Košarka 80

Subota, 13.10.2018.

23:00

Mega "gazi" – pobeđena Cedevita u Zagrebu!

Ekipa Mega Bemaks napravila je iznenađenje u Zagrebu, pošto je pobedila Cedevitu sa 95:86, u trećem ABA lige.

Mega "gazi" – pobeðena Cedevita u Zagrebu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Звездан

pre 5 godina

Miloje Majstore!!!
Sanjam dan kada ću te videti u našem P A R T I Z A N U.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Moca Novi Sad, 13. oktobar 2018 23:38)

Узалуд сањаш. Милојевић одлазиу НБА, у Хјустон.

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

Ranko

pre 5 godina

Kako ste svi vi koji predvidjate mogucnost da 2 tima iz ABA igra evroligu zakljucili da bi u slucaju da Zvezda bude prva i osvoji evrokup , finalista ABA dobio mesto u EL.Da li je veca mogucnost da u tom slucaju finalista EC dobije mesto ?

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo jedan patriotski komentar...Poraz Cedevite najvise odgovara Partizanu...Sa pobedom u Moraci Zvezda je vec sad overila poziciju 1 ne samo zbog te pobede realno ima najjaci tim koji ima velike ambicije i u EC...Polufinale bi trebalo biti sigurno,ulaskom u finale overava EL i bez osvajanja tog takmicenja...Sto se ABA lige tice Partizanu kao nikad u zadnjih 5 godina se pruza mogucnost ulaska u EL upravo zbog tog podatka...Ovaj rezultat mu ide na ruku i ostaje mu borba protiv Buducnosti za poziciju 2 koja bi mu donela velike izglede za prolazak u finale...no da bi to bila realna opcija timu su neophodna 2 pojacanja i ukoliko to ne prepoznaju sad celnici tog kluba treba da batale kosarku...s tim sto ne sumnjam da ce mu i Zvezda sa jednim porazom u ABA ligi pomoci.

shone

pre 5 godina

Kako je lepo videti vrh tabele. Cetiri Srpska kluba, jos kad bi izdrzali.:-)
(ajkulica, 14. oktobar 2018 02:12)
Kad su srpski klubovi ušli u ABA polufinala su uglavnom izgledala tako. Cetiri srpska kluba ( Partizan, Zvezda, FMP, Hemofarm). Sad smo kao srecni sto se na pocetku sezone nalaze na prva cetiri mesta!

ja

pre 5 godina

Šteta što naš timovi u ABA2 igraju kilavo ove sezone, inače bismo, već za par sezona imali srpsku ABA ligu... Eventualno bi je igrali još Budućnost, Cedevita i Krka...

Onokao..

pre 5 godina

Covek shvati da je mator kad se seca kakvi su igraci bili roditelji danasnjih kosarkasa. Lazic, Doncic, Miskovic, Pecarski, Lukovic, evo sada i Carapic. Jos da vidim u prvoj ligi Sucevica i Lisicu juniore i ko da sam opet u pubertetu.

Rade

pre 5 godina

Uf kako je lepo videti, četiri srpska kluba na prve četiri pozicije. Nadam se da i moj Partizan danas pobedi, pozdrav od Grobara za sve navijaće naših klubova i da pokažemo ponovo dominaciju u ABA ligi.

Objektivno

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)

Da završi prva? Pomoću kojih trikova kad još nije igrala sa Zvezdom a to su već dva očekivana i planirana poraza,kao i protiv Budućnosti.Oni sa ova dva kiksa protiv partizana i Mege,teško da će biti i četvrti na kraju sezone.

Pera

pre 5 godina

Sutra ako ne bude iznenadjenja eto prve 4 ekip u Aba ligi nase, kao sto je i bilo svojevremeno, kao sto i treba da bude. Ovo nije osvrt na to Zvezda-Partizan, ne gledam na to ni malo navijacki, ali cinjenice su da poslednjih nekoliko sezona klupska kosarka nam je u drasticnom opadanju, otkada je Covic preuzeo Zvezdu, pod klupskom kosarkom mislim na generalno sve timove, ne samo jedan. Do pomenute godine imali smo jedan tim sigurno u Evroligi, povremeno, tri puta u 2000-tim i dva, i jos barem 2 u ostalim Evro takmicenjima koji su bili sasvim solidni u njima. Onda konstantan pad, pa smo pre tri sezone imali Zvezdu u Evroligi, Partizan u Fibinoj ligi i tacka, drugih timova nema, prosle slicno, ove nijedan u Evroligi i dva samo u Evrokupu, krajnje lose i pogubno po mlade igrace, a bez razvoja mladih igraca iz ostalih klubova nema ni odrzivo jake Zvezde i Partizana, jer konstatno dovodjenje par skupih stranaca radi rezultata, a nedostatak talenta da popuni rupe, kasnije donese i zaradu, nije nacin da ovi klubovi napokon stanu na noge i sjasu sa drzavnog sponzorstva, a pritom imaju i rezultate. Nadam se da ce ove godine biti malo drugacije, pa sledece opet 4 tima u Evropi barem.

lukas joca

pre 5 godina

Stvarno mi nije jasno, cedevita da 6 milki. za ekipu, kako neko ne tazumje da mora biti trener iz srpske trenerske skole i plejmejker srbin, covica (igraca) ne cjenim puno, .ali bi pn bio njima kralj

ja

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!
(Aleksej, 13. oktobar 2018 23:07)

Nemoj da si iskompleksiran, treba svi da navijamo za srpski plej-of, jer kakav bi tek to bio udarac za sve komšije. A svaki tim ima i dobre i lošije partije to i vrapci na grani znaju, tako da ne možeš da uporediš Cedevitu protiv Partizana i Cedevitu protiv Mege, baš kao ni Zvezdu protiv Cibone i Zvezdu protiv Budućnosti.

Dare

pre 5 godina

Auu ljudi, Cedevita i Buducnost ulozili ogroman novac, Cedevita ima cak 2 tima dobra, i opet su ocajni i jedni i drugi, Zvezda ih pregazila, Buducnost cak 2 puta.Cedevita 2 poraza kod kuce vec. Tesko da ce ovakvom igrom u Play off

Aleksej

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)Vec je izgubila tu sansu!

Vuk

pre 5 godina

Како је лепо видети 4 екипе из Србије на врху табеле!!! Па макар она била и привремена (некомплетно коло). Поздрав свим љубитељима кошарке.

koky

pre 5 godina

Prva 4 mesta timovi iz Srbije.
Hvala Nebojši što je spasio region, a uništio našu ligu i odrekao se direktnog prolaza u EL za Srbiju. Region mu se zahvalio u Podgorici.

Spale

pre 5 godina

Samo nemojte objavljivati da Mega ima 7 stranaca, jer će grobari poceti da ih mrze i da ih napadaju kako ne brinu o srpskoj kosarci.

zzz

pre 5 godina

Cedevita nikada skuplja, a opet i nikad losija. Kod nas cini mi se da je generalno problem u regionu kada se nagomila stranaca, jer oni onda samo pokusavaju da napumpaju statistiku, i to u EK i EL, a u ABA samo otaljavaju posao. Mega pokazala da su sistem, timdka igra i pozrtvovanje daleko vazniji od imena i budzeta. Svaka cast momcima i treneru Milojevicu, bilo bi lepo videti 3 nase ekipe u polufinalu.

we are the champions

pre 5 godina

To je fenomenalno.Svaka čast.Veliki uspeh za srpsku košarku.Steta sto je FMP izgubio.Nadam se sutra da će i Partizan pobediti.’Oce li Cedevita dobiti vajld kartu ako bude zadnja ove sezone u ABA ligi,jahahhahahaha

Kokuz

pre 5 godina

Aba liga je nikad slabija a ne nikad jača. Cedevita je očajna, žali bože uloženih para unazad 5-6 god a ništa nisu uradili, Mornar ništa posebno. Budućnost liči na Cedevitu sa anemičnim strancima i Džikićem prosečnim Aba trenerom kojeg je jedna totalna neznalica Alimpije Mirić napravio u "evroligaškog trenera". Jedina ekipa u Aba ligi koja liči na nešto je Zvezda u koju vidim kao šampiona, a najbolji pokazatelj koliko je Aba liga loša je to što je Partizan koji je malo jači nego prošle sezone druga najbolja ekipa u ligi posle Zvezde.

Ivan

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi partizaiju. Taman se ponadali da je njihova pobeda protiv Cedevite ostvarena zbog njihovog kvaliteta, a ne zbog lose Cedevite.

Smogovci

pre 5 godina

Posle SuperKupa sam stidljivo najavio Večite kao veće favorite a Alonsu otkaz za Srećns Vam ova Godina Nova.
Džiletant će opsatiti zbog zasluga a to je plus teoriji.
Biće fenomenalno finale, imam želju za 1/2 Zvezda Bud i Par Cedevita čisto da ne bude iznenađenja. Ako uopšte PG i ZG stignu u playoff

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo Mega, bilo je lepo gledati ih. Momci su doslovno ginuli za svaku loptu, i imali su vodstvo 34 minute! Svaka čast momci!! Pozz od Zvezdaša

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Mogli bi se iskopirati komentari nakon pojačavanja Cedevite, pa još hvalospevi Situ Alonsu ej. Sad odjednom svi progledali. Cedevitin raspad je bio nešto najočiglednije. Kamion precenjenih stranaca koji nigde nisu bili nosioci, prelepa plata, život u Zg blizu zapadnih metropola, navijača niđe, pritisak nula. Ne postoji bolji posao u sportu nego potpisati ugovor sa Cedevitom. Raj na zemlji. Al' neće to još dugo.

jer sam mnogo pametan

pre 5 godina

kako igra Mega, strava. trče, gaze, ne staju.

ove godine u F4 Zvezda, Partizan, Mega, a Budućnost, Olimpija ili Cedevita taj četvrti.

Aleksej

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!

DovlAa

pre 5 godina

Nase ekipe gaze za sad sto je za svaku pohvalu, Zvezda dominantna, Fmp iscupao pobjedu poslije dobijene utakmice, sutra Partizan ako dobije odlican skor i najbolji start za nase ekipe od oanivanja ABA lige. Cedevita ekipa bez glave i repa, Sito Alonso ne zna gdje udara, odbrana ne postoji, trese mu se klupa vec a mislim da ni Dzile nije siguran u slucaju da veze 2 poraza. Bitaze odlican igrac a tek 18 god.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Mogli bi se iskopirati komentari nakon pojačavanja Cedevite, pa još hvalospevi Situ Alonsu ej. Sad odjednom svi progledali. Cedevitin raspad je bio nešto najočiglednije. Kamion precenjenih stranaca koji nigde nisu bili nosioci, prelepa plata, život u Zg blizu zapadnih metropola, navijača niđe, pritisak nula. Ne postoji bolji posao u sportu nego potpisati ugovor sa Cedevitom. Raj na zemlji. Al' neće to još dugo.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo Mega, bilo je lepo gledati ih. Momci su doslovno ginuli za svaku loptu, i imali su vodstvo 34 minute! Svaka čast momci!! Pozz od Zvezdaša

Aleksej

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!

DovlAa

pre 5 godina

Nase ekipe gaze za sad sto je za svaku pohvalu, Zvezda dominantna, Fmp iscupao pobjedu poslije dobijene utakmice, sutra Partizan ako dobije odlican skor i najbolji start za nase ekipe od oanivanja ABA lige. Cedevita ekipa bez glave i repa, Sito Alonso ne zna gdje udara, odbrana ne postoji, trese mu se klupa vec a mislim da ni Dzile nije siguran u slucaju da veze 2 poraza. Bitaze odlican igrac a tek 18 god.

Ivan

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi partizaiju. Taman se ponadali da je njihova pobeda protiv Cedevite ostvarena zbog njihovog kvaliteta, a ne zbog lose Cedevite.

jer sam mnogo pametan

pre 5 godina

kako igra Mega, strava. trče, gaze, ne staju.

ove godine u F4 Zvezda, Partizan, Mega, a Budućnost, Olimpija ili Cedevita taj četvrti.

Kokuz

pre 5 godina

Aba liga je nikad slabija a ne nikad jača. Cedevita je očajna, žali bože uloženih para unazad 5-6 god a ništa nisu uradili, Mornar ništa posebno. Budućnost liči na Cedevitu sa anemičnim strancima i Džikićem prosečnim Aba trenerom kojeg je jedna totalna neznalica Alimpije Mirić napravio u "evroligaškog trenera". Jedina ekipa u Aba ligi koja liči na nešto je Zvezda u koju vidim kao šampiona, a najbolji pokazatelj koliko je Aba liga loša je to što je Partizan koji je malo jači nego prošle sezone druga najbolja ekipa u ligi posle Zvezde.

Smogovci

pre 5 godina

Posle SuperKupa sam stidljivo najavio Večite kao veće favorite a Alonsu otkaz za Srećns Vam ova Godina Nova.
Džiletant će opsatiti zbog zasluga a to je plus teoriji.
Biće fenomenalno finale, imam želju za 1/2 Zvezda Bud i Par Cedevita čisto da ne bude iznenađenja. Ako uopšte PG i ZG stignu u playoff

Objektivno

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)

Da završi prva? Pomoću kojih trikova kad još nije igrala sa Zvezdom a to su već dva očekivana i planirana poraza,kao i protiv Budućnosti.Oni sa ova dva kiksa protiv partizana i Mege,teško da će biti i četvrti na kraju sezone.

Rade

pre 5 godina

Uf kako je lepo videti, četiri srpska kluba na prve četiri pozicije. Nadam se da i moj Partizan danas pobedi, pozdrav od Grobara za sve navijaće naših klubova i da pokažemo ponovo dominaciju u ABA ligi.

Onokao..

pre 5 godina

Covek shvati da je mator kad se seca kakvi su igraci bili roditelji danasnjih kosarkasa. Lazic, Doncic, Miskovic, Pecarski, Lukovic, evo sada i Carapic. Jos da vidim u prvoj ligi Sucevica i Lisicu juniore i ko da sam opet u pubertetu.

we are the champions

pre 5 godina

To je fenomenalno.Svaka čast.Veliki uspeh za srpsku košarku.Steta sto je FMP izgubio.Nadam se sutra da će i Partizan pobediti.’Oce li Cedevita dobiti vajld kartu ako bude zadnja ove sezone u ABA ligi,jahahhahahaha

Spale

pre 5 godina

Samo nemojte objavljivati da Mega ima 7 stranaca, jer će grobari poceti da ih mrze i da ih napadaju kako ne brinu o srpskoj kosarci.

shone

pre 5 godina

Kako je lepo videti vrh tabele. Cetiri Srpska kluba, jos kad bi izdrzali.:-)
(ajkulica, 14. oktobar 2018 02:12)
Kad su srpski klubovi ušli u ABA polufinala su uglavnom izgledala tako. Cetiri srpska kluba ( Partizan, Zvezda, FMP, Hemofarm). Sad smo kao srecni sto se na pocetku sezone nalaze na prva cetiri mesta!

Dare

pre 5 godina

Auu ljudi, Cedevita i Buducnost ulozili ogroman novac, Cedevita ima cak 2 tima dobra, i opet su ocajni i jedni i drugi, Zvezda ih pregazila, Buducnost cak 2 puta.Cedevita 2 poraza kod kuce vec. Tesko da ce ovakvom igrom u Play off

ja

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!
(Aleksej, 13. oktobar 2018 23:07)

Nemoj da si iskompleksiran, treba svi da navijamo za srpski plej-of, jer kakav bi tek to bio udarac za sve komšije. A svaki tim ima i dobre i lošije partije to i vrapci na grani znaju, tako da ne možeš da uporediš Cedevitu protiv Partizana i Cedevitu protiv Mege, baš kao ni Zvezdu protiv Cibone i Zvezdu protiv Budućnosti.

lukas joca

pre 5 godina

Stvarno mi nije jasno, cedevita da 6 milki. za ekipu, kako neko ne tazumje da mora biti trener iz srpske trenerske skole i plejmejker srbin, covica (igraca) ne cjenim puno, .ali bi pn bio njima kralj

ja

pre 5 godina

Šteta što naš timovi u ABA2 igraju kilavo ove sezone, inače bismo, već za par sezona imali srpsku ABA ligu... Eventualno bi je igrali još Budućnost, Cedevita i Krka...

zzz

pre 5 godina

Cedevita nikada skuplja, a opet i nikad losija. Kod nas cini mi se da je generalno problem u regionu kada se nagomila stranaca, jer oni onda samo pokusavaju da napumpaju statistiku, i to u EK i EL, a u ABA samo otaljavaju posao. Mega pokazala da su sistem, timdka igra i pozrtvovanje daleko vazniji od imena i budzeta. Svaka cast momcima i treneru Milojevicu, bilo bi lepo videti 3 nase ekipe u polufinalu.

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo jedan patriotski komentar...Poraz Cedevite najvise odgovara Partizanu...Sa pobedom u Moraci Zvezda je vec sad overila poziciju 1 ne samo zbog te pobede realno ima najjaci tim koji ima velike ambicije i u EC...Polufinale bi trebalo biti sigurno,ulaskom u finale overava EL i bez osvajanja tog takmicenja...Sto se ABA lige tice Partizanu kao nikad u zadnjih 5 godina se pruza mogucnost ulaska u EL upravo zbog tog podatka...Ovaj rezultat mu ide na ruku i ostaje mu borba protiv Buducnosti za poziciju 2 koja bi mu donela velike izglede za prolazak u finale...no da bi to bila realna opcija timu su neophodna 2 pojacanja i ukoliko to ne prepoznaju sad celnici tog kluba treba da batale kosarku...s tim sto ne sumnjam da ce mu i Zvezda sa jednim porazom u ABA ligi pomoci.

Aleksej

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)Vec je izgubila tu sansu!

Vuk

pre 5 godina

Како је лепо видети 4 екипе из Србије на врху табеле!!! Па макар она била и привремена (некомплетно коло). Поздрав свим љубитељима кошарке.

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

koky

pre 5 godina

Prva 4 mesta timovi iz Srbije.
Hvala Nebojši što je spasio region, a uništio našu ligu i odrekao se direktnog prolaza u EL za Srbiju. Region mu se zahvalio u Podgorici.

Pera

pre 5 godina

Sutra ako ne bude iznenadjenja eto prve 4 ekip u Aba ligi nase, kao sto je i bilo svojevremeno, kao sto i treba da bude. Ovo nije osvrt na to Zvezda-Partizan, ne gledam na to ni malo navijacki, ali cinjenice su da poslednjih nekoliko sezona klupska kosarka nam je u drasticnom opadanju, otkada je Covic preuzeo Zvezdu, pod klupskom kosarkom mislim na generalno sve timove, ne samo jedan. Do pomenute godine imali smo jedan tim sigurno u Evroligi, povremeno, tri puta u 2000-tim i dva, i jos barem 2 u ostalim Evro takmicenjima koji su bili sasvim solidni u njima. Onda konstantan pad, pa smo pre tri sezone imali Zvezdu u Evroligi, Partizan u Fibinoj ligi i tacka, drugih timova nema, prosle slicno, ove nijedan u Evroligi i dva samo u Evrokupu, krajnje lose i pogubno po mlade igrace, a bez razvoja mladih igraca iz ostalih klubova nema ni odrzivo jake Zvezde i Partizana, jer konstatno dovodjenje par skupih stranaca radi rezultata, a nedostatak talenta da popuni rupe, kasnije donese i zaradu, nije nacin da ovi klubovi napokon stanu na noge i sjasu sa drzavnog sponzorstva, a pritom imaju i rezultate. Nadam se da ce ove godine biti malo drugacije, pa sledece opet 4 tima u Evropi barem.

Ranko

pre 5 godina

Kako ste svi vi koji predvidjate mogucnost da 2 tima iz ABA igra evroligu zakljucili da bi u slucaju da Zvezda bude prva i osvoji evrokup , finalista ABA dobio mesto u EL.Da li je veca mogucnost da u tom slucaju finalista EC dobije mesto ?

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

Звездан

pre 5 godina

Miloje Majstore!!!
Sanjam dan kada ću te videti u našem P A R T I Z A N U.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Moca Novi Sad, 13. oktobar 2018 23:38)

Узалуд сањаш. Милојевић одлазиу НБА, у Хјустон.

Aleksej

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!

Ivan

pre 5 godina

Pa nemojte to raditi partizaiju. Taman se ponadali da je njihova pobeda protiv Cedevite ostvarena zbog njihovog kvaliteta, a ne zbog lose Cedevite.

Kokuz

pre 5 godina

Aba liga je nikad slabija a ne nikad jača. Cedevita je očajna, žali bože uloženih para unazad 5-6 god a ništa nisu uradili, Mornar ništa posebno. Budućnost liči na Cedevitu sa anemičnim strancima i Džikićem prosečnim Aba trenerom kojeg je jedna totalna neznalica Alimpije Mirić napravio u "evroligaškog trenera". Jedina ekipa u Aba ligi koja liči na nešto je Zvezda u koju vidim kao šampiona, a najbolji pokazatelj koliko je Aba liga loša je to što je Partizan koji je malo jači nego prošle sezone druga najbolja ekipa u ligi posle Zvezde.

we are the champions

pre 5 godina

To je fenomenalno.Svaka čast.Veliki uspeh za srpsku košarku.Steta sto je FMP izgubio.Nadam se sutra da će i Partizan pobediti.’Oce li Cedevita dobiti vajld kartu ako bude zadnja ove sezone u ABA ligi,jahahhahahaha

Pera

pre 5 godina

Sutra ako ne bude iznenadjenja eto prve 4 ekip u Aba ligi nase, kao sto je i bilo svojevremeno, kao sto i treba da bude. Ovo nije osvrt na to Zvezda-Partizan, ne gledam na to ni malo navijacki, ali cinjenice su da poslednjih nekoliko sezona klupska kosarka nam je u drasticnom opadanju, otkada je Covic preuzeo Zvezdu, pod klupskom kosarkom mislim na generalno sve timove, ne samo jedan. Do pomenute godine imali smo jedan tim sigurno u Evroligi, povremeno, tri puta u 2000-tim i dva, i jos barem 2 u ostalim Evro takmicenjima koji su bili sasvim solidni u njima. Onda konstantan pad, pa smo pre tri sezone imali Zvezdu u Evroligi, Partizan u Fibinoj ligi i tacka, drugih timova nema, prosle slicno, ove nijedan u Evroligi i dva samo u Evrokupu, krajnje lose i pogubno po mlade igrace, a bez razvoja mladih igraca iz ostalih klubova nema ni odrzivo jake Zvezde i Partizana, jer konstatno dovodjenje par skupih stranaca radi rezultata, a nedostatak talenta da popuni rupe, kasnije donese i zaradu, nije nacin da ovi klubovi napokon stanu na noge i sjasu sa drzavnog sponzorstva, a pritom imaju i rezultate. Nadam se da ce ove godine biti malo drugacije, pa sledece opet 4 tima u Evropi barem.

koky

pre 5 godina

Prva 4 mesta timovi iz Srbije.
Hvala Nebojši što je spasio region, a uništio našu ligu i odrekao se direktnog prolaza u EL za Srbiju. Region mu se zahvalio u Podgorici.

Dejan CZ

pre 5 godina

Evo jedan patriotski komentar...Poraz Cedevite najvise odgovara Partizanu...Sa pobedom u Moraci Zvezda je vec sad overila poziciju 1 ne samo zbog te pobede realno ima najjaci tim koji ima velike ambicije i u EC...Polufinale bi trebalo biti sigurno,ulaskom u finale overava EL i bez osvajanja tog takmicenja...Sto se ABA lige tice Partizanu kao nikad u zadnjih 5 godina se pruza mogucnost ulaska u EL upravo zbog tog podatka...Ovaj rezultat mu ide na ruku i ostaje mu borba protiv Buducnosti za poziciju 2 koja bi mu donela velike izglede za prolazak u finale...no da bi to bila realna opcija timu su neophodna 2 pojacanja i ukoliko to ne prepoznaju sad celnici tog kluba treba da batale kosarku...s tim sto ne sumnjam da ce mu i Zvezda sa jednim porazom u ABA ligi pomoci.

Smogovci

pre 5 godina

Posle SuperKupa sam stidljivo najavio Večite kao veće favorite a Alonsu otkaz za Srećns Vam ova Godina Nova.
Džiletant će opsatiti zbog zasluga a to je plus teoriji.
Biće fenomenalno finale, imam želju za 1/2 Zvezda Bud i Par Cedevita čisto da ne bude iznenađenja. Ako uopšte PG i ZG stignu u playoff

jer sam mnogo pametan

pre 5 godina

kako igra Mega, strava. trče, gaze, ne staju.

ove godine u F4 Zvezda, Partizan, Mega, a Budućnost, Olimpija ili Cedevita taj četvrti.

DovlAa

pre 5 godina

Nase ekipe gaze za sad sto je za svaku pohvalu, Zvezda dominantna, Fmp iscupao pobjedu poslije dobijene utakmice, sutra Partizan ako dobije odlican skor i najbolji start za nase ekipe od oanivanja ABA lige. Cedevita ekipa bez glave i repa, Sito Alonso ne zna gdje udara, odbrana ne postoji, trese mu se klupa vec a mislim da ni Dzile nije siguran u slucaju da veze 2 poraza. Bitaze odlican igrac a tek 18 god.

Rade

pre 5 godina

Uf kako je lepo videti, četiri srpska kluba na prve četiri pozicije. Nadam se da i moj Partizan danas pobedi, pozdrav od Grobara za sve navijaće naših klubova i da pokažemo ponovo dominaciju u ABA ligi.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Bravo Mega, bilo je lepo gledati ih. Momci su doslovno ginuli za svaku loptu, i imali su vodstvo 34 minute! Svaka čast momci!! Pozz od Zvezdaša

Spale

pre 5 godina

Samo nemojte objavljivati da Mega ima 7 stranaca, jer će grobari poceti da ih mrze i da ih napadaju kako ne brinu o srpskoj kosarci.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Mogli bi se iskopirati komentari nakon pojačavanja Cedevite, pa još hvalospevi Situ Alonsu ej. Sad odjednom svi progledali. Cedevitin raspad je bio nešto najočiglednije. Kamion precenjenih stranaca koji nigde nisu bili nosioci, prelepa plata, život u Zg blizu zapadnih metropola, navijača niđe, pritisak nula. Ne postoji bolji posao u sportu nego potpisati ugovor sa Cedevitom. Raj na zemlji. Al' neće to još dugo.

ja

pre 5 godina

I sad jel velicanstvena pobeda Partizana u Zagrebu ili ne?Cedevita se raspada blage veze nemaju a Grobari se napalili kao da su pobedili Gs.Svidja mi se tabela!Napred Srbija!
(Aleksej, 13. oktobar 2018 23:07)

Nemoj da si iskompleksiran, treba svi da navijamo za srpski plej-of, jer kakav bi tek to bio udarac za sve komšije. A svaki tim ima i dobre i lošije partije to i vrapci na grani znaju, tako da ne možeš da uporediš Cedevitu protiv Partizana i Cedevitu protiv Mege, baš kao ni Zvezdu protiv Cibone i Zvezdu protiv Budućnosti.

ja

pre 5 godina

Šteta što naš timovi u ABA2 igraju kilavo ove sezone, inače bismo, već za par sezona imali srpsku ABA ligu... Eventualno bi je igrali još Budućnost, Cedevita i Krka...

Ranko

pre 5 godina

Kako ste svi vi koji predvidjate mogucnost da 2 tima iz ABA igra evroligu zakljucili da bi u slucaju da Zvezda bude prva i osvoji evrokup , finalista ABA dobio mesto u EL.Da li je veca mogucnost da u tom slucaju finalista EC dobije mesto ?

Objektivno

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)

Da završi prva? Pomoću kojih trikova kad još nije igrala sa Zvezdom a to su već dva očekivana i planirana poraza,kao i protiv Budućnosti.Oni sa ova dva kiksa protiv partizana i Mege,teško da će biti i četvrti na kraju sezone.

Onokao..

pre 5 godina

Covek shvati da je mator kad se seca kakvi su igraci bili roditelji danasnjih kosarkasa. Lazic, Doncic, Miskovic, Pecarski, Lukovic, evo sada i Carapic. Jos da vidim u prvoj ligi Sucevica i Lisicu juniore i ko da sam opet u pubertetu.

shone

pre 5 godina

Kako je lepo videti vrh tabele. Cetiri Srpska kluba, jos kad bi izdrzali.:-)
(ajkulica, 14. oktobar 2018 02:12)
Kad su srpski klubovi ušli u ABA polufinala su uglavnom izgledala tako. Cetiri srpska kluba ( Partizan, Zvezda, FMP, Hemofarm). Sad smo kao srecni sto se na pocetku sezone nalaze na prva cetiri mesta!

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

lukas joca

pre 5 godina

Stvarno mi nije jasno, cedevita da 6 milki. za ekipu, kako neko ne tazumje da mora biti trener iz srpske trenerske skole i plejmejker srbin, covica (igraca) ne cjenim puno, .ali bi pn bio njima kralj

Звездан

pre 5 godina

Miloje Majstore!!!
Sanjam dan kada ću te videti u našem P A R T I Z A N U.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Moca Novi Sad, 13. oktobar 2018 23:38)

Узалуд сањаш. Милојевић одлазиу НБА, у Хјустон.

Aleksej

pre 5 godina

Pazite, Cedevita je sad u ozbiljnim problemima. Jos jedna - dve izgubljene i nema sanse da zavrsi prva na prolece.
(Milan Kosanovic, 14. oktobar 2018 00:00)Vec je izgubila tu sansu!

Sir Oliver

pre 5 godina

Niko da pohvali Miška. Čovek sve radi sam, ne pomaže ga država kao blizance (da ne govorim da je komišija mali od 1990 do 2013 bio vlasnik srpskog sporta u svim sportovima). Miškov pristup i privatizacija je recept za budućnost sporta

zzz

pre 5 godina

Cedevita nikada skuplja, a opet i nikad losija. Kod nas cini mi se da je generalno problem u regionu kada se nagomila stranaca, jer oni onda samo pokusavaju da napumpaju statistiku, i to u EK i EL, a u ABA samo otaljavaju posao. Mega pokazala da su sistem, timdka igra i pozrtvovanje daleko vazniji od imena i budzeta. Svaka cast momcima i treneru Milojevicu, bilo bi lepo videti 3 nase ekipe u polufinalu.

Vuk

pre 5 godina

Како је лепо видети 4 екипе из Србије на врху табеле!!! Па макар она била и привремена (некомплетно коло). Поздрав свим љубитељима кошарке.

Dare

pre 5 godina

Auu ljudi, Cedevita i Buducnost ulozili ogroman novac, Cedevita ima cak 2 tima dobra, i opet su ocajni i jedni i drugi, Zvezda ih pregazila, Buducnost cak 2 puta.Cedevita 2 poraza kod kuce vec. Tesko da ce ovakvom igrom u Play off