Fudbal 84

Ponedeljak, 03.06.2019.

18:21

Krstajić: Idemo da ne izgubimo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da očekuje da će biti teško protiv Ukrajine u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici.

Krstajiæ: Idemo da ne izgubimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

јд123

pre 4 godine

Neka mi neko da 3 razloga zasto je on jos uvek trener?
(zasto?!, 04. jun 2019 08:32)

да ли постоји један?
(мики, 4. jun 2019 11:00)

Постоји само један. Зато што је бескичмењак и дозвољава да му други састављају екипу. Да није храбар, него да има лузерски менталитет је потврдио и овом изјавом.

Bodibond

pre 4 godine

Koji mentalitet brale, idemo da ne izgubimo, a Ukrajina ima 3 i po igrača da valjaju
(skoba, 03. jun 2019 23:23)

Pjatov, Sevcuk, Stepanenko, Cingrinski, Konopljanka, Voronjin, Rakitski nisu 3 i po igraca vec duplo vise.

Zika

pre 4 godine

Prvo kaže da je favorit zajedno sa Portugalijom i Ukrajinom za osvajanje prvog mesta, da bi posle rekao da nikako ne treba potceniti Litvaniju.

Slobodan

pre 4 godine

Kakav gubitnik. Usporedite samo njegove izjave i npr. Djordjevica. Idemo da ne izgubimo, laik jedan, amater. Kazes ti u motivaciji svom coveku da ne izgubimo a njemu u glavi ostane samo izgubimo. Eeee Krstajic selektor, strasno sam ga gotivio pre ovoga...

OLAF

pre 4 godine

Dobro morate razumeti da Krstajic nije govornik i verovatno ne ume uvek da se izrazi kako bi zeleo.. Ova izjava zvuci kao nedostatak ambicije ali sam siguran da je pokusavao da kaze kako danas svako igra fudbal... mi ovu reprezentaciju Ukrajine kao sto neko rece sa 3 i po igraca moramo da dobijemo samo na trcanje.. ko god igrao... A bilo bi bolje bar da nadju nekog ko ce da sastavi Krstajicu sta ce da kaze na konferenciji za stampu.. nije ovo tim nekog sela koje ima 20 stanovnika pa moze bilo sta da se kaze.. Ipak ima nekih ocekivanja.. pogotovo protiv reprezentacija kao sto je Ukrajina.. Kada sam poledao sastav nase mlade reprezentacije.. mislim da bi i oni pobedili Ukrajinu..

lignjoslav

pre 4 godine

Ovaj čovek me sve više podseća na Muslina i što je najgore isto ima rezultate od kako je selektor, tako da se ne zanosite.
Nece biti smenjen dok me počne da gubi jer je menadzerski čovek i za razliku od Muslina, slusa šta mu se kaže. Iskreno sam bio za smenu Muslina, a to se može primeniti na sadašnjeg selektora.
Draže mi je da poneku izgubimo, ali da bi voleo napokon da počnemo da igramo lep fudbal.
Mislim da je poslednja utakmica koju smo odigrali lepo, ona protiv Austrije u gostima pre cirka 12 godina kada nas je Antić vodio, a tada smo imali za klasu losije igrače.
Kod Muslina smo igrali samo dok je Tadic bio u formi, jer je njegova taktika bils, dajte Tadicu loptu on ce da smisli sta sa njom. Ni jedne krštene akcije cak ni iz prekida mi nemamo vec 10 godina. Antic je u svetskim okvirima ispodprosečan trener, ali i kao takav je svemirski brod za gotovo sve koji su dosli posle njega. Što govori da bilo koji prosecan trener, sa slobodom da sastavi tim, bi od nas nspravio moćnu ekipu.

мики

pre 4 godine

Пауновић пре пута на светско првенство момцима каже да оду да узму трофеј. Овај бедник игра утакмице га не изгуби, а има играче да мужем свакога да победи. буквално. срамота.

Brzina

pre 4 godine

Moguca je pobeda, ako Srbija u napadu igra sa Tadicem kao lažna devetka, sa dva BRZA krila , a svi ostali igrači mnogo trče i igraju PRESING!

мики

pre 4 godine

још нешто. не може селектор Србије у било ком спорту да буде човек који не иде УВЕК на победу, па макар био и хокејашима на леду или бејзбол.

Žlezdoklop

pre 4 godine

Pa dobro jel može neko da makne ove likove iz srpskog fudbala. Hrvat su tu preko, jel gleda ko već par decenija nekad i tamo. Oni kad igraju protiv Argentine idu da ih razbiju, a mi idemo protiv Kazahstana i sličnih samo da ne izgubimo. Dokle više??? Mrš u 3pm!!! Morao sam, ko će? Još bi ja da mi daju...

sef strucnog staba

pre 4 godine

Cuj ti njega sta prica, pa igras protiv Ukrajine kojoj je najbolji igrac Jarmolenko, covek koji je vise povredjen nego zdrav, i Zincenko koji ima 23 godine na poziciji levog beka... Mogu misliti sta bi bilo da igramo protiv Francuza, Holandjana...

Torcida Sarajevo

pre 4 godine

A Dalic prije odlucujuce tekme protiv te iste Ukrajine izjavio da se ide na pobjedu. I onda neki smatraju da je Hrvatska slucajno u finalu SPa

Uros Grozdanic

pre 4 godine

Slušaj ovog specijalca!? Da be izgubimo!? Pa ništa se nije promenilo u Srbiji, igra, razmišljanje I management je ostao potpuno isti.

krajisnik

pre 4 godine

Izjava baš onakva kakvu sam i očekivao od Krstajica...
"Ne idemo da pobjedimo, idemo da ne izgubimo, a i ako izgubimo, predstavicemo to kao našu pobjedu"

Ljuba

pre 4 godine

To je razlika između fudbalera i ostalih ekipnih sportova kod nas! Sale Đorđević kaže da ide na zlato bez pola tima...i niko mu ne zamera poraz od Slovenaca u finalu za dlaku. Isto kaže sad za SP, borba za zlato sa dream timom, pa šta bude.

Марко

pre 4 godine

Репрезентација чији играчки кадар на трансфермаркету је процењен на 354 милиона евра иде да не изгуби од репрезентације чији играчки кадар процењен на 142 милиона евра. Крстајићу, несрећо! Све осим победе је срамота.

sasa jokic

pre 4 godine

Srpska trenerska “skola”...sta bre da ne izgubis!? Ides bre da pobedis, tako rade pravi sportosti, uvek na pobedu! A ne da pravis alibi, ko neka ....

Valjevska podvala

pre 4 godine

Fudbal, pogotovo domaći, nije materija koju pratim kao košarku, ali svakako smatram da ekipa mora da ide na pobedu i da ima kapacitet za to.

jojuff

pre 4 godine

Kada cemo ici da pobjedimo? Imamo po imenima duplo bolje igrace.. Ali ne bi me zacidilo da ga Shevchenko razbije sa klupe. Taj se ne krije iza saveza...

Ceca

pre 4 godine

Bojkot!!!! Na moj ekran necete, a kamoli na stadion da dodjem! Fudbal je u Srbiji umro zbog Ramadanija i njegovih pijuna Kokeze I Krstajica(između je jos jedan koji unistava sve redom, a rade za njega).

Mile lavz disko

pre 4 godine

A da probamo da odemo nekad da dobijemo. Uz dužno poštovanje Ukrajinu, takmičarska ekipa, ali osim Konopljanke i onog malog veznjaka iz Sitija, ostali svi igraju mahom za Genk, Dinamo Kijev i Šahtjor. Takođe, uz dužno poštovanje tim klubovima, naši igraju u boljim i hvala Bogu od ove godine, su i standardni, aj da pobedimo, a ne ziheraški da se branimo, dajte malo drskosti, ovo je sport, izgubi i Federer na travi, Rafa na šljaci, Nole na betonu, a ne u fudbalu, gde su iznenađenja moguća i češća (C. Zvezda Liverpul) , jer "Danas svi igraju fudbal", hajde i mi da ga zaigramo malo. Napred SRBIJA! ?

Mare

pre 4 godine

Ne kaze se "idemo da izgubimo, vec odlazimo da se ne vratimo".
Tako govore pravi "ratnici", Krstajicu.
Dobro znas te pesme ali ih ne shvatas dovoljno zivopisno

.

pre 4 godine

Alo bosanac, igras protic Ukrajine od koje imas igrace par klasa iznad, i ti ides da ne izgubis. Kvalitetno ti nas zezas, kao i onaj tvoj "Kralj", svaka vam cast, ne bi tako bilo da nismo zasluzili.

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Taj nas srpski fudbalski defetizam je uslovljena sivim fudbalskim eminencijama. Idemo tamo da ne izgubimo a u timu nam igra najbolji veznjak ovogodisnje Lige sampiona, imamo najboljeg strelca Nemacke lige i nekoliko igraca u zivotnoj formi. Umesto da odemo tamo i da igramo sa dva ili tri napadaca i muskom igrom porazimo nikad skromniju Ukrajinu, mi idemo tamo da stavimo dva zadnja vezna i jednog napadaca jer to je nekom u privatnom interesu. Jedini put za vreme Krstajiceve ere smo odigrali posteno kada smo bili prisiljeni da uvedemo drugog napadaca u mecu protiv Litvanije u ligi nacija kada smo jurili rezultat. To je bio pokazatelj da smo sa dva napadaca 50% jaci.

Miloš

pre 4 godine

Sa ovakvim kukavičko-kalkulantskim stavom nikada ne može da se napravi uspeh. U svakoj igri treba da se ide na pobedu, inače je bolje ne gnjaviti ni publiku ni protivnika.

sasa2015

pre 4 godine

Hahhahaha auuuu.. pa koji trener kaze idemo da ne izgubimo.. dakle bunker pa sta uradimo... uzaaaas ko nas vodi... hahhah katastrofa!!!!

dusanculi

pre 4 godine

Sve dok budemo ulazili u utakmice sa ovakvim stavom nećemo nikada ništa uraditi bez obzira na ekipu kakvu budemo imali. Razumio bih da je s druge strane Francuska ili Španija pa da ideš probati ne izgubiti ali Ukrajina nije neko koga bi se trebali bojati iako su tradicionalno čvrsta ekipa koja nam baš ne odgovara. Treba ući u meč sa stavom, ajmo probati pobijediti!

SUPERMAN

pre 4 godine

Klasičan luzerski mentalitet, ne možeš ni igrati dobro kad ti je u mislima jedino bitno da ne izgubiš,radije bih gledao dobru igru pa makar i izgubili nego ova ispucavanja golmana na Mitrovića.

јд123

pre 4 godine

"Biće teško. Idemo tamo da ne izgubimo", rekao je Krstajić

Лузерски менталитет. Значи бункер, па шта буде. Уместо да каже ”идемо на победу” и да се игра нападачки. Па ако на крају испадне нерешено сви задовољни. Крстајићу зашто не изненадиш Украјину са два нападача, са Митровићем и Јовићем? Ма коме ја причам, човеку коме други састављају екипу и још пре утакмице одређују ко ће кога и када заменити без обзира на резултат. Једино што то може променити је ако се неко повреди и тако измена буде изнуђена.

Тони Старк

pre 4 godine

Кад чујеш Сашу Ђорђевића и Богдана који кажу да иду на злато у Кину, свесни јачине Амера, али верујући у себе, па уђеш на вест где несрећни Младен Крстајић прича како фудбалери иду у Украјину ДА НЕ ИЗГУБЕ. Господе Боже!

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

"Idemo da ne izgubimo" - u prevodu znači "ko pređa pola od naših igrača umrla mu ..." Kakva izjava, bez takmičarskog motiva da ikog napadneš i pobediš.

Ne igraš protiv Brazila, Španije ili Nemačke u gostima, već protiv Ukrajine!!!

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Nisam siguran, ali mislim da od kad smo samostalni, a ima tome 13 godina, svaku utakmicu koji smo igrali sa Ukrajinom, mi smo izgubili.. Jesu bili prijateljski mecevi ali opet.

Тони Старк

pre 4 godine

Кад чујеш Сашу Ђорђевића и Богдана који кажу да иду на злато у Кину, свесни јачине Амера, али верујући у себе, па уђеш на вест где несрећни Младен Крстајић прича како фудбалери иду у Украјину ДА НЕ ИЗГУБЕ. Господе Боже!

SUPERMAN

pre 4 godine

Klasičan luzerski mentalitet, ne možeš ni igrati dobro kad ti je u mislima jedino bitno da ne izgubiš,radije bih gledao dobru igru pa makar i izgubili nego ova ispucavanja golmana na Mitrovića.

.

pre 4 godine

Alo bosanac, igras protic Ukrajine od koje imas igrace par klasa iznad, i ti ides da ne izgubis. Kvalitetno ti nas zezas, kao i onaj tvoj "Kralj", svaka vam cast, ne bi tako bilo da nismo zasluzili.

Žlezdoklop

pre 4 godine

Pa dobro jel može neko da makne ove likove iz srpskog fudbala. Hrvat su tu preko, jel gleda ko već par decenija nekad i tamo. Oni kad igraju protiv Argentine idu da ih razbiju, a mi idemo protiv Kazahstana i sličnih samo da ne izgubimo. Dokle više??? Mrš u 3pm!!! Morao sam, ko će? Još bi ja da mi daju...

Mile lavz disko

pre 4 godine

A da probamo da odemo nekad da dobijemo. Uz dužno poštovanje Ukrajinu, takmičarska ekipa, ali osim Konopljanke i onog malog veznjaka iz Sitija, ostali svi igraju mahom za Genk, Dinamo Kijev i Šahtjor. Takođe, uz dužno poštovanje tim klubovima, naši igraju u boljim i hvala Bogu od ove godine, su i standardni, aj da pobedimo, a ne ziheraški da se branimo, dajte malo drskosti, ovo je sport, izgubi i Federer na travi, Rafa na šljaci, Nole na betonu, a ne u fudbalu, gde su iznenađenja moguća i češća (C. Zvezda Liverpul) , jer "Danas svi igraju fudbal", hajde i mi da ga zaigramo malo. Napred SRBIJA! ?

sasa jokic

pre 4 godine

Srpska trenerska “skola”...sta bre da ne izgubis!? Ides bre da pobedis, tako rade pravi sportosti, uvek na pobedu! A ne da pravis alibi, ko neka ....

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Taj nas srpski fudbalski defetizam je uslovljena sivim fudbalskim eminencijama. Idemo tamo da ne izgubimo a u timu nam igra najbolji veznjak ovogodisnje Lige sampiona, imamo najboljeg strelca Nemacke lige i nekoliko igraca u zivotnoj formi. Umesto da odemo tamo i da igramo sa dva ili tri napadaca i muskom igrom porazimo nikad skromniju Ukrajinu, mi idemo tamo da stavimo dva zadnja vezna i jednog napadaca jer to je nekom u privatnom interesu. Jedini put za vreme Krstajiceve ere smo odigrali posteno kada smo bili prisiljeni da uvedemo drugog napadaca u mecu protiv Litvanije u ligi nacija kada smo jurili rezultat. To je bio pokazatelj da smo sa dva napadaca 50% jaci.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Cuj ti njega sta prica, pa igras protiv Ukrajine kojoj je najbolji igrac Jarmolenko, covek koji je vise povredjen nego zdrav, i Zincenko koji ima 23 godine na poziciji levog beka... Mogu misliti sta bi bilo da igramo protiv Francuza, Holandjana...

Ljuba

pre 4 godine

To je razlika između fudbalera i ostalih ekipnih sportova kod nas! Sale Đorđević kaže da ide na zlato bez pola tima...i niko mu ne zamera poraz od Slovenaca u finalu za dlaku. Isto kaže sad za SP, borba za zlato sa dream timom, pa šta bude.

sasa2015

pre 4 godine

Hahhahaha auuuu.. pa koji trener kaze idemo da ne izgubimo.. dakle bunker pa sta uradimo... uzaaaas ko nas vodi... hahhah katastrofa!!!!

Miloš

pre 4 godine

Sa ovakvim kukavičko-kalkulantskim stavom nikada ne može da se napravi uspeh. U svakoj igri treba da se ide na pobedu, inače je bolje ne gnjaviti ni publiku ni protivnika.

Марко

pre 4 godine

Репрезентација чији играчки кадар на трансфермаркету је процењен на 354 милиона евра иде да не изгуби од репрезентације чији играчки кадар процењен на 142 милиона евра. Крстајићу, несрећо! Све осим победе је срамота.

мики

pre 4 godine

Пауновић пре пута на светско првенство момцима каже да оду да узму трофеј. Овај бедник игра утакмице га не изгуби, а има играче да мужем свакога да победи. буквално. срамота.

јд123

pre 4 godine

"Biće teško. Idemo tamo da ne izgubimo", rekao je Krstajić

Лузерски менталитет. Значи бункер, па шта буде. Уместо да каже ”идемо на победу” и да се игра нападачки. Па ако на крају испадне нерешено сви задовољни. Крстајићу зашто не изненадиш Украјину са два нападача, са Митровићем и Јовићем? Ма коме ја причам, човеку коме други састављају екипу и још пре утакмице одређују ко ће кога и када заменити без обзира на резултат. Једино што то може променити је ако се неко повреди и тако измена буде изнуђена.

Uros Grozdanic

pre 4 godine

Slušaj ovog specijalca!? Da be izgubimo!? Pa ništa se nije promenilo u Srbiji, igra, razmišljanje I management je ostao potpuno isti.

Mare

pre 4 godine

Ne kaze se "idemo da izgubimo, vec odlazimo da se ne vratimo".
Tako govore pravi "ratnici", Krstajicu.
Dobro znas te pesme ali ih ne shvatas dovoljno zivopisno

Torcida Sarajevo

pre 4 godine

A Dalic prije odlucujuce tekme protiv te iste Ukrajine izjavio da se ide na pobjedu. I onda neki smatraju da je Hrvatska slucajno u finalu SPa

krajisnik

pre 4 godine

Izjava baš onakva kakvu sam i očekivao od Krstajica...
"Ne idemo da pobjedimo, idemo da ne izgubimo, a i ako izgubimo, predstavicemo to kao našu pobjedu"

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

"Idemo da ne izgubimo" - u prevodu znači "ko pređa pola od naših igrača umrla mu ..." Kakva izjava, bez takmičarskog motiva da ikog napadneš i pobediš.

Ne igraš protiv Brazila, Španije ili Nemačke u gostima, već protiv Ukrajine!!!

мики

pre 4 godine

још нешто. не може селектор Србије у било ком спорту да буде човек који не иде УВЕК на победу, па макар био и хокејашима на леду или бејзбол.

dusanculi

pre 4 godine

Sve dok budemo ulazili u utakmice sa ovakvim stavom nećemo nikada ništa uraditi bez obzira na ekipu kakvu budemo imali. Razumio bih da je s druge strane Francuska ili Španija pa da ideš probati ne izgubiti ali Ukrajina nije neko koga bi se trebali bojati iako su tradicionalno čvrsta ekipa koja nam baš ne odgovara. Treba ući u meč sa stavom, ajmo probati pobijediti!

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Nisam siguran, ali mislim da od kad smo samostalni, a ima tome 13 godina, svaku utakmicu koji smo igrali sa Ukrajinom, mi smo izgubili.. Jesu bili prijateljski mecevi ali opet.

Ceca

pre 4 godine

Bojkot!!!! Na moj ekran necete, a kamoli na stadion da dodjem! Fudbal je u Srbiji umro zbog Ramadanija i njegovih pijuna Kokeze I Krstajica(između je jos jedan koji unistava sve redom, a rade za njega).

jojuff

pre 4 godine

Kada cemo ici da pobjedimo? Imamo po imenima duplo bolje igrace.. Ali ne bi me zacidilo da ga Shevchenko razbije sa klupe. Taj se ne krije iza saveza...

Valjevska podvala

pre 4 godine

Fudbal, pogotovo domaći, nije materija koju pratim kao košarku, ali svakako smatram da ekipa mora da ide na pobedu i da ima kapacitet za to.

Slobodan

pre 4 godine

Kakav gubitnik. Usporedite samo njegove izjave i npr. Djordjevica. Idemo da ne izgubimo, laik jedan, amater. Kazes ti u motivaciji svom coveku da ne izgubimo a njemu u glavi ostane samo izgubimo. Eeee Krstajic selektor, strasno sam ga gotivio pre ovoga...

Brzina

pre 4 godine

Moguca je pobeda, ako Srbija u napadu igra sa Tadicem kao lažna devetka, sa dva BRZA krila , a svi ostali igrači mnogo trče i igraju PRESING!

lignjoslav

pre 4 godine

Ovaj čovek me sve više podseća na Muslina i što je najgore isto ima rezultate od kako je selektor, tako da se ne zanosite.
Nece biti smenjen dok me počne da gubi jer je menadzerski čovek i za razliku od Muslina, slusa šta mu se kaže. Iskreno sam bio za smenu Muslina, a to se može primeniti na sadašnjeg selektora.
Draže mi je da poneku izgubimo, ali da bi voleo napokon da počnemo da igramo lep fudbal.
Mislim da je poslednja utakmica koju smo odigrali lepo, ona protiv Austrije u gostima pre cirka 12 godina kada nas je Antić vodio, a tada smo imali za klasu losije igrače.
Kod Muslina smo igrali samo dok je Tadic bio u formi, jer je njegova taktika bils, dajte Tadicu loptu on ce da smisli sta sa njom. Ni jedne krštene akcije cak ni iz prekida mi nemamo vec 10 godina. Antic je u svetskim okvirima ispodprosečan trener, ali i kao takav je svemirski brod za gotovo sve koji su dosli posle njega. Što govori da bilo koji prosecan trener, sa slobodom da sastavi tim, bi od nas nspravio moćnu ekipu.

Zika

pre 4 godine

Prvo kaže da je favorit zajedno sa Portugalijom i Ukrajinom za osvajanje prvog mesta, da bi posle rekao da nikako ne treba potceniti Litvaniju.

OLAF

pre 4 godine

Dobro morate razumeti da Krstajic nije govornik i verovatno ne ume uvek da se izrazi kako bi zeleo.. Ova izjava zvuci kao nedostatak ambicije ali sam siguran da je pokusavao da kaze kako danas svako igra fudbal... mi ovu reprezentaciju Ukrajine kao sto neko rece sa 3 i po igraca moramo da dobijemo samo na trcanje.. ko god igrao... A bilo bi bolje bar da nadju nekog ko ce da sastavi Krstajicu sta ce da kaze na konferenciji za stampu.. nije ovo tim nekog sela koje ima 20 stanovnika pa moze bilo sta da se kaze.. Ipak ima nekih ocekivanja.. pogotovo protiv reprezentacija kao sto je Ukrajina.. Kada sam poledao sastav nase mlade reprezentacije.. mislim da bi i oni pobedili Ukrajinu..

јд123

pre 4 godine

Neka mi neko da 3 razloga zasto je on jos uvek trener?
(zasto?!, 04. jun 2019 08:32)

да ли постоји један?
(мики, 4. jun 2019 11:00)

Постоји само један. Зато што је бескичмењак и дозвољава да му други састављају екипу. Да није храбар, него да има лузерски менталитет је потврдио и овом изјавом.

Bodibond

pre 4 godine

Koji mentalitet brale, idemo da ne izgubimo, a Ukrajina ima 3 i po igrača da valjaju
(skoba, 03. jun 2019 23:23)

Pjatov, Sevcuk, Stepanenko, Cingrinski, Konopljanka, Voronjin, Rakitski nisu 3 i po igraca vec duplo vise.

Brzina

pre 4 godine

Moguca je pobeda, ako Srbija u napadu igra sa Tadicem kao lažna devetka, sa dva BRZA krila , a svi ostali igrači mnogo trče i igraju PRESING!

.

pre 4 godine

Alo bosanac, igras protic Ukrajine od koje imas igrace par klasa iznad, i ti ides da ne izgubis. Kvalitetno ti nas zezas, kao i onaj tvoj "Kralj", svaka vam cast, ne bi tako bilo da nismo zasluzili.

Torcida Sarajevo

pre 4 godine

A Dalic prije odlucujuce tekme protiv te iste Ukrajine izjavio da se ide na pobjedu. I onda neki smatraju da je Hrvatska slucajno u finalu SPa

OLAF

pre 4 godine

Dobro morate razumeti da Krstajic nije govornik i verovatno ne ume uvek da se izrazi kako bi zeleo.. Ova izjava zvuci kao nedostatak ambicije ali sam siguran da je pokusavao da kaze kako danas svako igra fudbal... mi ovu reprezentaciju Ukrajine kao sto neko rece sa 3 i po igraca moramo da dobijemo samo na trcanje.. ko god igrao... A bilo bi bolje bar da nadju nekog ko ce da sastavi Krstajicu sta ce da kaze na konferenciji za stampu.. nije ovo tim nekog sela koje ima 20 stanovnika pa moze bilo sta da se kaze.. Ipak ima nekih ocekivanja.. pogotovo protiv reprezentacija kao sto je Ukrajina.. Kada sam poledao sastav nase mlade reprezentacije.. mislim da bi i oni pobedili Ukrajinu..

Mile lavz disko

pre 4 godine

A da probamo da odemo nekad da dobijemo. Uz dužno poštovanje Ukrajinu, takmičarska ekipa, ali osim Konopljanke i onog malog veznjaka iz Sitija, ostali svi igraju mahom za Genk, Dinamo Kijev i Šahtjor. Takođe, uz dužno poštovanje tim klubovima, naši igraju u boljim i hvala Bogu od ove godine, su i standardni, aj da pobedimo, a ne ziheraški da se branimo, dajte malo drskosti, ovo je sport, izgubi i Federer na travi, Rafa na šljaci, Nole na betonu, a ne u fudbalu, gde su iznenađenja moguća i češća (C. Zvezda Liverpul) , jer "Danas svi igraju fudbal", hajde i mi da ga zaigramo malo. Napred SRBIJA! ?

Тони Старк

pre 4 godine

Кад чујеш Сашу Ђорђевића и Богдана који кажу да иду на злато у Кину, свесни јачине Амера, али верујући у себе, па уђеш на вест где несрећни Младен Крстајић прича како фудбалери иду у Украјину ДА НЕ ИЗГУБЕ. Господе Боже!

Žlezdoklop

pre 4 godine

Pa dobro jel može neko da makne ove likove iz srpskog fudbala. Hrvat su tu preko, jel gleda ko već par decenija nekad i tamo. Oni kad igraju protiv Argentine idu da ih razbiju, a mi idemo protiv Kazahstana i sličnih samo da ne izgubimo. Dokle više??? Mrš u 3pm!!! Morao sam, ko će? Još bi ja da mi daju...

dusanculi

pre 4 godine

Sve dok budemo ulazili u utakmice sa ovakvim stavom nećemo nikada ništa uraditi bez obzira na ekipu kakvu budemo imali. Razumio bih da je s druge strane Francuska ili Španija pa da ideš probati ne izgubiti ali Ukrajina nije neko koga bi se trebali bojati iako su tradicionalno čvrsta ekipa koja nam baš ne odgovara. Treba ući u meč sa stavom, ajmo probati pobijediti!

sasa2015

pre 4 godine

Hahhahaha auuuu.. pa koji trener kaze idemo da ne izgubimo.. dakle bunker pa sta uradimo... uzaaaas ko nas vodi... hahhah katastrofa!!!!

Mare

pre 4 godine

Ne kaze se "idemo da izgubimo, vec odlazimo da se ne vratimo".
Tako govore pravi "ratnici", Krstajicu.
Dobro znas te pesme ali ih ne shvatas dovoljno zivopisno

Bodibond

pre 4 godine

Koji mentalitet brale, idemo da ne izgubimo, a Ukrajina ima 3 i po igrača da valjaju
(skoba, 03. jun 2019 23:23)

Pjatov, Sevcuk, Stepanenko, Cingrinski, Konopljanka, Voronjin, Rakitski nisu 3 i po igraca vec duplo vise.

SUPERMAN

pre 4 godine

Klasičan luzerski mentalitet, ne možeš ni igrati dobro kad ti je u mislima jedino bitno da ne izgubiš,radije bih gledao dobru igru pa makar i izgubili nego ova ispucavanja golmana na Mitrovića.

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Taj nas srpski fudbalski defetizam je uslovljena sivim fudbalskim eminencijama. Idemo tamo da ne izgubimo a u timu nam igra najbolji veznjak ovogodisnje Lige sampiona, imamo najboljeg strelca Nemacke lige i nekoliko igraca u zivotnoj formi. Umesto da odemo tamo i da igramo sa dva ili tri napadaca i muskom igrom porazimo nikad skromniju Ukrajinu, mi idemo tamo da stavimo dva zadnja vezna i jednog napadaca jer to je nekom u privatnom interesu. Jedini put za vreme Krstajiceve ere smo odigrali posteno kada smo bili prisiljeni da uvedemo drugog napadaca u mecu protiv Litvanije u ligi nacija kada smo jurili rezultat. To je bio pokazatelj da smo sa dva napadaca 50% jaci.

јд123

pre 4 godine

"Biće teško. Idemo tamo da ne izgubimo", rekao je Krstajić

Лузерски менталитет. Значи бункер, па шта буде. Уместо да каже ”идемо на победу” и да се игра нападачки. Па ако на крају испадне нерешено сви задовољни. Крстајићу зашто не изненадиш Украјину са два нападача, са Митровићем и Јовићем? Ма коме ја причам, човеку коме други састављају екипу и још пре утакмице одређују ко ће кога и када заменити без обзира на резултат. Једино што то може променити је ако се неко повреди и тако измена буде изнуђена.

Марко

pre 4 godine

Репрезентација чији играчки кадар на трансфермаркету је процењен на 354 милиона евра иде да не изгуби од репрезентације чији играчки кадар процењен на 142 милиона евра. Крстајићу, несрећо! Све осим победе је срамота.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Nisam siguran, ali mislim da od kad smo samostalni, a ima tome 13 godina, svaku utakmicu koji smo igrali sa Ukrajinom, mi smo izgubili.. Jesu bili prijateljski mecevi ali opet.

Ceca

pre 4 godine

Bojkot!!!! Na moj ekran necete, a kamoli na stadion da dodjem! Fudbal je u Srbiji umro zbog Ramadanija i njegovih pijuna Kokeze I Krstajica(između je jos jedan koji unistava sve redom, a rade za njega).

мики

pre 4 godine

још нешто. не може селектор Србије у било ком спорту да буде човек који не иде УВЕК на победу, па макар био и хокејашима на леду или бејзбол.

Zika

pre 4 godine

Prvo kaže da je favorit zajedno sa Portugalijom i Ukrajinom za osvajanje prvog mesta, da bi posle rekao da nikako ne treba potceniti Litvaniju.

Miloš

pre 4 godine

Sa ovakvim kukavičko-kalkulantskim stavom nikada ne može da se napravi uspeh. U svakoj igri treba da se ide na pobedu, inače je bolje ne gnjaviti ni publiku ni protivnika.

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

"Idemo da ne izgubimo" - u prevodu znači "ko pređa pola od naših igrača umrla mu ..." Kakva izjava, bez takmičarskog motiva da ikog napadneš i pobediš.

Ne igraš protiv Brazila, Španije ili Nemačke u gostima, već protiv Ukrajine!!!

jojuff

pre 4 godine

Kada cemo ici da pobjedimo? Imamo po imenima duplo bolje igrace.. Ali ne bi me zacidilo da ga Shevchenko razbije sa klupe. Taj se ne krije iza saveza...

Valjevska podvala

pre 4 godine

Fudbal, pogotovo domaći, nije materija koju pratim kao košarku, ali svakako smatram da ekipa mora da ide na pobedu i da ima kapacitet za to.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Cuj ti njega sta prica, pa igras protiv Ukrajine kojoj je najbolji igrac Jarmolenko, covek koji je vise povredjen nego zdrav, i Zincenko koji ima 23 godine na poziciji levog beka... Mogu misliti sta bi bilo da igramo protiv Francuza, Holandjana...

мики

pre 4 godine

Пауновић пре пута на светско првенство момцима каже да оду да узму трофеј. Овај бедник игра утакмице га не изгуби, а има играче да мужем свакога да победи. буквално. срамота.

lignjoslav

pre 4 godine

Ovaj čovek me sve više podseća na Muslina i što je najgore isto ima rezultate od kako je selektor, tako da se ne zanosite.
Nece biti smenjen dok me počne da gubi jer je menadzerski čovek i za razliku od Muslina, slusa šta mu se kaže. Iskreno sam bio za smenu Muslina, a to se može primeniti na sadašnjeg selektora.
Draže mi je da poneku izgubimo, ali da bi voleo napokon da počnemo da igramo lep fudbal.
Mislim da je poslednja utakmica koju smo odigrali lepo, ona protiv Austrije u gostima pre cirka 12 godina kada nas je Antić vodio, a tada smo imali za klasu losije igrače.
Kod Muslina smo igrali samo dok je Tadic bio u formi, jer je njegova taktika bils, dajte Tadicu loptu on ce da smisli sta sa njom. Ni jedne krštene akcije cak ni iz prekida mi nemamo vec 10 godina. Antic je u svetskim okvirima ispodprosečan trener, ali i kao takav je svemirski brod za gotovo sve koji su dosli posle njega. Što govori da bilo koji prosecan trener, sa slobodom da sastavi tim, bi od nas nspravio moćnu ekipu.

Slobodan

pre 4 godine

Kakav gubitnik. Usporedite samo njegove izjave i npr. Djordjevica. Idemo da ne izgubimo, laik jedan, amater. Kazes ti u motivaciji svom coveku da ne izgubimo a njemu u glavi ostane samo izgubimo. Eeee Krstajic selektor, strasno sam ga gotivio pre ovoga...

Uros Grozdanic

pre 4 godine

Slušaj ovog specijalca!? Da be izgubimo!? Pa ništa se nije promenilo u Srbiji, igra, razmišljanje I management je ostao potpuno isti.

sasa jokic

pre 4 godine

Srpska trenerska “skola”...sta bre da ne izgubis!? Ides bre da pobedis, tako rade pravi sportosti, uvek na pobedu! A ne da pravis alibi, ko neka ....

Ljuba

pre 4 godine

To je razlika između fudbalera i ostalih ekipnih sportova kod nas! Sale Đorđević kaže da ide na zlato bez pola tima...i niko mu ne zamera poraz od Slovenaca u finalu za dlaku. Isto kaže sad za SP, borba za zlato sa dream timom, pa šta bude.

krajisnik

pre 4 godine

Izjava baš onakva kakvu sam i očekivao od Krstajica...
"Ne idemo da pobjedimo, idemo da ne izgubimo, a i ako izgubimo, predstavicemo to kao našu pobjedu"

јд123

pre 4 godine

Neka mi neko da 3 razloga zasto je on jos uvek trener?
(zasto?!, 04. jun 2019 08:32)

да ли постоји један?
(мики, 4. jun 2019 11:00)

Постоји само један. Зато што је бескичмењак и дозвољава да му други састављају екипу. Да није храбар, него да има лузерски менталитет је потврдио и овом изјавом.