Fudbal 62

Ponedeljak, 04.03.2019.

11:10

On je pobedio u "večitom" derbiju – Strahinja Pavlović

Sa samo 17 godina štoper Strahinja Pavlović imao je svoje pravo vatreno krštenje u utakmici 24. kola Superlige ili preciznije 159. "večitom" derbiju.

On je pobedio u "veèitom" derbiju – Strahinja Pavloviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Brane

pre 5 godina

Napravio dva penala, zasluzio barem tri puta crveni i on pobedio...koga? sta? gde? Boacija? Pa moja baba bi mogla njega da sacuva.Sto nije sacuvao Pavkova? Cuj pobedio....grohotom se smejem

CZ&SNS bot koalicija

pre 5 godina

Ko gura ovo dete, momak je direktni krivac za zvezdin gol jer je bio najblizi lopti pre suta protivnika, ne videh da je pruzio nogu koliko je mogao ne bi li blokirao sut.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.Znam da su ljudi
teski licemeri i poltroni jer sam to uvideo mnogo puta u zivotu.

Magnus

pre 5 godina

metall, evo ja ću.
Sudija očigledno ne daje zute kartone za lakat u skoku, jer ga nije dao Pavkovu kad je mnogo brutalnije udario Pavlovića.
Da li ga je prestrogo dao Pavlovicu, vjerovatno da da, zato mu nije dao za tu drugu situaciju.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(anti šajberovac, 4. mart 2019 15:38)

po niknejmu se vidi da si ostrašćeno grobarče koje prepričava treš-romantične legende sa suda udruženog rada(?!), ali ću, ipak, odgovoriti - pored ta dva čista penala, mažić nije svirao još jedan, takođe čist, penal za zvezdu, a o perfidnom navlačenju za partizan koje je kulminiralo nedosuđenim očiglednim faulom posle čega je partizan postigao pobednički gol da se i ne govori...

Pterodaktil

pre 5 godina

. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall,
Eto ni taj zuti nje trebao dobiti.Mozda bi jos bolji bio da ga nije to saseklo.zasto ga je dobio?-za to se ne svira faul, ne jos zuti.I igrati jos 65-70 min pod pritiskom,a nema ni 18 god.,e to se zove igrac.U dzep je stavio tvoga Boga gvozdja.Nikolic je vec mogao da dobije i crveni,ali je to stojkovic odavno zsluzio,i po ceni poraza ja bih bio zadovoljan.Znam sta je sledeci potez Partizana u vezi malog pavlovica, ali se od neceg mora ziveti...nemamo mi drzavne projekte-gasproma i 50 fudbalera na platnom drzavnom spisku,nama je dobar sponzor i zabranjen od strane iste..to mu je to,ali ispod 10milki-nikako.Vec je bolji i od savica,koga smo prodali za 12tak....

Mali od palube

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.

janko

pre 5 godina

Apsolutno netačno.Pavkov ga nadskočio,pobegao i dao gol.Pavlović direktan krivac za primljeni gol.Ne bih se bavio pitanjem da li je trebao da bude isključen još u prvom.Nije sudio i to je to.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.
(Mali od palube, 04. mart 2019 15:13)
Samo navedi koliko puta je on zaustavio Boacia u situaciji jedan na jedan ?? Ovaj mali nece nikad biti klasa

anti šajberovac

pre 5 godina

nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!
(mladići borovi, devojke jele, 04. mart 2019 14:37)

ma pogrešio je koju godinu ranije kad je svirnuo 2 penala na derbiju u korist policijskog kluba koja brat bratu ne bi sudio. Ali Mrđa taj dupli padavičar, se drznuo da mu ne da dres.

Otad, jedan od najboljih sudija, odlučio je da će suditi pošteno. Posebno je sebi obećao da neće podleći pritisku policijskog kluba koji svaki derbi traži penal ili crveni koje takođe, ne bi brat bratu sudio
i uz obavezno postizanje golova posle gol auta

kriterijum

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.
(navijac, 4. mart 2019 12:26)

Stvarno momak je odigrao kao mator, pokazao je kako se igra na toj poziciji.
A sto se tice kartona, pri kraju utakmice je Pavlovic dobio ocigledan lakat od napadaca Zvezde koji nije sankcionisan kartonom, a na onaj prvi start Pavlovica u skoku i jedva vidljivo kacenje sa rukama napred i odmah karton. I da ne spominjemo koliko je sudija prekino Partizanovih kontri posle dobijenih duela zbog izmisljenih faulova. Tako je Zvezda dala i izjednacujuci gol, posle prekinute Partizanove kontre, i dosudjenog diskutabilnog faula...

SUPERMAN

pre 5 godina

Opet defanzivac! Kad će neki ofanzivac, kreator igre, špic? Nema ko gol da d?!
(Aca iz Šabca, 04. mart 2019 14:11)

Pa mi imamo Joveljića koji je među najtalentovanijim igračima u zemlji ali kakve koristi kad mu ne damo da igra.

Vetar u ledja..

pre 5 godina

Da, jeste dobro odigrao ali mu je isto tako sudija dva puta oprostio drugi zuti tako da, kada se pogled cela slika, rezultatski uspesno a po igri i ne bas jer nije trebalo ni da zavrsi utakmicu. Ali ok, mlad je i to je bilo za ocekivanje. U svakom slucaju, ima potencijal da bude dobar igrac...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
(Statuskan, 4. mart 2019 13:29)



jedno je sigurno, najbolji sudija na svetu, koji polufinale i finale svetskog prvenstva nije sudio samo zbog toga što su u sve te 3 utakmice igrali hrvati - nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!

Najrealnije

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09

Cak ni na kilazu da ga prodaju pa nece prici toj cifri,cak ni za 10 godina.Momak je obican mesar,cepanka,koji jedino zna da bije i uglavnom igra ragbi umesto fudbala,na svakoj utakmici.Gledao sam ga na jednu ili dve pripremne tekme u Turskoj i apsolutno isti utisak ostavlja.Ne zna fudbala mnogo,slicno kao i Milenkovic ali ima visinu i za razliku od Milenkovica i tezinu,jednostavno sirovina.Na prethodnoj utakmici je debitovao i dobio zuti karton a protiv Zvezde je zasluzio jos tri i to mu je jedino vredno pomena.Svaki start mu je za zuti jer nema ni talenta ni iskustva i iluzorno je u njemu traziti neku buducnost,cak ni u klubu a da ne pricamo sire.

Profesionalac

pre 5 godina

Koliko moras da budes ....... , Da ne pohvalis ovog momka??? Strasno. 17 Godina, druga utakmica i odmah Derbi, zuti u 15 minuta za prvi start...Pa da mu glupo nije dao zuti tada, ne bi imao sta da prasta!!! Gde je vama JEDAN klinac iz vase skole??? Gde je? Da nije junior Savic mozda?!?!!? Jeste izgubio duel od Pavkova, to stoji. Pavkov je I dalje 3ci spic kod vaseg trenera? Boaci se nije video!!!

One night in May

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 4. mart 2019 13:29)


Zato mu je Pavkov pocepao i dzep i prsluk i kaput...tako da malom vise na pamet nikad ne padne da se bavi fudbalom!

Kentaur

pre 5 godina

Nesto kao Everton, udara bez pokusaja da izbije loptu, kao igra srcem, a to mu prolazi samo kod nasih sudija, ako igra u Partizanu ili Zvezdi. Everton u nasoj ligi prosjek zuti ili crveni na svakom trecem mecu,u svakoj drugoj gdje je igrao, zuti ili crveni na svakoj drugoj u prosjeku.
Da su onaj mec igrali Zemun i Backa, pitanje je koji bi rezultat bio na kraju, koliko zutih, crvenih, penala, ponistenih golova bi bilo, ali nije vise bitno ko je kako odigrao, sudije ne smiju vise da sviraju nista, a derbi vec odavno je postao ruglo nekadasnjih utakmica.

Statuskan

pre 5 godina

Okretao ga boaći kao na ringišpilu
(Velja, 04. mart 2019 13:08)
Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.

Istina

pre 5 godina

Moze biti pobednik jedino zato sto je sa nepunih 18 godina debitovao na derbiju.Sto se igre tice,tu i nije skoro nista pokazao i prikazao jer je pokusavao da igra ragbi umesto fudbala.Decko je zasluzio crveni karton vec do polovine prvog poluvremena jer je imao tri starta za zuti karton ali Grujic je resio pre utakmice da ne pokazuje crvene,da ne bi trpeo prigovore grobara da je to namerno uradio zbog Radnickog jer vec u sredu igraju medjusobnu utakmicu a Grujic je iz Nisa.U drugom poluvremenu nije mogao da pridje Pavkova jer ga je ovaj otresao svaki put,iako mu se ovaj penjao na glavu i ledja a Pavkov je postigao i gol,kad je bio sa njim u duelu,tako da on ne moze biti nista specijalno,osim sto je jako mlad odigrao derbi.

Dag Kristi

pre 5 godina

Posle ko zna koliko vremena, dobijem neplanirano slobodnu subotu. I onda reših da ceo dan preležim u krevetu uz fudbal. Gledao sam redom Totenhem-Arsenal, Junajted-Sautempton, Real-Barsa, Porto-Benfika i Zvezda-Partizan. Zaključio sam da ovi poslednji nisu igrali isti sport kao prvopomenuti. A da li je odigrao dobro, teško je reći, jer sam stekao utisak da bih i ja mogao da čuvam Boaćija na onaj način.

Rale

pre 5 godina

Mislim da se mali ne bi bas proslavio da je sudija postupio po pravilima i pokazao mu zasluzeno crveni karton u prvom poluvremenu...ali eto Partizan je "ostecen", zar ne!?

ArtuDitu

pre 5 godina

Može da zahvali Grujiću i Milojeviću. Prvom što mu nije dao drugi žuti karton a ovom drugom zato što se iz samo njemu znanih razloga opredelio za Boaćija a ne Pavkova kao prvog špica.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

marketing ove vrste je najčešće kontrapruduktivan, naročito kada je u pitanju mlad igrač - dečko nije na terenu trebalo da dočeka ni polovinu prvog poluvremena, a kod gola zvezde on je taj koji nije izblokirao pavkova...

SeijoOju

pre 5 godina

Izgubio vazdusni duel kod Zvezdinog gola i njegov igrac dao gol...momak je rodjeni pobednik. Jos jedan Sveta Markovic, ne mogu oni da se izmenjaju, koliko mi mozemo da ih nastancujemo!

navijac

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 5 godina

Čestitam, i sve najbolje u budućoj karijeri.
P. S. Sudija mu je oprostio drugi žuti (crveni karton) u prvom poluvreme.
Inače sasvim solidno za jednog debitant.

Barbara

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall, 4. mart 2019 11:19)

OK, nije sviran drugi žuti karton (nekad sudija oprosti, upozori) i šta sad pričaš o tome više?
Čak i da je dobio crveni, utisak je da bi ovaj dečko mogao da bude veliki igrač. Eto o tome se radi.

Mene je jedino on oduševio na derbiju. Niko više.

Pedja

pre 5 godina

Kao sto je metali vec napisao, trebao je jos posle pola sata da bude iskljucen zbog 2 zuta (lakat u glavu i povlacenje sa ledja sa obe ruke). U drugom poluvremenu je cak napravio penal nad Benom sa ledja kada ga je potkacio po stajnoj nozi. U svakom duelu je igrao prljavo na faul. Ako su ga to naucili u Partizanu, lose su ga ucili. Kad ode u inostranstvo ima da dobija crveni na svakoj drugoj utakmici. U nasoj ligi nema sudije koji sme da iskljuci igraca Partizana. Trebao je on da bude iskljucen, trebao je Nikolic u finisu i takodje Urosevic prilikom incidenta.

Milek i Alek

pre 5 godina

Nazalost u nasoj zemlji se odmah spominju pare, tako da ovaj decko vredi bogastvo. Uz Gomesa i Pantica buducnost Partizana, ali svi znamo cim dodje prva ponuda oni odose. Strahinja me odusevio, smirenost, znanje, hrabrost, sve ovaj decko ima. Svetla tacka derbija.

metall

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.

.---¢¢¢

pre 5 godina

Mogao je da bude igrač za Ginisa. Prvi nastup, crveni u I poluvremenu ili dva penala na prvoj utakmici(nad Simićem i Benom). Ovako je sudija Grujić sve to sprečio.

Sale

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09)

U kosarci koja je visestruko manje profitabilna od fudbala vi dovodite 10 novih stranaca godisnje i uz to imate daleko najplacenijeg trenera u ligi. Inace pogledaj nase prihode od transfera, Lige Evrope i Sampiona u poslednjih par godine i sve ce ti biti jasno, a vi sto nemate para zahvalite Djuricu, Tumbakovicu, Krstajicu, VVV i Ilievu, onoliko milionskih transfera Ljajica, Jovetica, Markovica, Mitrovica, Leonarda, Evertona i ostalih, troskovi minimalni a dug se samo povecava... Lepo vam je to Pantic govorio ali sada posto i njega placaju nema ko drugi

Milan

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku od matorog zvezdaša.
Ovo je jedna stvar u kojoj je Partizan ispred moje Zvezde, konstantno promovišu svoje klince i guraju ih u prvi tim. Milojeviću je ovo ozbiljan minus.

Ivan

pre 5 godina

Da je sve bilo kako treba, zavrsio bi utakmicu pre ostalih zbog najmanje 2 cista zuta kartona i to drugi vec u 20 minutu kada ga je prosao Boaci, a ovaj ga srusio ispred kaznenog prostora. Skolski drugi zuti, ali kada igras protiv partizana crveni karton mozes samo da sanjas.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Zaslužio je bio drugi žuti posle pbaranja Boaćija sa leđa, ali ipak je bio vrlo dobar. Samo napred i da igraš za reprezentaciju jednog dana

Markus 17

pre 5 godina

Nije pobednik jer je trebao napolje zbog 2 zuta vec u prvom poluvremenu, a druga stvar zbog koje nije pobednik je sto je rezultat u regularnim golovima 2-0 za Zvezdu.
Pobednik je Zvezda, a u tome ju je sprecio sudija Grujic. Pisite malo vise o tome, znamo da biste da je bilo obrnuto.

exe

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 04. mart 2019 11:09)

Nemate ni ligu sampiona.

1/5

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.

Воип

pre 5 godina

Значи свашта ће му се толерисати због продаје. А онда када то тамо негде не буде пролазило биће закуцан за клупу и после пар година ето га назад.

SUPERMAN

pre 5 godina

Eto oni pustiše balavca da igra na derbiju,zašto mi više ne pružimo šansu Joveljiću,čovek ima već 20 godina,do kad će biti mlad?Ovako ga samo možemo upropastiti i dečku će jednom pući film i otići će kao i Adžić ili Jović,niko nije napredovao sedenjem na klupi,samo može stagnirati.

metall

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Zaslužio je bio drugi žuti posle pbaranja Boaćija sa leđa, ali ipak je bio vrlo dobar. Samo napred i da igraš za reprezentaciju jednog dana

Milan

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku od matorog zvezdaša.
Ovo je jedna stvar u kojoj je Partizan ispred moje Zvezde, konstantno promovišu svoje klince i guraju ih u prvi tim. Milojeviću je ovo ozbiljan minus.

1/5

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.

Statuskan

pre 5 godina

Okretao ga boaći kao na ringišpilu
(Velja, 04. mart 2019 13:08)
Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.

Dag Kristi

pre 5 godina

Posle ko zna koliko vremena, dobijem neplanirano slobodnu subotu. I onda reših da ceo dan preležim u krevetu uz fudbal. Gledao sam redom Totenhem-Arsenal, Junajted-Sautempton, Real-Barsa, Porto-Benfika i Zvezda-Partizan. Zaključio sam da ovi poslednji nisu igrali isti sport kao prvopomenuti. A da li je odigrao dobro, teško je reći, jer sam stekao utisak da bih i ja mogao da čuvam Boaćija na onaj način.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

marketing ove vrste je najčešće kontrapruduktivan, naročito kada je u pitanju mlad igrač - dečko nije na terenu trebalo da dočeka ni polovinu prvog poluvremena, a kod gola zvezde on je taj koji nije izblokirao pavkova...

Rale

pre 5 godina

Mislim da se mali ne bi bas proslavio da je sudija postupio po pravilima i pokazao mu zasluzeno crveni karton u prvom poluvremenu...ali eto Partizan je "ostecen", zar ne!?

Najrealnije

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09

Cak ni na kilazu da ga prodaju pa nece prici toj cifri,cak ni za 10 godina.Momak je obican mesar,cepanka,koji jedino zna da bije i uglavnom igra ragbi umesto fudbala,na svakoj utakmici.Gledao sam ga na jednu ili dve pripremne tekme u Turskoj i apsolutno isti utisak ostavlja.Ne zna fudbala mnogo,slicno kao i Milenkovic ali ima visinu i za razliku od Milenkovica i tezinu,jednostavno sirovina.Na prethodnoj utakmici je debitovao i dobio zuti karton a protiv Zvezde je zasluzio jos tri i to mu je jedino vredno pomena.Svaki start mu je za zuti jer nema ni talenta ni iskustva i iluzorno je u njemu traziti neku buducnost,cak ni u klubu a da ne pricamo sire.

ArtuDitu

pre 5 godina

Može da zahvali Grujiću i Milojeviću. Prvom što mu nije dao drugi žuti karton a ovom drugom zato što se iz samo njemu znanih razloga opredelio za Boaćija a ne Pavkova kao prvog špica.

One night in May

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 4. mart 2019 13:29)


Zato mu je Pavkov pocepao i dzep i prsluk i kaput...tako da malom vise na pamet nikad ne padne da se bavi fudbalom!

.---¢¢¢

pre 5 godina

Mogao je da bude igrač za Ginisa. Prvi nastup, crveni u I poluvremenu ili dva penala na prvoj utakmici(nad Simićem i Benom). Ovako je sudija Grujić sve to sprečio.

Ivan

pre 5 godina

Da je sve bilo kako treba, zavrsio bi utakmicu pre ostalih zbog najmanje 2 cista zuta kartona i to drugi vec u 20 minutu kada ga je prosao Boaci, a ovaj ga srusio ispred kaznenog prostora. Skolski drugi zuti, ali kada igras protiv partizana crveni karton mozes samo da sanjas.

Milek i Alek

pre 5 godina

Nazalost u nasoj zemlji se odmah spominju pare, tako da ovaj decko vredi bogastvo. Uz Gomesa i Pantica buducnost Partizana, ali svi znamo cim dodje prva ponuda oni odose. Strahinja me odusevio, smirenost, znanje, hrabrost, sve ovaj decko ima. Svetla tacka derbija.

Markus 17

pre 5 godina

Nije pobednik jer je trebao napolje zbog 2 zuta vec u prvom poluvremenu, a druga stvar zbog koje nije pobednik je sto je rezultat u regularnim golovima 2-0 za Zvezdu.
Pobednik je Zvezda, a u tome ju je sprecio sudija Grujic. Pisite malo vise o tome, znamo da biste da je bilo obrnuto.

Pedja

pre 5 godina

Kao sto je metali vec napisao, trebao je jos posle pola sata da bude iskljucen zbog 2 zuta (lakat u glavu i povlacenje sa ledja sa obe ruke). U drugom poluvremenu je cak napravio penal nad Benom sa ledja kada ga je potkacio po stajnoj nozi. U svakom duelu je igrao prljavo na faul. Ako su ga to naucili u Partizanu, lose su ga ucili. Kad ode u inostranstvo ima da dobija crveni na svakoj drugoj utakmici. U nasoj ligi nema sudije koji sme da iskljuci igraca Partizana. Trebao je on da bude iskljucen, trebao je Nikolic u finisu i takodje Urosevic prilikom incidenta.

SeijoOju

pre 5 godina

Izgubio vazdusni duel kod Zvezdinog gola i njegov igrac dao gol...momak je rodjeni pobednik. Jos jedan Sveta Markovic, ne mogu oni da se izmenjaju, koliko mi mozemo da ih nastancujemo!

exe

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 04. mart 2019 11:09)

Nemate ni ligu sampiona.

Vetar u ledja..

pre 5 godina

Da, jeste dobro odigrao ali mu je isto tako sudija dva puta oprostio drugi zuti tako da, kada se pogled cela slika, rezultatski uspesno a po igri i ne bas jer nije trebalo ni da zavrsi utakmicu. Ali ok, mlad je i to je bilo za ocekivanje. U svakom slucaju, ima potencijal da bude dobar igrac...

Istina

pre 5 godina

Moze biti pobednik jedino zato sto je sa nepunih 18 godina debitovao na derbiju.Sto se igre tice,tu i nije skoro nista pokazao i prikazao jer je pokusavao da igra ragbi umesto fudbala.Decko je zasluzio crveni karton vec do polovine prvog poluvremena jer je imao tri starta za zuti karton ali Grujic je resio pre utakmice da ne pokazuje crvene,da ne bi trpeo prigovore grobara da je to namerno uradio zbog Radnickog jer vec u sredu igraju medjusobnu utakmicu a Grujic je iz Nisa.U drugom poluvremenu nije mogao da pridje Pavkova jer ga je ovaj otresao svaki put,iako mu se ovaj penjao na glavu i ledja a Pavkov je postigao i gol,kad je bio sa njim u duelu,tako da on ne moze biti nista specijalno,osim sto je jako mlad odigrao derbi.

navijac

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.

SUPERMAN

pre 5 godina

Eto oni pustiše balavca da igra na derbiju,zašto mi više ne pružimo šansu Joveljiću,čovek ima već 20 godina,do kad će biti mlad?Ovako ga samo možemo upropastiti i dečku će jednom pući film i otići će kao i Adžić ili Jović,niko nije napredovao sedenjem na klupi,samo može stagnirati.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 5 godina

Čestitam, i sve najbolje u budućoj karijeri.
P. S. Sudija mu je oprostio drugi žuti (crveni karton) u prvom poluvreme.
Inače sasvim solidno za jednog debitant.

Kentaur

pre 5 godina

Nesto kao Everton, udara bez pokusaja da izbije loptu, kao igra srcem, a to mu prolazi samo kod nasih sudija, ako igra u Partizanu ili Zvezdi. Everton u nasoj ligi prosjek zuti ili crveni na svakom trecem mecu,u svakoj drugoj gdje je igrao, zuti ili crveni na svakoj drugoj u prosjeku.
Da su onaj mec igrali Zemun i Backa, pitanje je koji bi rezultat bio na kraju, koliko zutih, crvenih, penala, ponistenih golova bi bilo, ali nije vise bitno ko je kako odigrao, sudije ne smiju vise da sviraju nista, a derbi vec odavno je postao ruglo nekadasnjih utakmica.

Profesionalac

pre 5 godina

Koliko moras da budes ....... , Da ne pohvalis ovog momka??? Strasno. 17 Godina, druga utakmica i odmah Derbi, zuti u 15 minuta za prvi start...Pa da mu glupo nije dao zuti tada, ne bi imao sta da prasta!!! Gde je vama JEDAN klinac iz vase skole??? Gde je? Da nije junior Savic mozda?!?!!? Jeste izgubio duel od Pavkova, to stoji. Pavkov je I dalje 3ci spic kod vaseg trenera? Boaci se nije video!!!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
(Statuskan, 4. mart 2019 13:29)



jedno je sigurno, najbolji sudija na svetu, koji polufinale i finale svetskog prvenstva nije sudio samo zbog toga što su u sve te 3 utakmice igrali hrvati - nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!

Воип

pre 5 godina

Значи свашта ће му се толерисати због продаје. А онда када то тамо негде не буде пролазило биће закуцан за клупу и после пар година ето га назад.

Sale

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09)

U kosarci koja je visestruko manje profitabilna od fudbala vi dovodite 10 novih stranaca godisnje i uz to imate daleko najplacenijeg trenera u ligi. Inace pogledaj nase prihode od transfera, Lige Evrope i Sampiona u poslednjih par godine i sve ce ti biti jasno, a vi sto nemate para zahvalite Djuricu, Tumbakovicu, Krstajicu, VVV i Ilievu, onoliko milionskih transfera Ljajica, Jovetica, Markovica, Mitrovica, Leonarda, Evertona i ostalih, troskovi minimalni a dug se samo povecava... Lepo vam je to Pantic govorio ali sada posto i njega placaju nema ko drugi

Barbara

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall, 4. mart 2019 11:19)

OK, nije sviran drugi žuti karton (nekad sudija oprosti, upozori) i šta sad pričaš o tome više?
Čak i da je dobio crveni, utisak je da bi ovaj dečko mogao da bude veliki igrač. Eto o tome se radi.

Mene je jedino on oduševio na derbiju. Niko više.

kriterijum

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.
(navijac, 4. mart 2019 12:26)

Stvarno momak je odigrao kao mator, pokazao je kako se igra na toj poziciji.
A sto se tice kartona, pri kraju utakmice je Pavlovic dobio ocigledan lakat od napadaca Zvezde koji nije sankcionisan kartonom, a na onaj prvi start Pavlovica u skoku i jedva vidljivo kacenje sa rukama napred i odmah karton. I da ne spominjemo koliko je sudija prekino Partizanovih kontri posle dobijenih duela zbog izmisljenih faulova. Tako je Zvezda dala i izjednacujuci gol, posle prekinute Partizanove kontre, i dosudjenog diskutabilnog faula...

Pterodaktil

pre 5 godina

. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall,
Eto ni taj zuti nje trebao dobiti.Mozda bi jos bolji bio da ga nije to saseklo.zasto ga je dobio?-za to se ne svira faul, ne jos zuti.I igrati jos 65-70 min pod pritiskom,a nema ni 18 god.,e to se zove igrac.U dzep je stavio tvoga Boga gvozdja.Nikolic je vec mogao da dobije i crveni,ali je to stojkovic odavno zsluzio,i po ceni poraza ja bih bio zadovoljan.Znam sta je sledeci potez Partizana u vezi malog pavlovica, ali se od neceg mora ziveti...nemamo mi drzavne projekte-gasproma i 50 fudbalera na platnom drzavnom spisku,nama je dobar sponzor i zabranjen od strane iste..to mu je to,ali ispod 10milki-nikako.Vec je bolji i od savica,koga smo prodali za 12tak....

janko

pre 5 godina

Apsolutno netačno.Pavkov ga nadskočio,pobegao i dao gol.Pavlović direktan krivac za primljeni gol.Ne bih se bavio pitanjem da li je trebao da bude isključen još u prvom.Nije sudio i to je to.

anti šajberovac

pre 5 godina

nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!
(mladići borovi, devojke jele, 04. mart 2019 14:37)

ma pogrešio je koju godinu ranije kad je svirnuo 2 penala na derbiju u korist policijskog kluba koja brat bratu ne bi sudio. Ali Mrđa taj dupli padavičar, se drznuo da mu ne da dres.

Otad, jedan od najboljih sudija, odlučio je da će suditi pošteno. Posebno je sebi obećao da neće podleći pritisku policijskog kluba koji svaki derbi traži penal ili crveni koje takođe, ne bi brat bratu sudio
i uz obavezno postizanje golova posle gol auta

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(anti šajberovac, 4. mart 2019 15:38)

po niknejmu se vidi da si ostrašćeno grobarče koje prepričava treš-romantične legende sa suda udruženog rada(?!), ali ću, ipak, odgovoriti - pored ta dva čista penala, mažić nije svirao još jedan, takođe čist, penal za zvezdu, a o perfidnom navlačenju za partizan koje je kulminiralo nedosuđenim očiglednim faulom posle čega je partizan postigao pobednički gol da se i ne govori...

Mali od palube

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.

Crvena Zvezda ponos SR

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.
(Mali od palube, 04. mart 2019 15:13)
Samo navedi koliko puta je on zaustavio Boacia u situaciji jedan na jedan ?? Ovaj mali nece nikad biti klasa

Magnus

pre 5 godina

metall, evo ja ću.
Sudija očigledno ne daje zute kartone za lakat u skoku, jer ga nije dao Pavkovu kad je mnogo brutalnije udario Pavlovića.
Da li ga je prestrogo dao Pavlovicu, vjerovatno da da, zato mu nije dao za tu drugu situaciju.

SUPERMAN

pre 5 godina

Opet defanzivac! Kad će neki ofanzivac, kreator igre, špic? Nema ko gol da d?!
(Aca iz Šabca, 04. mart 2019 14:11)

Pa mi imamo Joveljića koji je među najtalentovanijim igračima u zemlji ali kakve koristi kad mu ne damo da igra.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.Znam da su ljudi
teski licemeri i poltroni jer sam to uvideo mnogo puta u zivotu.

CZ&SNS bot koalicija

pre 5 godina

Ko gura ovo dete, momak je direktni krivac za zvezdin gol jer je bio najblizi lopti pre suta protivnika, ne videh da je pruzio nogu koliko je mogao ne bi li blokirao sut.

Brane

pre 5 godina

Napravio dva penala, zasluzio barem tri puta crveni i on pobedio...koga? sta? gde? Boacija? Pa moja baba bi mogla njega da sacuva.Sto nije sacuvao Pavkova? Cuj pobedio....grohotom se smejem

metall

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.

Milan

pre 5 godina

Svaka čast ovom momku od matorog zvezdaša.
Ovo je jedna stvar u kojoj je Partizan ispred moje Zvezde, konstantno promovišu svoje klince i guraju ih u prvi tim. Milojeviću je ovo ozbiljan minus.

1/5

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.

Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca)

pre 5 godina

Zaslužio je bio drugi žuti posle pbaranja Boaćija sa leđa, ali ipak je bio vrlo dobar. Samo napred i da igraš za reprezentaciju jednog dana

.---¢¢¢

pre 5 godina

Mogao je da bude igrač za Ginisa. Prvi nastup, crveni u I poluvremenu ili dva penala na prvoj utakmici(nad Simićem i Benom). Ovako je sudija Grujić sve to sprečio.

One night in May

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Statuskan, 4. mart 2019 13:29)


Zato mu je Pavkov pocepao i dzep i prsluk i kaput...tako da malom vise na pamet nikad ne padne da se bavi fudbalom!

navijac

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.

Statuskan

pre 5 godina

Okretao ga boaći kao na ringišpilu
(Velja, 04. mart 2019 13:08)
Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.

exe

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 04. mart 2019 11:09)

Nemate ni ligu sampiona.

Najrealnije

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09

Cak ni na kilazu da ga prodaju pa nece prici toj cifri,cak ni za 10 godina.Momak je obican mesar,cepanka,koji jedino zna da bije i uglavnom igra ragbi umesto fudbala,na svakoj utakmici.Gledao sam ga na jednu ili dve pripremne tekme u Turskoj i apsolutno isti utisak ostavlja.Ne zna fudbala mnogo,slicno kao i Milenkovic ali ima visinu i za razliku od Milenkovica i tezinu,jednostavno sirovina.Na prethodnoj utakmici je debitovao i dobio zuti karton a protiv Zvezde je zasluzio jos tri i to mu je jedino vredno pomena.Svaki start mu je za zuti jer nema ni talenta ni iskustva i iluzorno je u njemu traziti neku buducnost,cak ni u klubu a da ne pricamo sire.

Barbara

pre 5 godina

Zaista ne razumem poentu ovog teksta. Da, decko je mlad debitovao u derbiju, ok. Moguce da ima solidnu perspektivu ispred sebe, ok. Medjutim, da je sudija Grujic postovao pravila fudbalske igre, mladjani Pavlovic bi vec sredinom prvog poluvremena bio van igre zbog crvenog kartona. I, da li bi i onda isao ovakav tekst? Prvi zuti karton - lakat u glavu Boaciju, dobijen, a brzo potom saplitanje sa ledja i rusenje sa obe ruke Boacija, i nema drugog zutog kartona. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall, 4. mart 2019 11:19)

OK, nije sviran drugi žuti karton (nekad sudija oprosti, upozori) i šta sad pričaš o tome više?
Čak i da je dobio crveni, utisak je da bi ovaj dečko mogao da bude veliki igrač. Eto o tome se radi.

Mene je jedino on oduševio na derbiju. Niko više.

Istina

pre 5 godina

Moze biti pobednik jedino zato sto je sa nepunih 18 godina debitovao na derbiju.Sto se igre tice,tu i nije skoro nista pokazao i prikazao jer je pokusavao da igra ragbi umesto fudbala.Decko je zasluzio crveni karton vec do polovine prvog poluvremena jer je imao tri starta za zuti karton ali Grujic je resio pre utakmice da ne pokazuje crvene,da ne bi trpeo prigovore grobara da je to namerno uradio zbog Radnickog jer vec u sredu igraju medjusobnu utakmicu a Grujic je iz Nisa.U drugom poluvremenu nije mogao da pridje Pavkova jer ga je ovaj otresao svaki put,iako mu se ovaj penjao na glavu i ledja a Pavkov je postigao i gol,kad je bio sa njim u duelu,tako da on ne moze biti nista specijalno,osim sto je jako mlad odigrao derbi.

Profesionalac

pre 5 godina

Koliko moras da budes ....... , Da ne pohvalis ovog momka??? Strasno. 17 Godina, druga utakmica i odmah Derbi, zuti u 15 minuta za prvi start...Pa da mu glupo nije dao zuti tada, ne bi imao sta da prasta!!! Gde je vama JEDAN klinac iz vase skole??? Gde je? Da nije junior Savic mozda?!?!!? Jeste izgubio duel od Pavkova, to stoji. Pavkov je I dalje 3ci spic kod vaseg trenera? Boaci se nije video!!!

Ivan

pre 5 godina

Da je sve bilo kako treba, zavrsio bi utakmicu pre ostalih zbog najmanje 2 cista zuta kartona i to drugi vec u 20 minutu kada ga je prosao Boaci, a ovaj ga srusio ispred kaznenog prostora. Skolski drugi zuti, ali kada igras protiv partizana crveni karton mozes samo da sanjas.

Rale

pre 5 godina

Mislim da se mali ne bi bas proslavio da je sudija postupio po pravilima i pokazao mu zasluzeno crveni karton u prvom poluvremenu...ali eto Partizan je "ostecen", zar ne!?

Crvena Zvezda ponos SR

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.
(Mali od palube, 04. mart 2019 15:13)
Samo navedi koliko puta je on zaustavio Boacia u situaciji jedan na jedan ?? Ovaj mali nece nikad biti klasa

ArtuDitu

pre 5 godina

Može da zahvali Grujiću i Milojeviću. Prvom što mu nije dao drugi žuti karton a ovom drugom zato što se iz samo njemu znanih razloga opredelio za Boaćija a ne Pavkova kao prvog špica.

Markus 17

pre 5 godina

Nije pobednik jer je trebao napolje zbog 2 zuta vec u prvom poluvremenu, a druga stvar zbog koje nije pobednik je sto je rezultat u regularnim golovima 2-0 za Zvezdu.
Pobednik je Zvezda, a u tome ju je sprecio sudija Grujic. Pisite malo vise o tome, znamo da biste da je bilo obrnuto.

Dag Kristi

pre 5 godina

Posle ko zna koliko vremena, dobijem neplanirano slobodnu subotu. I onda reših da ceo dan preležim u krevetu uz fudbal. Gledao sam redom Totenhem-Arsenal, Junajted-Sautempton, Real-Barsa, Porto-Benfika i Zvezda-Partizan. Zaključio sam da ovi poslednji nisu igrali isti sport kao prvopomenuti. A da li je odigrao dobro, teško je reći, jer sam stekao utisak da bih i ja mogao da čuvam Boaćija na onaj način.

Воип

pre 5 godina

Значи свашта ће му се толерисати због продаје. А онда када то тамо негде не буде пролазило биће закуцан за клупу и после пар година ето га назад.

SeijoOju

pre 5 godina

Izgubio vazdusni duel kod Zvezdinog gola i njegov igrac dao gol...momak je rodjeni pobednik. Jos jedan Sveta Markovic, ne mogu oni da se izmenjaju, koliko mi mozemo da ih nastancujemo!

Pedja

pre 5 godina

Kao sto je metali vec napisao, trebao je jos posle pola sata da bude iskljucen zbog 2 zuta (lakat u glavu i povlacenje sa ledja sa obe ruke). U drugom poluvremenu je cak napravio penal nad Benom sa ledja kada ga je potkacio po stajnoj nozi. U svakom duelu je igrao prljavo na faul. Ako su ga to naucili u Partizanu, lose su ga ucili. Kad ode u inostranstvo ima da dobija crveni na svakoj drugoj utakmici. U nasoj ligi nema sudije koji sme da iskljuci igraca Partizana. Trebao je on da bude iskljucen, trebao je Nikolic u finisu i takodje Urosevic prilikom incidenta.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

marketing ove vrste je najčešće kontrapruduktivan, naročito kada je u pitanju mlad igrač - dečko nije na terenu trebalo da dočeka ni polovinu prvog poluvremena, a kod gola zvezde on je taj koji nije izblokirao pavkova...

Pterodaktil

pre 5 godina

. Molim vas, demantujte ako nisam u pravu, ali realno bez navijacke ostrascenosti.
(metall,
Eto ni taj zuti nje trebao dobiti.Mozda bi jos bolji bio da ga nije to saseklo.zasto ga je dobio?-za to se ne svira faul, ne jos zuti.I igrati jos 65-70 min pod pritiskom,a nema ni 18 god.,e to se zove igrac.U dzep je stavio tvoga Boga gvozdja.Nikolic je vec mogao da dobije i crveni,ali je to stojkovic odavno zsluzio,i po ceni poraza ja bih bio zadovoljan.Znam sta je sledeci potez Partizana u vezi malog pavlovica, ali se od neceg mora ziveti...nemamo mi drzavne projekte-gasproma i 50 fudbalera na platnom drzavnom spisku,nama je dobar sponzor i zabranjen od strane iste..to mu je to,ali ispod 10milki-nikako.Vec je bolji i od savica,koga smo prodali za 12tak....

Milek i Alek

pre 5 godina

Nazalost u nasoj zemlji se odmah spominju pare, tako da ovaj decko vredi bogastvo. Uz Gomesa i Pantica buducnost Partizana, ali svi znamo cim dodje prva ponuda oni odose. Strahinja me odusevio, smirenost, znanje, hrabrost, sve ovaj decko ima. Svetla tacka derbija.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Ja mislim da ovaj Boaći još nije izašao iz Pavlovićevog džepa.
(Statuskan, 4. mart 2019 13:29)



jedno je sigurno, najbolji sudija na svetu, koji polufinale i finale svetskog prvenstva nije sudio samo zbog toga što su u sve te 3 utakmice igrali hrvati - nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!

Vetar u ledja..

pre 5 godina

Da, jeste dobro odigrao ali mu je isto tako sudija dva puta oprostio drugi zuti tako da, kada se pogled cela slika, rezultatski uspesno a po igri i ne bas jer nije trebalo ni da zavrsi utakmicu. Ali ok, mlad je i to je bilo za ocekivanje. U svakom slucaju, ima potencijal da bude dobar igrac...

SUPERMAN

pre 5 godina

Eto oni pustiše balavca da igra na derbiju,zašto mi više ne pružimo šansu Joveljiću,čovek ima već 20 godina,do kad će biti mlad?Ovako ga samo možemo upropastiti i dečku će jednom pući film i otići će kao i Adžić ili Jović,niko nije napredovao sedenjem na klupi,samo može stagnirati.

Sale

pre 5 godina

Šta vredi prodaće ga već na leto za 5 milki a vredeće za dve godine 3-4 puta više, i to samo zato što nemamo ni deseti deo onoga što ljubimica svih režima dobija.
(1/5, 4. mart 2019 11:09)

U kosarci koja je visestruko manje profitabilna od fudbala vi dovodite 10 novih stranaca godisnje i uz to imate daleko najplacenijeg trenera u ligi. Inace pogledaj nase prihode od transfera, Lige Evrope i Sampiona u poslednjih par godine i sve ce ti biti jasno, a vi sto nemate para zahvalite Djuricu, Tumbakovicu, Krstajicu, VVV i Ilievu, onoliko milionskih transfera Ljajica, Jovetica, Markovica, Mitrovica, Leonarda, Evertona i ostalih, troskovi minimalni a dug se samo povecava... Lepo vam je to Pantic govorio ali sada posto i njega placaju nema ko drugi

kriterijum

pre 5 godina

Prvi karton dobio bez razloga, na glumu Boacija, ali to ga nije sputalo iako sam ja prvi mislio da ce ga to unistiti. Iskreno od celog derbija on je jedina svetla tacka.
(navijac, 4. mart 2019 12:26)

Stvarno momak je odigrao kao mator, pokazao je kako se igra na toj poziciji.
A sto se tice kartona, pri kraju utakmice je Pavlovic dobio ocigledan lakat od napadaca Zvezde koji nije sankcionisan kartonom, a na onaj prvi start Pavlovica u skoku i jedva vidljivo kacenje sa rukama napred i odmah karton. I da ne spominjemo koliko je sudija prekino Partizanovih kontri posle dobijenih duela zbog izmisljenih faulova. Tako je Zvezda dala i izjednacujuci gol, posle prekinute Partizanove kontre, i dosudjenog diskutabilnog faula...

Mali od palube

pre 5 godina

Sinoc Pavlović izveo društvo iz razreda da ih casti zbog debija u derbiju. Kad je vadio novcanik da plati, iz džepa mu ispao Boace.

janko

pre 5 godina

Apsolutno netačno.Pavkov ga nadskočio,pobegao i dao gol.Pavlović direktan krivac za primljeni gol.Ne bih se bavio pitanjem da li je trebao da bude isključen još u prvom.Nije sudio i to je to.

Kentaur

pre 5 godina

Nesto kao Everton, udara bez pokusaja da izbije loptu, kao igra srcem, a to mu prolazi samo kod nasih sudija, ako igra u Partizanu ili Zvezdi. Everton u nasoj ligi prosjek zuti ili crveni na svakom trecem mecu,u svakoj drugoj gdje je igrao, zuti ili crveni na svakoj drugoj u prosjeku.
Da su onaj mec igrali Zemun i Backa, pitanje je koji bi rezultat bio na kraju, koliko zutih, crvenih, penala, ponistenih golova bi bilo, ali nije vise bitno ko je kako odigrao, sudije ne smiju vise da sviraju nista, a derbi vec odavno je postao ruglo nekadasnjih utakmica.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(anti šajberovac, 4. mart 2019 15:38)

po niknejmu se vidi da si ostrašćeno grobarče koje prepričava treš-romantične legende sa suda udruženog rada(?!), ali ću, ipak, odgovoriti - pored ta dva čista penala, mažić nije svirao još jedan, takođe čist, penal za zvezdu, a o perfidnom navlačenju za partizan koje je kulminiralo nedosuđenim očiglednim faulom posle čega je partizan postigao pobednički gol da se i ne govori...

CZ&SNS bot koalicija

pre 5 godina

Ko gura ovo dete, momak je direktni krivac za zvezdin gol jer je bio najblizi lopti pre suta protivnika, ne videh da je pruzio nogu koliko je mogao ne bi li blokirao sut.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 5 godina

Čestitam, i sve najbolje u budućoj karijeri.
P. S. Sudija mu je oprostio drugi žuti (crveni karton) u prvom poluvreme.
Inače sasvim solidno za jednog debitant.

SUPERMAN

pre 5 godina

Opet defanzivac! Kad će neki ofanzivac, kreator igre, špic? Nema ko gol da d?!
(Aca iz Šabca, 04. mart 2019 14:11)

Pa mi imamo Joveljića koji je među najtalentovanijim igračima u zemlji ali kakve koristi kad mu ne damo da igra.

anti šajberovac

pre 5 godina

nije pogrešio što nije svirao penal za zvezdu, jer je ispravno procenio da bleki samo pokušava da sa boćka skine dres svog voljenog kluba!
(mladići borovi, devojke jele, 04. mart 2019 14:37)

ma pogrešio je koju godinu ranije kad je svirnuo 2 penala na derbiju u korist policijskog kluba koja brat bratu ne bi sudio. Ali Mrđa taj dupli padavičar, se drznuo da mu ne da dres.

Otad, jedan od najboljih sudija, odlučio je da će suditi pošteno. Posebno je sebi obećao da neće podleći pritisku policijskog kluba koji svaki derbi traži penal ili crveni koje takođe, ne bi brat bratu sudio
i uz obavezno postizanje golova posle gol auta

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.Znam da su ljudi
teski licemeri i poltroni jer sam to uvideo mnogo puta u zivotu.

Magnus

pre 5 godina

metall, evo ja ću.
Sudija očigledno ne daje zute kartone za lakat u skoku, jer ga nije dao Pavkovu kad je mnogo brutalnije udario Pavlovića.
Da li ga je prestrogo dao Pavlovicu, vjerovatno da da, zato mu nije dao za tu drugu situaciju.

Brane

pre 5 godina

Napravio dva penala, zasluzio barem tri puta crveni i on pobedio...koga? sta? gde? Boacija? Pa moja baba bi mogla njega da sacuva.Sto nije sacuvao Pavkova? Cuj pobedio....grohotom se smejem

Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing.

pre 5 godina

Uvek cu voleti Partizan jer znam kako je tesko biti Vojnik i to Titov.
Jer znam bio sam u Armiji i to osetio na svojoj kozi.