Košarka 60

Sreda, 19.12.2018.

17:41

Pala "stotka", Zvezda ubedljiva protiv Galatasaraja u Istanbulu

Košarkaši Crvene zvezde slavili su ubedljivu pobedu u meča 10. kola Evrokupa protiv ekipe Galatasaraja u Istanbulu, 100:83.

Pala "stotka", Zvezda ubedljiva protiv Galatasaraja u Istanbulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

holwq

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Toto-ko-tunji, 19. decembar 2018 20:44)

Bato, ti si u ozbiljnom problemu. Ne znaš da čitaš nego - halucinacija?

sa

pre 5 godina

MTOMIC:

Mislim da se jasno videlo da Tomic je forsirao ABA ligu. Svi porazi koji su dosli bili su u EC, jer je Tomic i formu i tim pravio za ABAB ligu,..
Sad ostaje jos samo pobeda nad Buducnosti u BG , i mi smo obezbedili prvo mesto pred play off. Sad se mozemo okrenuti EC, tempirati formu za EC, jer mozemo sebi priustiti i do cetiri poraza u ABA ligi, i dalje ostati prvi...
I ne, ne trebaju nam nikakva pojacanja, ja verujem u MIlana Tomica i ove momke, jer su to svojim uspehom pokazali. CRvena Zvezda je trenutno za klasu iznad ABA lige...Nemam nikakvu sumnju da cemo biti na final four EC...A tu, sta nam Svevisnji da...Neka bude njegova volja...

JPR24

pre 5 godina

Kakav covek treba da budes da pises ajmo turci.. Mi smo decko prosli.. A vi tek treba.. Sram te bilo.
(danilo, 19. decembar 2018 17:53)

Pusti decu... Meni kao grobaru ne bi palo na pamet da pisem takvu glupost. Iako ima nasih igraca u turskim ekipama, i drago mi je kad igraju dobro, to je dovoljno. Ali mi je draze kad vidim nasa dva kluba u Top16 fazi evrokupa, kamo stece da je to u Evroligi... A eto i Cedevita je prosla, 3 ekipe iz ABA lige.

EUFORIJA

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:24)

Mi igramo kosarku na razlicite nacine jer imamo trenera i igrace za to. Igraci nam igraju timski i sa mnogo asistencija.Vi nemate ni krstenog trenera i doveli ste solere koji igraju za svoju statistiku.

Marshall

pre 5 godina

Jao ovi satro zvezdasi sto bi voleli da pobedi partizan... Ja ne bi voleo i voleo bi da izgube sa sto vecom razlikom a stimara da da 20p
(petarczv, 19. decembar 2018 20:16)

Za sve ove koji se cude komentarima nekog 'Grobara' koji navija za Turke i koji se pitaju kako moze i za one koji pisu da grobari navijaju za svoju bracu.. cisto da vide za koga navija njihov 'clan' na vestima o Partizanovoj utakmici. Ljudi, to su likovi bez identiteta koji nemaju pametnija posla u zivotu i koji verovatno isti zivot vode napolju i kapiram da ih svi zivi izbegavaju.. kao i ovde. Pih.

Aleksej

pre 5 godina

ZVINITE SUTNULI SU 86 PUTA ZA TRI U ZADNJE 3 UTAKMICE.
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:25aahahahgagagagahhahah videces kad sutnemo Buducnost u Pioniru 30 razlike sledece nedelje..

OGI-CG

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???

bocko

pre 5 godina

Simanic , izgleda sve vise dobija na samopouzdanju i dolazi na staze koje su mu predvidjane jos pre nekoliko godina.Mislim da su za njegov nesto sporiji razvoj od ocekivanog krivi Radonjic i Alimpije.Sledeca sezona,narocito ako Zvezda bude igrala EL,moze da bude kljucna za njega.Citam ovde od kolega koje su prednosti Nenadiceve igre na pleju.Slazem se,ali mislim da su mane ociglednije.Mislim da bi Cirbes i Ristic mogli malo da zamene mesta u ekipi.

Herakle

pre 5 godina

Simanic treba da bude nas Antetokounmpo, buducnost i lider zvezde naredne 4 godine...Raditi sa njim da postane zver na poziciji 3-4 sa ovom visinom, sutom, skokom i jos kada dobije na fizikalijama. Pitam se sta je sa Radanovim i zasto ne napreduje ocekivano? To je play sa 2m koji bi Zvezdi i reprezentaciji mogao puno da da. Mi osim Pena i ne znam koga jos nemamo nikog mladog i Radonov mora da bude taj. Sto se tice Simanica ako iskoristi ovi sezonu da poslozi glavu i shvati sta je bitno sta nije njemu je NBA granica. Voleo bih da vidim 2019 na Svetskom prvenstvu Petorku Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Simanic, Jokic. a umesto njih udju Jovic, Nedovic, Guduric, Bjelica, Milutinov...plus cekaju sansu za 12 Zagorac, Jaramaz, Radanov, Marinkovic, Peno, Kuzmic, Todorovic...Mislim da cemo jos 4 godine imati strasan tim i treba misliti o smeni generacije.

dokle

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A.J., 19. decembar 2018 19:52)

16 igrača imaš i još bi dovodio. Pobeđuješ konstantno i još bi igrača dovodio. Alo čoveče to košta, nemaš koga da dovedeš u sred sezone. 4 igrača konstantno nemaju mesta da igraju

cz

pre 5 godina

simanic ce da dominira u buducnosti!!!najzad je poceo da igra ono sto se od njega ocekivalo,najveci talenat u mlađim kategorijama...nevidjene predispozicije!

NastyB

pre 5 godina

Meni jedino nije jasno lamentiranje nad grupom u koju smo upali. Alo, bre, svi smo želeli da Zvezda igra Evroligu, a tamo su Fener, Real, CSKA, Efes...timovi koji bi tu Valensiju i Unikahu popapali za doručak uz laki trening. Hteli smo da igramo sa njima, a plašimo se lošijih. Koga se plašiti u Valensiji osim Dubljevića koji se neće naigrati pored Odža i Cirbesa?? Unikaha?? Zaustaviš Milosavljevića i Robertsa i ko će da zapreti?? Salin (koji izuzev šuta za tri nema blčage veze)?? Lesor?? HA!! Jedini ko može da zaustavi Zvezdu u toj grupi je samo Čović i isplate igračima, jer ako budu igrali kako znaju ni najmanje ne sumnjam da ćemo biti prvi u grupi. Ali ako opet bude "tihe pobune" biće da će Garsija, Dio, Roberts i Salin biti "igračine" pored Reglanda, kojem, gledano ozbiljno, nisu do kolena.
Ako Zvezda bude igrala maksimalno angažovano, ni najmanje se ne plašim nijedne grupe ili protivnika. Ako opet bude unutrašnjih problema nas će i kilavi Limož da rutinira.
Mada, možda bi i bilo bolje da se ovaj kup "stavi u zapećak" i da se sve baci na ABA ligu, jer, po mom laičkom mišljenju, prvo mesto je "rezervisano" za Lokomotivu. A i ne bi me čudilo da Andora ili Monako budu protivnici. Ma koliko glupo zvučalo.

Aleksa

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)

pa i vi sad igrate sa Turcima... mooožda i da te razumem da igrate sa bilo kojim drugim timom... ovako si izgleda popio minuse i od Grobara i od Delija... a plus si sam sebi dao... živ i zdrav nam bio...

Toto-ko-tunji

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.

fancy

pre 5 godina

Ljudi dobismo Simanica! A za kriticare Davidovca...decko nije dvojka, nije skok sut igrac da izlece iz blokova i puca! To Tomic mora da vidi...

Džoni

pre 5 godina

Rutinski, deluje da Zvezda ove utakmice u zadnje vreme igra bez i malo potrošnje energije, kad treba malo se zapne i onda rutinski privodi kraju. Tvrdim da ove sezone sve zavisi od nas i našeg pristupa, ako se pristupi ozbiljno i angažovano u odbrani i tako odigra cela utakmica nema ekipa u ovim takmičenjima gde igramo koje mogu da nas dobiju. Sve od nas zavisi i to je odlika dobrih i velikih ekipa.

aleksaczv

pre 5 godina

neka ispadnemo, neka budemo poslednji u aba ali samo da me Simanic demantuje na kraju sezone... Konacno zar u ovom decku, konacno borba za loptu, konacno skok, sut je uvek tu bio... jos malo prodor da se doda i kontrola lopte i odlican igrac

MOE32

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)Grobare a sto ne odes do Pionira veceras igrate utakmicu veka sa Turk Telekomom..
(Aleksej, 19. decembar 2018 18:25)

Ako se ja potpisem 'zvezdas' i napisem isto sto i taj sa potpisom Grobar, da li ces i mene nazvati kako sam se potpisao? Morate da shvatite da uvek postoji onaj koji ce doci samo da provocira.. cak i da navija za Zvezdu, potpisace se upravo 'Grobar' i napisati nesto protiv svog kluba samo da bi ovi drugi ispali losi. Isto tako je i na drugoj strani. Zato, prestanite da se svadjate sa ljudima koje ne vidite jer ne znate da li su iskreni, da li koriste lazan nik i da li su u vinkli generalno. Ajde realno, prepucavamo s ovde svakog dana a niko nikoga u zivotu nije video, a mozda i jeste ali to nece saznati. Svaki grobar moze da bude vas komsija kojem ste se javili jutros i svaki zvezdas moze da bude prodavac u marketu kojem ste rekli hvala danas popodne. Uozbiljite se malo. Sto pre pocnemo da zivimo zivot izvan kompjutera i mobilnih telefona bice nam bolje.

A.J.

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !

zemunski kej

pre 5 godina

Ne da nije lose vec sigurna ,lagana pobeda u gostima.Malo o Simanicu ,molim vas imajte strpljenja on je 208cm ,raspon ruku 220cm .Nemamo mnogo takvih momaka .Jos u glavi nije rascistio ,ima tu i mladalackih kompleksa ,samo ga sacekajte, I da skoci ,pokupi loptu ,i da sutne moze sve sa tom visinom a i elastican je,

Aleksej

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ste sebi dozvolili da budete 3. u ovakvoj grupi.Mogli ste lagano prvi da budete.Pozdrav od grobara
(nbgd, 19. decembar 2018 19:11)Grupa uopste nije slaba,ali da ti ne objasnjavan zasto smo treci,treba samo da znate da nista nismo posebno..

Ja

pre 5 godina

Ana Panter najgori sudija u evropskoj kosarci.
(A.J., 19. decembar 2018 19:02)

Nema veceg cirkuzanta od Lamonike.Kod njega utakmice traju preko 2 sata jer stalno gleda u ekran

Aleksej

pre 5 godina

Rekreativna kosarka,svaka cast Tomicu zna covek sta je bitno sta ne,a ne da se kidamo svaku utakmicu i da dolazi do zamora materijala nosioca igre..

realno

pre 5 godina

Sta je sa Dobricem?!?! Decko zasluzuje pre svih da igra...kad god igra ,igra dobro...ne mogu da verujem da mu pre igra Keselj a ovaj nije ni na klupi?!?

NY

pre 5 godina

Idemooo Turci!! 
(Grobar, 19. decembar 2018 

Kada si uzivo gledao tvoje u fudbalu ili kosarci? Nije Beograd blizu Vladivostoka. Sport pratis preko TV ekrana.Nema posla nema love.Znaci navijas za Turke i protiv KK History chanel

shoooook

pre 5 godina

Simanic se uozbiljio pod komandom Tomica. Raduju me njegove partije u poslednjih nekoliko utakmica. Strasan potencijal, samo neka nastavi ovako..

veliki strumf

pre 5 godina

Simanic se napokon oslobodio. Izgubi glupo poneku loptu, ali odličan šut veceras i igra u odbrani. Beron haubica. Cirbes u se treba zahvaliti - to pišem odavno. Ne znam po kom je on to parametru bolji od Ristica!? Ajde sto je u napadu slab i često promasuje ne bas teške suteve, već sto čovek odbranu i ne igra. Pogledajte samo gde stoji, kako se kreće - čovek čuva vazduh, kos ne gradi, ma nema ga u odbrani. Uz to je stalno bez razloga nervozan i često dobija tehničke. I sa ovim Davidovcem ne znam šta se dešava. Decko je potpuno izgubio samopouzdanje. Stalno gresi, a šut katastrofa. Prošle godine pogadjao u serijama, sada ne može da ubaci ništa, još su ti promašaji bas veliki.

AC/DC

pre 5 godina

Voleo bi naslov posle 23h večeras da stoji:”Srbija-Turska 2:0”.Ne navijam za Zvezdu ali kada god bude igrala protiv ovog kluba voleo da ih otkinu “sportski” na terenu!

AC/DC

pre 5 godina

Voleo bi naslov posle 23h večeras da stoji:”Srbija-Turska 2:0”.Ne navijam za Zvezdu ali kada god bude igrala protiv ovog kluba voleo da ih otkinu “sportski” na terenu!

shoooook

pre 5 godina

Simanic se uozbiljio pod komandom Tomica. Raduju me njegove partije u poslednjih nekoliko utakmica. Strasan potencijal, samo neka nastavi ovako..

aleksaczv

pre 5 godina

neka ispadnemo, neka budemo poslednji u aba ali samo da me Simanic demantuje na kraju sezone... Konacno zar u ovom decku, konacno borba za loptu, konacno skok, sut je uvek tu bio... jos malo prodor da se doda i kontrola lopte i odlican igrac

zemunski kej

pre 5 godina

Ne da nije lose vec sigurna ,lagana pobeda u gostima.Malo o Simanicu ,molim vas imajte strpljenja on je 208cm ,raspon ruku 220cm .Nemamo mnogo takvih momaka .Jos u glavi nije rascistio ,ima tu i mladalackih kompleksa ,samo ga sacekajte, I da skoci ,pokupi loptu ,i da sutne moze sve sa tom visinom a i elastican je,

Aleksej

pre 5 godina

Rekreativna kosarka,svaka cast Tomicu zna covek sta je bitno sta ne,a ne da se kidamo svaku utakmicu i da dolazi do zamora materijala nosioca igre..

Ja

pre 5 godina

Ana Panter najgori sudija u evropskoj kosarci.
(A.J., 19. decembar 2018 19:02)

Nema veceg cirkuzanta od Lamonike.Kod njega utakmice traju preko 2 sata jer stalno gleda u ekran

Džoni

pre 5 godina

Rutinski, deluje da Zvezda ove utakmice u zadnje vreme igra bez i malo potrošnje energije, kad treba malo se zapne i onda rutinski privodi kraju. Tvrdim da ove sezone sve zavisi od nas i našeg pristupa, ako se pristupi ozbiljno i angažovano u odbrani i tako odigra cela utakmica nema ekipa u ovim takmičenjima gde igramo koje mogu da nas dobiju. Sve od nas zavisi i to je odlika dobrih i velikih ekipa.

Aleksej

pre 5 godina

ZVINITE SUTNULI SU 86 PUTA ZA TRI U ZADNJE 3 UTAKMICE.
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:25aahahahgagagagahhahah videces kad sutnemo Buducnost u Pioniru 30 razlike sledece nedelje..

MOE32

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)Grobare a sto ne odes do Pionira veceras igrate utakmicu veka sa Turk Telekomom..
(Aleksej, 19. decembar 2018 18:25)

Ako se ja potpisem 'zvezdas' i napisem isto sto i taj sa potpisom Grobar, da li ces i mene nazvati kako sam se potpisao? Morate da shvatite da uvek postoji onaj koji ce doci samo da provocira.. cak i da navija za Zvezdu, potpisace se upravo 'Grobar' i napisati nesto protiv svog kluba samo da bi ovi drugi ispali losi. Isto tako je i na drugoj strani. Zato, prestanite da se svadjate sa ljudima koje ne vidite jer ne znate da li su iskreni, da li koriste lazan nik i da li su u vinkli generalno. Ajde realno, prepucavamo s ovde svakog dana a niko nikoga u zivotu nije video, a mozda i jeste ali to nece saznati. Svaki grobar moze da bude vas komsija kojem ste se javili jutros i svaki zvezdas moze da bude prodavac u marketu kojem ste rekli hvala danas popodne. Uozbiljite se malo. Sto pre pocnemo da zivimo zivot izvan kompjutera i mobilnih telefona bice nam bolje.

EUFORIJA

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:24)

Mi igramo kosarku na razlicite nacine jer imamo trenera i igrace za to. Igraci nam igraju timski i sa mnogo asistencija.Vi nemate ni krstenog trenera i doveli ste solere koji igraju za svoju statistiku.

fancy

pre 5 godina

Ljudi dobismo Simanica! A za kriticare Davidovca...decko nije dvojka, nije skok sut igrac da izlece iz blokova i puca! To Tomic mora da vidi...

Aleksa

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)

pa i vi sad igrate sa Turcima... mooožda i da te razumem da igrate sa bilo kojim drugim timom... ovako si izgleda popio minuse i od Grobara i od Delija... a plus si sam sebi dao... živ i zdrav nam bio...

cz

pre 5 godina

simanic ce da dominira u buducnosti!!!najzad je poceo da igra ono sto se od njega ocekivalo,najveci talenat u mlađim kategorijama...nevidjene predispozicije!

Toto-ko-tunji

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.

NY

pre 5 godina

Idemooo Turci!! 
(Grobar, 19. decembar 2018 

Kada si uzivo gledao tvoje u fudbalu ili kosarci? Nije Beograd blizu Vladivostoka. Sport pratis preko TV ekrana.Nema posla nema love.Znaci navijas za Turke i protiv KK History chanel

A.J.

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !

NastyB

pre 5 godina

Meni jedino nije jasno lamentiranje nad grupom u koju smo upali. Alo, bre, svi smo želeli da Zvezda igra Evroligu, a tamo su Fener, Real, CSKA, Efes...timovi koji bi tu Valensiju i Unikahu popapali za doručak uz laki trening. Hteli smo da igramo sa njima, a plašimo se lošijih. Koga se plašiti u Valensiji osim Dubljevića koji se neće naigrati pored Odža i Cirbesa?? Unikaha?? Zaustaviš Milosavljevića i Robertsa i ko će da zapreti?? Salin (koji izuzev šuta za tri nema blčage veze)?? Lesor?? HA!! Jedini ko može da zaustavi Zvezdu u toj grupi je samo Čović i isplate igračima, jer ako budu igrali kako znaju ni najmanje ne sumnjam da ćemo biti prvi u grupi. Ali ako opet bude "tihe pobune" biće da će Garsija, Dio, Roberts i Salin biti "igračine" pored Reglanda, kojem, gledano ozbiljno, nisu do kolena.
Ako Zvezda bude igrala maksimalno angažovano, ni najmanje se ne plašim nijedne grupe ili protivnika. Ako opet bude unutrašnjih problema nas će i kilavi Limož da rutinira.
Mada, možda bi i bilo bolje da se ovaj kup "stavi u zapećak" i da se sve baci na ABA ligu, jer, po mom laičkom mišljenju, prvo mesto je "rezervisano" za Lokomotivu. A i ne bi me čudilo da Andora ili Monako budu protivnici. Ma koliko glupo zvučalo.

bocko

pre 5 godina

Simanic , izgleda sve vise dobija na samopouzdanju i dolazi na staze koje su mu predvidjane jos pre nekoliko godina.Mislim da su za njegov nesto sporiji razvoj od ocekivanog krivi Radonjic i Alimpije.Sledeca sezona,narocito ako Zvezda bude igrala EL,moze da bude kljucna za njega.Citam ovde od kolega koje su prednosti Nenadiceve igre na pleju.Slazem se,ali mislim da su mane ociglednije.Mislim da bi Cirbes i Ristic mogli malo da zamene mesta u ekipi.

Aleksej

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ste sebi dozvolili da budete 3. u ovakvoj grupi.Mogli ste lagano prvi da budete.Pozdrav od grobara
(nbgd, 19. decembar 2018 19:11)Grupa uopste nije slaba,ali da ti ne objasnjavan zasto smo treci,treba samo da znate da nista nismo posebno..

Herakle

pre 5 godina

Simanic treba da bude nas Antetokounmpo, buducnost i lider zvezde naredne 4 godine...Raditi sa njim da postane zver na poziciji 3-4 sa ovom visinom, sutom, skokom i jos kada dobije na fizikalijama. Pitam se sta je sa Radanovim i zasto ne napreduje ocekivano? To je play sa 2m koji bi Zvezdi i reprezentaciji mogao puno da da. Mi osim Pena i ne znam koga jos nemamo nikog mladog i Radonov mora da bude taj. Sto se tice Simanica ako iskoristi ovi sezonu da poslozi glavu i shvati sta je bitno sta nije njemu je NBA granica. Voleo bih da vidim 2019 na Svetskom prvenstvu Petorku Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Simanic, Jokic. a umesto njih udju Jovic, Nedovic, Guduric, Bjelica, Milutinov...plus cekaju sansu za 12 Zagorac, Jaramaz, Radanov, Marinkovic, Peno, Kuzmic, Todorovic...Mislim da cemo jos 4 godine imati strasan tim i treba misliti o smeni generacije.

realno

pre 5 godina

Sta je sa Dobricem?!?! Decko zasluzuje pre svih da igra...kad god igra ,igra dobro...ne mogu da verujem da mu pre igra Keselj a ovaj nije ni na klupi?!?

veliki strumf

pre 5 godina

Simanic se napokon oslobodio. Izgubi glupo poneku loptu, ali odličan šut veceras i igra u odbrani. Beron haubica. Cirbes u se treba zahvaliti - to pišem odavno. Ne znam po kom je on to parametru bolji od Ristica!? Ajde sto je u napadu slab i često promasuje ne bas teške suteve, već sto čovek odbranu i ne igra. Pogledajte samo gde stoji, kako se kreće - čovek čuva vazduh, kos ne gradi, ma nema ga u odbrani. Uz to je stalno bez razloga nervozan i često dobija tehničke. I sa ovim Davidovcem ne znam šta se dešava. Decko je potpuno izgubio samopouzdanje. Stalno gresi, a šut katastrofa. Prošle godine pogadjao u serijama, sada ne može da ubaci ništa, još su ti promašaji bas veliki.

Marshall

pre 5 godina

Jao ovi satro zvezdasi sto bi voleli da pobedi partizan... Ja ne bi voleo i voleo bi da izgube sa sto vecom razlikom a stimara da da 20p
(petarczv, 19. decembar 2018 20:16)

Za sve ove koji se cude komentarima nekog 'Grobara' koji navija za Turke i koji se pitaju kako moze i za one koji pisu da grobari navijaju za svoju bracu.. cisto da vide za koga navija njihov 'clan' na vestima o Partizanovoj utakmici. Ljudi, to su likovi bez identiteta koji nemaju pametnija posla u zivotu i koji verovatno isti zivot vode napolju i kapiram da ih svi zivi izbegavaju.. kao i ovde. Pih.

dokle

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A.J., 19. decembar 2018 19:52)

16 igrača imaš i još bi dovodio. Pobeđuješ konstantno i još bi igrača dovodio. Alo čoveče to košta, nemaš koga da dovedeš u sred sezone. 4 igrača konstantno nemaju mesta da igraju

sa

pre 5 godina

MTOMIC:

Mislim da se jasno videlo da Tomic je forsirao ABA ligu. Svi porazi koji su dosli bili su u EC, jer je Tomic i formu i tim pravio za ABAB ligu,..
Sad ostaje jos samo pobeda nad Buducnosti u BG , i mi smo obezbedili prvo mesto pred play off. Sad se mozemo okrenuti EC, tempirati formu za EC, jer mozemo sebi priustiti i do cetiri poraza u ABA ligi, i dalje ostati prvi...
I ne, ne trebaju nam nikakva pojacanja, ja verujem u MIlana Tomica i ove momke, jer su to svojim uspehom pokazali. CRvena Zvezda je trenutno za klasu iznad ABA lige...Nemam nikakvu sumnju da cemo biti na final four EC...A tu, sta nam Svevisnji da...Neka bude njegova volja...

JPR24

pre 5 godina

Kakav covek treba da budes da pises ajmo turci.. Mi smo decko prosli.. A vi tek treba.. Sram te bilo.
(danilo, 19. decembar 2018 17:53)

Pusti decu... Meni kao grobaru ne bi palo na pamet da pisem takvu glupost. Iako ima nasih igraca u turskim ekipama, i drago mi je kad igraju dobro, to je dovoljno. Ali mi je draze kad vidim nasa dva kluba u Top16 fazi evrokupa, kamo stece da je to u Evroligi... A eto i Cedevita je prosla, 3 ekipe iz ABA lige.

OGI-CG

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???

holwq

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Toto-ko-tunji, 19. decembar 2018 20:44)

Bato, ti si u ozbiljnom problemu. Ne znaš da čitaš nego - halucinacija?

OGI-CG

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???

veliki strumf

pre 5 godina

Simanic se napokon oslobodio. Izgubi glupo poneku loptu, ali odličan šut veceras i igra u odbrani. Beron haubica. Cirbes u se treba zahvaliti - to pišem odavno. Ne znam po kom je on to parametru bolji od Ristica!? Ajde sto je u napadu slab i često promasuje ne bas teške suteve, već sto čovek odbranu i ne igra. Pogledajte samo gde stoji, kako se kreće - čovek čuva vazduh, kos ne gradi, ma nema ga u odbrani. Uz to je stalno bez razloga nervozan i često dobija tehničke. I sa ovim Davidovcem ne znam šta se dešava. Decko je potpuno izgubio samopouzdanje. Stalno gresi, a šut katastrofa. Prošle godine pogadjao u serijama, sada ne može da ubaci ništa, još su ti promašaji bas veliki.

dokle

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A.J., 19. decembar 2018 19:52)

16 igrača imaš i još bi dovodio. Pobeđuješ konstantno i još bi igrača dovodio. Alo čoveče to košta, nemaš koga da dovedeš u sred sezone. 4 igrača konstantno nemaju mesta da igraju

holwq

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Toto-ko-tunji, 19. decembar 2018 20:44)

Bato, ti si u ozbiljnom problemu. Ne znaš da čitaš nego - halucinacija?

MOE32

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)Grobare a sto ne odes do Pionira veceras igrate utakmicu veka sa Turk Telekomom..
(Aleksej, 19. decembar 2018 18:25)

Ako se ja potpisem 'zvezdas' i napisem isto sto i taj sa potpisom Grobar, da li ces i mene nazvati kako sam se potpisao? Morate da shvatite da uvek postoji onaj koji ce doci samo da provocira.. cak i da navija za Zvezdu, potpisace se upravo 'Grobar' i napisati nesto protiv svog kluba samo da bi ovi drugi ispali losi. Isto tako je i na drugoj strani. Zato, prestanite da se svadjate sa ljudima koje ne vidite jer ne znate da li su iskreni, da li koriste lazan nik i da li su u vinkli generalno. Ajde realno, prepucavamo s ovde svakog dana a niko nikoga u zivotu nije video, a mozda i jeste ali to nece saznati. Svaki grobar moze da bude vas komsija kojem ste se javili jutros i svaki zvezdas moze da bude prodavac u marketu kojem ste rekli hvala danas popodne. Uozbiljite se malo. Sto pre pocnemo da zivimo zivot izvan kompjutera i mobilnih telefona bice nam bolje.

realno

pre 5 godina

Sta je sa Dobricem?!?! Decko zasluzuje pre svih da igra...kad god igra ,igra dobro...ne mogu da verujem da mu pre igra Keselj a ovaj nije ni na klupi?!?

Marshall

pre 5 godina

Jao ovi satro zvezdasi sto bi voleli da pobedi partizan... Ja ne bi voleo i voleo bi da izgube sa sto vecom razlikom a stimara da da 20p
(petarczv, 19. decembar 2018 20:16)

Za sve ove koji se cude komentarima nekog 'Grobara' koji navija za Turke i koji se pitaju kako moze i za one koji pisu da grobari navijaju za svoju bracu.. cisto da vide za koga navija njihov 'clan' na vestima o Partizanovoj utakmici. Ljudi, to su likovi bez identiteta koji nemaju pametnija posla u zivotu i koji verovatno isti zivot vode napolju i kapiram da ih svi zivi izbegavaju.. kao i ovde. Pih.

AC/DC

pre 5 godina

Voleo bi naslov posle 23h večeras da stoji:”Srbija-Turska 2:0”.Ne navijam za Zvezdu ali kada god bude igrala protiv ovog kluba voleo da ih otkinu “sportski” na terenu!

NastyB

pre 5 godina

Meni jedino nije jasno lamentiranje nad grupom u koju smo upali. Alo, bre, svi smo želeli da Zvezda igra Evroligu, a tamo su Fener, Real, CSKA, Efes...timovi koji bi tu Valensiju i Unikahu popapali za doručak uz laki trening. Hteli smo da igramo sa njima, a plašimo se lošijih. Koga se plašiti u Valensiji osim Dubljevića koji se neće naigrati pored Odža i Cirbesa?? Unikaha?? Zaustaviš Milosavljevića i Robertsa i ko će da zapreti?? Salin (koji izuzev šuta za tri nema blčage veze)?? Lesor?? HA!! Jedini ko može da zaustavi Zvezdu u toj grupi je samo Čović i isplate igračima, jer ako budu igrali kako znaju ni najmanje ne sumnjam da ćemo biti prvi u grupi. Ali ako opet bude "tihe pobune" biće da će Garsija, Dio, Roberts i Salin biti "igračine" pored Reglanda, kojem, gledano ozbiljno, nisu do kolena.
Ako Zvezda bude igrala maksimalno angažovano, ni najmanje se ne plašim nijedne grupe ili protivnika. Ako opet bude unutrašnjih problema nas će i kilavi Limož da rutinira.
Mada, možda bi i bilo bolje da se ovaj kup "stavi u zapećak" i da se sve baci na ABA ligu, jer, po mom laičkom mišljenju, prvo mesto je "rezervisano" za Lokomotivu. A i ne bi me čudilo da Andora ili Monako budu protivnici. Ma koliko glupo zvučalo.

Herakle

pre 5 godina

Simanic treba da bude nas Antetokounmpo, buducnost i lider zvezde naredne 4 godine...Raditi sa njim da postane zver na poziciji 3-4 sa ovom visinom, sutom, skokom i jos kada dobije na fizikalijama. Pitam se sta je sa Radanovim i zasto ne napreduje ocekivano? To je play sa 2m koji bi Zvezdi i reprezentaciji mogao puno da da. Mi osim Pena i ne znam koga jos nemamo nikog mladog i Radonov mora da bude taj. Sto se tice Simanica ako iskoristi ovi sezonu da poslozi glavu i shvati sta je bitno sta nije njemu je NBA granica. Voleo bih da vidim 2019 na Svetskom prvenstvu Petorku Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Simanic, Jokic. a umesto njih udju Jovic, Nedovic, Guduric, Bjelica, Milutinov...plus cekaju sansu za 12 Zagorac, Jaramaz, Radanov, Marinkovic, Peno, Kuzmic, Todorovic...Mislim da cemo jos 4 godine imati strasan tim i treba misliti o smeni generacije.

aleksaczv

pre 5 godina

neka ispadnemo, neka budemo poslednji u aba ali samo da me Simanic demantuje na kraju sezone... Konacno zar u ovom decku, konacno borba za loptu, konacno skok, sut je uvek tu bio... jos malo prodor da se doda i kontrola lopte i odlican igrac

Ja

pre 5 godina

Ana Panter najgori sudija u evropskoj kosarci.
(A.J., 19. decembar 2018 19:02)

Nema veceg cirkuzanta od Lamonike.Kod njega utakmice traju preko 2 sata jer stalno gleda u ekran

NY

pre 5 godina

Idemooo Turci!! 
(Grobar, 19. decembar 2018 

Kada si uzivo gledao tvoje u fudbalu ili kosarci? Nije Beograd blizu Vladivostoka. Sport pratis preko TV ekrana.Nema posla nema love.Znaci navijas za Turke i protiv KK History chanel

shoooook

pre 5 godina

Simanic se uozbiljio pod komandom Tomica. Raduju me njegove partije u poslednjih nekoliko utakmica. Strasan potencijal, samo neka nastavi ovako..

Aleksej

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da ste sebi dozvolili da budete 3. u ovakvoj grupi.Mogli ste lagano prvi da budete.Pozdrav od grobara
(nbgd, 19. decembar 2018 19:11)Grupa uopste nije slaba,ali da ti ne objasnjavan zasto smo treci,treba samo da znate da nista nismo posebno..

Aleksa

pre 5 godina

Idemooo Turci!!
(Grobar, 19. decembar 2018 17:46)

pa i vi sad igrate sa Turcima... mooožda i da te razumem da igrate sa bilo kojim drugim timom... ovako si izgleda popio minuse i od Grobara i od Delija... a plus si sam sebi dao... živ i zdrav nam bio...

Aleksej

pre 5 godina

Rekreativna kosarka,svaka cast Tomicu zna covek sta je bitno sta ne,a ne da se kidamo svaku utakmicu i da dolazi do zamora materijala nosioca igre..

EUFORIJA

pre 5 godina

SUT ZA 3 POENA 28-14 ZVEZDA.TO ZNACI OPET DA KAD IH KRENE SUT ZA 3 ONI DOBIJAJU JEL TAKO VAZI KAD BUDUCNOST IGRA???A STA ZVEZDA RADI U ZADNJE 3 UTAKMICE 70 SUTEVA ZA 3???
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:24)

Mi igramo kosarku na razlicite nacine jer imamo trenera i igrace za to. Igraci nam igraju timski i sa mnogo asistencija.Vi nemate ni krstenog trenera i doveli ste solere koji igraju za svoju statistiku.

Toto-ko-tunji

pre 5 godina

Koliko vredi ova pobeda?
(holwq, 19. decembar 2018 20:10)

Taman toliko da ti otplaces, a protivnici se zabrinu. Ovo je sa 50% snage.

Aleksej

pre 5 godina

ZVINITE SUTNULI SU 86 PUTA ZA TRI U ZADNJE 3 UTAKMICE.
(OGI-CG, 19. decembar 2018 22:25aahahahgagagagahhahah videces kad sutnemo Buducnost u Pioniru 30 razlike sledece nedelje..

sa

pre 5 godina

MTOMIC:

Mislim da se jasno videlo da Tomic je forsirao ABA ligu. Svi porazi koji su dosli bili su u EC, jer je Tomic i formu i tim pravio za ABAB ligu,..
Sad ostaje jos samo pobeda nad Buducnosti u BG , i mi smo obezbedili prvo mesto pred play off. Sad se mozemo okrenuti EC, tempirati formu za EC, jer mozemo sebi priustiti i do cetiri poraza u ABA ligi, i dalje ostati prvi...
I ne, ne trebaju nam nikakva pojacanja, ja verujem u MIlana Tomica i ove momke, jer su to svojim uspehom pokazali. CRvena Zvezda je trenutno za klasu iznad ABA lige...Nemam nikakvu sumnju da cemo biti na final four EC...A tu, sta nam Svevisnji da...Neka bude njegova volja...

A.J.

pre 5 godina

Bravo momci, izuzetna partija. Konacno Simanic sa dosta samopouzdanja i zelje, Beron i Reglend jos jednom pokazali klasu, ako izborimo EL obavezno ih zadrzati, mnogo mi se dopada kako igraju. I ostali su svi bili dobri osim Davidovca koji je u totalnom kanalu. Tomic ocigledno zna posao, odlicna polusezona - osvojen Superkup, bez poraza u ABA, obezbedjen prolaz u top 16, da nije bilo onog neverovatnog poraza u Bresi rekao bih da je bilo sve savrseno. Nenadic jeste bolji od Covica, ali mislim da bi bilo dobro dovesti kvalitetnijeg drugog pleja da se osigura osvajanje ABA-e, mada i ako se ne promeni sastav opet imamo solidne sanse za povratak u Evroligu. Sto se tice grupe u narednoj fazi, ne bih rekao da su Unikaha i Valensija drasticno bolje od Zvezde, ako odluce da daju akcenat na plasman u cetvrtfinale nije nemoguce. U ABA imamo zalihu pobeda pa me ne bi iznenadilo da se usmeri fokus na EC !

Džoni

pre 5 godina

Rutinski, deluje da Zvezda ove utakmice u zadnje vreme igra bez i malo potrošnje energije, kad treba malo se zapne i onda rutinski privodi kraju. Tvrdim da ove sezone sve zavisi od nas i našeg pristupa, ako se pristupi ozbiljno i angažovano u odbrani i tako odigra cela utakmica nema ekipa u ovim takmičenjima gde igramo koje mogu da nas dobiju. Sve od nas zavisi i to je odlika dobrih i velikih ekipa.

fancy

pre 5 godina

Ljudi dobismo Simanica! A za kriticare Davidovca...decko nije dvojka, nije skok sut igrac da izlece iz blokova i puca! To Tomic mora da vidi...

bocko

pre 5 godina

Simanic , izgleda sve vise dobija na samopouzdanju i dolazi na staze koje su mu predvidjane jos pre nekoliko godina.Mislim da su za njegov nesto sporiji razvoj od ocekivanog krivi Radonjic i Alimpije.Sledeca sezona,narocito ako Zvezda bude igrala EL,moze da bude kljucna za njega.Citam ovde od kolega koje su prednosti Nenadiceve igre na pleju.Slazem se,ali mislim da su mane ociglednije.Mislim da bi Cirbes i Ristic mogli malo da zamene mesta u ekipi.

JPR24

pre 5 godina

Kakav covek treba da budes da pises ajmo turci.. Mi smo decko prosli.. A vi tek treba.. Sram te bilo.
(danilo, 19. decembar 2018 17:53)

Pusti decu... Meni kao grobaru ne bi palo na pamet da pisem takvu glupost. Iako ima nasih igraca u turskim ekipama, i drago mi je kad igraju dobro, to je dovoljno. Ali mi je draze kad vidim nasa dva kluba u Top16 fazi evrokupa, kamo stece da je to u Evroligi... A eto i Cedevita je prosla, 3 ekipe iz ABA lige.

cz

pre 5 godina

simanic ce da dominira u buducnosti!!!najzad je poceo da igra ono sto se od njega ocekivalo,najveci talenat u mlađim kategorijama...nevidjene predispozicije!

zemunski kej

pre 5 godina

Ne da nije lose vec sigurna ,lagana pobeda u gostima.Malo o Simanicu ,molim vas imajte strpljenja on je 208cm ,raspon ruku 220cm .Nemamo mnogo takvih momaka .Jos u glavi nije rascistio ,ima tu i mladalackih kompleksa ,samo ga sacekajte, I da skoci ,pokupi loptu ,i da sutne moze sve sa tom visinom a i elastican je,