Fudbal 89

Utorak, 27.11.2018.

20:19

Milojević: Oko 260 kilometara odavde Zvezda je postala šampion Evrope

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević podsetio je da je blizu Napulja Crvena zvezda davne 1991. godine postala šampion Evrope.

Milojeviæ: Oko 260 kilometara odavde Zvezda je postala šampion Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

pedja 71

pre 5 godina

...Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30) # Link komentara

A, ustvari ti je krivo (Čvarkov).

Nego šta, nego da se potencira pehar, čisto da se ne zanosite da ste makar približno bitni na ovim prostorima.

nista o nicemu

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo.
(Fikio, 27. novembar 2018 22:59)

bukvalno ne znas da racunas, ali nebitno, ne mozes da zabranis nikome da voli zvezdu i prica da je bila prvak sveta i evrope. ne mozes.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

# АНИЦА - Пусти их нека причају, добро знаш да нам то никад неће опростити... 🙌

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 22:40)
Shvatila sam duso, sigurno nece da gugla kolko ima od Podgorice do Niksica. Mi smo klub svetskog renomea, klasa, moze nam se da pominjemo Bari i da budemo nadmeni!

anica

pre 5 godina

Samo da kazem, 27. novembar 2018 22:12
Nebitne godine, procitah komentar kk ima ispod 35 ne treba da komentarise Zvezdu od 91 godine, nismo ni bili planirani...ako se tako gleda onda niko ne treba da komentarise uopste proslost, svakome je dozvoljeno da voli Zvezdu i niko nema prava da namece neke granice. Bitno je da doticni komsiluk imaj dosta vesa u razlicitim bojama. Citala sam svojim ocima zelju da izgubimo na Svetog Nikolu u Turskoj u kosarci isti ti ce sutra obuci ga.. sa Italijanskom zastavom...jad, beda i cemer drustva.

asdf

pre 5 godina

Aj sad kad si tako pametan,objasni tu vezu izmedlju placenosti i tih golova.Da,us..lo ga je,ajde jedan,nego bas dva onakva,koliko god da je placen ili neplacen.Pare daju golove ili ziv covek?Ko daje?
(Xhodeh, 27. novembar 2018 19:00)

Ja sam morao da iskopiram ovaj komentar i ovde jer se cudim cudu kako neko ko prati fudbal ne kapira zasto su neki fudbaleri placeniji od drugih. Inace, on veruje da je Nejmara u**ao slobodnjak protiv Zvezde. Po nekoj njegovoj logici, fudbaler sa tolikom platom koliku ima Nejmar, i sa tolikom reputacijom, ne moze da daje onakve golove.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@ Srbin, ... ne može nikakav savet !
Razlog: nemate kompetencije.
Savete primamo samo od članova porodice klupskih fudbalskih prvaka Evrope i Sveta.
Savete možete davati samo navijačima Dinama, Maribora, Olimpije, AEK-a, PAOK-a, Radničkog,Proletera itd...

Fikio

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo. A ja cu samo da kazem, za one koji nazalost nisu imali prilike da gledaju tu Zvezdu, mi smo onda imali verovatno najbrzi kontranapad na svetu. Definitivno smo imali najbrze krilo na svetu, Dragisu Binica, pa tada mladog i ultra brzog sa loptom Dejana El-Genija Savicevica, pa isto tako brze i jake Belog, Mihu, i najboljeg Darka Golden Boy Panceva, od kojih smo svaku utakmicu u evropi ocekivali goleadu... I nikad ne bi razocarali. Ta Zvezda bi i danas bila strah i trepet u ligi sampiona za sve!

Nikola MNE

pre 5 godina

@anice lepotice, i da ste uzeli 10 kupova sampiona opet treba drugi da pricaju o tvojoj velicini a ne ovaj da gugla koliko ima od Napulja do Barija i da prica najveci, najjaci itd,itd. Nisi shvatila poentu a iskreno nisam ni ocekivao.

PFC 1970

pre 5 godina

Kao grobar, priznajem da bih voleo da je moj tim osvojio pehar KEŠ, lagao bih ako bih tvrdio suprotno.

Ali nisam nesrećan što taj trofej nemamo, a pogotovo nisam nesrećan što ga je Zvezda osvojila, boli me uvo za njih i njihove trofeje.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.
(Najveci zvezdas ikad, 27. novembar 2018 21:56)

Slatko si me nasmejao, dao sam ti plus.

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 21:57)
Macane, rekli su mnogi...ne znam sta ti uopste gledas, svaa ova petljanija oko tuzbi i smejanja iza ledja samo govori o velicini Zvezde. Gde si ti video da je neko svestan sebe i mogucnosti kao sto smo mi, da li mislis da su jedan Klop i ovaj Anceloti imali u malom mozgu remi i poraz od nas. Trener i ceo strucni stab Zvezde fenomenalno rade svoj posao! Ko god je iskren Zvezdas misli tako, osim ako se lazno predstavljas sto ne bi cudilo ovde dosta grobara pise ok o Zvezdi a onda ih oda glupost! Uzmi ti sutra vece neko pivce i opusti se, bice belaja.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... polako se zagrevamo za sutrašnji meč. Ne može se objasniti rečima, taj predivan osećaj.... biti Zvezdaš. Ne možeš prestati nikad da navijaš za Zvezdu. Osećej pripadnosti klubu je isti i kad se igra LŠ i bilo koje drugo takmičenje, to je ljubav koja nikad ne može da se ugasi.
A SUTRA ,? SUTRA NE MOŽEMO DA IZGUBIMO !!! Sutra golove daju Ben i Marin.

mufljuz

pre 5 godina

Ovako je izjavljivao i protiv PSG-a, pa je protiv Liverpula promenio pricu. Samo se nadam da ce dati sve od sebe da makar pola od onog sa Liverpulom. Nek bude 0:1

Samo da kazem

pre 5 godina

Imam 39 godina. Kada Zvezda izgubi dogpdi mi se da mi oci zasuze i dan danas od tuge. Ali sam navijao uvek za Partizan protiv stranaca u kosarci, uvek. Cak i u fudbalu, isao sam i da navijam protiv Lacija onda posle bombardovanja. Ali isto tako moram.da kazem da su grobari kao i crnogorci, izdajnici bludni sinovi. Nekada su partizanovci bili drugaciji. Ali kakvi god da su danas ja opet necu navijati protiv srpskog kluba Partizana jer sam Srbin zvezdas, nisam izdajica.

Petar

pre 5 godina

Kada se na gmaps zatrazi putanja od napolija do barija izadje da je duzina putanje 260km. Realno je kucao da vidi koja je razdaljina, nema sanse da je pretpostavio i bio toliko precizan. Hahaha

Srbin

pre 5 godina

Da li moze jedan besplatan savet?dosadni ste sa barijem i titulom.to valjda Niko ne spominje koliko vi.jedan rems je bio prvak pa sada I nepostoji

Hack

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
(ja, 27. novembar 2018 20:38)

Ah lipi moj susjedu, UEFA, kao i francusko tužilaštvo(ne znam kak se kaže na vašem lijepom jeziku) su prekinuli istragu o tome, jer su dokazali da CZ nema veze sa namestanjem.

Spale

pre 5 godina

V_k@ auuu koliko te boli druže?! Pa napisao si roman. Džaba ti, na usatom peharu će za vijek vijekova stajati pored 1991. godine Crvena zvezda, a iznad i ispod Milan, Barcelona, Juventus, Bayern, Ajax, Man United..jednostavno mi smo s njima u društvu. A gde ste vi???

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Zamisli koliko boli matore kada klinci pene i vilene na događaj koji se desio kada nisu bili u planu planova. Au. Ne daj Bože nikom, stvarno. Zvezdo uništitelju malih ljudskih duša, najveća si.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... lep je, baš predivan osećaj, da pripadaš porodici šampiona Evrope i Sveta u fudbalu.
Sutrašnju utakmicu posmatram samo kao mali korak, ka novoj tituli prvaka Evrope, koja će neminovno uslediti za 5 - 8 godina.

Rade CZV

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Boli vas ušati mnogo :) Čak i da osvojite ligu šampiona nekad (što je ravno šansi da se ja preselim na mars), barem petorica vaših igrača će da poljube ime Fk Crvena Zvezda koje je ugravirano na peharu kada ga budu podizali... :)

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.

Hack

pre 5 godina

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo! 
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite? 
Šesticom protiv Vranja?
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 20:51)

Naši lipi susjedi se hvale neresenim rezultatima 2003. godine

Митар пфк

pre 5 godina

Риједак господин , у Српском клупском фудбалу ..Поштовање за све што ради , са сиротињским тимом , у овом мору милионерских , масонско-шеикских клубова из европе!! Узгред , скроман , реалан и коректан...Ово су људи потребни фудбалу овде..Он , Бата...За здрав фудбал , ривалитет...Анти мафиа!!

Kontraš

pre 5 godina

pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina ???
(Dosadni ste, 27. novembar 2018 20:47) ima da slušaš o tom trofeju dok si živ, baš zato što ti toliko smeta! Patićeš i maštati da će i tvoj klub jednog dana biti ugraviran na ušatom pored velikana evropskog fudbala, a do tada ćeš ostati samo komšija mali.

parx

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ntd, 27. novembar 2018 20:40)

Je.e ih samo to, sto pise Zvezdino ime na onom Usatom, sto se dodeljuje pobedniku LS.

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ja samo da pozdravim navijace Partizana, Dinama i Maribora i da vas pitam kako vas nije sramota. U 21. veku, dakle, u grupnoj fazi ova tri kluba su odigrala 48 utakmica i imaju zbirno jednu pobedu, Dinamo protiv Arsenala. Da Zvezda odigra 48 utakmica i da joj svake godine bude ovakva grupa kao sto je ova, pa izvukla bi plus minus 10 pobeda. Ne znam zasto se javljate i pretite petardama Napolija... Ej, 48 utakmica i jedna pobeda?! Da li ste vi sigurni da ste igrali ili ste samo ucestvovali?! Lep sportski pozdrav.

P76-ers

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Ovakvo razmišljanje imaju samo milenijalci, tj. oni koji nisu rođeni na vreme da se zajednički raduju pobedama Zvezde i Partizana...

O tvom neznanju govori pominjanje "incidenta", jer su i Steaua i Zvezda imale pomoć UEFA-e, u završnici, a u cilju razvoja fudbala u istočnoj evropi...

Nisi kriv što si mlad, ali si kriv što ne znaš...

Šteta što ne znaš da je i tvoj klub gazio sve do finala sa Realom, ali su utakmicu izgubili ne zato što su bili lošiji, već su izgubili zbog "balkanskog" mentaliteta...


Možda tada ne bi tražio da se obriše titula

Napred Zvezdo...

Imate taj ugled zbog dogadjaja od pre 1/4 veka

pre 5 godina

Tolikp vas cene zbog te titule da vas Anceloti sutra ocekuje u izdanju kao Kjevo koji je poslednji u Seriji A !?

ojha

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona...

Sistem Kupa Sampiona je bio dosta tezi za osvojiti, prvo si morao da budes prvak svoje drzave da bi učestvovao, a onda si ofmah imao nokaut fazu gdje nemas pravo na gresku..
Sada budes 4 u ligi i guzlas se po grupnoj fazi i tek na pola sezone krece ozbiljno takmičenje.

ja

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!

Igokea since 2007

pre 5 godina

Смета тулумбасима што је Звезда била првак Европе. Ја сам рецимо поносан што Србија има првака Европе, Партизан. Јесте то данас Игокеа, али то је нека друга прича.

Dosadni ste

pre 5 godina

Au koliko patetike u Milojevim konferencijama...kako mu vec ne dosadi....kako nikako da shvate da u Italiji ljude bas briga za Zvezdinu titulu pre 30 godina...bar da je finale ostalo upamceno nego ga pamte kao najruznije finale u istoriji gde pobednik nije presao pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina 😂😂😂

room 1408

pre 5 godina

Zvezda je napravila u ovoj sezoni sto se tiče Evrope vise nego svi naši klubovi zajedno sa tom istom Zvezdom od raspada SFRJ.Sutra mogu igrati rasterećeno i da uživaju u fudbalu....

Jumko

pre 5 godina

A je li to slucajno? A je li slucajno sto Radnicki iz Nisa isto ima 260 km do Zvezdinog stadiona okolnim putem? Slucajno? A je li slucajno da je stranac u Vatikanu izabran za papu posle 600 godina? Em stranac, em Poljak... Slucajno? Zeljko Cvorovic.

ntd

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para

Dejan CZ

pre 5 godina

Zanimljivo da je ista brojka samo u milionima svetlosnih godina kada ce i nas mali komsija "mozda" ugravirati svoje ime na usatom peharu...

d

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30

Mozda zato sto konkurencija u kosarci i fudbalu nema veze jedna sa drugom. Mozda zato sto su samo dva kluba van zapada bili prvaci Evrope u fudbalu. Mozda zato sto su u kosarci Split( 3 puta) , Cibona(2), Bosna i Partizan osvajali. Mozda zato sto je Yu liga bila najjača evropska liga u kosarci. A taj Notingem ne dolazi iz Irske, vec iz mocne Engleske lige. Nije isto osvajanje u fudbalu i kosarci. Zvezda i Partizan sa budzetom od 5 miliona danas mogu da pobede bilo koga u kosarci. Jel to moze u fudbalu?

Rajko

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 27. novembar 2018 20:38)
vjerovatno si jedan od onih koji su likovali kad smo izvukli ova tri giganta u grupi i jedva cekali utakmice kad ono OPA 4 boda uze Zvezda?!Sutra mi slavimo i pobjedu i poraz jer su ovi momci pomjerili granice i osvojili velika 4 boda u grupi u kojoj KO ZNA da li bi i Real Madrid prosao..puno vi gledate SOS kanal i onaj vas vijesnik izgleda..SAMO JAKO ZVEZDO !!!

as

pre 5 godina

Cuj ovog efempejovca sram te bilo neces var da uvedemo igras namjestene utakmice da nesto valjda treniro bi makar videoton a ne raspalu zvjezdu sreca pa imate pomoc vlasti

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30)

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo!
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite?
Šesticom protiv Vranja?

Gelimer

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...

ma nemojte

pre 5 godina

Kakva prevara je bila ta 1991 godina.Nikakav sampion evrope.Glupost od takmicenja bila.To bi UEFA trebalo da se pozabavi i ponisti to kao sampion evrope i onaj pehar

room 1408

pre 5 godina

Zvezda je napravila u ovoj sezoni sto se tiče Evrope vise nego svi naši klubovi zajedno sa tom istom Zvezdom od raspada SFRJ.Sutra mogu igrati rasterećeno i da uživaju u fudbalu....

ntd

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para

d

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30

Mozda zato sto konkurencija u kosarci i fudbalu nema veze jedna sa drugom. Mozda zato sto su samo dva kluba van zapada bili prvaci Evrope u fudbalu. Mozda zato sto su u kosarci Split( 3 puta) , Cibona(2), Bosna i Partizan osvajali. Mozda zato sto je Yu liga bila najjača evropska liga u kosarci. A taj Notingem ne dolazi iz Irske, vec iz mocne Engleske lige. Nije isto osvajanje u fudbalu i kosarci. Zvezda i Partizan sa budzetom od 5 miliona danas mogu da pobede bilo koga u kosarci. Jel to moze u fudbalu?

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ja samo da pozdravim navijace Partizana, Dinama i Maribora i da vas pitam kako vas nije sramota. U 21. veku, dakle, u grupnoj fazi ova tri kluba su odigrala 48 utakmica i imaju zbirno jednu pobedu, Dinamo protiv Arsenala. Da Zvezda odigra 48 utakmica i da joj svake godine bude ovakva grupa kao sto je ova, pa izvukla bi plus minus 10 pobeda. Ne znam zasto se javljate i pretite petardama Napolija... Ej, 48 utakmica i jedna pobeda?! Da li ste vi sigurni da ste igrali ili ste samo ucestvovali?! Lep sportski pozdrav.

Rajko

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 27. novembar 2018 20:38)
vjerovatno si jedan od onih koji su likovali kad smo izvukli ova tri giganta u grupi i jedva cekali utakmice kad ono OPA 4 boda uze Zvezda?!Sutra mi slavimo i pobjedu i poraz jer su ovi momci pomjerili granice i osvojili velika 4 boda u grupi u kojoj KO ZNA da li bi i Real Madrid prosao..puno vi gledate SOS kanal i onaj vas vijesnik izgleda..SAMO JAKO ZVEZDO !!!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30)

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo!
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite?
Šesticom protiv Vranja?

Jumko

pre 5 godina

A je li to slucajno? A je li slucajno sto Radnicki iz Nisa isto ima 260 km do Zvezdinog stadiona okolnim putem? Slucajno? A je li slucajno da je stranac u Vatikanu izabran za papu posle 600 godina? Em stranac, em Poljak... Slucajno? Zeljko Cvorovic.

Hack

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
(ja, 27. novembar 2018 20:38)

Ah lipi moj susjedu, UEFA, kao i francusko tužilaštvo(ne znam kak se kaže na vašem lijepom jeziku) su prekinuli istragu o tome, jer su dokazali da CZ nema veze sa namestanjem.

ojha

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona...

Sistem Kupa Sampiona je bio dosta tezi za osvojiti, prvo si morao da budes prvak svoje drzave da bi učestvovao, a onda si ofmah imao nokaut fazu gdje nemas pravo na gresku..
Sada budes 4 u ligi i guzlas se po grupnoj fazi i tek na pola sezone krece ozbiljno takmičenje.

Spale

pre 5 godina

V_k@ auuu koliko te boli druže?! Pa napisao si roman. Džaba ti, na usatom peharu će za vijek vijekova stajati pored 1991. godine Crvena zvezda, a iznad i ispod Milan, Barcelona, Juventus, Bayern, Ajax, Man United..jednostavno mi smo s njima u društvu. A gde ste vi???

Hack

pre 5 godina

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo! 
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite? 
Šesticom protiv Vranja?
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 20:51)

Naši lipi susjedi se hvale neresenim rezultatima 2003. godine

P76-ers

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Ovakvo razmišljanje imaju samo milenijalci, tj. oni koji nisu rođeni na vreme da se zajednički raduju pobedama Zvezde i Partizana...

O tvom neznanju govori pominjanje "incidenta", jer su i Steaua i Zvezda imale pomoć UEFA-e, u završnici, a u cilju razvoja fudbala u istočnoj evropi...

Nisi kriv što si mlad, ali si kriv što ne znaš...

Šteta što ne znaš da je i tvoj klub gazio sve do finala sa Realom, ali su utakmicu izgubili ne zato što su bili lošiji, već su izgubili zbog "balkanskog" mentaliteta...


Možda tada ne bi tražio da se obriše titula

Napred Zvezdo...

Igokea since 2007

pre 5 godina

Смета тулумбасима што је Звезда била првак Европе. Ја сам рецимо поносан што Србија има првака Европе, Партизан. Јесте то данас Игокеа, али то је нека друга прича.

Fikio

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo. A ja cu samo da kazem, za one koji nazalost nisu imali prilike da gledaju tu Zvezdu, mi smo onda imali verovatno najbrzi kontranapad na svetu. Definitivno smo imali najbrze krilo na svetu, Dragisu Binica, pa tada mladog i ultra brzog sa loptom Dejana El-Genija Savicevica, pa isto tako brze i jake Belog, Mihu, i najboljeg Darka Golden Boy Panceva, od kojih smo svaku utakmicu u evropi ocekivali goleadu... I nikad ne bi razocarali. Ta Zvezda bi i danas bila strah i trepet u ligi sampiona za sve!

Rade CZV

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Boli vas ušati mnogo :) Čak i da osvojite ligu šampiona nekad (što je ravno šansi da se ja preselim na mars), barem petorica vaših igrača će da poljube ime Fk Crvena Zvezda koje je ugravirano na peharu kada ga budu podizali... :)

parx

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ntd, 27. novembar 2018 20:40)

Je.e ih samo to, sto pise Zvezdino ime na onom Usatom, sto se dodeljuje pobedniku LS.

Kontraš

pre 5 godina

pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina ???
(Dosadni ste, 27. novembar 2018 20:47) ima da slušaš o tom trofeju dok si živ, baš zato što ti toliko smeta! Patićeš i maštati da će i tvoj klub jednog dana biti ugraviran na ušatom pored velikana evropskog fudbala, a do tada ćeš ostati samo komšija mali.

Митар пфк

pre 5 godina

Риједак господин , у Српском клупском фудбалу ..Поштовање за све што ради , са сиротињским тимом , у овом мору милионерских , масонско-шеикских клубова из европе!! Узгред , скроман , реалан и коректан...Ово су људи потребни фудбалу овде..Он , Бата...За здрав фудбал , ривалитет...Анти мафиа!!

v_K_esspreso

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!

Samo da kazem

pre 5 godina

Imam 39 godina. Kada Zvezda izgubi dogpdi mi se da mi oci zasuze i dan danas od tuge. Ali sam navijao uvek za Partizan protiv stranaca u kosarci, uvek. Cak i u fudbalu, isao sam i da navijam protiv Lacija onda posle bombardovanja. Ali isto tako moram.da kazem da su grobari kao i crnogorci, izdajnici bludni sinovi. Nekada su partizanovci bili drugaciji. Ali kakvi god da su danas ja opet necu navijati protiv srpskog kluba Partizana jer sam Srbin zvezdas, nisam izdajica.

Dejan CZ

pre 5 godina

Zanimljivo da je ista brojka samo u milionima svetlosnih godina kada ce i nas mali komsija "mozda" ugravirati svoje ime na usatom peharu...

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 22:40)
Shvatila sam duso, sigurno nece da gugla kolko ima od Podgorice do Niksica. Mi smo klub svetskog renomea, klasa, moze nam se da pominjemo Bari i da budemo nadmeni!

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... lep je, baš predivan osećaj, da pripadaš porodici šampiona Evrope i Sveta u fudbalu.
Sutrašnju utakmicu posmatram samo kao mali korak, ka novoj tituli prvaka Evrope, koja će neminovno uslediti za 5 - 8 godina.

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Zamisli koliko boli matore kada klinci pene i vilene na događaj koji se desio kada nisu bili u planu planova. Au. Ne daj Bože nikom, stvarno. Zvezdo uništitelju malih ljudskih duša, najveća si.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.
(Najveci zvezdas ikad, 27. novembar 2018 21:56)

Slatko si me nasmejao, dao sam ti plus.

anica

pre 5 godina

Samo da kazem, 27. novembar 2018 22:12
Nebitne godine, procitah komentar kk ima ispod 35 ne treba da komentarise Zvezdu od 91 godine, nismo ni bili planirani...ako se tako gleda onda niko ne treba da komentarise uopste proslost, svakome je dozvoljeno da voli Zvezdu i niko nema prava da namece neke granice. Bitno je da doticni komsiluk imaj dosta vesa u razlicitim bojama. Citala sam svojim ocima zelju da izgubimo na Svetog Nikolu u Turskoj u kosarci isti ti ce sutra obuci ga.. sa Italijanskom zastavom...jad, beda i cemer drustva.

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 21:57)
Macane, rekli su mnogi...ne znam sta ti uopste gledas, svaa ova petljanija oko tuzbi i smejanja iza ledja samo govori o velicini Zvezde. Gde si ti video da je neko svestan sebe i mogucnosti kao sto smo mi, da li mislis da su jedan Klop i ovaj Anceloti imali u malom mozgu remi i poraz od nas. Trener i ceo strucni stab Zvezde fenomenalno rade svoj posao! Ko god je iskren Zvezdas misli tako, osim ako se lazno predstavljas sto ne bi cudilo ovde dosta grobara pise ok o Zvezdi a onda ih oda glupost! Uzmi ti sutra vece neko pivce i opusti se, bice belaja.

PFC 1970

pre 5 godina

Kao grobar, priznajem da bih voleo da je moj tim osvojio pehar KEŠ, lagao bih ako bih tvrdio suprotno.

Ali nisam nesrećan što taj trofej nemamo, a pogotovo nisam nesrećan što ga je Zvezda osvojila, boli me uvo za njih i njihove trofeje.

Dosadni ste

pre 5 godina

Au koliko patetike u Milojevim konferencijama...kako mu vec ne dosadi....kako nikako da shvate da u Italiji ljude bas briga za Zvezdinu titulu pre 30 godina...bar da je finale ostalo upamceno nego ga pamte kao najruznije finale u istoriji gde pobednik nije presao pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina 😂😂😂

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... polako se zagrevamo za sutrašnji meč. Ne može se objasniti rečima, taj predivan osećaj.... biti Zvezdaš. Ne možeš prestati nikad da navijaš za Zvezdu. Osećej pripadnosti klubu je isti i kad se igra LŠ i bilo koje drugo takmičenje, to je ljubav koja nikad ne može da se ugasi.
A SUTRA ,? SUTRA NE MOŽEMO DA IZGUBIMO !!! Sutra golove daju Ben i Marin.

ja

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@ Srbin, ... ne može nikakav savet !
Razlog: nemate kompetencije.
Savete primamo samo od članova porodice klupskih fudbalskih prvaka Evrope i Sveta.
Savete možete davati samo navijačima Dinama, Maribora, Olimpije, AEK-a, PAOK-a, Radničkog,Proletera itd...

Gelimer

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...

ma nemojte

pre 5 godina

Kakva prevara je bila ta 1991 godina.Nikakav sampion evrope.Glupost od takmicenja bila.To bi UEFA trebalo da se pozabavi i ponisti to kao sampion evrope i onaj pehar

as

pre 5 godina

Cuj ovog efempejovca sram te bilo neces var da uvedemo igras namjestene utakmice da nesto valjda treniro bi makar videoton a ne raspalu zvjezdu sreca pa imate pomoc vlasti

Srbin

pre 5 godina

Da li moze jedan besplatan savet?dosadni ste sa barijem i titulom.to valjda Niko ne spominje koliko vi.jedan rems je bio prvak pa sada I nepostoji

Imate taj ugled zbog dogadjaja od pre 1/4 veka

pre 5 godina

Tolikp vas cene zbog te titule da vas Anceloti sutra ocekuje u izdanju kao Kjevo koji je poslednji u Seriji A !?

Petar

pre 5 godina

Kada se na gmaps zatrazi putanja od napolija do barija izadje da je duzina putanje 260km. Realno je kucao da vidi koja je razdaljina, nema sanse da je pretpostavio i bio toliko precizan. Hahaha

Nikola MNE

pre 5 godina

@anice lepotice, i da ste uzeli 10 kupova sampiona opet treba drugi da pricaju o tvojoj velicini a ne ovaj da gugla koliko ima od Napulja do Barija i da prica najveci, najjaci itd,itd. Nisi shvatila poentu a iskreno nisam ni ocekivao.

nista o nicemu

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo.
(Fikio, 27. novembar 2018 22:59)

bukvalno ne znas da racunas, ali nebitno, ne mozes da zabranis nikome da voli zvezdu i prica da je bila prvak sveta i evrope. ne mozes.

asdf

pre 5 godina

Aj sad kad si tako pametan,objasni tu vezu izmedlju placenosti i tih golova.Da,us..lo ga je,ajde jedan,nego bas dva onakva,koliko god da je placen ili neplacen.Pare daju golove ili ziv covek?Ko daje?
(Xhodeh, 27. novembar 2018 19:00)

Ja sam morao da iskopiram ovaj komentar i ovde jer se cudim cudu kako neko ko prati fudbal ne kapira zasto su neki fudbaleri placeniji od drugih. Inace, on veruje da je Nejmara u**ao slobodnjak protiv Zvezde. Po nekoj njegovoj logici, fudbaler sa tolikom platom koliku ima Nejmar, i sa tolikom reputacijom, ne moze da daje onakve golove.

mufljuz

pre 5 godina

Ovako je izjavljivao i protiv PSG-a, pa je protiv Liverpula promenio pricu. Samo se nadam da ce dati sve od sebe da makar pola od onog sa Liverpulom. Nek bude 0:1

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

# АНИЦА - Пусти их нека причају, добро знаш да нам то никад неће опростити... 🙌

pedja 71

pre 5 godina

...Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30) # Link komentara

A, ustvari ti je krivo (Čvarkov).

Nego šta, nego da se potencira pehar, čisto da se ne zanosite da ste makar približno bitni na ovim prostorima.

Gelimer

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...

v_K_esspreso

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!

ja

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.

Dosadni ste

pre 5 godina

Au koliko patetike u Milojevim konferencijama...kako mu vec ne dosadi....kako nikako da shvate da u Italiji ljude bas briga za Zvezdinu titulu pre 30 godina...bar da je finale ostalo upamceno nego ga pamte kao najruznije finale u istoriji gde pobednik nije presao pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina 😂😂😂

ma nemojte

pre 5 godina

Kakva prevara je bila ta 1991 godina.Nikakav sampion evrope.Glupost od takmicenja bila.To bi UEFA trebalo da se pozabavi i ponisti to kao sampion evrope i onaj pehar

as

pre 5 godina

Cuj ovog efempejovca sram te bilo neces var da uvedemo igras namjestene utakmice da nesto valjda treniro bi makar videoton a ne raspalu zvjezdu sreca pa imate pomoc vlasti

Srbin

pre 5 godina

Da li moze jedan besplatan savet?dosadni ste sa barijem i titulom.to valjda Niko ne spominje koliko vi.jedan rems je bio prvak pa sada I nepostoji

Nikola MNE

pre 5 godina

@anice lepotice, i da ste uzeli 10 kupova sampiona opet treba drugi da pricaju o tvojoj velicini a ne ovaj da gugla koliko ima od Napulja do Barija i da prica najveci, najjaci itd,itd. Nisi shvatila poentu a iskreno nisam ni ocekivao.

Imate taj ugled zbog dogadjaja od pre 1/4 veka

pre 5 godina

Tolikp vas cene zbog te titule da vas Anceloti sutra ocekuje u izdanju kao Kjevo koji je poslednji u Seriji A !?

room 1408

pre 5 godina

Zvezda je napravila u ovoj sezoni sto se tiče Evrope vise nego svi naši klubovi zajedno sa tom istom Zvezdom od raspada SFRJ.Sutra mogu igrati rasterećeno i da uživaju u fudbalu....

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.
(Najveci zvezdas ikad, 27. novembar 2018 21:56)

Slatko si me nasmejao, dao sam ti plus.

ntd

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para

Petar

pre 5 godina

Kada se na gmaps zatrazi putanja od napolija do barija izadje da je duzina putanje 260km. Realno je kucao da vidi koja je razdaljina, nema sanse da je pretpostavio i bio toliko precizan. Hahaha

Jumko

pre 5 godina

A je li to slucajno? A je li slucajno sto Radnicki iz Nisa isto ima 260 km do Zvezdinog stadiona okolnim putem? Slucajno? A je li slucajno da je stranac u Vatikanu izabran za papu posle 600 godina? Em stranac, em Poljak... Slucajno? Zeljko Cvorovic.

d

pre 5 godina

Ali zasto uvek potencirate na tome da ste bili prvaci evrope 91’, koga to briga u evropi??? Kad ste culi da kk partizan na svakoj konferenciji prica da je on bio prvak evrope u kosarci..?? Ovim izjavama pokazujete koliko ste isfrustrirani da niko 30 godina njje nista znao o vama i sad stalno nesto potencirate da se to zna. Pa Notingem forest je bio 2 puta sampion evrope, pa jel on veci klub od Zvezde?? Pa naravno da nije veci..! Kad ste culi da neko iz Steaue prica o tome...koji ste vi kompleksasi, ja ne verujem majke mi. Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30

Mozda zato sto konkurencija u kosarci i fudbalu nema veze jedna sa drugom. Mozda zato sto su samo dva kluba van zapada bili prvaci Evrope u fudbalu. Mozda zato sto su u kosarci Split( 3 puta) , Cibona(2), Bosna i Partizan osvajali. Mozda zato sto je Yu liga bila najjača evropska liga u kosarci. A taj Notingem ne dolazi iz Irske, vec iz mocne Engleske lige. Nije isto osvajanje u fudbalu i kosarci. Zvezda i Partizan sa budzetom od 5 miliona danas mogu da pobede bilo koga u kosarci. Jel to moze u fudbalu?

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Sutra ne možemo da izgubimo!
Sutra je samo jedan mali korak ka drugoj tituli prvaka Evrope.
Klempavi se vraća na Mari za 5-8 godina sigurno.

Samo da kazem

pre 5 godina

Imam 39 godina. Kada Zvezda izgubi dogpdi mi se da mi oci zasuze i dan danas od tuge. Ali sam navijao uvek za Partizan protiv stranaca u kosarci, uvek. Cak i u fudbalu, isao sam i da navijam protiv Lacija onda posle bombardovanja. Ali isto tako moram.da kazem da su grobari kao i crnogorci, izdajnici bludni sinovi. Nekada su partizanovci bili drugaciji. Ali kakvi god da su danas ja opet necu navijati protiv srpskog kluba Partizana jer sam Srbin zvezdas, nisam izdajica.

mufljuz

pre 5 godina

Ovako je izjavljivao i protiv PSG-a, pa je protiv Liverpula promenio pricu. Samo se nadam da ce dati sve od sebe da makar pola od onog sa Liverpulom. Nek bude 0:1

Hack

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
(ja, 27. novembar 2018 20:38)

Ah lipi moj susjedu, UEFA, kao i francusko tužilaštvo(ne znam kak se kaže na vašem lijepom jeziku) su prekinuli istragu o tome, jer su dokazali da CZ nema veze sa namestanjem.

PFC 1970

pre 5 godina

Kao grobar, priznajem da bih voleo da je moj tim osvojio pehar KEŠ, lagao bih ako bih tvrdio suprotno.

Ali nisam nesrećan što taj trofej nemamo, a pogotovo nisam nesrećan što ga je Zvezda osvojila, boli me uvo za njih i njihove trofeje.

asdf

pre 5 godina

Aj sad kad si tako pametan,objasni tu vezu izmedlju placenosti i tih golova.Da,us..lo ga je,ajde jedan,nego bas dva onakva,koliko god da je placen ili neplacen.Pare daju golove ili ziv covek?Ko daje?
(Xhodeh, 27. novembar 2018 19:00)

Ja sam morao da iskopiram ovaj komentar i ovde jer se cudim cudu kako neko ko prati fudbal ne kapira zasto su neki fudbaleri placeniji od drugih. Inace, on veruje da je Nejmara u**ao slobodnjak protiv Zvezde. Po nekoj njegovoj logici, fudbaler sa tolikom platom koliku ima Nejmar, i sa tolikom reputacijom, ne moze da daje onakve golove.

ojha

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona...

Sistem Kupa Sampiona je bio dosta tezi za osvojiti, prvo si morao da budes prvak svoje drzave da bi učestvovao, a onda si ofmah imao nokaut fazu gdje nemas pravo na gresku..
Sada budes 4 u ligi i guzlas se po grupnoj fazi i tek na pola sezone krece ozbiljno takmičenje.

Митар пфк

pre 5 godina

Риједак господин , у Српском клупском фудбалу ..Поштовање за све што ради , са сиротињским тимом , у овом мору милионерских , масонско-шеикских клубова из европе!! Узгред , скроман , реалан и коректан...Ово су људи потребни фудбалу овде..Он , Бата...За здрав фудбал , ривалитет...Анти мафиа!!

Hack

pre 5 godina

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo! 
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite? 
Šesticom protiv Vranja?
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 20:51)

Naši lipi susjedi se hvale neresenim rezultatima 2003. godine

Igokea since 2007

pre 5 godina

Смета тулумбасима што је Звезда била првак Европе. Ја сам рецимо поносан што Србија има првака Европе, Партизан. Јесте то данас Игокеа, али то је нека друга прича.

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 21:57)
Macane, rekli su mnogi...ne znam sta ti uopste gledas, svaa ova petljanija oko tuzbi i smejanja iza ledja samo govori o velicini Zvezde. Gde si ti video da je neko svestan sebe i mogucnosti kao sto smo mi, da li mislis da su jedan Klop i ovaj Anceloti imali u malom mozgu remi i poraz od nas. Trener i ceo strucni stab Zvezde fenomenalno rade svoj posao! Ko god je iskren Zvezdas misli tako, osim ako se lazno predstavljas sto ne bi cudilo ovde dosta grobara pise ok o Zvezdi a onda ih oda glupost! Uzmi ti sutra vece neko pivce i opusti se, bice belaja.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30)

Šmekerski je i odgovorio, jer samo pitanje je bilo provokativno-Od kojeg igrača se najviše plašimo!
Čovek je odgovorio da smo mi svoje strahove zakopali odavno, tu, na oko 260 km, a da je ovo samo pestiž i da nas njihovo bogatstvo ne plaši... Oni se hvale bogatim klubom, mi se hvalimo titulom, svako se hvali onim što ima, a čime se vi tužna četo snsovska hvalite?
Šesticom protiv Vranja?

zvezdas-rajvoSa

pre 5 godina

Ja samo da pozdravim navijace Partizana, Dinama i Maribora i da vas pitam kako vas nije sramota. U 21. veku, dakle, u grupnoj fazi ova tri kluba su odigrala 48 utakmica i imaju zbirno jednu pobedu, Dinamo protiv Arsenala. Da Zvezda odigra 48 utakmica i da joj svake godine bude ovakva grupa kao sto je ova, pa izvukla bi plus minus 10 pobeda. Ne znam zasto se javljate i pretite petardama Napolija... Ej, 48 utakmica i jedna pobeda?! Da li ste vi sigurni da ste igrali ili ste samo ucestvovali?! Lep sportski pozdrav.

Rajko

pre 5 godina

Jedva čekam decembar i obajavu Uefe da vas izbacuje na 10 godina. Ima da napravim slavlje odma, samo da se stavi tačka na zlo i lažni stub srBstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 27. novembar 2018 20:38)
vjerovatno si jedan od onih koji su likovali kad smo izvukli ova tri giganta u grupi i jedva cekali utakmice kad ono OPA 4 boda uze Zvezda?!Sutra mi slavimo i pobjedu i poraz jer su ovi momci pomjerili granice i osvojili velika 4 boda u grupi u kojoj KO ZNA da li bi i Real Madrid prosao..puno vi gledate SOS kanal i onaj vas vijesnik izgleda..SAMO JAKO ZVEZDO !!!

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Zamisli koliko boli matore kada klinci pene i vilene na događaj koji se desio kada nisu bili u planu planova. Au. Ne daj Bože nikom, stvarno. Zvezdo uništitelju malih ljudskih duša, najveća si.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@ Srbin, ... ne može nikakav savet !
Razlog: nemate kompetencije.
Savete primamo samo od članova porodice klupskih fudbalskih prvaka Evrope i Sveta.
Savete možete davati samo navijačima Dinama, Maribora, Olimpije, AEK-a, PAOK-a, Radničkog,Proletera itd...

Spale

pre 5 godina

V_k@ auuu koliko te boli druže?! Pa napisao si roman. Džaba ti, na usatom peharu će za vijek vijekova stajati pored 1991. godine Crvena zvezda, a iznad i ispod Milan, Barcelona, Juventus, Bayern, Ajax, Man United..jednostavno mi smo s njima u društvu. A gde ste vi???

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... lep je, baš predivan osećaj, da pripadaš porodici šampiona Evrope i Sveta u fudbalu.
Sutrašnju utakmicu posmatram samo kao mali korak, ka novoj tituli prvaka Evrope, koja će neminovno uslediti za 5 - 8 godina.

anica

pre 5 godina

Samo da kazem, 27. novembar 2018 22:12
Nebitne godine, procitah komentar kk ima ispod 35 ne treba da komentarise Zvezdu od 91 godine, nismo ni bili planirani...ako se tako gleda onda niko ne treba da komentarise uopste proslost, svakome je dozvoljeno da voli Zvezdu i niko nema prava da namece neke granice. Bitno je da doticni komsiluk imaj dosta vesa u razlicitim bojama. Citala sam svojim ocima zelju da izgubimo na Svetog Nikolu u Turskoj u kosarci isti ti ce sutra obuci ga.. sa Italijanskom zastavom...jad, beda i cemer drustva.

Rade CZV

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Boli vas ušati mnogo :) Čak i da osvojite ligu šampiona nekad (što je ravno šansi da se ja preselim na mars), barem petorica vaših igrača će da poljube ime Fk Crvena Zvezda koje je ugravirano na peharu kada ga budu podizali... :)

Kontraš

pre 5 godina

pola za 120 minuta...sve ok , ali ova izjava Italijanima gde oni imaju toliko prvaka Evrope je u rangu one kada su pitali Klopa o tituli zvezde pre 30 godina ???
(Dosadni ste, 27. novembar 2018 20:47) ima da slušaš o tom trofeju dok si živ, baš zato što ti toliko smeta! Patićeš i maštati da će i tvoj klub jednog dana biti ugraviran na ušatom pored velikana evropskog fudbala, a do tada ćeš ostati samo komšija mali.

parx

pre 5 godina

Oho, sada ce vanredni partizanov vijesnik kako Zvezda nije bila prvak Evrope, nego pobednik evropskog takmicenja i to na penale nezasluzeno uz pomoc drzavnih para
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ntd, 27. novembar 2018 20:40)

Je.e ih samo to, sto pise Zvezdino ime na onom Usatom, sto se dodeljuje pobedniku LS.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... polako se zagrevamo za sutrašnji meč. Ne može se objasniti rečima, taj predivan osećaj.... biti Zvezdaš. Ne možeš prestati nikad da navijaš za Zvezdu. Osećej pripadnosti klubu je isti i kad se igra LŠ i bilo koje drugo takmičenje, to je ljubav koja nikad ne može da se ugasi.
A SUTRA ,? SUTRA NE MOŽEMO DA IZGUBIMO !!! Sutra golove daju Ben i Marin.

P76-ers

pre 5 godina

Zvezda nikada nije bila sampion Evrope, sistem takmicenja Kupa Sampiona je bio strasno glup i zapravo se racuna samo Liga Sampiona... u Kupu Sampiona je i Dinamo Batumi mogao da bude sampion Evrope... verovatno se i prelazak na Ligu sa Kupa desio usled incidenata da su jedna Steaua i jedna Zvezda "postale" sampioni Evrope...
(Gelimer, 27. novembar 2018 20:38)

Ovakvo razmišljanje imaju samo milenijalci, tj. oni koji nisu rođeni na vreme da se zajednički raduju pobedama Zvezde i Partizana...

O tvom neznanju govori pominjanje "incidenta", jer su i Steaua i Zvezda imale pomoć UEFA-e, u završnici, a u cilju razvoja fudbala u istočnoj evropi...

Nisi kriv što si mlad, ali si kriv što ne znaš...

Šteta što ne znaš da je i tvoj klub gazio sve do finala sa Realom, ali su utakmicu izgubili ne zato što su bili lošiji, već su izgubili zbog "balkanskog" mentaliteta...


Možda tada ne bi tražio da se obriše titula

Napred Zvezdo...

anica

pre 5 godina

Nikola MNE, 27. novembar 2018 22:40)
Shvatila sam duso, sigurno nece da gugla kolko ima od Podgorice do Niksica. Mi smo klub svetskog renomea, klasa, moze nam se da pominjemo Bari i da budemo nadmeni!

Dejan CZ

pre 5 godina

Zanimljivo da je ista brojka samo u milionima svetlosnih godina kada ce i nas mali komsija "mozda" ugravirati svoje ime na usatom peharu...

Fikio

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo. A ja cu samo da kazem, za one koji nazalost nisu imali prilike da gledaju tu Zvezdu, mi smo onda imali verovatno najbrzi kontranapad na svetu. Definitivno smo imali najbrze krilo na svetu, Dragisu Binica, pa tada mladog i ultra brzog sa loptom Dejana El-Genija Savicevica, pa isto tako brze i jake Belog, Mihu, i najboljeg Darka Golden Boy Panceva, od kojih smo svaku utakmicu u evropi ocekivali goleadu... I nikad ne bi razocarali. Ta Zvezda bi i danas bila strah i trepet u ligi sampiona za sve!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

# АНИЦА - Пусти их нека причају, добро знаш да нам то никад неће опростити... 🙌

nista o nicemu

pre 5 godina

Svako ispod 35 godina zaista ne bi trebao da komentarise po pitanju Zvezde i njene titule '91, jer se verovatno ne secaju ili, nisu ni bili rodjenji, kad se to desilo.
(Fikio, 27. novembar 2018 22:59)

bukvalno ne znas da racunas, ali nebitno, ne mozes da zabranis nikome da voli zvezdu i prica da je bila prvak sveta i evrope. ne mozes.

pedja 71

pre 5 godina

...Sad ce neko da kaze, pa partizan nema to u fudbalu pa je meni sad krivo. Pa nije mi krivo, samo ne vidim svrhu svega toga, to je rekao protiv svih ekipa na svakoj konferenciji za stampu, nikoga nista ne pita, sam prica. Bolje pustite nekog novinara da vas to pita pa onda smekerski odgovorite kako vi to imate a Napoli nema a ne tako na silu..ko Vucic o bdp, suficitu, ko papagaji ...!
(v_K_esspreso, 27. novembar 2018 20:30) # Link komentara

A, ustvari ti je krivo (Čvarkov).

Nego šta, nego da se potencira pehar, čisto da se ne zanosite da ste makar približno bitni na ovim prostorima.