Košarka 152

Petak, 05.04.2019.

15:50

Tomić odgovorio Trinkijeriju: Trener sam Zvezde, a ne boksera

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da iz Partizana namerno prave pritisak i provociraju.

Tomiæ odgovorio Trinkijeriju: Trener sam Zvezde, a ne boksera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Александар

pre 5 godina

Аууу Тринки брате, претерао си са метафорама и Дантеом. Јел видиш какав хаос то може да проузрокује у појединим мозговима?

Boris

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola. 
(ntt, 05. april 2019 16:35) 

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.
(nista o nicemu, 06. april 2019 00:03)

Sta je radio, udarao Bodirogu?

Ostin A

pre 5 godina

Trinkijeriju nije problem, osvojio je kup, igra protiv mnogo jačeg protivnika, niko neće osuđivati Partizan zbog 2:1 poraza.

Sa druge strane Tomiću leti glava ako izgubi protiv Partizana. Mnogo je veći pritisak na trenera Crvene Zvezde.

Iskreno veliki je hendikep što u ovoj utakmici ne igra Džo Regland, jer on ne razume ovu ukorenjenu mržnju između ova dva kluba, između ova dva navijačka tabora... pa ne može da se slomi od tog pritiska.

taske

pre 5 godina

Zasto se na ovim prostorima nece naci neko ko ce ignorisati sve sto prica rival i jednostavno uzivati u igri.Sva ova prepucavanja i price,igrajte basket i cutite,posle lepo analizirajte utakmice, ako izgubite priznajte da su bili bolji i kraj.Nego tako mi funkcionisemo, uvijek nam je neko drugi kriv i uvijek nekoga moramo provocirati..

nista o nicemu

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola.
(ntt, 05. april 2019 16:35)

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.

devilhimself

pre 5 godina

Regland NIJE POVREDJEN!!! Nema para i nece da igra, najverovatnije do kraja sezone. Celu ovu covicevu eru u zvezdi obelezile su lazi i igranke, konstantno, svake sezone. Nije mi jasno zasto se laze za reglanda, nije decko nogu polomio i ne daj boze, kakva je to povreda da dve najbitnije tekme u sezoni ne igra. Ali, to je stranac, profesionalac, samo pare, odradi ugovor i CIAO. Nema pojma on sta je zvezda, sta znaci derbi, titula,a mi vec drugu sezonu pretrpani legionarima koji upravo te stvari ne znaju i u tome lezi neuspeh. Naravno pored COVICEVIH ZETOVA, SINOVA, TRENERA PRAKTIKANATA...

Mirko

pre 5 godina

Zvezda se žalila na suđenje - s pravom, onda se Partizani žalili na suđenje, recipročno, ali oni nisu ni bili ugroženi, već su hteli da deluju "preventivno" da se žale pa da se dodatno izvrši pritisak.
Nama su već dve titule u poslednjih godinu i po dana uzete od strane sudija, i ne želimo da se to opet desi. Al đavo ne spava, tako da ćemo biti oprezni.

Ostoja naravno preteruje i političari, ali on je političar i to mu je posao, a Trinkijeri je uglavnom ok, manje-više, pričao je o svom doživljaju utakmice (boks i sl.) i to je njegova lična stvar i doživljaj, ali isto tako ne mora i mi da pričamo tim terminima, pa se slažem i sa Tomićem da treba da se držimo košarke i terena.

Na terenu će nam nedostajati Reglend, ne zato što nema ko da ga zameni, nego zato što smo uglavnom čitavu sezonu zavisili ponajviše od njega.
Ali šta je tu je, nije on taj koji dobija ovu utakmicu, već Čović, Dobrić, Beron i Perperoglu, a očekujem i od Lazića, Cirbesa, Odža, Davidovca, Simanića, Fajea i dosta.

bocko

pre 5 godina

Umesto prepucavanja, bolje ti nama objasni zasto Lazic ima prednost nad, u odbrani barem jednakim, a u napadu mnogo boljim Dobricem? Ili to novinari ne smeju da pitaju?Kao i otkud Beron pored Lendejla u Nisu?

Aca

pre 5 godina

veliki štrumpf@
Brate jel si ti sad upravo priznao da si glup i da se još ponosiš tim... jbt pa ovaj forum je šou :D Nemoj da se ljutiš, al baš sam se ismejao...mislim ne pravim se ja glup sad, otprilike znam šta si hteo da kažeš, al džaba kad ti ne ide. :D :D :D

BrankoBB

pre 5 godina

Navijač sam zvezde i volim košarku. Iskreno teško je navijati za zvezdu pored covica i tomica to mu dođje da deliš iste vrednosti. Po izjavama vidi se da tomić oseća veći pritisak i to sigurno daje šansu partizanu. A zašto da ne, neka kulturnija ekipa pobedi.

nikad zvezdaš nikad delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 5. april 2019 18:50)

matori, vidi ti u tom rečniku šta znači izlapeo.

Malkom

pre 5 godina

Da je tu Radonja pa da se čovek zaista plaši. Ovako, dobijamo bez veće teškiće. Džok je nezaudtavljiv. S one strane, Ćović Mlađi je fantastičan, ali ne može ni on sam. Biće 5 do 10 razlike za Partizan.

miki miki veliki

pre 5 godina

Rece covek koji je poznat kao bokser u igrackim danima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (yanko, 5. april 2019 19:37)

ih bokser, nije ono sa strane na mufte boks.

Dr Hitch

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi
(Zvezdas, 05. april 2019 17:00)
Majstore, ne znam kako ti razmisljas, ali ja nikada ne bih svog sunarodnika udario, i to još sa ledja. Košarka je sport pun kontakta, ali zna se odlično šta je namerno a šta ne. Kad god Zvezda pobedi, ja svojim drugarima čestitam, kao što sam to uradio posle prve utakmice, i sutra ću ako se to ponovi, a kao partizanovac se nadam da neće, normalno. Na sudjenje se nikada nisam "vadio", niti smatram da to treba raditi, jedino ako se ne desi nešto slično onome u polufinalu SP - a 2010. godine, što je zaista bila neviđena sramota, a manjih grešaka će uvek biti i uvek će neko biti nezadovoljan. Nadam se dobroj i korektnoj borbi, pa neka bolji pobedi.

киза Д

pre 5 godina

ZUJA....није Берон искључен...Јесте Перпероглу и то због две неспортске...Битноје дамо да напишеш нешто..штета..

stoler

pre 5 godina

Rece lik koji je trener kluba poznatog po stancanju saopstenja na sat, kreiranju raznih medijskih pritisaka, ciji predsednik vec mesecima po raznim televizijama i medijima svaki dan kreira upravo sve ovo o cemu tomic prica. A znamo i tebe nesretnice tomicu, nismo zaboravili kako si udario Bodirogu, tako da tvoje reci i nemaju bas neku tezinu. Ali ajde, kazi i ti nesto, jos se samo ti nisi oglasio.

ja

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera. 
(ja, 5. april 2019 18:02) 

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 05. april 2019 18:50)

Izgled da je tebi potreban rečnik...

ValterNBG

pre 5 godina

Jeste,Tomic nema pojma,to je tacno.Dakle,jedinstvena prilika da se obogatite.Trk u kladzu,pogledajte kvotu I sa smeskom stavite sve na Partizan.Los trener(izmedju ostalog nije nacitan kao vas),Regland ne igra,Zvezdini navijaci nikakvi -tako reci nemamo prednost domaceg terena,evo,cak nam I Belosevic ne sudi,to nam je kraj.Ako nista,prekosutra,tu su Buducnost ili Cedevita,pa nece valjda Zvezda opet u EL.Brrrrrr,grozan osecaj Grobosi,jel da?

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati
(wer, 05. april 2019 18:04)

Cenis da cete pobediti ?
Opet se ložite ?

Sequla

pre 5 godina

Najgore od svega je sto imam osjecaj da ce ove godine da osvoji tim na koji ali bukvalno NIKO, ali NIKO ne racuna... Realno je da osvoji Buducnost, isto tako i Zvezda i Partizan, ali posle sve ove buke, halabuke, ludila, nesto mi se cini da ce da osvoji Cedevitica, a mi svi cemo palac u usta .... Svake godine su pominjanji kao jedni od favorita, pricalo se o njima i ne uradise nista... ove godine niko ne pominje njih i bice da nam ga uvale svima :D

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Bolest, 5. april 2019 17:04)
Onog istog Murića koji je Dženkinsa udario pesnicom s leđa? Ili udario na samom kraju utakmice isto s leđa? Ti porediš udarac u borbi za loptu sa namernim udaranjem igrača bez lopte. Blago majci koja te rodila...

wer

pre 5 godina

pa deluje da ovaj vas sve shvata bukvalno, kao neko dete od 5 godina :)

trinki je jedan super korektan tip i dingospo, koristi duhovite sportske metafore, a do skoro sam mislio i da je tomic slican

ali polako vidim da ga je coki uzeo pod svoje..
ako puknete (sto od srca zelim), vi cete mu sami skinuti glavu, to vam je zastitni znak svi ovih 'uspesnih' godina

el ste gledali klip kako radonju neki likovi prave od blata?
eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati

Diogen

pre 5 godina

Kaže da nije trener boksera neko ko je 2002. god. u utakmici između Olimpijakosa i Patinaikosa, mučki s leđa udario pesnicom u glavu Dejana
Bodirogu dok je ovaj razdvajao zavađene igrače i nikakav direktan sukob nije imao sa podmuklim Tomićem.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.

Zuja

pre 5 godina

zuja...sa maksimumom od 33 posto suta. E moj ti. Da je Partizan bio bar na 50 posto bilo bi laganih 15 razlike.
(Frida, 05. april 2019 17:50)

Pre nego sto sednes za tastaturu proveris statistiku.Zvezda sut za dva 35% Sut za tri 3/ 20 Sut za jedan 14/ 24

ja

pre 5 godina

Upamtite ovaj komentar, biće za sve vrlo neočekivan razvoj meča. Partizan će silovito krenuti i imati 20+ razlike već na poluvremenu. Zatim će Zvezda u drugom poluvremenu da se vraća, ozbiljno preti, na krilima Filipa Čovića, ali Partizan će ipak odoleti.

milke

pre 5 godina

Regland neće igrati. Super, dobio si što si zaslužio, umesto da dovedeš još jednog dobrog pleja, ti gomilaš „šutere“. Celu sezonu govogrimo da si loš trener i još nas nisi demantovao. Smo Bog i odličan šut nas mogu spasiti, pošto igru nemamo.

Nebojsa

pre 5 godina

Frankie five angels, 05. april 2019 16:29
Pentandjeli, ruka ti se pozlatila. Ama si upotrebio svih trideset slova, cak i neko vise, nema nikakve sanse da ce te skapirati. Mozda uz ekspertizu a i tada veoma tesko...

Zuja

pre 5 godina

Hahahaha Partizan ima TRENERCINU dok zvezdica ima ekonoma Olimpijakosa ... Bez Renglenda nemaju sanse ... bice najlaksi derbi
(Teofil, 05. april 2019 15:50

Bice tu Beron nece mu sudije dati dve tehnicke, nec biti onako katastrofalan sut za tri i slobodna bacanja.Sa Beronom bi vas dobili, sa polovinom bacanja takodje a da ne govorim o trojkama.Bilo bi 15 razlike.Vi ste bili na maksimumu

Frida

pre 5 godina

Ladno ne Konrad metaforu. Zasto me to ne cudi? I nemoj o niskim udarcima, kad si ti onako najprljavije moguće udario Bodirogu. U pravom si klubu.

Kojo

pre 5 godina

Mrzim ovakva saopstenja kao što je dao Tomić. Nije smak sveta ako izgubimo. Znači praviš alibi jer nisi siguran u svoje igrače. Sezona se svela na ovo. Ispadanje iz E.K je oprošteno zbog ABA lige. Ukoliko izgubimo titulu na šta nam se svodi sezona na KLS. Da li zbog toga dovodimo igrače kao što su Stratos, Regland, KC Rivers i ekipa. Poraz ne treba da spominje uopšte. Onog momenta kad izgubi utakmicu treba da se pakuje i putuje. Razumem da neće da diže igračima tenziju al ne može ni ovako da priča dan pred meč. Kako ćemo lako ćemo. Zbog čega smo završili sezonu sa samo jednim porazom da bismo izgubili u polufinalu? Onda smo mogli tempirati formu i igrati E.K sa srcem a ne kao slučajni prolaznici. Kako god da se sutra završi nadam se Srbima u Evroligi. Neka bolji pobedi.

Bolest

pre 5 godina

A setimo se kako je Pavlovic udario Lazica....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu, 5. april 2019 15:57)

Hahaha, a Jaka Blazic Milutinova? Samo sto mu oko nije izbio. A Covic Filip Murica? Oces jos da ti nabrajam?

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti)!

Branko

pre 5 godina

Ovaj Tomic (ako je on ovo izjavio )je jako zavidan i arogantan tip jer ne ume da prica kroz neku salu,nego mora vojnicki da se drzi upustava.Triki ( bez obzira sto navijam za Partizan )covek ima duha i energije, i do sada nije stvarno ni jednom uvredio Zvezdu i sve sto je u vezi sa zvezdom..Ovom izjavom Tomic dize tenziju, jer nema toliko inteligencije da mu odgovori na isti nacin,duhovito,nego opet proziva Partizan...toliko

Zvezdas

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti - sutra)!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

"cz 1913"....terapija opet preskocena.... pa dokle vise...
(c. z. (fmp), 05. april 2019 16:41)

Терапију, хвала Богу, немам никакву, а шта ћемо за твоје прескочене лекције? Учи човече, читај, покушај да схватиш да су те лагали о томе ко ти је и како створио клуб!

pfc

pre 5 godina

Nek place fejk italijan u nedelju! 
IDEMOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO??????
(fonovac, 05. april 2019 15:59)

Fejk Italijan?
Idemo Zvezdo znak pitanja?
Kakvi sve blavori imaju internet.

Sabre

pre 5 godina

Ntt prijatelju, nemoj TI majke ti, čiji tim i u fudbalu i u košarci igra mešavinu ragbija i boksa da pametujes o nekoj školi.. ključnog igrača ste nam onesposobili, kako te bre nije sramota?

Borky

pre 5 godina

Pitajte Covketa dal je mec na biti il ne biti.. Ako omanu propala je sezona...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zex, 5. april 2019 16:26)

Pogodio si poentu da ste vi jedini klub na svjetu koji ne zavisi od rezultata jer pare se sipaju bez obzira dali ste 1 ili 6.

thinking out of the box

pre 5 godina

Предајеш ђацима о неком врхунском уметничком делу.
И у тренутку највећег заноса, када покушаваш да им приближиж тајну и лепоту поезије, да им дочараш неизрециво, јави се, подигне два прста малац из претпоследње клупе, вазда смушен и несигуран. Искрено се обрадујеш и даш му реч:
- Опростите, могу ли до тоалета?

matori 2

pre 5 godina

Necu krv i nije ovo boks rece covek cija cela kosarkaska karijera moze da se definise jednim potezom- pokusajem da pesnicom udari Bodirogu. E jadno li je sve ovo!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Научило то од оснивача да лаже, осуђује, проглашава себе победником, позива на силу, прокламује лажне вредности, измишља неке битке и призива крв, наравно туђу!
Манири и мрачна идеологија која се може сваког дана видети, из било ког дела јсдп, завређује озбиљну анализу и озбиљне санкције!

ВЕЧИТИ ДИЛЕЈА 1823

pre 5 godina

хахаха ово приче лик који је ударио једног Бодирогу... Ај лагано

Чава

pre 5 godina

Навијач сам Звезде али овај Томић ми је толико безличан и антипатичан да је то невероватно, Тринкијерија су сви Звездаши волели кад је Звезду хвалио као тренер Бамберга а сад кад као и сваки други тренер даје изјаве да би подигао своју екипу онда га пљују. Никад боља екипа неће кукати на буџет, на судије, на државу... Тако да нека боља екипа победи, и нек зачепи уста свим пљувачима. Ова серија неизвесних дербија је требала свим навијачима, да коначно има неке еуфорије пред кошаркашки дерби, тога нема од одласка Вујошевића

Ninja

pre 5 godina

"Metafora je stilska figura promene, prenosa naziva ili reči sa jednog na drugi pojam na osnovu očigledne ili skrivene analogije. To je, u stvari, poređenje u kojem se izostavlja ono što se poredi i poredbena reč kao, a ističe ono čime se poredi. Takvo poređenje naziva se skraćeno poređenje." Ako neko može ovo i da nacrta, možda će se lakše shvatiti.

Millennium

pre 5 godina

Prijatelju, pusti gazdine fore. Doveden si da nam vratiš titulu. Ćuti i radi svoj posao, a za sada se i nisi proslavio. Ako si jak, ako znaš košarku, ni sudije ni pritisci ti ne mogu ništa. Dokaži da se vredan Zvezde, pa komentariši.

laki

pre 5 godina

joj al bi voleo da ko god ovde iz ovog dvomeca prodje,da ga u finalu otresu 3:0,bilo to kroasani ili crnogorcni... brate dramite previse i pravite rat zbog glupave kosarke smirite se malo sta vam je izgubili ste poentu sporta(uzivanje....)

ja pa ja

pre 5 godina

Auu brate koliko je ovaj nepismen!
Kako je on postao kosarkaski trener veliko je pitanje!
Prijatelju,Trinkijeri je govorio u prenesenom znacenju da bi dao utakmici na znacaju vrati se u osnovnu skolu mislim da se to uci tamo negdje u trecem-cetvrtom razredu.

gremlin

pre 5 godina

Ok,nisi trener boksera ali ćeš biti nokautiran sutra...i Tajson je bio favorit protiv Rahmana pa je završio na patosu...tako i sutra na papiru ste jači...ali...biće šta biti mora...

НФС

pre 5 godina

Нико из Партизана није ништа причао док овај ваш није кренуо да гостује по јутарњим програмима уз причу да сви нормални навијају за звезду.

CzBg1989!

pre 5 godina

Napred momci, za Zvezdu, za našu košarku, svi u napad! A ne za bokserske mečeve, njima svojstvene udarce ispod pojasa krv i razne čarke, jedini trener koji ove godine nijednom nije pomenuo sudije je Milan tomić, pa se posle neki novinarčići bune kad se kaznjavaju druge a ne Tomić. Zgazi ih sve!

stefan

pre 5 godina

Ovo nije bitka za zivot i smrt, već za sport i da se pobedi utakmica. Kaze Tomic, pa nastavlja: Živimo za klub, za ovu utakmicu i da se plasiramo u finale...
Kontradiktorno i pomalo sizofreno, a mozda mu je i sugerisano na sta ili koga mora da se osvrne u izjavi :)

veliki strumf

pre 5 godina

Ajd Tomicu da se i ja jednom složim s tobom za ovih 8 meseci! Pusti ti grobarsku napaljenost, krv, znoj (u suze koje će pustiti na kraju), niske udarce i skoncentrišu se na teren: Ajde sutra da u svakoj četvrtini realizujemo nas a odbranimo njihov poslednji napad (u proslom meču bilo je skroz obrnuto), ajde kada se meč lomi nadji postavu koja će moći da sacuva njihove glavne sutere a koja će moći da realizuje naše napade. I daj da igramo brze, za kos više, jer će oni zeleti da igraju sporije i na nizak rezultat!

kez

pre 5 godina

Baš grešiš svaki sportista treba da ima mentalitet borca i za svaku utakmicu da kida kao da je poslednja...hvala ti na tom stavu tomke odvešćeš moj Partizan u finale

Frankie five angels

pre 5 godina

Метафора (грч. meta — промена, пхереин — носити; грч. μεταφορά — пренос) је скраћено поређење. По њој се остварује пренос значења тако да се истакне једна заједничка особина из једног подручја живота и света која се повеже с другим подручјем.
Иван Гундулић, „Сузе сина разметнога”

Ах, сад имам памет хитру,
Све је, што свијет гледа и двори,
На огњу восак, дим на витру,
Снијег на сунцу, сан о зори,
Тренуће ока, стрила из лука,
Кијем потегне снажна рука.

Uci se u sestom razredu osnovne skole na predmetu srpski jezik i knjizevnost.

cole

pre 5 godina

"Voleo bih da se priča samo o terenu", naveo je Tomić dodavši da dva imena "ratuju" protiv Crvene zvezde, aludirajići na Trinkijerija i predsednika Ostoju Mijailovića."

Voleo bi da se priča samo o terenu? Dva imena ratuju? A zapravo njegov predsednik ratuje protiv svih već šest godina unazad, uvek on diže tenziju, uvek on manipuliše i kontroliše sve, ali ničija nije do zore gorela.

Beogradjanin od rodjenja

pre 5 godina

Pa naravno, grobari posto nemaju kvalitet mogu samo ostrom igrom da dobiju Zvezdu.I sve zavisi ako sudije puste ragbi.To se videlo i u poslednjoj utakmici EC protiv Albe gde su sudije sankcionisale ostru igru i partizan glat porazensa 20+ razlike

Rade

pre 5 godina

Jel ti ovo legenda napisala sta da kazes na konferenciju? Trenercino, da li si ikada cuo za metaforu? Trenercino, sta je pogresno i neodmereno Trinkijeri izjavio? Boze sacuvaj, kakav nedostatak IQ-a. Sta reci o coveku koji je Bodirogu udario sa ledja... Partizane, najveci si!

Kosjan

pre 5 godina

"Siromasni" partizan protiv "bogate" koliko puta smo se samo toga naslusali...spin masinerija kao oni nemaju pritisak a dovodili igrace posle sbakog poraza.

matori 2

pre 5 godina

Necu krv i nije ovo boks rece covek cija cela kosarkaska karijera moze da se definise jednim potezom- pokusajem da pesnicom udari Bodirogu. E jadno li je sve ovo!

Rade

pre 5 godina

Jel ti ovo legenda napisala sta da kazes na konferenciju? Trenercino, da li si ikada cuo za metaforu? Trenercino, sta je pogresno i neodmereno Trinkijeri izjavio? Boze sacuvaj, kakav nedostatak IQ-a. Sta reci o coveku koji je Bodirogu udario sa ledja... Partizane, najveci si!

stefan

pre 5 godina

Ovo nije bitka za zivot i smrt, već za sport i da se pobedi utakmica. Kaze Tomic, pa nastavlja: Živimo za klub, za ovu utakmicu i da se plasiramo u finale...
Kontradiktorno i pomalo sizofreno, a mozda mu je i sugerisano na sta ili koga mora da se osvrne u izjavi :)

НФС

pre 5 godina

Нико из Партизана није ништа причао док овај ваш није кренуо да гостује по јутарњим програмима уз причу да сви нормални навијају за звезду.

cole

pre 5 godina

"Voleo bih da se priča samo o terenu", naveo je Tomić dodavši da dva imena "ratuju" protiv Crvene zvezde, aludirajići na Trinkijerija i predsednika Ostoju Mijailovića."

Voleo bi da se priča samo o terenu? Dva imena ratuju? A zapravo njegov predsednik ratuje protiv svih već šest godina unazad, uvek on diže tenziju, uvek on manipuliše i kontroliše sve, ali ničija nije do zore gorela.

Frankie five angels

pre 5 godina

Метафора (грч. meta — промена, пхереин — носити; грч. μεταφορά — пренос) је скраћено поређење. По њој се остварује пренос значења тако да се истакне једна заједничка особина из једног подручја живота и света која се повеже с другим подручјем.
Иван Гундулић, „Сузе сина разметнога”

Ах, сад имам памет хитру,
Све је, што свијет гледа и двори,
На огњу восак, дим на витру,
Снијег на сунцу, сан о зори,
Тренуће ока, стрила из лука,
Кијем потегне снажна рука.

Uci se u sestom razredu osnovne skole na predmetu srpski jezik i knjizevnost.

ja pa ja

pre 5 godina

Auu brate koliko je ovaj nepismen!
Kako je on postao kosarkaski trener veliko je pitanje!
Prijatelju,Trinkijeri je govorio u prenesenom znacenju da bi dao utakmici na znacaju vrati se u osnovnu skolu mislim da se to uci tamo negdje u trecem-cetvrtom razredu.

Branko

pre 5 godina

Ovaj Tomic (ako je on ovo izjavio )je jako zavidan i arogantan tip jer ne ume da prica kroz neku salu,nego mora vojnicki da se drzi upustava.Triki ( bez obzira sto navijam za Partizan )covek ima duha i energije, i do sada nije stvarno ni jednom uvredio Zvezdu i sve sto je u vezi sa zvezdom..Ovom izjavom Tomic dize tenziju, jer nema toliko inteligencije da mu odgovori na isti nacin,duhovito,nego opet proziva Partizan...toliko

Чава

pre 5 godina

Навијач сам Звезде али овај Томић ми је толико безличан и антипатичан да је то невероватно, Тринкијерија су сви Звездаши волели кад је Звезду хвалио као тренер Бамберга а сад кад као и сваки други тренер даје изјаве да би подигао своју екипу онда га пљују. Никад боља екипа неће кукати на буџет, на судије, на државу... Тако да нека боља екипа победи, и нек зачепи уста свим пљувачима. Ова серија неизвесних дербија је требала свим навијачима, да коначно има неке еуфорије пред кошаркашки дерби, тога нема од одласка Вујошевића

pfc

pre 5 godina

Nek place fejk italijan u nedelju! 
IDEMOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO??????
(fonovac, 05. april 2019 15:59)

Fejk Italijan?
Idemo Zvezdo znak pitanja?
Kakvi sve blavori imaju internet.

BrankoBB

pre 5 godina

Navijač sam zvezde i volim košarku. Iskreno teško je navijati za zvezdu pored covica i tomica to mu dođje da deliš iste vrednosti. Po izjavama vidi se da tomić oseća veći pritisak i to sigurno daje šansu partizanu. A zašto da ne, neka kulturnija ekipa pobedi.

Diogen

pre 5 godina

Kaže da nije trener boksera neko ko je 2002. god. u utakmici između Olimpijakosa i Patinaikosa, mučki s leđa udario pesnicom u glavu Dejana
Bodirogu dok je ovaj razdvajao zavađene igrače i nikakav direktan sukob nije imao sa podmuklim Tomićem.

gremlin

pre 5 godina

Ok,nisi trener boksera ali ćeš biti nokautiran sutra...i Tajson je bio favorit protiv Rahmana pa je završio na patosu...tako i sutra na papiru ste jači...ali...biće šta biti mora...

stoler

pre 5 godina

Rece lik koji je trener kluba poznatog po stancanju saopstenja na sat, kreiranju raznih medijskih pritisaka, ciji predsednik vec mesecima po raznim televizijama i medijima svaki dan kreira upravo sve ovo o cemu tomic prica. A znamo i tebe nesretnice tomicu, nismo zaboravili kako si udario Bodirogu, tako da tvoje reci i nemaju bas neku tezinu. Ali ajde, kazi i ti nesto, jos se samo ti nisi oglasio.

nikad zvezdaš nikad delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 5. april 2019 18:50)

matori, vidi ti u tom rečniku šta znači izlapeo.

ja

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera. 
(ja, 5. april 2019 18:02) 

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 05. april 2019 18:50)

Izgled da je tebi potreban rečnik...

thinking out of the box

pre 5 godina

Предајеш ђацима о неком врхунском уметничком делу.
И у тренутку највећег заноса, када покушаваш да им приближиж тајну и лепоту поезије, да им дочараш неизрециво, јави се, подигне два прста малац из претпоследње клупе, вазда смушен и несигуран. Искрено се обрадујеш и даш му реч:
- Опростите, могу ли до тоалета?

wer

pre 5 godina

pa deluje da ovaj vas sve shvata bukvalno, kao neko dete od 5 godina :)

trinki je jedan super korektan tip i dingospo, koristi duhovite sportske metafore, a do skoro sam mislio i da je tomic slican

ali polako vidim da ga je coki uzeo pod svoje..
ako puknete (sto od srca zelim), vi cete mu sami skinuti glavu, to vam je zastitni znak svi ovih 'uspesnih' godina

el ste gledali klip kako radonju neki likovi prave od blata?
eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati

Kosjan

pre 5 godina

"Siromasni" partizan protiv "bogate" koliko puta smo se samo toga naslusali...spin masinerija kao oni nemaju pritisak a dovodili igrace posle sbakog poraza.

milke

pre 5 godina

Regland neće igrati. Super, dobio si što si zaslužio, umesto da dovedeš još jednog dobrog pleja, ti gomilaš „šutere“. Celu sezonu govogrimo da si loš trener i još nas nisi demantovao. Smo Bog i odličan šut nas mogu spasiti, pošto igru nemamo.

Bolest

pre 5 godina

A setimo se kako je Pavlovic udario Lazica....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu, 5. april 2019 15:57)

Hahaha, a Jaka Blazic Milutinova? Samo sto mu oko nije izbio. A Covic Filip Murica? Oces jos da ti nabrajam?

ja

pre 5 godina

Upamtite ovaj komentar, biće za sve vrlo neočekivan razvoj meča. Partizan će silovito krenuti i imati 20+ razlike već na poluvremenu. Zatim će Zvezda u drugom poluvremenu da se vraća, ozbiljno preti, na krilima Filipa Čovića, ali Partizan će ipak odoleti.

Sequla

pre 5 godina

Najgore od svega je sto imam osjecaj da ce ove godine da osvoji tim na koji ali bukvalno NIKO, ali NIKO ne racuna... Realno je da osvoji Buducnost, isto tako i Zvezda i Partizan, ali posle sve ove buke, halabuke, ludila, nesto mi se cini da ce da osvoji Cedevitica, a mi svi cemo palac u usta .... Svake godine su pominjanji kao jedni od favorita, pricalo se o njima i ne uradise nista... ove godine niko ne pominje njih i bice da nam ga uvale svima :D

Kojo

pre 5 godina

Mrzim ovakva saopstenja kao što je dao Tomić. Nije smak sveta ako izgubimo. Znači praviš alibi jer nisi siguran u svoje igrače. Sezona se svela na ovo. Ispadanje iz E.K je oprošteno zbog ABA lige. Ukoliko izgubimo titulu na šta nam se svodi sezona na KLS. Da li zbog toga dovodimo igrače kao što su Stratos, Regland, KC Rivers i ekipa. Poraz ne treba da spominje uopšte. Onog momenta kad izgubi utakmicu treba da se pakuje i putuje. Razumem da neće da diže igračima tenziju al ne može ni ovako da priča dan pred meč. Kako ćemo lako ćemo. Zbog čega smo završili sezonu sa samo jednim porazom da bismo izgubili u polufinalu? Onda smo mogli tempirati formu i igrati E.K sa srcem a ne kao slučajni prolaznici. Kako god da se sutra završi nadam se Srbima u Evroligi. Neka bolji pobedi.

bocko

pre 5 godina

Umesto prepucavanja, bolje ti nama objasni zasto Lazic ima prednost nad, u odbrani barem jednakim, a u napadu mnogo boljim Dobricem? Ili to novinari ne smeju da pitaju?Kao i otkud Beron pored Lendejla u Nisu?

veliki strumf

pre 5 godina

Ajd Tomicu da se i ja jednom složim s tobom za ovih 8 meseci! Pusti ti grobarsku napaljenost, krv, znoj (u suze koje će pustiti na kraju), niske udarce i skoncentrišu se na teren: Ajde sutra da u svakoj četvrtini realizujemo nas a odbranimo njihov poslednji napad (u proslom meču bilo je skroz obrnuto), ajde kada se meč lomi nadji postavu koja će moći da sacuva njihove glavne sutere a koja će moći da realizuje naše napade. I daj da igramo brze, za kos više, jer će oni zeleti da igraju sporije i na nizak rezultat!

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti)!

Ninja

pre 5 godina

"Metafora je stilska figura promene, prenosa naziva ili reči sa jednog na drugi pojam na osnovu očigledne ili skrivene analogije. To je, u stvari, poređenje u kojem se izostavlja ono što se poredi i poredbena reč kao, a ističe ono čime se poredi. Takvo poređenje naziva se skraćeno poređenje." Ako neko može ovo i da nacrta, možda će se lakše shvatiti.

ВЕЧИТИ ДИЛЕЈА 1823

pre 5 godina

хахаха ово приче лик који је ударио једног Бодирогу... Ај лагано

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Научило то од оснивача да лаже, осуђује, проглашава себе победником, позива на силу, прокламује лажне вредности, измишља неке битке и призива крв, наравно туђу!
Манири и мрачна идеологија која се може сваког дана видети, из било ког дела јсдп, завређује озбиљну анализу и озбиљне санкције!

Dr Hitch

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi
(Zvezdas, 05. april 2019 17:00)
Majstore, ne znam kako ti razmisljas, ali ja nikada ne bih svog sunarodnika udario, i to još sa ledja. Košarka je sport pun kontakta, ali zna se odlično šta je namerno a šta ne. Kad god Zvezda pobedi, ja svojim drugarima čestitam, kao što sam to uradio posle prve utakmice, i sutra ću ako se to ponovi, a kao partizanovac se nadam da neće, normalno. Na sudjenje se nikada nisam "vadio", niti smatram da to treba raditi, jedino ako se ne desi nešto slično onome u polufinalu SP - a 2010. godine, što je zaista bila neviđena sramota, a manjih grešaka će uvek biti i uvek će neko biti nezadovoljan. Nadam se dobroj i korektnoj borbi, pa neka bolji pobedi.

ValterNBG

pre 5 godina

Jeste,Tomic nema pojma,to je tacno.Dakle,jedinstvena prilika da se obogatite.Trk u kladzu,pogledajte kvotu I sa smeskom stavite sve na Partizan.Los trener(izmedju ostalog nije nacitan kao vas),Regland ne igra,Zvezdini navijaci nikakvi -tako reci nemamo prednost domaceg terena,evo,cak nam I Belosevic ne sudi,to nam je kraj.Ako nista,prekosutra,tu su Buducnost ili Cedevita,pa nece valjda Zvezda opet u EL.Brrrrrr,grozan osecaj Grobosi,jel da?

devilhimself

pre 5 godina

Regland NIJE POVREDJEN!!! Nema para i nece da igra, najverovatnije do kraja sezone. Celu ovu covicevu eru u zvezdi obelezile su lazi i igranke, konstantno, svake sezone. Nije mi jasno zasto se laze za reglanda, nije decko nogu polomio i ne daj boze, kakva je to povreda da dve najbitnije tekme u sezoni ne igra. Ali, to je stranac, profesionalac, samo pare, odradi ugovor i CIAO. Nema pojma on sta je zvezda, sta znaci derbi, titula,a mi vec drugu sezonu pretrpani legionarima koji upravo te stvari ne znaju i u tome lezi neuspeh. Naravno pored COVICEVIH ZETOVA, SINOVA, TRENERA PRAKTIKANATA...

miki miki veliki

pre 5 godina

Rece covek koji je poznat kao bokser u igrackim danima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (yanko, 5. april 2019 19:37)

ih bokser, nije ono sa strane na mufte boks.

Malkom

pre 5 godina

Da je tu Radonja pa da se čovek zaista plaši. Ovako, dobijamo bez veće teškiće. Džok je nezaudtavljiv. S one strane, Ćović Mlađi je fantastičan, ali ne može ni on sam. Biće 5 do 10 razlike za Partizan.

Millennium

pre 5 godina

Prijatelju, pusti gazdine fore. Doveden si da nam vratiš titulu. Ćuti i radi svoj posao, a za sada se i nisi proslavio. Ako si jak, ako znaš košarku, ni sudije ni pritisci ti ne mogu ništa. Dokaži da se vredan Zvezde, pa komentariši.

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Bolest, 5. april 2019 17:04)
Onog istog Murića koji je Dženkinsa udario pesnicom s leđa? Ili udario na samom kraju utakmice isto s leđa? Ti porediš udarac u borbi za loptu sa namernim udaranjem igrača bez lopte. Blago majci koja te rodila...

Borky

pre 5 godina

Pitajte Covketa dal je mec na biti il ne biti.. Ako omanu propala je sezona...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zex, 5. april 2019 16:26)

Pogodio si poentu da ste vi jedini klub na svjetu koji ne zavisi od rezultata jer pare se sipaju bez obzira dali ste 1 ili 6.

kez

pre 5 godina

Baš grešiš svaki sportista treba da ima mentalitet borca i za svaku utakmicu da kida kao da je poslednja...hvala ti na tom stavu tomke odvešćeš moj Partizan u finale

Frida

pre 5 godina

Ladno ne Konrad metaforu. Zasto me to ne cudi? I nemoj o niskim udarcima, kad si ti onako najprljavije moguće udario Bodirogu. U pravom si klubu.

Mirko

pre 5 godina

Zvezda se žalila na suđenje - s pravom, onda se Partizani žalili na suđenje, recipročno, ali oni nisu ni bili ugroženi, već su hteli da deluju "preventivno" da se žale pa da se dodatno izvrši pritisak.
Nama su već dve titule u poslednjih godinu i po dana uzete od strane sudija, i ne želimo da se to opet desi. Al đavo ne spava, tako da ćemo biti oprezni.

Ostoja naravno preteruje i političari, ali on je političar i to mu je posao, a Trinkijeri je uglavnom ok, manje-više, pričao je o svom doživljaju utakmice (boks i sl.) i to je njegova lična stvar i doživljaj, ali isto tako ne mora i mi da pričamo tim terminima, pa se slažem i sa Tomićem da treba da se držimo košarke i terena.

Na terenu će nam nedostajati Reglend, ne zato što nema ko da ga zameni, nego zato što smo uglavnom čitavu sezonu zavisili ponajviše od njega.
Ali šta je tu je, nije on taj koji dobija ovu utakmicu, već Čović, Dobrić, Beron i Perperoglu, a očekujem i od Lazića, Cirbesa, Odža, Davidovca, Simanića, Fajea i dosta.

Zuja

pre 5 godina

Hahahaha Partizan ima TRENERCINU dok zvezdica ima ekonoma Olimpijakosa ... Bez Renglenda nemaju sanse ... bice najlaksi derbi
(Teofil, 05. april 2019 15:50

Bice tu Beron nece mu sudije dati dve tehnicke, nec biti onako katastrofalan sut za tri i slobodna bacanja.Sa Beronom bi vas dobili, sa polovinom bacanja takodje a da ne govorim o trojkama.Bilo bi 15 razlike.Vi ste bili na maksimumu

Sabre

pre 5 godina

Ntt prijatelju, nemoj TI majke ti, čiji tim i u fudbalu i u košarci igra mešavinu ragbija i boksa da pametujes o nekoj školi.. ključnog igrača ste nam onesposobili, kako te bre nije sramota?

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati
(wer, 05. april 2019 18:04)

Cenis da cete pobediti ?
Opet se ložite ?

CzBg1989!

pre 5 godina

Napred momci, za Zvezdu, za našu košarku, svi u napad! A ne za bokserske mečeve, njima svojstvene udarce ispod pojasa krv i razne čarke, jedini trener koji ove godine nijednom nije pomenuo sudije je Milan tomić, pa se posle neki novinarčići bune kad se kaznjavaju druge a ne Tomić. Zgazi ih sve!

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti - sutra)!

киза Д

pre 5 godina

ZUJA....није Берон искључен...Јесте Перпероглу и то због две неспортске...Битноје дамо да напишеш нешто..штета..

Aca

pre 5 godina

veliki štrumpf@
Brate jel si ti sad upravo priznao da si glup i da se još ponosiš tim... jbt pa ovaj forum je šou :D Nemoj da se ljutiš, al baš sam se ismejao...mislim ne pravim se ja glup sad, otprilike znam šta si hteo da kažeš, al džaba kad ti ne ide. :D :D :D

Zvezdas

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi

Ostin A

pre 5 godina

Trinkijeriju nije problem, osvojio je kup, igra protiv mnogo jačeg protivnika, niko neće osuđivati Partizan zbog 2:1 poraza.

Sa druge strane Tomiću leti glava ako izgubi protiv Partizana. Mnogo je veći pritisak na trenera Crvene Zvezde.

Iskreno veliki je hendikep što u ovoj utakmici ne igra Džo Regland, jer on ne razume ovu ukorenjenu mržnju između ova dva kluba, između ova dva navijačka tabora... pa ne može da se slomi od tog pritiska.

Boris

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola. 
(ntt, 05. april 2019 16:35) 

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.
(nista o nicemu, 06. april 2019 00:03)

Sta je radio, udarao Bodirogu?

Beogradjanin od rodjenja

pre 5 godina

Pa naravno, grobari posto nemaju kvalitet mogu samo ostrom igrom da dobiju Zvezdu.I sve zavisi ako sudije puste ragbi.To se videlo i u poslednjoj utakmici EC protiv Albe gde su sudije sankcionisale ostru igru i partizan glat porazensa 20+ razlike

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

"cz 1913"....terapija opet preskocena.... pa dokle vise...
(c. z. (fmp), 05. april 2019 16:41)

Терапију, хвала Богу, немам никакву, а шта ћемо за твоје прескочене лекције? Учи човече, читај, покушај да схватиш да су те лагали о томе ко ти је и како створио клуб!

taske

pre 5 godina

Zasto se na ovim prostorima nece naci neko ko ce ignorisati sve sto prica rival i jednostavno uzivati u igri.Sva ova prepucavanja i price,igrajte basket i cutite,posle lepo analizirajte utakmice, ako izgubite priznajte da su bili bolji i kraj.Nego tako mi funkcionisemo, uvijek nam je neko drugi kriv i uvijek nekoga moramo provocirati..

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.

Zuja

pre 5 godina

zuja...sa maksimumom od 33 posto suta. E moj ti. Da je Partizan bio bar na 50 posto bilo bi laganih 15 razlike.
(Frida, 05. april 2019 17:50)

Pre nego sto sednes za tastaturu proveris statistiku.Zvezda sut za dva 35% Sut za tri 3/ 20 Sut za jedan 14/ 24

nista o nicemu

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola.
(ntt, 05. april 2019 16:35)

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.

laki

pre 5 godina

joj al bi voleo da ko god ovde iz ovog dvomeca prodje,da ga u finalu otresu 3:0,bilo to kroasani ili crnogorcni... brate dramite previse i pravite rat zbog glupave kosarke smirite se malo sta vam je izgubili ste poentu sporta(uzivanje....)

Nebojsa

pre 5 godina

Frankie five angels, 05. april 2019 16:29
Pentandjeli, ruka ti se pozlatila. Ama si upotrebio svih trideset slova, cak i neko vise, nema nikakve sanse da ce te skapirati. Mozda uz ekspertizu a i tada veoma tesko...

Александар

pre 5 godina

Аууу Тринки брате, претерао си са метафорама и Дантеом. Јел видиш какав хаос то може да проузрокује у појединим мозговима?

matori 2

pre 5 godina

Necu krv i nije ovo boks rece covek cija cela kosarkaska karijera moze da se definise jednim potezom- pokusajem da pesnicom udari Bodirogu. E jadno li je sve ovo!

Rade

pre 5 godina

Jel ti ovo legenda napisala sta da kazes na konferenciju? Trenercino, da li si ikada cuo za metaforu? Trenercino, sta je pogresno i neodmereno Trinkijeri izjavio? Boze sacuvaj, kakav nedostatak IQ-a. Sta reci o coveku koji je Bodirogu udario sa ledja... Partizane, najveci si!

ja

pre 5 godina

Upamtite ovaj komentar, biće za sve vrlo neočekivan razvoj meča. Partizan će silovito krenuti i imati 20+ razlike već na poluvremenu. Zatim će Zvezda u drugom poluvremenu da se vraća, ozbiljno preti, na krilima Filipa Čovića, ali Partizan će ipak odoleti.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti)!

Malkom

pre 5 godina

Da je tu Radonja pa da se čovek zaista plaši. Ovako, dobijamo bez veće teškiće. Džok je nezaudtavljiv. S one strane, Ćović Mlađi je fantastičan, ali ne može ni on sam. Biće 5 do 10 razlike za Partizan.

Kosjan

pre 5 godina

"Siromasni" partizan protiv "bogate" koliko puta smo se samo toga naslusali...spin masinerija kao oni nemaju pritisak a dovodili igrace posle sbakog poraza.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Научило то од оснивача да лаже, осуђује, проглашава себе победником, позива на силу, прокламује лажне вредности, измишља неке битке и призива крв, наравно туђу!
Манири и мрачна идеологија која се може сваког дана видети, из било ког дела јсдп, завређује озбиљну анализу и озбиљне санкције!

stefan

pre 5 godina

Ovo nije bitka za zivot i smrt, već za sport i da se pobedi utakmica. Kaze Tomic, pa nastavlja: Živimo za klub, za ovu utakmicu i da se plasiramo u finale...
Kontradiktorno i pomalo sizofreno, a mozda mu je i sugerisano na sta ili koga mora da se osvrne u izjavi :)

ValterNBG

pre 5 godina

Jeste,Tomic nema pojma,to je tacno.Dakle,jedinstvena prilika da se obogatite.Trk u kladzu,pogledajte kvotu I sa smeskom stavite sve na Partizan.Los trener(izmedju ostalog nije nacitan kao vas),Regland ne igra,Zvezdini navijaci nikakvi -tako reci nemamo prednost domaceg terena,evo,cak nam I Belosevic ne sudi,to nam je kraj.Ako nista,prekosutra,tu su Buducnost ili Cedevita,pa nece valjda Zvezda opet u EL.Brrrrrr,grozan osecaj Grobosi,jel da?

wer

pre 5 godina

pa deluje da ovaj vas sve shvata bukvalno, kao neko dete od 5 godina :)

trinki je jedan super korektan tip i dingospo, koristi duhovite sportske metafore, a do skoro sam mislio i da je tomic slican

ali polako vidim da ga je coki uzeo pod svoje..
ako puknete (sto od srca zelim), vi cete mu sami skinuti glavu, to vam je zastitni znak svi ovih 'uspesnih' godina

el ste gledali klip kako radonju neki likovi prave od blata?
eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati

devilhimself

pre 5 godina

Regland NIJE POVREDJEN!!! Nema para i nece da igra, najverovatnije do kraja sezone. Celu ovu covicevu eru u zvezdi obelezile su lazi i igranke, konstantno, svake sezone. Nije mi jasno zasto se laze za reglanda, nije decko nogu polomio i ne daj boze, kakva je to povreda da dve najbitnije tekme u sezoni ne igra. Ali, to je stranac, profesionalac, samo pare, odradi ugovor i CIAO. Nema pojma on sta je zvezda, sta znaci derbi, titula,a mi vec drugu sezonu pretrpani legionarima koji upravo te stvari ne znaju i u tome lezi neuspeh. Naravno pored COVICEVIH ZETOVA, SINOVA, TRENERA PRAKTIKANATA...

Mirko

pre 5 godina

Zvezda se žalila na suđenje - s pravom, onda se Partizani žalili na suđenje, recipročno, ali oni nisu ni bili ugroženi, već su hteli da deluju "preventivno" da se žale pa da se dodatno izvrši pritisak.
Nama su već dve titule u poslednjih godinu i po dana uzete od strane sudija, i ne želimo da se to opet desi. Al đavo ne spava, tako da ćemo biti oprezni.

Ostoja naravno preteruje i političari, ali on je političar i to mu je posao, a Trinkijeri je uglavnom ok, manje-više, pričao je o svom doživljaju utakmice (boks i sl.) i to je njegova lična stvar i doživljaj, ali isto tako ne mora i mi da pričamo tim terminima, pa se slažem i sa Tomićem da treba da se držimo košarke i terena.

Na terenu će nam nedostajati Reglend, ne zato što nema ko da ga zameni, nego zato što smo uglavnom čitavu sezonu zavisili ponajviše od njega.
Ali šta je tu je, nije on taj koji dobija ovu utakmicu, već Čović, Dobrić, Beron i Perperoglu, a očekujem i od Lazića, Cirbesa, Odža, Davidovca, Simanića, Fajea i dosta.

CzBg1989!

pre 5 godina

Napred momci, za Zvezdu, za našu košarku, svi u napad! A ne za bokserske mečeve, njima svojstvene udarce ispod pojasa krv i razne čarke, jedini trener koji ove godine nijednom nije pomenuo sudije je Milan tomić, pa se posle neki novinarčići bune kad se kaznjavaju druge a ne Tomić. Zgazi ih sve!

Zuja

pre 5 godina

Hahahaha Partizan ima TRENERCINU dok zvezdica ima ekonoma Olimpijakosa ... Bez Renglenda nemaju sanse ... bice najlaksi derbi
(Teofil, 05. april 2019 15:50

Bice tu Beron nece mu sudije dati dve tehnicke, nec biti onako katastrofalan sut za tri i slobodna bacanja.Sa Beronom bi vas dobili, sa polovinom bacanja takodje a da ne govorim o trojkama.Bilo bi 15 razlike.Vi ste bili na maksimumu

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.

ja

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera. 
(ja, 5. april 2019 18:02) 

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 05. april 2019 18:50)

Izgled da je tebi potreban rečnik...

Frankie five angels

pre 5 godina

Метафора (грч. meta — промена, пхереин — носити; грч. μεταφορά — пренос) је скраћено поређење. По њој се остварује пренос значења тако да се истакне једна заједничка особина из једног подручја живота и света која се повеже с другим подручјем.
Иван Гундулић, „Сузе сина разметнога”

Ах, сад имам памет хитру,
Све је, што свијет гледа и двори,
На огњу восак, дим на витру,
Снијег на сунцу, сан о зори,
Тренуће ока, стрила из лука,
Кијем потегне снажна рука.

Uci se u sestom razredu osnovne skole na predmetu srpski jezik i knjizevnost.

Zvezdas

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

"cz 1913"....terapija opet preskocena.... pa dokle vise...
(c. z. (fmp), 05. april 2019 16:41)

Терапију, хвала Богу, немам никакву, а шта ћемо за твоје прескочене лекције? Учи човече, читај, покушај да схватиш да су те лагали о томе ко ти је и како створио клуб!

nikad zvezdaš nikad delija

pre 5 godina

Jako licemerno i ružno od strane Tomića prozivati kolegu trenera.
(ja, 5. april 2019 18:02)

Dete, nemoj da koristis reci cije znacenje ne razumes. Procitaj u nekom recniku sta je licemerje.
(Uvek Zvezdas nikad Delija, 5. april 2019 18:50)

matori, vidi ti u tom rečniku šta znači izlapeo.

НФС

pre 5 godina

Нико из Партизана није ништа причао док овај ваш није кренуо да гостује по јутарњим програмима уз причу да сви нормални навијају за звезду.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne razumemo mi te grobarske metafore. I Dule je voleo da prica, činilo se metaforično, citirao i on sve i svakoga (kad nemaš šta pametno da kažeš, a ti citiraš drugog), ali sto je voleo da davi, udara glavom, štipa, prebija sudije i svoje igrače... Metaforično bas. A i Trinki je metaforično pričao sigurno kada je govorio o Belosevicu, pritisku koga je “osetio” i tako to... Ne razumemo mi to. A metaforicna je i ona prica o gospodskim manirima jednog limara. E tu metaforu o mutavcima, onima koji vredjaju žene i majke, slave kriminalce, gadjaju sudije, ubacuju sve i svašta na teren (zbog čega ih El kaznjavala svako kolo) - nju smo shvatili zaista u prenesenom značenju jer drugačije nije ni moglo. A Tomić je pogodio ovom svojom izjavom jer se gomila sendvicara odmah sakupila na ovoj vesti - ima već duplo više komentara nego na sve tri Trinkijeve vesti uključujući njegov oproštajni citat o jednom cvetu (ono sto smo sigurno ukapirali je da je on taj cvet koji će uvenuti - sutra)!

veliki strumf

pre 5 godina

Ajd Tomicu da se i ja jednom složim s tobom za ovih 8 meseci! Pusti ti grobarsku napaljenost, krv, znoj (u suze koje će pustiti na kraju), niske udarce i skoncentrišu se na teren: Ajde sutra da u svakoj četvrtini realizujemo nas a odbranimo njihov poslednji napad (u proslom meču bilo je skroz obrnuto), ajde kada se meč lomi nadji postavu koja će moći da sacuva njihove glavne sutere a koja će moći da realizuje naše napade. I daj da igramo brze, za kos više, jer će oni zeleti da igraju sporije i na nizak rezultat!

ja pa ja

pre 5 godina

Auu brate koliko je ovaj nepismen!
Kako je on postao kosarkaski trener veliko je pitanje!
Prijatelju,Trinkijeri je govorio u prenesenom znacenju da bi dao utakmici na znacaju vrati se u osnovnu skolu mislim da se to uci tamo negdje u trecem-cetvrtom razredu.

gremlin

pre 5 godina

Ok,nisi trener boksera ali ćeš biti nokautiran sutra...i Tajson je bio favorit protiv Rahmana pa je završio na patosu...tako i sutra na papiru ste jači...ali...biće šta biti mora...

Sabre

pre 5 godina

Ntt prijatelju, nemoj TI majke ti, čiji tim i u fudbalu i u košarci igra mešavinu ragbija i boksa da pametujes o nekoj školi.. ključnog igrača ste nam onesposobili, kako te bre nije sramota?

stoler

pre 5 godina

Rece lik koji je trener kluba poznatog po stancanju saopstenja na sat, kreiranju raznih medijskih pritisaka, ciji predsednik vec mesecima po raznim televizijama i medijima svaki dan kreira upravo sve ovo o cemu tomic prica. A znamo i tebe nesretnice tomicu, nismo zaboravili kako si udario Bodirogu, tako da tvoje reci i nemaju bas neku tezinu. Ali ajde, kazi i ti nesto, jos se samo ti nisi oglasio.

Beogradjanin od rodjenja

pre 5 godina

Pa naravno, grobari posto nemaju kvalitet mogu samo ostrom igrom da dobiju Zvezdu.I sve zavisi ako sudije puste ragbi.To se videlo i u poslednjoj utakmici EC protiv Albe gde su sudije sankcionisale ostru igru i partizan glat porazensa 20+ razlike

cole

pre 5 godina

"Voleo bih da se priča samo o terenu", naveo je Tomić dodavši da dva imena "ratuju" protiv Crvene zvezde, aludirajići na Trinkijerija i predsednika Ostoju Mijailovića."

Voleo bi da se priča samo o terenu? Dva imena ratuju? A zapravo njegov predsednik ratuje protiv svih već šest godina unazad, uvek on diže tenziju, uvek on manipuliše i kontroliše sve, ali ničija nije do zore gorela.

Branko

pre 5 godina

Ovaj Tomic (ako je on ovo izjavio )je jako zavidan i arogantan tip jer ne ume da prica kroz neku salu,nego mora vojnicki da se drzi upustava.Triki ( bez obzira sto navijam za Partizan )covek ima duha i energije, i do sada nije stvarno ni jednom uvredio Zvezdu i sve sto je u vezi sa zvezdom..Ovom izjavom Tomic dize tenziju, jer nema toliko inteligencije da mu odgovori na isti nacin,duhovito,nego opet proziva Partizan...toliko

Bolest

pre 5 godina

A setimo se kako je Pavlovic udario Lazica....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ko o cemu, 5. april 2019 15:57)

Hahaha, a Jaka Blazic Milutinova? Samo sto mu oko nije izbio. A Covic Filip Murica? Oces jos da ti nabrajam?

nista o nicemu

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola.
(ntt, 05. april 2019 16:35)

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.

BrankoBB

pre 5 godina

Navijač sam zvezde i volim košarku. Iskreno teško je navijati za zvezdu pored covica i tomica to mu dođje da deliš iste vrednosti. Po izjavama vidi se da tomić oseća veći pritisak i to sigurno daje šansu partizanu. A zašto da ne, neka kulturnija ekipa pobedi.

pfc

pre 5 godina

Nek place fejk italijan u nedelju! 
IDEMOOOOOO ZVEZDOOOOOOOOO??????
(fonovac, 05. april 2019 15:59)

Fejk Italijan?
Idemo Zvezdo znak pitanja?
Kakvi sve blavori imaju internet.

laki

pre 5 godina

joj al bi voleo da ko god ovde iz ovog dvomeca prodje,da ga u finalu otresu 3:0,bilo to kroasani ili crnogorcni... brate dramite previse i pravite rat zbog glupave kosarke smirite se malo sta vam je izgubili ste poentu sporta(uzivanje....)

Чава

pre 5 godina

Навијач сам Звезде али овај Томић ми је толико безличан и антипатичан да је то невероватно, Тринкијерија су сви Звездаши волели кад је Звезду хвалио као тренер Бамберга а сад кад као и сваки други тренер даје изјаве да би подигао своју екипу онда га пљују. Никад боља екипа неће кукати на буџет, на судије, на државу... Тако да нека боља екипа победи, и нек зачепи уста свим пљувачима. Ова серија неизвесних дербија је требала свим навијачима, да коначно има неке еуфорије пред кошаркашки дерби, тога нема од одласка Вујошевића

Diogen

pre 5 godina

Kaže da nije trener boksera neko ko je 2002. god. u utakmici između Olimpijakosa i Patinaikosa, mučki s leđa udario pesnicom u glavu Dejana
Bodirogu dok je ovaj razdvajao zavađene igrače i nikakav direktan sukob nije imao sa podmuklim Tomićem.

Dr Hitch

pre 5 godina

Kao mravi najezda navijaca KK History chanel na svaku izjavu nekog iz Zvezde.Izjavu svog zabara ne komentarisu. I pazi sada komentar "udario Bidirogu" Pa sta ako ga je udario.Udaraju i Jokica u NBA.On vrati i zaradi iskljucenje. Cekam komentare posle utakmice. Nemam dilemu da ce Zvezda da pobedi
(Zvezdas, 05. april 2019 17:00)
Majstore, ne znam kako ti razmisljas, ali ja nikada ne bih svog sunarodnika udario, i to još sa ledja. Košarka je sport pun kontakta, ali zna se odlično šta je namerno a šta ne. Kad god Zvezda pobedi, ja svojim drugarima čestitam, kao što sam to uradio posle prve utakmice, i sutra ću ako se to ponovi, a kao partizanovac se nadam da neće, normalno. Na sudjenje se nikada nisam "vadio", niti smatram da to treba raditi, jedino ako se ne desi nešto slično onome u polufinalu SP - a 2010. godine, što je zaista bila neviđena sramota, a manjih grešaka će uvek biti i uvek će neko biti nezadovoljan. Nadam se dobroj i korektnoj borbi, pa neka bolji pobedi.

Borky

pre 5 godina

Pitajte Covketa dal je mec na biti il ne biti.. Ako omanu propala je sezona...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zex, 5. april 2019 16:26)

Pogodio si poentu da ste vi jedini klub na svjetu koji ne zavisi od rezultata jer pare se sipaju bez obzira dali ste 1 ili 6.

Millennium

pre 5 godina

Prijatelju, pusti gazdine fore. Doveden si da nam vratiš titulu. Ćuti i radi svoj posao, a za sada se i nisi proslavio. Ako si jak, ako znaš košarku, ni sudije ni pritisci ti ne mogu ništa. Dokaži da se vredan Zvezde, pa komentariši.

kez

pre 5 godina

Baš grešiš svaki sportista treba da ima mentalitet borca i za svaku utakmicu da kida kao da je poslednja...hvala ti na tom stavu tomke odvešćeš moj Partizan u finale

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

eto vam malo zabave pred gorku pilulu koju cemo vam sutra servirati
(wer, 05. april 2019 18:04)

Cenis da cete pobediti ?
Opet se ložite ?

thinking out of the box

pre 5 godina

Предајеш ђацима о неком врхунском уметничком делу.
И у тренутку највећег заноса, када покушаваш да им приближиж тајну и лепоту поезије, да им дочараш неизрециво, јави се, подигне два прста малац из претпоследње клупе, вазда смушен и несигуран. Искрено се обрадујеш и даш му реч:
- Опростите, могу ли до тоалета?

Zuja

pre 5 godina

zuja...sa maksimumom od 33 posto suta. E moj ti. Da je Partizan bio bar na 50 posto bilo bi laganih 15 razlike.
(Frida, 05. april 2019 17:50)

Pre nego sto sednes za tastaturu proveris statistiku.Zvezda sut za dva 35% Sut za tri 3/ 20 Sut za jedan 14/ 24

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Bolest, 5. april 2019 17:04)
Onog istog Murića koji je Dženkinsa udario pesnicom s leđa? Ili udario na samom kraju utakmice isto s leđa? Ti porediš udarac u borbi za loptu sa namernim udaranjem igrača bez lopte. Blago majci koja te rodila...

киза Д

pre 5 godina

ZUJA....није Берон искључен...Јесте Перпероглу и то због две неспортске...Битноје дамо да напишеш нешто..штета..

Ninja

pre 5 godina

"Metafora je stilska figura promene, prenosa naziva ili reči sa jednog na drugi pojam na osnovu očigledne ili skrivene analogije. To je, u stvari, poređenje u kojem se izostavlja ono što se poredi i poredbena reč kao, a ističe ono čime se poredi. Takvo poređenje naziva se skraćeno poređenje." Ako neko može ovo i da nacrta, možda će se lakše shvatiti.

ВЕЧИТИ ДИЛЕЈА 1823

pre 5 godina

хахаха ово приче лик који је ударио једног Бодирогу... Ај лагано

Frida

pre 5 godina

Ladno ne Konrad metaforu. Zasto me to ne cudi? I nemoj o niskim udarcima, kad si ti onako najprljavije moguće udario Bodirogu. U pravom si klubu.

miki miki veliki

pre 5 godina

Rece covek koji je poznat kao bokser u igrackim danima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (yanko, 5. april 2019 19:37)

ih bokser, nije ono sa strane na mufte boks.

Sequla

pre 5 godina

Najgore od svega je sto imam osjecaj da ce ove godine da osvoji tim na koji ali bukvalno NIKO, ali NIKO ne racuna... Realno je da osvoji Buducnost, isto tako i Zvezda i Partizan, ali posle sve ove buke, halabuke, ludila, nesto mi se cini da ce da osvoji Cedevitica, a mi svi cemo palac u usta .... Svake godine su pominjanji kao jedni od favorita, pricalo se o njima i ne uradise nista... ove godine niko ne pominje njih i bice da nam ga uvale svima :D

bocko

pre 5 godina

Umesto prepucavanja, bolje ti nama objasni zasto Lazic ima prednost nad, u odbrani barem jednakim, a u napadu mnogo boljim Dobricem? Ili to novinari ne smeju da pitaju?Kao i otkud Beron pored Lendejla u Nisu?

Kojo

pre 5 godina

Mrzim ovakva saopstenja kao što je dao Tomić. Nije smak sveta ako izgubimo. Znači praviš alibi jer nisi siguran u svoje igrače. Sezona se svela na ovo. Ispadanje iz E.K je oprošteno zbog ABA lige. Ukoliko izgubimo titulu na šta nam se svodi sezona na KLS. Da li zbog toga dovodimo igrače kao što su Stratos, Regland, KC Rivers i ekipa. Poraz ne treba da spominje uopšte. Onog momenta kad izgubi utakmicu treba da se pakuje i putuje. Razumem da neće da diže igračima tenziju al ne može ni ovako da priča dan pred meč. Kako ćemo lako ćemo. Zbog čega smo završili sezonu sa samo jednim porazom da bismo izgubili u polufinalu? Onda smo mogli tempirati formu i igrati E.K sa srcem a ne kao slučajni prolaznici. Kako god da se sutra završi nadam se Srbima u Evroligi. Neka bolji pobedi.

Александар

pre 5 godina

Аууу Тринки брате, претерао си са метафорама и Дантеом. Јел видиш какав хаос то може да проузрокује у појединим мозговима?

Nebojsa

pre 5 godina

Frankie five angels, 05. april 2019 16:29
Pentandjeli, ruka ti se pozlatila. Ama si upotrebio svih trideset slova, cak i neko vise, nema nikakve sanse da ce te skapirati. Mozda uz ekspertizu a i tada veoma tesko...

milke

pre 5 godina

Regland neće igrati. Super, dobio si što si zaslužio, umesto da dovedeš još jednog dobrog pleja, ti gomilaš „šutere“. Celu sezonu govogrimo da si loš trener i još nas nisi demantovao. Smo Bog i odličan šut nas mogu spasiti, pošto igru nemamo.

Aca

pre 5 godina

veliki štrumpf@
Brate jel si ti sad upravo priznao da si glup i da se još ponosiš tim... jbt pa ovaj forum je šou :D Nemoj da se ljutiš, al baš sam se ismejao...mislim ne pravim se ja glup sad, otprilike znam šta si hteo da kažeš, al džaba kad ti ne ide. :D :D :D

Ostin A

pre 5 godina

Trinkijeriju nije problem, osvojio je kup, igra protiv mnogo jačeg protivnika, niko neće osuđivati Partizan zbog 2:1 poraza.

Sa druge strane Tomiću leti glava ako izgubi protiv Partizana. Mnogo je veći pritisak na trenera Crvene Zvezde.

Iskreno veliki je hendikep što u ovoj utakmici ne igra Džo Regland, jer on ne razume ovu ukorenjenu mržnju između ova dva kluba, između ova dva navijačka tabora... pa ne može da se slomi od tog pritiska.

Boris

pre 5 godina

Kakva sramna izjava čoveka koji je mučki, s leđa , udario svog sunarodnika u derbiju Grčke.Ali to je ta poznata, crveno bela škola. 
(ntt, 05. april 2019 16:35) 

To je radio Sasa Danilovic sudijama. Zvezdina skola.
(nista o nicemu, 06. april 2019 00:03)

Sta je radio, udarao Bodirogu?

taske

pre 5 godina

Zasto se na ovim prostorima nece naci neko ko ce ignorisati sve sto prica rival i jednostavno uzivati u igri.Sva ova prepucavanja i price,igrajte basket i cutite,posle lepo analizirajte utakmice, ako izgubite priznajte da su bili bolji i kraj.Nego tako mi funkcionisemo, uvijek nam je neko drugi kriv i uvijek nekoga moramo provocirati..