Fudbal 57

Sreda, 19.09.2018.

08:25

Frustrirani igrači Napolija: Trebalo je da pobedimo Zvezdu

Fudbaleri Napolija rekli su da je remi sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona frustrirajući i da je trebalo da pobede u Beogradu.

Frustrirani igraèi Napolija: Trebalo je da pobedimo Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

zvezdaš

pre 5 godina

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

U Salcburgu još analiziraju sličnu statistiku i traže statističku grešku.
Pošto vidim da se razumeš, ponudi im stručnu pomoć.
Mada, izgleda da će i Napoliju biti potrebne tvoje usluge.

da

pre 5 godina

Da nije menjana taktika ne bi pukli od argentine 6:0,da su realno analizirali Zvezdu mozda bi dobili,ovako,prepotentno i glupo
Koje god takmicenje da igrate,ekipa koja nema poraz u 20-30, utakmca je za respekt,kao i teniser koji veze 30pobeda zaredom na čelendzerima

P76-ers

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46) 

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

Statističaru zaboravio si rezultat 0:0

Goran

pre 5 godina

Veći posed lopte ne znači i dobijenu utakmicu. Zvezda je igrala koliko je mogla, nije se gubila u određenim trenucima kada je gol visio u vazduhu i to je ohrabrenje i odlika ove generacije. A jedan šut u prečku i ona situacija kada je Rodić pokupio loptu ispred gola ne znače ništa, takvih situacija ima gotovo na svakom meču. Jeste Napoli bio bolji, uigraniji, ali sve to je delovalo prividno. Uostalom, to je tim koji vredi pola milijarde evra i ima Karla Anćelotija za šefa stručnog štaba, pa se i očekivalo da tolika sila bude bolja. Jedino što nisu znali koliko je veliko srce igrača Zvezde, nisu dobro analizirali prethodne utakmice. Zvezda je bila pritisnuta tipičnom igrom Napolija, nisu joj prosto dali da diše jer bi, u protivnom, mogli da odu poraženi sa Marakane i to bi ih udaljilo od daljeg plasmana. Ne zaboravimo da je Napoli bio broj dva u prošloj Seriji A, igrao LŠ, a Zvezda je debitovala u ovako jakoj konkurenciji i to je možda malo i steglo igrače srpskog šampiona. Bilo je jako bitno ne izgubiti utakmicu, a došla je i finansijska "injekcija", a još je tu sećanje na silne promašaje klupske politike i tužbi koje su prosto okovale klub. Rekao sam pred Salcburg da sam siguran da verujem da će igrači i Milojević pronaći rešenje za tu utakmicu, tako i sada verujem da će dati svoj maksimum u narednim utakmicama. Napred Zvezdo!

dzole

pre 5 godina

Koliko lud moras biti da bi poverovao u to da ce se Zvezda domoci treceg mesta u grupi?Ovo je verovatno prvi i jedini bod koji ce osvojiti u LS.Mozda im se posreci jos jedan bunker kod kuce i to je to.Cista sreca sto nisu primili gol.U Napoliju ce biti barem tuce golova u zvezdinoj mrezi a o ostalim utakmicama da ne pricam.Sramotna igra,sramotna taktika i bilo mi je tuzno gledati generaciju 91 pred pocetak utakmice koji su se srcem i kao lavovi tada borili protiv mnogo jacih protivnika da bi Zvezda spala na ovu danasnju sramotu.Da gledam kako se kao uplasene kokoske brane celu utakmicu i to na svom terenu.

Amaterasu

pre 5 godina

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.
(Skorpion, 19. septembar 2018 11:22)

Kakve veze ima bilo koji drugi klub sa Zvezdinom igrom sinoc?

Bole

pre 5 godina

Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.
(abcd, 19. septembar 2018 11:32)

Opušteno tebra. Sport je u pitanju. Poješće te mržnja, zavist i pakost.
Sve je bilo OK kad je Tadić u crno belom dresu dolazio na vaše utakmice? Tad se nisi brinuo za Srbiju?

Komi

pre 5 godina

Igrači Napolija, posle meča sa Zvezdom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

Igrači Zvezde, posle derbija sa Partizanom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 5 godina

nas cilj je trece mesto a samo ovakvom borbenom igrom se to postize,prva je utakmica igraci su bili u grcu imali smo i srece ali moglo je otici i na nasu stranu,tako da svaka cast igracima zvezde i samo kuckati bod po bod pa cemo videti na kraju ,prepucavanja sa grobarima nema smisla cekali su utakmicu i da primimo par komada pa da se nasladjuju kad se to nije desilo ajde da pisemo kako se igrao antifudbal bunker ili sta vec tako da se ne treba obazirati na njihove komentare ili jos bolje ne treba ih ni citati,zvezda je odigrala bas onako kako treba da igraju realno slabiji klubovi,cekas priliku pa ako bude nesto odlicno ako ne i bod je kao kuca,svaku utakmicu treba odigrati na isti nacin

Skorpion

pre 5 godina

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.
(Amaterasu, 19. septembar 2018 10:26)

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.

TT001

pre 5 godina

Normalno da su frustrirani, kad znaju da su gubitkom ova 2 boda izgubili sanse za plasman u nokaut fazu. To se PSG-u i Liverpulu nece desiti.

abcd

pre 5 godina

Haha,ali stanje u državi kao da su pobedili a ne jedva odigrali 0:0 posle 5-30 šuteva na gol u korist Napolija.Poslednje tri utakmice nerešene a slavi se kao da su šampioni.Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.

tony

pre 5 godina

bate pa kako da pobedite a nakav bunker pred vama!? teško, jedino partizan mož da ih dobije kad se nako bunkerisu. sad salu na stranu, svaka čast komšije! nekad mora i strategijom protiv neprijatelja. bunker je bio odličan.

Optimista pripravnik

pre 5 godina

Zvezda (moj klub) nema sanse, ali ni teoretske da ijednom od ova tri protivnika da ijedan gol. Mozemo samo da uzmemo par bodaova na 0-0 i to je to. Ni iz kontre ni iz penala necemo dati nijedan gol. Nemamo kvalitet u napadu i to je to. Da, sigurno ga imamo za nase balkanske i post-komunisticke lige, ali ne za LS, pogotovo ne za ovu grupu. Moja prognoza je jos jedan bod (ukupno 2, i 0 datih golova). Prijatan dan, a ko hoce jos da se lozi da Zvezda moze vise, neka se lepo lozi.... Nada umire poslednja, sto kazu.

Isk

pre 5 godina

Ima i Barselona na svakom meču po 80% posed pa ne dobije svaku utakmicu. Možete pričati šta hoćete ali činjenica je da su svi računali ne samo na pobede protiv Zvezde već i na pumpanje gol-razlike, i drago mi je da su im pomrsili konce. I same izjave zvezdinih igrača govore da su bili svesni toga. A logično je da ne može zvezda biti dominantnija i pokazati nešto spektakularno protiv tima koji je u vrhu italijanskog prvenstva godinama, ali i ovo je sasvim dovoljno za 1. meč u LŠ posle eon. A ništa gore u životu generalno nego uzimati nešto zdravo za gotovo

nenad

pre 5 godina

Trebali smo i mi da igramo LS 92 kod kuce, pa smo igrali 200km dalje,.... Trebala je i Nemacka da ladno pobedi Japan... Trebala je i Srbija biti u EU.... itd itd. Momci, imali ste loptu. Ne videh gomilu stopostotnih sansi... A nije da nije mogo da vam udje jedan, pa sad ajte vi srecan put...

Papilon

pre 5 godina

"Ne pobeđuje bolji, već bunker. " -Murinjo
(Tanakawa Kei, 19. septembar 2018 08:56)

U potpunosti si u pravu, to se najbolje videlo na vasoj zadnjoj utakmici protiv Proletera. Takav bunker jos nije vidjen u JSL i nije pobedio bolji vec mnogo, mnogo losiji tim.

realno

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca... 
(realno, 19. septembar 2018 09:30) 

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?
(kompleks, 19. septembar 2018 10:20)

Kompleks ste vi grobari...

Dragan

pre 5 godina

Njihova ljutnja i frustracija se bazira na njihovoj pretpostavci da ce PSZ i Liverpul uzeti svih 6 bodova u duelima sa Zvezdom, te da ce oni (Napoli) morati biti znatno uspesniji u direktnim duelima sa njima da bi uzeli jedno od prva dva mesta. Sreca njihova sto se ta pretpostavka nece obistiniti. Sa ovakvom odbranom tvrdim da ce svaka od preostalih 5 utakmica biti potpuno otvorena do kraja. Ako i napad proradi nije iskljuceno da nekome skinemo skalp. Ono sto je sigurno, na nama se niko nece izivljavati, kako se mislilo posle izvlacenja grupa. Igracima Napolija bi posebno to trebalo da bude jasno posle jucerasnje utakmice.

Лала из Баната

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.
(cosmos, 19. septembar 2018 09:36)

Теби је баш тешко што Звезда игра ЛШ?
Звезда је одиграла фантастично, уз очекиване стеге због дебија.
Заносити се чињеницом да ми можемо да претимо екипи 12 (дваннаест) пута скупљој о да се са њом надигравамо...смешно.
Али, наравно да ће Гробари тражити длаку у јајету, не би ли победили своје фрустрације.

Nebo

pre 5 godina

Evo ovako.
Mi smo juče odigrali na nulu i da uzmemo 900k evra. Napoli da je toliko bolji pobedio bi, ali nije. Moja Zvezda u sledeće mečeve ulazi rasterećeno i igra fudbal, probili smo led i gledamo dalje. Napoli ne vredi ni pola koliko piše na papiru. Igraće se fudbala još!

Amaterasu

pre 5 godina

Grobari od muke nisu spavali...
(Istina, 19. septembar 2018 08:56)

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.

Hoćeš ti iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)
Džaba posed,pasovi i šutevi. Realno je da danas imaju isti broj bodova i dele mesto na tabeli. To je realno ili ima neka nova tabela gde se gledaju šutevi i posed

charlie

pre 5 godina

Ovo je dokaz koliko je veliki taj bod u prvoj utakmici LŠ.Italijani su došli sa namerom da odnesu tri boda i nameste dobru gol razliku ,a otišli su praznih ruku.

Bane

pre 5 godina

(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Kažeš malo, baš me zanima ta definicija malo kako istu smatraš. Pošto realnost je ipak malo drugačija. Baš si realan u oceni nema šta.

kompleks

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca...
(realno, 19. septembar 2018 09:30)

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?

Јабучило

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Не претеруј. Још ће да испадне да сте ви њих набили у бункер. А што се Наполија тиче, и даље се без датог гола не побеђује. Сами су криви.

Džoni

pre 5 godina

Igraće Zvezda mnogo bolje sada kada je probila led. Videlo se da je bilo grča i treme i da i ono što znaju nisu mogli da pokažu u prvih 20min pogotovo, nisu mogli pas da daju kako treba prvom do sebe ali kako je vreme odmicalo tako su dolazili sebi. Ovo je tek druga utakmica Marinu, Čaušiću i Boaćiju pa će i oni bolje izgledati kada se malo uigraju sa ekipom. Iznenadićemo mi još nekoga garant. Kad su mogli Rusi na SP da prođu Špance pored onolike dominacije sve je u fudbalu moguće.

miodrag

pre 5 godina

Mislim da ce ovaj remi kostati Napoli plasmana u nokaut fazu LS. Realno I Liverpul I PSZ ce uzeti svih sest bodova Zvezdi. Zvezdi svaka cast za borbenost i remi ali protiv Liverpula I PSZ to ne moze da prodje. Posle ovoga , prva dva mesta su obezbedjena za PSZ I LIverpul, sto je I bilo realno za ocekivati psole zreba.

cosmos

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.

hoćeš iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga.

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631

it’s my life

pre 5 godina

Pa da ste bolji,pobedili bi.Vratice vas na fabricko podešavanje Liverpul.Tek tad ćete se uveriti da ste tim za ligu Evrope i ništa vise.Cuj:”Trebali smo pobediti”.Hahahha,cirkus,...

klavire prevozi Ostoja

pre 5 godina

Trenirao ja nekada fudbal i kada god promasim sansu kazem zamalo pored stative. Kaze meni trener: To malo kao sto kilometara!
Nije nista posebno pokazao Napoli, a ove druge "deremo" samo da dodju na red.

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!

Milan

pre 5 godina

Verujem da su sva tri rivala već uknjižila po 6 bodova protiv nas, i ovo je razumljivo. Nadam se da ćemo uspeti još nekoga da razočaramo.

Stefan

pre 5 godina

Ако вас то теши, нисте једини који су фрустрирани. Још је неке тешко погодио овај реми.

Stefan

pre 5 godina

Ако вас то теши, нисте једини који су фрустрирани. Још је неке тешко погодио овај реми.

Milan

pre 5 godina

Verujem da su sva tri rivala već uknjižila po 6 bodova protiv nas, i ovo je razumljivo. Nadam se da ćemo uspeti još nekoga da razočaramo.

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!

klavire prevozi Ostoja

pre 5 godina

Trenirao ja nekada fudbal i kada god promasim sansu kazem zamalo pored stative. Kaze meni trener: To malo kao sto kilometara!
Nije nista posebno pokazao Napoli, a ove druge "deremo" samo da dodju na red.

it’s my life

pre 5 godina

Pa da ste bolji,pobedili bi.Vratice vas na fabricko podešavanje Liverpul.Tek tad ćete se uveriti da ste tim za ligu Evrope i ništa vise.Cuj:”Trebali smo pobediti”.Hahahha,cirkus,...

Džoni

pre 5 godina

Igraće Zvezda mnogo bolje sada kada je probila led. Videlo se da je bilo grča i treme i da i ono što znaju nisu mogli da pokažu u prvih 20min pogotovo, nisu mogli pas da daju kako treba prvom do sebe ali kako je vreme odmicalo tako su dolazili sebi. Ovo je tek druga utakmica Marinu, Čaušiću i Boaćiju pa će i oni bolje izgledati kada se malo uigraju sa ekipom. Iznenadićemo mi još nekoga garant. Kad su mogli Rusi na SP da prođu Špance pored onolike dominacije sve je u fudbalu moguće.

Лала из Баната

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.
(cosmos, 19. septembar 2018 09:36)

Теби је баш тешко што Звезда игра ЛШ?
Звезда је одиграла фантастично, уз очекиване стеге због дебија.
Заносити се чињеницом да ми можемо да претимо екипи 12 (дваннаест) пута скупљој о да се са њом надигравамо...смешно.
Али, наравно да ће Гробари тражити длаку у јајету, не би ли победили своје фрустрације.

hoćeš iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga.

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631

Papilon

pre 5 godina

"Ne pobeđuje bolji, već bunker. " -Murinjo
(Tanakawa Kei, 19. septembar 2018 08:56)

U potpunosti si u pravu, to se najbolje videlo na vasoj zadnjoj utakmici protiv Proletera. Takav bunker jos nije vidjen u JSL i nije pobedio bolji vec mnogo, mnogo losiji tim.

miodrag

pre 5 godina

Mislim da ce ovaj remi kostati Napoli plasmana u nokaut fazu LS. Realno I Liverpul I PSZ ce uzeti svih sest bodova Zvezdi. Zvezdi svaka cast za borbenost i remi ali protiv Liverpula I PSZ to ne moze da prodje. Posle ovoga , prva dva mesta su obezbedjena za PSZ I LIverpul, sto je I bilo realno za ocekivati psole zreba.

Јабучило

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Не претеруј. Још ће да испадне да сте ви њих набили у бункер. А што се Наполија тиче, и даље се без датог гола не побеђује. Сами су криви.

Hoćeš ti iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)
Džaba posed,pasovi i šutevi. Realno je da danas imaju isti broj bodova i dele mesto na tabeli. To je realno ili ima neka nova tabela gde se gledaju šutevi i posed

charlie

pre 5 godina

Ovo je dokaz koliko je veliki taj bod u prvoj utakmici LŠ.Italijani su došli sa namerom da odnesu tri boda i nameste dobru gol razliku ,a otišli su praznih ruku.

Dragan

pre 5 godina

Njihova ljutnja i frustracija se bazira na njihovoj pretpostavci da ce PSZ i Liverpul uzeti svih 6 bodova u duelima sa Zvezdom, te da ce oni (Napoli) morati biti znatno uspesniji u direktnim duelima sa njima da bi uzeli jedno od prva dva mesta. Sreca njihova sto se ta pretpostavka nece obistiniti. Sa ovakvom odbranom tvrdim da ce svaka od preostalih 5 utakmica biti potpuno otvorena do kraja. Ako i napad proradi nije iskljuceno da nekome skinemo skalp. Ono sto je sigurno, na nama se niko nece izivljavati, kako se mislilo posle izvlacenja grupa. Igracima Napolija bi posebno to trebalo da bude jasno posle jucerasnje utakmice.

Isk

pre 5 godina

Ima i Barselona na svakom meču po 80% posed pa ne dobije svaku utakmicu. Možete pričati šta hoćete ali činjenica je da su svi računali ne samo na pobede protiv Zvezde već i na pumpanje gol-razlike, i drago mi je da su im pomrsili konce. I same izjave zvezdinih igrača govore da su bili svesni toga. A logično je da ne može zvezda biti dominantnija i pokazati nešto spektakularno protiv tima koji je u vrhu italijanskog prvenstva godinama, ali i ovo je sasvim dovoljno za 1. meč u LŠ posle eon. A ništa gore u životu generalno nego uzimati nešto zdravo za gotovo

Bole

pre 5 godina

Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.
(abcd, 19. septembar 2018 11:32)

Opušteno tebra. Sport je u pitanju. Poješće te mržnja, zavist i pakost.
Sve je bilo OK kad je Tadić u crno belom dresu dolazio na vaše utakmice? Tad se nisi brinuo za Srbiju?

Nebo

pre 5 godina

Evo ovako.
Mi smo juče odigrali na nulu i da uzmemo 900k evra. Napoli da je toliko bolji pobedio bi, ali nije. Moja Zvezda u sledeće mečeve ulazi rasterećeno i igra fudbal, probili smo led i gledamo dalje. Napoli ne vredi ni pola koliko piše na papiru. Igraće se fudbala još!

realno

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca... 
(realno, 19. septembar 2018 09:30) 

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?
(kompleks, 19. septembar 2018 10:20)

Kompleks ste vi grobari...

Skorpion

pre 5 godina

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.
(Amaterasu, 19. septembar 2018 10:26)

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.

Amaterasu

pre 5 godina

Grobari od muke nisu spavali...
(Istina, 19. septembar 2018 08:56)

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.

nenad

pre 5 godina

Trebali smo i mi da igramo LS 92 kod kuce, pa smo igrali 200km dalje,.... Trebala je i Nemacka da ladno pobedi Japan... Trebala je i Srbija biti u EU.... itd itd. Momci, imali ste loptu. Ne videh gomilu stopostotnih sansi... A nije da nije mogo da vam udje jedan, pa sad ajte vi srecan put...

cosmos

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.

tony

pre 5 godina

bate pa kako da pobedite a nakav bunker pred vama!? teško, jedino partizan mož da ih dobije kad se nako bunkerisu. sad salu na stranu, svaka čast komšije! nekad mora i strategijom protiv neprijatelja. bunker je bio odličan.

TT001

pre 5 godina

Normalno da su frustrirani, kad znaju da su gubitkom ova 2 boda izgubili sanse za plasman u nokaut fazu. To se PSG-u i Liverpulu nece desiti.

kompleks

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca...
(realno, 19. septembar 2018 09:30)

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?

Optimista pripravnik

pre 5 godina

Zvezda (moj klub) nema sanse, ali ni teoretske da ijednom od ova tri protivnika da ijedan gol. Mozemo samo da uzmemo par bodaova na 0-0 i to je to. Ni iz kontre ni iz penala necemo dati nijedan gol. Nemamo kvalitet u napadu i to je to. Da, sigurno ga imamo za nase balkanske i post-komunisticke lige, ali ne za LS, pogotovo ne za ovu grupu. Moja prognoza je jos jedan bod (ukupno 2, i 0 datih golova). Prijatan dan, a ko hoce jos da se lozi da Zvezda moze vise, neka se lepo lozi.... Nada umire poslednja, sto kazu.

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 5 godina

nas cilj je trece mesto a samo ovakvom borbenom igrom se to postize,prva je utakmica igraci su bili u grcu imali smo i srece ali moglo je otici i na nasu stranu,tako da svaka cast igracima zvezde i samo kuckati bod po bod pa cemo videti na kraju ,prepucavanja sa grobarima nema smisla cekali su utakmicu i da primimo par komada pa da se nasladjuju kad se to nije desilo ajde da pisemo kako se igrao antifudbal bunker ili sta vec tako da se ne treba obazirati na njihove komentare ili jos bolje ne treba ih ni citati,zvezda je odigrala bas onako kako treba da igraju realno slabiji klubovi,cekas priliku pa ako bude nesto odlicno ako ne i bod je kao kuca,svaku utakmicu treba odigrati na isti nacin

P76-ers

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46) 

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

Statističaru zaboravio si rezultat 0:0

abcd

pre 5 godina

Haha,ali stanje u državi kao da su pobedili a ne jedva odigrali 0:0 posle 5-30 šuteva na gol u korist Napolija.Poslednje tri utakmice nerešene a slavi se kao da su šampioni.Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.

dzole

pre 5 godina

Koliko lud moras biti da bi poverovao u to da ce se Zvezda domoci treceg mesta u grupi?Ovo je verovatno prvi i jedini bod koji ce osvojiti u LS.Mozda im se posreci jos jedan bunker kod kuce i to je to.Cista sreca sto nisu primili gol.U Napoliju ce biti barem tuce golova u zvezdinoj mrezi a o ostalim utakmicama da ne pricam.Sramotna igra,sramotna taktika i bilo mi je tuzno gledati generaciju 91 pred pocetak utakmice koji su se srcem i kao lavovi tada borili protiv mnogo jacih protivnika da bi Zvezda spala na ovu danasnju sramotu.Da gledam kako se kao uplasene kokoske brane celu utakmicu i to na svom terenu.

Goran

pre 5 godina

Veći posed lopte ne znači i dobijenu utakmicu. Zvezda je igrala koliko je mogla, nije se gubila u određenim trenucima kada je gol visio u vazduhu i to je ohrabrenje i odlika ove generacije. A jedan šut u prečku i ona situacija kada je Rodić pokupio loptu ispred gola ne znače ništa, takvih situacija ima gotovo na svakom meču. Jeste Napoli bio bolji, uigraniji, ali sve to je delovalo prividno. Uostalom, to je tim koji vredi pola milijarde evra i ima Karla Anćelotija za šefa stručnog štaba, pa se i očekivalo da tolika sila bude bolja. Jedino što nisu znali koliko je veliko srce igrača Zvezde, nisu dobro analizirali prethodne utakmice. Zvezda je bila pritisnuta tipičnom igrom Napolija, nisu joj prosto dali da diše jer bi, u protivnom, mogli da odu poraženi sa Marakane i to bi ih udaljilo od daljeg plasmana. Ne zaboravimo da je Napoli bio broj dva u prošloj Seriji A, igrao LŠ, a Zvezda je debitovala u ovako jakoj konkurenciji i to je možda malo i steglo igrače srpskog šampiona. Bilo je jako bitno ne izgubiti utakmicu, a došla je i finansijska "injekcija", a još je tu sećanje na silne promašaje klupske politike i tužbi koje su prosto okovale klub. Rekao sam pred Salcburg da sam siguran da verujem da će igrači i Milojević pronaći rešenje za tu utakmicu, tako i sada verujem da će dati svoj maksimum u narednim utakmicama. Napred Zvezdo!

Komi

pre 5 godina

Igrači Napolija, posle meča sa Zvezdom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

Igrači Zvezde, posle derbija sa Partizanom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

Amaterasu

pre 5 godina

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.
(Skorpion, 19. septembar 2018 11:22)

Kakve veze ima bilo koji drugi klub sa Zvezdinom igrom sinoc?

zvezdaš

pre 5 godina

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

U Salcburgu još analiziraju sličnu statistiku i traže statističku grešku.
Pošto vidim da se razumeš, ponudi im stručnu pomoć.
Mada, izgleda da će i Napoliju biti potrebne tvoje usluge.

da

pre 5 godina

Da nije menjana taktika ne bi pukli od argentine 6:0,da su realno analizirali Zvezdu mozda bi dobili,ovako,prepotentno i glupo
Koje god takmicenje da igrate,ekipa koja nema poraz u 20-30, utakmca je za respekt,kao i teniser koji veze 30pobeda zaredom na čelendzerima

Bane

pre 5 godina

(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Kažeš malo, baš me zanima ta definicija malo kako istu smatraš. Pošto realnost je ipak malo drugačija. Baš si realan u oceni nema šta.

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!

it’s my life

pre 5 godina

Pa da ste bolji,pobedili bi.Vratice vas na fabricko podešavanje Liverpul.Tek tad ćete se uveriti da ste tim za ligu Evrope i ništa vise.Cuj:”Trebali smo pobediti”.Hahahha,cirkus,...

cosmos

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.

Stefan

pre 5 godina

Ако вас то теши, нисте једини који су фрустрирани. Још је неке тешко погодио овај реми.

klavire prevozi Ostoja

pre 5 godina

Trenirao ja nekada fudbal i kada god promasim sansu kazem zamalo pored stative. Kaze meni trener: To malo kao sto kilometara!
Nije nista posebno pokazao Napoli, a ove druge "deremo" samo da dodju na red.

Amaterasu

pre 5 godina

Grobari od muke nisu spavali...
(Istina, 19. septembar 2018 08:56)

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.

Optimista pripravnik

pre 5 godina

Zvezda (moj klub) nema sanse, ali ni teoretske da ijednom od ova tri protivnika da ijedan gol. Mozemo samo da uzmemo par bodaova na 0-0 i to je to. Ni iz kontre ni iz penala necemo dati nijedan gol. Nemamo kvalitet u napadu i to je to. Da, sigurno ga imamo za nase balkanske i post-komunisticke lige, ali ne za LS, pogotovo ne za ovu grupu. Moja prognoza je jos jedan bod (ukupno 2, i 0 datih golova). Prijatan dan, a ko hoce jos da se lozi da Zvezda moze vise, neka se lepo lozi.... Nada umire poslednja, sto kazu.

kompleks

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca...
(realno, 19. septembar 2018 09:30)

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?

hoćeš iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga.

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631

dzole

pre 5 godina

Koliko lud moras biti da bi poverovao u to da ce se Zvezda domoci treceg mesta u grupi?Ovo je verovatno prvi i jedini bod koji ce osvojiti u LS.Mozda im se posreci jos jedan bunker kod kuce i to je to.Cista sreca sto nisu primili gol.U Napoliju ce biti barem tuce golova u zvezdinoj mrezi a o ostalim utakmicama da ne pricam.Sramotna igra,sramotna taktika i bilo mi je tuzno gledati generaciju 91 pred pocetak utakmice koji su se srcem i kao lavovi tada borili protiv mnogo jacih protivnika da bi Zvezda spala na ovu danasnju sramotu.Da gledam kako se kao uplasene kokoske brane celu utakmicu i to na svom terenu.

abcd

pre 5 godina

Haha,ali stanje u državi kao da su pobedili a ne jedva odigrali 0:0 posle 5-30 šuteva na gol u korist Napolija.Poslednje tri utakmice nerešene a slavi se kao da su šampioni.Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.

Komi

pre 5 godina

Igrači Napolija, posle meča sa Zvezdom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

Igrači Zvezde, posle derbija sa Partizanom:

"Frustrirani smo, trebalo je da pobedimo".

miodrag

pre 5 godina

Mislim da ce ovaj remi kostati Napoli plasmana u nokaut fazu LS. Realno I Liverpul I PSZ ce uzeti svih sest bodova Zvezdi. Zvezdi svaka cast za borbenost i remi ali protiv Liverpula I PSZ to ne moze da prodje. Posle ovoga , prva dva mesta su obezbedjena za PSZ I LIverpul, sto je I bilo realno za ocekivati psole zreba.

Јабучило

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja!
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Не претеруј. Још ће да испадне да сте ви њих набили у бункер. А што се Наполија тиче, и даље се без датог гола не побеђује. Сами су криви.

Milan

pre 5 godina

Verujem da su sva tri rivala već uknjižila po 6 bodova protiv nas, i ovo je razumljivo. Nadam se da ćemo uspeti još nekoga da razočaramo.

Dragan

pre 5 godina

Njihova ljutnja i frustracija se bazira na njihovoj pretpostavci da ce PSZ i Liverpul uzeti svih 6 bodova u duelima sa Zvezdom, te da ce oni (Napoli) morati biti znatno uspesniji u direktnim duelima sa njima da bi uzeli jedno od prva dva mesta. Sreca njihova sto se ta pretpostavka nece obistiniti. Sa ovakvom odbranom tvrdim da ce svaka od preostalih 5 utakmica biti potpuno otvorena do kraja. Ako i napad proradi nije iskljuceno da nekome skinemo skalp. Ono sto je sigurno, na nama se niko nece izivljavati, kako se mislilo posle izvlacenja grupa. Igracima Napolija bi posebno to trebalo da bude jasno posle jucerasnje utakmice.

Džoni

pre 5 godina

Igraće Zvezda mnogo bolje sada kada je probila led. Videlo se da je bilo grča i treme i da i ono što znaju nisu mogli da pokažu u prvih 20min pogotovo, nisu mogli pas da daju kako treba prvom do sebe ali kako je vreme odmicalo tako su dolazili sebi. Ovo je tek druga utakmica Marinu, Čaušiću i Boaćiju pa će i oni bolje izgledati kada se malo uigraju sa ekipom. Iznenadićemo mi još nekoga garant. Kad su mogli Rusi na SP da prođu Špance pored onolike dominacije sve je u fudbalu moguće.

Лала из Баната

pre 5 godina

Pa.taj jedan jedini poen nece zvezdi nista doneti ali ce Napoli izgubiti daljni plasman u LS jer ce ostale ekipe da izbuse mrezu zvezde u nastavku 5.6 golova minimum..i to ce na kraju biti pogubno za napolitance .Bilo je fino i uzivati i gledati kako se zvezda bunkerise i pati do ludila ne bi li neki aut izvela.Pricati gluposti i babine gatke o nekoj igri je tipicna srpska suplja.
(cosmos, 19. septembar 2018 09:36)

Теби је баш тешко што Звезда игра ЛШ?
Звезда је одиграла фантастично, уз очекиване стеге због дебија.
Заносити се чињеницом да ми можемо да претимо екипи 12 (дваннаест) пута скупљој о да се са њом надигравамо...смешно.
Али, наравно да ће Гробари тражити длаку у јајету, не би ли победили своје фрустрације.

TT001

pre 5 godina

Normalno da su frustrirani, kad znaju da su gubitkom ova 2 boda izgubili sanse za plasman u nokaut fazu. To se PSG-u i Liverpulu nece desiti.

Skorpion

pre 5 godina

Istina, ona maestralna predstava Zvezde je retko vidjena na ovim prostorima. Evo ne znam ni veceras kako cu spavati.
(Amaterasu, 19. septembar 2018 10:26)

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.

Amaterasu

pre 5 godina

Tvoj mali propali klub ce imati priliku da pokaze svoju "maestralnu" igru vec u nedelju, posle toga mozda neces spavati mesec dana.
(Skorpion, 19. septembar 2018 11:22)

Kakve veze ima bilo koji drugi klub sa Zvezdinom igrom sinoc?

Bane

pre 5 godina

(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Kažeš malo, baš me zanima ta definicija malo kako istu smatraš. Pošto realnost je ipak malo drugačija. Baš si realan u oceni nema šta.

realno

pre 5 godina

Grobari veci navijaci Napolija od Ancelotija i Napolitanaca... 
(realno, 19. septembar 2018 09:30) 

A ti se ubi od analiziranja grobara... Na svakoj vesti po 5 komentara. Šta je to?
(kompleks, 19. septembar 2018 10:20)

Kompleks ste vi grobari...

tony

pre 5 godina

bate pa kako da pobedite a nakav bunker pred vama!? teško, jedino partizan mož da ih dobije kad se nako bunkerisu. sad salu na stranu, svaka čast komšije! nekad mora i strategijom protiv neprijatelja. bunker je bio odličan.

Hoćeš ti iskreno

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46)

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)
Džaba posed,pasovi i šutevi. Realno je da danas imaju isti broj bodova i dele mesto na tabeli. To je realno ili ima neka nova tabela gde se gledaju šutevi i posed

Papilon

pre 5 godina

"Ne pobeđuje bolji, već bunker. " -Murinjo
(Tanakawa Kei, 19. septembar 2018 08:56)

U potpunosti si u pravu, to se najbolje videlo na vasoj zadnjoj utakmici protiv Proletera. Takav bunker jos nije vidjen u JSL i nije pobedio bolji vec mnogo, mnogo losiji tim.

Bole

pre 5 godina

Nema veze,bar ćemo bolje da živimo sada kada je CZ u LS posle 30 godina.
(abcd, 19. septembar 2018 11:32)

Opušteno tebra. Sport je u pitanju. Poješće te mržnja, zavist i pakost.
Sve je bilo OK kad je Tadić u crno belom dresu dolazio na vaše utakmice? Tad se nisi brinuo za Srbiju?

mi_smo_sremci_vise_nam_stomaci

pre 5 godina

nas cilj je trece mesto a samo ovakvom borbenom igrom se to postize,prva je utakmica igraci su bili u grcu imali smo i srece ali moglo je otici i na nasu stranu,tako da svaka cast igracima zvezde i samo kuckati bod po bod pa cemo videti na kraju ,prepucavanja sa grobarima nema smisla cekali su utakmicu i da primimo par komada pa da se nasladjuju kad se to nije desilo ajde da pisemo kako se igrao antifudbal bunker ili sta vec tako da se ne treba obazirati na njihove komentare ili jos bolje ne treba ih ni citati,zvezda je odigrala bas onako kako treba da igraju realno slabiji klubovi,cekas priliku pa ako bude nesto odlicno ako ne i bod je kao kuca,svaku utakmicu treba odigrati na isti nacin

Nebo

pre 5 godina

Evo ovako.
Mi smo juče odigrali na nulu i da uzmemo 900k evra. Napoli da je toliko bolji pobedio bi, ali nije. Moja Zvezda u sledeće mečeve ulazi rasterećeno i igra fudbal, probili smo led i gledamo dalje. Napoli ne vredi ni pola koliko piše na papiru. Igraće se fudbala još!

P76-ers

pre 5 godina

Vala niste trebali pobijediti! Zvezda je sinoć odigrala hrabro, pametno i malo joj je nedostajalo da čak dodje do sva tri boda! Sretno Zvezdo u nastavku takmicenja! 
(Ilija Čvorović lično, 19. septembar 2018 08:46) 

Bravo. Realan si do zla Boga. 

Posed 36-64 
Šutevi 6-20 
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

Statističaru zaboravio si rezultat 0:0

Isk

pre 5 godina

Ima i Barselona na svakom meču po 80% posed pa ne dobije svaku utakmicu. Možete pričati šta hoćete ali činjenica je da su svi računali ne samo na pobede protiv Zvezde već i na pumpanje gol-razlike, i drago mi je da su im pomrsili konce. I same izjave zvezdinih igrača govore da su bili svesni toga. A logično je da ne može zvezda biti dominantnija i pokazati nešto spektakularno protiv tima koji je u vrhu italijanskog prvenstva godinama, ali i ovo je sasvim dovoljno za 1. meč u LŠ posle eon. A ništa gore u životu generalno nego uzimati nešto zdravo za gotovo

zvezdaš

pre 5 godina

Posed 36-64
Šutevi 6-20
Tačni pasovi 168-631
(hoćeš iskreno, 19. septembar 2018 09:31)

U Salcburgu još analiziraju sličnu statistiku i traže statističku grešku.
Pošto vidim da se razumeš, ponudi im stručnu pomoć.
Mada, izgleda da će i Napoliju biti potrebne tvoje usluge.

da

pre 5 godina

Da nije menjana taktika ne bi pukli od argentine 6:0,da su realno analizirali Zvezdu mozda bi dobili,ovako,prepotentno i glupo
Koje god takmicenje da igrate,ekipa koja nema poraz u 20-30, utakmca je za respekt,kao i teniser koji veze 30pobeda zaredom na čelendzerima

charlie

pre 5 godina

Ovo je dokaz koliko je veliki taj bod u prvoj utakmici LŠ.Italijani su došli sa namerom da odnesu tri boda i nameste dobru gol razliku ,a otišli su praznih ruku.

nenad

pre 5 godina

Trebali smo i mi da igramo LS 92 kod kuce, pa smo igrali 200km dalje,.... Trebala je i Nemacka da ladno pobedi Japan... Trebala je i Srbija biti u EU.... itd itd. Momci, imali ste loptu. Ne videh gomilu stopostotnih sansi... A nije da nije mogo da vam udje jedan, pa sad ajte vi srecan put...

Goran

pre 5 godina

Veći posed lopte ne znači i dobijenu utakmicu. Zvezda je igrala koliko je mogla, nije se gubila u određenim trenucima kada je gol visio u vazduhu i to je ohrabrenje i odlika ove generacije. A jedan šut u prečku i ona situacija kada je Rodić pokupio loptu ispred gola ne znače ništa, takvih situacija ima gotovo na svakom meču. Jeste Napoli bio bolji, uigraniji, ali sve to je delovalo prividno. Uostalom, to je tim koji vredi pola milijarde evra i ima Karla Anćelotija za šefa stručnog štaba, pa se i očekivalo da tolika sila bude bolja. Jedino što nisu znali koliko je veliko srce igrača Zvezde, nisu dobro analizirali prethodne utakmice. Zvezda je bila pritisnuta tipičnom igrom Napolija, nisu joj prosto dali da diše jer bi, u protivnom, mogli da odu poraženi sa Marakane i to bi ih udaljilo od daljeg plasmana. Ne zaboravimo da je Napoli bio broj dva u prošloj Seriji A, igrao LŠ, a Zvezda je debitovala u ovako jakoj konkurenciji i to je možda malo i steglo igrače srpskog šampiona. Bilo je jako bitno ne izgubiti utakmicu, a došla je i finansijska "injekcija", a još je tu sećanje na silne promašaje klupske politike i tužbi koje su prosto okovale klub. Rekao sam pred Salcburg da sam siguran da verujem da će igrači i Milojević pronaći rešenje za tu utakmicu, tako i sada verujem da će dati svoj maksimum u narednim utakmicama. Napred Zvezdo!