Fudbal 51

Subota, 29.12.2018.

16:37

Milinković-Savić "bombom" stavio tačku na godinu VIDEO

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić postigao je neverovatan gol za svoj Lacio u italijanskom prvenstvu.

Milinkoviæ-Saviæ "bombom" stavio taèku na godinu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

m1k3

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas, okoreli. Nikada to u postovima nisam krio. Ali sam non stop pisao da je SMS jedan od 3 najbolja centralna vezna igraca u Evropi vec danas. On nije zadnji vezni, nije prednji vezni. On je centralni vezni. Njegova igra nema veze sa tim da li je Matic ili Luka ili obojica iza njega. On ne igra u liniji sa njima, ili sa jednim od njih kao sto je genijalni Krstajic pokusao na SP. On do danas nije shvatio poziciju koju igra SMS. Pokusao je da ugura u zanje vezne, posle togau prednje vezne. Prosto mu inteligencija ne dozvoljava da shvati da izmedju te dve linije postoji jos nesto... Interesantno je da mu nije bio problem da na tacno tu poziciju postavi onog nesrecnog Maksimovica...
Od Vas koji pokusavate da okrivite navijace CZ ili PAR za losu sliku i komentare o SMS, gori je jedino onaj lik koji izjednacava SMS-a i Mitrovica...

Dragan

pre 5 godina

Upravo pročitao, Milinković-Savić je ponovo izartan u tim nedelje, drugi put zaredom. Glupo je uopšte diskutovati o medijskim spinovima i navodim stotinama miliona koje vredi Milnković-Savić, koliko stvarno vredi videćemo verovatno na leto, jer pretpostavljam da će ga Lolito prodati nakon sezone. Po mojoj proceni, biće najskuplji srpski igrač na fudbalskom tržištu.

Pera

pre 5 godina

I dalje mislim da je precenjen igrač.
Muslin je bio u pravu što ga nije zvao u repku.
Jedan prosečan fudbaler i ništa posebno.
Daj bože da napreduje vremenom i da ovakav gol kada se igraju mečevi za Srbiju pod velikim pritiskom.

nnn

pre 5 godina

@Milan
Kažete nije odigrao nijedno čestito poluvreme ove godine. Čudno baš, jer prema sajtu koji se bavi fudbalskom statistikom on je drugi najbolje ocenjeni igrač Lacija u utakmicama tek završene polusezone sa prosečnom ocenom 7,22:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Inače, većina srpskih reprezenativaca ima prema ovom izvoru prosečne ocene ispod 7. Čak i ovako van forme i u padu u odnosu na prošlu sezonu on je daleko bolji, cenjeniji i skuplji od svih vaših Nastasića, Milivojevića, Ljajića, Živkovića.. koji se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.
Odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), odnosno glasovima igrača, trenera i sporskih novinara, Sergej je uvršten u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu 2017-2018. Na nedavno održanoj ceremoniji Gran Galla del Calcio, nekoj vrsti Oskara italijanskog fudbala, proglašeni su najbolji, a idealni tim sezone izgleda ovako:
https://www.football-italia.net/131574/serie-team-2017-18

Inače, vama je teško dokazati da njegov menadzer ne određuje cenu nego to radi vlasnik kluba na osnovu igara, pozicije i godina fudbalera, kao i stanja na tržištu, ali vi ćete i dalje prosipati priče da je sva fama oko Sergeja Kežmanovo delo. Mora da imamo najaču ligu u galaksiji čim igrač kao što je Sergej nema mesta u njoj, a ima u idealnoj postavi italijanske lige. Ostavite se tih šupljih priča i zlobe kojom obasipate dečka koji vam ništa u životu nije skrivio.

aco

pre 5 godina

Сергеј је врло добар играч. Може да буде стартер у Бајерну, Арсеналу, Чесију и сличним клубовима. Био је у кризи највише захваљујући председнику Лација и нашем савезу, укључујући и Муслина. Није он, како неки стручњаци кажу, превара од играча.

Xnodeh

pre 5 godina

Ovi sto pljuju po Sergeju mesecima su uglavnom isti oni koji sada hvale! Ja samo znam jedno, da stalno tvrdim da je pitanje vremena, ali ne kada ce ponoviti igre iz prosle sezone, nego biti mnogo bolji od toga! Sergej ce tek biti igracina, samo da pobegne od Lotita i na miru se posveti fudbalu

objektivan zrenjanin

pre 5 godina

Cena od 520 milijardi ne prilici igracu koji daje 3 gola godisnje. Niko ne osporava da decko ima talenat, zablistati na jednoj utakmici u celoj polusezoni i odma ga uzdizati u nebesa je glupost.

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy 
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46) 


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.
(neutralni felsh, 29. decembar 2018 17:09)


zaboravio sam nesto da kazem za te tvoje "komunjarske bliznjakinje" koje pominjes. u skoro svakoj drzavi i svakom sistemu imas par proteziranih klubova ili sportskih drustava - nista tu komunizam nije (bio) izuzetak. imas toga i u spaniji, i u nemackoj, da sad ne nabrajam. imao si i u jugoslaviji, svaka republika po nekoliko - vremenom su to negde postala velika sportska drustva koja sluze (i) za razvoj sporta, jer cesto reprezentacija nije dovoljna da pokrene talente: reprezentacija ih treba ali ih ne proizvodi. to proizvodi dobar i precizan skauting. ne samo u fudbalu nego u mnogim "manjim sportovima", od specificnih atletskih disciplina preko saha pa cak i do vaterpola. tako se na kraju krajeva prave okosnice ekipa. da ne duzim pricu, poenta je da bi i bez "komunjara" ovde bilo proteziranih klubova, po tome nismo toliko specificni jer toga ima svuda po svetu, i to nije toliko lose. nas problem je sto nemamo pravu konkurenciju tim klubovima, neke druge velike klubove koje podupiru ulaganja iz ekonomskih interesa. da, spanija ima paradrzavne tvorevine tipa real-barsa, ali ima i atletiko i sevilju i valensiju da im cesto mrse konce, da se ne razmaze. mi imamo fk jagodina. nista protiv jagodinaca, ali to je nas pravi trenutni problem.
za ostalo si u pravu. sergej je odlican igrac donje sredine terena koji pri napadu ulazi u tudji polukrug, i to je to. samo napet trener bi mu remetio ritam pozicije koju vec igra u klubu i trosio ga u nekim improvizacijama, sto se na mundijalu i desilo. a ovi sto pricaju da "ne vredi par miliona" neka na leto obrate paznju na cene svih igraca na trzistu, u vreme kad real i united i bajern krenu da se renoviraju i pritom gledaju da pazare bas ovakav profil igraca za poziciju. da vidite za kakvu niskoprofilni igrace da kostaju 30-50 miliona, a kamoli nas sergej, igrac izabran u idealnu ekipu kalca sezone, sto se kaze igrac sezone na svojoj poziciji... ma zdravo hejteri.

sergej opet najbolji

pre 5 godina

Kraj polusezone i vreme da se pravi bilans stanja. Prema websajtu koji se bavi fudbalskom statistikom whoscored.com, Sergej je u prvenstvenim utakmicama ove polusezone uz Lucasa Leivu najbolje ocenjeni igrač Lacija sa prosečnom ocenom 7,22.
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Sergej ove sezone nije u formi i na nivou prethodne, pao je kao što neki kažu, ali je i dalje svetska klasa, naročito u poređenju sa ostalim srpskim reprezentativcima od kojih se većina nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.

Bob

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.
(kole, 29. decembar 2018 16:52)

Kanuo ti kecap po tastaturi, idi do kuhinje po krpu ako ti nije mrsko.

Markos

pre 5 godina

Kole
Ajde sad lepo priznaj da imas 120 kila i da si gradjen ko kegla a sport si video samo u igricama i kompjuteru od koga se ne odvajas

Napustio kladionicu

pre 5 godina

Godinu dana ga nema ni na mapi,onda zalepi golcinu i odmah je velik! Prosečan igrač. Pa Krstičić je dao više golova od njega.

Petar

pre 5 godina

Hahaha vidi sad ovo, sad samo pozitivni komentari odjednom...klasicna srbenda. A sto je najveca fora, sve isti ljudi i kritikuju i hvale, samo zavisi od trenutne forme i situacije

nnnn

pre 5 godina

Ono što je apsurdno je činjenica da je Sergej na SP zapravo bio naš najkorisniji igrač,a napadan je najviše kao krivac za tobožnji "neuspeh" (kao da ranije srpska reprezentacija nije doživljavala daleko gore debakle na velikim takmičenjima). Na jednoj utakmici je bio najbolji igrač, na drugoj su ga čuvala po dvojica - trojica Švajcaraca, a čak i kad bi se oslobodio čuvara nije imao kome da da loptu jer saigrača u blizini nije bilo,a srpski tim je igrao dugim loptama na Mitrovića (pa šta će im onda Sergej i njegova tehnička umeća),a u trećoj utakmici je igrajući na novoj poziciji defanzivnim kvalitetima sprečio teži poraz Srbije.
Nije Muslin smenjen zbog njega, nego zbog sopsvenog bezobrazluka i prakse da ucenjuje menadžere i igrače traženjem procenta od transfera. Da Sergej nije pozvan u srpski nacionalni tim, uputila bi mu poziv neka od susednih zemalja (Bosna jer su mu roditelji odatle ili Crna Gora koja je i ranije upućivala pozive srpskim talentima koji nisu imali nastup za A tim Srbije).
Njegova cena je realna. Najače reprezentacije imaju i po nekoliko igrača čija je cena između 50 i 100 miliona. Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi Serije A. Cena koju je odredio vlasnik Lacija bila je u skladu sa stanjem na tržištu i tadašnjim igrama Sergeja. Ne znam čemu se čude ovi pljuvači i zašto dobiju takav nalet besa i ljubomore kad čuju za Sergejevu cenu. Kao da će oni nešto plaćati. Pa smirite se da ne dobijete infrakt, pa će vam onda Sergej i za to biti kriv.

Dragan

pre 5 godina

Gledao sam tekmu, naravno, zbog naših reprezantivaca.Ali, moram početi sa sudijom, ja idiotskije suđenje odavno nisam gledao, podsećalo me na suđenje Briha na Svetskom prevenstvu i tekmu između Srbije i Švajcarske, konstantno je seckao igru, navlači je na stranu Torina u I poluvremu, dosudio je čist penal za Torino, ali samo minut raije nije dosudio 100% faul na Koreom na 20 metara od gola.Crveni kartoni su posebna priča, čista kompezacija.Inzagi je počeo utakmicu kao i u poslednje 3 utakmice, sa Savićem-Milinikovićem po desnoj, a Albertom po levoj strani, nažalost, ovi znalci fudbala, nisu mnogo mogli pokzati zbog konstantnog seckanja igre od strane sudije zbog svake sitnice.Rezultat je prilično realan, obe ekipe su imale svoj šanse, u poslednjih 20 minuta Alberto i Milinković-Savić su malo izgubili snagu i koncetraciju, sasvim razumljivo zbog izuzetno mnogo trčanja i kretanja, zbog toga Lacio i nije više imao 100% šansi do kraja tekme.
Milinković-Savić je odigrao odlično tekmu, kao i poslednje tri, a Lukić je u ovih 20 min. igre pokazao da je potencijal na kojem Torino u budućnosti može ozbiljno računati.Go Milinkovića-Saviča je jedan od najlepših ove sezone.

Velja

pre 5 godina

Na levom krilu Kostic,na desnom Gacinovic.Uspicu Jovic a iza njega Tadic koji ce stalno u toku meca da se rotira sa Gacinovicem jer mali je brz,tehnicar i zna da probije po krilu.Isto tako Tadic moze da asistira i sa krila i kao lazna 9. Iza Tadica sergej kojem se tako omogucava sirok spektar napred i veca mogucnost da asistira a vidite i da moze da tuce spolja.Iza Sergeja Matic da mu cuva ledja i vezuje odbranu sa sredinom.Ostatak ekipe neka satavi neko drugi a mislim da o9d ovog sto sam naveo bolje nemamo.

Milan

pre 5 godina

Stavio tacku na godinu u kojoj je zajedno sa prevarantom Kezmanom sluzio za sprdnju sa svim onim milionima i cirkusima da ga ceo svet trazi, cak i izvan nase galaksije. Transfer nije realizovan jer jos covecanstvo nema tu tehnologiju da ga posalje u drugu dimenziju. Sve je cista laz oko ovog lika i njegovog menadzera, on kakav je nema mesta ni u srpskoj prvoj ligi. Stavio tacku na godinu u kojoj nije odigrao cestito ni jedno poluvreme.

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46)


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.

Novo, nista

pre 5 godina

Nista protiv decka al jedna lasta ne cini prolece... u ovom slucaju jedan gol. Mislim cifre od 100-120 miliona koje se pominju su skroz nerealne. Po sredi moze biti samo pranje para sto je omiljena aktivnost nasih fudbalskih menadzera ma gde da su.

kole

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.

Zdrav Razum

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy

dane

pre 5 godina

Hejteri na aparatima. Momak je dobar igrač, medvedju uslugu su mu učinili vlasnik Lacija sumanutim ciframa koje je tražio za njega i naša fudbalska javnost ( o njenoj kompetentnosti da ne arčim tastaturu ) koja je očekivala previše od njega. O braniocima lika i dela Slavoljuba Muslina starog mahera za ugradjivanje i uzimanje procenta od igrača takodje neću da trošim reči.

Niti on vredi 100 miliona niti je zaslužio onoliku pljuvačinu i potcenjivanja koja su išla dotle kao da je igrač iz zonske lige. Navijam za ovog momka da napravi dobru karijeru, nekonstantnost u njegovim godinama nije ništa strašno i novo.

Ali definitivno je prerastao Lacio, već prošle sezone i time što je ostao u tom klubu sticajem okolnosti, dobio je sezonu u kojoj nema preteran prostor za napredak. Nadam se transferu u neki veći, stabilan klub, sa većim ambicijama i u kome će imati prostor da napreduje i pokaže sav svoj fudbalski talenat. Pamet u glavu i sretno.

dane

pre 5 godina

Hejteri na aparatima. Momak je dobar igrač, medvedju uslugu su mu učinili vlasnik Lacija sumanutim ciframa koje je tražio za njega i naša fudbalska javnost ( o njenoj kompetentnosti da ne arčim tastaturu ) koja je očekivala previše od njega. O braniocima lika i dela Slavoljuba Muslina starog mahera za ugradjivanje i uzimanje procenta od igrača takodje neću da trošim reči.

Niti on vredi 100 miliona niti je zaslužio onoliku pljuvačinu i potcenjivanja koja su išla dotle kao da je igrač iz zonske lige. Navijam za ovog momka da napravi dobru karijeru, nekonstantnost u njegovim godinama nije ništa strašno i novo.

Ali definitivno je prerastao Lacio, već prošle sezone i time što je ostao u tom klubu sticajem okolnosti, dobio je sezonu u kojoj nema preteran prostor za napredak. Nadam se transferu u neki veći, stabilan klub, sa većim ambicijama i u kome će imati prostor da napreduje i pokaže sav svoj fudbalski talenat. Pamet u glavu i sretno.

Markos

pre 5 godina

Kole
Ajde sad lepo priznaj da imas 120 kila i da si gradjen ko kegla a sport si video samo u igricama i kompjuteru od koga se ne odvajas

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46)


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.

nnnn

pre 5 godina

Ono što je apsurdno je činjenica da je Sergej na SP zapravo bio naš najkorisniji igrač,a napadan je najviše kao krivac za tobožnji "neuspeh" (kao da ranije srpska reprezentacija nije doživljavala daleko gore debakle na velikim takmičenjima). Na jednoj utakmici je bio najbolji igrač, na drugoj su ga čuvala po dvojica - trojica Švajcaraca, a čak i kad bi se oslobodio čuvara nije imao kome da da loptu jer saigrača u blizini nije bilo,a srpski tim je igrao dugim loptama na Mitrovića (pa šta će im onda Sergej i njegova tehnička umeća),a u trećoj utakmici je igrajući na novoj poziciji defanzivnim kvalitetima sprečio teži poraz Srbije.
Nije Muslin smenjen zbog njega, nego zbog sopsvenog bezobrazluka i prakse da ucenjuje menadžere i igrače traženjem procenta od transfera. Da Sergej nije pozvan u srpski nacionalni tim, uputila bi mu poziv neka od susednih zemalja (Bosna jer su mu roditelji odatle ili Crna Gora koja je i ranije upućivala pozive srpskim talentima koji nisu imali nastup za A tim Srbije).
Njegova cena je realna. Najače reprezentacije imaju i po nekoliko igrača čija je cena između 50 i 100 miliona. Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi Serije A. Cena koju je odredio vlasnik Lacija bila je u skladu sa stanjem na tržištu i tadašnjim igrama Sergeja. Ne znam čemu se čude ovi pljuvači i zašto dobiju takav nalet besa i ljubomore kad čuju za Sergejevu cenu. Kao da će oni nešto plaćati. Pa smirite se da ne dobijete infrakt, pa će vam onda Sergej i za to biti kriv.

Petar

pre 5 godina

Hahaha vidi sad ovo, sad samo pozitivni komentari odjednom...klasicna srbenda. A sto je najveca fora, sve isti ljudi i kritikuju i hvale, samo zavisi od trenutne forme i situacije

kole

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.

Bob

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.
(kole, 29. decembar 2018 16:52)

Kanuo ti kecap po tastaturi, idi do kuhinje po krpu ako ti nije mrsko.

Zdrav Razum

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy

Dragan

pre 5 godina

Gledao sam tekmu, naravno, zbog naših reprezantivaca.Ali, moram početi sa sudijom, ja idiotskije suđenje odavno nisam gledao, podsećalo me na suđenje Briha na Svetskom prevenstvu i tekmu između Srbije i Švajcarske, konstantno je seckao igru, navlači je na stranu Torina u I poluvremu, dosudio je čist penal za Torino, ali samo minut raije nije dosudio 100% faul na Koreom na 20 metara od gola.Crveni kartoni su posebna priča, čista kompezacija.Inzagi je počeo utakmicu kao i u poslednje 3 utakmice, sa Savićem-Milinikovićem po desnoj, a Albertom po levoj strani, nažalost, ovi znalci fudbala, nisu mnogo mogli pokzati zbog konstantnog seckanja igre od strane sudije zbog svake sitnice.Rezultat je prilično realan, obe ekipe su imale svoj šanse, u poslednjih 20 minuta Alberto i Milinković-Savić su malo izgubili snagu i koncetraciju, sasvim razumljivo zbog izuzetno mnogo trčanja i kretanja, zbog toga Lacio i nije više imao 100% šansi do kraja tekme.
Milinković-Savić je odigrao odlično tekmu, kao i poslednje tri, a Lukić je u ovih 20 min. igre pokazao da je potencijal na kojem Torino u budućnosti može ozbiljno računati.Go Milinkovića-Saviča je jedan od najlepših ove sezone.

aco

pre 5 godina

Сергеј је врло добар играч. Може да буде стартер у Бајерну, Арсеналу, Чесију и сличним клубовима. Био је у кризи највише захваљујући председнику Лација и нашем савезу, укључујући и Муслина. Није он, како неки стручњаци кажу, превара од играча.

Dragan

pre 5 godina

Upravo pročitao, Milinković-Savić je ponovo izartan u tim nedelje, drugi put zaredom. Glupo je uopšte diskutovati o medijskim spinovima i navodim stotinama miliona koje vredi Milnković-Savić, koliko stvarno vredi videćemo verovatno na leto, jer pretpostavljam da će ga Lolito prodati nakon sezone. Po mojoj proceni, biće najskuplji srpski igrač na fudbalskom tržištu.

nnn

pre 5 godina

@Milan
Kažete nije odigrao nijedno čestito poluvreme ove godine. Čudno baš, jer prema sajtu koji se bavi fudbalskom statistikom on je drugi najbolje ocenjeni igrač Lacija u utakmicama tek završene polusezone sa prosečnom ocenom 7,22:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Inače, većina srpskih reprezenativaca ima prema ovom izvoru prosečne ocene ispod 7. Čak i ovako van forme i u padu u odnosu na prošlu sezonu on je daleko bolji, cenjeniji i skuplji od svih vaših Nastasića, Milivojevića, Ljajića, Živkovića.. koji se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.
Odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), odnosno glasovima igrača, trenera i sporskih novinara, Sergej je uvršten u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu 2017-2018. Na nedavno održanoj ceremoniji Gran Galla del Calcio, nekoj vrsti Oskara italijanskog fudbala, proglašeni su najbolji, a idealni tim sezone izgleda ovako:
https://www.football-italia.net/131574/serie-team-2017-18

Inače, vama je teško dokazati da njegov menadzer ne određuje cenu nego to radi vlasnik kluba na osnovu igara, pozicije i godina fudbalera, kao i stanja na tržištu, ali vi ćete i dalje prosipati priče da je sva fama oko Sergeja Kežmanovo delo. Mora da imamo najaču ligu u galaksiji čim igrač kao što je Sergej nema mesta u njoj, a ima u idealnoj postavi italijanske lige. Ostavite se tih šupljih priča i zlobe kojom obasipate dečka koji vam ništa u životu nije skrivio.

Xnodeh

pre 5 godina

Ovi sto pljuju po Sergeju mesecima su uglavnom isti oni koji sada hvale! Ja samo znam jedno, da stalno tvrdim da je pitanje vremena, ali ne kada ce ponoviti igre iz prosle sezone, nego biti mnogo bolji od toga! Sergej ce tek biti igracina, samo da pobegne od Lotita i na miru se posveti fudbalu

sergej opet najbolji

pre 5 godina

Kraj polusezone i vreme da se pravi bilans stanja. Prema websajtu koji se bavi fudbalskom statistikom whoscored.com, Sergej je u prvenstvenim utakmicama ove polusezone uz Lucasa Leivu najbolje ocenjeni igrač Lacija sa prosečnom ocenom 7,22.
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Sergej ove sezone nije u formi i na nivou prethodne, pao je kao što neki kažu, ali je i dalje svetska klasa, naročito u poređenju sa ostalim srpskim reprezentativcima od kojih se većina nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.

Milan

pre 5 godina

Stavio tacku na godinu u kojoj je zajedno sa prevarantom Kezmanom sluzio za sprdnju sa svim onim milionima i cirkusima da ga ceo svet trazi, cak i izvan nase galaksije. Transfer nije realizovan jer jos covecanstvo nema tu tehnologiju da ga posalje u drugu dimenziju. Sve je cista laz oko ovog lika i njegovog menadzera, on kakav je nema mesta ni u srpskoj prvoj ligi. Stavio tacku na godinu u kojoj nije odigrao cestito ni jedno poluvreme.

m1k3

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas, okoreli. Nikada to u postovima nisam krio. Ali sam non stop pisao da je SMS jedan od 3 najbolja centralna vezna igraca u Evropi vec danas. On nije zadnji vezni, nije prednji vezni. On je centralni vezni. Njegova igra nema veze sa tim da li je Matic ili Luka ili obojica iza njega. On ne igra u liniji sa njima, ili sa jednim od njih kao sto je genijalni Krstajic pokusao na SP. On do danas nije shvatio poziciju koju igra SMS. Pokusao je da ugura u zanje vezne, posle togau prednje vezne. Prosto mu inteligencija ne dozvoljava da shvati da izmedju te dve linije postoji jos nesto... Interesantno je da mu nije bio problem da na tacno tu poziciju postavi onog nesrecnog Maksimovica...
Od Vas koji pokusavate da okrivite navijace CZ ili PAR za losu sliku i komentare o SMS, gori je jedino onaj lik koji izjednacava SMS-a i Mitrovica...

Velja

pre 5 godina

Na levom krilu Kostic,na desnom Gacinovic.Uspicu Jovic a iza njega Tadic koji ce stalno u toku meca da se rotira sa Gacinovicem jer mali je brz,tehnicar i zna da probije po krilu.Isto tako Tadic moze da asistira i sa krila i kao lazna 9. Iza Tadica sergej kojem se tako omogucava sirok spektar napred i veca mogucnost da asistira a vidite i da moze da tuce spolja.Iza Sergeja Matic da mu cuva ledja i vezuje odbranu sa sredinom.Ostatak ekipe neka satavi neko drugi a mislim da o9d ovog sto sam naveo bolje nemamo.

Novo, nista

pre 5 godina

Nista protiv decka al jedna lasta ne cini prolece... u ovom slucaju jedan gol. Mislim cifre od 100-120 miliona koje se pominju su skroz nerealne. Po sredi moze biti samo pranje para sto je omiljena aktivnost nasih fudbalskih menadzera ma gde da su.

Pera

pre 5 godina

I dalje mislim da je precenjen igrač.
Muslin je bio u pravu što ga nije zvao u repku.
Jedan prosečan fudbaler i ništa posebno.
Daj bože da napreduje vremenom i da ovakav gol kada se igraju mečevi za Srbiju pod velikim pritiskom.

Napustio kladionicu

pre 5 godina

Godinu dana ga nema ni na mapi,onda zalepi golcinu i odmah je velik! Prosečan igrač. Pa Krstičić je dao više golova od njega.

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy 
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46) 


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.
(neutralni felsh, 29. decembar 2018 17:09)


zaboravio sam nesto da kazem za te tvoje "komunjarske bliznjakinje" koje pominjes. u skoro svakoj drzavi i svakom sistemu imas par proteziranih klubova ili sportskih drustava - nista tu komunizam nije (bio) izuzetak. imas toga i u spaniji, i u nemackoj, da sad ne nabrajam. imao si i u jugoslaviji, svaka republika po nekoliko - vremenom su to negde postala velika sportska drustva koja sluze (i) za razvoj sporta, jer cesto reprezentacija nije dovoljna da pokrene talente: reprezentacija ih treba ali ih ne proizvodi. to proizvodi dobar i precizan skauting. ne samo u fudbalu nego u mnogim "manjim sportovima", od specificnih atletskih disciplina preko saha pa cak i do vaterpola. tako se na kraju krajeva prave okosnice ekipa. da ne duzim pricu, poenta je da bi i bez "komunjara" ovde bilo proteziranih klubova, po tome nismo toliko specificni jer toga ima svuda po svetu, i to nije toliko lose. nas problem je sto nemamo pravu konkurenciju tim klubovima, neke druge velike klubove koje podupiru ulaganja iz ekonomskih interesa. da, spanija ima paradrzavne tvorevine tipa real-barsa, ali ima i atletiko i sevilju i valensiju da im cesto mrse konce, da se ne razmaze. mi imamo fk jagodina. nista protiv jagodinaca, ali to je nas pravi trenutni problem.
za ostalo si u pravu. sergej je odlican igrac donje sredine terena koji pri napadu ulazi u tudji polukrug, i to je to. samo napet trener bi mu remetio ritam pozicije koju vec igra u klubu i trosio ga u nekim improvizacijama, sto se na mundijalu i desilo. a ovi sto pricaju da "ne vredi par miliona" neka na leto obrate paznju na cene svih igraca na trzistu, u vreme kad real i united i bajern krenu da se renoviraju i pritom gledaju da pazare bas ovakav profil igraca za poziciju. da vidite za kakvu niskoprofilni igrace da kostaju 30-50 miliona, a kamoli nas sergej, igrac izabran u idealnu ekipu kalca sezone, sto se kaze igrac sezone na svojoj poziciji... ma zdravo hejteri.

objektivan zrenjanin

pre 5 godina

Cena od 520 milijardi ne prilici igracu koji daje 3 gola godisnje. Niko ne osporava da decko ima talenat, zablistati na jednoj utakmici u celoj polusezoni i odma ga uzdizati u nebesa je glupost.

kole

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.

Milan

pre 5 godina

Stavio tacku na godinu u kojoj je zajedno sa prevarantom Kezmanom sluzio za sprdnju sa svim onim milionima i cirkusima da ga ceo svet trazi, cak i izvan nase galaksije. Transfer nije realizovan jer jos covecanstvo nema tu tehnologiju da ga posalje u drugu dimenziju. Sve je cista laz oko ovog lika i njegovog menadzera, on kakav je nema mesta ni u srpskoj prvoj ligi. Stavio tacku na godinu u kojoj nije odigrao cestito ni jedno poluvreme.

Zdrav Razum

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy

Pera

pre 5 godina

I dalje mislim da je precenjen igrač.
Muslin je bio u pravu što ga nije zvao u repku.
Jedan prosečan fudbaler i ništa posebno.
Daj bože da napreduje vremenom i da ovakav gol kada se igraju mečevi za Srbiju pod velikim pritiskom.

Napustio kladionicu

pre 5 godina

Godinu dana ga nema ni na mapi,onda zalepi golcinu i odmah je velik! Prosečan igrač. Pa Krstičić je dao više golova od njega.

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46)


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.

dane

pre 5 godina

Hejteri na aparatima. Momak je dobar igrač, medvedju uslugu su mu učinili vlasnik Lacija sumanutim ciframa koje je tražio za njega i naša fudbalska javnost ( o njenoj kompetentnosti da ne arčim tastaturu ) koja je očekivala previše od njega. O braniocima lika i dela Slavoljuba Muslina starog mahera za ugradjivanje i uzimanje procenta od igrača takodje neću da trošim reči.

Niti on vredi 100 miliona niti je zaslužio onoliku pljuvačinu i potcenjivanja koja su išla dotle kao da je igrač iz zonske lige. Navijam za ovog momka da napravi dobru karijeru, nekonstantnost u njegovim godinama nije ništa strašno i novo.

Ali definitivno je prerastao Lacio, već prošle sezone i time što je ostao u tom klubu sticajem okolnosti, dobio je sezonu u kojoj nema preteran prostor za napredak. Nadam se transferu u neki veći, stabilan klub, sa većim ambicijama i u kome će imati prostor da napreduje i pokaže sav svoj fudbalski talenat. Pamet u glavu i sretno.

Novo, nista

pre 5 godina

Nista protiv decka al jedna lasta ne cini prolece... u ovom slucaju jedan gol. Mislim cifre od 100-120 miliona koje se pominju su skroz nerealne. Po sredi moze biti samo pranje para sto je omiljena aktivnost nasih fudbalskih menadzera ma gde da su.

objektivan zrenjanin

pre 5 godina

Cena od 520 milijardi ne prilici igracu koji daje 3 gola godisnje. Niko ne osporava da decko ima talenat, zablistati na jednoj utakmici u celoj polusezoni i odma ga uzdizati u nebesa je glupost.

Markos

pre 5 godina

Kole
Ajde sad lepo priznaj da imas 120 kila i da si gradjen ko kegla a sport si video samo u igricama i kompjuteru od koga se ne odvajas

Velja

pre 5 godina

Na levom krilu Kostic,na desnom Gacinovic.Uspicu Jovic a iza njega Tadic koji ce stalno u toku meca da se rotira sa Gacinovicem jer mali je brz,tehnicar i zna da probije po krilu.Isto tako Tadic moze da asistira i sa krila i kao lazna 9. Iza Tadica sergej kojem se tako omogucava sirok spektar napred i veca mogucnost da asistira a vidite i da moze da tuce spolja.Iza Sergeja Matic da mu cuva ledja i vezuje odbranu sa sredinom.Ostatak ekipe neka satavi neko drugi a mislim da o9d ovog sto sam naveo bolje nemamo.

nnnn

pre 5 godina

Ono što je apsurdno je činjenica da je Sergej na SP zapravo bio naš najkorisniji igrač,a napadan je najviše kao krivac za tobožnji "neuspeh" (kao da ranije srpska reprezentacija nije doživljavala daleko gore debakle na velikim takmičenjima). Na jednoj utakmici je bio najbolji igrač, na drugoj su ga čuvala po dvojica - trojica Švajcaraca, a čak i kad bi se oslobodio čuvara nije imao kome da da loptu jer saigrača u blizini nije bilo,a srpski tim je igrao dugim loptama na Mitrovića (pa šta će im onda Sergej i njegova tehnička umeća),a u trećoj utakmici je igrajući na novoj poziciji defanzivnim kvalitetima sprečio teži poraz Srbije.
Nije Muslin smenjen zbog njega, nego zbog sopsvenog bezobrazluka i prakse da ucenjuje menadžere i igrače traženjem procenta od transfera. Da Sergej nije pozvan u srpski nacionalni tim, uputila bi mu poziv neka od susednih zemalja (Bosna jer su mu roditelji odatle ili Crna Gora koja je i ranije upućivala pozive srpskim talentima koji nisu imali nastup za A tim Srbije).
Njegova cena je realna. Najače reprezentacije imaju i po nekoliko igrača čija je cena između 50 i 100 miliona. Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi Serije A. Cena koju je odredio vlasnik Lacija bila je u skladu sa stanjem na tržištu i tadašnjim igrama Sergeja. Ne znam čemu se čude ovi pljuvači i zašto dobiju takav nalet besa i ljubomore kad čuju za Sergejevu cenu. Kao da će oni nešto plaćati. Pa smirite se da ne dobijete infrakt, pa će vam onda Sergej i za to biti kriv.

m1k3

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas, okoreli. Nikada to u postovima nisam krio. Ali sam non stop pisao da je SMS jedan od 3 najbolja centralna vezna igraca u Evropi vec danas. On nije zadnji vezni, nije prednji vezni. On je centralni vezni. Njegova igra nema veze sa tim da li je Matic ili Luka ili obojica iza njega. On ne igra u liniji sa njima, ili sa jednim od njih kao sto je genijalni Krstajic pokusao na SP. On do danas nije shvatio poziciju koju igra SMS. Pokusao je da ugura u zanje vezne, posle togau prednje vezne. Prosto mu inteligencija ne dozvoljava da shvati da izmedju te dve linije postoji jos nesto... Interesantno je da mu nije bio problem da na tacno tu poziciju postavi onog nesrecnog Maksimovica...
Od Vas koji pokusavate da okrivite navijace CZ ili PAR za losu sliku i komentare o SMS, gori je jedino onaj lik koji izjednacava SMS-a i Mitrovica...

Petar

pre 5 godina

Hahaha vidi sad ovo, sad samo pozitivni komentari odjednom...klasicna srbenda. A sto je najveca fora, sve isti ljudi i kritikuju i hvale, samo zavisi od trenutne forme i situacije

sergej opet najbolji

pre 5 godina

Kraj polusezone i vreme da se pravi bilans stanja. Prema websajtu koji se bavi fudbalskom statistikom whoscored.com, Sergej je u prvenstvenim utakmicama ove polusezone uz Lucasa Leivu najbolje ocenjeni igrač Lacija sa prosečnom ocenom 7,22.
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Sergej ove sezone nije u formi i na nivou prethodne, pao je kao što neki kažu, ali je i dalje svetska klasa, naročito u poređenju sa ostalim srpskim reprezentativcima od kojih se većina nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.

Xnodeh

pre 5 godina

Ovi sto pljuju po Sergeju mesecima su uglavnom isti oni koji sada hvale! Ja samo znam jedno, da stalno tvrdim da je pitanje vremena, ali ne kada ce ponoviti igre iz prosle sezone, nego biti mnogo bolji od toga! Sergej ce tek biti igracina, samo da pobegne od Lotita i na miru se posveti fudbalu

Bob

pre 5 godina

Sta je tu neverovatno? Raspalio loptu, a ona usla u okvir gola. To je cilj ove besmislene igre, a to mu je uostalom i posao, da postize golove, a ne da se seta po terenu i licitira o svojoj ceni. Uostalom, ovakvih golova ima na dnevnom nivou koliko hocec.
(kole, 29. decembar 2018 16:52)

Kanuo ti kecap po tastaturi, idi do kuhinje po krpu ako ti nije mrsko.

aco

pre 5 godina

Сергеј је врло добар играч. Може да буде стартер у Бајерну, Арсеналу, Чесију и сличним клубовима. Био је у кризи највише захваљујући председнику Лација и нашем савезу, укључујући и Муслина. Није он, како неки стручњаци кажу, превара од играча.

Dragan

pre 5 godina

Upravo pročitao, Milinković-Savić je ponovo izartan u tim nedelje, drugi put zaredom. Glupo je uopšte diskutovati o medijskim spinovima i navodim stotinama miliona koje vredi Milnković-Savić, koliko stvarno vredi videćemo verovatno na leto, jer pretpostavljam da će ga Lolito prodati nakon sezone. Po mojoj proceni, biće najskuplji srpski igrač na fudbalskom tržištu.

Dragan

pre 5 godina

Gledao sam tekmu, naravno, zbog naših reprezantivaca.Ali, moram početi sa sudijom, ja idiotskije suđenje odavno nisam gledao, podsećalo me na suđenje Briha na Svetskom prevenstvu i tekmu između Srbije i Švajcarske, konstantno je seckao igru, navlači je na stranu Torina u I poluvremu, dosudio je čist penal za Torino, ali samo minut raije nije dosudio 100% faul na Koreom na 20 metara od gola.Crveni kartoni su posebna priča, čista kompezacija.Inzagi je počeo utakmicu kao i u poslednje 3 utakmice, sa Savićem-Milinikovićem po desnoj, a Albertom po levoj strani, nažalost, ovi znalci fudbala, nisu mnogo mogli pokzati zbog konstantnog seckanja igre od strane sudije zbog svake sitnice.Rezultat je prilično realan, obe ekipe su imale svoj šanse, u poslednjih 20 minuta Alberto i Milinković-Savić su malo izgubili snagu i koncetraciju, sasvim razumljivo zbog izuzetno mnogo trčanja i kretanja, zbog toga Lacio i nije više imao 100% šansi do kraja tekme.
Milinković-Savić je odigrao odlično tekmu, kao i poslednje tri, a Lukić je u ovih 20 min. igre pokazao da je potencijal na kojem Torino u budućnosti može ozbiljno računati.Go Milinkovića-Saviča je jedan od najlepših ove sezone.

neutralni felsh

pre 5 godina

Sad kad skoce navijaci FMP-a i Grobarasi da govore kako je precenjen bla bla, decko je svetska klasa za svoju poziciju ali nije on kriv sto ga je Krstajic gurao na polu spica, mada takav tretman je i jokic imao, samo zato sto nije igrao za komunjarske bliznakinje, poy 
(Zdrav Razum, 29. decembar 2018 16:46) 


"grobarasi" nemaju nista protiv decka.
(neutralni felsh, 29. decembar 2018 17:09)


zaboravio sam nesto da kazem za te tvoje "komunjarske bliznjakinje" koje pominjes. u skoro svakoj drzavi i svakom sistemu imas par proteziranih klubova ili sportskih drustava - nista tu komunizam nije (bio) izuzetak. imas toga i u spaniji, i u nemackoj, da sad ne nabrajam. imao si i u jugoslaviji, svaka republika po nekoliko - vremenom su to negde postala velika sportska drustva koja sluze (i) za razvoj sporta, jer cesto reprezentacija nije dovoljna da pokrene talente: reprezentacija ih treba ali ih ne proizvodi. to proizvodi dobar i precizan skauting. ne samo u fudbalu nego u mnogim "manjim sportovima", od specificnih atletskih disciplina preko saha pa cak i do vaterpola. tako se na kraju krajeva prave okosnice ekipa. da ne duzim pricu, poenta je da bi i bez "komunjara" ovde bilo proteziranih klubova, po tome nismo toliko specificni jer toga ima svuda po svetu, i to nije toliko lose. nas problem je sto nemamo pravu konkurenciju tim klubovima, neke druge velike klubove koje podupiru ulaganja iz ekonomskih interesa. da, spanija ima paradrzavne tvorevine tipa real-barsa, ali ima i atletiko i sevilju i valensiju da im cesto mrse konce, da se ne razmaze. mi imamo fk jagodina. nista protiv jagodinaca, ali to je nas pravi trenutni problem.
za ostalo si u pravu. sergej je odlican igrac donje sredine terena koji pri napadu ulazi u tudji polukrug, i to je to. samo napet trener bi mu remetio ritam pozicije koju vec igra u klubu i trosio ga u nekim improvizacijama, sto se na mundijalu i desilo. a ovi sto pricaju da "ne vredi par miliona" neka na leto obrate paznju na cene svih igraca na trzistu, u vreme kad real i united i bajern krenu da se renoviraju i pritom gledaju da pazare bas ovakav profil igraca za poziciju. da vidite za kakvu niskoprofilni igrace da kostaju 30-50 miliona, a kamoli nas sergej, igrac izabran u idealnu ekipu kalca sezone, sto se kaze igrac sezone na svojoj poziciji... ma zdravo hejteri.

nnn

pre 5 godina

@Milan
Kažete nije odigrao nijedno čestito poluvreme ove godine. Čudno baš, jer prema sajtu koji se bavi fudbalskom statistikom on je drugi najbolje ocenjeni igrač Lacija u utakmicama tek završene polusezone sa prosečnom ocenom 7,22:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Show/Italy-Lazio
Inače, većina srpskih reprezenativaca ima prema ovom izvoru prosečne ocene ispod 7. Čak i ovako van forme i u padu u odnosu na prošlu sezonu on je daleko bolji, cenjeniji i skuplji od svih vaših Nastasića, Milivojevića, Ljajića, Živkovića.. koji se nikad u karijeri neće uspentrati tamo gde je Sergej pao.
Odlukom AIC (italijanski ekvivalent nagradama FIFE), odnosno glasovima igrača, trenera i sporskih novinara, Sergej je uvršten u idealnu postavu italijanske lige za prošlu sezonu 2017-2018. Na nedavno održanoj ceremoniji Gran Galla del Calcio, nekoj vrsti Oskara italijanskog fudbala, proglašeni su najbolji, a idealni tim sezone izgleda ovako:
https://www.football-italia.net/131574/serie-team-2017-18

Inače, vama je teško dokazati da njegov menadzer ne određuje cenu nego to radi vlasnik kluba na osnovu igara, pozicije i godina fudbalera, kao i stanja na tržištu, ali vi ćete i dalje prosipati priče da je sva fama oko Sergeja Kežmanovo delo. Mora da imamo najaču ligu u galaksiji čim igrač kao što je Sergej nema mesta u njoj, a ima u idealnoj postavi italijanske lige. Ostavite se tih šupljih priča i zlobe kojom obasipate dečka koji vam ništa u životu nije skrivio.