Fudbal 333

Ponedeljak, 11.03.2019.

10:50

Ivica Iliev podneo ostavku!

Odlazak Zorana Mirkovića pokrenuo je lavinu u Partizanu, ostavku je podneo sportski direktor Ivica Iliev.

Ivica Iliev podneo ostavku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

333 Komentari

Sortiraj po:

bili piton

pre 5 godina

toliko arogancije, nadobudnosti, egoizma i narcisoidnosti u samo jednoj fotografiji...a u stvari kad se sve sabere i izmesa...jedno veliko..NISTA!!!!

Sve je u inicijalima , ostalo su sitnice

pre 5 godina

Vratio se Z.Zidan u Real , nadam se da će sutra uveče to u FKP - u uraditi i I.Ilijev !
Da i nama i njima krene na bolje , a ne da nam Barselona i Zvezda beže 15 - 20 bodova !!!

Марко

pre 5 godina

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS
(Kaiser, 11. mart 2019 16:36)

Ми смо се ове године провукли против Салцбурга до ЛШ кроз иглене ушу. Нисмо баш глатко ни против Спартака из Трнаве обезбедили ЛЕ, тек у продужетку, мада смо објективно били бољи од Спартака. У следећој сезони ја бих био потпуно задовољан ако бисмо на убедљив начин стигли до ЛЕ, а за ЛШ, ако се деси супер, а ако се не деси није трагедија. Нисмо ми клуб који је изнад квалитета ЛЕ, па да морамо да јуримо ЛШ. То могу Барселона, Реал и још само неколико клубова да кажу за себе да ЛЕ није њихов ниво. Било би лепо да у ЛЕ стигнемо једно коло даље него прошле године. Мени је ЛЕ занимљивија за гледање у такмичарском смислу, јер тамо можемо да побеђујемо и играмо пролеће.

Lesser watch

pre 5 godina

Para nema, igrači ne dobijaju plate i neće da se trude lome noge za džabe i to oni koji hoće da igraju a ima ih mnogo i koji uopšte neće da igraju i to je to. Svi nešto kao povređeni i onda Bato pobedi. Zato nema rezultata, zato odlazi Bata pa i Ilijev. Uprava nije u stanju da nađe pare neophodne za funkcionisanje kluba. Sve slavine presušile, nema prodaje igrača, iz Evrope se ispalo. Spasa nam nema, umreti nećemo.

Nemanja

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42) Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese. Dakle on je parazit na tijelu Partizana. A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.
(Petar, 11. mart 2019 15:56)Navijao bi on za Zvezdu vise od bilo kog Delije samo da Terza hoce sa mu placa racune po inostranstvu.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ivice, legendo fudbalska, Partizanova, nisi za taj posao, samo, uzivaj u dobroti, daleko ti lijepa kuca, okoristio si se o Partizan, zgazio reputaciju, ali nadam se da jos ima ljudi koji vole Partizan. Ali i vartepolo Partizan, ali, itd

zoran

pre 5 godina

ivice ilijev.za navijace u celom svetu koji vole partizan .vise nepostojis ti I cela uprava.trener I ostali koji ste nas ponizili za navek.viste se obrukali za navek ovoste uradili za inat kluba.sagnite glavu kad idete ulicom.viste bruka.

Kaiser

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:3

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS

MiRa

pre 5 godina

...ali će posebno ostati upamćen po rekordnom transferu Sejdube Sume za 1,6 miliona evra.

Smešno! Danas iole vredan igrač koji bi igrao za klub u evropi se za tako smešno malu sumu novca, ne može dobiti. Uostalom i nije neki igrač i ne zaslužuje igranje u evropi.

Petar

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42)


Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese.

Dakle on je parazit na tijelu Partizana.

A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.

Grobar-España

pre 5 godina

Ja bih se sada radovao, ali "Sjah'o Kurta da uzjase Murta" i tako u nedogled. E moj jadni Partizane, unistise te priuceni partijski kadrovi kojima te je davala svaka vlast koja je prolazila. Nikada nisam voleo Zecevica, Ali sam rekao da ce ga svecom traziti. Nisam se prevario ....na Zalost

Djuro

pre 5 godina

Slazem se sa nekim sto je napisao da smrdi od nogu,a te noge su Panticeve,cak sam mu i verovao ranije ali vec godinu dana ne verujem mu nista.Svi koji gledate tu emisiju dajete podrsku upravi Partizana.

doki

pre 5 godina

SAD IL' NIKAD!!!!! NAPOLJE SVI DA SE KRENE SA DOBRIM BAZISOM OD POCETKA!!!!!!!! SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD!!!!!!!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:37)

Свашта... Зар није много боље да поред јаке Звезде имамо још јаких српских клубова попут Радничког, Војводине и Напретка, ?
Југословени нека оду у заборав, време је!

Against modern football

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.
(Deus, 11. mart 2019 11:07) A najlepše mi je kada vidim ove koji su umislili da su pismeni pa hoće da se pokažu svima. Mali savet druže. Crvena zvezda; srpsko; vam se piše velikim početnim slovom samo kada se obraćaš pojedincu, a malim kada se obraćaš množini subjekata.

Duh koli lebdi

pre 5 godina

Vidi ""gane' sto su se raspisali.... Njima jos krivo za onu namestenu titulu koju nisu znali da osvoje,a za to je najvise kriv bas Ivica,dovedivsi Leonarda i Djurdevica,4 od 4, (gol iz auta mi ne racunamo)4 najsladje pobede u zadnih 30 godina protiv njih.Objedinili se Grobari iz celog Sveta ,takvu radost mozda bila samo posle Ljubljane,i Bjekoicevog gola.To nih jos boli,zal za titulu,pa odmah brze -bolje traze iz 45te neku.
Radio je dobro Ivica neko vreme,ali je glavni krivac za katastrofalnu selekciju tima ove i prosle godine,i tu je kraj.Nismo mi u stanju da imamo 52 fudbalera koje drzava placa,moramo se osloniti na nasu skolu,bar 40 %od prvog tima da budu iz skole,nova krv treba nasem Partizanu.Sve dok se "Njegov duh"i prisustvo oseca u vazduh-treba samo jos vise voleti Partizan.

Borkes

pre 5 godina

Sve je jasno. Covek koji je na pocetku sezone obecao titulu, covek koji je doveo Sumu, covek koji na zimskoj pauzi kaze stici cemo Zvezdu, a ne dovede nijedno pojacanje(!), tu ne racunam famoznog Musu, za kojeg se ne zna gde je, i Georgijevica koji nije ni na klupi, i treba da ode. REalno je veliki neznalica i demagog. A uprava treba da ode jer nije obezbedila novac. Imam osecaj da se u Partizanu svima duguju pare.

Dejan

pre 5 godina

Nisu mi jasne ostavke i histerija oko trenutnih rezultata Partizana. Nije sramota biti treći i izgubiti od drugoplasirane ekipe (Radničkog) koja je u ovom trenutku bolja od Partizana.

Nebo

pre 5 godina

Ono, kad je došlo vreme da vam mi Cigani želimo promene u klubu....
inače neće biti interesantno...

PS Grobari, pozdravlja vas Ciganin od 74-te, i da Vas pobedimo u svakom derbiju i da uzmemo svako prvenstvu, i da prođete dobro u Evropi, ako ste u stanju....

Grdoje

pre 5 godina

E ovo volim da čujem, da neko hrabro preuzme odgovornost i tako zaštiti ostale učesnike u kriminalnim radnjama!
Doduše, baš i nije preuzeo svu odgovornost, nešto spominje nekog ko je dovodio nekog i produžavao ugovor nekome...
Hahaha, koja komedija!
I tako u krug, dok je Srbije i srba...

sQuero

pre 5 godina

E kako ja nisam te srece da upanem u Partizan godinu, dvije, jedno milionce stavim u dzep, pravim se lud, posle dam ostavku i kazem famozno 'preduzimam odgovornost sto se raspadamo, prastajte, hvala dovidjenja' hahaahhha genijalno !!!

Raznosac pice

pre 5 godina

Imao je 3 pogotka...Jankovic, Djurdjevic i Everton...sve ostalo promasaji i to 100% promasaji. Sve u svemu...moze to mnogo bolje
(majstor, 11. mart 2019 12:44)

A leo?

djuka_pg

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44)

A kako necemo druze moj. Pa malo je humoristickih serija koje su bolje od njega. Njega upalim kad god sam neraspolozen i sve mi postane lakse.

Sub013

pre 5 godina

Kad sam im jos pre dve godine pricao da im je ovaj najveci problem nisu hteli da slusaju pa sam im tada pozeleo da im bude dozivotni sportski direktor, nazalost nista od toga

zemunski kej

pre 5 godina

Ilijev i Mirkovic su legende kluba i nemam sumnju da vole Partizan ali ona trojica vampira su glavni krivci.njih da ne gledamo.Lakse cemo podneti i podmladjivanje tima,

Bilal

pre 5 godina

Vidim da će Petrić u sredu voditi Partizan u Kruševcu protiv Napretka što znači da nam je eliminacija iz Kup takmičenja zagarantovana jer onaj lisac od Kosana neće propustiti priliku da nas ovako uzdrmane dotuče do kraja, a obzirom da Zvezdu i Radnički ni teoretski više ne možemo stići, a da nam Čukarički diše za vratom, bit će pravo čudo ako se, ove godine, dočepamo trećeg mesta u prvenstvu koje vodi u Evropu.

d

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...
(Ceca, 11. mart 2019 12:55)

I zato veliki Dinamo ima 4 Yu titule, a Zvezda samo 19. Jadna Zvezda.

Svi za Niššš...ššš...

pre 5 godina

Uprava je večna, oni samo navijaju i prave atmosferu koja nam je u interesu. A interes nam je ovakav i sve se odigrava po prirodnim zakonima interesa. Od sporta je ostala reč u nazivu a koliko smo sportsko društvo vidi se uz to koliko smo jugoslovensko isto iz naziva. Grobari i partizanovci su na zahtev i radost maloumnih, ukinuti i rastureni na tri ili četiri frakcije, opet po zakonu interesa. Oni koji iskreno samo vole i navijaju, tu nisu poželjni. I šta ćemo onda? Pa, napred Zvezdo, zgazi ih svi!

pfc45zg

pre 5 godina

Кренула чистка у Партизану. Према последњим информацијама трио "В" се закључао у кабинет, укекетили се и чекају да прође невреме. за то време Жекс се забарикадирао у музеју, загрлио камеру и прети да ће извршити самоубиство ако му неко угрози слободу изражавања. "Живот дајем, камеру не дајем!" "Правда за новинара!" и "Све је ово притисак одозго, краду нас и не дају да будемо најбољи" успели смо да разумемо неке од парола које избацује као из рукава.
"Па зар и ти, Ивице..." промрмљао је, а онда је почео трести ногицама.

roten

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,Iliev nije vređao naš klub(u meri kako to obično rade vodeći ljudi dva najveća kluba),delovao mi je krajnje korektno,pustite pljuvanje."Bacao bombe" i grešio,priznao greške i dao ostavku, sakrivao odgovornije od njega.Okružen lošim i nestručnim ljudima koji se nalaze u upravi kluba,dok mu se na tribinama nalazi ko zna koliko "narko frakcija" koji traže svoj deo i vole Partizan da "zadnjeg dinara ili grama..."

Kontraš

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44) Naravno da ne gledaš kad stalno priča o Zvezdi, bolje da promeni ime u Zvezdin vesnik.

Dr Dulitl

pre 5 godina

Z Pantic u komentarima na svom vesniku pise kako je Partizan u derbiju nadigrao Zvezdu! Zatim, da su izgubili ove dve utakmice sticajem nesretnih okolnosti i nesviranju penala u korist Partizana.
Partizanovci se primaju na to. Neverovatno!

Henk Mudi

pre 5 godina

Steta, mogao je postati nova Zvezdina Zvezda! Ostani Ivice, ti i Vuletic ste me uveseljavali izjavama van terena dok se nizu neuspesi na terenu.

dipl. agronom

pre 5 godina

Da nije neko Prisajednjenje, u srpskom fudbalu...!?Prica se o drugim stvarima,a neko baca crknutu macku na sto,usred unutrasnjeg dijaloga...??

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

Nemanja

pre 5 godina

Valjda su osvojili i titulu, aman novinari.
(One ring to rule them all, 11. mart 2019 10:55)Jesu ali je Ilijev te sezone bio na rehabilitaciji u Suvoj Reci pa nije ucestvovao u odabiru ekipe i trenera.

Nenad

pre 5 godina

Hahahah, na pauzi za rucak sedim i citam komentare na ovu vest i smejem se kao nenormalan, svi me cudno gledaju. Ako nista, bar smo duhovit narod...

фабричка грешка

pre 5 godina

Коначно је овај кишни и суморни дан добио смисао. Хвала пуно, баш сте ме обрадовали овом вешћу.

vujke

pre 5 godina

Unistio si partizan skroz , sada ce da ga dokrajce Vazura, Vuletic i Vucelic...ako je iole pametan i ima srca Sasa Ilic nece prihvatiti da te zameni bar dok su ovi gore pomenuti paraziti u partizanu...

Ceca

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...

Đura

pre 5 godina

Velika šteta. Pravi čovek na pravom mestu. Koliko sam samo bio smiren kad znam da je on sportski direktor Partizana. Ne daj Bože da ode i Vučela ili Vazura. To bi bila katastrofa. Kažem, smiren sam kad vidim da su oni u upravi. Naravno, sve ovo pišem kao navijač Crvene Zvezde.

Čarli Braun

pre 5 godina

Hvala ti na svemu, Ivice. Možeš da ideš uzdignutog čela i ne boj se, nećeš biti zaboravljen. Ostavio si dubok trag u svom Partizanu. I na tabeli i u klupskoj kasi.

as

pre 5 godina

Ivica je indirektno rekao da je bilo igraca koji su drugi dovodili u klub,takozvane "kombinacije" za uzimanje love.Red je da i ti drugi podnesu ostavke.

Meklejn

pre 5 godina

Moram priznati da je meni Ivicin odlazak teško pao. On mi je bio najsmesniji klovn u cirkusu partizan. Odlazak ovog vrsnog komičara se teško može nadoknaditi. Nadoknadiv gubitak za sve ljubitelje stend ap komedije u Srbiji.

SveJeDno

pre 5 godina

a pa Ivice, to si daaavno trebao uraditi. Steta koju si naneo svom voljenom klubu je prevelika sada. Mislio sam da kod vas ne moze gore al kapiram da ce sigurno doci jos gori...rip

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

Realnost

pre 5 godina

A ko je kriv što je po potpisu profi ugovora u avgustu 2018 sa 15.5god ovih dana dobio na arbitraži raskid ugovora na štetu Fk Partizan najveći talenat uz Stevanovića mlađi kadet Luka Cvetićanin,kapiten svoje generacije i u Partizanu i u reprezentaciji,i igra i za kadete Srbije.Nisu mu 5 meseci uplatili ni jedan dinar iz ugovora?!Tek po tužbi su uplatili 3 plate ali tada je već bilo kasno.

Mile

pre 5 godina

Slika kaze JA sve znam! Ivice ukopao si klub. Sve,sve ali 1,7 za Sumu... Arogancija ti je dosla glave. Zeks da objasni jel ima bar malo krivice u upravi kluba ili je sve zavera iz komsiluka. Sledeci na potezu Vucela Vazura i Profa

slaviša šmigič

pre 5 godina

moje mišljenje,da je največi krivac upravo Ivica Iliev on verovatno nije jedini ali je najodgovorniji za atmosferu u klubu i njegovo poznavanje menadjerskim poslovima je došlo glave bati mirkoviču koji je samo nit kriv nit duzan prihvatio mesto trenera kad je bilo stanje u klubu očajno a iliev je dovodio igrače sigurno jih nije bata mirkovič.odkako je došao na mesto precednika partizana.stanje u partizanu je počelo,da ide samo nadole.mada je moguče,da sve poteze u klubu vuče nenad bjekovič.

Милорад

pre 5 godina

Баш интересантно!! Пантић каже да Партизан са малим парама направио бољи тим од Звезде само га судије краду. А сад овај каже да је он крив за лошу игру, лоше играче итд итд. Па сад ко је у праву?? Пантић или Илијев.

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovo????

Doktor, kuvar, trener, sportski direktor....

Jos samo da se povampire Tudjman i Mirko Marijanovic pa da i oni podnesu ostavke... pa da cirkus bude kompletan.

Deus

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.

NBGD

pre 5 godina

Слика све говори... Бе се њему узо лову и срећан иде..Остали ће остати и бити више криви а он одеееее надам се да ће бомбардовати негде другде само не код нас

crni_redstar

pre 5 godina

hvala Ivice na onoj tituli posle koje Zvezda dovodi Miloja. Mislim da se u istoriji sporta nije desilo da tudja titula podigne protivnika u visine, a sebe uvalka u blato.

NIDŽONI

pre 5 godina

Nisam ostavio komentar bar tri godine, ali morao sam sada: VELIKA ŠTETA ZA NAS ZVEZDAŠE, JER GOREG OD IVICE BOMBAŠA NE MOGU NAĆI. Hvala Ivice za sve.

Kokni

pre 5 godina

Navijac sam Rada i zaista ne voli Partizan. Da me neko puskom tera da biram Zvezda ili Partizan bez razisljana bih rekao Zvezda jer je mnogo ozbiljnija, veca, sa mnogo vise uspeha... ali zaista ne mogu ni da se radujem ovom debaklu Partizana... ovo vise nije seso, ovo je tuzno. Mislim da neko gore sve gleda i da i se vraca za sve otimacine iz vreene Toleta Karadzica i Mirka Marjanovica.

P.S.
Cenim da ce Zeljko Pantic znati sve da "objasni"... ,rekvijem za Partizan.

bigserb

pre 5 godina

Zahladnelo u Humskoj, -21 je jaka zima, mada je objektivni osecaj kao da je -24, samo su meteorolozi u derbiju upotrebili HAARP i sacuvali FKP od veceg minusa!

dregs

pre 5 godina

zna se,ko je dovodio povredjene i nespremne igrače verovatno nije ovde samo ivica iliev več iza svega stoji nenad bjekovič kome je mesto u zatvoru kad se samo setim kako je predao utakmicu u evropi radi ličnih interesa.sad je on glavni evo došao u fss meni sve jasno

Barbara

pre 5 godina

1. Treba i drugi da odu.
2. Kaze da je Bata pokazao kvalitet u velikim utakmicama, a sta je sa malim, izgleda da su bitne i one, a tu je previse kikseva.

Aleksej

pre 5 godina

Partizan je ljudi zadnja 3 kola osvojio 1 bod.hahah,a protiv Zvezde centar nisu presli a dali gol iz ofsajda..Toliko o Parrizanu minus 21!!!

Rade Neđeljkov

pre 5 godina

Ne znam šta je čekao do sada.
Sad bi trebao i Vazura ali nešto sumnjam. Taman je sestrića uvalio u klub, ne ide da ga ostavlja mladog i neiskusnog (ne verujem da je punoletan ali sedi u loži i ima vozača).

Dzoni lik

pre 5 godina

Hvala Bogu, ali u tekstu ste "debelo" pogrešili: "Iliev je na mesto direktora Partizana stigao u oktobru 2015. godine, a crno-beli su u međuvremenu osvojili samo jedan trofej Kupa." U tom periodu Partizan je osvojio jednu titulu i tri kupa. Takođe igra jednu od najslabijih sezona, ako ne i najslabiju od raspada SFRJ.

Grobarchina

pre 5 godina

Hoćemo ostavku Vučelića, Vazure i Vuletića. Hoćemo distanciranje našeg kluba od politike i političara. Hoćemo da Partizanom upravljaju njegove sportske legende. Hoćemo Mocu Vukotića za predsednika fudbalskog kluba, a Ivana Golca za prvog trenera. Hoćemo privatizaciju kluba. Hoćemo distanciranje od takozvanih plaćenih navijača i njihovo proterivanje sa stadiona. Znamo da bi cena ovakvih turbulentnih, korenitih promena bila žestoka, ali mi izbora nemamo.

bradina

pre 5 godina

Epidemija u Humskoj!Ovu smo ocekivali odavno!Nisam siguran da ce Mirkovic povuci ostavku posle ovoga!Cekaju se jos meke.ali danas je novi dan polako "grobari"!

Vlada

pre 5 godina

Sportski direktor je samo obicna figura uvek bio. Nikada se nije pitao.. Problem je vrh uprave uvek bio, oni trebaju da se teraju iz kluba. Vazura i Vucela napolje

DV

pre 5 godina

Majstore, bas si ga lupio ko maksim po diviziji.
Dosao oktobra 2015, Partizan osvojio samo jedan kup.
A kde se dede dupla kruna sa Markom Nikolicem, Djurdjevicem, Leonardom...?
Malo ozbiljnije, bez povrsnih informacija, molicu!

Jax

pre 5 godina

E to je vest. U ovom čoveku treba tražiti krivca za sve loše rezultate! Pozdrav od Delije, maknite ove fukare iz kluba i iz srpskog fudbala!

rodjaksasela

pre 5 godina

Procvetace partizan, samo da ode jos vazura tatin sin i vuleticu da stave brnjicu, ne mora da ide, samo da se ne mesa u fudbalske stvari i da ne laprda

petar markovic

pre 5 godina

a da niste zaboravili da je i dupla kruna osvojena? ili ste mozda zeleli da zaboravite? da se razumemo, apsolutno podrzavam ivicin odlazak

Mare

pre 5 godina

To bre! Sada je Željku Pantiću otvoreno mesto u skladu sa njegovim kvalifikacijama, što bi on rekao "za koje je projektovan". Ili možda profesoru latinskog.

NinoL

pre 5 godina

Ne samo ti!!!!!!!!!!!!!!
Ostani "Zvezdo" Partizanova! Pa ko će nas zasmejavati ako ti odeš? Ko će bombe bacati? Ko će nove Nejmare dovoditi?

Cubaka

pre 5 godina

Šteta.. Cirkus je bas lepo radio..
(Djuro, 11. mart 2019 11:06)

Nemoj da brines Djuro, imaju oni ovakvih "bombasa" za izvoz, doci ce neki jos "bolji" kojem cemo se jos vise smejati.

Marko

pre 5 godina

Konačno! !!! Čoveče sahranio si Partizan.
Takodje ukloniti Želja Pantica iz prostorija kluba. Takvog negativca majka ne radja dva puta.
Inace, moj izvor iz Partizana, reče mi da Bata odlazi zbog jučerašnje nameštaljke. Pogledajte potez Ostojica te dve šanse Lukica. Sve će vam biti jasno.

Enver

pre 5 godina

Zao mi je.
Mislim da je ivica naj bolji sportski direktor koga smo imali. Posten, vredan, ne salomljiv a napravio je inaj jaci tim u ligu ali nismo imali srece sto na terenu sto tamo gde se odlucuje.

Srecno ivice.

grobari 1970

pre 5 godina

nakon kuvara, lekara i trenera, ostavku je podneo i sportski direktor.

ali ostaje u Partizanu samo Željko Pantić, da širi mržnju i seje zlo.

Deus

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.

NIDŽONI

pre 5 godina

Nisam ostavio komentar bar tri godine, ali morao sam sada: VELIKA ŠTETA ZA NAS ZVEZDAŠE, JER GOREG OD IVICE BOMBAŠA NE MOGU NAĆI. Hvala Ivice za sve.

Mile

pre 5 godina

Slika kaze JA sve znam! Ivice ukopao si klub. Sve,sve ali 1,7 za Sumu... Arogancija ti je dosla glave. Zeks da objasni jel ima bar malo krivice u upravi kluba ili je sve zavera iz komsiluka. Sledeci na potezu Vucela Vazura i Profa

grobari 1970

pre 5 godina

nakon kuvara, lekara i trenera, ostavku je podneo i sportski direktor.

ali ostaje u Partizanu samo Željko Pantić, da širi mržnju i seje zlo.

crni_redstar

pre 5 godina

hvala Ivice na onoj tituli posle koje Zvezda dovodi Miloja. Mislim da se u istoriji sporta nije desilo da tudja titula podigne protivnika u visine, a sebe uvalka u blato.

Милорад

pre 5 godina

Баш интересантно!! Пантић каже да Партизан са малим парама направио бољи тим од Звезде само га судије краду. А сад овај каже да је он крив за лошу игру, лоше играче итд итд. Па сад ко је у праву?? Пантић или Илијев.

Vlada

pre 5 godina

Sportski direktor je samo obicna figura uvek bio. Nikada se nije pitao.. Problem je vrh uprave uvek bio, oni trebaju da se teraju iz kluba. Vazura i Vucela napolje

Kokni

pre 5 godina

Navijac sam Rada i zaista ne voli Partizan. Da me neko puskom tera da biram Zvezda ili Partizan bez razisljana bih rekao Zvezda jer je mnogo ozbiljnija, veca, sa mnogo vise uspeha... ali zaista ne mogu ni da se radujem ovom debaklu Partizana... ovo vise nije seso, ovo je tuzno. Mislim da neko gore sve gleda i da i se vraca za sve otimacine iz vreene Toleta Karadzica i Mirka Marjanovica.

P.S.
Cenim da ce Zeljko Pantic znati sve da "objasni"... ,rekvijem za Partizan.

sQuero

pre 5 godina

E kako ja nisam te srece da upanem u Partizan godinu, dvije, jedno milionce stavim u dzep, pravim se lud, posle dam ostavku i kazem famozno 'preduzimam odgovornost sto se raspadamo, prastajte, hvala dovidjenja' hahaahhha genijalno !!!

NinoL

pre 5 godina

Ne samo ti!!!!!!!!!!!!!!
Ostani "Zvezdo" Partizanova! Pa ko će nas zasmejavati ako ti odeš? Ko će bombe bacati? Ko će nove Nejmare dovoditi?

Meklejn

pre 5 godina

Moram priznati da je meni Ivicin odlazak teško pao. On mi je bio najsmesniji klovn u cirkusu partizan. Odlazak ovog vrsnog komičara se teško može nadoknaditi. Nadoknadiv gubitak za sve ljubitelje stend ap komedije u Srbiji.

DV

pre 5 godina

Majstore, bas si ga lupio ko maksim po diviziji.
Dosao oktobra 2015, Partizan osvojio samo jedan kup.
A kde se dede dupla kruna sa Markom Nikolicem, Djurdjevicem, Leonardom...?
Malo ozbiljnije, bez povrsnih informacija, molicu!

Dr Dulitl

pre 5 godina

Z Pantic u komentarima na svom vesniku pise kako je Partizan u derbiju nadigrao Zvezdu! Zatim, da su izgubili ove dve utakmice sticajem nesretnih okolnosti i nesviranju penala u korist Partizana.
Partizanovci se primaju na to. Neverovatno!

d

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...
(Ceca, 11. mart 2019 12:55)

I zato veliki Dinamo ima 4 Yu titule, a Zvezda samo 19. Jadna Zvezda.

Grobarchina

pre 5 godina

Hoćemo ostavku Vučelića, Vazure i Vuletića. Hoćemo distanciranje našeg kluba od politike i političara. Hoćemo da Partizanom upravljaju njegove sportske legende. Hoćemo Mocu Vukotića za predsednika fudbalskog kluba, a Ivana Golca za prvog trenera. Hoćemo privatizaciju kluba. Hoćemo distanciranje od takozvanih plaćenih navijača i njihovo proterivanje sa stadiona. Znamo da bi cena ovakvih turbulentnih, korenitih promena bila žestoka, ali mi izbora nemamo.

Марко

pre 5 godina

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS
(Kaiser, 11. mart 2019 16:36)

Ми смо се ове године провукли против Салцбурга до ЛШ кроз иглене ушу. Нисмо баш глатко ни против Спартака из Трнаве обезбедили ЛЕ, тек у продужетку, мада смо објективно били бољи од Спартака. У следећој сезони ја бих био потпуно задовољан ако бисмо на убедљив начин стигли до ЛЕ, а за ЛШ, ако се деси супер, а ако се не деси није трагедија. Нисмо ми клуб који је изнад квалитета ЛЕ, па да морамо да јуримо ЛШ. То могу Барселона, Реал и још само неколико клубова да кажу за себе да ЛЕ није њихов ниво. Било би лепо да у ЛЕ стигнемо једно коло даље него прошле године. Мени је ЛЕ занимљивија за гледање у такмичарском смислу, јер тамо можемо да побеђујемо и играмо пролеће.

Dejan

pre 5 godina

Nisu mi jasne ostavke i histerija oko trenutnih rezultata Partizana. Nije sramota biti treći i izgubiti od drugoplasirane ekipe (Radničkog) koja je u ovom trenutku bolja od Partizana.

Borkes

pre 5 godina

Sve je jasno. Covek koji je na pocetku sezone obecao titulu, covek koji je doveo Sumu, covek koji na zimskoj pauzi kaze stici cemo Zvezdu, a ne dovede nijedno pojacanje(!), tu ne racunam famoznog Musu, za kojeg se ne zna gde je, i Georgijevica koji nije ni na klupi, i treba da ode. REalno je veliki neznalica i demagog. A uprava treba da ode jer nije obezbedila novac. Imam osecaj da se u Partizanu svima duguju pare.

bigserb

pre 5 godina

Zahladnelo u Humskoj, -21 je jaka zima, mada je objektivni osecaj kao da je -24, samo su meteorolozi u derbiju upotrebili HAARP i sacuvali FKP od veceg minusa!

djuka_pg

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44)

A kako necemo druze moj. Pa malo je humoristickih serija koje su bolje od njega. Njega upalim kad god sam neraspolozen i sve mi postane lakse.

Aleksej

pre 5 godina

Partizan je ljudi zadnja 3 kola osvojio 1 bod.hahah,a protiv Zvezde centar nisu presli a dali gol iz ofsajda..Toliko o Parrizanu minus 21!!!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:37)

Свашта... Зар није много боље да поред јаке Звезде имамо још јаких српских клубова попут Радничког, Војводине и Напретка, ?
Југословени нека оду у заборав, време је!

Grobar-España

pre 5 godina

Ja bih se sada radovao, ali "Sjah'o Kurta da uzjase Murta" i tako u nedogled. E moj jadni Partizane, unistise te priuceni partijski kadrovi kojima te je davala svaka vlast koja je prolazila. Nikada nisam voleo Zecevica, Ali sam rekao da ce ga svecom traziti. Nisam se prevario ....na Zalost

Mare

pre 5 godina

To bre! Sada je Željku Pantiću otvoreno mesto u skladu sa njegovim kvalifikacijama, što bi on rekao "za koje je projektovan". Ili možda profesoru latinskog.

Nemanja

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42) Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese. Dakle on je parazit na tijelu Partizana. A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.
(Petar, 11. mart 2019 15:56)Navijao bi on za Zvezdu vise od bilo kog Delije samo da Terza hoce sa mu placa racune po inostranstvu.

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovo????

Doktor, kuvar, trener, sportski direktor....

Jos samo da se povampire Tudjman i Mirko Marijanovic pa da i oni podnesu ostavke... pa da cirkus bude kompletan.

Čarli Braun

pre 5 godina

Hvala ti na svemu, Ivice. Možeš da ideš uzdignutog čela i ne boj se, nećeš biti zaboravljen. Ostavio si dubok trag u svom Partizanu. I na tabeli i u klupskoj kasi.

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

Rade Neđeljkov

pre 5 godina

Ne znam šta je čekao do sada.
Sad bi trebao i Vazura ali nešto sumnjam. Taman je sestrića uvalio u klub, ne ide da ga ostavlja mladog i neiskusnog (ne verujem da je punoletan ali sedi u loži i ima vozača).

dregs

pre 5 godina

zna se,ko je dovodio povredjene i nespremne igrače verovatno nije ovde samo ivica iliev več iza svega stoji nenad bjekovič kome je mesto u zatvoru kad se samo setim kako je predao utakmicu u evropi radi ličnih interesa.sad je on glavni evo došao u fss meni sve jasno

as

pre 5 godina

Ivica je indirektno rekao da je bilo igraca koji su drugi dovodili u klub,takozvane "kombinacije" za uzimanje love.Red je da i ti drugi podnesu ostavke.

Petar

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42)


Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese.

Dakle on je parazit na tijelu Partizana.

A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.

Barbara

pre 5 godina

1. Treba i drugi da odu.
2. Kaze da je Bata pokazao kvalitet u velikim utakmicama, a sta je sa malim, izgleda da su bitne i one, a tu je previse kikseva.

Dzoni lik

pre 5 godina

Hvala Bogu, ali u tekstu ste "debelo" pogrešili: "Iliev je na mesto direktora Partizana stigao u oktobru 2015. godine, a crno-beli su u međuvremenu osvojili samo jedan trofej Kupa." U tom periodu Partizan je osvojio jednu titulu i tri kupa. Takođe igra jednu od najslabijih sezona, ako ne i najslabiju od raspada SFRJ.

roten

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,Iliev nije vređao naš klub(u meri kako to obično rade vodeći ljudi dva najveća kluba),delovao mi je krajnje korektno,pustite pljuvanje."Bacao bombe" i grešio,priznao greške i dao ostavku, sakrivao odgovornije od njega.Okružen lošim i nestručnim ljudima koji se nalaze u upravi kluba,dok mu se na tribinama nalazi ko zna koliko "narko frakcija" koji traže svoj deo i vole Partizan da "zadnjeg dinara ili grama..."

Henk Mudi

pre 5 godina

Steta, mogao je postati nova Zvezdina Zvezda! Ostani Ivice, ti i Vuletic ste me uveseljavali izjavama van terena dok se nizu neuspesi na terenu.

Bilal

pre 5 godina

Vidim da će Petrić u sredu voditi Partizan u Kruševcu protiv Napretka što znači da nam je eliminacija iz Kup takmičenja zagarantovana jer onaj lisac od Kosana neće propustiti priliku da nas ovako uzdrmane dotuče do kraja, a obzirom da Zvezdu i Radnički ni teoretski više ne možemo stići, a da nam Čukarički diše za vratom, bit će pravo čudo ako se, ove godine, dočepamo trećeg mesta u prvenstvu koje vodi u Evropu.

Đura

pre 5 godina

Velika šteta. Pravi čovek na pravom mestu. Koliko sam samo bio smiren kad znam da je on sportski direktor Partizana. Ne daj Bože da ode i Vučela ili Vazura. To bi bila katastrofa. Kažem, smiren sam kad vidim da su oni u upravi. Naravno, sve ovo pišem kao navijač Crvene Zvezde.

Nenad

pre 5 godina

Hahahah, na pauzi za rucak sedim i citam komentare na ovu vest i smejem se kao nenormalan, svi me cudno gledaju. Ako nista, bar smo duhovit narod...

Djuro

pre 5 godina

Slazem se sa nekim sto je napisao da smrdi od nogu,a te noge su Panticeve,cak sam mu i verovao ranije ali vec godinu dana ne verujem mu nista.Svi koji gledate tu emisiju dajete podrsku upravi Partizana.

Grdoje

pre 5 godina

E ovo volim da čujem, da neko hrabro preuzme odgovornost i tako zaštiti ostale učesnike u kriminalnim radnjama!
Doduše, baš i nije preuzeo svu odgovornost, nešto spominje nekog ko je dovodio nekog i produžavao ugovor nekome...
Hahaha, koja komedija!
I tako u krug, dok je Srbije i srba...

Svi za Niššš...ššš...

pre 5 godina

Uprava je večna, oni samo navijaju i prave atmosferu koja nam je u interesu. A interes nam je ovakav i sve se odigrava po prirodnim zakonima interesa. Od sporta je ostala reč u nazivu a koliko smo sportsko društvo vidi se uz to koliko smo jugoslovensko isto iz naziva. Grobari i partizanovci su na zahtev i radost maloumnih, ukinuti i rastureni na tri ili četiri frakcije, opet po zakonu interesa. Oni koji iskreno samo vole i navijaju, tu nisu poželjni. I šta ćemo onda? Pa, napred Zvezdo, zgazi ih svi!

pfc45zg

pre 5 godina

Кренула чистка у Партизану. Према последњим информацијама трио "В" се закључао у кабинет, укекетили се и чекају да прође невреме. за то време Жекс се забарикадирао у музеју, загрлио камеру и прети да ће извршити самоубиство ако му неко угрози слободу изражавања. "Живот дајем, камеру не дајем!" "Правда за новинара!" и "Све је ово притисак одозго, краду нас и не дају да будемо најбољи" успели смо да разумемо неке од парола које избацује као из рукава.
"Па зар и ти, Ивице..." промрмљао је, а онда је почео трести ногицама.

zoran

pre 5 godina

ivice ilijev.za navijace u celom svetu koji vole partizan .vise nepostojis ti I cela uprava.trener I ostali koji ste nas ponizili za navek.viste se obrukali za navek ovoste uradili za inat kluba.sagnite glavu kad idete ulicom.viste bruka.

Lesser watch

pre 5 godina

Para nema, igrači ne dobijaju plate i neće da se trude lome noge za džabe i to oni koji hoće da igraju a ima ih mnogo i koji uopšte neće da igraju i to je to. Svi nešto kao povređeni i onda Bato pobedi. Zato nema rezultata, zato odlazi Bata pa i Ilijev. Uprava nije u stanju da nađe pare neophodne za funkcionisanje kluba. Sve slavine presušile, nema prodaje igrača, iz Evrope se ispalo. Spasa nam nema, umreti nećemo.

Kontraš

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44) Naravno da ne gledaš kad stalno priča o Zvezdi, bolje da promeni ime u Zvezdin vesnik.

Kaiser

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:3

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS

Realnost

pre 5 godina

A ko je kriv što je po potpisu profi ugovora u avgustu 2018 sa 15.5god ovih dana dobio na arbitraži raskid ugovora na štetu Fk Partizan najveći talenat uz Stevanovića mlađi kadet Luka Cvetićanin,kapiten svoje generacije i u Partizanu i u reprezentaciji,i igra i za kadete Srbije.Nisu mu 5 meseci uplatili ni jedan dinar iz ugovora?!Tek po tužbi su uplatili 3 plate ali tada je već bilo kasno.

Raznosac pice

pre 5 godina

Imao je 3 pogotka...Jankovic, Djurdjevic i Everton...sve ostalo promasaji i to 100% promasaji. Sve u svemu...moze to mnogo bolje
(majstor, 11. mart 2019 12:44)

A leo?

zemunski kej

pre 5 godina

Ilijev i Mirkovic su legende kluba i nemam sumnju da vole Partizan ali ona trojica vampira su glavni krivci.njih da ne gledamo.Lakse cemo podneti i podmladjivanje tima,

SveJeDno

pre 5 godina

a pa Ivice, to si daaavno trebao uraditi. Steta koju si naneo svom voljenom klubu je prevelika sada. Mislio sam da kod vas ne moze gore al kapiram da ce sigurno doci jos gori...rip

Cubaka

pre 5 godina

Šteta.. Cirkus je bas lepo radio..
(Djuro, 11. mart 2019 11:06)

Nemoj da brines Djuro, imaju oni ovakvih "bombasa" za izvoz, doci ce neki jos "bolji" kojem cemo se jos vise smejati.

Duh koli lebdi

pre 5 godina

Vidi ""gane' sto su se raspisali.... Njima jos krivo za onu namestenu titulu koju nisu znali da osvoje,a za to je najvise kriv bas Ivica,dovedivsi Leonarda i Djurdevica,4 od 4, (gol iz auta mi ne racunamo)4 najsladje pobede u zadnih 30 godina protiv njih.Objedinili se Grobari iz celog Sveta ,takvu radost mozda bila samo posle Ljubljane,i Bjekoicevog gola.To nih jos boli,zal za titulu,pa odmah brze -bolje traze iz 45te neku.
Radio je dobro Ivica neko vreme,ali je glavni krivac za katastrofalnu selekciju tima ove i prosle godine,i tu je kraj.Nismo mi u stanju da imamo 52 fudbalera koje drzava placa,moramo se osloniti na nasu skolu,bar 40 %od prvog tima da budu iz skole,nova krv treba nasem Partizanu.Sve dok se "Njegov duh"i prisustvo oseca u vazduh-treba samo jos vise voleti Partizan.

rodjaksasela

pre 5 godina

Procvetace partizan, samo da ode jos vazura tatin sin i vuleticu da stave brnjicu, ne mora da ide, samo da se ne mesa u fudbalske stvari i da ne laprda

Enver

pre 5 godina

Zao mi je.
Mislim da je ivica naj bolji sportski direktor koga smo imali. Posten, vredan, ne salomljiv a napravio je inaj jaci tim u ligu ali nismo imali srece sto na terenu sto tamo gde se odlucuje.

Srecno ivice.

NBGD

pre 5 godina

Слика све говори... Бе се њему узо лову и срећан иде..Остали ће остати и бити више криви а он одеееее надам се да ће бомбардовати негде другде само не код нас

Nemanja

pre 5 godina

Valjda su osvojili i titulu, aman novinari.
(One ring to rule them all, 11. mart 2019 10:55)Jesu ali je Ilijev te sezone bio na rehabilitaciji u Suvoj Reci pa nije ucestvovao u odabiru ekipe i trenera.

Marko

pre 5 godina

Konačno! !!! Čoveče sahranio si Partizan.
Takodje ukloniti Želja Pantica iz prostorija kluba. Takvog negativca majka ne radja dva puta.
Inace, moj izvor iz Partizana, reče mi da Bata odlazi zbog jučerašnje nameštaljke. Pogledajte potez Ostojica te dve šanse Lukica. Sve će vam biti jasno.

Against modern football

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.
(Deus, 11. mart 2019 11:07) A najlepše mi je kada vidim ove koji su umislili da su pismeni pa hoće da se pokažu svima. Mali savet druže. Crvena zvezda; srpsko; vam se piše velikim početnim slovom samo kada se obraćaš pojedincu, a malim kada se obraćaš množini subjekata.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ivice, legendo fudbalska, Partizanova, nisi za taj posao, samo, uzivaj u dobroti, daleko ti lijepa kuca, okoristio si se o Partizan, zgazio reputaciju, ali nadam se da jos ima ljudi koji vole Partizan. Ali i vartepolo Partizan, ali, itd

фабричка грешка

pre 5 godina

Коначно је овај кишни и суморни дан добио смисао. Хвала пуно, баш сте ме обрадовали овом вешћу.

bradina

pre 5 godina

Epidemija u Humskoj!Ovu smo ocekivali odavno!Nisam siguran da ce Mirkovic povuci ostavku posle ovoga!Cekaju se jos meke.ali danas je novi dan polako "grobari"!

Nebo

pre 5 godina

Ono, kad je došlo vreme da vam mi Cigani želimo promene u klubu....
inače neće biti interesantno...

PS Grobari, pozdravlja vas Ciganin od 74-te, i da Vas pobedimo u svakom derbiju i da uzmemo svako prvenstvu, i da prođete dobro u Evropi, ako ste u stanju....

Jax

pre 5 godina

E to je vest. U ovom čoveku treba tražiti krivca za sve loše rezultate! Pozdrav od Delije, maknite ove fukare iz kluba i iz srpskog fudbala!

Ceca

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...

vujke

pre 5 godina

Unistio si partizan skroz , sada ce da ga dokrajce Vazura, Vuletic i Vucelic...ako je iole pametan i ima srca Sasa Ilic nece prihvatiti da te zameni bar dok su ovi gore pomenuti paraziti u partizanu...

doki

pre 5 godina

SAD IL' NIKAD!!!!! NAPOLJE SVI DA SE KRENE SA DOBRIM BAZISOM OD POCETKA!!!!!!!! SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD!!!!!!!

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

Sub013

pre 5 godina

Kad sam im jos pre dve godine pricao da im je ovaj najveci problem nisu hteli da slusaju pa sam im tada pozeleo da im bude dozivotni sportski direktor, nazalost nista od toga

slaviša šmigič

pre 5 godina

moje mišljenje,da je največi krivac upravo Ivica Iliev on verovatno nije jedini ali je najodgovorniji za atmosferu u klubu i njegovo poznavanje menadjerskim poslovima je došlo glave bati mirkoviču koji je samo nit kriv nit duzan prihvatio mesto trenera kad je bilo stanje u klubu očajno a iliev je dovodio igrače sigurno jih nije bata mirkovič.odkako je došao na mesto precednika partizana.stanje u partizanu je počelo,da ide samo nadole.mada je moguče,da sve poteze u klubu vuče nenad bjekovič.

MiRa

pre 5 godina

...ali će posebno ostati upamćen po rekordnom transferu Sejdube Sume za 1,6 miliona evra.

Smešno! Danas iole vredan igrač koji bi igrao za klub u evropi se za tako smešno malu sumu novca, ne može dobiti. Uostalom i nije neki igrač i ne zaslužuje igranje u evropi.

bili piton

pre 5 godina

toliko arogancije, nadobudnosti, egoizma i narcisoidnosti u samo jednoj fotografiji...a u stvari kad se sve sabere i izmesa...jedno veliko..NISTA!!!!

petar markovic

pre 5 godina

a da niste zaboravili da je i dupla kruna osvojena? ili ste mozda zeleli da zaboravite? da se razumemo, apsolutno podrzavam ivicin odlazak

dipl. agronom

pre 5 godina

Da nije neko Prisajednjenje, u srpskom fudbalu...!?Prica se o drugim stvarima,a neko baca crknutu macku na sto,usred unutrasnjeg dijaloga...??

Sve je u inicijalima , ostalo su sitnice

pre 5 godina

Vratio se Z.Zidan u Real , nadam se da će sutra uveče to u FKP - u uraditi i I.Ilijev !
Da i nama i njima krene na bolje , a ne da nam Barselona i Zvezda beže 15 - 20 bodova !!!

Kokni

pre 5 godina

Navijac sam Rada i zaista ne voli Partizan. Da me neko puskom tera da biram Zvezda ili Partizan bez razisljana bih rekao Zvezda jer je mnogo ozbiljnija, veca, sa mnogo vise uspeha... ali zaista ne mogu ni da se radujem ovom debaklu Partizana... ovo vise nije seso, ovo je tuzno. Mislim da neko gore sve gleda i da i se vraca za sve otimacine iz vreene Toleta Karadzica i Mirka Marjanovica.

P.S.
Cenim da ce Zeljko Pantic znati sve da "objasni"... ,rekvijem za Partizan.

Duh koli lebdi

pre 5 godina

Vidi ""gane' sto su se raspisali.... Njima jos krivo za onu namestenu titulu koju nisu znali da osvoje,a za to je najvise kriv bas Ivica,dovedivsi Leonarda i Djurdevica,4 od 4, (gol iz auta mi ne racunamo)4 najsladje pobede u zadnih 30 godina protiv njih.Objedinili se Grobari iz celog Sveta ,takvu radost mozda bila samo posle Ljubljane,i Bjekoicevog gola.To nih jos boli,zal za titulu,pa odmah brze -bolje traze iz 45te neku.
Radio je dobro Ivica neko vreme,ali je glavni krivac za katastrofalnu selekciju tima ove i prosle godine,i tu je kraj.Nismo mi u stanju da imamo 52 fudbalera koje drzava placa,moramo se osloniti na nasu skolu,bar 40 %od prvog tima da budu iz skole,nova krv treba nasem Partizanu.Sve dok se "Njegov duh"i prisustvo oseca u vazduh-treba samo jos vise voleti Partizan.

Ceca

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...

Enver

pre 5 godina

Zao mi je.
Mislim da je ivica naj bolji sportski direktor koga smo imali. Posten, vredan, ne salomljiv a napravio je inaj jaci tim u ligu ali nismo imali srece sto na terenu sto tamo gde se odlucuje.

Srecno ivice.

Against modern football

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.
(Deus, 11. mart 2019 11:07) A najlepše mi je kada vidim ove koji su umislili da su pismeni pa hoće da se pokažu svima. Mali savet druže. Crvena zvezda; srpsko; vam se piše velikim početnim slovom samo kada se obraćaš pojedincu, a malim kada se obraćaš množini subjekata.

bigserb

pre 5 godina

Zahladnelo u Humskoj, -21 je jaka zima, mada je objektivni osecaj kao da je -24, samo su meteorolozi u derbiju upotrebili HAARP i sacuvali FKP od veceg minusa!

Marko

pre 5 godina

Konačno! !!! Čoveče sahranio si Partizan.
Takodje ukloniti Želja Pantica iz prostorija kluba. Takvog negativca majka ne radja dva puta.
Inace, moj izvor iz Partizana, reče mi da Bata odlazi zbog jučerašnje nameštaljke. Pogledajte potez Ostojica te dve šanse Lukica. Sve će vam biti jasno.

Aleksej

pre 5 godina

Partizan je ljudi zadnja 3 kola osvojio 1 bod.hahah,a protiv Zvezde centar nisu presli a dali gol iz ofsajda..Toliko o Parrizanu minus 21!!!

Kaiser

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:3

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS

Deus

pre 5 godina

E vala kao navijac Crvene Zvezde ali i ljubitelj svega sto je Srpsko, zelim iskreno da Vam cestitam Partizanovci... progledacete konacno kad Vam ode ovaj slepac... jos one dvojice da se otarasite i da neko normalan krene da vodi klub.

crni_redstar

pre 5 godina

hvala Ivice na onoj tituli posle koje Zvezda dovodi Miloja. Mislim da se u istoriji sporta nije desilo da tudja titula podigne protivnika u visine, a sebe uvalka u blato.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Bez jakog Partizana, nema ni jake Zvezde.. Ako to ne vidite, onda ništa ni ne razumete.. Pozdrav
(Carinium72, 11. mart 2019 14:37)

Свашта... Зар није много боље да поред јаке Звезде имамо још јаких српских клубова попут Радничког, Војводине и Напретка, ?
Југословени нека оду у заборав, време је!

grobari 1970

pre 5 godina

nakon kuvara, lekara i trenera, ostavku je podneo i sportski direktor.

ali ostaje u Partizanu samo Željko Pantić, da širi mržnju i seje zlo.

MiRa

pre 5 godina

...ali će posebno ostati upamćen po rekordnom transferu Sejdube Sume za 1,6 miliona evra.

Smešno! Danas iole vredan igrač koji bi igrao za klub u evropi se za tako smešno malu sumu novca, ne može dobiti. Uostalom i nije neki igrač i ne zaslužuje igranje u evropi.

dregs

pre 5 godina

zna se,ko je dovodio povredjene i nespremne igrače verovatno nije ovde samo ivica iliev več iza svega stoji nenad bjekovič kome je mesto u zatvoru kad se samo setim kako je predao utakmicu u evropi radi ličnih interesa.sad je on glavni evo došao u fss meni sve jasno

doki

pre 5 godina

SAD IL' NIKAD!!!!! NAPOLJE SVI DA SE KRENE SA DOBRIM BAZISOM OD POCETKA!!!!!!!! SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD; SAD IL' NIKAD!!!!!!!

zoran

pre 5 godina

ivice ilijev.za navijace u celom svetu koji vole partizan .vise nepostojis ti I cela uprava.trener I ostali koji ste nas ponizili za navek.viste se obrukali za navek ovoste uradili za inat kluba.sagnite glavu kad idete ulicom.viste bruka.

d

pre 5 godina

Zvezda je odlicno skrojen tim za srpsku beton ligu, ima srece sto su ostali masu losi ili recimo sto ne postoji kao u kosarci jadranska liga. Ne bi videli titulu od Din Zg. Sta ces...
(Ceca, 11. mart 2019 12:55)

I zato veliki Dinamo ima 4 Yu titule, a Zvezda samo 19. Jadna Zvezda.

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovo????

Doktor, kuvar, trener, sportski direktor....

Jos samo da se povampire Tudjman i Mirko Marijanovic pa da i oni podnesu ostavke... pa da cirkus bude kompletan.

Dejan

pre 5 godina

Nisu mi jasne ostavke i histerija oko trenutnih rezultata Partizana. Nije sramota biti treći i izgubiti od drugoplasirane ekipe (Radničkog) koja je u ovom trenutku bolja od Partizana.

Grobarchina

pre 5 godina

Hoćemo ostavku Vučelića, Vazure i Vuletića. Hoćemo distanciranje našeg kluba od politike i političara. Hoćemo da Partizanom upravljaju njegove sportske legende. Hoćemo Mocu Vukotića za predsednika fudbalskog kluba, a Ivana Golca za prvog trenera. Hoćemo privatizaciju kluba. Hoćemo distanciranje od takozvanih plaćenih navijača i njihovo proterivanje sa stadiona. Znamo da bi cena ovakvih turbulentnih, korenitih promena bila žestoka, ali mi izbora nemamo.

Милорад

pre 5 godina

Баш интересантно!! Пантић каже да Партизан са малим парама направио бољи тим од Звезде само га судије краду. А сад овај каже да је он крив за лошу игру, лоше играче итд итд. Па сад ко је у праву?? Пантић или Илијев.

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

petar markovic

pre 5 godina

a da niste zaboravili da je i dupla kruna osvojena? ili ste mozda zeleli da zaboravite? da se razumemo, apsolutno podrzavam ivicin odlazak

djuka_pg

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44)

A kako necemo druze moj. Pa malo je humoristickih serija koje su bolje od njega. Njega upalim kad god sam neraspolozen i sve mi postane lakse.

NIDŽONI

pre 5 godina

Nisam ostavio komentar bar tri godine, ali morao sam sada: VELIKA ŠTETA ZA NAS ZVEZDAŠE, JER GOREG OD IVICE BOMBAŠA NE MOGU NAĆI. Hvala Ivice za sve.

Mile

pre 5 godina

Slika kaze JA sve znam! Ivice ukopao si klub. Sve,sve ali 1,7 za Sumu... Arogancija ti je dosla glave. Zeks da objasni jel ima bar malo krivice u upravi kluba ili je sve zavera iz komsiluka. Sledeci na potezu Vucela Vazura i Profa

DV

pre 5 godina

Majstore, bas si ga lupio ko maksim po diviziji.
Dosao oktobra 2015, Partizan osvojio samo jedan kup.
A kde se dede dupla kruna sa Markom Nikolicem, Djurdjevicem, Leonardom...?
Malo ozbiljnije, bez povrsnih informacija, molicu!

Meklejn

pre 5 godina

Moram priznati da je meni Ivicin odlazak teško pao. On mi je bio najsmesniji klovn u cirkusu partizan. Odlazak ovog vrsnog komičara se teško može nadoknaditi. Nadoknadiv gubitak za sve ljubitelje stend ap komedije u Srbiji.

Vlada

pre 5 godina

Sportski direktor je samo obicna figura uvek bio. Nikada se nije pitao.. Problem je vrh uprave uvek bio, oni trebaju da se teraju iz kluba. Vazura i Vucela napolje

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ivice, legendo fudbalska, Partizanova, nisi za taj posao, samo, uzivaj u dobroti, daleko ti lijepa kuca, okoristio si se o Partizan, zgazio reputaciju, ali nadam se da jos ima ljudi koji vole Partizan. Ali i vartepolo Partizan, ali, itd

Filip

pre 5 godina

Najgori sportski direktor najgore uprave U istoriji Partizana !
Tošić 800 000
Stojković 500 000
Suma 500 000
Enake 350 000 evra
Godinama ćemo otplaćivati novac ovoj četvorici,jes su dobili ugovore koje im niko pri čistoj pameti nebi dao!
SC Teleoptik je pod hipotekom jer su na ime hipoteke uzeli 1 000 000 evra !
Ilijev jeste nesposoban , ali su ova trojica I nesposobni I paraziti koji su uništili Partizan !!!
Neki novi ljudi bi trebalo da dovedu recimo Zahovića I Milaniča , jer je Maribor primer kako se trošenjem zarađenog I odgovornim ponašanjem može mnogo!!!

фабричка грешка

pre 5 godina

Коначно је овај кишни и суморни дан добио смисао. Хвала пуно, баш сте ме обрадовали овом вешћу.

Nebo

pre 5 godina

Ono, kad je došlo vreme da vam mi Cigani želimo promene u klubu....
inače neće biti interesantno...

PS Grobari, pozdravlja vas Ciganin od 74-te, i da Vas pobedimo u svakom derbiju i da uzmemo svako prvenstvu, i da prođete dobro u Evropi, ako ste u stanju....

zemunski kej

pre 5 godina

Ilijev i Mirkovic su legende kluba i nemam sumnju da vole Partizan ali ona trojica vampira su glavni krivci.njih da ne gledamo.Lakse cemo podneti i podmladjivanje tima,

rodjaksasela

pre 5 godina

Procvetace partizan, samo da ode jos vazura tatin sin i vuleticu da stave brnjicu, ne mora da ide, samo da se ne mesa u fudbalske stvari i da ne laprda

as

pre 5 godina

Ivica je indirektno rekao da je bilo igraca koji su drugi dovodili u klub,takozvane "kombinacije" za uzimanje love.Red je da i ti drugi podnesu ostavke.

Grobar-España

pre 5 godina

Ja bih se sada radovao, ali "Sjah'o Kurta da uzjase Murta" i tako u nedogled. E moj jadni Partizane, unistise te priuceni partijski kadrovi kojima te je davala svaka vlast koja je prolazila. Nikada nisam voleo Zecevica, Ali sam rekao da ce ga svecom traziti. Nisam se prevario ....na Zalost

Petar

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42)


Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese.

Dakle on je parazit na tijelu Partizana.

A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.

Barbara

pre 5 godina

1. Treba i drugi da odu.
2. Kaze da je Bata pokazao kvalitet u velikim utakmicama, a sta je sa malim, izgleda da su bitne i one, a tu je previse kikseva.

Đura

pre 5 godina

Velika šteta. Pravi čovek na pravom mestu. Koliko sam samo bio smiren kad znam da je on sportski direktor Partizana. Ne daj Bože da ode i Vučela ili Vazura. To bi bila katastrofa. Kažem, smiren sam kad vidim da su oni u upravi. Naravno, sve ovo pišem kao navijač Crvene Zvezde.

vujke

pre 5 godina

Unistio si partizan skroz , sada ce da ga dokrajce Vazura, Vuletic i Vucelic...ako je iole pametan i ima srca Sasa Ilic nece prihvatiti da te zameni bar dok su ovi gore pomenuti paraziti u partizanu...

NinoL

pre 5 godina

Ne samo ti!!!!!!!!!!!!!!
Ostani "Zvezdo" Partizanova! Pa ko će nas zasmejavati ako ti odeš? Ko će bombe bacati? Ko će nove Nejmare dovoditi?

Dr Dulitl

pre 5 godina

Z Pantic u komentarima na svom vesniku pise kako je Partizan u derbiju nadigrao Zvezdu! Zatim, da su izgubili ove dve utakmice sticajem nesretnih okolnosti i nesviranju penala u korist Partizana.
Partizanovci se primaju na to. Neverovatno!

Jax

pre 5 godina

E to je vest. U ovom čoveku treba tražiti krivca za sve loše rezultate! Pozdrav od Delije, maknite ove fukare iz kluba i iz srpskog fudbala!

sQuero

pre 5 godina

E kako ja nisam te srece da upanem u Partizan godinu, dvije, jedno milionce stavim u dzep, pravim se lud, posle dam ostavku i kazem famozno 'preduzimam odgovornost sto se raspadamo, prastajte, hvala dovidjenja' hahaahhha genijalno !!!

pfc45zg

pre 5 godina

Кренула чистка у Партизану. Према последњим информацијама трио "В" се закључао у кабинет, укекетили се и чекају да прође невреме. за то време Жекс се забарикадирао у музеју, загрлио камеру и прети да ће извршити самоубиство ако му неко угрози слободу изражавања. "Живот дајем, камеру не дајем!" "Правда за новинара!" и "Све је ово притисак одозго, краду нас и не дају да будемо најбољи" успели смо да разумемо неке од парола које избацује као из рукава.
"Па зар и ти, Ивице..." промрмљао је, а онда је почео трести ногицама.

roten

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,Iliev nije vređao naš klub(u meri kako to obično rade vodeći ljudi dva najveća kluba),delovao mi je krajnje korektno,pustite pljuvanje."Bacao bombe" i grešio,priznao greške i dao ostavku, sakrivao odgovornije od njega.Okružen lošim i nestručnim ljudima koji se nalaze u upravi kluba,dok mu se na tribinama nalazi ko zna koliko "narko frakcija" koji traže svoj deo i vole Partizan da "zadnjeg dinara ili grama..."

Djuro

pre 5 godina

Slazem se sa nekim sto je napisao da smrdi od nogu,a te noge su Panticeve,cak sam mu i verovao ranije ali vec godinu dana ne verujem mu nista.Svi koji gledate tu emisiju dajete podrsku upravi Partizana.

Nemanja

pre 5 godina

Taj Pantic je jedno veliko zlo koji beskrupulozno maze oci vama,iznosi svakakve lazi i obmanjuje sve vas koji volite Partizan.Zao mi jedino njegovog sina i nadam se da ce ozdraviti,ali i taj Pantic treba pod hitno da se otera iz kluba zajedno i sa Ilievim,Vazurom,Vuceticem,Vuleticem.(Miki, 11. mart 2019 14:42) Bravo i samo još da dodam: taj Pantić vjerovatno ni ne navija za Partizan u punom smislu te riječi - on samo gleda kako da preko tog kluba ostvari lične, novčane, interese. Dakle on je parazit na tijelu Partizana. A pazi, takav tip vodi emisiju o Partizanu.
(Petar, 11. mart 2019 15:56)Navijao bi on za Zvezdu vise od bilo kog Delije samo da Terza hoce sa mu placa racune po inostranstvu.

Марко

pre 5 godina

Slab Partizan a Zvezda sve jaca.I bice sve jaca bez obzira na tvoj Partizan.Zvezda u poslednje dve sezone od prvog kola kvalifikacija dogura do grupne faze.I svake godine sve jaci tim ima. Sada se skockava tim za sledecu grupnu fazu LS
(Kaiser, 11. mart 2019 16:36)

Ми смо се ове године провукли против Салцбурга до ЛШ кроз иглене ушу. Нисмо баш глатко ни против Спартака из Трнаве обезбедили ЛЕ, тек у продужетку, мада смо објективно били бољи од Спартака. У следећој сезони ја бих био потпуно задовољан ако бисмо на убедљив начин стигли до ЛЕ, а за ЛШ, ако се деси супер, а ако се не деси није трагедија. Нисмо ми клуб који је изнад квалитета ЛЕ, па да морамо да јуримо ЛШ. То могу Барселона, Реал и још само неколико клубова да кажу за себе да ЛЕ није њихов ниво. Било би лепо да у ЛЕ стигнемо једно коло даље него прошле године. Мени је ЛЕ занимљивија за гледање у такмичарском смислу, јер тамо можемо да побеђујемо и играмо пролеће.

Mare

pre 5 godina

To bre! Sada je Željku Pantiću otvoreno mesto u skladu sa njegovim kvalifikacijama, što bi on rekao "za koje je projektovan". Ili možda profesoru latinskog.

SveJeDno

pre 5 godina

a pa Ivice, to si daaavno trebao uraditi. Steta koju si naneo svom voljenom klubu je prevelika sada. Mislio sam da kod vas ne moze gore al kapiram da ce sigurno doci jos gori...rip

Dzoni lik

pre 5 godina

Hvala Bogu, ali u tekstu ste "debelo" pogrešili: "Iliev je na mesto direktora Partizana stigao u oktobru 2015. godine, a crno-beli su u međuvremenu osvojili samo jedan trofej Kupa." U tom periodu Partizan je osvojio jednu titulu i tri kupa. Takođe igra jednu od najslabijih sezona, ako ne i najslabiju od raspada SFRJ.

bradina

pre 5 godina

Epidemija u Humskoj!Ovu smo ocekivali odavno!Nisam siguran da ce Mirkovic povuci ostavku posle ovoga!Cekaju se jos meke.ali danas je novi dan polako "grobari"!

slaviša šmigič

pre 5 godina

moje mišljenje,da je največi krivac upravo Ivica Iliev on verovatno nije jedini ali je najodgovorniji za atmosferu u klubu i njegovo poznavanje menadjerskim poslovima je došlo glave bati mirkoviču koji je samo nit kriv nit duzan prihvatio mesto trenera kad je bilo stanje u klubu očajno a iliev je dovodio igrače sigurno jih nije bata mirkovič.odkako je došao na mesto precednika partizana.stanje u partizanu je počelo,da ide samo nadole.mada je moguče,da sve poteze u klubu vuče nenad bjekovič.

Sub013

pre 5 godina

Kad sam im jos pre dve godine pricao da im je ovaj najveci problem nisu hteli da slusaju pa sam im tada pozeleo da im bude dozivotni sportski direktor, nazalost nista od toga

NBGD

pre 5 godina

Слика све говори... Бе се њему узо лову и срећан иде..Остали ће остати и бити више криви а он одеееее надам се да ће бомбардовати негде другде само не код нас

dipl. agronom

pre 5 godina

Da nije neko Prisajednjenje, u srpskom fudbalu...!?Prica se o drugim stvarima,a neko baca crknutu macku na sto,usred unutrasnjeg dijaloga...??

Henk Mudi

pre 5 godina

Steta, mogao je postati nova Zvezdina Zvezda! Ostani Ivice, ti i Vuletic ste me uveseljavali izjavama van terena dok se nizu neuspesi na terenu.

Čarli Braun

pre 5 godina

Hvala ti na svemu, Ivice. Možeš da ideš uzdignutog čela i ne boj se, nećeš biti zaboravljen. Ostavio si dubok trag u svom Partizanu. I na tabeli i u klupskoj kasi.

Raznosac pice

pre 5 godina

Imao je 3 pogotka...Jankovic, Djurdjevic i Everton...sve ostalo promasaji i to 100% promasaji. Sve u svemu...moze to mnogo bolje
(majstor, 11. mart 2019 12:44)

A leo?

Kontraš

pre 5 godina

Dobro je da mnogi navijaci CZ gledaju Pantica..Ja kao navijac Partizana, ne znam kada sam pogledao poslednji put njegovu emisiju..
(111, 11. mart 2019 12:44) Naravno da ne gledaš kad stalno priča o Zvezdi, bolje da promeni ime u Zvezdin vesnik.

Rade Neđeljkov

pre 5 godina

Ne znam šta je čekao do sada.
Sad bi trebao i Vazura ali nešto sumnjam. Taman je sestrića uvalio u klub, ne ide da ga ostavlja mladog i neiskusnog (ne verujem da je punoletan ali sedi u loži i ima vozača).

Cubaka

pre 5 godina

Šteta.. Cirkus je bas lepo radio..
(Djuro, 11. mart 2019 11:06)

Nemoj da brines Djuro, imaju oni ovakvih "bombasa" za izvoz, doci ce neki jos "bolji" kojem cemo se jos vise smejati.

Realnost

pre 5 godina

A ko je kriv što je po potpisu profi ugovora u avgustu 2018 sa 15.5god ovih dana dobio na arbitraži raskid ugovora na štetu Fk Partizan najveći talenat uz Stevanovića mlađi kadet Luka Cvetićanin,kapiten svoje generacije i u Partizanu i u reprezentaciji,i igra i za kadete Srbije.Nisu mu 5 meseci uplatili ni jedan dinar iz ugovora?!Tek po tužbi su uplatili 3 plate ali tada je već bilo kasno.

Nemanja

pre 5 godina

Valjda su osvojili i titulu, aman novinari.
(One ring to rule them all, 11. mart 2019 10:55)Jesu ali je Ilijev te sezone bio na rehabilitaciji u Suvoj Reci pa nije ucestvovao u odabiru ekipe i trenera.

Nenad

pre 5 godina

Hahahah, na pauzi za rucak sedim i citam komentare na ovu vest i smejem se kao nenormalan, svi me cudno gledaju. Ako nista, bar smo duhovit narod...

Svi za Niššš...ššš...

pre 5 godina

Uprava je večna, oni samo navijaju i prave atmosferu koja nam je u interesu. A interes nam je ovakav i sve se odigrava po prirodnim zakonima interesa. Od sporta je ostala reč u nazivu a koliko smo sportsko društvo vidi se uz to koliko smo jugoslovensko isto iz naziva. Grobari i partizanovci su na zahtev i radost maloumnih, ukinuti i rastureni na tri ili četiri frakcije, opet po zakonu interesa. Oni koji iskreno samo vole i navijaju, tu nisu poželjni. I šta ćemo onda? Pa, napred Zvezdo, zgazi ih svi!

Bilal

pre 5 godina

Vidim da će Petrić u sredu voditi Partizan u Kruševcu protiv Napretka što znači da nam je eliminacija iz Kup takmičenja zagarantovana jer onaj lisac od Kosana neće propustiti priliku da nas ovako uzdrmane dotuče do kraja, a obzirom da Zvezdu i Radnički ni teoretski više ne možemo stići, a da nam Čukarički diše za vratom, bit će pravo čudo ako se, ove godine, dočepamo trećeg mesta u prvenstvu koje vodi u Evropu.

Borkes

pre 5 godina

Sve je jasno. Covek koji je na pocetku sezone obecao titulu, covek koji je doveo Sumu, covek koji na zimskoj pauzi kaze stici cemo Zvezdu, a ne dovede nijedno pojacanje(!), tu ne racunam famoznog Musu, za kojeg se ne zna gde je, i Georgijevica koji nije ni na klupi, i treba da ode. REalno je veliki neznalica i demagog. A uprava treba da ode jer nije obezbedila novac. Imam osecaj da se u Partizanu svima duguju pare.

Lesser watch

pre 5 godina

Para nema, igrači ne dobijaju plate i neće da se trude lome noge za džabe i to oni koji hoće da igraju a ima ih mnogo i koji uopšte neće da igraju i to je to. Svi nešto kao povređeni i onda Bato pobedi. Zato nema rezultata, zato odlazi Bata pa i Ilijev. Uprava nije u stanju da nađe pare neophodne za funkcionisanje kluba. Sve slavine presušile, nema prodaje igrača, iz Evrope se ispalo. Spasa nam nema, umreti nećemo.

Sve je u inicijalima , ostalo su sitnice

pre 5 godina

Vratio se Z.Zidan u Real , nadam se da će sutra uveče to u FKP - u uraditi i I.Ilijev !
Da i nama i njima krene na bolje , a ne da nam Barselona i Zvezda beže 15 - 20 bodova !!!

Grdoje

pre 5 godina

E ovo volim da čujem, da neko hrabro preuzme odgovornost i tako zaštiti ostale učesnike u kriminalnim radnjama!
Doduše, baš i nije preuzeo svu odgovornost, nešto spominje nekog ko je dovodio nekog i produžavao ugovor nekome...
Hahaha, koja komedija!
I tako u krug, dok je Srbije i srba...

bili piton

pre 5 godina

toliko arogancije, nadobudnosti, egoizma i narcisoidnosti u samo jednoj fotografiji...a u stvari kad se sve sabere i izmesa...jedno veliko..NISTA!!!!