Vaterpolo 129

Sreda, 05.06.2019.

20:20

Tuča na tribini, drama u bazenu – Šabac potopio Zvezdu za istorijsku titulu!

Vaterpolisti Šapca novi su šampioni Srbije, pošto su sa 2-1 u seriji savladali Crvenu zvezdu.

Tuèa na tribini, drama u bazenu – Šabac potopio Zvezdu za istorijsku titulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

Sibirac

pre 4 godine

Samo kada bi videli koliko stotina dece trenira plivanje i vaterpolo na šabačkom bazenu, prelepa slika.

Da je sreće da svaki grad u Srbiji dobije takav bazen, umesto što se pare troše na gluposti.

Kratko pamćenje na duge staze

pre 4 godine

@ vucko
Ne navijam ni za zvezdu ni partizan, samo znam da je partizan bio 6 ili 7 puta prvak evrope u vaterpolu. Da li je ijedan drugi klub iz Srbije bio toliko puta prvak evrope ?
Hvala na pažnji i ne bih vas više zadržavao

Deki

pre 4 godine

Teško je igrati protiv nekoga iza koga stoji država.Kada FK dobije preko Gazproma 4.5 miliona godišnje, a neko mora da proda igrača od 18 godina za sličan novac, onda je sve jasno. Čestitke Šapcu.

box

pre 4 godine

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Vojvodini se ne racunaju ove titule!!! Vojvodina, po Crvenoj zvezdi, nije u Srbiji!!! Titule se dodeljuju Crvenoj zvezdi!!!

Envy ?

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)

--------------------------------------


Vaterpolo i Partizan... dovoljno je reci 7x SAMPION EVROPE!!!
Titula prvaka drzave,skoro pa isto onoliko koliko je puta i bilo :) uzivajte.Prco su vas POTOPILI u bazenu a onda i polupali od batina na tribinama :) uspeh je biti 2 u vaterpolu!

vuk

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. Titule: fudbal - Zvezda kosarka - Zvezda hokej - Zvezda ragbi - Zvezda rukomet - Vojvodina odbojka - Vojvodina vaterpolo - Sabac A vi "institucijo" gde ste?! :)(Vucko, 05. jun 2019 22:51) Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Boli Kup,a? Boliiiiii Boliiiiiii

bo

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Zabiravio si najbitniju
Parlament-czv(sns)
Ta vam je najbitnija, da nema nje...

plazoje

pre 4 godine

otkada je na vlasti prvorodjeni zvezdas,indikativno je da su prvaci i u karlingu...
mozes misliti - zvezda i vaterpolo...kao pile i sisa...komedija.

Cahill

pre 4 godine

Браво Шабац! Мени, као циганштури (како год то схвати) иако бих волео да смо ми освојили, је драго што су Чивијаши освојили.

Predrag

pre 4 godine

Mene zanima da li je neko od tih huligana uhapšen i da da li će biti osuđen zbog nasilja na sporskim priredbama. Uzgred ljudi iz gradova i mesta širom Srbije trebaju da navijaju za svoje lokalne klubove, a ne za Zvezdu i Partizan. Zamislite recimo da stanovnici Liverpula navijaju za Arsenal ili Čelzi. Nezamislivo zar ne? Uzgred beogradski navijači ta dva kluba (Czv i Par) na vas iz drugih gradova Srbije gledaju sa visine i iskorišćavaju vas. Još jednom bravo za Šabac i šapčane. Šabac nije pao!

VUK

pre 4 godine

Ne da se burazerima ništa u Šapcu . Spojiti te šapčane i Mačvu preko Vinkovaca sa Hrvatskom i što dalje. Ovako svedoče da ima života u Srbiji i bez vođe.

paspalj chandler

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ne dajte se prevariti braco Srbi, 5. jun 2019 22:48)
Posto je veliki klub Crvena Zvezda svoju jedinu titulu osvojila pre par godina param otetim od penzionera, vi nekom pricate o instant tvorevini, ko ste vi u vaterpolu? Ko ste vi u bilo kom sportu osim fudbala?

Nikola

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali su mi se smucila namestanja, diktatura dva sportska drustva... Tako da od srca cestitam Sapcanima na zasluzenoj tituli. ?

Liga Šampiona

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)
Konačno da shvatiš kakvo je to zlo.

Бити човек

pre 4 godine

Титови близнаци даље немају стида. Само би да они освајају! Шта рећи осим да не може увек другари моји. Честитке Шапцу заиста имају спорт тамо а да не спомињем колико су у ватерполу има ли проблема око базена да су мора ли да тренирају у другим по Београду,Земун где не већ све.. Ово је велик успех за њих поред финала два у Купу..

Bodibond

pre 4 godine

Kad vratite 7 miliona duga.
(Matori, 05. jun 2019 22:21)

Vi onih 55 miliona evra duga u fudbalu vracate punih 11 godina, daj i nama malo vremena, barem toliko.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Ceka se saopstenje iz Sapca! 
Ili ipak ne?
(Ostojin mali, 05. jun 2019 22:26)

Ma sve je sad regularno, prijatelju. ;)

minea

pre 4 godine

vaterpolo sabac.
odbojka vojvodina.
rukomet vojvodina.
jos fudbal i kosarku da prestanu da unistavaju blizanci i da konacno malo svane sportu u srbiji.

Cinik

pre 4 godine

Čestitke Šapcu na zasluženo osvojenoj tituli. Čestitke i VSS i Viktoru Jeliniću što su muški podneli sopstvenu bruku i bezobrazluk. Čestitke Partizanu što je sa decom odigrao najbolju utakmicu sa Šapcem i što rukovodstvo Šapca nije imalo ni jednu primedbu na ponašanje Partizana. Čestitam i igračima Zvezde što su se borili jer oni nisu ništa krivi. Na kraju, najviše čestitam Dejanu Saviću što je napustio Zvezdu i što nije dozvolio da ga kao vrhunskog trenera rukovodstvo Zvezde i Vaterpolo Savez Srbije uvlače u blato i mulj.

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Trebalo bi MOK ili tako neko da se umeša i suspenduje profesionalni na prostorima Srbije i CG makar na 5-6 godina. Ovo je strašno. U klupskom vaterpolu smo najgora boranija već 4-5 godina. Dere nas Herceg Novi, a da ne govorim o Zagrebu ili Dubrovniku. U regionalnoj ligi Partizan katastrofa, Zvezda jedva levitira a Šabac tek iznad. U domaćem prvenstvu tenzije kao da je finale LŠ!?!? Saopštenja, intervencije, tuče... i 50% zainteresovanih zapravo iz Partizana koji nema nikakve veze sa finalom.
U ABA slična priča, samo još radikalnija.
Alo bre- očigledno nismo sposobni ni da organizujemo ni da mirno pratimo prof sport. Pa bolje amaterski da se ovi zatupljeni botovi malo odviknu od praćenja sporta.
Inače, kao matoriji Zvezdaš i nekadašnji vaterpolista čestitam Šapcu zasluženu titulu.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Šapčani majstori! Baš mi je drago što su večeras osvojili svoju prvu istorijsku titulu šampiona Srbije u vaterpolu! Apsolutno su zaslužili to i drago mi je zbog njih. Ja sam veliki zvezdaš ali apsolutno nimalo mi nije krivo što je ove sezone u vaterpolu titula otišla sjajnim Šapčanima već naprotiv, neka slave ljudi, odlično su igrali tokom cele sezone i imali su i publiku svo vreme uz sebe i neka se raduju. Za nas zvezdaše ima vremena za titule, sledeće sezone krećemo u nove izazove, biće vremena za slavlje, samo napred. Sve čestitke za Šabac i neka slave ovu titulu do zore, zaslužili su je zaista!

MARKONI

pre 4 godine

Navijam generalno za zvezdu, ali mi drago da je Šabac osvojio titulu... Dosta centralizacije, zašto samo zvezda i partizan da osvajaju titule...

Tibor Lengli, Senta

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. jun 2019 22:29)

Masis poentu. Cilj Jelenica je bio unistenje VK Partizan. Partizan se nije dao, niti ce se dati i opet ce razvaliti taj smesni klub kojim rukovode SNS kadrovici. To nije mogao ove godine sa svojom decom od 16-20 godina starosti, ali ce to uraditi vec sledece godine. Sabac se pobrinuo da titula ne ode onome ko je nikada nije ni zasluzio i ja im od srca na tome cestitam. Onaj ko zeli da unisti VK Partizan zeli da unisti srpski vaterpolo, jer srpski vaterpolo jeste Partizan. I zato i Jelenic i svi ti sramotni likovi moraju da lete iz naseg najtrofejnijeg sporta. On je nasao da udari na jedan od najvecih vaterpolo klubova na svetu. Nece moci naprednjaci. Potopljeni ste u slobodnom Sapcu.

Rade grobar

pre 4 godine

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 5. jun 2019 22:51)

Videces za dve do tri godine, samo da se malo stabilizujemo, u svim tim sportovima bicemo prvaci. Vracamo se jos jaci, a vi idete u istoriju.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. 

Titule: 

fudbal - Zvezda 
kosarka - Zvezda 
hokej - Zvezda 
ragbi - Zvezda 
rukomet - Vojvodina 
odbojka - Vojvodina 
vaterpolo - Sabac 

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...

Realista

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 5. jun 2019 22:20)

Zvezda nikada nije ni imala dobre igrace u vaterpolu. Uvek su bili neka druga, treca kategorija u tom sportu. Jedini uspeh su imali kada su za silne pare pokupovali gotove igrace, ali i ta sveca je gorela jednu godinu. Ove sezone je bila druga prica. Pokusali su bez para, ali preko pritiska saveza da uzmu nesto sto nije njihovo.

Delija momak

pre 4 godine

Cestitam grobarima najveci uspeh u sportu ove sezone! Da, lepo sam se izrazio, u SVIM sportovima sam mislio. Poneki kup, i ova titula, uspeh, Boga mi!
PS: Bravo za Sabac!

Kosjan

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Pa molim te kad ce da se vrati jaci? kad vam drzava oprosti 7 miliona duga? ko je kriv za taj dug?

Vucko

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)

Kosjan

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)

Kakve veze ima sport sa Slobodnom Srbijom? vkcz je siromasan klub sa anomimnim igracima vi zivite u svetu maste " zvezdasice" a ustvari pakosni grobar..

Istina

pre 4 godine

E sad je verovatno sve regularno i nema ničega spornog,pošto Zvezda nije osvojila titulu.Danima pre ove utakmice je krenula hajka na sve i svakoga,samo da Zvezda ne bude prvak i uspeli su da ostvare naumljeno,po scenariju kako je partizan decenijama radio u svim sportovima.

Webber

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kojoj to tiraniji? u kojoj to zemlji bi vama se oprastali dugovi i ignorisao dug od 7 miliona evra??? kako mozete tako licemerni da budete??

Kosjan

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.

Glory_United

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri! 
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46) 
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna
(duledudule, 05. jun 2019 22:04)
Sutnuo ga ispod vode, majke ti?
Hahahahhahahahahahhahaha...

duledudule

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46)
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna

Bard Živa

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...

The Dictator

pre 4 godine

Slusajuci komentatora, a da nemam mozak, pomislio bih da je zvezda vaterpolo gigant u odnosu na Partizan. Slusam coveka i ne verujem sta prica. Osvojili ljudi jednu evropsku i domacu titulu tako sto su iskesirali sve najbolje igrace iz regiona i to je sad uspeh neki ili ne znam. A ove bajke o usponu srpskog vaterpola...sacekajte jos par godina dok se penzionisu ovi igraci, pa cemo da se borimo sa Kinom za 9to mesto.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Partizan ceka vajl kard za finale KLS.
(Boki, 05. jun 2019 21:36)

Boki objasnio. Cisto ako ste nesto propustili. ;)

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.

Webb

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da nemaš mozga da u finalu, majstorici, u zadnjem napadu protivnika napraviš isključenje daleko od lopte??? Kako neko može da bude toliki nemac pojma a u bazenu je u kritičnim trenucima?! I kako neko može da pusti da se sa krila onako otvoreno šutne na 15 sekundi do kraja? Zato naše klubove u Evropi gazi ko stigne - ovaj nivo vaterpola je beton nivo evropskog vaterpola. Sto se Šapca tiče - znamo šta se dešava sa ovakvim instant klubovima.

Stop aparthejdu

pre 4 godine

Očekujem saopštenje vk Šabac posle ovog izmišljenog isključenja na 16s do kraja dok je lopta na 20m od gola i posle onog udaranja zvezdinog igrača pri izvođenju peterca.

Matori

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kad vratite 7 miliona duga.

PAOK

pre 4 godine

Presli grobarcici da sa muke gde gube od klinaca da navijaju za Sabac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. jun 2019 22:18)

Opet ti Partizan problem?Igras protiv Sapca a Partizan ti u glavi.Tolko vas bole 2 decenije bez titule?

Onokao..

pre 4 godine

Ljudi, vi bre ne volite nikog! Ne smeta vama partizan, vama smeta svako ko se pojavi i ko moze da vam uzme neku titulu. Napadate zene i decu. Ljude bijete na utakmicama samo zato sto navijaju za drugi klub. Isti ste kao i ova "avangarda" koliko god da se trudite da dokazete da ste razliciti. Da mi je samo da napravite svoju ligu gde ce vasa dva kluba igrati medjusobno 200 puta, a nas ostale pustite da na miru uzivamo u sportu. Eto

duledudule

pre 4 godine

momenat utakmice.5erac za zvezdu na 5 4,lik iz sapca sutira nogom naseg igraca po ruci sudija se pravi lud nikom nista umesto iskljucenje i ponovljen peterac

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći fudbalu, četvrti u košarci ABA liga,peri u rukometu, šesti u odbojci (kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovima, ova tri kupa :)
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nemamo mi državu bajo moj.Krenuti na žene i decu na tribinama?!Znaci da si stoka neopojana!Ne bi oni meni izlazili iz rudnika 24h.100 m pod zemljom bi ih držao mesecima!

veliki strumf

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!

Sah-mat

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47) # Link komentara

Klasican primer aparthejda. Slazes li se panteru?

Pacers015

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat, večeras su deca i tinejdžeri pokazali kako mogu da se nadglasaju te famozne Delije bez ikakvih organizovanih grupa. Toliko su jadni da su krenuli nasiljem na publiku gde su uglavnom deca i roditelji. Vratite se "okršajima" sa vašom braćom Grobarima jer ste i jedni i drugi na nivou pećinskih ljudi. Navijači sigurno niste.

Salaso

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47)
Mozes onda misliti koliko smo propali kad jedan klub koji se 3 puta gasio(bvkczv) igra za titulu

mladen

pre 4 godine

Veliki sam zvezdas ,ali sam sapcanin poreklom... Velika bi stvar bila da Sabac uzme titulu.. Misli da bi to koristilo i nasem vaterpolu,jer ne valja da je sve u BG..Umrece nam Srbija

nz

pre 4 godine

Šabac osvojio titulu...ako neko mora a da nije Partizan neka bude Šabac, kada su nam već uzeli sve igrače neka uzmu i titulu, barem znamo da je ova poštena, da je ova druga ekipa osvojila bilo bi sumnjivo.

Marko

pre 4 godine

Navijaci Zvezde pricaju o nekim titulama koje Partizan nije osvojio ovez sezone, a Zvezda je ove godine za sad samo u fudbalu uzela titulu, a videli smo u kupu o kakvoj tituli je rec

veliki strumf

pre 4 godine

Težak amaterizam. Ovaj nas klupski vaterpolo ne liči ni na šta. Kakvo neznanje, kakvi promašaji, onom liku ispada lopta prilikom šutiranja peterca u finalu (završio bi mi karijeru istog sekunda), onaj drugi sa metra promasuje gol za ceo metar, ovom lopta ispada iz ruke... Kao ženski vaterpolo. Umesto 5-5 nekim smešnim sutevima 7-4. Nebuloza totalna.

Blue Moon 1643

pre 4 godine

A Šapić i Vujasinović legende vaterpola gledaju i ne veruju šta se dešava a komentator RTS priča kao da se ništa ne dešava i lupa o novom zdravom rivalstvu Zvezde i Šabca koja parodija.

wild cats from the suburb

pre 4 godine

Molio bih navijače upokojene crvene petokrake da na ovoj vesti ne ostavljaju komentare. Vaš klubić je ugašen 2008. godine. Još jedan instant mutirani hibrid u bogatoj riznici cro sd crvena petokraka.

Rajko

pre 4 godine

ova tri kupa :) 
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....
(Jon Bon Jovi, 05. jun 2019 21:26)Hahahahaaaa kmeeeeeeee,za koliko godina 400?

sah 88

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)

Pacers015

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat, večeras su deca i tinejdžeri pokazali kako mogu da se nadglasaju te famozne Delije bez ikakvih organizovanih grupa. Toliko su jadni da su krenuli nasiljem na publiku gde su uglavnom deca i roditelji. Vratite se "okršajima" sa vašom braćom Grobarima jer ste i jedni i drugi na nivou pećinskih ljudi. Navijači sigurno niste.

Blue Moon 1643

pre 4 godine

A Šapić i Vujasinović legende vaterpola gledaju i ne veruju šta se dešava a komentator RTS priča kao da se ništa ne dešava i lupa o novom zdravom rivalstvu Zvezde i Šabca koja parodija.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nemamo mi državu bajo moj.Krenuti na žene i decu na tribinama?!Znaci da si stoka neopojana!Ne bi oni meni izlazili iz rudnika 24h.100 m pod zemljom bi ih držao mesecima!

Cinik

pre 4 godine

Čestitke Šapcu na zasluženo osvojenoj tituli. Čestitke i VSS i Viktoru Jeliniću što su muški podneli sopstvenu bruku i bezobrazluk. Čestitke Partizanu što je sa decom odigrao najbolju utakmicu sa Šapcem i što rukovodstvo Šapca nije imalo ni jednu primedbu na ponašanje Partizana. Čestitam i igračima Zvezde što su se borili jer oni nisu ništa krivi. Na kraju, najviše čestitam Dejanu Saviću što je napustio Zvezdu i što nije dozvolio da ga kao vrhunskog trenera rukovodstvo Zvezde i Vaterpolo Savez Srbije uvlače u blato i mulj.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Šapčani majstori! Baš mi je drago što su večeras osvojili svoju prvu istorijsku titulu šampiona Srbije u vaterpolu! Apsolutno su zaslužili to i drago mi je zbog njih. Ja sam veliki zvezdaš ali apsolutno nimalo mi nije krivo što je ove sezone u vaterpolu titula otišla sjajnim Šapčanima već naprotiv, neka slave ljudi, odlično su igrali tokom cele sezone i imali su i publiku svo vreme uz sebe i neka se raduju. Za nas zvezdaše ima vremena za titule, sledeće sezone krećemo u nove izazove, biće vremena za slavlje, samo napred. Sve čestitke za Šabac i neka slave ovu titulu do zore, zaslužili su je zaista!

Salaso

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47)
Mozes onda misliti koliko smo propali kad jedan klub koji se 3 puta gasio(bvkczv) igra za titulu

wild cats from the suburb

pre 4 godine

Molio bih navijače upokojene crvene petokrake da na ovoj vesti ne ostavljaju komentare. Vaš klubić je ugašen 2008. godine. Još jedan instant mutirani hibrid u bogatoj riznici cro sd crvena petokraka.

Tibor Lengli, Senta

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. jun 2019 22:29)

Masis poentu. Cilj Jelenica je bio unistenje VK Partizan. Partizan se nije dao, niti ce se dati i opet ce razvaliti taj smesni klub kojim rukovode SNS kadrovici. To nije mogao ove godine sa svojom decom od 16-20 godina starosti, ali ce to uraditi vec sledece godine. Sabac se pobrinuo da titula ne ode onome ko je nikada nije ni zasluzio i ja im od srca na tome cestitam. Onaj ko zeli da unisti VK Partizan zeli da unisti srpski vaterpolo, jer srpski vaterpolo jeste Partizan. I zato i Jelenic i svi ti sramotni likovi moraju da lete iz naseg najtrofejnijeg sporta. On je nasao da udari na jedan od najvecih vaterpolo klubova na svetu. Nece moci naprednjaci. Potopljeni ste u slobodnom Sapcu.

minea

pre 4 godine

vaterpolo sabac.
odbojka vojvodina.
rukomet vojvodina.
jos fudbal i kosarku da prestanu da unistavaju blizanci i da konacno malo svane sportu u srbiji.

MARKONI

pre 4 godine

Navijam generalno za zvezdu, ali mi drago da je Šabac osvojio titulu... Dosta centralizacije, zašto samo zvezda i partizan da osvajaju titule...

nz

pre 4 godine

Šabac osvojio titulu...ako neko mora a da nije Partizan neka bude Šabac, kada su nam već uzeli sve igrače neka uzmu i titulu, barem znamo da je ova poštena, da je ova druga ekipa osvojila bilo bi sumnjivo.

Realista

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 5. jun 2019 22:20)

Zvezda nikada nije ni imala dobre igrace u vaterpolu. Uvek su bili neka druga, treca kategorija u tom sportu. Jedini uspeh su imali kada su za silne pare pokupovali gotove igrace, ali i ta sveca je gorela jednu godinu. Ove sezone je bila druga prica. Pokusali su bez para, ali preko pritiska saveza da uzmu nesto sto nije njihovo.

mladen

pre 4 godine

Veliki sam zvezdas ,ali sam sapcanin poreklom... Velika bi stvar bila da Sabac uzme titulu.. Misli da bi to koristilo i nasem vaterpolu,jer ne valja da je sve u BG..Umrece nam Srbija

Sah-mat

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47) # Link komentara

Klasican primer aparthejda. Slazes li se panteru?

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. 

Titule: 

fudbal - Zvezda 
kosarka - Zvezda 
hokej - Zvezda 
ragbi - Zvezda 
rukomet - Vojvodina 
odbojka - Vojvodina 
vaterpolo - Sabac 

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...

Rade grobar

pre 4 godine

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 5. jun 2019 22:51)

Videces za dve do tri godine, samo da se malo stabilizujemo, u svim tim sportovima bicemo prvaci. Vracamo se jos jaci, a vi idete u istoriju.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći fudbalu, četvrti u košarci ABA liga,peri u rukometu, šesti u odbojci (kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovima, ova tri kupa :)
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....

Onokao..

pre 4 godine

Ljudi, vi bre ne volite nikog! Ne smeta vama partizan, vama smeta svako ko se pojavi i ko moze da vam uzme neku titulu. Napadate zene i decu. Ljude bijete na utakmicama samo zato sto navijaju za drugi klub. Isti ste kao i ova "avangarda" koliko god da se trudite da dokazete da ste razliciti. Da mi je samo da napravite svoju ligu gde ce vasa dva kluba igrati medjusobno 200 puta, a nas ostale pustite da na miru uzivamo u sportu. Eto

Bard Živa

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...

Deki

pre 4 godine

Teško je igrati protiv nekoga iza koga stoji država.Kada FK dobije preko Gazproma 4.5 miliona godišnje, a neko mora da proda igrača od 18 godina za sličan novac, onda je sve jasno. Čestitke Šapcu.

PAOK

pre 4 godine

Presli grobarcici da sa muke gde gube od klinaca da navijaju za Sabac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. jun 2019 22:18)

Opet ti Partizan problem?Igras protiv Sapca a Partizan ti u glavi.Tolko vas bole 2 decenije bez titule?

Glory_United

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri! 
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46) 
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna
(duledudule, 05. jun 2019 22:04)
Sutnuo ga ispod vode, majke ti?
Hahahahhahahahahahhahaha...

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Trebalo bi MOK ili tako neko da se umeša i suspenduje profesionalni na prostorima Srbije i CG makar na 5-6 godina. Ovo je strašno. U klupskom vaterpolu smo najgora boranija već 4-5 godina. Dere nas Herceg Novi, a da ne govorim o Zagrebu ili Dubrovniku. U regionalnoj ligi Partizan katastrofa, Zvezda jedva levitira a Šabac tek iznad. U domaćem prvenstvu tenzije kao da je finale LŠ!?!? Saopštenja, intervencije, tuče... i 50% zainteresovanih zapravo iz Partizana koji nema nikakve veze sa finalom.
U ABA slična priča, samo još radikalnija.
Alo bre- očigledno nismo sposobni ni da organizujemo ni da mirno pratimo prof sport. Pa bolje amaterski da se ovi zatupljeni botovi malo odviknu od praćenja sporta.
Inače, kao matoriji Zvezdaš i nekadašnji vaterpolista čestitam Šapcu zasluženu titulu.

The Dictator

pre 4 godine

Slusajuci komentatora, a da nemam mozak, pomislio bih da je zvezda vaterpolo gigant u odnosu na Partizan. Slusam coveka i ne verujem sta prica. Osvojili ljudi jednu evropsku i domacu titulu tako sto su iskesirali sve najbolje igrace iz regiona i to je sad uspeh neki ili ne znam. A ove bajke o usponu srpskog vaterpola...sacekajte jos par godina dok se penzionisu ovi igraci, pa cemo da se borimo sa Kinom za 9to mesto.

Kratko pamćenje na duge staze

pre 4 godine

@ vucko
Ne navijam ni za zvezdu ni partizan, samo znam da je partizan bio 6 ili 7 puta prvak evrope u vaterpolu. Da li je ijedan drugi klub iz Srbije bio toliko puta prvak evrope ?
Hvala na pažnji i ne bih vas više zadržavao

Marko

pre 4 godine

Navijaci Zvezde pricaju o nekim titulama koje Partizan nije osvojio ovez sezone, a Zvezda je ove godine za sad samo u fudbalu uzela titulu, a videli smo u kupu o kakvoj tituli je rec

Matori

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kad vratite 7 miliona duga.

Webb

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Ceka se saopstenje iz Sapca! 
Ili ipak ne?
(Ostojin mali, 05. jun 2019 22:26)

Ma sve je sad regularno, prijatelju. ;)

box

pre 4 godine

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Vojvodini se ne racunaju ove titule!!! Vojvodina, po Crvenoj zvezdi, nije u Srbiji!!! Titule se dodeljuju Crvenoj zvezdi!!!

sah 88

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)

Liga Šampiona

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)
Konačno da shvatiš kakvo je to zlo.

plazoje

pre 4 godine

otkada je na vlasti prvorodjeni zvezdas,indikativno je da su prvaci i u karlingu...
mozes misliti - zvezda i vaterpolo...kao pile i sisa...komedija.

Webber

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kojoj to tiraniji? u kojoj to zemlji bi vama se oprastali dugovi i ignorisao dug od 7 miliona evra??? kako mozete tako licemerni da budete??

Envy ?

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)

--------------------------------------


Vaterpolo i Partizan... dovoljno je reci 7x SAMPION EVROPE!!!
Titula prvaka drzave,skoro pa isto onoliko koliko je puta i bilo :) uzivajte.Prco su vas POTOPILI u bazenu a onda i polupali od batina na tribinama :) uspeh je biti 2 u vaterpolu!

Delija momak

pre 4 godine

Cestitam grobarima najveci uspeh u sportu ove sezone! Da, lepo sam se izrazio, u SVIM sportovima sam mislio. Poneki kup, i ova titula, uspeh, Boga mi!
PS: Bravo za Sabac!

Predrag

pre 4 godine

Mene zanima da li je neko od tih huligana uhapšen i da da li će biti osuđen zbog nasilja na sporskim priredbama. Uzgred ljudi iz gradova i mesta širom Srbije trebaju da navijaju za svoje lokalne klubove, a ne za Zvezdu i Partizan. Zamislite recimo da stanovnici Liverpula navijaju za Arsenal ili Čelzi. Nezamislivo zar ne? Uzgred beogradski navijači ta dva kluba (Czv i Par) na vas iz drugih gradova Srbije gledaju sa visine i iskorišćavaju vas. Još jednom bravo za Šabac i šapčane. Šabac nije pao!

paspalj chandler

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ne dajte se prevariti braco Srbi, 5. jun 2019 22:48)
Posto je veliki klub Crvena Zvezda svoju jedinu titulu osvojila pre par godina param otetim od penzionera, vi nekom pricate o instant tvorevini, ko ste vi u vaterpolu? Ko ste vi u bilo kom sportu osim fudbala?

Kosjan

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)

Kakve veze ima sport sa Slobodnom Srbijom? vkcz je siromasan klub sa anomimnim igracima vi zivite u svetu maste " zvezdasice" a ustvari pakosni grobar..

Kosjan

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.

bo

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Zabiravio si najbitniju
Parlament-czv(sns)
Ta vam je najbitnija, da nema nje...

Nikola

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali su mi se smucila namestanja, diktatura dva sportska drustva... Tako da od srca cestitam Sapcanima na zasluzenoj tituli. ?

Vucko

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)

VUK

pre 4 godine

Ne da se burazerima ništa u Šapcu . Spojiti te šapčane i Mačvu preko Vinkovaca sa Hrvatskom i što dalje. Ovako svedoče da ima života u Srbiji i bez vođe.

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da nemaš mozga da u finalu, majstorici, u zadnjem napadu protivnika napraviš isključenje daleko od lopte??? Kako neko može da bude toliki nemac pojma a u bazenu je u kritičnim trenucima?! I kako neko može da pusti da se sa krila onako otvoreno šutne na 15 sekundi do kraja? Zato naše klubove u Evropi gazi ko stigne - ovaj nivo vaterpola je beton nivo evropskog vaterpola. Sto se Šapca tiče - znamo šta se dešava sa ovakvim instant klubovima.

veliki strumf

pre 4 godine

Težak amaterizam. Ovaj nas klupski vaterpolo ne liči ni na šta. Kakvo neznanje, kakvi promašaji, onom liku ispada lopta prilikom šutiranja peterca u finalu (završio bi mi karijeru istog sekunda), onaj drugi sa metra promasuje gol za ceo metar, ovom lopta ispada iz ruke... Kao ženski vaterpolo. Umesto 5-5 nekim smešnim sutevima 7-4. Nebuloza totalna.

Cahill

pre 4 godine

Браво Шабац! Мени, као циганштури (како год то схвати) иако бих волео да смо ми освојили, је драго што су Чивијаши освојили.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Partizan ceka vajl kard za finale KLS.
(Boki, 05. jun 2019 21:36)

Boki objasnio. Cisto ako ste nesto propustili. ;)

Бити човек

pre 4 godine

Титови близнаци даље немају стида. Само би да они освајају! Шта рећи осим да не може увек другари моји. Честитке Шапцу заиста имају спорт тамо а да не спомињем колико су у ватерполу има ли проблема око базена да су мора ли да тренирају у другим по Београду,Земун где не већ све.. Ово је велик успех за њих поред финала два у Купу..

Bodibond

pre 4 godine

Kad vratite 7 miliona duga.
(Matori, 05. jun 2019 22:21)

Vi onih 55 miliona evra duga u fudbalu vracate punih 11 godina, daj i nama malo vremena, barem toliko.

Stop aparthejdu

pre 4 godine

Očekujem saopštenje vk Šabac posle ovog izmišljenog isključenja na 16s do kraja dok je lopta na 20m od gola i posle onog udaranja zvezdinog igrača pri izvođenju peterca.

Istina

pre 4 godine

E sad je verovatno sve regularno i nema ničega spornog,pošto Zvezda nije osvojila titulu.Danima pre ove utakmice je krenula hajka na sve i svakoga,samo da Zvezda ne bude prvak i uspeli su da ostvare naumljeno,po scenariju kako je partizan decenijama radio u svim sportovima.

vuk

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. Titule: fudbal - Zvezda kosarka - Zvezda hokej - Zvezda ragbi - Zvezda rukomet - Vojvodina odbojka - Vojvodina vaterpolo - Sabac A vi "institucijo" gde ste?! :)(Vucko, 05. jun 2019 22:51) Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Boli Kup,a? Boliiiiii Boliiiiiii

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.

Kosjan

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Pa molim te kad ce da se vrati jaci? kad vam drzava oprosti 7 miliona duga? ko je kriv za taj dug?

duledudule

pre 4 godine

momenat utakmice.5erac za zvezdu na 5 4,lik iz sapca sutira nogom naseg igraca po ruci sudija se pravi lud nikom nista umesto iskljucenje i ponovljen peterac

veliki strumf

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!

duledudule

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46)
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna

Rajko

pre 4 godine

ova tri kupa :) 
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....
(Jon Bon Jovi, 05. jun 2019 21:26)Hahahahaaaa kmeeeeeeee,za koliko godina 400?

Sibirac

pre 4 godine

Samo kada bi videli koliko stotina dece trenira plivanje i vaterpolo na šabačkom bazenu, prelepa slika.

Da je sreće da svaki grad u Srbiji dobije takav bazen, umesto što se pare troše na gluposti.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. 

Titule: 

fudbal - Zvezda 
kosarka - Zvezda 
hokej - Zvezda 
ragbi - Zvezda 
rukomet - Vojvodina 
odbojka - Vojvodina 
vaterpolo - Sabac 

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...

sah 88

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.

Matori

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kad vratite 7 miliona duga.

wild cats from the suburb

pre 4 godine

Molio bih navijače upokojene crvene petokrake da na ovoj vesti ne ostavljaju komentare. Vaš klubić je ugašen 2008. godine. Još jedan instant mutirani hibrid u bogatoj riznici cro sd crvena petokraka.

Webber

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Kojoj to tiraniji? u kojoj to zemlji bi vama se oprastali dugovi i ignorisao dug od 7 miliona evra??? kako mozete tako licemerni da budete??

Vucko

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)

Kosjan

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)

Kakve veze ima sport sa Slobodnom Srbijom? vkcz je siromasan klub sa anomimnim igracima vi zivite u svetu maste " zvezdasice" a ustvari pakosni grobar..

Delija momak

pre 4 godine

Cestitam grobarima najveci uspeh u sportu ove sezone! Da, lepo sam se izrazio, u SVIM sportovima sam mislio. Poneki kup, i ova titula, uspeh, Boga mi!
PS: Bravo za Sabac!

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Ceka se saopstenje iz Sapca! 
Ili ipak ne?
(Ostojin mali, 05. jun 2019 22:26)

Ma sve je sad regularno, prijatelju. ;)

Stop aparthejdu

pre 4 godine

Očekujem saopštenje vk Šabac posle ovog izmišljenog isključenja na 16s do kraja dok je lopta na 20m od gola i posle onog udaranja zvezdinog igrača pri izvođenju peterca.

Rade grobar

pre 4 godine

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 5. jun 2019 22:51)

Videces za dve do tri godine, samo da se malo stabilizujemo, u svim tim sportovima bicemo prvaci. Vracamo se jos jaci, a vi idete u istoriju.

Istina

pre 4 godine

E sad je verovatno sve regularno i nema ničega spornog,pošto Zvezda nije osvojila titulu.Danima pre ove utakmice je krenula hajka na sve i svakoga,samo da Zvezda ne bude prvak i uspeli su da ostvare naumljeno,po scenariju kako je partizan decenijama radio u svim sportovima.

duledudule

pre 4 godine

momenat utakmice.5erac za zvezdu na 5 4,lik iz sapca sutira nogom naseg igraca po ruci sudija se pravi lud nikom nista umesto iskljucenje i ponovljen peterac

Kosjan

pre 4 godine

Уживајте у нарпрдној тиранији!Вратиће се Партизан још јачи!
(Бо, 05. jun 2019 21:12)

Pa molim te kad ce da se vrati jaci? kad vam drzava oprosti 7 miliona duga? ko je kriv za taj dug?

Webb

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći fudbalu, četvrti u košarci ABA liga,peri u rukometu, šesti u odbojci (kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovima, ova tri kupa :)
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....

duledudule

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46)
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna

Pacers015

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat, večeras su deca i tinejdžeri pokazali kako mogu da se nadglasaju te famozne Delije bez ikakvih organizovanih grupa. Toliko su jadni da su krenuli nasiljem na publiku gde su uglavnom deca i roditelji. Vratite se "okršajima" sa vašom braćom Grobarima jer ste i jedni i drugi na nivou pećinskih ljudi. Navijači sigurno niste.

Tibor Lengli, Senta

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kosjan, 5. jun 2019 22:29)

Masis poentu. Cilj Jelenica je bio unistenje VK Partizan. Partizan se nije dao, niti ce se dati i opet ce razvaliti taj smesni klub kojim rukovode SNS kadrovici. To nije mogao ove godine sa svojom decom od 16-20 godina starosti, ali ce to uraditi vec sledece godine. Sabac se pobrinuo da titula ne ode onome ko je nikada nije ni zasluzio i ja im od srca na tome cestitam. Onaj ko zeli da unisti VK Partizan zeli da unisti srpski vaterpolo, jer srpski vaterpolo jeste Partizan. I zato i Jelenic i svi ti sramotni likovi moraju da lete iz naseg najtrofejnijeg sporta. On je nasao da udari na jedan od najvecih vaterpolo klubova na svetu. Nece moci naprednjaci. Potopljeni ste u slobodnom Sapcu.

Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica

pre 4 godine

Partizan ceka vajl kard za finale KLS.
(Boki, 05. jun 2019 21:36)

Boki objasnio. Cisto ako ste nesto propustili. ;)

Salaso

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47)
Mozes onda misliti koliko smo propali kad jedan klub koji se 3 puta gasio(bvkczv) igra za titulu

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da nemaš mozga da u finalu, majstorici, u zadnjem napadu protivnika napraviš isključenje daleko od lopte??? Kako neko može da bude toliki nemac pojma a u bazenu je u kritičnim trenucima?! I kako neko može da pusti da se sa krila onako otvoreno šutne na 15 sekundi do kraja? Zato naše klubove u Evropi gazi ko stigne - ovaj nivo vaterpola je beton nivo evropskog vaterpola. Sto se Šapca tiče - znamo šta se dešava sa ovakvim instant klubovima.

Realista

pre 4 godine

Voleo bih da Partizan bude drzavni projekat kao Zvezda sto je sad u vaterpolu... Toliko vam zelim jer ja ne vidim ni jednog dobrog igraca u Zvezdi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 5. jun 2019 22:20)

Zvezda nikada nije ni imala dobre igrace u vaterpolu. Uvek su bili neka druga, treca kategorija u tom sportu. Jedini uspeh su imali kada su za silne pare pokupovali gotove igrace, ali i ta sveca je gorela jednu godinu. Ove sezone je bila druga prica. Pokusali su bez para, ali preko pritiska saveza da uzmu nesto sto nije njihovo.

Rajko

pre 4 godine

ova tri kupa :) 
(sah 88, 05.jun 2019 20:47)Koliko sam mogao razumeti ovaj tvoj jezik ti prozivaš Partizan da nema ni jedne titule.Cujemo se care za par godina kada se izdesavaju neke promene....
(Jon Bon Jovi, 05. jun 2019 21:26)Hahahahaaaa kmeeeeeeee,za koliko godina 400?

Sah-mat

pre 4 godine

Ene ni ovde nema partizana, aj što je treći u fudbalu, četvrti u košarci ABA liga, peri u rukometu, šesti u odbojci ( kako se lepo poređalo ) nego ga među prve dve nema ni u vaterpolu???!!!! Na preniske grane su spali, 0 titula.Sem ako nisu spasili sezonu sa kupovina, ova tri kupa :)
(sah 88, 5. jun 2019 20:47) # Link komentara

Klasican primer aparthejda. Slazes li se panteru?

Cinik

pre 4 godine

Čestitke Šapcu na zasluženo osvojenoj tituli. Čestitke i VSS i Viktoru Jeliniću što su muški podneli sopstvenu bruku i bezobrazluk. Čestitke Partizanu što je sa decom odigrao najbolju utakmicu sa Šapcem i što rukovodstvo Šapca nije imalo ni jednu primedbu na ponašanje Partizana. Čestitam i igračima Zvezde što su se borili jer oni nisu ništa krivi. Na kraju, najviše čestitam Dejanu Saviću što je napustio Zvezdu i što nije dozvolio da ga kao vrhunskog trenera rukovodstvo Zvezde i Vaterpolo Savez Srbije uvlače u blato i mulj.

minea

pre 4 godine

vaterpolo sabac.
odbojka vojvodina.
rukomet vojvodina.
jos fudbal i kosarku da prestanu da unistavaju blizanci i da konacno malo svane sportu u srbiji.

Blue Moon 1643

pre 4 godine

A Šapić i Vujasinović legende vaterpola gledaju i ne veruju šta se dešava a komentator RTS priča kao da se ništa ne dešava i lupa o novom zdravom rivalstvu Zvezde i Šabca koja parodija.

Kosjan

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...
(Bard Živa, 05. jun 2019 22:09)

Jel ti znas i jednog igraca u Zvezdi? Posto zvezda ima neograniceni budzet.

nz

pre 4 godine

Šabac osvojio titulu...ako neko mora a da nije Partizan neka bude Šabac, kada su nam već uzeli sve igrače neka uzmu i titulu, barem znamo da je ova poštena, da je ova druga ekipa osvojila bilo bi sumnjivo.

Deki

pre 4 godine

Teško je igrati protiv nekoga iza koga stoji država.Kada FK dobije preko Gazproma 4.5 miliona godišnje, a neko mora da proda igrača od 18 godina za sličan novac, onda je sve jasno. Čestitke Šapcu.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Šapčani majstori! Baš mi je drago što su večeras osvojili svoju prvu istorijsku titulu šampiona Srbije u vaterpolu! Apsolutno su zaslužili to i drago mi je zbog njih. Ja sam veliki zvezdaš ali apsolutno nimalo mi nije krivo što je ove sezone u vaterpolu titula otišla sjajnim Šapčanima već naprotiv, neka slave ljudi, odlično su igrali tokom cele sezone i imali su i publiku svo vreme uz sebe i neka se raduju. Za nas zvezdaše ima vremena za titule, sledeće sezone krećemo u nove izazove, biće vremena za slavlje, samo napred. Sve čestitke za Šabac i neka slave ovu titulu do zore, zaslužili su je zaista!

Kratko pamćenje na duge staze

pre 4 godine

@ vucko
Ne navijam ni za zvezdu ni partizan, samo znam da je partizan bio 6 ili 7 puta prvak evrope u vaterpolu. Da li je ijedan drugi klub iz Srbije bio toliko puta prvak evrope ?
Hvala na pažnji i ne bih vas više zadržavao

Bard Živa

pre 4 godine

Sve se radi van bazena kako Šabac ne bi uzeo titulu. Ekipa u koju je mnogo i novca, rada i truda uloženo, bez ove titule klub će se ugasiti, a dok oni drugi (tzv zvezda) koji imaju u svim sportovima neograničen budžet i ako se i ugase, oprostiće im dugove i osnovati nov klub...

Marko

pre 4 godine

Navijaci Zvezde pricaju o nekim titulama koje Partizan nije osvojio ovez sezone, a Zvezda je ove godine za sad samo u fudbalu uzela titulu, a videli smo u kupu o kakvoj tituli je rec

veliki strumf

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri!

Envy ?

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)

--------------------------------------


Vaterpolo i Partizan... dovoljno je reci 7x SAMPION EVROPE!!!
Titula prvaka drzave,skoro pa isto onoliko koliko je puta i bilo :) uzivajte.Prco su vas POTOPILI u bazenu a onda i polupali od batina na tribinama :) uspeh je biti 2 u vaterpolu!

veliki strumf

pre 4 godine

Težak amaterizam. Ovaj nas klupski vaterpolo ne liči ni na šta. Kakvo neznanje, kakvi promašaji, onom liku ispada lopta prilikom šutiranja peterca u finalu (završio bi mi karijeru istog sekunda), onaj drugi sa metra promasuje gol za ceo metar, ovom lopta ispada iz ruke... Kao ženski vaterpolo. Umesto 5-5 nekim smešnim sutevima 7-4. Nebuloza totalna.

Glory_United

pre 4 godine

Onom stručnjaku sto mu kod peterca ispada lopta zabraniti više da se bavi vaterpolom! Umesto nereseno, ode Šabac na 4 razlike. Igrača više igramo tako sto dodajemo ja tebi ti meni, ne sutnemo sa igračem više već kad igrač udje sutira se iz neke keve pozicije. Golman naporima golove sa 8-10 metara... U 4 napada uzastopno primamo 4 gola. Koji su ovo amateri! 
(veliki strumf, 05. jun 2019 21:46) 
si ti video sta se desilo?lik ga je sutnuo ispod vode.plus sad svira korner za sabac a todorovski nije pipnuo loptu zabica klasicna
(duledudule, 05. jun 2019 22:04)
Sutnuo ga ispod vode, majke ti?
Hahahahhahahahahahhahaha...

PAOK

pre 4 godine

Presli grobarcici da sa muke gde gube od klinaca da navijaju za Sabac.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. jun 2019 22:18)

Opet ti Partizan problem?Igras protiv Sapca a Partizan ti u glavi.Tolko vas bole 2 decenije bez titule?

box

pre 4 godine

Titule:

fudbal - Zvezda
kosarka - Zvezda
hokej - Zvezda
ragbi - Zvezda
rukomet - Vojvodina
odbojka - Vojvodina
vaterpolo - Sabac

A vi "institucijo" gde ste?! :)
(Vucko, 05. jun 2019 22:51)

Vojvodini se ne racunaju ove titule!!! Vojvodina, po Crvenoj zvezdi, nije u Srbiji!!! Titule se dodeljuju Crvenoj zvezdi!!!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Nemamo mi državu bajo moj.Krenuti na žene i decu na tribinama?!Znaci da si stoka neopojana!Ne bi oni meni izlazili iz rudnika 24h.100 m pod zemljom bi ih držao mesecima!

MARKONI

pre 4 godine

Navijam generalno za zvezdu, ali mi drago da je Šabac osvojio titulu... Dosta centralizacije, zašto samo zvezda i partizan da osvajaju titule...

Onokao..

pre 4 godine

Ljudi, vi bre ne volite nikog! Ne smeta vama partizan, vama smeta svako ko se pojavi i ko moze da vam uzme neku titulu. Napadate zene i decu. Ljude bijete na utakmicama samo zato sto navijaju za drugi klub. Isti ste kao i ova "avangarda" koliko god da se trudite da dokazete da ste razliciti. Da mi je samo da napravite svoju ligu gde ce vasa dva kluba igrati medjusobno 200 puta, a nas ostale pustite da na miru uzivamo u sportu. Eto

paspalj chandler

pre 4 godine

Dobro je sto je partizan propao, dosta se bahatio. Tuzno je sto je Sabac uzeo, instant mutant tipa, Radnicki, Becej... Za par sezona nece niko vise ni cuti za njih kao sto nije ni pre ovoga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ne dajte se prevariti braco Srbi, 5. jun 2019 22:48)
Posto je veliki klub Crvena Zvezda svoju jedinu titulu osvojila pre par godina param otetim od penzionera, vi nekom pricate o instant tvorevini, ko ste vi u vaterpolu? Ko ste vi u bilo kom sportu osim fudbala?

plazoje

pre 4 godine

otkada je na vlasti prvorodjeni zvezdas,indikativno je da su prvaci i u karlingu...
mozes misliti - zvezda i vaterpolo...kao pile i sisa...komedija.

vuk

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih. Titule: fudbal - Zvezda kosarka - Zvezda hokej - Zvezda ragbi - Zvezda rukomet - Vojvodina odbojka - Vojvodina vaterpolo - Sabac A vi "institucijo" gde ste?! :)(Vucko, 05. jun 2019 22:51) Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Boli Kup,a? Boliiiiii Boliiiiiii

The Dictator

pre 4 godine

Slusajuci komentatora, a da nemam mozak, pomislio bih da je zvezda vaterpolo gigant u odnosu na Partizan. Slusam coveka i ne verujem sta prica. Osvojili ljudi jednu evropsku i domacu titulu tako sto su iskesirali sve najbolje igrace iz regiona i to je sad uspeh neki ili ne znam. A ove bajke o usponu srpskog vaterpola...sacekajte jos par godina dok se penzionisu ovi igraci, pa cemo da se borimo sa Kinom za 9to mesto.

prekoOkeanskeDelije

pre 4 godine

Trebalo bi MOK ili tako neko da se umeša i suspenduje profesionalni na prostorima Srbije i CG makar na 5-6 godina. Ovo je strašno. U klupskom vaterpolu smo najgora boranija već 4-5 godina. Dere nas Herceg Novi, a da ne govorim o Zagrebu ili Dubrovniku. U regionalnoj ligi Partizan katastrofa, Zvezda jedva levitira a Šabac tek iznad. U domaćem prvenstvu tenzije kao da je finale LŠ!?!? Saopštenja, intervencije, tuče... i 50% zainteresovanih zapravo iz Partizana koji nema nikakve veze sa finalom.
U ABA slična priča, samo još radikalnija.
Alo bre- očigledno nismo sposobni ni da organizujemo ni da mirno pratimo prof sport. Pa bolje amaterski da se ovi zatupljeni botovi malo odviknu od praćenja sporta.
Inače, kao matoriji Zvezdaš i nekadašnji vaterpolista čestitam Šapcu zasluženu titulu.

mladen

pre 4 godine

Veliki sam zvezdas ,ali sam sapcanin poreklom... Velika bi stvar bila da Sabac uzme titulu.. Misli da bi to koristilo i nasem vaterpolu,jer ne valja da je sve u BG..Umrece nam Srbija

Liga Šampiona

pre 4 godine

Prvi put u zivotu sam navijala protiv Crvene zvezde.Zivela slobodna Srbija i slobodni Sabac.
(Zvezdasica, 05. jun 2019 22:20)
Konačno da shvatiš kakvo je to zlo.

bo

pre 4 godine

Cestitke Sapcu, bili su bolji i zasluzeno osvojili titulu. Fenomenalna atmosfera na bazenu i odlicna podrska Delija Zvezdi. Grobari samo nemoj da se javljaju, bolje po njih.  

Titule:  

fudbal - Zvezda  
kosarka - Zvezda  
hokej - Zvezda  
ragbi - Zvezda  
rukomet - Vojvodina  
odbojka - Vojvodina  
vaterpolo - Sabac  

A vi "institucijo" gde ste?! :) 
(Vucko, 05. jun 2019 22:51) 

Lupanje minusa? ;) Sta im drugo pa preostalo...
(Toto-ko-tunjo-i-migracije-zebrica, 05. jun 2019 23:46)
Zabiravio si najbitniju
Parlament-czv(sns)
Ta vam je najbitnija, da nema nje...

Bodibond

pre 4 godine

Kad vratite 7 miliona duga.
(Matori, 05. jun 2019 22:21)

Vi onih 55 miliona evra duga u fudbalu vracate punih 11 godina, daj i nama malo vremena, barem toliko.

VUK

pre 4 godine

Ne da se burazerima ništa u Šapcu . Spojiti te šapčane i Mačvu preko Vinkovaca sa Hrvatskom i što dalje. Ovako svedoče da ima života u Srbiji i bez vođe.

Бити човек

pre 4 godine

Титови близнаци даље немају стида. Само би да они освајају! Шта рећи осим да не може увек другари моји. Честитке Шапцу заиста имају спорт тамо а да не спомињем колико су у ватерполу има ли проблема око базена да су мора ли да тренирају у другим по Београду,Земун где не већ све.. Ово је велик успех за њих поред финала два у Купу..

Predrag

pre 4 godine

Mene zanima da li je neko od tih huligana uhapšen i da da li će biti osuđen zbog nasilja na sporskim priredbama. Uzgred ljudi iz gradova i mesta širom Srbije trebaju da navijaju za svoje lokalne klubove, a ne za Zvezdu i Partizan. Zamislite recimo da stanovnici Liverpula navijaju za Arsenal ili Čelzi. Nezamislivo zar ne? Uzgred beogradski navijači ta dva kluba (Czv i Par) na vas iz drugih gradova Srbije gledaju sa visine i iskorišćavaju vas. Još jednom bravo za Šabac i šapčane. Šabac nije pao!

Cahill

pre 4 godine

Браво Шабац! Мени, као циганштури (како год то схвати) иако бих волео да смо ми освојили, је драго што су Чивијаши освојили.

Nikola

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali su mi se smucila namestanja, diktatura dva sportska drustva... Tako da od srca cestitam Sapcanima na zasluzenoj tituli. ?

Sibirac

pre 4 godine

Samo kada bi videli koliko stotina dece trenira plivanje i vaterpolo na šabačkom bazenu, prelepa slika.

Da je sreće da svaki grad u Srbiji dobije takav bazen, umesto što se pare troše na gluposti.