove za onaj sinoćnji poraz.

joki

pre 4 godine

Moramo priznati sportski i fer jednostavno bili bolji od nas i nema sta!!
Nije valjda krstajic reko da se krecu svi ko kornjace na terenu!

Rade grobar

pre 4 godine

Narode treba da podrzimo nase, pa jedna Nemacka propala na prvenstvu u Rusiji i niko nije smenjivao selektora,ajmo u ponedeljak svi na stadion , ja sam vec kupio kartu.

Rade grobar

pre 4 godine

Narode treba da podrzimo nase, pa jedna Nemacka propala na prvenstvu u Rusiji i niko nije smenjivao selektora,ajmo u ponedeljak svi na stadion , ja sam vec kupio kartu.

The Bloody Alboz

pre 4 godine

Tumbakovic za selektora, dokazao je jos jednom kakav je to srpski patriota! Ako je moguce pozvat i Stojkovica i Ivanica da ih nagradimo za herojski cin.

rem

pre 4 godine

za razliku od drugih koji pišu komentare, zastupam tezu kako je gospodin Krstajić imao dobru namjeru odnosno viziju odnosno zamišljenu taktiku. dakle, stvorila se klia poslije Portugala kako reprezentacija Srbije može i mora kroz kvalifikacije proći hajmo reće bez velike traume. Dakle javnost je očekivala ofanzivan sastav i selektor nije imao izbora. Međutim čak niti nerješeno protiv Portugala nije taj kamen smutnje , već galvanizacija javnosti nakon pobjede Zvezde protiv Liverpoola. I tu je problem i tu je početak sage od ove utakmice s Ukrajinom.. Narod se zapali i pokrenuo u sebi pa možemo reći nečuvenu euforiju. I kao rezultat spleta okolnosti, selektor je u najboljoj namjeri izašao sa sastavom koji bi u idealnim prilikama mogao jamčiti vitešku i mušku borbu.. Dakle, budimo realni pobjeda Zvezde protiv prvaka evrope je stvorila uslove za onaj sinoćnji poraz.

Mikii

pre 4 godine

Srbima je uvek kriv trener. Sta god da se desi. A da neko, makar neko, kaze da ova igra jednostavno nije za nas, ma nema sanse. Naopak narod, skroz na skroz. Hoce da razapnu coveka sto Tadic, Mitrovic, Jovic i ostala bulumenta veze sa zivotom nemaju. Ne daj Boze da su Ukrajinci bolji, ma kakvi. To im je Krstajic poklonio pobedu, inace da je igrao Milivojevic npr. bilo bi za nas 5:0.

Зета СРБ

pre 4 godine

Иако смо теоретски бољи од њих, не леже нам Украјинци ни било која екипа која игра једноставно и брзо. Без икакве филозофије већ узми лопту додај и трчи ка голу. Нама више леже Португалци или Италијани који играју лагано и тактички. Јуче смо требали играти са 4 одбрабрена играча и 2 дефанзивца. Па кад се они уморе око 70ог минута онда да нападамо!

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Prvi put u zivotu navijam da Srbija izgubi sledeci mec- protiv Litvanije. A posle bojkot dok ne odu.
Zanima me koliko vas misli isto (+) ili ipak zeli da odeljemo Litvance (-).

kain

pre 4 godine

Kad se samo setim kako je Mihajlovic do kraja kvalifikacika uigrao tim,i kako smo lepo igrali, i umesto da se to nastavi dalje i prenese u sledeci ciklus,coveku daju otkaz... Jeste Miha lose poceo, isprobavao igrace itd, lose protiv makedonije i hrvatske u gostima, ali sve ostalo je bilo odlicno,kako su posle razmontirali Vels u 2 tekme i Makedoniju...

SRB

pre 4 godine

@Cirkus

Tacno je da je preuzeo ama bas sve sto ima u zemlji tj sve je podredjeno stranci ali budimo realni nije on 2012-e DOSAO na vlast vec ga je NAROD IZABRAO NA IZBORIMA. Mislite o tome.

Ivan

pre 4 godine

Jedini kljuc je odnos prema drzavnom grbu. Videli smo sa jedne strane ukrajince koji strastveno i borbeno igraju, trce bore se, nema izgubljene lopte za njih. Prosto receno im je cast sto mogu da igraju za svoju zemlju, a sa druge strane igrace koji su dosli da se vide sa rodbinom i prijateljima, a utakmice za reprezentaciju da odrade, i da se vrate svojim klubovima gde zaradjuju pare. Kada se to iskoreni, i ako se ikada iskoreni taj odnos prema reprezentaciji, mozda i budemo uradili nesto vise od samog ucestvovanja na ponekom velikom takmicenju.

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok Ukrajinci nisu dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

Naisus

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik

joki

pre 4 godine

Moramo priznati sportski i fer jednostavno bili bolji od nas i nema sta!!
Nije valjda krstajic reko da se krecu svi ko kornjace na terenu!

2CRAZY

pre 4 godine

Ne mozemo mi da igramo sa dva napadaca, kad nema ko da doda loptu tim napadacima i kad u odbrani ne umemo da se branimo sa tri igraca.
Drugo da smo mnogo jaci na sredini, pa da je sredina terena korisna i u odbrani i u napada, ali nista toga.
Smesni su mi navijaci, prvo kukaju da Krstajic ubaci dva napadaca, on ubaci i puknemo, a sad ga ismevaju kako nema pojma, jednostavno navijacima nikad ne valja.

Das

pre 4 godine

Nezvanicna vest je da posle Litvanije Krstajic dobija otkaz! Ako tokom leta na klupu zaista sedne pravi covek, onda mozemo od septembra ocekivati povratak Luke Milivojevica, Matije Nastasica, Nikole Maksimovica, Marka Grujica, a mozda i Baneta Ivanovica. Ko zna, mozda ovo u Ukrajini budu nase prekretnica

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ključni momenat pobede je Krstajic na mestu selektora a Kokeza na mestu predsednika.Ima još par stvari sto su resili taj mec van terena....

Vojnar

pre 4 godine

Kljucni momenat je bio dovodjenje Krstajica. On je takav covek kom ne smeta nista i koji ce ostati dok ne izbaci ekipu sa EP potpuno a i tad ce biti tesko sa njim. Nije ni Muslin ne znam sta ali je za ovog Anceloti licno. Doduse, za Krstaju su Anceloti licno velika vecina trenera koji su trenirali CZV, PFC i Vojvodinu u zadnjih 20 godina. Ali ok, kapiram ja da on nekome odgovara.

gogibreee

pre 4 godine

Strucnjak radi svoj posao!
Sta je hteo Krstajic da pokaze svetu sa tom formacijom? 3-5-2?
Tu je veliki ego u pitanju a ne tim!
Zbog tog meca necemo da idemo na evropsko prvenstvo...

Borisbl

pre 4 godine

Kljucni momenat se desi kad je Krstajic sastavio svojunebuloznu taktiku i postavku tima il jos ranije kada je postavljen za selektora bez dana iskustva na slicnim poslovima al to jesasvim normalno za nas Srbe.

kole

pre 4 godine

5:0 su pukli uglavnom zbog taktike 3-5-2 tj. zbog kolarova kao zadnjeg igraca.za 352 moras da imas uigranu i brzu ekipu,sve sto mi nismo.uigrani smo u istoriji i bili nekad,brzi nikad jer generacijama tako prave igrace.kolarov moze jedino sredinu da igra,da bude zamena kosticu(i obrtno) ili da igraju jedan uz drugog.druga bitna stvar je da jovic i mitrovic uvek igraju zajedno kako bi mogli da prave prostor jedan drugom.ostalo je samo ugiravanje...

Ime šampiona

pre 4 godine

Tačno je objasnio. Utreniranost, spremnost i koncentracija kod igrača koji su završili sa klupskim obavezama sa posebnom pažnjom na meč. Zna šta je važno da utegne jer je potencijalna slaba tačka.

Kod nas to niko nije ni pomenuo, čak ni sada.

Naši su se po starom receptu raspali, hajlajte doživeli sa klubovima, odmaraju nakon naporne sezone, bleje sa porodicama i ortacima... Lagana priprema za meč, spika uglavnom... Maskiranje.

grodss

pre 4 godine

bolju igru bi pruzili igraci iz domace lige u to sam siguran!momci juce prvo fizicki nisu spremni,psihicki totalno nezainteresovani i sve je to posledica ovog rezultata nema tu neke posebne taktike

branimir

pre 4 godine

Nema tu nikakve tajne, fudbal je timski sport a Srbija nije tim nego grupa manje više poznatih pojedinaca. Izgledalo je kao da Ukrajinaca ima dva puta više nego Srba na terenu...

krstaic funkcija

pre 4 godine

cuj a mi smo velesila u fudbalu pa oni likuju mi smo realno pajseri jer se pravi tim koji funkcionise a ne tim od imena kopji ne funkcijonise nikako

pravda365

pre 4 godine

Bravo Andrej, tako se cistim srcem bori za svoju zemlju.
Kada postoji iskreno srce, zdrav motiv, fantasticna atmosfera, onda se u timskim sportovima rodi TIM i TIMSKI DUH, onda samo treba dodati malo trenerskog znanja - a rezulat toga smo videli sinoc.

Arthas

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
(Bodibond, 8. jun 2019 11:54)

A da taj posao nije kojim slucajem selektor Srbije, uklapa se obzirom na komentare koje redovno ostavljas i narocito izmene u drugom poluvremenu?

partizan

pre 4 godine

Nisam gledao sinocnu tekmu jer sam bio na poslu ali jel igrao Jovic, taj cuveni igrac Penal Madrida?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 8. jun 2019 11:54)
Da je igrao genetski modifikovan igrac sa karakteristikama ronaldinja, mesija i pravog ronalda, nista ne bi mogao da uradi.

Ivan

pre 4 godine

Interesantno je da Ševčenko pre preuzimanja reprezentacije Ukrajine imao još manje trenerskog znanja i iskustva od Krstajića, koji je barem bio Muslinov pomoćnik
(Naisus, 8. jun 2019 11:44)

To je tacno, ali Sevcenko je mozda i najbolji fudbaler Ukrajine svih vremena, i kao takav ima ogroman autoritet kod igraca. Dok Krstajic kod nas nikada nije imao neki iznad prosecan status kao igrac, uvek je bio jedan u gomili, a kao selektor je odavno izgubio poverenje igraca. Sve to je rezlutiralo ovim juce. I da kod nas postave legendu kao na primer Piksija, samo njegovo prisustvo u svlacionicu ima neuporedivo vecu tezinu nego kada je tu jedan iz mase kao Krstajic.

Lorimer

pre 4 godine

ključni momenat sedi u loži, i ima ime Slaviša Kokeza. drugi ključni momenat sedi na klupi i zove se Mladen Krstajić
(aclvavavav, 08. jun 2019 11:32)

Ima tu još jedan ključni momenat...

Zvezda prvak Evrope

pre 4 godine

Rade grobar, sta da ti kažem? U ponedeljak igramo bez gledaoca a ti kupio kartu. Majstore
(Mićko, 8. jun 2019 18:52)

Hahaha ,bravo ili mu neko uvalio kartu ili ovaj ne razlikuje levo i desno.