Košarka 201

Utorak, 27.11.2018.

18:07

Čović: Falilo nam je deset miliona evra za A licencu Evrolige

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, izjavio je da je njegov tim bio daleko od dobijanja A licence u Evroligi.

Èoviæ: Falilo nam je deset miliona evra za A licencu Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

Nele

pre 5 godina

Kako se nicega ne secate? Partizan je od svih klubova bio najblizi A licenci, prakticno je vec bila gotova stvar, i onda je doticni gospodin otisao kad onog mufljuza Bartomeua sa svoji projektom koji je kostao mnogo vise nego Partizan. Koji bi se verovatno i ostvario da nije oterao Andreja Vucica iz tada vec svog privatnog kluba.

To vam je sva prica. Nikada nece Zvezda dobiti A licencu, niti bilo koji klub odavde. Igrace sporadicno Evroligu, kako ko osvoji ABA, bice sporedan ucesnik Evrolige i to je to.

Krivac za to sto ABA ima samo jedno mesto u EL je samo i iskljucivo ovaj covek, koji je zbog svoje alavosti uradio to sto je uradio.

Sasa

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)
Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?
(NoName, 28. novembar 2018 14:45)
Vidi sinak , ti lažeš iz neznanja a ubedjen si da nešto znaš . Postaviš pitanje dobiješ odgovor i opet misliš da te neko laze . Navika je čudo ,lazu te godinama i ti više ni sebi ne veruješ . Nabrojao si četiri italijanska kluba iz sezone 2004/5, a pojma nemaš kakav je kriterijum bio za ulazak . Ti načuo neke licence se dele pa stao u red . Od kada pocinje takmičenje po principu licenciranog ucesca ? Rek’o ti Covic licenca i ti nista više ne znaš. Kako je Aris ( grčki velikan ) učestvovao godinu pre ? Kako su ti italijani ucestvovali 04/05? Koliko je Prokom platio učešće ? Ti košarku pratiš kao i vaterpolo dve godine i misliš da sve znaš. Ne bih te više zadržavao .

Sasha

pre 5 godina

Necu da ulazim u to sto je ovaj covjek najzasluzniji sto Partizan nije dobio A-licencu, niti u fuzionisanje Zvezde sa FMP da bi se izbjeglo vracanje dugova od oko 15 miliona evra niti u to kako je Radonja je otpusten jer se javno pozalio da vec mjesecima ne prima platu,
ali kako to da u ABA Ligi igraju dva kluba Nebojse Covica, u svakoj ozbiljnoj profesionalnoj ligi se to smatra konfliktom interesa i zabranjeno je?

NoName

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . 
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! 
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.
(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)

Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?

parodija

pre 5 godina

NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika. 
(stoler, 28. novembar 2018 10:27) 

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?
(NoName, 28. novembar 2018 10:50)
Pa naravno da nisu.Ko moze biti kao AV? Takodje, ko bolje pliva Vesić ili Čović? Politicari vuku Zvezdu, a ruše Partizan. To je cinjenica! Pogledaj titule za vreme Marjanovica, a za njega se uvek uhvatite. Pogledaj našta je spao Partizan sa Dacicem. Duleta je rušio onaj lik iz DSS-a...Ceda, Zika Andjelkovic, Zivkovic, Djilas, Antic, Skundric, Bajatovic, Jeremić...Dosta?

Sasa

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?
(NoName, 28. novembar 2018 10:11)
Pa vi ni činjenice ne prihvatate , kako vas je zaludeo..
O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom .
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licencu !
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.

Aleksa

pre 5 godina

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas
u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.
(pera, 28. novembar 2018 09:14)

Ми се барем копрцамо....ви се само опружите на стомак....

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

A trebalo bi i svim ostalima, nakon stvari koje je radilo.

Ali.....

NoName

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav
(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)

Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?

stoler

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.

NoName

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.
(stoler, 28. novembar 2018 10:27)

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?

Grr

pre 5 godina

Pa ne može sve da se kupi. Da je bilo u pitanju samo 10M, pare bi bile nabavljene istog trenutka. To bar nije problem za CZB u ovom trenutku, u ovoj poziciji u kojoj se nalazi. Zaboravlja se da je ovo jedno mesto rezervisno i za ekipe iz Srbije, država EU Hrvatske, Slovenije i ostalih u regionu. Pa Cedevita bi sutra mogla da kupi tu A licencu da je ona na prodaju, kako je predstavio Čović, i ne bi tražila pare od države. Čović je probao raznim spletkama, vučenjem za rukave Bartomea, organizovanjem F4 u BG, i ....sl. da uzme to mesto klubovima iz regiona. Naravno da to nije moglo da prođe u jednom organizovanom sistemu kao što je EL.

NoName

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.
(stoler, 28. novembar 2018 08:42)

Momče, teze možeš da menjaš kad pričaš sa nekim drugim. Nisam ja pominjao političare, već ti. Servirao si priču o vašem klubu koga ne vode političari, a Zvezdu vodi Čović koji je iz SPS prešao u DOS. Ja sam te samo potsetio na bivše sportiste iz vašeg kluba Ružića i Dodika, na sadašnjeg sportistu Ostoju. Namerno sam preskočio Dačića, Vučelića, Ljajića....

Sasa

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.(stoler, 27. novembar 2018 20:10)Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.
(NoName, 27. novembar 2018 22:07)
Ništa vi niste skapirali . ABA liga je nastala na insistiranje Nebojše Covica i Romana Lisca. Par klubova se protivilo tome i nisu hteli da je igraju . Partizan je poslednji koji je ušao u ABA( tadašnju Gudjer ) i to uslovljavanjem EL. Pretnjom da će sledeće godine biti izbačen iz EL ako ne bude igrao ABA. Covic je video mogućnost da kroz ABA dođje do EL sto je i uspeo , samo nas je sve to mnogo koštalo . U trenutku kada partizan nije hteo da igra ABA , B licencu su imali Hrvati , Slovenci i mi. Odnosno pobednici nacionalnih liga. Osnivanjem ABA su nam prvo oduzeli jedno mesto , išao je prvak regularnog dela i pobednik lige. Pa je išao tim koji je skupljao nekakve bodove 15 za Aba ,5 za kup , 10 za domaće .... mislim Ada ne tako bilo . Ni tada niste igrali jer ni po vašim pravilima niste mogli da pobedite . Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav

NoName

pre 5 godina

@No name 
kontam da si treća, sneg, treba cistiti...
(vajgadu, 28. novembar 2018 05:03)

Ja treća? Momče, ostavio si komentar u 05:03 jutros. To se zove autoprojekcija.

Borat iz predgradja

pre 5 godina

Legenda iz predgradja misli da smo bas svi bez mozga i da imamo kratko pamcenje,i dalje se secamo histerije,cike i vriske oko A licence navijaca koji trenutno navijaju za njegov mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

pera

pre 5 godina

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!
(alba greaca, 27. novembar 2018 22:31)

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.

Kalcokera

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)

Napumpani ste vi onomad

igor

pre 5 godina

Da, tih 10 i onih 40 duga koji nisi i neces nikada vratiti, to moze samo u ovako ozbiljnoj drzavi, promenis ime i vise nisi duzan, meni je to zaista fascinantno.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

krenimo redom....kk sledeca sezona u naletu ulaganja drzave i dovodjenja stranaca kao na traci, ispada iz aba lige...fmp tj covic je kupuje i onda krece tek ulaganje drzave....do dana danasnjeg...tako da prica o 10 mil je smesna...

Zvezdas

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika... 
(xxx, 27. novembar 

Kadas su Lotomatika, Huventusd bili prvaci Evrope

NoName

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.
(Dr Hitch, 27. novembar 2018 23:39)

Svađu potenciraju navijaci Partizana, uglavnom klinci od 15 godina, kojima su pojedini novinari isprali mozak pričom o nekakvom jakom uticaju Čovića na EL. Svako ko ima gram mozga zna da je njegov uticaj tamo u rangu mog i tvog uticaja, s tom razlikom što je on upoznao Bartomeua a ja i ti nismo. Bord Evrolige ne zanimaju simpatije i slično, nego zarada. Juče je Bartomeu izjavio da je prihod EL porastao 23%, i da oni hoće još. A to JOŠ im neće doneti srpskohrvatskocrnogorskobosanska sirotinja sa platama u rasponu od 300-700 evra. Naravno da će Aba izgubiti i to jedno mesto, samo dok u Francuskoj pronađu klub koji je spreman, čitaj koji ima 10-15 miliona evra budžeta. Tako svet funkcioniše, sve se vrti oko para. Samo navijaci koji u životu dinar nisu zaradili i od roditelja dobijaju 100 dinara za dve flajke piva pred zadrugom, veruju u priče o simpatijama, ljubavi, kikirikiju i sarmicama.

stoler

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.

parodija

pre 5 godina

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI? 
U ovom slucaju je koeficijenat 3.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:40
Bar se zna cifra...Kod doktora sve transparentno, a nista se ne zna...

Mentor

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)

Nije to ništa- ovi drugi su 13 godina za redom verovali da će pre Elvis Prisli da se spusti u letećem tanjiru u Barič nego što će osvojil titulu.

parodija

pre 5 godina

Dok se ti doktore nisi pojavio, ABA je imala dva mesta...Naravno, to sto smo izgubili jedno mesto krivi su oni koji su bili tu dok smo imali dva i više mesta, a ne ti, koji si doveo zajedno sa svojim partnerima ABA ligu na jedno mesto. Reč spin bas voliš da koristis majstore. Da je sreće gostovao bi samo u jutarnjem programu omiljene televizije.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP? 
(Marko, 27. novembar 2018 21:04) 

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje. 
Pozzz od Stratosa veterana.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:42)

Sa sve najskupljim trenerom u istoriji košarke u ovoj zemlji, skupljim od zvezdine prve petorke!

dzo

pre 5 godina

Gluposti, u Nemackoj kosarku slabo ko prati. Kakvi milioni i veliko trziste. Ovo je privatna liga i zalosno je sto postoji tako nesto uopste.

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"c. z. 1913"... tvoji komentari postaju sve..... "mudriji".... pre 10-15 godina navijaci zvezde danasnjoj "legendi kluba" su svasta skandirali, pa i ispevali "cuvenu pesmicu" ... a sto se tice "operisanosti od sramote" vi(navijaci zvezde) se radjate bez tog osecanja... od '45 do danas.... tvoji "mudri" komenteri su dokaz....

C*BG

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.
(Vlado, 27. novembar 2018 22:15)

Pa oni nisu svetski igraci bas zbog njega iako su imali sve predispozicije kao mladi, uostalom kao i Besovic, Klobucar, Dalo, Klobucar...

Dr Hitch

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.

C*BG

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP?
(Marko, 27. novembar 2018 21:04)

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje.
Pozzz od Stratosa veterana.

Bodibond

pre 5 godina

E Covke da nisi doveo Fajea, Perperogula, Reglanda, Cirbesa, Ristica... bilo bi za licencu. A mora i IDEA da pojaca ugovor delu svoje "obitelji", malo je ovih 3 miliona po sezoni. Aca mora da iskoristi svoje partnerstvo i uspesnu saradnju sa Kolindom pa da institucija zaradi 10 milja evra za licencu.

C*BG

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI?
U ovom slucaju je koeficijenat 3.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...
(xxx, 27. novembar 2018 22:42Nema te od derbija.Uh kako smo vas zgazili.hohohoho

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.
(NoName, 27. novembar 2018 23:00)

I zaboravih da napomenem jednu stvar pošto si elaborat napisao o tome kako su u tvom klubu sportisti a ne političari i da su se oni, tobože, borili koliko su mogli. Predsednik tvog kluba je bio Branko Ružić, perjanica SPS-a, vrhunski sportista. Predsednik tvog kluba je bio i Milorad Dodik, takođe vrhunski sportista. A sadašnji predsednik je drug Ostoja, nadolazeći talenat SNS-a, kome niko ne može da zabrani da sa desnog krila Nove Srbije predje u levo krilo SNS-a.

C*BG

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel? 
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

Pa vama nikada nije falilo, stizalo je iz Laktasa, koliko god treba. E kada je Milence prestao da sipa, izostase rezultati, a "akademija" (tj. samozvana "institucija") poce da posrce.
Ulazili ste sa 3 mil u F4, a sad sa 3 mil pucate od Zadra u Areni.

C*BG

pre 5 godina

Niko ne moze zabraniti kako ce se zvati fmp
(idea, 27. novembar 2018 20:54)

Lopta je preskocila Drinu i gledajte nas kao jedan klub IGOKEA Partizai.

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.

alba greaca

pre 5 godina

@Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!

kole

pre 5 godina

Mislim da je pitanje vremena kada ce liga biti zatvorena samo sa A licenciranim klubovima. 18 klubova je puno za ovakav format. 16 je taman.

Vlado

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.

Autolakirer

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te... 
@cz 1913 

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor. 
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.
(Karaburac, 27. novembar 2018 

Care, mlad si i mnogo treba da ucis i da citas.Krcun nije bio na osnivackoj skupstini FK CZ.niti je osnivao goli otok kao ni Bugarcic.Moja preporuka knjiga Slavka Goldstajna Goli otok gde je sve faktografski navedeno a ima i knjiga Dr.Veselina Djuretica. Tvoji generali JNA a verovatno ti je neko bio oficir JNA su uz znanje Broza osnovali goli otok

Zvezdas

pre 5 godina

na tarabi pise svasta. 
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce 
@zvezdas 

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki. 
Panterska logika Covicevog delije.
(Karaburac, 27. novembar 2018 22:08)

I pedeset godina da je tu nista nece uraditi.A malo li je blizu 800 hiljada za dve gidine. Ko se to uhvatio za dzep? Ostoja nije a ni Loncar

NoName

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.
(stoler, 27. novembar 2018 20:10)

Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.

stoler

pre 5 godina

no name

Mi za vas zaista jesmo institucija i uvek cemo biti. Najveci,najtrofejniji,klub koji je dao toliko velikih igraca evropskih i svetskih da vi necete za jos sto godina dostici pa sve da se fuzionisete sa jos 10 klubova. Mali i besmisleni navijaci jos besmislenijeg kluba. Vasa legenda je cinio sve da Partizan izgubi mesto u EL,to su cinjenice,seticemo se a vi ako ste zaboravili podseticu vas na osnivanje Jadranske lige,lobiranje da se iz nase lige ne ide u EL,svake godine se menjao sistem bodovanja u ABA koji je vazio za odlazak u EL,sistem takmicenja. Nase legende su se borile dok su mogli,ali oni su samo sportisti i kosarkasi. Oni nisu politicari i biznismeni kao vasa legenda. Tesko je boriti se protiv biznisa,politike i takvih pritisaka i opstati u tome. Lako je legendi,on kad oseti da je gusto samo promeni dres i predje u partiju na vlasti. Pa tako niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove,kao sto ni Covicu niko ne moze da zabrani da iz SPSa predje u DOS... I sutra ce gde bude trebalo. I onda vi pricate o sportu i trofejima.

Zuja

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16)

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede

xxx

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede
(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...

Milos

pre 5 godina

Pa nemoj ovo Covke da im radis samo 3 dana posle derbije. Vidis da jos uvek placu, nije ih jos prosao Stratos kosmar, a ti krenuo sa izjavama.

crni

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. (veliki strumf, 27. novembar 2018 19 a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad(sasa, 27. novembar 2018 20:1Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu
(Zuki, 27. novembar 2018 20:52)

Aha!!! Dugovi se servisiraju i čiste!! Znači tsko se to radi

Karaburac

pre 5 godina

I na tarabi pise svasta.
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce
@zvezdas

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki.
Panterska logika Covicevog delije.

Karaburac

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te...
@cz 1913

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor.
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.

deki

pre 5 godina

Mare 20:03@ Jankovic je dobio raskid na osnovu toga sto je isplacen sa zakasnjenjem, onom ko odlucuje nije bitno sto se u tzv zemlji Srbiji ljudi ubijaju u fabrikama jer nisu primili platu po 5 godina a tom nazovi igracu se dugovalo ali isplatilo. Sto se tice ovog teksta , nista Covic nije lose rekao, pogotovu o Partizanu, cinjenica je da ste vi osvojili EL u kosarci kao i mi u fudbalu Kup Sampiona i to ce uvek biti zapisano ali to su bila druga vremena, drugaciji formati takmicenja a o parama i da ne pricam. Sve i da nismo usli u ABA, izgubili bi i to mesto, u Srbiji imamo samo dve ozbiljne ekipe, Zvezdu i Partizan, svaka cast Megi i FMP -u ali to su klasicni razvojni timovi bez ambicije da igraju evro takmicenja. Sta da se radi, para vrti gde burgija nece, zato EL igraju Bajern, Himki ili Darusafaha a ne bivsi prvak evrope KKP

Objavite komentar

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.

Konstatacija

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo 
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru
(Dlakavi, 27. novembar 2018 19:5

Decko, lepo izguglas vreme kada je Dr.Covic bio predsednik saveza i sta je reprezentacija tada postigla. I onda haos , savez bez novca dok nije na celo seo Dragan Djilas i svojih milion uterao u savez.A ovaj sadasnji koji je pobegao iz tvog kluba jos zutu banku nije uneo u savez

jututunska juhahaha

pre 5 godina

Za razliku od nekih on te "neke" nije ni pomenuo, niti je prosio od drzave i prozivao istu koja tom "nekom", niko ne zna zbog cega, daje vise para!

Za razliku od "nekog" koji je paradigma tih "nekih" i koji nije propustao priliku da seje mrznju i zlu krv, on prica nekim drugim jezikom OCIGLEDNO nerazumljivim za neke (MNOGE) koje je gore pomenuti "neko" zatrovao i isprao im mozak za mnogo, mnogo vremena!

Sto vreme vise bude prolazilo videce se da je gorepomenuti "neko" u stvari bio samo jedan veliki "niko", a taj epitet ce ostati kao prva osobina onih onih koji su verovali "NIKOM' vise nego sopstvenim ocima, a ciji ce IQ vreme staviti na ozbiljnu reviziju!

A zasto?

Godinama prozivate Zvezdu zbog UPPR-a, a ne prozivate "nekog", pardon "nikog", koji taj isti UPPR nije hteo da prihvati iz $MILION$ razloga?

Przivate Zvezdu zbog para od prodatih igraca i para od pobeda u Evroligi i merite ih sa onim koje je SNS Ostoja silom uterao u klub? Verovatno na te Zvezdine pare polazete pravo kao sto ste godinam polagli na njene igrace?

A sto mrzite gospodi moram priznati da imate i jedan opravdan razlog:

Uz gomilu konstruktivnih stvari koje je uradio, kao inzenjer, ne moze se sakriti i jedna velika destrukcija - DEZINTEGRISANJE "najbolje skole za mlade igrace"!

Ko zna, mozda nekada, necim i zasluzite da vas pomene! :-)

Kuki

pre 5 godina

Zvezda je pre nekoliko godina igrala cetvrtfinale Evro Lige. Godinu dana posle je bila deveta u ligi, i za pobedu joj je izmaklo cetvrtfinale. U to vreme su Zvezdine utakmice u EL bile od najposecenijih u Evropi, ako ne i najposecenijih. Tada sam mislio da Zvezda ima neku strategiju.

Medjutim onda Zvezda u godini kada se zavrsni turnir igra u Beogradu, menja kompletan tim. A od Zvezde pravi legiju stranaca, prosecnih igraca, ili igraca ispod proseka. Igrali su bez ikakvih ambicija u toj godini. I budzet nije opravdanje, jer je Zalgiris sa tek nesto vecim budzetom te sezone stigao medju cetiri najbolje.

Sledeca sezona, opet se menja kompletan tim, sa tim sto se ovog puta igra i slabije takmicenje. Opet legija stranaca, prosecnih i ispod proseka. Rezlutati u nikad slabijoj jadranskoj ligi dobri, a u proecnoj grupiu Evro Kupu losi. Doveden u pitanje i prolaz. Poseta sada vec, moze se reci losa.

I sada sam uveren da Zvezda nema nikakvu strategiju, sem ako strategija nije dobrovit njenih funkcionera.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Slika koja grobarima dize pritisak na 300. 
@Crvena 1913 

Ono jes, kad ga se setim iz 90 ih kosa mi se digne.
(Sah mat, 27. novembar 2018 18:52)

Ako počnem da nabrajam "velike i časne" ljude koji se vezuju za tvoj jugoslovenski klub, ne samo 90ih već od 45,neće mi pustiti komentar, možeš ti i sam da ih se prisetiš, neki su još uvek u klubu... Ma, čemu to? Vi ste operisani od sramote!

santa justa

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!
(Doktor Satrap, 27. novembar 2018 19:22)
Veruj ti sam sebi. Pre neki dan si napisao da cete nas “istamburati” u derbiju :)

sasa

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad

ja

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...

Kninska kobra

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...
(ja, 27. novembar 2018 20:23)

Regland igrao samo evrokup, Beron ni to a Perperoglu ima 35 godina! Doduše za vas je kao mladić u usponu....ovog puta nećemo o evroligaškom treneru, Hikmenu koji gle čuda ima i trofej Evrolige a bio i u Feneru. Medjutim, i on dolazi za šaku kikirikija i semenki.
Neću više o činjenicama, vidite da vam Dodik sredi da ne izgubite u Laktašima jer ste ipak jedan klub.

duledudule

pre 5 godina

2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.
(Smederevac, 27. novembar 2018 19:47)
desi se i to..mi sutra u Napulju..a tvoji?koji su?lopatari il si smederevac..nije valjalo dok je davao sartid lovu a

kratka pudla

pre 5 godina

Da, a 25m za NBA licencu. Ipak još toliko srpska privreda nije bila u mogućnosti da izdvoji. 20+m je pokrpila samo od 2013 do 2016te.

Zvezdas

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana. 
@cz 1913 

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

I na tarabi pise svasta.Jos ako ima rupu zadovoljstvu nikad kraja
33000 x12 x 2= 792000 a mozda i treca godina i eto milionce i malo vise

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27.

Rekao ti Tegi u poverenju...
a nije ti rekao da mu je to nedeljna plata?

Dejan CZ

pre 5 godina

Teoretski gledano i dalje 3 kluba ABA lige mogu igrati EL...2 finalista EC i sampion ABA lige..matematicki 2 sigurno...E sad zamisliti klub koji u EC ne moze ni u prvom krugu da bude medju 4 od 6 i da ispadne a da zeli u EL...takve zelje nisu daleko kakve ima recimo i kk Tamis ili kk Zlatibor...Suvise je veliki novac u pitanju za dobijanje A licence...pola od toga i bices glavni konkurent za ulazak u finale EC i eto te u EL...doduse nekima je to dovoljno za 2 pobede pa treba jos pojacati koju nulu iz budzeta gradjana...

stoler

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.

mkg

pre 5 godina

Oduvek sam tvrdio da će EL postati takmičenje propalih američkih igrača koji će ugasiti evropske škole košarke. Nažalost to se i obistinjuje. Još da počnu da dolaze i njihovi treneri, onda možemo da ugasimo reflektore.
Da li iko iole ozbiljan gleda NBA u regularnom delu sezone? A poslednjih godina i njihov play off mi se smučio.

Parket

pre 5 godina

"Smatram da su to 'zasluge' iz vremena ABA Sidro lige."

A ko se trtio da prvi udje u tu ligu, ciji klub? Pa je onda usao koji drugi klub? I koji klub je uvek bio protiv toga ali je bukvalno nateran da udje? Nismo svi sisali vesla, ali izgleda da mnogi koji dizu ovog u nebesa jesu..

P.S. A ja mislio da Partizan nije dobio A licencu jer nije transparentan, to su nam bar neki govorili non-stop.

Metropola

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19:38)... stvarno ne znam ko je ovde zaboravan! Na stranu prepucavanje navijacko, nema smisla da podrzavamo neke stvari samo zato sto dolaze iz kuhinje kluba koji volimo.

Zuki

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. 
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19 

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad
(sasa, 27. novembar 2018 20:1

Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu

Zuki

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi 
(Spale, 27. novembar 2018 18:08) 
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja
(Liga Šampiona, 27. novembar 

Kada ste vi to nas ugasili.Ugasili ste se vi sami cim drzava prestala da vam puni kasicu.Ni jedan vas koji je bio na celu kluba nije zutu banku sam doneo.Zato pobegose u savez

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Doktor Covic izadje pred kamere prica o Zvezdi iskljucivo i o Evroligi a mnostvo Grobara izbacuje frustracije,strasne komplekse im znanjem naneo ovaj covek.

Mare

pre 5 godina

Hoce li Covic izaci u javnost i objasniti kako je doslo do toga da je Jankovic postao slobodan od Zvezde i potpisao ugovo sa drugim klubom??Covic je danima govorio da Jankovic ima ugovor i da je tu stvar jasna.Sta se posle desilo??

Karaburac

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana.
@cz 1913

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos.
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?

vlaca

pre 5 godina

Novac igra svuda Aba liga zasluzuje 2 ako.ne i.3 kluba u evro ligu.Zamislite Bajern efes asvel i joos neki klubovi u evronligi da se porede sa cibonom jugoplastikom partizanom zvezdom.zadrom to su mega klubovi ex yu da imaju novca ne bi trebalo igrati evro ligu samo aba jaca bi bila od evrolige

Konstatacija

pre 5 godina

Najveci grobar Srpske kosarke.
(nik sloter, 27. novembar 2018 19:18)

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo

Cubaka

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel?
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

A zasto da kaze kada je dobijao koliko je hteo od ondasnje vlasti.

xxx

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:42). i tvoj gazda je hteo Trinkijerija za trenera...

Ramuš voli cz!

pre 5 godina

Pa imaš pare od Jankovićevog obeštećenja! ili od prodanih karata kada si "obarao rekord" u posjećenosti!
A šta je sa čuvenom marketinškom službom (prodaja balona i sl.)?

Markez

pre 5 godina

Tako je....dajte pare...samo pare...evo vam pare za vase televizore,za vase masine,za vase honde,eevo paree...nego Nebojsa,ajde nesto igrom zasluzi...

beogradski

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!
(stoler, 27. novembar 2018 18:14)

sto si toliki paranoik...covek nije pomenuo partizan, nit je umanjivao uspeh partizana.....samo je rekao da je zvezda pravila dobre rezultate i da je danasnji format EL neupredivo tezi od onog sa grupama, oko toga se svi slazu.....evo ti primer jedan, partizan je bio 4. u evropi sa skorom 12:14, a zvezda je bila 9. sa skorom 16:14, zbog formata takmicenja nije prosla u top 8, kao sto ni partizan ne bi sa 12:14 prosao u isti top 8....to su cinjenice....svaka cats, kapa dole partizanu za f4, ja licno navijao za partizan u obe tekme u parizu

Doktor Satrap

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1

Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!

ninepi

pre 5 godina

Kosarka ce uskoro doziveti sudbinu vaterpola, gde ce nas u regionalnoj ligi svi zivi deljati.
Jer nama treba 10M evra ne da bi razvijali nase igrace, nego da kao Makabi napravimo legiju Amerikanaca da bi oni igrali EL.
Moj rezon je napuni tim nasim mladim dobrim igracima, dodaj par iskusnih nasih i jos par dobrik stranaca i to je to. Ako je to dobro za EL onda igraj, ako je dobro samo za FIBA evrokup, onda FIBA evrokup.
Niko se ovde ne pita, osim svojevremeno Muta Nikolic, zasto se pare daju samo Zvezdi i Partizanu i kako je to nasa liga uopste regularna.

nemi posmatrač

pre 5 godina

@stoler
Koliko je mesta imala SCG? Dva. Zašto smo izgubili jedno pre ulaska u Jadransku? Da li si čuo za sukob FIBA Supro i ULEB? Koga je KKP izabrao? Budućnost je recimo otišla u ULEB. Pogađaj koliko smo mesta dobili posle "spajanja" Supro i Uleb i Vašeg pametnog izbora? Uz obrazloženje da su Zvezda (bila poslednja) Budućnost(predposlednja) i svemoćni Partizan(predposlednji hm London taures bio zadnji) ipak kvalitetom iza, jer ovo je u 3 sezone skor naših predstavnika. Dugo je taj Partizan pokazivao taj "kvalitet" (grupu prošao posle 6 ili 7 sezona). A ovde balaviš o ABA, lepo pitam GDE JE DRUGO MESTO U EL koje je imala SCG a koje nema veze sa ABA ligom koja je nastala tek za 2 ili 3 god.
Razumem mržnju, ostrašćenost sve je ok ali kreni od Partizanovog izbora umesto ULEB suprostavljene FIBA Suproligu, koja je inače izgubila spor. Pa onda dođe 3 iz ABA kao dobitak na lotou. Drugo što se sekirate igrali ste godinama, evo sada niste ni u dve ni u tri pa bogami ni u četiri ABA lige, brineš za Megu ili šta? Čoveče molite po WCima u Barseloni za EvroKup a komentarišeš EL, upoređuješ formate a ovaj gledate na tv kao klub. Pa mnogo je.

Resistance

pre 5 godina

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:41)

Nešto se ne sećam da su svetlost dana ugledale vesti o iznosu angažmana i plati Svetislava Pešića, Šakote i Sagadina!

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi
(dejan, 27. novembar 2018 18:35)Deki da nema tog Covica ne bi imali reprezentaciju edukuj se malo,a malo manje slusaj autobus novinara.

Smederevac

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basketas, 27. novembar 2018 18:05)


2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.

Poslednja 88-ica

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09) Napisa sledbenik Čarobnjaka Nebojše od Železnika

Dlakavi

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru

sale

pre 5 godina

cubaka@ Vujosevic dobijao koliko je hteo oe ondasnje vlasti ? Ajde reci mi koliko je igraca Vujosevic stvorio a koliko kupio ? Vesterman,Veseli,Lovernj,Bogdan,Bertans,Milutinov,Pekovic.. svi su dosli u Partizan kao neafirmisani mladi igraci i u Partizanu su se afirmisali . mi nikada nismo imali para da dovedemo stranca renomea Perperoglua ,Bejbi Seka,Reglanda ili Markusa Vilijamsa.. Najozbiljniji igrac stranac koji je dosao u KKP a da je pre toga bio afirmisan je bio onaj crni sto je posle igrwo i kod vas.

Liga Šampiona

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja

veliki strumf

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.

Generacija

pre 5 godina

EL nije razvojni projekat gde stasavaju mladi igraci. To je sou koji zahteva velike zvezde i gotove proizvode. Jos bolje ako su Amerikanci ili evropski bivsi NBA igraci. Mladi talenti nisu adut na koji se moze racunati za EL. Ni marketinski kao i finansijski efekat nisu na strani naseg trzista. Iskreno ne verujem u blistavu EL buducnost timova sa prostora bivse SFRJ. Sve je to posao sport je u drugom planu.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

E moj Čovke, da si umeo da budes uvlakač imali bi A licencu
Zasto ne naučiš nesto od ovih iz KK SNS-a ?!
Malo zahvaljivanja, malo vise poltronstva i bilo bi para...vidiš kako sipaju oni pare u svoje SNS MEZIMČE ?!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

mogu da se opkladim da ne postoji više od, maksimum, 2% grobara koji u pogledu ove nebuloze imaju, bar, zrnce sumnje...

_S

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

Tacno. Ali tragicno sto isto nije slucaj i kod tebe obzirom sta je ovaj covek Zvezdi radio i uradio. Kolektivna pamet nam je na nivou pileta pa ce ovakvih biti jos dugo na slobodi i uz svaku vlast. Realno najzasluzniji je sto nemamo predstavnika i sto popunjavamo Evro kup na koji god nacin hoces da shvatis. Od pocetka je u svim morskim ligama, koje kritikuje po potrebi. On je svom klubu pronasao navijace, a ti se ubedjuj da je to tvoj klub i da je sve samo Partizanov problem.

Jovke

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09)

Ma da, nama je f4 ustvari zapao a nismo mogli da odbijemo da se ne bi zamerili Đordiju.

srb

pre 5 godina

to je budzet za 3 sezone, nije realno nikako. A grobarima porucujem da covic prica o zvezdi i ne znam sto visite na ovakvim vestima, imate tekst gde se govori o kraju karijere golmana vranja kojem ste herojski dali 6 komada iako ste do sada u sezoni dali 21 na 17 utakmica, eto vam tema za raspravu a ostavite zvezdu zvezdasima i ljubiteljima iste (moguce da spadate u drugu grupu ali mi ipak deluje da nas mrzite i ne shvatate da cete sta god da kazete uvek biti samo komsija mali)

milan

pre 5 godina

"Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama"--kaze covek bez blama.Verovatno i ona titula iz Istanbula manje vredi nego bila koja pobeda Zvezde.A sto ga tek boli sto je "njegov dobar prijatelj" dosao u Partizan.

Bard Živa

pre 5 godina

hoćeš reći da unapred imaš za naredne 4 sezone po 10 miliona minimum, to jest 40 miliona sad odmah para da predstaviš pa onda da dobiješ... Liga bogatih, ne evroliga...

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)Druga vremena sine .

maconii

pre 5 godina

grobari kukaju,a covek je sve u pravu.....za A licencu ove evrolige potrebne su pare,pa onda sve ostalo...partizan je napravio dug ogroman,zahvaljujuci duletu vujosevicu,danilovicu ali i vlasti koja je tada bila i radili su sta su hteli..svi znamo kako je zvezda dotakla dno u kosarci i partizan je osvajao titule..sad je obrnuto....grobari molite boga da vam dodje neko kao covic pa da opet stanete na noge.

dejan

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi

Anti You

pre 5 godina

Oni realni mogu da se sete i da potvrde sledeće:
Zvezda je "pobegla" iz naše lige u jadransku pod izgovorom da u našoj ligi nema šta da traži, jer sudije pomažu Partizanu..
Partizan je silom ubačen u ABA ligu uz pretnje da će da izgubi mesto u EL, ako nastave da igraju našu ligu...
U tom trenutku su Srbija, Hrvatska, Slovenija imali po jednog učesnika u EL (Partizan, Cibona, Olimpija) 3 (TRI) učesnika...
Ulazak Partizana u ABA ligu:
Izgubljena dva finala u prve dve god, ali su osvojena naredna pet prstena, osvaja se istovremeno i naša liga (koja je još uvek imala prohodnost u EL)
Partizan na F4 EL, "gotova" stvar dobijanje licence... Nema ništa od toga pobuna u Železniku...
U ABA ligu ulazi Makabi klub koji nije sa prostora YU, ali sve se radi samo da bi se prekinuo Partizanov niz...
Partizan i dalje uspešan u domaćem prvenstvu, ali to prvenstvo gubi pravo igranja u EL... Sve se radilo protiv Partizana, godinama unazad....
Kako ste vi sabotirali Partizanovu licencu, tako i vi da je dobijete - NIKAD!!!

dragi

pre 5 godina

lako je bacati milione od naroda. da je ulozen u nauku sad bi imali deset zvezde. a ovako nesposobni vode klubove i trose narodne pare.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

I nije u interesu srpske košarke da je predstavlja jugoslovenski klub!
Besmislena i propala ideja a takav i klub!

basketas

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.

спортски уметник

pre 5 godina

Фалило је фмпу много више од тих 10 милиона...то је заправо једино што су имали....

Zvezdas

pre 5 godina

Nije realno da Srbija ili bilo ko iz regiona ima A licencu.Malo smo trziste.TV prava ima Canal+ koji ne postoji u regionu.. Marketing. Francuska i Nemacka su zemlje sa po cca 50 miliona stanovnika.Namera ULEB je i da Poljsku uvuce u sve to ali za sada su poljski timovi slabi.Meni samo nije jasno zasto Zalgiris ima A licencu. Velika je to svota od 10 miliona plus budzet koji klubovi treba da imaju. Jedan Galatasaray ne moze da sakupi toliki novac, Darusafaka je usla u EL zahvaljuci pobedi u EC.Imali su finansijera Dogus koji sada finansira Fener.Zalgiris je prosle sezone napravio bum ali vise para nema.

C*BG

pre 5 godina

Dr 10 mil € je za tebe ništa...ZA PROJEKAT EVROPSKA ZVEZDA JE UTROŠENO I VIŠE...prema tome...vadi exel...
(gremlin, 27. novembar 2018 18:06)

Ti ne znas koliko ste slupali para iz Laktasa, a exel ostavi po strani dok ne objavite bar jednu cifru.

hubner

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Znaci hoces da kazes da su oni njega poslusali i zbog toga nisu dali licencu Partizanu, a ne zbog neke krivice uprave Partizana. Pa da, najlakse je tako, srpska posla. Sto ga onda ne poslusase i sada kad vec ima toliko uticaja da dobije njegov klub istu tu licencu. Ne mogu da verujem da ljudi veruju u sve sto im se servira, a da pritom bar malo ne razmisle svojom glavom.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Vest na vrhu srbi ce gladovati 90 dana i vest odmah ispod srbin se zali da mu je FALILO 10 miliona da nesto izvede.
(Samo u Srbiji, 27. novembar 2018 18:32)

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...

abcd

pre 5 godina

Spale...čim u naslovu stoji Čović javiće se 500 navijača koji su zaboravili svoj ugašeni klub i već šest godina navijaju za njegov privatni.Bez blama.

bunjuel

pre 5 godina

Ja sam mislio da Euroligu treba da igraju najbolji, a ne najbogatiji klubovi. Da onda učlanimo amaterski košarkaški tim Komercijalne banke? Oni sigurno imaju 10 miliona.

Sloba

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.
(direwolf, 27. novembar 2018 18:21)

VTB liga je pandan nasoj ABA ligi.CSKA ima A licencu a VTB liga daje jos jednog clana a to je sada Himki. Ranije su to bili UNICS, Lokomotiva. Zasto se FIBA nije izborila novcem da ima primat u odnosu na ULEB. Novac cini sve. To je poraz FIBA.

Šta će biti sa Kosovom?

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)
Klinci, vi još ne shvatate da "vođi" nije danas do košarke, eeeeeeee... a da su pumpe za pumpanje zaribale: nema si pare!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Covicu legendo cekamo ove sezone 4. titule!!Kalis ce goreti!!Povratak jedinog istinakog Evroligasa!Zgazi ih sve!

Rezervni oficir pešadije

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.

stoler

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!

gunner

pre 5 godina

Zvezdas sam, ali iskreno mislim da u narednih nekoliko godina necemo videti evroligu. Jeste da za sada dobro stojimo na tabeli, ali Buducnost ima kvalitetniju ekipu i trenera. Evro kup pokazuje sve nase slabosti, gde gubimo od prosecnih ekipa.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ovakav format je neminovnost. Problem je samo sto je to u kosarci u rukama privatne kompanije a ne FIBA kao krovne organizacije. U fudbalu imate slicnu situaciju po pitanju ucesnika. Nema licenci ali iz najboljih liga imate po 3-4 kluba koji igraju LŠ a prvaci nekih zemalja igraju po 3-4 kola kvalifikacija. Posteno? Nije ali je tako i svi smo prihvatili. Razlika je sto nema privatne kompanije.Za sada UEFA odoleva i drzi sve pod svojom sapom....

Bane

pre 5 godina

Nemačka i Francuska su velika tržišta sa aspekta broja ljudi, ali i sa aspekta TV prava, što očigledno naš region još nije, nažalost".

Ma ne ko bi to samo predpostavio. Nemačka i Francuska da imaju veće tržište od našeg velikog Balakana. Prosto sam se iznenadio.

mandrak

pre 5 godina

predproslog leta,da je ostala ona ekipa sa Radonjom,tukli bi se za f4 u Beogradu,bilo bi tesko al ne i nemoguce,pokusava u klub da upadne burazer,koji gura u sve nos,Covke ga kasira i slavine se zavrcu,krece raspad i prodaja igraca,prebijanje dugovanja prema igracima preko transfera...sklapa se solidna ekipa ali kud i kamo losija od predhodne,bez Radonje i sa trenerom pocetnikom,rezultat svi znamo...ove godine su se slozile kockice,dobar trener,ekipa ima i glavu i rep,u evropi daj sta das a na jadranu do koske,jos jedno pojacanje na keci i dvojci i ekpa je top za ono sta treba!.....samo jako Covke! i ne odbijaj Bogija Karica!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Da niste kupili Reglanda, Peperoglua i Fajea bilo bi za licencu. Ali dzabe licenca kad je Buducnost bila sampion.
(Bodibond, 27. novembar 2018 18:24)

Bacili ste milion u Trinkikirikija ali džabe kad će Zvezda biti šampion...

SRDJAN

pre 5 godina

Ajde malo razmislite pre nego pocnete pljuvati. Covek je rekao(iako ga ne simpatisem bas) koliko je nerealno da klub sa ovih prostora dobije A licencu zbog 10 miliona. Nije od vas tj Srbije trazio da mu date 10 miliona. Kao i to sto imaju finansijski interesantnije trziste u odnosu na nas sirotinju. Nista nam ne ide u prilog. Nama kao regionu a posebno Srbiji

direwolf

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.

grgapitic

pre 5 godina

Slazem se u potpunosti. Ali isto tako nam nije falilo ni evra da osvojimo Aba ligu i igramo tu evroligu i dalje. Bio si tvrdoglav i sujetan i sad samo o toj evroligi mozemo da pricamo u ovakvim intervjuima. I dosta sa tim komentarima da ovaj region zasluzuje garantovana mesta u tom takmicenju. Svi smo kao savremeni, a imamo komunisticka shvatanja koja se zasnivaju na staroj slavi. Ovaj region sam sebe unistava sistematski i u kosarkaskom i u ekonomskom smislu i sto bi nas Evropa trpela takve kad ima ko ispunjava sve uslove, pa makar se on zvao i Bajern Minhen, tim bez ikakve kosarkaske tradicije. Otreznimo se, 2019. ce ubrzo.

Spale

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi

Rezervni oficir pešadije

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.

спортски уметник

pre 5 godina

Фалило је фмпу много више од тих 10 милиона...то је заправо једино што су имали....

Spale

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi

grgapitic

pre 5 godina

Slazem se u potpunosti. Ali isto tako nam nije falilo ni evra da osvojimo Aba ligu i igramo tu evroligu i dalje. Bio si tvrdoglav i sujetan i sad samo o toj evroligi mozemo da pricamo u ovakvim intervjuima. I dosta sa tim komentarima da ovaj region zasluzuje garantovana mesta u tom takmicenju. Svi smo kao savremeni, a imamo komunisticka shvatanja koja se zasnivaju na staroj slavi. Ovaj region sam sebe unistava sistematski i u kosarkaskom i u ekonomskom smislu i sto bi nas Evropa trpela takve kad ima ko ispunjava sve uslove, pa makar se on zvao i Bajern Minhen, tim bez ikakve kosarkaske tradicije. Otreznimo se, 2019. ce ubrzo.

basketas

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.

stoler

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Da niste kupili Reglanda, Peperoglua i Fajea bilo bi za licencu. Ali dzabe licenca kad je Buducnost bila sampion.
(Bodibond, 27. novembar 2018 18:24)

Bacili ste milion u Trinkikirikija ali džabe kad će Zvezda biti šampion...

bunjuel

pre 5 godina

Ja sam mislio da Euroligu treba da igraju najbolji, a ne najbogatiji klubovi. Da onda učlanimo amaterski košarkaški tim Komercijalne banke? Oni sigurno imaju 10 miliona.

direwolf

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.

Anti You

pre 5 godina

Oni realni mogu da se sete i da potvrde sledeće:
Zvezda je "pobegla" iz naše lige u jadransku pod izgovorom da u našoj ligi nema šta da traži, jer sudije pomažu Partizanu..
Partizan je silom ubačen u ABA ligu uz pretnje da će da izgubi mesto u EL, ako nastave da igraju našu ligu...
U tom trenutku su Srbija, Hrvatska, Slovenija imali po jednog učesnika u EL (Partizan, Cibona, Olimpija) 3 (TRI) učesnika...
Ulazak Partizana u ABA ligu:
Izgubljena dva finala u prve dve god, ali su osvojena naredna pet prstena, osvaja se istovremeno i naša liga (koja je još uvek imala prohodnost u EL)
Partizan na F4 EL, "gotova" stvar dobijanje licence... Nema ništa od toga pobuna u Železniku...
U ABA ligu ulazi Makabi klub koji nije sa prostora YU, ali sve se radi samo da bi se prekinuo Partizanov niz...
Partizan i dalje uspešan u domaćem prvenstvu, ali to prvenstvo gubi pravo igranja u EL... Sve se radilo protiv Partizana, godinama unazad....
Kako ste vi sabotirali Partizanovu licencu, tako i vi da je dobijete - NIKAD!!!

Bard Živa

pre 5 godina

hoćeš reći da unapred imaš za naredne 4 sezone po 10 miliona minimum, to jest 40 miliona sad odmah para da predstaviš pa onda da dobiješ... Liga bogatih, ne evroliga...

C*BG

pre 5 godina

Dr 10 mil € je za tebe ništa...ZA PROJEKAT EVROPSKA ZVEZDA JE UTROŠENO I VIŠE...prema tome...vadi exel...
(gremlin, 27. novembar 2018 18:06)

Ti ne znas koliko ste slupali para iz Laktasa, a exel ostavi po strani dok ne objavite bar jednu cifru.

mandrak

pre 5 godina

predproslog leta,da je ostala ona ekipa sa Radonjom,tukli bi se za f4 u Beogradu,bilo bi tesko al ne i nemoguce,pokusava u klub da upadne burazer,koji gura u sve nos,Covke ga kasira i slavine se zavrcu,krece raspad i prodaja igraca,prebijanje dugovanja prema igracima preko transfera...sklapa se solidna ekipa ali kud i kamo losija od predhodne,bez Radonje i sa trenerom pocetnikom,rezultat svi znamo...ove godine su se slozile kockice,dobar trener,ekipa ima i glavu i rep,u evropi daj sta das a na jadranu do koske,jos jedno pojacanje na keci i dvojci i ekpa je top za ono sta treba!.....samo jako Covke! i ne odbijaj Bogija Karica!

C*BG

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP?
(Marko, 27. novembar 2018 21:04)

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje.
Pozzz od Stratosa veterana.

Poslednja 88-ica

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09) Napisa sledbenik Čarobnjaka Nebojše od Železnika

stoler

pre 5 godina

no name

Mi za vas zaista jesmo institucija i uvek cemo biti. Najveci,najtrofejniji,klub koji je dao toliko velikih igraca evropskih i svetskih da vi necete za jos sto godina dostici pa sve da se fuzionisete sa jos 10 klubova. Mali i besmisleni navijaci jos besmislenijeg kluba. Vasa legenda je cinio sve da Partizan izgubi mesto u EL,to su cinjenice,seticemo se a vi ako ste zaboravili podseticu vas na osnivanje Jadranske lige,lobiranje da se iz nase lige ne ide u EL,svake godine se menjao sistem bodovanja u ABA koji je vazio za odlazak u EL,sistem takmicenja. Nase legende su se borile dok su mogli,ali oni su samo sportisti i kosarkasi. Oni nisu politicari i biznismeni kao vasa legenda. Tesko je boriti se protiv biznisa,politike i takvih pritisaka i opstati u tome. Lako je legendi,on kad oseti da je gusto samo promeni dres i predje u partiju na vlasti. Pa tako niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove,kao sto ni Covicu niko ne moze da zabrani da iz SPSa predje u DOS... I sutra ce gde bude trebalo. I onda vi pricate o sportu i trofejima.

Mare

pre 5 godina

Hoce li Covic izaci u javnost i objasniti kako je doslo do toga da je Jankovic postao slobodan od Zvezde i potpisao ugovo sa drugim klubom??Covic je danima govorio da Jankovic ima ugovor i da je tu stvar jasna.Sta se posle desilo??

Bodibond

pre 5 godina

E Covke da nisi doveo Fajea, Perperogula, Reglanda, Cirbesa, Ristica... bilo bi za licencu. A mora i IDEA da pojaca ugovor delu svoje "obitelji", malo je ovih 3 miliona po sezoni. Aca mora da iskoristi svoje partnerstvo i uspesnu saradnju sa Kolindom pa da institucija zaradi 10 milja evra za licencu.

_S

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

Tacno. Ali tragicno sto isto nije slucaj i kod tebe obzirom sta je ovaj covek Zvezdi radio i uradio. Kolektivna pamet nam je na nivou pileta pa ce ovakvih biti jos dugo na slobodi i uz svaku vlast. Realno najzasluzniji je sto nemamo predstavnika i sto popunjavamo Evro kup na koji god nacin hoces da shvatis. Od pocetka je u svim morskim ligama, koje kritikuje po potrebi. On je svom klubu pronasao navijace, a ti se ubedjuj da je to tvoj klub i da je sve samo Partizanov problem.

Resistance

pre 5 godina

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:41)

Nešto se ne sećam da su svetlost dana ugledale vesti o iznosu angažmana i plati Svetislava Pešića, Šakote i Sagadina!

alba greaca

pre 5 godina

@Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!

Doktor Satrap

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1

Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!

sale

pre 5 godina

cubaka@ Vujosevic dobijao koliko je hteo oe ondasnje vlasti ? Ajde reci mi koliko je igraca Vujosevic stvorio a koliko kupio ? Vesterman,Veseli,Lovernj,Bogdan,Bertans,Milutinov,Pekovic.. svi su dosli u Partizan kao neafirmisani mladi igraci i u Partizanu su se afirmisali . mi nikada nismo imali para da dovedemo stranca renomea Perperoglua ,Bejbi Seka,Reglanda ili Markusa Vilijamsa.. Najozbiljniji igrac stranac koji je dosao u KKP a da je pre toga bio afirmisan je bio onaj crni sto je posle igrwo i kod vas.

Ramuš voli cz!

pre 5 godina

Pa imaš pare od Jankovićevog obeštećenja! ili od prodanih karata kada si "obarao rekord" u posjećenosti!
A šta je sa čuvenom marketinškom službom (prodaja balona i sl.)?

Liga Šampiona

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja

Kninska kobra

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...
(ja, 27. novembar 2018 20:23)

Regland igrao samo evrokup, Beron ni to a Perperoglu ima 35 godina! Doduše za vas je kao mladić u usponu....ovog puta nećemo o evroligaškom treneru, Hikmenu koji gle čuda ima i trofej Evrolige a bio i u Feneru. Medjutim, i on dolazi za šaku kikirikija i semenki.
Neću više o činjenicama, vidite da vam Dodik sredi da ne izgubite u Laktašima jer ste ipak jedan klub.

C*BG

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI?
U ovom slucaju je koeficijenat 3.

Sasha

pre 5 godina

Necu da ulazim u to sto je ovaj covjek najzasluzniji sto Partizan nije dobio A-licencu, niti u fuzionisanje Zvezde sa FMP da bi se izbjeglo vracanje dugova od oko 15 miliona evra niti u to kako je Radonja je otpusten jer se javno pozalio da vec mjesecima ne prima platu,
ali kako to da u ABA Ligi igraju dva kluba Nebojse Covica, u svakoj ozbiljnoj profesionalnoj ligi se to smatra konfliktom interesa i zabranjeno je?

hubner

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Znaci hoces da kazes da su oni njega poslusali i zbog toga nisu dali licencu Partizanu, a ne zbog neke krivice uprave Partizana. Pa da, najlakse je tako, srpska posla. Sto ga onda ne poslusase i sada kad vec ima toliko uticaja da dobije njegov klub istu tu licencu. Ne mogu da verujem da ljudi veruju u sve sto im se servira, a da pritom bar malo ne razmisle svojom glavom.

xxx

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede
(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...

abcd

pre 5 godina

Spale...čim u naslovu stoji Čović javiće se 500 navijača koji su zaboravili svoj ugašeni klub i već šest godina navijaju za njegov privatni.Bez blama.

Milos

pre 5 godina

Pa nemoj ovo Covke da im radis samo 3 dana posle derbije. Vidis da jos uvek placu, nije ih jos prosao Stratos kosmar, a ti krenuo sa izjavama.

C*BG

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel? 
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

Pa vama nikada nije falilo, stizalo je iz Laktasa, koliko god treba. E kada je Milence prestao da sipa, izostase rezultati, a "akademija" (tj. samozvana "institucija") poce da posrce.
Ulazili ste sa 3 mil u F4, a sad sa 3 mil pucate od Zadra u Areni.

veliki strumf

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.
(NoName, 27. novembar 2018 23:00)

I zaboravih da napomenem jednu stvar pošto si elaborat napisao o tome kako su u tvom klubu sportisti a ne političari i da su se oni, tobože, borili koliko su mogli. Predsednik tvog kluba je bio Branko Ružić, perjanica SPS-a, vrhunski sportista. Predsednik tvog kluba je bio i Milorad Dodik, takođe vrhunski sportista. A sadašnji predsednik je drug Ostoja, nadolazeći talenat SNS-a, kome niko ne može da zabrani da sa desnog krila Nove Srbije predje u levo krilo SNS-a.

sasa

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad

Smederevac

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basketas, 27. novembar 2018 18:05)


2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.

Dr Hitch

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.

milan

pre 5 godina

"Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama"--kaze covek bez blama.Verovatno i ona titula iz Istanbula manje vredi nego bila koja pobeda Zvezde.A sto ga tek boli sto je "njegov dobar prijatelj" dosao u Partizan.

C*BG

pre 5 godina

Niko ne moze zabraniti kako ce se zvati fmp
(idea, 27. novembar 2018 20:54)

Lopta je preskocila Drinu i gledajte nas kao jedan klub IGOKEA Partizai.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...
(xxx, 27. novembar 2018 22:42Nema te od derbija.Uh kako smo vas zgazili.hohohoho

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...

xxx

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:42). i tvoj gazda je hteo Trinkijerija za trenera...

Konstatacija

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo 
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru
(Dlakavi, 27. novembar 2018 19:5

Decko, lepo izguglas vreme kada je Dr.Covic bio predsednik saveza i sta je reprezentacija tada postigla. I onda haos , savez bez novca dok nije na celo seo Dragan Djilas i svojih milion uterao u savez.A ovaj sadasnji koji je pobegao iz tvog kluba jos zutu banku nije uneo u savez

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Vest na vrhu srbi ce gladovati 90 dana i vest odmah ispod srbin se zali da mu je FALILO 10 miliona da nesto izvede.
(Samo u Srbiji, 27. novembar 2018 18:32)

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...

Vlado

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.

Autolakirer

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te... 
@cz 1913 

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor. 
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.
(Karaburac, 27. novembar 2018 

Care, mlad si i mnogo treba da ucis i da citas.Krcun nije bio na osnivackoj skupstini FK CZ.niti je osnivao goli otok kao ni Bugarcic.Moja preporuka knjiga Slavka Goldstajna Goli otok gde je sve faktografski navedeno a ima i knjiga Dr.Veselina Djuretica. Tvoji generali JNA a verovatno ti je neko bio oficir JNA su uz znanje Broza osnovali goli otok

mkg

pre 5 godina

Oduvek sam tvrdio da će EL postati takmičenje propalih američkih igrača koji će ugasiti evropske škole košarke. Nažalost to se i obistinjuje. Još da počnu da dolaze i njihovi treneri, onda možemo da ugasimo reflektore.
Da li iko iole ozbiljan gleda NBA u regularnom delu sezone? A poslednjih godina i njihov play off mi se smučio.

ninepi

pre 5 godina

Kosarka ce uskoro doziveti sudbinu vaterpola, gde ce nas u regionalnoj ligi svi zivi deljati.
Jer nama treba 10M evra ne da bi razvijali nase igrace, nego da kao Makabi napravimo legiju Amerikanaca da bi oni igrali EL.
Moj rezon je napuni tim nasim mladim dobrim igracima, dodaj par iskusnih nasih i jos par dobrik stranaca i to je to. Ako je to dobro za EL onda igraj, ako je dobro samo za FIBA evrokup, onda FIBA evrokup.
Niko se ovde ne pita, osim svojevremeno Muta Nikolic, zasto se pare daju samo Zvezdi i Partizanu i kako je to nasa liga uopste regularna.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Slika koja grobarima dize pritisak na 300. 
@Crvena 1913 

Ono jes, kad ga se setim iz 90 ih kosa mi se digne.
(Sah mat, 27. novembar 2018 18:52)

Ako počnem da nabrajam "velike i časne" ljude koji se vezuju za tvoj jugoslovenski klub, ne samo 90ih već od 45,neće mi pustiti komentar, možeš ti i sam da ih se prisetiš, neki su još uvek u klubu... Ma, čemu to? Vi ste operisani od sramote!

jututunska juhahaha

pre 5 godina

Za razliku od nekih on te "neke" nije ni pomenuo, niti je prosio od drzave i prozivao istu koja tom "nekom", niko ne zna zbog cega, daje vise para!

Za razliku od "nekog" koji je paradigma tih "nekih" i koji nije propustao priliku da seje mrznju i zlu krv, on prica nekim drugim jezikom OCIGLEDNO nerazumljivim za neke (MNOGE) koje je gore pomenuti "neko" zatrovao i isprao im mozak za mnogo, mnogo vremena!

Sto vreme vise bude prolazilo videce se da je gorepomenuti "neko" u stvari bio samo jedan veliki "niko", a taj epitet ce ostati kao prva osobina onih onih koji su verovali "NIKOM' vise nego sopstvenim ocima, a ciji ce IQ vreme staviti na ozbiljnu reviziju!

A zasto?

Godinama prozivate Zvezdu zbog UPPR-a, a ne prozivate "nekog", pardon "nikog", koji taj isti UPPR nije hteo da prihvati iz $MILION$ razloga?

Przivate Zvezdu zbog para od prodatih igraca i para od pobeda u Evroligi i merite ih sa onim koje je SNS Ostoja silom uterao u klub? Verovatno na te Zvezdine pare polazete pravo kao sto ste godinam polagli na njene igrace?

A sto mrzite gospodi moram priznati da imate i jedan opravdan razlog:

Uz gomilu konstruktivnih stvari koje je uradio, kao inzenjer, ne moze se sakriti i jedna velika destrukcija - DEZINTEGRISANJE "najbolje skole za mlade igrace"!

Ko zna, mozda nekada, necim i zasluzite da vas pomene! :-)

NoName

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.
(stoler, 27. novembar 2018 20:10)

Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.

beogradski

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!
(stoler, 27. novembar 2018 18:14)

sto si toliki paranoik...covek nije pomenuo partizan, nit je umanjivao uspeh partizana.....samo je rekao da je zvezda pravila dobre rezultate i da je danasnji format EL neupredivo tezi od onog sa grupama, oko toga se svi slazu.....evo ti primer jedan, partizan je bio 4. u evropi sa skorom 12:14, a zvezda je bila 9. sa skorom 16:14, zbog formata takmicenja nije prosla u top 8, kao sto ni partizan ne bi sa 12:14 prosao u isti top 8....to su cinjenice....svaka cats, kapa dole partizanu za f4, ja licno navijao za partizan u obe tekme u parizu

nemi posmatrač

pre 5 godina

@stoler
Koliko je mesta imala SCG? Dva. Zašto smo izgubili jedno pre ulaska u Jadransku? Da li si čuo za sukob FIBA Supro i ULEB? Koga je KKP izabrao? Budućnost je recimo otišla u ULEB. Pogađaj koliko smo mesta dobili posle "spajanja" Supro i Uleb i Vašeg pametnog izbora? Uz obrazloženje da su Zvezda (bila poslednja) Budućnost(predposlednja) i svemoćni Partizan(predposlednji hm London taures bio zadnji) ipak kvalitetom iza, jer ovo je u 3 sezone skor naših predstavnika. Dugo je taj Partizan pokazivao taj "kvalitet" (grupu prošao posle 6 ili 7 sezona). A ovde balaviš o ABA, lepo pitam GDE JE DRUGO MESTO U EL koje je imala SCG a koje nema veze sa ABA ligom koja je nastala tek za 2 ili 3 god.
Razumem mržnju, ostrašćenost sve je ok ali kreni od Partizanovog izbora umesto ULEB suprostavljene FIBA Suproligu, koja je inače izgubila spor. Pa onda dođe 3 iz ABA kao dobitak na lotou. Drugo što se sekirate igrali ste godinama, evo sada niste ni u dve ni u tri pa bogami ni u četiri ABA lige, brineš za Megu ili šta? Čoveče molite po WCima u Barseloni za EvroKup a komentarišeš EL, upoređuješ formate a ovaj gledate na tv kao klub. Pa mnogo je.

Zuki

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. 
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19 

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad
(sasa, 27. novembar 2018 20:1

Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu

Borat iz predgradja

pre 5 godina

Legenda iz predgradja misli da smo bas svi bez mozga i da imamo kratko pamcenje,i dalje se secamo histerije,cike i vriske oko A licence navijaca koji trenutno navijaju za njegov mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

Jovke

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09)

Ma da, nama je f4 ustvari zapao a nismo mogli da odbijemo da se ne bi zamerili Đordiju.

Parket

pre 5 godina

"Smatram da su to 'zasluge' iz vremena ABA Sidro lige."

A ko se trtio da prvi udje u tu ligu, ciji klub? Pa je onda usao koji drugi klub? I koji klub je uvek bio protiv toga ali je bukvalno nateran da udje? Nismo svi sisali vesla, ali izgleda da mnogi koji dizu ovog u nebesa jesu..

P.S. A ja mislio da Partizan nije dobio A licencu jer nije transparentan, to su nam bar neki govorili non-stop.

Karaburac

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana.
@cz 1913

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos.
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?

deki

pre 5 godina

Mare 20:03@ Jankovic je dobio raskid na osnovu toga sto je isplacen sa zakasnjenjem, onom ko odlucuje nije bitno sto se u tzv zemlji Srbiji ljudi ubijaju u fabrikama jer nisu primili platu po 5 godina a tom nazovi igracu se dugovalo ali isplatilo. Sto se tice ovog teksta , nista Covic nije lose rekao, pogotovu o Partizanu, cinjenica je da ste vi osvojili EL u kosarci kao i mi u fudbalu Kup Sampiona i to ce uvek biti zapisano ali to su bila druga vremena, drugaciji formati takmicenja a o parama i da ne pricam. Sve i da nismo usli u ABA, izgubili bi i to mesto, u Srbiji imamo samo dve ozbiljne ekipe, Zvezdu i Partizan, svaka cast Megi i FMP -u ali to su klasicni razvojni timovi bez ambicije da igraju evro takmicenja. Sta da se radi, para vrti gde burgija nece, zato EL igraju Bajern, Himki ili Darusafaha a ne bivsi prvak evrope KKP

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

I nije u interesu srpske košarke da je predstavlja jugoslovenski klub!
Besmislena i propala ideja a takav i klub!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

mogu da se opkladim da ne postoji više od, maksimum, 2% grobara koji u pogledu ove nebuloze imaju, bar, zrnce sumnje...

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Doktor Covic izadje pred kamere prica o Zvezdi iskljucivo i o Evroligi a mnostvo Grobara izbacuje frustracije,strasne komplekse im znanjem naneo ovaj covek.

santa justa

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!
(Doktor Satrap, 27. novembar 2018 19:22)
Veruj ti sam sebi. Pre neki dan si napisao da cete nas “istamburati” u derbiju :)

Zuja

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16)

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

A trebalo bi i svim ostalima, nakon stvari koje je radilo.

Ali.....

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27.

Rekao ti Tegi u poverenju...
a nije ti rekao da mu je to nedeljna plata?

dejan

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi
(dejan, 27. novembar 2018 18:35)Deki da nema tog Covica ne bi imali reprezentaciju edukuj se malo,a malo manje slusaj autobus novinara.

Cubaka

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel?
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

A zasto da kaze kada je dobijao koliko je hteo od ondasnje vlasti.

ja

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...

Zvezdas

pre 5 godina

na tarabi pise svasta. 
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce 
@zvezdas 

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki. 
Panterska logika Covicevog delije.
(Karaburac, 27. novembar 2018 22:08)

I pedeset godina da je tu nista nece uraditi.A malo li je blizu 800 hiljada za dve gidine. Ko se to uhvatio za dzep? Ostoja nije a ni Loncar

Sasa

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.(stoler, 27. novembar 2018 20:10)Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.
(NoName, 27. novembar 2018 22:07)
Ništa vi niste skapirali . ABA liga je nastala na insistiranje Nebojše Covica i Romana Lisca. Par klubova se protivilo tome i nisu hteli da je igraju . Partizan je poslednji koji je ušao u ABA( tadašnju Gudjer ) i to uslovljavanjem EL. Pretnjom da će sledeće godine biti izbačen iz EL ako ne bude igrao ABA. Covic je video mogućnost da kroz ABA dođje do EL sto je i uspeo , samo nas je sve to mnogo koštalo . U trenutku kada partizan nije hteo da igra ABA , B licencu su imali Hrvati , Slovenci i mi. Odnosno pobednici nacionalnih liga. Osnivanjem ABA su nam prvo oduzeli jedno mesto , išao je prvak regularnog dela i pobednik lige. Pa je išao tim koji je skupljao nekakve bodove 15 za Aba ,5 za kup , 10 za domaće .... mislim Ada ne tako bilo . Ni tada niste igrali jer ni po vašim pravilima niste mogli da pobedite . Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav

Generacija

pre 5 godina

EL nije razvojni projekat gde stasavaju mladi igraci. To je sou koji zahteva velike zvezde i gotove proizvode. Jos bolje ako su Amerikanci ili evropski bivsi NBA igraci. Mladi talenti nisu adut na koji se moze racunati za EL. Ni marketinski kao i finansijski efekat nisu na strani naseg trzista. Iskreno ne verujem u blistavu EL buducnost timova sa prostora bivse SFRJ. Sve je to posao sport je u drugom planu.

crni

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. (veliki strumf, 27. novembar 2018 19 a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad(sasa, 27. novembar 2018 20:1Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu
(Zuki, 27. novembar 2018 20:52)

Aha!!! Dugovi se servisiraju i čiste!! Znači tsko se to radi

SRDJAN

pre 5 godina

Ajde malo razmislite pre nego pocnete pljuvati. Covek je rekao(iako ga ne simpatisem bas) koliko je nerealno da klub sa ovih prostora dobije A licencu zbog 10 miliona. Nije od vas tj Srbije trazio da mu date 10 miliona. Kao i to sto imaju finansijski interesantnije trziste u odnosu na nas sirotinju. Nista nam ne ide u prilog. Nama kao regionu a posebno Srbiji

Markez

pre 5 godina

Tako je....dajte pare...samo pare...evo vam pare za vase televizore,za vase masine,za vase honde,eevo paree...nego Nebojsa,ajde nesto igrom zasluzi...

Dejan CZ

pre 5 godina

Teoretski gledano i dalje 3 kluba ABA lige mogu igrati EL...2 finalista EC i sampion ABA lige..matematicki 2 sigurno...E sad zamisliti klub koji u EC ne moze ni u prvom krugu da bude medju 4 od 6 i da ispadne a da zeli u EL...takve zelje nisu daleko kakve ima recimo i kk Tamis ili kk Zlatibor...Suvise je veliki novac u pitanju za dobijanje A licence...pola od toga i bices glavni konkurent za ulazak u finale EC i eto te u EL...doduse nekima je to dovoljno za 2 pobede pa treba jos pojacati koju nulu iz budzeta gradjana...

Objavite komentar

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.

Karaburac

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te...
@cz 1913

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor.
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.

Konstatacija

pre 5 godina

Najveci grobar Srpske kosarke.
(nik sloter, 27. novembar 2018 19:18)

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo

Kuki

pre 5 godina

Zvezda je pre nekoliko godina igrala cetvrtfinale Evro Lige. Godinu dana posle je bila deveta u ligi, i za pobedu joj je izmaklo cetvrtfinale. U to vreme su Zvezdine utakmice u EL bile od najposecenijih u Evropi, ako ne i najposecenijih. Tada sam mislio da Zvezda ima neku strategiju.

Medjutim onda Zvezda u godini kada se zavrsni turnir igra u Beogradu, menja kompletan tim. A od Zvezde pravi legiju stranaca, prosecnih igraca, ili igraca ispod proseka. Igrali su bez ikakvih ambicija u toj godini. I budzet nije opravdanje, jer je Zalgiris sa tek nesto vecim budzetom te sezone stigao medju cetiri najbolje.

Sledeca sezona, opet se menja kompletan tim, sa tim sto se ovog puta igra i slabije takmicenje. Opet legija stranaca, prosecnih i ispod proseka. Rezlutati u nikad slabijoj jadranskoj ligi dobri, a u proecnoj grupiu Evro Kupu losi. Doveden u pitanje i prolaz. Poseta sada vec, moze se reci losa.

I sada sam uveren da Zvezda nema nikakvu strategiju, sem ako strategija nije dobrovit njenih funkcionera.

pera

pre 5 godina

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!
(alba greaca, 27. novembar 2018 22:31)

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Covicu legendo cekamo ove sezone 4. titule!!Kalis ce goreti!!Povratak jedinog istinakog Evroligasa!Zgazi ih sve!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

E moj Čovke, da si umeo da budes uvlakač imali bi A licencu
Zasto ne naučiš nesto od ovih iz KK SNS-a ?!
Malo zahvaljivanja, malo vise poltronstva i bilo bi para...vidiš kako sipaju oni pare u svoje SNS MEZIMČE ?!

srb

pre 5 godina

to je budzet za 3 sezone, nije realno nikako. A grobarima porucujem da covic prica o zvezdi i ne znam sto visite na ovakvim vestima, imate tekst gde se govori o kraju karijere golmana vranja kojem ste herojski dali 6 komada iako ste do sada u sezoni dali 21 na 17 utakmica, eto vam tema za raspravu a ostavite zvezdu zvezdasima i ljubiteljima iste (moguce da spadate u drugu grupu ali mi ipak deluje da nas mrzite i ne shvatate da cete sta god da kazete uvek biti samo komsija mali)

Zuki

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi 
(Spale, 27. novembar 2018 18:08) 
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja
(Liga Šampiona, 27. novembar 

Kada ste vi to nas ugasili.Ugasili ste se vi sami cim drzava prestala da vam puni kasicu.Ni jedan vas koji je bio na celu kluba nije zutu banku sam doneo.Zato pobegose u savez

stoler

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)Druga vremena sine .

Dlakavi

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru

duledudule

pre 5 godina

2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.
(Smederevac, 27. novembar 2018 19:47)
desi se i to..mi sutra u Napulju..a tvoji?koji su?lopatari il si smederevac..nije valjalo dok je davao sartid lovu a

parodija

pre 5 godina

NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika. 
(stoler, 28. novembar 2018 10:27) 

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?
(NoName, 28. novembar 2018 10:50)
Pa naravno da nisu.Ko moze biti kao AV? Takodje, ko bolje pliva Vesić ili Čović? Politicari vuku Zvezdu, a ruše Partizan. To je cinjenica! Pogledaj titule za vreme Marjanovica, a za njega se uvek uhvatite. Pogledaj našta je spao Partizan sa Dacicem. Duleta je rušio onaj lik iz DSS-a...Ceda, Zika Andjelkovic, Zivkovic, Djilas, Antic, Skundric, Bajatovic, Jeremić...Dosta?

dragi

pre 5 godina

lako je bacati milione od naroda. da je ulozen u nauku sad bi imali deset zvezde. a ovako nesposobni vode klubove i trose narodne pare.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ovakav format je neminovnost. Problem je samo sto je to u kosarci u rukama privatne kompanije a ne FIBA kao krovne organizacije. U fudbalu imate slicnu situaciju po pitanju ucesnika. Nema licenci ali iz najboljih liga imate po 3-4 kluba koji igraju LŠ a prvaci nekih zemalja igraju po 3-4 kola kvalifikacija. Posteno? Nije ali je tako i svi smo prihvatili. Razlika je sto nema privatne kompanije.Za sada UEFA odoleva i drzi sve pod svojom sapom....

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"c. z. 1913"... tvoji komentari postaju sve..... "mudriji".... pre 10-15 godina navijaci zvezde danasnjoj "legendi kluba" su svasta skandirali, pa i ispevali "cuvenu pesmicu" ... a sto se tice "operisanosti od sramote" vi(navijaci zvezde) se radjate bez tog osecanja... od '45 do danas.... tvoji "mudri" komenteri su dokaz....

Zvezdas

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana. 
@cz 1913 

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

I na tarabi pise svasta.Jos ako ima rupu zadovoljstvu nikad kraja
33000 x12 x 2= 792000 a mozda i treca godina i eto milionce i malo vise

Šta će biti sa Kosovom?

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)
Klinci, vi još ne shvatate da "vođi" nije danas do košarke, eeeeeeee... a da su pumpe za pumpanje zaribale: nema si pare!

Zvezdas

pre 5 godina

Nije realno da Srbija ili bilo ko iz regiona ima A licencu.Malo smo trziste.TV prava ima Canal+ koji ne postoji u regionu.. Marketing. Francuska i Nemacka su zemlje sa po cca 50 miliona stanovnika.Namera ULEB je i da Poljsku uvuce u sve to ali za sada su poljski timovi slabi.Meni samo nije jasno zasto Zalgiris ima A licencu. Velika je to svota od 10 miliona plus budzet koji klubovi treba da imaju. Jedan Galatasaray ne moze da sakupi toliki novac, Darusafaka je usla u EL zahvaljuci pobedi u EC.Imali su finansijera Dogus koji sada finansira Fener.Zalgiris je prosle sezone napravio bum ali vise para nema.

Karaburac

pre 5 godina

I na tarabi pise svasta.
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce
@zvezdas

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki.
Panterska logika Covicevog delije.

parodija

pre 5 godina

Dok se ti doktore nisi pojavio, ABA je imala dva mesta...Naravno, to sto smo izgubili jedno mesto krivi su oni koji su bili tu dok smo imali dva i više mesta, a ne ti, koji si doveo zajedno sa svojim partnerima ABA ligu na jedno mesto. Reč spin bas voliš da koristis majstore. Da je sreće gostovao bi samo u jutarnjem programu omiljene televizije.

Mentor

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)

Nije to ništa- ovi drugi su 13 godina za redom verovali da će pre Elvis Prisli da se spusti u letećem tanjiru u Barič nego što će osvojil titulu.

Bane

pre 5 godina

Nemačka i Francuska su velika tržišta sa aspekta broja ljudi, ali i sa aspekta TV prava, što očigledno naš region još nije, nažalost".

Ma ne ko bi to samo predpostavio. Nemačka i Francuska da imaju veće tržište od našeg velikog Balakana. Prosto sam se iznenadio.

Kalcokera

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)

Napumpani ste vi onomad

borivoje surdilovic

pre 5 godina

krenimo redom....kk sledeca sezona u naletu ulaganja drzave i dovodjenja stranaca kao na traci, ispada iz aba lige...fmp tj covic je kupuje i onda krece tek ulaganje drzave....do dana danasnjeg...tako da prica o 10 mil je smesna...

maconii

pre 5 godina

grobari kukaju,a covek je sve u pravu.....za A licencu ove evrolige potrebne su pare,pa onda sve ostalo...partizan je napravio dug ogroman,zahvaljujuci duletu vujosevicu,danilovicu ali i vlasti koja je tada bila i radili su sta su hteli..svi znamo kako je zvezda dotakla dno u kosarci i partizan je osvajao titule..sad je obrnuto....grobari molite boga da vam dodje neko kao covic pa da opet stanete na noge.

kole

pre 5 godina

Mislim da je pitanje vremena kada ce liga biti zatvorena samo sa A licenciranim klubovima. 18 klubova je puno za ovakav format. 16 je taman.

Grr

pre 5 godina

Pa ne može sve da se kupi. Da je bilo u pitanju samo 10M, pare bi bile nabavljene istog trenutka. To bar nije problem za CZB u ovom trenutku, u ovoj poziciji u kojoj se nalazi. Zaboravlja se da je ovo jedno mesto rezervisno i za ekipe iz Srbije, država EU Hrvatske, Slovenije i ostalih u regionu. Pa Cedevita bi sutra mogla da kupi tu A licencu da je ona na prodaju, kako je predstavio Čović, i ne bi tražila pare od države. Čović je probao raznim spletkama, vučenjem za rukave Bartomea, organizovanjem F4 u BG, i ....sl. da uzme to mesto klubovima iz regiona. Naravno da to nije moglo da prođe u jednom organizovanom sistemu kao što je EL.

stoler

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.

Sloba

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.
(direwolf, 27. novembar 2018 18:21)

VTB liga je pandan nasoj ABA ligi.CSKA ima A licencu a VTB liga daje jos jednog clana a to je sada Himki. Ranije su to bili UNICS, Lokomotiva. Zasto se FIBA nije izborila novcem da ima primat u odnosu na ULEB. Novac cini sve. To je poraz FIBA.

gunner

pre 5 godina

Zvezdas sam, ali iskreno mislim da u narednih nekoliko godina necemo videti evroligu. Jeste da za sada dobro stojimo na tabeli, ali Buducnost ima kvalitetniju ekipu i trenera. Evro kup pokazuje sve nase slabosti, gde gubimo od prosecnih ekipa.

stoler

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.

NoName

pre 5 godina

@No name 
kontam da si treća, sneg, treba cistiti...
(vajgadu, 28. novembar 2018 05:03)

Ja treća? Momče, ostavio si komentar u 05:03 jutros. To se zove autoprojekcija.

NoName

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.
(stoler, 28. novembar 2018 08:42)

Momče, teze možeš da menjaš kad pričaš sa nekim drugim. Nisam ja pominjao političare, već ti. Servirao si priču o vašem klubu koga ne vode političari, a Zvezdu vodi Čović koji je iz SPS prešao u DOS. Ja sam te samo potsetio na bivše sportiste iz vašeg kluba Ružića i Dodika, na sadašnjeg sportistu Ostoju. Namerno sam preskočio Dačića, Vučelića, Ljajića....

vlaca

pre 5 godina

Novac igra svuda Aba liga zasluzuje 2 ako.ne i.3 kluba u evro ligu.Zamislite Bajern efes asvel i joos neki klubovi u evronligi da se porede sa cibonom jugoplastikom partizanom zvezdom.zadrom to su mega klubovi ex yu da imaju novca ne bi trebalo igrati evro ligu samo aba jaca bi bila od evrolige

Sasa

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?
(NoName, 28. novembar 2018 10:11)
Pa vi ni činjenice ne prihvatate , kako vas je zaludeo..
O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom .
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licencu !
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.

Nele

pre 5 godina

Kako se nicega ne secate? Partizan je od svih klubova bio najblizi A licenci, prakticno je vec bila gotova stvar, i onda je doticni gospodin otisao kad onog mufljuza Bartomeua sa svoji projektom koji je kostao mnogo vise nego Partizan. Koji bi se verovatno i ostvario da nije oterao Andreja Vucica iz tada vec svog privatnog kluba.

To vam je sva prica. Nikada nece Zvezda dobiti A licencu, niti bilo koji klub odavde. Igrace sporadicno Evroligu, kako ko osvoji ABA, bice sporedan ucesnik Evrolige i to je to.

Krivac za to sto ABA ima samo jedno mesto u EL je samo i iskljucivo ovaj covek, koji je zbog svoje alavosti uradio to sto je uradio.

kratka pudla

pre 5 godina

Da, a 25m za NBA licencu. Ipak još toliko srpska privreda nije bila u mogućnosti da izdvoji. 20+m je pokrpila samo od 2013 do 2016te.

parodija

pre 5 godina

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI? 
U ovom slucaju je koeficijenat 3.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:40
Bar se zna cifra...Kod doktora sve transparentno, a nista se ne zna...

NoName

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.
(Dr Hitch, 27. novembar 2018 23:39)

Svađu potenciraju navijaci Partizana, uglavnom klinci od 15 godina, kojima su pojedini novinari isprali mozak pričom o nekakvom jakom uticaju Čovića na EL. Svako ko ima gram mozga zna da je njegov uticaj tamo u rangu mog i tvog uticaja, s tom razlikom što je on upoznao Bartomeua a ja i ti nismo. Bord Evrolige ne zanimaju simpatije i slično, nego zarada. Juče je Bartomeu izjavio da je prihod EL porastao 23%, i da oni hoće još. A to JOŠ im neće doneti srpskohrvatskocrnogorskobosanska sirotinja sa platama u rasponu od 300-700 evra. Naravno da će Aba izgubiti i to jedno mesto, samo dok u Francuskoj pronađu klub koji je spreman, čitaj koji ima 10-15 miliona evra budžeta. Tako svet funkcioniše, sve se vrti oko para. Samo navijaci koji u životu dinar nisu zaradili i od roditelja dobijaju 100 dinara za dve flajke piva pred zadrugom, veruju u priče o simpatijama, ljubavi, kikirikiju i sarmicama.

Zvezdas

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika... 
(xxx, 27. novembar 

Kadas su Lotomatika, Huventusd bili prvaci Evrope

Metropola

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19:38)... stvarno ne znam ko je ovde zaboravan! Na stranu prepucavanje navijacko, nema smisla da podrzavamo neke stvari samo zato sto dolaze iz kuhinje kluba koji volimo.

igor

pre 5 godina

Da, tih 10 i onih 40 duga koji nisi i neces nikada vratiti, to moze samo u ovako ozbiljnoj drzavi, promenis ime i vise nisi duzan, meni je to zaista fascinantno.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP? 
(Marko, 27. novembar 2018 21:04) 

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje. 
Pozzz od Stratosa veterana.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:42)

Sa sve najskupljim trenerom u istoriji košarke u ovoj zemlji, skupljim od zvezdine prve petorke!

NoName

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.
(stoler, 28. novembar 2018 10:27)

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?

NoName

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav
(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)

Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?

dzo

pre 5 godina

Gluposti, u Nemackoj kosarku slabo ko prati. Kakvi milioni i veliko trziste. Ovo je privatna liga i zalosno je sto postoji tako nesto uopste.

Aleksa

pre 5 godina

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas
u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.
(pera, 28. novembar 2018 09:14)

Ми се барем копрцамо....ви се само опружите на стомак....

NoName

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . 
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! 
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.
(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)

Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?

Sasa

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)
Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?
(NoName, 28. novembar 2018 14:45)
Vidi sinak , ti lažeš iz neznanja a ubedjen si da nešto znaš . Postaviš pitanje dobiješ odgovor i opet misliš da te neko laze . Navika je čudo ,lazu te godinama i ti više ni sebi ne veruješ . Nabrojao si četiri italijanska kluba iz sezone 2004/5, a pojma nemaš kakav je kriterijum bio za ulazak . Ti načuo neke licence se dele pa stao u red . Od kada pocinje takmičenje po principu licenciranog ucesca ? Rek’o ti Covic licenca i ti nista više ne znaš. Kako je Aris ( grčki velikan ) učestvovao godinu pre ? Kako su ti italijani ucestvovali 04/05? Koliko je Prokom platio učešće ? Ti košarku pratiš kao i vaterpolo dve godine i misliš da sve znaš. Ne bih te više zadržavao .

C*BG

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.
(Vlado, 27. novembar 2018 22:15)

Pa oni nisu svetski igraci bas zbog njega iako su imali sve predispozicije kao mladi, uostalom kao i Besovic, Klobucar, Dalo, Klobucar...

Spale

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi

спортски уметник

pre 5 godina

Фалило је фмпу много више од тих 10 милиона...то је заправо једино што су имали....

Rezervni oficir pešadije

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Da niste kupili Reglanda, Peperoglua i Fajea bilo bi za licencu. Ali dzabe licenca kad je Buducnost bila sampion.
(Bodibond, 27. novembar 2018 18:24)

Bacili ste milion u Trinkikirikija ali džabe kad će Zvezda biti šampion...

stoler

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!

C*BG

pre 5 godina

Dr 10 mil € je za tebe ništa...ZA PROJEKAT EVROPSKA ZVEZDA JE UTROŠENO I VIŠE...prema tome...vadi exel...
(gremlin, 27. novembar 2018 18:06)

Ti ne znas koliko ste slupali para iz Laktasa, a exel ostavi po strani dok ne objavite bar jednu cifru.

Bodibond

pre 5 godina

E Covke da nisi doveo Fajea, Perperogula, Reglanda, Cirbesa, Ristica... bilo bi za licencu. A mora i IDEA da pojaca ugovor delu svoje "obitelji", malo je ovih 3 miliona po sezoni. Aca mora da iskoristi svoje partnerstvo i uspesnu saradnju sa Kolindom pa da institucija zaradi 10 milja evra za licencu.

mandrak

pre 5 godina

predproslog leta,da je ostala ona ekipa sa Radonjom,tukli bi se za f4 u Beogradu,bilo bi tesko al ne i nemoguce,pokusava u klub da upadne burazer,koji gura u sve nos,Covke ga kasira i slavine se zavrcu,krece raspad i prodaja igraca,prebijanje dugovanja prema igracima preko transfera...sklapa se solidna ekipa ali kud i kamo losija od predhodne,bez Radonje i sa trenerom pocetnikom,rezultat svi znamo...ove godine su se slozile kockice,dobar trener,ekipa ima i glavu i rep,u evropi daj sta das a na jadranu do koske,jos jedno pojacanje na keci i dvojci i ekpa je top za ono sta treba!.....samo jako Covke! i ne odbijaj Bogija Karica!

veliki strumf

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.

C*BG

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP?
(Marko, 27. novembar 2018 21:04)

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje.
Pozzz od Stratosa veterana.

stoler

pre 5 godina

no name

Mi za vas zaista jesmo institucija i uvek cemo biti. Najveci,najtrofejniji,klub koji je dao toliko velikih igraca evropskih i svetskih da vi necete za jos sto godina dostici pa sve da se fuzionisete sa jos 10 klubova. Mali i besmisleni navijaci jos besmislenijeg kluba. Vasa legenda je cinio sve da Partizan izgubi mesto u EL,to su cinjenice,seticemo se a vi ako ste zaboravili podseticu vas na osnivanje Jadranske lige,lobiranje da se iz nase lige ne ide u EL,svake godine se menjao sistem bodovanja u ABA koji je vazio za odlazak u EL,sistem takmicenja. Nase legende su se borile dok su mogli,ali oni su samo sportisti i kosarkasi. Oni nisu politicari i biznismeni kao vasa legenda. Tesko je boriti se protiv biznisa,politike i takvih pritisaka i opstati u tome. Lako je legendi,on kad oseti da je gusto samo promeni dres i predje u partiju na vlasti. Pa tako niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove,kao sto ni Covicu niko ne moze da zabrani da iz SPSa predje u DOS... I sutra ce gde bude trebalo. I onda vi pricate o sportu i trofejima.

Anti You

pre 5 godina

Oni realni mogu da se sete i da potvrde sledeće:
Zvezda je "pobegla" iz naše lige u jadransku pod izgovorom da u našoj ligi nema šta da traži, jer sudije pomažu Partizanu..
Partizan je silom ubačen u ABA ligu uz pretnje da će da izgubi mesto u EL, ako nastave da igraju našu ligu...
U tom trenutku su Srbija, Hrvatska, Slovenija imali po jednog učesnika u EL (Partizan, Cibona, Olimpija) 3 (TRI) učesnika...
Ulazak Partizana u ABA ligu:
Izgubljena dva finala u prve dve god, ali su osvojena naredna pet prstena, osvaja se istovremeno i naša liga (koja je još uvek imala prohodnost u EL)
Partizan na F4 EL, "gotova" stvar dobijanje licence... Nema ništa od toga pobuna u Železniku...
U ABA ligu ulazi Makabi klub koji nije sa prostora YU, ali sve se radi samo da bi se prekinuo Partizanov niz...
Partizan i dalje uspešan u domaćem prvenstvu, ali to prvenstvo gubi pravo igranja u EL... Sve se radilo protiv Partizana, godinama unazad....
Kako ste vi sabotirali Partizanovu licencu, tako i vi da je dobijete - NIKAD!!!

C*BG

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel? 
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

Pa vama nikada nije falilo, stizalo je iz Laktasa, koliko god treba. E kada je Milence prestao da sipa, izostase rezultati, a "akademija" (tj. samozvana "institucija") poce da posrce.
Ulazili ste sa 3 mil u F4, a sad sa 3 mil pucate od Zadra u Areni.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

I nije u interesu srpske košarke da je predstavlja jugoslovenski klub!
Besmislena i propala ideja a takav i klub!

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi
(dejan, 27. novembar 2018 18:35)Deki da nema tog Covica ne bi imali reprezentaciju edukuj se malo,a malo manje slusaj autobus novinara.

Objavite komentar

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Slika koja grobarima dize pritisak na 300. 
@Crvena 1913 

Ono jes, kad ga se setim iz 90 ih kosa mi se digne.
(Sah mat, 27. novembar 2018 18:52)

Ako počnem da nabrajam "velike i časne" ljude koji se vezuju za tvoj jugoslovenski klub, ne samo 90ih već od 45,neće mi pustiti komentar, možeš ti i sam da ih se prisetiš, neki su još uvek u klubu... Ma, čemu to? Vi ste operisani od sramote!

nemi posmatrač

pre 5 godina

@stoler
Koliko je mesta imala SCG? Dva. Zašto smo izgubili jedno pre ulaska u Jadransku? Da li si čuo za sukob FIBA Supro i ULEB? Koga je KKP izabrao? Budućnost je recimo otišla u ULEB. Pogađaj koliko smo mesta dobili posle "spajanja" Supro i Uleb i Vašeg pametnog izbora? Uz obrazloženje da su Zvezda (bila poslednja) Budućnost(predposlednja) i svemoćni Partizan(predposlednji hm London taures bio zadnji) ipak kvalitetom iza, jer ovo je u 3 sezone skor naših predstavnika. Dugo je taj Partizan pokazivao taj "kvalitet" (grupu prošao posle 6 ili 7 sezona). A ovde balaviš o ABA, lepo pitam GDE JE DRUGO MESTO U EL koje je imala SCG a koje nema veze sa ABA ligom koja je nastala tek za 2 ili 3 god.
Razumem mržnju, ostrašćenost sve je ok ali kreni od Partizanovog izbora umesto ULEB suprostavljene FIBA Suproligu, koja je inače izgubila spor. Pa onda dođe 3 iz ABA kao dobitak na lotou. Drugo što se sekirate igrali ste godinama, evo sada niste ni u dve ni u tri pa bogami ni u četiri ABA lige, brineš za Megu ili šta? Čoveče molite po WCima u Barseloni za EvroKup a komentarišeš EL, upoređuješ formate a ovaj gledate na tv kao klub. Pa mnogo je.

Zuki

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. 
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19 

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad
(sasa, 27. novembar 2018 20:1

Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu

Vlado

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.

C*BG

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI?
U ovom slucaju je koeficijenat 3.

srb

pre 5 godina

to je budzet za 3 sezone, nije realno nikako. A grobarima porucujem da covic prica o zvezdi i ne znam sto visite na ovakvim vestima, imate tekst gde se govori o kraju karijere golmana vranja kojem ste herojski dali 6 komada iako ste do sada u sezoni dali 21 na 17 utakmica, eto vam tema za raspravu a ostavite zvezdu zvezdasima i ljubiteljima iste (moguce da spadate u drugu grupu ali mi ipak deluje da nas mrzite i ne shvatate da cete sta god da kazete uvek biti samo komsija mali)

grgapitic

pre 5 godina

Slazem se u potpunosti. Ali isto tako nam nije falilo ni evra da osvojimo Aba ligu i igramo tu evroligu i dalje. Bio si tvrdoglav i sujetan i sad samo o toj evroligi mozemo da pricamo u ovakvim intervjuima. I dosta sa tim komentarima da ovaj region zasluzuje garantovana mesta u tom takmicenju. Svi smo kao savremeni, a imamo komunisticka shvatanja koja se zasnivaju na staroj slavi. Ovaj region sam sebe unistava sistematski i u kosarkaskom i u ekonomskom smislu i sto bi nas Evropa trpela takve kad ima ko ispunjava sve uslove, pa makar se on zvao i Bajern Minhen, tim bez ikakve kosarkaske tradicije. Otreznimo se, 2019. ce ubrzo.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...

Poslednja 88-ica

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09) Napisa sledbenik Čarobnjaka Nebojše od Železnika

Konstatacija

pre 5 godina

Najveci grobar Srpske kosarke.
(nik sloter, 27. novembar 2018 19:18)

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo

alba greaca

pre 5 godina

@Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!

Cubaka

pre 5 godina

Fali ti jos 10, jel?
Zamisli da je Vujosevic rekao fali mu jis 10 mil.
(Karaburac, 27. novembar 2018 18:39)

A zasto da kaze kada je dobijao koliko je hteo od ondasnje vlasti.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...
(xxx, 27. novembar 2018 22:42Nema te od derbija.Uh kako smo vas zgazili.hohohoho

xxx

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede
(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika...

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.
(NoName, 27. novembar 2018 23:00)

I zaboravih da napomenem jednu stvar pošto si elaborat napisao o tome kako su u tvom klubu sportisti a ne političari i da su se oni, tobože, borili koliko su mogli. Predsednik tvog kluba je bio Branko Ružić, perjanica SPS-a, vrhunski sportista. Predsednik tvog kluba je bio i Milorad Dodik, takođe vrhunski sportista. A sadašnji predsednik je drug Ostoja, nadolazeći talenat SNS-a, kome niko ne može da zabrani da sa desnog krila Nove Srbije predje u levo krilo SNS-a.

abcd

pre 5 godina

Spale...čim u naslovu stoji Čović javiće se 500 navijača koji su zaboravili svoj ugašeni klub i već šest godina navijaju za njegov privatni.Bez blama.

C*BG

pre 5 godina

Niko ne moze zabraniti kako ce se zvati fmp
(idea, 27. novembar 2018 20:54)

Lopta je preskocila Drinu i gledajte nas kao jedan klub IGOKEA Partizai.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Doktor Covic izadje pred kamere prica o Zvezdi iskljucivo i o Evroligi a mnostvo Grobara izbacuje frustracije,strasne komplekse im znanjem naneo ovaj covek.

Milos

pre 5 godina

Pa nemoj ovo Covke da im radis samo 3 dana posle derbije. Vidis da jos uvek placu, nije ih jos prosao Stratos kosmar, a ti krenuo sa izjavama.

basketas

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Covicu legendo cekamo ove sezone 4. titule!!Kalis ce goreti!!Povratak jedinog istinakog Evroligasa!Zgazi ih sve!

Karaburac

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te...
@cz 1913

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor.
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

E moj Čovke, da si umeo da budes uvlakač imali bi A licencu
Zasto ne naučiš nesto od ovih iz KK SNS-a ?!
Malo zahvaljivanja, malo vise poltronstva i bilo bi para...vidiš kako sipaju oni pare u svoje SNS MEZIMČE ?!

Bard Živa

pre 5 godina

hoćeš reći da unapred imaš za naredne 4 sezone po 10 miliona minimum, to jest 40 miliona sad odmah para da predstaviš pa onda da dobiješ... Liga bogatih, ne evroliga...

bunjuel

pre 5 godina

Ja sam mislio da Euroligu treba da igraju najbolji, a ne najbogatiji klubovi. Da onda učlanimo amaterski košarkaški tim Komercijalne banke? Oni sigurno imaju 10 miliona.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27.

Rekao ti Tegi u poverenju...
a nije ti rekao da mu je to nedeljna plata?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Vest na vrhu srbi ce gladovati 90 dana i vest odmah ispod srbin se zali da mu je FALILO 10 miliona da nesto izvede.
(Samo u Srbiji, 27. novembar 2018 18:32)

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...

Karaburac

pre 5 godina

I na tarabi pise svasta.
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce
@zvezdas

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki.
Panterska logika Covicevog delije.

Zuki

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi 
(Spale, 27. novembar 2018 18:08) 
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja
(Liga Šampiona, 27. novembar 

Kada ste vi to nas ugasili.Ugasili ste se vi sami cim drzava prestala da vam puni kasicu.Ni jedan vas koji je bio na celu kluba nije zutu banku sam doneo.Zato pobegose u savez

duledudule

pre 5 godina

2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.
(Smederevac, 27. novembar 2018 19:47)
desi se i to..mi sutra u Napulju..a tvoji?koji su?lopatari il si smederevac..nije valjalo dok je davao sartid lovu a

santa justa

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!
(Doktor Satrap, 27. novembar 2018 19:22)
Veruj ti sam sebi. Pre neki dan si napisao da cete nas “istamburati” u derbiju :)

crni

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi. (veliki strumf, 27. novembar 2018 19 a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad(sasa, 27. novembar 2018 20:1Nisu nestali nego je napravljen UPPR. Postoji i dalje neki dugovi koji se servisiraju.Ociscen je dug prema drzavi i Zvezde nema na listi duznika.Zvezda nikada nije gasena i uvek se takmicila pod svojim imenom i crveno belim dresovima.Tegeltija vas ujeo i preneo zarazu
(Zuki, 27. novembar 2018 20:52)

Aha!!! Dugovi se servisiraju i čiste!! Znači tsko se to radi

sasa

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih n sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegov u priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19

a vi ste imali...nestali onih 15 mil samo tako...a da...naravno da ih imate sad ciste kad ste klub sa dugom tradicijom...mozda i proslavite 10 god od osnivanja nekad

dejan

pre 5 godina

kaze covek da imamo talente,a isti taj covek upravo unistava najvece srpske talente koje Srbija ima.Ko mu je igrao protiv Partizana i ko je dao 90 % koseva na toj utakmici? Videcemo za 5-6 godina ko ce igrati za Srbiju i gde cemo biti, moja prognoza 15-16 u Evropi

Doktor Satrap

pre 5 godina

Da je trebala ta sića najveći navijač Crvene zvezde sa sedištem na Adrićevom vencu dao bi na 1

Al dobro naprednim panterima niko ne može da zabrani da veruju mesiji od Željeznika!!!

hubner

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

Znaci hoces da kazes da su oni njega poslusali i zbog toga nisu dali licencu Partizanu, a ne zbog neke krivice uprave Partizana. Pa da, najlakse je tako, srpska posla. Sto ga onda ne poslusase i sada kad vec ima toliko uticaja da dobije njegov klub istu tu licencu. Ne mogu da verujem da ljudi veruju u sve sto im se servira, a da pritom bar malo ne razmisle svojom glavom.

maconii

pre 5 godina

grobari kukaju,a covek je sve u pravu.....za A licencu ove evrolige potrebne su pare,pa onda sve ostalo...partizan je napravio dug ogroman,zahvaljujuci duletu vujosevicu,danilovicu ali i vlasti koja je tada bila i radili su sta su hteli..svi znamo kako je zvezda dotakla dno u kosarci i partizan je osvajao titule..sad je obrnuto....grobari molite boga da vam dodje neko kao covic pa da opet stanete na noge.

gunner

pre 5 godina

Zvezdas sam, ali iskreno mislim da u narednih nekoliko godina necemo videti evroligu. Jeste da za sada dobro stojimo na tabeli, ali Buducnost ima kvalitetniju ekipu i trenera. Evro kup pokazuje sve nase slabosti, gde gubimo od prosecnih ekipa.

Liga Šampiona

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)
Mi smo vas ugasili, pokušajte vi nas da ugasite ? Nema dalje od gašenja

Smederevac

pre 5 godina

pa da je 10M dinara pa i nekako ali u zemlji u kojoj se sve raspada da zalim sto neki nas klub nije dobio licencu jer je zafalilo 10M€...izvinte ali skolstvo i zdravstvo prvo...pa posle moze i sport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basketas, 27. novembar 2018 18:05)


2015 god. Zvezda (drzava) je platila 11,8 mil eura ,za dve evro utakmice, da bi Zvezda oborila rekord.I to kakav rekord,nikad niko u nasoj istoriji (SFRJ,SRJ,SCG,Srbija) nije ispao u prvom kolu kvalifikacija i time postao prvi klub koji je ispao iz bilo kog evropskog takmicenja.To se desilo nasem "velikani"-Zvezdi.Velika si zvezdo,najveca.

beogradski

pre 5 godina

Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama“...kaze legenda. Kakava potreba da istakne svoj mali klub i umanji sve sto je Partizan radio svih ovih godina u ovom ili onom formatu. Ispasce da ni final 4 u Parizu nije nista spram uspeha njegovog besmislenog kluba. Vidim da proziva i ABA Sidro, kao sad su mu i oni krivi, nisu mu smetali kad su zajedno osnivali ligu i napravili sve ovo, kad su ucenjivali Partizan oko ucesca ne bi li ugurao svoj klub nezasluzeno kao sto jedino i ume. Od pocetka ABA lige i u svim oblicima on je ucestvovao i bio deo toga!
(stoler, 27. novembar 2018 18:14)

sto si toliki paranoik...covek nije pomenuo partizan, nit je umanjivao uspeh partizana.....samo je rekao da je zvezda pravila dobre rezultate i da je danasnji format EL neupredivo tezi od onog sa grupama, oko toga se svi slazu.....evo ti primer jedan, partizan je bio 4. u evropi sa skorom 12:14, a zvezda je bila 9. sa skorom 16:14, zbog formata takmicenja nije prosla u top 8, kao sto ni partizan ne bi sa 12:14 prosao u isti top 8....to su cinjenice....svaka cats, kapa dole partizanu za f4, ja licno navijao za partizan u obe tekme u parizu

Karaburac

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana.
@cz 1913

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos.
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?

Kninska kobra

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...
(ja, 27. novembar 2018 20:23)

Regland igrao samo evrokup, Beron ni to a Perperoglu ima 35 godina! Doduše za vas je kao mladić u usponu....ovog puta nećemo o evroligaškom treneru, Hikmenu koji gle čuda ima i trofej Evrolige a bio i u Feneru. Medjutim, i on dolazi za šaku kikirikija i semenki.
Neću više o činjenicama, vidite da vam Dodik sredi da ne izgubite u Laktašima jer ste ipak jedan klub.

NoName

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.
(stoler, 28. novembar 2018 08:42)

Momče, teze možeš da menjaš kad pričaš sa nekim drugim. Nisam ja pominjao političare, već ti. Servirao si priču o vašem klubu koga ne vode političari, a Zvezdu vodi Čović koji je iz SPS prešao u DOS. Ja sam te samo potsetio na bivše sportiste iz vašeg kluba Ružića i Dodika, na sadašnjeg sportistu Ostoju. Namerno sam preskočio Dačića, Vučelića, Ljajića....

Aleksej:,,Sta urade Stratose?”

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)Druga vremena sine .

ja

pre 5 godina

Je li, a odakle pare za Reglenda, Berona i Perperoglua, skupe evroligaške igrače na kojima ne možete zaraditi od prodaje? Jel to zapisano u nekim od excel tabelica...

Konstatacija

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo 
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru
(Dlakavi, 27. novembar 2018 19:5

Decko, lepo izguglas vreme kada je Dr.Covic bio predsednik saveza i sta je reprezentacija tada postigla. I onda haos , savez bez novca dok nije na celo seo Dragan Djilas i svojih milion uterao u savez.A ovaj sadasnji koji je pobegao iz tvog kluba jos zutu banku nije uneo u savez

jututunska juhahaha

pre 5 godina

Za razliku od nekih on te "neke" nije ni pomenuo, niti je prosio od drzave i prozivao istu koja tom "nekom", niko ne zna zbog cega, daje vise para!

Za razliku od "nekog" koji je paradigma tih "nekih" i koji nije propustao priliku da seje mrznju i zlu krv, on prica nekim drugim jezikom OCIGLEDNO nerazumljivim za neke (MNOGE) koje je gore pomenuti "neko" zatrovao i isprao im mozak za mnogo, mnogo vremena!

Sto vreme vise bude prolazilo videce se da je gorepomenuti "neko" u stvari bio samo jedan veliki "niko", a taj epitet ce ostati kao prva osobina onih onih koji su verovali "NIKOM' vise nego sopstvenim ocima, a ciji ce IQ vreme staviti na ozbiljnu reviziju!

A zasto?

Godinama prozivate Zvezdu zbog UPPR-a, a ne prozivate "nekog", pardon "nikog", koji taj isti UPPR nije hteo da prihvati iz $MILION$ razloga?

Przivate Zvezdu zbog para od prodatih igraca i para od pobeda u Evroligi i merite ih sa onim koje je SNS Ostoja silom uterao u klub? Verovatno na te Zvezdine pare polazete pravo kao sto ste godinam polagli na njene igrace?

A sto mrzite gospodi moram priznati da imate i jedan opravdan razlog:

Uz gomilu konstruktivnih stvari koje je uradio, kao inzenjer, ne moze se sakriti i jedna velika destrukcija - DEZINTEGRISANJE "najbolje skole za mlade igrace"!

Ko zna, mozda nekada, necim i zasluzite da vas pomene! :-)

NoName

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.
(stoler, 27. novembar 2018 20:10)

Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.

Zuja

pre 5 godina

Neverovatna je mrznja prema KK Partizan,ne vidim po cemu je novi sitem takmicenja tezi od onog po grupama(od ranije)? Jedino sto se se igra mnogo vise utakmica,tako da sa te strane,sto se tice fizickog napora,jeste malo teze. Mnogo manje ima kvalitetnih igraca danas,nego pre nekoliko god.
(Objavite komentar, 27. novembar 2018 21:16)

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede

Kalcokera

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)

Napumpani ste vi onomad

Ramuš voli cz!

pre 5 godina

Pa imaš pare od Jankovićevog obeštećenja! ili od prodanih karata kada si "obarao rekord" u posjećenosti!
A šta je sa čuvenom marketinškom službom (prodaja balona i sl.)?

Kuki

pre 5 godina

Zvezda je pre nekoliko godina igrala cetvrtfinale Evro Lige. Godinu dana posle je bila deveta u ligi, i za pobedu joj je izmaklo cetvrtfinale. U to vreme su Zvezdine utakmice u EL bile od najposecenijih u Evropi, ako ne i najposecenijih. Tada sam mislio da Zvezda ima neku strategiju.

Medjutim onda Zvezda u godini kada se zavrsni turnir igra u Beogradu, menja kompletan tim. A od Zvezde pravi legiju stranaca, prosecnih igraca, ili igraca ispod proseka. Igrali su bez ikakvih ambicija u toj godini. I budzet nije opravdanje, jer je Zalgiris sa tek nesto vecim budzetom te sezone stigao medju cetiri najbolje.

Sledeca sezona, opet se menja kompletan tim, sa tim sto se ovog puta igra i slabije takmicenje. Opet legija stranaca, prosecnih i ispod proseka. Rezlutati u nikad slabijoj jadranskoj ligi dobri, a u proecnoj grupiu Evro Kupu losi. Doveden u pitanje i prolaz. Poseta sada vec, moze se reci losa.

I sada sam uveren da Zvezda nema nikakvu strategiju, sem ako strategija nije dobrovit njenih funkcionera.

Zvezdas

pre 5 godina

Jedino vest o tacnom milionskom iznosu za italijanskom trener nikako da vidi svetlost dana. 
@cz 1913 

Eto znas al ne kapiras sebe. Kazes milionski iznos. 
Inace izaslo je na svetlost. Trinkijeri kosta 33 000 mesecno. Jel sad jasnije panteru?
(Karaburac, 27. novembar 2018 20:04)

I na tarabi pise svasta.Jos ako ima rupu zadovoljstvu nikad kraja
33000 x12 x 2= 792000 a mozda i treca godina i eto milionce i malo vise

NoName

pre 5 godina

stoler, 27. novembar 2018 22:38)

Da ponovim još jednom - ako je neki Nebojša Čović uspeo da vam uzme A licencu onda ste vi niko i ništa. Mali i beznacajan klub kome Nebojša određuje sudbinu.

NoName

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.
(Dr Hitch, 27. novembar 2018 23:39)

Svađu potenciraju navijaci Partizana, uglavnom klinci od 15 godina, kojima su pojedini novinari isprali mozak pričom o nekakvom jakom uticaju Čovića na EL. Svako ko ima gram mozga zna da je njegov uticaj tamo u rangu mog i tvog uticaja, s tom razlikom što je on upoznao Bartomeua a ja i ti nismo. Bord Evrolige ne zanimaju simpatije i slično, nego zarada. Juče je Bartomeu izjavio da je prihod EL porastao 23%, i da oni hoće još. A to JOŠ im neće doneti srpskohrvatskocrnogorskobosanska sirotinja sa platama u rasponu od 300-700 evra. Naravno da će Aba izgubiti i to jedno mesto, samo dok u Francuskoj pronađu klub koji je spreman, čitaj koji ima 10-15 miliona evra budžeta. Tako svet funkcioniše, sve se vrti oko para. Samo navijaci koji u životu dinar nisu zaradili i od roditelja dobijaju 100 dinara za dve flajke piva pred zadrugom, veruju u priče o simpatijama, ljubavi, kikirikiju i sarmicama.

_S

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

Tacno. Ali tragicno sto isto nije slucaj i kod tebe obzirom sta je ovaj covek Zvezdi radio i uradio. Kolektivna pamet nam je na nivou pileta pa ce ovakvih biti jos dugo na slobodi i uz svaku vlast. Realno najzasluzniji je sto nemamo predstavnika i sto popunjavamo Evro kup na koji god nacin hoces da shvatis. Od pocetka je u svim morskim ligama, koje kritikuje po potrebi. On je svom klubu pronasao navijace, a ti se ubedjuj da je to tvoj klub i da je sve samo Partizanov problem.

xxx

pre 5 godina

Mogli su penzio eri to da poguraju...samo da je ON hteo...
(Imany, 27. novembar 2018 18:31)

Nisu mogli, "izgurali" su Trnkikirikija...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:42). i tvoj gazda je hteo Trinkijerija za trenera...

Dejan CZ

pre 5 godina

Teoretski gledano i dalje 3 kluba ABA lige mogu igrati EL...2 finalista EC i sampion ABA lige..matematicki 2 sigurno...E sad zamisliti klub koji u EC ne moze ni u prvom krugu da bude medju 4 od 6 i da ispadne a da zeli u EL...takve zelje nisu daleko kakve ima recimo i kk Tamis ili kk Zlatibor...Suvise je veliki novac u pitanju za dobijanje A licence...pola od toga i bices glavni konkurent za ulazak u finale EC i eto te u EL...doduse nekima je to dovoljno za 2 pobede pa treba jos pojacati koju nulu iz budzeta gradjana...

Autolakirer

pre 5 godina

Ako pocnem da nabrajam velike i casne ljude koji se vezuju za tvoj klub ne samo 90te nego i 45te... 
@cz 1913 

Ako krenes od osnivaca Golog otoka i fk cz , Krcuna, Kapicica i Bugarcica bacices olovku jer ce ti se zgrciti prsti a creva ce ti se svezati u cvor. 
Zato ne pokusavaj. Drzi se ti Covica i 2011.
(Karaburac, 27. novembar 2018 

Care, mlad si i mnogo treba da ucis i da citas.Krcun nije bio na osnivackoj skupstini FK CZ.niti je osnivao goli otok kao ni Bugarcic.Moja preporuka knjiga Slavka Goldstajna Goli otok gde je sve faktografski navedeno a ima i knjiga Dr.Veselina Djuretica. Tvoji generali JNA a verovatno ti je neko bio oficir JNA su uz znanje Broza osnovali goli otok

Zvezdas

pre 5 godina

na tarabi pise svasta. 
33000x12x2=792000 a mozda i treca godina i eto milionce 
@zvezdas 

...i treca godina pa cetvrta...osamnaesta, pedeset osma ...i eto 58 milki. 
Panterska logika Covicevog delije.
(Karaburac, 27. novembar 2018 22:08)

I pedeset godina da je tu nista nece uraditi.A malo li je blizu 800 hiljada za dve gidine. Ko se to uhvatio za dzep? Ostoja nije a ni Loncar

stoler

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.

NoName

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.
(stoler, 28. novembar 2018 10:27)

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?

direwolf

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.

sale

pre 5 godina

cubaka@ Vujosevic dobijao koliko je hteo oe ondasnje vlasti ? Ajde reci mi koliko je igraca Vujosevic stvorio a koliko kupio ? Vesterman,Veseli,Lovernj,Bogdan,Bertans,Milutinov,Pekovic.. svi su dosli u Partizan kao neafirmisani mladi igraci i u Partizanu su se afirmisali . mi nikada nismo imali para da dovedemo stranca renomea Perperoglua ,Bejbi Seka,Reglanda ili Markusa Vilijamsa.. Najozbiljniji igrac stranac koji je dosao u KKP a da je pre toga bio afirmisan je bio onaj crni sto je posle igrwo i kod vas.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

A koja Zvezda, mislis FMP? 
(Marko, 27. novembar 2018 21:04) 

Ona od pre neki dan 71:77, secas se 3/4 i utisavanje. 
Pozzz od Stratosa veterana.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:42)

Sa sve najskupljim trenerom u istoriji košarke u ovoj zemlji, skupljim od zvezdine prve petorke!

Zvezdas

pre 5 godina

Ko je igrao po grupama.Rytas, Sarloa, Huventud, PAOK, Lotomatika, Zelena gora, Olimpija, Virtus, Kinder, sve same gromade kosarke.Koji igrac sa NBA karijerom je igrao.I ni jednu grupu niste prosli sa vise pobeda id poraza.Prolazili ste i sa tri pobede(Zuja, 27. novembar 2018 22:10). Joventut. Lottomatica Roma, Olimpia Milano i Virtus Kinder Bologna su nekadašnji prvaci Evrope, i pojedinačno su poznatiji od tvog giganta iz Železnika... 
(xxx, 27. novembar 

Kadas su Lotomatika, Huventusd bili prvaci Evrope

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizan je A licencu imao u džepu, i to bez x miliona evra, kada se ovaj gospodin obreo u Barseloni, kako bi objasnio da to nije u interesu srpske košarke.
(Rezervni oficir pešadije, 27. novembar 2018 18:23)

mogu da se opkladim da ne postoji više od, maksimum, 2% grobara koji u pogledu ove nebuloze imaju, bar, zrnce sumnje...

Resistance

pre 5 godina

Jedino vest o tačnom milionskom iznosu, za angažman jednog italijanskog trenera, nikako da vidi svetlost dana...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:41)

Nešto se ne sećam da su svetlost dana ugledale vesti o iznosu angažmana i plati Svetislava Pešića, Šakote i Sagadina!

Bane

pre 5 godina

Nemačka i Francuska su velika tržišta sa aspekta broja ljudi, ali i sa aspekta TV prava, što očigledno naš region još nije, nažalost".

Ma ne ko bi to samo predpostavio. Nemačka i Francuska da imaju veće tržište od našeg velikog Balakana. Prosto sam se iznenadio.

Jovke

pre 5 godina

U tu pricu da je Final-four organizovan u Bg zbog CZ mogu da poveruju samo "Tegeltijini sledbenici" i slicni
(chox, 27. novembar 2018 18:09)

Ma da, nama je f4 ustvari zapao a nismo mogli da odbijemo da se ne bi zamerili Đordiju.

milan

pre 5 godina

"Zvezda je napravila sjajne rezultate, čak i u novom formatu koji po težini ni u kom slučaju ne može da se poredi sa onim starim sistemom po grupama"--kaze covek bez blama.Verovatno i ona titula iz Istanbula manje vredi nego bila koja pobeda Zvezde.A sto ga tek boli sto je "njegov dobar prijatelj" dosao u Partizan.

Markez

pre 5 godina

Tako je....dajte pare...samo pare...evo vam pare za vase televizore,za vase masine,za vase honde,eevo paree...nego Nebojsa,ajde nesto igrom zasluzi...

kratka pudla

pre 5 godina

Da, a 25m za NBA licencu. Ipak još toliko srpska privreda nije bila u mogućnosti da izdvoji. 20+m je pokrpila samo od 2013 do 2016te.

NoName

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav
(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)

Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?

Metropola

pre 5 godina

Imali ste vi A licencu samo u snovima! Ma ni blizu niste bili, nikad. Već ste zaboravili da vi ovaj format EL niste ni igrali, niste mu primirisali a za ovaj format vaze neka sasvim druga pravila oko A licence, pre svega čisti, transparentni papiri koje nikad niste imali, a shodno tradiciji nemate ih ni sada. Ali, lakše je optužiti da je eto neko tako moćan kao dr Nebojsa otišao u Barselonu i isposlovao da bi ne dobijete licencu, a naivni Bartomeu progutao njegovu priču. Neće biti da je on bas tako naivan, ni izbliza kao vi. Dok god vam drugi budu krivi za nesposobnost i neuspehe, grčevito ćete se boriti za 6. mesto u ABA ligi.
(veliki strumf, 27. novembar 2018 19:38)... stvarno ne znam ko je ovde zaboravan! Na stranu prepucavanje navijacko, nema smisla da podrzavamo neke stvari samo zato sto dolaze iz kuhinje kluba koji volimo.

Borat iz predgradja

pre 5 godina

Legenda iz predgradja misli da smo bas svi bez mozga i da imamo kratko pamcenje,i dalje se secamo histerije,cike i vriske oko A licence navijaca koji trenutno navijaju za njegov mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

SRDJAN

pre 5 godina

Ajde malo razmislite pre nego pocnete pljuvati. Covek je rekao(iako ga ne simpatisem bas) koliko je nerealno da klub sa ovih prostora dobije A licencu zbog 10 miliona. Nije od vas tj Srbije trazio da mu date 10 miliona. Kao i to sto imaju finansijski interesantnije trziste u odnosu na nas sirotinju. Nista nam ne ide u prilog. Nama kao regionu a posebno Srbiji

Dlakavi

pre 5 godina

Za razliku od tvojih "zvezda" iz kluba koji su radili u srpskoj kosarci u savezu ovaj koji vam dize adrenalin je uzdigao srpsku kosarku.Lako proverljivo
(Konstatacija, 27. novembar 2018 19:41) istinito i lako proverljivo samo u tvom malom uvrnutom svemiru

parodija

pre 5 godina

NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika. 
(stoler, 28. novembar 2018 10:27) 

Hahaha Hahaha Pa ti si hit, bre. I šta kažeš, političari u Zvezdi i Partizanu nisu isti?
(NoName, 28. novembar 2018 10:50)
Pa naravno da nisu.Ko moze biti kao AV? Takodje, ko bolje pliva Vesić ili Čović? Politicari vuku Zvezdu, a ruše Partizan. To je cinjenica! Pogledaj titule za vreme Marjanovica, a za njega se uvek uhvatite. Pogledaj našta je spao Partizan sa Dacicem. Duleta je rušio onaj lik iz DSS-a...Ceda, Zika Andjelkovic, Zivkovic, Djilas, Antic, Skundric, Bajatovic, Jeremić...Dosta?

Mare

pre 5 godina

Hoce li Covic izaci u javnost i objasniti kako je doslo do toga da je Jankovic postao slobodan od Zvezde i potpisao ugovo sa drugim klubom??Covic je danima govorio da Jankovic ima ugovor i da je tu stvar jasna.Sta se posle desilo??

deki

pre 5 godina

Mare 20:03@ Jankovic je dobio raskid na osnovu toga sto je isplacen sa zakasnjenjem, onom ko odlucuje nije bitno sto se u tzv zemlji Srbiji ljudi ubijaju u fabrikama jer nisu primili platu po 5 godina a tom nazovi igracu se dugovalo ali isplatilo. Sto se tice ovog teksta , nista Covic nije lose rekao, pogotovu o Partizanu, cinjenica je da ste vi osvojili EL u kosarci kao i mi u fudbalu Kup Sampiona i to ce uvek biti zapisano ali to su bila druga vremena, drugaciji formati takmicenja a o parama i da ne pricam. Sve i da nismo usli u ABA, izgubili bi i to mesto, u Srbiji imamo samo dve ozbiljne ekipe, Zvezdu i Partizan, svaka cast Megi i FMP -u ali to su klasicni razvojni timovi bez ambicije da igraju evro takmicenja. Sta da se radi, para vrti gde burgija nece, zato EL igraju Bajern, Himki ili Darusafaha a ne bivsi prvak evrope KKP

Aleksa

pre 5 godina

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas
u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.
(pera, 28. novembar 2018 09:14)

Ми се барем копрцамо....ви се само опружите на стомак....

Sasa

pre 5 godina

Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav(Sasa, 28. novembar 2018 09:04)Vi definitivno živite u nekom svom zamišljenom svetu. O kakvoj našoj ligi ti pričaš? Čoveče, da li si ti svestan naši klubovi nemaju za gorivo? Znaš li da na prošli kup u Nišu oni momci iz Šapca nisu imali za prevoz? Sećaš li se toga? Pa su nekako skupili za dva kombija i došli na utakmicu. Momci od dva metra se mrcvare po kombiju na dan utakmice jer nemaju za prenoćište za dva tri dana. A što se tiče broja mesta u Evroligi, Poljska je imala dva mesta, danas ni jedno. Italija je imala tri mesta, danas ni jedno, Armani ima A licencu. Rusija je imala 3 mesta, danas ni jedno, Cska ima A licencu i Vtb liga jedno mesto. Portugal je imao jedno mesto, danas ni jedno. Britanija je imala jedno mesto, danas ni jedno. Češka isto tako. Je li i njima Čović uzeo mesta u Evroligi?
(NoName, 28. novembar 2018 10:11)
Pa vi ni činjenice ne prihvatate , kako vas je zaludeo..
O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom .
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licencu !
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.

Šta će biti sa Kosovom?

pre 5 godina

Вођо, чуо си, пумпај у мезимицу.
(рент-а-легенда, 27. novembar 2018 18:12)
Klinci, vi još ne shvatate da "vođi" nije danas do košarke, eeeeeeee... a da su pumpe za pumpanje zaribale: nema si pare!

Zvezdas

pre 5 godina

Nije realno da Srbija ili bilo ko iz regiona ima A licencu.Malo smo trziste.TV prava ima Canal+ koji ne postoji u regionu.. Marketing. Francuska i Nemacka su zemlje sa po cca 50 miliona stanovnika.Namera ULEB je i da Poljsku uvuce u sve to ali za sada su poljski timovi slabi.Meni samo nije jasno zasto Zalgiris ima A licencu. Velika je to svota od 10 miliona plus budzet koji klubovi treba da imaju. Jedan Galatasaray ne moze da sakupi toliki novac, Darusafaka je usla u EL zahvaljuci pobedi u EC.Imali su finansijera Dogus koji sada finansira Fener.Zalgiris je prosle sezone napravio bum ali vise para nema.

Parket

pre 5 godina

"Smatram da su to 'zasluge' iz vremena ABA Sidro lige."

A ko se trtio da prvi udje u tu ligu, ciji klub? Pa je onda usao koji drugi klub? I koji klub je uvek bio protiv toga ali je bukvalno nateran da udje? Nismo svi sisali vesla, ali izgleda da mnogi koji dizu ovog u nebesa jesu..

P.S. A ja mislio da Partizan nije dobio A licencu jer nije transparentan, to su nam bar neki govorili non-stop.

stoler

pre 5 godina

(NoName, 28. novembar 2018 09:56) Momce, politicari u Partizanu i zvezdi sasvim sigurno nisu isti. Politicari u Partizanu su ukras i ikebane, politicari u zvezdi vode glavnu rec. Bilo ih je uvek u klubovima i oko njih ali u Partizanu se nikad nisu mnogo pitali. To sto vi sebi necete da priznate je vas problem. Pa vama je predsednik drzave upao u klub, odrzao nocnu skupstinu i odredio upravni odbor i ko ce da vodi zvezdu. I ti sad meni hoces da izjednacis Ljajica, Dacica i Ruzica sa Vucicem, Vesicem i Covicem. I pominjes nekog Ostoju koji je tu i postavljen od strane Vucica tek da klub opstane a da se ni slucajno ne bori za titulu. Svaki normalan Partizanovac nece stati uz tog lika.

Sasha

pre 5 godina

Necu da ulazim u to sto je ovaj covjek najzasluzniji sto Partizan nije dobio A-licencu, niti u fuzionisanje Zvezde sa FMP da bi se izbjeglo vracanje dugova od oko 15 miliona evra niti u to kako je Radonja je otpusten jer se javno pozalio da vec mjesecima ne prima platu,
ali kako to da u ABA Ligi igraju dva kluba Nebojse Covica, u svakoj ozbiljnoj profesionalnoj ligi se to smatra konfliktom interesa i zabranjeno je?

NoName

pre 5 godina

@No name 
kontam da si treća, sneg, treba cistiti...
(vajgadu, 28. novembar 2018 05:03)

Ja treća? Momče, ostavio si komentar u 05:03 jutros. To se zove autoprojekcija.

ninepi

pre 5 godina

Kosarka ce uskoro doziveti sudbinu vaterpola, gde ce nas u regionalnoj ligi svi zivi deljati.
Jer nama treba 10M evra ne da bi razvijali nase igrace, nego da kao Makabi napravimo legiju Amerikanaca da bi oni igrali EL.
Moj rezon je napuni tim nasim mladim dobrim igracima, dodaj par iskusnih nasih i jos par dobrik stranaca i to je to. Ako je to dobro za EL onda igraj, ako je dobro samo za FIBA evrokup, onda FIBA evrokup.
Niko se ovde ne pita, osim svojevremeno Muta Nikolic, zasto se pare daju samo Zvezdi i Partizanu i kako je to nasa liga uopste regularna.

vlaca

pre 5 godina

Novac igra svuda Aba liga zasluzuje 2 ako.ne i.3 kluba u evro ligu.Zamislite Bajern efes asvel i joos neki klubovi u evronligi da se porede sa cibonom jugoplastikom partizanom zvezdom.zadrom to su mega klubovi ex yu da imaju novca ne bi trebalo igrati evro ligu samo aba jaca bi bila od evrolige

Dr Hitch

pre 5 godina

Dok se vi stručnjaci ovde prepirete oni polako ali sigurno zatvorise ligu, pa ćemo za par godina ostati verovatno i bez ovog jednog mesta, a tada ćete moći da se svađate oko Čovića i Vujoševića od jutra do sutra...A da, i kako se ko zove, i koliko ko ima para, umalo to da zaboravim.

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"c. z. 1913"... tvoji komentari postaju sve..... "mudriji".... pre 10-15 godina navijaci zvezde danasnjoj "legendi kluba" su svasta skandirali, pa i ispevali "cuvenu pesmicu" ... a sto se tice "operisanosti od sramote" vi(navijaci zvezde) se radjate bez tog osecanja... od '45 do danas.... tvoji "mudri" komenteri su dokaz....

pera

pre 5 godina

Bolje da ti nisu objavili komentar - ovkvu glupost dugo niko nije napisao!!!

Evropa je uskracena za velikane ko sto su Nanter, Samrok, Budjavi iz Ukrajine.....koji su redom peglali jos jednog "velikana", grupa se prolazila sa 2 pobede, u stvari jedna + jedna "pustio me Zeljko", a sada se ne moze sa 15, iako makar jednom dobijes sve evropske velikane - ALI PRAVE!?

I onda neko mrzi Partizan, iako ga cak nije ni pomenu, niti pomislio na njega?

Vama stvarno nije lako!!!!
(alba greaca, 27. novembar 2018 22:31)

Ne znam sta ti komentarises uopste uzimas u usta Nanter i ostale i Evroligu kad nikad nista u njoj niste napravili a trenutno ste nivo kupa Maje Berovic i koprcate se protiv mocnog Monaka, Mornar Andore i 12 tima iz Turske lige.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Slika koja grobarima diže pritisak na 300...
(CRVENA ZVEZDA 1913, 27. novembar 2018 18:12)

A trebalo bi i svim ostalima, nakon stvari koje je radilo.

Ali.....

NoName

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . 
Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! 
Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.
(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)

Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?

C*BG

pre 5 godina

Falilo je vama uspeha u toj El, siromasni niste mogli do F4, niste vi Dule koji je sa svetskim igracima Djekicem i Sinovcem dogurao do iste.
(Vlado, 27. novembar 2018 22:15)

Pa oni nisu svetski igraci bas zbog njega iako su imali sve predispozicije kao mladi, uostalom kao i Besovic, Klobucar, Dalo, Klobucar...

parodija

pre 5 godina

Kada vas tuze to uglavnom bude 2-3 vise, jel sad jasnije groBARI? 
U ovom slucaju je koeficijenat 3.
(C*BG, 27. novembar 2018 23:40
Bar se zna cifra...Kod doktora sve transparentno, a nista se ne zna...

stoler

pre 5 godina

(NoName, 27. novembar 2018 23:32) I da ponovim jos jednom,za vas smo institucija. U svakom smislu. Pominjati politicare je zaista besmisleno posto vas evo vec dvadeset godina vode redom od DSa i Zike i onog nesretnog Zezelja, pa Petrovic i Drakulic iz DSSa, Vesic je u fudbalu i kosarci vec 20 godina i za to vreme samo je on jedini bio uz sve vlasti kao i legenda, pa Skundric predsednik sportskog drustva. Nikad nijedan bivsi kosarkas da vas vodi. Ok, i nemate vi toliko legendi koji bi vas vodili. Ovu trojicu sto imate su vec bili i sad vise nema ko. Ali nemoj lupetati vise i pominjati politicare kada vas vec 20 godina vode razne licnosti iz vlasti.

Sasa

pre 5 godina

Kao i obicno nemi posmatrac i slicni lupetaju samo da bi nesto rekli i podrzali legendu. Mi smo imali jedno mesto, na pocetku dva i izgubili to jedno zbog Partizana kako kazes. Ali mi smo to imali,kad to kazem mislim na domacu ligu,tada jos uvek SCG kasnije srpsku. Osnivanjem jugoslovenske lige od strane tvoje legende i ortaka iz hrvatske i slovenije i rovarenjem istih bas po WCima evropskim dosli smo do jednog predstavnika za ceo region. A imali su po predstavnika i Hrvatska i Slovenija. Ovde je o tome rec.Nikad niko i nigde nije rekao da je to mesto izgubljeno zbog Partizanove odluke da igra Suproligu. Koju su igrali i PAO i drugi pa Grcima nisu uskracena mesta u ULEBU. Kao sto je uostalom i Partizan naredne godine pristao uz ULEB.(stoler, 27. novembar 2018 20:10)Ako se neko izlupetao onda si to ti. Kažeš da se Čović borio da izgubimo mesto u EL. A šta ste vi radili? Zašto se vi niste borili da dobijemo tri mesta npr? Jeste li vi institucija ili niste? Ako je Čović izdejstvovao da izgubimo to mesto u EL, onda ste vi niko i ništa jer to niste mogli da sprečite. Vaša reč, vaše ime, vaše legende su ništa ako nisu mogli da pobede jednog Nebojšu Čovića.
(NoName, 27. novembar 2018 22:07)
Ništa vi niste skapirali . ABA liga je nastala na insistiranje Nebojše Covica i Romana Lisca. Par klubova se protivilo tome i nisu hteli da je igraju . Partizan je poslednji koji je ušao u ABA( tadašnju Gudjer ) i to uslovljavanjem EL. Pretnjom da će sledeće godine biti izbačen iz EL ako ne bude igrao ABA. Covic je video mogućnost da kroz ABA dođje do EL sto je i uspeo , samo nas je sve to mnogo koštalo . U trenutku kada partizan nije hteo da igra ABA , B licencu su imali Hrvati , Slovenci i mi. Odnosno pobednici nacionalnih liga. Osnivanjem ABA su nam prvo oduzeli jedno mesto , išao je prvak regularnog dela i pobednik lige. Pa je išao tim koji je skupljao nekakve bodove 15 za Aba ,5 za kup , 10 za domaće .... mislim Ada ne tako bilo . Ni tada niste igrali jer ni po vašim pravilima niste mogli da pobedite . Onda smo izgubili još jedno mesto i sada ceo region ima samo jednog predstavnika . Zašto ne pitate sada Covica zašto je to uradjeno ? Zasto nismo čuvali domacu ligu ? tada je gazio i preko zvezde samo ste vi tada biki deca da biše setili, pitajte vaše roditelje , ono znaju . Pozdrav

dragi

pre 5 godina

lako je bacati milione od naroda. da je ulozen u nauku sad bi imali deset zvezde. a ovako nesposobni vode klubove i trose narodne pare.

parodija

pre 5 godina

Dok se ti doktore nisi pojavio, ABA je imala dva mesta...Naravno, to sto smo izgubili jedno mesto krivi su oni koji su bili tu dok smo imali dva i više mesta, a ne ti, koji si doveo zajedno sa svojim partnerima ABA ligu na jedno mesto. Reč spin bas voliš da koristis majstore. Da je sreće gostovao bi samo u jutarnjem programu omiljene televizije.

Mentor

pre 5 godina

Čim piše u naslovu “Čović”, realno je očekivati bar 200 komentara od strane navijača čiji je klub nebitan već 5. godinu, sa tendencijom da nebitnost potraje.. Prepoznaće se navijači.. Šifra 1.9tdi
(Spale, 27. novembar 2018 18:08)

Nije to ništa- ovi drugi su 13 godina za redom verovali da će pre Elvis Prisli da se spusti u letećem tanjiru u Barič nego što će osvojil titulu.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Ovakav format je neminovnost. Problem je samo sto je to u kosarci u rukama privatne kompanije a ne FIBA kao krovne organizacije. U fudbalu imate slicnu situaciju po pitanju ucesnika. Nema licenci ali iz najboljih liga imate po 3-4 kluba koji igraju LŠ a prvaci nekih zemalja igraju po 3-4 kola kvalifikacija. Posteno? Nije ali je tako i svi smo prihvatili. Razlika je sto nema privatne kompanije.Za sada UEFA odoleva i drzi sve pod svojom sapom....

mkg

pre 5 godina

Oduvek sam tvrdio da će EL postati takmičenje propalih američkih igrača koji će ugasiti evropske škole košarke. Nažalost to se i obistinjuje. Još da počnu da dolaze i njihovi treneri, onda možemo da ugasimo reflektore.
Da li iko iole ozbiljan gleda NBA u regularnom delu sezone? A poslednjih godina i njihov play off mi se smučio.

igor

pre 5 godina

Da, tih 10 i onih 40 duga koji nisi i neces nikada vratiti, to moze samo u ovako ozbiljnoj drzavi, promenis ime i vise nisi duzan, meni je to zaista fascinantno.

Grr

pre 5 godina

Pa ne može sve da se kupi. Da je bilo u pitanju samo 10M, pare bi bile nabavljene istog trenutka. To bar nije problem za CZB u ovom trenutku, u ovoj poziciji u kojoj se nalazi. Zaboravlja se da je ovo jedno mesto rezervisno i za ekipe iz Srbije, država EU Hrvatske, Slovenije i ostalih u regionu. Pa Cedevita bi sutra mogla da kupi tu A licencu da je ona na prodaju, kako je predstavio Čović, i ne bi tražila pare od države. Čović je probao raznim spletkama, vučenjem za rukave Bartomea, organizovanjem F4 u BG, i ....sl. da uzme to mesto klubovima iz regiona. Naravno da to nije moglo da prođe u jednom organizovanom sistemu kao što je EL.

Nele

pre 5 godina

Kako se nicega ne secate? Partizan je od svih klubova bio najblizi A licenci, prakticno je vec bila gotova stvar, i onda je doticni gospodin otisao kad onog mufljuza Bartomeua sa svoji projektom koji je kostao mnogo vise nego Partizan. Koji bi se verovatno i ostvario da nije oterao Andreja Vucica iz tada vec svog privatnog kluba.

To vam je sva prica. Nikada nece Zvezda dobiti A licencu, niti bilo koji klub odavde. Igrace sporadicno Evroligu, kako ko osvoji ABA, bice sporedan ucesnik Evrolige i to je to.

Krivac za to sto ABA ima samo jedno mesto u EL je samo i iskljucivo ovaj covek, koji je zbog svoje alavosti uradio to sto je uradio.

kole

pre 5 godina

Mislim da je pitanje vremena kada ce liga biti zatvorena samo sa A licenciranim klubovima. 18 klubova je puno za ovakav format. 16 je taman.

borivoje surdilovic

pre 5 godina

krenimo redom....kk sledeca sezona u naletu ulaganja drzave i dovodjenja stranaca kao na traci, ispada iz aba lige...fmp tj covic je kupuje i onda krece tek ulaganje drzave....do dana danasnjeg...tako da prica o 10 mil je smesna...

Sasa

pre 5 godina

O čemu ti pričaš ? Kakvi pre portugalci , englezi , česi, poljaci ... o kom sportu ti pišeš ? Al ajmo redom . Zašto bi imali za gorivo kada CZB i Par mogu samo na tv-u sa gledaju kao i ti. Trebaju da se takmiče sa njima da bi ih neko gledao , navijao, igrao za njih .ovako ih ne gleda ni uza rodbina.Da li ti znaš šta je recimo bio Borac iz Cacka za sve ove u ABA ligi ? Ne znas . I ne očekujem da znaš. Iz svih zemalja koje si nabrojao smo je poljska imala predstavnika i to je bio Prokom . Platili i igrali i to nije tajna. Italijani su imali jednu licencu A i jednu C koju su placali . Armani je klub koji se sada tako zove zbog sponzora inace to je Olimpija Milano . I to je sve sto si ti uspeo da pogodis iz svog onog pisanija . Molim te navedi bar po jedan klub iz zemalja koje si nabrojao da je igrao EL. Rusija nikada nije imala tri licence , CSKA je imao A kao i Zalgiris A iz tog regiona .Sve ostalo je preko poziva a kasnije iz EK. Svi Turski klubovi su platili A licenc ! Nijedan Turski klub do pre 10 godina nije igrao EL . Prvi je počeo Efes . Sada imaju 2 A licence i jednu B licencu . Glupo je da te pitam sta ti nije jasno , trebalo bi da te pitam sta ti je jasno ? Očigledno ništa . Ne bi se ti bi javio da komentarises da ja nisam spomenuo vašeg vlasnika.(Sasa, 28. novembar 2018 11:58)
Kad si već pitao, evo ti i odgovora - portugalski Ovarense, švajcarski Lugano, poljski Prokom, Slask, belgijski Ostende, engleski London Tauersi... Da ne nabrajam dalje, koji deo ti nije jasan? Treba li dalje da nabrajam o tvojim lažima, npr o broju Italijanskih klubova. Kažeš jedna A licenca i jedna C. Kako su onda u sezoni 2004-5 igrali Beneton, Lotomatika, Skiper i Montepaski? Treba li da nastavim?
(NoName, 28. novembar 2018 14:45)
Vidi sinak , ti lažeš iz neznanja a ubedjen si da nešto znaš . Postaviš pitanje dobiješ odgovor i opet misliš da te neko laze . Navika je čudo ,lazu te godinama i ti više ni sebi ne veruješ . Nabrojao si četiri italijanska kluba iz sezone 2004/5, a pojma nemaš kakav je kriterijum bio za ulazak . Ti načuo neke licence se dele pa stao u red . Od kada pocinje takmičenje po principu licenciranog ucesca ? Rek’o ti Covic licenca i ti nista više ne znaš. Kako je Aris ( grčki velikan ) učestvovao godinu pre ? Kako su ti italijani ucestvovali 04/05? Koliko je Prokom platio učešće ? Ti košarku pratiš kao i vaterpolo dve godine i misliš da sve znaš. Ne bih te više zadržavao .

Generacija

pre 5 godina

EL nije razvojni projekat gde stasavaju mladi igraci. To je sou koji zahteva velike zvezde i gotove proizvode. Jos bolje ako su Amerikanci ili evropski bivsi NBA igraci. Mladi talenti nisu adut na koji se moze racunati za EL. Ni marketinski kao i finansijski efekat nisu na strani naseg trzista. Iskreno ne verujem u blistavu EL buducnost timova sa prostora bivse SFRJ. Sve je to posao sport je u drugom planu.

Sloba

pre 5 godina

Cak i ruska liga nema svog predstavnika u Evroligi. Tu je CSKA kao klub sa A licencom, i sampion VTB lige, koja je regionalna liga na prostoru baltickog dela bivse SSSR. Inace ovaj format EL je totalno unistio koncept sportskog takmicenja jer igraju 16 klubova od kojih tek nekoliko imaju pravo ucesca na osnovu rezultata u domacem ili regionalnom sampionatu. Ostali su bogati klubovi koji imaju, odnosno koji su platili A licencu na 10 godina.
(direwolf, 27. novembar 2018 18:21)

VTB liga je pandan nasoj ABA ligi.CSKA ima A licencu a VTB liga daje jos jednog clana a to je sada Himki. Ranije su to bili UNICS, Lokomotiva. Zasto se FIBA nije izborila novcem da ima primat u odnosu na ULEB. Novac cini sve. To je poraz FIBA.

dzo

pre 5 godina

Gluposti, u Nemackoj kosarku slabo ko prati. Kakvi milioni i veliko trziste. Ovo je privatna liga i zalosno je sto postoji tako nesto uopste.