Fudbal 118

Subota, 22.09.2018.

15:20

Fulam ima jednog spasioca – ime mu je Aleksandar Mitrović!

Novim pogotkom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića Fulam je došao do remija protiv Votforda (1:1) u šestom kolu Premijer lige.

Fulam ima jednog spasioca – ime mu je Aleksandar Mitroviæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

hulk

pre 5 godina

Kada sam pisao komentare, nisam ni bio svestan da bas postoji toliko odsustvo svesti. Mitar je novi Drogba i Sirer ?!?! Dajte ljudi...

мики

pre 5 godina

Precijenjen igrač samo glava,noge samo za hodanje. 
Prati ga sreca i trener Jokanovic forsira onako zemljački.
((It's my life, 22. septembar 2018 15:29

могао би да погледаш неку утакмицу пре него што коментаришеш. Митар је комплетан центарфор, лева, десна, глава, све. нема сумње да може да буде легенда као Ширер. енглески коментатори су листом одушевљени Митром, дарују га комплиментима које би сваки нападач пожелео. да игра у некој потпуно уиграној екипи, као Реал, Барселона, Сити... дао би дупло више голова ове сезоне.

само удри Митре, волимо те и ми Звездаши као и Партизановци који те присвајају.

gogx

pre 5 godina

Mitar ima snagu, dobar je I primopredaji lopte, snalazljiv u 16 a konkretan van 16. Def najjace oruzje mu je skok.
Treneri u Fulhamu moraju da ga nauce da trci sa loptom, ako to usavrsi na kraju karijere pricacemo o njemu kao sto je Drogba.

SUke

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((It's my life, 22. septembar 2018 15:42)

Covek je imao 20 godina kad je igrao u Anderlehtu. U premijernoj sezoni dao je 16 golova i Anderleht je osvojio titulu, kakav neuspeh.

Miljan

pre 5 godina

Ljudi nekako da uparimo u reprezentaciji Luku Jovića i Mitra I naredna dva ciklusa smo mirni što se tiče napadača ali mi na žalost gotovo uvek igramo sa jednim špicom.

woah

pre 5 godina

Momak je vrhunski napadač i samo mu sitnice stoje na putu do vrhunskog kluba. Na primer, samo kad bi malo obratio pažnju na kamere, kada mu dođe da istrese nos. Nadam se da niko neće da mi zameri, ali kod njega je taj ritual strašno upadljiv i ako to promeni, odmah će tri nova kluba da ga pozovu u svoj tim. Ne mora Real da ga zove, ali zvaće ga Roma, Inter, Milan, Everton, Valensija, Viljareal, (tako neko) a ja bih najviše voleo da to bude Vest Hem, da rešeta u duetu sa Arnautovićem.

ccc

pre 5 godina

Smesni su ovi sa komentarima po sistemu, grozdje je kiselo. Kada ne daje golove,nema pojma, kada daje golove, mnogo sansi promasuje, daje golove malim ekipama, nema tehniku??Haha.Pa ipak je grozdje kiselo ali to ne menja pored takvih komentara da Mitar, trpa golove i da decko vrhunski radi svoj posao.Neko rece ne bi mogao da igra u Realu??Ahaha..znaci u timu gde bi imao jos kvalitetnije igrace, pakere, bolje centarsuteve, e tu ne bi mogao da igra???Haha..Mitre, samo ti nastavi ovako da nemas pojma, samo nastavi a onda cemo u tvojo 27moj, 28moj da gledamo cudo.Najmanje jednog Hrubesa ali iz Srbije.

LorD

pre 5 godina

Gdje su oni smaraci koji su dosadjivali sa izjavama kako je Prijovic bolji?
Mitrovic je klasa.
Napadac tipa Krespo, Trezege.
Nikada od njih necete viditi driblig, rijetko i pretrcavanje ali izrazit napadacki njuh, svakako.
Jednostavno su uvijek na pravom mjestu i koriste svaki dio tijela da zatresu protivnicku mrezu.

Stevan

pre 5 godina

Ja ne vidim da je Lukaku mnogo drugaciji. Nisu isti ali slican stil. Prava devetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 22. septembar 2018 17:02)

Razlika izmedju njih dvojice je u tome sto Mitar uglavnom daje golove i koristi sanse, a Lukaku uglavnom ne. 😌🤷♂

Bojler

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...
(mairondrake, 22. septembar 2018 17:59)

Zato što je dete Partizana, dečko koji je davao 120% kada je nosio crno-beli grb, grizao za svaku loptu. Da nije uprave koje je htela brzu zaradu, bio bi legenda kluba. Ne kažem ništa protiv Zvezde, samo želim da ti objasnim. Siguran sam da sebi ti tako osećaš povodom Luke Jovića, kome želim sve isto što želim i Mitru.

Gerov

pre 5 godina

Po ko zna koji put pisem! Isto! I opet kazem - navijam za CZ, ali Mitrovic jeste igrac koji donosi kvalitet. Pricam o reprezentaciji. I da napomenem - Prijovic je lik koji bi zajedno sa Mitrovicem dao napadu ono sto nam nedostaje - stabilnost u napadu i golovi. Na dlaku sam od odluke da batalim nerviranja oko reprezentacije i gleanja utakmica iste. Tu pre svega mislim na selektora i one koji ga postavise. Pozz za sve iskrene ljubitelje sporta i navijace svojih klubova, ma koji to bili!

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Mitrovic je još mlad igrač sa već puno iskustva.Njemu nedostaje jedan pravi trener koji će ga ubrzati i dati mu još jači potencijal.Uz sve to mora da ima sledećih 7 godina samo fudbal u glavi.Tako se postaje zvezda.Ne kontam navijače Zvezde a još manje Partizana što se lože!?Čovek je Srbin i igra u Engleskoj.Nosi srpski dres.
Može on još mnogo da pokaže svetu

mairondrake

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...

Bane

pre 5 godina

(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Danas je kanda teško koristiti internet. Do informacija kojih želiš moraš da se malo pomičiš i kontam da tu vidim tvoju boljku. Mitar je već okusio Ligu Šampiona kao član Anderlehta. Zamisli šta sve možeš nači sa malo kefala za istraživanje.

323

pre 5 godina

Mitra će neki svariti tek kad postigne 50+ golova u sezoni i sinu da ime Zvezdan. ;)
Bravo Mitre majstore!
(Realno, 22. septembar 2018 16:35)

Komentar GODINE. Bravo i za Mitra i komentar.

hulk

pre 5 godina

Na osnovu minusa koji sam dobio, ocigledno komentatori misle da Mitrovic ima kvalitet da bude prvi napadac Barselone, Sitija, Junajteda, Reala, Juventusa... Napisao sam da neki od tih klubova mogu da ga kupe, pa da ima ulogu kao drugi-treci napadac sto je sjajno, ali to nije dovoljno za Srbe. Nalazimo se na evropskim marginama u svemu, a mislimo da smo najbolji. Zato i jesmo tu gde smo sada

Skakac u stomak

pre 5 godina

Bravo, majstore! Igrati za neki tamo Fulam i biti na vrhu liste strelaca premijer lige, to moze samo klasan fudbaler. Samo tako nastavi i budi tu gde jesi i u maju sledece godine. Verujem da hoces. Dobra forma vec dosta dugo traje i to nije slucajnost. Mada, zavisice dosta i od igre ostatka tima. Svejedno, drago mi je da Srbija konacno ima rasnog napadaca, posto smo uglavnom poznati po vrhunskim odbrambenim i veznim igracima. Sve najbolje, pozdrav od okorelog zvezdasa.

zz

pre 5 godina

Mitro je ratnik. Srce i sila. Zvezdaši aje nazad u vaš poznati bunker
(Erwin, 22. septembar 2018 17:11)

Na meču o Mitroviću, bivšem igraču Partizana i reprezentativcu Srbije, koje u igra u premijer ligi, ti pominješ Zvezdu i neki bunker??
Biće derbi sutra, pa ćeš tada moći da komentarišeš i Zvezdu, a verovatno i bunker (vaš) .. Pozdrav..
Mitro kida, kad smo kod toga, steta što nije ušla još koja..

Dusan

pre 5 godina

Moja greška Mitar zaista ima 24 godine, nisam izguglo izvinjavam se dečku samo sto sam ja pogrešio Mitrove godine. Ali pričati za Mitra i vezivati ga za Real Madrid to je vec mašta i nije realno da on zaigra za Real. Mislim da je Chelsea idealan tim za njega pogotovo otakad Sari vodi plavce.

palop

pre 5 godina

@(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Mitro je '94. i tek je nedavno napunio 24 godine, ali se slazem da mu najvise odgovara engleski fudbal.

MiLaN

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Taj isti Votford je olupao Mancester Junajted pa ti vidi.

mozda

pre 5 godina

@dusan

Александар Митровић је српски фудбалер и репрезентативац. Игра на позицији нападача, а тренутно наступа за Фулам. Vikipedija

Рођен: 16. септембар 1994. 24 године, Smederevo



Висина: 1,89 m

Тежина: 82 kg

a jos vredjas decka i govoris mu da prestane da komentarise.. da li ces ti sada prestati? ili ne.....

Bojler

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.

Igrao je on ligu šampiona još pre 3-4 godine

Cxevu

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

A ti si neki baš vickast dečko, m? Smeješ se drugima a ti ispadaš smešan jako. Mitrović ima 23 godine, tačnije, rodjen je krajem ovog meseca, 1994.

SeRbia_SLadoLed

pre 5 godina

Trenirao sam sa Mitrom u mladjim kategorijama Teleoptika...kod njega ne postoji forma,on je uvek u formi...samo mu dajte da igra i golovi su zagarantovani.

hulk

pre 5 godina

Mitrovic je odlican napadac za timove srednjeg i nizeg kvaliteta. Tu je da se zagradi, zadrzi loptu, smanji pritisak i sl. On nema kvalitet da igra prvu postavu u vrhunskom timu, ali vrlo je moguce da ce ga kupiti neki veliki klub da igra zadnjih 30 minuta kao dodatni napadac kada se treba dati gol vise.

Aksentije

pre 5 godina

Mitar lud ko struja. Gura udara vuce jauce dize ruke i umalo da resi mec u 90 minutu. Uvek u kadru il ga tuku il on dvojicu vuce. Ahhhaaaa. Interesantan mec.

dzhoni

pre 5 godina

I opet neka ekipa na nivou druge lige. A protiv Sitija, naravno, nije igrao.
(Mikii, 22. septembar 2018 16:08)

Ta ekipa na ,,nivou druge lige” ima 4 pobede u sezoni u 5 kola. Da imaš obraza ne bi više komentar ovde napisao...

Bojler

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Brate bukvalno samo treba da ukucaš ime na Guglu i izaći će ti koliko ima godina. '94 godište je dečko...

gmc

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Pre će biti da ti treba da se informišeš pre nego što kritikuješ nekog..dečko je rođen 1994. godine ?

patkula

pre 5 godina

ovaj dusam sto kaze da mitrovic ima 27 godina neka iskoristi internet da proveri a ne da komentarise prvo, decko je '94 godiste pa taman neka izracuna koliko je to godina

Ne komentarisi

pre 5 godina

(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)
Kad nemas nista pametno da kazes. Najbolje je da cutis. Mitar zaista ima 24 godina. A ovo ostalo sto si napisao neci ni da komentarisem...

Milan

pre 5 godina

Ima čuku dečko, gine za svaku ekipu u kojoj igra, nebitno da li za klub ili reprezentaciju. Takav pošten odnos prema igri se na kraju uvek isplati. Jeste da sam zvezdaš ali ovog momka neizmerno poštujem.

navijac

pre 5 godina

@Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Ti bre ne znas ni da guglas! Ajde na popravni, Mitrovic je 94to a ne 91 god!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Decko ima 10 nastupa u LS. Do pre neki dan to je bilo vise nego ceo tim CZ zajedno. A ni sad mu ne beze mnogo, onako djuture.

Petar

pre 5 godina

Mitar je stvarno fenomenalan igrac!
U kvalifikacijama za SP dao je 6 golova.
Dodje u Fulam i za polusezonu da 13.
Ode na svetsko i da gol.
Krene Premijer liga da jos 5 u 5 utakmica.
U Ligi nacija u dve utakmice jos 2.

Čovek je stvarno ubica od napadača.

A što se tiče Fulama, napadački su jako potentni, Mitrović, Vieto, Širle, Seri......kidaju.
Ali ona dva štopera sve upropaste. Moraju hitno da reše odbranu i biće u gornjem delu tabele.

Kanidja PG

pre 5 godina

Čovjek svoje redovno isporuči.
Daleko najbolji srpski golgeter zadnjih god.
Igrace Mitar ubrzo u nekom vrhunskom klubu koji napada sve trofeje.
Svaka čast momčino.

John Lackland

pre 5 godina

Mogao je jos jedan gol da da...kakav skok nakon kornera u 90' ali precka...fenomenalan napadac, zasluzuje da igra u nekom od najjacih evropskih klubova

Jaran

pre 5 godina

John Lackland
Pise se (fudbalski tracevi) da ga zele Celsi i jos par timova iz Italije. Videcemo, Mitar igra u fantasticnoj formi za sada.

pera pavic

pre 5 godina

Gledao u Americi, na NBC, dakle nacionalna TV, prenos u celoj zemlji:

Komentator kaze, igrac utakmice Mitar. Porede ga sa Dijego Kostom, neveruju sta je Njukastl propustio kad ga je pustio da ode...

Bravo Mitre, prvi strelac PL!

milan

pre 5 godina

fulam prvo poluvreme rupa bez dna, drugo igraju kao pomahnitali I potpuno drugi tim.

mogli su da pobede da imaju normalne igrače u odbrani.

Blue Moon 1121

pre 5 godina

Prvo poluvreme Fulama jako loše, nepovezano odbrana nesigurna, drugo mnogo bolje dobre izmene Jokana onaj Mawson zajedno sa Čembersom su uzasni kao da gledam Miletića. Odoi mnogo bolje rešenje, Seri, Vieto i naravno Mitar najbolji igrači Fulama.

g

pre 5 godina

Sad se tek vidi koliko fali Tom Kerni, Fulam je bez njega katastrofa. Mosona je trebao da zameni već u 25 minutu, posle onakvig kiksa i zutog kartona. Sve u svemu Fulam ima najgori odbrambeni red u ligi, zbog čega su i kandidati za ispadanje.

DG

pre 5 godina

Ajd gol mu je bio jedan od lakših u karijeri ali što Mitar igra! Mogao je sa malo više sreće postići barem još jedan ali ga je prečka sprečila. Svaka čast, u neverovatnoj je formi.

Cxevu

pre 5 godina

Srbi : Zašto Mitrović igra prvu postavu?

Zato što je prvi strelac najjače lige na svetu, ne!? Da igra za Mančester, dao bi preko 30 golova u sezoni! A ovako će dati samo 23-4 :)

raznosacpice

pre 5 godina

Jel zna neko sta je sa cika Benitezom? Nije sprdnja stvarno brinem za njegovo zdravstveno stanje... Zapitajte se kako bi vama bilo da ste u ovakvoj situaciji. Benitez doktor procenjivanja kvaliteta!!

Jaran

pre 5 godina

Imao je i onu sansu glavom nakon sjajnog centarsuta Surlea ali je lose zahvatio. Jos kada se doda MAJSTORSKO sudjenje Etkinsona, lik je DVA penala nad Mitrom trebao da svira!

(It's my life

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.

it’s my life

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!

srle

pre 5 godina

Mitar vodi Fulam ka opstanku, jasno je da ce ove sezone morati da se bore da opstanu. Mnogo je jaka Premijer liga, jedan Votford je trenutno u vrhu, sta tek reci za ostale. Bukvalno sem eventualno Sitija i Liverpula, od ostalih svako svakog moze da pobedi.

tugabrate

pre 5 godina

Jedno je biti najbolji strelac lige i igrati za Mancester ili Celsi... A drugo igrati za tim koji ce se verovatno boriti za opstanak... Neverovatan pocetak sezone za Mitra, samo napred!

Никола

pre 5 godina

Слабо полувреме Фулама али потпуно другачија слика у другом.
Штета за пропуштено у 89 и 90 минуту.
Што се тиче Митра, бледо прво, одлично друго.
Најопаснији & најконкретнији у целој екипи.

rooney_utd

pre 5 godina

Trenutno najbolji napadac u premijer ligi, covek iz nikakve situacije napravi sansu za gol, ove sezone definitivno navijam za Fulam, pre svega zbog Mitra i Jokana!

Dušan

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!
(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.

Toni

pre 5 godina

Prečka, odbrana Fostera... Steta, moglo je biti sva 3 boda...
Odbrana Fulama, ja stvarno nzm sta im je, a i ovaj Atkinson, covek u 40 i nekom minutu, umesto da pusti prednost, on svira faul, i spreci ne znam tacno kojeg igraca Fulama da ide bukvalno 1vs1 sa golmanom...

(It's my life

pre 5 godina

Drži sliku Jokanovu umjesto ikone.
Samo kod njega možeš da budeš prvi špic u premijer ligi.
A prati ga sreca Benitez je to davno pročitao.
A on je mnogo vece ime od Jokanovica i nije zemljak.
Protiv Sitija nije se vidio na terenu.

it’s my life

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!

John Lackland

pre 5 godina

Mogao je jos jedan gol da da...kakav skok nakon kornera u 90' ali precka...fenomenalan napadac, zasluzuje da igra u nekom od najjacih evropskih klubova

Milan

pre 5 godina

Ima čuku dečko, gine za svaku ekipu u kojoj igra, nebitno da li za klub ili reprezentaciju. Takav pošten odnos prema igri se na kraju uvek isplati. Jeste da sam zvezdaš ali ovog momka neizmerno poštujem.

milan

pre 5 godina

fulam prvo poluvreme rupa bez dna, drugo igraju kao pomahnitali I potpuno drugi tim.

mogli su da pobede da imaju normalne igrače u odbrani.

raznosacpice

pre 5 godina

Jel zna neko sta je sa cika Benitezom? Nije sprdnja stvarno brinem za njegovo zdravstveno stanje... Zapitajte se kako bi vama bilo da ste u ovakvoj situaciji. Benitez doktor procenjivanja kvaliteta!!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Decko ima 10 nastupa u LS. Do pre neki dan to je bilo vise nego ceo tim CZ zajedno. A ni sad mu ne beze mnogo, onako djuture.

dzhoni

pre 5 godina

I opet neka ekipa na nivou druge lige. A protiv Sitija, naravno, nije igrao.
(Mikii, 22. septembar 2018 16:08)

Ta ekipa na ,,nivou druge lige” ima 4 pobede u sezoni u 5 kola. Da imaš obraza ne bi više komentar ovde napisao...

SeRbia_SLadoLed

pre 5 godina

Trenirao sam sa Mitrom u mladjim kategorijama Teleoptika...kod njega ne postoji forma,on je uvek u formi...samo mu dajte da igra i golovi su zagarantovani.

Никола

pre 5 godina

Слабо полувреме Фулама али потпуно другачија слика у другом.
Штета за пропуштено у 89 и 90 минуту.
Што се тиче Митра, бледо прво, одлично друго.
Најопаснији & најконкретнији у целој екипи.

navijac

pre 5 godina

@Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Ti bre ne znas ni da guglas! Ajde na popravni, Mitrovic je 94to a ne 91 god!

323

pre 5 godina

Mitra će neki svariti tek kad postigne 50+ golova u sezoni i sinu da ime Zvezdan. ;)
Bravo Mitre majstore!
(Realno, 22. septembar 2018 16:35)

Komentar GODINE. Bravo i za Mitra i komentar.

tugabrate

pre 5 godina

Jedno je biti najbolji strelac lige i igrati za Mancester ili Celsi... A drugo igrati za tim koji ce se verovatno boriti za opstanak... Neverovatan pocetak sezone za Mitra, samo napred!

MiLaN

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Taj isti Votford je olupao Mancester Junajted pa ti vidi.

Aksentije

pre 5 godina

Mitar lud ko struja. Gura udara vuce jauce dize ruke i umalo da resi mec u 90 minutu. Uvek u kadru il ga tuku il on dvojicu vuce. Ahhhaaaa. Interesantan mec.

Bojler

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...
(mairondrake, 22. septembar 2018 17:59)

Zato što je dete Partizana, dečko koji je davao 120% kada je nosio crno-beli grb, grizao za svaku loptu. Da nije uprave koje je htela brzu zaradu, bio bi legenda kluba. Ne kažem ništa protiv Zvezde, samo želim da ti objasnim. Siguran sam da sebi ti tako osećaš povodom Luke Jovića, kome želim sve isto što želim i Mitru.

DG

pre 5 godina

Ajd gol mu je bio jedan od lakših u karijeri ali što Mitar igra! Mogao je sa malo više sreće postići barem još jedan ali ga je prečka sprečila. Svaka čast, u neverovatnoj je formi.

Gerov

pre 5 godina

Po ko zna koji put pisem! Isto! I opet kazem - navijam za CZ, ali Mitrovic jeste igrac koji donosi kvalitet. Pricam o reprezentaciji. I da napomenem - Prijovic je lik koji bi zajedno sa Mitrovicem dao napadu ono sto nam nedostaje - stabilnost u napadu i golovi. Na dlaku sam od odluke da batalim nerviranja oko reprezentacije i gleanja utakmica iste. Tu pre svega mislim na selektora i one koji ga postavise. Pozz za sve iskrene ljubitelje sporta i navijace svojih klubova, ma koji to bili!

Stevan

pre 5 godina

Ja ne vidim da je Lukaku mnogo drugaciji. Nisu isti ali slican stil. Prava devetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 22. septembar 2018 17:02)

Razlika izmedju njih dvojice je u tome sto Mitar uglavnom daje golove i koristi sanse, a Lukaku uglavnom ne. 😌🤷♂

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Mitrovic je još mlad igrač sa već puno iskustva.Njemu nedostaje jedan pravi trener koji će ga ubrzati i dati mu još jači potencijal.Uz sve to mora da ima sledećih 7 godina samo fudbal u glavi.Tako se postaje zvezda.Ne kontam navijače Zvezde a još manje Partizana što se lože!?Čovek je Srbin i igra u Engleskoj.Nosi srpski dres.
Može on još mnogo da pokaže svetu

rooney_utd

pre 5 godina

Trenutno najbolji napadac u premijer ligi, covek iz nikakve situacije napravi sansu za gol, ove sezone definitivno navijam za Fulam, pre svega zbog Mitra i Jokana!

Skakac u stomak

pre 5 godina

Bravo, majstore! Igrati za neki tamo Fulam i biti na vrhu liste strelaca premijer lige, to moze samo klasan fudbaler. Samo tako nastavi i budi tu gde jesi i u maju sledece godine. Verujem da hoces. Dobra forma vec dosta dugo traje i to nije slucajnost. Mada, zavisice dosta i od igre ostatka tima. Svejedno, drago mi je da Srbija konacno ima rasnog napadaca, posto smo uglavnom poznati po vrhunskim odbrambenim i veznim igracima. Sve najbolje, pozdrav od okorelog zvezdasa.

Cxevu

pre 5 godina

Srbi : Zašto Mitrović igra prvu postavu?

Zato što je prvi strelac najjače lige na svetu, ne!? Da igra za Mančester, dao bi preko 30 golova u sezoni! A ovako će dati samo 23-4 :)

Cxevu

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

A ti si neki baš vickast dečko, m? Smeješ se drugima a ti ispadaš smešan jako. Mitrović ima 23 godine, tačnije, rodjen je krajem ovog meseca, 1994.

mozda

pre 5 godina

@dusan

Александар Митровић је српски фудбалер и репрезентативац. Игра на позицији нападача, а тренутно наступа за Фулам. Vikipedija

Рођен: 16. септембар 1994. 24 године, Smederevo



Висина: 1,89 m

Тежина: 82 kg

a jos vredjas decka i govoris mu da prestane da komentarise.. da li ces ti sada prestati? ili ne.....

Ne komentarisi

pre 5 godina

(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)
Kad nemas nista pametno da kazes. Najbolje je da cutis. Mitar zaista ima 24 godina. A ovo ostalo sto si napisao neci ni da komentarisem...

Petar

pre 5 godina

Mitar je stvarno fenomenalan igrac!
U kvalifikacijama za SP dao je 6 golova.
Dodje u Fulam i za polusezonu da 13.
Ode na svetsko i da gol.
Krene Premijer liga da jos 5 u 5 utakmica.
U Ligi nacija u dve utakmice jos 2.

Čovek je stvarno ubica od napadača.

A što se tiče Fulama, napadački su jako potentni, Mitrović, Vieto, Širle, Seri......kidaju.
Ali ona dva štopera sve upropaste. Moraju hitno da reše odbranu i biće u gornjem delu tabele.

Bane

pre 5 godina

(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Danas je kanda teško koristiti internet. Do informacija kojih želiš moraš da se malo pomičiš i kontam da tu vidim tvoju boljku. Mitar je već okusio Ligu Šampiona kao član Anderlehta. Zamisli šta sve možeš nači sa malo kefala za istraživanje.

pera pavic

pre 5 godina

Gledao u Americi, na NBC, dakle nacionalna TV, prenos u celoj zemlji:

Komentator kaze, igrac utakmice Mitar. Porede ga sa Dijego Kostom, neveruju sta je Njukastl propustio kad ga je pustio da ode...

Bravo Mitre, prvi strelac PL!

Bojler

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.

Igrao je on ligu šampiona još pre 3-4 godine

LorD

pre 5 godina

Gdje su oni smaraci koji su dosadjivali sa izjavama kako je Prijovic bolji?
Mitrovic je klasa.
Napadac tipa Krespo, Trezege.
Nikada od njih necete viditi driblig, rijetko i pretrcavanje ali izrazit napadacki njuh, svakako.
Jednostavno su uvijek na pravom mjestu i koriste svaki dio tijela da zatresu protivnicku mrezu.

gmc

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Pre će biti da ti treba da se informišeš pre nego što kritikuješ nekog..dečko je rođen 1994. godine ?

zz

pre 5 godina

Mitro je ratnik. Srce i sila. Zvezdaši aje nazad u vaš poznati bunker
(Erwin, 22. septembar 2018 17:11)

Na meču o Mitroviću, bivšem igraču Partizana i reprezentativcu Srbije, koje u igra u premijer ligi, ti pominješ Zvezdu i neki bunker??
Biće derbi sutra, pa ćeš tada moći da komentarišeš i Zvezdu, a verovatno i bunker (vaš) .. Pozdrav..
Mitro kida, kad smo kod toga, steta što nije ušla još koja..

Bojler

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Brate bukvalno samo treba da ukucaš ime na Guglu i izaći će ti koliko ima godina. '94 godište je dečko...

patkula

pre 5 godina

ovaj dusam sto kaze da mitrovic ima 27 godina neka iskoristi internet da proveri a ne da komentarise prvo, decko je '94 godiste pa taman neka izracuna koliko je to godina

Kanidja PG

pre 5 godina

Čovjek svoje redovno isporuči.
Daleko najbolji srpski golgeter zadnjih god.
Igrace Mitar ubrzo u nekom vrhunskom klubu koji napada sve trofeje.
Svaka čast momčino.

palop

pre 5 godina

@(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Mitro je '94. i tek je nedavno napunio 24 godine, ali se slazem da mu najvise odgovara engleski fudbal.

hulk

pre 5 godina

Na osnovu minusa koji sam dobio, ocigledno komentatori misle da Mitrovic ima kvalitet da bude prvi napadac Barselone, Sitija, Junajteda, Reala, Juventusa... Napisao sam da neki od tih klubova mogu da ga kupe, pa da ima ulogu kao drugi-treci napadac sto je sjajno, ali to nije dovoljno za Srbe. Nalazimo se na evropskim marginama u svemu, a mislimo da smo najbolji. Zato i jesmo tu gde smo sada

g

pre 5 godina

Sad se tek vidi koliko fali Tom Kerni, Fulam je bez njega katastrofa. Mosona je trebao da zameni već u 25 minutu, posle onakvig kiksa i zutog kartona. Sve u svemu Fulam ima najgori odbrambeni red u ligi, zbog čega su i kandidati za ispadanje.

Jaran

pre 5 godina

Imao je i onu sansu glavom nakon sjajnog centarsuta Surlea ali je lose zahvatio. Jos kada se doda MAJSTORSKO sudjenje Etkinsona, lik je DVA penala nad Mitrom trebao da svira!

srle

pre 5 godina

Mitar vodi Fulam ka opstanku, jasno je da ce ove sezone morati da se bore da opstanu. Mnogo je jaka Premijer liga, jedan Votford je trenutno u vrhu, sta tek reci za ostale. Bukvalno sem eventualno Sitija i Liverpula, od ostalih svako svakog moze da pobedi.

Toni

pre 5 godina

Prečka, odbrana Fostera... Steta, moglo je biti sva 3 boda...
Odbrana Fulama, ja stvarno nzm sta im je, a i ovaj Atkinson, covek u 40 i nekom minutu, umesto da pusti prednost, on svira faul, i spreci ne znam tacno kojeg igraca Fulama da ide bukvalno 1vs1 sa golmanom...

mairondrake

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...

hulk

pre 5 godina

Mitrovic je odlican napadac za timove srednjeg i nizeg kvaliteta. Tu je da se zagradi, zadrzi loptu, smanji pritisak i sl. On nema kvalitet da igra prvu postavu u vrhunskom timu, ali vrlo je moguce da ce ga kupiti neki veliki klub da igra zadnjih 30 minuta kao dodatni napadac kada se treba dati gol vise.

Jaran

pre 5 godina

John Lackland
Pise se (fudbalski tracevi) da ga zele Celsi i jos par timova iz Italije. Videcemo, Mitar igra u fantasticnoj formi za sada.

SUke

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((It's my life, 22. septembar 2018 15:42)

Covek je imao 20 godina kad je igrao u Anderlehtu. U premijernoj sezoni dao je 16 golova i Anderleht je osvojio titulu, kakav neuspeh.

Blue Moon 1121

pre 5 godina

Prvo poluvreme Fulama jako loše, nepovezano odbrana nesigurna, drugo mnogo bolje dobre izmene Jokana onaj Mawson zajedno sa Čembersom su uzasni kao da gledam Miletića. Odoi mnogo bolje rešenje, Seri, Vieto i naravno Mitar najbolji igrači Fulama.

Dusan

pre 5 godina

Moja greška Mitar zaista ima 24 godine, nisam izguglo izvinjavam se dečku samo sto sam ja pogrešio Mitrove godine. Ali pričati za Mitra i vezivati ga za Real Madrid to je vec mašta i nije realno da on zaigra za Real. Mislim da je Chelsea idealan tim za njega pogotovo otakad Sari vodi plavce.

мики

pre 5 godina

Precijenjen igrač samo glava,noge samo za hodanje. 
Prati ga sreca i trener Jokanovic forsira onako zemljački.
((It's my life, 22. septembar 2018 15:29

могао би да погледаш неку утакмицу пре него што коментаришеш. Митар је комплетан центарфор, лева, десна, глава, све. нема сумње да може да буде легенда као Ширер. енглески коментатори су листом одушевљени Митром, дарују га комплиментима које би сваки нападач пожелео. да игра у некој потпуно уиграној екипи, као Реал, Барселона, Сити... дао би дупло више голова ове сезоне.

само удри Митре, волимо те и ми Звездаши као и Партизановци који те присвајају.

Miljan

pre 5 godina

Ljudi nekako da uparimo u reprezentaciji Luku Jovića i Mitra I naredna dva ciklusa smo mirni što se tiče napadača ali mi na žalost gotovo uvek igramo sa jednim špicom.

gogx

pre 5 godina

Mitar ima snagu, dobar je I primopredaji lopte, snalazljiv u 16 a konkretan van 16. Def najjace oruzje mu je skok.
Treneri u Fulhamu moraju da ga nauce da trci sa loptom, ako to usavrsi na kraju karijere pricacemo o njemu kao sto je Drogba.

ccc

pre 5 godina

Smesni su ovi sa komentarima po sistemu, grozdje je kiselo. Kada ne daje golove,nema pojma, kada daje golove, mnogo sansi promasuje, daje golove malim ekipama, nema tehniku??Haha.Pa ipak je grozdje kiselo ali to ne menja pored takvih komentara da Mitar, trpa golove i da decko vrhunski radi svoj posao.Neko rece ne bi mogao da igra u Realu??Ahaha..znaci u timu gde bi imao jos kvalitetnije igrace, pakere, bolje centarsuteve, e tu ne bi mogao da igra???Haha..Mitre, samo ti nastavi ovako da nemas pojma, samo nastavi a onda cemo u tvojo 27moj, 28moj da gledamo cudo.Najmanje jednog Hrubesa ali iz Srbije.

(It's my life

pre 5 godina

Drži sliku Jokanovu umjesto ikone.
Samo kod njega možeš da budeš prvi špic u premijer ligi.
A prati ga sreca Benitez je to davno pročitao.
A on je mnogo vece ime od Jokanovica i nije zemljak.
Protiv Sitija nije se vidio na terenu.

Dušan

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!
(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.

(It's my life

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.

hulk

pre 5 godina

Kada sam pisao komentare, nisam ni bio svestan da bas postoji toliko odsustvo svesti. Mitar je novi Drogba i Sirer ?!?! Dajte ljudi...

woah

pre 5 godina

Momak je vrhunski napadač i samo mu sitnice stoje na putu do vrhunskog kluba. Na primer, samo kad bi malo obratio pažnju na kamere, kada mu dođe da istrese nos. Nadam se da niko neće da mi zameri, ali kod njega je taj ritual strašno upadljiv i ako to promeni, odmah će tri nova kluba da ga pozovu u svoj tim. Ne mora Real da ga zove, ali zvaće ga Roma, Inter, Milan, Everton, Valensija, Viljareal, (tako neko) a ja bih najviše voleo da to bude Vest Hem, da rešeta u duetu sa Arnautovićem.

(It's my life

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.

(It's my life

pre 5 godina

Drži sliku Jokanovu umjesto ikone.
Samo kod njega možeš da budeš prvi špic u premijer ligi.
A prati ga sreca Benitez je to davno pročitao.
A on je mnogo vece ime od Jokanovica i nije zemljak.
Protiv Sitija nije se vidio na terenu.

hulk

pre 5 godina

Mitrovic je odlican napadac za timove srednjeg i nizeg kvaliteta. Tu je da se zagradi, zadrzi loptu, smanji pritisak i sl. On nema kvalitet da igra prvu postavu u vrhunskom timu, ali vrlo je moguce da ce ga kupiti neki veliki klub da igra zadnjih 30 minuta kao dodatni napadac kada se treba dati gol vise.

Dušan

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!
(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.

mairondrake

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...

hulk

pre 5 godina

Na osnovu minusa koji sam dobio, ocigledno komentatori misle da Mitrovic ima kvalitet da bude prvi napadac Barselone, Sitija, Junajteda, Reala, Juventusa... Napisao sam da neki od tih klubova mogu da ga kupe, pa da ima ulogu kao drugi-treci napadac sto je sjajno, ali to nije dovoljno za Srbe. Nalazimo se na evropskim marginama u svemu, a mislimo da smo najbolji. Zato i jesmo tu gde smo sada

it’s my life

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!

Dusan

pre 5 godina

Moja greška Mitar zaista ima 24 godine, nisam izguglo izvinjavam se dečku samo sto sam ja pogrešio Mitrove godine. Ali pričati za Mitra i vezivati ga za Real Madrid to je vec mašta i nije realno da on zaigra za Real. Mislim da je Chelsea idealan tim za njega pogotovo otakad Sari vodi plavce.

323

pre 5 godina

Mitra će neki svariti tek kad postigne 50+ golova u sezoni i sinu da ime Zvezdan. ;)
Bravo Mitre majstore!
(Realno, 22. septembar 2018 16:35)

Komentar GODINE. Bravo i za Mitra i komentar.

raznosacpice

pre 5 godina

Jel zna neko sta je sa cika Benitezom? Nije sprdnja stvarno brinem za njegovo zdravstveno stanje... Zapitajte se kako bi vama bilo da ste u ovakvoj situaciji. Benitez doktor procenjivanja kvaliteta!!

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Decko ima 10 nastupa u LS. Do pre neki dan to je bilo vise nego ceo tim CZ zajedno. A ni sad mu ne beze mnogo, onako djuture.

zz

pre 5 godina

Mitro je ratnik. Srce i sila. Zvezdaši aje nazad u vaš poznati bunker
(Erwin, 22. septembar 2018 17:11)

Na meču o Mitroviću, bivšem igraču Partizana i reprezentativcu Srbije, koje u igra u premijer ligi, ti pominješ Zvezdu i neki bunker??
Biće derbi sutra, pa ćeš tada moći da komentarišeš i Zvezdu, a verovatno i bunker (vaš) .. Pozdrav..
Mitro kida, kad smo kod toga, steta što nije ušla još koja..

John Lackland

pre 5 godina

Mogao je jos jedan gol da da...kakav skok nakon kornera u 90' ali precka...fenomenalan napadac, zasluzuje da igra u nekom od najjacih evropskih klubova

MiLaN

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.
(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Taj isti Votford je olupao Mancester Junajted pa ti vidi.

Bojler

pre 5 godina

Zasto su grobari toliko optereceni sa Mitrom....Kao navijacu CZ mi je ok da reseta po Engleskoj, nemam nikakav problem.sa tim, ali ne vidim kakve veze ima to sa Partizanom??? Ako su vam njegovi golovi najveci uspeh ove sezone, onda ok...
(mairondrake, 22. septembar 2018 17:59)

Zato što je dete Partizana, dečko koji je davao 120% kada je nosio crno-beli grb, grizao za svaku loptu. Da nije uprave koje je htela brzu zaradu, bio bi legenda kluba. Ne kažem ništa protiv Zvezde, samo želim da ti objasnim. Siguran sam da sebi ti tako osećaš povodom Luke Jovića, kome želim sve isto što želim i Mitru.

Stevan

pre 5 godina

Ja ne vidim da je Lukaku mnogo drugaciji. Nisu isti ali slican stil. Prava devetka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 22. septembar 2018 17:02)

Razlika izmedju njih dvojice je u tome sto Mitar uglavnom daje golove i koristi sanse, a Lukaku uglavnom ne. 😌🤷♂

tugabrate

pre 5 godina

Jedno je biti najbolji strelac lige i igrati za Mancester ili Celsi... A drugo igrati za tim koji ce se verovatno boriti za opstanak... Neverovatan pocetak sezone za Mitra, samo napred!

Gerov

pre 5 godina

Po ko zna koji put pisem! Isto! I opet kazem - navijam za CZ, ali Mitrovic jeste igrac koji donosi kvalitet. Pricam o reprezentaciji. I da napomenem - Prijovic je lik koji bi zajedno sa Mitrovicem dao napadu ono sto nam nedostaje - stabilnost u napadu i golovi. Na dlaku sam od odluke da batalim nerviranja oko reprezentacije i gleanja utakmica iste. Tu pre svega mislim na selektora i one koji ga postavise. Pozz za sve iskrene ljubitelje sporta i navijace svojih klubova, ma koji to bili!

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Mitrovic je još mlad igrač sa već puno iskustva.Njemu nedostaje jedan pravi trener koji će ga ubrzati i dati mu još jači potencijal.Uz sve to mora da ima sledećih 7 godina samo fudbal u glavi.Tako se postaje zvezda.Ne kontam navijače Zvezde a još manje Partizana što se lože!?Čovek je Srbin i igra u Engleskoj.Nosi srpski dres.
Može on još mnogo da pokaže svetu

LorD

pre 5 godina

Gdje su oni smaraci koji su dosadjivali sa izjavama kako je Prijovic bolji?
Mitrovic je klasa.
Napadac tipa Krespo, Trezege.
Nikada od njih necete viditi driblig, rijetko i pretrcavanje ali izrazit napadacki njuh, svakako.
Jednostavno su uvijek na pravom mjestu i koriste svaki dio tijela da zatresu protivnicku mrezu.

hulk

pre 5 godina

Kada sam pisao komentare, nisam ni bio svestan da bas postoji toliko odsustvo svesti. Mitar je novi Drogba i Sirer ?!?! Dajte ljudi...

woah

pre 5 godina

Momak je vrhunski napadač i samo mu sitnice stoje na putu do vrhunskog kluba. Na primer, samo kad bi malo obratio pažnju na kamere, kada mu dođe da istrese nos. Nadam se da niko neće da mi zameri, ali kod njega je taj ritual strašno upadljiv i ako to promeni, odmah će tri nova kluba da ga pozovu u svoj tim. Ne mora Real da ga zove, ali zvaće ga Roma, Inter, Milan, Everton, Valensija, Viljareal, (tako neko) a ja bih najviše voleo da to bude Vest Hem, da rešeta u duetu sa Arnautovićem.

milan

pre 5 godina

fulam prvo poluvreme rupa bez dna, drugo igraju kao pomahnitali I potpuno drugi tim.

mogli su da pobede da imaju normalne igrače u odbrani.

Никола

pre 5 godina

Слабо полувреме Фулама али потпуно другачија слика у другом.
Штета за пропуштено у 89 и 90 минуту.
Што се тиче Митра, бледо прво, одлично друго.
Најопаснији & најконкретнији у целој екипи.

Milan

pre 5 godina

Ima čuku dečko, gine za svaku ekipu u kojoj igra, nebitno da li za klub ili reprezentaciju. Takav pošten odnos prema igri se na kraju uvek isplati. Jeste da sam zvezdaš ali ovog momka neizmerno poštujem.

dzhoni

pre 5 godina

I opet neka ekipa na nivou druge lige. A protiv Sitija, naravno, nije igrao.
(Mikii, 22. septembar 2018 16:08)

Ta ekipa na ,,nivou druge lige” ima 4 pobede u sezoni u 5 kola. Da imaš obraza ne bi više komentar ovde napisao...

Skakac u stomak

pre 5 godina

Bravo, majstore! Igrati za neki tamo Fulam i biti na vrhu liste strelaca premijer lige, to moze samo klasan fudbaler. Samo tako nastavi i budi tu gde jesi i u maju sledece godine. Verujem da hoces. Dobra forma vec dosta dugo traje i to nije slucajnost. Mada, zavisice dosta i od igre ostatka tima. Svejedno, drago mi je da Srbija konacno ima rasnog napadaca, posto smo uglavnom poznati po vrhunskim odbrambenim i veznim igracima. Sve najbolje, pozdrav od okorelog zvezdasa.

DG

pre 5 godina

Ajd gol mu je bio jedan od lakših u karijeri ali što Mitar igra! Mogao je sa malo više sreće postići barem još jedan ali ga je prečka sprečila. Svaka čast, u neverovatnoj je formi.

Cxevu

pre 5 godina

Srbi : Zašto Mitrović igra prvu postavu?

Zato što je prvi strelac najjače lige na svetu, ne!? Da igra za Mančester, dao bi preko 30 golova u sezoni! A ovako će dati samo 23-4 :)

rooney_utd

pre 5 godina

Trenutno najbolji napadac u premijer ligi, covek iz nikakve situacije napravi sansu za gol, ove sezone definitivno navijam za Fulam, pre svega zbog Mitra i Jokana!

gmc

pre 5 godina

Ljudi naviknite se na ovo.Mitar postaje klasa i to velika.Bas,bas klasa.Njemu je tek 24 godine.Za 2-3 godine vidim ga u dresu Reala,ili sličnog tima.Svaka mu čast.Da nema njega Fulam ne bi osvojio ni jedan bod,realno.Kao svaki put do sad,opet kazem 20+!!!!(it’s my life, 22. septembar 2018 15:24) #Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Pre će biti da ti treba da se informišeš pre nego što kritikuješ nekog..dečko je rođen 1994. godine ?

SeRbia_SLadoLed

pre 5 godina

Trenirao sam sa Mitrom u mladjim kategorijama Teleoptika...kod njega ne postoji forma,on je uvek u formi...samo mu dajte da igra i golovi su zagarantovani.

g

pre 5 godina

Sad se tek vidi koliko fali Tom Kerni, Fulam je bez njega katastrofa. Mosona je trebao da zameni već u 25 minutu, posle onakvig kiksa i zutog kartona. Sve u svemu Fulam ima najgori odbrambeni red u ligi, zbog čega su i kandidati za ispadanje.

Bane

pre 5 godina

(O.T.A.N., 22. septembar 2018 15:49)

Danas je kanda teško koristiti internet. Do informacija kojih želiš moraš da se malo pomičiš i kontam da tu vidim tvoju boljku. Mitar je već okusio Ligu Šampiona kao član Anderlehta. Zamisli šta sve možeš nači sa malo kefala za istraživanje.

Jaran

pre 5 godina

John Lackland
Pise se (fudbalski tracevi) da ga zele Celsi i jos par timova iz Italije. Videcemo, Mitar igra u fantasticnoj formi za sada.

Jaran

pre 5 godina

Imao je i onu sansu glavom nakon sjajnog centarsuta Surlea ali je lose zahvatio. Jos kada se doda MAJSTORSKO sudjenje Etkinsona, lik je DVA penala nad Mitrom trebao da svira!

Aksentije

pre 5 godina

Mitar lud ko struja. Gura udara vuce jauce dize ruke i umalo da resi mec u 90 minutu. Uvek u kadru il ga tuku il on dvojicu vuce. Ahhhaaaa. Interesantan mec.

Bojler

pre 5 godina

Dao gol Votfordu i celog života mašta da igra u nekom većom klubu ne bi li "omirisao" Ligu Šampiona.

Igrao je on ligu šampiona još pre 3-4 godine

patkula

pre 5 godina

ovaj dusam sto kaze da mitrovic ima 27 godina neka iskoristi internet da proveri a ne da komentarise prvo, decko je '94 godiste pa taman neka izracuna koliko je to godina

Miljan

pre 5 godina

Ljudi nekako da uparimo u reprezentaciji Luku Jovića i Mitra I naredna dva ciklusa smo mirni što se tiče napadača ali mi na žalost gotovo uvek igramo sa jednim špicom.

мики

pre 5 godina

Precijenjen igrač samo glava,noge samo za hodanje. 
Prati ga sreca i trener Jokanovic forsira onako zemljački.
((It's my life, 22. septembar 2018 15:29

могао би да погледаш неку утакмицу пре него што коментаришеш. Митар је комплетан центарфор, лева, десна, глава, све. нема сумње да може да буде легенда као Ширер. енглески коментатори су листом одушевљени Митром, дарују га комплиментима које би сваки нападач пожелео. да игра у некој потпуно уиграној екипи, као Реал, Барселона, Сити... дао би дупло више голова ове сезоне.

само удри Митре, волимо те и ми Звездаши као и Партизановци који те присвајају.

gogx

pre 5 godina

Mitar ima snagu, dobar je I primopredaji lopte, snalazljiv u 16 a konkretan van 16. Def najjace oruzje mu je skok.
Treneri u Fulhamu moraju da ga nauce da trci sa loptom, ako to usavrsi na kraju karijere pricacemo o njemu kao sto je Drogba.

Blue Moon 1121

pre 5 godina

Prvo poluvreme Fulama jako loše, nepovezano odbrana nesigurna, drugo mnogo bolje dobre izmene Jokana onaj Mawson zajedno sa Čembersom su uzasni kao da gledam Miletića. Odoi mnogo bolje rešenje, Seri, Vieto i naravno Mitar najbolji igrači Fulama.

Toni

pre 5 godina

Prečka, odbrana Fostera... Steta, moglo je biti sva 3 boda...
Odbrana Fulama, ja stvarno nzm sta im je, a i ovaj Atkinson, covek u 40 i nekom minutu, umesto da pusti prednost, on svira faul, i spreci ne znam tacno kojeg igraca Fulama da ide bukvalno 1vs1 sa golmanom...

pera pavic

pre 5 godina

Gledao u Americi, na NBC, dakle nacionalna TV, prenos u celoj zemlji:

Komentator kaze, igrac utakmice Mitar. Porede ga sa Dijego Kostom, neveruju sta je Njukastl propustio kad ga je pustio da ode...

Bravo Mitre, prvi strelac PL!

Kanidja PG

pre 5 godina

Čovjek svoje redovno isporuči.
Daleko najbolji srpski golgeter zadnjih god.
Igrace Mitar ubrzo u nekom vrhunskom klubu koji napada sve trofeje.
Svaka čast momčino.

Petar

pre 5 godina

Mitar je stvarno fenomenalan igrac!
U kvalifikacijama za SP dao je 6 golova.
Dodje u Fulam i za polusezonu da 13.
Ode na svetsko i da gol.
Krene Premijer liga da jos 5 u 5 utakmica.
U Ligi nacija u dve utakmice jos 2.

Čovek je stvarno ubica od napadača.

A što se tiče Fulama, napadački su jako potentni, Mitrović, Vieto, Širle, Seri......kidaju.
Ali ona dva štopera sve upropaste. Moraju hitno da reše odbranu i biće u gornjem delu tabele.

Bojler

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Brate bukvalno samo treba da ukucaš ime na Guglu i izaći će ti koliko ima godina. '94 godište je dečko...

mozda

pre 5 godina

@dusan

Александар Митровић је српски фудбалер и репрезентативац. Игра на позицији нападача, а тренутно наступа за Фулам. Vikipedija

Рођен: 16. септембар 1994. 24 године, Smederevo



Висина: 1,89 m

Тежина: 82 kg

a jos vredjas decka i govoris mu da prestane da komentarise.. da li ces ti sada prestati? ili ne.....

Cxevu

pre 5 godina

Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

A ti si neki baš vickast dečko, m? Smeješ se drugima a ti ispadaš smešan jako. Mitrović ima 23 godine, tačnije, rodjen je krajem ovog meseca, 1994.

navijac

pre 5 godina

@Ovde deci poput tebe treba zabraniti da komentarišu, Mitrović ima 24 godine hahahaahahahahahaah da nije smešno bilo bi dužno, Ne bi biilo malo na odmet da se informišeš o fudbalu i igračima. Mitović je 1991 godište znači 27 godina :) Mitro nije za Real Mitro je samo za Premijer ligu takav fudbal mu odgovara i Chelsea je baš zainteresovan za njega. Mi skorije tj Srpski fudbal niej ima takvog špica. Bravo MITRE Bravo Jokane šteta Fulham je bio mnogo bolji od Wotforda ali to je premijer liga.
(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Ti bre ne znas ni da guglas! Ajde na popravni, Mitrovic je 94to a ne 91 god!

Ne komentarisi

pre 5 godina

(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)
Kad nemas nista pametno da kazes. Najbolje je da cutis. Mitar zaista ima 24 godina. A ovo ostalo sto si napisao neci ni da komentarisem...

srle

pre 5 godina

Mitar vodi Fulam ka opstanku, jasno je da ce ove sezone morati da se bore da opstanu. Mnogo je jaka Premijer liga, jedan Votford je trenutno u vrhu, sta tek reci za ostale. Bukvalno sem eventualno Sitija i Liverpula, od ostalih svako svakog moze da pobedi.

palop

pre 5 godina

@(Dušan, 22. septembar 2018 15:43)

Mitro je '94. i tek je nedavno napunio 24 godine, ali se slazem da mu najvise odgovara engleski fudbal.

ccc

pre 5 godina

Smesni su ovi sa komentarima po sistemu, grozdje je kiselo. Kada ne daje golove,nema pojma, kada daje golove, mnogo sansi promasuje, daje golove malim ekipama, nema tehniku??Haha.Pa ipak je grozdje kiselo ali to ne menja pored takvih komentara da Mitar, trpa golove i da decko vrhunski radi svoj posao.Neko rece ne bi mogao da igra u Realu??Ahaha..znaci u timu gde bi imao jos kvalitetnije igrace, pakere, bolje centarsuteve, e tu ne bi mogao da igra???Haha..Mitre, samo ti nastavi ovako da nemas pojma, samo nastavi a onda cemo u tvojo 27moj, 28moj da gledamo cudo.Najmanje jednog Hrubesa ali iz Srbije.

SUke

pre 5 godina

Vietu zahvali za gol,a sreca vječno ne traje.
Maksimum karijere Fulam.
Taj ni u Andrelehtu nije uspio,suvi prosjek.
Ali za nasu vecinu rasni golgeter čudo od igrača.Sve je to laž.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((It's my life, 22. septembar 2018 15:42)

Covek je imao 20 godina kad je igrao u Anderlehtu. U premijernoj sezoni dao je 16 golova i Anderleht je osvojio titulu, kakav neuspeh.