Tenis 81

Sreda, 23.01.2019.

08:50

Obuzdao Raonićeve "projektile" – Puj prvi put u polufinalu Grend slema

Francuski teniser Luka Puj plasirao se prvi put u karijeri u polufinale nekog Grend slem turnira.

Obuzdao Raoniæeve "projektile" – Puj prvi put u polufinalu Grend slema IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Milorad

pre 5 godina

Što Đoković srećković, što je on kriv što drugi nemaju pojma. Puj će da mu preda meč u drugom setu, a Nadal u finalu u prvom setu, i opet će da kažete kako je Đoković imao sreću, a na kraju šta to njega briga, bole njega uvo, šta drugi lupetaju.

Posmatrač

pre 5 godina

Raonić kao faktor može bit samoo visina koja ne daje mogućnost da osvoji GS jer često kad mu stane servis uprkos forhendu dobrom on gubi na bekendu to mnogi eksplatišu jer mu nedozvoljava da se kreće kako treba odnosno da se savija u kolenima prilikom riterna od strane protivnika. Pulj je neosporna talenat i kompletan teniser možda od Gaskeaa al"mu fali konstatnost i ojjača psihu.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Bravo za Pulja! Postepeno al" sigurno se vraća gde je bio kad je skliznuo što zbog povreda i loših rezultata. Izgleda kombinacija sa Morezmo je donelo dobrog tj pomak. Iako mu je omiljena podloga beton. Protiv Novaka izgleda nekog pa teško da ima. No'ne treba unapred govorit sigurno. Jer Francuz ima želju da pokuša i postane tek drugi Francuz u istoriji koji je ušao u finale AO Opena pre njega je to bio Conga u muškom singlu kad je reč u sadašnjoj eri svetskog tenisa.

Zdenko

pre 5 godina

Većina ili ne zna ili komentariše bez informisanja i čitanja. Polufinale Nadal-Cicipas se igra sutra u 9.30 četvrtak 24.01. A drugo polufinale Đoković-Puil se igra u petak u isto vreme kad i prvo. Finale je u nedelju.

da da

pre 5 godina

@Rokcy
Ma jok brate, uopšte nije bitno?! A što od početka kukate da je Nadalu lakši žreb, a sada kada i slepac vidi kakve "gromade" od tenisera ima Djoković, i kad i ovaj nejaki Nisikori predade, pa u polufinalu sa eeej Pujem, e sad nije bitno ko skim? Još samo da i ovaj prejaki Puj preda pa da ionako velika smejurija bude kompletna. A mogu da zamislim komentare da su Nadalu predali mec i da polufinale igra sa tamo nekim..ali ne, posto se to Djokovicu desilo, eto NEMA VEZE!

Nebojša

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju. 
(Dacha, 23. januar 2019 10:38) 

Polufinala se igraju u petak i subotu...
(Milan_PT, 23. januar 2019 10:50)

Nadal igra sutra a Novak u petak.

Marco

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Nadal igra sutra a Djokovic u petak, ne pisi nesto sto ne znas.

Milan_PT

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Polufinala se igraju u petak i subotu...

Dacha

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.
(igor, 23. januar 2019 09:29)

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.

zvezdoprc

pre 5 godina

Dakle, Raonić je potpuno razočarao. Njegov tenis je ipak samo dobar servis i ništa više, nema napretka u njegovoj igri i verovatno je ovo njegova labudova pesma. Baš me razočarao.

Filip

pre 5 godina

Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš.
(znanje-imanje) Brate, dal si realan?! :) Treba loto da igras... :)

Autolakirer

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih. 
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!
(dr. Roddick, 23. januar 2019 

Junace, kao kada bi upotedjivao BMW 2002 ti iz sedamdesetih i danasnji BMW 320 i. Ti tvoji u najboljoj formi i sa stilom igre tesko da bi danas prosli drugo kolo nekog GS

Ja

pre 5 godina

Ne moze da bude neko vrhunski teniser koji je visok 2 metra i koji ima samo servis.Serviras 250 na sat ili je as ili ako bude ritern trk na mrezu.To publika ne voli.Ne voli igrace poput Isnera, Querija, Raonica, Karlovica.Kiriosa... Zato ih nema nigde.Americko Australijska filozofija tenisa.Onda na lete poput Rodzera, Novaka koji su penicilin za takve i tu je kraj

dr. Roddick

pre 5 godina

@author

" Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga"

HAhah a kada se vecina strucnjaka slozi da je Federer najbolji svih vremena, onda oni nemaju pojma lol, nolobotovi to bolje znaju.

Evo na kraju danasnjeg meca nole je izjavio da je Fed najbolji svih vremena, naravno to nece objaviti na B92.

Author

pre 5 godina

@dr roddick Ja samo govorim o jačini ere. Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga, samo ne hejteri iz Srbije. A nolobotovac nisam, samo nemam problem sa čuvenim srpskim “nepraštanjem uspeha”.

dominus

pre 5 godina

znanje-imanje

Mislim da Novak lagano osvaja ovaj turnir. Nije Pui tolika zverka kakvim si ga predstavio. Jedino ako brat Grk ne iznenadi i Rafu pa i samog Novaka. Mada cisto sumnjam. Finale Novak Rafa - pobednik Novak u tri, ev. cetiri seta.

Rocky

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.
(da da, 23. januar 2019 08:58)


Kao da je bitno sa kim.ce Novak da igra cetvrt-finale ili finale ...

Pa to i protivnici znaju... Ishod se uvek zna.

Koliko ljudi ozbiljno ne razumeju ovu igru. Ali vole da gledaju. I komentarisu :-)))

Novak je zid. Japanca ce da razmontira. A tek ovog malog....

MC HAMMER

pre 5 godina

(dr. Roddick, 23. januar 2019 09:54)

Do sada, od sada i zauvek je H2H.


Pa ti si sve smesniji :-)) Kao sto je i Rodick bio dok je igrao....

Ali da nema vas takvih... cemu bismo se smejali i koga bismo zezali :-)))

drago

pre 5 godina

Pouille igra odlicno ali imao je srecu sto je Coric, kao i Cilic, ovdje dosao ozlijedjen. Za Cilica se to i zna jer je rekao i prije turnira i u untervjuu na terenu nakon drugog kola.
A i za Corica je jasno kad je do Marseilla (18.02.) prijavio samo AO. A i cijelo vrijeme se zalio na ozlijefu, primao MTO. Inace bi obojica stigli do polufinala.
U svakom slucaju, svaka cast Pouilleu iako je Raonic bio ocajan danas. Djokovic ce ga izbaciti.

DukiNS

pre 5 godina

Koliko je iritantan ovaj naš komentator na Eurosportu. Kao da mu je Raonić rod neki ili je uplatio novac na njega. Pritom Novak će čini mi se lakše izaći na kraj sa Pujom. Sa ovim serverima se nikad ne zna.

Author

pre 5 godina

@dr roddick A ne, nije najjača era. Do ove je postojao jedan teniser sa 14 gs (Pit Sampras), a samo u ovoj eri trojica sa toliko ili više.

igor

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.

jsx

pre 5 godina

Nisikori je bolji od Tijafoa, ali nije nista posebno. Lagan zreb za obojicu (sto ne znaci da ce i da dodju do finala) gotovo podjednako. Djokovic i one sezone kad je igrao najlosiji tenis u zivotu je lagano cistio Nisikorija (moze se reci jedino Nisikorija), tako da sad kad je najbolji na svetu pobedice ga lakse nego Medvedeva.

Slaven Karamehic

pre 5 godina

Ovo jeste iznenadjenje, ali opet momak igra citav turnir fantasticno. Govorite kako Nadal ima lagan zrijeb, a vidite ako novak uzme u sta ne sumnjam igrace sa teniserom koji nema neki znacajni rezultat u karijeri. Ovo ne znaci da je djokovic imao srece sto je ispao Raonic jer da je bio bolji ne bi izgubio sto znaci da je u trenutno losijoj formi i da je bolji prosao. I siguran sam da Puoille pruziti fantastican otpor u polufinalu. Jer imati 62 vinera i 30 gresaka to je fantasticno bez obzira ko vam protivnik bio.

Srdjan

pre 5 godina

Ovaj cijelu proslu godinu nije sastavio 2 dobra meca i sad odmah polufinale. Svakako, mislim da je on laksi protivnik za Novaka od Milosa. Srecno Nole danas!

zeus

pre 5 godina

Psycho,
A po čemu to Ćorić oscilira? Dečko na Australiji dosad nije prvo kolo prošao nikad a ove godine tri da bi ispao u četvrtom! Jesi svjestan koliko su Ćorić i Čilić ušli nespremni u sezonu radi Davis Cupa. Ovaj drugi je Australiju igrao čak i ozljeđen! Pouille je odigrao dobro i to se dečku mora priznati ali igra na turniru gdje mu najbolje odgovara podloga a malo je dobio i psihološki poguranac sa novom trenericom...polako brate, kad se tu malo ispuše i kad dođu neki drugi turniri bit će on opet topovsko meso.

Nebojša

pre 5 godina

Gledao sam higlight sa Ćorićem dobro igra Francuz ovde su svi pričali o Milošu a on je igrao svoju standardnu igru Novak zna da igra protiv njega zna šta da očekuje Puj sa druge strane mu je nepoznanica nisu se nikad sastali očekujem pobedu naravno ali mislim da bi lakše bilo sa Milošem osim ako se Puj ne uplaši pa loše odigra.

Caw

pre 5 godina

Otvoren put ka finalu za Novaka, nema Francuz šta da traži protiv njega.
Jako nezgodan protivnik Nishikori mora Nole da igra agresivno i napada od samog starta, ako se bude branio, slao mlake lopte i čekao greške protivnika ima Japanac da se raspuca a onda je Đoković u velikom problemu

dule

pre 5 godina

Neće čekati nekoliko sati da sazna ime protivnika, znao ga je istog momenta kad je osvojio meč poen. Jedino moze da se nada nekoliko sati da će mu protivnik biti Nišikori.

znanje-imanje

pre 5 godina

Nažalost drvoseča nije imao mnogo šanse. Igrao jeste odlično, mnogo fenomenalnih voleja izvadio, pokazao veliku stabilnost... Ali dobro da je i set uzeo. Ništa on nije "iznenadio" - Luka je naj-talenat koji je eto sazreo. 4 Slema godišnje dođu ko 4 prvenstva sveta. Na ovom, zimskom svetskom prvenstvu te dakle u ovom trenutku najbolji igrač na svetu, ispred Cicipasa, je Luka Pui. Već protiv Ćorića je pokazao i konstantnost koju ranije nije imao. Ovde posebno zabrinjava i što tako dobro brani-napada od prve slajs serve u stranu. Ako ga Miloš tu nije našao ceo meč Novak će još teže.
Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš. Time bi Novak zadržao 49% šansi u polufinalu. Više nije ni bitno zašto je došao na AO ovako; nažalost ovo nije ni ona situacija kada je bar fit, pa do forme ide kroz mečeve. Ali OK, sam je kriv. Ako Novak prođe super, ako Luka biće zasluženo skroz.

митар пфк

pre 5 godina

Раона изненада , након серије добрих мечева није био на нивоу !! Превише грешака , ни севис га није служио ...Лукаш смирен , концентрисан и добар повремено !! Свакако вјероватно против Новака , шансе су му у промилима!!! Овакве типове играча , Ђоковић рутински шаље кући...

dr. Roddick

pre 5 godina

@Author

Od kada to nolobotovi racunaju GS titule kao merilo? Do sada je to bio H2H

lol

Da se Borg i Sampras ukljuce na ATP tour imali bi jos jacu konkurenciju jer ima jos vise osvajaca GS-a u igri? :D

lol

Stefan

pre 5 godina

E baš mi je drago zbog Puja, a i u inat ovom komentatoru eurosporta, navija za Raonica kao da je srbin, a on ni u Crnu goru nije na more otišao.

Smeh

pre 5 godina

Koliko srece za Noloa kao za pantere u Evrokupu!!
(Grobar, 23. januar 2019 09:26)

Šta reći za ovakav mozak. Mora da ti je vodilja u životu rečenica iz pesme Riblje Čorbe "Kako je lepo biti glup".

Psycho

pre 5 godina

E ovo već nisam očekivao. Ajde i Ćorića koji oscilira samo tako, ali Raonića koji je možda i u formi života... Dobio Wawrinku, Kirjosa, Raonića... Puj je konačno krenuo da pokazuje ono što zna. A to je da je vanserijski talenat. Šta je bilo sa njim prošle sezone, to je engima... Pričamo o igraču koji je tukao Nadala na Slemu, i to u tajbrejku 5. setog na US Openu... 2 QF na Slemovima. W i US Open, sada i SF na AO. Dečko je, bez dileme, kompletan teniser. Ima jako unikatan servis, forhend kao glavno oružje, bekhend odličan. Valjda ga je Morezmo malo smirila... Sve čestitke Milošu na sjajnom tuniru!

Smeh

pre 5 godina

@dr. Roddick

Pa kako drugačije kazati kada jedan Federer nije došao ni do 4 najbolja? Ah ti si komšija. Jasno je onda zašto pišeš gluposti.

bmiles

pre 5 godina

Da ne komentarisem izvrsnu igru Puja, ali Raonic sa ovakvom igrom nikad nece osvojiti GS!Tvrdoglavo se uzdao da ce njegov servis uvek biti to odlucujuce oruzje,ali je veceras naisao na tenisera koji izvrsno reternira i sem bljeska u taj-brejku treceg seta i ponekog izvrsnog proigravanja na mrezi ama bas nista nije preneo kao u igri sa Zverevim.Ni najveci strucnjaci nisu ovo mogli da predvide,glatku i cistu pobedu Francuza za jos jedno cudo danasnjeg dana!

dr. Roddick

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih.
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!

Mikloš salamander

pre 5 godina

Puj iznenadio diva iz Podgorice !!.,Kada vidimo kako je Raonic odigrao prethodne meceve mozemo reci slobodno da je ovo veliko iznenadjenje,poruka,Milose brate,ne tuguj,ne placi,glavu gore,osvetiće tebe Nole sa laganih 30

Dario.

pre 5 godina

Ako Novak danas pobedi Nisikorija, razmontirace ovog Francuza u polufinalu. Bice ono klasicno, prvo polufinale, trema, prvi set gubi vec u svlacionici, prepun stadion a sa druge strane najbolji riterner sveta

DzoniKg

pre 5 godina

Nesto razmisljam, svi smo navijali za Puja, kako bi Novaku dosao laksi protivnik, ali kako je on laksi ako je pobedio svog protivnika u 1/4 finala??? Tacnije, pocistio je Raonica s terena!

marek hamšiković

pre 5 godina

A svi pričali da će polufinale biti Đoković-Raonić,eto vidite šta se desi kad nekog podcenite,tako da nemojte pričati da je Novak već u polufinalu,polako nadamo se da će proći ali nije Nišikori duduk,ajmo Noleee!

da da

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.

Psycho

pre 5 godina

E ovo već nisam očekivao. Ajde i Ćorića koji oscilira samo tako, ali Raonića koji je možda i u formi života... Dobio Wawrinku, Kirjosa, Raonića... Puj je konačno krenuo da pokazuje ono što zna. A to je da je vanserijski talenat. Šta je bilo sa njim prošle sezone, to je engima... Pričamo o igraču koji je tukao Nadala na Slemu, i to u tajbrejku 5. setog na US Openu... 2 QF na Slemovima. W i US Open, sada i SF na AO. Dečko je, bez dileme, kompletan teniser. Ima jako unikatan servis, forhend kao glavno oružje, bekhend odličan. Valjda ga je Morezmo malo smirila... Sve čestitke Milošu na sjajnom tuniru!

Stefan

pre 5 godina

E baš mi je drago zbog Puja, a i u inat ovom komentatoru eurosporta, navija za Raonica kao da je srbin, a on ni u Crnu goru nije na more otišao.

Srdjan

pre 5 godina

Ovaj cijelu proslu godinu nije sastavio 2 dobra meca i sad odmah polufinale. Svakako, mislim da je on laksi protivnik za Novaka od Milosa. Srecno Nole danas!

marek hamšiković

pre 5 godina

A svi pričali da će polufinale biti Đoković-Raonić,eto vidite šta se desi kad nekog podcenite,tako da nemojte pričati da je Novak već u polufinalu,polako nadamo se da će proći ali nije Nišikori duduk,ajmo Noleee!

DzoniKg

pre 5 godina

Nesto razmisljam, svi smo navijali za Puja, kako bi Novaku dosao laksi protivnik, ali kako je on laksi ako je pobedio svog protivnika u 1/4 finala??? Tacnije, pocistio je Raonica s terena!

Caw

pre 5 godina

Otvoren put ka finalu za Novaka, nema Francuz šta da traži protiv njega.
Jako nezgodan protivnik Nishikori mora Nole da igra agresivno i napada od samog starta, ako se bude branio, slao mlake lopte i čekao greške protivnika ima Japanac da se raspuca a onda je Đoković u velikom problemu

DukiNS

pre 5 godina

Koliko je iritantan ovaj naš komentator na Eurosportu. Kao da mu je Raonić rod neki ili je uplatio novac na njega. Pritom Novak će čini mi se lakše izaći na kraj sa Pujom. Sa ovim serverima se nikad ne zna.

Smeh

pre 5 godina

Koliko srece za Noloa kao za pantere u Evrokupu!!
(Grobar, 23. januar 2019 09:26)

Šta reći za ovakav mozak. Mora da ti je vodilja u životu rečenica iz pesme Riblje Čorbe "Kako je lepo biti glup".

митар пфк

pre 5 godina

Раона изненада , након серије добрих мечева није био на нивоу !! Превише грешака , ни севис га није служио ...Лукаш смирен , концентрисан и добар повремено !! Свакако вјероватно против Новака , шансе су му у промилима!!! Овакве типове играча , Ђоковић рутински шаље кући...

Slaven Karamehic

pre 5 godina

Ovo jeste iznenadjenje, ali opet momak igra citav turnir fantasticno. Govorite kako Nadal ima lagan zrijeb, a vidite ako novak uzme u sta ne sumnjam igrace sa teniserom koji nema neki znacajni rezultat u karijeri. Ovo ne znaci da je djokovic imao srece sto je ispao Raonic jer da je bio bolji ne bi izgubio sto znaci da je u trenutno losijoj formi i da je bolji prosao. I siguran sam da Puoille pruziti fantastican otpor u polufinalu. Jer imati 62 vinera i 30 gresaka to je fantasticno bez obzira ko vam protivnik bio.

bmiles

pre 5 godina

Da ne komentarisem izvrsnu igru Puja, ali Raonic sa ovakvom igrom nikad nece osvojiti GS!Tvrdoglavo se uzdao da ce njegov servis uvek biti to odlucujuce oruzje,ali je veceras naisao na tenisera koji izvrsno reternira i sem bljeska u taj-brejku treceg seta i ponekog izvrsnog proigravanja na mrezi ama bas nista nije preneo kao u igri sa Zverevim.Ni najveci strucnjaci nisu ovo mogli da predvide,glatku i cistu pobedu Francuza za jos jedno cudo danasnjeg dana!

Marco

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Nadal igra sutra a Djokovic u petak, ne pisi nesto sto ne znas.

Filip

pre 5 godina

Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš.
(znanje-imanje) Brate, dal si realan?! :) Treba loto da igras... :)

Nebojša

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju. 
(Dacha, 23. januar 2019 10:38) 

Polufinala se igraju u petak i subotu...
(Milan_PT, 23. januar 2019 10:50)

Nadal igra sutra a Novak u petak.

Author

pre 5 godina

@dr roddick A ne, nije najjača era. Do ove je postojao jedan teniser sa 14 gs (Pit Sampras), a samo u ovoj eri trojica sa toliko ili više.

dominus

pre 5 godina

znanje-imanje

Mislim da Novak lagano osvaja ovaj turnir. Nije Pui tolika zverka kakvim si ga predstavio. Jedino ako brat Grk ne iznenadi i Rafu pa i samog Novaka. Mada cisto sumnjam. Finale Novak Rafa - pobednik Novak u tri, ev. cetiri seta.

Autolakirer

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih. 
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!
(dr. Roddick, 23. januar 2019 

Junace, kao kada bi upotedjivao BMW 2002 ti iz sedamdesetih i danasnji BMW 320 i. Ti tvoji u najboljoj formi i sa stilom igre tesko da bi danas prosli drugo kolo nekog GS

jsx

pre 5 godina

Nisikori je bolji od Tijafoa, ali nije nista posebno. Lagan zreb za obojicu (sto ne znaci da ce i da dodju do finala) gotovo podjednako. Djokovic i one sezone kad je igrao najlosiji tenis u zivotu je lagano cistio Nisikorija (moze se reci jedino Nisikorija), tako da sad kad je najbolji na svetu pobedice ga lakse nego Medvedeva.

zvezdoprc

pre 5 godina

Dakle, Raonić je potpuno razočarao. Njegov tenis je ipak samo dobar servis i ništa više, nema napretka u njegovoj igri i verovatno je ovo njegova labudova pesma. Baš me razočarao.

Author

pre 5 godina

@dr roddick Ja samo govorim o jačini ere. Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga, samo ne hejteri iz Srbije. A nolobotovac nisam, samo nemam problem sa čuvenim srpskim “nepraštanjem uspeha”.

Mikloš salamander

pre 5 godina

Puj iznenadio diva iz Podgorice !!.,Kada vidimo kako je Raonic odigrao prethodne meceve mozemo reci slobodno da je ovo veliko iznenadjenje,poruka,Milose brate,ne tuguj,ne placi,glavu gore,osvetiće tebe Nole sa laganih 30

igor

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.

Dario.

pre 5 godina

Ako Novak danas pobedi Nisikorija, razmontirace ovog Francuza u polufinalu. Bice ono klasicno, prvo polufinale, trema, prvi set gubi vec u svlacionici, prepun stadion a sa druge strane najbolji riterner sveta

Rocky

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.
(da da, 23. januar 2019 08:58)


Kao da je bitno sa kim.ce Novak da igra cetvrt-finale ili finale ...

Pa to i protivnici znaju... Ishod se uvek zna.

Koliko ljudi ozbiljno ne razumeju ovu igru. Ali vole da gledaju. I komentarisu :-)))

Novak je zid. Japanca ce da razmontira. A tek ovog malog....

Nebojša

pre 5 godina

Gledao sam higlight sa Ćorićem dobro igra Francuz ovde su svi pričali o Milošu a on je igrao svoju standardnu igru Novak zna da igra protiv njega zna šta da očekuje Puj sa druge strane mu je nepoznanica nisu se nikad sastali očekujem pobedu naravno ali mislim da bi lakše bilo sa Milošem osim ako se Puj ne uplaši pa loše odigra.

dule

pre 5 godina

Neće čekati nekoliko sati da sazna ime protivnika, znao ga je istog momenta kad je osvojio meč poen. Jedino moze da se nada nekoliko sati da će mu protivnik biti Nišikori.

Ja

pre 5 godina

Ne moze da bude neko vrhunski teniser koji je visok 2 metra i koji ima samo servis.Serviras 250 na sat ili je as ili ako bude ritern trk na mrezu.To publika ne voli.Ne voli igrace poput Isnera, Querija, Raonica, Karlovica.Kiriosa... Zato ih nema nigde.Americko Australijska filozofija tenisa.Onda na lete poput Rodzera, Novaka koji su penicilin za takve i tu je kraj

Smeh

pre 5 godina

@dr. Roddick

Pa kako drugačije kazati kada jedan Federer nije došao ni do 4 najbolja? Ah ti si komšija. Jasno je onda zašto pišeš gluposti.

MC HAMMER

pre 5 godina

(dr. Roddick, 23. januar 2019 09:54)

Do sada, od sada i zauvek je H2H.


Pa ti si sve smesniji :-)) Kao sto je i Rodick bio dok je igrao....

Ali da nema vas takvih... cemu bismo se smejali i koga bismo zezali :-)))

drago

pre 5 godina

Pouille igra odlicno ali imao je srecu sto je Coric, kao i Cilic, ovdje dosao ozlijedjen. Za Cilica se to i zna jer je rekao i prije turnira i u untervjuu na terenu nakon drugog kola.
A i za Corica je jasno kad je do Marseilla (18.02.) prijavio samo AO. A i cijelo vrijeme se zalio na ozlijefu, primao MTO. Inace bi obojica stigli do polufinala.
U svakom slucaju, svaka cast Pouilleu iako je Raonic bio ocajan danas. Djokovic ce ga izbaciti.

znanje-imanje

pre 5 godina

Nažalost drvoseča nije imao mnogo šanse. Igrao jeste odlično, mnogo fenomenalnih voleja izvadio, pokazao veliku stabilnost... Ali dobro da je i set uzeo. Ništa on nije "iznenadio" - Luka je naj-talenat koji je eto sazreo. 4 Slema godišnje dođu ko 4 prvenstva sveta. Na ovom, zimskom svetskom prvenstvu te dakle u ovom trenutku najbolji igrač na svetu, ispred Cicipasa, je Luka Pui. Već protiv Ćorića je pokazao i konstantnost koju ranije nije imao. Ovde posebno zabrinjava i što tako dobro brani-napada od prve slajs serve u stranu. Ako ga Miloš tu nije našao ceo meč Novak će još teže.
Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš. Time bi Novak zadržao 49% šansi u polufinalu. Više nije ni bitno zašto je došao na AO ovako; nažalost ovo nije ni ona situacija kada je bar fit, pa do forme ide kroz mečeve. Ali OK, sam je kriv. Ako Novak prođe super, ako Luka biće zasluženo skroz.

Dacha

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.
(igor, 23. januar 2019 09:29)

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.

dr. Roddick

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih.
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!

da da

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.

Zdenko

pre 5 godina

Većina ili ne zna ili komentariše bez informisanja i čitanja. Polufinale Nadal-Cicipas se igra sutra u 9.30 četvrtak 24.01. A drugo polufinale Đoković-Puil se igra u petak u isto vreme kad i prvo. Finale je u nedelju.

dr. Roddick

pre 5 godina

@author

" Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga"

HAhah a kada se vecina strucnjaka slozi da je Federer najbolji svih vremena, onda oni nemaju pojma lol, nolobotovi to bolje znaju.

Evo na kraju danasnjeg meca nole je izjavio da je Fed najbolji svih vremena, naravno to nece objaviti na B92.

zeus

pre 5 godina

Psycho,
A po čemu to Ćorić oscilira? Dečko na Australiji dosad nije prvo kolo prošao nikad a ove godine tri da bi ispao u četvrtom! Jesi svjestan koliko su Ćorić i Čilić ušli nespremni u sezonu radi Davis Cupa. Ovaj drugi je Australiju igrao čak i ozljeđen! Pouille je odigrao dobro i to se dečku mora priznati ali igra na turniru gdje mu najbolje odgovara podloga a malo je dobio i psihološki poguranac sa novom trenericom...polako brate, kad se tu malo ispuše i kad dođu neki drugi turniri bit će on opet topovsko meso.

dr. Roddick

pre 5 godina

@Author

Od kada to nolobotovi racunaju GS titule kao merilo? Do sada je to bio H2H

lol

Da se Borg i Sampras ukljuce na ATP tour imali bi jos jacu konkurenciju jer ima jos vise osvajaca GS-a u igri? :D

lol

da da

pre 5 godina

@Rokcy
Ma jok brate, uopšte nije bitno?! A što od početka kukate da je Nadalu lakši žreb, a sada kada i slepac vidi kakve "gromade" od tenisera ima Djoković, i kad i ovaj nejaki Nisikori predade, pa u polufinalu sa eeej Pujem, e sad nije bitno ko skim? Još samo da i ovaj prejaki Puj preda pa da ionako velika smejurija bude kompletna. A mogu da zamislim komentare da su Nadalu predali mec i da polufinale igra sa tamo nekim..ali ne, posto se to Djokovicu desilo, eto NEMA VEZE!

Poštovalac igre

pre 5 godina

Bravo za Pulja! Postepeno al" sigurno se vraća gde je bio kad je skliznuo što zbog povreda i loših rezultata. Izgleda kombinacija sa Morezmo je donelo dobrog tj pomak. Iako mu je omiljena podloga beton. Protiv Novaka izgleda nekog pa teško da ima. No'ne treba unapred govorit sigurno. Jer Francuz ima želju da pokuša i postane tek drugi Francuz u istoriji koji je ušao u finale AO Opena pre njega je to bio Conga u muškom singlu kad je reč u sadašnjoj eri svetskog tenisa.

Milorad

pre 5 godina

Što Đoković srećković, što je on kriv što drugi nemaju pojma. Puj će da mu preda meč u drugom setu, a Nadal u finalu u prvom setu, i opet će da kažete kako je Đoković imao sreću, a na kraju šta to njega briga, bole njega uvo, šta drugi lupetaju.

Posmatrač

pre 5 godina

Raonić kao faktor može bit samoo visina koja ne daje mogućnost da osvoji GS jer često kad mu stane servis uprkos forhendu dobrom on gubi na bekendu to mnogi eksplatišu jer mu nedozvoljava da se kreće kako treba odnosno da se savija u kolenima prilikom riterna od strane protivnika. Pulj je neosporna talenat i kompletan teniser možda od Gaskeaa al"mu fali konstatnost i ojjača psihu.

Milan_PT

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Polufinala se igraju u petak i subotu...

da da

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.

dr. Roddick

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih.
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!

Dacha

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.
(igor, 23. januar 2019 09:29)

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.

znanje-imanje

pre 5 godina

Nažalost drvoseča nije imao mnogo šanse. Igrao jeste odlično, mnogo fenomenalnih voleja izvadio, pokazao veliku stabilnost... Ali dobro da je i set uzeo. Ništa on nije "iznenadio" - Luka je naj-talenat koji je eto sazreo. 4 Slema godišnje dođu ko 4 prvenstva sveta. Na ovom, zimskom svetskom prvenstvu te dakle u ovom trenutku najbolji igrač na svetu, ispred Cicipasa, je Luka Pui. Već protiv Ćorića je pokazao i konstantnost koju ranije nije imao. Ovde posebno zabrinjava i što tako dobro brani-napada od prve slajs serve u stranu. Ako ga Miloš tu nije našao ceo meč Novak će još teže.
Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš. Time bi Novak zadržao 49% šansi u polufinalu. Više nije ni bitno zašto je došao na AO ovako; nažalost ovo nije ni ona situacija kada je bar fit, pa do forme ide kroz mečeve. Ali OK, sam je kriv. Ako Novak prođe super, ako Luka biće zasluženo skroz.

Milan_PT

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Polufinala se igraju u petak i subotu...

dr. Roddick

pre 5 godina

@Author

Od kada to nolobotovi racunaju GS titule kao merilo? Do sada je to bio H2H

lol

Da se Borg i Sampras ukljuce na ATP tour imali bi jos jacu konkurenciju jer ima jos vise osvajaca GS-a u igri? :D

lol

dr. Roddick

pre 5 godina

@author

" Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga"

HAhah a kada se vecina strucnjaka slozi da je Federer najbolji svih vremena, onda oni nemaju pojma lol, nolobotovi to bolje znaju.

Evo na kraju danasnjeg meca nole je izjavio da je Fed najbolji svih vremena, naravno to nece objaviti na B92.

drago

pre 5 godina

Pouille igra odlicno ali imao je srecu sto je Coric, kao i Cilic, ovdje dosao ozlijedjen. Za Cilica se to i zna jer je rekao i prije turnira i u untervjuu na terenu nakon drugog kola.
A i za Corica je jasno kad je do Marseilla (18.02.) prijavio samo AO. A i cijelo vrijeme se zalio na ozlijefu, primao MTO. Inace bi obojica stigli do polufinala.
U svakom slucaju, svaka cast Pouilleu iako je Raonic bio ocajan danas. Djokovic ce ga izbaciti.

da da

pre 5 godina

@Rokcy
Ma jok brate, uopšte nije bitno?! A što od početka kukate da je Nadalu lakši žreb, a sada kada i slepac vidi kakve "gromade" od tenisera ima Djoković, i kad i ovaj nejaki Nisikori predade, pa u polufinalu sa eeej Pujem, e sad nije bitno ko skim? Još samo da i ovaj prejaki Puj preda pa da ionako velika smejurija bude kompletna. A mogu da zamislim komentare da su Nadalu predali mec i da polufinale igra sa tamo nekim..ali ne, posto se to Djokovicu desilo, eto NEMA VEZE!

Stefan

pre 5 godina

E baš mi je drago zbog Puja, a i u inat ovom komentatoru eurosporta, navija za Raonica kao da je srbin, a on ni u Crnu goru nije na more otišao.

zeus

pre 5 godina

Psycho,
A po čemu to Ćorić oscilira? Dečko na Australiji dosad nije prvo kolo prošao nikad a ove godine tri da bi ispao u četvrtom! Jesi svjestan koliko su Ćorić i Čilić ušli nespremni u sezonu radi Davis Cupa. Ovaj drugi je Australiju igrao čak i ozljeđen! Pouille je odigrao dobro i to se dečku mora priznati ali igra na turniru gdje mu najbolje odgovara podloga a malo je dobio i psihološki poguranac sa novom trenericom...polako brate, kad se tu malo ispuše i kad dođu neki drugi turniri bit će on opet topovsko meso.

Caw

pre 5 godina

Otvoren put ka finalu za Novaka, nema Francuz šta da traži protiv njega.
Jako nezgodan protivnik Nishikori mora Nole da igra agresivno i napada od samog starta, ako se bude branio, slao mlake lopte i čekao greške protivnika ima Japanac da se raspuca a onda je Đoković u velikom problemu

Dario.

pre 5 godina

Ako Novak danas pobedi Nisikorija, razmontirace ovog Francuza u polufinalu. Bice ono klasicno, prvo polufinale, trema, prvi set gubi vec u svlacionici, prepun stadion a sa druge strane najbolji riterner sveta

Psycho

pre 5 godina

E ovo već nisam očekivao. Ajde i Ćorića koji oscilira samo tako, ali Raonića koji je možda i u formi života... Dobio Wawrinku, Kirjosa, Raonića... Puj je konačno krenuo da pokazuje ono što zna. A to je da je vanserijski talenat. Šta je bilo sa njim prošle sezone, to je engima... Pričamo o igraču koji je tukao Nadala na Slemu, i to u tajbrejku 5. setog na US Openu... 2 QF na Slemovima. W i US Open, sada i SF na AO. Dečko je, bez dileme, kompletan teniser. Ima jako unikatan servis, forhend kao glavno oružje, bekhend odličan. Valjda ga je Morezmo malo smirila... Sve čestitke Milošu na sjajnom tuniru!

Autolakirer

pre 5 godina

Najjaca era ikad ! Roddick, Safin i ostali su boranija za Pouilla, Medvedeva i slicnih. 
Sve sami osvajaci titula i top 10 igraci u polufinalu!
(dr. Roddick, 23. januar 2019 

Junace, kao kada bi upotedjivao BMW 2002 ti iz sedamdesetih i danasnji BMW 320 i. Ti tvoji u najboljoj formi i sa stilom igre tesko da bi danas prosli drugo kolo nekog GS

DzoniKg

pre 5 godina

Nesto razmisljam, svi smo navijali za Puja, kako bi Novaku dosao laksi protivnik, ali kako je on laksi ako je pobedio svog protivnika u 1/4 finala??? Tacnije, pocistio je Raonica s terena!

igor

pre 5 godina

A zasto Nadalova i nesudjenog Federera strana zreba ima vise vremena za odmor do finala. Drugim recima, zasto se polufinala ne igraju isti dan. Na drugim turnirima se vaze da li je teniser imao koji sat vise za odmor, a ovde dan gore dole nije vazno.

Nebojša

pre 5 godina

Gledao sam higlight sa Ćorićem dobro igra Francuz ovde su svi pričali o Milošu a on je igrao svoju standardnu igru Novak zna da igra protiv njega zna šta da očekuje Puj sa druge strane mu je nepoznanica nisu se nikad sastali očekujem pobedu naravno ali mislim da bi lakše bilo sa Milošem osim ako se Puj ne uplaši pa loše odigra.

Rocky

pre 5 godina

koliko je ovaj sreckovic Djokovic uvek, ne bi me iznenadilo da polufinale igra sa Pujem. Eto vam ga OPASAN protivnik. A puna usta "lakog žreba" za Nadala...Samo ne znam kog krštenog protivnika je sreckovic imao u celom žrebu.
(da da, 23. januar 2019 08:58)


Kao da je bitno sa kim.ce Novak da igra cetvrt-finale ili finale ...

Pa to i protivnici znaju... Ishod se uvek zna.

Koliko ljudi ozbiljno ne razumeju ovu igru. Ali vole da gledaju. I komentarisu :-)))

Novak je zid. Japanca ce da razmontira. A tek ovog malog....

Srdjan

pre 5 godina

Ovaj cijelu proslu godinu nije sastavio 2 dobra meca i sad odmah polufinale. Svakako, mislim da je on laksi protivnik za Novaka od Milosa. Srecno Nole danas!

dominus

pre 5 godina

znanje-imanje

Mislim da Novak lagano osvaja ovaj turnir. Nije Pui tolika zverka kakvim si ga predstavio. Jedino ako brat Grk ne iznenadi i Rafu pa i samog Novaka. Mada cisto sumnjam. Finale Novak Rafa - pobednik Novak u tri, ev. cetiri seta.

marek hamšiković

pre 5 godina

A svi pričali da će polufinale biti Đoković-Raonić,eto vidite šta se desi kad nekog podcenite,tako da nemojte pričati da je Novak već u polufinalu,polako nadamo se da će proći ali nije Nišikori duduk,ajmo Noleee!

митар пфк

pre 5 godina

Раона изненада , након серије добрих мечева није био на нивоу !! Превише грешака , ни севис га није служио ...Лукаш смирен , концентрисан и добар повремено !! Свакако вјероватно против Новака , шансе су му у промилима!!! Овакве типове играча , Ђоковић рутински шаље кући...

Smeh

pre 5 godina

@dr. Roddick

Pa kako drugačije kazati kada jedan Federer nije došao ni do 4 najbolja? Ah ti si komšija. Jasno je onda zašto pišeš gluposti.

MC HAMMER

pre 5 godina

(dr. Roddick, 23. januar 2019 09:54)

Do sada, od sada i zauvek je H2H.


Pa ti si sve smesniji :-)) Kao sto je i Rodick bio dok je igrao....

Ali da nema vas takvih... cemu bismo se smejali i koga bismo zezali :-)))

Ja

pre 5 godina

Ne moze da bude neko vrhunski teniser koji je visok 2 metra i koji ima samo servis.Serviras 250 na sat ili je as ili ako bude ritern trk na mrezu.To publika ne voli.Ne voli igrace poput Isnera, Querija, Raonica, Karlovica.Kiriosa... Zato ih nema nigde.Americko Australijska filozofija tenisa.Onda na lete poput Rodzera, Novaka koji su penicilin za takve i tu je kraj

Author

pre 5 godina

@dr roddick Ja samo govorim o jačini ere. Svi teniski stručnjaci se slažu da je ova jača nego bilo koja druga, samo ne hejteri iz Srbije. A nolobotovac nisam, samo nemam problem sa čuvenim srpskim “nepraštanjem uspeha”.

DukiNS

pre 5 godina

Koliko je iritantan ovaj naš komentator na Eurosportu. Kao da mu je Raonić rod neki ili je uplatio novac na njega. Pritom Novak će čini mi se lakše izaći na kraj sa Pujom. Sa ovim serverima se nikad ne zna.

Author

pre 5 godina

@dr roddick A ne, nije najjača era. Do ove je postojao jedan teniser sa 14 gs (Pit Sampras), a samo u ovoj eri trojica sa toliko ili više.

Smeh

pre 5 godina

Koliko srece za Noloa kao za pantere u Evrokupu!!
(Grobar, 23. januar 2019 09:26)

Šta reći za ovakav mozak. Mora da ti je vodilja u životu rečenica iz pesme Riblje Čorbe "Kako je lepo biti glup".

Mikloš salamander

pre 5 godina

Puj iznenadio diva iz Podgorice !!.,Kada vidimo kako je Raonic odigrao prethodne meceve mozemo reci slobodno da je ovo veliko iznenadjenje,poruka,Milose brate,ne tuguj,ne placi,glavu gore,osvetiće tebe Nole sa laganih 30

Marco

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju.
(Dacha, 23. januar 2019 10:38)

Nadal igra sutra a Djokovic u petak, ne pisi nesto sto ne znas.

Slaven Karamehic

pre 5 godina

Ovo jeste iznenadjenje, ali opet momak igra citav turnir fantasticno. Govorite kako Nadal ima lagan zrijeb, a vidite ako novak uzme u sta ne sumnjam igrace sa teniserom koji nema neki znacajni rezultat u karijeri. Ovo ne znaci da je djokovic imao srece sto je ispao Raonic jer da je bio bolji ne bi izgubio sto znaci da je u trenutno losijoj formi i da je bolji prosao. I siguran sam da Puoille pruziti fantastican otpor u polufinalu. Jer imati 62 vinera i 30 gresaka to je fantasticno bez obzira ko vam protivnik bio.

zvezdoprc

pre 5 godina

Dakle, Raonić je potpuno razočarao. Njegov tenis je ipak samo dobar servis i ništa više, nema napretka u njegovoj igri i verovatno je ovo njegova labudova pesma. Baš me razočarao.

Nebojša

pre 5 godina

Oba muska polufinala se igraju isti dan u petak dok je finale u nedelju. 
(Dacha, 23. januar 2019 10:38) 

Polufinala se igraju u petak i subotu...
(Milan_PT, 23. januar 2019 10:50)

Nadal igra sutra a Novak u petak.

dule

pre 5 godina

Neće čekati nekoliko sati da sazna ime protivnika, znao ga je istog momenta kad je osvojio meč poen. Jedino moze da se nada nekoliko sati da će mu protivnik biti Nišikori.

bmiles

pre 5 godina

Da ne komentarisem izvrsnu igru Puja, ali Raonic sa ovakvom igrom nikad nece osvojiti GS!Tvrdoglavo se uzdao da ce njegov servis uvek biti to odlucujuce oruzje,ali je veceras naisao na tenisera koji izvrsno reternira i sem bljeska u taj-brejku treceg seta i ponekog izvrsnog proigravanja na mrezi ama bas nista nije preneo kao u igri sa Zverevim.Ni najveci strucnjaci nisu ovo mogli da predvide,glatku i cistu pobedu Francuza za jos jedno cudo danasnjeg dana!

jsx

pre 5 godina

Nisikori je bolji od Tijafoa, ali nije nista posebno. Lagan zreb za obojicu (sto ne znaci da ce i da dodju do finala) gotovo podjednako. Djokovic i one sezone kad je igrao najlosiji tenis u zivotu je lagano cistio Nisikorija (moze se reci jedino Nisikorija), tako da sad kad je najbolji na svetu pobedice ga lakse nego Medvedeva.

Filip

pre 5 godina

Vidiš li ti to brate Kei? I sećaš li se stare japanske izreke: Srbija do Tokija? Sada je pravi trenutak da krajem 1. seta prijaviš povredu i sredinom drugog predaš.
(znanje-imanje) Brate, dal si realan?! :) Treba loto da igras... :)

Zdenko

pre 5 godina

Većina ili ne zna ili komentariše bez informisanja i čitanja. Polufinale Nadal-Cicipas se igra sutra u 9.30 četvrtak 24.01. A drugo polufinale Đoković-Puil se igra u petak u isto vreme kad i prvo. Finale je u nedelju.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Bravo za Pulja! Postepeno al" sigurno se vraća gde je bio kad je skliznuo što zbog povreda i loših rezultata. Izgleda kombinacija sa Morezmo je donelo dobrog tj pomak. Iako mu je omiljena podloga beton. Protiv Novaka izgleda nekog pa teško da ima. No'ne treba unapred govorit sigurno. Jer Francuz ima želju da pokuša i postane tek drugi Francuz u istoriji koji je ušao u finale AO Opena pre njega je to bio Conga u muškom singlu kad je reč u sadašnjoj eri svetskog tenisa.

Posmatrač

pre 5 godina

Raonić kao faktor može bit samoo visina koja ne daje mogućnost da osvoji GS jer često kad mu stane servis uprkos forhendu dobrom on gubi na bekendu to mnogi eksplatišu jer mu nedozvoljava da se kreće kako treba odnosno da se savija u kolenima prilikom riterna od strane protivnika. Pulj je neosporna talenat i kompletan teniser možda od Gaskeaa al"mu fali konstatnost i ojjača psihu.

Milorad

pre 5 godina

Što Đoković srećković, što je on kriv što drugi nemaju pojma. Puj će da mu preda meč u drugom setu, a Nadal u finalu u prvom setu, i opet će da kažete kako je Đoković imao sreću, a na kraju šta to njega briga, bole njega uvo, šta drugi lupetaju.