Fudbal 42

Ponedeljak, 12.07.2004.

15:50

Biševac konačno Zvezdin

Biševac konaèno Zvezdin IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

ljuba

pre 19 godina

POZDRAV ZA JUZNI FRONT.JEDAN JE BOGDANOVIC LUKA.NAPRED JANG BOYS.CIGANI ZAKLJUCIO SAM DA JE LUKA MNOGO PAMETAN DECKO BEZI IZ ZVEZDE. SVAKA CAST.GDE SU VAM FUDBALERI SEM STANKOVICA SMESNI STE

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ljubo jesi li ti citao ovaj pravilnik za slanje komentara, a da zaboravio sam da ne znas citati. (izvini, znam starijim ljudima-penzionerima je vid oslabljen)

E sto se tice nase zvezde SVAKA CAST! Dovodjenjem igraca MLADIH kao sto su Stancic, Bisevac, pa i igraca kao sto su Popov i Tintor Zvezda moze, nadam se i verujem da ce ispuniti san svih delija ULAZAK U LIGU SAMPIONA!

Rudjin

pre 19 godina

LJUBOOOOOOO !
Pozdravio te KUSTA i pita imas li, kao stari prijatelj, neku kintu da mu das da izvadi predsednika iz cuze.
(pogledati vest "Uhapsen predsednik Fljamurtarija").

Nemanja, Zemun

pre 19 godina

Dzajo najzad pametan potez...
Bisevac je preko Bezanije za samo 6 meseci stigao do Zvezde...to bar dovoljno o njegovom potencijalu govori. Trebace da se uklopi, ne ocekujem ja od ni od njega ni od stancica da pre nekog oktobra-novembra krenu da igraju kako znaju, ali treba im omoguciti da se ukolpe...Samo ne znam sta je sa malim Kovacevicem?
Da li ce ikada zakoraciti opet na teren?
Nadam se da ce i on da se vrati pa da napravimo pakako...na igracima je u Evropi samo da ostave srce na terenu, a mi (navijaci) cemo ih i dalje (kao i do sada) uvek bodriti...
Zvezdo uz malo sreces ugostces Romu, Arsenal, Valensiju....samo malo srece...

Delija Vukovar

pre 19 godina

Ovo je odlicno za nas a i za njega napravio je pametan potez dice nam sada biti kraj joj Grobari gotovi ste vasi veterani vas mogu odvesti samo u drugu ligu.

Ilija

pre 19 godina

Na EP-u u Nemackoj Milan Bisevac me je najvise odusevio. Gledajuci utakmice najvise sam obracao paznju upravo na njega, jer me je odusevio sa njegovom tehnikom i neverovatnom brzinom. Bice za C.Zvezdu jako pojacanje, citao sam da se snalazi najbolje kada igra zadnjeg centralnog ali ja bih ga ipak postavio kao zamenu za povredjenog Marijana Markovica da deluje po desnoj strani zbog njegove brzine i brzog prenosenja igre na polovinu protivnika. Mislim da je tim C.Zvezde jako neiskusan ali je zato jako kvalitetan. Disljenkovic-Markovic,Bisevac,Dudic,Miladinovic,--Jankovic,Stancic,Milovanovic,Perovic--Pantelic i Zigic!

valjevac

pre 19 godina

pusti te molim vas poruku
za cigane za golove nemozemo mi vama da damo golova koliko vi nama ponistavate
i htela je ona u ligu sampiona neide neide

ljuba

pre 19 godina

DECO VI stvarno mislite o ligi sampiona vasa masta smislja svasta NAPRED JANG BOYS.POZDRAVLJA VAS DEDA LEPO SPAVAJTE STO SE LJUTITE TO JE VASA REALNOST.SMESNI STE CAO

Zach Randolph

pre 19 godina

Bravo Zvezdo to hocu da vidim MLADOST a ne da dovodite stare i propale igrace kao "neki"! Jos kad Dzaja ne bi prodavao gde bi nam bio kraj,sve u svemu,ponovo smo jaki i sve osim nove duple krune bi bilo iznenadjenje.Napred Zvezdo...

Pedja-France

pre 19 godina

Odlican potez ! Bisevac je bas super igrac. Bas smo ove godine doveli dobre igrace: Stancic, Popov i Bisevac. Samo Tintor mozda nije bas neki igrac. Fali nam jos jedan odlicni vezni: treba vici sta je sa Maticem iz OFK-a, i sa Franciskovicem iz Vojvodine, i to bi bilo to. Moze i Bakovic iz OFK-a.

Aki

pre 19 godina

Mislim da ce Tintor da bude pravo otkrovenje. Decko je odigrao 4 ekstra sezone za Buducnost BD i mislim da je najzasluzniji za njihov ulazak u prvu ligu. Nekako je Zvezda zaboravila na njega... bas mi je drago da su ga vratili...

Sto se Bisevca tice - sjajno. Sta znaci mlad je? pa pogledajte Runija, Raula Brava i druge mlade igrace koji igraju po evropskim klubovima. Mislim da je vazno da igrac ima herca i ako je dobar (sto Bisevac sigurno jeste) bice sjajan. Vidic nije nista bolji od ostalih samo decko ima OGROMNO srce i zbog toga je postao to sto jeste...

I ja mislim da mu Spartak nije najbolje resenje, ali Rusi pljuju najvise para i skroz mogu da ga razumem stoje tamo otisao. Obezbedio se za ceo zivot. Za Italiju i Spaniju ima vremena, a posto su oni nudili 2-3 puta manje sume nek cekaju.

Pa dok ga nije startovao Celzi i Kezman je pricao kako je Spartak VELIKI klub i hteo tamo da predje...

Para vrti gde burgija nece.

I na kraju - da bi nesto napravio moras da imas pare. Nek Dzaja prodaje igrace u Rusiju kad tamo najbolje placaju, a za koju godinu bicemo sila u evropi (ili ti barem redovni ucesnik LS)... NAPRED ZVEZDO!

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Gagy, jel'to onaj gol Ivice Ilijeva kad ste spasavali glavu pre dve sezone na JNA pri rezultatu 2:1 za Zvezdu, i kad su svi izvestaji bili jednoglasni da je Zvezda bila mnogo bolji tim?

ljuba

pre 19 godina

sta bi vi dali cigani da dovedete nekog penzionera ali nece niko da se vrati kod vas recimo KRUPNIKOVIC KOVACEVIC DJOROVIC RAMBO ali nece niko smesni ste dobro je nemojte plakati bice te treci zao mi je LJUPKA sta je doziveo koga mora da trenira

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ma da, Zvezda igra defanzivno a SUPER STRASNI TIM PENZIONERA IZ HUMSKE 1 je uspeo da postigne cela 3 gola na cetiri pripremne utakmice, i to timovima tipa Borca, Rijeke, Osjeka i koga jos ono bese? Pa vi sa tim timom gde pola ljudi nije odigralo vise od 10 utakmica poslednje dve sezone nema sta da trazite ni u nasoj Ligi a kamoli u Kupu UEFA.
Ipak, vazno je da se pojacavate!

THB

pre 19 godina

Pa Bisevac, naravno. Mislim, odlicno pojacanje, decko je dobar i talentovan igrac, mladi reprezentativac, bice super. Sada, ima jedan mali problem, nije mnogo iskusan, ali nema veze skupice on iskustva za koju godinu, taman da se lepo proda u Sahtjor, Spartak ili Zenit, kad dodje vreme. Bice to Nemanja Vidic junior...

Gledajte gospodo i ucite Dzajicevu strategiju. Djorovic, Zagorcic, Dzodic, ma kakvi? Oni bi potpisali ugovor na godinu dana i otisli bi iduceg leta a Dzaji ni jedan evro u dzep. E, pa ne moze se tako biti filijala Rusima, Ukrajincima i drugim "ambicioznim i superbogatim" klubovima. Nego lepo, sirov talent od 19-20 godina, pa dve godine sticanja iskustva, pa onda provodadzisanje na potezu Moskva-Kiev-Donjeck i eto nam 6 mil. Evra. I tako sve u krug, a Liga Sampiona mozda 2091, na 100 godisnjicu Barija....

Ja

pre 19 godina

Pamtim ga dok je igrao u Bežaniji. Dobar tehničar (za odbrambenog igrača), jak u duelu i skok igri, borben, ima herca. Samo...ovo je više pojačanje za budućnost, jer sa svojih 21 god. Biševac je suviše zelen za Evropu, baš kao i ceo tim Zvezde. Dobro bi nam došao još jedan iskusniji veznjak...

Ilija

pre 19 godina

Konacno jak potez naseg rukovodstva. Ovo se ceni! Dobro nam dosao Milane sa tobom idemo u pohode lige sampiona. Puno ti srece zelim i brzo uklapanje u nasoj C. ZVEZDI!

Nole

pre 19 godina

Momak je vrlo dobar igrac, i verujem da moze da popuni rupe u odbrani,a za vas mogu da kazem da nase ekipe uvek imaju slabu odbranu, tako da je vreme da tu resimo dilemu i popunimo rupe, voleo bih da dodje jos jedan dobar igrac za srednje redove i tu je novi tim,mislim da ce nase eikpe konacno uciniti neke uspehe u evropi, vreme je.

Srbin

pre 19 godina

Ovaj momak je dobar igrac samo ne znam koliko moze odma da pomogne Zvezdi.Veoma mi je drago sto su on i Stancic dovedeni ali to su mladi igraci ,premladi.U svakom slucaju puno srece zelim Zvezdi i mojoj braci Srbima koji navijaju za ovaj najveci klub na Balkanu!

Milis M.

pre 19 godina

Mladi reprezatativac je dokazao da je dobar igrac ali je pitanj dali ima dovoljno vremena da se on uklopi kad se vec vidi da se ni Stancic u potpunosti nije uklopio.Ali ok mozda nas sreca posluzi protiv SWAJCARACA,jes da nam sreca nikad nije bila saveznik ali valjda je vreme i za to.uz bisevca po mom misljenju potrebno je da dovedemo bar jos jednog igraca u veznom redu koi ima dobar pregled igre!!!

toliko i pozdrav svim CIGANIMA KOLIKO NAS IMA ZAJEDNO CEMO U LIGI SAMPIONA.

DELIJE VRACAR

pre 19 godina

Dragi ljubo, pisem ti polako jer znam da sporo čitaš,pa mi shodno tome molim te odgovori na sledeće pitanje:kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu ili ako ti je lakše ko je bio poslednji strelac za Partizan u mečevima sa Zvezdom? I još nešto bi bilo lepo da znate vi navijači Partizana :
sada sam odgledao snimak meča sa turnira u Zenici i potpuno sam siguran da se nećete radovati ne pobedi nego i golu u mečevima sa nama još dugo dugo..toliko.

Srdjan

pre 19 godina

bilo je i vreme nekog da dovedemo ...
u mom slucaju Bisevac ima prednost i nad Djorovicem , mlad je i moze da igra na vise pozicija ...

samo mislim da je to kraj nasih "pojacanja" za ovu sezonu...

pozz

Dzambo.KV.

pre 19 godina

Bisevac konacno Zvezdin.Igre koje je pruzao na evropskom prvenstvu za mlade su pokazale da se radi o velikom potencijalu i siguran sam da ako nastavi sa dobrim igrama da ce vrlo brzo biti i vazan igrac i nase "A" selekcije,ali misljenja sam da je velika greska napravljena sto nije bio od pocetka sa Zvezdom na pripremama da bi se vec i mozda adaptirao i dabi nam bio pojacanje za predstojeci mec sa Swajcarcima,ovako ostaje nada da ce Zvezda proci prvi krug tih kvalifikacija i da ce se konacno dokopati lige sampiona jer mislim da bi nam to bila i prekretnica da nam se fudbal pomeri sa zacelja na kome se nalazi.Mislim da ovom timu bitno nedostaju jos bar po jedan igrac odbrane,sredine i golman ako ode naravno Randjelovic i tek tada bih imao veru u ovaj mladi tim Crvene Zvezde.

Nemanja Krstic

pre 19 godina

Tako treba dovoditi mlade igrace a dokazane a ne kao komsije dovode matorce koji nisu igrali 2 utakmice u prethodnih nekoliko godina a kao su clanovi rome...

Radomir Pavlovic

pre 19 godina

daj boze da zvezda sad ove momke moze da zadrzi jedno pet godina! ja verujem u ovaj mladi tim...dobri su fudbaleri, po meni nije ni strasno da je otiso vidic, moze on da se zameni...bas sa tim bisevcom. YB nesme i nece nam biti pepreka za ulaz u 3. kolo kvalifikacija za ligu sampiona a tamo ce biti tesko. Ubedjen sam da izbacujemo YB i bicu na stadionu!
ps. jos nesto onim ludacima iz humske da kazem: bjekovicu stvarno si glup, ugledaj se malo u gospodina dzajica! NAPRED ZVEZDO!

ljuba

pre 19 godina

cigani vi kupujete samo odbranu gde su vam vezni igraci zao mi je bisevca dobar igrag ali zvezda ce ga upropastitiZNACI IGRATE BUNKER OVE SEZONE TO LICI NA VAS

Nemanja Krstic

pre 19 godina

Tako treba dovoditi mlade igrace a dokazane a ne kao komsije dovode matorce koji nisu igrali 2 utakmice u prethodnih nekoliko godina a kao su clanovi rome...

ljuba

pre 19 godina

cigani vi kupujete samo odbranu gde su vam vezni igraci zao mi je bisevca dobar igrag ali zvezda ce ga upropastitiZNACI IGRATE BUNKER OVE SEZONE TO LICI NA VAS

Dzambo.KV.

pre 19 godina

Bisevac konacno Zvezdin.Igre koje je pruzao na evropskom prvenstvu za mlade su pokazale da se radi o velikom potencijalu i siguran sam da ako nastavi sa dobrim igrama da ce vrlo brzo biti i vazan igrac i nase "A" selekcije,ali misljenja sam da je velika greska napravljena sto nije bio od pocetka sa Zvezdom na pripremama da bi se vec i mozda adaptirao i dabi nam bio pojacanje za predstojeci mec sa Swajcarcima,ovako ostaje nada da ce Zvezda proci prvi krug tih kvalifikacija i da ce se konacno dokopati lige sampiona jer mislim da bi nam to bila i prekretnica da nam se fudbal pomeri sa zacelja na kome se nalazi.Mislim da ovom timu bitno nedostaju jos bar po jedan igrac odbrane,sredine i golman ako ode naravno Randjelovic i tek tada bih imao veru u ovaj mladi tim Crvene Zvezde.

Radomir Pavlovic

pre 19 godina

daj boze da zvezda sad ove momke moze da zadrzi jedno pet godina! ja verujem u ovaj mladi tim...dobri su fudbaleri, po meni nije ni strasno da je otiso vidic, moze on da se zameni...bas sa tim bisevcom. YB nesme i nece nam biti pepreka za ulaz u 3. kolo kvalifikacija za ligu sampiona a tamo ce biti tesko. Ubedjen sam da izbacujemo YB i bicu na stadionu!
ps. jos nesto onim ludacima iz humske da kazem: bjekovicu stvarno si glup, ugledaj se malo u gospodina dzajica! NAPRED ZVEZDO!

Milis M.

pre 19 godina

Mladi reprezatativac je dokazao da je dobar igrac ali je pitanj dali ima dovoljno vremena da se on uklopi kad se vec vidi da se ni Stancic u potpunosti nije uklopio.Ali ok mozda nas sreca posluzi protiv SWAJCARACA,jes da nam sreca nikad nije bila saveznik ali valjda je vreme i za to.uz bisevca po mom misljenju potrebno je da dovedemo bar jos jednog igraca u veznom redu koi ima dobar pregled igre!!!

toliko i pozdrav svim CIGANIMA KOLIKO NAS IMA ZAJEDNO CEMO U LIGI SAMPIONA.

Srdjan

pre 19 godina

bilo je i vreme nekog da dovedemo ...
u mom slucaju Bisevac ima prednost i nad Djorovicem , mlad je i moze da igra na vise pozicija ...

samo mislim da je to kraj nasih "pojacanja" za ovu sezonu...

pozz

DELIJE VRACAR

pre 19 godina

Dragi ljubo, pisem ti polako jer znam da sporo čitaš,pa mi shodno tome molim te odgovori na sledeće pitanje:kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu ili ako ti je lakše ko je bio poslednji strelac za Partizan u mečevima sa Zvezdom? I još nešto bi bilo lepo da znate vi navijači Partizana :
sada sam odgledao snimak meča sa turnira u Zenici i potpuno sam siguran da se nećete radovati ne pobedi nego i golu u mečevima sa nama još dugo dugo..toliko.

Srbin

pre 19 godina

Ovaj momak je dobar igrac samo ne znam koliko moze odma da pomogne Zvezdi.Veoma mi je drago sto su on i Stancic dovedeni ali to su mladi igraci ,premladi.U svakom slucaju puno srece zelim Zvezdi i mojoj braci Srbima koji navijaju za ovaj najveci klub na Balkanu!

Nole

pre 19 godina

Momak je vrlo dobar igrac, i verujem da moze da popuni rupe u odbrani,a za vas mogu da kazem da nase ekipe uvek imaju slabu odbranu, tako da je vreme da tu resimo dilemu i popunimo rupe, voleo bih da dodje jos jedan dobar igrac za srednje redove i tu je novi tim,mislim da ce nase eikpe konacno uciniti neke uspehe u evropi, vreme je.

Ilija

pre 19 godina

Konacno jak potez naseg rukovodstva. Ovo se ceni! Dobro nam dosao Milane sa tobom idemo u pohode lige sampiona. Puno ti srece zelim i brzo uklapanje u nasoj C. ZVEZDI!

Ja

pre 19 godina

Pamtim ga dok je igrao u Bežaniji. Dobar tehničar (za odbrambenog igrača), jak u duelu i skok igri, borben, ima herca. Samo...ovo je više pojačanje za budućnost, jer sa svojih 21 god. Biševac je suviše zelen za Evropu, baš kao i ceo tim Zvezde. Dobro bi nam došao još jedan iskusniji veznjak...

THB

pre 19 godina

Pa Bisevac, naravno. Mislim, odlicno pojacanje, decko je dobar i talentovan igrac, mladi reprezentativac, bice super. Sada, ima jedan mali problem, nije mnogo iskusan, ali nema veze skupice on iskustva za koju godinu, taman da se lepo proda u Sahtjor, Spartak ili Zenit, kad dodje vreme. Bice to Nemanja Vidic junior...

Gledajte gospodo i ucite Dzajicevu strategiju. Djorovic, Zagorcic, Dzodic, ma kakvi? Oni bi potpisali ugovor na godinu dana i otisli bi iduceg leta a Dzaji ni jedan evro u dzep. E, pa ne moze se tako biti filijala Rusima, Ukrajincima i drugim "ambicioznim i superbogatim" klubovima. Nego lepo, sirov talent od 19-20 godina, pa dve godine sticanja iskustva, pa onda provodadzisanje na potezu Moskva-Kiev-Donjeck i eto nam 6 mil. Evra. I tako sve u krug, a Liga Sampiona mozda 2091, na 100 godisnjicu Barija....

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ma da, Zvezda igra defanzivno a SUPER STRASNI TIM PENZIONERA IZ HUMSKE 1 je uspeo da postigne cela 3 gola na cetiri pripremne utakmice, i to timovima tipa Borca, Rijeke, Osjeka i koga jos ono bese? Pa vi sa tim timom gde pola ljudi nije odigralo vise od 10 utakmica poslednje dve sezone nema sta da trazite ni u nasoj Ligi a kamoli u Kupu UEFA.
Ipak, vazno je da se pojacavate!

Pedja-France

pre 19 godina

Odlican potez ! Bisevac je bas super igrac. Bas smo ove godine doveli dobre igrace: Stancic, Popov i Bisevac. Samo Tintor mozda nije bas neki igrac. Fali nam jos jedan odlicni vezni: treba vici sta je sa Maticem iz OFK-a, i sa Franciskovicem iz Vojvodine, i to bi bilo to. Moze i Bakovic iz OFK-a.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Gagy, jel'to onaj gol Ivice Ilijeva kad ste spasavali glavu pre dve sezone na JNA pri rezultatu 2:1 za Zvezdu, i kad su svi izvestaji bili jednoglasni da je Zvezda bila mnogo bolji tim?

ljuba

pre 19 godina

sta bi vi dali cigani da dovedete nekog penzionera ali nece niko da se vrati kod vas recimo KRUPNIKOVIC KOVACEVIC DJOROVIC RAMBO ali nece niko smesni ste dobro je nemojte plakati bice te treci zao mi je LJUPKA sta je doziveo koga mora da trenira

Aki

pre 19 godina

Mislim da ce Tintor da bude pravo otkrovenje. Decko je odigrao 4 ekstra sezone za Buducnost BD i mislim da je najzasluzniji za njihov ulazak u prvu ligu. Nekako je Zvezda zaboravila na njega... bas mi je drago da su ga vratili...

Sto se Bisevca tice - sjajno. Sta znaci mlad je? pa pogledajte Runija, Raula Brava i druge mlade igrace koji igraju po evropskim klubovima. Mislim da je vazno da igrac ima herca i ako je dobar (sto Bisevac sigurno jeste) bice sjajan. Vidic nije nista bolji od ostalih samo decko ima OGROMNO srce i zbog toga je postao to sto jeste...

I ja mislim da mu Spartak nije najbolje resenje, ali Rusi pljuju najvise para i skroz mogu da ga razumem stoje tamo otisao. Obezbedio se za ceo zivot. Za Italiju i Spaniju ima vremena, a posto su oni nudili 2-3 puta manje sume nek cekaju.

Pa dok ga nije startovao Celzi i Kezman je pricao kako je Spartak VELIKI klub i hteo tamo da predje...

Para vrti gde burgija nece.

I na kraju - da bi nesto napravio moras da imas pare. Nek Dzaja prodaje igrace u Rusiju kad tamo najbolje placaju, a za koju godinu bicemo sila u evropi (ili ti barem redovni ucesnik LS)... NAPRED ZVEZDO!

ljuba

pre 19 godina

DECO VI stvarno mislite o ligi sampiona vasa masta smislja svasta NAPRED JANG BOYS.POZDRAVLJA VAS DEDA LEPO SPAVAJTE STO SE LJUTITE TO JE VASA REALNOST.SMESNI STE CAO

Zach Randolph

pre 19 godina

Bravo Zvezdo to hocu da vidim MLADOST a ne da dovodite stare i propale igrace kao "neki"! Jos kad Dzaja ne bi prodavao gde bi nam bio kraj,sve u svemu,ponovo smo jaki i sve osim nove duple krune bi bilo iznenadjenje.Napred Zvezdo...

valjevac

pre 19 godina

pusti te molim vas poruku
za cigane za golove nemozemo mi vama da damo golova koliko vi nama ponistavate
i htela je ona u ligu sampiona neide neide

Ilija

pre 19 godina

Na EP-u u Nemackoj Milan Bisevac me je najvise odusevio. Gledajuci utakmice najvise sam obracao paznju upravo na njega, jer me je odusevio sa njegovom tehnikom i neverovatnom brzinom. Bice za C.Zvezdu jako pojacanje, citao sam da se snalazi najbolje kada igra zadnjeg centralnog ali ja bih ga ipak postavio kao zamenu za povredjenog Marijana Markovica da deluje po desnoj strani zbog njegove brzine i brzog prenosenja igre na polovinu protivnika. Mislim da je tim C.Zvezde jako neiskusan ali je zato jako kvalitetan. Disljenkovic-Markovic,Bisevac,Dudic,Miladinovic,--Jankovic,Stancic,Milovanovic,Perovic--Pantelic i Zigic!

Delija Vukovar

pre 19 godina

Ovo je odlicno za nas a i za njega napravio je pametan potez dice nam sada biti kraj joj Grobari gotovi ste vasi veterani vas mogu odvesti samo u drugu ligu.

Nemanja, Zemun

pre 19 godina

Dzajo najzad pametan potez...
Bisevac je preko Bezanije za samo 6 meseci stigao do Zvezde...to bar dovoljno o njegovom potencijalu govori. Trebace da se uklopi, ne ocekujem ja od ni od njega ni od stancica da pre nekog oktobra-novembra krenu da igraju kako znaju, ali treba im omoguciti da se ukolpe...Samo ne znam sta je sa malim Kovacevicem?
Da li ce ikada zakoraciti opet na teren?
Nadam se da ce i on da se vrati pa da napravimo pakako...na igracima je u Evropi samo da ostave srce na terenu, a mi (navijaci) cemo ih i dalje (kao i do sada) uvek bodriti...
Zvezdo uz malo sreces ugostces Romu, Arsenal, Valensiju....samo malo srece...

Rudjin

pre 19 godina

LJUBOOOOOOO !
Pozdravio te KUSTA i pita imas li, kao stari prijatelj, neku kintu da mu das da izvadi predsednika iz cuze.
(pogledati vest "Uhapsen predsednik Fljamurtarija").

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ljubo jesi li ti citao ovaj pravilnik za slanje komentara, a da zaboravio sam da ne znas citati. (izvini, znam starijim ljudima-penzionerima je vid oslabljen)

E sto se tice nase zvezde SVAKA CAST! Dovodjenjem igraca MLADIH kao sto su Stancic, Bisevac, pa i igraca kao sto su Popov i Tintor Zvezda moze, nadam se i verujem da ce ispuniti san svih delija ULAZAK U LIGU SAMPIONA!

ljuba

pre 19 godina

POZDRAV ZA JUZNI FRONT.JEDAN JE BOGDANOVIC LUKA.NAPRED JANG BOYS.CIGANI ZAKLJUCIO SAM DA JE LUKA MNOGO PAMETAN DECKO BEZI IZ ZVEZDE. SVAKA CAST.GDE SU VAM FUDBALERI SEM STANKOVICA SMESNI STE

Nemanja Krstic

pre 19 godina

Tako treba dovoditi mlade igrace a dokazane a ne kao komsije dovode matorce koji nisu igrali 2 utakmice u prethodnih nekoliko godina a kao su clanovi rome...

ljuba

pre 19 godina

cigani vi kupujete samo odbranu gde su vam vezni igraci zao mi je bisevca dobar igrag ali zvezda ce ga upropastitiZNACI IGRATE BUNKER OVE SEZONE TO LICI NA VAS

Dzambo.KV.

pre 19 godina

Bisevac konacno Zvezdin.Igre koje je pruzao na evropskom prvenstvu za mlade su pokazale da se radi o velikom potencijalu i siguran sam da ako nastavi sa dobrim igrama da ce vrlo brzo biti i vazan igrac i nase "A" selekcije,ali misljenja sam da je velika greska napravljena sto nije bio od pocetka sa Zvezdom na pripremama da bi se vec i mozda adaptirao i dabi nam bio pojacanje za predstojeci mec sa Swajcarcima,ovako ostaje nada da ce Zvezda proci prvi krug tih kvalifikacija i da ce se konacno dokopati lige sampiona jer mislim da bi nam to bila i prekretnica da nam se fudbal pomeri sa zacelja na kome se nalazi.Mislim da ovom timu bitno nedostaju jos bar po jedan igrac odbrane,sredine i golman ako ode naravno Randjelovic i tek tada bih imao veru u ovaj mladi tim Crvene Zvezde.

Radomir Pavlovic

pre 19 godina

daj boze da zvezda sad ove momke moze da zadrzi jedno pet godina! ja verujem u ovaj mladi tim...dobri su fudbaleri, po meni nije ni strasno da je otiso vidic, moze on da se zameni...bas sa tim bisevcom. YB nesme i nece nam biti pepreka za ulaz u 3. kolo kvalifikacija za ligu sampiona a tamo ce biti tesko. Ubedjen sam da izbacujemo YB i bicu na stadionu!
ps. jos nesto onim ludacima iz humske da kazem: bjekovicu stvarno si glup, ugledaj se malo u gospodina dzajica! NAPRED ZVEZDO!

Milis M.

pre 19 godina

Mladi reprezatativac je dokazao da je dobar igrac ali je pitanj dali ima dovoljno vremena da se on uklopi kad se vec vidi da se ni Stancic u potpunosti nije uklopio.Ali ok mozda nas sreca posluzi protiv SWAJCARACA,jes da nam sreca nikad nije bila saveznik ali valjda je vreme i za to.uz bisevca po mom misljenju potrebno je da dovedemo bar jos jednog igraca u veznom redu koi ima dobar pregled igre!!!

toliko i pozdrav svim CIGANIMA KOLIKO NAS IMA ZAJEDNO CEMO U LIGI SAMPIONA.

Srdjan

pre 19 godina

bilo je i vreme nekog da dovedemo ...
u mom slucaju Bisevac ima prednost i nad Djorovicem , mlad je i moze da igra na vise pozicija ...

samo mislim da je to kraj nasih "pojacanja" za ovu sezonu...

pozz

DELIJE VRACAR

pre 19 godina

Dragi ljubo, pisem ti polako jer znam da sporo čitaš,pa mi shodno tome molim te odgovori na sledeće pitanje:kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu ili ako ti je lakše ko je bio poslednji strelac za Partizan u mečevima sa Zvezdom? I još nešto bi bilo lepo da znate vi navijači Partizana :
sada sam odgledao snimak meča sa turnira u Zenici i potpuno sam siguran da se nećete radovati ne pobedi nego i golu u mečevima sa nama još dugo dugo..toliko.

Srbin

pre 19 godina

Ovaj momak je dobar igrac samo ne znam koliko moze odma da pomogne Zvezdi.Veoma mi je drago sto su on i Stancic dovedeni ali to su mladi igraci ,premladi.U svakom slucaju puno srece zelim Zvezdi i mojoj braci Srbima koji navijaju za ovaj najveci klub na Balkanu!

Nole

pre 19 godina

Momak je vrlo dobar igrac, i verujem da moze da popuni rupe u odbrani,a za vas mogu da kazem da nase ekipe uvek imaju slabu odbranu, tako da je vreme da tu resimo dilemu i popunimo rupe, voleo bih da dodje jos jedan dobar igrac za srednje redove i tu je novi tim,mislim da ce nase eikpe konacno uciniti neke uspehe u evropi, vreme je.

Ilija

pre 19 godina

Konacno jak potez naseg rukovodstva. Ovo se ceni! Dobro nam dosao Milane sa tobom idemo u pohode lige sampiona. Puno ti srece zelim i brzo uklapanje u nasoj C. ZVEZDI!

Ja

pre 19 godina

Pamtim ga dok je igrao u Bežaniji. Dobar tehničar (za odbrambenog igrača), jak u duelu i skok igri, borben, ima herca. Samo...ovo je više pojačanje za budućnost, jer sa svojih 21 god. Biševac je suviše zelen za Evropu, baš kao i ceo tim Zvezde. Dobro bi nam došao još jedan iskusniji veznjak...

THB

pre 19 godina

Pa Bisevac, naravno. Mislim, odlicno pojacanje, decko je dobar i talentovan igrac, mladi reprezentativac, bice super. Sada, ima jedan mali problem, nije mnogo iskusan, ali nema veze skupice on iskustva za koju godinu, taman da se lepo proda u Sahtjor, Spartak ili Zenit, kad dodje vreme. Bice to Nemanja Vidic junior...

Gledajte gospodo i ucite Dzajicevu strategiju. Djorovic, Zagorcic, Dzodic, ma kakvi? Oni bi potpisali ugovor na godinu dana i otisli bi iduceg leta a Dzaji ni jedan evro u dzep. E, pa ne moze se tako biti filijala Rusima, Ukrajincima i drugim "ambicioznim i superbogatim" klubovima. Nego lepo, sirov talent od 19-20 godina, pa dve godine sticanja iskustva, pa onda provodadzisanje na potezu Moskva-Kiev-Donjeck i eto nam 6 mil. Evra. I tako sve u krug, a Liga Sampiona mozda 2091, na 100 godisnjicu Barija....

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ma da, Zvezda igra defanzivno a SUPER STRASNI TIM PENZIONERA IZ HUMSKE 1 je uspeo da postigne cela 3 gola na cetiri pripremne utakmice, i to timovima tipa Borca, Rijeke, Osjeka i koga jos ono bese? Pa vi sa tim timom gde pola ljudi nije odigralo vise od 10 utakmica poslednje dve sezone nema sta da trazite ni u nasoj Ligi a kamoli u Kupu UEFA.
Ipak, vazno je da se pojacavate!

Pedja-France

pre 19 godina

Odlican potez ! Bisevac je bas super igrac. Bas smo ove godine doveli dobre igrace: Stancic, Popov i Bisevac. Samo Tintor mozda nije bas neki igrac. Fali nam jos jedan odlicni vezni: treba vici sta je sa Maticem iz OFK-a, i sa Franciskovicem iz Vojvodine, i to bi bilo to. Moze i Bakovic iz OFK-a.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Gagy, jel'to onaj gol Ivice Ilijeva kad ste spasavali glavu pre dve sezone na JNA pri rezultatu 2:1 za Zvezdu, i kad su svi izvestaji bili jednoglasni da je Zvezda bila mnogo bolji tim?

ljuba

pre 19 godina

sta bi vi dali cigani da dovedete nekog penzionera ali nece niko da se vrati kod vas recimo KRUPNIKOVIC KOVACEVIC DJOROVIC RAMBO ali nece niko smesni ste dobro je nemojte plakati bice te treci zao mi je LJUPKA sta je doziveo koga mora da trenira

Aki

pre 19 godina

Mislim da ce Tintor da bude pravo otkrovenje. Decko je odigrao 4 ekstra sezone za Buducnost BD i mislim da je najzasluzniji za njihov ulazak u prvu ligu. Nekako je Zvezda zaboravila na njega... bas mi je drago da su ga vratili...

Sto se Bisevca tice - sjajno. Sta znaci mlad je? pa pogledajte Runija, Raula Brava i druge mlade igrace koji igraju po evropskim klubovima. Mislim da je vazno da igrac ima herca i ako je dobar (sto Bisevac sigurno jeste) bice sjajan. Vidic nije nista bolji od ostalih samo decko ima OGROMNO srce i zbog toga je postao to sto jeste...

I ja mislim da mu Spartak nije najbolje resenje, ali Rusi pljuju najvise para i skroz mogu da ga razumem stoje tamo otisao. Obezbedio se za ceo zivot. Za Italiju i Spaniju ima vremena, a posto su oni nudili 2-3 puta manje sume nek cekaju.

Pa dok ga nije startovao Celzi i Kezman je pricao kako je Spartak VELIKI klub i hteo tamo da predje...

Para vrti gde burgija nece.

I na kraju - da bi nesto napravio moras da imas pare. Nek Dzaja prodaje igrace u Rusiju kad tamo najbolje placaju, a za koju godinu bicemo sila u evropi (ili ti barem redovni ucesnik LS)... NAPRED ZVEZDO!

ljuba

pre 19 godina

DECO VI stvarno mislite o ligi sampiona vasa masta smislja svasta NAPRED JANG BOYS.POZDRAVLJA VAS DEDA LEPO SPAVAJTE STO SE LJUTITE TO JE VASA REALNOST.SMESNI STE CAO

Zach Randolph

pre 19 godina

Bravo Zvezdo to hocu da vidim MLADOST a ne da dovodite stare i propale igrace kao "neki"! Jos kad Dzaja ne bi prodavao gde bi nam bio kraj,sve u svemu,ponovo smo jaki i sve osim nove duple krune bi bilo iznenadjenje.Napred Zvezdo...

valjevac

pre 19 godina

pusti te molim vas poruku
za cigane za golove nemozemo mi vama da damo golova koliko vi nama ponistavate
i htela je ona u ligu sampiona neide neide

Ilija

pre 19 godina

Na EP-u u Nemackoj Milan Bisevac me je najvise odusevio. Gledajuci utakmice najvise sam obracao paznju upravo na njega, jer me je odusevio sa njegovom tehnikom i neverovatnom brzinom. Bice za C.Zvezdu jako pojacanje, citao sam da se snalazi najbolje kada igra zadnjeg centralnog ali ja bih ga ipak postavio kao zamenu za povredjenog Marijana Markovica da deluje po desnoj strani zbog njegove brzine i brzog prenosenja igre na polovinu protivnika. Mislim da je tim C.Zvezde jako neiskusan ali je zato jako kvalitetan. Disljenkovic-Markovic,Bisevac,Dudic,Miladinovic,--Jankovic,Stancic,Milovanovic,Perovic--Pantelic i Zigic!

Delija Vukovar

pre 19 godina

Ovo je odlicno za nas a i za njega napravio je pametan potez dice nam sada biti kraj joj Grobari gotovi ste vasi veterani vas mogu odvesti samo u drugu ligu.

Nemanja, Zemun

pre 19 godina

Dzajo najzad pametan potez...
Bisevac je preko Bezanije za samo 6 meseci stigao do Zvezde...to bar dovoljno o njegovom potencijalu govori. Trebace da se uklopi, ne ocekujem ja od ni od njega ni od stancica da pre nekog oktobra-novembra krenu da igraju kako znaju, ali treba im omoguciti da se ukolpe...Samo ne znam sta je sa malim Kovacevicem?
Da li ce ikada zakoraciti opet na teren?
Nadam se da ce i on da se vrati pa da napravimo pakako...na igracima je u Evropi samo da ostave srce na terenu, a mi (navijaci) cemo ih i dalje (kao i do sada) uvek bodriti...
Zvezdo uz malo sreces ugostces Romu, Arsenal, Valensiju....samo malo srece...

Rudjin

pre 19 godina

LJUBOOOOOOO !
Pozdravio te KUSTA i pita imas li, kao stari prijatelj, neku kintu da mu das da izvadi predsednika iz cuze.
(pogledati vest "Uhapsen predsednik Fljamurtarija").

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ljubo jesi li ti citao ovaj pravilnik za slanje komentara, a da zaboravio sam da ne znas citati. (izvini, znam starijim ljudima-penzionerima je vid oslabljen)

E sto se tice nase zvezde SVAKA CAST! Dovodjenjem igraca MLADIH kao sto su Stancic, Bisevac, pa i igraca kao sto su Popov i Tintor Zvezda moze, nadam se i verujem da ce ispuniti san svih delija ULAZAK U LIGU SAMPIONA!

ljuba

pre 19 godina

POZDRAV ZA JUZNI FRONT.JEDAN JE BOGDANOVIC LUKA.NAPRED JANG BOYS.CIGANI ZAKLJUCIO SAM DA JE LUKA MNOGO PAMETAN DECKO BEZI IZ ZVEZDE. SVAKA CAST.GDE SU VAM FUDBALERI SEM STANKOVICA SMESNI STE