Rukomet 87

Utorak, 25.12.2018.

16:45

Igrao rukomet na Svetskom prvenstvu za muškarce, sada će na SP za žene

Bivši australijski rukometaš Kalum Munsi (28), napraviće presedan u sportu jer će postati prvi čovek koji je igrao na svetskim prvenstvima za muškarce i žene.

Igrao rukomet na Svetskom prvenstvu za muškarce, sada æe na SP za žene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Kakve veze ima sto je postala Hana,njeno pravo.Nije nikog ubila pa da je osudjuju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 25. decembar 2018 18:32)

Ne osudjuje je niko zbog ubistva. Jesi li ti procitao tekst ?

Aleksandar

pre 5 godina

@(trener, 25. decembar 2018 21:23)

Jeste, kosti se nekako smanje i tetive otanje kad se smanji proizvodnja testosterona... Testosteron je ključan pri postizanju mišićne mase ali nije za održavanje iste a pošto ona svaki dan trenira bukvalno će zadržati muško telo bez obzira na nivo testosterona. Jedino gde je u gubitku može biti eksplozivnost ali sa toliko nadmoćnom masom to i nije neki faktor...

Stvarno nemam ništa protiv ljudi koji reše da im nije prijatno u svom telu i žele da ga izmene ali ne možeš tri decenije aktivnog testosterona da ignorišeš samo zato što ti je danas u 'ženskoj normali' i da se pretvaraš da nemaš ogromnu i nefer prednost nad biološkim ženama.

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalom pravu lakrdiju .

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalompravu lakrdiju .

Aleksa

pre 5 godina

Надам се да сте одгледали снимак....


Комендија тешка, нешто као Топ листа надреалиста или Монти Пајтон....
Нарочито кад играју са неком муслиманском земљом типа Малезија...

sforca

pre 5 godina

Što bi rekao jedan moj drug ovo je dokaz da je rukomet naj demokratskiji sport na svetu.Igraju ga i mršavi i debeli i niski i visoki i muškarci sa ženama i muškarci sa muškarcima i žene sa ženama i ponekim muškarcem.

зоро

pre 5 godina

увреда и понижење за жене. он је одрастао и развио се као мушкарац. има мушку конституцију, мушке хромозоме и мушки днк. сад због пластичне операције (лажно назване промена пола, јер пол је немогуће променити) и његове изјаве да је жена, дозвољавају му ово... озбиљна злоупотреба и негирање чињеничне науке - особа која има мушки днк не може да се сматра женом, шта год да одстрани или накачи.... па он је на конто тога што је де факто мушкарац толико доминантан физички... баш ружно.

marlone

pre 5 godina

Sto za njih ne izmisle posebnu kategoriju. Ovo je sprdnja sa razumom. Oni su genetski muskarci ili zene. U ovim slucavjevima bivsi muskarci imaju ogromnu prednost u sportu, nezavisno na nivo testosterona, jer je njihovo tijelo, a pogotovo kod sportista vec izgradjeno pod ogromnim uticajem testosterona dugi niz godina i jace je od zenskog. Zene se takodje stavljaju u neravnopravan polozaj na ovaj nacin.

tata

pre 5 godina

Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa
(trener, 25. decembar 2018 21:23)
masa je mama

ko je ovde lud

pre 5 godina

To je isto kao kad sam ja bio u osnovnoj u trećem razredu imali smo jednog koji je trebalo da bude osmi razred. Pa on je dominirao u fudbalu, svi smo hteli da igra sa nama u ekipi.
Tako i ova"j". To što je on hemijskim, hormonskim terapijama smanjio koncentraciju testosterona, nije smanjio zapreminu i obim mišića, nije promenio skelet. Kada bi mu ispitivali skelet i pitali za pol rekli bi da je muško, samim tim je nefer dozvoliti tome da igra.
Ovo više nema veze sa poliičkim pitanjem oko korektnosti, ovo vređa inteligenciju, barem meni.

There are no good white basketball players my friend

pre 5 godina

Ova slika me podseca na jednu komediju sto sam gledao jos na video kaesti Top secret gde u jednoj sceni izlazi zenski olimpijski tim istocne Nemacke a sve su muskarci bodi bilderi u suknjama

trener

pre 5 godina

@ whynot
Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa

milan

pre 5 godina

Ovo su Istočni Nemci doktorirali još 80-tih. Što bi rekli Simpsonovi za olimpijadu 1984 u USA - "žene iz Istočne Nemačke..he he...žene...

True Batman Fan

pre 5 godina

@Jax

E pa pogodio si pravo u centar. Svi ti politicki korektni akrivisti i liberali koji se svom snagom bore za gradjanske slobode se u stvari bore za svoje licne alobode i apsolutno ih ne zanima da li postizanjem tih sloboda ugrozavaju necije tudje. To ih cini prvolkasnim licemerima! Ekstermna levica nije nista bolja od ekstremne desnice.

Bogdan

pre 5 godina

Nazovite me konzervativcem ili kako god, ali kuda ide ovaj sveeet?
(Markobrebrat, 25. decembar 2018 18:02)
Druze ide dovraga..inace ko je upucen zna ko upravlja svetskim sportskim organizacijama a to se najbolje videlo na otvaranju OI u Londonu uostalom kao i svim drugim aspektima.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Osobama koje promene pol treba zabraniti da promene i polnu selekciju. Jednostavno nije fer. Ovde konkretno nije fer prema zenama. Ako moze da bude zabranjeno da se menjaju reprezentacije,ako se vec nastupalo za jednu,onda moze i treba i ovo.
Kada zavrsi karijeru neka menja sta hoce.

dane

pre 5 godina

za 20-ak godina zene vise nece osvajati medelje.pogotovo u individualnim sportovima.ako se ovako nastavi za 30-ak god u sportu nece vise biti zena

Nebojša

pre 5 godina

@Gospodin Popara 
Kažeš bolest. Za mene je bolest biti Srbin. Sa ovim shvatanjima koja većina ovde ima nije lako.
(Iz plemena nazadnjaka, 25. decembar 2018 18:06)

Udahni par puta pročitaj tekst pa se javi opet alo ova i posle operacije ima mušku gradnju pa vidi kolika je naspram igračica u svojoj reprezentaciji zar je to fer.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Cekaj, bre, pa ovo nije bas u redu. To sto je promenio pol je njegova stvar, ali kako moze da se takmici sa zenama? Zamislite sad neki Nadal promeni pol, i obori sve rekorde u tenisu. Takvu prednost ima i ovaj...ova...stagod.

Objektivno korektni

pre 5 godina

Evropa, svet...
(Daniele, 25. decembar 2018 17:45)
A romanticni Balkan se bori za rampe na pruznim prelazima, moj batooo! Ah da, bori se i za slobodu stampe! Kako napredno! Svet je u soku!

whynot

pre 5 godina

Dobro, testosteron je u dozvoljenoj granici. A šta je sa strukturom kostiju? Šta je sa mišićima? Da li Nadal kada više ne bude mogao da bude na vrhu muškog tenisa treba da promeni pol? Da li će sa smanjenom kolicinom testosterona izgubiti mišiće i udarce? Možda za Tajsona još nije sve izgubljeno ako pređe u ženski boks. Doduše možda neku ženu ubije u ringu, ali za to se valjda levičari zalažu. Zar ne?

Jax

pre 5 godina

Politicka korektnost i borba za ravnopravnost treba da bude upravo to. Ne mozes svojom slobodom da ugrozavas ikoga, u ovom slucaju ova novonastala dama svojom slobodom i izborom ugrozava fer takmicenje. Ona je promenila pol, promenila organ, ali noge, telo, ruke i uopste muške mišiće nije zamenila...tako da nije posteno.

Valkarin

pre 5 godina

Neko ce reci da nije fer, ali pratite li vi uopste rukomet? Ne bih ovoj dami bio u kozi kada je dohvate protivnicke pivotkinje. Pa, Cvijiceva bi je slozila kao metar drva.

vlada

pre 5 godina

Imam neki stambeni kredit u svajcarcima ,odoh sutra da kažem da se ne osećam kao da ga imam ....A neeee,to već nije neoliberalno,takav je svet druškane

goblin

pre 5 godina

Ovo kao kad bi Ameri poslali Lebrona na SP žena u košarci.Ovaj ima da "pokida",mislim da ce biti MVP i prvi strelac turnira,hahahahaha,pa jadne ove devojke pored lika od skoro dva metra i 100 kila.

z

pre 5 godina

Ovo je totalna budalaština od sistema. Nije ravnopravnost polova da se muškarcima dopusti da igraju pod maskom žene - koliko god da se on kljuka hormonima i misli da je žensko, hromozomi su mu muški i njegovo telo je i dalje veće, robusnije i u prednosti u odnosu na sve ostale žene koje će da bije svojim gabaritima.

Ako hoćete jednakost izmislite muško-ženske timove a ne ovo usiljeno dekadentno pomodarstvo. Uguši nas više ta servilnost manjinama po cenu banalne gluposti.

VladimirBG

pre 5 godina

Mislim da znam kuda idemo, a takođe znam da ćemo to jako ubrzo iskusiti. Vrhunac dekadencije je tu, iza ćoška. Vraćamo se na fabrička podešavanja.

HARIS

pre 5 godina

"Sve to je moguće jer je njen nivo testosterona ispod propisane granice koju je ustanovio Međunarodni olimpijski komitet (10nmol/L)."

Pa ispod ove propisane granice ima i muskaraca sportista, pogotovo u borilackim sportovima. Sto zbog varikokele, u vecini slucajeva, a takodjer i vise estrogena od normalnog, sto je u manjem slucaju, ali imaju takvi slucajevi.

marta maric

pre 5 godina

Neki dan je Martina Navratilova twitovala da to nije u redu...Ali je dobila toliko kritika da je morala poovuci tvit i izvinjavati se...Jedna Navratilova, koja je jos u ono doba mogla reci da je homo, sad ne moze reci sta misli....Ovo je potpuno ispiranje mozga...

VladimirBG

pre 5 godina

Mislim da znam kuda idemo, a takođe znam da ćemo to jako ubrzo iskusiti. Vrhunac dekadencije je tu, iza ćoška. Vraćamo se na fabrička podešavanja.

whynot

pre 5 godina

Dobro, testosteron je u dozvoljenoj granici. A šta je sa strukturom kostiju? Šta je sa mišićima? Da li Nadal kada više ne bude mogao da bude na vrhu muškog tenisa treba da promeni pol? Da li će sa smanjenom kolicinom testosterona izgubiti mišiće i udarce? Možda za Tajsona još nije sve izgubljeno ako pređe u ženski boks. Doduše možda neku ženu ubije u ringu, ali za to se valjda levičari zalažu. Zar ne?

marta maric

pre 5 godina

Neki dan je Martina Navratilova twitovala da to nije u redu...Ali je dobila toliko kritika da je morala poovuci tvit i izvinjavati se...Jedna Navratilova, koja je jos u ono doba mogla reci da je homo, sad ne moze reci sta misli....Ovo je potpuno ispiranje mozga...

Nebojša

pre 5 godina

@Gospodin Popara 
Kažeš bolest. Za mene je bolest biti Srbin. Sa ovim shvatanjima koja većina ovde ima nije lako.
(Iz plemena nazadnjaka, 25. decembar 2018 18:06)

Udahni par puta pročitaj tekst pa se javi opet alo ova i posle operacije ima mušku gradnju pa vidi kolika je naspram igračica u svojoj reprezentaciji zar je to fer.

dane

pre 5 godina

za 20-ak godina zene vise nece osvajati medelje.pogotovo u individualnim sportovima.ako se ovako nastavi za 30-ak god u sportu nece vise biti zena

z

pre 5 godina

Ovo je totalna budalaština od sistema. Nije ravnopravnost polova da se muškarcima dopusti da igraju pod maskom žene - koliko god da se on kljuka hormonima i misli da je žensko, hromozomi su mu muški i njegovo telo je i dalje veće, robusnije i u prednosti u odnosu na sve ostale žene koje će da bije svojim gabaritima.

Ako hoćete jednakost izmislite muško-ženske timove a ne ovo usiljeno dekadentno pomodarstvo. Uguši nas više ta servilnost manjinama po cenu banalne gluposti.

vlada

pre 5 godina

Imam neki stambeni kredit u svajcarcima ,odoh sutra da kažem da se ne osećam kao da ga imam ....A neeee,to već nije neoliberalno,takav je svet druškane

Jax

pre 5 godina

Politicka korektnost i borba za ravnopravnost treba da bude upravo to. Ne mozes svojom slobodom da ugrozavas ikoga, u ovom slucaju ova novonastala dama svojom slobodom i izborom ugrozava fer takmicenje. Ona je promenila pol, promenila organ, ali noge, telo, ruke i uopste muške mišiće nije zamenila...tako da nije posteno.

goblin

pre 5 godina

Ovo kao kad bi Ameri poslali Lebrona na SP žena u košarci.Ovaj ima da "pokida",mislim da ce biti MVP i prvi strelac turnira,hahahahaha,pa jadne ove devojke pored lika od skoro dva metra i 100 kila.

There are no good white basketball players my friend

pre 5 godina

Ova slika me podseca na jednu komediju sto sam gledao jos na video kaesti Top secret gde u jednoj sceni izlazi zenski olimpijski tim istocne Nemacke a sve su muskarci bodi bilderi u suknjama

HARIS

pre 5 godina

"Sve to je moguće jer je njen nivo testosterona ispod propisane granice koju je ustanovio Međunarodni olimpijski komitet (10nmol/L)."

Pa ispod ove propisane granice ima i muskaraca sportista, pogotovo u borilackim sportovima. Sto zbog varikokele, u vecini slucajeva, a takodjer i vise estrogena od normalnog, sto je u manjem slucaju, ali imaju takvi slucajevi.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Cekaj, bre, pa ovo nije bas u redu. To sto je promenio pol je njegova stvar, ali kako moze da se takmici sa zenama? Zamislite sad neki Nadal promeni pol, i obori sve rekorde u tenisu. Takvu prednost ima i ovaj...ova...stagod.

True Batman Fan

pre 5 godina

@Jax

E pa pogodio si pravo u centar. Svi ti politicki korektni akrivisti i liberali koji se svom snagom bore za gradjanske slobode se u stvari bore za svoje licne alobode i apsolutno ih ne zanima da li postizanjem tih sloboda ugrozavaju necije tudje. To ih cini prvolkasnim licemerima! Ekstermna levica nije nista bolja od ekstremne desnice.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Osobama koje promene pol treba zabraniti da promene i polnu selekciju. Jednostavno nije fer. Ovde konkretno nije fer prema zenama. Ako moze da bude zabranjeno da se menjaju reprezentacije,ako se vec nastupalo za jednu,onda moze i treba i ovo.
Kada zavrsi karijeru neka menja sta hoce.

зоро

pre 5 godina

увреда и понижење за жене. он је одрастао и развио се као мушкарац. има мушку конституцију, мушке хромозоме и мушки днк. сад због пластичне операције (лажно назване промена пола, јер пол је немогуће променити) и његове изјаве да је жена, дозвољавају му ово... озбиљна злоупотреба и негирање чињеничне науке - особа која има мушки днк не може да се сматра женом, шта год да одстрани или накачи.... па он је на конто тога што је де факто мушкарац толико доминантан физички... баш ружно.

ko je ovde lud

pre 5 godina

To je isto kao kad sam ja bio u osnovnoj u trećem razredu imali smo jednog koji je trebalo da bude osmi razred. Pa on je dominirao u fudbalu, svi smo hteli da igra sa nama u ekipi.
Tako i ova"j". To što je on hemijskim, hormonskim terapijama smanjio koncentraciju testosterona, nije smanjio zapreminu i obim mišića, nije promenio skelet. Kada bi mu ispitivali skelet i pitali za pol rekli bi da je muško, samim tim je nefer dozvoliti tome da igra.
Ovo više nema veze sa poliičkim pitanjem oko korektnosti, ovo vređa inteligenciju, barem meni.

marlone

pre 5 godina

Sto za njih ne izmisle posebnu kategoriju. Ovo je sprdnja sa razumom. Oni su genetski muskarci ili zene. U ovim slucavjevima bivsi muskarci imaju ogromnu prednost u sportu, nezavisno na nivo testosterona, jer je njihovo tijelo, a pogotovo kod sportista vec izgradjeno pod ogromnim uticajem testosterona dugi niz godina i jace je od zenskog. Zene se takodje stavljaju u neravnopravan polozaj na ovaj nacin.

Objektivno korektni

pre 5 godina

Evropa, svet...
(Daniele, 25. decembar 2018 17:45)
A romanticni Balkan se bori za rampe na pruznim prelazima, moj batooo! Ah da, bori se i za slobodu stampe! Kako napredno! Svet je u soku!

Bogdan

pre 5 godina

Nazovite me konzervativcem ili kako god, ali kuda ide ovaj sveeet?
(Markobrebrat, 25. decembar 2018 18:02)
Druze ide dovraga..inace ko je upucen zna ko upravlja svetskim sportskim organizacijama a to se najbolje videlo na otvaranju OI u Londonu uostalom kao i svim drugim aspektima.

milan

pre 5 godina

Ovo su Istočni Nemci doktorirali još 80-tih. Što bi rekli Simpsonovi za olimpijadu 1984 u USA - "žene iz Istočne Nemačke..he he...žene...

Aleksandar

pre 5 godina

@(trener, 25. decembar 2018 21:23)

Jeste, kosti se nekako smanje i tetive otanje kad se smanji proizvodnja testosterona... Testosteron je ključan pri postizanju mišićne mase ali nije za održavanje iste a pošto ona svaki dan trenira bukvalno će zadržati muško telo bez obzira na nivo testosterona. Jedino gde je u gubitku može biti eksplozivnost ali sa toliko nadmoćnom masom to i nije neki faktor...

Stvarno nemam ništa protiv ljudi koji reše da im nije prijatno u svom telu i žele da ga izmene ali ne možeš tri decenije aktivnog testosterona da ignorišeš samo zato što ti je danas u 'ženskoj normali' i da se pretvaraš da nemaš ogromnu i nefer prednost nad biološkim ženama.

Valkarin

pre 5 godina

Neko ce reci da nije fer, ali pratite li vi uopste rukomet? Ne bih ovoj dami bio u kozi kada je dohvate protivnicke pivotkinje. Pa, Cvijiceva bi je slozila kao metar drva.

tata

pre 5 godina

Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa
(trener, 25. decembar 2018 21:23)
masa je mama

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalom pravu lakrdiju .

sforca

pre 5 godina

Što bi rekao jedan moj drug ovo je dokaz da je rukomet naj demokratskiji sport na svetu.Igraju ga i mršavi i debeli i niski i visoki i muškarci sa ženama i muškarci sa muškarcima i žene sa ženama i ponekim muškarcem.

Aleksa

pre 5 godina

Надам се да сте одгледали снимак....


Комендија тешка, нешто као Топ листа надреалиста или Монти Пајтон....
Нарочито кад играју са неком муслиманском земљом типа Малезија...

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalompravu lakrdiju .

trener

pre 5 godina

@ whynot
Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Kakve veze ima sto je postala Hana,njeno pravo.Nije nikog ubila pa da je osudjuju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 25. decembar 2018 18:32)

Ne osudjuje je niko zbog ubistva. Jesi li ti procitao tekst ?

Objektivno korektni

pre 5 godina

Evropa, svet...
(Daniele, 25. decembar 2018 17:45)
A romanticni Balkan se bori za rampe na pruznim prelazima, moj batooo! Ah da, bori se i za slobodu stampe! Kako napredno! Svet je u soku!

Valkarin

pre 5 godina

Neko ce reci da nije fer, ali pratite li vi uopste rukomet? Ne bih ovoj dami bio u kozi kada je dohvate protivnicke pivotkinje. Pa, Cvijiceva bi je slozila kao metar drva.

VladimirBG

pre 5 godina

Mislim da znam kuda idemo, a takođe znam da ćemo to jako ubrzo iskusiti. Vrhunac dekadencije je tu, iza ćoška. Vraćamo se na fabrička podešavanja.

vlada

pre 5 godina

Imam neki stambeni kredit u svajcarcima ,odoh sutra da kažem da se ne osećam kao da ga imam ....A neeee,to već nije neoliberalno,takav je svet druškane

trener

pre 5 godina

@ whynot
Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa

whynot

pre 5 godina

Dobro, testosteron je u dozvoljenoj granici. A šta je sa strukturom kostiju? Šta je sa mišićima? Da li Nadal kada više ne bude mogao da bude na vrhu muškog tenisa treba da promeni pol? Da li će sa smanjenom kolicinom testosterona izgubiti mišiće i udarce? Možda za Tajsona još nije sve izgubljeno ako pređe u ženski boks. Doduše možda neku ženu ubije u ringu, ali za to se valjda levičari zalažu. Zar ne?

z

pre 5 godina

Ovo je totalna budalaština od sistema. Nije ravnopravnost polova da se muškarcima dopusti da igraju pod maskom žene - koliko god da se on kljuka hormonima i misli da je žensko, hromozomi su mu muški i njegovo telo je i dalje veće, robusnije i u prednosti u odnosu na sve ostale žene koje će da bije svojim gabaritima.

Ako hoćete jednakost izmislite muško-ženske timove a ne ovo usiljeno dekadentno pomodarstvo. Uguši nas više ta servilnost manjinama po cenu banalne gluposti.

Nebojša

pre 5 godina

@Gospodin Popara 
Kažeš bolest. Za mene je bolest biti Srbin. Sa ovim shvatanjima koja većina ovde ima nije lako.
(Iz plemena nazadnjaka, 25. decembar 2018 18:06)

Udahni par puta pročitaj tekst pa se javi opet alo ova i posle operacije ima mušku gradnju pa vidi kolika je naspram igračica u svojoj reprezentaciji zar je to fer.

milan

pre 5 godina

Ovo su Istočni Nemci doktorirali još 80-tih. Što bi rekli Simpsonovi za olimpijadu 1984 u USA - "žene iz Istočne Nemačke..he he...žene...

dane

pre 5 godina

za 20-ak godina zene vise nece osvajati medelje.pogotovo u individualnim sportovima.ako se ovako nastavi za 30-ak god u sportu nece vise biti zena

Bogdan

pre 5 godina

Nazovite me konzervativcem ili kako god, ali kuda ide ovaj sveeet?
(Markobrebrat, 25. decembar 2018 18:02)
Druze ide dovraga..inace ko je upucen zna ko upravlja svetskim sportskim organizacijama a to se najbolje videlo na otvaranju OI u Londonu uostalom kao i svim drugim aspektima.

There are no good white basketball players my friend

pre 5 godina

Ova slika me podseca na jednu komediju sto sam gledao jos na video kaesti Top secret gde u jednoj sceni izlazi zenski olimpijski tim istocne Nemacke a sve su muskarci bodi bilderi u suknjama

goblin

pre 5 godina

Ovo kao kad bi Ameri poslali Lebrona na SP žena u košarci.Ovaj ima da "pokida",mislim da ce biti MVP i prvi strelac turnira,hahahahaha,pa jadne ove devojke pored lika od skoro dva metra i 100 kila.

Jax

pre 5 godina

Politicka korektnost i borba za ravnopravnost treba da bude upravo to. Ne mozes svojom slobodom da ugrozavas ikoga, u ovom slucaju ova novonastala dama svojom slobodom i izborom ugrozava fer takmicenje. Ona je promenila pol, promenila organ, ali noge, telo, ruke i uopste muške mišiće nije zamenila...tako da nije posteno.

зоро

pre 5 godina

увреда и понижење за жене. он је одрастао и развио се као мушкарац. има мушку конституцију, мушке хромозоме и мушки днк. сад због пластичне операције (лажно назване промена пола, јер пол је немогуће променити) и његове изјаве да је жена, дозвољавају му ово... озбиљна злоупотреба и негирање чињеничне науке - особа која има мушки днк не може да се сматра женом, шта год да одстрани или накачи.... па он је на конто тога што је де факто мушкарац толико доминантан физички... баш ружно.

True Batman Fan

pre 5 godina

@Jax

E pa pogodio si pravo u centar. Svi ti politicki korektni akrivisti i liberali koji se svom snagom bore za gradjanske slobode se u stvari bore za svoje licne alobode i apsolutno ih ne zanima da li postizanjem tih sloboda ugrozavaju necije tudje. To ih cini prvolkasnim licemerima! Ekstermna levica nije nista bolja od ekstremne desnice.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Cekaj, bre, pa ovo nije bas u redu. To sto je promenio pol je njegova stvar, ali kako moze da se takmici sa zenama? Zamislite sad neki Nadal promeni pol, i obori sve rekorde u tenisu. Takvu prednost ima i ovaj...ova...stagod.

ko je ovde lud

pre 5 godina

To je isto kao kad sam ja bio u osnovnoj u trećem razredu imali smo jednog koji je trebalo da bude osmi razred. Pa on je dominirao u fudbalu, svi smo hteli da igra sa nama u ekipi.
Tako i ova"j". To što je on hemijskim, hormonskim terapijama smanjio koncentraciju testosterona, nije smanjio zapreminu i obim mišića, nije promenio skelet. Kada bi mu ispitivali skelet i pitali za pol rekli bi da je muško, samim tim je nefer dozvoliti tome da igra.
Ovo više nema veze sa poliičkim pitanjem oko korektnosti, ovo vređa inteligenciju, barem meni.

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalompravu lakrdiju .

Pavle

pre 5 godina

Ovo treba zabraniti. Svaka Zemlja može da pronađe desetak isluženi rukometaša prosečne visine 19ocm i težine preko 90 kg koji bi se dobrovoljno prijavili za hirušku transformaciju u ženski pol kako bi obezbedili učešće na svetskom prvenstvu što bi pretstavljalom pravu lakrdiju .

marta maric

pre 5 godina

Neki dan je Martina Navratilova twitovala da to nije u redu...Ali je dobila toliko kritika da je morala poovuci tvit i izvinjavati se...Jedna Navratilova, koja je jos u ono doba mogla reci da je homo, sad ne moze reci sta misli....Ovo je potpuno ispiranje mozga...

HARIS

pre 5 godina

"Sve to je moguće jer je njen nivo testosterona ispod propisane granice koju je ustanovio Međunarodni olimpijski komitet (10nmol/L)."

Pa ispod ove propisane granice ima i muskaraca sportista, pogotovo u borilackim sportovima. Sto zbog varikokele, u vecini slucajeva, a takodjer i vise estrogena od normalnog, sto je u manjem slucaju, ali imaju takvi slucajevi.

marlone

pre 5 godina

Sto za njih ne izmisle posebnu kategoriju. Ovo je sprdnja sa razumom. Oni su genetski muskarci ili zene. U ovim slucavjevima bivsi muskarci imaju ogromnu prednost u sportu, nezavisno na nivo testosterona, jer je njihovo tijelo, a pogotovo kod sportista vec izgradjeno pod ogromnim uticajem testosterona dugi niz godina i jace je od zenskog. Zene se takodje stavljaju u neravnopravan polozaj na ovaj nacin.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Osobama koje promene pol treba zabraniti da promene i polnu selekciju. Jednostavno nije fer. Ovde konkretno nije fer prema zenama. Ako moze da bude zabranjeno da se menjaju reprezentacije,ako se vec nastupalo za jednu,onda moze i treba i ovo.
Kada zavrsi karijeru neka menja sta hoce.

tata

pre 5 godina

Da, smanjenom proizvodnjom testosterona ce izgubiti i snagu i udarce... naravno ako ne uzima sinteticki la se ocisti pre doping testa
(trener, 25. decembar 2018 21:23)
masa je mama

sforca

pre 5 godina

Što bi rekao jedan moj drug ovo je dokaz da je rukomet naj demokratskiji sport na svetu.Igraju ga i mršavi i debeli i niski i visoki i muškarci sa ženama i muškarci sa muškarcima i žene sa ženama i ponekim muškarcem.

Aleksa

pre 5 godina

Надам се да сте одгледали снимак....


Комендија тешка, нешто као Топ листа надреалиста или Монти Пајтон....
Нарочито кад играју са неком муслиманском земљом типа Малезија...

Aleksandar

pre 5 godina

@(trener, 25. decembar 2018 21:23)

Jeste, kosti se nekako smanje i tetive otanje kad se smanji proizvodnja testosterona... Testosteron je ključan pri postizanju mišićne mase ali nije za održavanje iste a pošto ona svaki dan trenira bukvalno će zadržati muško telo bez obzira na nivo testosterona. Jedino gde je u gubitku može biti eksplozivnost ali sa toliko nadmoćnom masom to i nije neki faktor...

Stvarno nemam ništa protiv ljudi koji reše da im nije prijatno u svom telu i žele da ga izmene ali ne možeš tri decenije aktivnog testosterona da ignorišeš samo zato što ti je danas u 'ženskoj normali' i da se pretvaraš da nemaš ogromnu i nefer prednost nad biološkim ženama.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Kakve veze ima sto je postala Hana,njeno pravo.Nije nikog ubila pa da je osudjuju
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 25. decembar 2018 18:32)

Ne osudjuje je niko zbog ubistva. Jesi li ti procitao tekst ?