Fudbal 31

Utorak, 20.11.2018.

22:55

"Orlovi" na skeneru B92: Hvala Žulpa, taman smo pomislili da ne umemo sami

Fudbaleri Srbije su uprkos ubedljivoj pobedi nad Litvanijom opet imali dosta problema te pokazali opet dobre i loše strane u dva različita poluvremena.

"Orlovi" na skeneru B92: Hvala Žulpa, taman smo pomislili da ne umemo sami IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 5 godina

Sad vidite po ovim komentarima da bismo svi nesto promenili ali da to ne bi bilo po ukusu svih. Ja bih na primer igrao totalno ofanzivno sa milenkovicem i veljkovicem u cent. bloku, po bokovima kao bekovi kostic levo i gacinovic desno, igrao je to vec u kvalifikacijama jednom i to jako dobro, matic ispred, onda trojka ispred ljajic tadic i zivkovic i jovic i mitar ispred. u rotaciji bi u odnosu na protivnika imao milivojevica maksimovica i lukica def varijantu, radonjica i priju kao off.

Ranzo

pre 5 godina

1. Ovoj ekipi treba Maksimovic iz Napolija, Nastasic pa i Bane da se vrati, suvise je veliki luksuz odreci se ovakvih igraca a odbrana nam skripi.
2. Formacija 352 je nalogicnija za igrace koje imamo. Kolarov ili Kostic levo, Gacinovic ili Zivkovic desno, dva zadnja vezna i Tadic.
3. Iako zna da pogrijesi, Maksimovic je otkovenje zadnjih par utakmica, jer je znatno brzi od Matica, Fejse, SMSa Milivojevica.
4.Brzina je ono sto nedostaje najvise, godinama. Konacno imamo prodorne igrace, Zivkovic, Gacinovic, Jovic, pomenuti Maksimovic, Bleki Milenkovic. Na njima i majstoru Tadicu graditi ekipu.

Mica Stosic

pre 5 godina

Čestitke momci.
Samo malo više ozbiljnosti u igri, imate dobrog potencijala.
P.S.
Možete da ostavite traga u Srpskom fudbalu,odlučite hoćete li. :)

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Koliko nesuvislih i nerazumnih komentara na tekst koji nije daleko odmakao od istih.
Utakmica je bila mučna za gledanje. Odigrano je "kolektivno" loše i zamarati i sebe i druge pričom ko je bio dobar a ko ne je passe.
Igrali smo protiv prelakih rivala i osvojili 1.mesto na mišiće.
Ne treba se previše nadati niti previše očekivati sa ovim igračima kojima komanduje Krstajić.

toni bandera

pre 5 godina

Definitivno sa dva špica od kojih je jadan Mitar. Formacija da bude 5-3-2 odnosno 3-5-2 jer imamo igrače koji se najbolje uklapaju u taj raspored. U ton slučaju i Bane se nameće kao najkvalitetnija opcija na desnom beku, centralni Milenković i levi Kolarov. Ispred njih pokrivaju izlete bekova Matić i Maksimović, koji takođe može da odigra ofanzivno po potrebi. Sergej je centralni i oganzivni vezni, a Ljajić i Tadić na krila, vraćaju se i oni kad zatreba. I među ovima ima škarta i svaki ima neku falinku, al to su igrači koji ipak imaju neki kvalitet, ovi ostali stvarno samo kad mora.

SchOne

pre 5 godina

dr mr, 20. novembar 2018 23:04

Vidi se da si neki veliki dr mr pošto pojma nemaš šta govoriš. Ljajić i Tadić jesu dobri i kreativni ali previše i jedan i drugi guše loptu a mi tražimo jednostavne igru poput one iz drugo poluvreme protiv Litvance. Nikako i jedan i drugi na terenu . Treba da igramo preko krila i sa dva napadača videli ste svi kako to funkcioniše a sad pridodaje na levom krilu Kostića koji je neverovatno brz i Živkovića na desnom koji ume sve sa loptom iza špiceva ili Tadić ili Ljajić kao zadnje vezane Maksimović i Matić a sa samo tri odbrambena i naravno da se više oterasimo Rukavina ja se ne sećam lošijeg beka od kad pratim rep. znači Milenković ,Veljković i Kolarov . Na golu naravno Dmitrović ako već ne može Stojke onaj mali što brani u Izrael je očajno loš golman i ne verujem kakvu je sreću imao kad je bio deo mlade ekipe koja je osvojila zlato u Australiji

мики

pre 5 godina

Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!
(Petar, 20. novembar 2018 23:03)

немаш ти појма Петре. ладно играмо а групу без испадања колико год хоћемо, само да дотле дођемо. сви наши фудбалери су јаки на лопти, школовани од малих ногу и шампиони у бар неком узрасту. ако је став исправан и тренер солидан, мало екипа може да нас победи, а још мање да се против нас наигра фудбала.

SekiSeki

pre 5 godina

Ko zeli da vidi ovaj tim ?

Mitrovic
Prijovic - Ljajic - Tadic
Milivojevic - Matic
Kolarov-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic
Dmitrovic

Prve rezerve:
Napad - Jovic
Sredina - Kostic,SMS,Živkovic
Odbrana - Veljkovic

Šta vam je ljudi?

pre 5 godina

Vidim ovde neke nebuloze o Maksimoviću na desnom beku. Taman smo se rešili budalaštine o Milenkoviću na toj poziciji kad eto ti nove gluposti. Ne mogu igrači koji su visoki preko 1m i 90cm da igraju na bekovskim pozicijama i da neprestano trče napred-nazad uz aut liniju.

Petar

pre 5 godina

Gledajući našu igru tokom svih utakmica u grupi i gledajući imena reprezentacija u svim grupama C kategorije, mi manje više tu upravo i pripadamo trećem ešalonu reprezentacija u Evropi. Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!

Xhodeh

pre 5 godina

Sta jos treba da se dogodi da Mladen Krstajic kad vec ne mozemo da ga se resimo uvidi koliko tim deluje drugacije kad igra sa dva klasicna napadaca? Prijovic je dokazao koliko mu malo i vremena i prostora treba,a tako malo je dobijao sansu do sada.Ne samo gol,nego reakcija kod asistencije Ljajicu.Vrhunska lopta!Dakle napadac koji nije drvo koje ume samo da skoci vec moze da proigra i povuce loptu kad treba.Suvo zlato!Mitrovic?Nema vise potreba da se tu mnogo prica.Momak je daleko najefikasniji nas napadac u ovom veku.Neizostavan deo tima.Brinu Lukic i Gacinovic.Lukic ne igra za Torina.Ne znam cemu pozivi dok se ne ustali.Visak je trenutno.Maksimovic takodje nije za prvi tim,dosta gresi,mora da stekne rutinu u klubu,pa polako da se ustaljuje u reprezentaciji.Brine i Rajkovic,jeste bio siguran protiv CG i danas je spasio onu sansu kod 0:0 ali onako nonsalantno da reaguje kod gola,ne sme jednostavno.Po meni Dmitrovic kad se oporavi mora da ima prednost.Ehhhh,Rukavina,najveci uzdah i muka.Evo dobio je kapitensku traku,ajde sad molim vas da se vise ne poziva,ono je kriminal kako izvodi centarsuteve.Rodic tu i tamo.Bekovi ce biti ubedljivo najveci problem u narednim kvalifikacijama!!!Ne znam kako cemo to resiti.Kome dati sansu?Mislim da smo prinudjeni da vratimo Baneta,jer se nece resenje pojaviti za par meseci.Gajic,mislio sam da moze,ali ni on decko ne igra u Bordou.Mozda probati sa Milenkovicem na beku,a Veljkovic i N.Maksimovic da budu stoperi.Ne znam,nisam pametan,problem je

Gg

pre 5 godina

Cekajte: za svakoga ste nalazili situacije i cak minute sta ne valja a kod Rodica napisete: pokrivao je svoju stranu?? Pa covek je najveci krivac za gol, ispao je prosetao se pored njega Litvanac, i onda su krivi centralni defanzivci sto nisu pokrili golmanovu gresku.
Pa ko bi reko da ce ovaj da odbije loptu onako protivniku na noge. A najveceg krivca za gol niste ni pomenuli? Jos kazete dobro je kombinovao no Gacinovicu nije dan haha

banat

pre 5 godina

@petar
A kukali ste kako su Austrija, Irska i Vels slabi, jadni, a oni su u drugoj ligi u kojoj navodno nikog ne mozemo da dobijemo. Dogovorite se

petar kg

pre 5 godina

Ulazak Prijovica je dokaz , pravi dokaz , da bez dva napadaca mi ne mozemo da damo gol ... Koliko god je dobar taj napadac , hvala bogu imamo ih tri u formi , izrazitoj , ne moze sam u spicu i ni jedna pismena reprezentacija ne igra sa jednim napadacem ako juri pobedu i pogotovu ako igra pred svojom publikom sa pet puta slabijim rivalom... Svi ofanzivni srednjaci , preko Ljajica , Sergeja , Tadica , Kostica i drugih, mogu da budu itekako opasni , ali ako odbrana bude zatrpana bar sa dva napadaca ... ponavljam sve se videlo ulaskom Prijovica . Generalno , mislim da treba uvek da igraju punom snagom dvojica , da non stop trce i vrse pritisak , pa kada pocrkaju oko 65 , 70 minuta , udje treci umesto onog koji je vise crkao :) tako ce protivnik , bilo koji ,naravno i jaci od litvanaca da brine o nama a ne mi o njima... odbrana je , koliko god hvalili ove klince ovog malog maradona frizura i onog drugog , milenkovica , suplja kao sir , tri puta su dosli do naseg sesnaesterca , jednom su pogodili precku , jednom su dali gol i jednom su sami pogresili... ?

Marko

pre 5 godina

Stvarno kakva je to analiza što se tiče defanzivnog dela tima, Milenković i Veljković krivci za gol uz Rajkovića, a nije Rodić koji je kod gola pustio da ga Litvanac jeftino prođe i centrira.Je li to zabranjeno kritikovati aktuelne igrače Zvezde dok se isti ne prodaju?Već decenijama ista priča, a novinari u sklopu iste nažalost.Sada možemo još očekivati i novinarski pritisak da igra i Pavkov, u stvari već je počelo.Sve to nije u interesu srpskog fudbala i reprezentacijem klubaštvo i interesi menadžera i klupskih čelnika nas uništiše skroz.

ojha

pre 5 godina

Sve ni tamo ni ovamo a opet 4:1
Nema tu nekakve prepoznatljive igre.. Ne zna se ko gdje udara.. Eto nabaci na Mitra koju loptu pa sta bude. Mislim da imamo igrace da se oko njih napravi sistem, da se osmisli nekakva taktika da krila izbacujemo u prvi plan i da probijamo po bokovima..napadace za glavinjanja imamo. Opet to je kod nas misaona imenica..

garnet

pre 5 godina

Misim da bi mi trebalo da igramo sa dva napadača obzirom da se nije desilo skoro da imamo bas tri dobra špica. Čim ušao Prijovic i zaigrali sa dva špica,4 gola. Treba iskoristiti taj luksuz kada imaš tako tri dobra igrača. Greh da sede dvojica na klupi svaku tekmu.

sale

pre 5 godina

trio iza napadaca mora da cine Tadic-Ljajic-Zivkovic
Rukavina levu nogu koristi samo kada ulazi u autobus a ni desna ga nesto ne sluzi .. Rajkovic jako zelen za prvog golmana mora Dmitrovic .. Veljkovic diskutabilan protiv jacih protivniia..
Lukic prvo da se izbori u Torinu za 11 pa onda reprezentacija .. Radonjic kad sidje sa tribina mose da se razmatra poziv..
Grujic kad se oporavi obavezno odlicno je krenuo u Herti .. Kostic,Gacinovic odlicni timski igraci ..
Dmitrovic
Maksimovic-Milenkovic-Nastasic-Kolarov
Matic-SMS
Zivkovic-Ljajic-Tadic
Mitrovic(Prijovic)..

o Krstajicu i njegovoj strucnosti necu mnogo mlad je ali samo da se zna da je on na povratku u Partizan imao 4 x jacu ponudu PSV -a .. o tome koliko je pomogao u Bosni klubu jecu da pricam .. o njegovim ljudskim kvalitetima ne treba da se raspravlja.

dr mr

pre 5 godina

Ljajic proslu najbolji, ovu opet...i onda svaku narednu utakmicu se nadju ljudi i napisu "do kad Ljajic?" ...covek jedini (uz Tadica) zna fudbala, ostalo su sve fizikalci...nasa reprezentacija bez ova dva igraca tesko da bi mogla i sa takozvanim Kosovom. Sportski pozdrav :)

don

pre 5 godina

Odbrana nam je kritična i nimalo ne uliva poverenje. Veljković i Milenković su perspektivni štoperi, ali svaku utakmicu naprave neki kiks i u ovoj smešnoj grupi smo primali skoro gol po utakmici što je baš puno. Bekovi isto tako, osim Kolarova nemamo dobrog beka, a i on je rupa pozadi. Ovu ligu nacija je izgurala dosta mlada ekipa, imamo još puno igrača koji nisu puno igrali, a značiće nam u kvalifikacijama baš puno. Treba uzeti u obzir da igrači kao što su Fejsa, Sergej, Jović, Nastasić, Milivojević, Maksimović nisu odigrali skoro ni minute u ligi nacija, a svi imaju dobre role u ozbiljnim klubovima. Uz kvalitetnog selektora mogli bi igrati sa svakom evropskom reprezentacijom, sa Krstajićem nikad nećemo izvući maksimum iz ove ekipe.

dr mr

pre 5 godina

Ljajic proslu najbolji, ovu opet...i onda svaku narednu utakmicu se nadju ljudi i napisu "do kad Ljajic?" ...covek jedini (uz Tadica) zna fudbala, ostalo su sve fizikalci...nasa reprezentacija bez ova dva igraca tesko da bi mogla i sa takozvanim Kosovom. Sportski pozdrav :)

Gg

pre 5 godina

Cekajte: za svakoga ste nalazili situacije i cak minute sta ne valja a kod Rodica napisete: pokrivao je svoju stranu?? Pa covek je najveci krivac za gol, ispao je prosetao se pored njega Litvanac, i onda su krivi centralni defanzivci sto nisu pokrili golmanovu gresku.
Pa ko bi reko da ce ovaj da odbije loptu onako protivniku na noge. A najveceg krivca za gol niste ni pomenuli? Jos kazete dobro je kombinovao no Gacinovicu nije dan haha

Marko

pre 5 godina

Stvarno kakva je to analiza što se tiče defanzivnog dela tima, Milenković i Veljković krivci za gol uz Rajkovića, a nije Rodić koji je kod gola pustio da ga Litvanac jeftino prođe i centrira.Je li to zabranjeno kritikovati aktuelne igrače Zvezde dok se isti ne prodaju?Već decenijama ista priča, a novinari u sklopu iste nažalost.Sada možemo još očekivati i novinarski pritisak da igra i Pavkov, u stvari već je počelo.Sve to nije u interesu srpskog fudbala i reprezentacijem klubaštvo i interesi menadžera i klupskih čelnika nas uništiše skroz.

garnet

pre 5 godina

Misim da bi mi trebalo da igramo sa dva napadača obzirom da se nije desilo skoro da imamo bas tri dobra špica. Čim ušao Prijovic i zaigrali sa dva špica,4 gola. Treba iskoristiti taj luksuz kada imaš tako tri dobra igrača. Greh da sede dvojica na klupi svaku tekmu.

petar kg

pre 5 godina

Ulazak Prijovica je dokaz , pravi dokaz , da bez dva napadaca mi ne mozemo da damo gol ... Koliko god je dobar taj napadac , hvala bogu imamo ih tri u formi , izrazitoj , ne moze sam u spicu i ni jedna pismena reprezentacija ne igra sa jednim napadacem ako juri pobedu i pogotovu ako igra pred svojom publikom sa pet puta slabijim rivalom... Svi ofanzivni srednjaci , preko Ljajica , Sergeja , Tadica , Kostica i drugih, mogu da budu itekako opasni , ali ako odbrana bude zatrpana bar sa dva napadaca ... ponavljam sve se videlo ulaskom Prijovica . Generalno , mislim da treba uvek da igraju punom snagom dvojica , da non stop trce i vrse pritisak , pa kada pocrkaju oko 65 , 70 minuta , udje treci umesto onog koji je vise crkao :) tako ce protivnik , bilo koji ,naravno i jaci od litvanaca da brine o nama a ne mi o njima... odbrana je , koliko god hvalili ove klince ovog malog maradona frizura i onog drugog , milenkovica , suplja kao sir , tri puta su dosli do naseg sesnaesterca , jednom su pogodili precku , jednom su dali gol i jednom su sami pogresili... ?

don

pre 5 godina

Odbrana nam je kritična i nimalo ne uliva poverenje. Veljković i Milenković su perspektivni štoperi, ali svaku utakmicu naprave neki kiks i u ovoj smešnoj grupi smo primali skoro gol po utakmici što je baš puno. Bekovi isto tako, osim Kolarova nemamo dobrog beka, a i on je rupa pozadi. Ovu ligu nacija je izgurala dosta mlada ekipa, imamo još puno igrača koji nisu puno igrali, a značiće nam u kvalifikacijama baš puno. Treba uzeti u obzir da igrači kao što su Fejsa, Sergej, Jović, Nastasić, Milivojević, Maksimović nisu odigrali skoro ni minute u ligi nacija, a svi imaju dobre role u ozbiljnim klubovima. Uz kvalitetnog selektora mogli bi igrati sa svakom evropskom reprezentacijom, sa Krstajićem nikad nećemo izvući maksimum iz ove ekipe.

Xhodeh

pre 5 godina

Sta jos treba da se dogodi da Mladen Krstajic kad vec ne mozemo da ga se resimo uvidi koliko tim deluje drugacije kad igra sa dva klasicna napadaca? Prijovic je dokazao koliko mu malo i vremena i prostora treba,a tako malo je dobijao sansu do sada.Ne samo gol,nego reakcija kod asistencije Ljajicu.Vrhunska lopta!Dakle napadac koji nije drvo koje ume samo da skoci vec moze da proigra i povuce loptu kad treba.Suvo zlato!Mitrovic?Nema vise potreba da se tu mnogo prica.Momak je daleko najefikasniji nas napadac u ovom veku.Neizostavan deo tima.Brinu Lukic i Gacinovic.Lukic ne igra za Torina.Ne znam cemu pozivi dok se ne ustali.Visak je trenutno.Maksimovic takodje nije za prvi tim,dosta gresi,mora da stekne rutinu u klubu,pa polako da se ustaljuje u reprezentaciji.Brine i Rajkovic,jeste bio siguran protiv CG i danas je spasio onu sansu kod 0:0 ali onako nonsalantno da reaguje kod gola,ne sme jednostavno.Po meni Dmitrovic kad se oporavi mora da ima prednost.Ehhhh,Rukavina,najveci uzdah i muka.Evo dobio je kapitensku traku,ajde sad molim vas da se vise ne poziva,ono je kriminal kako izvodi centarsuteve.Rodic tu i tamo.Bekovi ce biti ubedljivo najveci problem u narednim kvalifikacijama!!!Ne znam kako cemo to resiti.Kome dati sansu?Mislim da smo prinudjeni da vratimo Baneta,jer se nece resenje pojaviti za par meseci.Gajic,mislio sam da moze,ali ni on decko ne igra u Bordou.Mozda probati sa Milenkovicem na beku,a Veljkovic i N.Maksimovic da budu stoperi.Ne znam,nisam pametan,problem je

Šta vam je ljudi?

pre 5 godina

Vidim ovde neke nebuloze o Maksimoviću na desnom beku. Taman smo se rešili budalaštine o Milenkoviću na toj poziciji kad eto ti nove gluposti. Ne mogu igrači koji su visoki preko 1m i 90cm da igraju na bekovskim pozicijama i da neprestano trče napred-nazad uz aut liniju.

banat

pre 5 godina

@petar
A kukali ste kako su Austrija, Irska i Vels slabi, jadni, a oni su u drugoj ligi u kojoj navodno nikog ne mozemo da dobijemo. Dogovorite se

ojha

pre 5 godina

Sve ni tamo ni ovamo a opet 4:1
Nema tu nekakve prepoznatljive igre.. Ne zna se ko gdje udara.. Eto nabaci na Mitra koju loptu pa sta bude. Mislim da imamo igrace da se oko njih napravi sistem, da se osmisli nekakva taktika da krila izbacujemo u prvi plan i da probijamo po bokovima..napadace za glavinjanja imamo. Opet to je kod nas misaona imenica..

sale

pre 5 godina

trio iza napadaca mora da cine Tadic-Ljajic-Zivkovic
Rukavina levu nogu koristi samo kada ulazi u autobus a ni desna ga nesto ne sluzi .. Rajkovic jako zelen za prvog golmana mora Dmitrovic .. Veljkovic diskutabilan protiv jacih protivniia..
Lukic prvo da se izbori u Torinu za 11 pa onda reprezentacija .. Radonjic kad sidje sa tribina mose da se razmatra poziv..
Grujic kad se oporavi obavezno odlicno je krenuo u Herti .. Kostic,Gacinovic odlicni timski igraci ..
Dmitrovic
Maksimovic-Milenkovic-Nastasic-Kolarov
Matic-SMS
Zivkovic-Ljajic-Tadic
Mitrovic(Prijovic)..

o Krstajicu i njegovoj strucnosti necu mnogo mlad je ali samo da se zna da je on na povratku u Partizan imao 4 x jacu ponudu PSV -a .. o tome koliko je pomogao u Bosni klubu jecu da pricam .. o njegovim ljudskim kvalitetima ne treba da se raspravlja.

Petar

pre 5 godina

Gledajući našu igru tokom svih utakmica u grupi i gledajući imena reprezentacija u svim grupama C kategorije, mi manje više tu upravo i pripadamo trećem ešalonu reprezentacija u Evropi. Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!

мики

pre 5 godina

Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!
(Petar, 20. novembar 2018 23:03)

немаш ти појма Петре. ладно играмо а групу без испадања колико год хоћемо, само да дотле дођемо. сви наши фудбалери су јаки на лопти, школовани од малих ногу и шампиони у бар неком узрасту. ако је став исправан и тренер солидан, мало екипа може да нас победи, а још мање да се против нас наигра фудбала.

SchOne

pre 5 godina

dr mr, 20. novembar 2018 23:04

Vidi se da si neki veliki dr mr pošto pojma nemaš šta govoriš. Ljajić i Tadić jesu dobri i kreativni ali previše i jedan i drugi guše loptu a mi tražimo jednostavne igru poput one iz drugo poluvreme protiv Litvance. Nikako i jedan i drugi na terenu . Treba da igramo preko krila i sa dva napadača videli ste svi kako to funkcioniše a sad pridodaje na levom krilu Kostića koji je neverovatno brz i Živkovića na desnom koji ume sve sa loptom iza špiceva ili Tadić ili Ljajić kao zadnje vezane Maksimović i Matić a sa samo tri odbrambena i naravno da se više oterasimo Rukavina ja se ne sećam lošijeg beka od kad pratim rep. znači Milenković ,Veljković i Kolarov . Na golu naravno Dmitrović ako već ne može Stojke onaj mali što brani u Izrael je očajno loš golman i ne verujem kakvu je sreću imao kad je bio deo mlade ekipe koja je osvojila zlato u Australiji

Mica Stosic

pre 5 godina

Čestitke momci.
Samo malo više ozbiljnosti u igri, imate dobrog potencijala.
P.S.
Možete da ostavite traga u Srpskom fudbalu,odlučite hoćete li. :)

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Koliko nesuvislih i nerazumnih komentara na tekst koji nije daleko odmakao od istih.
Utakmica je bila mučna za gledanje. Odigrano je "kolektivno" loše i zamarati i sebe i druge pričom ko je bio dobar a ko ne je passe.
Igrali smo protiv prelakih rivala i osvojili 1.mesto na mišiće.
Ne treba se previše nadati niti previše očekivati sa ovim igračima kojima komanduje Krstajić.

SekiSeki

pre 5 godina

Ko zeli da vidi ovaj tim ?

Mitrovic
Prijovic - Ljajic - Tadic
Milivojevic - Matic
Kolarov-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic
Dmitrovic

Prve rezerve:
Napad - Jovic
Sredina - Kostic,SMS,Živkovic
Odbrana - Veljkovic

toni bandera

pre 5 godina

Definitivno sa dva špica od kojih je jadan Mitar. Formacija da bude 5-3-2 odnosno 3-5-2 jer imamo igrače koji se najbolje uklapaju u taj raspored. U ton slučaju i Bane se nameće kao najkvalitetnija opcija na desnom beku, centralni Milenković i levi Kolarov. Ispred njih pokrivaju izlete bekova Matić i Maksimović, koji takođe može da odigra ofanzivno po potrebi. Sergej je centralni i oganzivni vezni, a Ljajić i Tadić na krila, vraćaju se i oni kad zatreba. I među ovima ima škarta i svaki ima neku falinku, al to su igrači koji ipak imaju neki kvalitet, ovi ostali stvarno samo kad mora.

Ranzo

pre 5 godina

1. Ovoj ekipi treba Maksimovic iz Napolija, Nastasic pa i Bane da se vrati, suvise je veliki luksuz odreci se ovakvih igraca a odbrana nam skripi.
2. Formacija 352 je nalogicnija za igrace koje imamo. Kolarov ili Kostic levo, Gacinovic ili Zivkovic desno, dva zadnja vezna i Tadic.
3. Iako zna da pogrijesi, Maksimovic je otkovenje zadnjih par utakmica, jer je znatno brzi od Matica, Fejse, SMSa Milivojevica.
4.Brzina je ono sto nedostaje najvise, godinama. Konacno imamo prodorne igrace, Zivkovic, Gacinovic, Jovic, pomenuti Maksimovic, Bleki Milenkovic. Na njima i majstoru Tadicu graditi ekipu.

vlada

pre 5 godina

Sad vidite po ovim komentarima da bismo svi nesto promenili ali da to ne bi bilo po ukusu svih. Ja bih na primer igrao totalno ofanzivno sa milenkovicem i veljkovicem u cent. bloku, po bokovima kao bekovi kostic levo i gacinovic desno, igrao je to vec u kvalifikacijama jednom i to jako dobro, matic ispred, onda trojka ispred ljajic tadic i zivkovic i jovic i mitar ispred. u rotaciji bi u odnosu na protivnika imao milivojevica maksimovica i lukica def varijantu, radonjica i priju kao off.

Petar

pre 5 godina

Gledajući našu igru tokom svih utakmica u grupi i gledajući imena reprezentacija u svim grupama C kategorije, mi manje više tu upravo i pripadamo trećem ešalonu reprezentacija u Evropi. Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!

Marko

pre 5 godina

Stvarno kakva je to analiza što se tiče defanzivnog dela tima, Milenković i Veljković krivci za gol uz Rajkovića, a nije Rodić koji je kod gola pustio da ga Litvanac jeftino prođe i centrira.Je li to zabranjeno kritikovati aktuelne igrače Zvezde dok se isti ne prodaju?Već decenijama ista priča, a novinari u sklopu iste nažalost.Sada možemo još očekivati i novinarski pritisak da igra i Pavkov, u stvari već je počelo.Sve to nije u interesu srpskog fudbala i reprezentacijem klubaštvo i interesi menadžera i klupskih čelnika nas uništiše skroz.

sale

pre 5 godina

trio iza napadaca mora da cine Tadic-Ljajic-Zivkovic
Rukavina levu nogu koristi samo kada ulazi u autobus a ni desna ga nesto ne sluzi .. Rajkovic jako zelen za prvog golmana mora Dmitrovic .. Veljkovic diskutabilan protiv jacih protivniia..
Lukic prvo da se izbori u Torinu za 11 pa onda reprezentacija .. Radonjic kad sidje sa tribina mose da se razmatra poziv..
Grujic kad se oporavi obavezno odlicno je krenuo u Herti .. Kostic,Gacinovic odlicni timski igraci ..
Dmitrovic
Maksimovic-Milenkovic-Nastasic-Kolarov
Matic-SMS
Zivkovic-Ljajic-Tadic
Mitrovic(Prijovic)..

o Krstajicu i njegovoj strucnosti necu mnogo mlad je ali samo da se zna da je on na povratku u Partizan imao 4 x jacu ponudu PSV -a .. o tome koliko je pomogao u Bosni klubu jecu da pricam .. o njegovim ljudskim kvalitetima ne treba da se raspravlja.

SekiSeki

pre 5 godina

Ko zeli da vidi ovaj tim ?

Mitrovic
Prijovic - Ljajic - Tadic
Milivojevic - Matic
Kolarov-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic
Dmitrovic

Prve rezerve:
Napad - Jovic
Sredina - Kostic,SMS,Živkovic
Odbrana - Veljkovic

dr mr

pre 5 godina

Ljajic proslu najbolji, ovu opet...i onda svaku narednu utakmicu se nadju ljudi i napisu "do kad Ljajic?" ...covek jedini (uz Tadica) zna fudbala, ostalo su sve fizikalci...nasa reprezentacija bez ova dva igraca tesko da bi mogla i sa takozvanim Kosovom. Sportski pozdrav :)

Gg

pre 5 godina

Cekajte: za svakoga ste nalazili situacije i cak minute sta ne valja a kod Rodica napisete: pokrivao je svoju stranu?? Pa covek je najveci krivac za gol, ispao je prosetao se pored njega Litvanac, i onda su krivi centralni defanzivci sto nisu pokrili golmanovu gresku.
Pa ko bi reko da ce ovaj da odbije loptu onako protivniku na noge. A najveceg krivca za gol niste ni pomenuli? Jos kazete dobro je kombinovao no Gacinovicu nije dan haha

Šta vam je ljudi?

pre 5 godina

Vidim ovde neke nebuloze o Maksimoviću na desnom beku. Taman smo se rešili budalaštine o Milenkoviću na toj poziciji kad eto ti nove gluposti. Ne mogu igrači koji su visoki preko 1m i 90cm da igraju na bekovskim pozicijama i da neprestano trče napred-nazad uz aut liniju.

don

pre 5 godina

Odbrana nam je kritična i nimalo ne uliva poverenje. Veljković i Milenković su perspektivni štoperi, ali svaku utakmicu naprave neki kiks i u ovoj smešnoj grupi smo primali skoro gol po utakmici što je baš puno. Bekovi isto tako, osim Kolarova nemamo dobrog beka, a i on je rupa pozadi. Ovu ligu nacija je izgurala dosta mlada ekipa, imamo još puno igrača koji nisu puno igrali, a značiće nam u kvalifikacijama baš puno. Treba uzeti u obzir da igrači kao što su Fejsa, Sergej, Jović, Nastasić, Milivojević, Maksimović nisu odigrali skoro ni minute u ligi nacija, a svi imaju dobre role u ozbiljnim klubovima. Uz kvalitetnog selektora mogli bi igrati sa svakom evropskom reprezentacijom, sa Krstajićem nikad nećemo izvući maksimum iz ove ekipe.

мики

pre 5 godina

Protiv ekipa iz B i A grupa nemamo šta tražiti, prosto su kvalitetniji!
(Petar, 20. novembar 2018 23:03)

немаш ти појма Петре. ладно играмо а групу без испадања колико год хоћемо, само да дотле дођемо. сви наши фудбалери су јаки на лопти, школовани од малих ногу и шампиони у бар неком узрасту. ако је став исправан и тренер солидан, мало екипа може да нас победи, а још мање да се против нас наигра фудбала.

SchOne

pre 5 godina

dr mr, 20. novembar 2018 23:04

Vidi se da si neki veliki dr mr pošto pojma nemaš šta govoriš. Ljajić i Tadić jesu dobri i kreativni ali previše i jedan i drugi guše loptu a mi tražimo jednostavne igru poput one iz drugo poluvreme protiv Litvance. Nikako i jedan i drugi na terenu . Treba da igramo preko krila i sa dva napadača videli ste svi kako to funkcioniše a sad pridodaje na levom krilu Kostića koji je neverovatno brz i Živkovića na desnom koji ume sve sa loptom iza špiceva ili Tadić ili Ljajić kao zadnje vezane Maksimović i Matić a sa samo tri odbrambena i naravno da se više oterasimo Rukavina ja se ne sećam lošijeg beka od kad pratim rep. znači Milenković ,Veljković i Kolarov . Na golu naravno Dmitrović ako već ne može Stojke onaj mali što brani u Izrael je očajno loš golman i ne verujem kakvu je sreću imao kad je bio deo mlade ekipe koja je osvojila zlato u Australiji

Xhodeh

pre 5 godina

Sta jos treba da se dogodi da Mladen Krstajic kad vec ne mozemo da ga se resimo uvidi koliko tim deluje drugacije kad igra sa dva klasicna napadaca? Prijovic je dokazao koliko mu malo i vremena i prostora treba,a tako malo je dobijao sansu do sada.Ne samo gol,nego reakcija kod asistencije Ljajicu.Vrhunska lopta!Dakle napadac koji nije drvo koje ume samo da skoci vec moze da proigra i povuce loptu kad treba.Suvo zlato!Mitrovic?Nema vise potreba da se tu mnogo prica.Momak je daleko najefikasniji nas napadac u ovom veku.Neizostavan deo tima.Brinu Lukic i Gacinovic.Lukic ne igra za Torina.Ne znam cemu pozivi dok se ne ustali.Visak je trenutno.Maksimovic takodje nije za prvi tim,dosta gresi,mora da stekne rutinu u klubu,pa polako da se ustaljuje u reprezentaciji.Brine i Rajkovic,jeste bio siguran protiv CG i danas je spasio onu sansu kod 0:0 ali onako nonsalantno da reaguje kod gola,ne sme jednostavno.Po meni Dmitrovic kad se oporavi mora da ima prednost.Ehhhh,Rukavina,najveci uzdah i muka.Evo dobio je kapitensku traku,ajde sad molim vas da se vise ne poziva,ono je kriminal kako izvodi centarsuteve.Rodic tu i tamo.Bekovi ce biti ubedljivo najveci problem u narednim kvalifikacijama!!!Ne znam kako cemo to resiti.Kome dati sansu?Mislim da smo prinudjeni da vratimo Baneta,jer se nece resenje pojaviti za par meseci.Gajic,mislio sam da moze,ali ni on decko ne igra u Bordou.Mozda probati sa Milenkovicem na beku,a Veljkovic i N.Maksimovic da budu stoperi.Ne znam,nisam pametan,problem je

banat

pre 5 godina

@petar
A kukali ste kako su Austrija, Irska i Vels slabi, jadni, a oni su u drugoj ligi u kojoj navodno nikog ne mozemo da dobijemo. Dogovorite se

ojha

pre 5 godina

Sve ni tamo ni ovamo a opet 4:1
Nema tu nekakve prepoznatljive igre.. Ne zna se ko gdje udara.. Eto nabaci na Mitra koju loptu pa sta bude. Mislim da imamo igrace da se oko njih napravi sistem, da se osmisli nekakva taktika da krila izbacujemo u prvi plan i da probijamo po bokovima..napadace za glavinjanja imamo. Opet to je kod nas misaona imenica..

toni bandera

pre 5 godina

Definitivno sa dva špica od kojih je jadan Mitar. Formacija da bude 5-3-2 odnosno 3-5-2 jer imamo igrače koji se najbolje uklapaju u taj raspored. U ton slučaju i Bane se nameće kao najkvalitetnija opcija na desnom beku, centralni Milenković i levi Kolarov. Ispred njih pokrivaju izlete bekova Matić i Maksimović, koji takođe može da odigra ofanzivno po potrebi. Sergej je centralni i oganzivni vezni, a Ljajić i Tadić na krila, vraćaju se i oni kad zatreba. I među ovima ima škarta i svaki ima neku falinku, al to su igrači koji ipak imaju neki kvalitet, ovi ostali stvarno samo kad mora.

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Koliko nesuvislih i nerazumnih komentara na tekst koji nije daleko odmakao od istih.
Utakmica je bila mučna za gledanje. Odigrano je "kolektivno" loše i zamarati i sebe i druge pričom ko je bio dobar a ko ne je passe.
Igrali smo protiv prelakih rivala i osvojili 1.mesto na mišiće.
Ne treba se previše nadati niti previše očekivati sa ovim igračima kojima komanduje Krstajić.

petar kg

pre 5 godina

Ulazak Prijovica je dokaz , pravi dokaz , da bez dva napadaca mi ne mozemo da damo gol ... Koliko god je dobar taj napadac , hvala bogu imamo ih tri u formi , izrazitoj , ne moze sam u spicu i ni jedna pismena reprezentacija ne igra sa jednim napadacem ako juri pobedu i pogotovu ako igra pred svojom publikom sa pet puta slabijim rivalom... Svi ofanzivni srednjaci , preko Ljajica , Sergeja , Tadica , Kostica i drugih, mogu da budu itekako opasni , ali ako odbrana bude zatrpana bar sa dva napadaca ... ponavljam sve se videlo ulaskom Prijovica . Generalno , mislim da treba uvek da igraju punom snagom dvojica , da non stop trce i vrse pritisak , pa kada pocrkaju oko 65 , 70 minuta , udje treci umesto onog koji je vise crkao :) tako ce protivnik , bilo koji ,naravno i jaci od litvanaca da brine o nama a ne mi o njima... odbrana je , koliko god hvalili ove klince ovog malog maradona frizura i onog drugog , milenkovica , suplja kao sir , tri puta su dosli do naseg sesnaesterca , jednom su pogodili precku , jednom su dali gol i jednom su sami pogresili... ?

garnet

pre 5 godina

Misim da bi mi trebalo da igramo sa dva napadača obzirom da se nije desilo skoro da imamo bas tri dobra špica. Čim ušao Prijovic i zaigrali sa dva špica,4 gola. Treba iskoristiti taj luksuz kada imaš tako tri dobra igrača. Greh da sede dvojica na klupi svaku tekmu.

Ranzo

pre 5 godina

1. Ovoj ekipi treba Maksimovic iz Napolija, Nastasic pa i Bane da se vrati, suvise je veliki luksuz odreci se ovakvih igraca a odbrana nam skripi.
2. Formacija 352 je nalogicnija za igrace koje imamo. Kolarov ili Kostic levo, Gacinovic ili Zivkovic desno, dva zadnja vezna i Tadic.
3. Iako zna da pogrijesi, Maksimovic je otkovenje zadnjih par utakmica, jer je znatno brzi od Matica, Fejse, SMSa Milivojevica.
4.Brzina je ono sto nedostaje najvise, godinama. Konacno imamo prodorne igrace, Zivkovic, Gacinovic, Jovic, pomenuti Maksimovic, Bleki Milenkovic. Na njima i majstoru Tadicu graditi ekipu.

Mica Stosic

pre 5 godina

Čestitke momci.
Samo malo više ozbiljnosti u igri, imate dobrog potencijala.
P.S.
Možete da ostavite traga u Srpskom fudbalu,odlučite hoćete li. :)

vlada

pre 5 godina

Sad vidite po ovim komentarima da bismo svi nesto promenili ali da to ne bi bilo po ukusu svih. Ja bih na primer igrao totalno ofanzivno sa milenkovicem i veljkovicem u cent. bloku, po bokovima kao bekovi kostic levo i gacinovic desno, igrao je to vec u kvalifikacijama jednom i to jako dobro, matic ispred, onda trojka ispred ljajic tadic i zivkovic i jovic i mitar ispred. u rotaciji bi u odnosu na protivnika imao milivojevica maksimovica i lukica def varijantu, radonjica i priju kao off.