Fudbal 105

Četvrtak, 07.02.2019.

10:35

Sudija koji je priznao Boaćijev gol završio karijeru

Srpski fudbalski sudija Nenad Đokić neočekivano je završio profesionalnu karijeru posle 22 godine.

Sudija koji je priznao Boaæijev gol završio karijeru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Veyseloğlu

pre 5 godina

Zavrsio posao, pa onda i karijeru. Extra!
(Lošmi, 7. februar 2019 17:14)
Što?! Da vam nije izmaklo prvo mesto zbog toga? Pa vama Zvezda više i nije najveći rival. Imate vi mnogo veće rivale, one koji su vama ravni. Čuka, Radnički Niš, Napredak, pa čak i Mladost iz Lučana..

nele

pre 5 godina

"Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu..
@АCM,"
Ne nije izgubila zbog te trojke. Priznata mu je trojka iz auta na 2sekunde do kraja utakmice pri vodjstvu Zvezde od pola kosa. Verovatno bi za tih preostalih 2 sekunde Partizan stigao da oduzme loptu Zvezdi i postigne pogodak..
Dete, jel ti znas uopste o cemu pricas??? Na jednoj strani tvrdis da sudija nije mogao da vidi da je lopta u golu a nemas ni jedan dokaz a na drugoj da trojka 2sekunde pre kraja kojom je preokrenut rezultat nije odlucila utakmicu?

srbin

pre 5 godina

Coveku referenca ta situacija, pamtimo ga po tome. Zna onog sudiju? Kojeg? Pa onaj sto priznao Boaciju gol? Ej kakvu karijeru imao i treba da batali sudjenje. Fifa ga skinula sa liste sudija? Koliko lose treba da sudis da se zameris Fifi

Fk SNS Crvena Vucic Zvezda

pre 5 godina

Ovi još nisu istupili iz lige ?!
Golman vam nije vratio drzavljanstvo ?!
(Tito partija crno bela SNS armija, 7. februar 2019 13:00)
E spineru moj zna se ko dobija najvise para i ciji se dugovi DRAMATICNO smanjuju za vreme SNS-a!!

jatiguz

pre 5 godina

Zamislite da neko Zvezdi da ovakav ili slican gol, pa kontam da bi prvenstvo bilo prekinuto u roku od 3 dana od odigravanja te utakmice.
(Bodibond, 07. februar 2019 12:05)

Gresis sine, silno gresis....:)))

kontra

pre 5 godina

Neverovatno da coveku prete zato sto je casno obavio svoj posao i signalizirao ono sto je video. Izgleda da neki misle da je gol samo ako lopta udari u mrezu. I to bas oni kojima su sudije donele desetak bodova vise i koji bi bili na petom mestu da nije tih sudija.

АCM

pre 5 godina

Nije prešla liniju, reče Drobnjak i dade trojku iz auta.
(Prešla je liniju, 7. februar 2019 16:44)
Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu, pa i seriju posle! Čitavu utakmicu je Zvezda lomila, ali nije uspela da slomi Partizan i ta trojka je stigla kao kazna, čak su i sudije mimo toga više bile na Zvezdinoj strani. I baš sam čekao da vidim šta će da izjave iz crveno - belog tabora (iskreno se nadao da će da priznaju poraz i sportski čestitaju protivniku), a onda video naslov "Gurović i Karadžić: Jovčića treba gepekovati! " Od tad je krenulo da se izmišlja gepekovanje koje teško da će ikad prestati da se spominje...

PFC

pre 5 godina

No Name
O ovom sudiji dovoljno govori sto nije video kada je lopta izasla metar u gol aut aZvezda iz te akcije dala gol,sudija Djokic nista nije video i napravio se lud,a mogao je da vidi da je lopta usla u gol,ma da kako da ne

djuka_pg

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah
(truth, 07. februar 2019 13:40)

Jesi gledao ovu generalku sa ekipom Mladosti iz sela Doboj kraj Kaknja. I tu su se sudije 'navrzle' na vas sto bi rekao vas nepristrasni komentator, dva crvena. Svako ko oci ima vidi na sta licite a ta prica oko sudija ne pije vodu. Bolje da gledate kako da se oslobodite ovih 'bombasa' koji vas urnisase skroz i koji vam zakazuju generalke protiv Mladosti iz sela Doboja kod Kaknja .

ljupce

pre 5 godina

@tako to ide u srbiji

posto niko nece da ti odgovori,evo ja cu,meni nije tesko.prvo da te pitam,zasto pises neistine i lazes ovde sve nas koji komentarisemo?poslednja utakmica koju je sudio majo vujovic je bila finale kupa partizan-mladost i tada je kao poklon dobio dres partizana.koje ovacije na rajku kad se finale kupa igralo u surdulici?brate mili bas si ga preterao.nemojte da lazete vise molim vas.jedino ako se tebi stadion surdulice ucinio da je zvezdin,a dres tvog kluba koji je crno bele boje ucinio crveno beli.ja razumem da navijas za drugi klub,ali preterujes bas mnogo preterujes.bio cak i prenos na areni te utakmice i opet pises lazi.zasto?dokle vise?

NoName

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.
(Nikad kao Bane . . ., 07. februar 2019 12:34)

O čemu pričaš, čoveče? Kako nije mogao da vidi sa svoje pozicije? Sudija Đokić je onaj sudija IZA GOLA, ne onaj pomoćni pored aut linije. Ko može da vidi ako ne sudija koji stoji iza gola, pored prve stative? Može Željko Pantić, je l da? Arhitekte i geometri..

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju ! 
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju ! 
Ne suditi penal za protivnika 22g ! 
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici ! 
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !
(ntt, 07. februar 2019 14:58)

Pa-pa-paranoja...Pantiću ti li.si ?!

fenomen

pre 5 godina

U penziju? Kad ce njegovi sledbenici da podju njegovim putem? Ima ih ohoho. Srdjo, Majo, Piper, Segrt, Siroki, Bojan Ilic, Nikolic. Ima ih još, nek mi ne zamere sto trenutno ne mogu da se setm njihovih imena.

Velja

pre 5 godina

Sramota je da ste čoveka obeležili time kao sudiju koji je priznao gol zvezdi i da mu to ostane najveći pečat a čovek ima toliko uspeha u evropskom fudbalu

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Pa i onaj što je Milijašu poništio gol u kupu se odmah penzionisao
(milek
To je verovatno jedini "sporni" momenat u poeslednjih 10-15 godina koji nije isao zvezdi na ruku i samo taj "gol" koji uopste i njije sporan pominjete.Tada je jos bio u opticaju"pasivan ofsajd,t.j.trenutak kada sudija sam procenjuje dali igrac koji je u ofsajdu ima uticaj na dalju igru.Milijas je tada bio u ofsajdu,i tada se to tako radilo,sve po pravilima.A,kada bi ja ovde napisao koliko je Partizan ostecen u derbijama samo od sudijatrebalo bi mi 232314 reci,i onaj "ja nisam robot' ne bi mi dopustio ni 1/8 !!!Poceo bih sa jedno 50 tak derbija bez penala,a verovatno bih zavrsio sa nepriznatim golovima Ilica Ivica Ilijeva Bogunovica,a pomenuo bih i ovog nazovi ga "NE GOLA"-boacija,koji ga samo zvezdin slavljenik -rumeni video.To zmedju-radilo bi se o penalima,spornim situacijama,sudijama koje su navlacile za drzavnu mezimicu.

Александар

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
(webb, 07. februar 2019 10:33)

Није "тај гол" него гола није ни било.

Mlan

pre 5 godina

Najjaci su ovi sto placu i govore da nije presla...samo lazu sebe...imaju oko vrlo dobro sada da vide da nije 1cm presla, kako je to sad toliko ocigledno da je ostala lopta mozda 1cm na liniji? Kako ste to sad svi videli to me zanima? ali dobro, dobicete 3 komada sad za nekoliko nedelja pa onda necete vise pricati vec cete pobeci na parking.
Ja bih voleo da vam damo u 95. min iz nepostojeceg penala, ali na zalost bice lagano sa vama jer imate ekipu za 4. mesto

NoName

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce
(Kursula, 07. februar 2019 11:27)

Šta ne može da se desi? Šta on nije video a ti jesi? Prestanite da menjate teze pričom da on nešto nije video. Upravo suprotno, čovek je video loptu u mreži i to što je video on je i dosudio. Čak i ovaj snimak koji nije iz pravog ugla dokazuje da je on bio u pravu.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
(webb, 07. februar 2019 10:33) 

Није "тај гол" него гола није ни било.
(Александар, 07. februar 2019 15:30)

Bilo, bilo...ili i dalje verujes geometru da nije ?!

tako to ide u Srbiji

pre 5 godina

Tako je isto i Majo Vujović, obavio svoju svetu dužnost pa otišao u zasluženu penziju, uz ovacije sa "Rajka" i dres svog voljenog kluba. Tako sad isto i Đokić. Dve nove Zvezdine zvezde, a taj status čeka sigurno i Srana Obradovića.

Oto

pre 5 godina

Da on nije bio sudija iza gola kada nije video loptu metar u gol autu pre Zvezdinog gola na derbiju,pa i da mu poverujem da je gol...
Ovako,sto rece dole @covek

ntt

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju !
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju !
Ne suditi penal za protivnika 22g !
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici !
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !

Ivan

pre 5 godina

citavog zivota ce na savesti da nosi nepostojeci gol boacija.zivi sa tim nenade!
(mikele, 7. februar 2019 13:01)

Ti znas da je nepostojeci, gledao si utakmicu sa precke. Stojkovic vadio sarana iz gola pola metra… U svakom slucaju jedva cekam sledeci derbi da prestanete da kukumacete vise na ovaj.

ACM

pre 5 godina

Vi što se prepucavate da li je bio gol ili ne, da li ste gledali Siti - Liverpul na samom početku godine i situaciju kad smo svi bili 100 % ubeđeni da je Liverpulu regularan gol poništen? Gol tehnologija je rekla da gola nije bilo! Pri udarcu Boaćija lopta je još manje prešla gol crtu tako da nije za verovati da je gol bio regularan, ali nekima nije u interesu da se uvede to !

truth

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Partizanovci ,seti te se utakmice kad ste igrali sa Napretkom na JNA, Napredak vodi 2:1, a ovaj sudija izmišlja penal nad Božinovim još daje crveni karton igraču Napretka. Naravno Partizan pobeđuje i postaje prvak itd....

Superbike

pre 5 godina

Све кад сабереш остаје само једна дилема, хоће ли Звезда на дербију победити Партизан са двоцифреном разликом или неће! 10:0?!

Nikad kao Bane . . .

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.

anti šajberovac

pre 5 godina

sad će on kao i Mrakić ("srce nije dalo da sudim protiv zvezde") u odbor za delegiranje sudija.
Šipka, Delević, Babarogić, Mrakić...svi posle sudijske karijere uhljebljenje našli preko zvezde

Delije

pre 5 godina

Поздрав од свих Делија, заувек ћеш бити у нашим срцима, док играмо Лигу Шампиона са Манчестер Јунајтедом, Реалом, ПСГ, Ливерпулом, Барсом, једно увек знај, да ћемо се сећати те лопте да ли је прешла или не заувек. Свака ти част, сваки Делија да га части пићем кад га види. Браво, јуначе прави Српски јунак, око соколово, честитам ти, теби хок ај не треба, ти си ласерски савршен, боље очи од Синди Крафорд. Још једном хвала што си указао да је лопта прешла, да не дамо комшијама мало радости у 2018. године, велики поздрав од Делија из Лиге Шампиона.

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

Boli i vas pantere onaj PENAL koji je realizovao SUMA, zato toliko nipodastavate i omalovazavate Sejdubu a znate da je bolji igrac i od Melega, Bena i od Ebesilija i zajedno i pojedinacno. Jedina mana mu je visina.

baldhawk

pre 5 godina

kao što se uvek ogradim od navijačkih prepucavanja, tako ću i sada. Pogledajte samo ovu facu, ovaj markantan lik, i sve će biti jasno. A ako je onako napisao saopštenje, to je mega kraljevski. "E ćao, neću više, uvredio sam se".

Davor

pre 5 godina

Eto...da i grobari imaju cemu da se raduju kad vec ne mogu da se dice dobrom igrom i povedama svog tima. Uostalom, njih vec decenijama vise raduju Zvezdini neuspesi nego uspesi Partizana. Klasican sindrom navijaca malih klubova. Bjekovic i Vujosevic su ih naucili da su za poraze Partizana uvek krive sudije , politicari, Vatikan, svetska zavera...

Bodibond

pre 5 godina

Ode Elvis Prisli, jos da se penzionisu Robert Kis-Cepegi, Novak Simovic, Majo Vujovic, Danilo Grujic, Vlado Glodjovic, Pera Piper, Zoran Siroki i pogotovo Joca Segrt pa da gledamo regularno i posteno prvenstvo.

4k4.Dex

pre 5 godina

Nema sta bez gol tehnologije ono se zvek svira kao gol... lopta je presla bar 80% to svakom normanom izgleda kao cist gil sad da li je presla 90 100 ili 120 posto koga interesuje.

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

A jel te boli i onaj gol Krasnodaru?

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Terziću reaguj!!! Zaslužio je mesto u upravi SNS CZV
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajvar D Bolest, 7. februar 2019 10:52)

Ostoja ti li si ?!

NoName

pre 5 godina

Glupe li nacije... FIFA mu oduzme licencu al ipak covek jos bolji sudija verovatno.
(Los Covek, 07. februar 2019 11:17)

Nije njemu Fifa oduzela licencu, čovek ne može da sudi Uefa takmičenja jer ima previše godina. Kolina je iz istog razloga izgubio licencu iako je bio najbolji sudija.

PAOK

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33)

Po ovome se vidi zasto se braca sa Olimpijakosom.

Bojan

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.

Kursula

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce

Henk Mudi

pre 5 godina

Nedeljama posle derbija razni eksperi su pokusavali da utvrde da li je gol i niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li je lopta presla... Mozda ne mogu eksperti ali zato ostro oko navijaca malog komsijskog kluba nema dilemu... GOL NIJE BIO! Najveci njihov uspeh ove sezone, MALO JE FALILO da pobede Zvezdu!

Stefan

pre 5 godina

Nije bio jedini put kad je podigao prasinu,2016 je iskljucio Bozovica zato sto mu je pred praznim tribina rekao sta sviras **nju jedan!? Pa sta je trebao da uradi? On mora biti autoritet na terenu a ne da ga omalovazava svaka seljacina. Sta li je onaj Bozovic uopste i trazio u Zvedi,Milojevic je gospodin za njega a koliko je strucniji necu ni da pricam

Badi Hild

pre 5 godina

Gol Boacija je bio regularan. Grof je nedorastao da vodi Zvezdu. Uh kako je izgubio protiv Vozdovca kad je Andjelkovic postigao autogol i kasnije vec osvojenu titulu. Vidim juce se nudi da bude selektor repke, kako kaze ' kad tad'. Daleko mu lepa kuca ...

crno bele narikace

pre 5 godina

Grobarcici jos uvek o tom golu... To kad kukaju. A kada slave i zele da se pohvale onda pricaju o promasaju praznog gola Sase Ilica protiv Reala.
Kakve uspomene :)

crno bele narikace

pre 5 godina

Grobarcici jos uvek o tom golu... To kad kukaju. A kada slave i zele da se pohvale onda pricaju o promasaju praznog gola Sase Ilica protiv Reala.
Kakve uspomene :)

Bodibond

pre 5 godina

Ode Elvis Prisli, jos da se penzionisu Robert Kis-Cepegi, Novak Simovic, Majo Vujovic, Danilo Grujic, Vlado Glodjovic, Pera Piper, Zoran Siroki i pogotovo Joca Segrt pa da gledamo regularno i posteno prvenstvo.

anti šajberovac

pre 5 godina

sad će on kao i Mrakić ("srce nije dalo da sudim protiv zvezde") u odbor za delegiranje sudija.
Šipka, Delević, Babarogić, Mrakić...svi posle sudijske karijere uhljebljenje našli preko zvezde

truth

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah

PAOK

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33)

Po ovome se vidi zasto se braca sa Olimpijakosom.

Stefan

pre 5 godina

Nije bio jedini put kad je podigao prasinu,2016 je iskljucio Bozovica zato sto mu je pred praznim tribina rekao sta sviras **nju jedan!? Pa sta je trebao da uradi? On mora biti autoritet na terenu a ne da ga omalovazava svaka seljacina. Sta li je onaj Bozovic uopste i trazio u Zvedi,Milojevic je gospodin za njega a koliko je strucniji necu ni da pricam

NoName

pre 5 godina

Glupe li nacije... FIFA mu oduzme licencu al ipak covek jos bolji sudija verovatno.
(Los Covek, 07. februar 2019 11:17)

Nije njemu Fifa oduzela licencu, čovek ne može da sudi Uefa takmičenja jer ima previše godina. Kolina je iz istog razloga izgubio licencu iako je bio najbolji sudija.

Nikad kao Bane . . .

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.

Henk Mudi

pre 5 godina

Nedeljama posle derbija razni eksperi su pokusavali da utvrde da li je gol i niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li je lopta presla... Mozda ne mogu eksperti ali zato ostro oko navijaca malog komsijskog kluba nema dilemu... GOL NIJE BIO! Najveci njihov uspeh ove sezone, MALO JE FALILO da pobede Zvezdu!

Delije

pre 5 godina

Поздрав од свих Делија, заувек ћеш бити у нашим срцима, док играмо Лигу Шампиона са Манчестер Јунајтедом, Реалом, ПСГ, Ливерпулом, Барсом, једно увек знај, да ћемо се сећати те лопте да ли је прешла или не заувек. Свака ти част, сваки Делија да га части пићем кад га види. Браво, јуначе прави Српски јунак, око соколово, честитам ти, теби хок ај не треба, ти си ласерски савршен, боље очи од Синди Крафорд. Још једном хвала што си указао да је лопта прешла, да не дамо комшијама мало радости у 2018. године, велики поздрав од Делија из Лиге Шампиона.

baldhawk

pre 5 godina

kao što se uvek ogradim od navijačkih prepucavanja, tako ću i sada. Pogledajte samo ovu facu, ovaj markantan lik, i sve će biti jasno. A ako je onako napisao saopštenje, to je mega kraljevski. "E ćao, neću više, uvredio sam se".

Bojan

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Terziću reaguj!!! Zaslužio je mesto u upravi SNS CZV
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajvar D Bolest, 7. februar 2019 10:52)

Ostoja ti li si ?!

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

Boli i vas pantere onaj PENAL koji je realizovao SUMA, zato toliko nipodastavate i omalovazavate Sejdubu a znate da je bolji igrac i od Melega, Bena i od Ebesilija i zajedno i pojedinacno. Jedina mana mu je visina.

ntt

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju !
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju !
Ne suditi penal za protivnika 22g !
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici !
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

A jel te boli i onaj gol Krasnodaru?

Davor

pre 5 godina

Eto...da i grobari imaju cemu da se raduju kad vec ne mogu da se dice dobrom igrom i povedama svog tima. Uostalom, njih vec decenijama vise raduju Zvezdini neuspesi nego uspesi Partizana. Klasican sindrom navijaca malih klubova. Bjekovic i Vujosevic su ih naucili da su za poraze Partizana uvek krive sudije , politicari, Vatikan, svetska zavera...

Kursula

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce

АCM

pre 5 godina

Nije prešla liniju, reče Drobnjak i dade trojku iz auta.
(Prešla je liniju, 7. februar 2019 16:44)
Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu, pa i seriju posle! Čitavu utakmicu je Zvezda lomila, ali nije uspela da slomi Partizan i ta trojka je stigla kao kazna, čak su i sudije mimo toga više bile na Zvezdinoj strani. I baš sam čekao da vidim šta će da izjave iz crveno - belog tabora (iskreno se nadao da će da priznaju poraz i sportski čestitaju protivniku), a onda video naslov "Gurović i Karadžić: Jovčića treba gepekovati! " Od tad je krenulo da se izmišlja gepekovanje koje teško da će ikad prestati da se spominje...

4k4.Dex

pre 5 godina

Nema sta bez gol tehnologije ono se zvek svira kao gol... lopta je presla bar 80% to svakom normanom izgleda kao cist gil sad da li je presla 90 100 ili 120 posto koga interesuje.

ACM

pre 5 godina

Vi što se prepucavate da li je bio gol ili ne, da li ste gledali Siti - Liverpul na samom početku godine i situaciju kad smo svi bili 100 % ubeđeni da je Liverpulu regularan gol poništen? Gol tehnologija je rekla da gola nije bilo! Pri udarcu Boaćija lopta je još manje prešla gol crtu tako da nije za verovati da je gol bio regularan, ali nekima nije u interesu da se uvede to !

tako to ide u Srbiji

pre 5 godina

Tako je isto i Majo Vujović, obavio svoju svetu dužnost pa otišao u zasluženu penziju, uz ovacije sa "Rajka" i dres svog voljenog kluba. Tako sad isto i Đokić. Dve nove Zvezdine zvezde, a taj status čeka sigurno i Srana Obradovića.

PFC

pre 5 godina

No Name
O ovom sudiji dovoljno govori sto nije video kada je lopta izasla metar u gol aut aZvezda iz te akcije dala gol,sudija Djokic nista nije video i napravio se lud,a mogao je da vidi da je lopta usla u gol,ma da kako da ne

Fk SNS Crvena Vucic Zvezda

pre 5 godina

Ovi još nisu istupili iz lige ?!
Golman vam nije vratio drzavljanstvo ?!
(Tito partija crno bela SNS armija, 7. februar 2019 13:00)
E spineru moj zna se ko dobija najvise para i ciji se dugovi DRAMATICNO smanjuju za vreme SNS-a!!

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Pa i onaj što je Milijašu poništio gol u kupu se odmah penzionisao
(milek
To je verovatno jedini "sporni" momenat u poeslednjih 10-15 godina koji nije isao zvezdi na ruku i samo taj "gol" koji uopste i njije sporan pominjete.Tada je jos bio u opticaju"pasivan ofsajd,t.j.trenutak kada sudija sam procenjuje dali igrac koji je u ofsajdu ima uticaj na dalju igru.Milijas je tada bio u ofsajdu,i tada se to tako radilo,sve po pravilima.A,kada bi ja ovde napisao koliko je Partizan ostecen u derbijama samo od sudijatrebalo bi mi 232314 reci,i onaj "ja nisam robot' ne bi mi dopustio ni 1/8 !!!Poceo bih sa jedno 50 tak derbija bez penala,a verovatno bih zavrsio sa nepriznatim golovima Ilica Ivica Ilijeva Bogunovica,a pomenuo bih i ovog nazovi ga "NE GOLA"-boacija,koji ga samo zvezdin slavljenik -rumeni video.To zmedju-radilo bi se o penalima,spornim situacijama,sudijama koje su navlacile za drzavnu mezimicu.

fenomen

pre 5 godina

U penziju? Kad ce njegovi sledbenici da podju njegovim putem? Ima ih ohoho. Srdjo, Majo, Piper, Segrt, Siroki, Bojan Ilic, Nikolic. Ima ih još, nek mi ne zamere sto trenutno ne mogu da se setm njihovih imena.

Александар

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
(webb, 07. februar 2019 10:33)

Није "тај гол" него гола није ни било.

Badi Hild

pre 5 godina

Gol Boacija je bio regularan. Grof je nedorastao da vodi Zvezdu. Uh kako je izgubio protiv Vozdovca kad je Andjelkovic postigao autogol i kasnije vec osvojenu titulu. Vidim juce se nudi da bude selektor repke, kako kaze ' kad tad'. Daleko mu lepa kuca ...

Superbike

pre 5 godina

Све кад сабереш остаје само једна дилема, хоће ли Звезда на дербију победити Партизан са двоцифреном разликом или неће! 10:0?!

Ivan

pre 5 godina

citavog zivota ce na savesti da nosi nepostojeci gol boacija.zivi sa tim nenade!
(mikele, 7. februar 2019 13:01)

Ti znas da je nepostojeci, gledao si utakmicu sa precke. Stojkovic vadio sarana iz gola pola metra… U svakom slucaju jedva cekam sledeci derbi da prestanete da kukumacete vise na ovaj.

Velja

pre 5 godina

Sramota je da ste čoveka obeležili time kao sudiju koji je priznao gol zvezdi i da mu to ostane najveći pečat a čovek ima toliko uspeha u evropskom fudbalu

kontra

pre 5 godina

Neverovatno da coveku prete zato sto je casno obavio svoj posao i signalizirao ono sto je video. Izgleda da neki misle da je gol samo ako lopta udari u mrezu. I to bas oni kojima su sudije donele desetak bodova vise i koji bi bili na petom mestu da nije tih sudija.

Oto

pre 5 godina

Da on nije bio sudija iza gola kada nije video loptu metar u gol autu pre Zvezdinog gola na derbiju,pa i da mu poverujem da je gol...
Ovako,sto rece dole @covek

jatiguz

pre 5 godina

Zamislite da neko Zvezdi da ovakav ili slican gol, pa kontam da bi prvenstvo bilo prekinuto u roku od 3 dana od odigravanja te utakmice.
(Bodibond, 07. februar 2019 12:05)

Gresis sine, silno gresis....:)))

djuka_pg

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah
(truth, 07. februar 2019 13:40)

Jesi gledao ovu generalku sa ekipom Mladosti iz sela Doboj kraj Kaknja. I tu su se sudije 'navrzle' na vas sto bi rekao vas nepristrasni komentator, dva crvena. Svako ko oci ima vidi na sta licite a ta prica oko sudija ne pije vodu. Bolje da gledate kako da se oslobodite ovih 'bombasa' koji vas urnisase skroz i koji vam zakazuju generalke protiv Mladosti iz sela Doboja kod Kaknja .

ljupce

pre 5 godina

@tako to ide u srbiji

posto niko nece da ti odgovori,evo ja cu,meni nije tesko.prvo da te pitam,zasto pises neistine i lazes ovde sve nas koji komentarisemo?poslednja utakmica koju je sudio majo vujovic je bila finale kupa partizan-mladost i tada je kao poklon dobio dres partizana.koje ovacije na rajku kad se finale kupa igralo u surdulici?brate mili bas si ga preterao.nemojte da lazete vise molim vas.jedino ako se tebi stadion surdulice ucinio da je zvezdin,a dres tvog kluba koji je crno bele boje ucinio crveno beli.ja razumem da navijas za drugi klub,ali preterujes bas mnogo preterujes.bio cak i prenos na areni te utakmice i opet pises lazi.zasto?dokle vise?

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju ! 
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju ! 
Ne suditi penal za protivnika 22g ! 
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici ! 
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !
(ntt, 07. februar 2019 14:58)

Pa-pa-paranoja...Pantiću ti li.si ?!

NoName

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce
(Kursula, 07. februar 2019 11:27)

Šta ne može da se desi? Šta on nije video a ti jesi? Prestanite da menjate teze pričom da on nešto nije video. Upravo suprotno, čovek je video loptu u mreži i to što je video on je i dosudio. Čak i ovaj snimak koji nije iz pravog ugla dokazuje da je on bio u pravu.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Partizanovci ,seti te se utakmice kad ste igrali sa Napretkom na JNA, Napredak vodi 2:1, a ovaj sudija izmišlja penal nad Božinovim još daje crveni karton igraču Napretka. Naravno Partizan pobeđuje i postaje prvak itd....

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
(webb, 07. februar 2019 10:33) 

Није "тај гол" него гола није ни било.
(Александар, 07. februar 2019 15:30)

Bilo, bilo...ili i dalje verujes geometru da nije ?!

NoName

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.
(Nikad kao Bane . . ., 07. februar 2019 12:34)

O čemu pričaš, čoveče? Kako nije mogao da vidi sa svoje pozicije? Sudija Đokić je onaj sudija IZA GOLA, ne onaj pomoćni pored aut linije. Ko može da vidi ako ne sudija koji stoji iza gola, pored prve stative? Može Željko Pantić, je l da? Arhitekte i geometri..

Mlan

pre 5 godina

Najjaci su ovi sto placu i govore da nije presla...samo lazu sebe...imaju oko vrlo dobro sada da vide da nije 1cm presla, kako je to sad toliko ocigledno da je ostala lopta mozda 1cm na liniji? Kako ste to sad svi videli to me zanima? ali dobro, dobicete 3 komada sad za nekoliko nedelja pa onda necete vise pricati vec cete pobeci na parking.
Ja bih voleo da vam damo u 95. min iz nepostojeceg penala, ali na zalost bice lagano sa vama jer imate ekipu za 4. mesto

srbin

pre 5 godina

Coveku referenca ta situacija, pamtimo ga po tome. Zna onog sudiju? Kojeg? Pa onaj sto priznao Boaciju gol? Ej kakvu karijeru imao i treba da batali sudjenje. Fifa ga skinula sa liste sudija? Koliko lose treba da sudis da se zameris Fifi

Veyseloğlu

pre 5 godina

Zavrsio posao, pa onda i karijeru. Extra!
(Lošmi, 7. februar 2019 17:14)
Što?! Da vam nije izmaklo prvo mesto zbog toga? Pa vama Zvezda više i nije najveći rival. Imate vi mnogo veće rivale, one koji su vama ravni. Čuka, Radnički Niš, Napredak, pa čak i Mladost iz Lučana..

nele

pre 5 godina

"Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu..
@АCM,"
Ne nije izgubila zbog te trojke. Priznata mu je trojka iz auta na 2sekunde do kraja utakmice pri vodjstvu Zvezde od pola kosa. Verovatno bi za tih preostalih 2 sekunde Partizan stigao da oduzme loptu Zvezdi i postigne pogodak..
Dete, jel ti znas uopste o cemu pricas??? Na jednoj strani tvrdis da sudija nije mogao da vidi da je lopta u golu a nemas ni jedan dokaz a na drugoj da trojka 2sekunde pre kraja kojom je preokrenut rezultat nije odlucila utakmicu?

crno bele narikace

pre 5 godina

Grobarcici jos uvek o tom golu... To kad kukaju. A kada slave i zele da se pohvale onda pricaju o promasaju praznog gola Sase Ilica protiv Reala.
Kakve uspomene :)

Henk Mudi

pre 5 godina

Nedeljama posle derbija razni eksperi su pokusavali da utvrde da li je gol i niko sa sigurnoscu ne moze da kaze da li je lopta presla... Mozda ne mogu eksperti ali zato ostro oko navijaca malog komsijskog kluba nema dilemu... GOL NIJE BIO! Najveci njihov uspeh ove sezone, MALO JE FALILO da pobede Zvezdu!

Delije

pre 5 godina

Поздрав од свих Делија, заувек ћеш бити у нашим срцима, док играмо Лигу Шампиона са Манчестер Јунајтедом, Реалом, ПСГ, Ливерпулом, Барсом, једно увек знај, да ћемо се сећати те лопте да ли је прешла или не заувек. Свака ти част, сваки Делија да га части пићем кад га види. Браво, јуначе прави Српски јунак, око соколово, честитам ти, теби хок ај не треба, ти си ласерски савршен, боље очи од Синди Крафорд. Још једном хвала што си указао да је лопта прешла, да не дамо комшијама мало радости у 2018. године, велики поздрав од Делија из Лиге Шампиона.

4k4.Dex

pre 5 godina

Nema sta bez gol tehnologije ono se zvek svira kao gol... lopta je presla bar 80% to svakom normanom izgleda kao cist gil sad da li je presla 90 100 ili 120 posto koga interesuje.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 5 godina

Terziću reaguj!!! Zaslužio je mesto u upravi SNS CZV
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajvar D Bolest, 7. februar 2019 10:52)

Ostoja ti li si ?!

Davor

pre 5 godina

Eto...da i grobari imaju cemu da se raduju kad vec ne mogu da se dice dobrom igrom i povedama svog tima. Uostalom, njih vec decenijama vise raduju Zvezdini neuspesi nego uspesi Partizana. Klasican sindrom navijaca malih klubova. Bjekovic i Vujosevic su ih naucili da su za poraze Partizana uvek krive sudije , politicari, Vatikan, svetska zavera...

Badi Hild

pre 5 godina

Gol Boacija je bio regularan. Grof je nedorastao da vodi Zvezdu. Uh kako je izgubio protiv Vozdovca kad je Andjelkovic postigao autogol i kasnije vec osvojenu titulu. Vidim juce se nudi da bude selektor repke, kako kaze ' kad tad'. Daleko mu lepa kuca ...

Superbike

pre 5 godina

Све кад сабереш остаје само једна дилема, хоће ли Звезда на дербију победити Партизан са двоцифреном разликом или неће! 10:0?!

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Partizanovci ,seti te se utakmice kad ste igrali sa Napretkom na JNA, Napredak vodi 2:1, a ovaj sudija izmišlja penal nad Božinovim još daje crveni karton igraču Napretka. Naravno Partizan pobeđuje i postaje prvak itd....

Velja

pre 5 godina

Sramota je da ste čoveka obeležili time kao sudiju koji je priznao gol zvezdi i da mu to ostane najveći pečat a čovek ima toliko uspeha u evropskom fudbalu

Kursula

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce

Ivan

pre 5 godina

citavog zivota ce na savesti da nosi nepostojeci gol boacija.zivi sa tim nenade!
(mikele, 7. februar 2019 13:01)

Ti znas da je nepostojeci, gledao si utakmicu sa precke. Stojkovic vadio sarana iz gola pola metra… U svakom slucaju jedva cekam sledeci derbi da prestanete da kukumacete vise na ovaj.

kontra

pre 5 godina

Neverovatno da coveku prete zato sto je casno obavio svoj posao i signalizirao ono sto je video. Izgleda da neki misle da je gol samo ako lopta udari u mrezu. I to bas oni kojima su sudije donele desetak bodova vise i koji bi bili na petom mestu da nije tih sudija.

jatiguz

pre 5 godina

Zamislite da neko Zvezdi da ovakav ili slican gol, pa kontam da bi prvenstvo bilo prekinuto u roku od 3 dana od odigravanja te utakmice.
(Bodibond, 07. februar 2019 12:05)

Gresis sine, silno gresis....:)))

NoName

pre 5 godina

I ja sam sudija, fudbalski i odgovorno tvrdim da osim pocetnicima u beton ligi ovakva stvar ne moze da se desi. Da li je lopta izasla u aut ili gol aut je prosto nemoguce ne videti kao pomocni sudija.
To je kao da ne vidite vrata a gledate u njih... Nemoguce
(Kursula, 07. februar 2019 11:27)

Šta ne može da se desi? Šta on nije video a ti jesi? Prestanite da menjate teze pričom da on nešto nije video. Upravo suprotno, čovek je video loptu u mreži i to što je video on je i dosudio. Čak i ovaj snimak koji nije iz pravog ugla dokazuje da je on bio u pravu.

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

Boli i vas pantere onaj PENAL koji je realizovao SUMA, zato toliko nipodastavate i omalovazavate Sejdubu a znate da je bolji igrac i od Melega, Bena i od Ebesilija i zajedno i pojedinacno. Jedina mana mu je visina.

PAOK

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33)

Po ovome se vidi zasto se braca sa Olimpijakosom.

NoName

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.
(Nikad kao Bane . . ., 07. februar 2019 12:34)

O čemu pričaš, čoveče? Kako nije mogao da vidi sa svoje pozicije? Sudija Đokić je onaj sudija IZA GOLA, ne onaj pomoćni pored aut linije. Ko može da vidi ako ne sudija koji stoji iza gola, pored prve stative? Može Željko Pantić, je l da? Arhitekte i geometri..

Bodibond

pre 5 godina

Ode Elvis Prisli, jos da se penzionisu Robert Kis-Cepegi, Novak Simovic, Majo Vujovic, Danilo Grujic, Vlado Glodjovic, Pera Piper, Zoran Siroki i pogotovo Joca Segrt pa da gledamo regularno i posteno prvenstvo.

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju ! 
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju ! 
Ne suditi penal za protivnika 22g ! 
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici ! 
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !
(ntt, 07. februar 2019 14:58)

Pa-pa-paranoja...Pantiću ti li.si ?!

truth

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah

Tito-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
(webb, 07. februar 2019 10:33) 

Није "тај гол" него гола није ни било.
(Александар, 07. februar 2019 15:30)

Bilo, bilo...ili i dalje verujes geometru da nije ?!

Александар

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome.
(webb, 07. februar 2019 10:33)

Није "тај гол" него гола није ни било.

NoName

pre 5 godina

Glupe li nacije... FIFA mu oduzme licencu al ipak covek jos bolji sudija verovatno.
(Los Covek, 07. februar 2019 11:17)

Nije njemu Fifa oduzela licencu, čovek ne može da sudi Uefa takmičenja jer ima previše godina. Kolina je iz istog razloga izgubio licencu iako je bio najbolji sudija.

anti šajberovac

pre 5 godina

sad će on kao i Mrakić ("srce nije dalo da sudim protiv zvezde") u odbor za delegiranje sudija.
Šipka, Delević, Babarogić, Mrakić...svi posle sudijske karijere uhljebljenje našli preko zvezde

Nikad kao Bane . . .

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.
(Bojan, 7. februar 2019 11:27)

Upravo u tome je stvar. Sa pozicije gde je sudija Djokic stajao u tom trenutku (nije se postavio kako treba, i posle se poravnao sa linijom ali kasno) nikako nije moglo da se zakljuci da li je bio gol, a on je signalizirao glavnom sudiji iako je ovaj pustio da se nastavi igra. Pomocni sudija to radi samo ako je siguran, a on sa svoje pozicije nikako nije mogao da bude siguran, osim ako je u tom trenutku bio metar levo od svog tela.

АCM

pre 5 godina

Nije prešla liniju, reče Drobnjak i dade trojku iz auta.
(Prešla je liniju, 7. februar 2019 16:44)
Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu, pa i seriju posle! Čitavu utakmicu je Zvezda lomila, ali nije uspela da slomi Partizan i ta trojka je stigla kao kazna, čak su i sudije mimo toga više bile na Zvezdinoj strani. I baš sam čekao da vidim šta će da izjave iz crveno - belog tabora (iskreno se nadao da će da priznaju poraz i sportski čestitaju protivniku), a onda video naslov "Gurović i Karadžić: Jovčića treba gepekovati! " Od tad je krenulo da se izmišlja gepekovanje koje teško da će ikad prestati da se spominje...

Bodibond

pre 5 godina

Koliko vas boli taj gol...bas boli cim ga pamtite samo po tome. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (webb, 7. februar 2019 10:33) 

A jel te boli i onaj gol Krasnodaru?

Mlan

pre 5 godina

Najjaci su ovi sto placu i govore da nije presla...samo lazu sebe...imaju oko vrlo dobro sada da vide da nije 1cm presla, kako je to sad toliko ocigledno da je ostala lopta mozda 1cm na liniji? Kako ste to sad svi videli to me zanima? ali dobro, dobicete 3 komada sad za nekoliko nedelja pa onda necete vise pricati vec cete pobeci na parking.
Ja bih voleo da vam damo u 95. min iz nepostojeceg penala, ali na zalost bice lagano sa vama jer imate ekipu za 4. mesto

djuka_pg

pre 5 godina

Imaju jednu utakmicu u prvenstvu gde ih protivnik ne pusta... I tu utakmicu ih Partizan oduci od fudbala, ali zato zavrse sudije da im pomognu I tripuju se da su mocna ekipa.... Hahahahahahahahahahaahahahahahah
(truth, 07. februar 2019 13:40)

Jesi gledao ovu generalku sa ekipom Mladosti iz sela Doboj kraj Kaknja. I tu su se sudije 'navrzle' na vas sto bi rekao vas nepristrasni komentator, dva crvena. Svako ko oci ima vidi na sta licite a ta prica oko sudija ne pije vodu. Bolje da gledate kako da se oslobodite ovih 'bombasa' koji vas urnisase skroz i koji vam zakazuju generalke protiv Mladosti iz sela Doboja kod Kaknja .

ljupce

pre 5 godina

@tako to ide u srbiji

posto niko nece da ti odgovori,evo ja cu,meni nije tesko.prvo da te pitam,zasto pises neistine i lazes ovde sve nas koji komentarisemo?poslednja utakmica koju je sudio majo vujovic je bila finale kupa partizan-mladost i tada je kao poklon dobio dres partizana.koje ovacije na rajku kad se finale kupa igralo u surdulici?brate mili bas si ga preterao.nemojte da lazete vise molim vas.jedino ako se tebi stadion surdulice ucinio da je zvezdin,a dres tvog kluba koji je crno bele boje ucinio crveno beli.ja razumem da navijas za drugi klub,ali preterujes bas mnogo preterujes.bio cak i prenos na areni te utakmice i opet pises lazi.zasto?dokle vise?

Fk SNS Crvena Vucic Zvezda

pre 5 godina

Ovi još nisu istupili iz lige ?!
Golman vam nije vratio drzavljanstvo ?!
(Tito partija crno bela SNS armija, 7. februar 2019 13:00)
E spineru moj zna se ko dobija najvise para i ciji se dugovi DRAMATICNO smanjuju za vreme SNS-a!!

baldhawk

pre 5 godina

kao što se uvek ogradim od navijačkih prepucavanja, tako ću i sada. Pogledajte samo ovu facu, ovaj markantan lik, i sve će biti jasno. A ako je onako napisao saopštenje, to je mega kraljevski. "E ćao, neću više, uvredio sam se".

Stefan

pre 5 godina

Nije bio jedini put kad je podigao prasinu,2016 je iskljucio Bozovica zato sto mu je pred praznim tribina rekao sta sviras **nju jedan!? Pa sta je trebao da uradi? On mora biti autoritet na terenu a ne da ga omalovazava svaka seljacina. Sta li je onaj Bozovic uopste i trazio u Zvedi,Milojevic je gospodin za njega a koliko je strucniji necu ni da pricam

Bojan

pre 5 godina

Neverovatno da nijedna strana nece da kaze istinu, a to je da SE NE MOZE UTVRDITI DA LI JE BIO GOL. Svako navijacki zakljucuje, sto nema veze sa zdravim razumom.

tako to ide u Srbiji

pre 5 godina

Tako je isto i Majo Vujović, obavio svoju svetu dužnost pa otišao u zasluženu penziju, uz ovacije sa "Rajka" i dres svog voljenog kluba. Tako sad isto i Đokić. Dve nove Zvezdine zvezde, a taj status čeka sigurno i Srana Obradovića.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Pa i onaj što je Milijašu poništio gol u kupu se odmah penzionisao
(milek
To je verovatno jedini "sporni" momenat u poeslednjih 10-15 godina koji nije isao zvezdi na ruku i samo taj "gol" koji uopste i njije sporan pominjete.Tada je jos bio u opticaju"pasivan ofsajd,t.j.trenutak kada sudija sam procenjuje dali igrac koji je u ofsajdu ima uticaj na dalju igru.Milijas je tada bio u ofsajdu,i tada se to tako radilo,sve po pravilima.A,kada bi ja ovde napisao koliko je Partizan ostecen u derbijama samo od sudijatrebalo bi mi 232314 reci,i onaj "ja nisam robot' ne bi mi dopustio ni 1/8 !!!Poceo bih sa jedno 50 tak derbija bez penala,a verovatno bih zavrsio sa nepriznatim golovima Ilica Ivica Ilijeva Bogunovica,a pomenuo bih i ovog nazovi ga "NE GOLA"-boacija,koji ga samo zvezdin slavljenik -rumeni video.To zmedju-radilo bi se o penalima,spornim situacijama,sudijama koje su navlacile za drzavnu mezimicu.

PFC

pre 5 godina

No Name
O ovom sudiji dovoljno govori sto nije video kada je lopta izasla metar u gol aut aZvezda iz te akcije dala gol,sudija Djokic nista nije video i napravio se lud,a mogao je da vidi da je lopta usla u gol,ma da kako da ne

ACM

pre 5 godina

Vi što se prepucavate da li je bio gol ili ne, da li ste gledali Siti - Liverpul na samom početku godine i situaciju kad smo svi bili 100 % ubeđeni da je Liverpulu regularan gol poništen? Gol tehnologija je rekla da gola nije bilo! Pri udarcu Boaćija lopta je još manje prešla gol crtu tako da nije za verovati da je gol bio regularan, ali nekima nije u interesu da se uvede to !

Oto

pre 5 godina

Da on nije bio sudija iza gola kada nije video loptu metar u gol autu pre Zvezdinog gola na derbiju,pa i da mu poverujem da je gol...
Ovako,sto rece dole @covek

ntt

pre 5 godina

Priznati gol i kada lopta prethodno pređe gol-aut liniju !
Priznati gol iako lopta ne pređe gol liniju !
Ne suditi penal za protivnika 22g !
Suditi i po 2 penala za poluvreme mezimici !
Isključivati protivničkd igrače kada god je moguće !

fenomen

pre 5 godina

U penziju? Kad ce njegovi sledbenici da podju njegovim putem? Ima ih ohoho. Srdjo, Majo, Piper, Segrt, Siroki, Bojan Ilic, Nikolic. Ima ih još, nek mi ne zamere sto trenutno ne mogu da se setm njihovih imena.

nele

pre 5 godina

"Gotovo 12 godina je prošlo od te famozne trojke, a ja i dalje ne mogu da verujem da iko misli da je Zvezda zbog toga izgubila utakmicu..
@АCM,"
Ne nije izgubila zbog te trojke. Priznata mu je trojka iz auta na 2sekunde do kraja utakmice pri vodjstvu Zvezde od pola kosa. Verovatno bi za tih preostalih 2 sekunde Partizan stigao da oduzme loptu Zvezdi i postigne pogodak..
Dete, jel ti znas uopste o cemu pricas??? Na jednoj strani tvrdis da sudija nije mogao da vidi da je lopta u golu a nemas ni jedan dokaz a na drugoj da trojka 2sekunde pre kraja kojom je preokrenut rezultat nije odlucila utakmicu?

Veyseloğlu

pre 5 godina

Zavrsio posao, pa onda i karijeru. Extra!
(Lošmi, 7. februar 2019 17:14)
Što?! Da vam nije izmaklo prvo mesto zbog toga? Pa vama Zvezda više i nije najveći rival. Imate vi mnogo veće rivale, one koji su vama ravni. Čuka, Radnički Niš, Napredak, pa čak i Mladost iz Lučana..

srbin

pre 5 godina

Coveku referenca ta situacija, pamtimo ga po tome. Zna onog sudiju? Kojeg? Pa onaj sto priznao Boaciju gol? Ej kakvu karijeru imao i treba da batali sudjenje. Fifa ga skinula sa liste sudija? Koliko lose treba da sudis da se zameris Fifi