Fudbal 30

Subota, 29.09.2018.

18:13

Barselona u finišu "iščupala" bod Atletiku

Fudbaleri Barselone uspeli su da osvoje bod protiv Atletik Bilbaa na Kamp Nou u utakmici sedmog kola LaLige.

Barselona u finišu "išèupala" bod Atletiku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 5 godina

2. deo

-Barsa nije pobedila u zadnja 3 ligaška kola, prvi put od decembra 2016. (0-0 Malaga, Sosijedad 1-1 i 1-1 Real).
-Barsin najduži niz ligaških mečeva bez poraza na Kamp Nou:
67 1973-1977
40 1958-1960, 1991-1993 i 2016-2018 (još traje).
-Barsa (8) je tim sa najviše pogodaka u stativu/prečku u Primeri ove sezone (6 je od Mesija).
-Igrači sa najvećim brojem mečeva u kojima nisu izgubili od jednog tima u Primeri:
23 Kasiljas (18-5-0 protiv Malage) i MESI (18-5-0 protiv Atletik Kluba).
-Timovi kojima je Mesi dao najviše zvaničnih golova:
31 Sevilja
28 Atletiko
26 Real
24 Valensija i ATLETIK.
-Timovi protiv kojih Mesi ima najviše pobeda:
25 Sevilja
24 ATLETIK
22 Atletiko
21 Espanjol
18 Valensija
17 Real i Hetafe.
-Mesi protiv Atletik Bilbaa: 24 gola i 10 asist na 34 meča (24-8-2)!
-Mesi u Primeri: 388 golova, 153 asist i 9 trofeja na 425 mečeva (319-68-38)!
-Barsa (4-2-1, 14 bodova) je najgori lider Primere u prvih 7 kola, još od 1993. (Barsa 4-2-1)!
-xG na meču: Barsa 2.9-0.9 Atletik.
-Barsa i Real (14) imaju manje od 15 bodova u prvih 7 kola. To se nije desilo još od oktobra 2002.
-Barsi sledi meč i test sa Totenhemom u LŠ.

Pozdrav.

facts

pre 5 godina

-Barsa protiv Atletik Kluba u Primeri: 87-29-59, 335 datih i 254 primljenih golova.
-Valverde je jedina osoba u istoriji fudbala koja je bila i igrač i trener Barse i Atletik Bilbaa!
-De Markos je 1. put dao gol lideru Primere (Barsi) i to je njegov 2. gol Barsi (1. je dao u superkupu Španije 2009).
-Atletik je zadnji put dao ligaški gol Barsi na Kamp Nou u aprilu 2014. (na kraju 2-1, Aduris).
-Atletik nije otišao na odmor sa prednošću i na kraju pobedio na Kamp Nou u ligi još od 2001. (gol Ursaisa za 0-1, na kraju 1-2).
-Timovi koji su dali najviše golova Ter Štegenu kao golmanu Barse:
12 Selta
10 ATLETIK, PSŽ i Real.
-Učinak Atletik Kluba nakon što su otišli na odmor sa prednošću na Barsinom terenu u ligi: 11-2-1.
Remiji: 2-2 1961 i 1-1 2018. Preokret Barse: 2-1 1964.
-I kod prethodnog gola Munira za Barsu asistirao je Mesi u superkupu Španije 2016. (Sevilja 0-2).
-Atletik je prekinuo niz od 14 poraza na Barsinom terenu u Primeri! Zadnji put kada nisu poraženi: 17.1.2004, 1-1.
-Atletik je primio golove u zadnja 34 ligaška meča na Kamp Nou. Zadnji put kada nisu primili gol od Barse: april 1985, 0-0.

1. deo

Ibraaakadabra

pre 5 godina

(llll, 29. septembar 2018 21:09)
Ramos je prvi jer je kapiten, i kapitenima je dozvoljeno da protestuju i da im sudija obrazlozi svoju odluku

llll

pre 5 godina

(presheva, 29. septembar 2018 20:16)


Ramos i Ronaldo niti bilo koji drugi igrac Reala nikada nisu dobili crveni za to, a mahali su rukama prema sudijama, derali se na njih i prigovarali su milion puta. Stavljati Mesija u isti kos sa njima je stvarno smesno jer je Mesi vecinom miran i sutljiv tip osobe i zato mi se ne svidja. Nema karizmu kao Maradona. Ramos da je za takve stvari dobijao crvene kartone pa on bi svaku utakmicu bio iskljucen. Svaki puta kada se nesto dosudi protiv Reala on je prvi kod sudije i to uvek, a u 99% slucajeva nikad ne dobije ni zuti karton.

presheva

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje 
(presheva, 29. septembar 2018 18:46) 


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..
(llll, 29. septembar 2018 19:35) 
Nisam ja fan cr.. jesam od reala al nikad licno od cr!! nisam ovo napisao sto sam fan reala za suarez veruj mi.. ali covek preteruje sa simuliranje ni zuti nema za njega.. a kad si kod cr poslednje el clasico u za kup dobio crveni pa dobili su i i vise igraca reala za tako nesto.. Al jedno mogu te uverit sada svaki poraz svaka nedobijena igra bice pritisak nad sudijama i fudbalskom savezu spanije tako cini i real.. al barsi kad krene lose onda svi su krivi? messi kako ide rukama sudiji na facu i dere se imas snimaka cr ramos i dosta realovi igraca doboli zuti pa i crveni

jsx

pre 5 godina

Slazem se da je Valverde los trener za Barsu sta reci o nekom ko brani rezultat protiv Rome. Ipak, logicno je da rotira, ali je tuzno sto ne mogu bez prve postave da pobede bikoga, izgleda. I to bi bilo ok, kad bi makar prvom postavom mogli da osvoje Ligu sampiona (kao Real, koji je mozda i mogao nekad triplu, ali su vise voleli da drze tron Evrope), ali bojim se da ni to nije slucaj. Jedino sto vidim kao spas za Barselonu da ne bude kao Mancester je da dovedu Gvardiolu sa sve De Brujneom, ali ne znam koliko je to realno.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Pišem ja još od odlaska Pujola da je odbrana šuplja ko rešeto, a Pike najveća prevara. A kad su Maskerano i Alveš otišli spasavalo ih je dugo držanje lopte pozadi sa malo grešaka u dodavanju , tj. Čavi i Inijesta. I naravno Mesi sa Suarezom .
Suarez se ulenjio, otromio, Mesija jure trojica, četvorica, ne može sam , a igraju Buskets, Rakitić, Pike, Alba i Ter Štegen...Zar je to Barsa!?

BODIBOND

pre 5 godina

Valverde da se ne ljubimo. Blana ili Zidana za trenera. Oprosticemo Zinedinu njegovu ruznu proslost. Zaista ne bih imao nista protiv da Zidan preuzme Barsu.

Nikola

pre 5 godina

Jeste da Mesi nije nekoj formi ali drzati ga na klupi je trenersko dno!
(Uros, 29. septembar 2018 18:53)

Nije u losoj formi, usao je pogodio stativu i stvorio 3 stopostotne sanse saigracima, Valverde je amater, bolje bi bilo da Mesi bude igrac trener.

Goran

pre 5 godina

Nema ovde više mesta čuđenju ,Barsin super-tim se polagano gasi stižu ih godine polako i ne mogu da igraju više tako jak presing kao što je to bio slučaj do pre prošle i preprošle sezone ... Mesiju polako prolazi zenit ,nema više tu kondiciju i formu kao pre, isto kao i Suarez i ostale vedete ...Odbranu ne bih ni komentarisao Piqe je oduvek bio rupetina,Umtiti je koliko toliko držao odbranu, a sada se i on povredio (i to ligamenti najgora moguća povreda) i sledi mu minimum 6 meseci pauze,ovaj Lenglet se još nije snašao a nekako mi ne uliva poverenje da je dobar igrač po onome što je dosada prikazao... Tako da Barsi se u nastavku sezone jednostavno ne piše dobro, biće još puno kikseva i loših rezultata !

Blaugrana

pre 5 godina

Umesto da se Argentina potrudi da dodju na nivo Barse da sa Mesijem osvoje sve, izgleda da je Barsa odlucila da se spusti na nivo Argentina kako ne bi osvojila nista.

Nesposobna odbrana koju mogu da nadmudre i nadtrce cak i najgori napadaci u ligi, trom i bezidejan vezni red, napadaci kojima treba 10 stopostotnih situacija da uvaljaju jedan jedini gol, bezvoljnost, nezainteresovanost i nesposobnost sveukupno.

Sramota.

Boli me uvo za Mesija, ja sam pre svega navijac Barse, ali da je otisao u Siti pre 3-4 godina kada su nudili 300 milki danas bi imao 3 zlatne lopte i 3 lige sampiona komotno.

llll

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje
(presheva, 29. septembar 2018 18:46)


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..

presheva

pre 5 godina

Opet i danas svaki prekid lopte fudbaleri barse pritestuju kod sudije.. messi nabije mu ruke na licu sto covek ne sudi simuliranje of Suareza? meni cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje

Tugaa

pre 5 godina

Pike, Buskec, Rakitic, Semedo, Alba vise ne mogu da igraju ozbiljan fudbal. Pogotovo ovo vazi za Pike koji ispada kao malo dijete, Rakitic je svaki pas pogrijesio, da neko snimi sve njegove greske sa danasnje utakmice bilo bu najbolje. Buskec mnogo dosadan sa loptom, Semedo ima najgore finte u istoriji fudbala, i Alba veze s mozgom nema a najbolji je od ove cetvorice. Kutinjo jos uvijek nema pravu funkciju, trebali su Inijestu da zadrze jos godinu, valjao bi im poslednjih pola sata. A Mesi je najveci majstor ove igre, naklon do poda majstoru! Sve u svemu Barselona pod hitno mora da mijenja odbranu i sredinu jer djeluju smijesno kad Mesija nema. Bas nikoga u Primeru ne mogu bez Mesija da dobiju

netko

pre 5 godina

Blago receno Valverde je uzas od trenera.
(Da ne poverujes, 29. septembar 2018 18:24)

Pa i prosle godine je ispao iz lige sampiona zbog taktiziranja.

Imas barsu kojoj je u dnk da napada i daje golove a trenercina hoce da se povuku i igraju odbranu. A otkad nema puyola, ta odbrana im je ispod nivoa za jedan takav klub.
Nije ovo trener za barsu, pre je za naki laganes ili gironu.

Marko

pre 5 godina

Bez Mesija ne mogu sansu da stvore.. nisu nadjene prave zamene za Cavija i Iniestu greska je pustanje Tijaga i odbijanje Krosa koji je prvo hteo u Barsu ali je Enrike odbio rekavsi da su vec doveli Rakitica...nemize jedan igrac sam da osvaja bez obzira koliko je dobar ovo je timski sport...drugo Valverde stavlja Mesija kao centralnig veznog Mesi treba da bude blize golu nema logike da Cutinjo igra blize golu od Mesija...Valverde OUT

Beograd

pre 5 godina

Definitivno Barsa u krizi. Ali po meni Valverde ispod proseka nije on trener za Barse. Sa prevelikim rotacijama igra spora bez dinamike i energije. Da nije usao Mesi izgubi li bi verovatno. Zelim da kazem da Pike prespori Rakitic i istroseni Suarez nisu vise za prve postave. Suarez igra na kredit i zato sto je privatno dobar sa Mesijem.Treba naglasiti da im je i sreca okrenula ledja precka Cutinja i stativa Mesija nisu zavrsile u golu.

Da ne poverujes

pre 5 godina

Protiv Djirone drzi Kutinja i Rakitica na klupi,protiv Leganesa drzi Suareza i Albu na klupi,a sada protiv Atletika drzi Mesija, ej Mesija na klupi,uzas.Valverde vrhunski takticaru ja ti predlazem da naredni mec koji igrate protiv Totenhema u gostima u LS ti lepo ostavis Suareza,Mesija,Rakitica,Albu,Umtitija i Pikea na klupi a ne bi bilo lose da mec zapocnes sa decicom iz La Masije pa onda kad krenete da gubite 5:0 ti uvedi ove igrace u igru.Blago receno Valverde je uzas od trenera.

Da ne poverujes

pre 5 godina

Protiv Djirone drzi Kutinja i Rakitica na klupi,protiv Leganesa drzi Suareza i Albu na klupi,a sada protiv Atletika drzi Mesija, ej Mesija na klupi,uzas.Valverde vrhunski takticaru ja ti predlazem da naredni mec koji igrate protiv Totenhema u gostima u LS ti lepo ostavis Suareza,Mesija,Rakitica,Albu,Umtitija i Pikea na klupi a ne bi bilo lose da mec zapocnes sa decicom iz La Masije pa onda kad krenete da gubite 5:0 ti uvedi ove igrace u igru.Blago receno Valverde je uzas od trenera.

Marko

pre 5 godina

Bez Mesija ne mogu sansu da stvore.. nisu nadjene prave zamene za Cavija i Iniestu greska je pustanje Tijaga i odbijanje Krosa koji je prvo hteo u Barsu ali je Enrike odbio rekavsi da su vec doveli Rakitica...nemize jedan igrac sam da osvaja bez obzira koliko je dobar ovo je timski sport...drugo Valverde stavlja Mesija kao centralnig veznog Mesi treba da bude blize golu nema logike da Cutinjo igra blize golu od Mesija...Valverde OUT

Beograd

pre 5 godina

Definitivno Barsa u krizi. Ali po meni Valverde ispod proseka nije on trener za Barse. Sa prevelikim rotacijama igra spora bez dinamike i energije. Da nije usao Mesi izgubi li bi verovatno. Zelim da kazem da Pike prespori Rakitic i istroseni Suarez nisu vise za prve postave. Suarez igra na kredit i zato sto je privatno dobar sa Mesijem.Treba naglasiti da im je i sreca okrenula ledja precka Cutinja i stativa Mesija nisu zavrsile u golu.

netko

pre 5 godina

Blago receno Valverde je uzas od trenera.
(Da ne poverujes, 29. septembar 2018 18:24)

Pa i prosle godine je ispao iz lige sampiona zbog taktiziranja.

Imas barsu kojoj je u dnk da napada i daje golove a trenercina hoce da se povuku i igraju odbranu. A otkad nema puyola, ta odbrana im je ispod nivoa za jedan takav klub.
Nije ovo trener za barsu, pre je za naki laganes ili gironu.

Nikola

pre 5 godina

Jeste da Mesi nije nekoj formi ali drzati ga na klupi je trenersko dno!
(Uros, 29. septembar 2018 18:53)

Nije u losoj formi, usao je pogodio stativu i stvorio 3 stopostotne sanse saigracima, Valverde je amater, bolje bi bilo da Mesi bude igrac trener.

Tugaa

pre 5 godina

Pike, Buskec, Rakitic, Semedo, Alba vise ne mogu da igraju ozbiljan fudbal. Pogotovo ovo vazi za Pike koji ispada kao malo dijete, Rakitic je svaki pas pogrijesio, da neko snimi sve njegove greske sa danasnje utakmice bilo bu najbolje. Buskec mnogo dosadan sa loptom, Semedo ima najgore finte u istoriji fudbala, i Alba veze s mozgom nema a najbolji je od ove cetvorice. Kutinjo jos uvijek nema pravu funkciju, trebali su Inijestu da zadrze jos godinu, valjao bi im poslednjih pola sata. A Mesi je najveci majstor ove igre, naklon do poda majstoru! Sve u svemu Barselona pod hitno mora da mijenja odbranu i sredinu jer djeluju smijesno kad Mesija nema. Bas nikoga u Primeru ne mogu bez Mesija da dobiju

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Pišem ja još od odlaska Pujola da je odbrana šuplja ko rešeto, a Pike najveća prevara. A kad su Maskerano i Alveš otišli spasavalo ih je dugo držanje lopte pozadi sa malo grešaka u dodavanju , tj. Čavi i Inijesta. I naravno Mesi sa Suarezom .
Suarez se ulenjio, otromio, Mesija jure trojica, četvorica, ne može sam , a igraju Buskets, Rakitić, Pike, Alba i Ter Štegen...Zar je to Barsa!?

Blaugrana

pre 5 godina

Umesto da se Argentina potrudi da dodju na nivo Barse da sa Mesijem osvoje sve, izgleda da je Barsa odlucila da se spusti na nivo Argentina kako ne bi osvojila nista.

Nesposobna odbrana koju mogu da nadmudre i nadtrce cak i najgori napadaci u ligi, trom i bezidejan vezni red, napadaci kojima treba 10 stopostotnih situacija da uvaljaju jedan jedini gol, bezvoljnost, nezainteresovanost i nesposobnost sveukupno.

Sramota.

Boli me uvo za Mesija, ja sam pre svega navijac Barse, ali da je otisao u Siti pre 3-4 godina kada su nudili 300 milki danas bi imao 3 zlatne lopte i 3 lige sampiona komotno.

Goran

pre 5 godina

Nema ovde više mesta čuđenju ,Barsin super-tim se polagano gasi stižu ih godine polako i ne mogu da igraju više tako jak presing kao što je to bio slučaj do pre prošle i preprošle sezone ... Mesiju polako prolazi zenit ,nema više tu kondiciju i formu kao pre, isto kao i Suarez i ostale vedete ...Odbranu ne bih ni komentarisao Piqe je oduvek bio rupetina,Umtiti je koliko toliko držao odbranu, a sada se i on povredio (i to ligamenti najgora moguća povreda) i sledi mu minimum 6 meseci pauze,ovaj Lenglet se još nije snašao a nekako mi ne uliva poverenje da je dobar igrač po onome što je dosada prikazao... Tako da Barsi se u nastavku sezone jednostavno ne piše dobro, biće još puno kikseva i loših rezultata !

presheva

pre 5 godina

Opet i danas svaki prekid lopte fudbaleri barse pritestuju kod sudije.. messi nabije mu ruke na licu sto covek ne sudi simuliranje of Suareza? meni cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje

llll

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje
(presheva, 29. septembar 2018 18:46)


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..

llll

pre 5 godina

(presheva, 29. septembar 2018 20:16)


Ramos i Ronaldo niti bilo koji drugi igrac Reala nikada nisu dobili crveni za to, a mahali su rukama prema sudijama, derali se na njih i prigovarali su milion puta. Stavljati Mesija u isti kos sa njima je stvarno smesno jer je Mesi vecinom miran i sutljiv tip osobe i zato mi se ne svidja. Nema karizmu kao Maradona. Ramos da je za takve stvari dobijao crvene kartone pa on bi svaku utakmicu bio iskljucen. Svaki puta kada se nesto dosudi protiv Reala on je prvi kod sudije i to uvek, a u 99% slucajeva nikad ne dobije ni zuti karton.

jsx

pre 5 godina

Slazem se da je Valverde los trener za Barsu sta reci o nekom ko brani rezultat protiv Rome. Ipak, logicno je da rotira, ali je tuzno sto ne mogu bez prve postave da pobede bikoga, izgleda. I to bi bilo ok, kad bi makar prvom postavom mogli da osvoje Ligu sampiona (kao Real, koji je mozda i mogao nekad triplu, ali su vise voleli da drze tron Evrope), ali bojim se da ni to nije slucaj. Jedino sto vidim kao spas za Barselonu da ne bude kao Mancester je da dovedu Gvardiolu sa sve De Brujneom, ali ne znam koliko je to realno.

BODIBOND

pre 5 godina

Valverde da se ne ljubimo. Blana ili Zidana za trenera. Oprosticemo Zinedinu njegovu ruznu proslost. Zaista ne bih imao nista protiv da Zidan preuzme Barsu.

presheva

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje 
(presheva, 29. septembar 2018 18:46) 


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..
(llll, 29. septembar 2018 19:35) 
Nisam ja fan cr.. jesam od reala al nikad licno od cr!! nisam ovo napisao sto sam fan reala za suarez veruj mi.. ali covek preteruje sa simuliranje ni zuti nema za njega.. a kad si kod cr poslednje el clasico u za kup dobio crveni pa dobili su i i vise igraca reala za tako nesto.. Al jedno mogu te uverit sada svaki poraz svaka nedobijena igra bice pritisak nad sudijama i fudbalskom savezu spanije tako cini i real.. al barsi kad krene lose onda svi su krivi? messi kako ide rukama sudiji na facu i dere se imas snimaka cr ramos i dosta realovi igraca doboli zuti pa i crveni

facts

pre 5 godina

-Barsa protiv Atletik Kluba u Primeri: 87-29-59, 335 datih i 254 primljenih golova.
-Valverde je jedina osoba u istoriji fudbala koja je bila i igrač i trener Barse i Atletik Bilbaa!
-De Markos je 1. put dao gol lideru Primere (Barsi) i to je njegov 2. gol Barsi (1. je dao u superkupu Španije 2009).
-Atletik je zadnji put dao ligaški gol Barsi na Kamp Nou u aprilu 2014. (na kraju 2-1, Aduris).
-Atletik nije otišao na odmor sa prednošću i na kraju pobedio na Kamp Nou u ligi još od 2001. (gol Ursaisa za 0-1, na kraju 1-2).
-Timovi koji su dali najviše golova Ter Štegenu kao golmanu Barse:
12 Selta
10 ATLETIK, PSŽ i Real.
-Učinak Atletik Kluba nakon što su otišli na odmor sa prednošću na Barsinom terenu u ligi: 11-2-1.
Remiji: 2-2 1961 i 1-1 2018. Preokret Barse: 2-1 1964.
-I kod prethodnog gola Munira za Barsu asistirao je Mesi u superkupu Španije 2016. (Sevilja 0-2).
-Atletik je prekinuo niz od 14 poraza na Barsinom terenu u Primeri! Zadnji put kada nisu poraženi: 17.1.2004, 1-1.
-Atletik je primio golove u zadnja 34 ligaška meča na Kamp Nou. Zadnji put kada nisu primili gol od Barse: april 1985, 0-0.

1. deo

facts

pre 5 godina

2. deo

-Barsa nije pobedila u zadnja 3 ligaška kola, prvi put od decembra 2016. (0-0 Malaga, Sosijedad 1-1 i 1-1 Real).
-Barsin najduži niz ligaških mečeva bez poraza na Kamp Nou:
67 1973-1977
40 1958-1960, 1991-1993 i 2016-2018 (još traje).
-Barsa (8) je tim sa najviše pogodaka u stativu/prečku u Primeri ove sezone (6 je od Mesija).
-Igrači sa najvećim brojem mečeva u kojima nisu izgubili od jednog tima u Primeri:
23 Kasiljas (18-5-0 protiv Malage) i MESI (18-5-0 protiv Atletik Kluba).
-Timovi kojima je Mesi dao najviše zvaničnih golova:
31 Sevilja
28 Atletiko
26 Real
24 Valensija i ATLETIK.
-Timovi protiv kojih Mesi ima najviše pobeda:
25 Sevilja
24 ATLETIK
22 Atletiko
21 Espanjol
18 Valensija
17 Real i Hetafe.
-Mesi protiv Atletik Bilbaa: 24 gola i 10 asist na 34 meča (24-8-2)!
-Mesi u Primeri: 388 golova, 153 asist i 9 trofeja na 425 mečeva (319-68-38)!
-Barsa (4-2-1, 14 bodova) je najgori lider Primere u prvih 7 kola, još od 1993. (Barsa 4-2-1)!
-xG na meču: Barsa 2.9-0.9 Atletik.
-Barsa i Real (14) imaju manje od 15 bodova u prvih 7 kola. To se nije desilo još od oktobra 2002.
-Barsi sledi meč i test sa Totenhemom u LŠ.

Pozdrav.

Ibraaakadabra

pre 5 godina

(llll, 29. septembar 2018 21:09)
Ramos je prvi jer je kapiten, i kapitenima je dozvoljeno da protestuju i da im sudija obrazlozi svoju odluku

BODIBOND

pre 5 godina

Valverde da se ne ljubimo. Blana ili Zidana za trenera. Oprosticemo Zinedinu njegovu ruznu proslost. Zaista ne bih imao nista protiv da Zidan preuzme Barsu.

Da ne poverujes

pre 5 godina

Protiv Djirone drzi Kutinja i Rakitica na klupi,protiv Leganesa drzi Suareza i Albu na klupi,a sada protiv Atletika drzi Mesija, ej Mesija na klupi,uzas.Valverde vrhunski takticaru ja ti predlazem da naredni mec koji igrate protiv Totenhema u gostima u LS ti lepo ostavis Suareza,Mesija,Rakitica,Albu,Umtitija i Pikea na klupi a ne bi bilo lose da mec zapocnes sa decicom iz La Masije pa onda kad krenete da gubite 5:0 ti uvedi ove igrace u igru.Blago receno Valverde je uzas od trenera.

presheva

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje 
(presheva, 29. septembar 2018 18:46) 


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..
(llll, 29. septembar 2018 19:35) 
Nisam ja fan cr.. jesam od reala al nikad licno od cr!! nisam ovo napisao sto sam fan reala za suarez veruj mi.. ali covek preteruje sa simuliranje ni zuti nema za njega.. a kad si kod cr poslednje el clasico u za kup dobio crveni pa dobili su i i vise igraca reala za tako nesto.. Al jedno mogu te uverit sada svaki poraz svaka nedobijena igra bice pritisak nad sudijama i fudbalskom savezu spanije tako cini i real.. al barsi kad krene lose onda svi su krivi? messi kako ide rukama sudiji na facu i dere se imas snimaka cr ramos i dosta realovi igraca doboli zuti pa i crveni

llll

pre 5 godina

cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje
(presheva, 29. septembar 2018 18:46)


A da li je ikad Ronaldo dobio crveni za sva svoja simuliranja? Meni je samo smesno kako u ovoj Barsi od odlaska Cavija ne zna niko uputiti dobar pas osim Mesija i sto je najsmesnije godinama nista ne poduzimaju u vezi toga..

presheva

pre 5 godina

Opet i danas svaki prekid lopte fudbaleri barse pritestuju kod sudije.. messi nabije mu ruke na licu sto covek ne sudi simuliranje of Suareza? meni cudi me kako ovaj suarez ne dobije crveni nikako do sada za simuliranje

netko

pre 5 godina

Blago receno Valverde je uzas od trenera.
(Da ne poverujes, 29. septembar 2018 18:24)

Pa i prosle godine je ispao iz lige sampiona zbog taktiziranja.

Imas barsu kojoj je u dnk da napada i daje golove a trenercina hoce da se povuku i igraju odbranu. A otkad nema puyola, ta odbrana im je ispod nivoa za jedan takav klub.
Nije ovo trener za barsu, pre je za naki laganes ili gironu.

llll

pre 5 godina

(presheva, 29. septembar 2018 20:16)


Ramos i Ronaldo niti bilo koji drugi igrac Reala nikada nisu dobili crveni za to, a mahali su rukama prema sudijama, derali se na njih i prigovarali su milion puta. Stavljati Mesija u isti kos sa njima je stvarno smesno jer je Mesi vecinom miran i sutljiv tip osobe i zato mi se ne svidja. Nema karizmu kao Maradona. Ramos da je za takve stvari dobijao crvene kartone pa on bi svaku utakmicu bio iskljucen. Svaki puta kada se nesto dosudi protiv Reala on je prvi kod sudije i to uvek, a u 99% slucajeva nikad ne dobije ni zuti karton.

jsx

pre 5 godina

Slazem se da je Valverde los trener za Barsu sta reci o nekom ko brani rezultat protiv Rome. Ipak, logicno je da rotira, ali je tuzno sto ne mogu bez prve postave da pobede bikoga, izgleda. I to bi bilo ok, kad bi makar prvom postavom mogli da osvoje Ligu sampiona (kao Real, koji je mozda i mogao nekad triplu, ali su vise voleli da drze tron Evrope), ali bojim se da ni to nije slucaj. Jedino sto vidim kao spas za Barselonu da ne bude kao Mancester je da dovedu Gvardiolu sa sve De Brujneom, ali ne znam koliko je to realno.

Nikola

pre 5 godina

Jeste da Mesi nije nekoj formi ali drzati ga na klupi je trenersko dno!
(Uros, 29. septembar 2018 18:53)

Nije u losoj formi, usao je pogodio stativu i stvorio 3 stopostotne sanse saigracima, Valverde je amater, bolje bi bilo da Mesi bude igrac trener.

Marko

pre 5 godina

Bez Mesija ne mogu sansu da stvore.. nisu nadjene prave zamene za Cavija i Iniestu greska je pustanje Tijaga i odbijanje Krosa koji je prvo hteo u Barsu ali je Enrike odbio rekavsi da su vec doveli Rakitica...nemize jedan igrac sam da osvaja bez obzira koliko je dobar ovo je timski sport...drugo Valverde stavlja Mesija kao centralnig veznog Mesi treba da bude blize golu nema logike da Cutinjo igra blize golu od Mesija...Valverde OUT

Tugaa

pre 5 godina

Pike, Buskec, Rakitic, Semedo, Alba vise ne mogu da igraju ozbiljan fudbal. Pogotovo ovo vazi za Pike koji ispada kao malo dijete, Rakitic je svaki pas pogrijesio, da neko snimi sve njegove greske sa danasnje utakmice bilo bu najbolje. Buskec mnogo dosadan sa loptom, Semedo ima najgore finte u istoriji fudbala, i Alba veze s mozgom nema a najbolji je od ove cetvorice. Kutinjo jos uvijek nema pravu funkciju, trebali su Inijestu da zadrze jos godinu, valjao bi im poslednjih pola sata. A Mesi je najveci majstor ove igre, naklon do poda majstoru! Sve u svemu Barselona pod hitno mora da mijenja odbranu i sredinu jer djeluju smijesno kad Mesija nema. Bas nikoga u Primeru ne mogu bez Mesija da dobiju

Blaugrana

pre 5 godina

Umesto da se Argentina potrudi da dodju na nivo Barse da sa Mesijem osvoje sve, izgleda da je Barsa odlucila da se spusti na nivo Argentina kako ne bi osvojila nista.

Nesposobna odbrana koju mogu da nadmudre i nadtrce cak i najgori napadaci u ligi, trom i bezidejan vezni red, napadaci kojima treba 10 stopostotnih situacija da uvaljaju jedan jedini gol, bezvoljnost, nezainteresovanost i nesposobnost sveukupno.

Sramota.

Boli me uvo za Mesija, ja sam pre svega navijac Barse, ali da je otisao u Siti pre 3-4 godina kada su nudili 300 milki danas bi imao 3 zlatne lopte i 3 lige sampiona komotno.

Beograd

pre 5 godina

Definitivno Barsa u krizi. Ali po meni Valverde ispod proseka nije on trener za Barse. Sa prevelikim rotacijama igra spora bez dinamike i energije. Da nije usao Mesi izgubi li bi verovatno. Zelim da kazem da Pike prespori Rakitic i istroseni Suarez nisu vise za prve postave. Suarez igra na kredit i zato sto je privatno dobar sa Mesijem.Treba naglasiti da im je i sreca okrenula ledja precka Cutinja i stativa Mesija nisu zavrsile u golu.

Goran

pre 5 godina

Nema ovde više mesta čuđenju ,Barsin super-tim se polagano gasi stižu ih godine polako i ne mogu da igraju više tako jak presing kao što je to bio slučaj do pre prošle i preprošle sezone ... Mesiju polako prolazi zenit ,nema više tu kondiciju i formu kao pre, isto kao i Suarez i ostale vedete ...Odbranu ne bih ni komentarisao Piqe je oduvek bio rupetina,Umtiti je koliko toliko držao odbranu, a sada se i on povredio (i to ligamenti najgora moguća povreda) i sledi mu minimum 6 meseci pauze,ovaj Lenglet se još nije snašao a nekako mi ne uliva poverenje da je dobar igrač po onome što je dosada prikazao... Tako da Barsi se u nastavku sezone jednostavno ne piše dobro, biće još puno kikseva i loših rezultata !

Čiča Miloje®

pre 5 godina

Pišem ja još od odlaska Pujola da je odbrana šuplja ko rešeto, a Pike najveća prevara. A kad su Maskerano i Alveš otišli spasavalo ih je dugo držanje lopte pozadi sa malo grešaka u dodavanju , tj. Čavi i Inijesta. I naravno Mesi sa Suarezom .
Suarez se ulenjio, otromio, Mesija jure trojica, četvorica, ne može sam , a igraju Buskets, Rakitić, Pike, Alba i Ter Štegen...Zar je to Barsa!?

Ibraaakadabra

pre 5 godina

(llll, 29. septembar 2018 21:09)
Ramos je prvi jer je kapiten, i kapitenima je dozvoljeno da protestuju i da im sudija obrazlozi svoju odluku

facts

pre 5 godina

-Barsa protiv Atletik Kluba u Primeri: 87-29-59, 335 datih i 254 primljenih golova.
-Valverde je jedina osoba u istoriji fudbala koja je bila i igrač i trener Barse i Atletik Bilbaa!
-De Markos je 1. put dao gol lideru Primere (Barsi) i to je njegov 2. gol Barsi (1. je dao u superkupu Španije 2009).
-Atletik je zadnji put dao ligaški gol Barsi na Kamp Nou u aprilu 2014. (na kraju 2-1, Aduris).
-Atletik nije otišao na odmor sa prednošću i na kraju pobedio na Kamp Nou u ligi još od 2001. (gol Ursaisa za 0-1, na kraju 1-2).
-Timovi koji su dali najviše golova Ter Štegenu kao golmanu Barse:
12 Selta
10 ATLETIK, PSŽ i Real.
-Učinak Atletik Kluba nakon što su otišli na odmor sa prednošću na Barsinom terenu u ligi: 11-2-1.
Remiji: 2-2 1961 i 1-1 2018. Preokret Barse: 2-1 1964.
-I kod prethodnog gola Munira za Barsu asistirao je Mesi u superkupu Španije 2016. (Sevilja 0-2).
-Atletik je prekinuo niz od 14 poraza na Barsinom terenu u Primeri! Zadnji put kada nisu poraženi: 17.1.2004, 1-1.
-Atletik je primio golove u zadnja 34 ligaška meča na Kamp Nou. Zadnji put kada nisu primili gol od Barse: april 1985, 0-0.

1. deo

facts

pre 5 godina

2. deo

-Barsa nije pobedila u zadnja 3 ligaška kola, prvi put od decembra 2016. (0-0 Malaga, Sosijedad 1-1 i 1-1 Real).
-Barsin najduži niz ligaških mečeva bez poraza na Kamp Nou:
67 1973-1977
40 1958-1960, 1991-1993 i 2016-2018 (još traje).
-Barsa (8) je tim sa najviše pogodaka u stativu/prečku u Primeri ove sezone (6 je od Mesija).
-Igrači sa najvećim brojem mečeva u kojima nisu izgubili od jednog tima u Primeri:
23 Kasiljas (18-5-0 protiv Malage) i MESI (18-5-0 protiv Atletik Kluba).
-Timovi kojima je Mesi dao najviše zvaničnih golova:
31 Sevilja
28 Atletiko
26 Real
24 Valensija i ATLETIK.
-Timovi protiv kojih Mesi ima najviše pobeda:
25 Sevilja
24 ATLETIK
22 Atletiko
21 Espanjol
18 Valensija
17 Real i Hetafe.
-Mesi protiv Atletik Bilbaa: 24 gola i 10 asist na 34 meča (24-8-2)!
-Mesi u Primeri: 388 golova, 153 asist i 9 trofeja na 425 mečeva (319-68-38)!
-Barsa (4-2-1, 14 bodova) je najgori lider Primere u prvih 7 kola, još od 1993. (Barsa 4-2-1)!
-xG na meču: Barsa 2.9-0.9 Atletik.
-Barsa i Real (14) imaju manje od 15 bodova u prvih 7 kola. To se nije desilo još od oktobra 2002.
-Barsi sledi meč i test sa Totenhemom u LŠ.

Pozdrav.