Fudbal 83

Subota, 08.12.2018.

11:10

Pre 27 godina Zvezda je postala šampion sveta

Na današnji dan pre 27 godina Crvena zvezda je pobedila Kolo Kolo 3:0 i osvojila Interkontinentalni kup, popevši se tako na krov sveta.

Pre 27 godina Zvezda je postala šampion sveta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Kalates

pre 5 godina

Jos malo pa ce poceti da slave i F16 Evrolige.
(Bodibond, 8. decembar 2018 13:47)
Vi ste zadnji put igrali tu Evroligu kad su se mecevi odrzavali na svakih 14 dana. Pluskvamperfekat, kada ste vi u pitanju! Nesto slicno kao FIBA Liga sampiona koju ste nekada osvojili. A protivnici jako mocni, Huventud, Viva Kantu, Knor..hahahahahahaha!!

Pterodaktil

pre 5 godina

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.
(Cubaka,
E,vidis,taj ?mali: Partizan je otvorio taj isti KES,koga ste vi srecno osvojili.I da je Partizan igrao sa istim timovima -i on bi bio sampion...jedino u polufinalu Bajern vredio,koliko-toliko,-ostali -kvalitet za UEFA,realno.Uostalom Partizan vas je te 91`godine i dobio,i to na vasem terenu.Taj "mali" Partizan vam je spakovao i sedam komada ,za dugo secanje,ko sto niko (dosada),mada ste znali primiti i 6,dva puta, petice..o-ho...Vidis,isto ,taj "mali"Partizan je prvi igrao u finale KES,a pritom mu protivnici nisu bili iz Svajcarske Skotske i slicnih nefudbalskih zemalja,nego sampioni Evrope sa reprezentacijama(Sparta)nemacki Verder,Keln,Sporting,Mancester J..i na kraju Real..,i to sve u vreme dok za vas nisu ni znali da postojite,eto,bas radi "malog" Partizana su i saznali da ima"jos jedan klub iz Beograda...(izvor:vasa-zvezdina autobiografija povodom 60 god postojanja)Da ne pricam i kad ste osvojili taj KES da nije igrala pola Evrope,zbog kazne...ako cemo iskreno.A,to"prvaci Sveta"..to je presmesno,znate i sami kakva su pravila,i da nikad nisu ispostovana,vec je to revijalni mec....Pogledajte samo koliko sampiona taj mec za :Svetskog sampiona" i nisu hteli igrati...Bayern,Livepul Ajax...i jos ko zna koliko,kazu-ne isplati se putovanje !!!

Ludi Djole

pre 5 godina

Uđe Perica u Biblitoteku i pita : da li imate knjigu 'Partizan prvak Sveta' ? Bibliotekarka : "Perice, Bajke su na drugom spratu".

Марко

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...
(Jumko, 8. decembar 2018 13:40)

У сезони 1990/91. Марадона је играо на свакој утакмици Наполија и постигао је два гола. Наполи је те године испао од Спартакa из Москве који је те године имао практично целу репрезентациу СССР-а, која је била финалиста Европског првенства 1988. Спартак из Москве је избацио Спарту, Наполи и Реал, али је онда испао од Олимпика из Марсеља у полуфиналу. Из Италије је још учествовао Милан који је испао од Олимпика из Марсеља у четфртфиналу. За МИлан су играли Гулит, Ван Бастен, Рајкард, Барези и Малдини. Милан је био тада бранилац титуле коју је освојио два пута за редом. После тога нико није успео да освоји титулу два пута за редом све до Реала. У Реалу су тада играли Бутрагењо, Хаџи, Мичел, Санчез и Јеро. У Бајерну Лаудруп, Колер, Ефенберг и Тон. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/season=1990/matches/#/all

Njamburg

pre 5 godina

Ludilo, koji su to uspesi bili!
Zamislite kada su svi klubovi sveta ostali iza Crvene Zvezde.
Ne samo da ne Zvezda u to vreme brijala sve redom nego mi je ta noć mi je ostala u sećanju jer sam se tada prvi put obrijao u životu. :-)

Zvezdas

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo 
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06) 

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.
(Bodibond, 08. decembar 2018 13:48)

Decace postajes dosadan i smaras. Evo jos malo ce i Zvezda Napredak da nastavis sa pisanjem glupisti.Menjaj i nick i pazi na pravopis. Sta je rekao arhitekta.Je li bio gol na utakmici Arsenal Totenhem.Sudija priznao gol a pitvrdila i gol tehnologija

Марко

pre 5 godina

U nečemu su delije u pravu - Partizan nikada neće postati prvak sveta. Država to nipošto neće dozvoliti.
(Grobarchina, 8. decembar 2018 13:58)

Неће ни свет.

Smeh

pre 5 godina

@ Gile Sampion
Na stranu što si totalno nepismen ali koji Dinamo je bio prvak Sveta? Ako misliš na Dinamo iz Zagreba pa oni slave prekid 50-ak godina bez proleća sledeće godine. Svašta čovek piše kada je frustriran i iskompleksiran.

hronicar

pre 5 godina

@gile sampion

dete,sta ste vi osvojili 50 godina pre zvezde?evoda te ciko nauci,dinamoje osvojio kup sajamskih gradova 10 godina nakon stoje zvezda osvojila mitropa kup.nista vi pre zvezde niste osvojili.jedino ako si hteo da se pohvalis da tvoj dinamo 50 godina nije igrao evropsko prolece...jesi to mozda mislio?a taj kup sajamskih gradova je 70-ih preuzela uefa i napravila kup uefa,ali ga ne priznaje kao prethodnika vec kao posebno takmicenje.slavi tajkup sajamskih gradova i balkanski kup koji ste osvojili i cuti.ne brukaj se svojim neznanjem.zvezda je prvak sveta,to je tema ovde a ne kup sajamskih gradova.neka svako slavi ono sto osvoji.mozes samo da places i zavidis.

slobinator

pre 5 godina

kad kažemo bili smo prvaci sveta,grobari kažu,ma to je tojota kup,a kad kažemo bili smo prvaci evrope,grobari kažu,ma to je neki kup šampiona,a oni kroz celu istoriju nisu uzeli ni kup mitra mirića.doduše igrali su jedno finale i posle ih nije bilo 40 godina u evropi.

Smeh

pre 5 godina

@ Bodibond

Klinac ti si legenda ovog sajta. Samo bi mogao da smanjiš laganje. Preće ti u naviku kao što su ti kompleksi prešli u naviku.

Jumko

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...

samo tiii

pre 5 godina

Znate onaj stari poznati vic. Upali lopovi u muzeje Zvezde i Partizana. Iz Zvezdinog muzeja su ukradeni pehari pobednika KEŠ-a i Interkontinentakog kupa, a iz muzeja FK Partizan je ukraden toster.
Ma i 29.5.3001 i 08.12.3001 ima da obelezavamo i slavimo! Jer imamo sta!
Neko nekad, neko nikad.

blabojzna

pre 5 godina

Mile a zašto ne bi slavili? Ljudi su zaslužili. Borili su se i pobedili, imaju svako pravo da slave. Nego šta će tvoji potomci da slave po pitanju tvog uspeha? Glupo je omalovažavati tuđi uspeh. I kada postigneš više od drugih, glupo je spuštati ostale.....

Cubaka

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...
(MomaSRB, 8. decembar 2018 11:56)

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.

NBGD

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Ti si jedan od onih slepih i koji ne vole da čitaju,ali zato znaju da su Pantic i Vujosevic u pravu kada kazu da SD Partizan svi mrze. Mrzelo te i da procitas tekst,ali si stigao da prokomentarises. Procitaj ponovo da ne pisu o Bariju nego o Tokiju. Inace,Bari ti je u Italiji,a Tokijo u Japanu ako te mrzi da otvoris atlas.

P.F.C

pre 5 godina

A Partizan bio vicesampion evrope u fudbalu, u finalu nadigrao najveci svetski klub u fudbalu svih vremena, Sampion Evrope u kosarci, visestruki sampion evrope u vaterpolu...

Najveci Srpski klub
Partizan Beograd!

Xnodeh

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi slucajnim penal doprvacima! Pa oni taman sve od sebe daju ovde da se ubede kako su slucajnim prolaskom penalima protiv Danske i Rusije napravili sto niko nikad nije,ma ni Brazil sa 5 titula im nije vise ravan! A vi BUM pa podsetnik da zive u susedstvu zemlje ciji je fudbalski tim odavno prikacio zvanje svetskog prvaka! Ono sto oni nikad nece

Bodibond

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06)

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.

ljupce

pre 5 godina

veliki dan za sve nas,dan kad je srbija bila do tokija.prvak evrope i sveta rodjaci,zvezda i jos 11 klubova.da dobro zapamtite kod koga dolazite i protiv koga igrate na marakani.zvezdi fale dva trofeja,oba oduzeta na silu.koncentracija mora biti upravo da se ta dva trofeja osvoje,a zvezda to moze.malona srecu,malo na znanje i mnogo vise na ludu zelju i uz pomoc navijaca.sudija nam je oteo ligu evrope(kup uefa),a nasi takozvani prijatelji (kukavice jer su znali da na marakani bi popili petardu) super kup evrope.vratilo nam se u bariju za panatinaikos,vratice se i za ova dva trofeja.bog sve vidi i dovodi u red polako ali sigurno.

as

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo..... 
(mile, 08. decembar 2018 11:35) 

Godina 2518, grobari i dalje frustrirani...

ja onako

pre 5 godina

@mile... mi mozda slavimo to i 3000 godine ali zato vi vec 52 godine slavite osvajanje tostera u finalu '66 .... razmisli malo pre nego sto ista napises

Spale

pre 5 godina

29.5. I 8.12. Na ta dva datuma kad hejteri žele da omalovaze Zvezdina dostignuća i dostignuća srpskog fudbala jer ima ovde i milih komšija, postoji samo jedan komentar: NEKO NEKAD, a neko NIKAD!

Steva

pre 5 godina

@MrMelbourne

Cekaj, pa sta je sad? Kako sad srpska mitomanija, zar vi ne tvrdite da je C.Zvezda jugoslAvenski projekt s' kraja osamdesetih/pocetka devedesetih? Sta nije jasno? Apsolutno se slazem da nikada svet nije imao takvu kombinaciju, sinergiju i hemiju navalne linije. To ne znaci da druge navale nisu imale svoju hemiju, a to sto tebi gledanje ovoga pravi efekat 'kiselog grozdja', e pa sta ti ja tu mogu, idi gledaj penale vatrenih pa se tesi...

bbrs

pre 5 godina

Ceo svoj život navijam za Crvenu zvezdu ali moram da priznam da CZ nema i nikada nece imati ono što ima Partizan i jako zavidim "Grobarima" na tome. Mi, "Delije" i FK Crvena zvezda nikada necemo imati komšiju evropskog i svetskog šampiona!

da

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu

milos

pre 5 godina

тачно...али тачно тада је почео распад земље за које од те силне еуфорије нико није марио...ее србијоо

d

pre 5 godina

Svaka cast ljudi,ali od stare slave se ne zivi.
(player, 08. decembar 2018 11:10)

Pobedismo Liverpul u vreme gde je razlika izmedju bogatih i siromašnih klubova nikad veca. Valjda je i to neka nova stranica istorije, a ne samo secanje na stare dane.
Zvezda je fudbalski div, to je cinjenica.

nemi posmatrač

pre 5 godina

Ko nije gledao Deju uživo, za mene lično ko da nije gledao ništa. Svaka čast celom timu, sve je ok ali Genije je nešto što je neponovljivo.
Za razliku od danas to je bila strast i život, danas je fudbal umiruća zver koja proždire sve.
By the way čestitke Zvezdi tada a i sada na svemu što je ostvarila.

d

pre 5 godina

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.
(sef strucnog staba, 08. decembar 2018 11:20

Zato danas taj prebogati Liverpul ciji su navijaci prebogati gubi od siromašne Zvezde ciji su navijaci siromašni.

Mare

pre 5 godina

Ovo su najveći rezultati srpskih klubova u Evropi u skorije vreme :

Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0

Sampdoria-Vojvodina 0:4

Spartak-Sparta Praha 2:0

Јабучило

pre 5 godina

Заправо, тад је освојила Тојота куп. А првак света је постала накнадно, када је Фифа то ретроактивно признала.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu
(da, 08. decembar 2018 11:28)

ha ha ha Srpska mitomanija

kimiko

pre 5 godina

Kamo lepe srece, pa da slavimo ovo cesce. Zvezda je bila sampion tada, a godine prolaze. Prosle bi i ovako i onako. Vreme se ne moze zaustaviti, ali se nekim lepim dogadjajem moze obeleziti. Ovo je bilo za pamcenje, a na nekim drugim generacijama je da pokusaju ovo ponoviti.

nista o nicemu

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....
(room 1408, 08. decembar 2018 11:15)

Uz duzno postovanje, fudbal i kosarka nikad nece biti isto, jer niko iz Evrolige ne bi mogao da pobedi NBA ekipu.

MomaSRB

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Nije sramota ne znati pa da prećutiš ili da priznaš da ne znaš, sramota je praviti se da znaš i da si pametan, a ispadneš glup!

wolwerine

pre 5 godina

sad sam se podsetio. kakve akcije kod sva tri gola zvezde nesto neverovatno.i cuvena panticeva recenica "jugo,jugo,zvezdino dete sa druge planete". kolko se secam utakmica se igrala negde oko tri sata posle ponoci po nasem vremenu.tu noc niko nije spavao

Miloš

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..
(BariTokioZauvek, 08. decembar 2018 11:14)

Gresis. Bice Zvezda opet, kad tad! da s3 razumemo, ne mogu da smislim sadasnju ekipu u nasoj Upravi, ali Zvezda je bila i biće najveci klub na ovim prostorima po navijacima, trofejima, istoriji itd. Bice opet, kao sto rekoh..kad tad.. sigurno.

Proto Ganci

pre 5 godina

Pobedili sampiona juzne amerike sa 0:3 i to sa igracem manje i dodju grobari da omalovazavaju titulu... mnogo ste mali ljudi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 8. decembar 2018 11:36) # Link komentara
Da li slon oseca muvu kad sleti na njega? Pusti ih, ne obracaj paznju na njih, neka umisle da su neki faktor.

BariTokioZauvek

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Liverpul nikada nije bio sampion sveta a Zvezda jeste. Svetska a nasa!
(sasa, 08. decembar 2018 11:14)

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.

MomaSRB

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...

room 1408

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....

šta sve čovek ima ovde da pročita

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grgrgrrr, 8. decembar 2018 11:24)

hahahahahahahaha 3:0 je bunker

nisi u toku, raspitaj se malo

MC HAMMER

pre 5 godina

Pune tribine samurajskih navijaca....


Kakav dan !!! Kakva CRVENA ZVEZDA !!!

Bogovi fudbala tada su trcali Tokijom. Ludnica. Zauvek.

Bravo Delije i na terenu i na tribinama.


Veliki je ovo dan i za Crvenu Zvezdu i za Srbiju.


Vraca se Crvena Zvezda gde pripada.




https://www.youtube.com/watch?v=I045-narnYA

bbrs

pre 5 godina

Ceo svoj život navijam za Crvenu zvezdu ali moram da priznam da CZ nema i nikada nece imati ono što ima Partizan i jako zavidim "Grobarima" na tome. Mi, "Delije" i FK Crvena zvezda nikada necemo imati komšiju evropskog i svetskog šampiona!

nista o nicemu

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....
(room 1408, 08. decembar 2018 11:15)

Uz duzno postovanje, fudbal i kosarka nikad nece biti isto, jer niko iz Evrolige ne bi mogao da pobedi NBA ekipu.

BariTokioZauvek

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..

da

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu

d

pre 5 godina

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.
(sef strucnog staba, 08. decembar 2018 11:20

Zato danas taj prebogati Liverpul ciji su navijaci prebogati gubi od siromašne Zvezde ciji su navijaci siromašni.

nemi posmatrač

pre 5 godina

Ko nije gledao Deju uživo, za mene lično ko da nije gledao ništa. Svaka čast celom timu, sve je ok ali Genije je nešto što je neponovljivo.
Za razliku od danas to je bila strast i život, danas je fudbal umiruća zver koja proždire sve.
By the way čestitke Zvezdi tada a i sada na svemu što je ostvarila.

Mare

pre 5 godina

Ovo su najveći rezultati srpskih klubova u Evropi u skorije vreme :

Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0

Sampdoria-Vojvodina 0:4

Spartak-Sparta Praha 2:0

room 1408

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....

Miloš

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..
(BariTokioZauvek, 08. decembar 2018 11:14)

Gresis. Bice Zvezda opet, kad tad! da s3 razumemo, ne mogu da smislim sadasnju ekipu u nasoj Upravi, ali Zvezda je bila i biće najveci klub na ovim prostorima po navijacima, trofejima, istoriji itd. Bice opet, kao sto rekoh..kad tad.. sigurno.

Spale

pre 5 godina

29.5. I 8.12. Na ta dva datuma kad hejteri žele da omalovaze Zvezdina dostignuća i dostignuća srpskog fudbala jer ima ovde i milih komšija, postoji samo jedan komentar: NEKO NEKAD, a neko NIKAD!

MomaSRB

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...

wolwerine

pre 5 godina

sad sam se podsetio. kakve akcije kod sva tri gola zvezde nesto neverovatno.i cuvena panticeva recenica "jugo,jugo,zvezdino dete sa druge planete". kolko se secam utakmica se igrala negde oko tri sata posle ponoci po nasem vremenu.tu noc niko nije spavao

MomaSRB

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Nije sramota ne znati pa da prećutiš ili da priznaš da ne znaš, sramota je praviti se da znaš i da si pametan, a ispadneš glup!

ja onako

pre 5 godina

@mile... mi mozda slavimo to i 3000 godine ali zato vi vec 52 godine slavite osvajanje tostera u finalu '66 .... razmisli malo pre nego sto ista napises

Proto Ganci

pre 5 godina

Pobedili sampiona juzne amerike sa 0:3 i to sa igracem manje i dodju grobari da omalovazavaju titulu... mnogo ste mali ljudi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 8. decembar 2018 11:36) # Link komentara
Da li slon oseca muvu kad sleti na njega? Pusti ih, ne obracaj paznju na njih, neka umisle da su neki faktor.

d

pre 5 godina

Svaka cast ljudi,ali od stare slave se ne zivi.
(player, 08. decembar 2018 11:10)

Pobedismo Liverpul u vreme gde je razlika izmedju bogatih i siromašnih klubova nikad veca. Valjda je i to neka nova stranica istorije, a ne samo secanje na stare dane.
Zvezda je fudbalski div, to je cinjenica.

šta sve čovek ima ovde da pročita

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grgrgrrr, 8. decembar 2018 11:24)

hahahahahahahaha 3:0 je bunker

nisi u toku, raspitaj se malo

slobinator

pre 5 godina

kad kažemo bili smo prvaci sveta,grobari kažu,ma to je tojota kup,a kad kažemo bili smo prvaci evrope,grobari kažu,ma to je neki kup šampiona,a oni kroz celu istoriju nisu uzeli ni kup mitra mirića.doduše igrali su jedno finale i posle ih nije bilo 40 godina u evropi.

Марко

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...
(Jumko, 8. decembar 2018 13:40)

У сезони 1990/91. Марадона је играо на свакој утакмици Наполија и постигао је два гола. Наполи је те године испао од Спартакa из Москве који је те године имао практично целу репрезентациу СССР-а, која је била финалиста Европског првенства 1988. Спартак из Москве је избацио Спарту, Наполи и Реал, али је онда испао од Олимпика из Марсеља у полуфиналу. Из Италије је још учествовао Милан који је испао од Олимпика из Марсеља у четфртфиналу. За МИлан су играли Гулит, Ван Бастен, Рајкард, Барези и Малдини. Милан је био тада бранилац титуле коју је освојио два пута за редом. После тога нико није успео да освоји титулу два пута за редом све до Реала. У Реалу су тада играли Бутрагењо, Хаџи, Мичел, Санчез и Јеро. У Бајерну Лаудруп, Колер, Ефенберг и Тон. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/season=1990/matches/#/all

kimiko

pre 5 godina

Kamo lepe srece, pa da slavimo ovo cesce. Zvezda je bila sampion tada, a godine prolaze. Prosle bi i ovako i onako. Vreme se ne moze zaustaviti, ali se nekim lepim dogadjajem moze obeleziti. Ovo je bilo za pamcenje, a na nekim drugim generacijama je da pokusaju ovo ponoviti.

Cubaka

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...
(MomaSRB, 8. decembar 2018 11:56)

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.

hronicar

pre 5 godina

@gile sampion

dete,sta ste vi osvojili 50 godina pre zvezde?evoda te ciko nauci,dinamoje osvojio kup sajamskih gradova 10 godina nakon stoje zvezda osvojila mitropa kup.nista vi pre zvezde niste osvojili.jedino ako si hteo da se pohvalis da tvoj dinamo 50 godina nije igrao evropsko prolece...jesi to mozda mislio?a taj kup sajamskih gradova je 70-ih preuzela uefa i napravila kup uefa,ali ga ne priznaje kao prethodnika vec kao posebno takmicenje.slavi tajkup sajamskih gradova i balkanski kup koji ste osvojili i cuti.ne brukaj se svojim neznanjem.zvezda je prvak sveta,to je tema ovde a ne kup sajamskih gradova.neka svako slavi ono sto osvoji.mozes samo da places i zavidis.

MC HAMMER

pre 5 godina

Pune tribine samurajskih navijaca....


Kakav dan !!! Kakva CRVENA ZVEZDA !!!

Bogovi fudbala tada su trcali Tokijom. Ludnica. Zauvek.

Bravo Delije i na terenu i na tribinama.


Veliki je ovo dan i za Crvenu Zvezdu i za Srbiju.


Vraca se Crvena Zvezda gde pripada.




https://www.youtube.com/watch?v=I045-narnYA

samo tiii

pre 5 godina

Znate onaj stari poznati vic. Upali lopovi u muzeje Zvezde i Partizana. Iz Zvezdinog muzeja su ukradeni pehari pobednika KEŠ-a i Interkontinentakog kupa, a iz muzeja FK Partizan je ukraden toster.
Ma i 29.5.3001 i 08.12.3001 ima da obelezavamo i slavimo! Jer imamo sta!
Neko nekad, neko nikad.

Steva

pre 5 godina

@MrMelbourne

Cekaj, pa sta je sad? Kako sad srpska mitomanija, zar vi ne tvrdite da je C.Zvezda jugoslAvenski projekt s' kraja osamdesetih/pocetka devedesetih? Sta nije jasno? Apsolutno se slazem da nikada svet nije imao takvu kombinaciju, sinergiju i hemiju navalne linije. To ne znaci da druge navale nisu imale svoju hemiju, a to sto tebi gledanje ovoga pravi efekat 'kiselog grozdja', e pa sta ti ja tu mogu, idi gledaj penale vatrenih pa se tesi...

NBGD

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Ti si jedan od onih slepih i koji ne vole da čitaju,ali zato znaju da su Pantic i Vujosevic u pravu kada kazu da SD Partizan svi mrze. Mrzelo te i da procitas tekst,ali si stigao da prokomentarises. Procitaj ponovo da ne pisu o Bariju nego o Tokiju. Inace,Bari ti je u Italiji,a Tokijo u Japanu ako te mrzi da otvoris atlas.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu
(da, 08. decembar 2018 11:28)

ha ha ha Srpska mitomanija

Марко

pre 5 godina

U nečemu su delije u pravu - Partizan nikada neće postati prvak sveta. Država to nipošto neće dozvoliti.
(Grobarchina, 8. decembar 2018 13:58)

Неће ни свет.

Njamburg

pre 5 godina

Ludilo, koji su to uspesi bili!
Zamislite kada su svi klubovi sveta ostali iza Crvene Zvezde.
Ne samo da ne Zvezda u to vreme brijala sve redom nego mi je ta noć mi je ostala u sećanju jer sam se tada prvi put obrijao u životu. :-)

sef strucnog staba

pre 5 godina

Liverpul nikada nije bio sampion sveta a Zvezda jeste. Svetska a nasa!
(sasa, 08. decembar 2018 11:14)

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.

Јабучило

pre 5 godina

Заправо, тад је освојила Тојота куп. А првак света је постала накнадно, када је Фифа то ретроактивно признала.

blabojzna

pre 5 godina

Mile a zašto ne bi slavili? Ljudi su zaslužili. Borili su se i pobedili, imaju svako pravo da slave. Nego šta će tvoji potomci da slave po pitanju tvog uspeha? Glupo je omalovažavati tuđi uspeh. I kada postigneš više od drugih, glupo je spuštati ostale.....

as

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo..... 
(mile, 08. decembar 2018 11:35) 

Godina 2518, grobari i dalje frustrirani...

Smeh

pre 5 godina

@ Gile Sampion
Na stranu što si totalno nepismen ali koji Dinamo je bio prvak Sveta? Ako misliš na Dinamo iz Zagreba pa oni slave prekid 50-ak godina bez proleća sledeće godine. Svašta čovek piše kada je frustriran i iskompleksiran.

Jumko

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...

Smeh

pre 5 godina

@ Bodibond

Klinac ti si legenda ovog sajta. Samo bi mogao da smanjiš laganje. Preće ti u naviku kao što su ti kompleksi prešli u naviku.

ljupce

pre 5 godina

veliki dan za sve nas,dan kad je srbija bila do tokija.prvak evrope i sveta rodjaci,zvezda i jos 11 klubova.da dobro zapamtite kod koga dolazite i protiv koga igrate na marakani.zvezdi fale dva trofeja,oba oduzeta na silu.koncentracija mora biti upravo da se ta dva trofeja osvoje,a zvezda to moze.malona srecu,malo na znanje i mnogo vise na ludu zelju i uz pomoc navijaca.sudija nam je oteo ligu evrope(kup uefa),a nasi takozvani prijatelji (kukavice jer su znali da na marakani bi popili petardu) super kup evrope.vratilo nam se u bariju za panatinaikos,vratice se i za ova dva trofeja.bog sve vidi i dovodi u red polako ali sigurno.

Xnodeh

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi slucajnim penal doprvacima! Pa oni taman sve od sebe daju ovde da se ubede kako su slucajnim prolaskom penalima protiv Danske i Rusije napravili sto niko nikad nije,ma ni Brazil sa 5 titula im nije vise ravan! A vi BUM pa podsetnik da zive u susedstvu zemlje ciji je fudbalski tim odavno prikacio zvanje svetskog prvaka! Ono sto oni nikad nece

Zvezdas

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo 
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06) 

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.
(Bodibond, 08. decembar 2018 13:48)

Decace postajes dosadan i smaras. Evo jos malo ce i Zvezda Napredak da nastavis sa pisanjem glupisti.Menjaj i nick i pazi na pravopis. Sta je rekao arhitekta.Je li bio gol na utakmici Arsenal Totenhem.Sudija priznao gol a pitvrdila i gol tehnologija

Ludi Djole

pre 5 godina

Uđe Perica u Biblitoteku i pita : da li imate knjigu 'Partizan prvak Sveta' ? Bibliotekarka : "Perice, Bajke su na drugom spratu".

Kalates

pre 5 godina

Jos malo pa ce poceti da slave i F16 Evrolige.
(Bodibond, 8. decembar 2018 13:47)
Vi ste zadnji put igrali tu Evroligu kad su se mecevi odrzavali na svakih 14 dana. Pluskvamperfekat, kada ste vi u pitanju! Nesto slicno kao FIBA Liga sampiona koju ste nekada osvojili. A protivnici jako mocni, Huventud, Viva Kantu, Knor..hahahahahahaha!!

Bodibond

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06)

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.

milos

pre 5 godina

тачно...али тачно тада је почео распад земље за које од те силне еуфорије нико није марио...ее србијоо

P.F.C

pre 5 godina

A Partizan bio vicesampion evrope u fudbalu, u finalu nadigrao najveci svetski klub u fudbalu svih vremena, Sampion Evrope u kosarci, visestruki sampion evrope u vaterpolu...

Najveci Srpski klub
Partizan Beograd!

Pterodaktil

pre 5 godina

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.
(Cubaka,
E,vidis,taj ?mali: Partizan je otvorio taj isti KES,koga ste vi srecno osvojili.I da je Partizan igrao sa istim timovima -i on bi bio sampion...jedino u polufinalu Bajern vredio,koliko-toliko,-ostali -kvalitet za UEFA,realno.Uostalom Partizan vas je te 91`godine i dobio,i to na vasem terenu.Taj "mali" Partizan vam je spakovao i sedam komada ,za dugo secanje,ko sto niko (dosada),mada ste znali primiti i 6,dva puta, petice..o-ho...Vidis,isto ,taj "mali"Partizan je prvi igrao u finale KES,a pritom mu protivnici nisu bili iz Svajcarske Skotske i slicnih nefudbalskih zemalja,nego sampioni Evrope sa reprezentacijama(Sparta)nemacki Verder,Keln,Sporting,Mancester J..i na kraju Real..,i to sve u vreme dok za vas nisu ni znali da postojite,eto,bas radi "malog" Partizana su i saznali da ima"jos jedan klub iz Beograda...(izvor:vasa-zvezdina autobiografija povodom 60 god postojanja)Da ne pricam i kad ste osvojili taj KES da nije igrala pola Evrope,zbog kazne...ako cemo iskreno.A,to"prvaci Sveta"..to je presmesno,znate i sami kakva su pravila,i da nikad nisu ispostovana,vec je to revijalni mec....Pogledajte samo koliko sampiona taj mec za :Svetskog sampiona" i nisu hteli igrati...Bayern,Livepul Ajax...i jos ko zna koliko,kazu-ne isplati se putovanje !!!

Јабучило

pre 5 godina

Заправо, тад је освојила Тојота куп. А првак света је постала накнадно, када је Фифа то ретроактивно признала.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Liverpul nikada nije bio sampion sveta a Zvezda jeste. Svetska a nasa!
(sasa, 08. decembar 2018 11:14)

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu
(da, 08. decembar 2018 11:28)

ha ha ha Srpska mitomanija

P.F.C

pre 5 godina

A Partizan bio vicesampion evrope u fudbalu, u finalu nadigrao najveci svetski klub u fudbalu svih vremena, Sampion Evrope u kosarci, visestruki sampion evrope u vaterpolu...

Najveci Srpski klub
Partizan Beograd!

Bodibond

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06)

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.

milos

pre 5 godina

тачно...али тачно тада је почео распад земље за које од те силне еуфорије нико није марио...ее србијоо

bbrs

pre 5 godina

Ceo svoj život navijam za Crvenu zvezdu ali moram da priznam da CZ nema i nikada nece imati ono što ima Partizan i jako zavidim "Grobarima" na tome. Mi, "Delije" i FK Crvena zvezda nikada necemo imati komšiju evropskog i svetskog šampiona!

room 1408

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....

BariTokioZauvek

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..

nista o nicemu

pre 5 godina

Secam se da me je stalno čiča zadirkivao zbog toga.Pricao mi je tad vidiš da smo postali prvaci sveta u fudbalu zašto navijaš za klub koji je slabiji dosta.Sledece godine Partizan bio prvak Evrope u košarci...Nostalgija....
(room 1408, 08. decembar 2018 11:15)

Uz duzno postovanje, fudbal i kosarka nikad nece biti isto, jer niko iz Evrolige ne bi mogao da pobedi NBA ekipu.

Miloš

pre 5 godina

Bari i Tokio, klupski sampioni Evrope i sveta. Crvena Zvezda, i niko vise nikad sa prostora bivse SFRJ. O takvom uspehu dinamo, hajduk i partizan mogu samo da uzdisu i mastaju..
(BariTokioZauvek, 08. decembar 2018 11:14)

Gresis. Bice Zvezda opet, kad tad! da s3 razumemo, ne mogu da smislim sadasnju ekipu u nasoj Upravi, ali Zvezda je bila i biće najveci klub na ovim prostorima po navijacima, trofejima, istoriji itd. Bice opet, kao sto rekoh..kad tad.. sigurno.

Spale

pre 5 godina

29.5. I 8.12. Na ta dva datuma kad hejteri žele da omalovaze Zvezdina dostignuća i dostignuća srpskog fudbala jer ima ovde i milih komšija, postoji samo jedan komentar: NEKO NEKAD, a neko NIKAD!

d

pre 5 godina

Zato danas igraci Liverpula imaju 50 puta vece plate nego igraci zvezde, a mozemo isto reci i za navijace jednog i drugog kluba pa ti vidi sta je bitnije. Ne zivi se od secanja.
(sef strucnog staba, 08. decembar 2018 11:20

Zato danas taj prebogati Liverpul ciji su navijaci prebogati gubi od siromašne Zvezde ciji su navijaci siromašni.

da

pre 5 godina

Nikada svet nije imao takvu kombinaciju napada Pancev,Prosinecki,Savicevic,Jugovic,najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca na svetu Sinišu

šta sve čovek ima ovde da pročita

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grgrgrrr, 8. decembar 2018 11:24)

hahahahahahahaha 3:0 je bunker

nisi u toku, raspitaj se malo

MC HAMMER

pre 5 godina

Pune tribine samurajskih navijaca....


Kakav dan !!! Kakva CRVENA ZVEZDA !!!

Bogovi fudbala tada su trcali Tokijom. Ludnica. Zauvek.

Bravo Delije i na terenu i na tribinama.


Veliki je ovo dan i za Crvenu Zvezdu i za Srbiju.


Vraca se Crvena Zvezda gde pripada.




https://www.youtube.com/watch?v=I045-narnYA

MomaSRB

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...

Proto Ganci

pre 5 godina

Pobedili sampiona juzne amerike sa 0:3 i to sa igracem manje i dodju grobari da omalovazavaju titulu... mnogo ste mali ljudi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 8. decembar 2018 11:36) # Link komentara
Da li slon oseca muvu kad sleti na njega? Pusti ih, ne obracaj paznju na njih, neka umisle da su neki faktor.

Steva

pre 5 godina

@MrMelbourne

Cekaj, pa sta je sad? Kako sad srpska mitomanija, zar vi ne tvrdite da je C.Zvezda jugoslAvenski projekt s' kraja osamdesetih/pocetka devedesetih? Sta nije jasno? Apsolutno se slazem da nikada svet nije imao takvu kombinaciju, sinergiju i hemiju navalne linije. To ne znaci da druge navale nisu imale svoju hemiju, a to sto tebi gledanje ovoga pravi efekat 'kiselog grozdja', e pa sta ti ja tu mogu, idi gledaj penale vatrenih pa se tesi...

samo tiii

pre 5 godina

Znate onaj stari poznati vic. Upali lopovi u muzeje Zvezde i Partizana. Iz Zvezdinog muzeja su ukradeni pehari pobednika KEŠ-a i Interkontinentakog kupa, a iz muzeja FK Partizan je ukraden toster.
Ma i 29.5.3001 i 08.12.3001 ima da obelezavamo i slavimo! Jer imamo sta!
Neko nekad, neko nikad.

Cubaka

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo.....
(mile, 08. decembar 2018 11:35)

Godina 2694 partizan i dalje slavi igranje u finalu Kupa šampiona...
(MomaSRB, 8. decembar 2018 11:56)

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.

ja onako

pre 5 godina

@mile... mi mozda slavimo to i 3000 godine ali zato vi vec 52 godine slavite osvajanje tostera u finalu '66 .... razmisli malo pre nego sto ista napises

ljupce

pre 5 godina

veliki dan za sve nas,dan kad je srbija bila do tokija.prvak evrope i sveta rodjaci,zvezda i jos 11 klubova.da dobro zapamtite kod koga dolazite i protiv koga igrate na marakani.zvezdi fale dva trofeja,oba oduzeta na silu.koncentracija mora biti upravo da se ta dva trofeja osvoje,a zvezda to moze.malona srecu,malo na znanje i mnogo vise na ludu zelju i uz pomoc navijaca.sudija nam je oteo ligu evrope(kup uefa),a nasi takozvani prijatelji (kukavice jer su znali da na marakani bi popili petardu) super kup evrope.vratilo nam se u bariju za panatinaikos,vratice se i za ova dva trofeja.bog sve vidi i dovodi u red polako ali sigurno.

Mare

pre 5 godina

Ovo su najveći rezultati srpskih klubova u Evropi u skorije vreme :

Arsenal-Zvezda 0:0
Zvezda-Napoli 0:0
Zvezda-Liverpool 2:0

Sampdoria-Vojvodina 0:4

Spartak-Sparta Praha 2:0

MomaSRB

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Nije sramota ne znati pa da prećutiš ili da priznaš da ne znaš, sramota je praviti se da znaš i da si pametan, a ispadneš glup!

Xnodeh

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi slucajnim penal doprvacima! Pa oni taman sve od sebe daju ovde da se ubede kako su slucajnim prolaskom penalima protiv Danske i Rusije napravili sto niko nikad nije,ma ni Brazil sa 5 titula im nije vise ravan! A vi BUM pa podsetnik da zive u susedstvu zemlje ciji je fudbalski tim odavno prikacio zvanje svetskog prvaka! Ono sto oni nikad nece

as

pre 5 godina

Godina 2518 zvezda i dalje slavi pobedu nad kolo kolo..... 
(mile, 08. decembar 2018 11:35) 

Godina 2518, grobari i dalje frustrirani...

slobinator

pre 5 godina

kad kažemo bili smo prvaci sveta,grobari kažu,ma to je tojota kup,a kad kažemo bili smo prvaci evrope,grobari kažu,ma to je neki kup šampiona,a oni kroz celu istoriju nisu uzeli ni kup mitra mirića.doduše igrali su jedno finale i posle ih nije bilo 40 godina u evropi.

Марко

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...
(Jumko, 8. decembar 2018 13:40)

У сезони 1990/91. Марадона је играо на свакој утакмици Наполија и постигао је два гола. Наполи је те године испао од Спартакa из Москве који је те године имао практично целу репрезентациу СССР-а, која је била финалиста Европског првенства 1988. Спартак из Москве је избацио Спарту, Наполи и Реал, али је онда испао од Олимпика из Марсеља у полуфиналу. Из Италије је још учествовао Милан који је испао од Олимпика из Марсеља у четфртфиналу. За МИлан су играли Гулит, Ван Бастен, Рајкард, Барези и Малдини. Милан је био тада бранилац титуле коју је освојио два пута за редом. После тога нико није успео да освоји титулу два пута за редом све до Реала. У Реалу су тада играли Бутрагењо, Хаџи, Мичел, Санчез и Јеро. У Бајерну Лаудруп, Колер, Ефенберг и Тон. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/season=1990/matches/#/all

wolwerine

pre 5 godina

sad sam se podsetio. kakve akcije kod sva tri gola zvezde nesto neverovatno.i cuvena panticeva recenica "jugo,jugo,zvezdino dete sa druge planete". kolko se secam utakmica se igrala negde oko tri sata posle ponoci po nasem vremenu.tu noc niko nije spavao

nemi posmatrač

pre 5 godina

Ko nije gledao Deju uživo, za mene lično ko da nije gledao ništa. Svaka čast celom timu, sve je ok ali Genije je nešto što je neponovljivo.
Za razliku od danas to je bila strast i život, danas je fudbal umiruća zver koja proždire sve.
By the way čestitke Zvezdi tada a i sada na svemu što je ostvarila.

NBGD

pre 5 godina

bunkerom i na penalima
(grgrgrrr, 08. decembar 2018 11:24)

Ti si jedan od onih slepih i koji ne vole da čitaju,ali zato znaju da su Pantic i Vujosevic u pravu kada kazu da SD Partizan svi mrze. Mrzelo te i da procitas tekst,ali si stigao da prokomentarises. Procitaj ponovo da ne pisu o Bariju nego o Tokiju. Inace,Bari ti je u Italiji,a Tokijo u Japanu ako te mrzi da otvoris atlas.

Марко

pre 5 godina

U nečemu su delije u pravu - Partizan nikada neće postati prvak sveta. Država to nipošto neće dozvoliti.
(Grobarchina, 8. decembar 2018 13:58)

Неће ни свет.

d

pre 5 godina

Svaka cast ljudi,ali od stare slave se ne zivi.
(player, 08. decembar 2018 11:10)

Pobedismo Liverpul u vreme gde je razlika izmedju bogatih i siromašnih klubova nikad veca. Valjda je i to neka nova stranica istorije, a ne samo secanje na stare dane.
Zvezda je fudbalski div, to je cinjenica.

kimiko

pre 5 godina

Kamo lepe srece, pa da slavimo ovo cesce. Zvezda je bila sampion tada, a godine prolaze. Prosle bi i ovako i onako. Vreme se ne moze zaustaviti, ali se nekim lepim dogadjajem moze obeleziti. Ovo je bilo za pamcenje, a na nekim drugim generacijama je da pokusaju ovo ponoviti.

Zvezdas

pre 5 godina

Mi barem imamo sta da slavimo 
(seljacka posla, 08. decembar 2018 12:06) 

Imate, kako da ne, neregularan gol Boacija u derbiju, F16 Evrolige, golove sa penala. Ma samo neka se slavi, neka bude veselo.
(Bodibond, 08. decembar 2018 13:48)

Decace postajes dosadan i smaras. Evo jos malo ce i Zvezda Napredak da nastavis sa pisanjem glupisti.Menjaj i nick i pazi na pravopis. Sta je rekao arhitekta.Je li bio gol na utakmici Arsenal Totenhem.Sudija priznao gol a pitvrdila i gol tehnologija

Ludi Djole

pre 5 godina

Uđe Perica u Biblitoteku i pita : da li imate knjigu 'Partizan prvak Sveta' ? Bibliotekarka : "Perice, Bajke su na drugom spratu".

Pterodaktil

pre 5 godina

Godina 5237 mali partizai i dalje ceka na prvu pobedu u grupnoj fazi lige sampiona.
(Cubaka,
E,vidis,taj ?mali: Partizan je otvorio taj isti KES,koga ste vi srecno osvojili.I da je Partizan igrao sa istim timovima -i on bi bio sampion...jedino u polufinalu Bajern vredio,koliko-toliko,-ostali -kvalitet za UEFA,realno.Uostalom Partizan vas je te 91`godine i dobio,i to na vasem terenu.Taj "mali" Partizan vam je spakovao i sedam komada ,za dugo secanje,ko sto niko (dosada),mada ste znali primiti i 6,dva puta, petice..o-ho...Vidis,isto ,taj "mali"Partizan je prvi igrao u finale KES,a pritom mu protivnici nisu bili iz Svajcarske Skotske i slicnih nefudbalskih zemalja,nego sampioni Evrope sa reprezentacijama(Sparta)nemacki Verder,Keln,Sporting,Mancester J..i na kraju Real..,i to sve u vreme dok za vas nisu ni znali da postojite,eto,bas radi "malog" Partizana su i saznali da ima"jos jedan klub iz Beograda...(izvor:vasa-zvezdina autobiografija povodom 60 god postojanja)Da ne pricam i kad ste osvojili taj KES da nije igrala pola Evrope,zbog kazne...ako cemo iskreno.A,to"prvaci Sveta"..to je presmesno,znate i sami kakva su pravila,i da nikad nisu ispostovana,vec je to revijalni mec....Pogledajte samo koliko sampiona taj mec za :Svetskog sampiona" i nisu hteli igrati...Bayern,Livepul Ajax...i jos ko zna koliko,kazu-ne isplati se putovanje !!!

blabojzna

pre 5 godina

Mile a zašto ne bi slavili? Ljudi su zaslužili. Borili su se i pobedili, imaju svako pravo da slave. Nego šta će tvoji potomci da slave po pitanju tvog uspeha? Glupo je omalovažavati tuđi uspeh. I kada postigneš više od drugih, glupo je spuštati ostale.....

Jumko

pre 5 godina

Vesnik, Ilija Cvorovic, je neki dan, pored pominjanja Mire Markovic, rekao i da Maradona te godine nije igrao Kes, pa Zvezdina titula nema tu tezinu! Hahahaha...

Smeh

pre 5 godina

@ Bodibond

Klinac ti si legenda ovog sajta. Samo bi mogao da smanjiš laganje. Preće ti u naviku kao što su ti kompleksi prešli u naviku.

Njamburg

pre 5 godina

Ludilo, koji su to uspesi bili!
Zamislite kada su svi klubovi sveta ostali iza Crvene Zvezde.
Ne samo da ne Zvezda u to vreme brijala sve redom nego mi je ta noć mi je ostala u sećanju jer sam se tada prvi put obrijao u životu. :-)

hronicar

pre 5 godina

@gile sampion

dete,sta ste vi osvojili 50 godina pre zvezde?evoda te ciko nauci,dinamoje osvojio kup sajamskih gradova 10 godina nakon stoje zvezda osvojila mitropa kup.nista vi pre zvezde niste osvojili.jedino ako si hteo da se pohvalis da tvoj dinamo 50 godina nije igrao evropsko prolece...jesi to mozda mislio?a taj kup sajamskih gradova je 70-ih preuzela uefa i napravila kup uefa,ali ga ne priznaje kao prethodnika vec kao posebno takmicenje.slavi tajkup sajamskih gradova i balkanski kup koji ste osvojili i cuti.ne brukaj se svojim neznanjem.zvezda je prvak sveta,to je tema ovde a ne kup sajamskih gradova.neka svako slavi ono sto osvoji.mozes samo da places i zavidis.

Smeh

pre 5 godina

@ Gile Sampion
Na stranu što si totalno nepismen ali koji Dinamo je bio prvak Sveta? Ako misliš na Dinamo iz Zagreba pa oni slave prekid 50-ak godina bez proleća sledeće godine. Svašta čovek piše kada je frustriran i iskompleksiran.

Kalates

pre 5 godina

Jos malo pa ce poceti da slave i F16 Evrolige.
(Bodibond, 8. decembar 2018 13:47)
Vi ste zadnji put igrali tu Evroligu kad su se mecevi odrzavali na svakih 14 dana. Pluskvamperfekat, kada ste vi u pitanju! Nesto slicno kao FIBA Liga sampiona koju ste nekada osvojili. A protivnici jako mocni, Huventud, Viva Kantu, Knor..hahahahahahaha!!