Fudbal 74

Utorak, 18.09.2018.

23:35

"Prija nam kad nas 'kanale', nismo ovde da se zaj***vaju s nama" VIDEO

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je posle remija sa Napolijem (0:0) da su crveno-beli pokazali da mogu da se nose sa svim rivalima u Ligi šampiona.

"Prija nam kad nas 'kanale', nismo ovde da se zaj***vaju s nama" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

fs

pre 5 godina

Grupa partizana iz 2003 je najjaca grupa ikada u ovoj fazi lige sampiona! liverpul,psg i napoli ne mogu nikako da se mere sa onim ekipama!



mrzim grobare!!!

Mirko

pre 5 godina

a ma zasto dolaze negativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

-----------
Oartizanova grupa 2003 slabija od ove HAHAHAHHAHAAH, to samo ovi iz rupe mogu da izjave:

Real 2003 najskuplji tim ikada:

Ronaldo, Zidan, Figo, Bekam, Kasiljas, Robreto Karlos, Raul,Kambijaso, Solari.

Porto kao osvajac LS te godine sa Murinjom a u timu: Deko, Kvaresma, Karvaljo, Kosta, Valente, Konseisao, Almeida, Baia, Kostinja,..itd

Olimpik Marsej te godine finalista LE u timu Didier Drogba, Bartez, Kristanval, Flamini, Ndiae, Mido, Van Bujten, Olembe,..itd

Slabija grupa, pa dobro bice slabija grupa ako Liverpul i PSG budu igrlai finale LS a Napoli osvoji LE e onda moze da se kaze da je vasa grupa jaca.

Vlajkomi

pre 5 godina

@ Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!
(Mirko, 19. septembar 2018 02:27)
Kakav jadan pokušaj spinovanja! Dečko, znaš i sam da je jedini razlog zbog čega Partizan igra utakmicu u sredu taj da jedini kršten igrač iz vaše odbrane može da odradi suspenziju zbog crvenog kartona, pa da može da igra na derbiju, kako biste pokušali da izbegnete izvesnu katastrofu! Ili stvarno misliš da su svi koji ovde čitaju glupi? Ajde lepo po cveće i da dočekate učesnika LŠ kako valja u nedelju, za zabavu ćemo se sami pobrinuti!

Cz BD 66

pre 5 godina

Vi ste izmuceni i tuzni onakvi kakvi ste bili svih godina pravog fudbala, da vam nije nasih utakmica da se maknete sa tuznih i mucnih i sivih tema vase svakodnevnice pukli bi ste! Mali i izmuceni! BEOGRAD IMA KO I SVI EVROPSKI VELIKI GRADOVI FUDBALSKE TIMOVE DVA TRI mala I JEDAN VELIKI! NAPRED VELIKI!!!

србујем

pre 5 godina

Било је, ал ће Судува да им спакује 3 комада, очајни смо, па онда у реваншу: ма спаковаће сам 4 комада. Прошли смо даље. Спартак из Трнаве: реванш, ал ће да вас напуне тамо има да буде једно 3:0, прошли смо даље. Салзбург: уф ал ће ови да вас пуне па нисте свесни, нисте ви на том нивоу, прошли даље. Наполи: уф ал ће ови са вас напуне, таман да се спустите на земљу мало, нерешено. А ма добро није играо Хамшик од почетка то је разлог. Сад причају како ће да нас Ливерпул и ПСЖ убију тамо, па шта, ја вас не видим на мапи Европе? Уосталом, сачекајмо дерби :)

Комплекси.

kddk

pre 5 godina

a ma zasto dolaze nrgativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

PFC 1970

pre 5 godina

Dečko nemate pojma, da vam nije logistike FSS ne biste ni bili prvaci u Srbiji.

Svako kolo domaće lige dobijate ili penal ili crveni karton na poklon, smešni ste.

Vladan R

pre 5 godina

@ u Parizu ima da boli

Nije 1 nego 3 suta u okvir gola, naspram njihovih 7, sto i nije tako lose. Uostalom, sa skoro identicnim odnosom udaraca u okvir gola, Hrvati zdusno veruju da su nadigrali Francusku u finalu SP. Licno sam se nadao, cak i potajno verovao, da mozemo do pobede. Nije bas i da nismo mogli, ali mora se priznati da je Napoli vidljivo kvalitetniji tim, sto se uostalom, znalo i pre meca. Kad vec spomenuh Hrvate, poredjenje koje sam naveo, je samo pokazatelj, kako staistika, moze da zavara, posebno kada se izvadi samo deo koji nekome odogovara. Eto i sa ove utakmice odnos kornera 8:8, kao ravnopravni, a u svim ostalim pokzateljima oni znatno bolji. I naravno utisak je u fudbalo najmanje bitan, koliko god svi mi zeleli leprsavu igru kluba za koji navijamo, vec iskljucivo broj postignutih golova, a tu smo veceras bili podjednaki sa Napolijem.

ninepi

pre 5 godina

Zvezda se nije nosila sa Napolijem. Bio je to za dve klase manje kvalitetniji fudbal od protivnikovog. Takoreci sramota za gledati. Bunker, nasumicno i panicno izbacivanje lopti, nepovezana i inferiorna igra. Cista je sreca da Napoli nije dao dva, tri gola, dok Zvezda jedva da je dolazila do gola protivnika. Ajde dajte malo objektivnosti. Steta je samo sto mnogi propustise da gledaju fantasticnu borbu i pobedu nasih odbojkasa. E to je nosenje sa protivnikom, a ne Zvezda.

zz

pre 5 godina

(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Nas ni 5:0 u Parizu neće boleti, mi smo se plasirali, i sada uživamo.. A koga će da boli za vikend, to ćemo da vidimo..

nex

pre 5 godina

Malo hrabrije treba igrati. Cemu strah i panika. Jedino Marin smiren i zna da prebaci teziste igre. Boaci spor i koci igru.
10-15 puta ova situacija,oni napadaju,zavrse akciju,Borjan grli loptu,daju reprizu napada od par sekundi,vrate uzivo,Napoli opet u napadu. Pa ljudi,igrajte. Jesu oni dobri,ali nisu vanzemaljci!

šetač

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu jer RTS nije prenosio, kablovsku imam ali nemam tu koja je prenosila već onu drugu koja je po meni bolja al nema LŠ. Od kad je to nerešeno toliko Veliki uspeh. Po izveštaju centar niste prešli u prvom. Posed lopte!??? Ko koga onda ovde zeza?

alo srbi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59
sacekaj par dana pa ces da vidis dal tvoj partizan ima odbranu!!!

ledenjak

pre 5 godina

jedini vas cilj tj vasih nadredjenih je bio da se ne primi gol i da bude nereseno jer se tu vise ne igra za titule i arce vec za novac.

Pali i ustali

pre 5 godina

Onaj Ben i Boace,pa ne vidim smisao sto su na terenu.Boace penzioner,ne moze ugroziti ni penzionere.S druge strane Simic nema iskustvo ali je prodoran i osica i prosto nervira suparnika.Sto je svakako neka vrsta glavobolje.

Milos

pre 5 godina

Ma sta si pokazao aman covece,trebao si da izgubis sa pet razlike ko i u Salcburgu, ono sinoc je bila jos gora partija nego tamo, da je samo jedna lopta usla primili bi pet minimum.

coka

pre 5 godina

Ne znam za dalje, ali momak, pa vi niste tri puta pipnuli loptu. Ovde u našoj ligi kada tako neko igra vi kažete da igraju totalni bunker. Niste izlazili iz šesnajst metara.

Realno_bas

pre 5 godina

Covece ti slavis remi kuci pred 53000 glealaca protiv realno posle vas najlosije ekipe u grupi koja je igrala bez pola tima ????
Kako da vas gledaju ti nam reci?

cvele

pre 5 godina

Nadam se da cete iz utakmice u utakmicu sve vise liciti na tim kome je mesto u LS. Bod je ogroman uspeh, ali je gledanje bilo mucno i da je bilo koji drugi tim bio na vasem mestu sinoc popljuvao bih i njega i trenera i druavu iz koje dolaze i navijace smatrao teskim budalama sto bacaju novac na gledanje tima koji izgleda onako preplaseno. Licno ja sam izgubio konekciju oko 85. minuta i iskreno nisam je vise ni trazio, nego sam cekao da mi LiveScore javi krajnji rezultat i to mi je bio najlepsi period gledanja utakmice uz onaj trenutak kada je Boaci sutirao ka golu i na kraju legao na travu trazeci pomoc lekara.
Zaista bih voleo da do kraja grupne faze pokazete da zasluzujete da igrate LS i kasnije se dobro uvalite u neke velike klubove, kako bi Zvezda sto vise zaradila od ovoga, a takva je situacija u fudbalu da Zvezdi vise finansijski odgovara i blamiranje u LS nego da dodju do 1/4 finals Euro kupa.

mladennn

pre 5 godina

Kaze ovaj lik jel Napoli imao golmana ,nije ga video....eee moj druze ,da ga nije imao ,Zvezda bi golom Boacija odnela zri boda,a ne samo bod ;)

Supergenije

pre 5 godina

Klasika mentaliteta koji slavi poraze.
Nerešeno bez golova - pa to je uspeh nad uspesima!

Dobro je, niste se obrukali na svom terenu porazom od 3 do 5 prema nula. Napoli je kiksnuo. Dešava se. Ponekad u ovakvim utakmicama goljavi tim čak i pobedi. Umuva jednu kontru, ili neki udarac glavom posle kornera i eto.

Ali to nije razlog da taj goljavi tim izjavljuje da je sad dokazao da može da se nosi sa bilo kim! A vi niste čak ni pobedili.

Alo? Spuštanje na zemlju pod hitno. Posle JEDNE bedne utakmice u kojoj ništa nije prikazano ste se dokazali?? Šta ste bre dokazali? Da dobar tim koji ima loš dan, ne može da vam da gol u jednoj utakmici? U jee...

Tek je bre počelo. Ima da igrate duplo bolje sledeću utakmicu, sve da pršti!

Srećno.

Dare

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Vidim, prati se Liga Sampiona, lepo od vas.A imacetencast i da igrate u Nedelju sa ucesnikom Lige Sampiona.Napunite stadion, dolazi sampion.A igraci neka donesu po buket cveca za sampione :-)

Mirko

pre 5 godina

Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!

ccc

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

U derbiju vas ima da boli...,

Dag Kristi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Jel si bio na časovima srpskog, kada se učilo o upotrebi znaka pitanja?

Ono

pre 5 godina

Grupa teška kao smrt! Tezeg protivnika iz treceg šešira nismo mogli dobiti. Iz prvog realno su svi jaki kao zemlja, iz drugog dobijamo ekipu kojoj je Skudeto izmakao u poslednjih par kola. Realno da je moglo lakše moglo je samo tako, ali nije. Uzeli smo bod iako nam je predvidjeno punjenje na svakoj utakmici. Sada će nam predvidjati punjenje na preostalih pet pa će svaki bod biti bolna tačka. Nije realno bilo očekivati ništa, ali eto ko se nada uspe. Inače o Zvezdi pišu svi mediji pred ovu utakmicu jer velika je stvar da se jedan sampion vratio tamo ma stari put. Valjda i njih sve puca nostalgija za nekim starim vremenima i žele da vide klub koji je ispisao istoriju fudbala opet u društvu najboljih.

SS

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Jao grobari sta je bilo predvideli ste Zvezdi 0 bodova u ovoj grupi smrti,a kada je to vec propalo na debiju odmah pocinju neke druge price.

Vi ste 2011 osvoji 0 bodova i bili kanta za napucavanje a grupa je bila mnogo laksa od ove.Ovo je veliki uspeh posto tim Napolija vredi 450 miliona 12x vise od Zvezde,a momcima svaka cast na bodu svi su ocekivali laku pobeda Napolija ljudi ne shvataju protiv kakvih Zvezda igramo..I da PSZ i Liverpool su jos gori,timovi koji vrede 2 biliona zajedno Nejmar i finalista LS. Mi cemo se boriti krvavo za svaki bod i iskustvo

Dexim

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

A ocekivao si da nas pobede ubedljivo pa si nervozan??

avav

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas! Kada procitam ovakve izjave, prosto budem iziritiran do beznadja, zbog filozofije i demagogije. Da, znamo da smo u gorim uslovima, ali da, znamo da se fudbal igra drugom filozofijom. Kolicina samopocenjivanja i nesigurnosti je neoprostiva. Fudbal se drugacije igra. Da ne detaljisem o zonskoj odbrani, kamion sistemu odbrane i sl. Razocaran pristupom. Casnije mi je bilo izgubiti, ali nesto pokusati. Pih.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko smo mi dobri pokazuje tek kad udje pavkov bolji je od oba naša špica a zašto se bojkotira niko nezna čim je ušao mogli smo tezište igre prebaciti na njihovu polovinu.hočemo pavkova u igri dosta je bojkota ,momka koji nas uveo u ligu.stavitega unutra i uvek postoji šansa bez njega smo nula i igra se na jedan gol bez hrabrosti a to nezeli niko od navijača.milojevič do tebe je.

Realan

pre 5 godina

Ja ne znam sta je ovde super. Zvezdas sam i bio sam na utakmici. Pa vi ste se toliko uplasili, da boli. Izvinite, ali kako smo igrali, ono je jadno. Kao preplaseni zec. Bolje je da smo izgubili 4:2, ali da smo gledali pravu musku borbu. U boj, u boj. Danas igras bezobrazno i nikoga se ne plasis. Zao mi je, jer mislim da smo mogli vise, jer nemamo bas tako los tim, bez obzira sa kim smo igrali. Valjda ce biti bolje. Pre svega, hrabrije !

tihi don

pre 5 godina

Svaka cast Zvezdi i igracima, samo bih zeleo da vas pitam, da li cete cuti nekog kosarkasa, vaterpolistu, odbojkasa da izjavi nesto ovako?

Bojan R.

pre 5 godina

Bravo, bravo, bravo momci, bravo Miloje !!!! Normalno da ne mozemo da se nadigravamo sa ovakvim timovima, sa ovakvim masinerijama, ali sa druge strane odigrati koncetrisano i stalozeno i uzeti bod protiv Napolija je za svu pohvalu !!! Anceloti, a i igraci Napolija se vracaju kuci pognutih glava, ocekivali su lake bodove, ali ste im pomrsili planove !!! Hvala do neba za to !!!

bilo bi dobro

pre 5 godina

Dobro je bilo za prvu utakmicu, malo vise uplaseno ali dobro je. Svaka cast svima. Ajmo na sledecu pa isto da ne izgubimo.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Lakse momak, pucices do jutra hahahah...

anica

pre 5 godina

Lave moj, sa tobom... Milanom i Vujadinom nema sale, vi ste zid.
Milose, omiljen si mi igrac i mnogo mi je drago sto si se snasao u Zvezdi i pokazao kvalitet. Samo napred!

drsmrt

pre 5 godina

bravo majstori! meni je dosta i ovaj jedan bod samo da se borite u svakoj narednoj kao danas, i malo hrabrije napred, kombinovali ste kad ste hteli bolje od Napolija !

analiza

pre 5 godina

Super smo prošli koliko nismo znali sa loptom. Marin jedini umeo da "stane" na istu, pogleda, razmisli. Ostali u panici. Ali, prva je utakmica, frka je!

U Parizu ima da boli

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...

it’s my life

pre 5 godina

Ne ide na ruku sto PSG nije remizirao sa Liverpulom.Mada nije bilo ni realno da nešto tamo urade.Zapece oni opasno u Parizu jer im pobeda posle startnog poraza biti neophodna.Sa ovim remijem ulazi se sa Napolijem velika borba za 3 mesto.Svaka vam čast za odigranu utamicu,borbu,htenje,..

analiza

pre 5 godina

Super smo prošli koliko nismo znali sa loptom. Marin jedini umeo da "stane" na istu, pogleda, razmisli. Ostali u panici. Ali, prva je utakmica, frka je!

it’s my life

pre 5 godina

Ne ide na ruku sto PSG nije remizirao sa Liverpulom.Mada nije bilo ni realno da nešto tamo urade.Zapece oni opasno u Parizu jer im pobeda posle startnog poraza biti neophodna.Sa ovim remijem ulazi se sa Napolijem velika borba za 3 mesto.Svaka vam čast za odigranu utamicu,borbu,htenje,..

U Parizu ima da boli

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...

drsmrt

pre 5 godina

bravo majstori! meni je dosta i ovaj jedan bod samo da se borite u svakoj narednoj kao danas, i malo hrabrije napred, kombinovali ste kad ste hteli bolje od Napolija !

anica

pre 5 godina

Lave moj, sa tobom... Milanom i Vujadinom nema sale, vi ste zid.
Milose, omiljen si mi igrac i mnogo mi je drago sto si se snasao u Zvezdi i pokazao kvalitet. Samo napred!

zz

pre 5 godina

(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Nas ni 5:0 u Parizu neće boleti, mi smo se plasirali, i sada uživamo.. A koga će da boli za vikend, to ćemo da vidimo..

alo srbi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59
sacekaj par dana pa ces da vidis dal tvoj partizan ima odbranu!!!

Ono

pre 5 godina

Grupa teška kao smrt! Tezeg protivnika iz treceg šešira nismo mogli dobiti. Iz prvog realno su svi jaki kao zemlja, iz drugog dobijamo ekipu kojoj je Skudeto izmakao u poslednjih par kola. Realno da je moglo lakše moglo je samo tako, ali nije. Uzeli smo bod iako nam je predvidjeno punjenje na svakoj utakmici. Sada će nam predvidjati punjenje na preostalih pet pa će svaki bod biti bolna tačka. Nije realno bilo očekivati ništa, ali eto ko se nada uspe. Inače o Zvezdi pišu svi mediji pred ovu utakmicu jer velika je stvar da se jedan sampion vratio tamo ma stari put. Valjda i njih sve puca nostalgija za nekim starim vremenima i žele da vide klub koji je ispisao istoriju fudbala opet u društvu najboljih.

ccc

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

U derbiju vas ima da boli...,

nex

pre 5 godina

Malo hrabrije treba igrati. Cemu strah i panika. Jedino Marin smiren i zna da prebaci teziste igre. Boaci spor i koci igru.
10-15 puta ova situacija,oni napadaju,zavrse akciju,Borjan grli loptu,daju reprizu napada od par sekundi,vrate uzivo,Napoli opet u napadu. Pa ljudi,igrajte. Jesu oni dobri,ali nisu vanzemaljci!

србујем

pre 5 godina

Било је, ал ће Судува да им спакује 3 комада, очајни смо, па онда у реваншу: ма спаковаће сам 4 комада. Прошли смо даље. Спартак из Трнаве: реванш, ал ће да вас напуне тамо има да буде једно 3:0, прошли смо даље. Салзбург: уф ал ће ови да вас пуне па нисте свесни, нисте ви на том нивоу, прошли даље. Наполи: уф ал ће ови са вас напуне, таман да се спустите на земљу мало, нерешено. А ма добро није играо Хамшик од почетка то је разлог. Сад причају како ће да нас Ливерпул и ПСЖ убију тамо, па шта, ја вас не видим на мапи Европе? Уосталом, сачекајмо дерби :)

Комплекси.

Supergenije

pre 5 godina

Klasika mentaliteta koji slavi poraze.
Nerešeno bez golova - pa to je uspeh nad uspesima!

Dobro je, niste se obrukali na svom terenu porazom od 3 do 5 prema nula. Napoli je kiksnuo. Dešava se. Ponekad u ovakvim utakmicama goljavi tim čak i pobedi. Umuva jednu kontru, ili neki udarac glavom posle kornera i eto.

Ali to nije razlog da taj goljavi tim izjavljuje da je sad dokazao da može da se nosi sa bilo kim! A vi niste čak ni pobedili.

Alo? Spuštanje na zemlju pod hitno. Posle JEDNE bedne utakmice u kojoj ništa nije prikazano ste se dokazali?? Šta ste bre dokazali? Da dobar tim koji ima loš dan, ne može da vam da gol u jednoj utakmici? U jee...

Tek je bre počelo. Ima da igrate duplo bolje sledeću utakmicu, sve da pršti!

Srećno.

ninepi

pre 5 godina

Zvezda se nije nosila sa Napolijem. Bio je to za dve klase manje kvalitetniji fudbal od protivnikovog. Takoreci sramota za gledati. Bunker, nasumicno i panicno izbacivanje lopti, nepovezana i inferiorna igra. Cista je sreca da Napoli nije dao dva, tri gola, dok Zvezda jedva da je dolazila do gola protivnika. Ajde dajte malo objektivnosti. Steta je samo sto mnogi propustise da gledaju fantasticnu borbu i pobedu nasih odbojkasa. E to je nosenje sa protivnikom, a ne Zvezda.

SS

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Jao grobari sta je bilo predvideli ste Zvezdi 0 bodova u ovoj grupi smrti,a kada je to vec propalo na debiju odmah pocinju neke druge price.

Vi ste 2011 osvoji 0 bodova i bili kanta za napucavanje a grupa je bila mnogo laksa od ove.Ovo je veliki uspeh posto tim Napolija vredi 450 miliona 12x vise od Zvezde,a momcima svaka cast na bodu svi su ocekivali laku pobeda Napolija ljudi ne shvataju protiv kakvih Zvezda igramo..I da PSZ i Liverpool su jos gori,timovi koji vrede 2 biliona zajedno Nejmar i finalista LS. Mi cemo se boriti krvavo za svaki bod i iskustvo

šetač

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu jer RTS nije prenosio, kablovsku imam ali nemam tu koja je prenosila već onu drugu koja je po meni bolja al nema LŠ. Od kad je to nerešeno toliko Veliki uspeh. Po izveštaju centar niste prešli u prvom. Posed lopte!??? Ko koga onda ovde zeza?

Vladan R

pre 5 godina

@ u Parizu ima da boli

Nije 1 nego 3 suta u okvir gola, naspram njihovih 7, sto i nije tako lose. Uostalom, sa skoro identicnim odnosom udaraca u okvir gola, Hrvati zdusno veruju da su nadigrali Francusku u finalu SP. Licno sam se nadao, cak i potajno verovao, da mozemo do pobede. Nije bas i da nismo mogli, ali mora se priznati da je Napoli vidljivo kvalitetniji tim, sto se uostalom, znalo i pre meca. Kad vec spomenuh Hrvate, poredjenje koje sam naveo, je samo pokazatelj, kako staistika, moze da zavara, posebno kada se izvadi samo deo koji nekome odogovara. Eto i sa ove utakmice odnos kornera 8:8, kao ravnopravni, a u svim ostalim pokzateljima oni znatno bolji. I naravno utisak je u fudbalo najmanje bitan, koliko god svi mi zeleli leprsavu igru kluba za koji navijamo, vec iskljucivo broj postignutih golova, a tu smo veceras bili podjednaki sa Napolijem.

Vlajkomi

pre 5 godina

@ Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!
(Mirko, 19. septembar 2018 02:27)
Kakav jadan pokušaj spinovanja! Dečko, znaš i sam da je jedini razlog zbog čega Partizan igra utakmicu u sredu taj da jedini kršten igrač iz vaše odbrane može da odradi suspenziju zbog crvenog kartona, pa da može da igra na derbiju, kako biste pokušali da izbegnete izvesnu katastrofu! Ili stvarno misliš da su svi koji ovde čitaju glupi? Ajde lepo po cveće i da dočekate učesnika LŠ kako valja u nedelju, za zabavu ćemo se sami pobrinuti!

Dare

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Vidim, prati se Liga Sampiona, lepo od vas.A imacetencast i da igrate u Nedelju sa ucesnikom Lige Sampiona.Napunite stadion, dolazi sampion.A igraci neka donesu po buket cveca za sampione :-)

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Lakse momak, pucices do jutra hahahah...

Dexim

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

A ocekivao si da nas pobede ubedljivo pa si nervozan??

mladennn

pre 5 godina

Kaze ovaj lik jel Napoli imao golmana ,nije ga video....eee moj druze ,da ga nije imao ,Zvezda bi golom Boacija odnela zri boda,a ne samo bod ;)

PFC 1970

pre 5 godina

Dečko nemate pojma, da vam nije logistike FSS ne biste ni bili prvaci u Srbiji.

Svako kolo domaće lige dobijate ili penal ili crveni karton na poklon, smešni ste.

avav

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas! Kada procitam ovakve izjave, prosto budem iziritiran do beznadja, zbog filozofije i demagogije. Da, znamo da smo u gorim uslovima, ali da, znamo da se fudbal igra drugom filozofijom. Kolicina samopocenjivanja i nesigurnosti je neoprostiva. Fudbal se drugacije igra. Da ne detaljisem o zonskoj odbrani, kamion sistemu odbrane i sl. Razocaran pristupom. Casnije mi je bilo izgubiti, ali nesto pokusati. Pih.

Mirko

pre 5 godina

Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!

cvele

pre 5 godina

Nadam se da cete iz utakmice u utakmicu sve vise liciti na tim kome je mesto u LS. Bod je ogroman uspeh, ali je gledanje bilo mucno i da je bilo koji drugi tim bio na vasem mestu sinoc popljuvao bih i njega i trenera i druavu iz koje dolaze i navijace smatrao teskim budalama sto bacaju novac na gledanje tima koji izgleda onako preplaseno. Licno ja sam izgubio konekciju oko 85. minuta i iskreno nisam je vise ni trazio, nego sam cekao da mi LiveScore javi krajnji rezultat i to mi je bio najlepsi period gledanja utakmice uz onaj trenutak kada je Boaci sutirao ka golu i na kraju legao na travu trazeci pomoc lekara.
Zaista bih voleo da do kraja grupne faze pokazete da zasluzujete da igrate LS i kasnije se dobro uvalite u neke velike klubove, kako bi Zvezda sto vise zaradila od ovoga, a takva je situacija u fudbalu da Zvezdi vise finansijski odgovara i blamiranje u LS nego da dodju do 1/4 finals Euro kupa.

Pali i ustali

pre 5 godina

Onaj Ben i Boace,pa ne vidim smisao sto su na terenu.Boace penzioner,ne moze ugroziti ni penzionere.S druge strane Simic nema iskustvo ali je prodoran i osica i prosto nervira suparnika.Sto je svakako neka vrsta glavobolje.

Dag Kristi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Jel si bio na časovima srpskog, kada se učilo o upotrebi znaka pitanja?

coka

pre 5 godina

Ne znam za dalje, ali momak, pa vi niste tri puta pipnuli loptu. Ovde u našoj ligi kada tako neko igra vi kažete da igraju totalni bunker. Niste izlazili iz šesnajst metara.

Realno_bas

pre 5 godina

Covece ti slavis remi kuci pred 53000 glealaca protiv realno posle vas najlosije ekipe u grupi koja je igrala bez pola tima ????
Kako da vas gledaju ti nam reci?

kddk

pre 5 godina

a ma zasto dolaze nrgativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

Cz BD 66

pre 5 godina

Vi ste izmuceni i tuzni onakvi kakvi ste bili svih godina pravog fudbala, da vam nije nasih utakmica da se maknete sa tuznih i mucnih i sivih tema vase svakodnevnice pukli bi ste! Mali i izmuceni! BEOGRAD IMA KO I SVI EVROPSKI VELIKI GRADOVI FUDBALSKE TIMOVE DVA TRI mala I JEDAN VELIKI! NAPRED VELIKI!!!

Bojan R.

pre 5 godina

Bravo, bravo, bravo momci, bravo Miloje !!!! Normalno da ne mozemo da se nadigravamo sa ovakvim timovima, sa ovakvim masinerijama, ali sa druge strane odigrati koncetrisano i stalozeno i uzeti bod protiv Napolija je za svu pohvalu !!! Anceloti, a i igraci Napolija se vracaju kuci pognutih glava, ocekivali su lake bodove, ali ste im pomrsili planove !!! Hvala do neba za to !!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko smo mi dobri pokazuje tek kad udje pavkov bolji je od oba naša špica a zašto se bojkotira niko nezna čim je ušao mogli smo tezište igre prebaciti na njihovu polovinu.hočemo pavkova u igri dosta je bojkota ,momka koji nas uveo u ligu.stavitega unutra i uvek postoji šansa bez njega smo nula i igra se na jedan gol bez hrabrosti a to nezeli niko od navijača.milojevič do tebe je.

Realan

pre 5 godina

Ja ne znam sta je ovde super. Zvezdas sam i bio sam na utakmici. Pa vi ste se toliko uplasili, da boli. Izvinite, ali kako smo igrali, ono je jadno. Kao preplaseni zec. Bolje je da smo izgubili 4:2, ali da smo gledali pravu musku borbu. U boj, u boj. Danas igras bezobrazno i nikoga se ne plasis. Zao mi je, jer mislim da smo mogli vise, jer nemamo bas tako los tim, bez obzira sa kim smo igrali. Valjda ce biti bolje. Pre svega, hrabrije !

tihi don

pre 5 godina

Svaka cast Zvezdi i igracima, samo bih zeleo da vas pitam, da li cete cuti nekog kosarkasa, vaterpolistu, odbojkasa da izjavi nesto ovako?

bilo bi dobro

pre 5 godina

Dobro je bilo za prvu utakmicu, malo vise uplaseno ali dobro je. Svaka cast svima. Ajmo na sledecu pa isto da ne izgubimo.

Milos

pre 5 godina

Ma sta si pokazao aman covece,trebao si da izgubis sa pet razlike ko i u Salcburgu, ono sinoc je bila jos gora partija nego tamo, da je samo jedna lopta usla primili bi pet minimum.

ledenjak

pre 5 godina

jedini vas cilj tj vasih nadredjenih je bio da se ne primi gol i da bude nereseno jer se tu vise ne igra za titule i arce vec za novac.

Mirko

pre 5 godina

a ma zasto dolaze negativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

-----------
Oartizanova grupa 2003 slabija od ove HAHAHAHHAHAAH, to samo ovi iz rupe mogu da izjave:

Real 2003 najskuplji tim ikada:

Ronaldo, Zidan, Figo, Bekam, Kasiljas, Robreto Karlos, Raul,Kambijaso, Solari.

Porto kao osvajac LS te godine sa Murinjom a u timu: Deko, Kvaresma, Karvaljo, Kosta, Valente, Konseisao, Almeida, Baia, Kostinja,..itd

Olimpik Marsej te godine finalista LE u timu Didier Drogba, Bartez, Kristanval, Flamini, Ndiae, Mido, Van Bujten, Olembe,..itd

Slabija grupa, pa dobro bice slabija grupa ako Liverpul i PSG budu igrlai finale LS a Napoli osvoji LE e onda moze da se kaze da je vasa grupa jaca.

fs

pre 5 godina

Grupa partizana iz 2003 je najjaca grupa ikada u ovoj fazi lige sampiona! liverpul,psg i napoli ne mogu nikako da se mere sa onim ekipama!



mrzim grobare!!!

U Parizu ima da boli

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...

it’s my life

pre 5 godina

Ne ide na ruku sto PSG nije remizirao sa Liverpulom.Mada nije bilo ni realno da nešto tamo urade.Zapece oni opasno u Parizu jer im pobeda posle startnog poraza biti neophodna.Sa ovim remijem ulazi se sa Napolijem velika borba za 3 mesto.Svaka vam čast za odigranu utamicu,borbu,htenje,..

anica

pre 5 godina

Lave moj, sa tobom... Milanom i Vujadinom nema sale, vi ste zid.
Milose, omiljen si mi igrac i mnogo mi je drago sto si se snasao u Zvezdi i pokazao kvalitet. Samo napred!

drsmrt

pre 5 godina

bravo majstori! meni je dosta i ovaj jedan bod samo da se borite u svakoj narednoj kao danas, i malo hrabrije napred, kombinovali ste kad ste hteli bolje od Napolija !

analiza

pre 5 godina

Super smo prošli koliko nismo znali sa loptom. Marin jedini umeo da "stane" na istu, pogleda, razmisli. Ostali u panici. Ali, prva je utakmica, frka je!

Realno_bas

pre 5 godina

Covece ti slavis remi kuci pred 53000 glealaca protiv realno posle vas najlosije ekipe u grupi koja je igrala bez pola tima ????
Kako da vas gledaju ti nam reci?

Mirko

pre 5 godina

Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!

šetač

pre 5 godina

Nisam gledao utakmicu jer RTS nije prenosio, kablovsku imam ali nemam tu koja je prenosila već onu drugu koja je po meni bolja al nema LŠ. Od kad je to nerešeno toliko Veliki uspeh. Po izveštaju centar niste prešli u prvom. Posed lopte!??? Ko koga onda ovde zeza?

ninepi

pre 5 godina

Zvezda se nije nosila sa Napolijem. Bio je to za dve klase manje kvalitetniji fudbal od protivnikovog. Takoreci sramota za gledati. Bunker, nasumicno i panicno izbacivanje lopti, nepovezana i inferiorna igra. Cista je sreca da Napoli nije dao dva, tri gola, dok Zvezda jedva da je dolazila do gola protivnika. Ajde dajte malo objektivnosti. Steta je samo sto mnogi propustise da gledaju fantasticnu borbu i pobedu nasih odbojkasa. E to je nosenje sa protivnikom, a ne Zvezda.

PFC 1970

pre 5 godina

Dečko nemate pojma, da vam nije logistike FSS ne biste ni bili prvaci u Srbiji.

Svako kolo domaće lige dobijate ili penal ili crveni karton na poklon, smešni ste.

Milos

pre 5 godina

Ma sta si pokazao aman covece,trebao si da izgubis sa pet razlike ko i u Salcburgu, ono sinoc je bila jos gora partija nego tamo, da je samo jedna lopta usla primili bi pet minimum.

kddk

pre 5 godina

a ma zasto dolaze nrgativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

coka

pre 5 godina

Ne znam za dalje, ali momak, pa vi niste tri puta pipnuli loptu. Ovde u našoj ligi kada tako neko igra vi kažete da igraju totalni bunker. Niste izlazili iz šesnajst metara.

ledenjak

pre 5 godina

jedini vas cilj tj vasih nadredjenih je bio da se ne primi gol i da bude nereseno jer se tu vise ne igra za titule i arce vec za novac.

avav

pre 5 godina

Veliki sam Zvezdas! Kada procitam ovakve izjave, prosto budem iziritiran do beznadja, zbog filozofije i demagogije. Da, znamo da smo u gorim uslovima, ali da, znamo da se fudbal igra drugom filozofijom. Kolicina samopocenjivanja i nesigurnosti je neoprostiva. Fudbal se drugacije igra. Da ne detaljisem o zonskoj odbrani, kamion sistemu odbrane i sl. Razocaran pristupom. Casnije mi je bilo izgubiti, ali nesto pokusati. Pih.

Dare

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Vidim, prati se Liga Sampiona, lepo od vas.A imacetencast i da igrate u Nedelju sa ucesnikom Lige Sampiona.Napunite stadion, dolazi sampion.A igraci neka donesu po buket cveca za sampione :-)

Supergenije

pre 5 godina

Klasika mentaliteta koji slavi poraze.
Nerešeno bez golova - pa to je uspeh nad uspesima!

Dobro je, niste se obrukali na svom terenu porazom od 3 do 5 prema nula. Napoli je kiksnuo. Dešava se. Ponekad u ovakvim utakmicama goljavi tim čak i pobedi. Umuva jednu kontru, ili neki udarac glavom posle kornera i eto.

Ali to nije razlog da taj goljavi tim izjavljuje da je sad dokazao da može da se nosi sa bilo kim! A vi niste čak ni pobedili.

Alo? Spuštanje na zemlju pod hitno. Posle JEDNE bedne utakmice u kojoj ništa nije prikazano ste se dokazali?? Šta ste bre dokazali? Da dobar tim koji ima loš dan, ne može da vam da gol u jednoj utakmici? U jee...

Tek je bre počelo. Ima da igrate duplo bolje sledeću utakmicu, sve da pršti!

Srećno.

cvele

pre 5 godina

Nadam se da cete iz utakmice u utakmicu sve vise liciti na tim kome je mesto u LS. Bod je ogroman uspeh, ali je gledanje bilo mucno i da je bilo koji drugi tim bio na vasem mestu sinoc popljuvao bih i njega i trenera i druavu iz koje dolaze i navijace smatrao teskim budalama sto bacaju novac na gledanje tima koji izgleda onako preplaseno. Licno ja sam izgubio konekciju oko 85. minuta i iskreno nisam je vise ni trazio, nego sam cekao da mi LiveScore javi krajnji rezultat i to mi je bio najlepsi period gledanja utakmice uz onaj trenutak kada je Boaci sutirao ka golu i na kraju legao na travu trazeci pomoc lekara.
Zaista bih voleo da do kraja grupne faze pokazete da zasluzujete da igrate LS i kasnije se dobro uvalite u neke velike klubove, kako bi Zvezda sto vise zaradila od ovoga, a takva je situacija u fudbalu da Zvezdi vise finansijski odgovara i blamiranje u LS nego da dodju do 1/4 finals Euro kupa.

SS

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Jao grobari sta je bilo predvideli ste Zvezdi 0 bodova u ovoj grupi smrti,a kada je to vec propalo na debiju odmah pocinju neke druge price.

Vi ste 2011 osvoji 0 bodova i bili kanta za napucavanje a grupa je bila mnogo laksa od ove.Ovo je veliki uspeh posto tim Napolija vredi 450 miliona 12x vise od Zvezde,a momcima svaka cast na bodu svi su ocekivali laku pobeda Napolija ljudi ne shvataju protiv kakvih Zvezda igramo..I da PSZ i Liverpool su jos gori,timovi koji vrede 2 biliona zajedno Nejmar i finalista LS. Mi cemo se boriti krvavo za svaki bod i iskustvo

Realan

pre 5 godina

Ja ne znam sta je ovde super. Zvezdas sam i bio sam na utakmici. Pa vi ste se toliko uplasili, da boli. Izvinite, ali kako smo igrali, ono je jadno. Kao preplaseni zec. Bolje je da smo izgubili 4:2, ali da smo gledali pravu musku borbu. U boj, u boj. Danas igras bezobrazno i nikoga se ne plasis. Zao mi je, jer mislim da smo mogli vise, jer nemamo bas tako los tim, bez obzira sa kim smo igrali. Valjda ce biti bolje. Pre svega, hrabrije !

србујем

pre 5 godina

Било је, ал ће Судува да им спакује 3 комада, очајни смо, па онда у реваншу: ма спаковаће сам 4 комада. Прошли смо даље. Спартак из Трнаве: реванш, ал ће да вас напуне тамо има да буде једно 3:0, прошли смо даље. Салзбург: уф ал ће ови да вас пуне па нисте свесни, нисте ви на том нивоу, прошли даље. Наполи: уф ал ће ови са вас напуне, таман да се спустите на земљу мало, нерешено. А ма добро није играо Хамшик од почетка то је разлог. Сад причају како ће да нас Ливерпул и ПСЖ убију тамо, па шта, ја вас не видим на мапи Европе? Уосталом, сачекајмо дерби :)

Комплекси.

ccc

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

U derbiju vas ima da boli...,

alo srbi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59
sacekaj par dana pa ces da vidis dal tvoj partizan ima odbranu!!!

Ono

pre 5 godina

Grupa teška kao smrt! Tezeg protivnika iz treceg šešira nismo mogli dobiti. Iz prvog realno su svi jaki kao zemlja, iz drugog dobijamo ekipu kojoj je Skudeto izmakao u poslednjih par kola. Realno da je moglo lakše moglo je samo tako, ali nije. Uzeli smo bod iako nam je predvidjeno punjenje na svakoj utakmici. Sada će nam predvidjati punjenje na preostalih pet pa će svaki bod biti bolna tačka. Nije realno bilo očekivati ništa, ali eto ko se nada uspe. Inače o Zvezdi pišu svi mediji pred ovu utakmicu jer velika je stvar da se jedan sampion vratio tamo ma stari put. Valjda i njih sve puca nostalgija za nekim starim vremenima i žele da vide klub koji je ispisao istoriju fudbala opet u društvu najboljih.

mladennn

pre 5 godina

Kaze ovaj lik jel Napoli imao golmana ,nije ga video....eee moj druze ,da ga nije imao ,Zvezda bi golom Boacija odnela zri boda,a ne samo bod ;)

Pali i ustali

pre 5 godina

Onaj Ben i Boace,pa ne vidim smisao sto su na terenu.Boace penzioner,ne moze ugroziti ni penzionere.S druge strane Simic nema iskustvo ali je prodoran i osica i prosto nervira suparnika.Sto je svakako neka vrsta glavobolje.

zz

pre 5 godina

(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Nas ni 5:0 u Parizu neće boleti, mi smo se plasirali, i sada uživamo.. A koga će da boli za vikend, to ćemo da vidimo..

tihi don

pre 5 godina

Svaka cast Zvezdi i igracima, samo bih zeleo da vas pitam, da li cete cuti nekog kosarkasa, vaterpolistu, odbojkasa da izjavi nesto ovako?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

Lakse momak, pucices do jutra hahahah...

Dexim

pre 5 godina

Ali mene samo zanima kako si ti pokazao veceras da mozete da se nosite sa svakim ?! Nabijanje lopte , bunkercina kakva nije vidjena ,jedan sut na gol Napolija i ti pricas o nosenju sa “svakim” !? U kom ovi univerzumu zive ...
(U Parizu ima da boli, 18. septembar 2018 23:50)

A ocekivao si da nas pobede ubedljivo pa si nervozan??

Vlajkomi

pre 5 godina

@ Koliko nas se plasite cak i kad smo najgori u zadnjih 25. godina, cak i kada imate sve, sudije, fss, budzet opet ne mozete da nas ne spomenete negde.
Toliko nas se plasite da je FSS brze bolje zakazao zaostalu utakmicu bas u sredu i to bas pred derbi i to dan kasnije da igrmao posle vas kako bi nasi fudbaleri bili umorniji ili barem isto umorni kao ovi vasi !!!
Toliko nas se plasite da se ni ime sudije ne zna ...verovatno ce suditi neka lopurda koja se slikala u crveno-belom dresu ..itd.
Zvezda nije igrala utakmicu u sredu 2003 godine pred nedeljni derbi, svi znamo zbog cega pa je premoreni Partizan posle gostovanja Realu iz Madrida lagano izgubio sa 3-0.
E to je ono cega se vi plasite pa brze bolje sva raspoloziva masinerija se potrudila da vas zastiti !!!
Nema veze nece ni vasa do zore, i ovom zlu ce jednom doci kraj !!!
(Mirko, 19. septembar 2018 02:27)
Kakav jadan pokušaj spinovanja! Dečko, znaš i sam da je jedini razlog zbog čega Partizan igra utakmicu u sredu taj da jedini kršten igrač iz vaše odbrane može da odradi suspenziju zbog crvenog kartona, pa da može da igra na derbiju, kako biste pokušali da izbegnete izvesnu katastrofu! Ili stvarno misliš da su svi koji ovde čitaju glupi? Ajde lepo po cveće i da dočekate učesnika LŠ kako valja u nedelju, za zabavu ćemo se sami pobrinuti!

Bojan R.

pre 5 godina

Bravo, bravo, bravo momci, bravo Miloje !!!! Normalno da ne mozemo da se nadigravamo sa ovakvim timovima, sa ovakvim masinerijama, ali sa druge strane odigrati koncetrisano i stalozeno i uzeti bod protiv Napolija je za svu pohvalu !!! Anceloti, a i igraci Napolija se vracaju kuci pognutih glava, ocekivali su lake bodove, ali ste im pomrsili planove !!! Hvala do neba za to !!!

Cz BD 66

pre 5 godina

Vi ste izmuceni i tuzni onakvi kakvi ste bili svih godina pravog fudbala, da vam nije nasih utakmica da se maknete sa tuznih i mucnih i sivih tema vase svakodnevnice pukli bi ste! Mali i izmuceni! BEOGRAD IMA KO I SVI EVROPSKI VELIKI GRADOVI FUDBALSKE TIMOVE DVA TRI mala I JEDAN VELIKI! NAPRED VELIKI!!!

Mirko

pre 5 godina

a ma zasto dolaze negativni komentari sa druge strane? pa vi ste igrali 3 x kuci 2003. godine u slabijoj grupi od ove
toliki je domet naseg fudbala, nerealno je ocekivati vise
i reprezentacija bi slavila bod sa Italijom kuci

-----------
Oartizanova grupa 2003 slabija od ove HAHAHAHHAHAAH, to samo ovi iz rupe mogu da izjave:

Real 2003 najskuplji tim ikada:

Ronaldo, Zidan, Figo, Bekam, Kasiljas, Robreto Karlos, Raul,Kambijaso, Solari.

Porto kao osvajac LS te godine sa Murinjom a u timu: Deko, Kvaresma, Karvaljo, Kosta, Valente, Konseisao, Almeida, Baia, Kostinja,..itd

Olimpik Marsej te godine finalista LE u timu Didier Drogba, Bartez, Kristanval, Flamini, Ndiae, Mido, Van Bujten, Olembe,..itd

Slabija grupa, pa dobro bice slabija grupa ako Liverpul i PSG budu igrlai finale LS a Napoli osvoji LE e onda moze da se kaze da je vasa grupa jaca.

fs

pre 5 godina

Grupa partizana iz 2003 je najjaca grupa ikada u ovoj fazi lige sampiona! liverpul,psg i napoli ne mogu nikako da se mere sa onim ekipama!



mrzim grobare!!!

bilo bi dobro

pre 5 godina

Dobro je bilo za prvu utakmicu, malo vise uplaseno ali dobro je. Svaka cast svima. Ajmo na sledecu pa isto da ne izgubimo.

Dag Kristi

pre 5 godina

Jel napoli imao golmana,nisam ga video u prenosu...
(Sta uradi to matias lesore, 18. septembar 2018 23:59)

Jel si bio na časovima srpskog, kada se učilo o upotrebi znaka pitanja?

nex

pre 5 godina

Malo hrabrije treba igrati. Cemu strah i panika. Jedino Marin smiren i zna da prebaci teziste igre. Boaci spor i koci igru.
10-15 puta ova situacija,oni napadaju,zavrse akciju,Borjan grli loptu,daju reprizu napada od par sekundi,vrate uzivo,Napoli opet u napadu. Pa ljudi,igrajte. Jesu oni dobri,ali nisu vanzemaljci!

Vladan R

pre 5 godina

@ u Parizu ima da boli

Nije 1 nego 3 suta u okvir gola, naspram njihovih 7, sto i nije tako lose. Uostalom, sa skoro identicnim odnosom udaraca u okvir gola, Hrvati zdusno veruju da su nadigrali Francusku u finalu SP. Licno sam se nadao, cak i potajno verovao, da mozemo do pobede. Nije bas i da nismo mogli, ali mora se priznati da je Napoli vidljivo kvalitetniji tim, sto se uostalom, znalo i pre meca. Kad vec spomenuh Hrvate, poredjenje koje sam naveo, je samo pokazatelj, kako staistika, moze da zavara, posebno kada se izvadi samo deo koji nekome odogovara. Eto i sa ove utakmice odnos kornera 8:8, kao ravnopravni, a u svim ostalim pokzateljima oni znatno bolji. I naravno utisak je u fudbalo najmanje bitan, koliko god svi mi zeleli leprsavu igru kluba za koji navijamo, vec iskljucivo broj postignutih golova, a tu smo veceras bili podjednaki sa Napolijem.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koliko smo mi dobri pokazuje tek kad udje pavkov bolji je od oba naša špica a zašto se bojkotira niko nezna čim je ušao mogli smo tezište igre prebaciti na njihovu polovinu.hočemo pavkova u igri dosta je bojkota ,momka koji nas uveo u ligu.stavitega unutra i uvek postoji šansa bez njega smo nula i igra se na jedan gol bez hrabrosti a to nezeli niko od navijača.milojevič do tebe je.