Košarka 301

Ponedeljak, 04.03.2019.

00:20

Čović: Kada nema limarskih radova i sudijske krađe – nema tenzije

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, obratio se javnosti kratkim saopštenjem na društvenoj mreži Tviter.

Èoviæ: Kada nema limarskih radova i sudijske kraðe – nema tenzije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

301 Komentari

Sortiraj po:

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Covic pametno radi. Nakon grobarske kradje u kupu, izvrsio je jak pritisak kako se ona bruka iz Nisa vise ne bi ponovila.
(Bengal, 4. mart 2019 11:44)

Od te ponovne bruke vas je delio jedan sut. I pored "pametnog" Covica i njegove muljacine.

analiza

pre 5 godina

"" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome."
(nele)

Pa,"drug" Ostoja jos nije postao legenda kluba.Ali,on je samo "drug" nije "dr" te je tu CZ u prednosti:).Sem ako Ostoja ne zavrsi neki faks?
Ostoja i dr uopste nisu u istoj kategoriji,jedan je tek pocetnik,drugi je profi,jedan neobrazovan,drugi obrazovan,jedan za sada pero laka kategorija,drugi je super-teska kategorija,jedan je potrosna roba a drugi je bio velika zverka u politici,jedan nije bio gradonacelnik Bgd,drugi jeste,jedan nijje spasavao narod na KiM a drgi jeste.Dakle,da ne mesamo grendmaders i frogs.

matori 2

pre 5 godina

Ovo su one izjave koje govore iskljucivo o onome ko ih izjavljuje a nikako o onome na koga se odnose. Jadni vi sa ovakvom gromadom na celu sportskog drustva.

nele

pre 5 godina

" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome.

crni_redstar

pre 5 godina

ali godinama osvajamo sve i ovi zadovoljni kupom ko da su uzeli aba ligu odmah prete. u aba ligi igrate bez belosevica i jovicica, tako da jos malo i cao.

Deratizator

pre 5 godina

Podsetio bih ovog iskompleksiranog prevaranta i podlaca na neke činjenice, kao što su: drmanje koševa, aktiviranje PP aparata, krađa pehara, uriniranje po žandarmeriji, pljuvanje partizanovog trenera, gađanje loptom DV iz prvog reda, guslarski performansi, svinjski papci, abnormalne kazne za skidanje sakoa, privatizovanje lige, napad na DV u službenim prostorijama, pretnje novinarima i sudijama i još pregršt gadosti koje samo njegov pokvareni um može da smisli, samo da bi izlečio svoj nenormalni ego i kompleks. Radi se o opasnom čoveku, koga treba hitno ukloniti iz javnog života, za dobrobit društva u celini. Neka se druži sa unučićima, a nas ostavi na miru.

Milos

pre 5 godina

Ajde sto se nama smucio i sto se nama zgadio, ali priznajte da ga i vi ne mozete trpeti vise. Njega i ove njegove "izjave". Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.

xxx

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.
(Delija Fontana, 04. mart 2019 12:00). Pre njega ste bili Zvezda, sad ste FMP.

Vitko Belic

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!(Pogled, 04. mart 2019 00:33)Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.
(sryugos, 04. mart 2019 08:36)
Jesmo, sta je problem?

Disco Very

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09) HIT !Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!
(Bez mozga, 04. mart 2019 10:50)
Pa kukacete kad vas izbacimo sa pola tima. Kao i uvek: sudije, KSS, NBA, Niki Hejli i Tramp ce vam biti krivi kad god izgubite. Eto kad vec mora da vam se crta. Na limu.

Delija Fontana

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.

oberin martel

pre 5 godina

Mene je kao velikog Zvezdaša, veoma sramota šta ovaj čovek radi i kako se ponaša. Što pre ode (sve sa juniorom i Tomićem) biće bolje i za Zvezdu i za srpsku košarku.

mrgud

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu al kada pročitam saopštenje Čovića ili Terzića nije mi dobro. Svaki put kada Zvezda izgubi kreću sa nekim teorijama zavere. Pitao bih i jednog i drugog da li bi šta uspeli da urade da AV ne daje pare. Isti priča je i sa Partizanom. Kod nas su i Zvezda i Partizan zavisni od politike.....

Kiza iz Pariza

pre 5 godina

Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!
(sQuero, 04. mart 2019 07:17)
Zapravo, to upravo to znači. Ne mislite valjda da je Čović radio sve što je radio (“dogovarao” oprost dugova i celo zamešateljstvo sa UPPR), samo zato da bi posle klub prepustio nekom drugom? Čović kad nešto zapljune , to je njegovo.

anti šajberovac

pre 5 godina

Kad nam ti tako opismenjen kazes. Vi to mnogo lakse, Ostojina opozicijo. Malo sudije, malo Njegovo bdenje. I bude to pobeda od 2 poena, ali ipak znatno ubedljivija nego nasa danas.
(Toto-ko-tunjo-i-treslicemerizam, 03. mart 2019 22:39)

malo Vučko, malo više Vesić (po sopstvenom priznanju 15 miliona), a ponajviše bata Andrej...pa da vidiš kako melje bivši policijski klub sa trenutnom adresom u
Železniku

Komunalac

pre 5 godina

@Del piero#10, sta mislis sta ce biti kad Rivers,Regland,Perperoglu udju u formu??? O Cirbesu necu,njemu je ovo limit,i jos nesto u vezi publike,pre ce Zvezda vas zgaziti pred vasim navijacima nego vi napraviti brejk. Bicete pocisceni u polufinalu tek tako...

Milos Mitrovic

pre 5 godina

Ovaj bi mogao da nas postedi svojih umotvorina makar kad njegova ekipa pobedi , ali ako bas voli da piskara saopstenja u sitne sate ok bice prilike za to jos ove sezone jer ce oni jos da budu "pokradjeni" od Partizana sto bi rekao Sojic

Toma

pre 5 godina

Kaže glavni limar u Srbiji... Eto, vredelo je kukati posle finala kupa. To je taj javni uticaj i pritisak na sudije. Koliko li tek utiče na njih što nije javno! Ali dobro, nek pobeđuju u ligaškom delu, nama su bitnija finala.

RGW

pre 5 godina

U finalu kupa Cirbes povlaci mrezicu, Dobric prestupa, Davidovac igra nogom, Cirbes baca Gagica, Beron pravi korake.
Ne brukajte se i pomirite se sa cinjenicom da su ekipe toliko izjednacene da se igra na jednu loptu!

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)

RUS

pre 5 godina

Kao navijač Zvezde više bih voleo da Čović vodi računa o tome kako Zvezda igra i kako Tomić vodi utakmicu umesto da komentariše suđenje. Treba biti totalni košarkaški duduk pa izabrati da se 2 poena razlike na 10 sekundu do kraja brani protiv ekipe u kojoj kompletna petorka najvažnijih igrača ima 4 faula. Trener koji posle dve nedelje treniranja (bez takmičarskih utakmica) od 16 igrača na raspolaganju izabere 12 od kojih samo prva petorka imala pozitivan +/- indeks (od +11 do +16) a od rezervnih samo Perperoglu je uspeo da nešto pogodi, a četvorica koja su igrala nisu mogla ni bacanje da pogode, je loš trener. Kako je moguće da trener ne zna trenutni potencijal igrača pa mu Cirbes za manje od 9 minuta u igri prospe (+/- indeks -13) sve ono što Odžo stvori u preostalo vreme (+/- indekc +15). Ako je Ristićev potencijal još manji od Cirbesovog zašto je u 12?

Zvezda nije izgubila kup zbog grešaka sudija (koji je bilo) već zato što je Tomić Izabrao Cirbesa pre Odža i zato što je na sekund pre kraja postavio odbranu u kojoj 22 santimetara niži bek čuva centra.

Red

pre 5 godina

i
Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Piero#10

Sine,vas je Odzo sam pobedio. A da si ikad sutnuo loptu na kos,znao bi,da Odzo nije napravio nijedan faul u napadu,nego je oduvao sve vase igrace,misli o tome.

Bez mozga

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09)

HIT !
Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!
To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!

krajisnik

pre 5 godina

Covicu, dosadan si.
Bolje da si trenera boljeg našao jer ovaj uprkos tome što je prvi na tabeli, igru u poslednjih par mjeseci nema i može da nas košta EL.
Liči na nesrećnog Alimpija sve više.

daMirda

pre 5 godina

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Imamo kao neke centre, a nismo u stanju po 15 sekundi da im spustimo loptu ispod kosa nakon preuzimanja od nizeg igraca. Cak i kad konacno spustimo loptu, Cirbes ne zna gde se nalazi. Odzo umesto da polomi kos popije faul, pa umesto 2+1 dobijes 0/2. Osim prangijanja za 3 poena, jedina akcija je spustanje lopte na Stratosa ali i to cesto ide na liniju slobodnih bacanja. Umesto da dovedemo rezervnog pleja da odmeni sina ili cak prvog pleja, jer je i Regland u autu, da dovedemo nekoga ko zna da igra pick'n'roll, da razigra ovo meso koje imamo pod kosem, nama dodje KC Rivers da "pomogne svojim iskustvom". Onda on baci airball sam za 3 poena i promasi dva bacanja na 4 sekunde do kraja.
Nema tenzije? Mozda je to tako izgledalo iz svecane loze, na tribini mi je 10 puta dolazilo da pojedem sezonsku od muke.

miša

pre 5 godina

Tako se to gospodo radi, recept je prost:
Podigneš tenziju do usijanja tvrdnjam da su te sudije pokrale (pritom ignorišeš snimke koji govore suprotno), izvršiš strahovit pritisak na sudije, i u sledećoj utakmici dobiješ suđenje po meri koje podrazumeva sviranje apsolutno svega, čak i značajnih pogleda prema zvezdinim igračima, dok se za start koji bi i u fudbalu zaslužio crveni karton ne dobija ama baš ništa, u napadu koji je mogao odlučiti pobednika
Tako to radi Čović, tako to radi Zvezda.

Branko

pre 5 godina

Ja mislim da bi vi trebali da prestanente da objavljujete izjave ovog coveka,i da tako podignete vas ugled i nivo na malo vecu razinu..ovim sami ste to sto on i hoce,niko i nista,tu ste da sluzite njegovoj mrznji i izfrustriranosti...toliko i hvala

спортски уметник

pre 5 godina

А није ни свестан колико је Тринки уствари изабрао њих у 1/2 финалу уместо Цедевите

Objektivni

pre 5 godina

Zvezdas sam od rodjenja i smeta mi kada zvezdini funkcioneri nemaju nivo, bez obzira da li pobede ili izgube. Ono u Nisu je bila sramota. Glumili smo Hrvate iz Atine 95. A Partizan nas je razbio igrom. Da nismo pogodili silne trojke sa 8m bilo bi 10 razlike za njih. Ali, ova utakmica sinoc me posebno brine. Od pocetka sezone Partizan je sve bolji (setite se onih neznalica iz septembra), a Zvezda sve vise zapada u krizu. Napad je cesto veoma predvidiv i glup. U takvoj igri se i Cirbes potpuno izgubio. Treba nam Jovic u top formi, tj. neka inteligencija u igri, a ne sirova snaga koja udara glavom u zid.

Milan Nis

pre 5 godina

Volim Zvezdu i posebno mi je drago kada dobijemo grobarčiće bez obzira na način,ali teška srca moram da priznam da ovaj čovek nekako kvari taj ukus i da se ipak osecam malo polu- fmpovski .Kad je bio Vujosevic to je bila druga prica ,pa je i postojao neki alibi za ovakvo ponasanje,ali sada je degutantno...

miško

pre 5 godina

Čović je car,ostali su mala deca.Ćović nastavlja tradiciju košarkaših bardova od Ace i Bore.Foliranti,pozeri,trikinjeristi kako vas više nije sramota od samih sebe.

Невен

pre 5 godina

Кад се не наслоне на државну сису "привредници" твог кова нису у стању зарадити ни за закуп простора...

miško

pre 5 godina

Jedan od najvećih košarkaških organizatora u Evropi.Svi najbolji košarkaši su prošli njegovu školu,nema smisla da ih nabrajam.FMP je pored Zvezde i Partizana bio šampion one velike države,omladinci prvaci Evrope.Ovaoj deci koji samo za mržnju znaju ne zameram za njih ima vremena ali starije i zlom zaražene ni sam Bog više ne može pomoći.Mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu takodje.Zvezda je život ,ostalo su sitnice.

miško

pre 5 godina

Za uništavanje naše košarke vekiki dopinos daju i mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu.Zvezdi je sudija oteo klup,Mornaru bodove i još mnogo drugih kradja a sportski mediji olako prelaze preko toga i postaju saučesnici u "greškama sudija"kako limar i grobar reče.

Leonida

pre 5 godina

@@@(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Tako je Pedja...i ja se secam da su pre par godina navijaci Partizana drmali koseve i bacali kese sa urinom na parket,pljuvali igrace i trenera Zvezde...secam se i onih nemira u Kragujevcu na finalu kupa kada je opet Partizan osvojio trofej uz pomoc PP aparata...bruka stvarno!!!

borivoje surdilovic

pre 5 godina

da je usla markusova trojka vadio bi ono drugo saopstenje.....inace bih dodao da si olaksao drzavni budzet za odlicnog riversa.....ni slobodnjak ne moze da pogodi.....

miško

pre 5 godina

Bravo Pedja,uživali smo u košarci,na Zvezdinim utakmicima dolazili su i navijači Zadra,navijali za K R E Š U ,transparntom,u publici uglavnom studenti ,obrazovani, intelektualci i pravi ljubitelji košarke.Danas rulja koja urla pre za i posle utakmuce.Petarde,psovke,nekultura dominira ,košarka stagnira.Čović kao Don Kihotovi junaci bori se skoro sam protiv ovog kancera košarke.

Ona stvar

pre 5 godina

A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Pa neće brat na brata.

Dejan

pre 5 godina

Cekamo samo nova gostovanja na rijaliti televizijama i standardno kmecanje i svadju sa voditeljkama kao na pijaci...jer covek ima manire i nije nikad nista ukrao!

Aleksej:,,Covic Filip nije za Zvezdu”

pre 5 godina

Ljudi shvatio sam da Grobari imaju ozbiljnu bot brigadu i kad kaze nesto Covic imaju instrukcije da lajkuju svoje komentare..

vs

pre 5 godina

A da je Marinković kojim slučajem opalio trojku i pogodio? Da li bi onda bila fer i korektna borba? Licemerje
P.S. Ne verujem da je Branko Lazić imao nameru da podmetne nogu onako, ali za manje uletanje je, recimo Pačulia suspendovan i obeležen kao prljav igrač pre par godina. Jedan od primera. Elitni defanzivac kakav Branko jeste ne sme sebi da dozvoli onakvu kretnju
Pozdrav svima, Zvezdi čestitke na zasluženoj pobedi. Partizanu čestitke na hrabrosti i želji da sudbinu utakmice u završnici drže u svojim rukama

koshke1977

pre 5 godina

muka mi je vise od ovih izjava i sa jedne i sa druge strane.Pa bre dal se taj fudbal i ta kosarka ili bilo koji sport igraju samo u Beogradu.A ostali klubovi iz ostalih gradova u Srbiji?Koliko su puta pokradeni na konto Zvezde ili Partizana?Dok se to ne proneni nema nama uspeha u sportu i sto se tice klubova i sto se tice reprezentacije.

sryugos

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!
(Pogled, 04. mart 2019 00:33)

Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.

mich

pre 5 godina

Sta je ovo pukla "bivsa institucija" pa samo 19 komentara od jutros?
Jel bila neka posalica Trinkija od sinoc nisam pratio, jel bilo saljivih komentara ala Dzile?

Tommy Shelby

pre 5 godina

Covicu ne pametuj molio bih te . Tresao sam se sinoc do zadnje sekunde, uopste nisam optimistican pre fajnl for, nemamo trenera, nemamo igru, igramo neku divljacku kosarku, ako ne krene sut, u problemu smo .

Boban

pre 5 godina

Pa polako gospodine,daleko si ti od finala veruj mi,kako igrate bogami tesko.I ovo je potez pravi Partizan ima realne sanse protiv Zvezde,i nebih ja puno prico da ne bude posle a sta sad.

only fools and horses

pre 5 godina

Samo čovek bez minimum, bez i trunke morala i obraza, može da izjavi ovako nešto. Spominje pehar, ej pehar, neko čiji je kapiten ukrao i razbio pehar. Zar treba podsećati na drmanje koševa, pljuvanje protivničkog trenera, aktiviranje PP aparata, gađanje loptom od strane funkcionera njegovog kluba...
Pa ovom čoveku su mržnja i tenzije drugo ime.

Dzoni 77'

pre 5 godina

premazani čoveče s tonom putera na glavi !
zadovoljan si jel da ?
kad dobiješ onda dobre sudije !
takvi nas drže u prošlosti iz koje nikako da izadjemo a pojaviće se svetlo kad-tad ! taki se tamo neće pitati !

neupucen

pre 5 godina

kakva razlika u izjavama.
da se ne lažemo obojica imaju ozbiljnu političku zaleđinu ali Mijaliović je gospodin čovek za ovog zlog čoveka....
čestitke za oba tima , vidimo se uskoro opet.

Beskitschmenjak

pre 5 godina

A čemu potreba za ovakvim komentarima!? Ok, dao je predstavnik KKP saopštenje, ali ni blizu u ovom tonu. Ovakve izjave bez razloga unose tenzije i treba ih izbegavati.
Čoviću jednostavno treba neprijatelj, nego sa kime bi se svađao, navikao čovek na takvo ponašanje u politici.

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Торима, 4. mart 2019 00:32)

Verovatno su sudije bile zbunjene onim ragbi probijanjem istog u finalu, pa su pomislile da sa njim tako treba...

Александар

pre 5 godina

Ex како тек не би било тензија да си ти тамо где би требало да будеш.

Dookie

pre 5 godina

Ala je bot brigada udarila u komentarisanje... E botovi, botovi - svi su vam komentari isti, a lepo vam napisu supervizori "ne kopirajte smernice"... al izgleda da ne vredi.

zoran ivkovic

pre 5 godina

gospodine Covic batali se fraza i pogledaj teren malo ekipa igra uzasno .
-pikenrol se ne igra ,kontra napad isto ,odbrana losa .
-vama najvece pojacanje rivers podseca na amatera ,sutira konstrukciju ne moze pogoditi ,kljucna bacanja masi .
-od pocetka sezone ni u 1 segmentu igre niste napredovali cak sta vise nazadovali ste ...-faje nije isti igrac kao da je zaboravio igrati kosarku ,cirbes je igrac pikenrola zato je i los jer zvezda pikenrol ne igra , regland je plej koji ne vidi dobro i nema intuiciju a covic kada igra mi kos ne mozemo postici 7 minuta . beron sutira iz driblinga ....kolektivna igra 0..tako da prostora za napredak mnogo ,tu deluj .

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ha, ha, pazi ga duhoviti Ostoja...greske sudija su deo igre...jesu, znamo, i to po pravilu greske u vasu korist. Juce ih srecom nije bilo bezobrazno mnogo, pa ste zato i izgubili.

.

pre 5 godina

koliko ja vidim jedva ste pobedili i to kao domaćini. sa toliko skupim timom koji je projektovan za uzimanje eurokupa, na jednu loptu...loše vam se piše.

зоркаптил

pre 5 godina

Овај се сад закопава и испод моралног дна, које је одавно већ дотакао! Да спомиње трагедију са ракетом у шаљивом контексту ове неваспитане доскочице, много је и од њега! Са друге стране, да се нисам толико згадио када сам прочитао тај део Саопштења, мислим да бих вероватно умро од смеха код дела где спомиње лимарске радове, па да ли је могуће?! Мистер Лименка и његова Саопштења, апсолутна морална, мождана и душевна нехигијена.

ja

pre 5 godina

Svi ga pljuju, a propuštaju da ukapiraju poruku - ova saopštenja Mijailovića i Čovića su zajednička akcija da se spusti tenzija i vrati ono što je najbitnije u srpskom derbiju - fer plej. Uvekće biti navijačkih peckanja (što se vidi i iz jednog i iz drugog saopštenja), što je i normalno i očekivano, ali je poruka jasna - vraćanje svega u normalne, sportske okvire; fer plej i uživanje u dobroj igri i sportskoj atmosferi...

1Beogradjanin

pre 5 godina

Reći ću samo jedno: Političari su najprljavije i najveće zlo koje je moglo da zadesi domaći sport. Sport koji bi, generalno gledano, trebalo da bude fer i korektan uparen je sa političarima koji su, po difoltu, pokvareni, ljigavi i prevrtljivi. Šta mislite ko će na koga više da utiče? Sigurno političari neće postati bolji ljudi! To je isto kao kada u školi uzorno dete stave pored nemirnog, da ga smiri i popravi, a desi se uvek suprotno!

Aleksandar

pre 5 godina

Koje je ovo ludilo! Ljudi na funkcijama poput ovog, preletaca Vesica i slicnih ocigledno lece neke komplekse kada su bili mladji! Dosadili su svakome sa svojim nebulozama!

vuk

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37
Verovatno si odrastao uz Partizanove titule i uspehe! Zna to lose da utice na kasniji zivot!

kralj

pre 5 godina

Zadnje je vreme doslo kad je jedan Ostojic veci gospodin od jednog doktora nauka,uglednog biznismena I sportskog radnika,sta reci za Covica a da ga ne uvredis,covek je toliko pun mrznje da je otrov poceo I iz usiju da izlazi.

aleksaczv

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.
(Swift, 04. mart 2019 00:35)
A ko je tebi kriv kad ne znas da je zadnju trojku sutnuo Pejdz a ne Vanja? Koja je tvoja matrica?

simas

pre 5 godina

zlo srpskog sporta,covek koji unosi tenzije medju ljudima u srbiji,i zbog njega se navijaci mrze! Takvi nam ne trebaju,jer im nesloga medju ljudima odgovara,jer time pokrivaju svoje neuspehe,i svoju proslost!

Miodrag

pre 5 godina

Ne izlazak na dodelu medalja je potez koji u sledecih 10 godina nece biti ispravljen. I na kraju pravim navijacima KKCZ je pokazao ko vodi klub i kuda. Obe utakmice su po igri bile slicne. Juce se bolje snasla KKCZ uz malo vise srece. CESTITAM na pobedi. Branko Lazic bi stvarno trebao da se zapita da li je pogresio sport. Onaj njegov start potpuno izbacenom nogom i to stopalom a ne kolenom, ne da je nameran faul,vec za iskljucenje...Najtragicnije od svega sto on to realno nije uradio namerno,jednostavno to je njegov stil igre... To je tuzno sto su u kosarci dopustili////

Mirni !

pre 5 godina

Ne želim da vređam.

Molim redakciju da nas poštedi vređanja, zdravog razuma, od osobe koja se neracionalno ponaša !

Neka to bude vaš, skroman, doprinos u pokušajima da sport počne da liči na sport !

sQuero

pre 5 godina

Covicu od kad si pocerao Radonjica uz onakve izjave mislim da ti je okrenulo ledja makar 80 posto navijaca, a onda kad si doveo onog bez ikakvog iskustva za trenera i upropastio sezonu u Evroligi i na kraju i u ABA ligi kad nas je Buducnost prelistala, a ti umjesto da cutis dajes izjave i teorije kao onaj vesnik Pantic, sto je PIH, e posle toga ti je okrenulo ledja i onih 20 posto sto te podrzavalo... Uz tebe su sad samo ostali uza familija i par botova sendvicara.... Briga me sto nismo osvojili Kup Koraca ali IGRA, sa ovakvim igracima koji MORAJU mnogo lakse da pobijede Partizan, a ne da dobijaju na jedvite jade ili da gube sto je bio slucaj u Kupu je sramota !!! Nemas sto da se javljas... Sinoc nam je igra bila cak jos gora nego u Kupu za sta sam mislio da je nemoguce !!! Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!

dejan

pre 5 godina

Svako navija za svoj klub i brani svoje interese. Ovo mi ipak lici na pokusaj da se koristeci fore velikog vodje i Čovic predstavi kao miran,fin, normalan osim kada nije pokraden. Za tim častan čovek nema potrebe. A "mali" čović ocigledno ima, i to veliku potrebu. Onaj osećaj i bol nevoljenog deteta prenosi na klub.

kenjijazoik

pre 5 godina

Zaista retko nešto komentarišem, ali ovaj čovek pa to je strašno, ma kome on da bude uzor ili da priča o poštenju, kad progovoriš samo mržnja.
Sramotno i krajnje iritantno, ma sad mi žao što ovo uopšte pišem, mrzi me da brišem.
Putuj Evropo...

Sale

pre 5 godina

Ček, ček, ček da li je ovo isti onaj Nebojša Čović koga pamtimo iz perioda Slobe Miloševića, Đinđića, Koštunice, Nikolića pa sada Vučića…meni se čini da je to on?
mada nisam ni ja siguran više…
Čovek se ponaša kao da je danas rođen a mi svi oko njega neke veverice.
Nebojša, Nebojša znamo se i pamtimo te, svi mi koji imamo neku godinu više :) a ima nas…

evroskeptik

pre 5 godina

i meni je kao Zvezdasu vise muka da citam Coviceve komentare! Cuj bez tenzije, kos razlike i poslednji napad je imao Partizan!!!???

Uskok

pre 5 godina

Hteo si da budes duhovit?
Zbog ovakvih malicioznih izjava, navlacis gnev tribine koji se izlije po tvojoj familiji..
Ti sam dovedes svoje najmilije u neprijatnu situaciju, svojim necovjestvom,a oni to ne zasluzuju..

cukce

pre 5 godina

Grobarski komentari "e da je ušla ona trojka Pejdža" "e da je Vanja šutnuo za 3" kao neke zadušne babe! E da nije već sad daleke 2014. ušla ona trojka čika Nolana Smita!

Admiral

pre 5 godina

Ja imam predlog, da se Zvezdi unapred dodele svi trofeji za jedno dvadeset godina a da se utakmice igraju cisto rekreativno na nivou Fmp-Zvezda kada igraju, bez imperativa pobede, bez zelje, truda... Ako je to cena koja treba da se plati da bi ovaj "covek" prestao sa kuknjavom i zalopojkama non stop, hajde da je platimo

slavoljub

pre 5 godina

Bice interesantno kakvo ce saopstenje da izda sledeci put gospodin predsednik kada zvezda bude izgubila. Bolje bi bilo da se pozabavi kvalitetom svog trenera nego sto se zabavlja sa kvalitetom sudija.

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Разлика између нас и њих је баш као разлика у изјавама два председника клуба! Од две изјаве једна је господска, одмерена, достојанствена...

Rade

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)

Majstore nema veće sramote od vas, koji ste umislili da sta neko i nešto u košarci. Svi znamo kako ste vratili dug od 20 miliona i sa kojim parama ste se ponovo istrošili i najveći uspeh u vašoj istoriji vam je kup F9. Partizan je za vas nedostižan u svim segmentima košarke. A pritom vas bruka I ovaj takozvani gospodin saopštenje. Juće ste zasluženo pobedili, tu nema dileme. Mislim, da ćete težko sa nama u polufinalu. Sportski pozdrav.

Aleksandar

pre 5 godina

Ironičnom Čoviću je jasno da Zvezda više nije favorit u ABA ligi.
Ona može da izgubi od svakog od ostala tri polufinalista.

klo

pre 5 godina

Jugoslavenske lazi se nastavljaju.Od citave utakmice imaju samo klizeci Lazica a cute na ne sviranje koraka Pejdza jednom,Gagica jednom,Jankovica dva puta.Na pocetku meca Zvezda krece zestoku odbranu i za minut i po 4 faula, a da ne spominjem brojne sitne faule na Riversu,Odzu,Reglandu.Ovaj put nije bar bilo kradje kad se resavalo u vidu isteka vremena za prevod lopte i faula u napadu.Partizan je na gornjoj granici,Zvezda nije a kad se bar malo priblizi toj granici za mesec dana bice metla kao i proslih godina.

Драган

pre 5 godina

Је ли било синоћ дозвољено тренеру и кошаркашима Црвене звезде да разговарају са новинарима? О тако очигледном фаулу над Ренфроом није вредно коментарисати. Да је било обрнуто, ала би било дреке.

Toma

pre 5 godina

Kad bi izjavama mogli da osvojimo titulu, imali bi šanse. Ovako, teško! Tako si i prošle godine lupetao dok su ti svi govorili da nije dobro...

Loznica

pre 5 godina

Možeš li, magu sporta i morala, da objaviš kada ste usvojili KLIZEĆI START u košarci?
A da, zašto bi to komentarisao, to nije na tvoju štetu...

duh koji lebdi

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Kratko ti sećanje Pedja. Imao je doktor iz Železnika rat saopštenjima i sa Cedevitom. Takodje ratovao je i sa Bodirogom, kao i sa nekim istaknutim bivsim igračima Zvezde, Radovicem i Bogosavljevim. Jedina sramota za kosarku je doktor...

Batke

pre 5 godina

Ovo je strasno. Da li neko moze da zastiti NAS, navijace bilo kog kluba od ovakvih TIPOVA ??? Da li smo i dalje u 19. veku ? Da li u ovoj zemlji postoji neko da kaze DOSTA ?
Toplo preporucujem onu epizodu Insajdera koja govori o njemu

Miodrag

pre 5 godina

Ovakvim ljudima nije mesto ni u spprtu ni u javnom zivotu. Opet se igralo na jednu loptu,vise srece imala KKCZ. Ali daleko da je bila bolja. Pobeda zasluzena. Mozemo i mi sad da vrtimo i izdajemo saopstenja.namerna licna nogom BL,faul s ledja Riversa nad Landelom,faul nad Jaramazom,
ono sto igra Odzi kad dobihe loptu,kao bager isto je problematicno.... Necemo o ovom da raspravljamo.jer su sudije videle tako kao i pre 2 nedelje.Prema tome KKCZ cestitam na pobedi ali NČ nije mesto u kosarci. Sada vidite da je on taj koji generise tenziju i sukobe.

Predrag Crnomarkovi

pre 5 godina

Čoviću, kad ćeš već jednom prestati da brukaš našu(moju i ostalih zvezdaša) Crvenu Zvezdu. Vreme ti je, bilo je i davno, da odeš iz kluba.

Milos

pre 5 godina

Ja sam trenirao kosarku 10 godina, na utakmice KK Crvena Zvezda idem zadnjih 15 od toga 12 imam sezonsku. Duboki naklon Nebojsi za sve sto je uradio za klub, ali ovo ne mogu da razumem. Cemu davanje ovakvih izjava? Finale u kupu smo izgubili, onakav faul se ne svira, bio je faul u napadu Renfra ali to je deo igre. Ja stvarno nisam video da je Belosevic tendeciozno sudio vec su pogresili sto je normalno. Isto tako ne vidim veceras tendeciozno sudjenje takodje. Ali, umesto da se bavimo Tomicem: veceras stavlja Stratosa u odbrani na Lendjla i Jankovica u prvom poluvremenu( ovi normalno imaju 4 ofanzivna skoka, 5 pikova i laganih 12 poena), Cirbesa pusta da upropascava 6 napada ali ne uvodi makar da proba Ristica, Riversa drzi na 45 bez ikakve uloge, a pick je odigral bulvalno 0 puta) mi se bavimo saopstenjima?

neutralni felsh

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)


Covicevo nevinasce :)

Cika Velja

pre 5 godina

Znaci, neverovatno! Ocigledno da cestitke sa vase strane mogu doci samo u slucaju vase pobede, inace je sve obavijeno velom svetske Partizanove urote protiv vas.Sportsko drustvo koje je bukvalno vaskrslo pod ovom vlascu stalno ima neke teorije o povlascenom statusu onih drugih koji ocigledno zivotare. Dobro kad si i ti zadovoljan. Jos u fudbalu nekako Terzi i kompaniji da nabacimo srecu, pa lepo svi veseli da budete. Odnos Zvezde i Partizana u poslednjih nekoliko sezona u svim sportovima je kao da imate dva boksera u ringu, s tim sto su jednom od njih vezane ruke iza ledja. I ako se kojim slucajem desi da taj mucenik prezivi jednu rundu, na pauzi pred drugu se ulaze zalba zasto mu nisu i noge vezali i da pod takvim uslovima ovaj slobodni ne zeli da se bori.. I onda kad ipak nekako takvog svezanog uspete da ga nokautirate onda slede izjave o pravednosti sporta i viteskoj borbi. Eto, tako nekako izgleda nadmetanje ta dva sportska drustva u poslednjih pet godina.

Laowai

pre 5 godina

Ok. Shvatili smo. Kada pobedite onda nema kradje, kada izgubite onda proradi kompleks "Kalimero".
(Oblak u bermudama, 04. mart 2019 00:27)

Nesto kao i Partizan u fudbalu. Jadan li je nas sport

Gaja

pre 5 godina

Pedja a da ti malo nisi pristrasan.I da malo od drveta ne vidis sumu.Pominjes Vujosevica a Coki bas nikakvog udela nije imao.Decko sa takvim stavom da je samo jedna strana kriva govoris o svom poremecenom rasudjivanju.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru"

"Druze" bolje im se izvini sto ih brukas saopstenjima svaka dva dana jer verujem da ih je oblio hladan znoj kada su ugledali novi naslov i tvoje ime u njemu.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Samo se tvoja izjava cekala! Oladi covece, ni zvezdasi te ne vole.
(SalaZabava, 04. mart 2019 00:26)

Ja i većina pravih Zvezdaša ga voli. Ti si sigurno dragi susjed.

Igor Pg

pre 5 godina

Kad te ni navijaci tvog kluba ne podnose, onda znas koliko je sati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 4. mart 2019 00:39)

Ja ga obozavam!

Lav

pre 5 godina

Verovatno ti cvidze zamaglile kada je Lazic podmetnuo nogu i povredio Renfroa. Ugraditi brisace da vidis kako se povredjuju na seljacke fore igraci Partizana. Inace nije to od juce imali ste uspeha sa Blazicem.

ljubitej belog...sporta

pre 5 godina

Hahahahahahahah. Sta reci vise za ovog coveka?! Odakle vise izvire ta zloba?! Sve sto bih rekao, bilo bi cenzurisano, tako da, srecno u polufinalu Covo. :)

realno

pre 5 godina

Tako je, kada je klizeci start dozvoljen prema Covicevoj filozofiji.... sramoto sporta... sudjenje na starnu Zvezde, ali ne moze se zameriti sudijama, ako je bilo gresaka, nisu namerne.

123

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Da li mislis na ono kada je onaj novinar, loptom gadjao Duleta? Ili kada je Milutinov skoro ostao bez oka? Ili kada je Pavlovic filovan licnim greskama da ispadne iz igre? Ili...Tada je problem bio Dule a sada kada izgubite su problem sudije? Pa ne izadjete na dodelu medalja? Ko je sada problem? KSS, sudije i? COVIC!

Piter Krauč

pre 5 godina

Evo ga opet ovaj.
(Blue Moon 1442, 04. mart 2019 00:40)

Nije evo ga "ovaj", već evo ga dr Nebojša Čović, grobarska noćna mora.

Leandro

pre 5 godina

Ne znam da li postoji iole objektivan navijač (nebitno kog kluba), kome se ovaj čovek nije smučio. Vujoševića nema već godinama, a on i dalje peni, i dalje neka saopštenja. A ono njegovo ponašanje nakon što je Budućnost dobila Zvezdu u finalu je za anale. Dobije te protivnik 3 puta u nedelju dana, od čega jednom zato što tvoj centar ne ume da pogodi zicer, i ti obrneš priču na sudjenje, tražiš ekspertize (?!), vadiš nekakve priče o striptizetama i direktoru suparničkog kluba...

Ivan

pre 5 godina

Ne podrzavam ovo sto radi, nekad je i upravu, ali treba neke stvari zadrzati za sebe. Nije mi drago kao zvezdasu ni da vidim njega u zvezdi niti je dobro sto je onaj ostoja bot u partizanu, ali tako je kako je, politika ovde nikada nije zaobilazila sport.

Slave

pre 5 godina

Dodao bih, kad nema protivpožarnih aparata, drmanja koševa, gađanja kesama sa mokraćom, lasera, krađe i uništavanja pehara...

Jovan

pre 5 godina

Sta reci osim...grobari umislili da su neki tim pa kad im Zvezda pokaze gde im je mesto onda svoj bes i mrznju iskaljuju na Covicu i njegovoj supruzi. Bravo "junaci"!

Торима

pre 5 godina

Када се фудбалско уклизавање кошаркашке верзије Вујадина Савића (Бранка Лазића) не свира ни као обичан фаул (а треба бити неспортска) наравно да ћете ви из Звезде ћутати. А на страну то што је за сваки мањи контак Звезди свирано два слободна бацања. Овако перфидно навлачење судија у нечију корист се ретко виђа, а и поред тога сте нас једва победили. Толико о томе.

Dečaci sa lepše strane brda

pre 5 godina

Vratiće se onaj klizeći, bože zdravlja, kad bude stvarno bitno, u polufinalu ABA lige.
Nema tenzija, kaže..
Nema krađe, kaže..
Da je ušla trojka Pagea, kakvo bi samo plakanje u saopštenjima bilo večeras.. ?

Marko

pre 5 godina

Čoviću, samo su Hrvati sisli sa postolja za dodleu nagrada, u Grckoj, te vi sada u Nisu. Sta dalje da ti kazem..?
Samo ste vi krali ,onomad, pehar (Simonovic)..! Samo ste vi ljuljali koseeve, pljuvali protivnika, urinirali po terenu...
Sta da se radi i ocekuje od sportskog drustva kojeg osnuje tajna policija (UDBA)..??

Stefan

pre 5 godina

Da li je moguće da se ljudi još primaju na ovo? Pa to je zatvoren krug, sve je rečeno i nema izlaza.
Jedni se bune što su oštećeni, ovi drugi podsećaju na situacije kad su oni bili oštećeni. Uloge se menjaju, ali je priča ista i stvarno treba biti mazohista da bi se zanimao time.
Kao i u politici, a politika je duboko u sportu. Kad se pojavi problem, opozicija divlja, a vlast podseća šta je bilo u vreme kad je ta opozicija bila na vlasti. Problem niko ni ne pomišlja da reši i tako u krug. U sportu isto tako. Koga to više uopšte i zanima.

Swift

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.

Pedja

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.

ccc?

pre 5 godina

Cemu sada ovo? Koga sta pitao? Dobili 2 kosa razlike i sada sudije nisu problem? Covicu, provlacite se a u stvari nemate igru. Jurite rezultat od tima od koga ste bolji barem 2 puta i opet ga jedva dobijete. A dokle to mislite da moze? Uskoro ce ti biti jasno. Ali i tada ce sudije da budu krive..

brat iz huda

pre 5 godina

Mene sramota malo sto nam je Covic predsednik, al jebiga nismo mogli da biramo. Ne razumem cemu sluze ova obavestenja, da smo kojim slucajem izgubili opet bi nam bio neko kriv.... bolje bi mu bilo da nadje centra i drugog pleja.

Sale

pre 5 godina

Zvezdas sam ali nisi u pravu.

Trebao si gospodski da cestitas Partizanu osvajanje kupa, da je bilo gresaka u sudjenju bilo je, da li su odlucile mec, mozda!

Danasnji mec je pokazao da su ekipe tu negde, trenutno, i da par dobrih ili losih poteza, kao i par losih odluka sudija, moze prelomiti utakmicu. To ne znaci da se ceo svet urotio protiv Zvezde (mada ima dosta njih koji jesu).

misa87

pre 5 godina

Covek je namazan I premazan svim bojama.....uvek pravi pritisak na sudije kad treba da se igraju bitne tekme,videcete pred play off .....

veliki strumf

pre 5 godina

A kako se zove onaj start Lazica nad Renfroom kad se lomio mec? To je u fudbalu klizeci za crveni, a u kosarci nije ni faul. Sramoto!
(Mali od Bg, 04. mart 2019 00:30). A kako se zove onaj lakat Renfroa i bacanje Covica 5 metara, nakon čega je usledila trojka? To je faul čak i u americkom fudbalu! Za ona 2 ofsajda od juče, lakat i gušenje se nešto ne javljaste juče. Sad se zalepili za Lazića. Vi ste čudo jedno, čudo...

Drug Ostoja

pre 5 godina

Koliki ego ovaj ima.. Dakle kad njegov tim pobedi onda je sve regularno,ako izgubi namesteno je. Isto tako se ponasaju i oni drugi.

Swift

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.

Dečaci sa lepše strane brda

pre 5 godina

Vratiće se onaj klizeći, bože zdravlja, kad bude stvarno bitno, u polufinalu ABA lige.
Nema tenzija, kaže..
Nema krađe, kaže..
Da je ušla trojka Pagea, kakvo bi samo plakanje u saopštenjima bilo večeras.. ?

brat iz huda

pre 5 godina

Mene sramota malo sto nam je Covic predsednik, al jebiga nismo mogli da biramo. Ne razumem cemu sluze ova obavestenja, da smo kojim slucajem izgubili opet bi nam bio neko kriv.... bolje bi mu bilo da nadje centra i drugog pleja.

Торима

pre 5 godina

Када се фудбалско уклизавање кошаркашке верзије Вујадина Савића (Бранка Лазића) не свира ни као обичан фаул (а треба бити неспортска) наравно да ћете ви из Звезде ћутати. А на страну то што је за сваки мањи контак Звезди свирано два слободна бацања. Овако перфидно навлачење судија у нечију корист се ретко виђа, а и поред тога сте нас једва победили. Толико о томе.

Pedja

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.

RGW

pre 5 godina

U finalu kupa Cirbes povlaci mrezicu, Dobric prestupa, Davidovac igra nogom, Cirbes baca Gagica, Beron pravi korake.
Ne brukajte se i pomirite se sa cinjenicom da su ekipe toliko izjednacene da se igra na jednu loptu!

xxx

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.
(Delija Fontana, 04. mart 2019 12:00). Pre njega ste bili Zvezda, sad ste FMP.

Deratizator

pre 5 godina

Podsetio bih ovog iskompleksiranog prevaranta i podlaca na neke činjenice, kao što su: drmanje koševa, aktiviranje PP aparata, krađa pehara, uriniranje po žandarmeriji, pljuvanje partizanovog trenera, gađanje loptom DV iz prvog reda, guslarski performansi, svinjski papci, abnormalne kazne za skidanje sakoa, privatizovanje lige, napad na DV u službenim prostorijama, pretnje novinarima i sudijama i još pregršt gadosti koje samo njegov pokvareni um može da smisli, samo da bi izlečio svoj nenormalni ego i kompleks. Radi se o opasnom čoveku, koga treba hitno ukloniti iz javnog života, za dobrobit društva u celini. Neka se druži sa unučićima, a nas ostavi na miru.

Toma

pre 5 godina

Kaže glavni limar u Srbiji... Eto, vredelo je kukati posle finala kupa. To je taj javni uticaj i pritisak na sudije. Koliko li tek utiče na njih što nije javno! Ali dobro, nek pobeđuju u ligaškom delu, nama su bitnija finala.

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)

RUS

pre 5 godina

Kao navijač Zvezde više bih voleo da Čović vodi računa o tome kako Zvezda igra i kako Tomić vodi utakmicu umesto da komentariše suđenje. Treba biti totalni košarkaški duduk pa izabrati da se 2 poena razlike na 10 sekundu do kraja brani protiv ekipe u kojoj kompletna petorka najvažnijih igrača ima 4 faula. Trener koji posle dve nedelje treniranja (bez takmičarskih utakmica) od 16 igrača na raspolaganju izabere 12 od kojih samo prva petorka imala pozitivan +/- indeks (od +11 do +16) a od rezervnih samo Perperoglu je uspeo da nešto pogodi, a četvorica koja su igrala nisu mogla ni bacanje da pogode, je loš trener. Kako je moguće da trener ne zna trenutni potencijal igrača pa mu Cirbes za manje od 9 minuta u igri prospe (+/- indeks -13) sve ono što Odžo stvori u preostalo vreme (+/- indekc +15). Ako je Ristićev potencijal još manji od Cirbesovog zašto je u 12?

Zvezda nije izgubila kup zbog grešaka sudija (koji je bilo) već zato što je Tomić Izabrao Cirbesa pre Odža i zato što je na sekund pre kraja postavio odbranu u kojoj 22 santimetara niži bek čuva centra.

krajisnik

pre 5 godina

Covicu, dosadan si.
Bolje da si trenera boljeg našao jer ovaj uprkos tome što je prvi na tabeli, igru u poslednjih par mjeseci nema i može da nas košta EL.
Liči na nesrećnog Alimpija sve više.

Milos

pre 5 godina

Ajde sto se nama smucio i sto se nama zgadio, ali priznajte da ga i vi ne mozete trpeti vise. Njega i ove njegove "izjave". Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.

Milos Mitrovic

pre 5 godina

Ovaj bi mogao da nas postedi svojih umotvorina makar kad njegova ekipa pobedi , ali ako bas voli da piskara saopstenja u sitne sate ok bice prilike za to jos ove sezone jer ce oni jos da budu "pokradjeni" od Partizana sto bi rekao Sojic

anti šajberovac

pre 5 godina

Kad nam ti tako opismenjen kazes. Vi to mnogo lakse, Ostojina opozicijo. Malo sudije, malo Njegovo bdenje. I bude to pobeda od 2 poena, ali ipak znatno ubedljivija nego nasa danas.
(Toto-ko-tunjo-i-treslicemerizam, 03. mart 2019 22:39)

malo Vučko, malo više Vesić (po sopstvenom priznanju 15 miliona), a ponajviše bata Andrej...pa da vidiš kako melje bivši policijski klub sa trenutnom adresom u
Železniku

miša

pre 5 godina

Tako se to gospodo radi, recept je prost:
Podigneš tenziju do usijanja tvrdnjam da su te sudije pokrale (pritom ignorišeš snimke koji govore suprotno), izvršiš strahovit pritisak na sudije, i u sledećoj utakmici dobiješ suđenje po meri koje podrazumeva sviranje apsolutno svega, čak i značajnih pogleda prema zvezdinim igračima, dok se za start koji bi i u fudbalu zaslužio crveni karton ne dobija ama baš ništa, u napadu koji je mogao odlučiti pobednika
Tako to radi Čović, tako to radi Zvezda.

Objektivni

pre 5 godina

Zvezdas sam od rodjenja i smeta mi kada zvezdini funkcioneri nemaju nivo, bez obzira da li pobede ili izgube. Ono u Nisu je bila sramota. Glumili smo Hrvate iz Atine 95. A Partizan nas je razbio igrom. Da nismo pogodili silne trojke sa 8m bilo bi 10 razlike za njih. Ali, ova utakmica sinoc me posebno brine. Od pocetka sezone Partizan je sve bolji (setite se onih neznalica iz septembra), a Zvezda sve vise zapada u krizu. Napad je cesto veoma predvidiv i glup. U takvoj igri se i Cirbes potpuno izgubio. Treba nam Jovic u top formi, tj. neka inteligencija u igri, a ne sirova snaga koja udara glavom u zid.

mrgud

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu al kada pročitam saopštenje Čovića ili Terzića nije mi dobro. Svaki put kada Zvezda izgubi kreću sa nekim teorijama zavere. Pitao bih i jednog i drugog da li bi šta uspeli da urade da AV ne daje pare. Isti priča je i sa Partizanom. Kod nas su i Zvezda i Partizan zavisni od politike.....

Невен

pre 5 godina

Кад се не наслоне на државну сису "привредници" твог кова нису у стању зарадити ни за закуп простора...

oberin martel

pre 5 godina

Mene je kao velikog Zvezdaša, veoma sramota šta ovaj čovek radi i kako se ponaša. Što pre ode (sve sa juniorom i Tomićem) biće bolje i za Zvezdu i za srpsku košarku.

спортски уметник

pre 5 godina

А није ни свестан колико је Тринки уствари изабрао њих у 1/2 финалу уместо Цедевите

borivoje surdilovic

pre 5 godina

da je usla markusova trojka vadio bi ono drugo saopstenje.....inace bih dodao da si olaksao drzavni budzet za odlicnog riversa.....ni slobodnjak ne moze da pogodi.....

matori 2

pre 5 godina

Ovo su one izjave koje govore iskljucivo o onome ko ih izjavljuje a nikako o onome na koga se odnose. Jadni vi sa ovakvom gromadom na celu sportskog drustva.

Disco Very

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09) HIT !Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!
(Bez mozga, 04. mart 2019 10:50)
Pa kukacete kad vas izbacimo sa pola tima. Kao i uvek: sudije, KSS, NBA, Niki Hejli i Tramp ce vam biti krivi kad god izgubite. Eto kad vec mora da vam se crta. Na limu.

Bez mozga

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09)

HIT !
Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!
To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!

Ona stvar

pre 5 godina

A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Pa neće brat na brata.

Kiza iz Pariza

pre 5 godina

Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!
(sQuero, 04. mart 2019 07:17)
Zapravo, to upravo to znači. Ne mislite valjda da je Čović radio sve što je radio (“dogovarao” oprost dugova i celo zamešateljstvo sa UPPR), samo zato da bi posle klub prepustio nekom drugom? Čović kad nešto zapljune , to je njegovo.

Milan Nis

pre 5 godina

Volim Zvezdu i posebno mi je drago kada dobijemo grobarčiće bez obzira na način,ali teška srca moram da priznam da ovaj čovek nekako kvari taj ukus i da se ipak osecam malo polu- fmpovski .Kad je bio Vujosevic to je bila druga prica ,pa je i postojao neki alibi za ovakvo ponasanje,ali sada je degutantno...

Dejan

pre 5 godina

Cekamo samo nova gostovanja na rijaliti televizijama i standardno kmecanje i svadju sa voditeljkama kao na pijaci...jer covek ima manire i nije nikad nista ukrao!

Vitko Belic

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!(Pogled, 04. mart 2019 00:33)Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.
(sryugos, 04. mart 2019 08:36)
Jesmo, sta je problem?

Leonida

pre 5 godina

@@@(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Tako je Pedja...i ja se secam da su pre par godina navijaci Partizana drmali koseve i bacali kese sa urinom na parket,pljuvali igrace i trenera Zvezde...secam se i onih nemira u Kragujevcu na finalu kupa kada je opet Partizan osvojio trofej uz pomoc PP aparata...bruka stvarno!!!

зоркаптил

pre 5 godina

Овај се сад закопава и испод моралног дна, које је одавно већ дотакао! Да спомиње трагедију са ракетом у шаљивом контексту ове неваспитане доскочице, много је и од њега! Са друге стране, да се нисам толико згадио када сам прочитао тај део Саопштења, мислим да бих вероватно умро од смеха код дела где спомиње лимарске радове, па да ли је могуће?! Мистер Лименка и његова Саопштења, апсолутна морална, мождана и душевна нехигијена.

Branko

pre 5 godina

Ja mislim da bi vi trebali da prestanente da objavljujete izjave ovog coveka,i da tako podignete vas ugled i nivo na malo vecu razinu..ovim sami ste to sto on i hoce,niko i nista,tu ste da sluzite njegovoj mrznji i izfrustriranosti...toliko i hvala

Marko

pre 5 godina

Čoviću, samo su Hrvati sisli sa postolja za dodleu nagrada, u Grckoj, te vi sada u Nisu. Sta dalje da ti kazem..?
Samo ste vi krali ,onomad, pehar (Simonovic)..! Samo ste vi ljuljali koseeve, pljuvali protivnika, urinirali po terenu...
Sta da se radi i ocekuje od sportskog drustva kojeg osnuje tajna policija (UDBA)..??

only fools and horses

pre 5 godina

Samo čovek bez minimum, bez i trunke morala i obraza, može da izjavi ovako nešto. Spominje pehar, ej pehar, neko čiji je kapiten ukrao i razbio pehar. Zar treba podsećati na drmanje koševa, pljuvanje protivničkog trenera, aktiviranje PP aparata, gađanje loptom od strane funkcionera njegovog kluba...
Pa ovom čoveku su mržnja i tenzije drugo ime.

analiza

pre 5 godina

"" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome."
(nele)

Pa,"drug" Ostoja jos nije postao legenda kluba.Ali,on je samo "drug" nije "dr" te je tu CZ u prednosti:).Sem ako Ostoja ne zavrsi neki faks?
Ostoja i dr uopste nisu u istoj kategoriji,jedan je tek pocetnik,drugi je profi,jedan neobrazovan,drugi obrazovan,jedan za sada pero laka kategorija,drugi je super-teska kategorija,jedan je potrosna roba a drugi je bio velika zverka u politici,jedan nije bio gradonacelnik Bgd,drugi jeste,jedan nijje spasavao narod na KiM a drgi jeste.Dakle,da ne mesamo grendmaders i frogs.

Red

pre 5 godina

i
Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Piero#10

Sine,vas je Odzo sam pobedio. A da si ikad sutnuo loptu na kos,znao bi,da Odzo nije napravio nijedan faul u napadu,nego je oduvao sve vase igrace,misli o tome.

Delija Fontana

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.

Tommy Shelby

pre 5 godina

Covicu ne pametuj molio bih te . Tresao sam se sinoc do zadnje sekunde, uopste nisam optimistican pre fajnl for, nemamo trenera, nemamo igru, igramo neku divljacku kosarku, ako ne krene sut, u problemu smo .

miško

pre 5 godina

Za uništavanje naše košarke vekiki dopinos daju i mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu.Zvezdi je sudija oteo klup,Mornaru bodove i još mnogo drugih kradja a sportski mediji olako prelaze preko toga i postaju saučesnici u "greškama sudija"kako limar i grobar reče.

daMirda

pre 5 godina

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Imamo kao neke centre, a nismo u stanju po 15 sekundi da im spustimo loptu ispod kosa nakon preuzimanja od nizeg igraca. Cak i kad konacno spustimo loptu, Cirbes ne zna gde se nalazi. Odzo umesto da polomi kos popije faul, pa umesto 2+1 dobijes 0/2. Osim prangijanja za 3 poena, jedina akcija je spustanje lopte na Stratosa ali i to cesto ide na liniju slobodnih bacanja. Umesto da dovedemo rezervnog pleja da odmeni sina ili cak prvog pleja, jer je i Regland u autu, da dovedemo nekoga ko zna da igra pick'n'roll, da razigra ovo meso koje imamo pod kosem, nama dodje KC Rivers da "pomogne svojim iskustvom". Onda on baci airball sam za 3 poena i promasi dva bacanja na 4 sekunde do kraja.
Nema tenzije? Mozda je to tako izgledalo iz svecane loze, na tribini mi je 10 puta dolazilo da pojedem sezonsku od muke.

miško

pre 5 godina

Jedan od najvećih košarkaških organizatora u Evropi.Svi najbolji košarkaši su prošli njegovu školu,nema smisla da ih nabrajam.FMP je pored Zvezde i Partizana bio šampion one velike države,omladinci prvaci Evrope.Ovaoj deci koji samo za mržnju znaju ne zameram za njih ima vremena ali starije i zlom zaražene ni sam Bog više ne može pomoći.Mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu takodje.Zvezda je život ,ostalo su sitnice.

misa87

pre 5 godina

Covek je namazan I premazan svim bojama.....uvek pravi pritisak na sudije kad treba da se igraju bitne tekme,videcete pred play off .....

neupucen

pre 5 godina

kakva razlika u izjavama.
da se ne lažemo obojica imaju ozbiljnu političku zaleđinu ali Mijaliović je gospodin čovek za ovog zlog čoveka....
čestitke za oba tima , vidimo se uskoro opet.

Александар

pre 5 godina

Ex како тек не би било тензија да си ти тамо где би требало да будеш.

crni_redstar

pre 5 godina

ali godinama osvajamo sve i ovi zadovoljni kupom ko da su uzeli aba ligu odmah prete. u aba ligi igrate bez belosevica i jovicica, tako da jos malo i cao.

123

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Da li mislis na ono kada je onaj novinar, loptom gadjao Duleta? Ili kada je Milutinov skoro ostao bez oka? Ili kada je Pavlovic filovan licnim greskama da ispadne iz igre? Ili...Tada je problem bio Dule a sada kada izgubite su problem sudije? Pa ne izadjete na dodelu medalja? Ko je sada problem? KSS, sudije i? COVIC!

Sale

pre 5 godina

Ček, ček, ček da li je ovo isti onaj Nebojša Čović koga pamtimo iz perioda Slobe Miloševića, Đinđića, Koštunice, Nikolića pa sada Vučića…meni se čini da je to on?
mada nisam ni ja siguran više…
Čovek se ponaša kao da je danas rođen a mi svi oko njega neke veverice.
Nebojša, Nebojša znamo se i pamtimo te, svi mi koji imamo neku godinu više :) a ima nas…

Uskok

pre 5 godina

Hteo si da budes duhovit?
Zbog ovakvih malicioznih izjava, navlacis gnev tribine koji se izlije po tvojoj familiji..
Ti sam dovedes svoje najmilije u neprijatnu situaciju, svojim necovjestvom,a oni to ne zasluzuju..

Boban

pre 5 godina

Pa polako gospodine,daleko si ti od finala veruj mi,kako igrate bogami tesko.I ovo je potez pravi Partizan ima realne sanse protiv Zvezde,i nebih ja puno prico da ne bude posle a sta sad.

Beskitschmenjak

pre 5 godina

A čemu potreba za ovakvim komentarima!? Ok, dao je predstavnik KKP saopštenje, ali ni blizu u ovom tonu. Ovakve izjave bez razloga unose tenzije i treba ih izbegavati.
Čoviću jednostavno treba neprijatelj, nego sa kime bi se svađao, navikao čovek na takvo ponašanje u politici.

nele

pre 5 godina

" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome.

.

pre 5 godina

koliko ja vidim jedva ste pobedili i to kao domaćini. sa toliko skupim timom koji je projektovan za uzimanje eurokupa, na jednu loptu...loše vam se piše.

Komunalac

pre 5 godina

@Del piero#10, sta mislis sta ce biti kad Rivers,Regland,Perperoglu udju u formu??? O Cirbesu necu,njemu je ovo limit,i jos nesto u vezi publike,pre ce Zvezda vas zgaziti pred vasim navijacima nego vi napraviti brejk. Bicete pocisceni u polufinalu tek tako...

Drug Ostoja

pre 5 godina

Koliki ego ovaj ima.. Dakle kad njegov tim pobedi onda je sve regularno,ako izgubi namesteno je. Isto tako se ponasaju i oni drugi.

ccc?

pre 5 godina

Cemu sada ovo? Koga sta pitao? Dobili 2 kosa razlike i sada sudije nisu problem? Covicu, provlacite se a u stvari nemate igru. Jurite rezultat od tima od koga ste bolji barem 2 puta i opet ga jedva dobijete. A dokle to mislite da moze? Uskoro ce ti biti jasno. Ali i tada ce sudije da budu krive..

Toma

pre 5 godina

Kad bi izjavama mogli da osvojimo titulu, imali bi šanse. Ovako, teško! Tako si i prošle godine lupetao dok su ti svi govorili da nije dobro...

Rade

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)

Majstore nema veće sramote od vas, koji ste umislili da sta neko i nešto u košarci. Svi znamo kako ste vratili dug od 20 miliona i sa kojim parama ste se ponovo istrošili i najveći uspeh u vašoj istoriji vam je kup F9. Partizan je za vas nedostižan u svim segmentima košarke. A pritom vas bruka I ovaj takozvani gospodin saopštenje. Juće ste zasluženo pobedili, tu nema dileme. Mislim, da ćete težko sa nama u polufinalu. Sportski pozdrav.

vs

pre 5 godina

A da je Marinković kojim slučajem opalio trojku i pogodio? Da li bi onda bila fer i korektna borba? Licemerje
P.S. Ne verujem da je Branko Lazić imao nameru da podmetne nogu onako, ali za manje uletanje je, recimo Pačulia suspendovan i obeležen kao prljav igrač pre par godina. Jedan od primera. Elitni defanzivac kakav Branko jeste ne sme sebi da dozvoli onakvu kretnju
Pozdrav svima, Zvezdi čestitke na zasluženoj pobedi. Partizanu čestitke na hrabrosti i želji da sudbinu utakmice u završnici drže u svojim rukama

miško

pre 5 godina

Bravo Pedja,uživali smo u košarci,na Zvezdinim utakmicima dolazili su i navijači Zadra,navijali za K R E Š U ,transparntom,u publici uglavnom studenti ,obrazovani, intelektualci i pravi ljubitelji košarke.Danas rulja koja urla pre za i posle utakmuce.Petarde,psovke,nekultura dominira ,košarka stagnira.Čović kao Don Kihotovi junaci bori se skoro sam protiv ovog kancera košarke.

Miodrag

pre 5 godina

Ne izlazak na dodelu medalja je potez koji u sledecih 10 godina nece biti ispravljen. I na kraju pravim navijacima KKCZ je pokazao ko vodi klub i kuda. Obe utakmice su po igri bile slicne. Juce se bolje snasla KKCZ uz malo vise srece. CESTITAM na pobedi. Branko Lazic bi stvarno trebao da se zapita da li je pogresio sport. Onaj njegov start potpuno izbacenom nogom i to stopalom a ne kolenom, ne da je nameran faul,vec za iskljucenje...Najtragicnije od svega sto on to realno nije uradio namerno,jednostavno to je njegov stil igre... To je tuzno sto su u kosarci dopustili////

Aleksej:,,Covic Filip nije za Zvezdu”

pre 5 godina

Ljudi shvatio sam da Grobari imaju ozbiljnu bot brigadu i kad kaze nesto Covic imaju instrukcije da lajkuju svoje komentare..

PredragDrobnjak

pre 5 godina

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru"

"Druze" bolje im se izvini sto ih brukas saopstenjima svaka dva dana jer verujem da ih je oblio hladan znoj kada su ugledali novi naslov i tvoje ime u njemu.

Leandro

pre 5 godina

Ne znam da li postoji iole objektivan navijač (nebitno kog kluba), kome se ovaj čovek nije smučio. Vujoševića nema već godinama, a on i dalje peni, i dalje neka saopštenja. A ono njegovo ponašanje nakon što je Budućnost dobila Zvezdu u finalu je za anale. Dobije te protivnik 3 puta u nedelju dana, od čega jednom zato što tvoj centar ne ume da pogodi zicer, i ti obrneš priču na sudjenje, tražiš ekspertize (?!), vadiš nekakve priče o striptizetama i direktoru suparničkog kluba...

Cika Velja

pre 5 godina

Znaci, neverovatno! Ocigledno da cestitke sa vase strane mogu doci samo u slucaju vase pobede, inace je sve obavijeno velom svetske Partizanove urote protiv vas.Sportsko drustvo koje je bukvalno vaskrslo pod ovom vlascu stalno ima neke teorije o povlascenom statusu onih drugih koji ocigledno zivotare. Dobro kad si i ti zadovoljan. Jos u fudbalu nekako Terzi i kompaniji da nabacimo srecu, pa lepo svi veseli da budete. Odnos Zvezde i Partizana u poslednjih nekoliko sezona u svim sportovima je kao da imate dva boksera u ringu, s tim sto su jednom od njih vezane ruke iza ledja. I ako se kojim slucajem desi da taj mucenik prezivi jednu rundu, na pauzi pred drugu se ulaze zalba zasto mu nisu i noge vezali i da pod takvim uslovima ovaj slobodni ne zeli da se bori.. I onda kad ipak nekako takvog svezanog uspete da ga nokautirate onda slede izjave o pravednosti sporta i viteskoj borbi. Eto, tako nekako izgleda nadmetanje ta dva sportska drustva u poslednjih pet godina.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Kratko ti sećanje Pedja. Imao je doktor iz Železnika rat saopštenjima i sa Cedevitom. Takodje ratovao je i sa Bodirogom, kao i sa nekim istaknutim bivsim igračima Zvezde, Radovicem i Bogosavljevim. Jedina sramota za kosarku je doktor...

slavoljub

pre 5 godina

Bice interesantno kakvo ce saopstenje da izda sledeci put gospodin predsednik kada zvezda bude izgubila. Bolje bi bilo da se pozabavi kvalitetom svog trenera nego sto se zabavlja sa kvalitetom sudija.

Loznica

pre 5 godina

Možeš li, magu sporta i morala, da objaviš kada ste usvojili KLIZEĆI START u košarci?
A da, zašto bi to komentarisao, to nije na tvoju štetu...

vuk

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37
Verovatno si odrastao uz Partizanove titule i uspehe! Zna to lose da utice na kasniji zivot!

kralj

pre 5 godina

Zadnje je vreme doslo kad je jedan Ostojic veci gospodin od jednog doktora nauka,uglednog biznismena I sportskog radnika,sta reci za Covica a da ga ne uvredis,covek je toliko pun mrznje da je otrov poceo I iz usiju da izlazi.

neutralni felsh

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)


Covicevo nevinasce :)

simas

pre 5 godina

zlo srpskog sporta,covek koji unosi tenzije medju ljudima u srbiji,i zbog njega se navijaci mrze! Takvi nam ne trebaju,jer im nesloga medju ljudima odgovara,jer time pokrivaju svoje neuspehe,i svoju proslost!

kenjijazoik

pre 5 godina

Zaista retko nešto komentarišem, ali ovaj čovek pa to je strašno, ma kome on da bude uzor ili da priča o poštenju, kad progovoriš samo mržnja.
Sramotno i krajnje iritantno, ma sad mi žao što ovo uopšte pišem, mrzi me da brišem.
Putuj Evropo...

Dzoni 77'

pre 5 godina

premazani čoveče s tonom putera na glavi !
zadovoljan si jel da ?
kad dobiješ onda dobre sudije !
takvi nas drže u prošlosti iz koje nikako da izadjemo a pojaviće se svetlo kad-tad ! taki se tamo neće pitati !

Stefan

pre 5 godina

Da li je moguće da se ljudi još primaju na ovo? Pa to je zatvoren krug, sve je rečeno i nema izlaza.
Jedni se bune što su oštećeni, ovi drugi podsećaju na situacije kad su oni bili oštećeni. Uloge se menjaju, ali je priča ista i stvarno treba biti mazohista da bi se zanimao time.
Kao i u politici, a politika je duboko u sportu. Kad se pojavi problem, opozicija divlja, a vlast podseća šta je bilo u vreme kad je ta opozicija bila na vlasti. Problem niko ni ne pomišlja da reši i tako u krug. U sportu isto tako. Koga to više uopšte i zanima.

ljubitej belog...sporta

pre 5 godina

Hahahahahahahah. Sta reci vise za ovog coveka?! Odakle vise izvire ta zloba?! Sve sto bih rekao, bilo bi cenzurisano, tako da, srecno u polufinalu Covo. :)

Драган

pre 5 godina

Је ли било синоћ дозвољено тренеру и кошаркашима Црвене звезде да разговарају са новинарима? О тако очигледном фаулу над Ренфроом није вредно коментарисати. Да је било обрнуто, ала би било дреке.

Aleksandar

pre 5 godina

Ironičnom Čoviću je jasno da Zvezda više nije favorit u ABA ligi.
Ona može da izgubi od svakog od ostala tri polufinalista.

evroskeptik

pre 5 godina

i meni je kao Zvezdasu vise muka da citam Coviceve komentare! Cuj bez tenzije, kos razlike i poslednji napad je imao Partizan!!!???

Aleksandar

pre 5 godina

Koje je ovo ludilo! Ljudi na funkcijama poput ovog, preletaca Vesica i slicnih ocigledno lece neke komplekse kada su bili mladji! Dosadili su svakome sa svojim nebulozama!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Covic pametno radi. Nakon grobarske kradje u kupu, izvrsio je jak pritisak kako se ona bruka iz Nisa vise ne bi ponovila.
(Bengal, 4. mart 2019 11:44)

Od te ponovne bruke vas je delio jedan sut. I pored "pametnog" Covica i njegove muljacine.

Lav

pre 5 godina

Verovatno ti cvidze zamaglile kada je Lazic podmetnuo nogu i povredio Renfroa. Ugraditi brisace da vidis kako se povredjuju na seljacke fore igraci Partizana. Inace nije to od juce imali ste uspeha sa Blazicem.

miško

pre 5 godina

Čović je car,ostali su mala deca.Ćović nastavlja tradiciju košarkaših bardova od Ace i Bore.Foliranti,pozeri,trikinjeristi kako vas više nije sramota od samih sebe.

Slave

pre 5 godina

Dodao bih, kad nema protivpožarnih aparata, drmanja koševa, gađanja kesama sa mokraćom, lasera, krađe i uništavanja pehara...

Milos

pre 5 godina

Ja sam trenirao kosarku 10 godina, na utakmice KK Crvena Zvezda idem zadnjih 15 od toga 12 imam sezonsku. Duboki naklon Nebojsi za sve sto je uradio za klub, ali ovo ne mogu da razumem. Cemu davanje ovakvih izjava? Finale u kupu smo izgubili, onakav faul se ne svira, bio je faul u napadu Renfra ali to je deo igre. Ja stvarno nisam video da je Belosevic tendeciozno sudio vec su pogresili sto je normalno. Isto tako ne vidim veceras tendeciozno sudjenje takodje. Ali, umesto da se bavimo Tomicem: veceras stavlja Stratosa u odbrani na Lendjla i Jankovica u prvom poluvremenu( ovi normalno imaju 4 ofanzivna skoka, 5 pikova i laganih 12 poena), Cirbesa pusta da upropascava 6 napada ali ne uvodi makar da proba Ristica, Riversa drzi na 45 bez ikakve uloge, a pick je odigral bulvalno 0 puta) mi se bavimo saopstenjima?

Batke

pre 5 godina

Ovo je strasno. Da li neko moze da zastiti NAS, navijace bilo kog kluba od ovakvih TIPOVA ??? Da li smo i dalje u 19. veku ? Da li u ovoj zemlji postoji neko da kaze DOSTA ?
Toplo preporucujem onu epizodu Insajdera koja govori o njemu

Admiral

pre 5 godina

Ja imam predlog, da se Zvezdi unapred dodele svi trofeji za jedno dvadeset godina a da se utakmice igraju cisto rekreativno na nivou Fmp-Zvezda kada igraju, bez imperativa pobede, bez zelje, truda... Ako je to cena koja treba da se plati da bi ovaj "covek" prestao sa kuknjavom i zalopojkama non stop, hajde da je platimo

1Beogradjanin

pre 5 godina

Reći ću samo jedno: Političari su najprljavije i najveće zlo koje je moglo da zadesi domaći sport. Sport koji bi, generalno gledano, trebalo da bude fer i korektan uparen je sa političarima koji su, po difoltu, pokvareni, ljigavi i prevrtljivi. Šta mislite ko će na koga više da utiče? Sigurno političari neće postati bolji ljudi! To je isto kao kada u školi uzorno dete stave pored nemirnog, da ga smiri i popravi, a desi se uvek suprotno!

sQuero

pre 5 godina

Covicu od kad si pocerao Radonjica uz onakve izjave mislim da ti je okrenulo ledja makar 80 posto navijaca, a onda kad si doveo onog bez ikakvog iskustva za trenera i upropastio sezonu u Evroligi i na kraju i u ABA ligi kad nas je Buducnost prelistala, a ti umjesto da cutis dajes izjave i teorije kao onaj vesnik Pantic, sto je PIH, e posle toga ti je okrenulo ledja i onih 20 posto sto te podrzavalo... Uz tebe su sad samo ostali uza familija i par botova sendvicara.... Briga me sto nismo osvojili Kup Koraca ali IGRA, sa ovakvim igracima koji MORAJU mnogo lakse da pobijede Partizan, a ne da dobijaju na jedvite jade ili da gube sto je bio slucaj u Kupu je sramota !!! Nemas sto da se javljas... Sinoc nam je igra bila cak jos gora nego u Kupu za sta sam mislio da je nemoguce !!! Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!

cukce

pre 5 godina

Grobarski komentari "e da je ušla ona trojka Pejdža" "e da je Vanja šutnuo za 3" kao neke zadušne babe! E da nije već sad daleke 2014. ušla ona trojka čika Nolana Smita!

Sale

pre 5 godina

Zvezdas sam ali nisi u pravu.

Trebao si gospodski da cestitas Partizanu osvajanje kupa, da je bilo gresaka u sudjenju bilo je, da li su odlucile mec, mozda!

Danasnji mec je pokazao da su ekipe tu negde, trenutno, i da par dobrih ili losih poteza, kao i par losih odluka sudija, moze prelomiti utakmicu. To ne znaci da se ceo svet urotio protiv Zvezde (mada ima dosta njih koji jesu).

Miodrag

pre 5 godina

Ovakvim ljudima nije mesto ni u spprtu ni u javnom zivotu. Opet se igralo na jednu loptu,vise srece imala KKCZ. Ali daleko da je bila bolja. Pobeda zasluzena. Mozemo i mi sad da vrtimo i izdajemo saopstenja.namerna licna nogom BL,faul s ledja Riversa nad Landelom,faul nad Jaramazom,
ono sto igra Odzi kad dobihe loptu,kao bager isto je problematicno.... Necemo o ovom da raspravljamo.jer su sudije videle tako kao i pre 2 nedelje.Prema tome KKCZ cestitam na pobedi ali NČ nije mesto u kosarci. Sada vidite da je on taj koji generise tenziju i sukobe.

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Разлика између нас и њих је баш као разлика у изјавама два председника клуба! Од две изјаве једна је господска, одмерена, достојанствена...

dejan

pre 5 godina

Svako navija za svoj klub i brani svoje interese. Ovo mi ipak lici na pokusaj da se koristeci fore velikog vodje i Čovic predstavi kao miran,fin, normalan osim kada nije pokraden. Za tim častan čovek nema potrebe. A "mali" čović ocigledno ima, i to veliku potrebu. Onaj osećaj i bol nevoljenog deteta prenosi na klub.

koshke1977

pre 5 godina

muka mi je vise od ovih izjava i sa jedne i sa druge strane.Pa bre dal se taj fudbal i ta kosarka ili bilo koji sport igraju samo u Beogradu.A ostali klubovi iz ostalih gradova u Srbiji?Koliko su puta pokradeni na konto Zvezde ili Partizana?Dok se to ne proneni nema nama uspeha u sportu i sto se tice klubova i sto se tice reprezentacije.

Gaja

pre 5 godina

Pedja a da ti malo nisi pristrasan.I da malo od drveta ne vidis sumu.Pominjes Vujosevica a Coki bas nikakvog udela nije imao.Decko sa takvim stavom da je samo jedna strana kriva govoris o svom poremecenom rasudjivanju.

Mirni !

pre 5 godina

Ne želim da vređam.

Molim redakciju da nas poštedi vređanja, zdravog razuma, od osobe koja se neracionalno ponaša !

Neka to bude vaš, skroman, doprinos u pokušajima da sport počne da liči na sport !

zoran ivkovic

pre 5 godina

gospodine Covic batali se fraza i pogledaj teren malo ekipa igra uzasno .
-pikenrol se ne igra ,kontra napad isto ,odbrana losa .
-vama najvece pojacanje rivers podseca na amatera ,sutira konstrukciju ne moze pogoditi ,kljucna bacanja masi .
-od pocetka sezone ni u 1 segmentu igre niste napredovali cak sta vise nazadovali ste ...-faje nije isti igrac kao da je zaboravio igrati kosarku ,cirbes je igrac pikenrola zato je i los jer zvezda pikenrol ne igra , regland je plej koji ne vidi dobro i nema intuiciju a covic kada igra mi kos ne mozemo postici 7 minuta . beron sutira iz driblinga ....kolektivna igra 0..tako da prostora za napredak mnogo ,tu deluj .

Ivan

pre 5 godina

Ne podrzavam ovo sto radi, nekad je i upravu, ali treba neke stvari zadrzati za sebe. Nije mi drago kao zvezdasu ni da vidim njega u zvezdi niti je dobro sto je onaj ostoja bot u partizanu, ali tako je kako je, politika ovde nikada nije zaobilazila sport.

realno

pre 5 godina

Tako je, kada je klizeci start dozvoljen prema Covicevoj filozofiji.... sramoto sporta... sudjenje na starnu Zvezde, ali ne moze se zameriti sudijama, ako je bilo gresaka, nisu namerne.

Predrag Crnomarkovi

pre 5 godina

Čoviću, kad ćeš već jednom prestati da brukaš našu(moju i ostalih zvezdaša) Crvenu Zvezdu. Vreme ti je, bilo je i davno, da odeš iz kluba.

veliki strumf

pre 5 godina

A kako se zove onaj start Lazica nad Renfroom kad se lomio mec? To je u fudbalu klizeci za crveni, a u kosarci nije ni faul. Sramoto!
(Mali od Bg, 04. mart 2019 00:30). A kako se zove onaj lakat Renfroa i bacanje Covica 5 metara, nakon čega je usledila trojka? To je faul čak i u americkom fudbalu! Za ona 2 ofsajda od juče, lakat i gušenje se nešto ne javljaste juče. Sad se zalepili za Lazića. Vi ste čudo jedno, čudo...

mich

pre 5 godina

Sta je ovo pukla "bivsa institucija" pa samo 19 komentara od jutros?
Jel bila neka posalica Trinkija od sinoc nisam pratio, jel bilo saljivih komentara ala Dzile?

ja

pre 5 godina

Svi ga pljuju, a propuštaju da ukapiraju poruku - ova saopštenja Mijailovića i Čovića su zajednička akcija da se spusti tenzija i vrati ono što je najbitnije u srpskom derbiju - fer plej. Uvekće biti navijačkih peckanja (što se vidi i iz jednog i iz drugog saopštenja), što je i normalno i očekivano, ali je poruka jasna - vraćanje svega u normalne, sportske okvire; fer plej i uživanje u dobroj igri i sportskoj atmosferi...

Dookie

pre 5 godina

Ala je bot brigada udarila u komentarisanje... E botovi, botovi - svi su vam komentari isti, a lepo vam napisu supervizori "ne kopirajte smernice"... al izgleda da ne vredi.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Samo se tvoja izjava cekala! Oladi covece, ni zvezdasi te ne vole.
(SalaZabava, 04. mart 2019 00:26)

Ja i većina pravih Zvezdaša ga voli. Ti si sigurno dragi susjed.

sryugos

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!
(Pogled, 04. mart 2019 00:33)

Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Торима, 4. mart 2019 00:32)

Verovatno su sudije bile zbunjene onim ragbi probijanjem istog u finalu, pa su pomislile da sa njim tako treba...

Piter Krauč

pre 5 godina

Evo ga opet ovaj.
(Blue Moon 1442, 04. mart 2019 00:40)

Nije evo ga "ovaj", već evo ga dr Nebojša Čović, grobarska noćna mora.

klo

pre 5 godina

Jugoslavenske lazi se nastavljaju.Od citave utakmice imaju samo klizeci Lazica a cute na ne sviranje koraka Pejdza jednom,Gagica jednom,Jankovica dva puta.Na pocetku meca Zvezda krece zestoku odbranu i za minut i po 4 faula, a da ne spominjem brojne sitne faule na Riversu,Odzu,Reglandu.Ovaj put nije bar bilo kradje kad se resavalo u vidu isteka vremena za prevod lopte i faula u napadu.Partizan je na gornjoj granici,Zvezda nije a kad se bar malo priblizi toj granici za mesec dana bice metla kao i proslih godina.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ha, ha, pazi ga duhoviti Ostoja...greske sudija su deo igre...jesu, znamo, i to po pravilu greske u vasu korist. Juce ih srecom nije bilo bezobrazno mnogo, pa ste zato i izgubili.

Igor Pg

pre 5 godina

Kad te ni navijaci tvog kluba ne podnose, onda znas koliko je sati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 4. mart 2019 00:39)

Ja ga obozavam!

Jovan

pre 5 godina

Sta reci osim...grobari umislili da su neki tim pa kad im Zvezda pokaze gde im je mesto onda svoj bes i mrznju iskaljuju na Covicu i njegovoj supruzi. Bravo "junaci"!

aleksaczv

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.
(Swift, 04. mart 2019 00:35)
A ko je tebi kriv kad ne znas da je zadnju trojku sutnuo Pejdz a ne Vanja? Koja je tvoja matrica?

Laowai

pre 5 godina

Ok. Shvatili smo. Kada pobedite onda nema kradje, kada izgubite onda proradi kompleks "Kalimero".
(Oblak u bermudama, 04. mart 2019 00:27)

Nesto kao i Partizan u fudbalu. Jadan li je nas sport

Pedja

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.

Торима

pre 5 godina

Када се фудбалско уклизавање кошаркашке верзије Вујадина Савића (Бранка Лазића) не свира ни као обичан фаул (а треба бити неспортска) наравно да ћете ви из Звезде ћутати. А на страну то што је за сваки мањи контак Звезди свирано два слободна бацања. Овако перфидно навлачење судија у нечију корист се ретко виђа, а и поред тога сте нас једва победили. Толико о томе.

Dečaci sa lepše strane brda

pre 5 godina

Vratiće se onaj klizeći, bože zdravlja, kad bude stvarno bitno, u polufinalu ABA lige.
Nema tenzija, kaže..
Nema krađe, kaže..
Da je ušla trojka Pagea, kakvo bi samo plakanje u saopštenjima bilo večeras.. ?

Swift

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.

Bez mozga

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09)

HIT !
Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!
To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!

brat iz huda

pre 5 godina

Mene sramota malo sto nam je Covic predsednik, al jebiga nismo mogli da biramo. Ne razumem cemu sluze ova obavestenja, da smo kojim slucajem izgubili opet bi nam bio neko kriv.... bolje bi mu bilo da nadje centra i drugog pleja.

crni_redstar

pre 5 godina

ali godinama osvajamo sve i ovi zadovoljni kupom ko da su uzeli aba ligu odmah prete. u aba ligi igrate bez belosevica i jovicica, tako da jos malo i cao.

Delija Fontana

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.

miško

pre 5 godina

Za uništavanje naše košarke vekiki dopinos daju i mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu.Zvezdi je sudija oteo klup,Mornaru bodove i još mnogo drugih kradja a sportski mediji olako prelaze preko toga i postaju saučesnici u "greškama sudija"kako limar i grobar reče.

Red

pre 5 godina

i
Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Piero#10

Sine,vas je Odzo sam pobedio. A da si ikad sutnuo loptu na kos,znao bi,da Odzo nije napravio nijedan faul u napadu,nego je oduvao sve vase igrace,misli o tome.

Aleksej:,,Covic Filip nije za Zvezdu”

pre 5 godina

Ljudi shvatio sam da Grobari imaju ozbiljnu bot brigadu i kad kaze nesto Covic imaju instrukcije da lajkuju svoje komentare..

xxx

pre 5 godina

Možete da ga volite i da ga ne volite ali , od kad je on preuzeo Zvezdu, igrali smo nekoliko puta Evroligu, bili šampioni ABA lige, šampione u Srbiji, osvajali Kup... poedjivali CSKA, Real, Barsu , Fener... To je pre njega bila misaona imenica. To niko ne može da ospori.
(Delija Fontana, 04. mart 2019 12:00). Pre njega ste bili Zvezda, sad ste FMP.

miško

pre 5 godina

Jedan od najvećih košarkaških organizatora u Evropi.Svi najbolji košarkaši su prošli njegovu školu,nema smisla da ih nabrajam.FMP je pored Zvezde i Partizana bio šampion one velike države,omladinci prvaci Evrope.Ovaoj deci koji samo za mržnju znaju ne zameram za njih ima vremena ali starije i zlom zaražene ni sam Bog više ne može pomoći.Mediji koji stalnim lažima ubijaju istinu takodje.Zvezda je život ,ostalo su sitnice.

Komunalac

pre 5 godina

@Del piero#10, sta mislis sta ce biti kad Rivers,Regland,Perperoglu udju u formu??? O Cirbesu necu,njemu je ovo limit,i jos nesto u vezi publike,pre ce Zvezda vas zgaziti pred vasim navijacima nego vi napraviti brejk. Bicete pocisceni u polufinalu tek tako...

miško

pre 5 godina

Čović je car,ostali su mala deca.Ćović nastavlja tradiciju košarkaših bardova od Ace i Bore.Foliranti,pozeri,trikinjeristi kako vas više nije sramota od samih sebe.

miško

pre 5 godina

Bravo Pedja,uživali smo u košarci,na Zvezdinim utakmicima dolazili su i navijači Zadra,navijali za K R E Š U ,transparntom,u publici uglavnom studenti ,obrazovani, intelektualci i pravi ljubitelji košarke.Danas rulja koja urla pre za i posle utakmuce.Petarde,psovke,nekultura dominira ,košarka stagnira.Čović kao Don Kihotovi junaci bori se skoro sam protiv ovog kancera košarke.

Ona stvar

pre 5 godina

A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Pa neće brat na brata.

nele

pre 5 godina

" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome.

analiza

pre 5 godina

"" Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.
@Milos"
A ja bi se odrekao Zvezde da SNS limena gromada Ostoja upravlja njome."
(nele)

Pa,"drug" Ostoja jos nije postao legenda kluba.Ali,on je samo "drug" nije "dr" te je tu CZ u prednosti:).Sem ako Ostoja ne zavrsi neki faks?
Ostoja i dr uopste nisu u istoj kategoriji,jedan je tek pocetnik,drugi je profi,jedan neobrazovan,drugi obrazovan,jedan za sada pero laka kategorija,drugi je super-teska kategorija,jedan je potrosna roba a drugi je bio velika zverka u politici,jedan nije bio gradonacelnik Bgd,drugi jeste,jedan nijje spasavao narod na KiM a drgi jeste.Dakle,da ne mesamo grendmaders i frogs.

RGW

pre 5 godina

U finalu kupa Cirbes povlaci mrezicu, Dobric prestupa, Davidovac igra nogom, Cirbes baca Gagica, Beron pravi korake.
Ne brukajte se i pomirite se sa cinjenicom da su ekipe toliko izjednacene da se igra na jednu loptu!

Dookie

pre 5 godina

Ala je bot brigada udarila u komentarisanje... E botovi, botovi - svi su vam komentari isti, a lepo vam napisu supervizori "ne kopirajte smernice"... al izgleda da ne vredi.

Del Piero#10

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)

veliki strumf

pre 5 godina

A kako se zove onaj start Lazica nad Renfroom kad se lomio mec? To je u fudbalu klizeci za crveni, a u kosarci nije ni faul. Sramoto!
(Mali od Bg, 04. mart 2019 00:30). A kako se zove onaj lakat Renfroa i bacanje Covica 5 metara, nakon čega je usledila trojka? To je faul čak i u americkom fudbalu! Za ona 2 ofsajda od juče, lakat i gušenje se nešto ne javljaste juče. Sad se zalepili za Lazića. Vi ste čudo jedno, čudo...

ja

pre 5 godina

Svi ga pljuju, a propuštaju da ukapiraju poruku - ova saopštenja Mijailovića i Čovića su zajednička akcija da se spusti tenzija i vrati ono što je najbitnije u srpskom derbiju - fer plej. Uvekće biti navijačkih peckanja (što se vidi i iz jednog i iz drugog saopštenja), što je i normalno i očekivano, ali je poruka jasna - vraćanje svega u normalne, sportske okvire; fer plej i uživanje u dobroj igri i sportskoj atmosferi...

anti šajberovac

pre 5 godina

Kad nam ti tako opismenjen kazes. Vi to mnogo lakse, Ostojina opozicijo. Malo sudije, malo Njegovo bdenje. I bude to pobeda od 2 poena, ali ipak znatno ubedljivija nego nasa danas.
(Toto-ko-tunjo-i-treslicemerizam, 03. mart 2019 22:39)

malo Vučko, malo više Vesić (po sopstvenom priznanju 15 miliona), a ponajviše bata Andrej...pa da vidiš kako melje bivši policijski klub sa trenutnom adresom u
Železniku

Milos

pre 5 godina

Ajde sto se nama smucio i sto se nama zgadio, ali priznajte da ga i vi ne mozete trpeti vise. Njega i ove njegove "izjave". Ja bi se odrekao KK Partizan da ovakva "gromada" upravlja njime.

Piter Krauč

pre 5 godina

Evo ga opet ovaj.
(Blue Moon 1442, 04. mart 2019 00:40)

Nije evo ga "ovaj", već evo ga dr Nebojša Čović, grobarska noćna mora.

Deratizator

pre 5 godina

Podsetio bih ovog iskompleksiranog prevaranta i podlaca na neke činjenice, kao što su: drmanje koševa, aktiviranje PP aparata, krađa pehara, uriniranje po žandarmeriji, pljuvanje partizanovog trenera, gađanje loptom DV iz prvog reda, guslarski performansi, svinjski papci, abnormalne kazne za skidanje sakoa, privatizovanje lige, napad na DV u službenim prostorijama, pretnje novinarima i sudijama i još pregršt gadosti koje samo njegov pokvareni um može da smisli, samo da bi izlečio svoj nenormalni ego i kompleks. Radi se o opasnom čoveku, koga treba hitno ukloniti iz javnog života, za dobrobit društva u celini. Neka se druži sa unučićima, a nas ostavi na miru.

miša

pre 5 godina

Tako se to gospodo radi, recept je prost:
Podigneš tenziju do usijanja tvrdnjam da su te sudije pokrale (pritom ignorišeš snimke koji govore suprotno), izvršiš strahovit pritisak na sudije, i u sledećoj utakmici dobiješ suđenje po meri koje podrazumeva sviranje apsolutno svega, čak i značajnih pogleda prema zvezdinim igračima, dok se za start koji bi i u fudbalu zaslužio crveni karton ne dobija ama baš ništa, u napadu koji je mogao odlučiti pobednika
Tako to radi Čović, tako to radi Zvezda.

Toma

pre 5 godina

Kaže glavni limar u Srbiji... Eto, vredelo je kukati posle finala kupa. To je taj javni uticaj i pritisak na sudije. Koliko li tek utiče na njih što nije javno! Ali dobro, nek pobeđuju u ligaškom delu, nama su bitnija finala.

Disco Very

pre 5 godina

Pa zašto bi ste se bunili. Odžo zaštićen u reketu kao beli medved, Laziću se tolerišu klizeći startovi... Nema veze, draže mi je da smo dobili kad se igralo za trofej nego sada. A dobićemo ponovo kad bude trebalo, ja se ne brinem. Generalno zadovoljan sam kako ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu. Čak i nekompletni (bez Nikolića, Jankovića, Gegića) protiv njihovog kompletnog tima igramo na jednu loptu. Taman pred plej-of da se Zagorac i Nikolić vrate u formu posle povreda, Jaramaz dodatno uigra pa da vidimo... Ima tu još dosta rezervi kod nas. Npr. Renfro nije bio faktor juče, Pejdž od kupa van forme... Plus njima domaći teren ne igra apsolutno nikakvu ulogu, tu se lako može do brejka. Ne ne govorimo o faktoru trenera. Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa i hrpu saopštenja, ponoćnih, jutarnjih, uz ručak i večeru... Uskoro stiže. :)(Del Piero#10, 4. mart 2019 10:09) HIT !Rodjak se iskuka u prvom delu komentara, sudije, Odzo, fale nam igrači...a onda na kraju "...Sve u svemu, narode spremite se na novu kuknjavu iz predgrađa..." ?!To je taj crno beli "mozak" hahahhahaha KRALJU !!!
(Bez mozga, 04. mart 2019 10:50)
Pa kukacete kad vas izbacimo sa pola tima. Kao i uvek: sudije, KSS, NBA, Niki Hejli i Tramp ce vam biti krivi kad god izgubite. Eto kad vec mora da vam se crta. Na limu.

Skakac u stomak

pre 5 godina

Ha, ha, pazi ga duhoviti Ostoja...greske sudija su deo igre...jesu, znamo, i to po pravilu greske u vasu korist. Juce ih srecom nije bilo bezobrazno mnogo, pa ste zato i izgubili.

sryugos

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!
(Pogled, 04. mart 2019 00:33)

Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Samo se tvoja izjava cekala! Oladi covece, ni zvezdasi te ne vole.
(SalaZabava, 04. mart 2019 00:26)

Ja i većina pravih Zvezdaša ga voli. Ti si sigurno dragi susjed.

cukce

pre 5 godina

Grobarski komentari "e da je ušla ona trojka Pejdža" "e da je Vanja šutnuo za 3" kao neke zadušne babe! E da nije već sad daleke 2014. ušla ona trojka čika Nolana Smita!

klo

pre 5 godina

Jugoslavenske lazi se nastavljaju.Od citave utakmice imaju samo klizeci Lazica a cute na ne sviranje koraka Pejdza jednom,Gagica jednom,Jankovica dva puta.Na pocetku meca Zvezda krece zestoku odbranu i za minut i po 4 faula, a da ne spominjem brojne sitne faule na Riversu,Odzu,Reglandu.Ovaj put nije bar bilo kradje kad se resavalo u vidu isteka vremena za prevod lopte i faula u napadu.Partizan je na gornjoj granici,Zvezda nije a kad se bar malo priblizi toj granici za mesec dana bice metla kao i proslih godina.

mich

pre 5 godina

Sta je ovo pukla "bivsa institucija" pa samo 19 komentara od jutros?
Jel bila neka posalica Trinkija od sinoc nisam pratio, jel bilo saljivih komentara ala Dzile?

Vitko Belic

pre 5 godina

A kradja je kada ON kaze..ili kada izgubi Zvezda...cekamo vas u PF..da vas ,,pokrademo"..!!!(Pogled, 04. mart 2019 00:33)Ne cekate vi zvezdu nego zvezda ceka vas. Da vas spusti malo na zemlju, mnogo ste poleteli i osilili se sa dovodjenjem raznih igraca.
(sryugos, 04. mart 2019 08:36)
Jesmo, sta je problem?

Jovan

pre 5 godina

Sta reci osim...grobari umislili da su neki tim pa kad im Zvezda pokaze gde im je mesto onda svoj bes i mrznju iskaljuju na Covicu i njegovoj supruzi. Bravo "junaci"!

Igor Pg

pre 5 godina

Kad te ni navijaci tvog kluba ne podnose, onda znas koliko je sati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Twolf, 4. mart 2019 00:39)

Ja ga obozavam!

Milan Nis

pre 5 godina

Volim Zvezdu i posebno mi je drago kada dobijemo grobarčiće bez obzira na način,ali teška srca moram da priznam da ovaj čovek nekako kvari taj ukus i da se ipak osecam malo polu- fmpovski .Kad je bio Vujosevic to je bila druga prica ,pa je i postojao neki alibi za ovakvo ponasanje,ali sada je degutantno...

спортски уметник

pre 5 godina

А није ни свестан колико је Тринки уствари изабрао њих у 1/2 финалу уместо Цедевите

oberin martel

pre 5 godina

Mene je kao velikog Zvezdaša, veoma sramota šta ovaj čovek radi i kako se ponaša. Što pre ode (sve sa juniorom i Tomićem) biće bolje i za Zvezdu i za srpsku košarku.

Milos Mitrovic

pre 5 godina

Ovaj bi mogao da nas postedi svojih umotvorina makar kad njegova ekipa pobedi , ali ako bas voli da piskara saopstenja u sitne sate ok bice prilike za to jos ove sezone jer ce oni jos da budu "pokradjeni" od Partizana sto bi rekao Sojic

Laowai

pre 5 godina

Ok. Shvatili smo. Kada pobedite onda nema kradje, kada izgubite onda proradi kompleks "Kalimero".
(Oblak u bermudama, 04. mart 2019 00:27)

Nesto kao i Partizan u fudbalu. Jadan li je nas sport

Objektivni

pre 5 godina

Zvezdas sam od rodjenja i smeta mi kada zvezdini funkcioneri nemaju nivo, bez obzira da li pobede ili izgube. Ono u Nisu je bila sramota. Glumili smo Hrvate iz Atine 95. A Partizan nas je razbio igrom. Da nismo pogodili silne trojke sa 8m bilo bi 10 razlike za njih. Ali, ova utakmica sinoc me posebno brine. Od pocetka sezone Partizan je sve bolji (setite se onih neznalica iz septembra), a Zvezda sve vise zapada u krizu. Napad je cesto veoma predvidiv i glup. U takvoj igri se i Cirbes potpuno izgubio. Treba nam Jovic u top formi, tj. neka inteligencija u igri, a ne sirova snaga koja udara glavom u zid.

krajisnik

pre 5 godina

Covicu, dosadan si.
Bolje da si trenera boljeg našao jer ovaj uprkos tome što je prvi na tabeli, igru u poslednjih par mjeseci nema i može da nas košta EL.
Liči na nesrećnog Alimpija sve više.

matori 2

pre 5 godina

Ovo su one izjave koje govore iskljucivo o onome ko ih izjavljuje a nikako o onome na koga se odnose. Jadni vi sa ovakvom gromadom na celu sportskog drustva.

aleksaczv

pre 5 godina

E moj Covke... Da je Vanja sutnuo i pogodio trojku na kraju, sad bi se ti drao na sva usta da si pokraden. Standardna prica i politicke fore, nekom su za sve krive sudije, nekom Djilas i Jeremic, matrica je ista.
(Swift, 04. mart 2019 00:35)
A ko je tebi kriv kad ne znas da je zadnju trojku sutnuo Pejdz a ne Vanja? Koja je tvoja matrica?

mrgud

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu al kada pročitam saopštenje Čovića ili Terzića nije mi dobro. Svaki put kada Zvezda izgubi kreću sa nekim teorijama zavere. Pitao bih i jednog i drugog da li bi šta uspeli da urade da AV ne daje pare. Isti priča je i sa Partizanom. Kod nas su i Zvezda i Partizan zavisni od politike.....

Sale

pre 5 godina

Zvezdas sam ali nisi u pravu.

Trebao si gospodski da cestitas Partizanu osvajanje kupa, da je bilo gresaka u sudjenju bilo je, da li su odlucile mec, mozda!

Danasnji mec je pokazao da su ekipe tu negde, trenutno, i da par dobrih ili losih poteza, kao i par losih odluka sudija, moze prelomiti utakmicu. To ne znaci da se ceo svet urotio protiv Zvezde (mada ima dosta njih koji jesu).

Leonida

pre 5 godina

@@@(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Tako je Pedja...i ja se secam da su pre par godina navijaci Partizana drmali koseve i bacali kese sa urinom na parket,pljuvali igrace i trenera Zvezde...secam se i onih nemira u Kragujevcu na finalu kupa kada je opet Partizan osvojio trofej uz pomoc PP aparata...bruka stvarno!!!

Bodibondovih 68 faulova za jedan tim na meču

pre 5 godina

(Торима, 4. mart 2019 00:32)

Verovatno su sudije bile zbunjene onim ragbi probijanjem istog u finalu, pa su pomislile da sa njim tako treba...

borivoje surdilovic

pre 5 godina

da je usla markusova trojka vadio bi ono drugo saopstenje.....inace bih dodao da si olaksao drzavni budzet za odlicnog riversa.....ni slobodnjak ne moze da pogodi.....

RUS

pre 5 godina

Kao navijač Zvezde više bih voleo da Čović vodi računa o tome kako Zvezda igra i kako Tomić vodi utakmicu umesto da komentariše suđenje. Treba biti totalni košarkaški duduk pa izabrati da se 2 poena razlike na 10 sekundu do kraja brani protiv ekipe u kojoj kompletna petorka najvažnijih igrača ima 4 faula. Trener koji posle dve nedelje treniranja (bez takmičarskih utakmica) od 16 igrača na raspolaganju izabere 12 od kojih samo prva petorka imala pozitivan +/- indeks (od +11 do +16) a od rezervnih samo Perperoglu je uspeo da nešto pogodi, a četvorica koja su igrala nisu mogla ni bacanje da pogode, je loš trener. Kako je moguće da trener ne zna trenutni potencijal igrača pa mu Cirbes za manje od 9 minuta u igri prospe (+/- indeks -13) sve ono što Odžo stvori u preostalo vreme (+/- indekc +15). Ako je Ristićev potencijal još manji od Cirbesovog zašto je u 12?

Zvezda nije izgubila kup zbog grešaka sudija (koji je bilo) već zato što je Tomić Izabrao Cirbesa pre Odža i zato što je na sekund pre kraja postavio odbranu u kojoj 22 santimetara niži bek čuva centra.

Marko

pre 5 godina

Čoviću, samo su Hrvati sisli sa postolja za dodleu nagrada, u Grckoj, te vi sada u Nisu. Sta dalje da ti kazem..?
Samo ste vi krali ,onomad, pehar (Simonovic)..! Samo ste vi ljuljali koseeve, pljuvali protivnika, urinirali po terenu...
Sta da se radi i ocekuje od sportskog drustva kojeg osnuje tajna policija (UDBA)..??

Cika Velja

pre 5 godina

Znaci, neverovatno! Ocigledno da cestitke sa vase strane mogu doci samo u slucaju vase pobede, inace je sve obavijeno velom svetske Partizanove urote protiv vas.Sportsko drustvo koje je bukvalno vaskrslo pod ovom vlascu stalno ima neke teorije o povlascenom statusu onih drugih koji ocigledno zivotare. Dobro kad si i ti zadovoljan. Jos u fudbalu nekako Terzi i kompaniji da nabacimo srecu, pa lepo svi veseli da budete. Odnos Zvezde i Partizana u poslednjih nekoliko sezona u svim sportovima je kao da imate dva boksera u ringu, s tim sto su jednom od njih vezane ruke iza ledja. I ako se kojim slucajem desi da taj mucenik prezivi jednu rundu, na pauzi pred drugu se ulaze zalba zasto mu nisu i noge vezali i da pod takvim uslovima ovaj slobodni ne zeli da se bori.. I onda kad ipak nekako takvog svezanog uspete da ga nokautirate onda slede izjave o pravednosti sporta i viteskoj borbi. Eto, tako nekako izgleda nadmetanje ta dva sportska drustva u poslednjih pet godina.

only fools and horses

pre 5 godina

Samo čovek bez minimum, bez i trunke morala i obraza, može da izjavi ovako nešto. Spominje pehar, ej pehar, neko čiji je kapiten ukrao i razbio pehar. Zar treba podsećati na drmanje koševa, pljuvanje protivničkog trenera, aktiviranje PP aparata, gađanje loptom od strane funkcionera njegovog kluba...
Pa ovom čoveku su mržnja i tenzije drugo ime.

Невен

pre 5 godina

Кад се не наслоне на државну сису "привредници" твог кова нису у стању зарадити ни за закуп простора...

Kiza iz Pariza

pre 5 godina

Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!
(sQuero, 04. mart 2019 07:17)
Zapravo, to upravo to znači. Ne mislite valjda da je Čović radio sve što je radio (“dogovarao” oprost dugova i celo zamešateljstvo sa UPPR), samo zato da bi posle klub prepustio nekom drugom? Čović kad nešto zapljune , to je njegovo.

misa87

pre 5 godina

Covek je namazan I premazan svim bojama.....uvek pravi pritisak na sudije kad treba da se igraju bitne tekme,videcete pred play off .....

Drug Ostoja

pre 5 godina

Koliki ego ovaj ima.. Dakle kad njegov tim pobedi onda je sve regularno,ako izgubi namesteno je. Isto tako se ponasaju i oni drugi.

ccc?

pre 5 godina

Cemu sada ovo? Koga sta pitao? Dobili 2 kosa razlike i sada sudije nisu problem? Covicu, provlacite se a u stvari nemate igru. Jurite rezultat od tima od koga ste bolji barem 2 puta i opet ga jedva dobijete. A dokle to mislite da moze? Uskoro ce ti biti jasno. Ali i tada ce sudije da budu krive..

PredragDrobnjak

pre 5 godina

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru"

"Druze" bolje im se izvini sto ih brukas saopstenjima svaka dva dana jer verujem da ih je oblio hladan znoj kada su ugledali novi naslov i tvoje ime u njemu.

Mirni !

pre 5 godina

Ne želim da vređam.

Molim redakciju da nas poštedi vređanja, zdravog razuma, od osobe koja se neracionalno ponaša !

Neka to bude vaš, skroman, doprinos u pokušajima da sport počne da liči na sport !

vs

pre 5 godina

A da je Marinković kojim slučajem opalio trojku i pogodio? Da li bi onda bila fer i korektna borba? Licemerje
P.S. Ne verujem da je Branko Lazić imao nameru da podmetne nogu onako, ali za manje uletanje je, recimo Pačulia suspendovan i obeležen kao prljav igrač pre par godina. Jedan od primera. Elitni defanzivac kakav Branko jeste ne sme sebi da dozvoli onakvu kretnju
Pozdrav svima, Zvezdi čestitke na zasluženoj pobedi. Partizanu čestitke na hrabrosti i želji da sudbinu utakmice u završnici drže u svojim rukama

Boban

pre 5 godina

Pa polako gospodine,daleko si ti od finala veruj mi,kako igrate bogami tesko.I ovo je potez pravi Partizan ima realne sanse protiv Zvezde,i nebih ja puno prico da ne bude posle a sta sad.

Александар

pre 5 godina

Ex како тек не би било тензија да си ти тамо где би требало да будеш.

koshke1977

pre 5 godina

muka mi je vise od ovih izjava i sa jedne i sa druge strane.Pa bre dal se taj fudbal i ta kosarka ili bilo koji sport igraju samo u Beogradu.A ostali klubovi iz ostalih gradova u Srbiji?Koliko su puta pokradeni na konto Zvezde ili Partizana?Dok se to ne proneni nema nama uspeha u sportu i sto se tice klubova i sto se tice reprezentacije.

зоркаптил

pre 5 godina

Овај се сад закопава и испод моралног дна, које је одавно већ дотакао! Да спомиње трагедију са ракетом у шаљивом контексту ове неваспитане доскочице, много је и од њега! Са друге стране, да се нисам толико згадио када сам прочитао тај део Саопштења, мислим да бих вероватно умро од смеха код дела где спомиње лимарске радове, па да ли је могуће?! Мистер Лименка и његова Саопштења, апсолутна морална, мождана и душевна нехигијена.

daMirda

pre 5 godina

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Imamo kao neke centre, a nismo u stanju po 15 sekundi da im spustimo loptu ispod kosa nakon preuzimanja od nizeg igraca. Cak i kad konacno spustimo loptu, Cirbes ne zna gde se nalazi. Odzo umesto da polomi kos popije faul, pa umesto 2+1 dobijes 0/2. Osim prangijanja za 3 poena, jedina akcija je spustanje lopte na Stratosa ali i to cesto ide na liniju slobodnih bacanja. Umesto da dovedemo rezervnog pleja da odmeni sina ili cak prvog pleja, jer je i Regland u autu, da dovedemo nekoga ko zna da igra pick'n'roll, da razigra ovo meso koje imamo pod kosem, nama dodje KC Rivers da "pomogne svojim iskustvom". Onda on baci airball sam za 3 poena i promasi dva bacanja na 4 sekunde do kraja.
Nema tenzije? Mozda je to tako izgledalo iz svecane loze, na tribini mi je 10 puta dolazilo da pojedem sezonsku od muke.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Covic pametno radi. Nakon grobarske kradje u kupu, izvrsio je jak pritisak kako se ona bruka iz Nisa vise ne bi ponovila.
(Bengal, 4. mart 2019 11:44)

Od te ponovne bruke vas je delio jedan sut. I pored "pametnog" Covica i njegove muljacine.

123

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 4. mart 2019 00:37)

Da li mislis na ono kada je onaj novinar, loptom gadjao Duleta? Ili kada je Milutinov skoro ostao bez oka? Ili kada je Pavlovic filovan licnim greskama da ispadne iz igre? Ili...Tada je problem bio Dule a sada kada izgubite su problem sudije? Pa ne izadjete na dodelu medalja? Ko je sada problem? KSS, sudije i? COVIC!

Ivan

pre 5 godina

Ne podrzavam ovo sto radi, nekad je i upravu, ali treba neke stvari zadrzati za sebe. Nije mi drago kao zvezdasu ni da vidim njega u zvezdi niti je dobro sto je onaj ostoja bot u partizanu, ali tako je kako je, politika ovde nikada nije zaobilazila sport.

Lav

pre 5 godina

Verovatno ti cvidze zamaglile kada je Lazic podmetnuo nogu i povredio Renfroa. Ugraditi brisace da vidis kako se povredjuju na seljacke fore igraci Partizana. Inace nije to od juce imali ste uspeha sa Blazicem.

Leandro

pre 5 godina

Ne znam da li postoji iole objektivan navijač (nebitno kog kluba), kome se ovaj čovek nije smučio. Vujoševića nema već godinama, a on i dalje peni, i dalje neka saopštenja. A ono njegovo ponašanje nakon što je Budućnost dobila Zvezdu u finalu je za anale. Dobije te protivnik 3 puta u nedelju dana, od čega jednom zato što tvoj centar ne ume da pogodi zicer, i ti obrneš priču na sudjenje, tražiš ekspertize (?!), vadiš nekakve priče o striptizetama i direktoru suparničkog kluba...

Gaja

pre 5 godina

Pedja a da ti malo nisi pristrasan.I da malo od drveta ne vidis sumu.Pominjes Vujosevica a Coki bas nikakvog udela nije imao.Decko sa takvim stavom da je samo jedna strana kriva govoris o svom poremecenom rasudjivanju.

Batke

pre 5 godina

Ovo je strasno. Da li neko moze da zastiti NAS, navijace bilo kog kluba od ovakvih TIPOVA ??? Da li smo i dalje u 19. veku ? Da li u ovoj zemlji postoji neko da kaze DOSTA ?
Toplo preporucujem onu epizodu Insajdera koja govori o njemu

Miodrag

pre 5 godina

Ovakvim ljudima nije mesto ni u spprtu ni u javnom zivotu. Opet se igralo na jednu loptu,vise srece imala KKCZ. Ali daleko da je bila bolja. Pobeda zasluzena. Mozemo i mi sad da vrtimo i izdajemo saopstenja.namerna licna nogom BL,faul s ledja Riversa nad Landelom,faul nad Jaramazom,
ono sto igra Odzi kad dobihe loptu,kao bager isto je problematicno.... Necemo o ovom da raspravljamo.jer su sudije videle tako kao i pre 2 nedelje.Prema tome KKCZ cestitam na pobedi ali NČ nije mesto u kosarci. Sada vidite da je on taj koji generise tenziju i sukobe.

slavoljub

pre 5 godina

Bice interesantno kakvo ce saopstenje da izda sledeci put gospodin predsednik kada zvezda bude izgubila. Bolje bi bilo da se pozabavi kvalitetom svog trenera nego sto se zabavlja sa kvalitetom sudija.

Admiral

pre 5 godina

Ja imam predlog, da se Zvezdi unapred dodele svi trofeji za jedno dvadeset godina a da se utakmice igraju cisto rekreativno na nivou Fmp-Zvezda kada igraju, bez imperativa pobede, bez zelje, truda... Ako je to cena koja treba da se plati da bi ovaj "covek" prestao sa kuknjavom i zalopojkama non stop, hajde da je platimo

Rade

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)

Majstore nema veće sramote od vas, koji ste umislili da sta neko i nešto u košarci. Svi znamo kako ste vratili dug od 20 miliona i sa kojim parama ste se ponovo istrošili i najveći uspeh u vašoj istoriji vam je kup F9. Partizan je za vas nedostižan u svim segmentima košarke. A pritom vas bruka I ovaj takozvani gospodin saopštenje. Juće ste zasluženo pobedili, tu nema dileme. Mislim, da ćete težko sa nama u polufinalu. Sportski pozdrav.

vuk

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37
Verovatno si odrastao uz Partizanove titule i uspehe! Zna to lose da utice na kasniji zivot!

Miodrag

pre 5 godina

Ne izlazak na dodelu medalja je potez koji u sledecih 10 godina nece biti ispravljen. I na kraju pravim navijacima KKCZ je pokazao ko vodi klub i kuda. Obe utakmice su po igri bile slicne. Juce se bolje snasla KKCZ uz malo vise srece. CESTITAM na pobedi. Branko Lazic bi stvarno trebao da se zapita da li je pogresio sport. Onaj njegov start potpuno izbacenom nogom i to stopalom a ne kolenom, ne da je nameran faul,vec za iskljucenje...Najtragicnije od svega sto on to realno nije uradio namerno,jednostavno to je njegov stil igre... To je tuzno sto su u kosarci dopustili////

Sale

pre 5 godina

Ček, ček, ček da li je ovo isti onaj Nebojša Čović koga pamtimo iz perioda Slobe Miloševića, Đinđića, Koštunice, Nikolića pa sada Vučića…meni se čini da je to on?
mada nisam ni ja siguran više…
Čovek se ponaša kao da je danas rođen a mi svi oko njega neke veverice.
Nebojša, Nebojša znamo se i pamtimo te, svi mi koji imamo neku godinu više :) a ima nas…

neupucen

pre 5 godina

kakva razlika u izjavama.
da se ne lažemo obojica imaju ozbiljnu političku zaleđinu ali Mijaliović je gospodin čovek za ovog zlog čoveka....
čestitke za oba tima , vidimo se uskoro opet.

.

pre 5 godina

koliko ja vidim jedva ste pobedili i to kao domaćini. sa toliko skupim timom koji je projektovan za uzimanje eurokupa, na jednu loptu...loše vam se piše.

Tommy Shelby

pre 5 godina

Covicu ne pametuj molio bih te . Tresao sam se sinoc do zadnje sekunde, uopste nisam optimistican pre fajnl for, nemamo trenera, nemamo igru, igramo neku divljacku kosarku, ako ne krene sut, u problemu smo .

Branko

pre 5 godina

Ja mislim da bi vi trebali da prestanente da objavljujete izjave ovog coveka,i da tako podignete vas ugled i nivo na malo vecu razinu..ovim sami ste to sto on i hoce,niko i nista,tu ste da sluzite njegovoj mrznji i izfrustriranosti...toliko i hvala

Stefan

pre 5 godina

Da li je moguće da se ljudi još primaju na ovo? Pa to je zatvoren krug, sve je rečeno i nema izlaza.
Jedni se bune što su oštećeni, ovi drugi podsećaju na situacije kad su oni bili oštećeni. Uloge se menjaju, ali je priča ista i stvarno treba biti mazohista da bi se zanimao time.
Kao i u politici, a politika je duboko u sportu. Kad se pojavi problem, opozicija divlja, a vlast podseća šta je bilo u vreme kad je ta opozicija bila na vlasti. Problem niko ni ne pomišlja da reši i tako u krug. U sportu isto tako. Koga to više uopšte i zanima.

realno

pre 5 godina

Tako je, kada je klizeci start dozvoljen prema Covicevoj filozofiji.... sramoto sporta... sudjenje na starnu Zvezde, ali ne moze se zameriti sudijama, ako je bilo gresaka, nisu namerne.

neutralni felsh

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)


Covicevo nevinasce :)

Toma

pre 5 godina

Kad bi izjavama mogli da osvojimo titulu, imali bi šanse. Ovako, teško! Tako si i prošle godine lupetao dok su ti svi govorili da nije dobro...

Драган

pre 5 godina

Је ли било синоћ дозвољено тренеру и кошаркашима Црвене звезде да разговарају са новинарима? О тако очигледном фаулу над Ренфроом није вредно коментарисати. Да је било обрнуто, ала би било дреке.

Loznica

pre 5 godina

Možeš li, magu sporta i morala, da objaviš kada ste usvojili KLIZEĆI START u košarci?
A da, zašto bi to komentarisao, to nije na tvoju štetu...

Aleksandar

pre 5 godina

Ironičnom Čoviću je jasno da Zvezda više nije favorit u ABA ligi.
Ona može da izgubi od svakog od ostala tri polufinalista.

evroskeptik

pre 5 godina

i meni je kao Zvezdasu vise muka da citam Coviceve komentare! Cuj bez tenzije, kos razlike i poslednji napad je imao Partizan!!!???

Aleksandar

pre 5 godina

Koje je ovo ludilo! Ljudi na funkcijama poput ovog, preletaca Vesica i slicnih ocigledno lece neke komplekse kada su bili mladji! Dosadili su svakome sa svojim nebulozama!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Reći ću samo jedno: Političari su najprljavije i najveće zlo koje je moglo da zadesi domaći sport. Sport koji bi, generalno gledano, trebalo da bude fer i korektan uparen je sa političarima koji su, po difoltu, pokvareni, ljigavi i prevrtljivi. Šta mislite ko će na koga više da utiče? Sigurno političari neće postati bolji ljudi! To je isto kao kada u školi uzorno dete stave pored nemirnog, da ga smiri i popravi, a desi se uvek suprotno!

sQuero

pre 5 godina

Covicu od kad si pocerao Radonjica uz onakve izjave mislim da ti je okrenulo ledja makar 80 posto navijaca, a onda kad si doveo onog bez ikakvog iskustva za trenera i upropastio sezonu u Evroligi i na kraju i u ABA ligi kad nas je Buducnost prelistala, a ti umjesto da cutis dajes izjave i teorije kao onaj vesnik Pantic, sto je PIH, e posle toga ti je okrenulo ledja i onih 20 posto sto te podrzavalo... Uz tebe su sad samo ostali uza familija i par botova sendvicara.... Briga me sto nismo osvojili Kup Koraca ali IGRA, sa ovakvim igracima koji MORAJU mnogo lakse da pobijede Partizan, a ne da dobijaju na jedvite jade ili da gube sto je bio slucaj u Kupu je sramota !!! Nemas sto da se javljas... Sinoc nam je igra bila cak jos gora nego u Kupu za sta sam mislio da je nemoguce !!! Jesi bio zasluzan sto si spasio Zvezdu nekad ALI to ne znaci da je tvoje vlasnistvo sad i da mozes da radis kako ti je volja !!!

dejan

pre 5 godina

Svako navija za svoj klub i brani svoje interese. Ovo mi ipak lici na pokusaj da se koristeci fore velikog vodje i Čovic predstavi kao miran,fin, normalan osim kada nije pokraden. Za tim častan čovek nema potrebe. A "mali" čović ocigledno ima, i to veliku potrebu. Onaj osećaj i bol nevoljenog deteta prenosi na klub.

simas

pre 5 godina

zlo srpskog sporta,covek koji unosi tenzije medju ljudima u srbiji,i zbog njega se navijaci mrze! Takvi nam ne trebaju,jer im nesloga medju ljudima odgovara,jer time pokrivaju svoje neuspehe,i svoju proslost!

kralj

pre 5 godina

Zadnje je vreme doslo kad je jedan Ostojic veci gospodin od jednog doktora nauka,uglednog biznismena I sportskog radnika,sta reci za Covica a da ga ne uvredis,covek je toliko pun mrznje da je otrov poceo I iz usiju da izlazi.

Uskok

pre 5 godina

Hteo si da budes duhovit?
Zbog ovakvih malicioznih izjava, navlacis gnev tribine koji se izlije po tvojoj familiji..
Ti sam dovedes svoje najmilije u neprijatnu situaciju, svojim necovjestvom,a oni to ne zasluzuju..

zoran ivkovic

pre 5 godina

gospodine Covic batali se fraza i pogledaj teren malo ekipa igra uzasno .
-pikenrol se ne igra ,kontra napad isto ,odbrana losa .
-vama najvece pojacanje rivers podseca na amatera ,sutira konstrukciju ne moze pogoditi ,kljucna bacanja masi .
-od pocetka sezone ni u 1 segmentu igre niste napredovali cak sta vise nazadovali ste ...-faje nije isti igrac kao da je zaboravio igrati kosarku ,cirbes je igrac pikenrola zato je i los jer zvezda pikenrol ne igra , regland je plej koji ne vidi dobro i nema intuiciju a covic kada igra mi kos ne mozemo postici 7 minuta . beron sutira iz driblinga ....kolektivna igra 0..tako da prostora za napredak mnogo ,tu deluj .

Dzoni 77'

pre 5 godina

premazani čoveče s tonom putera na glavi !
zadovoljan si jel da ?
kad dobiješ onda dobre sudije !
takvi nas drže u prošlosti iz koje nikako da izadjemo a pojaviće se svetlo kad-tad ! taki se tamo neće pitati !

Dejan

pre 5 godina

Cekamo samo nova gostovanja na rijaliti televizijama i standardno kmecanje i svadju sa voditeljkama kao na pijaci...jer covek ima manire i nije nikad nista ukrao!

ljubitej belog...sporta

pre 5 godina

Hahahahahahahah. Sta reci vise za ovog coveka?! Odakle vise izvire ta zloba?! Sve sto bih rekao, bilo bi cenzurisano, tako da, srecno u polufinalu Covo. :)

Slave

pre 5 godina

Dodao bih, kad nema protivpožarnih aparata, drmanja koševa, gađanja kesama sa mokraćom, lasera, krađe i uništavanja pehara...

Milos

pre 5 godina

Ja sam trenirao kosarku 10 godina, na utakmice KK Crvena Zvezda idem zadnjih 15 od toga 12 imam sezonsku. Duboki naklon Nebojsi za sve sto je uradio za klub, ali ovo ne mogu da razumem. Cemu davanje ovakvih izjava? Finale u kupu smo izgubili, onakav faul se ne svira, bio je faul u napadu Renfra ali to je deo igre. Ja stvarno nisam video da je Belosevic tendeciozno sudio vec su pogresili sto je normalno. Isto tako ne vidim veceras tendeciozno sudjenje takodje. Ali, umesto da se bavimo Tomicem: veceras stavlja Stratosa u odbrani na Lendjla i Jankovica u prvom poluvremenu( ovi normalno imaju 4 ofanzivna skoka, 5 pikova i laganih 12 poena), Cirbesa pusta da upropascava 6 napada ali ne uvodi makar da proba Ristica, Riversa drzi na 45 bez ikakve uloge, a pick je odigral bulvalno 0 puta) mi se bavimo saopstenjima?

Predrag Crnomarkovi

pre 5 godina

Čoviću, kad ćeš već jednom prestati da brukaš našu(moju i ostalih zvezdaša) Crvenu Zvezdu. Vreme ti je, bilo je i davno, da odeš iz kluba.

duh koji lebdi

pre 5 godina

Nekada su utakmice Zvezde i Partizana bile poslastica, ljudi su uzivali u igri. Od 90-ih kada je pocelo bahacenje Partizana, ove utakmice ni na sta ne lice. Kad god Zvezda igra sa Partizanom, to su udarci, prljava igra, sukobi. Pre par godina kada je Zvezda eliminisala Partizan u polufinalu ABA lige, a njih vodio Vujosevic, znate i sami na sta je licilo - na rat. A zatim finale sa Cedevitom, bez ijedne incidentne situacije u tokom celog finala. Jedine dve primitivne ekipe su Partizan i Buducnost, to je sramota za kosarku regiona.
(Pedja, 04. mart 2019 00:37)
Kratko ti sećanje Pedja. Imao je doktor iz Železnika rat saopštenjima i sa Cedevitom. Takodje ratovao je i sa Bodirogom, kao i sa nekim istaknutim bivsim igračima Zvezde, Radovicem i Bogosavljevim. Jedina sramota za kosarku je doktor...

кватродекакватроћинкве

pre 5 godina

Разлика између нас и њих је баш као разлика у изјавама два председника клуба! Од две изјаве једна је господска, одмерена, достојанствена...

kenjijazoik

pre 5 godina

Zaista retko nešto komentarišem, ali ovaj čovek pa to je strašno, ma kome on da bude uzor ili da priča o poštenju, kad progovoriš samo mržnja.
Sramotno i krajnje iritantno, ma sad mi žao što ovo uopšte pišem, mrzi me da brišem.
Putuj Evropo...

Beskitschmenjak

pre 5 godina

A čemu potreba za ovakvim komentarima!? Ok, dao je predstavnik KKP saopštenje, ali ni blizu u ovom tonu. Ovakve izjave bez razloga unose tenzije i treba ih izbegavati.
Čoviću jednostavno treba neprijatelj, nego sa kime bi se svađao, navikao čovek na takvo ponašanje u politici.