Fudbal 72

Utorak, 13.11.2018.

21:37

UEFA poslala izveštaj, FSS istražuje meč Proleter – Radnički VIDEO

Posle izveštaja koji je poslala UEFA, Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je istragu povodom dešavanja na meču Proletera i Radničkog iz Niša.

UEFA poslala izveštaj, FSS istražuje meè Proleter – Radnièki VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Dare

pre 5 godina

Ovo je vec orkestrirana kampanja koju neko placa. Radnickom ove godine ne trebaju sudije, ima prejak tim za nasu ligu i opasno je pomutio kombinacije klubova koji godinama izlaze u evropu. Fina je tu kinta u pitanju, a sad se nasli seljaci iz Nisa da ruse kombinacije.
Pazite, imate visedecenijske smesne utakmice Partizana i Zvezde, razne sklanjalice i ocigledne greske sudije u korist istih i nikom nista, a sada odjednom se upire prstom u Radnicki kao jedinog remetilackog faktora u srpskom fudbalu. Providno, zar ne?

Neposredni akter

pre 5 godina

Golman je legenda, pogodi stranu kod penala ali ne ispruzi ruke, ozbiljan kriminal. Nis je verovatno trenutno najveće zlo u srpskom fudbalu, uz klub sa sajmista

Grr

pre 5 godina

Sad je jasno da je prijavu i za ovu utakmicu, a i za PSG-CZ podneo ,,profesor" iz FKP. Ljubomira u zavist je čudo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BL Komunista, 14. novembar 2018 11:05)

A šta ćemo za gol sa atletske staze u derbiju, pa ovaj u poslednjem. Što tu nije bilo prijave i istrage, kad je FK Partizan tako moćan i uticajan na UEFA. A to za klađenje polako, da se završi takmičenje po grupama. Do tada veruj doktoru da nema dokaza.

NoName

pre 5 godina

sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)

Zvezda je kiksnula sa Partizanom. Neće se ponoviti.

Bobele

pre 5 godina

Stvarno smesna utakmica, penal je bio cudan, a znajuci nas mentalitet da se niko nije bunio zbog dosudjenoga penala vec onako nonsarlatno igraci prihvatili kao da je ofsajd. Kod drugog gola Radnickoga onaj sto je pratio onoga koji je nabacio loptu za autogol uopste se nije ni trudio da ga stigne, a ovaj sto je sam sebi zabio onako opet nonsarlatno se okrenuo bez ijednoga znaka emocija krenuo prema centru. Mislim cudno da nemoze biti cudnije.

NoName

pre 5 godina

Ne postoji nikakva istraga UEFA o ovoj utakmici. Ovo je još jedan spin druga Vučele i FSS, još jedan pokušaj da spase fotelje i svoje čedo koje se raspada poguraju. I da ne zaboravim, šta ćemo ako neko ponudi 5-6 miliona za Rikarda?

Darko

pre 5 godina

Najsmesnije su mi price kako eto Zvezda namesta a Partizan je preposten, alo bre rodjaci, pa taj preposteni Partizan je sezone 2008/09 i 2009/10 zavrsio ubedljivo prvi, sa 2 (slovima dva) poraza u oba prvenstva i to oba poraza su dosla kada je prvak vec bio resen, a tada nisam slusao onog njihovog ''zagovornika pravde'' Pantica da prica da je Partizanu zabranjeno da izgubi, a podsetimo se samo da je taj Partizan tada ispao u Evropi u drugom pretkolu od Kiparskog Apoela a pre toga u ligi Evrope osvojio 0 (slovima nula) bodova u grupi, posle ispadanja od Besiktasa u kvalifikacijama za LS. Tako da nemojmo o namestanju jer se ne zna ko vise koristi privilegije i veze i vezice.

Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Razocaran u sve, zasto preskacesvaznije detalje? Istraziti od koje se to misteriozne bolesti razboli u jednom danu ceo prvi tim Hajduka iz Kule pa protiv Partizana igraju sa juniorskim sastavom? Kakva se to tragedija desila Pazaru pa na JNA dolaze sa 9 igraca? Koliko je to "fer" liga kad jednom klubu u upravnom odboru sede predsednici klubova pola lige? Ima toga, ima...

Gile

pre 5 godina

@Stilcovana katalbocna...Moze, naravno da moze, i treba da bude sve istrazeno, kao i vase titule osvojene po "Obilic" sistemu u zadnjih 20 godina, sve do jedne.

Brane

pre 5 godina

54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39) # Link komentara
Misliš kako je Partizan kiksao sezone 16/17?

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Партизан је прошле године одиграо неколико утакмица из 2 у 1, неке чак и за редом...

Amin CZ

pre 5 godina

Kad je ono Partizan kao igrao pošteno i koli jo su bili dobri videlo se kad su igrali po grupama utakmice. Tako dobri a nemogu nikoga da pobede. Pogotovu u LŠ.
Zvezda prvi put u ovom formatu LŠ i odma pobeda i to u kakvoj grupi, sa alama i nikad skupljim timovima.
Po tome se vidi ko igra pošteno i čiji rezultat imaju vrednost, težinu
To je snaga to je ZVEZDA!!

realista

pre 5 godina

Pa naravno da je namestena utakmica. Igrace Proletera kazniti sa dozivotnom zabranom igranja fudbala jer su dobili dobre pare na poluvremenu. Covek namerno skace na igraca i pravi penal. Drugi gol je jos gori. Onaj lik trci 30% “sprinta” nazad, a onaj drugi lobuje svog golmana. Ovo namestanje je postalo rak rana naseg fudbala. Obe ekipe kazniti drasticno.

Ovo nema ni u Africi

pre 5 godina

Ovo je bruka i sramota,Uefa neka stavi KATANAC na nasu super ligu! ps Partizanu skidam kapu sto nije u ovom mulju,bravo crno beli,nije sve u titulama,vreme ce sve pokazati

Tranzicija

pre 5 godina

Previse izrecenih neistina danas. Prica o odlasku Lalatovica,o preokretu Radnickog u proslom kolu a bilo je 2:0,o tome da Grbic nije putovao u N.Sad,a on igrao u drugom poluvremenu. Gde ste postenjacine bili kada su veciti stelovali? Boli vas Radnicki,a?

jaa

pre 5 godina

Kad bi samo znali kako je Dinamo Vr usao u prvu ligu, i to samo da bi zvezda imala sest sigurnih bodova, krstili bi se i rukama i nogama.
(Duh, 13. novembar 2018 22:36)
Mozak jednog grobara je stvarno zamrsena stvar. Tim koji pobedi Liverpool u Ligi sampiona mora da namesta utakmice protiv Dinama iz Vranja??? Proslo je vreme Hajduka iz Kule i "postenih" titula, kada su predsednici 5 ili 6 timova iz Tole super lige bili u upravnom odboru Partizana...

jaa

pre 5 godina

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)
Drzi se ti mode, Cece, turskih serija, ogovaranja uz kafu, sta vec. Naravno da CZV nema poraz. Ekipa koja savlada Liverpool normalno da nema takmaca u domacoj siromasnoj ligi. A uz to, Mancester Siti, Liverpool i Celzi u Engleskoj jos nisu izgubili, PSG u Francuskoj...ali dobro, sledbenici Zeljka Pantica,Vucelica, Vuletica, Vujosevic su odavno izgubili dodir sa realnoscu i uronili u ogromnu kolicinu mrznje lrema Zvezdi.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba ispitati mnogo utakmica Partizana, tu je problem naseg fudbala.
(ja, 13. novembar 2018 22:54)

Da li u tih mnogo utakmica da ubrojimo i 158. veciti derbi kad je Partizan vodio sve do onog neregularnog gola Boacija? Ja prihvatam tvoj predlog.

Jumko

pre 5 godina

Pitam strucnjake zasto Zvezda makar jednu utakmicu namerno ne izgubi pa da skine sa ledja price da oni ne mogu da izgube utakmicu!? Valjda bi, ako malo razmislite, tako skinula sumnju da namesta... Ovom dominacijom, sto vidimo i po rezultatima u Ls, samo dokazuju da igraju posteno i bez kompromisa! Zasto tim koji pobedi Liverpul i igra nereseno sa Napolijem ne moze da ne izgubi od smesnih ekipa koje su u nasoj ligi!?

Dr. Brele

pre 5 godina

OFK-ZVEZDA 2:6 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

sou program

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE! 
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 


3.000 za gospodina
(Dzhoni, 13. novembar 2018 22:54)

OFK-CZV nista a?

Razočaran u sve

pre 5 godina

Polako zemljaci... Prvo istražiti navode iz Mateusove knjige, pa izjave Asprogenisa, Boje, Brane Ilića pa bivšeg člana uprave FKP ... Pa finale kupa ma JNA, FKP Vojvodina... Tek nakon toga i ostalo... Pa ne može baš od danas, a ono od juče ne važi...

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz
(Velja, 13. novembar 2018 22:21)

Moже, али онда нека се истражи и она у којој су тренери противничких екипа против Црвене Звезде играли са другим екипама и након утакмица јој честитаи титулу 10 кола за редом. Разлика у том моменту била је четири бода на табели. За оне кој се не сећају, тренер је тад био Славиша Стојановић. О ОФК- у и Војводини неком другом приликом.

Šarlatan

pre 5 godina

Gospodin Nenad Lalatović! Iskreno , nisam ga do ovog trenutka cenio kao čoveka , ali ovim gestom se definitivno potvrđuju kuloarske priče da ne želi da učestvuje u ovakivm utakmicama. I samo zbog toga mu se javno izvinjavam. Da nam je još 10 ovakvih , doslednih ljudi možda bi i izašli iz ovog blata u kome se trenutno nalazi naš fudbal.

Ivan

pre 5 godina

Nemam nameru nikoga da branim, ali imam jedno zapazanje. Interesantno kako svi samo pominju Radnicki, a sve ovo su uradili iskljucivo igraci Proletera. Nije samo u pitanju igrac koji je dao autogol, nego i drugi igrac koji vrlo ocigledno ne zeli da trci punim sprintom ka napadacu radnickog koji ubacuje loptu sa strane.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Da se ispitaju sve utakmice na kojima Lalatovic nije hteo da vodi ekipu!
(djoka, 13. novembar 2018 22:08)

Ако Лалатовић из сумњивих разлога није водио екипу, заиста чу почети да га поштујем.

Velja

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz

Rokatanski

pre 5 godina

Za kladioničare iz 1 u 2 što je sigurno visoka kvota, a posle snimka očito je i koji je igrač bio u "igri". Ne bih dalje komentarisao ali očekujem neprijatne odluke UEFA. Pozdrav!

jaa

pre 5 godina

PARTIZANE VELIKI SI ! Samo cu to reci...
(Dzontra Volta, 13. novembar 2018 22:10)
veliki je isto koliko je i, recimo, vucic bitan na svetskoj politickoj sceni...samo sebi dajete na vaznosti, a u stvari ste u rangu surdulice...uz duzno postovanje surdulicana.

Muta Gonzales

pre 5 godina

Zar je moguće da nemo sumnja u naše prvenstvo?
Podigli smo fudbal na mnogo viši nivo. Sve se zna unapred, prvak, ko ispada, broj osvojenih bodova, rezultati, najbolji strelac ...

Autolimar

pre 5 godina

Nadam se samo da ce pravi krivci biti kaznjeni,a da ce ovaj mali skinuti ljagu sa sebe jer on nema veze sa ovim.Nek neko ko zna fudbal proba da po ovakvom terenu u trku lobuje golmana iz 1000 pokusaja pa ce videti da je slucajnost u pitanju.Utakmice Radnickog i Proletera su namestene,to nije sporno,naravno u korist Radnickog,a zna se ko tamo vedri i oblaci! E sad,svi oni cute i nevini su,a ovaj mali koje je reprezentativac,do skora omladinsi a od skora i U21, krenuo u profesionalne vode tako sto je resio da namesti utakmicu,zamislite? Ko veruje u ovo,taj ne prati nas fudbal a pogotovo Radnicki iz Nisa i njihove "pobede"!

Fikio

pre 5 godina

Nemam nikakvih dokaza, osim onog Proleterovog autogola, ali ako Lalatovic odbija da vodi ekipu zbog namestanja, to mi daje veru i nadu da jos uvek postoje casni ljudi u Srbiji i njenom fudbalu!

Gordana

pre 5 godina

(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze

Dzhoni

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)


3.000 za gospodina

sah 88

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!

ProkopijeElGrande

pre 5 godina

Mozda Lalat ne vodi namestene utakmice, pa ga zato nije bilo na klupi. A uprava hoce da ga protera jer znaju da ce tim tempom propustiti pola sezone :'(

ProkopijeElGrande

pre 5 godina

Mozda Lalat ne vodi namestene utakmice, pa ga zato nije bilo na klupi. A uprava hoce da ga protera jer znaju da ce tim tempom propustiti pola sezone :'(

Dzhoni

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)


3.000 za gospodina

Fikio

pre 5 godina

Nemam nikakvih dokaza, osim onog Proleterovog autogola, ali ako Lalatovic odbija da vodi ekipu zbog namestanja, to mi daje veru i nadu da jos uvek postoje casni ljudi u Srbiji i njenom fudbalu!

па то је сјајно!

pre 5 godina

Da se ispitaju sve utakmice na kojima Lalatovic nije hteo da vodi ekipu!
(djoka, 13. novembar 2018 22:08)

Ако Лалатовић из сумњивих разлога није водио екипу, заиста чу почети да га поштујем.

Rokatanski

pre 5 godina

Za kladioničare iz 1 u 2 što je sigurno visoka kvota, a posle snimka očito je i koji je igrač bio u "igri". Ne bih dalje komentarisao ali očekujem neprijatne odluke UEFA. Pozdrav!

Razočaran u sve

pre 5 godina

Polako zemljaci... Prvo istražiti navode iz Mateusove knjige, pa izjave Asprogenisa, Boje, Brane Ilića pa bivšeg člana uprave FKP ... Pa finale kupa ma JNA, FKP Vojvodina... Tek nakon toga i ostalo... Pa ne može baš od danas, a ono od juče ne važi...

sou program

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE! 
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 


3.000 za gospodina
(Dzhoni, 13. novembar 2018 22:54)

OFK-CZV nista a?

Muta Gonzales

pre 5 godina

Zar je moguće da nemo sumnja u naše prvenstvo?
Podigli smo fudbal na mnogo viši nivo. Sve se zna unapred, prvak, ko ispada, broj osvojenih bodova, rezultati, najbolji strelac ...

Gordana

pre 5 godina

(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze

jaa

pre 5 godina

PARTIZANE VELIKI SI ! Samo cu to reci...
(Dzontra Volta, 13. novembar 2018 22:10)
veliki je isto koliko je i, recimo, vucic bitan na svetskoj politickoj sceni...samo sebi dajete na vaznosti, a u stvari ste u rangu surdulice...uz duzno postovanje surdulicana.

Ivan

pre 5 godina

Nemam nameru nikoga da branim, ali imam jedno zapazanje. Interesantno kako svi samo pominju Radnicki, a sve ovo su uradili iskljucivo igraci Proletera. Nije samo u pitanju igrac koji je dao autogol, nego i drugi igrac koji vrlo ocigledno ne zeli da trci punim sprintom ka napadacu radnickog koji ubacuje loptu sa strane.

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz
(Velja, 13. novembar 2018 22:21)

Moже, али онда нека се истражи и она у којој су тренери противничких екипа против Црвене Звезде играли са другим екипама и након утакмица јој честитаи титулу 10 кола за редом. Разлика у том моменту била је четири бода на табели. За оне кој се не сећају, тренер је тад био Славиша Стојановић. О ОФК- у и Војводини неком другом приликом.

Dr. Brele

pre 5 godina

OFK-ZVEZDA 2:6 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Šarlatan

pre 5 godina

Gospodin Nenad Lalatović! Iskreno , nisam ga do ovog trenutka cenio kao čoveka , ali ovim gestom se definitivno potvrđuju kuloarske priče da ne želi da učestvuje u ovakivm utakmicama. I samo zbog toga mu se javno izvinjavam. Da nam je još 10 ovakvih , doslednih ljudi možda bi i izašli iz ovog blata u kome se trenutno nalazi naš fudbal.

Velja

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz

sah 88

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!

Jumko

pre 5 godina

Pitam strucnjake zasto Zvezda makar jednu utakmicu namerno ne izgubi pa da skine sa ledja price da oni ne mogu da izgube utakmicu!? Valjda bi, ako malo razmislite, tako skinula sumnju da namesta... Ovom dominacijom, sto vidimo i po rezultatima u Ls, samo dokazuju da igraju posteno i bez kompromisa! Zasto tim koji pobedi Liverpul i igra nereseno sa Napolijem ne moze da ne izgubi od smesnih ekipa koje su u nasoj ligi!?

Autolimar

pre 5 godina

Nadam se samo da ce pravi krivci biti kaznjeni,a da ce ovaj mali skinuti ljagu sa sebe jer on nema veze sa ovim.Nek neko ko zna fudbal proba da po ovakvom terenu u trku lobuje golmana iz 1000 pokusaja pa ce videti da je slucajnost u pitanju.Utakmice Radnickog i Proletera su namestene,to nije sporno,naravno u korist Radnickog,a zna se ko tamo vedri i oblaci! E sad,svi oni cute i nevini su,a ovaj mali koje je reprezentativac,do skora omladinsi a od skora i U21, krenuo u profesionalne vode tako sto je resio da namesti utakmicu,zamislite? Ko veruje u ovo,taj ne prati nas fudbal a pogotovo Radnicki iz Nisa i njihove "pobede"!

Bobele

pre 5 godina

Stvarno smesna utakmica, penal je bio cudan, a znajuci nas mentalitet da se niko nije bunio zbog dosudjenoga penala vec onako nonsarlatno igraci prihvatili kao da je ofsajd. Kod drugog gola Radnickoga onaj sto je pratio onoga koji je nabacio loptu za autogol uopste se nije ni trudio da ga stigne, a ovaj sto je sam sebi zabio onako opet nonsarlatno se okrenuo bez ijednoga znaka emocija krenuo prema centru. Mislim cudno da nemoze biti cudnije.

NoName

pre 5 godina

sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)

Zvezda je kiksnula sa Partizanom. Neće se ponoviti.

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Партизан је прошле године одиграо неколико утакмица из 2 у 1, неке чак и за редом...

Darko

pre 5 godina

Najsmesnije su mi price kako eto Zvezda namesta a Partizan je preposten, alo bre rodjaci, pa taj preposteni Partizan je sezone 2008/09 i 2009/10 zavrsio ubedljivo prvi, sa 2 (slovima dva) poraza u oba prvenstva i to oba poraza su dosla kada je prvak vec bio resen, a tada nisam slusao onog njihovog ''zagovornika pravde'' Pantica da prica da je Partizanu zabranjeno da izgubi, a podsetimo se samo da je taj Partizan tada ispao u Evropi u drugom pretkolu od Kiparskog Apoela a pre toga u ligi Evrope osvojio 0 (slovima nula) bodova u grupi, posle ispadanja od Besiktasa u kvalifikacijama za LS. Tako da nemojmo o namestanju jer se ne zna ko vise koristi privilegije i veze i vezice.

Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

Tranzicija

pre 5 godina

Previse izrecenih neistina danas. Prica o odlasku Lalatovica,o preokretu Radnickog u proslom kolu a bilo je 2:0,o tome da Grbic nije putovao u N.Sad,a on igrao u drugom poluvremenu. Gde ste postenjacine bili kada su veciti stelovali? Boli vas Radnicki,a?

realista

pre 5 godina

Pa naravno da je namestena utakmica. Igrace Proletera kazniti sa dozivotnom zabranom igranja fudbala jer su dobili dobre pare na poluvremenu. Covek namerno skace na igraca i pravi penal. Drugi gol je jos gori. Onaj lik trci 30% “sprinta” nazad, a onaj drugi lobuje svog golmana. Ovo namestanje je postalo rak rana naseg fudbala. Obe ekipe kazniti drasticno.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba ispitati mnogo utakmica Partizana, tu je problem naseg fudbala.
(ja, 13. novembar 2018 22:54)

Da li u tih mnogo utakmica da ubrojimo i 158. veciti derbi kad je Partizan vodio sve do onog neregularnog gola Boacija? Ja prihvatam tvoj predlog.

jaa

pre 5 godina

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)
Drzi se ti mode, Cece, turskih serija, ogovaranja uz kafu, sta vec. Naravno da CZV nema poraz. Ekipa koja savlada Liverpool normalno da nema takmaca u domacoj siromasnoj ligi. A uz to, Mancester Siti, Liverpool i Celzi u Engleskoj jos nisu izgubili, PSG u Francuskoj...ali dobro, sledbenici Zeljka Pantica,Vucelica, Vuletica, Vujosevic su odavno izgubili dodir sa realnoscu i uronili u ogromnu kolicinu mrznje lrema Zvezdi.

Ovo nema ni u Africi

pre 5 godina

Ovo je bruka i sramota,Uefa neka stavi KATANAC na nasu super ligu! ps Partizanu skidam kapu sto nije u ovom mulju,bravo crno beli,nije sve u titulama,vreme ce sve pokazati

NoName

pre 5 godina

Ne postoji nikakva istraga UEFA o ovoj utakmici. Ovo je još jedan spin druga Vučele i FSS, još jedan pokušaj da spase fotelje i svoje čedo koje se raspada poguraju. I da ne zaboravim, šta ćemo ako neko ponudi 5-6 miliona za Rikarda?

jaa

pre 5 godina

Kad bi samo znali kako je Dinamo Vr usao u prvu ligu, i to samo da bi zvezda imala sest sigurnih bodova, krstili bi se i rukama i nogama.
(Duh, 13. novembar 2018 22:36)
Mozak jednog grobara je stvarno zamrsena stvar. Tim koji pobedi Liverpool u Ligi sampiona mora da namesta utakmice protiv Dinama iz Vranja??? Proslo je vreme Hajduka iz Kule i "postenih" titula, kada su predsednici 5 ili 6 timova iz Tole super lige bili u upravnom odboru Partizana...

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Razocaran u sve, zasto preskacesvaznije detalje? Istraziti od koje se to misteriozne bolesti razboli u jednom danu ceo prvi tim Hajduka iz Kule pa protiv Partizana igraju sa juniorskim sastavom? Kakva se to tragedija desila Pazaru pa na JNA dolaze sa 9 igraca? Koliko je to "fer" liga kad jednom klubu u upravnom odboru sede predsednici klubova pola lige? Ima toga, ima...

Brane

pre 5 godina

54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39) # Link komentara
Misliš kako je Partizan kiksao sezone 16/17?

Amin CZ

pre 5 godina

Kad je ono Partizan kao igrao pošteno i koli jo su bili dobri videlo se kad su igrali po grupama utakmice. Tako dobri a nemogu nikoga da pobede. Pogotovu u LŠ.
Zvezda prvi put u ovom formatu LŠ i odma pobeda i to u kakvoj grupi, sa alama i nikad skupljim timovima.
Po tome se vidi ko igra pošteno i čiji rezultat imaju vrednost, težinu
To je snaga to je ZVEZDA!!

Gile

pre 5 godina

@Stilcovana katalbocna...Moze, naravno da moze, i treba da bude sve istrazeno, kao i vase titule osvojene po "Obilic" sistemu u zadnjih 20 godina, sve do jedne.

Grr

pre 5 godina

Sad je jasno da je prijavu i za ovu utakmicu, a i za PSG-CZ podneo ,,profesor" iz FKP. Ljubomira u zavist je čudo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BL Komunista, 14. novembar 2018 11:05)

A šta ćemo za gol sa atletske staze u derbiju, pa ovaj u poslednjem. Što tu nije bilo prijave i istrage, kad je FK Partizan tako moćan i uticajan na UEFA. A to za klađenje polako, da se završi takmičenje po grupama. Do tada veruj doktoru da nema dokaza.

Neposredni akter

pre 5 godina

Golman je legenda, pogodi stranu kod penala ali ne ispruzi ruke, ozbiljan kriminal. Nis je verovatno trenutno najveće zlo u srpskom fudbalu, uz klub sa sajmista

Dare

pre 5 godina

Ovo je vec orkestrirana kampanja koju neko placa. Radnickom ove godine ne trebaju sudije, ima prejak tim za nasu ligu i opasno je pomutio kombinacije klubova koji godinama izlaze u evropu. Fina je tu kinta u pitanju, a sad se nasli seljaci iz Nisa da ruse kombinacije.
Pazite, imate visedecenijske smesne utakmice Partizana i Zvezde, razne sklanjalice i ocigledne greske sudije u korist istih i nikom nista, a sada odjednom se upire prstom u Radnicki kao jedinog remetilackog faktora u srpskom fudbalu. Providno, zar ne?

sah 88

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!

Velja

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz

Jumko

pre 5 godina

Pitam strucnjake zasto Zvezda makar jednu utakmicu namerno ne izgubi pa da skine sa ledja price da oni ne mogu da izgube utakmicu!? Valjda bi, ako malo razmislite, tako skinula sumnju da namesta... Ovom dominacijom, sto vidimo i po rezultatima u Ls, samo dokazuju da igraju posteno i bez kompromisa! Zasto tim koji pobedi Liverpul i igra nereseno sa Napolijem ne moze da ne izgubi od smesnih ekipa koje su u nasoj ligi!?

jaa

pre 5 godina

PARTIZANE VELIKI SI ! Samo cu to reci...
(Dzontra Volta, 13. novembar 2018 22:10)
veliki je isto koliko je i, recimo, vucic bitan na svetskoj politickoj sceni...samo sebi dajete na vaznosti, a u stvari ste u rangu surdulice...uz duzno postovanje surdulicana.

Razočaran u sve

pre 5 godina

Polako zemljaci... Prvo istražiti navode iz Mateusove knjige, pa izjave Asprogenisa, Boje, Brane Ilića pa bivšeg člana uprave FKP ... Pa finale kupa ma JNA, FKP Vojvodina... Tek nakon toga i ostalo... Pa ne može baš od danas, a ono od juče ne važi...

Gordana

pre 5 godina

(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze

Dr. Brele

pre 5 godina

OFK-ZVEZDA 2:6 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Autolimar

pre 5 godina

Nadam se samo da ce pravi krivci biti kaznjeni,a da ce ovaj mali skinuti ljagu sa sebe jer on nema veze sa ovim.Nek neko ko zna fudbal proba da po ovakvom terenu u trku lobuje golmana iz 1000 pokusaja pa ce videti da je slucajnost u pitanju.Utakmice Radnickog i Proletera su namestene,to nije sporno,naravno u korist Radnickog,a zna se ko tamo vedri i oblaci! E sad,svi oni cute i nevini su,a ovaj mali koje je reprezentativac,do skora omladinsi a od skora i U21, krenuo u profesionalne vode tako sto je resio da namesti utakmicu,zamislite? Ko veruje u ovo,taj ne prati nas fudbal a pogotovo Radnicki iz Nisa i njihove "pobede"!

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Neka se istraže i dve utakmice kad je Partizan poslednji put bio šampion, čini mi se Vojvodina i Novi pazar. Oba trenera su veče pred utakmicu dala otkaz
(Velja, 13. novembar 2018 22:21)

Moже, али онда нека се истражи и она у којој су тренери противничких екипа против Црвене Звезде играли са другим екипама и након утакмица јој честитаи титулу 10 кола за редом. Разлика у том моменту била је четири бода на табели. За оне кој се не сећају, тренер је тад био Славиша Стојановић. О ОФК- у и Војводини неком другом приликом.

Dzhoni

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE!
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54)


3.000 za gospodina

sou program

pre 5 godina

Stvarno je ova naša liga smešna sa nameštanjem?! Zato volim što sam Zvezdaš, što mi jedini igramo pošteno. Mi i da hoćemo da namestimo nemamo potrebe pošto imamo ubedljivo najjači tim. Naša Zvezda je jača od tima cele lige tri puta, a plaćeni od pošteno zarađenih para. Terza naučio lekciju i napravio timčinu, plus za porez uplatio preko 25 miliona €! ČINJENICE! 
(sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 


3.000 za gospodina
(Dzhoni, 13. novembar 2018 22:54)

OFK-CZV nista a?

Fikio

pre 5 godina

Nemam nikakvih dokaza, osim onog Proleterovog autogola, ali ako Lalatovic odbija da vodi ekipu zbog namestanja, to mi daje veru i nadu da jos uvek postoje casni ljudi u Srbiji i njenom fudbalu!

Šarlatan

pre 5 godina

Gospodin Nenad Lalatović! Iskreno , nisam ga do ovog trenutka cenio kao čoveka , ali ovim gestom se definitivno potvrđuju kuloarske priče da ne želi da učestvuje u ovakivm utakmicama. I samo zbog toga mu se javno izvinjavam. Da nam je još 10 ovakvih , doslednih ljudi možda bi i izašli iz ovog blata u kome se trenutno nalazi naš fudbal.

ProkopijeElGrande

pre 5 godina

Mozda Lalat ne vodi namestene utakmice, pa ga zato nije bilo na klupi. A uprava hoce da ga protera jer znaju da ce tim tempom propustiti pola sezone :'(

Darko

pre 5 godina

Najsmesnije su mi price kako eto Zvezda namesta a Partizan je preposten, alo bre rodjaci, pa taj preposteni Partizan je sezone 2008/09 i 2009/10 zavrsio ubedljivo prvi, sa 2 (slovima dva) poraza u oba prvenstva i to oba poraza su dosla kada je prvak vec bio resen, a tada nisam slusao onog njihovog ''zagovornika pravde'' Pantica da prica da je Partizanu zabranjeno da izgubi, a podsetimo se samo da je taj Partizan tada ispao u Evropi u drugom pretkolu od Kiparskog Apoela a pre toga u ligi Evrope osvojio 0 (slovima nula) bodova u grupi, posle ispadanja od Besiktasa u kvalifikacijama za LS. Tako da nemojmo o namestanju jer se ne zna ko vise koristi privilegije i veze i vezice.

Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

па то је сјајно!

pre 5 godina

Da se ispitaju sve utakmice na kojima Lalatovic nije hteo da vodi ekipu!
(djoka, 13. novembar 2018 22:08)

Ако Лалатовић из сумњивих разлога није водио екипу, заиста чу почети да га поштујем.

Ivan

pre 5 godina

Nemam nameru nikoga da branim, ali imam jedno zapazanje. Interesantno kako svi samo pominju Radnicki, a sve ovo su uradili iskljucivo igraci Proletera. Nije samo u pitanju igrac koji je dao autogol, nego i drugi igrac koji vrlo ocigledno ne zeli da trci punim sprintom ka napadacu radnickog koji ubacuje loptu sa strane.

NoName

pre 5 godina

Ne postoji nikakva istraga UEFA o ovoj utakmici. Ovo je još jedan spin druga Vučele i FSS, još jedan pokušaj da spase fotelje i svoje čedo koje se raspada poguraju. I da ne zaboravim, šta ćemo ako neko ponudi 5-6 miliona za Rikarda?

Muta Gonzales

pre 5 godina

Zar je moguće da nemo sumnja u naše prvenstvo?
Podigli smo fudbal na mnogo viši nivo. Sve se zna unapred, prvak, ko ispada, broj osvojenih bodova, rezultati, najbolji strelac ...

NoName

pre 5 godina

sah 88, 13. novembar 2018 21:54) 

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)

Zvezda je kiksnula sa Partizanom. Neće se ponoviti.

Rokatanski

pre 5 godina

Za kladioničare iz 1 u 2 što je sigurno visoka kvota, a posle snimka očito je i koji je igrač bio u "igri". Ne bih dalje komentarisao ali očekujem neprijatne odluke UEFA. Pozdrav!

jaa

pre 5 godina

Kad bi samo znali kako je Dinamo Vr usao u prvu ligu, i to samo da bi zvezda imala sest sigurnih bodova, krstili bi se i rukama i nogama.
(Duh, 13. novembar 2018 22:36)
Mozak jednog grobara je stvarno zamrsena stvar. Tim koji pobedi Liverpool u Ligi sampiona mora da namesta utakmice protiv Dinama iz Vranja??? Proslo je vreme Hajduka iz Kule i "postenih" titula, kada su predsednici 5 ili 6 timova iz Tole super lige bili u upravnom odboru Partizana...

jaa

pre 5 godina

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39)
Drzi se ti mode, Cece, turskih serija, ogovaranja uz kafu, sta vec. Naravno da CZV nema poraz. Ekipa koja savlada Liverpool normalno da nema takmaca u domacoj siromasnoj ligi. A uz to, Mancester Siti, Liverpool i Celzi u Engleskoj jos nisu izgubili, PSG u Francuskoj...ali dobro, sledbenici Zeljka Pantica,Vucelica, Vuletica, Vujosevic su odavno izgubili dodir sa realnoscu i uronili u ogromnu kolicinu mrznje lrema Zvezdi.

Amin CZ

pre 5 godina

Kad je ono Partizan kao igrao pošteno i koli jo su bili dobri videlo se kad su igrali po grupama utakmice. Tako dobri a nemogu nikoga da pobede. Pogotovu u LŠ.
Zvezda prvi put u ovom formatu LŠ i odma pobeda i to u kakvoj grupi, sa alama i nikad skupljim timovima.
Po tome se vidi ko igra pošteno i čiji rezultat imaju vrednost, težinu
To je snaga to je ZVEZDA!!

Ilija Čvorović

pre 5 godina

Партизан је прошле године одиграо неколико утакмица из 2 у 1, неке чак и за редом...

Ovo nema ni u Africi

pre 5 godina

Ovo je bruka i sramota,Uefa neka stavi KATANAC na nasu super ligu! ps Partizanu skidam kapu sto nije u ovom mulju,bravo crno beli,nije sve u titulama,vreme ce sve pokazati

Brane

pre 5 godina

54)

Zvezda jedina poštena a ona ime sve pobede. Vic decenije ma milenijuma. Drugar čak i vanzemljaci izgube po koju. Ma koliko ti jak sastav imao moraš bar jednom kiksnuti. To su ti drugar činenice sve ostalo što pišeš su ne buloze
(Gordana, 13. novembar 2018 22:39) # Link komentara
Misliš kako je Partizan kiksao sezone 16/17?

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Razocaran u sve, zasto preskacesvaznije detalje? Istraziti od koje se to misteriozne bolesti razboli u jednom danu ceo prvi tim Hajduka iz Kule pa protiv Partizana igraju sa juniorskim sastavom? Kakva se to tragedija desila Pazaru pa na JNA dolaze sa 9 igraca? Koliko je to "fer" liga kad jednom klubu u upravnom odboru sede predsednici klubova pola lige? Ima toga, ima...

BODIBOND

pre 5 godina

Treba ispitati mnogo utakmica Partizana, tu je problem naseg fudbala.
(ja, 13. novembar 2018 22:54)

Da li u tih mnogo utakmica da ubrojimo i 158. veciti derbi kad je Partizan vodio sve do onog neregularnog gola Boacija? Ja prihvatam tvoj predlog.

Bobele

pre 5 godina

Stvarno smesna utakmica, penal je bio cudan, a znajuci nas mentalitet da se niko nije bunio zbog dosudjenoga penala vec onako nonsarlatno igraci prihvatili kao da je ofsajd. Kod drugog gola Radnickoga onaj sto je pratio onoga koji je nabacio loptu za autogol uopste se nije ni trudio da ga stigne, a ovaj sto je sam sebi zabio onako opet nonsarlatno se okrenuo bez ijednoga znaka emocija krenuo prema centru. Mislim cudno da nemoze biti cudnije.

Grr

pre 5 godina

Sad je jasno da je prijavu i za ovu utakmicu, a i za PSG-CZ podneo ,,profesor" iz FKP. Ljubomira u zavist je čudo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BL Komunista, 14. novembar 2018 11:05)

A šta ćemo za gol sa atletske staze u derbiju, pa ovaj u poslednjem. Što tu nije bilo prijave i istrage, kad je FK Partizan tako moćan i uticajan na UEFA. A to za klađenje polako, da se završi takmičenje po grupama. Do tada veruj doktoru da nema dokaza.

Neposredni akter

pre 5 godina

Golman je legenda, pogodi stranu kod penala ali ne ispruzi ruke, ozbiljan kriminal. Nis je verovatno trenutno najveće zlo u srpskom fudbalu, uz klub sa sajmista

Tranzicija

pre 5 godina

Previse izrecenih neistina danas. Prica o odlasku Lalatovica,o preokretu Radnickog u proslom kolu a bilo je 2:0,o tome da Grbic nije putovao u N.Sad,a on igrao u drugom poluvremenu. Gde ste postenjacine bili kada su veciti stelovali? Boli vas Radnicki,a?

Gile

pre 5 godina

@Stilcovana katalbocna...Moze, naravno da moze, i treba da bude sve istrazeno, kao i vase titule osvojene po "Obilic" sistemu u zadnjih 20 godina, sve do jedne.

realista

pre 5 godina

Pa naravno da je namestena utakmica. Igrace Proletera kazniti sa dozivotnom zabranom igranja fudbala jer su dobili dobre pare na poluvremenu. Covek namerno skace na igraca i pravi penal. Drugi gol je jos gori. Onaj lik trci 30% “sprinta” nazad, a onaj drugi lobuje svog golmana. Ovo namestanje je postalo rak rana naseg fudbala. Obe ekipe kazniti drasticno.

Dare

pre 5 godina

Ovo je vec orkestrirana kampanja koju neko placa. Radnickom ove godine ne trebaju sudije, ima prejak tim za nasu ligu i opasno je pomutio kombinacije klubova koji godinama izlaze u evropu. Fina je tu kinta u pitanju, a sad se nasli seljaci iz Nisa da ruse kombinacije.
Pazite, imate visedecenijske smesne utakmice Partizana i Zvezde, razne sklanjalice i ocigledne greske sudije u korist istih i nikom nista, a sada odjednom se upire prstom u Radnicki kao jedinog remetilackog faktora u srpskom fudbalu. Providno, zar ne?