Fudbal 37

Četvrtak, 21.03.2019.

08:25

"Orlovi": Pokazali smo da možemo da pariramo najboljima

Reprezentativci Srbije rekli su da su u prijateljskoj utakmici protiv Nemačke, koja je završena 1:1, sami sebi pokazali da mogu da pariraju najjačim ekipama.

"Orlovi": Pokazali smo da možemo da pariramo najboljima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

lignjoslav

pre 5 godina

@inspektor Bešević
Nemci (iako ih je malo u njihovoj repki) nisu igrali tako zbog mentaliteta, vec je ovo njima bila mnogo bitnija utakmica i realno pljuvati naše jer su odigrali 1:1 na njihovom terenu, bez 3 ubedljivo nasa najvažnija igrača (Tadić, Mitrović, Kolarov) A pri tome smo odigrali jako korektno prvo poluvreme, stvorili 3,4 zicera i nije dovoljno jer eto oni su stvorili 6,7. ?
Pa šta ste očekivali? Da ih nadigramo?
Imali smo svoje šanse, propustili ih. Logično je biilo da nas pritisnu, jer em gube, em su kvalitetniji. Oni su kvalitetniji i od Portugala. Jedno lose SP ih ne čini lošom ekipom.
Možemo da kritikujemo sto smo se lose branili, ali treba imati u vidu da naša odbrana nikako da poveže vise od 2 utakmice u istom sastavu, a takođe nije sve do nas. Ima tu malo i do njih. Jedan Rojs je vrhunski igrač kakve mi mozemo samo da sanjamo.
Meni je vise zasmetalo što ih nismo kaznjavali na 1:0. Na svaki njihov promašen zicer, mi smo imali isti takav. Da su oni vodili 1:0, svaki onakav zicer bi nam dali i bilo bi 3:0 u 50om minutu.
Ljajic, Milenkovic....pa to ne sme da se promašuje. Portugal ce nam stvoriti manje sansi, ali oni imaju Ronalda koji ce nam dati 2 gola iz 2 šanse, tako da mi moramo svoje da iskoriistimo, jer se odbraniti ne možemo. Pristup i taktika mora biti drugacija, jer u veznom redu mi možemo da im pariramo jer su oni jednostavno losija ekipa na svim pozicijama od Nemacke....sem naravno u napadu, a ako se budemo branili, pa mi gubimo lagano. Ja zaista ne pamtim ni jednu utakmicu Portugala u kome su oni nekog razbili igrom i stvorili mnogo šansi, ali zato oduigraju 3:3 sa Spancima u utakmici u kojoj nisu stvorili ni jednu sansu. Znaci neverovatno efikasna ekipa sa covekom koji je gol masina. Ostatak ekipe igra u prosečnim klubovima i ligama, ništa jačim od onih u kojima igraju naši.
Iskreno ja ocekujem da ne izgubimo...a razlog je upravo ovih 1:1 sa Nemcima koje su makar malo podigle samopuzdanje koje nam je gore od samog kvaliteta igrača.

2CRAZY

pre 5 godina

Uzas kolko lose smo odigrali, Nemacka imala posed sve vreme, gubimo sve moguce duele i u odbrani i u napadu, kako je to uopste moguce, da ni na jednom delu terena nismo bolji od nemaca?
Od nasih odlicno je odigrao jedino Maksimovic i Dmitrovic, Ljaljic je bio ok, Jovic je mogao bolje i ne bih vise nikog izdvojio.
Ovi zvezdini igraci sto su na kraju usli, usli samo da tuku nemce , Pavkov totalno beskoristan panj, cak ni pri kornerima nista nije uradio.
Sane prolazio sve ko da ne postoje na terenu.
Cudo jedno kako smo izvukli nereseno, samo zato sto su nemci podmladjeni i jos nisu uigrani u zavrsnici napada.

Tereza

pre 5 godina

@inspektor besevic ko sto ste vi pokazali protiv Spanjolske,Francuske,a bilo je i petica protiv Engleza...
(nastavi niz, 21. mart 2019 08:58)


Alo momče, čovjek je Srbin, s kim se svađaš pobogu, izbaci Hrvate iz glave.

Negativni

pre 5 godina

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Baba Stanojka, 21. mart 2019 09:58)

Klasična srpska filozofija...Kad je Sergej izašao, ušao je Lukić, koji je još gori od njega. Dakle, ovde je bitno ko je ušao a ne ko je izašao. SMS pojma imao nije, a Lukić je tek vezara. Više se osetio izlazak Gaćinovića nego Sergeja.

Manager nr. 625

pre 5 godina

Kazu na nemackom RTL-u pre utakmice da je Krstaja providan i predvidljiv trener, da se drzi 4-2-3-1, bukvalno uci se jos.. Sinoc u prvom smo igrali nesto kao 4-1-4-1 i nije izgledalo lose, drugo je za zaborav. Nama je odbrana neuigrana evo zadnjih 30 utakmica nismo odigrali dva puta sa istom cetvoricom pozadi. A trebali bi da drzimo loptu podalje od odbrane jer napokon imamo dva top napadaca, 4-2-2 izgleda kao romboid, dva spica, dve desetke i dve sestice je mnogo kreativna formacija ali cini mi se da ce mo pre na mesec da sletimo nego sto ce Mladen igrati sa dva napadaca.

Whitesnak

pre 5 godina

Ajde znamo svi za Milivojevica i Nastasica, jel zna neko zasto nema Nikole Maksimovca? Mislim u odbrani smo poprilicno kriticni (ne kazem da je on neka klasa) ali opet on ove sezone igra dosta u Napoliju jedan ozbiljan klub...

IksOks

pre 5 godina

Jedan Atletiko se branio protiv Juventusa celu utakmicu,Bajern protiv Liverpula,Mancester protiv PSGa pa na kraju i prosa. Ciljam na to da u vecini slucajeba jedna ekipa mora da bude defanzivnija pa makar i one bile slicnog kvaliteta. Dok juce mi smo igrali sa mnogo slabijim timom od naseg najjaceg,a ne od Nemackog koja je celo drugo poluvreme igrala sa najjacim timom. Verujte mi da je Nemacka ranije dala gol isto ni ostalo 1:1 cak bi mi mozda i dali drugi. U prvom poluvremenu biti bolji od ovakve ekipe je veliki uspeh.

Baba Stanojka

pre 5 godina

...Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. .
(бартендер, 21. mart 2019 09:21)

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.

Makso

pre 5 godina

Nemački komentatori su pričali da su izlaskom S.M. Savića i Gaćinovića, Srbija izgubila sredinu terena i mirnoću koju je širio Savić, sa čim se apsolutno slažem.Uostalom, ako je neko gledao RTL nemački, mogao je to da čuje.Posle utakmice to isto je ponovio i Efenber i dodao da je nemačka reprezentacija imala možda i sreće, jer je kod njih falio samo Kros, a kod nas je nedostajalo 5 standardnih igrača.Sve u svemu, bez 5 standardnih igrača odlična igra u I poluvremenu, u drugom sa izmenom ove dvojice koje sam već pomenuo igra je totalno pala.Mislim, da Bogosavac nije pravo rešenje za Portugal, ako se oporavi Kolarov, onda je sve ok.Centarhalfovi su ispadali iz igre u II poluvremenu, nadam se da će mnogo čvršće igrati protiv Portugala, jer ako ovako budu igrali kao u II poluvremenu protiv Ronalda i ekipe, poraz je gotovo siguran.Sredina je bila odlična u I poluvremenu, to raduje, i sa Tadićem, Kolarovim, biće to vrlo dobro protiv Portugala.Nedostajeća nam mnogo Matić, ali tu je Maksimović.Lazović je odlično odigrao, ako se Kostić ne oporavi, odlična je alterantiva.Mislim, da je Jović apsolutno zaslužio da počne meč sa Portugalom, bez obzira ako se Mitrović oporavi ili ne.Prilično sam zadovoljan sa večerašnjim izdanjem naše reprezentacije.Ekipa nije uigrana, a i kako bi bila za 2 dana zajedničkog uigravanja, verujem da će do Portugala sve to biti mnogo bolje, jer su se sninoć gubile nepotrebno lopte baš zbog neuigranosti.Puno sreće u Ponedeljak protiv Ronalda i ekipe.

Šarke RS

pre 5 godina

Videćemo i to pariranje najboljima. Već u ponedeljak. Drugo poluvreme smo nadigrani. Dmitrović spasao od ubjedljivog poraza,šanse su bile i na našoj strani. Sa ovim igračima treba bolji selektor.

бартендер

pre 5 godina

Љајић заслужује да одмори против Португала, осим што је промашио онакву шансу све што је урадио било је погрешно. Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. Богосавац дечко није крив што је играо, није лако прешалтати се са Бачке и Сурдулице на Немце. Гаћиновић ако игра мора да иде по страни, у средини је потпуно неупотребљив. Лазовић је откровење, дечко игра боље него икад. За понедељак, ја бих пробао Дмитровић-Рукавина, Спајић, Миленковић, Коларов-Максимовић-Сергеј, Тадић-Костић, Лазовић,Јовић.

Aleksandar

pre 5 godina

Treba biti pošten i priznati da je moglo biti 8:2 za Nemce, toliko su nadmoćni bili. 60minuta nismo bili sposobni da iznesemo i zadržimo loptu u nogama i vežemo 3 pasa. Igralo se na jedan gol. Mnogo sreće i sjajan golman nas spasili debakla.

Fica10

pre 5 godina

I golman je sastavni deo ekipe zato i brani! Glupi su vam ti komentari oni nas razbili golman nas vadio. Pa u prvom pomuvremenu da je Ljajic dao gol 2:0 bi i oatalo. Ova ekipa ke previse neiskusna da bi protiv jednog ovakvog tima u drugom poluvremenu igrala drugacije. Momci su ostabili srce na terenu i pored svih vasih najjava u komentarima,nisu doziveli debakl. Remi sa ovakvom nemackom je sjajan.

Стара школа

pre 5 godina

Европско првенство чекамо од 2000 године. Имамо резерву и у лиги нација, тако да на овој првој утакмици против Португала треба ићи отворено. Имамо то неко психолошко растерећење... Али мени Еуро почиње од оног тренутна када на истом остану 16 репрезентација, јер сам тако навикао. Ово повећање броја учесника Еура је за мене изгубило жар. :).... Када прођу на Еуро, и када прођу групу на истом, тек тада ћу рећи да смо направили успех на Еуру,тад би се по старом тек пласирали...

Inspektor Bešević

pre 5 godina

Hahahah...malo sutra možete.
Imate sreće što je Dmitroviću bio dan inače bi primili 4 komada minimum.

U prijateljskoj utakmici se branite?!
Sa druge strane Nemci igraju kao da je takmičarska utakmica sa najvećim ulogom.

Tu je glavna razlika...mentalitet

Oni imaju pobednički mentalitet vi nemate niti ćete ga ikada imati

A videćete protiv Portugala kako /ne/možete da parirate najboljima

Sale

pre 5 godina

Daj ljudi budite realni, svaka cast momcima, jesu izginuli i uvek ce imati podrsku dok se ovako trude ali da Dmitrovic nije onako lucidno branio bilo bi 8-1. Ovo ce samo sluziti kao alibi kvazi selektoru, koji ponovo pokazuje da nema fudbalsko znanje i integritet vec spisak ko mora da igra i po tome vrsi izmene. Gacinovic pomaze odbrani citav mec i iznosi loptu, ovaj ga vadi i menja Lukicem jer taj prosto mora da igra. Takodje ulazi Radonjic bez ikakve minutaze u Marseju, umesto Jovancica iz Zvezde koji je odlican tu su Lukic i Jovicic koji je njemu rezerva itd... Jedina pozitivna stvar sto je Dmitrovic zapusio usta Zeljku Panticu i njegovim 'istomisljenicima', nadam se da je apsolutno svima jasno da mora da bude prvi golman, pa da ne valja ne bi bio prvi golman Spanskog prvoligasa...

neko van mase

pre 5 godina

Pokazali ste da možete da izvučete nerešeno, jedva, u prijateljskoj utakmici protiv protivnika koji nije otvorio sve karte.
Zato u ponedeljak sledi otrežnjenje.

Sale

pre 5 godina

Daj ljudi budite realni, svaka cast momcima, jesu izginuli i uvek ce imati podrsku dok se ovako trude ali da Dmitrovic nije onako lucidno branio bilo bi 8-1. Ovo ce samo sluziti kao alibi kvazi selektoru, koji ponovo pokazuje da nema fudbalsko znanje i integritet vec spisak ko mora da igra i po tome vrsi izmene. Gacinovic pomaze odbrani citav mec i iznosi loptu, ovaj ga vadi i menja Lukicem jer taj prosto mora da igra. Takodje ulazi Radonjic bez ikakve minutaze u Marseju, umesto Jovancica iz Zvezde koji je odlican tu su Lukic i Jovicic koji je njemu rezerva itd... Jedina pozitivna stvar sto je Dmitrovic zapusio usta Zeljku Panticu i njegovim 'istomisljenicima', nadam se da je apsolutno svima jasno da mora da bude prvi golman, pa da ne valja ne bi bio prvi golman Spanskog prvoligasa...

Makso

pre 5 godina

Nemački komentatori su pričali da su izlaskom S.M. Savića i Gaćinovića, Srbija izgubila sredinu terena i mirnoću koju je širio Savić, sa čim se apsolutno slažem.Uostalom, ako je neko gledao RTL nemački, mogao je to da čuje.Posle utakmice to isto je ponovio i Efenber i dodao da je nemačka reprezentacija imala možda i sreće, jer je kod njih falio samo Kros, a kod nas je nedostajalo 5 standardnih igrača.Sve u svemu, bez 5 standardnih igrača odlična igra u I poluvremenu, u drugom sa izmenom ove dvojice koje sam već pomenuo igra je totalno pala.Mislim, da Bogosavac nije pravo rešenje za Portugal, ako se oporavi Kolarov, onda je sve ok.Centarhalfovi su ispadali iz igre u II poluvremenu, nadam se da će mnogo čvršće igrati protiv Portugala, jer ako ovako budu igrali kao u II poluvremenu protiv Ronalda i ekipe, poraz je gotovo siguran.Sredina je bila odlična u I poluvremenu, to raduje, i sa Tadićem, Kolarovim, biće to vrlo dobro protiv Portugala.Nedostajeća nam mnogo Matić, ali tu je Maksimović.Lazović je odlično odigrao, ako se Kostić ne oporavi, odlična je alterantiva.Mislim, da je Jović apsolutno zaslužio da počne meč sa Portugalom, bez obzira ako se Mitrović oporavi ili ne.Prilično sam zadovoljan sa večerašnjim izdanjem naše reprezentacije.Ekipa nije uigrana, a i kako bi bila za 2 dana zajedničkog uigravanja, verujem da će do Portugala sve to biti mnogo bolje, jer su se sninoć gubile nepotrebno lopte baš zbog neuigranosti.Puno sreće u Ponedeljak protiv Ronalda i ekipe.

Inspektor Bešević

pre 5 godina

Hahahah...malo sutra možete.
Imate sreće što je Dmitroviću bio dan inače bi primili 4 komada minimum.

U prijateljskoj utakmici se branite?!
Sa druge strane Nemci igraju kao da je takmičarska utakmica sa najvećim ulogom.

Tu je glavna razlika...mentalitet

Oni imaju pobednički mentalitet vi nemate niti ćete ga ikada imati

A videćete protiv Portugala kako /ne/možete da parirate najboljima

Šarke RS

pre 5 godina

Videćemo i to pariranje najboljima. Već u ponedeljak. Drugo poluvreme smo nadigrani. Dmitrović spasao od ubjedljivog poraza,šanse su bile i na našoj strani. Sa ovim igračima treba bolji selektor.

Fica10

pre 5 godina

I golman je sastavni deo ekipe zato i brani! Glupi su vam ti komentari oni nas razbili golman nas vadio. Pa u prvom pomuvremenu da je Ljajic dao gol 2:0 bi i oatalo. Ova ekipa ke previse neiskusna da bi protiv jednog ovakvog tima u drugom poluvremenu igrala drugacije. Momci su ostabili srce na terenu i pored svih vasih najjava u komentarima,nisu doziveli debakl. Remi sa ovakvom nemackom je sjajan.

Baba Stanojka

pre 5 godina

...Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. .
(бартендер, 21. mart 2019 09:21)

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.

neko van mase

pre 5 godina

Pokazali ste da možete da izvučete nerešeno, jedva, u prijateljskoj utakmici protiv protivnika koji nije otvorio sve karte.
Zato u ponedeljak sledi otrežnjenje.

IksOks

pre 5 godina

Jedan Atletiko se branio protiv Juventusa celu utakmicu,Bajern protiv Liverpula,Mancester protiv PSGa pa na kraju i prosa. Ciljam na to da u vecini slucajeba jedna ekipa mora da bude defanzivnija pa makar i one bile slicnog kvaliteta. Dok juce mi smo igrali sa mnogo slabijim timom od naseg najjaceg,a ne od Nemackog koja je celo drugo poluvreme igrala sa najjacim timom. Verujte mi da je Nemacka ranije dala gol isto ni ostalo 1:1 cak bi mi mozda i dali drugi. U prvom poluvremenu biti bolji od ovakve ekipe je veliki uspeh.

Aleksandar

pre 5 godina

Treba biti pošten i priznati da je moglo biti 8:2 za Nemce, toliko su nadmoćni bili. 60minuta nismo bili sposobni da iznesemo i zadržimo loptu u nogama i vežemo 3 pasa. Igralo se na jedan gol. Mnogo sreće i sjajan golman nas spasili debakla.

Whitesnak

pre 5 godina

Ajde znamo svi za Milivojevica i Nastasica, jel zna neko zasto nema Nikole Maksimovca? Mislim u odbrani smo poprilicno kriticni (ne kazem da je on neka klasa) ali opet on ove sezone igra dosta u Napoliju jedan ozbiljan klub...

бартендер

pre 5 godina

Љајић заслужује да одмори против Португала, осим што је промашио онакву шансу све што је урадио било је погрешно. Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. Богосавац дечко није крив што је играо, није лако прешалтати се са Бачке и Сурдулице на Немце. Гаћиновић ако игра мора да иде по страни, у средини је потпуно неупотребљив. Лазовић је откровење, дечко игра боље него икад. За понедељак, ја бих пробао Дмитровић-Рукавина, Спајић, Миленковић, Коларов-Максимовић-Сергеј, Тадић-Костић, Лазовић,Јовић.

Manager nr. 625

pre 5 godina

Kazu na nemackom RTL-u pre utakmice da je Krstaja providan i predvidljiv trener, da se drzi 4-2-3-1, bukvalno uci se jos.. Sinoc u prvom smo igrali nesto kao 4-1-4-1 i nije izgledalo lose, drugo je za zaborav. Nama je odbrana neuigrana evo zadnjih 30 utakmica nismo odigrali dva puta sa istom cetvoricom pozadi. A trebali bi da drzimo loptu podalje od odbrane jer napokon imamo dva top napadaca, 4-2-2 izgleda kao romboid, dva spica, dve desetke i dve sestice je mnogo kreativna formacija ali cini mi se da ce mo pre na mesec da sletimo nego sto ce Mladen igrati sa dva napadaca.

Tereza

pre 5 godina

@inspektor besevic ko sto ste vi pokazali protiv Spanjolske,Francuske,a bilo je i petica protiv Engleza...
(nastavi niz, 21. mart 2019 08:58)


Alo momče, čovjek je Srbin, s kim se svađaš pobogu, izbaci Hrvate iz glave.

Стара школа

pre 5 godina

Европско првенство чекамо од 2000 године. Имамо резерву и у лиги нација, тако да на овој првој утакмици против Португала треба ићи отворено. Имамо то неко психолошко растерећење... Али мени Еуро почиње од оног тренутна када на истом остану 16 репрезентација, јер сам тако навикао. Ово повећање броја учесника Еура је за мене изгубило жар. :).... Када прођу на Еуро, и када прођу групу на истом, тек тада ћу рећи да смо направили успех на Еуру,тад би се по старом тек пласирали...

lignjoslav

pre 5 godina

@inspektor Bešević
Nemci (iako ih je malo u njihovoj repki) nisu igrali tako zbog mentaliteta, vec je ovo njima bila mnogo bitnija utakmica i realno pljuvati naše jer su odigrali 1:1 na njihovom terenu, bez 3 ubedljivo nasa najvažnija igrača (Tadić, Mitrović, Kolarov) A pri tome smo odigrali jako korektno prvo poluvreme, stvorili 3,4 zicera i nije dovoljno jer eto oni su stvorili 6,7. ?
Pa šta ste očekivali? Da ih nadigramo?
Imali smo svoje šanse, propustili ih. Logično je biilo da nas pritisnu, jer em gube, em su kvalitetniji. Oni su kvalitetniji i od Portugala. Jedno lose SP ih ne čini lošom ekipom.
Možemo da kritikujemo sto smo se lose branili, ali treba imati u vidu da naša odbrana nikako da poveže vise od 2 utakmice u istom sastavu, a takođe nije sve do nas. Ima tu malo i do njih. Jedan Rojs je vrhunski igrač kakve mi mozemo samo da sanjamo.
Meni je vise zasmetalo što ih nismo kaznjavali na 1:0. Na svaki njihov promašen zicer, mi smo imali isti takav. Da su oni vodili 1:0, svaki onakav zicer bi nam dali i bilo bi 3:0 u 50om minutu.
Ljajic, Milenkovic....pa to ne sme da se promašuje. Portugal ce nam stvoriti manje sansi, ali oni imaju Ronalda koji ce nam dati 2 gola iz 2 šanse, tako da mi moramo svoje da iskoriistimo, jer se odbraniti ne možemo. Pristup i taktika mora biti drugacija, jer u veznom redu mi možemo da im pariramo jer su oni jednostavno losija ekipa na svim pozicijama od Nemacke....sem naravno u napadu, a ako se budemo branili, pa mi gubimo lagano. Ja zaista ne pamtim ni jednu utakmicu Portugala u kome su oni nekog razbili igrom i stvorili mnogo šansi, ali zato oduigraju 3:3 sa Spancima u utakmici u kojoj nisu stvorili ni jednu sansu. Znaci neverovatno efikasna ekipa sa covekom koji je gol masina. Ostatak ekipe igra u prosečnim klubovima i ligama, ništa jačim od onih u kojima igraju naši.
Iskreno ja ocekujem da ne izgubimo...a razlog je upravo ovih 1:1 sa Nemcima koje su makar malo podigle samopuzdanje koje nam je gore od samog kvaliteta igrača.

2CRAZY

pre 5 godina

Uzas kolko lose smo odigrali, Nemacka imala posed sve vreme, gubimo sve moguce duele i u odbrani i u napadu, kako je to uopste moguce, da ni na jednom delu terena nismo bolji od nemaca?
Od nasih odlicno je odigrao jedino Maksimovic i Dmitrovic, Ljaljic je bio ok, Jovic je mogao bolje i ne bih vise nikog izdvojio.
Ovi zvezdini igraci sto su na kraju usli, usli samo da tuku nemce , Pavkov totalno beskoristan panj, cak ni pri kornerima nista nije uradio.
Sane prolazio sve ko da ne postoje na terenu.
Cudo jedno kako smo izvukli nereseno, samo zato sto su nemci podmladjeni i jos nisu uigrani u zavrsnici napada.

Negativni

pre 5 godina

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Baba Stanojka, 21. mart 2019 09:58)

Klasična srpska filozofija...Kad je Sergej izašao, ušao je Lukić, koji je još gori od njega. Dakle, ovde je bitno ko je ušao a ne ko je izašao. SMS pojma imao nije, a Lukić je tek vezara. Više se osetio izlazak Gaćinovića nego Sergeja.

Aleksandar

pre 5 godina

Treba biti pošten i priznati da je moglo biti 8:2 za Nemce, toliko su nadmoćni bili. 60minuta nismo bili sposobni da iznesemo i zadržimo loptu u nogama i vežemo 3 pasa. Igralo se na jedan gol. Mnogo sreće i sjajan golman nas spasili debakla.

neko van mase

pre 5 godina

Pokazali ste da možete da izvučete nerešeno, jedva, u prijateljskoj utakmici protiv protivnika koji nije otvorio sve karte.
Zato u ponedeljak sledi otrežnjenje.

Inspektor Bešević

pre 5 godina

Hahahah...malo sutra možete.
Imate sreće što je Dmitroviću bio dan inače bi primili 4 komada minimum.

U prijateljskoj utakmici se branite?!
Sa druge strane Nemci igraju kao da je takmičarska utakmica sa najvećim ulogom.

Tu je glavna razlika...mentalitet

Oni imaju pobednički mentalitet vi nemate niti ćete ga ikada imati

A videćete protiv Portugala kako /ne/možete da parirate najboljima

бартендер

pre 5 godina

Љајић заслужује да одмори против Португала, осим што је промашио онакву шансу све што је урадио било је погрешно. Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. Богосавац дечко није крив што је играо, није лако прешалтати се са Бачке и Сурдулице на Немце. Гаћиновић ако игра мора да иде по страни, у средини је потпуно неупотребљив. Лазовић је откровење, дечко игра боље него икад. За понедељак, ја бих пробао Дмитровић-Рукавина, Спајић, Миленковић, Коларов-Максимовић-Сергеј, Тадић-Костић, Лазовић,Јовић.

Makso

pre 5 godina

Nemački komentatori su pričali da su izlaskom S.M. Savića i Gaćinovića, Srbija izgubila sredinu terena i mirnoću koju je širio Savić, sa čim se apsolutno slažem.Uostalom, ako je neko gledao RTL nemački, mogao je to da čuje.Posle utakmice to isto je ponovio i Efenber i dodao da je nemačka reprezentacija imala možda i sreće, jer je kod njih falio samo Kros, a kod nas je nedostajalo 5 standardnih igrača.Sve u svemu, bez 5 standardnih igrača odlična igra u I poluvremenu, u drugom sa izmenom ove dvojice koje sam već pomenuo igra je totalno pala.Mislim, da Bogosavac nije pravo rešenje za Portugal, ako se oporavi Kolarov, onda je sve ok.Centarhalfovi su ispadali iz igre u II poluvremenu, nadam se da će mnogo čvršće igrati protiv Portugala, jer ako ovako budu igrali kao u II poluvremenu protiv Ronalda i ekipe, poraz je gotovo siguran.Sredina je bila odlična u I poluvremenu, to raduje, i sa Tadićem, Kolarovim, biće to vrlo dobro protiv Portugala.Nedostajeća nam mnogo Matić, ali tu je Maksimović.Lazović je odlično odigrao, ako se Kostić ne oporavi, odlična je alterantiva.Mislim, da je Jović apsolutno zaslužio da počne meč sa Portugalom, bez obzira ako se Mitrović oporavi ili ne.Prilično sam zadovoljan sa večerašnjim izdanjem naše reprezentacije.Ekipa nije uigrana, a i kako bi bila za 2 dana zajedničkog uigravanja, verujem da će do Portugala sve to biti mnogo bolje, jer su se sninoć gubile nepotrebno lopte baš zbog neuigranosti.Puno sreće u Ponedeljak protiv Ronalda i ekipe.

IksOks

pre 5 godina

Jedan Atletiko se branio protiv Juventusa celu utakmicu,Bajern protiv Liverpula,Mancester protiv PSGa pa na kraju i prosa. Ciljam na to da u vecini slucajeba jedna ekipa mora da bude defanzivnija pa makar i one bile slicnog kvaliteta. Dok juce mi smo igrali sa mnogo slabijim timom od naseg najjaceg,a ne od Nemackog koja je celo drugo poluvreme igrala sa najjacim timom. Verujte mi da je Nemacka ranije dala gol isto ni ostalo 1:1 cak bi mi mozda i dali drugi. U prvom poluvremenu biti bolji od ovakve ekipe je veliki uspeh.

Fica10

pre 5 godina

I golman je sastavni deo ekipe zato i brani! Glupi su vam ti komentari oni nas razbili golman nas vadio. Pa u prvom pomuvremenu da je Ljajic dao gol 2:0 bi i oatalo. Ova ekipa ke previse neiskusna da bi protiv jednog ovakvog tima u drugom poluvremenu igrala drugacije. Momci su ostabili srce na terenu i pored svih vasih najjava u komentarima,nisu doziveli debakl. Remi sa ovakvom nemackom je sjajan.

Negativni

pre 5 godina

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Baba Stanojka, 21. mart 2019 09:58)

Klasična srpska filozofija...Kad je Sergej izašao, ušao je Lukić, koji je još gori od njega. Dakle, ovde je bitno ko je ušao a ne ko je izašao. SMS pojma imao nije, a Lukić je tek vezara. Više se osetio izlazak Gaćinovića nego Sergeja.

2CRAZY

pre 5 godina

Uzas kolko lose smo odigrali, Nemacka imala posed sve vreme, gubimo sve moguce duele i u odbrani i u napadu, kako je to uopste moguce, da ni na jednom delu terena nismo bolji od nemaca?
Od nasih odlicno je odigrao jedino Maksimovic i Dmitrovic, Ljaljic je bio ok, Jovic je mogao bolje i ne bih vise nikog izdvojio.
Ovi zvezdini igraci sto su na kraju usli, usli samo da tuku nemce , Pavkov totalno beskoristan panj, cak ni pri kornerima nista nije uradio.
Sane prolazio sve ko da ne postoje na terenu.
Cudo jedno kako smo izvukli nereseno, samo zato sto su nemci podmladjeni i jos nisu uigrani u zavrsnici napada.

Sale

pre 5 godina

Daj ljudi budite realni, svaka cast momcima, jesu izginuli i uvek ce imati podrsku dok se ovako trude ali da Dmitrovic nije onako lucidno branio bilo bi 8-1. Ovo ce samo sluziti kao alibi kvazi selektoru, koji ponovo pokazuje da nema fudbalsko znanje i integritet vec spisak ko mora da igra i po tome vrsi izmene. Gacinovic pomaze odbrani citav mec i iznosi loptu, ovaj ga vadi i menja Lukicem jer taj prosto mora da igra. Takodje ulazi Radonjic bez ikakve minutaze u Marseju, umesto Jovancica iz Zvezde koji je odlican tu su Lukic i Jovicic koji je njemu rezerva itd... Jedina pozitivna stvar sto je Dmitrovic zapusio usta Zeljku Panticu i njegovim 'istomisljenicima', nadam se da je apsolutno svima jasno da mora da bude prvi golman, pa da ne valja ne bi bio prvi golman Spanskog prvoligasa...

Стара школа

pre 5 godina

Европско првенство чекамо од 2000 године. Имамо резерву и у лиги нација, тако да на овој првој утакмици против Португала треба ићи отворено. Имамо то неко психолошко растерећење... Али мени Еуро почиње од оног тренутна када на истом остану 16 репрезентација, јер сам тако навикао. Ово повећање броја учесника Еура је за мене изгубило жар. :).... Када прођу на Еуро, и када прођу групу на истом, тек тада ћу рећи да смо направили успех на Еуру,тад би се по старом тек пласирали...

Šarke RS

pre 5 godina

Videćemo i to pariranje najboljima. Već u ponedeljak. Drugo poluvreme smo nadigrani. Dmitrović spasao od ubjedljivog poraza,šanse su bile i na našoj strani. Sa ovim igračima treba bolji selektor.

Baba Stanojka

pre 5 godina

...Немам појма који проблем Сергеј има у репрезентацији, да ли игра повученије, не капира се саиграчима, али никако да нешто одигра, да буде приметан. .
(бартендер, 21. mart 2019 09:21)

Tacno je da nemas pojma...
Sergej nije igrao leprsavo ali cim je izasao i on i Mijat mi smo pukli. Vezni red se raspao i nismo mogli da se odbranimo od naleta Nemaca. Sergej je odradio masivan posao u odbrani i ako to nisi video onda veze sa fudbalom nemas.

Whitesnak

pre 5 godina

Ajde znamo svi za Milivojevica i Nastasica, jel zna neko zasto nema Nikole Maksimovca? Mislim u odbrani smo poprilicno kriticni (ne kazem da je on neka klasa) ali opet on ove sezone igra dosta u Napoliju jedan ozbiljan klub...

Tereza

pre 5 godina

@inspektor besevic ko sto ste vi pokazali protiv Spanjolske,Francuske,a bilo je i petica protiv Engleza...
(nastavi niz, 21. mart 2019 08:58)


Alo momče, čovjek je Srbin, s kim se svađaš pobogu, izbaci Hrvate iz glave.

lignjoslav

pre 5 godina

@inspektor Bešević
Nemci (iako ih je malo u njihovoj repki) nisu igrali tako zbog mentaliteta, vec je ovo njima bila mnogo bitnija utakmica i realno pljuvati naše jer su odigrali 1:1 na njihovom terenu, bez 3 ubedljivo nasa najvažnija igrača (Tadić, Mitrović, Kolarov) A pri tome smo odigrali jako korektno prvo poluvreme, stvorili 3,4 zicera i nije dovoljno jer eto oni su stvorili 6,7. ?
Pa šta ste očekivali? Da ih nadigramo?
Imali smo svoje šanse, propustili ih. Logično je biilo da nas pritisnu, jer em gube, em su kvalitetniji. Oni su kvalitetniji i od Portugala. Jedno lose SP ih ne čini lošom ekipom.
Možemo da kritikujemo sto smo se lose branili, ali treba imati u vidu da naša odbrana nikako da poveže vise od 2 utakmice u istom sastavu, a takođe nije sve do nas. Ima tu malo i do njih. Jedan Rojs je vrhunski igrač kakve mi mozemo samo da sanjamo.
Meni je vise zasmetalo što ih nismo kaznjavali na 1:0. Na svaki njihov promašen zicer, mi smo imali isti takav. Da su oni vodili 1:0, svaki onakav zicer bi nam dali i bilo bi 3:0 u 50om minutu.
Ljajic, Milenkovic....pa to ne sme da se promašuje. Portugal ce nam stvoriti manje sansi, ali oni imaju Ronalda koji ce nam dati 2 gola iz 2 šanse, tako da mi moramo svoje da iskoriistimo, jer se odbraniti ne možemo. Pristup i taktika mora biti drugacija, jer u veznom redu mi možemo da im pariramo jer su oni jednostavno losija ekipa na svim pozicijama od Nemacke....sem naravno u napadu, a ako se budemo branili, pa mi gubimo lagano. Ja zaista ne pamtim ni jednu utakmicu Portugala u kome su oni nekog razbili igrom i stvorili mnogo šansi, ali zato oduigraju 3:3 sa Spancima u utakmici u kojoj nisu stvorili ni jednu sansu. Znaci neverovatno efikasna ekipa sa covekom koji je gol masina. Ostatak ekipe igra u prosečnim klubovima i ligama, ništa jačim od onih u kojima igraju naši.
Iskreno ja ocekujem da ne izgubimo...a razlog je upravo ovih 1:1 sa Nemcima koje su makar malo podigle samopuzdanje koje nam je gore od samog kvaliteta igrača.

Manager nr. 625

pre 5 godina

Kazu na nemackom RTL-u pre utakmice da je Krstaja providan i predvidljiv trener, da se drzi 4-2-3-1, bukvalno uci se jos.. Sinoc u prvom smo igrali nesto kao 4-1-4-1 i nije izgledalo lose, drugo je za zaborav. Nama je odbrana neuigrana evo zadnjih 30 utakmica nismo odigrali dva puta sa istom cetvoricom pozadi. A trebali bi da drzimo loptu podalje od odbrane jer napokon imamo dva top napadaca, 4-2-2 izgleda kao romboid, dva spica, dve desetke i dve sestice je mnogo kreativna formacija ali cini mi se da ce mo pre na mesec da sletimo nego sto ce Mladen igrati sa dva napadaca.