Tenis 50

Utorak, 30.04.2019.

11:45

"Novaka nešto muči, isti je kao posle Rolan Garosa 2016"

Luksemburžanin Žil Miler, koji se povukao krajem prošle sezone, rekao je da ga Novak Đoković podseća na period posle Rolan Garosa 2016.

"Novaka nešto muèi, isti je kao posle Rolan Garosa 2016" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Hmmm

pre 5 godina

Dejan
Nemam nista protiv teorije da se sprema za RG, ali me zanima nesto drugo. Zasto svi pisu da je ovo Rafin ocajan pocetak sezone i da ne igra bas najbolje? Zasto niko od komentatora nije napisao da se i on stedi za RG? Zasto se samo Novak stedi za RG, dok Rafa ocajno igra i nece biti spreman za RG? Eto, stvarno ne razumem.

Ahtung

pre 5 godina

Opterećuju ga mnoge stvari za koje mi i ne znamo. Kad malo splasne tenzija i počne fokusiranije da trenira, biće on opet onaj stari. Par loših rezultata i odmah teorije zavere.

21

pre 5 godina

Statistički gledano, bolje da ne osvoji RG. Obzirom kako njegov um funkcioniše, posle toga će osvojiti naredna tri GS. Realno, najbolji je bio posle frustracija protiv Nadala. U medjuvremenu, dosta toga se promenilo, ali ovo sluti da će RG da osvoji neko iz senke. Jednom je to uradio Vavrinka, ali on je stariji od obojice. Ako pobedi neko od "mališana" biće to početak kraja zlatne ere

klajić

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.
(Mislim da mislim, 30. april 2019 13:53)

Kako se to "spušta nivo igre"? I zašto? A još više - kako se onda "podiže". Baš me zanima.

andrak

pre 5 godina

... neko ima najjače sponzore, neko ima jaku porodicu, neko je miljenik publike, a neko se snašao sa kladioničarima... mora se nekako naplatiti uloženi trud... Uniklo je ladno platio Federeru daleko više novca nego što je Novak dobijao, a čim je zaztražio više, odrekli su ga se... Zato je Novak pronašao kompromis kako da nadoknadi spozorske ugovore, ATP poene i titule koje su važne...

Stevan

pre 5 godina

Velika četvorka je u problemima ne samo Nole, dok se nova ne nazire. Sa godinama je sve teže biti u top formi, nije tenis ili bilo koji sport jedina preokupacija posle tridesete. Novak je ostvario neostvarivo, grandiozno. Do sada je živeo za tenis, sada živi za sebe i svoju porodicu i igra tenis.

Dejan

pre 5 godina

Jasno je da se radi o kalkulaciji i pripremi tempiranoj za RG. Samo se bojim da Novak nije navikao tako, da igra kalakulisano. Moze da ga kosta kalkulacija. Navikao je on da gazi, a ne da mazi.

Vladimir

pre 5 godina

Dok nije bio tu gurislav vrac sve je bilo ok, stari Novak je bio na terenu gazio sve pred sobom.
Barem je to moje misljenje.
Pozdrav

kappa

pre 5 godina

Nadajte se hejteri!!!
Lagano vas navlači, a pokidaće RG!
Ima prioritete, a ostalo šta nabode..
Jedan od prioriteta su OI za koju godinu..
Ostalo i ne mora više..

Tamo daleko

pre 5 godina

Gorušica?Hemoroidi?
Ne zezajte se ljudi,ko sme sada i ovde da se kladi da Nole osvaja RG sa 3-0 u setovima u finalu?
Krize nema,osim kada Novak to poželi :-)

Pepe i amor

pre 5 godina

Pa naravno, u pravu je Žil Miler potpuno. Ključ Noletove igre i predstojećih nastupa na turnirima na šljaci zaključno sa RG je sam Nole naravno. Ovako kako se sada ponaša uopšte njegovi fanovi nemaju razloga da očekuju bilo kakav rezultat koji je na nivou jednog od najboljih igrača svih vremena što Novak svakako jeste. Bude li i dalje filozofirao o vanteniskim stvarima i "tražio sebe" na terenima najvećih svetskih turnira, od rekorda nema ništa. Mora da se fokusira na igru ako želi uspeh, zna on to vrlo dobro. U protivnom omlatiće ga neki anonimus na startu RG-a. I to je bolje da ga neki anonimus odma u startu pošalje kući nego recimo da ga Tim opet razbije sa 3:0 i setom sa nulom kao pre dve sezone ili Čekinato i njemu slični da ga razbijaju. Ovaj RG najveće šanse da osvoji, po svemu do sada viđenom, ima Dominik Tim naravno. Totalno nespreman i van forme je Rafa a Novak je trenutno u trećem planu, ne daje svojim ponašanjem nimalo naznake da ga titula na RG uopšte zanima. Tako da Dominik ima velike najveće izglede da uzme svoj prvi Slem u Parizu. Osim toga šljaka mu savršeno odgovara, najbolji je na toj podlozi i njemu dajem najveće šanse za uspeh u Parizu.

MikiMaus

pre 5 godina

Cijenim Novaka izuzetno. Sigurno igra najbolji tenis u proteklih 7-8 godina, izuzimajući "krizu" 2016. Ipak nisam siguran da će stici/oboriti rekord od 20GS. Daj Bože da griješim.

CATAPA

pre 5 godina

Istini za volju, Novak je i na Australian Open "briljirao" samo u dva najvažnija meča na kraju.
Tako da je poprilično jasno i šta je to što ga "muči" najviše: dosta mu je tenisa, celog tog cirkusa, podmatačina i sujeta, dosta mu je i onih koji ga mrze bez razloga i onih koji ga vole zato što nemaju nikoga drugog da vole. Igra još samo zbog preuzetih obaveza i nekad za dušu, kao protiv Nadala koji ga otprilike jedini i razume. Igra jer ako prestane, zaboraviće ga svi preko noći kao Mareja. A ni to mu se ne dopada jer se navukao na popularnost. On nije pevač pa da vrti stare pesme i stare hitove čak i novim naraštajima.

misterX

pre 5 godina

...ipak, najjaci su oni koji kazu da "namerno gubi u ranoj fazi turnira" da ne mora, sledece godine, da brani poene !!!
Nema on sta da brani, jer na kraju godine na rang listi se broje samo OSVOJENI POENI TEKUCE GODINE !!!

...prilicno glupo je i verovanje da gubi zbog tempiranja forme ????
Koji to covek na svetu zeli da zaradi manje novca ukoliko mu se pruza prilika da pobedama zaradi koji MILION EKSTRA !!???

Da li se vi odricete svoje plate, samo da bi (na papiru) sledece godine zaradili vise ???
Kakve gluposti !

Novak nije u formi, totalno je odsutan i deluje nemotivisano i totalno je "van tenisa".
To sto ja zelim da on pobedjuje i navijam za njega i radujem se pobedama...to je nesto drugo !

Nadam se da ce se vratiti tenisu - tu je sigurno najbolji...ali samo kad je iskren prema samom sebi !!!

No1vak

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Potpisujem!Ali broj minusa ce ti pokazati broj Kroasana i autosovinista na ovom sajtu

čutura

pre 5 godina

reci cu ti Mileru. novak glumi facu! to je njegov problem. kao lomi reket i besan je da bi vratio koncentraciju, a nasi stručni komentatori kažu kako je bitno ponekad slomiti reket. eto dokle je došlo. bes, vika I prostakluk su potrebni da bi pobedio. kad ti je pobeda postala bitnija od lepog ponašanja onda bato.... nema više gore. ima još vremena da se vrati, ali prvo mora da se ugleda na džentlmene tenisa; nadala i federera I onda kad nauci da se ponaša moći će nešto da uradi. ne vidim da može da osvoji više ni jedan grand slam ako I dalje bude glumio da je neko I nesto!

srle

pre 5 godina

Miler, koji je kao junior bio svetski broj jedan, kaže da ipak veruje da Novak ima šansu da obori rekord Rodžera Federera...

Poštovanje brate Milere!

Robert

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la...
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Taj Rodja se naosvajao drugih titula za to vreme, plus gomila GS finala, tako da nije ista situacija. Pa, i pored toga, terali su ga u penziju zbog dugog posta sa GS trofejima.

Bojan

pre 5 godina

Motivacija je u pitanju. Jednostavno on je od onih koji tako funkcionisu, mora uvek da ima jasan cilj i motiv ispred sebe. Prvo mesto po prvi put, pa kalendarski grend slam po prvi put, pa Roland Garos po prvi put, posle toga se izgubio, Wimbledon posle toga je osvojio jer je jako zeleo da ga sin gleda dok podize pehar, nakon toga je krenula prica o dostizanju Federera i od sada pa nadalje ce gristi na grend slemovima a kilaviti na svim drugim turnirima.

Bollotieri

pre 5 godina

Miler je u potpunom pravu sto se videlo od januara pa do Monte Carla.
Sva trojka je u krizi, odnosno polako odlaze sa scene. Moze se desiti
da svaki od njih osvoji jos koji GS, ali na kontinuranu dominaciju mogu
zaboraviti. Ipak su tu i godine.

Persona non granata

pre 5 godina

No1vak za tvoju informaciju je dobro da znaš da je Miler u svojoj karijeri zaradio 5.991.874 $ i da mu je najbolji plasman na ATP listi 27. mesto. Zar ti se ne čini nenormalnim to što ti pokušavaš da polemišeš sa njim.

Mislim da mislim

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.

Ваше Презиме

pre 5 godina

Како се не уморите више око Новака и његове форме, живота, и свега што уради или не уради? Више треба да славимо подизање стандарда у овој држави него пехара на неком ГС турниру.
Од првог примера сви имамо користи и јак утицај на бољи живот и здравље.
Од другог имамо само личну сатисфакцију и пролазно добро расположење.
А опет нам је битније то шта је један човек доручковао од тога да ли ми сами или наш комшија има шта да једе. Нема логике.

No1e GOAT i tacka!

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!

boki

pre 5 godina

Fokusirao sa na gran slemove, ocekuju ga tri u narednih 4 meseca, tako da mu je verovatno to prioritet. Mene ne brine trenutna situcija. Bice tesko li moze to Nole

lol

pre 5 godina

Kako su spremni da komentarišu Novaka i da analiziraju njegove igre, kad ne odigra prema očekivanju.
Kao da je on obavezan da stalno pobjeđuje.
Da li ovaj analizira Nadalove igre, da li on neku smetnju ima, od početka godine sve izgubio, Rodžer ne igra...a nema negađanja, kod njih sve u redu...

No1vak

pre 5 godina

Druze,aj ti uzivaj u penziji,idi na pecanje i gledaj svoja posla.Ispadas glup i smesan sa ovakvim izjavama.Cuj,trostruki osvajac GS koji "tankuje" na turnirima koji mu nisu prioritet i koji mu samo sluze za opipavanje i podizanje forme pred jedini cilj,naredni GS,po strucnjacima u penziji kojima je u teniskoj karijeri 1/4 GS bilo najvece dostignuce kao sto je Zil Miler,je u muci!Hahahahaha,ajde Miler,popij pivo i gledaj u jezero neko :D

Goran

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi antiNovakovci koji ce se gladne duse sloziti sa Milerom!Hahahahahah!Zar zaista neki pametan covek moze da kaze za tenisera koji je aktuelni vladar poslednja 3 GS i ubedljivo najbolji teniser na listi,da je muci,krizi ili sta god slicno tome?!Ljudi,Novak nije klinac od 22 zeljan dokazivanja!On u ovim godinama i sa ciljem koji ima,mora da ima i neku taktiku!Mora da odredi prioritete!Ne moze kao muva bez glave na svaki turnir da leti i ne misli na sutra.Naravno da ove turnire nije igrao ni sa 30% motivacije,a samim tim ni sa 20% snage,i naravno da mu je jedino bitan RG!Zasto Miler i "strucnjaci" slicni njemu to ne kazu za Nadala koji je popio samo takve samare na sljaci,na kojoj je "nedodirljiv"? Novak sve pametno radi,nista vi ne brinite

boki011

pre 5 godina

Priznacu da ga nešto muci ali tek posle Roland Garosa, pre toga ništa ne bi trebalo da mu bude bitno. Ako tamo ispadne ranije ili ga ne osvoji onda je u krizi. Samo da podsetim da je na tri poslednja gren slema pobedjivao u finalu sa po 3-0
Pozdrav svim dobronamernim ljubiteljima tenisa

Tribislav

pre 5 godina

Moram da priznam da mi je ovaj teniser možda najviše živaca pokidao u mojoj "navijačkoj karijeri". Nikakav šampion, a sa njim nikad nisi načisto. U razmeni ti pošalje 50 loptica, sa kojima bukvalno ne znaš sta da radis, ne možeš napasti nikako, možeš samo vratiti i čekati da on pogreši. Ubica tenisa zajedno sa Marejom i ostalima. P.S. mislim na Milera.

Greatness

pre 5 godina

Upetljao se u politiku prije vremena... Na strani je na kojoj nisu Nadal i Federer, a samim tim i na tapetu medija... Sve to oduzima fokus, koji definitivno nije primaran na teren...

boki011

pre 5 godina

Priznacu da ga nešto muci ali tek posle Roland Garosa, pre toga ništa ne bi trebalo da mu bude bitno. Ako tamo ispadne ranije ili ga ne osvoji onda je u krizi. Samo da podsetim da je na tri poslednja gren slema pobedjivao u finalu sa po 3-0
Pozdrav svim dobronamernim ljubiteljima tenisa

Greatness

pre 5 godina

Upetljao se u politiku prije vremena... Na strani je na kojoj nisu Nadal i Federer, a samim tim i na tapetu medija... Sve to oduzima fokus, koji definitivno nije primaran na teren...

Ваше Презиме

pre 5 godina

Како се не уморите више око Новака и његове форме, живота, и свега што уради или не уради? Више треба да славимо подизање стандарда у овој држави него пехара на неком ГС турниру.
Од првог примера сви имамо користи и јак утицај на бољи живот и здравље.
Од другог имамо само личну сатисфакцију и пролазно добро расположење.
А опет нам је битније то шта је један човек доручковао од тога да ли ми сами или наш комшија има шта да једе. Нема логике.

No1e GOAT i tacka!

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!

lol

pre 5 godina

Kako su spremni da komentarišu Novaka i da analiziraju njegove igre, kad ne odigra prema očekivanju.
Kao da je on obavezan da stalno pobjeđuje.
Da li ovaj analizira Nadalove igre, da li on neku smetnju ima, od početka godine sve izgubio, Rodžer ne igra...a nema negađanja, kod njih sve u redu...

MikiMaus

pre 5 godina

Cijenim Novaka izuzetno. Sigurno igra najbolji tenis u proteklih 7-8 godina, izuzimajući "krizu" 2016. Ipak nisam siguran da će stici/oboriti rekord od 20GS. Daj Bože da griješim.

CATAPA

pre 5 godina

Istini za volju, Novak je i na Australian Open "briljirao" samo u dva najvažnija meča na kraju.
Tako da je poprilično jasno i šta je to što ga "muči" najviše: dosta mu je tenisa, celog tog cirkusa, podmatačina i sujeta, dosta mu je i onih koji ga mrze bez razloga i onih koji ga vole zato što nemaju nikoga drugog da vole. Igra još samo zbog preuzetih obaveza i nekad za dušu, kao protiv Nadala koji ga otprilike jedini i razume. Igra jer ako prestane, zaboraviće ga svi preko noći kao Mareja. A ni to mu se ne dopada jer se navukao na popularnost. On nije pevač pa da vrti stare pesme i stare hitove čak i novim naraštajima.

Goran

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi antiNovakovci koji ce se gladne duse sloziti sa Milerom!Hahahahahah!Zar zaista neki pametan covek moze da kaze za tenisera koji je aktuelni vladar poslednja 3 GS i ubedljivo najbolji teniser na listi,da je muci,krizi ili sta god slicno tome?!Ljudi,Novak nije klinac od 22 zeljan dokazivanja!On u ovim godinama i sa ciljem koji ima,mora da ima i neku taktiku!Mora da odredi prioritete!Ne moze kao muva bez glave na svaki turnir da leti i ne misli na sutra.Naravno da ove turnire nije igrao ni sa 30% motivacije,a samim tim ni sa 20% snage,i naravno da mu je jedino bitan RG!Zasto Miler i "strucnjaci" slicni njemu to ne kazu za Nadala koji je popio samo takve samare na sljaci,na kojoj je "nedodirljiv"? Novak sve pametno radi,nista vi ne brinite

boki

pre 5 godina

Fokusirao sa na gran slemove, ocekuju ga tri u narednih 4 meseca, tako da mu je verovatno to prioritet. Mene ne brine trenutna situcija. Bice tesko li moze to Nole

No1vak

pre 5 godina

Druze,aj ti uzivaj u penziji,idi na pecanje i gledaj svoja posla.Ispadas glup i smesan sa ovakvim izjavama.Cuj,trostruki osvajac GS koji "tankuje" na turnirima koji mu nisu prioritet i koji mu samo sluze za opipavanje i podizanje forme pred jedini cilj,naredni GS,po strucnjacima u penziji kojima je u teniskoj karijeri 1/4 GS bilo najvece dostignuce kao sto je Zil Miler,je u muci!Hahahahaha,ajde Miler,popij pivo i gledaj u jezero neko :D

Bollotieri

pre 5 godina

Miler je u potpunom pravu sto se videlo od januara pa do Monte Carla.
Sva trojka je u krizi, odnosno polako odlaze sa scene. Moze se desiti
da svaki od njih osvoji jos koji GS, ali na kontinuranu dominaciju mogu
zaboraviti. Ipak su tu i godine.

misterX

pre 5 godina

...ipak, najjaci su oni koji kazu da "namerno gubi u ranoj fazi turnira" da ne mora, sledece godine, da brani poene !!!
Nema on sta da brani, jer na kraju godine na rang listi se broje samo OSVOJENI POENI TEKUCE GODINE !!!

...prilicno glupo je i verovanje da gubi zbog tempiranja forme ????
Koji to covek na svetu zeli da zaradi manje novca ukoliko mu se pruza prilika da pobedama zaradi koji MILION EKSTRA !!???

Da li se vi odricete svoje plate, samo da bi (na papiru) sledece godine zaradili vise ???
Kakve gluposti !

Novak nije u formi, totalno je odsutan i deluje nemotivisano i totalno je "van tenisa".
To sto ja zelim da on pobedjuje i navijam za njega i radujem se pobedama...to je nesto drugo !

Nadam se da ce se vratiti tenisu - tu je sigurno najbolji...ali samo kad je iskren prema samom sebi !!!

Robert

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la...
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Taj Rodja se naosvajao drugih titula za to vreme, plus gomila GS finala, tako da nije ista situacija. Pa, i pored toga, terali su ga u penziju zbog dugog posta sa GS trofejima.

čutura

pre 5 godina

reci cu ti Mileru. novak glumi facu! to je njegov problem. kao lomi reket i besan je da bi vratio koncentraciju, a nasi stručni komentatori kažu kako je bitno ponekad slomiti reket. eto dokle je došlo. bes, vika I prostakluk su potrebni da bi pobedio. kad ti je pobeda postala bitnija od lepog ponašanja onda bato.... nema više gore. ima još vremena da se vrati, ali prvo mora da se ugleda na džentlmene tenisa; nadala i federera I onda kad nauci da se ponaša moći će nešto da uradi. ne vidim da može da osvoji više ni jedan grand slam ako I dalje bude glumio da je neko I nesto!

Pepe i amor

pre 5 godina

Pa naravno, u pravu je Žil Miler potpuno. Ključ Noletove igre i predstojećih nastupa na turnirima na šljaci zaključno sa RG je sam Nole naravno. Ovako kako se sada ponaša uopšte njegovi fanovi nemaju razloga da očekuju bilo kakav rezultat koji je na nivou jednog od najboljih igrača svih vremena što Novak svakako jeste. Bude li i dalje filozofirao o vanteniskim stvarima i "tražio sebe" na terenima najvećih svetskih turnira, od rekorda nema ništa. Mora da se fokusira na igru ako želi uspeh, zna on to vrlo dobro. U protivnom omlatiće ga neki anonimus na startu RG-a. I to je bolje da ga neki anonimus odma u startu pošalje kući nego recimo da ga Tim opet razbije sa 3:0 i setom sa nulom kao pre dve sezone ili Čekinato i njemu slični da ga razbijaju. Ovaj RG najveće šanse da osvoji, po svemu do sada viđenom, ima Dominik Tim naravno. Totalno nespreman i van forme je Rafa a Novak je trenutno u trećem planu, ne daje svojim ponašanjem nimalo naznake da ga titula na RG uopšte zanima. Tako da Dominik ima velike najveće izglede da uzme svoj prvi Slem u Parizu. Osim toga šljaka mu savršeno odgovara, najbolji je na toj podlozi i njemu dajem najveće šanse za uspeh u Parizu.

Bojan

pre 5 godina

Motivacija je u pitanju. Jednostavno on je od onih koji tako funkcionisu, mora uvek da ima jasan cilj i motiv ispred sebe. Prvo mesto po prvi put, pa kalendarski grend slam po prvi put, pa Roland Garos po prvi put, posle toga se izgubio, Wimbledon posle toga je osvojio jer je jako zeleo da ga sin gleda dok podize pehar, nakon toga je krenula prica o dostizanju Federera i od sada pa nadalje ce gristi na grend slemovima a kilaviti na svim drugim turnirima.

No1vak

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Potpisujem!Ali broj minusa ce ti pokazati broj Kroasana i autosovinista na ovom sajtu

Mislim da mislim

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.

srle

pre 5 godina

Miler, koji je kao junior bio svetski broj jedan, kaže da ipak veruje da Novak ima šansu da obori rekord Rodžera Federera...

Poštovanje brate Milere!

klajić

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.
(Mislim da mislim, 30. april 2019 13:53)

Kako se to "spušta nivo igre"? I zašto? A još više - kako se onda "podiže". Baš me zanima.

Tribislav

pre 5 godina

Moram da priznam da mi je ovaj teniser možda najviše živaca pokidao u mojoj "navijačkoj karijeri". Nikakav šampion, a sa njim nikad nisi načisto. U razmeni ti pošalje 50 loptica, sa kojima bukvalno ne znaš sta da radis, ne možeš napasti nikako, možeš samo vratiti i čekati da on pogreši. Ubica tenisa zajedno sa Marejom i ostalima. P.S. mislim na Milera.

Stevan

pre 5 godina

Velika četvorka je u problemima ne samo Nole, dok se nova ne nazire. Sa godinama je sve teže biti u top formi, nije tenis ili bilo koji sport jedina preokupacija posle tridesete. Novak je ostvario neostvarivo, grandiozno. Do sada je živeo za tenis, sada živi za sebe i svoju porodicu i igra tenis.

Vladimir

pre 5 godina

Dok nije bio tu gurislav vrac sve je bilo ok, stari Novak je bio na terenu gazio sve pred sobom.
Barem je to moje misljenje.
Pozdrav

Hmmm

pre 5 godina

Dejan
Nemam nista protiv teorije da se sprema za RG, ali me zanima nesto drugo. Zasto svi pisu da je ovo Rafin ocajan pocetak sezone i da ne igra bas najbolje? Zasto niko od komentatora nije napisao da se i on stedi za RG? Zasto se samo Novak stedi za RG, dok Rafa ocajno igra i nece biti spreman za RG? Eto, stvarno ne razumem.

Dejan

pre 5 godina

Jasno je da se radi o kalkulaciji i pripremi tempiranoj za RG. Samo se bojim da Novak nije navikao tako, da igra kalakulisano. Moze da ga kosta kalkulacija. Navikao je on da gazi, a ne da mazi.

Persona non granata

pre 5 godina

No1vak za tvoju informaciju je dobro da znaš da je Miler u svojoj karijeri zaradio 5.991.874 $ i da mu je najbolji plasman na ATP listi 27. mesto. Zar ti se ne čini nenormalnim to što ti pokušavaš da polemišeš sa njim.

Ahtung

pre 5 godina

Opterećuju ga mnoge stvari za koje mi i ne znamo. Kad malo splasne tenzija i počne fokusiranije da trenira, biće on opet onaj stari. Par loših rezultata i odmah teorije zavere.

Tamo daleko

pre 5 godina

Gorušica?Hemoroidi?
Ne zezajte se ljudi,ko sme sada i ovde da se kladi da Nole osvaja RG sa 3-0 u setovima u finalu?
Krize nema,osim kada Novak to poželi :-)

kappa

pre 5 godina

Nadajte se hejteri!!!
Lagano vas navlači, a pokidaće RG!
Ima prioritete, a ostalo šta nabode..
Jedan od prioriteta su OI za koju godinu..
Ostalo i ne mora više..

andrak

pre 5 godina

... neko ima najjače sponzore, neko ima jaku porodicu, neko je miljenik publike, a neko se snašao sa kladioničarima... mora se nekako naplatiti uloženi trud... Uniklo je ladno platio Federeru daleko više novca nego što je Novak dobijao, a čim je zaztražio više, odrekli su ga se... Zato je Novak pronašao kompromis kako da nadoknadi spozorske ugovore, ATP poene i titule koje su važne...

21

pre 5 godina

Statistički gledano, bolje da ne osvoji RG. Obzirom kako njegov um funkcioniše, posle toga će osvojiti naredna tri GS. Realno, najbolji je bio posle frustracija protiv Nadala. U medjuvremenu, dosta toga se promenilo, ali ovo sluti da će RG da osvoji neko iz senke. Jednom je to uradio Vavrinka, ali on je stariji od obojice. Ako pobedi neko od "mališana" biće to početak kraja zlatne ere

No1vak

pre 5 godina

Druze,aj ti uzivaj u penziji,idi na pecanje i gledaj svoja posla.Ispadas glup i smesan sa ovakvim izjavama.Cuj,trostruki osvajac GS koji "tankuje" na turnirima koji mu nisu prioritet i koji mu samo sluze za opipavanje i podizanje forme pred jedini cilj,naredni GS,po strucnjacima u penziji kojima je u teniskoj karijeri 1/4 GS bilo najvece dostignuce kao sto je Zil Miler,je u muci!Hahahahaha,ajde Miler,popij pivo i gledaj u jezero neko :D

No1e GOAT i tacka!

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!

čutura

pre 5 godina

reci cu ti Mileru. novak glumi facu! to je njegov problem. kao lomi reket i besan je da bi vratio koncentraciju, a nasi stručni komentatori kažu kako je bitno ponekad slomiti reket. eto dokle je došlo. bes, vika I prostakluk su potrebni da bi pobedio. kad ti je pobeda postala bitnija od lepog ponašanja onda bato.... nema više gore. ima još vremena da se vrati, ali prvo mora da se ugleda na džentlmene tenisa; nadala i federera I onda kad nauci da se ponaša moći će nešto da uradi. ne vidim da može da osvoji više ni jedan grand slam ako I dalje bude glumio da je neko I nesto!

Tribislav

pre 5 godina

Moram da priznam da mi je ovaj teniser možda najviše živaca pokidao u mojoj "navijačkoj karijeri". Nikakav šampion, a sa njim nikad nisi načisto. U razmeni ti pošalje 50 loptica, sa kojima bukvalno ne znaš sta da radis, ne možeš napasti nikako, možeš samo vratiti i čekati da on pogreši. Ubica tenisa zajedno sa Marejom i ostalima. P.S. mislim na Milera.

lol

pre 5 godina

Kako su spremni da komentarišu Novaka i da analiziraju njegove igre, kad ne odigra prema očekivanju.
Kao da je on obavezan da stalno pobjeđuje.
Da li ovaj analizira Nadalove igre, da li on neku smetnju ima, od početka godine sve izgubio, Rodžer ne igra...a nema negađanja, kod njih sve u redu...

Pepe i amor

pre 5 godina

Pa naravno, u pravu je Žil Miler potpuno. Ključ Noletove igre i predstojećih nastupa na turnirima na šljaci zaključno sa RG je sam Nole naravno. Ovako kako se sada ponaša uopšte njegovi fanovi nemaju razloga da očekuju bilo kakav rezultat koji je na nivou jednog od najboljih igrača svih vremena što Novak svakako jeste. Bude li i dalje filozofirao o vanteniskim stvarima i "tražio sebe" na terenima najvećih svetskih turnira, od rekorda nema ništa. Mora da se fokusira na igru ako želi uspeh, zna on to vrlo dobro. U protivnom omlatiće ga neki anonimus na startu RG-a. I to je bolje da ga neki anonimus odma u startu pošalje kući nego recimo da ga Tim opet razbije sa 3:0 i setom sa nulom kao pre dve sezone ili Čekinato i njemu slični da ga razbijaju. Ovaj RG najveće šanse da osvoji, po svemu do sada viđenom, ima Dominik Tim naravno. Totalno nespreman i van forme je Rafa a Novak je trenutno u trećem planu, ne daje svojim ponašanjem nimalo naznake da ga titula na RG uopšte zanima. Tako da Dominik ima velike najveće izglede da uzme svoj prvi Slem u Parizu. Osim toga šljaka mu savršeno odgovara, najbolji je na toj podlozi i njemu dajem najveće šanse za uspeh u Parizu.

Greatness

pre 5 godina

Upetljao se u politiku prije vremena... Na strani je na kojoj nisu Nadal i Federer, a samim tim i na tapetu medija... Sve to oduzima fokus, koji definitivno nije primaran na teren...

Goran

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi antiNovakovci koji ce se gladne duse sloziti sa Milerom!Hahahahahah!Zar zaista neki pametan covek moze da kaze za tenisera koji je aktuelni vladar poslednja 3 GS i ubedljivo najbolji teniser na listi,da je muci,krizi ili sta god slicno tome?!Ljudi,Novak nije klinac od 22 zeljan dokazivanja!On u ovim godinama i sa ciljem koji ima,mora da ima i neku taktiku!Mora da odredi prioritete!Ne moze kao muva bez glave na svaki turnir da leti i ne misli na sutra.Naravno da ove turnire nije igrao ni sa 30% motivacije,a samim tim ni sa 20% snage,i naravno da mu je jedino bitan RG!Zasto Miler i "strucnjaci" slicni njemu to ne kazu za Nadala koji je popio samo takve samare na sljaci,na kojoj je "nedodirljiv"? Novak sve pametno radi,nista vi ne brinite

boki

pre 5 godina

Fokusirao sa na gran slemove, ocekuju ga tri u narednih 4 meseca, tako da mu je verovatno to prioritet. Mene ne brine trenutna situcija. Bice tesko li moze to Nole

boki011

pre 5 godina

Priznacu da ga nešto muci ali tek posle Roland Garosa, pre toga ništa ne bi trebalo da mu bude bitno. Ako tamo ispadne ranije ili ga ne osvoji onda je u krizi. Samo da podsetim da je na tri poslednja gren slema pobedjivao u finalu sa po 3-0
Pozdrav svim dobronamernim ljubiteljima tenisa

Bollotieri

pre 5 godina

Miler je u potpunom pravu sto se videlo od januara pa do Monte Carla.
Sva trojka je u krizi, odnosno polako odlaze sa scene. Moze se desiti
da svaki od njih osvoji jos koji GS, ali na kontinuranu dominaciju mogu
zaboraviti. Ipak su tu i godine.

kappa

pre 5 godina

Nadajte se hejteri!!!
Lagano vas navlači, a pokidaće RG!
Ima prioritete, a ostalo šta nabode..
Jedan od prioriteta su OI za koju godinu..
Ostalo i ne mora više..

Tamo daleko

pre 5 godina

Gorušica?Hemoroidi?
Ne zezajte se ljudi,ko sme sada i ovde da se kladi da Nole osvaja RG sa 3-0 u setovima u finalu?
Krize nema,osim kada Novak to poželi :-)

andrak

pre 5 godina

... neko ima najjače sponzore, neko ima jaku porodicu, neko je miljenik publike, a neko se snašao sa kladioničarima... mora se nekako naplatiti uloženi trud... Uniklo je ladno platio Federeru daleko više novca nego što je Novak dobijao, a čim je zaztražio više, odrekli su ga se... Zato je Novak pronašao kompromis kako da nadoknadi spozorske ugovore, ATP poene i titule koje su važne...

No1vak

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la... A No1e OSVOJI zadnja 3 GS naslova ZAREDOM i odmah napadi sa svih strana i pritisci!? Jasno je o cemu se radi! No1e je prejak za sve i svi znaju da ne mogu da ga pobede kada igra svoj najbolji tenis tj. kada je mentalno spreman i miran, zato mu i podmecu sa svih strana i vrse pritisak jer nema drugog nacina da ga pobede osim da ga izbace iz koloseka. Ali nema sanse da No1e popusti!!!
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Potpisujem!Ali broj minusa ce ti pokazati broj Kroasana i autosovinista na ovom sajtu

Robert

pre 5 godina

Rodja osvoji ravno nula GS naslova u periodu od gotovo 5 godina (od W2012 do AO2017) i niko ni ne pomene da rodju nesto muci, da je u krizi i tra la la...
(No1e GOAT i tacka!, 30. april 2019 13:31)

Taj Rodja se naosvajao drugih titula za to vreme, plus gomila GS finala, tako da nije ista situacija. Pa, i pored toga, terali su ga u penziju zbog dugog posta sa GS trofejima.

Dejan

pre 5 godina

Jasno je da se radi o kalkulaciji i pripremi tempiranoj za RG. Samo se bojim da Novak nije navikao tako, da igra kalakulisano. Moze da ga kosta kalkulacija. Navikao je on da gazi, a ne da mazi.

Ваше Презиме

pre 5 godina

Како се не уморите више око Новака и његове форме, живота, и свега што уради или не уради? Више треба да славимо подизање стандарда у овој држави него пехара на неком ГС турниру.
Од првог примера сви имамо користи и јак утицај на бољи живот и здравље.
Од другог имамо само личну сатисфакцију и пролазно добро расположење.
А опет нам је битније то шта је један човек доручковао од тога да ли ми сами или наш комшија има шта да једе. Нема логике.

Bojan

pre 5 godina

Motivacija je u pitanju. Jednostavno on je od onih koji tako funkcionisu, mora uvek da ima jasan cilj i motiv ispred sebe. Prvo mesto po prvi put, pa kalendarski grend slam po prvi put, pa Roland Garos po prvi put, posle toga se izgubio, Wimbledon posle toga je osvojio jer je jako zeleo da ga sin gleda dok podize pehar, nakon toga je krenula prica o dostizanju Federera i od sada pa nadalje ce gristi na grend slemovima a kilaviti na svim drugim turnirima.

misterX

pre 5 godina

...ipak, najjaci su oni koji kazu da "namerno gubi u ranoj fazi turnira" da ne mora, sledece godine, da brani poene !!!
Nema on sta da brani, jer na kraju godine na rang listi se broje samo OSVOJENI POENI TEKUCE GODINE !!!

...prilicno glupo je i verovanje da gubi zbog tempiranja forme ????
Koji to covek na svetu zeli da zaradi manje novca ukoliko mu se pruza prilika da pobedama zaradi koji MILION EKSTRA !!???

Da li se vi odricete svoje plate, samo da bi (na papiru) sledece godine zaradili vise ???
Kakve gluposti !

Novak nije u formi, totalno je odsutan i deluje nemotivisano i totalno je "van tenisa".
To sto ja zelim da on pobedjuje i navijam za njega i radujem se pobedama...to je nesto drugo !

Nadam se da ce se vratiti tenisu - tu je sigurno najbolji...ali samo kad je iskren prema samom sebi !!!

MikiMaus

pre 5 godina

Cijenim Novaka izuzetno. Sigurno igra najbolji tenis u proteklih 7-8 godina, izuzimajući "krizu" 2016. Ipak nisam siguran da će stici/oboriti rekord od 20GS. Daj Bože da griješim.

klajić

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.
(Mislim da mislim, 30. april 2019 13:53)

Kako se to "spušta nivo igre"? I zašto? A još više - kako se onda "podiže". Baš me zanima.

Vladimir

pre 5 godina

Dok nije bio tu gurislav vrac sve je bilo ok, stari Novak je bio na terenu gazio sve pred sobom.
Barem je to moje misljenje.
Pozdrav

Mislim da mislim

pre 5 godina

Ne muci ga nista posebno,samo je spustio nivo igre,medjutim mislio je da ce i sa tim da pobedjuje,zato i ono nerviranje.Mislim da ce polako poceti da ga podize sada kada se Roland Garos bude blizio.

21

pre 5 godina

Statistički gledano, bolje da ne osvoji RG. Obzirom kako njegov um funkcioniše, posle toga će osvojiti naredna tri GS. Realno, najbolji je bio posle frustracija protiv Nadala. U medjuvremenu, dosta toga se promenilo, ali ovo sluti da će RG da osvoji neko iz senke. Jednom je to uradio Vavrinka, ali on je stariji od obojice. Ako pobedi neko od "mališana" biće to početak kraja zlatne ere

Stevan

pre 5 godina

Velika četvorka je u problemima ne samo Nole, dok se nova ne nazire. Sa godinama je sve teže biti u top formi, nije tenis ili bilo koji sport jedina preokupacija posle tridesete. Novak je ostvario neostvarivo, grandiozno. Do sada je živeo za tenis, sada živi za sebe i svoju porodicu i igra tenis.

CATAPA

pre 5 godina

Istini za volju, Novak je i na Australian Open "briljirao" samo u dva najvažnija meča na kraju.
Tako da je poprilično jasno i šta je to što ga "muči" najviše: dosta mu je tenisa, celog tog cirkusa, podmatačina i sujeta, dosta mu je i onih koji ga mrze bez razloga i onih koji ga vole zato što nemaju nikoga drugog da vole. Igra još samo zbog preuzetih obaveza i nekad za dušu, kao protiv Nadala koji ga otprilike jedini i razume. Igra jer ako prestane, zaboraviće ga svi preko noći kao Mareja. A ni to mu se ne dopada jer se navukao na popularnost. On nije pevač pa da vrti stare pesme i stare hitove čak i novim naraštajima.

Ahtung

pre 5 godina

Opterećuju ga mnoge stvari za koje mi i ne znamo. Kad malo splasne tenzija i počne fokusiranije da trenira, biće on opet onaj stari. Par loših rezultata i odmah teorije zavere.

Persona non granata

pre 5 godina

No1vak za tvoju informaciju je dobro da znaš da je Miler u svojoj karijeri zaradio 5.991.874 $ i da mu je najbolji plasman na ATP listi 27. mesto. Zar ti se ne čini nenormalnim to što ti pokušavaš da polemišeš sa njim.

srle

pre 5 godina

Miler, koji je kao junior bio svetski broj jedan, kaže da ipak veruje da Novak ima šansu da obori rekord Rodžera Federera...

Poštovanje brate Milere!

Hmmm

pre 5 godina

Dejan
Nemam nista protiv teorije da se sprema za RG, ali me zanima nesto drugo. Zasto svi pisu da je ovo Rafin ocajan pocetak sezone i da ne igra bas najbolje? Zasto niko od komentatora nije napisao da se i on stedi za RG? Zasto se samo Novak stedi za RG, dok Rafa ocajno igra i nece biti spreman za RG? Eto, stvarno ne razumem.